Avaya one-x TM Deskphone H G/ 9641G H zl Ba!vuru

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Avaya one-x TM Deskphone H.323 9621G/ 9641G H zl Ba!vuru"

Transkript

1 Avaya one-x TM Deskphone H G/ 9641G H zl Ba!vuru

2 Kayd rma ve Gezinme Ça!r görünümleri ve özellikler aras nda geçi" yapmak için, Phone ekran n n sa! üst taraf ndaki Features dü!mesini veya Phone dü!mesini kullan n. Phone ekran ndan Features listesine geçmek için Features dü!mesine veya Features listesinden Phone ekran na geçmek için Phone dü!mesine dokunun. Bir liste ö!esinde dü!mesi (sa!a bakan mavi bir ok) varsa, bu dü!meye dokunuldu!unda ö!eyle ilgili daha fazla bilgi gösterilir. Örne!in, bir ki"i ad n n sa! ndaki oka dokunulmas, o ki"iye ait kaydedilen tüm numaralar gösteren bir ayr nt ekran görüntüler. Bir hat veya programlanabilir tu" gibi nesneler üzerinde, bunlara dokunarak veya ekranda görünen programlanabilir tu" etiketlerine dokunarak hareket edebilirsiniz. Programlanabilir tu" etiketleri ba!lama göre de!i"ir. Örne!in, bir ki"iyi aramak için ekrandan o ki"inin kayd na dokunun, gelen bir ça!r y kar" lamak, arama yapmak üzere telefonu açmak veya bekleyen bir ça!r ya geri dönmek için ekrandaki bir hatta dokunun. Home Ekran Home ekran na eri"mek için, ekran n alt ndaki Home dü!mesine bas n. Home ekran nda, telefonunuzun seçeneklerini ve ayarlar n de!i"tirmenize veya özelle"tirmenize, dünyan n farkl bölgelerindeki saat ve hava durumuyla ilgili bilgileri almak için internet tabanl uygulamalara eri"menize, bir hesap makinesi görüntülemenize, telefon ve a! ayarlar n z görüntülemenize, Favorite h zl arama dü!melerini kullanman za ve oturumu kapatman za olanak tan yan simgeler bulunur. Home ekran n z n tam içeri!i, yöneticinizin sisteminizi nas l ayarlad! na ba!l d r ancak genellikle a"a! daki standart Avaya özelliklerini içerir: Ayr ca, Home ekran n za en fazla be" Favorite numaras için h zl arama simgeleri yerle"tirmek üzere Contacts dü!mesini de kullanabilirsiniz. Yöneticiniz, kurumsal rehber veya destek sayfas gibi ba"ka Web tabanl uygulamalara da eri"iminizi sa!layabilir. Home ekran nda gördü!ünüz herhangi bir uygulamay kullanmak için simgesine dokunun. Kaç tane Avaya uygulamas n n, favori ki"inin ve/veya Web tabanl uygulaman n kullan ma sunuldu!una ba!l olarak, ikinci Home ekran n sayfan z olabilir. Sonraki sayfay görmek için, Home ekran n n sa! ndaki kayd rma çubu!una dokunun. Ça"r Kar! lama ve arama yapma Ça"r Kar! lama Gelen bir ça!r y a"a! daki yollarla kar" layabilirsiniz: Telefonda görü"me halinde de!ilseniz, ahizeyi kald r n, çalan zile ili"kin arama görünümü sat r na dokunun, hoparlörle yan t vermek için Speaker dü!mesine veya kulakl kla yan t vermek için Headset dü!mesine bas n.

3 Arama yapma 1. Ahizeyi kald r n, Speaker veya Headset (varsa) dü!mesine veya bo" bir hat görünümü dü!mesine bas n. 2. Aramak istedi!iniz numaray tu"lay n. Home ekran nda aramak istedi!iniz ki"i için bir favori simgesi varsa, aramay ba"latmak için o simgeye dokunun. Ça"r y beklemeye alma 1. Beklemeye almak istedi!iniz hatta aktif durumda de!ilseniz, o hatta dokunun. 2. Hold dü!mesine dokunun. 3. Ça!r ya geri dönmek için Resume dü!mesine veya bekletilen ça!r n n, arama görünümüne dokunun. Sistem yöneticiniz, sizi görsel olarak uyaran ve belirli bir süre sonunda bekleyen ça!r y öncelikli bir zil sesiyle size hat rlatan Beklemeden Geri Alma (Hold Recall) özelli!ini kullan ma açm " olabilir. Ça"r Aktarma 1. Telefon ekran nda, aktarmak istedi!iniz ça!r etkinken, Transfer dü!mesine dokunun. 2. Ça!r y aktarmak istedi!iniz numaray tu"lay n. 3. Ça!r y y aktarmak için Complete dü!mesine dokunun. Ça"r lar yönlendirme 1. Forward dü!mesine dokunun. 2. Etkinle"tirmek veya devre d " b rakmak istedi!iniz yönlendirme özelli!ine dokunun. Ça!r Yönlendirme özelli!ini etkinle"tirdi!inizde, yönlendirme numaras n girmenizi isteyen bir sinyal sesi duyars n z. 3. Ça!r lar n z yönlendirmek istedi!iniz numaray tu"lay n ve Enter dü!mesine dokunun. Yönlendirme numaras n girdikten sonra, bir onay sesi duyars n z. Konferans görü!meleri Konferans görü!mesi ayarlama 1. Bo" bir arama görünümünü seçin ve ilk konferans kat l mc s n aray n. 2. Phone ekran nda, Conference dü!mesine dokunun. 3. Telefon numaras n tu"lay n veya ki"iyi Contacts (Ki"iler) listesinden aray n veya ki"iyi listeden aray n. 4. Ki"i yan tlad! nda, ki"iyi mevcut ça!r ya eklemek için Join dü!mesine dokunun. 5. Add dü!mesine dokunun. 6. Konferans ça!r s na ba"ka bir ki"i eklemek için bu ad mlar tekrarlay n.

4 Features (Özellikler) Hakk nda Yöneticiniz ayr ca, seçti!i özellikleri arama görünümü (Phone) ekran nda programlanabilir tu"lara yerle"tirmi" de olabilir. S k kullan lan özellikler, panel etkinle"tirildiyse, Dokunmatik (Quick Touch) panelde de ayarlanabilir. Dahili numaran z için kullan labilir olan tüm özellikler ve seçeneklerle ilgili daha fazla bilgi için, sistem yöneticinize ba"vurun. Features menüsüne eri!me Phone ekran nda, Features menüsünü görmek için sa! üst kö"edeki Features dü!mesine dokunun. Features dü!mesi görmüyorsan z, Features menüsünü görüntülemek için sa!a kayd r n. Tüm Ça"r lar Gönderme Send All dü!mesine dokunun veya ana Forwarding menüsüne eri"mek için Forward dü!mesine dokunun, ard ndan Tüm Ça!r lar Gönderme özelli!ini açmak veya kapatmak için Send All Calls dü!mesine dokunun. Contacts (Ki!iler) Not: Contacts dü!mesine bast! n zda hiçbir "ey olmuyorsa, sistem yöneticiniz bu dü!meyi ve i"levini devre d " b rakm "t r. Ki!i arama 2. Ahize yerindeyken, tu" tak m n kullanarak, aramak istedi!iniz ad yazmaya ba"lay n. 3. #stedi!iniz ki"iyi gördü!ünüzde: Ki"iyi aramak için ki"inin telefon numaras na dokunun veya Bu ki"i ile ilgili farkl bir telefon numaras seçmek veya ayr nt l bilgileri görmek için, ki"inin telefon numaras n n yan ndaki Details dü!mesine dokunun. Ki!iler listesindeki bir ki!iyi arama 2. Ki"inin ad n listelendi!i gibi yazmaya ba"layarak istedi!iniz ki"iyi bulun. 3. Ki"inin birincil numaras n aramak için, ki"inin ad n n göründü!ü sat ra dokunun. 4. Birincil olmayan bir telefon numaras n aramak için, Details dü!mesine dokunarak ki"iye ili"kin ayr nt l bilgilere gidin, ard ndan istedi!iniz numaraya dokunun. Yeni bir ki!i ekleme 2. New dü!mesine dokunun. 3. Klavyeyi kullanarak ad girin.

5 4. Ard ndan, numara giri" ekran na geçmek için onay i!aretine dokunun. 5. Klavyeyi kullanarak birincil numaray girin. Birincil numara, girilen ilk numara ve ki"i ayr nt lar na gitmeden Contacts listesinde her zaman görüntülenecek olan numarad r. 6. Ad ve birincil telefon numaras n girmeyi tamamlad! n z belirtmek için onay i!aretine dokunun. Telefon, girdilerinizi kartvizit format nda görüntüler. 7. A"a! dakilerden birini yap n: Ad de!i"tirmek için, ilgili sat ra dokunun ve 3. ad m uygulayarak girdiyi düzenleyin. Numaray de!i"tirmek için, ilgili sat ra dokunun giri"i düzenleyin. Ba"ka bir numara eklemek için ekran klavyesini kullanarak bo" bir sat ra dokunun, ard ndan numara tipini (cep, i" veya ev) gösteren simgeye dokunun. Yeni ki"i için üçüncü bir telefon numaras eklemek isterseniz bu ad m tekrarlay n. K sa gösterim kullanmay seçerseniz, dahili numaray gösteren bir de!er, bir simgesi ve "irket ad n girin; örne!in, 21234@avaya.com. Daha sonra, bu ki"inin ad n n/numaras n n yan nda görünen k sa gösterim simgelerine dayanarak ki"inin varl k durumunu belirleyebilirsiniz. Yeni ki"i bilgilerini kaydetmeden Contacts listesine geri dönmek için Cancel dü!mesine dokunun. Birincil numaray de!i"tirmek için Primary dü!mesine dokunun. 8. Save dü!mesine dokunun. Ki!ileri düzenleme 2. Düzenlemek istedi!iniz ki"iyi aray n. 3. Ayr nt l bilgileri görüntülemek için, ki"inin yan ndaki Details dü!mesine dokunun. 4. Ki"iye ili"kin ba"ka bir numara daha eklemek için + dü!mesine dokunun veya ad veya numaralardan herhangi birini düzenlemek için Edit dü!mesine dokunun. 5. Bir ad veya numaray düzenlemek için a"a! dakilerden birini yap n: Birincil numaray de!i"tirmek için Primary dü!mesine dokunun. Düzenlemek istedi!iniz ki"i ismini veya numaray seçin. Bir numara eklemek için bo" bir sat ra dokunun. Contacts listesine geri dönmek için Cancel dü!mesine dokunun. 6. Ki"i bilgilerinde de!i"iklik yapmak için ekran klavyesini kullan n. 7. Done dü!mesine dokunun. 8. Di!er ki"i bilgilerini de!i"tirmek için, 5 ile 7 aras ndaki ad mlar tekrarlay n.

6 9. Ki"i bilgilerini de!i"tirmeyi tamamlad! n zda, Save dü!mesine dokunun. Birincil ki!i numaras n de"i!tirme Bir ki"inin birden fazla numaras varsa, birincil ki"i numaras listedeki ilk numarad r. Contacts listesinde bir ki"iye dokundu!unuzda, bu numara aran r. Varsay lan olarak, bir ki"i için girdi!iniz ilk numara birincil numarad r. 2. Birincil numaras n de!i"tirmek istedi!iniz ki"iyi aray n. 3. Ayr nt l bilgileri de!i"tirmek için ki"iye ili"kin Details dü!mesine dokunun. 4. Edit dü!mesine dokunun. 5. Primary dü!mesine dokunun. 6. Yeni birincil numara olmas n istedi!iniz numaraya dokunun. 7. Done dü!mesine dokunun. 8. Save dü!mesine dokunun. Arama Kayd Arama kayd ndan bir ki!iyi arama 1. History tu"una bas n. 2. Tüm Aramalar (All Calls), Cevaps z Aramalar (Missed Calls), Cevaplanm " Aramalar (Answered Call) veya Giden Aramalar (Outgoing Call) görmek için ekran n sa! üst kö"esinde uygun simgeye dokunun. 3. #stedi!iniz ki"inin ad n görememeniz halinde, ad görüntülenene kadar imleci a"a! kayd r n. 4. Aramak istedi!iniz ki"inin ad n gördü!ünüzde, kar" l k gelen numaray aramak için isme dokunun. Arama kayd ndaki bir girdiyi ki!iler listenize ekleme 1. History dü!mesine bas n. 2. Contacts listesine eklemek istedi!iniz numaray seçin. Contacts listenize eklemek istedi!iniz numaran n Details dü!mesine dokunun. 3. +Contact dü!mesine dokunun. 4. Gerekliyse, ad ve telefon numaras n düzenleyin. 5. Save dü!mesine dokunun. Ekran dilini de"i!tirme 1. Home dü!mesine bas n. 2. Settings seçene!ine dokunun.

7 3. Options & Settings seçene!ine dokunun. 4. Screen & Sounds seçene!ine dokunun. 5. Screen & Sounds menüsünde, Language & Region seçene!ine dokunun. 6. Language seçene!ine dokunun. 7. De!i"tirmek istedi!iniz dile dokunun. 8. Seçilen dili onaylamak için Yes dü!mesine veya dili de!i"tirmeden dil listesine geri dönmek için No dü!mesine dokunun.

Kaydırma ve Gezinme Çağrı görünümleri ve özellikler arasında geçiş yapmak için, Phone ekranının sağ üst tarafındaki Features düğmesini veya Phone

Kaydırma ve Gezinme Çağrı görünümleri ve özellikler arasında geçiş yapmak için, Phone ekranının sağ üst tarafındaki Features düğmesini veya Phone Kaydırma ve Gezinme Çağrı görünümleri ve özellikler arasında geçiş yapmak için, Phone ekranının sağ üst tarafındaki Features düğmesini veya Phone düğmesini kullanın. Phone ekranından Features listesine

Detaylı

Avaya one-x Masa Telefonu H.323 9608/9611G H zl Ba!vuru K lavuzu

Avaya one-x Masa Telefonu H.323 9608/9611G H zl Ba!vuru K lavuzu Avaya one-x Masa Telefonu H.323 9608/9611G H zl Ba!vuru K lavuzu! LED ler Arama Görünümü Dü"mesi LED leri Sürekli ye!il Yava! yan p sönen ye!il H zl yan p sönen ye!il Sürekli k rm z Arama görünümü, ba!l

Detaylı

Arama görünümü, bağlı/kullanımda. Arama görünümü, çalıyor/uyarıyor. Arama görünümü, beklemede.

Arama görünümü, bağlı/kullanımda. Arama görünümü, çalıyor/uyarıyor. Arama görünümü, beklemede. LED ler Arama Görünümü Düğmesi LED leri Sürekli yeşil Yavaş yanıp sönen yeşil Hızlı yanıp sönen yeşil Sürekli kırmızı Arama görünümü, bağlı/kullanımda. Arama görünümü, çalıyor/uyarıyor. Arama görünümü,

Detaylı

T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ BİLGİ SİSTEMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ BİLGİ SİSTEMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Belge Numarası: BST-MN-UC-0002 Başlık: Avaya E129 SIP Hızlı Başvuru Kılavuzu Yürürlük Tarihi: 16.12.2014 Sorumlu Birim: Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Daire Başkanlığı Sayfa 1 / 11 Avaya E129 SIP Telefon

Detaylı

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016 Hızlı Başlangıç Rehberi Türkçe VTE-1016 7025693 1 Artık başlayabiliriz! Kontrol cihazınızı PlayStation TV sisteminize bağlama PS TV sisteminizle birlikte DUALSHOCK 3 veya DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazınızı

Detaylı

Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması. İçindekiler. Harmony

Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması. İçindekiler. Harmony Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması İçindekiler Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion 3.0... 2 Lenovo Customer Engagement Service... 3 Lenovo Experience Improvement

Detaylı

Kullanım kılavuzu HERE Maps

Kullanım kılavuzu HERE Maps Kullanım kılavuzu HERE Maps Baskı 1.0 TR HERE Maps HERE Maps, size etrafta neler olduğunu gösterir ve gitmek istediğiniz yere ulaşmanızı sağlar. Şunları yapabilirsiniz: Şehirleri, sokakları ve servisleri

Detaylı

AVAYA 2410. Kullanıcı Rehberi

AVAYA 2410. Kullanıcı Rehberi AVAYA 2410 Kullanıcı Rehberi Koç Üniversitesi - Bilgi Teknolojileri Direktörlüğü 2012 AVAYA 2410 TELEFON CİHAZI HIZLI KULLANIM KILAVUZU İLK BAKIŞ Telefon cihazımızın daha önceki dijital setlerle tuş özellikleri

Detaylı

1608 IP TELEFON 1616 IP TELEFON

1608 IP TELEFON 1616 IP TELEFON AVAYA 1608-1616 IP tabanlı Telefon kullanım Kılavuzu 1608 IP TELEFON 1616 IP TELEFON Butonlar Açıklama Message Waiting Indicator Softkeys Değişken butonlar Message Mesaj butonu: Navigation Arrows Yon tuşları

Detaylı

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 23 YASAL BİLGİLER Telif Hakkı 2014 ZTE CORPORATION. Tüm hakları saklıdır. Bu yayının hiçbir bölümü ZTE Corporation'ın önceden yazılı izni olmadan fotokopi

Detaylı

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM Meta Trader 4 mobil işlem platformunu cihazınıza kurmak için öncelikle uygulama marketine giriş yapmanız gerekmektedir. Girişin ardından

Detaylı

Kullaným Kýlavuzu Montaj Kýlavuzu

Kullaným Kýlavuzu Montaj Kýlavuzu Kullaným Kýlavuzu Montaj Kýlavuzu 9356658 Baský 2 UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION olarak biz, tamamen kendi sorumluluðumuzda olmak üzere TFE-4R ürününün aþaðýdaki yönetmeliðin (Council Directive:1999/5/EC)

Detaylı

ednet.living Hızlı Kurulum Kılavuzu 84290 ednet.living Başlangıç Seti (1 Adet WiFi Ana Birimi + 1 Adet İç Mekan Akıllı Fiş)

ednet.living Hızlı Kurulum Kılavuzu 84290 ednet.living Başlangıç Seti (1 Adet WiFi Ana Birimi + 1 Adet İç Mekan Akıllı Fiş) ednet.living Hızlı Kurulum Kılavuzu 84290 84291 84292 84290 ednet.living Başlangıç Seti (1 Adet WiFi Ana Birimi + 1 Adet İç Mekan Akıllı Fiş) WiFi Ana Birimi İç Mekan Akıllı Fiş 84291 ednet.living İç Mekan

Detaylı

KAPSAMLI İÇERİK SADELEŞTİRİLMİŞ ARAMA MOTORU YENİLİKÇİ BİLGİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ PRATİK GÖRÜNTÜLEME ARAÇLARI MOBİL ERİŞİM

KAPSAMLI İÇERİK SADELEŞTİRİLMİŞ ARAMA MOTORU YENİLİKÇİ BİLGİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ PRATİK GÖRÜNTÜLEME ARAÇLARI MOBİL ERİŞİM BAŞLANGIÇ REHBERİ KAPSAMLI İÇERİK SADELEŞTİRİLMİŞ ARAMA MOTORU YENİLİKÇİ BİLGİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ PRATİK GÖRÜNTÜLEME ARAÇLARI MOBİL ERİŞİM LEXPERA Yeni Nesil Hukuk Bilgi Sistemi, hukuki araştırmalarınızı

Detaylı

HTC Sensation XE with Beats Audio Kullanım kılavuzu

HTC Sensation XE with Beats Audio Kullanım kılavuzu HTC Sensation XE with Beats Audio Kullanım kılavuzu 2 İçerikler İçerikler Başlangıç Kutu İçeriği 8 HTC Sensation XE with Beats Audio 8 Arka kapak 10 SIM kartı 11 Bellek kartı 12 Pil 13 Gücü açma veya kapama

Detaylı

ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7. 7. GELĠġMĠġ ÖZELLĠKLER

ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7. 7. GELĠġMĠġ ÖZELLĠKLER ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7 AMAÇ ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7 Bu faaliyette verilen bilgiler ile hazırlamıģ olduğunuz belgeye uygun baģvuruları (Ġçindekiler Tablosu, Dipnot/sonnot, Ģekil tablosu, resim yazısı vb.) hatasız

Detaylı

MOTOROLA QUENCH XT3. Kullanıcı Kılavuzu

MOTOROLA QUENCH XT3. Kullanıcı Kılavuzu MOTOROLA QUENCH TM XT3 Kullanıcı Kılavuzu içindekiler bölüm 1: başlarken... 1 1.1 telefonunuz... 1 önden görünüm... 1 arkadan görünüm... 1 üstten görünüm... 2 yandan görünüm... 2 1.2 SIM kartı, pili ve

Detaylı

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ANA EKRAN Makinenin şalteri açıldığında 5 sn boyunca açılış ekranı gelir. Daha sonra ana ekrana geçilir. Bu ekranda

Detaylı

Gmail Outlook Ayarları (Türkçe Resimli Anlatım)

Gmail Outlook Ayarları (Türkçe Resimli Anlatım) Gmail Outlook Ayarları (Türkçe Resimli Anlatım) 1.Adım: Gmail üzerinden e-posta hesabınıza herhangi bir tarayıcıdan http://mail.maltepe.edu.tr linkine tıklayıp daha önceden kullandığınız e-posta hesabınızı

Detaylı

Setup Yardımcı Programı

Setup Yardımcı Programı Setup Yardımcı Programı Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth, sahibinin ticari markasıdır ve Hewlett-Packard Company tarafından lisanslı olarak kullanılmaktadır.

Detaylı

MODÜL : 1 BİLGİSAYAR KULLANMA

MODÜL : 1 BİLGİSAYAR KULLANMA Kullanımı ( İşletmenlik ) Kursu Yıllık Planı Kurs Gün Hafta Ders Saati 1 1 4 2 1 4 3 1 4 4 1 4 5 1 4 6 2 4 7 2 4 8 2 4 KONULAR 1. Temel Bilgiler a. Donanım yazılım bilişim teknolojisi b. Bilgi ve iletişim

Detaylı

BQTEK SMS Asistan. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.0 09.05.2016 BQTEK

BQTEK SMS Asistan. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.0 09.05.2016 BQTEK Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 09.05.2016 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 Genel Bilgi... 3 Uygulamanın İndirilmesi... 3 iphone için... 3 Android için... 3 Windows ve Mac için... 3 Uygulamanın

Detaylı

Genel bilgiler Windows gezgini Kes Kopyala Yapıştır komutları. 4 Bilinen Dosya Uzantıları

Genel bilgiler Windows gezgini Kes Kopyala Yapıştır komutları. 4 Bilinen Dosya Uzantıları İÇERİK 2 Dosya ve Klasör İşlemleri 3 Giriş BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMALARI Windows 7 - Devam ÖĞR. GÖR. HASAN ALİ AKYÜREK http://www.hasanakyurek.com Sürümler Sürüm Karşılaştırmaları Masaüstü Görev

Detaylı

İNTERNET HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 7912 Model IP Telefonu Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER: 7912 Model IP Telefonu Kullanım Kılavuzu...1 1. Bağlantı Şeması...1 2. Telefon Tuş Takımı Açıklamaları...2 3. Arama

Detaylı

Doro Comfort 3000. Türkçe

Doro Comfort 3000. Türkçe Doro Comfort 3000 Türkçe 1. Ekstra ses artırma (güçlendirme) 2. Ahize ses kontrolü 3. Hoparlör sesi kontrolü 4. Servis erişim anahtarları 5. ikili dokunmatik hafıza 6. Ahize için beklemeye alma mandalı

Detaylı

QR Kodu Tarayıcısı / Okuyucusuna Uygun Uygulamalarda Kullanım İçin

QR Kodu Tarayıcısı / Okuyucusuna Uygun Uygulamalarda Kullanım İçin Xerox QR Code Uygulaması Hızlı Başlangıç Kılavuzu 702P03999 QR Kodu Tarayıcısı / Okuyucusuna Uygun Uygulamalarda Kullanım İçin QR (Quick Response) Code Uygulamasını şu uygulamalarla birlikte kullanınız:

Detaylı

Digifresh Kullanım Kılavuzu

Digifresh Kullanım Kılavuzu DigiFresh programını çalıştırmadan önce bilgisayarınıza Net Framework kütüphanesinin yüklü olması gerekmektedir. Aşağıdaki linkten indirelebilir. http://www.microsoft.com/tr-tr/download/confirmation.aspx?id=17851

Detaylı

Cisco Unified Personal Communicator

Cisco Unified Personal Communicator Frequently Asked Questions Cisco Unified Personal Communicator Temel Bilgiler 2 Uygunluk 4 Kişiler 6 Sohbet 8 Grup Sohbeti 10 Aramalar 12 Aramaları Aktarma, Duraklatma ve İletme 14 Sesli Posta 16 Web Toplantıları

Detaylı

ve Menüleri Özelleştirmek, Sistem Ayarlarını Değiştirmek

ve Menüleri Özelleştirmek, Sistem Ayarlarını Değiştirmek Masaüstünü ve Menüleri Özelleştirmek ve Sistem Ayarlarnıı Değiştirmek 36 4 Masaüstünü ve Menüleri Özelleştirmek, Sistem Ayarlarını Değiştirmek Bu bölümde Görev Çubuğu Özelliklerini kullanarak, Görev Çubuğu

Detaylı

HP Color LaserJet CM6040/CM6030 MFP Serisi Analog Fax Accessory 300 Faks Kullanım Kılavuzu

HP Color LaserJet CM6040/CM6030 MFP Serisi Analog Fax Accessory 300 Faks Kullanım Kılavuzu HP Color LaserJet CM6040/CM6030 MFP Serisi Analog Fax Accessory 300 Faks Kullanım Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Telif hakkı yasalarının izin verdiği

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu MacBook Pro nuza Hoş Geldiniz Hadi başlayalım. Mac inizi başlatmak için açma/kapama düğmesine basın. Ayarlama Yardımcısı, düzgün ve sorunsuz bir şekilde çalışmaya başlamanızı sağlamak

Detaylı

ENTERPRISE CONTACT CENTER

ENTERPRISE CONTACT CENTER call center ENTERPRISE CONTACT CENTER SAPHIRA ülkemizin uluslararası arenada ekonomik ve teknolojik rekabet gücünü artırıcı niteliklere sahip olmak üzere; İ.Ü. Teknokent yerleşkesi içerisinde, geliştirmelerin

Detaylı

ÖĞRENME FAALĠYETĠ 6 ÖĞRENME FAALĠYETĠ 6. 6. NESNE ĠġLEMLERĠ

ÖĞRENME FAALĠYETĠ 6 ÖĞRENME FAALĠYETĠ 6. 6. NESNE ĠġLEMLERĠ ÖĞRENME FAALĠYETĠ 6 AMAÇ ÖĞRENME FAALĠYETĠ 6 Bu faaliyette verilen bilgiler ile belgeye uygun nesne iģlemlerini (Ģekil, resim, grafik, metin kutusu vb.) planlı ve hatasız yapabileceksiniz. ARAġTIRMA Kelime

Detaylı

IP Office Phone Manager Pratik Kullanım Kılavuzu

IP Office Phone Manager Pratik Kullanım Kılavuzu IP Office Phone Manager Pratik Kullanım Kılavuzu Bu rehber doküman IP Office Phone Manager ürününün basit fonksiyonlarını açıklamak amacı ile hazırlanmıştır. Daha detaylı bilgi için IP Office Phone Manager

Detaylı

Modem ve Yerel Ağ Kullanım Kılavuzu

Modem ve Yerel Ağ Kullanım Kılavuzu Modem ve Yerel Ağ Kullanım Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

HUZURSOFT GÖRÜŞME TAKİP PROGRAMI

HUZURSOFT GÖRÜŞME TAKİP PROGRAMI HUZURSOFT GÖRÜŞME TAKİP PROGRAMI 1.YENİ MÜŞTERİ EKLE Müşteri bilgilerini bu bölümde gireriz. Müşterilerinizi gruplamak isterseniz sağ tarafta bulunan butona tıklayarak açılan pencere grup ekle diyerek

Detaylı

ETKİLEŞİMLİ TAHTA KORUMA SİSTEMİ KURULUM

ETKİLEŞİMLİ TAHTA KORUMA SİSTEMİ KURULUM 1. Sistem 3 bileşenden oluşur a. Sunucu b. Koruma yazılımı c. Mobil anahtar ETKİLEŞİMLİ TAHTA KORUMA SİSTEMİ KURULUM Sunucu yazılımı: sunucu yazılımı öncelikle yerel ağda et (etkileşimli tahtaların) bağlı

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye

İşaret Aygıtları ve Klavye İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler tabletinizde olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler tabletinizde olmayabilir. Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth, mülkiyeti marka sahibine ait olan ve Hewlett-Packard Company tarafından lisansla kullanılan bir ticari markadır. Google,

Detaylı

Ana ekran ve uygulamalar. ve özelleştirme. Bağlantı ve aktarma

Ana ekran ve uygulamalar. ve özelleştirme. Bağlantı ve aktarma Bir bakışta Başlatma Ana ekran ve uygulamalar Kontrol etme ve özelleştirme Çağrılar Kişiler Mesajlar Yazı Yazma Sosyalleşme Gezinme Fotoğraflar ve videolar Müzik Kitaplar Bulma ve navigasyon İş Bağlantı

Detaylı

iletişimin değerli taşı... IP PBX

iletişimin değerli taşı... IP PBX iletişimin değerli taşı... IP PBX ENTERPRISE CONTACT CENTER SAPHIRA ülkemizin uluslararası arenada ekonomik ve teknolojik rekabet gücünü artırıcı niteliklere sahip olmak üzere; İ.Ü. Teknokent yerleşkesi

Detaylı

DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIMI GELEN EVRAK

DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIMI GELEN EVRAK DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIMI GELEN EVRAK 1. DYS (Doküman Yönetim Sistemi) nin kullanımı için 3. parti bir programa ihtiyaç yoktur. Tamamen WEB tabanlı çalışmaktadır. 2. Sisteme http://dys.akdeniz.edu.tr

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation şirketinin tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer

Detaylı

Printed in Korea Code No.:GH68-11599A Turkish. 06/2006. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com

Printed in Korea Code No.:GH68-11599A Turkish. 06/2006. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com * Yüklenen yazılıma veya servis sağlayıcısına veya ülkenize bağlı olarak bu kılavuzdaki bazı açıklamalar telefonunuza uymayabilir. * Ülkenize bağlı olarak telefonunuz ve aksesuarlarınız bu kılavuzdaki

Detaylı

Avaya CallPilot Multimedya Mesaj Kullanıcı Kılavuzu

Avaya CallPilot Multimedya Mesaj Kullanıcı Kılavuzu Avaya CallPilot Multimedya Mesaj Kullanıcı Kılavuzu 5.0 NN44200-106, 01.06 Kasım 2010 2010 Avaya Inc. Tüm Hakları Saklıdır. Uyarı Bu belgedeki bilgilerin baskı esnasında eksiksiz ve doğru olduğundan emin

Detaylı

Dijital Santral Telefonu Kılavuzu

Dijital Santral Telefonu Kılavuzu Dijital Santral Telefonu Kılavuzu 1 EMNİYET HUSUSLARI Ürünün emniyetli ve doğru olarak çalışması için, operatöre / kullanıcıya aşağıdaki bilgiler verilmelidir ve kurulmadan ve çalıştırmadan önce okunmalıdır.

Detaylı

Alienware Grafik Yükseltici Kullanıcı Kılavuzu

Alienware Grafik Yükseltici Kullanıcı Kılavuzu Alienware Grafik Yükseltici Kullanıcı Kılavuzu Resmi Model: Z01G Resmi Tip: Z01G001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı sağlayan önemli bilgileri

Detaylı

Cisco Tümleşik IP Video Telefonu 7985G

Cisco Tümleşik IP Video Telefonu 7985G Telefon Kılavuzu Cisco Tümleşik IP Video Telefonu 7985G Şirket Merkezleri Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706 ABD http://www.cisco.com Tel: 408 526-4000 800 553-NETS (6387)

Detaylı

Kullaným kýlavuzu 9352425 2. Baský

Kullaným kýlavuzu 9352425 2. Baský Yayýnlanan elektronik kullaným kýlavuzu için "Nokia Kullaným Kýlavuzu Þartlar ve Koþullar, 7.Haziran.1998" geçerlidir ( Nokia User s Guides Terms and Conditions, 7th June, 1998.) Kullaným kýlavuzu 9352425

Detaylı

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde)

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari

Detaylı

MikroÖdeme Servis Dökümanı

MikroÖdeme Servis Dökümanı MikroÖdeme Servis Dökümanı 1 TurkcellMobilÖdeme Nedir? TurkcellMobilÖdeme 36 milyonu aşkın Turkcell kullanıcısının cep telefonlarını kullanarak, sadece bir SMS ile, pratik bir şekilde ödeme yapmasına olanak

Detaylı

4P359542-2G. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A42> Montaj Kılavuzu

4P359542-2G. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A42> Montaj Kılavuzu 4P359542-2G Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Montaj Kılavuzu Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Kurulum Kılavuzu Ana sayfa: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com Özellikler, ayar

Detaylı

Vivaz pro Genişletilmiş Kullanım kılavuzu

Vivaz pro Genişletilmiş Kullanım kılavuzu Vivaz pro Genişletilmiş Kullanım kılavuzu İçindekiler Ek Yardım...5 Başlarken...6 Montaj...6 Telefonda yardım...9 Telefona genel bakış...10 Menüye genel bakış*...11 Dolaşım...12 Diğer şebekelerin kullanımı...16

Detaylı

ĐŞKUR sitesine giriş şifremizi hatırlamadığımız için, şifremi unuttum kısmını tıklıyoruz.

ĐŞKUR sitesine giriş şifremizi hatırlamadığımız için, şifremi unuttum kısmını tıklıyoruz. ĐŞKURLULARIN BĐLGĐLERĐ, ŞĐFRELERĐ HERKESE AÇIK ( BEDAVA SMS GÖNDERME SĐTESĐ YAZI SONUNDADIR ) Merhaba, bu bilgilendirici yazıda sizlere ĐŞKURa kayıtlı olanların şifrelerine, kişisel bilgilerine başkalarının

Detaylı

Feel the difference. FordMobileConnectivity Kısa kılavuz. Ford ve cep telefonunuz. Zekice bir birlesim. www.ford-mobile-connectivity.

Feel the difference. FordMobileConnectivity Kısa kılavuz. Ford ve cep telefonunuz. Zekice bir birlesim. www.ford-mobile-connectivity. FordMobileConnectivity Kısa kılavuz Feel the difference Ford ve cep telefonunuz. Zekice bir birlesim. www.ford-mobile-connectivity.com Sound&Connect Ford unuzun içinde cep telefonunuzla konuşmak mı istiyorsunuz?

Detaylı

Printed in Korea Code No.:GH68-27671A Turkish. 01/2010. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com

Printed in Korea Code No.:GH68-27671A Turkish. 01/2010. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com * Bu kılavuzdaki bazı içerikler, yazılıma veya servis sağlayıcınıza bağlı olarak, telefonunuzdan farklı olabilir. * Cihazın kullanım ömrü 7 yıl, garanti süresi 2 yıldır. Samsung Çağrı Merkezi : 444 77

Detaylı

Sürücü Gönder. Yönetici Kılavuzu

Sürücü Gönder. Yönetici Kılavuzu Sürücü Gönder Yönetici Kılavuzu Ocak 2013 www.lexmark.com Genel Bakış 2 Genel Bakış Sürücü Gönder, belirli bir yazıcı modelinin yazıcı sürücüsünü almanızı sağlar. Uygulama, size yükleme talimatlarını ve

Detaylı

nse6trx.fm Page 1 Tuesday, July 21, 1998 8:11 AM Kullaným Kýlavuzu 9351848 Issue 1

nse6trx.fm Page 1 Tuesday, July 21, 1998 8:11 AM Kullaným Kýlavuzu 9351848 Issue 1 nse6trx.fm Page 1 Tuesday, July 21, 1998 8:11 AM Kullaným Kýlavuzu 9351848 Issue 1 nse6trx.fm Page 2 Tuesday, July 21, 1998 8:11 AM Nokia is a registered trademark of Nokia Corporation, Finland. 1998.

Detaylı

Welch Allyn Connex Spot Monitör Hızlı Başvuru Kartı

Welch Allyn Connex Spot Monitör Hızlı Başvuru Kartı Welch Allyn Connex Spot Monitör Hızlı Başvuru Kartı İçindekiler Güç düğmesi...2 Power down (Kapat) düğmesi...2 Oturum açma ve profil seçme...2 Pil durumu...2 Profilin değiştirilmesi...2 Blood pressure

Detaylı

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/html/excelgondermehakkinda_tevkifatlifatura_tr.h...

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/html/excelgondermehakkinda_tevkifatlifatura_tr.h... Page 1 of 7 Tevkifatlı Satış Faturası listesinin excel dosyası olarak oluşturulması için gerekli açıklamalar Oluşturulan excel dosyasının yüklenmesinde karşılaşılan sorunların çözümü (Teknik açıklamalar)

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Lumia 1020

Kullanım kılavuzu Nokia Lumia 1020 Kullanım kılavuzu Nokia Lumia 1020 Baskı 1.1 TR Model: Nokia 909.1 Pişt... Yalnızca bu kılavuz değil, şunlar da var... Telefonunuzda, her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz ve istediğiniz zaman kullanabileceğiniz

Detaylı

AVAYA. IP Office 3.2. 5402 Sayısal Telefon Kullanım Kılavuzu. CableNet AVAYA 5402 Telefon Kullanım Kılavuzu Vers.01-0107 Sayfa 1 / 9

AVAYA. IP Office 3.2. 5402 Sayısal Telefon Kullanım Kılavuzu. CableNet AVAYA 5402 Telefon Kullanım Kılavuzu Vers.01-0107 Sayfa 1 / 9 AVAYA IP Office 3.2 5402 Sayısal Telefon Kullanım Kılavuzu Sayfa 1 / 9 Öncelikle sayısal telefon setinin üzerindeki tuşları ve göstergeleri tanımlamak ile başlayalım. 1.Gösterge, Call Appearance : 2 adede

Detaylı

This is the Internet version of the User's guide. Print only for private use.

This is the Internet version of the User's guide. Print only for private use. İçindekiler Başlarken... 6 Montaj... 6 Telefonu açma... 7 Telefonunuzda yardım... 8 Pili şarj etme... 8 Telefona genel bakış... 9 Menüye genel bakış... 11 Dolaşım... 13 Dosya yöneticisi... 14 Telefon dili...

Detaylı

PORSCHE DESIGN P'9983 Smartphone. Kullanıcı Kılavuzu. Sürüm: 10.3.1

PORSCHE DESIGN P'9983 Smartphone. Kullanıcı Kılavuzu. Sürüm: 10.3.1 PORSCHE DESIGN P'9983 Smartphone Kullanıcı Kılavuzu Sürüm: 10.3.1 Yayın tarihi: 2015-03-18 SWD-20150318142056308 İçindekiler Kurulum ve temel işlevler... 5 Bu sürümdeki yeni özellikler... 5 BlackBerry

Detaylı

Kullaným Kýlavuzu 9353937 1. Baský

Kullaným Kýlavuzu 9353937 1. Baský Yayýnlanan elektronik kullaným kýlavuzu için "Nokia Kullaným Kýlavuzu Þartlar ve Koþullar, 7.Haziran.1998" geçerlidir ( Nokia User s Guides Terms and Conditions, 7th June, 1998.) Kullaným Kýlavuzu 9353937

Detaylı

Bilgisayar Uygulamaları PSİ105

Bilgisayar Uygulamaları PSİ105 Bilgisayar Uygulamaları PSİ105 Yrd.Doç.Dr. Serdar YILMAZ Kaynak: Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Kursu Ders Notları, Kasım 2007 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Başlat Düğmesi Bilgisayarınızı

Detaylı

@. BÖLÜM. Çalışma bölümü

@. BÖLÜM. Çalışma bölümü @. BÖLÜM Çalışma bölümü İÇİNDEKİLER @. Çalışma bölümü. ÇALIŞMA PANELİNİN HER BÖLÜMÜNÜN ADI... @- () Gövde... @- () Genel olarak kullanılan düğmeler... @-. DİKİŞ MAKİNESİNİN TEMEL ÇALIŞMASI... @- 3. BAĞIMSIZ

Detaylı

Ö RENME FAAL YET 9 Ö RENME FAAL YET 9

Ö RENME FAAL YET 9 Ö RENME FAAL YET 9 Ö RENME FAAL YET 9 Ö RENME FAAL YET 9 AMAÇ Bilgisayar ve elektronik tablolama yaz l m ile çal ma esnas nda zaman iyi kullanmak için makro haz rlayabileceksiniz. ARA TIRMA Sürekli tekrar n yapt n zi lemlere

Detaylı

CER1000-A GEÇİŞ KONTROL ÜRÜNLERİ KULLANIM KILAVUZU BAĞIMSIZ DENETLEYİCİ GEÇİŞ KONTROL BİRİMİ İÇİNDEKİLER

CER1000-A GEÇİŞ KONTROL ÜRÜNLERİ KULLANIM KILAVUZU BAĞIMSIZ DENETLEYİCİ GEÇİŞ KONTROL BİRİMİ İÇİNDEKİLER GEÇİŞ KONTROL ÜRÜNLERİ KULLANIM KILAVUZU CER1000-A BAĞIMSIZ DENETLEYİCİ GEÇİŞ KONTROL BİRİMİ İÇİNDEKİLER 1. BAKIM ONARIM 2. KUTU İÇERİĞİ 3. EKLENEBİLEN EKİPMANLAR 4. ÜRÜN TANIMI 5. TEKNIK ÖZELLİKLER 6.

Detaylı

Plantronics Voyager 835 Kullanım Kılavuzu

Plantronics Voyager 835 Kullanım Kılavuzu Plantronics Voyager 835 Kullanım Kılavuzu Hoş Geldiniz Plantronics Voyager 835 kulaklığını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Bu kılavuz, yeni kulaklığınızın kurulumu ve kullanımıyla ilgili talimatları

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi TEOG SINAVLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ Yeni sınav sistemi TEOG, yani Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavlarında öğrenciler, 6 dersten sınav olacaktır. Öğrencilere Türkçe, Matematik, T.C. İnkılap Tarihi

Detaylı

Backup Premium Hızlı Başlangıç Kullanım Kılavuzu

Backup Premium Hızlı Başlangıç Kullanım Kılavuzu Hakkında Memeo Backup Premium, karmaşık dijital dünya için basit bir yedekleme çözümüdür. Memeo Backup Premium değerli ve önem verdiğiniz belgelerinizi otomatik olarak yedekleyerek, istediğiniz zaman dosyalarınızı

Detaylı

Com Donatı v5 Kurulum ve Hata Çözümleri İçindekiler

Com Donatı v5 Kurulum ve Hata Çözümleri İçindekiler Com Donatı v5 Kurulum ve Hata Çözümleri İçindekiler Com Donatı Kurulum İşlemleri Hasp Driver Kurulumu Hasp Hatası Alıyorum - Unable to Access Sentinel Hasp Run-Time Environment (H0033) - Feature Not Found

Detaylı

Üç BANT GPRS TELEFON SGH-D410

Üç BANT GPRS TELEFON SGH-D410 * Bu el kitab n n içeri inin bir bölümü, kurulu yaz l ma veya servis sa lay c n za ba l olarak telefonunuzdan farkl olabilir. Üç BANT GPRS TELEFON SGH-D410 World Wide Web http://www.samsungmobile.com Printed

Detaylı

Kullaným kýlavuzu. 9355152 2. Baský TR

Kullaným kýlavuzu. 9355152 2. Baský TR Kullaným kýlavuzu 9355152 2. Baský TR UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION olarak biz, tamamen kendi sorumluluðumuzda olmak üzere NPM-6 ürününün aþaðýdaki yönetmeliðin (Council Directive:1999/5/EC) ilgili

Detaylı

3CX SOFT PHONE V15 KULLANIMI

3CX SOFT PHONE V15 KULLANIMI . 3CX SOFT PHONE V15 KULLANIMI 1. konumunda iken Softphone konumunda olur. (PC nize Kulaklık takarak kullanabilirsiniz.) Not: Diğer isimler resimde gösterilmemiştir. 2. CTI konumunda Masada Kullandığınız

Detaylı

Sanal Uygulama Kurulum Kılavuzu

Sanal Uygulama Kurulum Kılavuzu Sanal Uygulama Kurulum Kılavuzu 2014 Bomgar Corporation. Tüm hakları dünya genelinde saklıdır. BOMGAR ve BOMGAR logosu, Bomgar Corporation'ın ticari markalarıdır; burada yer alan diğer ticari markalar,

Detaylı

Doro Secure 350. Türkçe

Doro Secure 350. Türkçe Doro Secure 350 Türkçe 1 2 3 4 5 20 19 18 17 16 15 14 6 7 13 8 9 10 11 12 Türkçe 1. Mikrofon düzeyi 2. Ek alarm ekipmanı soketi 3. Telefon rehberi 4. Alarm düğmesi 5. Güçlü amplifikasyon 6. Zil sesi kontrolü

Detaylı

Geniþletilmiþ Kullaným Kýlavuzu. 9356738 2. Baský

Geniþletilmiþ Kullaným Kýlavuzu. 9356738 2. Baský Geniþletilmiþ Kullaným Kýlavuzu 9356738 2. Baský UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION olarak biz, tamamen kendi sorumluluðumuzda olmak üzere RH-19 ürününün aþaðýdaki yönetmeliðin (Council Directive:1999/5/EC)

Detaylı

KolayOfis Başlangıç Rehberi Kısa Mesaj Yönetimi

KolayOfis Başlangıç Rehberi Kısa Mesaj Yönetimi 1 İçindekiler KolayOfis e Hoş Geldiniz Sözleşme İmza İşleminin Tamamlanması Kullanıcı Bilgilerinin Hazırlanması Destek Hizmeti Kısa Mesaj Yönetimi Duruşma, Ara Karar ve İş Planı Bilgilendirmesi Duruşma,

Detaylı

AIMCO AIMCO. Kullanım Kılavuzu. Mayıs 2016

AIMCO AIMCO. Kullanım Kılavuzu. Mayıs 2016 AIMCO AIMCO Kullanım Kılavuzu Mayıs 2016 MB Akademi Küçükbakkalköy Mah. Dudullu Cd. Brandium Rezidans R2 Blok No:23-25 No:126 Ataşehir / İSTANBUL Tel: 0216 692 01 91 Web: www.mbakademi.com.tr 2 AIMCO Mobil

Detaylı

Computer Setup (Bilgisayar Kurulumu) Kullanıcı Kılavuzu

Computer Setup (Bilgisayar Kurulumu) Kullanıcı Kılavuzu Computer Setup (Bilgisayar Kurulumu) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth, mülkiyeti marka sahibine ait olan ve Hewlett-Packard Company tarafından lisansla

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Güç Kaynağı Bilgileri... 3 Telefon veya Telesekreterin Bağlanması... 3 Faks Özelliklerinin Ayarlanması... 4

Güç Kaynağı Bilgileri... 3 Telefon veya Telesekreterin Bağlanması... 3 Faks Özelliklerinin Ayarlanması... 4 Faks Kılavuzu Türkçe Faksın Kurulması Güç Kaynağı Bilgileri... 3 Telefon veya Telesekreterin Bağlanması... 3 Faks Özelliklerinin Ayarlanması... 4 Fotoğraf veya Belge Fakslama Orijinallerin Kullanılması...

Detaylı

Digitus un alışılmış kutu tasarımı Powerline Wireless 300N Access Point in kutusu için de geçerli. Ürünün ön kısmında yeşil ve beyaz renkler

Digitus un alışılmış kutu tasarımı Powerline Wireless 300N Access Point in kutusu için de geçerli. Ürünün ön kısmında yeşil ve beyaz renkler Digitus DN-15018-1 Tanıtımını gerçekleştireceğimiz sıradaki Digitus ürünü ise Powerline Wireless 300N Access Point. Kısaca Access Point in görevini sizlere aktaralım. Bu cihazın görevini birçok bilgisayar

Detaylı

Cisco Unified CallManager 4.2 için Cisco Tümleşik IP Telefonu 7970 Serisi

Cisco Unified CallManager 4.2 için Cisco Tümleşik IP Telefonu 7970 Serisi Telefon Kılavuzu Cisco Unified CallManager 4.2 için Cisco Tümleşik IP Telefonu 7970 Serisi LİSANS VE GARANTİ DAHİL Şirket Merkezi Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706 ABD http://www.cisco.com

Detaylı

Giriş Ekranı. Sf.01. İçindekiler

Giriş Ekranı. Sf.01. İçindekiler Sf.01 Giriş Ekranı İçindekiler Giriş Ekranı... 2 Ana Sayfa... 3 İzin Yönetimi... 5 Şoförler... 7 Araçlar... 9 Servis / Bakım... 11 Zaii Servisler... 13 Kazalar... 15 Hakediş... 16 Ceza... 17 Yakıt... 18

Detaylı

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri RG36F3/BGEF İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda... 1 Uzaktan Kumandanın Özellikleri... 2 Fonksiyon düğmeleri... 3 LCD göstergeleri... 4 Düğmelerin kullanımı...

Detaylı

HP Color LaserJet CM3530 MFP Serisi Analog Fax Accessory 500 Send Fax Sürücüsü Kılavuzu

HP Color LaserJet CM3530 MFP Serisi Analog Fax Accessory 500 Send Fax Sürücüsü Kılavuzu HP Color LaserJet CM3530 MFP Serisi Analog Fax Accessory 500 Send Fax Sürücüsü Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Telif hakkı yasalarının izin verdiği

Detaylı

Örgün Öğrenci Sistemi Anadolu Üniversitesinde öğretim elemanlarının verdikleri

Örgün Öğrenci Sistemi Anadolu Üniversitesinde öğretim elemanlarının verdikleri Örgün Öğrenci Sistemi Anadolu Üniversitesinde öğretim elemanlarının verdikleri derslerle ilgili yoklama, not girişi yapabildikleri ve öğrencilerin aldıkları derslerle ilgili bilgileri görebildikleri sistemdir.

Detaylı

IP Telefon Sistemi Kullanım Kılavuzu

IP Telefon Sistemi Kullanım Kılavuzu IP Telefon Sistemi Kullanım Kılavuzu Hazırlayan: Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Aralık, 2011 İçindekiler 1 Set Düğmeleri... 2 2 Dâhili çağrı... 3 3 Harici Çağrı... 3 4 Dışarıdan

Detaylı

Görüntülü Sesli Posta Sürüm 8.5 ve Üstü için Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Görüntülü Sesli Posta Sürüm 8.5 ve Üstü için Hızlı Başlangıç Kılavuzu QUICK START GUIDE Görüntülü Sesli Posta Sürüm 8.5 ve Üstü için Hızlı Başlangıç Kılavuzu Visual Voicemail nedir? 2 Visual Voicemail telefonunuzda 2 Visual Voicemail Uygulamasına Erişim 3 Oturumun Açık Kalması

Detaylı

EXPLORER Kullanım Kılavuzu. GSM Cep Telefonu. Kullanım Kılavuzu EXPLORER. Lütfen bu kılavuzu okuyun ve talimatlara uyun.

EXPLORER Kullanım Kılavuzu. GSM Cep Telefonu. Kullanım Kılavuzu EXPLORER. Lütfen bu kılavuzu okuyun ve talimatlara uyun. GSM Cep Telefonu Kullanım Kılavuzu EXPLORER Lütfen bu kılavuzu okuyun ve talimatlara uyun. 8 SayınMüşteri, Bu Crosscall GSM cep telefonunu satınaldığınıziçinteşekkür ederiz. Anti şok koruma sahip bu telefon

Detaylı

Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin.

Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin. Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin. Cihazın ön tarafında orta kısımda 2 adet aralık tuşu yer

Detaylı

PROFESSIONAL DEVELOPMENT COLLECTION GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ

PROFESSIONAL DEVELOPMENT COLLECTION GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ PROFESSIONAL DEVELOPMENT COLLECTION 1 KAPSAM Profesyonel eğitmenler e ve araştırmac rmacılar için i in tasarlanmış ıştır. Eğitim ve ilişkili disiplinlerden 350 si hakemli dergi olmak üzere yaklaşı şık

Detaylı

YÖKAKADEMİK (Yükseköğretim Akademik Arama Sistemi)

YÖKAKADEMİK (Yükseköğretim Akademik Arama Sistemi) YÖKAKADEMİK (Yükseköğretim Akademik Arama Sistemi) YÖKAKADEMİK (Yükseköğretim Akademik Arama), Türk yükseköğretiminde görev yapan akademisyenlere ait kişisel akademik bilgilerin ve bilimsel / akademik

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz HP IPAQ 316 TRAVEL COMPANION http://tr.yourpdfguides.com/dref/893269

Kullanım kılavuzunuz HP IPAQ 316 TRAVEL COMPANION http://tr.yourpdfguides.com/dref/893269 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya HP IPAQ 316 TRAVEL COMPANION için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki HP IPAQ 316 TRAVEL COMPANION tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik

Detaylı

in Kullanımı tamamlamış gerçekleştirmiş

in Kullanımı tamamlamış gerçekleştirmiş in Kullanımı u doküman MasteringPhysics sitesine kayıt işlemlerini tamamlamış ve derse kayıt işlemini gerçekleştirmiş olan öğrencilere MasteringPhysics i nasıl kullanacaklarını ayrıntılı olarak açıklamaktadır.

Detaylı

GT-I9300. Cep Telefonu Kullanım Kılavuzu

GT-I9300. Cep Telefonu Kullanım Kılavuzu GT-I9300 Cep Telefonu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuzu kullanma Samsung cep telefonunu seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu cihaz size, Samsung'un istisnai teknolojisini ve yüksek standartlarını esas alan

Detaylı

Albatros2 Grafiksel Kullanıcı Arayüzü UI400 Hızlı Kullanım Rehberi

Albatros2 Grafiksel Kullanıcı Arayüzü UI400 Hızlı Kullanım Rehberi Albatros2 Grafiksel Kullanıcı Arayüzü UI400 Hızlı Kullanım Rehberi CE1C2348tr 2014-04-23 Building Technologies Hoşgeldiniz! Hoşgeldiniz! Hem QAA74 oda ünitesi hem de AVS74 operatör ünitesini çalıştırmak

Detaylı