Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz."

Transkript

1 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO :... DİKKT: Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını kontrol ediniz. İMZ:. Sınavla ilgili tüm kuralları okudum, anladım, kabul ediyorum. SINV İÇERİĞİ NDOLU ÜNİVERSİTESİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ SINVD UYULMSI GEREKEN ÖZEL KURLLR GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 1. YRIYIL Testin dı Soru Sayısı Sayfa No İŞLETME İLKELERİ LOJİSTİK İLKELERİ DVRNIŞ BİLİMLERİ-I İNGİLİZCE-I LMNC-I FRNSIZC-I Sınavın ilk 30 dakikası ve son 5 dakikası içinde sınavınızı tamamlasanız bile salondan çıkamazsınız. Herhangi bir nedenle salondan çıktığınız takdirde, tekrar sınava devam etmenize izin verilmeyecektir. 2. Soru kitapçığındaki her bir testi cevaplamanız için verilen süre 30 dakikadır. 3. Yanlış cevaplarınız dikkate alınmayacaktır. Bu nedenle, cevapsız soru bırakmamanız yararınıza olacaktır. 4. Sınavda hesap makinesi kullanabilirsiniz. ncak, kullanacağınız makinede alfabetik tuş takımı (, B, C, ) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunamaz. 5. Soruların ait olduğu derslerin içeriklerinde basımdan sonra değişiklik yapılmış olabilir. Bir sorunun cevabı sonraki düzenlemelerle değişmiş olsa bile, o soruyu ders kitabınızda verilen bilgileri dikkate alarak cevaplayınız. "Sınavda Uyulması Gereken Genel Kurallar" soru kitapçığının arka sayfasında yer almaktadır. Bu kuralları da mutlaka dikkatlice okuyunuz. nadolu Üniversitesi tarafından hazırlanmış olan bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir kısmının nadolu Üniversitesi'nin yazılı izni olmadan kopya edilmesi, fotoğraflarının çekilmesi, herhangi bir yolla çoğaltılması, yayımlanması ya da kullanılması yasaktır. Bu yasağa uymayanlar gerekli cezai sorumluluğu ve testlerin hazırlanmasındaki mali külfeti peşinen kabullenmiş sayılır.

2 2016 GÜZ DÖNEM SONU Başarılı bir işletmenin temellerini oluşturan koşullar aşağıdakilerin hangisinde doğru olarak sıralı verilmiştir? Etkin yönetim, doğru örgütlenme, uygun teknoloji Doğru örgütlenme, etkin yönetim, girişimcilik nitelikleri Doğru örgütlenme, girişimcilik nitelikleri, yeterli hammadde Yeterli sermaye, etkin yönetim Girişimcilik nitelikleri, yeterli sermaye şağıdakilerden hangisi imalat endüstrisi türlerinden biri değildir? Birleştirilmiş endüstri Sentetik endüstri Normatif endüstri Montaj endüstrisi nalitik endüstri İşletmenin dış çevreye karşı olan sorumluluklarının dışında kalan grup Resmi kurumlar Doğal çevre Tüketiciler Müşteriler Yatırımcılar Endüstri işletmeleri hangi ölçüte göre yapılan sınıflandırma içinde yer alır? Faaliyet alanlarına göre işletmeler Hukuki yapılarına göre işletmeler Üretimde kullanılan teknolojiye göre işletmeler Büyüklüklerine göre işletmeler Üretim araçlarının mülkiyetine göre işletmeler İŞLETME İLKELERİ şağıdakilerden hangisi etik sorunların özelliklerinden biridir? şağıdakilerden hangisi Sabit Giderler kapsamında yer almaz? mortisman giderleri Gelir vergisi Bina ve arazi vergisi İşyeri kirası Faiz giderleri Herhangi bir ürünle ilgili, belirli bir bölgedeki arz ve talebin belirlenmesi sürecine ne ad verilir? Finansal araştırma Yasal araştırma Teknik araştırma Pazar araştırması Örgütsel araştırma Yatırım kararı alınmadan önce, kurulması düşünülen işletmeyle ilgili ekonomik, teknik, finansal, yasal ve örgütsel bilgilerin toplanarak, sistemli bir biçimde sunulması süreci İş planı Yatırım kararı Yapılabilirlik araştırması Yatırım düşüncesi Yapılabilirlik raporu İki veya daha fazla sayıdaki işletmenin tasarruf amacıyla finansal açıdan birleşmelerine ne ad verilir? Konsern Kartel Holding Tröst Konsorsiyum 10. şağıdakilerden hangisi satın almalar sayesinde işletmelerin elde edebileceği faydalardan biri değildir? Etik kararların net sonuçlarının olması Etik kararların kişisel görüşleri içermesi Etik kararların tek alternatife sahip olması Etik kararların sonuçlarının sınırlı bir çevreyi etkilemesi Etik kararların kesin sonuçlara sahip olması Yeni kaynak dönüşüm süreçlerinin öğrenilmesi Yeni ürün veya hizmetlerin elde edilmesi Yeni bilgi ve becerilerin kazanılması Yeni piyasalara giriş Yatay bütünleşme 2 İzleyen sayfaya geçiniz.

3 2016 GÜZ DÖNEM SONU Mobilya yapan bir işletmenin, mobilya mağazalarıyla birleşmesi aşağıdaki büyüme biçimlerinden hangisine örnektir? Yoğun büyüme Yatay büyüme İlişkili çeşitlendirme İlişkisiz çeşitlendirme Dikey büyüme 12. İşletmelerin müşterilere uygulanacak vade, komisyon ve indirim gibi koşullarda birlikte hareket etmelerine dayanan kartel türüne ne ad verilir? Uluslararası karteller Satış kartelleri Fiyat kartelleri Şart kartelleri Özellikli karteller 13. Kendi ülkesindeki değerlerin ve ürünlerin diğer tüm ülkelerden daha iyi olduğuna inanan yönetim bakış açısı aşağıdakilerden Policentrik yönetim bakış açısı Etnocentrik yönetim bakış açısı Geocentrik yönetim bakış açısı İş odaklı bakış açısı Sonuç odaklı bakış açısı 14. Tüm dünyayı kendileri için bir pazar yeri olarak gören, üretimde kullandıkları kaynaklarını tüm dünyadan temin eden ve üretim süreçlerini dünyanın her tarafında gerçekleştiren işletmelere ne ad verilir? Küresel işletmeler Makro işletmeler Büyük işletmeler Çok uluslu işletmeler Yabancı işletmeler 15. Sermaye hareketlerinin tanımı Bir ülkedeki fon sahibinin bir başka ülkeye fiziki olarak yatırım yapmasıdır. Ülkeler arasında gerçekleşen ithalat işlemlerinin toplamıdır. Bir ülkedeki fon sahibi bir yatırımcının bir başka ülkedeki bir kişiye ya da kuruluşa sermaye aktarmasıdır. Ülkeler arasında gerçekleşen ithalat ve ihracat işlemlerinin toplamıdır. Ülkeler arasında gerçekleşen ihracat işlemlerinin toplamıdır. 16. şağıdakilerden hangisi küreselleşmenin göstergeleri arasında yer almaz? Uluslararası ticaretin boyutu Uluslararası sermaye hareketleri Doğrudan yabancı sermaye yatırımları Çokuluslu işletmelerin ekonomik faaliyetlerinin büyüklüğü Ülkelerdeki nüfusun ortalama yaşam süreleri 17. Belirli parçalardan oluşan, bu parçalar arasında belirli ilişkiler barındıran ve aynı zamanda dış çevre ile ilişkisi olan bütüne ne ad verilir? Üretim Bileşen Sistem Süreç Çıktı 18. Organizasyon kaynaklarının etkin ve yeterli biçimde planlanması, örgütlenmesi, yöneltilmesi ve denetlenmesi yoluyla organizasyon amaçlarına erişilmesini sağlayan süreç Yönetim Üretim Pazarlama Finansman Muhasebe 19. Girdiyi çıktıya çeviren dönüşüm işlemlerine ne ad verilir? Sistem Yönetim Kontrol Süreç İşletme 20. İşletmeyi bir bütün olarak görebilme, faaliyetler arasında koordinasyon sağlayabilme yeteneğine ne ad verilir? Teknik yetenek Beşeri yetenek Etkileşimci yetenek Gelişim yeteneği Kavramsal yetenek 3 İzleyen sayfaya geçiniz.

4 2016 GÜZ DÖNEM SONU şağıdakilerden hangisi Lojistik Performans İndeksi (LPI) ölçütleri 2010 sonuçlarına göre Türkiye nin acil olarak yapması gerekenlerden biri değildir? Kaliteyi artırması Yük taşıma fiyatlarını yükseltmesi Teknolojiyi daha fazla kullanması Gümrük işlemlerini sadeleştirmesi Lojistik alt yapısını geliştirmesi Müşteri gereksinimlerini karşılamak amacıyla mal ve hizmetler ile bilgi akışının ilk çıkış noktası ile son tüketim noktası arasında tedarik zinciri içindeki her iki yöne doğru hareketinin etkin ve verimli bir şekilde akışının planlanması, yürütülmesi ve kontrol edilmesinin gerçekleştirilmesine ne ad verilir? Üretim Lojistik ağı Lojistik yönetimi Tedarik zinciri Planlama İşletmelerin malzeme yönetimlerinin ve ürün dağıtım faaliyetlerinin tamamını veya bir kısmını gerçekleştirmek amacıyla dış kaynak kullanmalarına ne ad verilir? Lojistik ağı Ters lojistik Nakliye 3. Parti lojistik Lojistik sistemi LOJİSTİK İLKELERİ Etiket ve okuyucudan oluşan otomatik tanıma sistemine ne ad verilir? Mamul ya da hizmet üretimi yapılan bir işletmede üretim maliyetinin hesaplanması, planlama ve kontrol gibi kararlara yardımcı olmak amacıyla kurulan muhasebe alt sistemine ne ad verilir? Gider muhasebesi Finansal muhasebe Lojistik muhasebesi Maliyet muhasebesi Gelir muhasebesi Yalnız karayolu ulaştırma sistemlerinden yararlanılabilen iki şehir arasında bir miktar malın taşınması ile ilgili verilecek kararda, kendi araçları ile taşıma yapan işletmenin sahip olduğu taşıt aracının amortismanı, aşağıdaki maliyet türlerinden hangisine girer? Batık maliyet Fırsat maliyeti Endirekt maliyet Marjinal maliyet Değişken maliyet Lojistik maliyetlerin izlenmesi için faaliyet tabanlı maliyetleme sistemi kurulurken aşağıdakilerden hangisi yapılmaz? Lojistik maliyet taşıyıcıları belirlenir. Lojistik kaynaklar belirlenir. Lojistik kârlar belirlenir. Lojistik faaliyet havuzları belirlenir. Lojistik faaliyet ölçütleri belirlenir. Bir varlığın edinilmesi ya da hizmetten yararlanma karşılığı olarak elden çıkarılacak varlıkların toplam değerine ne ad verilir? E-Lojistik Depolama Radyo frekanslı tanımlama sistemi E-ticaret Stok yönetimi Gider Harcama ktif Hasılat Maliyet 4 İzleyen sayfaya geçiniz.

5 2016 GÜZ DÖNEM SONU İşletmelerin gelecekle ilgili tahminlerde bulunması ve ileriye dönük stratejik kararlar almasında aşağıdakilerden hangisinin önemi büyüktür? Kiosk Veri madeni Veri ambarı OLP Servis yönetimi 10. şağıdakilerden hangisi operasyonel müşteri ilişkileri yönetimi sürecinde yerine getirilen faaliyetlerden biri değildir? Pazarlama otomasyonu Satış otomasyonu Müşteri hizmeti Veri otomasyonu Servis yönetimi 11. şağıdakilerden hangisi lojistik sektörde müşteri ilişkileri yönetiminde, MİY uygulamaları açısından en önemli süreçlerden biri değildir? Hizmet senaryoları Müşterilerin segmentasyonu Fiyatlandırma Sipariş süreçleri Maliyet düşürme 12. şağıdakilerden hangisi belirli bir müşteriye en etkili yoldan satışı nasıl gerçekleştirebiliriz sorusuna yanıt aranan müşteri ilişkileri yönetimi aşamasıdır? Müşteri koruma Müşteri arama Müşteri derinleştirme Müşteri seçimi Müşteri kazanma 13. Demiryolu taşımacılığında tehlikeli madde kurallarını içeren RID e göre aşağıdakilerden hangisi yüklenicinin sorumluluklarından biri değildir? Faaliyetleri sırasında sağlığa, çevreye, alt yapı ve tesislere verilen tüm hasar/zararları karşılamak Kamu can ve mal güvenliğini tehdit eden bir durum oluştuğunda tedbirleri almak Gönderici ve alıcıların yükleme personellerine RID eğitimi vermek Tehlikeli maddelerin yükletilmesi ve boşaltılması ile ilgili tesislerin finansmanını sağlamak Kaza, yangın ve sabotaja karşı her türlü emniyet tedbirini almak ve sigortalatmak 14. Bazı tehlikeli maddelerin, çok az miktarlarının tehlikeli madde kurallarında belirtilen, etiketleme, işaretleme ve dokümantasyon gerekliliklerinden hariç tutularak taşınmalarına ne ad verilir? İstisnai miktar taşıması z miktar taşıması Sınırlı miktar taşıması Etiketsiz taşıma Dokümansız taşıma 15. şağıdakilerden hangisi lojistik süreçlerde tehlikeli maddelerle ilgili kuralların amaçlarından biri değildir? Tehlikeli maddelerin lojistik süreçler boyunca emniyetini sağlamak Tehlikeli maddelerin doğru ve uygun biçimde işaretlenmesini temin etmek Tehlikeli maddelerden kaynaklanan riski yönetmek Tehlikeli maddelerin doğru etiketlenmesini temin etmek Tehlikeli maddelerin verebileceği zararların ekonomik ve çevresel sonuçlarını kestirmek 5 İzleyen sayfaya geçiniz.

6 2016 GÜZ DÖNEM SONU Küreselleşmeyle oldukça büyük ve sınırların ortadan kalktığı bir rekabet ortamına giren üreticilerin zorlu rekabet ortamında başarıyla ayakta kalabilmesi için aşağıdakilerden hangisine öncelik vermeleri gerekmektedir? Daha çok üretmeleri Ürünlerini istenilen yer, miktar ve zamanda tüketiciye ulaştırmaları Daha kaliteli üretmeleri Ürünlerinin modelini değiştirmeleri Ürünlerini yerel pazarda satmaları 17. Ulaştırma sektörünün dağıtım ve tedarik zinciri yönetimi sistemlerindeki birçok faaliyet ile bütünleşerek toplam lojistik ağı içinde yerini almasına neden olan etken Konteynerin bulunması Karayolu sektörünün büyümesi Hızlı trenlerin devreye girmesi Havayolu sektörünün büyümesi Banliyö taşımacılığının gelişmesi 18. Yerel boyuttan dünya çapında lojistik anlayışa geçiş, küresel lojistiğin hangi temel boyutunda yer almaktadır? 19. Ulusal Entegrasyon Yerel Entegrasyon Sektörel Entegrasyon Fonksiyonel Entegrasyon Coğrafi Entegrasyon Standart lojistik fonksiyonlarının yanında yaşadığımız dünyayı korumanın da hesaba katılması gereğini ortaya koyan yaklaşım olarak tanımlanan kavram aşağıdakilerden 20. şağıdakilerden hangisi bir risk etiketi değildir? Yeşil ulaştırma Yeşil lojistik Çevre politikası Merkez lojistik Yeşil prosedür 6 İzleyen sayfaya geçiniz.

7 2016 GÜZ DÖNEM SONU Comte un Üç Hal Yasası na göre metafizik halin diğer adı Çok tanrıcılık Bilimsel Soyut Doğacılık Teolojik şağıdakilerden hangisi mikro sosyolojik yaklaşımın ilgi alanlarından biridir? Büyük kentlerde kapkaç olaylarının artması İnsanların savaş nedeniyle göç etmesi Bir toplumda boşanma oranlarının artması İki sınıf arkadaşının girdikleri bir sınavla ilgili rekabet etmesi Sokakta yaşayan insanların ekonomik zorluklar yaşaması Modern toplumlarda yeni evlenen çiftlerin anne veya baba tarafı yerine onlardan ayrı bir evde oturmalarına ne ad verilir? Poligini Neolokalite Bilateral Matriliniyal Egaliteryan Toplum içinde özel bir yaşam biçimi, zevkleri ve alışkanlıkları olan küçük bir elit grubun sahip olduğu kültüre ne ad verilir? Yüksek kültür İdeal kültür Gerçek kültür Yaygın kültür lt kültür Toplumsal çatışmaların yapısal kaynağını otoritenin eşit olmayan dağılımında gören kuramcı T. Parsons R. Dahrendorf K. Marx E. Durkheim M. Weber DVRNIŞ BİLİMLERİ-I Bir işyerinde açık bir örgüt politikası olarak ayrımcılık yapılması, aşağıdakilerden hangisini ifade eder? Yerelleşmiş ayrımcılık Dolaylı kurumlaşmış ayrımcılık İzole ederek ayrımcılık yapma Doğrudan kurumlaşmış ayrımcılık Küçük grup ayrımcılığı Kast sisteminin klasik örneğinin görüldüğü ülke Japonya Hindistan Çin Güney frika Tayland Parsons a göre aşağıdakilerden hangisi toplumsal yapının dört temel işlevinden biri değildir? Koruma Bütünleştirme Denetim Uygulama Yönlendirme Marx a göre toplumsal sınıflar ve sömürünün olmadığı toplum aşaması aşağıdakilerden Kapitalist İlkel Köleci Materyalist Feodal 10. şağıdakilerden hangisi sosyalizmin temel özelliklerinden biridir? Rekabet olması Üretim araçlarının özel mülkiyetinin bulunması Bireylerin ne üretileceğine kendileri karar vermesi Malların üretimi ve paylaşımında kâr amacı güdülmesi Merkezi planlama olması 11. şağıdakilerden hangisi Macionis e göre toplumsal tabakalaşmanın temel ilkelerinden biri değildir? Nesilden nesile geçmesi Evrensel olması Toplumun bir özelliği olması Tek tip olması Eşitsizlikleri ve onları meşrulaştıran inançları kapsaması 7 İzleyen sayfaya geçiniz.

8 2016 GÜZ DÖNEM SONU Glokalleşme yaratan kültürel mekânlar arasında göçmen, mülteci, mevsimlik işçi ve turistlerin yaşadığı mekân aşağıdakilerden Tekno-mekân Etno-mekân Zihinsel-mekân Finans-mekân Medya-mekân 13. Sheldon un tiplemesine göre saldırgan, maceracı ve suça en fazla eğilimli olan tip Egzomorf Ultramorf Mezomorf Ektomorf Endomorf 14. Geleneklerden uzaklaşma, kopma ve aşırı bireyselleşme ile birlikte, belirsizliklerin giderek arttığı toplum yapısını ifade eden kavram Kent toplumu Kırsal toplum Risk toplumu Metropol toplum Banliyö toplum 15. Beyaz yakalı suç terimini ilk kez kullanan kişi kimdir? Cohen Berger Henslin Sutherland Giddens 16. Nüfusun matematiksel yönü ile ilgilenen ve istatiksel analizler yapan demografi çeşidi Sosyal Tarihsel Yerel Küresel Formel 18. Merton a göre, yasadışı faaliyetler yoluyla servet edinen suçluların yer aldığı kategori Yenilikçiler Geri çekilenler Başkaldıranlar Şekilciler Uyum gösterenler 19. Suç kavramını, "kolektif bilincin kuvvetli ve belirmiş tutumlarını ihlal eden fiiller" olarak tanımlayan kuramcı aşağıdakilerden Jhering Dönmezer Göppinger Taft Durkheim 17. şağıdakilerden hangisi kent büyümesi modellerinden biri değildir? 20. şağıdakilerden hangisi göç olgusu üzerinde etkili olan itici güçlerden biridir? Çevre modeli Sektör model Çok çekirdekli model yrışma modeli Merkezleri bir bölgeler modeli Sosyal ve kültürel baskının fazla olması Daha kaliteli eğitim alabilme beklentisi Daha iyi bir iş bulma beklentisi Temiz su Yaşamaya elverişli mekanların varlığı 8 İzleyen sayfaya geçiniz.

9 2016 GÜZ DÖNEM SONU : here on vacation? B: No, I m not. I m at college. dialogue above? şağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı You are We are m I re we re you : Where are Brad s books? B: on the desk. dialogue above? şağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı It s You re They re He s We re : is your mother? B: She s fine, thank you. dialogue above? şağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı Where How Who When What Mum shopping on Mondays. İNGİLİZCE-I Mehmet cleans the house he s very lazy. şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi sometimes never always usually often no big malls in our neighborhood. şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi They are There are This is There is These are : Laura studying for her English exam? B: No, she s not. dialogue above? şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi şağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı takes has gets makes goes Is Does Do m re 9 İzleyen sayfaya geçiniz.

10 2016 GÜZ DÖNEM SONU : Where s Josh? B: He s volleyball right now. dialogue above? şağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doing having taking playing going My favorite season is winter. I love the weather. şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi humid hot cold warm sunny 10. The sun is. şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi gray blue yellow white pink 11. I to wear casual clothes on the weekend when I relax. 12. : How are the jeans in the window? B: They re $150. dialogue above? şağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı cost price money many much 13. I think is a really interesting country. şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi German Thai Russian Italian Spain 14. : Can we go to the Eiffel Tower when we go to Paris? B: Yes, you. dialogue above? şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi şağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı like need have enjoy hate do have can are need 10 İzleyen sayfaya geçiniz.

11 2016 GÜZ DÖNEM SONU : Karl study English yesterday? B: Yes, he did. dialogue above? şağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı Has Is Does Did Can 16. I Spanish food for my family yesterday. şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi can cook cooking cook cooked cooks 17. Last summer I camping with my classmates. 18. Our vacation fun because we only went to museums! şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi hasn t wasn t doesn t didn t isn t 19. There aren t cookies at home. şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi any some a a lot much 20. That restaurant was great. I thought the food was. şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi went did got had made awful tasteless terrible delicious friendly 11 İzleyen sayfaya geçiniz.

12 Was bedeutet das Gegenteil von nie? nie sözcüğünün zıt anlamlısı manchmal oder oft vielleicht immer Die Kinder kommen gegen fünf Uhr. Wie lautet der obige Satz auf Türkisch? Verilen cümlenin Türkçesi aşağıdakilerden Beşten sonra çocuk kalmaz buralarda. Çocuklar tam beşte burada olur. Beş tane çocuk gelir. Çocuğunuzu beşe doğru almalısınız. Çocuklar beşe doğru geliyor. : Wie ist der Fisch? B :.. LMNC-I 2016 GÜZ DÖNEM SONU Mein Sohn wohnt.. nah. Welches Wort passt in die obige Lücke? 5. grau / braun / rot / gelb / kurz Welches Wort passt nicht zu den anderen in der obigen Wortgruppe? Cümlede boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi tamamlar? Verilen sözcük grubuna uymayan sei auf braun für rot bei grau ganz kurz gelb Welcher Satz ergänzt den obigen Dialog? Wir gehen zusammen mit meinen Eltern essen. Welches hat die gleiche Bedeutung mit dem obigen Satz? Verilen cümle ile aynı anlamı taşıyan Meine Eltern wollen essen gehen. Meine Eltern essen immer zusammen. Wir gehen mit meinen Eltern gemeinsam essen. Wir können heute zusammen essen. Wir gehen ohne meine Eltern zum Essen. Was hast du in deiner Tasche? Welche ntwort passt zur obigen Frage? Verilen karşılıklı konuşmayı aşağıdakilerden hangisi tamamlar? Verilen sorunun cevabı aşağıdakilerden Ich wohne in Berlin. Der Fisch ist frisch. Er kocht jeden Tag Fisch. Ich trinke gern Wein. Wir essen Fisch. Ein Buch. Ich habe eine neue Idee. Ich wohne hier. Ich benutze einen Laptop. Ich habe die nzeige gelesen. 12 İzleyen sayfaya geçiniz.

13 2016 GÜZ DÖNEM SONU Wohnung liegt dritten Stock Welche Wörter passen in die obigen Lücken? 11. Ute liest immer... Schlafen. Welches Wort passt in die obige Lücke? 9. Cümlede boş bırakılan yerleri aşağıdakilerden hangileri tamamlar? Meine / aus Unsere / im Zur / eine Deine / zum Mit / an Wie lautet das Wort anrufen in der Imperativ-Form 2. Person Singular? nrufen sözcüğünün 2. tekil şahıs emir cümle şekli nrufen! Ruf an! nrufst! Rufst an! Rufet an! 10. Die Grippe / Das Heimweh / Der Husten / Die Bronchitis / Das Fieber Welches Wort passt nicht zu den anderen in der obigen Wortgruppe? Cümlede boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi nach das am vor dem zwischen dem bei 12. Ich möchte eine. Eis bitte! Welches Wort passt in die obige Lücke? Cümlede boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi tamamlar? Kugel Glas Dose Teller Saft 13. In Selanik. Welche Frage passt zur obigen ntwort? Verilen cevabı gerektirecek soru Starb tatürk voriges Jahr? Kennen Sie tatürk? Wann starb tatürk? Wo ist tatürk geboren? Wer ist tatürk? 14. Welches ist kein zusammengesetztes Wort? Verilen sözcük grubuna uymayan Verilenlerden hangisi birleşik sözcük değildir? Die Grippe Das Fieber Die Bronchitis Das Heimweh Der Husten Der Monat Der pfelsaft Der Terminkalender Der Hochzeitstag Der Elternabend 13 İzleyen sayfaya geçiniz.

14 2016 GÜZ DÖNEM SONU Bunu düşüneceğim! 18. Eine Nachricht hinterlassen. Wie lautet der obige Satz auf Deutsch? Wie lautet der obige Satz auf Türkisch? Verilen cümlenin lmancası aşağıdakilerden Verilen cümlenin Türkçesi aşağıdakilerden Ich überlege es mir noch! Gern geschehen! Birinin telefonunu yönlendirmek. Das habe ich mir auch gedacht! Birini tebrik etmek. Ich kann das erklären! Birbiriyle selamlaşmak. Ich kann das Modell nehmen! Bir bilgi vermek. Bir mesaj bırakmak. 16. Klaus auf der Bank und hat Geld abgehoben. Welches Wort passt in die obige Lücke? Cümlede boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi tamamlar? soll wurde war sind wird 17. Hast du eine Kamera? Welche ntwort passt zur obigen Frage? 19. Die Freunde gratulieren zum Geburtstag. Wie lautet der obige Satz im Perfekt? Verilen cümlenin di'li geçmiş zaman şekli Die Freunde sind zum Geburtstag gratuliert. Die Freunde haben zum Geburtstag gratuliert. Die Freunde haben zum Geburtstag gegratuliert. Die Freunde wollen zum Geburtstag gratulieren. Die Freunde müssen zum Geburtstag gratulieren. 20. Ich muss noch meinen.. Welches ergänzt die Lücke im obigen Satz? Verilen sorunun cevabı aşağıdakilerden Verilen cümleyi aşağıdakilerden hangisi tamamlar? Er hat die Kamera verkauft. Uns gefällt die grosse Kamera. Nein, wir möchten etwas essen. Ja, ich habe eine Kamera. Ja, sie will mitkommen. uto im Werkstatt abgeben. Kind bei den Nachbarn abgeben. Urlaubsantrag ausfüllen. bwesenheitsmail organisieren. Blumen gießen. 14 İzleyen sayfaya geçiniz.

15 2016 GÜZ DÖNEM SONU Cet été, ma fille va États-Unis pour un stage. Choisissez le mot qui convient. Cümledeki boşluğu aşağıdakilerden hangisi doğru şekilde tamamlar? aux à au en l - Laurence, tu veux des pommes de terre? - Oui,! Choisissez la réponse qui convient. Yukarıdaki konuşmada boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi doğru şekilde tamamlar? j adore les laitages je déteste les fruits je mange des féculents j aime beaucoup les légumes j aime les gâteaux À louer petit appt. dans bel imm. avec cuis. séparée, 400 par mois. Trouvez l équivalent des mots soulignés. Yukarıdaki cümlede altı çizili kısaltmaların karşılığı olan sözcükler aşağıdakilerden apporter / immeuble / cuisson apporter / immobile / cuisine appartement / immeuble / cuisine apprendre / immeuble / cuisse appartement / image / cuisine -Thierry Laplume, bonjour. - FRNSIZC-I Choisissez la réponse qui convient. Yukarıdaki konuşmada boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi doğru şekilde tamamlar? Ça va, Paul? - Non, pas très bien. - Qu est-ce qui ne va pas? -. Choisissez le mot qui convient. Yukarıdaki konuşmada boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi doğru şekilde tamamlar? Je voudrais un pansement, s il vous plaît Tu ne vas pas chez le médecin Non, je n ai pas mal au ventre Je vais prendre un médicament J ai mal à la tête I. Ouvrir la porte du four à micro-ondes. II. Placer les aliments sur le plateau tournant. III. Fermer la porte du four. IV. Entrer votre code secret. V. Régler le minuteur et la température. Choisissez la phrase qui ne convient pas à l ensemble. Sırasıyla okunduğunda anlam bütünlüğünü bozan cümle I II III IV V - Qu est-ce que c est, ce grand bâtiment? - le tout nouveau centre commercial:. plusieurs magasins! Choisissez les expressions qui conviennent. Yukarıdaki konuşmada boş bırakılan yerleri aşağıdakilerden hangisi doğru şekilde tamamlar? Salut! Moi, c est Jacques! Bonjour, je suis italien. Bonjour, j ai 36 ans. Bonjour! bientôt! Sylvie Baudour, enchantée! Il y a / voilà Il y a / c est C est / il y a Voilà / ça, c est C est / voilà 15 İzleyen sayfaya geçiniz.

16 2016 GÜZ DÖNEM SONU À l aéroport, votre vol a du retard. Très énervé, vous parlez avec un responsable de la compagnie aérienne. Vous lui dites: Trouvez ce que l on a pu dire dans la situation donnée. Verilen durumda söylenmiş olabilecek sözü bulunuz. Je suis désolée pour cette attente. C est à cause de la grève. C est pas possible, ça! J attends depuis deux heures. Ça ne va pas, non? Vous pouvez bien prendre le train! C est bon, calmez-vous, monsieur. llez prendre un café. Excuse-moi. Je suis vraiment désolée pour ce retard. - Bütün gün çalıştılar. Choisissez la traduction qui convient. Yukarıdaki cümlenin Fransızca karşılığı Ils ont toujours travaillé. Ils ont travaillé pendant le jour. Ils ont travaillé tous les jours. Ils ont travaillé toute la journée. Ils ont tout travaillé dans la journée D accord, il y a un train à 9h05 puis un autre à 10h40. Choisissez la réplique qui convient. Yukarıdaki konuşmada boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi doğru şekilde tamamlar? Je voudrais aller à Poitiers demain matin. Le train va arriver à quelle heure? Je voudrais prendre le train de 11h demain. C est combien l aller simple pour Rouen? Je viens de faire une réservation sur Internet. 11. habitons / y / plus / n / nous I II III IV V Mettez dans le bon ordre. Yukarıdaki kelimelerin anlamlı ve kurallı bir cümle oluşturan sırası aşağıdakilerin hangisinde doğru olarak verilmiştir? IV / II / III / V / I IV / II / V / I / III V / II / IV / I / III V / IV / II / I / III V / IV / II / III / I Ce soir, je ne mets pas de jupe. Et toi? -! Choisissez la réponse qui convient. Yukarıdaki konuşmada boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi doğru şekilde tamamlar? Moi aussi, je mets une belle robe Moi non plus, je mettrai un pantalon Moi aussi, je ne mets pas de jupe Moi non plus, je préfère mettre une jupe Moi aussi, je mets une jupe Julie,...? - Oui, je sors avec mes meilleurs amis ce soir pour fêter mon anniversaire. Choisissez la question qui convient. Yukarıdaki konuşmada boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi doğru şekilde tamamlar? tu vois tes parents ce soir tu as l air heureux tu es malheureuse tu as l air triste tu mets des lunettes de soleil 16 İzleyen sayfaya geçiniz.

17 2016 GÜZ DÖNEM SONU I. Servez avec du riz. II. Cuisez la viande pendant 10 minutes. III. Salez et poivrer avant de servir. IV. joutez le curry, la crème et la viande et laissez cuire 45 minutes. V. Enlevez la viande et faite cuire 13 minutes l oignon et les tomates. Mettez dans le bon ordre. Yukarıdaki cümlelerin anlamlı ve kurallı bir paragraf oluşturan sırası aşağıdakilerin hangisinde doğru olarak verilmiştir? II, III, I, IV, V II, IV, V, I, III II, V, IV, III, I IV, V, II, I, III V, IV, II, I, III Je vais te téléphoner dans un quart d heure. Trouvez l équivalent de l expression soulignée. Yukarıdaki konuşmada altı çizili ifadenin eş anlamlısı tout à l heure bientôt tout de suite plus tard dans 30 minutes vant, nous de la danse chaque samedi. ujourd hui, nous notre temps devant la TV. Choisissez les mots qui conviennent Voilà le musée d Orsay est très connu pour ses collections de peintures impressionnistes! Choisissez le mot qui convient. Cümledeki boşluğu aşağıdakilerden hangisi qu quel qui que quoi Tu as invité Jeanne et Sophie? - Oui! Je. ai téléphoné la semaine dernière pour. inviter. Choisissez les mots qui conviennent. Cümledeki boşluğu aşağıdakilerden hangisi les / leur les / lui leur / les leur / l lui / les Dans quel but vous visitez le Canada? - faire des études. Choisissez le mot qui convient. Cümledeki boşluğu aşağıdakilerden hangisi Pour vec À cause de Parce que C est Ils ne connaissent pas très bien ce peintre. Ils ne ont rencontré qu une seule fois à une exposition. Choisissez le mot qui convient. Cümledeki boşluğu aşağıdakilerden hangisi Cümledeki boşluğu aşağıdakilerden hangisi faisons / avons passé avons fait / passions allons faire / sommes passés venons de faire / allons passer faisions / passons ces leur les leurs l 17 TEST BİTTİ.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO :... DİKKT: Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO :... DİKKT: Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO :... DİKKT: Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO :... DİKKT: Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO :... DİKKT: Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2183 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2142 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2521 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. NDOLU ÜNİVERSİTESİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ 2154 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :...

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2198 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2511 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2512 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2144 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2175 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

BÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

BÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! B KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF ALMANCA 2015 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 26 KASIM 2015 Saat: 11.20

Detaylı

CÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

CÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! C KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF ALMANCA 2015 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 26 KASIM 2015 Saat: 11.20

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF ALMANCA 2015 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 26 KASIM 2015 Saat: 11.20

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine http://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine http://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2178 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 2015 8. SINIF 2. DÖNEM DERSİ MERKEZİ ORTAK (MAZERET) SINAVI 17 MAYIS 2015 Saat: 11.20 Adı ve

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2168 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF ALMANCA 2015 8. SINIF 2. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 30 NİSAN 2015 Saat: 11.20

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2177 2015 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO :... DİKKT: Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2152 2015 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI ALMANCA 2016 A SORU SAYISI : 20 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI 24 KASIM 2016 Saat: 11.20 Adı ve

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 2015 8. SINIF 2. DÖNEM DERSİ MERKEZİ ORTAK (MAZERET) SINAVI 17 MAYIS 2015 Saat: 11.20 Adı ve

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2160 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler Fransızca-Hintçe

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler Fransızca-Hintçe Dilekler : Evlilik Félicitations. Nous vous souhaitons à tous les deux tout le bonheur du monde. त म ह र श द क अवसर पर बध ई ह. म र आश र व द ह क त म सद स ख रह. Yeni evli bir çifti Félicitations et meilleurs

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2183 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2142 2015 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2152 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2140 2015 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2514 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2511 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2185 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ 2177 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2142 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2143 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2522 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2155 2015 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2521 2015 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ 2106 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2155 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon numaranızı

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2171 2015 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2104 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2179 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2169 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2175 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2169 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2102 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2156 2015 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2152 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 245 203 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL ÖĞRENCİNİN NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon numaranızı

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2522 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2000 2014 - TEK DERS SINAVI - 1. OTURUM - Pazar 14:00 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon numaranızı

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2138 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2160 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2177 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Can you help me, please? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme

Can you help me, please? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme - Olmazsa olmazlar Can you help me, please? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme Do you speak English? Parlez-vous anglais? Birinin konuşup konuşmadığını sormak Do you speak _[language]_?

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2172 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 269 203 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2172 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Seyahat Genel. Genel - Olmazsa olmazlar. Genel - Muhabbet. Yardım isteme. Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak

Seyahat Genel. Genel - Olmazsa olmazlar. Genel - Muhabbet. Yardım isteme. Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak - Olmazsa olmazlar Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme Parlez-vous anglais? Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak Parlez-vous _[langue]_? Birinin belli bir dili konuşup konuşmadığını

Detaylı

Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme

Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme - Olmazsa olmazlar Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme İngilizce konuşuyor musunuz? Parlez-vous anglais? Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak

Detaylı

Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme

Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme - Olmazsa olmazlar Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme İngilizce konuşuyor musunuz? Parlez-vous anglais? Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı

Detaylı

Özet, yaprak test, deneme sınavı hizmetlerine adresindeki "Beta e-öğrenme" bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Özet, yaprak test, deneme sınavı hizmetlerine  adresindeki Beta e-öğrenme bağlantısından ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2101 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI 2015-2016 - GÜZ ARA - 2. OTURUM Pazar 09:30 :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2134 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2586 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2185 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2171 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2155 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı