Blue Diamond BBP ve Team Elite BBP - Kurallar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Blue Diamond BBP ve Team Elite BBP - Kurallar"

Transkript

1 Blue Diamond BBP ve Team Elite BBP - Kurallar Nu Skin Blue Diamond ve Team Elite İş Kurucu Pozisyonlarını ( BD BBP'' ve TE BBP'', sırasıyla) yöneten bu kurallar; Politikalar ve Prosedürler ve Satış Kazanç Planı ile birlikte kullanılacaktır. Bu Kurallar, Satış Kazanç Planı nın bir kısmının formudur. İşbu belgede yer almayan, fakat Politikalar ve Prosedürler ve Satış Kazanç Planı nda tanımlanan, aktifleştirilmiş ve kullanılan herhangi bir şart; Politikalar ve Prosedürler ve Satış Kazanç Planı ndaki tanımlanan referansları tarafından bu şartları kapsayacaktır. Blue Diamond BBP 1. Bir BD BBP hesabı, Satış Kazanç Planı gerekliliklerine uygun olarak, 12 G1 (ilk nesil) Kopan Executive ile Blue Diamond statüslerine ilk aylarında ulaşmış ve distribütör hesapları ( Ana Hesap ) için kabul görmüşlerdir. BD BBP; Blue Diamond distribütörlerine, Blue Diamond olmaya hak kazanarak kazanabileceği tüm diğer Executive bonus komisyonları ve ilave Kopan Executive bonusu birikimi için sağlanmaktadır. (a) BD BBP doğrudan Ana Hesabın altına yerleştirilir. Fakat BD BBP, ünvana hak kazanma, diğer yeterlilikler veya Ana Hesap için tanınma gibi amaçlar için ilk nesil Kopan Executive olarak sayılamaz. (b) Maksimum 2 ilk nesil Geçici Executive BD BBP hak kazanma amacı için kabul edilebilirdir. (c) Sadece yeni sponsor olunmuş Distribütörler ve Müşteriler BD BBP nin altında yer alabilirler. Ana Hesap altında bulunan varolan distribütör/executive ve müşteri hesapları, BD BBP altına tranfer edilemez ya da BD BBP ile birleştirilemezler. (d) Ana Hesap, BD BBP yi satın alımlar yapmak için kullanamaz. BD BBP hesabı için ayrı ayrı GV veya PV gereklilikleri bulunmamaktadır. BD BBP altında bulunan tüm kopmayan hacim, Ana Hesap kopmayan hacim ile hak kazanma hedefleri için birleştirilecektir. (e) Yeterlilik kazanmış bir Blue Diamond hesabı, yeterliliğini sürdürdüğü sürece aşağıda da belirtildiği gibi tüm bonus ve komisyonları teslim almaya uygundur; BD BBP tüm komisyonları ve bonusları kazanmaya yeterliliği olduğu sürece teslim alacaktır. 2. Eğer Ana Hesap 12 Kopan Executive nin altına düşerse, Nu Skin otomatik olarak herhangi bir broş seviyesindeki ilk nesil Kopan Executiveleri BD BBP'den Ana Hesaba, mümkün olduğu sürece ve farkı karşılamak için gerekli olduğu sürece transfer edecektir. Bahsi geçen transfer, Ana Hesabın 12 ilk-nesil Kopan Executive'nin altına düştüğü ayın ilk günü gerçekleşecektir.

2 (a) Nu Skin en yeni ilk nesil Kopan Exexutive yi (hesabın Executive olduğu tarihe bakılarak belirlenir) ilk olarak Ana Hesaba ve sonra da başka hesap kalmayıncaya kadar transfer eder. Buradaki herhangi bir beklenti Nu Skin tarafından onaylanmalıdır. (b) Ana hesabı altında kalkınmış ve 6 ay içinde Ana Hesabı ile birlikte sınıf atlayan yeni bir ilk nesil Kopan Executive nin ve yine Ana Hesabın Nu Skin i bahsi geçen bu 6 aylık süreç içinde yazılı olarak bilgilendirmesi halinde; transferi gerçekleşmiş hesaplar BD BBP hesabına geri gönderilebilir. Fakat aksi durumda transferi gerçekleşmiş hesaplar, BD BBP altına geri gönderilemezler. Ana Hesaba doğru sınıf atlayan en yeni hesap, geri gönderilecek ilk hesaptır. 3. Ana Hesap minimum 12 adet ilk nesil Kopan Executive ye sahip olduğu sürece ve Satış Kazanç Planı nda, Blue Diamond komisyon ödemelerinde yer alan tüm gerekliliklere uyduğu takdirde; BD BBP hesabına yapılan komisyon ödemeleri de devam edecektir. Herhangi bir zamanda bu gerekliliklerden herhangi birine uyulmadığı takdirde, yukarıda açıklanan madde 2 dikkate alındıktan sonra, BD BPP ünvanı Distribütör olarak anılmaya başlayacak ve ödemelerini de Distribütör olarak alacaktır. 4. Eğer Ana Hesap, Executive statüsünü kaybederse ve Satış Kazanç Planı nda belirtildiği üzere tekrar Executive olma seçeneği bulunmuyorsa (örneğin, daha önce kullanılmış opsiyon ve geçen 6 aylık süreç); BD BBP sistemden silinir. 5. Bahsi geçen Kurallar dışındaki tüm durumlar, Nu Skin in yazılı onayını gerektirmektedir.

3 Team Elite BBP 1. TE BBP hesabı, ilk ayında Ana Hesap ve BD BBP hesabı arasında birleştirilmiş şekilde 16 adet ilk-nesil Kopan Executive barındıran, Ana Hesap için kabul görmüş hesaplardır. TE BBP'nin kabul edilebilmesi için, BD BBP nin kabul edilmiş olması gereklidir. BD BBP ve TE BBP aynı ay içinde birlikte ödüllendirilebilirler. TE BBP; Team Eliteler için Satış Kazanç Planı altında, ilave kopan Executive Bonus birikimi için ve BD BBP ya da Ana Hesap tarafından, aşağıdaki durumlar haricinde kazanabilecekleri tüm bonus ve komisyonları teslim almaları için sunulmaktadır. (a) TE BBP doğrudan BD BBP nin altında oluşturulduysa. TE BBP; Ünvan kazanımı, diğer yeterlilikler ve tanınma amaçlı Kopan Executive olarak sayılamaz. (b) Sadece yeni sponsor olunmuş distribütörler ve müşteriler TE BBP altına yerleştirilebilir. Ana Hesap ve BD BBP altında bulunan ve halihazırda varolan distribütör/executive ve müşteri hesapları, TE BBP altına tranfer edilemez ya da TE BBP ile birleştirilemez. (c) Ana Hesap, TE BBP yi satın alımlar için kullanamaz. TE BBP hesabı için ayrı ayrı GV veya PV gereklilikleri bulunmamaktadır. TE BBP altında bulunan tüm kopmayan hacim, Ana Hesap ve BD BBP altında bulunan tüm kopmayan hacim ile hak kazanma hedefleri için birleştirilecektir. (d) Yeterlilik kazanmış bir Blue Diamond hesabı, yeterliliğini sürdürdüğü sürece aşağıda da belirtildiği gibi tüm bonus ve komisyonları teslim almaya uygundur; TE BBP de, tüm komisyonları ve bonusları kazanmaya yeterliliği olduğu sürece teslim alacaktır. 2. Eğer Ana Hesap 12 Kopan Executive nin altına düşerse, Nu Skin otomatik olarak herhangi bir broş seviyesindeki ilk nesil Kopan Executiveleri BD BBP'den veya TE BBP den Ana Hesaba, mümkün olduğu sürece ve farkı karşılamak için gerekli olduğu sürece transfer edecektir. Bahsi geçen transfer, Ana Hesabın 12 ilk nesil Kopan Executive'nin altına düştüğü ayın ilk günü gerçekleşecektir. (a) Nu Skin en yeni ilk nesil Kopan Exexutive yi (hesabın Executive olduğu tarihe bakılarak belirlenir) BD BBP veya TE BBP den ilk olarak Ana Hesaba ve sonra da transfer edecek başka hesap kalmayıncaya kadar transfer eder. 3. Eğer Ana Hesap ve BD BBP hesabının toplamı 16 ilk nesil Kopan Executive nin altına düşerse ve 2 numaralı şartın gereği yapılabiliyorsa; Nu Skin otomatik olarak herhangi bir broş seviyesindeki ilk nesil Kopan Executiveleri TE BBP hesabından, mümkün olduğu sürece ve farkı karşılamak için gerekli olduğu sürece transfer edecektir. Bahsi geçen

4 transfer, Ana Hesap ve BD BBP hesabının 16 adet ilk nesil Kopan Executive'yi birleştirememesi halinde ayın ilk gününden itibaren efektif olacaktır. Nu Skin en yeni ilk nesil Kopan Exexutive yi (hesabın Executive olduğu tarihe bakılarak belirlenir) TE BBP hesabından BD BBP hesabına ve daha sonra da transfer edilecek başka hesap kalmayıncaya kadar transfer eder. 4. Transfer edilmiş olan herhangi bir hesap, yukarıda belirtilen maddelere uygun olarak BD BBP veya TE BBP hesaplarının altına geri döndürülmeyebilir. Ancak yeni ilk nesil Executive Ana Hesap altında veya BD BBP hesabı altında 6 ay içinde gelişip, bahsi geçen her hesap bu 6 ay içinde sınıf atladılarsa ve yine bahsi geçen bu 6 aylık süreçte Ana Hesap, Nu Skin'e yazılı olarak bu isteğini belirtmiş ise; transferi gerçekleşen hesap BD BBP veya TE BBP hesaplarının altına geri kaydırılabilir. Ana Hesaba katılıp, sınıf atlayan en yeni hesap, geri gönderilecek ilk hesap olacaktır ve bu benzeri şekilde devam edecektir. (a) Eğer TE BBP talep gerçekleştiğinde kullanılabilir değilse (örneğin Ana Hesap ve BD BBP toplamı 16 ilk nesil Kopan Executive den az ise), G1 Executive BD BBP üzerine yerleştirilir. (b) Eğer aynı 6 ay içinde Ana Hesap tekrar 16 G1 Kopan Executive kazanırsa (BD BBP ile birleşmiş olarak); bu durumda Ana Hesap BD BBP hesabından TE BBP hesabına takip eden bir hareket talebinde bulunabilir. 5. (i) Ana Hesap, BD BBP hesabı ile birlikte en az 16 ilk nesil Kopan Executive bulundurursa; ve (ii) bir BD BBP hesabını devam ettirirse, TE BBP hesabına yapılan komisyon ödemeleri devam edecektir. Herhangi bir zamanda gerekliliklerin karşılanmaması halinde, yukarıda madde 2 ve 3'te açıklanan tüm hareketler göz önünde bulundurulduğunda TE BBP; Distribütör ünvanına döndürülür ve Distribütör olarak ödeme alır. 6. Eğer Ana Hesap, Executive statüsünü kaybederse ve Satış Kazanç Planı nda belirtildiği üzere tekrar Executive olma seçeneği bulunmuyorsa (örneğin, daha önce kullanılmış opsiyon ve geçen 6 aylık süreç); bu durumda TE BBP sistemden silinir. 7. Bahsi geçen Kurallara aykırı tüm durumlar, Nu Skin in yazılı onayını gerektirmektedir.

5 Sıkça Sorulan Sorular 1. TE BBP hesabımı teslim almak için Team Elite yeterliliğimi tamamlamalı mıyım? a. Ortak gerekliliklerini yerine getiren bir Blue Diamond veya Team Elite ödüllerini ilk aylarında teslim alacaklardır. Bu anlamda bir lider, TE BBP veya BD BBP hesabını teslim alma için yeterlilik tanınmasını tamamlamak zorunda değildir. 2. Eğer ben Satış Kazanç Planı şartları altında ilk kez Blue Diamond olarak ödeme alıyorsam VE 16 adet G1 Kopan Executive ye sahipsem; BD BBP ve TE BBP'yi aynı ay içinde teslim alabilir miyim ya da öncelikle BD BBP nin kabul edilmesini beklemek zorunda mıyım? a. BD BBP, Satış Kazanç Planı gereklilikleriyle uyumlu olarak Blue Diamond broşuna ulaşan Blue Diamondlar için ilk aylarında kabul edilir. BD BBP'nin teslim alınması için, Blue Diamond'ın üst hesabının (veya orjinal) 12 adet ilk-nesil Kopan Executive'ye (en fazla 2 Geçici Executive dahil olmak üzere) sahip olması gereklidir. b. TE BBP nin kabul olunması için, BD BBP nin kabul olmuş olması gereklidir. BD BBP ve TE BBP aynı ay içinde teslim alınabilirler. 3. Eğer Team Elite ye tekrar hak kazanıyorsam, TE BBP hesabım 16 G1 Kopan Executive ye sahip olduğum ilk ay mı hazırlanacak? a. Evet. 4. BD BBP ve TE BBP nin uca doğru organizasyonumda oluşturulması benim komisyonlarımı nasıl etkileyecek? a. Satış Kazanç Planı altında organizasyon içinde bu hesapların herbiri ayrı ayrı Kopan Executive distribütör hesapları olarak değerlendirilmektedir. Komisyon ödemelerini takip eden şekilde etkileyecektir: i. BD BBP hesapları için, (A) BD BBP altında oluşturulan hacim ana hesabın bir seviye altındaki hacim olacaktır (Ödeme stratejileri için ana hesabın GV si olmaktansa G1 Kopan Executive nin GV si) ve (B) BD BBP hesabı altında yeterlilik kazanan Executive distribütörler, ana hesabın G2 Kopan Executive distribütörleri olacaklardır (ana hesabın merkeze doğru Executive si için G3 ve bu şekilde devam edecektir). Bunun amacı yukarı doğru Executiveler için ödenecek olan kopan bonus ödemesinin belirlenmesi stratejisidir. ii. TE BBP hesapları için, (A) TE BBP altinda oluşturulan hacim ana hesabın iki seviye altındaki hacim olacaktır (ödeme stratejileri için ana hesabın veya BD BBP hesabının GV si olmaktansa G2 Kopan Executive nin GV si) ve (B) TE BBP altındaki Executive distribütörler, ana hesap için G3 Kopan Executive distribütörler olacaklardır (ana hesabın merkeze doğru Executive si için G4 ve benzeri şekilde devam edecektir) Ocak 2014 tarihi itibariyle 16 dan fazla ilk-nesil kopan Executive ye sahipsem, TE BBP hesabım ne zaman oluşturulacaktır? a. 16 Kopan Executive ile tüm hak kazanmış Team Eliteler takip eden Aralık komisyonunda belirlenecek ve TE BBP onlar için oluşturulacaktır. 6. TE BBP hesabımı V&G de (Hacimler ve Organizasyon Şeması) görebilir miyim? a. Evet. Aynı internet hesabınız bu 3 hesap (Ana, BD BBP, TE BBP) için de çalışacaktır ve bu 3 hesabı da V&G içinde görebilirsiniz.

SATIŞ KAZANÇ PLANI BROŞÜRÜ

SATIŞ KAZANÇ PLANI BROŞÜRÜ SATIŞ KAZANÇ PLANI BROŞÜRÜ Nu Skin FARKTIR. FARK ORTADA. İş ortağınız olarak, dünya çapında sunduğumuz kazançlarla gerçek bir lider olarak farkımızı ortaya koymaya devam ediyoruz. Vizyonumuz belli Satış

Detaylı

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su Nos Kazanç Planı Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke su Eğitim Bonusları Eğitim Seminerleri Hediye Ürünler Seyahat Ödülleri Başlamak

Detaylı

Hak Kazanma Kriterleri EMEA Başarı Yolculuğuna aşağıdaki koşulları sağlayarak hak kazanın: 1. Bir YILDIZ olun

Hak Kazanma Kriterleri EMEA Başarı Yolculuğuna aşağıdaki koşulları sağlayarak hak kazanın: 1. Bir YILDIZ olun EMEA Takım Ol Başarı Yolculuğu 2016 Şartlar & Koşullar Şartlar ve Koşulların Kabulü 2016 EMEA Takım Ol Başarı Yolculuğuna ("Başarı Yolculuğu ) katılmaya hak kazanmak için çabaladığınız andan itibaren,

Detaylı

NU SKIN FIRSATINIZI MAKSİMİZE EDİN

NU SKIN FIRSATINIZI MAKSİMİZE EDİN NU SKIN FIRSATINIZI MAKSİMİZE EDİN YENİ YILA HAZIRLANIN! Herkes için bir Nu Skin var. Ürünlerimiz ve fırsatlarımız arasında. İşinizi, karışıklık yaşamadan başarıyla büyütmenizi istiyoruz. Buna ulaşmak

Detaylı

Seviyenizi Giriniz. DSPV nın %20. GPV nın %10

Seviyenizi Giriniz. DSPV nın %20. GPV nın %10 Ek DİSTRİBÜTÖRLÜK Seviyenizi Giriniz ÜRÜN TNITIM SERVİS PİRİMİ DSPV nın %0 ORGNİZSYON PİRİMİ GPV nın %0 LİDERLİK PİRİMİ Organizasyon Prim PV lerin %0 KÜRESEL FON ylık Küresel Satış PV lerinin % ELİTE PIN.LÜKS

Detaylı

Takım Oluşturma Geliri. Takım Geliri: Anlık Sponsor Geliri

Takım Oluşturma Geliri. Takım Geliri: Anlık Sponsor Geliri İki Hatlı Gelir Planı.. Basit iki takım oluşturma kavramına dayanır, bir sol takım (ayak) ve bir takım (ayak) grubu. İnşa edecek sadece iki takım olduğu için bu durum, birbiri ardına yeni üyeler katıldıkça

Detaylı

LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular

LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular 1. Paketlerin içinde neler var? Seçtiğiniz aboneliğe özel yüzlerce LEO CoreLine Girişimcilik eğitimine sınırsız* erişim ve ayrıca Business veya VIP

Detaylı

K10 daki 1 Numaralı Fırsatlarla Coşuyoruz, Coşturuyoruz!

K10 daki 1 Numaralı Fırsatlarla Coşuyoruz, Coşturuyoruz! K10 daki 1 Numaralı Fırsatlarla Coşuyoruz, Coşturuyoruz! Dünya daki 1 Numaralı Doğrudan Satış Şirketiyiz! Türkiye de, Kozmetik Pazarı nın 1 Numaralı Markasıyız! 126 yıllık geçmişimizden, Dünya çapındaki

Detaylı

RAMAZAN BONUSU ŞART & KOŞULLARI

RAMAZAN BONUSU ŞART & KOŞULLARI RAMAZAN BONUSU ŞART & KOŞULLARI Giriş Aşağıdaki Şart ve Koşullar kısaca GDM FX veya Şirket olarak ifade edilen Global Derivative Capital Markets NZ Limited ve bundan sonar Bonus veya Bakiye Bonusu olarak

Detaylı

FABERLIC ORTAK ŞİRKETİ PAZARLAMA PLANI

FABERLIC ORTAK ŞİRKETİ PAZARLAMA PLANI FABERLIC ORTAK ŞİRKETİ PAZARLAMA PLANI Başarılı bir iş kurmanız, kazanç boyutunu hesaplamanız, işinizin şirket tarafından tanınması ve yüksek seviyelere ulaşması için size yardımcı olacak Birleşik Faberlic

Detaylı

FUTURENET Pazarlama Planı. 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli

FUTURENET Pazarlama Planı. 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli FUTURENET Pazarlama Planı 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli 1 Eğlenin Arkadaşlarınızla buluşun Para kazanın Fantastik ödüller kazanın FutureNet seyahatlerinde bize katılın 2 Pazarlama Planı İçerik Başlangıç

Detaylı

Hazine Bakanlığınca yayımlanan Otomatik Katılım Sistemi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS) kılavuzunda yer alan bilgiler aşağıdaki gibidir.

Hazine Bakanlığınca yayımlanan Otomatik Katılım Sistemi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS) kılavuzunda yer alan bilgiler aşağıdaki gibidir. Tarih : 15.11.2016 Sayı : 2016-51 Konu : Çalışanların Otomatik Olarak Bir Emeklilik Planına Dâhil Edilmesi İşyeri bazlı özel emeklilik planlarına yönelik bir uygulama olan otomatik katılım, 4632 sayılı

Detaylı

K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A

K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A HOŞGELDİNİZ Kyäni ye Hoşgeldiniz. Misyonumuz istekli bireylerin Daha Fazlasını Yaşamalarına ve daha fazla sağlık, daha fazla zenginlik ve hayatı içeren potansiyellerine

Detaylı

Hazine Müsteşarlığından (Sigortacılık Genel Müdürlüğü): 19/12/2017. Risk Profil Anketine İlişkin Genelge (2017/20)

Hazine Müsteşarlığından (Sigortacılık Genel Müdürlüğü): 19/12/2017. Risk Profil Anketine İlişkin Genelge (2017/20) Hazine Müsteşarlığından (Sigortacılık Genel Müdürlüğü): 19/12/2017 Risk Profil Anketine İlişkin Genelge (2017/20) Risk Profil Anketi MADDE 1 (1) Ek-1 de yer alan risk profil anketi, a) Katılımcının, tamamı

Detaylı

ELEKTRA DEVREMÜLK SATIŞ SİSTEMİ

ELEKTRA DEVREMÜLK SATIŞ SİSTEMİ ELEKTRA DEVREMÜLK SATIŞ SİSTEMİ Devremülk satışı yapan bir şirketin satış organizasyon şemasını oluşturur, müşteri ve kontrat yönetimini sağlar, belirlenen prim sistemine gore primleri hesaplar, yapılan

Detaylı

VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA

VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Tablet Hediyeli Kampanya yı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

Fırsatlar Pazarlama Planı

Fırsatlar Pazarlama Planı Pazarlama Planı Pazarlama Planı Amacımız ortaklarımız için uyumlu, güvenilir ve ulaşılabilir bir pazarlama planı geliştirmekti. Hepimiz birer ağ uzmanı olduğumuzdan, gerçek bir lider olmak için çok çalışmak

Detaylı

TÜRKİYE. Sıkça Sorulan Sorular (FAQ) ve Önemli Bilgiler

TÜRKİYE. Sıkça Sorulan Sorular (FAQ) ve Önemli Bilgiler TÜRKİYE Sıkça Sorulan Sorular (FAQ) ve Önemli Bilgiler 1. KAYIT: S: Bir Nu Skin Distribütörü olmak için ne yapmalıyım? C: www.nuskin.com internet adresinden kaydınızı yapabilir ve bunun sonucunda Politikalar

Detaylı

BÖLÜM 2 : PROFESYONEL AKTİVİTELER VE GELİR BİLGİLERİ

BÖLÜM 2 : PROFESYONEL AKTİVİTELER VE GELİR BİLGİLERİ MUHASEBECİLER MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTA SORU FORMU BÖLÜM 1 : SİGORTALI BİLGİLERİ 1 Sigortalı Adı: Sigortalı Adresi: Kuruluş Tarihi: Web Sayfasının Adresi: 2 (a) Bağlı bulunduğu meslek odası var mı? E

Detaylı

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz.

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz. CARİ HESAP ANALİSTİ Seçmiş olduğunuz cari hesabın firma için önem derecesini ve kapasitesini tespit edebileceğiniz bir analiz çalışmasıdır. Bu form sayesinde bir müşteri temsilcisi ilgili cari hesabı hiç

Detaylı

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU DÖNEMİ FON KURULU FAALİYET RAPORU

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU DÖNEMİ FON KURULU FAALİYET RAPORU CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ FON KURULU FAALİYET RAPORU I. FON İLE İLGİLİ BİLGİLER A. GENEL BİLGİLER Fon un Unvanı Fon un

Detaylı

RİSK YÖNETİMİ. Risk Yönetim Planının 7 Bileşeni

RİSK YÖNETİMİ. Risk Yönetim Planının 7 Bileşeni RİSK YÖNETİMİ Risk Yönetim Planının 7 Bileşeni İÇİNDEKİLER Giriş Bileşenler: Rol ve Sorumluluklar Bütçeleme Zamanlama Risk Değerlendirme Kriteri Eşik Değerler İletişim Takip ve Denetim Sonuç GİRİŞ : Risk

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI (Bu rehberde sadece Bireysel Emeklilik Sistemine ilişkin Devlet Katkısı hakkında bilgilendirme mevcuttur. Otomatik katılıma ilişkin sorularınız

Detaylı

MÜKELLEF BĐLGĐLENDĐRME NOTU

MÜKELLEF BĐLGĐLENDĐRME NOTU MÜKELLEF BĐLGĐLENDĐRME NOTU 2016-047 Konu : Çalışanların otomatik dahil olacağı Bireysel Emeklilik 2017 sistemi hakkında sık sorulan sorular hakkındadır. Tarih : 27.10.2016 Bilindiği üzere; Bireysel emeklilik

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SİRKÜLER NO: POZ-2016 / 88 İST, 07.12.2016 ÖZET: 25 Ağustos 2016 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan otomatik katılım uygulaması (zorunlu bireysel emeklilik) 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren yürürlüğe girecektir.

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI (Bu rehberde sadece Bireysel Emeklilik Sistemine ilişkin Devlet Katkısı hakkında bilgilendirme mevcuttur. Otomatik katılıma ilişkin sorularınız

Detaylı

GRUP EMEKLİLİK PLANLARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR

GRUP EMEKLİLİK PLANLARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR GRUP EMEKLİLİK PLANLARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR İŞVEREN (SPONSOR KURULUŞ) İşveren, katkı payı tutarını nasıl belirleyebilir? Bu sistemde işveren sabit bir katkı payı belirleyebilir ya da katkı

Detaylı

FİNANSAL MATEMATİK. Oğuzhan ın 10 yıllık dönem müddetince yaptığı toplam ödeme aşağıdaki seçeneklerden hangisinde verilmektedir?

FİNANSAL MATEMATİK. Oğuzhan ın 10 yıllık dönem müddetince yaptığı toplam ödeme aşağıdaki seçeneklerden hangisinde verilmektedir? FİNANSAL MATEMATİK SORU 1 Oğuzhan 10 yıl süreli 10.000 TL lik yıllık %9 efektif faiz ile bir borç almaktadır. Her yılın sonunda, borca ilişkin faizi ve %8 efektif faiz lik borç ödeme fonuna ilişkin ana

Detaylı

Kazandıran platforma hoş geldiniz

Kazandıran platforma hoş geldiniz Kazandıran platforma hoş geldiniz Devrim Yaratan bir Auction Sistemi, adil bir Bonus Planı - Üyeler tarafından Üyeler için geliştirildi Kooperatifler Kooperatifler, üyelerin iş sahibi olduğu şirketler

Detaylı

B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M

B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M H E A L T H W E A L T H C A R E E R B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M Temmuz 2018 Gökhan KARALİ İ Ç E R İ K Türkiye de Emeklilik Sistemi Gereksinimi Otomatik

Detaylı

VODAFONE TABLET KAMPANYASI

VODAFONE TABLET KAMPANYASI VODAFONE TABLET KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Tablet Kampanyası nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

Vadeli İşlemler Piyasası Bülteni 28.04.2014

Vadeli İşlemler Piyasası Bülteni 28.04.2014 Endeks 30 Nisan Kontratı Kapanış 87,225 Hacim (Bin TL) Değişim -1,61% 1.586.953 Geçen haftayı satış ağırlıklı kapatan endeks kontratlarının, yeni haftaya da zayıf başlamasını beklemekteyiz. Haftaya başlarken

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelirgarantisi veremez,

Detaylı

K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A

K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A HOŞGELDİNİZ Kyäni Ailesine Hoşgeldiniz! Kyäni'nin misyonu; Sağlık ve Fırsat aracılığıyla daha iyi bir yaşam sunarak insanlara umut vermektir. Kyäni distribütörü

Detaylı

SİİRT ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı BİREYSEL EMEKLİLİK SIKÇA SORULAN SORULAR

SİİRT ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı BİREYSEL EMEKLİLİK SIKÇA SORULAN SORULAR SİİRT ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı BİREYSEL EMEKLİLİK SIKÇA SORULAN SORULAR 01 Nisan 2017 tarihi itibariyle Bireysel Emeklilik Sistemine (BES) kamu kurumlarının geçişi zorunlu olduğundan

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Hunca Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Devamlı artan ve eklenen maliyetler Hunca Life Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Satış masraflarında

Detaylı

MENÜ ARTI CİHAZ KAMPANYASI

MENÜ ARTI CİHAZ KAMPANYASI MENÜ ARTI CİHAZ KAMPANYASI AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Menü Artı Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımızı bildiğimizi,

Detaylı

Deutsche Bank YAYILMA VARANTLARI

Deutsche Bank YAYILMA VARANTLARI Deutsche Bank YAYILMA VARANTLARI İçindekiler 3 Yayılma Varantları 3 Yayılma Varantlarının Özellikleri 4 Piyasadaki Yayılma Varantları 4 Yayılma Varantlarını Ayırt Etmek 4 Yayılma Varantlarının Normal Varantlardan

Detaylı

EK 2: VADELİ İŞLEM VE OPSİYON PİYASASI HATALI İŞLEM DÜZELTME KILAVUZU. 2.1 Hatalı Hesap: Orijinal emrin girilmiş olduğu hesaptır.

EK 2: VADELİ İŞLEM VE OPSİYON PİYASASI HATALI İŞLEM DÜZELTME KILAVUZU. 2.1 Hatalı Hesap: Orijinal emrin girilmiş olduğu hesaptır. EK 2: VADELİ İŞLEM VE OPSİYON PİYASASI HATALI İŞLEM DÜZELTME KILAVUZU 1. GİRİŞ Hatalı işlem düzeltmeleri 20 Aralık 2013 tarihinden itibaren üyeler tarafından yapılabilecektir. Hatalı işlem düzeltmelerinin

Detaylı

K Y Ä N I C A R E B A Ğ L I L I K P R İ M İ

K Y Ä N I C A R E B A Ğ L I L I K P R İ M İ K Y Ä N I C A R E B A Ğ L I L I K P R İ M İ GİRİŞ Kyäni Müşterilerini şirketimize olan bağlılıklarından dolayı ödüllendirmek için geliştirilen ve sektörde bir ilk olan, Kyäni Care adını verdiğimiz bağlılık

Detaylı

DXN MARKETING PLAN DXN MARKETİNG PLANI

DXN MARKETING PLAN DXN MARKETİNG PLANI cover.pdf 1 2/26/20 10:56:26 A DXN ARETING PLAN DXN ARETİNG PLANI DXN ARETİNG PRİVATE İTHALAT VE PAZARLAA LTD. ŞTİ. OŞUOLU AH. AHUT ESARİ AD. 86/1 EREZ ADIÖ İSTANBUL DR_01.pdf 1 2/26/20 10:50:35 A DXN

Detaylı

ORGANO GOLD KAZANÇ PLANI

ORGANO GOLD KAZANÇ PLANI Kolaydır, Basittir, Kahvedir. ORGANO GOLD KAZANÇ PLANI Türkiye 8 Mart 2015 den geçerlidir İÇİNDEKİLER Giriş... 1 Kazanç Planı... 2 Tanımlar... 3 Kazanca Giden 7 Yol... 4 Unvan Koşulları... 9 1 ORGANO GOLD

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI 1. Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

Dayanak Pay Senetleri

Dayanak Pay Senetleri İş Yatırım Tek Hisse Senedine Dayalı Vadeli İşlemler ve Opsiyonlar İşlem Esasları Aralık 2012 VİOP İşlem Esasları Dayanak Varlıklar Dayanak Pay Senetleri 1 Dayanak Kod Dayanak Şirket 1 ISCTR Türkiye İş

Detaylı

Biz Kimiz? Yıllık. Ciro. Ülke. 5 Milyar $

Biz Kimiz? Yıllık. Ciro. Ülke. 5 Milyar $ İş Sunumu Biz Kimiz? 2 HİPPER; uzun yıllar bir arada çalışan, patentli projeler üreten, birçok kurumsal firmaya yazılım ve danışmanlık hizmeti sağlayan, bilişim sektöründe kendini fazlasıyla kanıtlamış

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI 1. Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının

Detaylı

Kazandıran pla+orma hoş geldiniz

Kazandıran pla+orma hoş geldiniz Kazandıran pla+orma hoş geldiniz Devrim Yaratan bir AucAon Sistemi, adil bir Bonus Planı - Üyeler tarahndan Üyeler için gelişarildi KooperaAfler Koopera-fler, üyelerin iş sahibi olduğu şirketler Dünya

Detaylı

SİRKÜLER NO: POZ-2008 / 45 İST, 21. 05. 2008

SİRKÜLER NO: POZ-2008 / 45 İST, 21. 05. 2008 SİRKÜLER NO: POZ-2008 / 45 İST, 21. 05. 2008 Transfer Fiyatlandırması, Kontrol Edilen Yabancı Kurum ve Örtülü Sermayeye İlişkin Formun Doldurulması Maliye Bakanlığı, www.gib.gov.tr adresinde yayımladığı

Detaylı

SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI EĞİTİM VE SORUMLU MÜDÜR YÖNETMELİĞİ VE 2018 YILI UYGULAMA ESASLARI

SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI EĞİTİM VE SORUMLU MÜDÜR YÖNETMELİĞİ VE 2018 YILI UYGULAMA ESASLARI SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI EĞİTİM VE SORUMLU MÜDÜR YÖNETMELİĞİ VE 2018 YILI UYGULAMA ESASLARI 23.01.2018 SORUMLU MÜDÜR BELGELERİ MEVCUT DURUM, BELGE BAŞVURULARI, SÖZLEŞMELER VE YETKİLENDİRME

Detaylı

NOOR CAPİTAL MARKET MENKUL DEĞERLER A.Ş. NoorCM SANAL FOREX YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

NOOR CAPİTAL MARKET MENKUL DEĞERLER A.Ş. NoorCM SANAL FOREX YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ NOOR CAPİTAL MARKET MENKUL DEĞERLER A.Ş. NoorCM SANAL FOREX YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ I. Yarışmanın Amacı ve Kapsamı: Noor Capital Menkul Değerler A.Ş. (NoorCM) tarafından NoorCM Sanal Forex Yarışması

Detaylı

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU Şirket Adı / Ünvanı: Kartın Üzerine basılmasını istediğiniz Şirket Adı: Boşluklar dahil en fazla 21 karakterdir. Şirket Tipi: Adi Şirket Limited Şirket Anonim Şirket Komandit

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Satış İlkesi Hunca 30,- Hunca 30,- Fırsat! Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci Devamlı artan ve eklenen maliyetler Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci

Detaylı

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP ve BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP ve BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP ve BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON ADI TÜRÜ TUTAR/ORAN HESAP BİLGİ İŞLEMLERİ HGS BAŞKA KURULUŞ ATM LERİNDEN YAPILAN İŞLEM ÜCRETLERİ Ekstre / Hesap

Detaylı

S.S.S. Veli Servis Yeri Genel Mannheim (MeKi) çocuk bakımı başvuru yerine ilişkin sıkça sorulan sorular

S.S.S. Veli Servis Yeri Genel Mannheim (MeKi) çocuk bakımı başvuru yerine ilişkin sıkça sorulan sorular S.S.S. Veli Servis Yeri Genel Mannheim (MeKi) çocuk bakımı başvuru yerine ilişkin sıkça sorulan sorular 1. Çocuk bakımına ilişkin sorularda nereden uzman bilgiler alabilirim? Lütfen şahsen, telefon ile

Detaylı

PROSUMENT GELİR TABLOSU

PROSUMENT GELİR TABLOSU PROSUMENT GELİR TABLOSU STATÜLER 1.)Müşteri: Sadece kaydını açmış şahıs veya tüzel kişi. 2.)Yatırımcı: 100$ ve üzeri alım yapan kişi. 3.)Partner: Prosyment gelir amaçlı sözleşmeyi imzalamış müşteri veya

Detaylı

BÖLÜM 2 : PROFESYONEL AKTİVİTELER VE GELİR BİLGİLERİ

BÖLÜM 2 : PROFESYONEL AKTİVİTELER VE GELİR BİLGİLERİ AVUKATLAR MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTA SORU FORMU BÖLÜM 1 : SİGORTALI BİLGİLERİ 1 Sigortalı Adı: Sigortalı Adresi: Kuruluş Tarihi: Web Sayfasının Adresi: 2 (a) Bağlı bulunduğu meslek odası var mı? E H Varsa,

Detaylı

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA FONU SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA YÖNERGESİ

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA FONU SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA YÖNERGESİ TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA FONU SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA YÖNERGESİ Yürürlük Tarihi: 19.06.2005 GEÇİCİ İŞ GÖREMEZLİK, OLAĞANÜSTÜ VE CENAZE YARDIMLARI ESASLARI YÖNERGE NO: 1 Amaç

Detaylı

VALUABLE IDEA CONCEPT by TachoEASY Middle East FZC ÖDÜNCÜN ETKİNLİĞİ

VALUABLE IDEA CONCEPT by TachoEASY Middle East FZC ÖDÜNCÜN ETKİNLİĞİ ÖDÜNCÜN ETKİNLİĞİ ŞİRKET Middle East FZC TachoEASY Middle East FZC Office No. - E-37F-12 P.O. BOX 49678 Hamriyah Free Zone Sharjah, UAE ÖDÜNÇ PİYASASI Ürün ve ekipmanların nihai müşteriye bedelsiz olarak

Detaylı

Soru ve cevaplarla yeni Bireysel Emeklilik Sistemi

Soru ve cevaplarla yeni Bireysel Emeklilik Sistemi Soru ve cevaplarla yeni Bireysel Emeklilik Sistemi Yeni Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular aşağıda yer almaktadır. Devlet Katkısı Nedir? Bireysel Emekliliğin teşvik edilmesine

Detaylı

TRANSFER FİYATLANDIRMASI YOLUYLA ÖRTÜLÜ KAZANÇ DAĞITIMI HAKKINDA SİRKÜLER - 1

TRANSFER FİYATLANDIRMASI YOLUYLA ÖRTÜLÜ KAZANÇ DAĞITIMI HAKKINDA SİRKÜLER - 1 SİRKÜLER RAPOR Sirküler Tarihi: 25.04.2008 Sirküler No: 2008/56 TRANSFER FİYATLANDIRMASI YOLUYLA ÖRTÜLÜ KAZANÇ DAĞITIMI HAKKINDA SİRKÜLER - 1 24.04.2008 tarih ve 1 Seri No.lu Transfer Fiyatlandırması Yoluyla

Detaylı

Öğrenciler, Veliler ve Danışmanlar için ACT Uluslararası Bilgisayar Tabanlı Test Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Öğrenciler, Veliler ve Danışmanlar için ACT Uluslararası Bilgisayar Tabanlı Test Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Öğrenciler, Veliler ve Danışmanlar için ACT Uluslararası Bilgisayar Tabanlı Test Hakkında Sıkça Sorulan Sorular S1: ACT bilgisayar tabanlı testlere (bilgisayar tabanlı sınavlara) ne zaman başlayacak? C:

Detaylı

BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DEVLET KATKISI SORULAR / CEVAPLAR

BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DEVLET KATKISI SORULAR / CEVAPLAR BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DEVLET KATKISI SORULAR / CEVAPLAR . Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının %25 i oranında devlet tarafından katılımcının emeklilik hesabına ödenen

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Bankadan yapılacak tahsilat ve kesintiler Banka Geri Ödeme Hareketleri raporunda izlenebilir.

DESTEK DOKÜMANI. Bankadan yapılacak tahsilat ve kesintiler Banka Geri Ödeme Hareketleri raporunda izlenebilir. 1. KREDĐ KARTI UYGULAMASI LOGO Kredi Kartları uygulaması Cari hesap, banka hesapları ve ödeme tahsđlat planları ekleri ile Kredi Kartı Slipleri, Raporlama eklerinden oluşmaktadır. 1.1. Tanımlar & Uygulamalar

Detaylı

Üyeleri tarafından Üyeler için. Hoş Geldiniz. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved

Üyeleri tarafından Üyeler için. Hoş Geldiniz. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved ya Üyeleri tarafından Üyeler için Hoş Geldiniz JUUBEO nedir? By the members - For the members JUUBEO nedir? Klasında Dünyanın İlk Global COOP u Aylık dağıtım proğramı Avrupa merkezli bir şirket Ödül ve

Detaylı

T.C. MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU MESLEK STANDARDI HAZIRLAMA BAŞVURU FORMU

T.C. MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU MESLEK STANDARDI HAZIRLAMA BAŞVURU FORMU MESLEK STANDARDI HAZIRLAMA BAŞVURU FORMU Dosya No 1) :MYK-SHK-... 05/10/2007 tarih ve 26664 sayı ile Resmi Gazetede yayımlanan Ulusal Meslek Standartlarının Hazırlanması Hakkında Yönetmeliğin 7/2 Maddesine

Detaylı

SODEXO FUEL PASS İLE AKARYAKIT HARCAMALARINIZI KONTROL ALTINA ALMAK SİZİN ELİNİZDE YAŞAM KALİTESİ HİZMETLERİ

SODEXO FUEL PASS İLE AKARYAKIT HARCAMALARINIZI KONTROL ALTINA ALMAK SİZİN ELİNİZDE YAŞAM KALİTESİ HİZMETLERİ İKOLAYLIK & VERİMLİL K SODEXO FUEL PASS İLE AKARYAKIT HARCAMALARINIZI KONTROL ALTINA ALMAK SİZİN ELİNİZDE YAŞAM KALİTESİ HİZMETLERİ FUEL PASS Sodexo Fuel Pass harcama yönetimi hizmetimiz ile Türkiye nin

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI 1. Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ İlk Yayın Tarihi MH Onay Tarihi Revizyon Tarih/No -/00. ÖĞRETİM ÜYESİ ve PERSONEL TEŞVİK YÖNERGESİ

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ İlk Yayın Tarihi MH Onay Tarihi Revizyon Tarih/No -/00. ÖĞRETİM ÜYESİ ve PERSONEL TEŞVİK YÖNERGESİ Bu yönerge Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi öğretim üyesi ve personeli için uygulanacak teşvik prensiplerini içermektedir. Teşvik uygulanacak başlıklar aşağıda özetlenmektedir. 1. Proje Teşvik Sistemi...

Detaylı

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Fibermax Yeni Anahtar Teslim Tarifeleri açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

BÖLÜM 1 BÖLÜM 2 VGM KREDİSİ SATIN ALMA, ÖDEME, EŞLEŞTİRME VE RAPORLAMA SÜREÇLERİ VGM İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR

BÖLÜM 1 BÖLÜM 2 VGM KREDİSİ SATIN ALMA, ÖDEME, EŞLEŞTİRME VE RAPORLAMA SÜREÇLERİ VGM İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR BÖLÜM 1 VGM KREDİSİ SATIN ALMA, ÖDEME, EŞLEŞTİRME VE RAPORLAMA SÜREÇLERİ BÖLÜM 2 VGM İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR VGM KREDİSİ SATIN ALMA, ÖDEME, EŞLEŞTİRME VE RAPORLAMA SÜREÇLERİ VGM Kredisi Satın

Detaylı

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu.

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Bank24 JET Kartın Avantajları Öğrenim süresi boyunca hesap

Detaylı

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası FORMASIZ OLMAZ! 2017-2018 Sezonu Forma Kampanyası *BJK 2017-2018 sezonu yetişkin erkek formalarının perakende satış 2 6 October 2017 fiyatı 169 TL dir. BEŞİKTAŞ FORMALARI MUHTEŞEM BİR TEKLİFLE YENİDEN

Detaylı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı masburo.com Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması kazanç programı kazanç programı maximas nedir?????? maximas, bayilerin MAS ürünlerini satın alırken puan kazanmalarını ve kazandıkları

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR Çeyiz Hesabı Nedir? Tüm Ziraat Katılım Bankası Şubelerinden Çeyiz Hesabı Açabilir Miyim? Yabancı Para Cinsinden Çeyiz Hesabı Açabilir Miyim? Çocuğum Adına Çeyiz Hesabı Açabilir Miyim?

Detaylı

İmtiyazınızı Kullanmak

İmtiyazınızı Kullanmak İmtiyazınızı Kullanmak Hisse planı katılımcıları için hızlı başlangıç kılavuzu Opsiyon kullanmak; şirketinizin hissesini, hissenin opsiyon kullanma sırasındaki piyasa fiyatına bakmaksızın, önceden belirlenmiş

Detaylı

BA 399 STAJ PROGRAMI KILAVUZU

BA 399 STAJ PROGRAMI KILAVUZU BA 399 STAJ PROGRAMI KILAVUZU Bu kılavuz, Abdullah Gül Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi, İşletme Bölümü öğrencilerinin yürütmekle yükümlü oldukları BA 399 Staj Programı hakkında bilgi vermek ve

Detaylı

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu Agency-1 Golf Otomasyonu 5N 1K Ne? Neden? Ne zaman? Nerede? Kim? Ne? Agency-1 Golf Otomasyonu Golf Organizasyonu yapan işletmelerin sektörel ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiş bir yazılımdır. Bilinen

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU Sayın İpekyolu Kalkınma Ajansının (İKA) ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, aşağıda isim ve özellikleri belirtilen malzemelerin/hizmetlerin alımı, Kalkınma Ajansları Mal, Hizmet

Detaylı

CİHAZ ALANLARA TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

CİHAZ ALANLARA TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: CİHAZ ALANLARA TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) Casper Via T7D, Casper Via L8, Reeder A8i Quad 2, Samsung

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARI MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU

SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARI MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARI MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU TEMMUZ 2012 / ANKARA Bu duyuru, Muhasebat Genel Müdürlüğü nce Muhasebe Yetkilisi

Detaylı

Hangi POS? POS ürünlerimiz, bağlantı şekilleri göre ve yetkilendirmelerine göre 2 ayrı katogoride hizmete sunulmaktadır.

Hangi POS? POS ürünlerimiz, bağlantı şekilleri göre ve yetkilendirmelerine göre 2 ayrı katogoride hizmete sunulmaktadır. Hangi POS? Denizbank, siz müşterilerimize geniş bir yelpazede POS ürün ve hizmetleri sunmaktadır. Seçeneklerimizi inceleyecek ve size en uygun POS ürününü belirleyebileceksiniz POS ürünlerimiz, bağlantı

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün :

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün : Taksitli Satış Đşlemleri Taksitli Satış sistemi adı üzerinde tüm taksitle satış yapan firmalarda kullanılabilir. Bunun yanısıra peşin fiyatı belirli ancak vadeli fiyatı ve taksit sayısı bilinmeyen tüm

Detaylı

MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ BAŞVURU VE İLETİŞİM BİLGİLERİ Başvuru No: Ad: TCKN Soyad: Ev Adresi: İş Adresi: Cep Telefonu: İş Telefonu: Ev Telefonu: İletişim Adresi: İletişim Telefonu: İletişim

Detaylı

Çalışmanın devamında Yönetmelik in İş Kanunu na kıyasen farklılık taşıyan maddeleri değerlendirilmiştir:

Çalışmanın devamında Yönetmelik in İş Kanunu na kıyasen farklılık taşıyan maddeleri değerlendirilmiştir: BİR AVUKAT YANINDA, AVUKATLIK ORTAKLIĞINDA VEYA AVUKATLIK BÜROSUNDA ÜCRET KARŞILIĞI BİRLİKTE ÇALIŞAN AVUKATLARIN ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDAKİ DÜZENLEMELERİN 4857 SAYILI İŞ KANUNUNA

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ - BANK24 JET KART UYGULAMASI -

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ - BANK24 JET KART UYGULAMASI - DÜZCE ÜNİVERSİTESİ - BANK24 JET KART UYGULAMASI - Kart Özellikleri / Ön Yüz Fotoğraf Alanı EMV çip İçinde Elektronik Para Çoklu Uygulama Güvenlik MasterCard PayPass Temassız Hızlı İşlem Uluslararası Geçerlilik

Detaylı

ERASMUS+ SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

ERASMUS+ SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI ERASMUS+ SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI 2015 ERASMUS+ OKUL EĞİTİMİ (KA1-Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Özelindeki Sorular) SORU VE CEVAPLAR Öğretmenlik mesleğine yeni başlayan kişiler, Türkiye Ulusal

Detaylı

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Sorularla Birinci Kart Birinci Kart Nedir? Neden üye olmalıyım? Birinci Karta üyelik işlemleri nasıl gerçekleşir? Birinci Karttan Akü satışı nasıl

Detaylı

SSS Ebeveynler Hizmet Noktası (Servicestelle Eltern) Genel Mannheim'da Çocuk Bakımı Bildirim Sistemi (MeKi) hakkında sıkça sorulan sorular

SSS Ebeveynler Hizmet Noktası (Servicestelle Eltern) Genel Mannheim'da Çocuk Bakımı Bildirim Sistemi (MeKi) hakkında sıkça sorulan sorular SSS Ebeveynler Hizmet Noktası (Servicestelle Eltern) Genel Mannheim'da Çocuk Bakımı Bildirim Sistemi (MeKi) hakkında sıkça sorulan sorular 1. Çocuk bakımına ilişkin uzmanlık bilgilerini nereden temin edebilirim?

Detaylı

Risk Analiz Prosedürü

Risk Analiz Prosedürü Risk Analiz Prosedürü Doküman Tarihi: 9.11.217 AdlBelge-ORN-82 Yeni Yayın 1-Kontrolsüz Kopya Önceki Prosesler (Girdilerin Kaynakları): Proses (BİLGİ) Girdileri: Diğer tüm prosesler "Risk Analiz Sürecine"

Detaylı

b) Erkek adayların askerliğini yapmış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olması,

b) Erkek adayların askerliğini yapmış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olması, BİNGÖL VALİLİĞİNDEN KAMUOYUNA DUYURULUR 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI İçişleri Bakanlığı Bingöl Valiliği emrinde çalıştırılmak üzere ekli listede unvanı ve adedi belirtilen Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına

Detaylı

TSK MENSUPLARI EMEKLİLİK PLANI PLAN ÖZELLİKLERİ. Asgari katkı payı: Aylık 144 TL. Düzenli katkı payı artışı:

TSK MENSUPLARI EMEKLİLİK PLANI PLAN ÖZELLİKLERİ. Asgari katkı payı: Aylık 144 TL. Düzenli katkı payı artışı: TSK MENSUPLARI EMEKLİLİK PLANI PLAN ÖZELLİKLERİ Asgari katkı payı: Aylık 144 TL Düzenli katkı payı artışı: TL olarak ödenen düzenli katkı payı tutarları; aksine yazılı talimat bulunmuyorsa, her yıl Aralık

Detaylı

YATIRIM YOKSA, KAZANÇTA YOK! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved

YATIRIM YOKSA, KAZANÇTA YOK! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved YATIRIM YOKSA, KAZANÇTA YOK! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved Hızlı finansal başarı için eşit erişim Fırsat, beceri oyunları içerisinde, stratejik MÜZAYEDE PLATFORMU'dur. Juubeo teklifi,

Detaylı

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr BENİM BAŞARI HİKAYEM 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi mak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. TEKFEN KAĞITHANE OFİSPARK A BLOK

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ DENETİM KOMİSYONU OLUŞUM, GÖREV, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK 1

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ DENETİM KOMİSYONU OLUŞUM, GÖREV, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK 1 DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ DENETİM KOMİSYONU OLUŞUM, GÖREV, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK 1 1 Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulunun 16.10.2012 tarih / 58 sayılı kararı ile kabul edilmiş olup, Yönetmelikte

Detaylı

TIENS İŞ PLANI TIENS İŞ PLANI

TIENS İŞ PLANI TIENS İŞ PLANI TIENS İŞ PLANI TIENS İŞ PLANI TIENS IN İŞ YÖNETMELİĞİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ 1. Distribütör TIENS in nitelikli sponsoru tarafından sponsor edilen, TIENS Başlangıç Kitini satın alan, bir Distribütörlük Başvuru

Detaylı

Hangi üniversiteler İngilizce kursu veriyor?

Hangi üniversiteler İngilizce kursu veriyor? On5yirmi5.com Hangi üniversiteler İngilizce kursu veriyor? İşte İngilizce kursu düzenleyen üniversiteler... Yayın Tarihi : 3 Şubat Çarşamba (oluşturma : 12/27/) Üniversitelerin yabancı diller fakülteleri

Detaylı

YATIRIMLARINIZI DİLEDİĞİNİZ VADE SEÇENEKLERİYLE DEĞERLENDİREN GETİRİ VAKIFBANK'TA TALEP TOPLAMA 14-15-16 OCAK 2013

YATIRIMLARINIZI DİLEDİĞİNİZ VADE SEÇENEKLERİYLE DEĞERLENDİREN GETİRİ VAKIFBANK'TA TALEP TOPLAMA 14-15-16 OCAK 2013 YATIRIMLARINIZI DİLEDİĞİNİZ VADE SEÇENEKLERİYLE DEĞERLENDİREN GETİRİ VAKIFBANK'TA TALEP TOPLAMA 14-15-16 OCAK 2013 Yasal Uyarı Bu doküman Yatırımcıya bilgi vermek amacıyla hazırlanmış olup, kaynak olarak

Detaylı