T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI"

Transkript

1 Karar No : 2010/9-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Ulaşım Hizmetleri Đşletmesi Müdürlüğü nün 31/08/2010 tarih ve 1233 sayılı Tarsus un toplu taşıma sisteminde uygulanmakta olan Elektronik Kartla Ücret Toplama Sistemi nde TAKART ve Manyetik Bilet kullanılmaktadır. Akaryakıt kaporta ve yedek parça ile işçilik fiyatlarında oluşan artışlardan dolayı mevcut TAKART biniş tarifesi ile elde edilen gelirler maliyetleri karşılayamamaktadır. Toplu taşıma sisteminde yer alan Tarsus Ulaşım A.Ş maliyet artışlarını gerekçe göstererek Belediye Başkanlığına sunulan yazı ile tarifede artış talep etmektedir. Oluşan mağduriyetin giderilmesi amacıyla; 1.Tam TAKART biniş tarifesinin KDV dahil 1,00-TL, 2.Đndirimli TAKART biniş tarifesinin de KDV dahil 0,80-TL olarak düzenlenmesi için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

2 Karar No : 2010/9-1 (2) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 31/08/2010 tarih ve 914 sayılı Belediye Meclisinin tarih ve 2010/7-1(3) sayılı kararı gereğince Çukurova Belediyeler Birliğinin Temmuz ayı sonunda yapılması planlanan geziye, Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ ve beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Fazilet ÖZCAN, Kerim TUFAN, Mehmet SABIRLI, Mustafa KAPLAN, Muvaffak BÜYÜKKAYA ve Mehmet Emin YILDIZBAKAN ın katılmalarına karar verilmişti, Çukurova Belediyeler Birliğinin gezi programını başka bir tarihe ertelediğinden, Çukurova Belediyeler Birliği tarafından Ekim 2010 tarihleri arasında; Yapılması planlanan Çek Cumhuriyeti, Avusturya, Macaristan ın Başkentleri (Prag, Viyana, Budapeşte) şehirlerinde belediye ziyaretleri düzenleyecektir. Burada amaç bu şehirlerin belediyeleri ile turizm, çevre, altyapı, kültürel ve tarihsel doku vb. konularındaki karşılıklı görüşerek fikir alışverişlerinde bulunmak ve yerel yönetimler olarak iyi ilişkilerimizi geliştirmek üzere; Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ ve beraberinde tarih ve 2010/7-1(3) sayılı meclis kararında belirlenen Belediye Meclis üyeleri Fazilet ÖZCAN, Kerim TUFAN, Mehmet SABIRLI, Mustafa KAPLAN, Muvaffak BÜYÜKKAYA ve Mehmet Emin YILDIZBAKAN ın 5393 Sayılı Belediye Kanununun 60. Maddesinin (k) ve (n) fıkrası uyarınca katılmaları için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

3 Karar No : 2010/9-1 (3) Gündem maddesi gereğince; Đmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 01/09/2010 tarih ve 4223 sayılı Mersin Đli, Tarsus Đlçesi, Tekke mahallesi 885 ada 1 parsel Mülkiyeti Mersin Đl Özel Đdaresi ne aittir. 885 ada 1 parsel Đmar planında Đlköğretim alanına isabet etmektedir. Tarsus Đlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nün tarih 937/12629 tarihli yazılarıyla söz konusu alana Bilim Sanat Merkezi yapmak için okul alanına tadilat istemektedirler. Tekke Mahallesi 885 ada 1 parseli Đlköğretim Alanından Okul Alanına çeviren, güneyindeki 30 metrelik bina yaklaşma sınırını 15 metreye düşüren, 1/1000 ölçekli Uygulama Đmar Planı tadilatı hazırlanmıştır. Mersin Đli, Tarsus Đlçesi, Tekke Mahallesi 885 ada 1 parseli Đlköğretim Alanından Okul Alanına çeviren, güneyindeki 30 metrelik bina yaklaşma sınırını 15 metreye düşüren, 1/1000 ölçekli Uygulama Đmar Planı tadilatının, 3194 sayılı imar kanununun 8(b) maddesine göre onanması için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

4 Karar No : 2010/9-1 (4) Gündem maddesi gereğince; Đmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 01/09/2010 tarih ve 4222 sayılı Tarsus, Fevziçakmak Mahallesi 4585 ada 33 nolu parsel m² yüzölçümünde olup mülkiyeti Belediyemize aittir.onaylı imar planında Belediye Hizmet Alanına isabet etmektedir 4585 ada 33 nolu parsel üzerine yeni buğday pazarı yapılacaktır.tarsus Ticaret Borsası 25/08/2010 tarihli yazılarıyla müracaat ederek 18/05/2004 tarih ve 5174 sayılı kanunun 28 maddesi, 34 üncü maddesi,100 üncü maddesi ve Borsalar Muamelat Yönetmeliğince Borsa hizmetlerini yürütmekle görevli olan Borsalarının kamu hizmet alanına uygun olarak hazırlanan haritada görülen alanın tahsisini talep etmektedir. Buna göre Fevziçakmak Mahallesi 4585 ada 33 nolu parselde hazırlanan haritada A ile görülen 610 m² alanın Ticaret Borsası idari binası ve hazırlanan haritada B ile görülen 390m² alanın Lokanta yapılmak üzere Tarsus Ticaret Borsasına, 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin (e) bendine göre 10 yıllığına tahsisine, amacında kullanıldığı sürece tahsis süresinin uzatılmasına, Tarsus Belediyesi ile Tarsus Ticaret Borsası arasında protokol yapılmasına, 1 yıllık kira bedeli olarak TL diğer yıllar için ÜFE ye göre arttırılarak kira bedeli alınması için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

5 Karar No : 2010/9-1 (5) Gündem maddesi gereğince; Komisyondan gelen Đmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 31/08/2010 tarih ve 4207 sayılı Đmar ve Şehircilik Müdürlüğünce, imar planları ile ilgili olarak aşağıdaki hususlar tespit edilmiştir. 1- Belediyemiz sınırları içerisinde bütüncül olarak en son 1996 tarihinde imar planı hazırlanmıştır. Ancak bu tarihten sonra muhtelif zamanlarda planlar üzerinde tadilatlar yapılmış ve bazı bölgelerde de mevzii imar planları onaylanmıştır. 2- Belediyemiz sınırları içerisinde yer alan sit alanlarında koruma amaçlı imar planları ihtiyaçlara cevap veremez duruma gelmiştir. Bazı bölgelerimizde de yeni sit alanları ilan edilmiştir. Bu bölgelerin sit alanı ilan edilmesi ile birlikte bu bölgelerde onaylı olan imar planları ilgili mevzuat gereğince yürürlükten kalkmıştır. Mevzuat gereğince de bu bölgelere iki sene içerisinde koruma amaçlı imar planları yapmak zorunluluktur. 3- Planların onaylandığı tarihten günümüze kadar geçen sürede kentimiz büyümüşgelişmiş ve ülkemizde de yaşanan değişimler sonucu bazı gereksinimlere ihtiyaç duyulmaya başlanmıştır. Bu ihtiyaçları karşılamanın ve bunları mekana yansıtmanın ilk aşaması da fiziki planlamadan geçmektedir. Ayrıca zamanla uygulamadan kaynaklanan sorunlar ortaya çıkmış, kentimizin mevcut imarlı alanlarına ilave olarak yeni alanlara ihtiyaç duyulmaya başlanmıştır. Gelişen kentimize mevcut imar planımız hem alan olarak, hem de fonksiyon dağılımı olarak cevap veremez duruma gelmiştir. 4- Đlimizi de kapsayacak şekilde bölgemizde Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından 1/ ölçekli çevre düzeni planları onaylanmıştır. Bu üst ölçekli planlar doğrultusunda mücavir alanlarımız içerisindeki planların yeniden gözden geçirilmesi gerekmektedir. Yukarıda kısaca anlatılan nedenlerden dolayı imar planlarımızın bütünlüğü bozulmuştur. Lokal çözümler sadece bölgeye yönelik yapıldığından zaman içerisinde plan bütünlüğü bozulmakta ve plan ana kararlarının ve hedeflerinin ortadan kalkmasına neden olmaktadır. Đmar planları kentin gelecek 20 yılına yön veren bir mekan planlaması olup, fiziki olduğu kadar ekonomik, sosyal, demografik boyutları da bulunmaktadır. Bu nedenle sorunlara lokal çözümler getirmek yerine kent bütünü içinde değerlendirerek çözüm önerileri üretmek hem daha gerçekçi olacak hem de daha uzun vadeli çözümler olacaktır../..

6 Karar No : 2010/9-1 (5) Yine 3194 Sayılı Đmar Kanunu ve yönetmeliklerine göre imar planları hazırlanırken planlanacak alanın jeolojik-jeoteknik etütlerine ihtiyaç vardır. Kentimizle ilgili olarak daha önceki dönemde bütüncül olarak jeolojik-jeoteknik etütler hazırlanmamıştır. Ayrıca yeni imara açılması gereken bölgelerde de jeolojik-jeoteknik etütler bulunmamaktadır. Üçüncü olarak ise belediye mücavir alanlarımızın tamamına ilişkin olarak halihazır haritalar bulunmamaktadır. Mevcut olan halihazır haritalar ise 1999 tarihine ait olup, bu dönemden sonra arazide değişiklikler olmuştur. Bu değişikliklerin halihazır haritalar üzerine işlenmesi gerekmektedir. Sonuç olarak; plan bütünlüğünün sağlanması, sit alanlarındaki koruma amaçlı imar planlarının yenilenmesi, yeni sit alanı ilan edilen bölgelere koruma amaçlı imar planlarının yapılaması ve ilimizi de kapsayan bölge içerisinde Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanan 1/ ölçekli çevre düzeni planları ile planlarımız arasındaki uyumsuzlukların giderilebilmesi için kent bütününe yönelik olarak 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planları ile bu planların hazırlanması sırasında altlık olarak kullanılacak olan güncel halihazır haritalar ile imar planına esas jeolojik-jeoteknik etütlere ihtiyaç duyulmaktadır. Söz konusu ihtiyaçların giderilebilmesi için gerekli olan plan revizyonunun yapılmasına yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

7 Karar No : 2010/9-1 (6) Gündem maddesi gereğince; Đmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 31/08/2010 tarih ve 4204 sayılı Perşembe günü saat da toplanan Tarsus Belediyesi Đmar Komisyonu tarafından da görüşülüp karara bağlanan; tarih 2009/5 1(9) sayılı meclis kararı ile daha önce Tarsus Belediyesi Mücavir alanının genişlemesi ile ilgili karar alınmıştır. Yapılan çalışmalarla mevcut kararın, mücavir alana yeni dâhil edilen köylerin köy yerleşik alanlarının dışında tutulması gerektiğinden iptal edilerek, aşağıdaki şekilde yeniden karara bağlanması gerekmektedir. Tarsus Belediyesi mücavir alan sınırları 1984 ve 1987 yıllarında belirlenmiştir sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu uyarınca Mersin Büyükşehir Belediyesi sınırlarının genişlemesiyle Tarsus Belediyesi mücavir alanının önemli bir bölümü Mersin Büyükşehir Belediyesi sınırlarında kalarak belediyemiz kentsel gelişe alanları daralmıştır. Ekonomik ve sosyal konuları göz önüne alarak sürdürülebilir kentsel gelişmeyi sağlamak için yeni alanlara ihtiyaç doğmuştur. Bu kapsamda; 1-Kentin kuzeyinde Dedeler, Sucular; Taşkuyu, Sayköy, Sağlıklı, Eskişehir, Kurbanlı ve Gürlü Köylerinin köy yerleşik alanları dışında kalan, köylerin kadastral sınırlarının bir kısmını kapsayan alanların, (hazırlanan haritada işaretli) 2-Kentin gelişme aksı üzerinde yer alan ve adeta kentle bütünleşmiş konumda olan Çamtepe, Takbaş ve Kalburcu köylerin, (hazırlanan haritada işaretli) 3-Güneyde Kulak köyü köy yerleşik alanı hariç Tarsus Belediyesi mevcut mücavir alan sınırları ile Tarsus Belediye sınırları arasında kalan alanın, (hazırlanan haritada işaretli) Tarsus Belediyesi mücavir alan sınırları içerisine dâhil edilmesinin, 3194 Sayılı Đmar Kanununun 65. maddesi uyarınca Bayındırlık ve Đskân Bakanlığınca onanmak üzere Bakanlığa sunulması ve tarih 2009/5 1(9) sayılı meclis kararının iptali için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oyçokluğu ile karar verildi.

8 Karar No : 2010/9-1 (7) Gündem maddesi gereğince; Đmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 31/08/2010 tarih ve 4205 sayılı Tarsus Yeni Mahallesi 3275 ada 5 nolu parsel onaylı imar planında Ayrık Nizam 4 Katlı Konut Alanına isabet etmektedir. Söz konusu parsel 1009 m 2 yüzölçümünde olup, 1087/2400 (457m²) hisse Tarsus Belediyesi Tüzel Kişiliğine aittir ada 5 nolu parselde bulunan Tarsus Belediyesi Tüzel Kişiliğine ait hissenin 5393 sayılı Belediye kanununun 18. maddesinin (e) bendine göre satışına, satış işlemlerinin Belediye Encümenince yapılması için Belediye Encümenine yetki verilmesine yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

9 Karar No : 2010/9-1 (8) Gündem maddesi gereğince; Đmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 31/08/2010 tarih ve 4205 sayılı Perşembe günü saat da toplanan Tarsus Belediyesi Đmar Komisyonu tarafından da görüşülüp karara bağlanan; Mersin Đli, Tarsus Đlçesi, Caminur mahallesi 271 ada 10 ve 11 parseller Mülkiyeti Sağlık Eğitim Vakfına aittir. 10 nolu parsel Đmar planında Taks=0.60, Kaks=2.00 Bitişik Nizam Dört Katlı Ticaret alanına, 11 nolu parsel Özel Đlköğretim tesisi alanına isabet etmektedir. Söz konusu parsel sahipleri 10 nolu parselini de Özel Đlköğretim Okulu alanına dâhil etmek istemektedirler. Bunun için Ticaret Alanını, Özel Đlköğretim Okulu Alanına dâhil eden 1/5000 ölçekli Nazım Đmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama Đmar Planı tadilatı hazırlatmışlardır. Mersin Đli, Tarsus Đlçesi, Caminur mahallesi 271 ada 10 nolu parseli, Özel Đlköğretim Okulu Alanına dâhil eden 1/5000 ölçekli Nazım Đmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama Đmar Planı tadilatının, 3194 sayılı imar kanununun 8(b) maddesine göre onanması için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

10 Karar No : 2010/9-1 (9) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığının 27/08/2010 tarih ve 290 sayılı 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince Belediye Meclisi, Üyeleri arasında en az üç en fazla beş kişiden oluşan ihtisas komisyonları kurulabilir. Komisyonların bir yılı geçmemek üzere ne kadar süre için kurulacağı aynı kararlarında belirtilir. Denilmektedir. Buna göre; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, görev süreleri 1 (bir) yıl olmak üzere, Plan Bütçe ve Kesin Hesap Komisyonu üyeliği için yapılan gizli oylama neticesinde (Kullanılan oy sayısı 30 oy) 29 oy alan Kerim TUFAN, 29 oy alan Mahmut AKDEMĐR, 28 oy alan Mehmet SABIRLI, 28 oy alan Mehmet Emin YILDIZBAKAN ve 22 oy alan Mehmet KIRAÇ seçilmişlerdir.

11 Karar No : 2010/9-1 (10) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığının 27/08/2010 tarih ve 291 sayılı 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince Belediye Meclisi, Üyeleri arasında en az üç en fazla beş kişiden oluşan ihtisas komisyonları kurulabilir. Komisyonların bir yılı geçmemek üzere ne kadar süre için kurulacağı aynı kararlarında belirtilir. Denilmektedir. Buna göre; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, görev süreleri 1 (bir) yıl olmak üzere, Đmar Komisyonu Üyeliğine (Toplam oy sayısı 30 oy, 1 oy geçersiz, 1 oy kullanılmamış) 27 oy alan Đsmail DEMĐR, 26 oy alan Hasan YILDIRIM, 24 oy alan Mehmet AKSOY, 24 oy alan Murat BABA, 24 oy alan Müjdat KARTAL seçilmişlerdir.

12 Karar No : 2010/9-1 (11) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığının 27/08/2010 tarih ve 292 sayılı 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince Belediye Meclisi, Üyeleri arasında en az üç en fazla beş kişiden oluşan ihtisas komisyonları kurulabilir. Komisyonların bir yılı geçmemek üzere ne kadar süre için kurulacağı aynı kararlarında belirtilir. Denilmektedir. Buna göre 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, görev süreleri 1 (bir) yıl olmak üzere, Đmar Ltd. Şirketi Hesap Đnceleme Komisyonu Üyeliği için yapılan gizli oylama neticesinde (Toplam oy sayısı 30 oy, 1 oy boş kullanılmış, 5 oy kullanılmamış) 24 oy alan Mehmet SABIRLI, 23 oy alan Mustafa KAPLAN ve 21 oy alan Tebessüm KÖKDĐL seçilmişlerdir.

13 Karar No : 2010/9-1 (12) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığının 27/08/2010 tarih ve 293 sayılı Görev süreleri 1 (bir) yıl olmak üzere, Kültür ve Sosyal Đşler Komisyonu üyeliği için yapılan Gizli oylama neticesinde (Toplam oy sayısı 30 oy, 1 oy geçersiz, 4 oy kullanılmamış) 25 oy alan Ufuk BAŞER, 24 oy alan Yeşim SANCAKTAR, 22 oy alan Fazilet ÖZCAN, 22 oy alan Şerif Ali GÜNAKIN ve 21 oy alan Galip Aydın ARIKAN seçilmişlerdir.

14 Karar No : 2010/9-1 (13) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığının 27/08/2010 tarih ve 294 sayılı Görev süreleri 1 (bir) yıl olmak üzere, Temizlik, Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeliği için yapılan Gizli oylama neticesinde (Toplam oy sayısı 30 oy, 5 oy kullanılmamış) 25 oy alan Đsmail AKDAĞCIK, 23 oy alan Yeşim SANCAKTAR, 22 oy alan Fazilet ÖZCAN, 22 oy alan Tebessüm KÖKDĐL ve 21 oy alan Hikmet AVŞAR seçilmişlerdir.

15 Karar No : 2010/9-1 (14) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığının 27/08/2010 tarih ve 295 sayılı Görev süreleri 1 (bir) yıl olmak üzere, Amatör Spor Kulüpleri Güçlendirme Komisyonu üyeliği için yapılan Gizli oylama neticesinde (Toplam oy sayısı 30 oy, 5 oy kullanılmamış) 25 oy alan Đsmail AKDAĞCIK, 22 oy alan Şerif Ali GÜNAKIN, 22 oy alan Fazilet ÖZCAN, 22 oy alan Galip Aydın ARIKAN ve 21 oy alan Hikmet AVŞAR seçilmişlerdir.

16 Karar No : 2010/9-1 (15) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığının 27/08/2010 tarih ve 296 sayılı Görev süreleri 1 (bir) yıl olmak üzere, Etkinlikler Komisyonu üyeliği için yapılan Gizli oylama neticesinde (Toplam oy sayısı 30 oy, 1 oy boş, 5 oy kullanılmamış) 24 oy alan Ufuk BAŞER, 24 oy alan Murat BABA, 23 oy alan Şerife HASOĞLU, 22 oy alan Fazilet ÖZCAN ve 22 oy alan Yeşim SANCAKTAR seçilmişlerdir.

17 Karar No : 2010/9-1 (16) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığının 27/08/2010 tarih ve 297 sayılı Görev süreleri 1 (bir) yıl olmak üzere, Tarsus Belediyesi Ekonomik Kalkınma ve Turizm Komisyonu üyeliği için yapılan Gizli oylama neticesinde (Toplam oy sayısı 30 oy, 5 oy kullanılmamış) 24 oy alan Ufuk BAŞER, 24 oy alan Mahmut AKDEMĐR, 22 oy alan Şerife HASOĞLU, 22 oy alan Galip Aydın ARIKAN,22 oy alan Yeşim SANCAKTAR seçilmişlerdir.

18 Karar No : 2010/9-1 (17) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığının 27/08/2010 tarih ve 298 sayılı Görev süreleri 1 (bir) yıl olmak üzere, ĐŞGEM Komisyonu üyeliği için yapılan Gizli oylama neticesinde (Toplam oy sayısı 30 oy, 6 oy kullanılmamış) 24 oy alan Yaşar YAĞMUR, 23 oy alan Mehmet AKSOY, 23 oy alan Mustafa KAPLAN, 22 oy alan Şerif Ali GÜNAKIN ve 20 oy alan Galip Aydın ARIKAN seçilmişlerdir.

19 Karar No : 2010/9-1 (18) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığının 27/08/2010 tarih ve 299 sayılı Belediye Meclisinin tarih ve 2009/4-1(12) sayılı kararı gereği, Yurtdışı Đlişkiler Komisyonu kurulmuş olup, 5 üyeden oluşan komisyonun, 3 üyesinin Belediye Meclisinden seçilmesine, 2 üyesinin Meclis dışından seçilmesi için Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ a yetki verilmiş olup, Belediye Meclisince 3 komisyon üyesi olarak; (Toplam oy sayısı 30 oy, 6 oy kullanılmamış) 24 oy alan Şerife HASOĞLU, 24 oy alan Galip Aydın ARIKAN, 23 oy alan Yeşim SANCAKTAR seçilmişlerdir.toplam 5 üyenin, komisyon çalışmalarıyla ilgili Yurtiçi ve Yurtdışı tüm harcamalarının Belediye Bütçesinden karşılanması için yapılan işaretli oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oyçokluğu ile kabul edildi.

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2012/7-1 (63) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 02/07/2012 tarih ve 751 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 30 Mayıs 05 Haziran 2012 tarihleri arasında üyesi bulunduğumuz

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2012/4-1 (29) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 02/04/2012 tarih ve 107 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 33. Maddesi gereğince, görev süreleri

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2011/9-1 (76) Belediye Meclisi 07/09/2011 Çarşamba günü saat 14.00 de Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 0/09/2011 tarih ve 26 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 393 Sayılı

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/8-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Ulaşım Hizmetleri Đşletmesi Müdürlüğü nün 30/06/2011 tarih ve 996 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye Meclisinin 20/10/2010 tarih ve 2010/10-2(16)

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/5-1 (28) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 01/04/2011 tarih ve 90 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 19. Maddesi gereğince Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2011/10-1 (98) Belediye Meclisi 07/10/2011 Cuma günü saat 14.00 de Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 27/09/2011 tarih ve 1294 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Türkiye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2010/8-1 (1) Gündemin maddesi gereğince; Zabıta Müdürlüğü nün 30/06/2010 tarih ve 1413 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda, Zabıta Müdürlüğümüz elemanlarının yaptıkları denetimlerde ruhsatsız

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/11-1 (243) Karar Tarihi : 05/11/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/11-1 (243) Karar Tarihi : 05/11/2013 Karar No : 2013/11-1 (243) T.C. Gündem maddesi gereğince; Mali Hizmetler Müdürlüğü Strateji Geliştirme Yöneticiliği nin 01/11/2013 tarih ve 35541 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2010 MALĐ YILI KESĐN HESABI

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2010 MALĐ YILI KESĐN HESABI Karar No : 2011/6-1 (41) Belediye Meclisi 03/05/2011 Salı günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2011 Yılı Altıncı Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye Meclis

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2014/2-1 (10) Gündem maddesi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 29/01/2014 tarih ve 3121 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/3-1 (16) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 31/01/2011 tarih ve 34 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye Meclisi,

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/4-1 (23) Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 01/03/2011 tarih ve 325 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli Đdare

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2012/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığının 27/12/2011 tarih ve 390 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye Meclisi, her

Detaylı

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2011 MALĐ YILI KESĐN HESABI

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2011 MALĐ YILI KESĐN HESABI Karar No : 2012/5-1 (43) Belediye Meclisi 02/05/2012 Çarşamba günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2012 Yılı Beşinci Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2010/12-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 24/11/2010 tarih ve 1468 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşlar ile Mahalli Đdare

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013 Karar No : 2013/10-1 (237) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/2-1 (95) Karar Tarihi : 04/02/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/2-1 (95) Karar Tarihi : 04/02/2013 Karar No : 2013/2-1 (95) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 22/01/2013 tarih ve 2563 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 1991 Yılından beri Almanya nın Langen kenti ile kardeş şehir

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2012/2-1 (6) Belediye Meclisi 02/02/2012 Perşembe günü saat 14.00 da Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 30/01/2012 tarih ve 182 sayılı yazısının incelenmesi

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2011/11-1 (114) Belediye Meclisi 04/11/2011 Cuma günü saat 14.00 de Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 25/10/2011 tarih ve 324 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2010/10-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 01/10/2010 tarih ve 328 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi 2011 (2012 2013) Mali Yılı Tasarı Bütçesi, Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2014/11-1 (110) Karar Tarihi : 04/11/2014

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2014/11-1 (110) Karar Tarihi : 04/11/2014 Karar No : 2014/11-1 (110) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 31/10/2014 tarih ve 30165 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Birleşmiş Kentler ve yerel Yönetimler Teşkilatı nın (UCLG)

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2014/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 31/12/2013 tarih ve 42772 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2014/5-1 (40) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 15/04/2014 tarih ve 10949 sayılı 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince Belediye Meclisi, Üyeleri arasında en az

Detaylı

Van-Tuşba Belediye Meclisi Haziran Ayı Karar Özetleri

Van-Tuşba Belediye Meclisi Haziran Ayı Karar Özetleri Van-Tuşba Belediye Meclisi Haziran Ayı Karar Özetleri Karar Sayısı:158 Đmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, Tuşba Đlçesi Şemsibey Mahallesinde bulunan 191 pafta, 689 ada, 2nolu taşınmaz 1/1000 ölçekli Koruma

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/5-1 (121) Karar Tarihi : 03/05/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/5-1 (121) Karar Tarihi : 03/05/2013 Karar No : 2013/5-1 (121) Belediye Meclisi 03/05/2013 Cuma günü saat 14.00 da Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Beşinci Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye Meclis

Detaylı

Komisyonumuzun tarih ve 34 sayılı toplantısında görüşülüp incelenerek;

Komisyonumuzun tarih ve 34 sayılı toplantısında görüşülüp incelenerek; Tarih : 06.01.2010 Sayı : 32 ĐMAR KOMĐSYON RAPORU Belediyemiz Meclisinin 04.01.2010 tarih ve 06 sayılı kararı ile Komisyonumuza incelenmek ve tetkik edilmek üzere havale edilen aşağıda ada, parsel numaraları

Detaylı

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün tarih sayılı yazısında ;

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün tarih sayılı yazısında ; İMAR KOMİSYON RAPORU Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 23.09.2014 tarih 1014-6847 sayılı yazısında ; İLGİ:a) 04/11/2011 tarih ve 94 sayılı Çatalca Belediyesi Meclis Kararı. b) 06/12/2011 tarih 1535-9496 sayılı

Detaylı

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2009 MALĐ YILI KESĐN HESABI

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2009 MALĐ YILI KESĐN HESABI Karar No : 2010/5-1 (1) Belediye Meclisi 05/05/2010 Çarşamba günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2010 Yılı Beşinci Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak Belediye Meclis

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2012/11-1 (126) Karar Tarihi : 06/12/2012

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2012/11-1 (126) Karar Tarihi : 06/12/2012 Karar No : 2012/11-1 (126) Gündem maddesi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 30/11/2012 tarih ve 1965 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/7-1 (49) Gündem maddesi gereğince; Kalite Yönetim Merkezi nin 30/05/2011 tarih ve 41 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 06/04/2007 tarihli M.K.4-1(14) sayılı Belediye Meclis Kararı

Detaylı

6- Belediye Başkanlığı Đmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarih ve 507 sayılı yazıları ile

6- Belediye Başkanlığı Đmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarih ve 507 sayılı yazıları ile T.C. VAN TUŞBA BELEDĐYESĐ G Ü N D E M Belediye Meclisinin 2015 Temmuz Ayı Mutat Toplantısı. Birleşimin Başlama Tarihi ve Saati: 06/07/2015-15.00 1-Açılış ve Yoklama. 2- Belediye Başkanlığı Đmar ve Şehircilik

Detaylı

Van-Tuşba Belediye Meclisi Eylül Ayı Karar Özetleri

Van-Tuşba Belediye Meclisi Eylül Ayı Karar Özetleri Van-Tuşba Belediye Meclisi Eylül Ayı Karar Özetleri Karar Sayısı: 246 Komisyon Raporunda; Van Đli Tuşba Đlçesi Bardakçı Mahallesi pafta:vank50c16d, ada:-, parsel:70 nolu taşınmaz 1/1000 ölçekli Uygulama

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 04/01/2011 tarih ve 1 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye Meclisi,

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2009/9-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 30/09/2009 tarih ve 286 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi 2010 (2011 2012) Mali Yılı Tasarı Bütçesi, Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/6-1 (47) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 14259 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediyesi Emlak ve Ġstimlak Daire

Detaylı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI Birleşim Sayısı : (2) Oturum Sayısı : (1) Dönem Sayısı : (2) Karar Tarihi : 12/11/2015 Karar Sayısı : 1140 Büyükşehir Belediye Meclisi 12/11/2015 Perşembe günü

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/8-1 (212) Karar Tarihi : 05/08/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/8-1 (212) Karar Tarihi : 05/08/2013 Karar No : 2013/8-1 (212) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 30/07/2013 tarih ve 26625 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Bilindiği gibi 6360 Sayılı Onüç İlde Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 06/01/2017 KARAR NUMARASI : 1 K A R A R

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 06/01/2017 KARAR NUMARASI : 1 K A R A R KARAR TARİHİ : 06/01/2017 KARAR NUMARASI : 1 : Arsa Satışı. DÜNDAR, Yusuf EREN ve Selami Belediye Meclisi 06.01.2017 Cuma günü yapmış olduğu olağan toplantısında gündemin 1. Maddesi olan Arsa satışı konusunu

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/7-1 (55) Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 30/06/2015 tarih ve 19151 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesinde Meclis, resmi

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisiı.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisiı. Karar Tarihi : 03.02.2014 Karar No : 41850698.301.05-20 Konu : Gayrimenkul Tahsisiı. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Sille Mahallesi 25 K 2 pafta 14689 ada 3 parsel nolu 6490 m2'lik gayrimenkulün,

Detaylı

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S Sayı:58 03.07.2014 Özü: İmar plan değişikliği KARAR Belediye Meclisi Genel Kurulunda okunan İmar, Tüketiciyi Koruma, Hesap İnceleme, İnsan Hakları, Emlak,

Detaylı

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ K A Y S E R İ B Ü Y Ü K Ş E H İ R B E L E D İ Y E S İ N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ A Ç I K L A M A R A P O R U A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri İli, Özvatan ilçesi,

Detaylı

Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mevcut imar planında İbadet Yeri Alanına isabet eden mülkiyeti Belediyemize ait Sille

Detaylı

1-Planlama Alanının Tanımı Alanın Fiziki Yapısı Alanın Uydu Görüntüsü 3. 2-Mevcut Arazi Kullanım ve Kadostral Durum 3

1-Planlama Alanının Tanımı Alanın Fiziki Yapısı Alanın Uydu Görüntüsü 3. 2-Mevcut Arazi Kullanım ve Kadostral Durum 3 Đçerik 1 1-Planlama Alanının Tanımı 2 1-1 Alanın Coğrafi Konumu 2 1-2 Alanın Fiziki Yapısı 3 1-3 Alanın Uydu Görüntüsü 3 2-Mevcut Arazi Kullanım ve Kadostral Durum 3 2-1-Üst Ölçekli Plan Durumu 3 2-2-Mevcut

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar No : 41850698.301.05-140 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2013/12-1 (262) Gündem maddesi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 27/11/2013 tarih ve 38597 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli

Detaylı

Dr.M. Fuat GÜRCÜOĞLU Ömer DURU Halil SÜMERLĐ Başkan Başkan Yardımcısı Üye. Türkan POLATOĞLU

Dr.M. Fuat GÜRCÜOĞLU Ömer DURU Halil SÜMERLĐ Başkan Başkan Yardımcısı Üye. Türkan POLATOĞLU Tarih : 05.01.2011 Sayı : 01 Belediyemiz Meclisinin 03.01.2011 tarih ve 4 sayılı kararı ile Komisyonumuza incelenmek ve tetkik edilmek üzere havale edilen aşağıda ada, parsel numaraları belirtilen Belediyemize

Detaylı

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE Tarihi Saat 14.00 07.04.2016 Sayısı 19 4 Özü Meclis katipi Seçilmesi 2 (İki)Asil 2 ( İki) Yedek ( Gizli Oyla) Akçadağ Belediye Meclisi, Meclis 2 Başkan vekili Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri, Cumali

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI TOPLANTISI 04/05/2017 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI TOPLANTISI 04/05/2017 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI TOPLANTISI 04/05/2017 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 176 Özel Halk Otobüslerinde uygulanmakta olan Kent İçi Toplu Taşıma ücretlerinin aşağıdaki

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU. Tarih: İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Esat GÖYÜK İmar Kom.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU. Tarih: İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Esat GÖYÜK İmar Kom. 7 J ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Tarih:29.06.2015 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI TALEP SAHİBİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM MADDESİ TALEP KONUSU

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 04.04.2011 Meclis toplantısı Sn. Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Mahmut DEVECİ nin izin dilekçesi okundu

Detaylı

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama 1 Adres : Sakarya Mahallesi Uluyol Caddesi Şevki İpekten Plaza No:28 Kat:3/304-305 Osmangazi/BURSA

Detaylı

YENİ İNEGÖL REVİZYON-İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI; AKHİSAR MAHALLESİ, 1947 (E:663) ADA, NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

YENİ İNEGÖL REVİZYON-İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI; AKHİSAR MAHALLESİ, 1947 (E:663) ADA, NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU YENİ İNEGÖL REVİZYON-İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI; AKHİSAR MAHALLESİ, 1947 (E:663) ADA, 1-2-5-6-7 NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, İnegöl İlçesi, Akhisar Mahallesi, 1947 (E:663)

Detaylı

T.C. VAN TUŞBA BELEDĐYESĐ G Ü N D E M

T.C. VAN TUŞBA BELEDĐYESĐ G Ü N D E M T.C. VAN TUŞBA BELEDĐYESĐ G Ü N D E M Belediye Meclisinin 2015 Nisan Ayı Mutat Toplantısı. Birleşimin Başlama Tarihi ve Saati: 06/04/2015-13.00 1-Açılış ve Yoklama. 2-5393 Sayılı Belediye Kanunun 33. maddesinin

Detaylı

Plan Değişikliğine Konu Alan

Plan Değişikliğine Konu Alan İNEGÖL REVİZYON UYGULAMA İMAR PLANI; MESUDİYE MAHALLESİ, 1372 ADA, 10-11-12-13-15-95-96-115-298-299-600-613 NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, İnegöl İlçesi, Mesudiye Mahallesi,

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2012/3-1 (14) Belediye Meclisi 05/03/2012 Pazartesi günü saat 14.00 da Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Belediye Meclis Üyeleri: Fazilet ÖZCAN, Yeşim SANCAKTAR, Şerife HASOĞLU, Tebessüm KÖKDĐL,

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinin 22.07.2016 tarih ve 735 sayılı kararı ile görüşülüp, karara bağlanan 3194 sayılı İmar

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 24 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan Birinci ve İkinci Meclis Başkan Vekili seçimine ilişkin 29/03/2016 tarih ve 2798 ayılı Yazı İşleri

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 134 Kocasinan Belediyesinin, Uğurevler Mahallesi muhtelif ada ve parsellerdeki taşınmazların bulunduğu alanda Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edilmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-125 10.06.2013 Özü: İsim verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.06.2013 tarihli oturumunda okunan, Şehit Komiser Mustafa

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

Konu: Askıdaki Plana İtiraz Tarih:

Konu: Askıdaki Plana İtiraz Tarih: Konu: Askıdaki Plana İtiraz Tarih: 11.01.2016 Sayı: 16.16.0011 YILDIRIM BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ NE BURSA Yıldırım İlçesi, Mevlana ve Ulus Mahalleleri sınırlarındaki yaklaşık 14 ha lık Riskli

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 04.01.2016 KARAR NO: 1 5393 sayılı Belediye Kanunun 20. Maddesi, Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6.maddesi hükmü çerçevesinde

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Rapor No: 2017/033 Rapor Tarihi: 15.05.2017 KONU: Gülyalı İlçesinde hazırlanan İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planına İtiraz.

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2016 yılı Haziran Ayı Birleşim : 6 Oturum : 1 Tarihi : 06/06/2016 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/3-1 (101) Karar Tarihi : 05/03/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/3-1 (101) Karar Tarihi : 05/03/2013 Karar No : 2013/3-1 (101) Gündem maddesi gereğince; Mali Hizmetler Müdürlüğü Strateji Geliştirme Yöneticiliği nin 26/02/2013 tarih ve 6853 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediyemizin, Türkiye

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ İSTASYON MAHALLESİ

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ İSTASYON MAHALLESİ MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ İSTASYON MAHALLESİ 1329 ADA 1 PARSEL 1/5000 VE 1/1000 ÖLÇEKLİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU HAZIRLAYAN ŞEHİR VE BÖLGE PLANCISI DİLEK ÇAKANŞİMŞEK 2017 MANİSA 1 İÇİNDEKİLER

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 01.03.2016 KARAR NO: 40 Belediye Meclisinin 07.05.2014 tarih ve 10 sayılı kararlarıyla ihdas edilen, Tuşba Belediyesi norm

Detaylı

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 10/06/2011 TARĐHLĐ VE SAYILI RAPORLARI. Kararın Özeti

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 10/06/2011 TARĐHLĐ VE SAYILI RAPORLARI. Kararın Özeti 01 10/06/2011-112 02 10/06/2011-113 03 10/06/2011-114 04 10/06/2011-115 05 10/06/2011-116 06 10/06/2011-117 07 10/06/2011-118 AFYONKARAHĐSAR Belediye Meclisinin 01.06.2011 Tarih ve 329 sayılı kararı ile

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 09-05-2011 TARĐHLĐ VE 87-106 SAYILI RAPORLARI 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 09-05-2011 TARĐHLĐ VE 87-106 SAYILI RAPORLARI 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88 03 09/05/2011-89 04 09/05/2011-90 05 09/05/2011-91 06 09/05/2011-92 07 09/05/2011-93 08 09/05/2011-94 09 09/05/2011-95 Belediye Meclisinin 02.05.2011 Tarih ve 278 sayılı

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ HİZMET İCİ YAZIŞMA Kime : Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ne Tarih : 19.10.2015 Kimden : İmar ve Şehircilik

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.07.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.07.2013

Detaylı

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 06/05/2016 KARAR NUMARASI : 9 KARAR

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 06/05/2016 KARAR NUMARASI : 9 KARAR MECLİS I TARİHİ : 06/05/2016 NUMARASI : 9 IN ÖZÜ : 2015 Mali Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı. Belediye Meclisi 06/05/2016 Cuma günü yapmış olduğu olağan toplantısında gündemin 1. Maddesi olan 2015 Mali

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :01 KARAR 1 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN ve Günseli ÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :02 KARAR 2 : Meclis Üyesi Okan İRGE

Detaylı

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 29/04/2016 tarih ve 12271 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI 1. TARSUS BELEDİYESİ

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı.

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. T.C. Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ, Semra ULUTAŞ, Murat UĞUR(İzinli), Erdoğan Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 26.08.2013

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 528 Ek bütçe yapılması ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun geldiği şekliyle

Detaylı

İ t ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU. Tarih: BİRİM TALEP SAHİBİ

İ t ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU. Tarih: BİRİM TALEP SAHİBİ m ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU İ t Tarih: 02.05.2016 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI TALEP SAHİBİ KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

Seyfullah KINALI Kenan BAĞÇİÇEK Hüsnü AKKAN Başkan Başkan Yardımcısı Katip Üye

Seyfullah KINALI Kenan BAĞÇİÇEK Hüsnü AKKAN Başkan Başkan Yardımcısı Katip Üye Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.01.2016 tarihli toplantısında komisyonumuza havale edilen, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ibareli 12.01.2016 tarih ve 91352717-310-01/111 sayılı yazı okundu. Akçaabat

Detaylı

MECLİS KARARI. İlgi : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. İlgi : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı. Karar No Kararın Akviran Mah. 1501 nolu parselin satın alma 2016 / 216 Özü meclis toplantısında alınan 216 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 216 : İlgi : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 09.09.2016 tarih

Detaylı

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 27.05.2014 tarih 494-3709 sayılı yazısında ;

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 27.05.2014 tarih 494-3709 sayılı yazısında ; İMAR KOMİSYON RAPORU Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 27.05.2014 tarih 494-3709 sayılı yazısında ; İLGİ:a)10.12.2010 tarih ve 49 sayılı Çatalca Belediyesi Meclis Kararı. b)24.12.2010 tarih 993-12960 sayılı

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 20 : Belediyemizin üyesi bulunduğu Hatay Belediyeler Birliği karar organlarında görev almak üzere, 1 asil, 1 yedek üye seçiminin yapılması Belediyemizin hissesi sebebiyle

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ- İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ 1203 ADA 13 PARSEL ve 1204 ADA 1 PARSEL 1/5000 VE 1/1000 ÖLÇEKLİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/11-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/10/2017 tarih ve 35158 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :345 KARAR 345: Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ekim ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 24 Ekim 2016 Pazartesi günü

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER Karar Tarihi : 03.02.2014 Karar No : 12 Karar Konusu: Komisyonlara havale edilen konular. BELEDİYE 2. BAŞKAN V. : Musa ÇAKMAK ÜYELER: İlhan ŞENER, Hüseyin ALPASLAN, Halil UYANIK, Ertekin ŞAN (Katılmadı),

Detaylı

HUKUK KOMİSYONU RAPORU

HUKUK KOMİSYONU RAPORU HUKUK KOMİSYONU RAPORU Komisyonumuza havale edilen 23.01.2017 tarih ve 99431499-804.01-E.441 sayılı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ifadeli Başkanlık önergesi incelendi. Basın Yayın ve Halkla

Detaylı

KARAR KONUNUN GÖRÜŞÜLMESİ VE OYLANMASI SONUCUNDA:

KARAR KONUNUN GÖRÜŞÜLMESİ VE OYLANMASI SONUCUNDA: A T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ SAYI: 8 02/01/2017 KARAR Belediye Meclisinin 01.12.2016 tarih ve 241 sayılı ara kararı ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Altınata Gayrimenkul Dnş.

Detaylı

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 31.03.2015 tarih 409-2702 sayılı yazısında ;

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 31.03.2015 tarih 409-2702 sayılı yazısında ; İMAR KOMİSYON RAPORU Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 31.03.2015 tarih 409-2702 sayılı yazısında ; İLGİ: a) 11.09.2012 tarih ve 51 sayılı Çatalca Belediyesi Meclis Kararı. b) 11.11.2014 tarih 1220-8206 sayılı

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik M üdürlüğü

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik M üdürlüğü T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik M üdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin İli, Erdemli İlçesi, Alata Mahallesi, 410 ada 2 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik teklifi

Detaylı

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1.PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ- İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ 1201 ADA ve 1202 ADA 10 PARSEL 1/5000 VE 1/1000 ÖLÇEKLİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA

Detaylı