Gazete ilanlarınızı verirken bu siteden ödeme seçenekleri kısmından kolaylıkla ve güvenilir bir biçimde ödemelerinizi de yapabilmektesiniz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Gazete ilanlarınızı verirken bu siteden ödeme seçenekleri kısmından kolaylıkla ve güvenilir bir biçimde ödemelerinizi de yapabilmektesiniz."

Transkript

1 Gazete ilanları ulusal ve yerel olarak yayınlanan ilan türleridir. Bir çok gazetenin iç sayfalarında bulunan bu ilanlar ile firmalar veya kişiler ilan vererek bir çok kişiye veya kitleye hitap etmek isterler, işte gazete ilanları basılı yayında bu yüzden oluşturulmuştur. Bugün bir çok gazete çok ciddi oranda tiraja ve okunma oranına sahiptir. Gazete ilanı vermek için ise ilan servisleri kurulmuştur. İlan servisleri ve büroları gazetelere ilan vermemizi sağlayan yerlerdir. Genellikle bir veya birden fazla gazeteye ilan vermek için ilan servislerini aramamız yeterli olmaktadır. Gazete ilan vermek adlı firma ile bir veya birden çok gazeteye aynı anda ilan vermemiz mümkündür. adlı siteden Hürriyet, Posta, Sabah, Zaman, Sözcü, Star, Cumhuriyet, Hürses ve Dünya gazetesine ilanlarınızı kolaylıkla verebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey ilan servisi sitesini ziyaret ederek iletişim bölümünden ilan bürosunu aramak olacaktır. Konusunda uzman ve deneyimli kadrosu ile hizmet veren bürolar sayesinde gazeteye ilan verme işlemini tamamlamış olacaksınız. Gazete ilanlarınızı verirken bu siteden ödeme seçenekleri kısmından kolaylıkla ve güvenilir bir biçimde ödemelerinizi de yapabilmektesiniz. Kolay ödeme seçenekleri nelerdir? Şimdi bunlara bir göz atalım: Mail Order Sistemi ile gazete ilanlarınızı verebilirsiniz. Sanal Pos ile kart bilgisi ve kart numarası vermeden ödeme yapmak, Havale veya EFT yolu ile bankalardan veya bankamatiklerden ödeme seçeneği, İnteraktif bankacılık sistemi ile bir çok bankadan ödeme seçenekleri, PTT (Postahane) içerisinden veya PTTMatik lerden ödeme yapabilmektesiniz. Hangi gazetelere seri ilan, eleman, emlak, vasıta, duyuru ve kayıp ilanı gibi tüm ilanlarımı verebilirim? Hangi gazeteler de ilan sayfaları vardır? Şimdi ise hangi gazetelere ilan verilir ona bir göz atalım: Posta Seri ilanlar sayfasına, Hürriyet Gazetesi Seri ilanlar sayfalarına veya İnsan Kaynakları sayfalarına, Sabah Gazetesi Sarı Sayfalar a, Sözcü Gazetesi ne, Star Gazetesine, Cumhuriyet, Hürses, Dünya Gazetesi gibi gazetelere ilan ve reklamlarınızı verebilirsiniz. Gazete ilan fiyatları ne kadardır? İndirim oranları ve ilan yayınlatma ücretleri nedir? Gazete seri ilan fiyatları her gazeteye, baskı bölgelerine, puntolu veya başlıklı olmasına göre değişiklik göstermektedir. Eleman ilanları, duyuru ilanı, vasıta, emlak gibi ilanların ücretleri farklılık göstermektedir. Güncel ilan fiyatlandırmaları ve indirim oranları ile ilgili ilan servisini aramanız ve ilan metnini ortalama olarak bize yazdırmanız ile tam bir fiyatlandırma çıkartılması mümkündür. Teklif almak için site üzerinden irtibata geçilebilir.

2 Baskı Bölgeleri nedir? İlanım nerede yayınlanacaktır? Gazete ilanlarındaki baskı bölgeleri genelde bir çok gazetede aynı durumdadır. Baskı bölgelerine göre ilan ücretleri ve ilan geçiş saatleri değişmektedir. Örneğin; İstanbul Baskısı geçilen bir ilan sadece İstanbul şehrinde yayınlanacak ise ilan geçiş saati 18:30 iken, Ankara Baskısı nda yayınlanacak olan bir ilanının geçiş saati 19:00, İzmir Baskısı nda yayınlanacak bir ilan ise 17:00 e kadar verilmelidir. Gazete Baskı Bölgeleri şu şekildedir; Türkiye Geneli Baskısı; Türkiye nin tüm illerinde ve ilçelerinde ilanınızın yayınlandığı baskı bölgesidir. Verilen gazete ilanını tüm iller ve ilçeler, köylerde yayınlanmaktadır. Fiyat olarak diğer baskı bölgelerine göre biraz daha yüksek fiyatlıdır. Fakat en iyi çözüm getiren ve en iyi dönüşüm oranı sağlayan baskıdır. Bir firmanın eleman araması durumunda, arsa emlak ev satış ilanlarında, vasıta ve kiralık, satılık araç satımlarında, duyuru, genel kurul ve kongre gibi ilanlarda bu baskı bölgesini tercih etmek çok daha iyi bir biçimde hızlı bir dönüşüm sağlayacaktır. İstanbul Baskısı; İl olarak sadece İstanbul ilinde Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası olarak tüm İstanbul da yayınlanan ilan baskı bölgesidir. Gazete ilanı İstanbul baskısı verilmesi durumunda fiyatlandırma olarak uygun ve bir çok kişiye hızlı ve kolayca ulaşılmaktadır. Ankara Baskısı; Bu baskı bölgesinde ilan Ankara daki tüm ilçelerde yani Çankaya, Yenimahalle, Beypazarı, Ayaş, Sincan, Etimesgut, Nallıhan, Polatlı gibi ilçelerin tamamında yayınlanmaktadır. Ankara dan ilan vermek isteyen firma veya kişiler bu baskı bölgesini tercih edebilirler. İzmir Baskısı; İl olarak sadece İzmir de ve ilçelerinde yayınlanır. İlçeler olarak Karşıyaka, Alsancak, Torbalı, Konak, Aliağa, Gaziemir, Buca, Çeşme, Bornova, Urla, Narlıdere, Ödemiş gibi tüm ilçelerinde ilanlarınız yayınlanır. Adana Baskısı; Gazete ilanı Adana ilindeki tüm ilçelerde yayınlanır. Örneğin; Çukurova, Ceyhan, Pozantı, Saimbeyli, Seyhan, Tufanbeyli, Aladağ, Feke gibi tüm Adana ilçelerine ilanınız gözükmektedir. Antalya Baskısı; Antalya ilinin tüm ilçelerine gazeteler ulaşır ve bu baskı bölgesinde Antalya nın ilçeleri olan Kaş, Kemer, Konyaaltı, Manavgat, Serik, Muratpaşa, Kumluca, Kepez, Gündoğmuş, Finike, Aksu, Alanya, Akseki gibi ilçelerde ilanlarınız yayınlanır. Trabzon Baskısı; Bu baskı bölgesi Trabzon ilinde ve ilçelerinde, Akçaabat, Araklı, Arsin, Beşikdüzü, Dernek Pazarı, Düzköy, Köprübaşı, Of, Maçka gibi ilçelerde ilanlarınız yayınlanır.

3 Bunların yanı sıra bir baskı bölgesine veya ilanınızı birden fazla baskı bölgesine de verebilirsiniz. İlanlarınız verdiğiniz baskı bölgelerinde hemen ve hızlı bir biçimde yayınlanır. Gazete ilan çeşitleri nelerdir? Hangi çeşit ilanlar gazeteye verilir? Her gün birçok gazetede seri ilan sayfalarında ilanlara rastlamaktayız. Bir çok kategoride ilan bu sayfalarda yer almaktadır. Peki hangi ilanlar gazeteler de yayınlanabilir? Eleman ilanı; Personel, eleman ve işçi arayan firmalar gazete ilanlarını tercih etmektedirler. Çünkü gazeteye verilen iş ilanı hemen ve hızlı bir şekilde eleman olarak dönüş sağlamaktadır. Bu sebeple bir çok büyük, küçük ve orta işletmeler, firmalar gazeteye eleman ilanlarını eleman ve İnsan kaynakları sayfalarına ilan vererek çözmektedirler. Emlak ilanı; Emlak ilanları geniş bir kısmı kapsamaktadır. Emlak ilanı veren kişiler veya firmalar ev, arsa, konut, işyeri gibi satılık veya kiralık emlak ilanı vererek müşterilerine kolaylıkla bulabilmektedirler. Ayrıca tarla, bahçe, arazi ilanı gibi ilanları da gazeteye verebilirler. Sahibinden satılık veya kiralık emlak ilanları ve emlakçıların bir çok ilanı bu kısımda yer almaktadır. Vasıta Araç İlanı; Otomobillerin ve araçların yer aldığı ilan sayfalarıdır. Araç sahipleri gerek kişisel şahsi araçlarını satmak için bu kategoride ilan verirlerken, rent a car firmaları da kiralık araç ilanlarını bu kısımda yayınlayarak müşteri bulabilirler. Kayıp Zayi İlanı; Kayıp ilanı bir kişinin veya firmanın değerli evrak, belge, kimliklerinin kaybolması durumunda gazeteye eski kimliklerin veya evrakların artık hükümsüz olduğunu ve geçerli olmadığını belirtmek amaçlı gazeteye verilen ilanlardır. Diğer bir ismi ise zayi ilanıdır. Gazeteye kayıp ilanı vererek kişiler ve firmalar kaybettikleri evrak veya kimlik, belgelerinin yenilerini çıkartmak için ilan verirler. Kaybolan bu evraklar veya kimlikler gazete ilanı verildiğinde ileride kişileri ve firmaları güvence altına alarak olumsuz sonuçlardan koruyacaktır. Bu sebeple gazeteye kayıp ilanı vermek son derece önemlidir. Kayıp ilanı vermek için gazete ilan servislerini aramanız yeterli olacaktır. Duyuru İlanı; Gazeteler de uzun veya kısa olarak yayınlanan ilan türüdür. Duyuru ilanı 3.kişilere duyuru, genel kurul ilanı, dernek ilanı ve vakıf ilanı gibi ilanları kapsamaktadır. Türkiye geneli baskısında veya il olarak istenilen baskılarda kolaylıkla yayınlanabilmektedir. Vefat İlanı; Vefat ilanı merhumun ölümünden sonra gazeteye verilen ilanlara verilen genel bir isimdir. Kişinin ölümünden sonra ailesi, firması veya yakınları tarafından gazeteye verilen vefat ilanları

4 için ilan servisi özel tasarımlar yapıp sunarak ilanları yayınlamaktadır. İstenilen ölçülerde yayınlanabileceği gibi tam sayfa, yarım sayfa, çeyrek veya 3x10 boyutları vefat ilanı vermek için ideal boyutlardır. Vefat ilanlarının açıklama ve metin kısımlarına merhumun (vefat eden kişinin) istenirse resmi de eklenilebilir, resimsiz olarak da vefat ilanı yayınlanabilir. Güzel bir söz ilana eklenebilir. Vefat eden kişinin ismi başlık olarak yazılabileceği gibi ilan metni içerisine de yazılabilir. Cenaze namazı tarihi, saati ve yeri eklenir. İlanı veren kişiler ailesi ise isimleri veya ailesi olarak ilan hazırlanır. Vefat ilanı tasarımlarında hiçbir ücret talep etmeyen ilan servisimiz sayesinde kolaylıkla bütün gazetelere veya tek bir gazete vefat ilanı verebilirsiniz. Türkiye geneli baskısı veya istenilen illerden veya ilde vefat ilanı yayınlanır. Gazeteye ilan verirken nelere dikkat edilmelidir? Nasıl ilan verilmelidir? Gazete ilanı vermek son derece ciddi bir iştir. Yanlış veya eksik verilen ilanlar hem zaman açısından, hem de müşteri memnuniyeti açısından olumsuz etki yaratmaktadır. Bu sebeple ilan servisimiz sizlerin ilan metinlerini en az 3 defa teyit ederek ilanınızı yayına hazırlar. Bir çok ilanın kalıbı ve belirli bir formatı vardır. Örneğin; Nüfus cüzdanı kayıp ilanı verilirken kaybedilen tarih biliniyor ise mutlaka yazılmalıdır. İlanın içerisinde mutlaka hükümsüzdür ibaresi geçmelidir. Her ilanın belirli bir biçimi ve formatı vardır. İlan bürolarımızı aramanız durumunda sizlere en uygun ilan metinleri ile uzman müşteri temsilcilerimiz yardımcı olmaktadırlar. Nereden gazete ilanı verilir? Gazete ilanınızın olması durumunda ilan servisine gitmeden, yorulmadan, zaman kaybetmeden tüm Türkiye den ilan servisimizi aramanız durumunda rahatlıkla ilan verebilirsiniz. Oturduğunuz yerden, şirketinizden veya evinizden nerede olursanız olun bir telefon ile bir veya birden çok gazeteye ilanlarınızı almaktayız. Hangi kimlik, evrak ve belgelerin kayıp ilanını gazeteye vermeliyim? 1. Nüfus cüzdanı, 2. Pasaport, 3. Ehliyet (Sürücü Belgesi) 4. İşyeri Kimliği (Kurum Kimlik) 5. Öğrenci Kimliği, 6. Diploma, 7. Geçici Mezuniyet Belgesi, 8. Fatura, 9. Ödeme Kaydedici Cihaz Levhası veya Ruhsatı, 10. Yazarkasa, 11. Sanayi Sicil Belgesi, 12. ATR Belgesi, 13. K1 K2 Taşıt Kartı, 14. SRC Belgesi, 15. Ruhsat veya Ruhsatnameler, 16. Sertifikalar, 17. Psikoteknik,

5 18. İlkyardım Kimliği, 19. İşletme Belgesi, 20. Gümrük Beyannamesi, 21. Perakende Satış Fişi, 22. Yolcu Manifesto Defteri, 23. Karar Defteri, 24. EUR Belgesi, 25. Sarı Basın Kartı, 26. Alındı Belgesi, 27. Makbuz, 28. İhracat Beyannamesi 29. Senet 30. Çek 31. Öğrenci Belgesi, 32. Tasdiknamesi 33. Plaka, 34. Antrepo Beyannamesi, 35. Yetki Belgesi, 36. Teminat Mektubu Gibi bir çok kimlik, evrak ve belgenin kaybolması durumunda gazeteye zayi ilanı veya gazeteye kayıp ilanı verilmelidir. Yukarıda gazete ilanları hakkında ilan verirken veya yayınlama aşamalarında sizlere her türlü açıklamayı ve hizmeti veren ilan servisimizin ne tür işlemler yaptığını ve nasıl gazete ilanı verilmesi gerektiği konusuna değindik. Gazeteye ilan verme işlemi yaptırmak istemeniz durumunda veya gazete ilanı vermek için bizlere 7 gün 24 saat ulaşabilir ve ilan servisimiz ile gazeteye ilan verebilirsiniz. Gazete ilan Servisi

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTI TABLOSU

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTI TABLOSU 1 2 3 ADI Yeni Kayıt Araç Tescil İşlemleri Trafik şahadetnameli Araç Tescil İşlemleri Kendi Adına Nakil Olan Araçların Tescil İşlemleri 1-Fatura 2-Uygunluk Belgesi (Aslı) 3-Özel tüketim Vergisi Makbuzu

Detaylı

MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR

MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR 1.Alacak kaydı taleplerimi nereye ve nasıl yapabilirim? İstanbul 1. İflas Müdürlüğünün 2017/14 İflas sayılı dosyasına doğrudan

Detaylı

2008 YILI MASRAF CETVELĐ

2008 YILI MASRAF CETVELĐ 8 Adalet Bakanlığı Merkez Saymanlık Müdürlüğü 581.000,00 0,00 581.000,00 283.489,46 297.510,54 08.01.00.62-03.3.2.00-1-03.3 121.000,00 0,00 121.000,00 56.853,14 64.146,86 08.01.00.62-03.3.2.00-1-03.5 200.000,00

Detaylı

EĞİRDİR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTI TABLOSU

EĞİRDİR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTI TABLOSU 1 2 3 ADI Yeni Kayıt Araç Tescil İşlemleri Trafik şahadetnameli Araç Tescil İşlemleri Kendi Adına Nakil Olan Araçların Tescil İşlemleri 1-Fatura 2-Uygunluk Belgesi (Aslı) 3-Özel tüketim Vergisi Makbuzu

Detaylı

HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ

HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI S.NO 1 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI EHLİYETİN TESLİMİ (1.DEFA) TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 3-Vergi Dairesinden

Detaylı

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE 1 Yeni Kayıt Araç Tescil İşlemleri

Detaylı

GÜNEY MALMÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

GÜNEY MALMÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI GÜNEY MALMÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 01 Her Türlü Gelirin Tahsil Edilmesi 02 Adli Teminat İşlemleri 03 Teminat Alınması 04 Kesin Teminat İadesi 05 Geçici

Detaylı

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ A.TR DOLAŞIM BELGESİ SATIŞ VE ONAY İŞLEMLERİ ONAY İÇİN; 1. İhracatçı

Detaylı

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ SIRA NO 1 ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ A.TR DOLAŞIM BELGESİ SATIŞ VE ONAY İŞLEMLERİ ONAY İÇİN; 1. İhracatçı

Detaylı

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ SIRA NO 1 ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ A.TR DOLAŞIM BELGESİ SATIŞ VE ONAY İŞLEMLERİ ONAY İÇİN; 1. İhracatçı

Detaylı

HAZIRLANACAK EVRAKLAR

HAZIRLANACAK EVRAKLAR Ramis ÖZTÜRK S.M.MALİ MÜŞAVİRLİK Batı Mah.Karanfil Sk.No:52/1 Pendik/İstanbul İletişim :216/491 08 61 Faks:216/491 08 66 Mail:ramis.ozturk@ismmmo.org.tr HAZIRLANACAK EVRAKLAR İŞYERİ AÇILIŞINDA ŞAHIS FİRMASI

Detaylı

ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 2 SUNULAN Yeni Kayıt Araç Tescil Trafik şahadetnameli Araç Tescil 1- Fatura 2- Uygunluk Belgesi 3- Özel tüketim Vergisi Makbuzu (Aslı) 4- Trafik Sigortası 5- Şoförler Odasından Yeni Kayıt dosyası 6-

Detaylı

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ SIRA NO 1 ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ A.TR DOLAŞIM BELGESİ SATIŞ VE ONAY İŞLEMLERİ ONAY İÇİN; 1. İhracatçı

Detaylı

PASİNLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ KAMU HİZMET STANDARDI

PASİNLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ KAMU HİZMET STANDARDI S.NO 1 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI EHLİYETİN TESLİMİ (1.DEFA) PASİNLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ KAMU HİZMET STANDARDI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 3-Vergi Dairesinden

Detaylı

İSTANBUL SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI

İSTANBUL SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI İSTANBUL SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI SIRA 1. Üyelik Başvuru Formu (www.iso.org.tr web sitesinden veya Odamızdan alınabilir) 2. Sınai Hüviyet Beyannamesi (www.iso.org.tr web sitesinden veya Odamızdan

Detaylı

DEVREK TİCARET VE SANAYİ ODASI BELGE ONAY TASDİK İŞLEMLERİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DEVREK TİCARET VE SANAYİ ODASI BELGE ONAY TASDİK İŞLEMLERİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU DEVREK TİCARET VE SANAYİ ODASI BELGE ONAY TASDİK İŞLEMLERİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENECEK BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRECİ ( EN GEÇ ) 01 Belge Hazırlama Oda Sicil

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: 05.04.2015-05.04.2015. Haber Sayısı: 45

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: 05.04.2015-05.04.2015. Haber Sayısı: 45 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 05.04.2015-05.04.2015 Haber Sayısı: 45 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 05.04.2015 AKDENİZ GÜNCEL 6 KİLO 220 GRAM ESRARLA YAKALANAN

Detaylı

DİL KURSLARI İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ

DİL KURSLARI İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ DİL KURSLARI İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ Hizmet Birim Sayısı 163 İl Sayısı 55 İlçe Sayısı 134 İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ ADANA ÇUKUROVA AMERİKAN KÜLTÜR ADANA SEYHAN AMERİKAN KÜLTÜR ADANA ÇUKUROVA

Detaylı

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Çankaya Mahallesi Ada 2 Parselde İmar Planı Değişikliği

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Çankaya Mahallesi Ada 2 Parselde İmar Planı Değişikliği T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Yılı 2018 Toplantı Ayı 08 / AĞUSTOS Toplantı Tarihi ve Günü 01-08-2018 / Çarşamba İlgili Müdürlük KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ Karar No 2 5 6 Evrakın Özü Çankaya

Detaylı

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011)

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) 2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) Kurumumuzca hazırlanan ve 07.01.2011 tarihli, 27808 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Tütün Mamulleri ve Alkollü

Detaylı

KONYA SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI

KONYA SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI 31.07.2009 tarih ve 27305 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Kamu Hizmetlerinin Sunumunda Uyulması Gereken Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik uyarınca hazırlanmış olan Konya Sanayi Odası Hizmet Standartları

Detaylı

MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ Hizmet Standartları Tablosu

MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO 1 SUNULAN HİZMET Sicil Açma ve Güncelleme BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1.Kişi için Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi 2.Kurum için Vergi Levhası 3.Adres ve Telefon Bilgileri 4.Firma Kaşesi (Kurum

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURULA ÇAĞRI

OLAĞAN GENEL KURULA ÇAĞRI ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.AİB.GSK.TEŞ.2014/801 Antalya, 17/03/2014 Konu: Genel Kurula Çağrı Sayın Üyemiz, ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE ÜYELERİNE ÖZEL SİRKÜLER

Detaylı

HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI EK-2

HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI EK-2 S.NO 1 HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI EK-2 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI EHLİYETİN TESLİMİ (1.DEFA) BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 3-Vergi Dairesinden Trafik Cezası borcu yoktur yazısı.

Detaylı

ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI SIRA NO HİZMETİN ADI 01 KAPASİTE RAPORU 02 İŞ MAKİNESİ TESCİL VE DEVİR İŞLEMLERİ 03 MENŞEİ ŞAHADETNAMESİ 04 A.TR DOLAŞIM BELGESİ 05 EUR1 DOLAŞIM BELGESİ 06 FORM A BELGESİ 07 YERLİ MALI BELGESİ TİCARET

Detaylı

ACENTE ADAYI BAŞVURU FORMU GERÇEK KİŞİLER

ACENTE ADAYI BAŞVURU FORMU GERÇEK KİŞİLER ACENTE ADAYI BAŞVURU FORMU GERÇEK KİŞİLER Bilgi formunda bulunan tüm soruların okunaklı şekilde cevaplanması gerekmektedir BAŞVURU SAHİBİNİN Adı Soyadı Acente Ünvanı T.C Kimlik No LEVHA NO Doğum Yeri ve

Detaylı

HARCAMALARIN %'LİK DAĞILIMI

HARCAMALARIN %'LİK DAĞILIMI 05.06.2015 2013 2014 DEĞİŞİM BÜTÇE TOPLAMI 1.374.417.547,00 1.578.286.317,00 %14,83 ÜCRETLER 950.082.864,00 1.052.355.622,00 %10,76 KAMU PERSONELİ SAĞLIK 629,00 2.427,00 %285,85 KAMU PERSONELİ İLAÇ 243,00

Detaylı

Kocaali İlçe Emniyet Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

Kocaali İlçe Emniyet Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Bilgi Edinme 2 Dilekçe Hakkı 3 4 5 6 7 Adli Şikayet ve İhbar Müracaatları Soyad Vakfı Yeşilkart Tahkikat İşlemleri Yivsiz Av Tüfeği Ruhsatı ve Satınalma Belgesi

Detaylı

TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU TAŞRA TEŞKİLATI KURUM TÜR- UNVAN/BRANŞ PDC ÖZET TABLOSU BİRİM KURUM TÜR ADI UNVAN BRANŞ

TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU TAŞRA TEŞKİLATI KURUM TÜR- UNVAN/BRANŞ PDC ÖZET TABLOSU BİRİM KURUM TÜR ADI UNVAN BRANŞ TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU TAŞRA TEŞKİLATI KURUM TÜR- / ÖZET TABLOSU İL KURUM TÜR ADI EK ADANA ALADAĞ 309572 ADANA ALADAĞ TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ DİŞ TABİBİ YOK 8115 0 1 1 ADANA

Detaylı

1 2 3 4 ASAN xidmət merkezleri Azerbaycan Cumhuriyeti cumhurbaşkanı nın Vatandaşlara hizmet ve Sosyal yenilikler Devlet Ajansı 13 temmuz 2012 685 sayılı dayanarak kanun ile kurulmuştur. Devlet memuru vatandaş

Detaylı

AŞKALE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARDI

AŞKALE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARDI S.NO 1 2 3 4 5 6 7 8 AŞKALE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARDI VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI ALKOLDEN GERİ ALINAN EHLİYETİN TESLİMİ (1.DEFA) ALKOLDEN GERİ ALINAN EHLİYETİN TESLİMİ (2.DEFA) ALKOLDEN

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. 1-Yeşilkart Başvuru formu 2-Aile Nüfus Kayıt Örneği 3-Başvuru Dilekçesi

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. 1-Yeşilkart Başvuru formu 2-Aile Nüfus Kayıt Örneği 3-Başvuru Dilekçesi SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 01 Şikayet Müracaatları 1-Şikayet Dilekçesi 2-Nüfus Cüzdan Fotokopileri 3-Tanıkları 4-Tanık

Detaylı

İSTANBUL BASKISI KELİME FİYATLARI GAZETELER KELİME FİYATI 14 PUNTO BAŞLIK ALT-ÜST ÇİZGİ ZAYİİ İLANLARI 2+5 3.70+KDV:4.37

İSTANBUL BASKISI KELİME FİYATLARI GAZETELER KELİME FİYATI 14 PUNTO BAŞLIK ALT-ÜST ÇİZGİ ZAYİİ İLANLARI 2+5 3.70+KDV:4.37 İSTANBUL BASKISI KELİME FİYATLARI 1/6 GAZETELER KELİME FİYATI 14 PUNTO BAŞLIK ALT-ÜST ÇİZGİ ZAYİİ İLANLARI HÜRRİYET 4.67+KDV=5.51 46.70+KDV=55.10 23.35+KDV=27.55 2.00+KDV=2.36 SABAH 4.10+KDV=4.84 41.00+KDV=48.38

Detaylı

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 İHRACAT BELGELERİ ONAYI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1- İhracat gerçekleştirilecek ülkeye düzenlenecek belge (A.TR, EUR.1, EUR- MED, FORM- A, MENŞE ŞAHADETNAMESİ) 2- İhracata ait

Detaylı

E-DEFTER SİSTEMİNE YÜKLENMİŞ BERATLARIN SİLİNMESİ VE YENİ OLUŞTURULACAK BERATLARIN YÜKLENMESİ

E-DEFTER SİSTEMİNE YÜKLENMİŞ BERATLARIN SİLİNMESİ VE YENİ OLUŞTURULACAK BERATLARIN YÜKLENMESİ SAYI: : 07 TARİH : 08.01.2018 Gelir İdaresi Başkanlığı nın www.edefter.gov.tr internet sitesinde e-defter uygulama kılavuzunun yeni sürümü yayınlanmıştır. Yeni sürümde yapılan değişikliklere ait dikkat

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi ANONİM ŞİRKET ŞUBE AÇILIŞI Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 602 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca kısmen güncellenmiş olmakla

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Üyemiz, İKLİMLENDİRME SANAYİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ İÇİN GENEL KURULA ÇAĞRI SİRKÜLER (İ/2015 ) Birliğimizin Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı ile

Detaylı

DERMAN, Danışmanlık, Denetim ve Mali Müşavirlik SIRA NO

DERMAN, Danışmanlık, Denetim ve Mali Müşavirlik SIRA NO DERMAN, Danışmanlık, Denetim ve Mali Müşavirlik SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Gerçek usulde vergilendirilen mükelleflerin mükellefiyet tesisi Gerçek usulde vergilendirilen mükelleflerin küçük veya kısıtlı olması

Detaylı

T.C. TURHAL KAYMAKAMLIĞI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. TURHAL KAYMAKAMLIĞI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. TURHAL KAYMAKAMLIĞI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi Verilmesi 1-Dilekçe 2-Nüfus Cüzdan Fotokopisi 3-Doktor Raporu

Detaylı

EK 2 KÜRE BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EK 2 KÜRE BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Asker Ailelerine Yapılan Yardımlar (409 Sayılı Kanun) 2 Nikah İşlemleri 3 Sosyal Yardımlar - Askerlik Şubesinden Alınan Resmi Yazı 2- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği 3- Malmüdürlüğünden Alınan Vergi Kaydı

Detaylı

GÜLLÜK LİMAN BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

GÜLLÜK LİMAN BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU GÜLLÜK LİMAN BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 HİZMETİN ADI İlk defa Gemiadamı Cüzdanı/Gemiada mı Zayiinden Gemiadamı Cüzdanı/Gemiada mı BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 2) Harç makbuzları

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi KOLLEKTİF ŞİRKET ŞUBE AÇMA Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 602 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca kısmen güncellenmiş olmakla

Detaylı

ANTALYA MERKEZ RENT A CAR FİRMALARI

ANTALYA MERKEZ RENT A CAR FİRMALARI ANTALYA MERKEZ RENT A CAR FİRMALARI - ANTALYA Merkez Hakkında Genel Bilgiler - ANTALYA merkez rent a car firmaları Avrupa ve Türkiye nin gözde turizm ve tatil şehirlerinden olan Antalya, Akdeniz e paralel

Detaylı

TİCARET SİCİL KAYDI ALINMASI İLE İLGİLİ YAPILACAK İŞLEMLER

TİCARET SİCİL KAYDI ALINMASI İLE İLGİLİ YAPILACAK İŞLEMLER TİCARET SİCİL KAYDI ALINMASI İLE İLGİLİ YAPILACAK İŞLEMLER Bilindiği üzere, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 26.06.2012 Tarihinde değişen 39. Maddesi'nin 1. Fıkrası'nda "Her tacir ticari işletmesine

Detaylı

Ürün ve Hizmet Ücretleri

Ürün ve Hizmet Ücretleri Birim Birim Asgari Asgari Azami Azami Güncelleme İşlem Grubu işlem Adı Kalem Adı Masraf Tutar Oran Tutar Oran Tutar Oran Açıklama Tarihi Para Aktarma Havale TL Havaleler İsme (Kasadan) TL % 30 0,5 (%5)

Detaylı

MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 2 FİRMANIN TALEBİNE İSTİNADEN BORÇ DÖKÜMÜ VERMEK 1 DAKİKA -

MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 2 FİRMANIN TALEBİNE İSTİNADEN BORÇ DÖKÜMÜ VERMEK 1 DAKİKA - SIRA NO HİZMETİN ADI HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) HİZMET BEDELİ 1 MUNZAM AİDAT TAHAKKUKU (TİCARİ BİLANÇOLARIN KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAMESİ VEYA GELİR VERGİSİ BEYANNAMESİNE GÖRE İŞLENMESİ) 1 DAKİKA

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURUL İÇİN DAVET

OLAĞAN GENEL KURUL İÇİN DAVET İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: B.02.1.DTM.5.11.01.UYG İstanbul, 15 / 03 / 2012 Konu: Birliklerimizin Olağan Genel Kurullarına davet ÖNEMLİ - SÜRELİ İSTANBUL SU ÜRÜNLERİ VE HAYVANSAL

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO 1. T Plaka Devirleri 2. S Plaka Devir HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER 1-Başvuru Formu.(Ek-1) (Devir

Detaylı

Mali Bülten No: 2013/74

Mali Bülten No: 2013/74 ` Mali Bülten No: 2013/74 Vergi/ 31 Aralık 2013 Vergi Usul Kanunu'nda Yer Alan 2014 Yılı Had ve Miktarları kpmgvergi.com kpmg.com.tr Özet: 30.12. 2013 tarih ve 28867 Mükerrer Sayılı Resmi Gazete de yayımlanan

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER: (EN GEÇ) 1. Ücretli öğretmen Dilekçe, Öğrenim Belgesi, Nüfus 2 gün

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER: (EN GEÇ) 1. Ücretli öğretmen Dilekçe, Öğrenim Belgesi, Nüfus 2 gün SIRA NO: KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI TABLOSU SİNCİK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMET ADI: BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER: HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Ücretli öğretmen Dilekçe,

Detaylı

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU İŞ GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI Başkanlardan Birlik Mesajı. 2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 02.08.2017 tarihinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), Antalya Ticaret Borsası(ATB), Alanya Ticaret ve Sanayi

Detaylı

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar No 304 Evrakın Özü İmar Planı Değişikliği Karar Tarihi

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar No 304 Evrakın Özü İmar Planı Değişikliği Karar Tarihi T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Yılı 2018 Toplantı Ayı 10/EKİM Toplantı Tarihi ve Günü 01-10-2018 / Pazartesi İlgili Müdürlük K E N T S E L T A S A R IM M Ü D Ü R L Ü Ğ Ü Karar No 304 Evrakın

Detaylı

HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirmeler

HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirmeler AKADEMİK PERSONEL TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirmeler 1. Dilekçe (37. Ve 39. Maddelere göre görevlendirme) 20 İş Günü 2. Davet Yazısı ve Araştırma Planı (39. Madde İçin) 2

Detaylı

T.C. İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ (İcra Servisi) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ (İcra Servisi) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. (İcra Servisi) SIRA ADI 1 Ödeme Emri Belgesinin Hazırlanması --- 2 Ödeme Emri Belgesinin Hazırlanması --- (1 Adet) 1 (1 Adet) 3 Haciz İşlemi Uygulaması --- 1 4 Haciz İşleminin Kaldırılması 1- TC Kimlik

Detaylı

ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI

ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 2 3 4 HİZMETİN ADI Trafik ve Denetim ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme Ulaşım Koordinasyon ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme Ulaşım Planlama ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme

Detaylı

E-İleti Toplantıları S İ R K Ü L E R BÜTÜN ÜYELERE

E-İleti Toplantıları S İ R K Ü L E R BÜTÜN ÜYELERE Sayı : 96155777-TİM.EİB.GSK.06.15/2729 İzmir, 09/03/2017 Konu : 2016 Yılı Olağan Genel Kurul E-İleti Toplantıları Sayın Üyemiz, S İ R K Ü L E R BÜTÜN ÜYELERE Birliklerimizin 2016 yılı Olağan Genel Kurul

Detaylı

REKLAM ve SPONSORLUK

REKLAM ve SPONSORLUK REKLAM ve SPONSORLUK Supervitrin.com, markanızı geniş kitlelere ulaştırmanın en garanti yollarından biridir. Emlaktan otomobile, giyimden bilgisayara kadar binlerce alt kategoriye sahip olan supervitrin.com,

Detaylı

TAPDK SATIŞ BELGESİ BAŞVURU VE DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ

TAPDK SATIŞ BELGESİ BAŞVURU VE DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ TAPDK SATIŞ BELGESİ BAŞVURU VE DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ TAPDK satış belgesi 15.04.2008 tarih ve 26848 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 5752 sayılı kanunla değişik 4733 sayılı Tütün ve Alkol

Detaylı

NİZİP TİCARET BORSASI TESCİL SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI

NİZİP TİCARET BORSASI TESCİL SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI TESCİL SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI SIRA HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN HİZMETİ TAMAMLANMA SÜRESİ HİZMET BEDELİ 1 MÜSTAHSİL TESCİLİ 1-ALIM BEYANNAMESİ İŞLEM BAŞINA 3 DAKİKA MÜSTAHSİL BEDELİNİN %0,2 İ

Detaylı

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER Kapasite raporuna konu işyerinin bulunduğu yerdeki ticaret siciline tescil ettirilmesi ve

Detaylı

KUMRU İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

KUMRU İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Bilgi Edinme Başvurusu 2 3 4 (FATURALI ARAÇLARLA İLGİLİ-YENİ ARAÇ) (NAKİL ARAÇLAR) (ŞAHADETNAME İLE YENİ KAYIT YAPILACAK ARAÇLARIN İŞLEMLERİ) KUMRU İLÇE EMNİYET

Detaylı

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI 1 Yeni Sürücü Belgesi verme işlemi 2 Fark Sürücü Belgesi verme işlemi 1 - Öğrenim Belgesi (Belgenin aslı veya sürücü kursu veya okulundan tasdikli fotokopisi) 2 - M.T.S. Kursu'na Müracaat Formu (Ek-2 )

Detaylı

MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL

MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL 10-Avc ADANA 113,40 TL 2.948,40 TL 0,113 TL 10-Avc ANKARA 75,60 TL 1.965,60 TL 0,076 TL 10-Avc ANTALYA 106,05 TL 2.757,30 TL 0,106 TL 10-Avc BALIKESİR

Detaylı

ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL

ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL 10-Avc ADANA 118,65 TL 3.084,90 TL 0,119 TL 10-Avc ANKARA 78,75 TL 2.047,50 TL 0,079 TL 10-Avc ANTALYA 111,30 TL 2.893,80 TL 0,111 TL 10-Avc BALIKESİR

Detaylı

TOSFED ONLİNE LİSANS SİSTEMİ KAYIT PROSEDÜRÜ LÜTFEN DİKKAT!!!

TOSFED ONLİNE LİSANS SİSTEMİ KAYIT PROSEDÜRÜ LÜTFEN DİKKAT!!! LİSANS TİPLERİ VE TESCİL ÜCRETLERİ Daha önceki uygulamalardan farklı olarak; 1. Lisans tipleri A, B ve C olarak ayrılmamaktadır. 2. Sürücülerimiz Ulusal Ralli Lisansı ile Tırmanma ve Otokrosa katılabilirler

Detaylı

TİCARET SİCİL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

TİCARET SİCİL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 3- Ana Sözleşme 4- Kurucular Beyanı 5- Ödenmiş Sermaye Banka Dekontu ve Bloke Yazısı 6- Rekabet Fon Payı Dekontu 7- İmza Beyannamesi 8- Kuruluş Bildirim

Detaylı

Arsa Mesken. Ticaret Alanı. Ticaret Alanı ,4 Arsa Konut Alanı 18

Arsa Mesken. Ticaret Alanı. Ticaret Alanı ,4 Arsa Konut Alanı 18 TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığından: Madde 1- İhalenin Konusu: Belediyemize ait aşağıda bilgileri verilen, 33 (OtuzÜç) adet taşınmaz satış ihalesidir. Sıra Mevkii (Adres)

Detaylı

ORTA ANADOLU HUBUBAT, BAKLİYAT, YAĞLI TOHUMLAR

ORTA ANADOLU HUBUBAT, BAKLİYAT, YAĞLI TOHUMLAR ORTA ANADOLU HUBUBAT, BAKLİYAT, YAĞLI TOHUMLAR VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ İÇİN GENEL KURULA ÇAĞRI Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (H/2017) Birliğimizin Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda 2016 yılı

Detaylı

MİLLİ PİYANGO İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

MİLLİ PİYANGO İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S. N O HİZMETİN ADI 1 Büyük İkramiye Ödemesi 2 Yırtık Bilet İncelenmesi ve Ödenmesi 3 Çekiliş Öncesi İhbarlı Bilet 4 Kayıp ve Çalıntı Bilet MİLLİ PİYANGO İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI

Detaylı

NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK?

NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK? NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK? İPRAGAZ ELEKTRİK ÇÜNKÜ... Bağımsız bir enerji şirketi seçerken en önemli unsur güvendir. İpragaz Elektrik, 50 yılı aşkın süredir Türkiye ye hizmet veren İpragaz ın gücü ve güvencesindedir.

Detaylı

GAYRİMENKULÜN ENERJİSİ 2018 RAPORU 1 ŞUBAT 2019

GAYRİMENKULÜN ENERJİSİ 2018 RAPORU 1 ŞUBAT 2019 GAYRİMENKULÜN ENERJİSİ 2018 RAPORU 1 ŞUBAT 2019 GEÇİŞ HAREKETLERİ İKİNCİ EL KONUTA TAŞINMA 2018 DE ARTTI 132.899 121.407 2017 2018 66.531 60.922 %9 -%8 Yeni Konuta Taşınma İkinci El Konuta Taşınma Antalya,

Detaylı

GAYRİMENKULÜN ENERJİSİ ÇEYREK RAPORU 26 EKİM 2018

GAYRİMENKULÜN ENERJİSİ ÇEYREK RAPORU 26 EKİM 2018 GAYRİMENKULÜN ENERJİSİ 2018 3. ÇEYREK RAPORU 26 EKİM 2018 GEÇİŞ HAREKETLERİ İKİNCİ EL KONUTA TAŞINMA 2018 DE ARTTI 95.503 85.564 2017 2018 46.687 44.425 %12 -%5 Yeni Konuta Taşınma İkinci El Konuta Taşınma

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

ÇALTI BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ÇALTI BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Asker Ailelerine Yapılan Yardımlar (409 Sayılı Kanun) 2 Nikah İşlemleri 3 Yaz Spor Okulları 4 Sosyal Yardımlar - Askerlik Şubesinden Alınan Resmi Yazı 2- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği 3- Malmüdürlüğünden

Detaylı

2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GELİRLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRIMLASI(B CETVELİ)

2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GELİRLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRIMLASI(B CETVELİ) ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GELİRLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRIMLASI(B CETVELİ) 01 Vergi Gelirleri 39.350.000 3 Dahilde Alınan Mal ve Hizmet Vergileri 20.500.000 2 Özel Tüketim Vergisi 100.000 52 Elektrik

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.ARG3.2017/274-5696 Ankara, 17/03/2017 Konu: Orta Anadolu Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhr.Bir. Genel Kurul Duyurusu hk

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Dilekçe Müdürlerin tümü tarafından imzalı 1

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Dilekçe Müdürlerin tümü tarafından imzalı 1 YABANCI UYRUKLU FİRMA ŞUBE AÇILIŞ Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 602 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca kısmen güncellenmiş

Detaylı

MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 1- Dilekçe 2- Tapu Belgesi 3- Vekil ise Vekâletname

MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 1- Dilekçe 2- Tapu Belgesi 3- Vekil ise Vekâletname MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1

Detaylı

SİNCİK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

SİNCİK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SİNCİK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 1 2 3 4 HİZMET ADI Mezuniyet/Ayrılma Belgeleri (Diploma Kayıt Örneği) Ücretli öğretmen başvuruları Personel alımı müracaatları (Öğretmenliğe

Detaylı

Düşündüğünüz Yerdeyiz/ We are where you expect

Düşündüğünüz Yerdeyiz/ We are where you expect Düşündüğünüz Yerdeyiz/ We are where you expect Şirket Profili Şirketimiz, ciddi bir kurumsal yapı içerisinde, disiplin ve tecrübe ile çalışan kalifiye personellerden oluşmaktadır. Bu yapılanma içerisinde

Detaylı

İSLAM VE MEDYA ARAŞTIRMALARI YAZILI BASINDA RAMAZAN REKLAMLARI GİRİŞ

İSLAM VE MEDYA ARAŞTIRMALARI YAZILI BASINDA RAMAZAN REKLAMLARI GİRİŞ YAZILI BASINDA RAMAZAN REKLAMLARI GİRİŞ Ramazan ayı, medyanın İslam a olan ilgisinin arttığı dönemlerin başında gelmektedir. Öteden beri televizyon ve radyolarda Ramazan programlarının, gazete ve internet

Detaylı

1-E-Posta-Bilgi Edinme, İhbar, bimer@başbakanlık.gov.tr 2-Şikâyet ve Diğer Müracaatlar. 1 Fotoğraf 2 Sabıka Kaydı Olmadığına Dair Yazılı Beyanı

1-E-Posta-Bilgi Edinme, İhbar, bimer@başbakanlık.gov.tr 2-Şikâyet ve Diğer Müracaatlar. 1 Fotoğraf 2 Sabıka Kaydı Olmadığına Dair Yazılı Beyanı T.C. ARTOVA KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S.N. HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Elektronik Posta 1-E-Posta-Bilgi Edinme, İhbar, bimer@başbakanlık.gov.tr 2-Şikâyet

Detaylı

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ 1. Müracaat eden firmanın Oda kaydının olması (Merkez, Şube vb.)

Detaylı

NİZİP TİCARET BORSASI TESCİL SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI

NİZİP TİCARET BORSASI TESCİL SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI TESCİL SERVİSİ SIRA HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN HİZMETİ TAMAMLANMA SÜRESİ HİZMET BEDELİ 1 MÜSTAHSİL TESCİLİ 1-ALIM BEYANNAMESİ İŞLEM BAŞINA 3 DAKİKA MÜSTAHSİL BEDELİNİN %0,2 İ 2 FATURA TESCİLİ 1-SATIŞ

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: 20.12.2015-20.12.2015. Haber Sayısı: 32

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: 20.12.2015-20.12.2015. Haber Sayısı: 32 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 20.12.2015-20.12.2015 Haber Sayısı: 32 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 20.12.2015 AKDENİZ GÜNCEL BABABURNU DENİZ FENERİNDE İNŞAAT

Detaylı

ÇAYIRLI TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ÇAYIRLI TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 01 YENİ KAYIT TESCİL 1-Araç Gümrük şahadetnameli ise aslı, fatura veya satış belgesi gibi diğer sahiplik belgeleri ise aslı görülmek suretiyle fotokopileri ( Not : Fatura kesim tarihinden 3 ay içerisinde

Detaylı

Limited Şirketlerin Kuruluş İşlemleri İçin Gerekli Belgeler,

Limited Şirketlerin Kuruluş İşlemleri İçin Gerekli Belgeler, Limited Şirketlerin Kuruluş İşlemleri İçin Gerekli Belgeler, 1. Anonim ve limited şirketlerin kuruluşunun tescil talebine ilişkin şirket ünvanı yazılmış ve şirket yetkilisi tarafından imzalanmış tescil

Detaylı

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKANIN KAYBEDİLMESİ DURUMUNDA İZLENECEK ADIMLAR Elektronik imzanızı kaybetmiş

Detaylı

Çankırı İş Dünyası Rehberi

Çankırı İş Dünyası Rehberi Çankırı İş Dünyası Rehberi 3 Çankırı İş Dünyası Rehberi ve ÇanKart nedir? İstanbul Çankırı Vakfımız ve Çankırı Dernekler Federasyonu muzun bir hizmeti olan Çankırı İş Dünyası Rehberi, başta İstanbul olmak

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 39

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 39 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 16.07.2015-16.07.2015 Haber Sayısı: 39 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 16.07.2015 A GAZETESİ TONBUL'DAN BAYRAM MESAJI 2 2 16.07.2015

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU 1 TOPLAM NÜFUS, 2007 2013 NÜFUSUN GELİŞİMİ, 1927-2013 YILLIK NÜFUS ARTIŞ HIZI, 1927 2013 NÜFUS YOĞUNLUĞU NÜFUSUN CİNSİYETE GÖRE DAĞILIMI YAŞ GRUPLARINA GÖRE NÜFUS MEDYAN YAŞ NÜFUSU EN YÜKSEK VE EN DÜŞÜK

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi BANKA ŞUBE AÇMA Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 602 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca kısmen güncellenmiş olmakla beraber,

Detaylı

EK-1 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ GRUBU POSTA-KARGO İŞLEME GRUBU TOPLAM ÜNİTE

EK-1 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ GRUBU POSTA-KARGO İŞLEME GRUBU TOPLAM ÜNİTE 1 ADANA 8 0 8 Adliyesarayı PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Cemalpaşa PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Çarşı PTT Merkezi Müdürlüğü 2 Çukurova PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Sarıçam PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Ceyhan PTT Merkezi Müdürlüğü

Detaylı

Tescil başvurularının mersis.gumrukticaret.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. LİMİTED ŞİRKET ŞUBE AÇMA

Tescil başvurularının mersis.gumrukticaret.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. LİMİTED ŞİRKET ŞUBE AÇMA FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO Tescil başvurularının mersis.gumrukticaret.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 6102 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca

Detaylı

T.C. ANTALYA VAL L Ğ 112 AC L ÇAĞRI MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ nce Yürütülen Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı nın 2011 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı

T.C. ANTALYA VAL L Ğ 112 AC L ÇAĞRI MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ nce Yürütülen Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı nın 2011 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı T.C. ANTALYA VAL L Ğ 112 AC L ÇAĞRI MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ nce Yürütülen Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı nın 2011 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı Kapsamında Desteklenen İçişleri Bakanlığı İller İdaresi

Detaylı

EK-2 ACİL VE AFETLERDE SAĞLIK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EK-2 ACİL VE AFETLERDE SAĞLIK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EK-2 ACİL VE AFETLERDE SAĞLIK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) Ambulans Uygunluk Belgesi için

Detaylı

Not: Talebe göre dizi pusulası doldurulması ve eklerinin konulması gerekmektedir.

Not: Talebe göre dizi pusulası doldurulması ve eklerinin konulması gerekmektedir. DİZİ PUSULASI Mahallesi Sokak Kapı No YKN Ada Parsel Yapı Sahibi TC. Kimlik No. Adresi: ARAAD Kayıt Sistemi Vekalet Kaydı 1 Güncel Tapu Kaydı 3 Vekil ve Malik Kimlik Fotokopisi Kurum Kesim Yazısı ( İSKİ-İGDAŞ-BEDAŞ-TELEKOM)

Detaylı

KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU

KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri (Riskli Olarak Tespit Edilmiş Yapılar) ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 20.01.2015 [Metni yazın] 1. Amaç; Bu

Detaylı

DATÇA LİMAN BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DATÇA LİMAN BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU DATÇA LİMAN BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 3 HİZMETİN ADI İlk defa Gemiadamı Cüzdanı/Gemiada mı Belgesi Zayiinden Gemiadamı Cüzdanı/Gemiada mı Belgesi Gemiadamı Cüzdanı/ Gemiadamı Belgesi

Detaylı

ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KIRKLARELİ İL ÖZEL İDARESİ 226 İŞÇİ (DAİME VE GEÇİCİ İŞÇİ) PERSONELİNİN 2016 YILI SÜRESİNCE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI (1 KİŞİYLE), İŞYERİ HEKİMİ (1 KİŞİYLE) VE DİĞER SAĞLIK PERSONELİ (1 KİŞİYLE) HİZMETİNİN OSGB

Detaylı