START VE FİNİSH SERAMONİSİ:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "START VE FİNİSH SERAMONİSİ:"

Transkript

1 SEYİRCİ YOL NOTU

2

3 RALLİ MERKEZ: Yarışımızda Dedepark Hotel de kurulacak olan yarışın kontrolünün sağlandığı, yarışla alakalı bütün bilgileri alabileceğiniz yerdir. Perşembe akşamından Pazar akşamına kadar ralli merkezi faaliyette olacaktır. SERVİS ALANI: Dedepark Hotelin yanındaki boş araziye kurulacak olan servis alanına, cuma günü sabah saatlerinden itibaren takımlar garajlarını kurmaya başlayacaklardır. Pazar günü akşam saatlerine kadar burada takım yöneticilerinin ve mekanikerlerinin cumartesi ve Pazar günü boyunca sürecek olan yarış sırasında araçların yapacakları bakım ve onarım faaliyetlerini yakından takip edebilirsiniz. START VE FİNİSH SERAMONİSİ: Espark AVM de (222 tarafı) yapılacak olan start seramonisi Cumartesi günü saat 13:50 de başlayacaktır. Pazar günü ise 15:20 den itibaren aynı yerde finish seramonisi gerçekleşecektir. Burada yarış araçlarını yakından görebilirsiniz. KAPALI PARK: Yarış araçlarının cumartesi akşamı garajlarında servis aldıktan sonra Pazar günü sabahına kadar, kimsenin müdahale edemeyecekleri şekilde alınacak oldukları kapalı park, yine Espark AVM nin arka otoparkında olacaktır. ÖZEL ETAPLAR: Tamamen trafiğe kapalı, tüm güvenlik önlemleri alınmış, yarış pilotlarının performanslarını sergilediği parkurlardır. 3. KYK Eskişehir Rallisi nde cumartesi öğleden sonra ve Pazar günü 3 kez geçilecek olan, 3 özel etap vardır. Dedepark - Oscar etabı Eskişehir in kuzeyinde kalan Muttalip mahallesinden başlayıp, Hekimdağ köyüne ulaşan yol üzerinde olacaktır. 2. Etap olan Mantotherm özel etabı Hekimdağ köyünden başlayarak, Sakarılıca köyüne giden yol üzerindedir. 3. Etap olan Banaz etabı ise, Sakarılıca köyünden başlayarak demirciler köyünü geçip Eskişehir yönüne döndükten sonra Sulukaraağaç köyüne yaklaşırken sona ermektedir. ÖZEL ETAPLARIN START SAATLERİ: ETAP 1 DEDEPARK 28 NİSAN 2012 CUMARTESİ 14:48 ETAP 2 MANTOTHERM1 28 NİSAN 2012 CUMARTESİ 15:06 ETAP 3 BANAZ 1 28 NİSAN 2012 CUMARTESİ 15:44 ETAP 4 OSCAR 1 29 NİSAN 2012 PAZAR 09:53 ETAP 5 MANTOTHERM 2 29 NİSAN 2012 PAZAR 10:11 ETAP 6 BANAZ 2 29 NİSAN 2012 PAZAR 19:49 ETAP 7 OSCAR 2 29 NİSAN 2012 PAZAR 13:07 ETAP 8 MANTOTHERM3 29 NİSAN 2012 PAZAR 13:25 ETAP 9 BANAZ 3 29 NİSAN 2012 PAZAR 14:03

4 DEDEPARK HOTEL RALLİ MERKEZ, MANTOTHERM SERVİS ALANI ve ESPARK AVM YE ULAŞIM Eskişehir e girdikten sonra göreceğiniz 2. Ankara tabelasından ayrılınız. Sağınızda Acıbadem hastanesini gördükten hemen sonraki şehir merkezi çıkışından (yaklaşık 1.1 km.) sağa ayrılınız.

5 Yol üzerindeki ışıklı 2. kavşağı geçtiğinizde solunuzda ralli merkezi (Dedepark Hotel) kalacaktır. 50 metre devam ettiğinizde ise solunuzda Mantotherm Servis Alanı nı göreceksiniz. Buradan sapmadan 600 metre düz devam edip ışıklardan sola döndüğünüzde start ve finish seramonisinin yapılacağı Espark AVM sağınızda kalacaktır. DEDEPARK OSCAR ETAP STARTINA ULAŞIM Eskişehir e girdikten sonra göreceğiniz 2. Ankara tabelasından ayrılınız.

6 Ankara yönüne ayrıldıktan sonra (Yaklaşık 4.5 km) önünüze gelen Hava alanı A.Ü 2 Eylül kampüsü Sarıcakaya tabelasından sağa giriniz. Önünüze gelen ışıklı dönel kavşaktan sola, Sarıcakaya Mihalgazi yönüne dönünüz.

7 4 km sonra karşınıza gelen çataldan sola, Muttalip Mihalgazi yönüne dönünüz. Muttalip kavşağından 100 metre ilerideki çataldan sola devam ediniz. (250 metre sonra sağınızda Jandarma alay komutanlığı kalacaktır.) Çataldan 1000 metre sonra karşınıza gelen meydandaki Atatürk heykelinden sola devam ediniz. 200 metre sonra önünüze gelen açıklıkta sağınızda Mihalgazi, solunuzda ise Sakarılıca kaplıcaları 25 km sola tabelaları gelecektir. Buradan sola dönünüz. 100 metre sonra sağınızda kalan Mihalgazi- Yıldız termal otel sağa tabelası ile sağa dönünüz. 1.1 km sonra Dedepark Oscar etabı startına ulaşacaksınız.

8 DEDEPARK OSCAR ETABINDAN RALLİ MERKEZ, MANTOTHERM SERVİS ALANI ve ESPARK AVM YE ULAŞIM Dedepark - Oscar etabı seyirci noktasına ulaştığınız şekilde geri dönerken, çevre yolu kavşağına ulaştığınızda ( Toplam 6,6 km.) Kütahya Bursa yönüne, sağa dönünüz. 3,4 km sonra karşınıza gelen Anadolu Üniversitesi 2. çıkışından ayrılınız. İlk ışıkta tramvay yolu üzerinden geçerek U dönüşü yapınız.

9 Yol üzerindeki ışıklı 2. kavşağı geçtiğinizde solunuzda ralli merkezi (Dedepark Hotel) kalacaktır. 50 metre devam ettiğinizde ise solunuzda Mantotherm Servis Alanı nı göreceksiniz. Buradan sapmadan 600 metre düz devam edip ışıklardan sola döndüğünüzde start ve finish seramonisinin yapılacağı Espark AVM sağınızda kalacaktır. MANTOTHERM ETABI SEYİRCİ NOKTASINA ULAŞIM Eskişehir e girdikten sonra göreceğiniz 2. Ankara tabelasından ayrılınız.

10 Ankara yönüne ayrıldıktan sonra (Yaklaşık 4,5 km) önünüze gelen Hava alanı A.Ü 2 Eylül kampüsü Sarıcakaya tabelasından sağa giriniz. Önünüze gelen ışıklı dönel kavşaktan sola, Sarıcakaya Mihalgazi yönüne dönünüz. Sarıcakaya yönüne 9,5 km sonra devam ettikten sonra Karadere 6 Bozdağ 8 tabelasından sola dönünüz. ( 8,3 üncü km de sağda TÜVTürk araç muayene istasyonunu geçeceksiniz)

11 Karadere ve Bozdağ köylerini geçerek toplam 12,5 km asfalt yolda ilerlediğinizde Mantotherm etabı seyirci noktasına ulaşacaksınız. MANTOTHERM ETABI SEYİRCİ NOKTASINDAN, RALLİ MERKEZ, MANTOTHERM SERVİS ALANI ve ESPARK AVM YE ULAŞIM Dedepark-Oscar etabı start noktasından dönüş gibidir. DEDEPARK OSCAR ETAP STOPU VE MANTOTHERM ETABI STARTINA ULAŞIM Eskişehir e girdikten sonra göreceğiniz 2. Ankara tabelasından ayrılınız.

12 Ankara yönüne ayrıldıktan sonra Anadolu Üniversitesi tabelasının bulunduğu alt geçitten geçer geçmez karşınıza gelen sapaktan ayrılınız. Önünüze gelen ışıklardan sola, Yenipazar-İnhisar yönüne dönünüz. Bu anayolu takip ederek Yenipazar yönüne 11,70 km devam ediniz. Bu güzergâhta 2 farklı yol ayrımı geçeceksiniz. Bunlardan ilkinden (5,15km) sağa, ikincisinden (ilkinden 3,70km) ise sola devam ediniz.

13 Bektaşpınar tabelasının bulunduğu sapağa geldiğinizde sağ Bektaşpınar yönüne dönülür. 9,60 km sonra Hekimdağ köyüne ulaşacaksınız Sokaktan devam ederek sağa ve sola ayrılan kavşağa geleceksiniz. Kavşaktan sağa dönerek ilerlediğinizde (300 metre) Dedepark-Oscar etabının stop noktasına ulaşacaksınız. Sola döndüğünüzde ise Mantotherm etabı start noktasına (200 Metre) ulaşacaksınız.

14 DEDEPARK-OSCAR ETABI STOP NOKTASI VE MANTOTHERM ETABI START NOKTASINDAN RALLİ MERKEZ, MANTOTHERM SERVİS ALANI VE ESPARK AVM`YE DÖNÜŞ Geldiğiniz güzergâhtan geri dönerek çevre yolu kavşağına ulaştığınızda sağa, Bursa İstanbul yönüne dönünüz. Yaklaşık 1.5 km sonra karşınıza gelen Anadolu Üniversitesi 2. çıkışından ayrılınız. İlk ışıkta tramvay yolu üzerinden geçerek U dönüşü yapınız. Yol üzerindeki ışıklı 2. kavşağı geçtiğinizde solunuzda ralli merkezi (Dedepark Hotel) kalacaktır.

15 50 metre devam ettiğinizde ise solunuzda Mantotherm Servis Alanı nı göreceksiniz. Buradan sapmadan 600 metre düz devam edip ışıklardan sola döndüğünüzde start ve finish seramonisinin yapılacağı Espark AVM sağınızda kalacaktır. BANAZ ETABI STOP NOKTASINA VE SEYİRCİ NOKTASINA ULAŞIM Eskişehir e girdikten sonra göreceğiniz 2. Ankara tabelasından ayrılınız.

16 Ankara yönüne ayrıldıktan sonra Anadolu Üniversitesi tabelasının bulunduğu alt geçitten geçer geçmez karşınıza gelen sapaktan ayrılınız. Önünüze gelen ışıklardan sola, Yenipazar-İnhisar yönüne dönünüz. Bu anayolu takip ederek Yenipazar yönüne 11,70 km devam ediniz. Bu güzergâhta 2 farklı yol ayrımı geçeceksiniz. Bunlardan ilkinden ( 5,15 km) sağa, ikincisinden (ilkinden 3,70 km) ise sola devam ediniz.

17 Sulukaraağaç köyünü geçtikten yaklaşık 2,7 km Banaz etabının Stop noktasına ulaşacaksınız. Stop noktasının solundan çıkan yoldan devam ederek, Tekeciler köyünü geçtikten yaklaşık 3 km sonra etap içindeki seyirci noktasına ulaşabilirsiniz. BANAZ ETABI STOP NOKTASINDAN RALLİ MERKEZ DEDEPARK HOTEL, MANTOTHERM SERVİS ALANI VE ESPARK AVM`YE ULAŞIM Dedepark-Oscar etabı stop noktası ve Mantotherm etabı start noktasından dönüş gibidir.

START VE FİNİSH SERAMONİSİ:

START VE FİNİSH SERAMONİSİ: SEYİRCİ YOL NOTU RALLİ MERKEZ: Yarışımızda Dedepark Hotel de kurulacak olan yarışın kontrolünün sağlandığı, yarışla alakalı bütün bilgileri alabileceğiniz yerdir. Perşembe akşamından Pazar akşamına kadar

Detaylı

START VE FİNİSH SERAMONİSİ:

START VE FİNİSH SERAMONİSİ: SEYİRCİ YOL NOTU RALLİ MERKEZ: Yarışımızda Dedepark Hotel de kurulacak olan yarışın kontrolünün sağlandığı, yarışla alakalı bütün bilgileri alabileceğiniz yerdir. Perşembe akşamından Pazar akşamına kadar

Detaylı

START VE FİNİSH SERAMONİSİ:

START VE FİNİSH SERAMONİSİ: SEYİRCİ YOL NOTU RALLİ MERKEZ: Yarışımızda Dedepark Hotel de kurulacak olan yarışın kontrolünün sağlandığı, yarışla alakalı bütün bilgileri alabileceğiniz yerdir. Perşembe akşamından Pazar akşamına kadar

Detaylı

2014 EGE RALLİSİ SEYİRCİ BROŞÜRÜ

2014 EGE RALLİSİ SEYİRCİ BROŞÜRÜ 2014 TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI 2014 EGE RALLİSİ SEYİRCİ BROŞÜRÜ ETAPLARA NASIL GİDİLİR Start : 12 Nisan 2014 Saat: 13:30 Forum Bornova Finish : 13 Nisan 2014 Saat: 16:00 İnciraltı Kent Ormanı Otoparkı

Detaylı

SEYİRCİ KLAVUZU 19-20 KASIM 2011

SEYİRCİ KLAVUZU 19-20 KASIM 2011 SEYİRCİ KLAVUZU 19-20 KASIM 2011 Sevgili RalliSeverler, Ankara Otomobil Sporları Kulübünün bu yıl 38.sini düzenlemekte olduğu Hitit Rallisi bu yıl Antalya ili Kemer ilçesinde düzenlenmektedir. 38. Hitit

Detaylı

SEYİRCİ KLAVUZU 29 Mart 2014

SEYİRCİ KLAVUZU 29 Mart 2014 SEYİRCİ KLAVUZU 29 Mart 2014 Sevgili RalliSeveler, 34 Otomobil Sporları Kulübü olarak bu yıl yine Şile bölgesindeki efsanevi etaplarda düzenleyeceğimiz ve 2014 yılında olduğu gibi 2015 yılında da, Otomobil

Detaylı

22-23 NiSAN Bornova. RALLi START

22-23 NiSAN Bornova.  RALLi START EGE OTOMOBİL SPORLARI KULÜBÜ SEMBOLiK START Fatma TURGUT Konseri 21 NiSAN CUMA Saat: 20.00 Aşık Veysel Parkı Amfi Tiyatro Bornova ŞEHiT FETHi SEKiN ÖZEL ETABI 22 NiSAN CUMARTESi Saat: 17.30 Ülkü Park Yarış

Detaylı

36. İstanbul Rallisi özellikle siz sevgili ralliseverlerin daha kolay ve daha çok etap izleyebilmesi için özel bir plan dâhilin de hazırlanmıştır.

36. İstanbul Rallisi özellikle siz sevgili ralliseverlerin daha kolay ve daha çok etap izleyebilmesi için özel bir plan dâhilin de hazırlanmıştır. Sevgili Ralli Severler, İstanbul otomobil Sporları Kulübünün her yıl Türkiye Ralli Şampiyonasının bir ayağı olarak organize ettiği İSTANBUL RALLİSİ bu yıl 36. kez düzenlenmektedir. 36. İstanbul Rallisi

Detaylı

35. İstanbul Rallisi özellikle siz sevgili ralliseverlerin daha kolay ve daha çok etap izleyebilmesi için özel bir plan dâhilin de hazırlanmıştır.

35. İstanbul Rallisi özellikle siz sevgili ralliseverlerin daha kolay ve daha çok etap izleyebilmesi için özel bir plan dâhilin de hazırlanmıştır. Sevgili Ralli Severler, İstanbul otomobil Sporları Kulübünün her yıl Türkiye Ralli Şampiyonasının bir ayağı olarak organize ettiği İSTANBUL RALLİSİ bu yıl 35. kez düzenlenmektedir. 35. İstanbul Rallisi

Detaylı

SEYİRCİ KLAVUZU 2-3 TEMMUZ 201

SEYİRCİ KLAVUZU 2-3 TEMMUZ 201 SEYİRCİ KLAVUZU 2-3 TEMMUZ 2011 Sevgili RalliSeveler, İstanbul otomobil Sporları Kulübünün her yıl düzenlemekte olduğu ISTANBUL RALLİSİ bu yıl 32.kez yine Viaport desteğinde düzenlenmektedir.viaport İstanbul

Detaylı

Sevgili Ralli Seveler,

Sevgili Ralli Seveler, Sevgili Ralli Seveler, İstanbul otomobil Sporları Kulübünün her yıl Türkiye Ralli Şampiyonasının bir ayağı olarak organize ettiği İSTANBUL RALLİSİ bu yıl 34.kez düzenlenmektedir. 34. İstanbul Rallisi özellikle

Detaylı

ÜCRETSİZ SEYİRCİ SERVİSLERİ. 20 Ekim 2018 Cumartesi. 21 Ekim 2018 Pazar

ÜCRETSİZ SEYİRCİ SERVİSLERİ. 20 Ekim 2018 Cumartesi. 21 Ekim 2018 Pazar ÜCRETSİZ SEYİRCİ SERVİSLERİ 20 Ekim 2018 Cumartesi Saat 10:30 - Bostancı İDO İskelesi Saat 11:00 - Tuzla Meydanı (RİNG SEFER) 21 Ekim 2018 Pazar Saat 09:00 - Bostancı İDO İskelesi Saat 09:30 - Tuzla Meydanı

Detaylı

09 Eylül 2017 Cumartesi Yer: Bostancı İDO Hareket Saati: 16:00. Yer: Tuzla Meydan Hareket Saati: 11:00 (RİNG)

09 Eylül 2017 Cumartesi Yer: Bostancı İDO Hareket Saati: 16:00. Yer: Tuzla Meydan Hareket Saati: 11:00 (RİNG) 09 Eylül 2017 Cumartesi Yer: Bostancı İDO Hareket Saati: 16:00 Yer: Tuzla Meydan Hareket Saati: 11:00 (RİNG) 10 Eylül 2017 Pazar Yer: Bostancı İDO Hareket Saati: 13:00 Yer: Tuzla Meydan Hareket Saati:

Detaylı

SEYĠRCĠ KLAVUZU 10 HAZĠRAN 2012

SEYĠRCĠ KLAVUZU 10 HAZĠRAN 2012 SEYĠRCĠ KLAVUZU 10 HAZĠRAN 2012 Sevgili RalliSeveler, Ġstanbul otomobil Sporları Kulübünün her yıl Türkiye Ralli ġampiyonasının bir ayağı olarak organize ettiği ĠSTANBUL RALLĠSĠ bu yıl 33.kez düzenlenmektedir.33.

Detaylı

Ankara Gözetmen Kurulu Eğitim Sunumları

Ankara Gözetmen Kurulu Eğitim Sunumları Ankara Gözetmen Kurulu Eğitim Sunumları Tırmanma AGK 2012 Eğitim Sunumları 1 Tırmanma Nedir? Her aracın start çizgisinden, teker teker başlayarak aynı parkurda Start tan daha yüksekte olan bitiş çizgisini

Detaylı

Ankara Gözetmen Kurulu Eğitim Sunumları. Otokros. AGK 2012 Eğitim Sunumları

Ankara Gözetmen Kurulu Eğitim Sunumları. Otokros. AGK 2012 Eğitim Sunumları Ankara Gözetmen Kurulu Eğitim Sunumları Otokros AGK 2012 Eğitim Sunumları 1 Otokros Nedir? Her aracın start çizgisinden, 5 farklı kategoride, teker teker başlayarak 600-1200 metrelik bir parkurda antrenman

Detaylı

2,48 Km Average Speed / Ortalama Hız 9,92 Km/s

2,48 Km Average Speed / Ortalama Hız 9,92 Km/s ZK0 Start ZK0A Servis Girişi Section/Bölüm 1 2,48 Km 9,92 Km/s Leg/Ayak 1 Page/Sayfa 1 15dk 0,00 0,00 1 ZK START GOLDEN TULİP 2,48 0,01 0,01 U DÖNÜŞÜ 2,47 2 0,24 0,23 BAKANLIK IŞIKLARI 2,24 3 0,55 0,31

Detaylı

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU Yarışmanın Adı Tarih TOSFED Bölgesel Ralli Şampiyonası / Kat Sayı Gözlemcinin Adı Soyadı 40.YEŞİL BURSA RALLİSİ 13-14 Haziran 2015 BURSA / BOSSEK Murat KAYA 1 Mevcut Değerlendirme Sayısı KONULAR Kazanılan

Detaylı

ESKİŞEHİR İLİ DOĞA TURİZMİ MASTER PLANI

ESKİŞEHİR İLİ DOĞA TURİZMİ MASTER PLANI gibidir. Sakarya başı nda turizm hareketliliğine cevap verebilecek konaklama, balık lokantaları, çay bahçeleri, günübirlik piknik ve mesire alanları ve doğal yüzme havuzu vardır. Sakarya Başı Sulak alanında

Detaylı

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞ EK KURALLARI TOPÇAM / TOKAT 22 23 AĞUSTOS 2015 YARIŞ BİLGİLERİ Bu Yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu nun 2015 Enduro Kural Kitabındaki yazılı kurallara uygun

Detaylı

OTOMASYON ATÖLYESİ TEMEL PLC SORULARI

OTOMASYON ATÖLYESİ TEMEL PLC SORULARI Soru1 ) Start butonuna bastığımız anda M1 motoru, start butonundan elimizi çektiğimiz anda M2 motoru çalışacak. Stop butonuna bastığımız anda ise iki motor birden duracaktır. M1 Q0.0 M2 Q0.1 OTOMASYON

Detaylı

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU Puan Katsayı Toplam Puan TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU Yarışmanın Adı 41. HİTİT RALLİSİ Tarih 18-19 Ekim 2014 TOSFED Bölgesel Ralli Şampiyonası / Kat Sayı Ankara - ANOK 0,8 Gözlemcinin

Detaylı

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU Yarışmanın Adı Tarih TOSFED Bölgesel Ralli Şampiyonası / Kat Sayı Gözlemcinin Adı Soyadı ESKİŞEHİR RALLİSİ 10-11 MAYIS 2014 ESKİŞEHİR / ESOK MURAT KAYA

Detaylı

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU BAŞKANLIĞI KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU BAŞKANLIĞI KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak olan Kuşadası Triatlonu Sportoto Türkiye Kupası Final Yarışları için 16 Ağustos 2016

Detaylı

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU Ralli Adı: KYK 3. ESKİŞEHİR RALLİSİ Tarih: 28 29 NİSAN 2012 TOSFED Bölgesel Ralli Şampiyonası: ESKİŞEHİR / ESOK Gözlemci Adı: MURAT KAYA Gözlemci Rapor

Detaylı

Altında ilave panel levha var ise sürücüler belirtilen hususlara uymak zorundadırlar

Altında ilave panel levha var ise sürücüler belirtilen hususlara uymak zorundadırlar 4) DURAKLAMA VE PARK ETME İŞARTLERİ Park Etmek yasaktır Bu levhanın bulunduğu yol kesimlerinde park etmenin yasaklanmış olduğunu bildirir. Duraklamak serbesttir Ancak duraklama 5 dakikayı geçerse Park

Detaylı

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 7. AYAK YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ ANTALYA 19-20 KASIM 2011 TMF ONAY NO : TMF ONAY TARİHİ : YARIŞ EK YÖNETMELİĞİ: Bu yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun 2011 Kurallar Kitabı

Detaylı

26/17 otobüs saatleri ve hat haritası. Üniversite-2.Bulvar- Araştırma Hastanesi- Belediye Evleri

26/17 otobüs saatleri ve hat haritası. Üniversite-2.Bulvar- Araştırma Hastanesi- Belediye Evleri 26/17 otobüs saatleri ve hat haritası 26/17 Üniversite-2.Bulvar- Araştırma Hastanesi- Belediye Evleri Web Sitesi Modunda Görüntüle 26/17 otobüs hattı (Üniversite-2.Bulvar-Araştırma Hastanesi-Belediye Evleri)

Detaylı

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik.

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2016 da Osmangazi Köprüsü hizmete girdi. 2017 de Akçaray seferlerine başladı. Tramvayımızın yeni hat yatırımları bütün hızıyla

Detaylı

KUZEY MARMARA OTOYOLU PROJESİ

KUZEY MARMARA OTOYOLU PROJESİ KUZEY MARMARA OTOYOLU (3. Boğaz Köprüsü Dahil) PROJESİ KINALI ODAYERİ KESİMİ VE KURTKÖY AKYAZI KESİMİ www.marmaraotoyolu.com KUZEY MARMARA OTOYOLU (3. Boğaz Köprüsü Dahil) PROJESİ KINALI ODAYERİ KESİMİ

Detaylı

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU Yarışmanın Adı KUZEY KIBRIS RALLİSİ Tarih 31 Ekim - 01 Kasım 2014 TOSFED Bölgesel Ralli Şampiyonası / Kat Sayı KKTOK 0,9 Gözlemcinin Adı Soyadı Zafer VATANSEVER

Detaylı

Ankara Gözetmen Kurulu Eğitim Sunumları

Ankara Gözetmen Kurulu Eğitim Sunumları Ankara Gözetmen Kurulu Eğitim Sunumları Ralli-Ek Bilgiler AGK 2011 Eğitim Sunumları 1 Servis Alanı Organizatörün bilgisi dışında servis alanında benzin doldurma veya boşaltma işlemi yapılamaz. Organizatör,

Detaylı

2012 3. ESKİŞEHİR RALLİSİ 28-29 Nisan 2012

2012 3. ESKİŞEHİR RALLİSİ 28-29 Nisan 2012 2012 3. ESKİŞEHİR RALLİSİ 28-29 Nisan 2012 HISTORIC EK YÖNETMELİK ASN Onay No : 2012/2603-TRŞH.2 ASN Onay Tarihi : 26 MART 2012 1 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ONUR KOMİTESİ 2.3

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 1

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 1 KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 1. YARIŞI (ANDOFF) OFF-ROAD 01-02/ 03 /2014 ORGANİZATOR: ANKARA OFF-ROAD KULÜBÜ KATSAYI: 1 GÖZLEMCİ: KEMAL

Detaylı

YARIŞMA GÜVENLİK PLANI 6-7 Eylül 2014 Kemer Akpınar Tırmanma Yarışı Güvenlik Planı

YARIŞMA GÜVENLİK PLANI 6-7 Eylül 2014 Kemer Akpınar Tırmanma Yarışı Güvenlik Planı 6-7 Eylül 2014 Kemer Akpınar Tırmanma Yarışı Güvenlik Planı İÇİNDEKİLER YARIŞMA GÜVENLİK PLANI 1.PROGRAM 2.SEYİRCİ GÜVENLİĞİ 2.1 TIRMANMA PARKURU İÇİN YAPILAN HAZIRLIKLAR 2.2 SEYİRCİLERİN KONTROLÜ 2.3

Detaylı

İznik Ultra 126K Parkur Detayları

İznik Ultra 126K Parkur Detayları İznik Ultra 126K Parkur Detayları İznik Ultra parkuru, İznik Gölü çevresindeki binlerce yıllık kültür mirasının içinden geçen, manzaraları ile nefesinizi kesecek bir rotadır. Rotanın %80i toprak yollardan

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI ŞİRİNCE/İZMİR 1.KADEME YARIŞI BÜLTEN 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI ŞİRİNCE/İZMİR 1.KADEME YARIŞI BÜLTEN 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI ŞİRİNCE/İZMİR 1.KADEME YARIŞI BÜLTEN 3 YARIŞMA TARİHİ: 11/KASIM /2017 1. YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı

Detaylı

GÖZLEMCİ RAPORU. Cumhuriyet Rallisi 2012 TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU KATSAYI:

GÖZLEMCİ RAPORU. Cumhuriyet Rallisi 2012 TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU KATSAYI: TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU Cumhuriyet Rallisi 01 KLÂSİK OTOMOBİL 06-07 Ekim 01 ORGANİZATOR: KATSAYI: KLÂSİK OTOMOBİL KULÜBÜ GÖZLEMCİ: ŞEVKİ GÖKERMAN ATAMA NO: 01 / 1709 - CMR.3

Detaylı

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir.

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. PROJE HAKKINDA Mutlu ve huzurlu bir kent 1 milyon 260 m 2 alan Uluslararası Standartlarda 9 Delikli

Detaylı

DORUK ULAŞIM PLANLAMA MÜH. ve İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

DORUK ULAŞIM PLANLAMA MÜH. ve İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. DORUK ULAŞIM PLANLAMA MÜH. ve İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Adres : Nispetiye Mah. Barbaros Bul. Tel. : + 90 212 274 74 77 Gazi Güçnar Sok. Uygur İş Mrk. Kat:5 Fax. : + 90 212 273 26 43 Beşiktaş / İstanbul

Detaylı

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU Yarışmanın Adı SAYGILI RULMAN EGE RALLİSİ Tarih 16-17 Nisan 2016 TOSFED Ulusal Ralli Şampiyonası / Kat Sayı İzmir -EOSK 1 Gözlemcinin Adı Soyadı Murat Kaya

Detaylı

IEEE MEF University Student Branch IEEE TÜRKİYE BAŞKANLAR KURULTAYI Etkinlik Kılavuzu

IEEE MEF University Student Branch IEEE TÜRKİYE BAŞKANLAR KURULTAYI Etkinlik Kılavuzu IEEE MEF University Student Branch IEEE TÜRKİYE BAŞKANLAR KURULTAYI 2017 Etkinlik Kılavuzu Bu kılavuz, 2017 IEEE Türkiye Başkanlar Kurultayı süresince sizlere yol göstermek amacı ile hazırlanmıştır. 1.

Detaylı

TOSFED TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU

TOSFED TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU TOSFED TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU Yarışmanın Adı İzmir Pist Yarışı Tarih 09-10 Nisan 2016 TOSFED Pist Şampiyonası / Kat Sayı Türkiye Pist Şampiyonası Gözlemcinin Adı Soyadı Murat KAYA Gözlemci

Detaylı

Ankara Gözetmen Kurulu Eğitim Sunumları

Ankara Gözetmen Kurulu Eğitim Sunumları Ankara Gözetmen Kurulu Eğitim Sunumları Genel 1 TANIMLAR Nötralizasyon: Her ne sebeple olursa olsun ekiplerin organizatör tarafından durdurulduğu ve kapalı park kurallarının geçerli olduğu zamandır. Itenary:

Detaylı

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 5. AYAK YARIŞ PROGRAMI FETHİYE / MUĞLA 16 17 KASIM 2013 YARIŞ BİLGİLERİ Bu Yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu nun düzenlenecektir 2013 Enduro Kural Kitabındaki yazılı kurallara

Detaylı

Trafik Bilgi İşaretleri Feb 15, 2011 // by admin // Genel // No Comments

Trafik Bilgi İşaretleri Feb 15, 2011 // by admin // Genel // No Comments Trafik Bilgi İşaretleri Feb 15, 2011 // by admin // Genel // No Comments Akaryakıt İstasyonu Karayolu kenarında, araçların ihtiyacı olan akaryakıt istasyonu bulunduğunu bildirir ve yerini gösterir. Ana

Detaylı

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU Yarışmanın Adı Tarih TOSFED Bölgesel Ralli Şampiyonası / Kat Sayı Gözlemcinin Adı Soyadı OYAK RENAULT 39.YEŞİL BURSA RALLİSİ 14-15 Haziran 2014 BURSA /

Detaylı

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir.

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. PROJE HAKKINDA 1 Milyon 260 Bin m 2 Alan Kentsel Tasarım Onaylı 450 Dönüme Yayılan Uluslararası Standartlarda

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ULUSLARARASI FİNİKE ORYANTİRİNG GÜNLERİ & 3.KADEME YARIŞI BÜLTEN 4-

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ULUSLARARASI FİNİKE ORYANTİRİNG GÜNLERİ & 3.KADEME YARIŞI BÜLTEN 4- TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ULUSLARARASI FİNİKE ORYANTİRİNG GÜNLERİ & 3.KADEME YARIŞI BÜLTEN 4- 1. YARIŞMA TERTİP KURULU BÜLTEN 4- Başkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu BaĢkanı Kurul

Detaylı

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU Ralli Adı: 35. Yeşil Bursa Rallisi Tarih: 16 17 Ekim 2010 TOSFED Bölgesel Ralli Şampiyonası: BURSA BOSSEK Gözlemci Adı: MURAT KAYA Gözlemci Rapor Tarihi

Detaylı

Mahalli ERCİYES CUMHURİYET RALLİSİ EK KURALLAR

Mahalli ERCİYES CUMHURİYET RALLİSİ EK KURALLAR Mahalli ERCİYES CUMHURİYET RALLİSİ EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2014/1710 MECR.1 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ONUR KOMİTESİ 2.3 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.4 YARIŞMA GÖREVLİLERİ 3. GENEL

Detaylı

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI YARIŞ PROGRAMI

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI YARIŞ PROGRAMI TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI YARIŞ PROGRAMI BODRUM/MUĞLA 30-31 MART 2013 YARIŞ BİLGİLERİ YARIŞ ADI : Türkiye Enduro Şampiyonası 1.Ayak Yarışı YER : Muğla / Bodrum Arena Motosiklet Kulübü Parkuru

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 3

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 3 KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 3. YARIŞI (DOSOD) OFF-ROAD 26-27/ 04 /2014 ORGANİZATOR: DÜZCE OTOMOBİL SP. OFF-ROAD KULÜBÜ KATSAYI: 1 GÖZLEMCİ:

Detaylı

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU Yarışmanın Adı 38inci İSTANBUL RALLİSİ Tarih 8-10 Eylül 2017 TOSFED Ulusal Ralli Şampiyonası / Kat Sayı İSOK - Türkiye Ralli Şampiyonası V.Ayak 1 Gözlemcinin

Detaylı

FORD MOTORSPORT TURKEY

FORD MOTORSPORT TURKEY FORD MOTORSPORT TURKEY 2017 FIESTA RALLY CUP YÖNETMELİĞİ Giriş 15 eşit otomobilin tek marka kupası şemsiyesi altında yarıştığı 1999 yılında başlayan Ford Ka Rally Challenge ve 2006 yılında başlayan Castrol

Detaylı

Patika.travel LAPONYA Gezisi MASALLAR DİYARI #bunebiçimturyaa diyeceksiniz yine ROVANIEM HELSINKI.

Patika.travel LAPONYA Gezisi MASALLAR DİYARI #bunebiçimturyaa diyeceksiniz yine ROVANIEM HELSINKI. Patika.travel LAPONYA Gezisi MASALLAR DİYARI 25.01.2017-30.01.2017 #bunebiçimturyaa diyeceksiniz yine ROVANIEM HELSINKI IVALO KEMİ 1 Gece GLO Hotels ART 1 Gece CAM IGLO 1 Gece MERI HOVI 1 Gece BUZ OTEL

Detaylı

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU

TOSFED TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU Yarışmanın Adı Tarih TOSFED Bölgesel Ralli Şampiyonası / Kat Sayı Gözlemcinin Adı Soyadı EGE RALLİSİ 11-12 NİSAN 2015 İZMİR / EOSK Murat KAYA 1 Mevcut Değerlendirme Sayısı KONULAR Kazanılan Değerlendirme

Detaylı

Sağa Tehlikeli bir viraj Sağa tehlikeli bir viraja yaklaşıldığını bildirir. hız azaltır Vites öndeki araç geçilmez. Duraklama ve park etme yapılmaz

Sağa Tehlikeli bir viraj Sağa tehlikeli bir viraja yaklaşıldığını bildirir. hız azaltır Vites öndeki araç geçilmez. Duraklama ve park etme yapılmaz 1)TEHLİKE UYARI IŞARETLERİ Karayolundan yararlananlara yol ve yakın çevresi ile ilgili trafik bilgileri vermek, yasaklama, ve kısıtlamaları bildirmek güvenli ve düzenli ortamı, sağlamak amacı ile tesis

Detaylı

ANA ROTASYON

ANA ROTASYON ANA ROTASYON 19.09.2016 92 ESENYURT 2 MAH. 175 ESENYURT 1 9 BÜLBÜLLER 3 93 İSTASYON ÜNİVERSİTE 1 176 İSTASYON ÜNİVERSİTE 5 10 GÜLYURT KILAVUZ 6 94 KÜMBET ŞİRİNEVLER 17 NÖB. 177 YİĞİTLER KILAVUZ 2 11 İSTASYON

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU Batı Anadolu Rallisi KLÂSİK OTOMOBİL 18-19 - 0 Mayıs 01 ORGANİZATOR: KATSAYI: KLÂSİK OTOMOBİL KULÜBÜ GÖZLEMCİ: ŞEVKİ GÖKERMAN ATAMA NO: 01 / 1405 -

Detaylı

GENÇ ADIMLAR DERNEĞİ KARDEŞLİK PARKURU PROJESİ BİLGİ PAKETİ

GENÇ ADIMLAR DERNEĞİ KARDEŞLİK PARKURU PROJESİ BİLGİ PAKETİ GENÇ ADIMLAR DERNEĞİ KARDEŞLİK PARKURU PROJESİ BİLGİ PAKETİ Bu belgenin hepsini okuyun lütfen!! 30 HAZİRAN 02 TEMMUZ 2012 / MUŞ Kardeşlik Parkuru Projemizin Değerli Katılımcısı, 30 Haziran 02 Temmuz 2012

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1 Organizasyon Yarışmalar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından 2- gün, 2-etap şeklinde 7-8 Mayıs

Detaylı

ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI KENT PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MAYIS

Detaylı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Robot Topluluğu

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Robot Topluluğu Orta Doğu Teknik Üniversitesi Robot Topluluğu Uluslararası ODTÜ Robot Günleri 2016 Çizgi İzleyen Kategorisi Kuralları 1. AMAÇ Belirtilen parkuru en kısa sürede pistten çıkmadan tamamlamak 2. YARIŞMA FORMATI

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

TÜRKİYE SÜPER ENDURO ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE SÜPER ENDURO ŞAMPİYONASI TÜRKİYE SÜPER ENDURO ŞAMPİYONASI YARIŞ YÖNERGESİ 1. AYAK AFYON 03 04 HAZİRAN 2017 YARIŞ BİLGİLERİ Bu Yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu nun 2017 Enduro Kural Kitabındaki yazılı kurallara uygun olarak

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

YİSAD Üyelerinden Çanakkale Şehitliği ne ziyaret Ağustos 2012 / Demir Çelik Store

YİSAD Üyelerinden Çanakkale Şehitliği ne ziyaret Ağustos 2012 / Demir Çelik Store YİSAD Üyelerinden Çanakkale Şehitliği ne ziyaret 2 Ağustos 2012 / Demir Çelik Store Çanakkale Şehitlik Abidesi Tuncay Sergen / Y SAD Yön. Kur. Bşk. YİSAD - Yassı Çelik İthalat, İhracat ve Sanayicileri

Detaylı

2014 YILI FAALİYET RAPORU

2014 YILI FAALİYET RAPORU BAYBURT ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER: 1-GENEL BİLGİLER 2-MİSYON VE VİZYON 3-GÖREV VE SORUMLULUKLAR 4-BİTİRMİŞ OLDUĞU İNŞAATLAR 5-İHALELER 6-ÖDENEK

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Entebbe (1) / Bwindi (4) BU SEYAHATTE... Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF in Afrika nın Yeşil Kalbi olarak adlandırdığı volkanik altyapılı ormanlarda

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 7. YARIŞI (SOSDER) OFF-ROAD 29-30/ 11 /2014

KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 7. YARIŞI (SOSDER) OFF-ROAD 29-30/ 11 /2014 KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 7. YARIŞI (SOSDER) OFF-ROAD 29-30/ 11 /2014 ORGANİZATOR: SAKARYA OTOM. SPORLARI KULÜBÜ KATSAYI: 0,8 GÖZLEMCİ:

Detaylı

ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU

ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI KENT PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU MAYIS 2018

Detaylı

YENİ ŞEHİR ARNAVUTKÖY / 2. İSTANBUL. Daha İyi Bir Gelecek İçin Bugün`den Harekete Geçin

YENİ ŞEHİR ARNAVUTKÖY / 2. İSTANBUL. Daha İyi Bir Gelecek İçin Bugün`den Harekete Geçin Daha İyi Bir Gelecek İçin Bugün`den Harekete Geçin İstanbul'dan yeni bir şehir doğuyor. Proje alanı büyüklügü 453 milyon metrelik bölgeye 7 milyonluk nüfusun yaşayacağı Yeni Şehir, 2. İstanbul planlanıyor.

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 Organizasyon ODTÜ Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından gerçekleştirilecek olan ODTÜ OPEN 2018 SPRINT CUP, 29-30 Eylül 2018

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BİRİM İLETİŞİM LİSTESİ

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BİRİM İLETİŞİM LİSTESİ ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BİRİM İLETİŞİM LİSTESİ 10.8.2017 Adnan Menderes Üniversitesi Atça Meslek Yüksekokulu Adres Adnan Menderes Üniversitesi Atça Meslek Yüksekokulu Aydın-Denizli Karayolu üzeri Atça

Detaylı

Yükselen Değer. www.pendik.bel.tr

Yükselen Değer. www.pendik.bel.tr Yükselen Değer 1 www.pendik.bel.tr 2 1994 PENDİK TABLOSU NÜFUS ( 1994 ) 320.000 İÇME SUYU (Şebeke) % 49 ATIKSU (Şebeke ) % 40 YAĞMUR SUYU % 7,02 ANA ARTER YOL 19 Km ASFALT KAPLAMA % 19 PARK 14 Adet PLAN

Detaylı

TOSFED BÖLGESEL RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU

TOSFED BÖLGESEL RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU TOSFED BÖLGESEL RALLİ ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU Ralli Adı: 34. YEŞİL BURSA RALLİSİ Tarih: 15-16 AĞUSTOS 2009 TOSFED Bölgesel Ralli Şampiyonası: BOSSEK - BURSA KATSAYI: 1 Gözlemci Adı: MURAT KAYA Gözlemci

Detaylı

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU (2012/64) : Belediye Meclisinin 01/10/2012 tarih ve 358 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Đl Emniyet Müdürlüğünün 31/08/2012-623 ve 13/09/2012 tarih ve 667 sayılı yazıları ile; Çakırköyü

Detaylı

ANA ROTASYON HAFTA İÇİ VE CUMARTESİ ROTASYONU

ANA ROTASYON HAFTA İÇİ VE CUMARTESİ ROTASYONU ANA ROTASYON 30.09.2014 HAFTA İÇİ VE CUMARTESİ ROTASYONU 225 YAT 1 59 YİĞİTLER KILAVUZ 9 NÖBET 142 TOKİ ÜNİVERSİTE 3 226 KÜMBET 5 MAH. 60 YAT 13 143 ŞİRİNEVLER 12 227 TOKİ ÜNİVERSİTE 1 61 KÜMBET 8 MAH.

Detaylı

Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar

Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar 24 otobüs saatleri ve hat haritası 24 Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar Web Sitesi Modunda Görüntüle 24 otobüs hattı (Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar) arası 2 güzergah içeriyor. Hafta içi günlerde

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Zeytinburnu. 170 Milyon YTL. (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Zeytinburnu. 170 Milyon YTL. (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Zeytinburnu Toplam Yatırım 170 Milyon YTL (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Yeni hava limanı ve kanal İstanbul projesiyle bu bölgelerin hızla gelişeceği bilinmekte; yeni, düzenli yapılanmasıyla huzurlu bir yerleşim yeri olarak İstanbullular tarafından tercih edilen bu bölgenin

Detaylı

KIŞ HAFTA İÇİ EYLÜL 2017

KIŞ HAFTA İÇİ EYLÜL 2017 Ç- Ardes Yurdu KIŞ HAFTA İÇİ EYLÜL 07 Beldemiz İskele Milli Piyango SSK İskele Ardes Yurdu 00: 7 06: 07:0 07:08 07:8 07:4 06:5 06:40 06:55 07: 07:0 07:0 07:55 06:47 06:5 07:07 07: 07: 07:4 08:07 06:59

Detaylı

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Bangkok / Tayland programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize

Detaylı

TÜRKİYE HISTORIC RALLY ŞAMPİYONASI 2. AYAK 4. ESKİŞEHİR BATTALGAZİ RALLİSİ

TÜRKİYE HISTORIC RALLY ŞAMPİYONASI 2. AYAK 4. ESKİŞEHİR BATTALGAZİ RALLİSİ 2013 TÜRKİYE HISTORIC RALLY ŞAMPİYONASI 2. AYAK 4. ESKİŞEHİR BATTALGAZİ RALLİSİ 04 05 Mayıs 2013 EK YÖNETMELİK HISTORIC RALLY ASN Onay No : 2013 / 2404 THRŞ.2 ASN Onay Tarihi : 24.04.2013 İÇİNDEKİLER SAYFA

Detaylı

İSKELE RALLİSİ KKTC RALLİ ŞAMPİYONASI 5. YARIŞI EK YÖNETMELİK

İSKELE RALLİSİ KKTC RALLİ ŞAMPİYONASI 5. YARIŞI EK YÖNETMELİK İSKELE RALLİSİ KKTC RALLİ ŞAMPİYONASI 5. YARIŞI EK YÖNETMELİK 1 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ 3. GENEL HÜKÜMLER 3.1 GEÇERLİLİK 3.2 TANIM

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 01/04/2013

Meclisin tasviplerine arz olunur. 01/04/2013 BELEDİYE TRAFİK KOMİSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 01/04/2013 2013/11 2013-11: Belediye Meclisinin 01/04/2013 tarihli toplantısında Trafik Komisyonuna havale edilen; Tureks Turizm Taş. İnş. Akar.

Detaylı

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum.

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Merhaba; Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Özyurtlar yaklaşık 25 yıldır bu bölgede birçok

Detaylı

YARIŞMA TERTİP KURULU

YARIŞMA TERTİP KURULU YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan: Tekin ÇOLAKOĞLU Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kurul Üyeleri: Mustafa BOZBEY, Nilüfer Belediye Başkanı Süleyman ŞAHİN, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü

Detaylı

Araç muayenesinde Ankara, İstanbul ve İzmir'de 15 Martta başlayan randevu sistemine rağmen pek çok vatandaş sıra beklemeyi tercih ediyor.

Araç muayenesinde Ankara, İstanbul ve İzmir'de 15 Martta başlayan randevu sistemine rağmen pek çok vatandaş sıra beklemeyi tercih ediyor. Araç muayenesinde randevu yerine sıra bekle ( Araç Muayene Randevusu almak ve Detaylı Bilgi için Tıklayınız ) A.A. Araç muayenesinde Ankara, İstanbul ve İzmir'de 15 Martta başlayan randevu sistemine rağmen

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 11 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Dedeman Hotels Rezidor Hotels Tempo Hotels Majesty Hotels Accor Hotels Türkiye

Detaylı

2016 YILI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AĞINDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZALARINA AİT ÖZET BİLGİLER. Karayolları Genel Müdürlüğü

2016 YILI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AĞINDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZALARINA AİT ÖZET BİLGİLER. Karayolları Genel Müdürlüğü T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 2016 YILI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AĞINDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZALARINA AİT ÖZET BİLGİLER ÖNSÖZ Bu

Detaylı

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU (2012/39) : Belediye Meclisinin 07/06/2012 tarih ve 208 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Đl Emniyet Müdürlüğünün 18/04/2012 tarih ve 766 sayılı yazıları ile; Nedim Helvacıoğlu Bulvarı

Detaylı

2 RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ

2 RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ Kıymetli hemşehrilerim, Yağmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri güzelliğiyle, bereketiyle rahmet olan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif e bir kez daha nail olmak kısmet oldu. Siz değerli hemşehrilerimizin

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU Crowna Plaza - Via Port BAHAR RALLİSİ 2014 KLÂSİK OTOMOBİL 19-20 Nisan 2014 ORGANİZATOR: KATSAYI: KLÂSİK OTOMOBİL KULÜBÜ GÖZLEMCİ: ŞEVKİ GÖKERMAN ATAMA

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT MAVİ GRUB BÖLGE ŞAMPİYONASI YARIŞMASI

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT MAVİ GRUB BÖLGE ŞAMPİYONASI YARIŞMASI TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT MAVİ GRUB BÖLGE ŞAMPİYONASI YARIŞMASI 29-30 NİSAN 2017 MENTEŞE/MUĞLA (İSTANBUL-İNEGÖL/BURSA-İZMİR-BURDUR-YALOVA- TAVŞANLI/KÜTAHYA-ÇANAKKALE-DENİZLİ) YARIŞMA

Detaylı

T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü KARAR TARİHİ : 31.10.2013 KARAR NO : 03 İL MAHALLİ ÇEVRE KURULU KARARI 4/6/2010 tarihli ve 27601 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Çevresel Gürültünün

Detaylı