Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz."

Transkript

1 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO :... DİKKT: Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını kontrol ediniz. İMZ:. Sınavla ilgili tüm kuralları okudum, anladım, kabul ediyorum. SINV İÇERİĞİ NDOLU ÜNİVERSİTESİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ SINVD UYULMSI GEREKEN ÖZEL KURLLR GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 1. YRIYIL Testin dı Soru Sayısı Sayfa No SOSYOLOJİYE GİRİŞ GÖRSEL ESTETİK RDYO VE TELEVİZYON PROGRMCILIĞININ TEMEL KVRMLRI İNGİLİZCE-I LMNC-I FRNSIZC-I Sınavın ilk 30 dakikası ve son 5 dakikası içinde sınavınızı tamamlasanız bile salondan çıkamazsınız. Herhangi bir nedenle salondan çıktığınız takdirde, tekrar sınava devam etmenize izin verilmeyecektir. 2. Soru kitapçığındaki her bir testi cevaplamanız için verilen süre 30 dakikadır. 3. Yanlış cevaplarınız dikkate alınmayacaktır. Bu nedenle, cevapsız soru bırakmamanız yararınıza olacaktır. 4. Sınavda hesap makinesi kullanabilirsiniz. ncak, kullanacağınız makinede alfabetik tuş takımı (, B, C, ) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunamaz. 5. Soruların ait olduğu derslerin içeriklerinde basımdan sonra değişiklik yapılmış olabilir. Bir sorunun cevabı sonraki düzenlemelerle değişmiş olsa bile, o soruyu ders kitabınızda verilen bilgileri dikkate alarak cevaplayınız. "Sınavda Uyulması Gereken Genel Kurallar" soru kitapçığının arka sayfasında yer almaktadır. Bu kuralları da mutlaka dikkatlice okuyunuz. nadolu Üniversitesi tarafından hazırlanmış olan bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir kısmının nadolu Üniversitesi'nin yazılı izni olmadan kopya edilmesi, fotoğraflarının çekilmesi, herhangi bir yolla çoğaltılması, yayımlanması ya da kullanılması yasaktır. Bu yasağa uymayanlar gerekli cezai sorumluluğu ve testlerin hazırlanmasındaki mali külfeti peşinen kabullenmiş sayılır.

2 2016 GÜZ DÖNEM SONU şağıdakilerden hangisi bilimsel araştırmanın aşamalarından biri değildir? Veri analizinin her ortamda aynı sonucu verecek şekilde tasarlanması Bulguların yorumlanması ve rapor yazımı raştırma konusunun seçilmesi ve araştırma probleminin belirlenmesi raştırmanın evreninin belirlenmesi ve örneklem seçimi raştırma için uygun araştırma tipi, yöntem ve tekniklerin seçilmesi Bilimsel gücü açısından sosyolojiyi bilimlerin kraliçesi ve geleceğin bilimi olarak gören düşünür Durkheim Marx Simon Comte Weber şağıdakilerden hangisi Weber'in bürokrasi modelinin özelliklerinden biri değildir? SOSYOLOJİYE GİRİŞ Yasal-ussal otoriteye dayalı bir yönetim biçimi olması Kapitalist veye sosyalist ekonomik düzenlemeye sahip olması Modern gücün temelini oluşturması Tüm modern toplumlara özgü bir örgüt modeli olması İnsan ilişkilerinin kişisellikten çıkmasına, boğucu ve tekdüze işleyişine neden olması şağıdakilerden hangisi Michel Foucault nun iktidar olgusuna ilişkin değerlendirmeleri içinde yer almaz? İktidar toplum üzerindeki kontrolü artıran farklı bilgi türlerinin ortaya çıkmasına neden olur. İktidar kavramı daha çok bilgi ile ilişkili bir durumdur. İktidar ve bilgi birbiriyle ilişkilidir. İktidar toplumsal yaşamın doğal gerçekliğe dönüştürüldüğü bir süreçtir. İktidar yalnızca devletle ve onun toplum üzerindeki yönetsel iradesi ile sınırlı değildir. Kültürü estetik mükemmelikle özdeşleştiren düşünür Benjamin Geertz rnold darno Lowenthal Küreselleşme sürecinin bir yüzü yerel olanın evrenselleşmesi ise, diğer yüzünün küresel olanın yerelleşmesi olduğunu; bu nedenle küreselleşmeden değil, küyerelleşmeden söz edilmesi gerektiğini belirten düşünür Robertson Schiller ppadurai Tomlinson Friedmann Kapitalist sistemin yeniden üretimini sağlayan ve meşrulaştıran kültürel yapıya ne ad verilir? Popüler kültür Olumlayıcı kültür lt kültür Yüksek kültür Folk kültür 2 İzleyen sayfaya geçiniz.

3 2016 GÜZ DÖNEM SONU Egemen kültürel değerlere topyekün bir şekilde direnen grupların yaşam biçimlerine işaret etmek üzere kullanılan kültür kavramı Folk kültürü lt kültür Karşıt kültür Kitle kültürü Yüksek kültür Kadın ın ezilmişliğinin temeli kadının ruhudur; kadının ezilmişliğinde cinselliğin rolü Freud un kuramından ve Oedipus döneminden kaynaklanır. Zira otorite, özerklik ve evrensellik erkeğin mülkiyetinde kalırken, aşk, bağımlılık ve adanmışlık kadının tek mülkiyeti olur şeklinde tanımlanan feminist yaklaşım aşağıdakilerden Ekofeministler Psikanalitik feministler Varoluşçu feministler Postmodern feministler Radikal feministler 10. şağıdakilerden hangisi G. P. Murdock a göre ailenin evrensel işlevlerinden biri değildir? Birincil sosyalizasyon işlevi ilenin cinsel işlevi Ekonomik işlevi Eğitim işlevi Yeniden üretim işlevi 11. şağıdakilerden hangisi kadının işgücü piyasasında karşılaştığı ayrımcı uygulamalara örnek oluşturmaz? Sendikalarda yönetime katılımlarının zayıf olması ile içindeki rollerine uygun görevlerde çalıştırılmaları Düşük statülü işlerde istihdam edilmeleri Ücretli işçi olarak çalışan kadınların kolektif örgütlemelerinin zayıf olması Ev işlerinden ve çocukların bakımından sorumlu tutulmaları 12. şağıdakilerden hangisi kırsal ailede kadın emeğinin sömürüsünün artmasının nedenlerinden biri değildir? Kadının ücretli emeği Erkeğin mevsimlik işçiliği Küçük meta üreticiliği Kırdan kente göç Küçük köylü mülkiyeti 13. Din ve toplumsal tabakalaşma açısından kast sistemine dair aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır? Kast sisteminde her tabakaya ancak doğumla ait olunur. Kast düzeninin belirleyici özelliği değişmez olarak kabul edilen eşitsizlik ilkesidir. Kast düzeninde kastlar arası geçiş mümkündür. Kast sisteminde dini bilgi ilgili kastla sınırlıdır. Dini tutumlardaki yenilenmeler Brahmanlardan kaynaklanır. 3 İzleyen sayfaya geçiniz.

4 2016 GÜZ DÖNEM SONU Din ve toplum ilişkisi açısından aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır? Yayılma sürecinde yaşamın tüm alanlarına girmiştir. Yaşamla ve ölümle başa çıkmamızı sağlar. Sekülerleşme sürecinde kendi alanına geri çekilmiştir. Kendimizi bilinmeyenle ilişkilendirmemizi sağlar. Sekülerleşme sürecinde toplumsal alanın tamamına yayılmıştır. 15. Büyüden tamamen kopmayı temsil eden, Tanrı'nın mutlak aşkınlığını ve bireyin manevi soyutlanmışlığını temel alan öğreti Taoizm Satanizm Brahmanizm Kalvinizm Şintoizm 16. Din'i sosyal psikolojik yaklaşım içerisinde değerlendiren Max Weber in incelediği dünya dinleri arasında aşağıdakilerden hangisi yer almaz? Konfüçyenizm Hinduizm Sihizm Hıristiyanlık İslam 17. Hukuk Sosyolojisi kavramı ilk kez aşağıdaki hangi düşünür tarafından kullanılmıştır? 18. I. Mülke ilişkin suçlar II. Dinî suçlar III. Duygusal suçlar IV. lkol, uyuşturucu ve sağlık suçları Yukarıdakilerden hangileri sınıflandırılan suç tiplerindendir? I ve II II ve III II ve IV I, III ve IV I, II, III ve IV 19. Bazı insanların doğuştan suça eğilimli olduğunu ve suçlu insanların, kafa yapılarından hemen tanınabileceğini iddia eden düşünür Grotius Clinard Bowlby nzilotti Lombroso 20. I. Biyolojik yaklaşımlar II. Psikolojik yaklaşımlar III. Sosyolojik yaklaşımlar Yukarıdakilerden hangileri sapmaya ilişkin temel yaklaşımlardandır? nzilotti Elrich Grotius Gurvitch Macionis Yalnız I Yalnız II I ve II II ve III I, II ve III 4 İzleyen sayfaya geçiniz.

5 2016 GÜZ DÖNEM SONU yılında John Logie Baird in elektronik olarak elde ettiği bir resmi, ışıktan oluşan bir yüzey üzerine aktarmasıyla oluşturduğu yeni ortam Fotoğraf Sinema Televizyon Video Bilgisayar şağıdakilerden hangisi görsel algı yanılsamalarından biri değildir? Poggendorff yanılsaması Muller Lyler yanılsaması Bresson yanılsaması Zollner yanılsaması Wundt yanılsaması Bilgi kuramında gerçekçi anlayışa karşıt olarak, doğru ve kesin mutlak anlamda bir bilginin mümkün olmadığını savunan görüş Gerçeklik Realizm Gerçeküstücülük Doğruluk Septisizm Görsel bir kompozisyondaki denge türleri aşağıdakilerden hangisinde birlikte ve doğru olarak verilmiştir? Devingen denge Uzamsal denge Durağan denge Nötr denge Uzamsal denge Devingen denge Durağan denge Nötr denge Devingen denge Uzamsal denge Grafik gölge Nötr denge Uzamsal gölge Devingen denge Durağan gölge GÖRSEL ESTETİK Bir canlı nesnenin ya da bir insanın duruş, bakış gibi resmedildiği an ın süresine ne ad verilir? Çerçevelenmiş bir yüzey olarak kadrajın en güçlü olduğu bölümler aşağıdakilerden hangisinde birlikte ve doğru verilmiştir? Çerçevenin dışı ve köşeleri Çerçevenin merkezi ve köşeleri Çerçevenin içi ve dışı Çerçevenin merkezi ve boş alanları Çerçevenin dolu ve boş alanları Resmedilen yüzeyin yeniden üretilebilmesinin, o eserin biricikliğini bozmaya çalıştığını ileri süren, orijinal resmin kendine özgü bir aurası olduğunu savunan kuramcı aşağıdakilerden Rudolf rnheim Walter Benjamin Marshall McLuhan Neil Postman Herbert Marcuse Resim sanatında ışık kullanımının bir yenilikçi duruş olarak ortaya çıktığı, idealleşmiş figürler, matematiksel perspektif kuralarına uygun olarak tasarlanmış kompozisyonların dikkat çektiği dönem Yunan Mısır Dada Rönesans Barok Görselleştirme ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır? Görselleştirme denildiğinde elle tutulabilecek bir şeyden söz edilmemektedir. Görselleştirme zihinsel bir süreçtir. Görselleştirme senaryonun çekim sürecidir. Yönetmen, görselleştirmeyle iletisini daha teknik bir deyişle senaryoyu, kendine göre açıklamaya, güçlendirmeye ve yorumlamaya çalışır. Görselleştirme sürecinde belirleyici olan şey, görsel yapıyı ortaya çıkartan olgudur. 10. Polarite nedir? Resmedilme eylemi an ı n Zaman boyutu Resmedilen an Çekim süresi Işığın dalga boyudur. Dalga boyu ile ters orantılıdır. Işığın genliğidir. Işığın titreşim açısıdır. Elektromanyetik ışınım tayfıdır. 5 İzleyen sayfaya geçiniz.

6 2016 GÜZ DÖNEM SONU Kameranın gerçek konuyu ham bir malzeme olarak kullanıp yeni bir durum ortaya çıkarmasına ne ad verilir? Kameranın alt açıda kullanılması Kameranın konuyu yeniden yaratması Kameranın serbest kullanılma durumu Kameranın konunun içine girmesi Kameranın dolaylı kullanımı 12. İki tane farklı, bir dakika düşünün; bir dakika dişçi koltuğunda, bir dakika sevdiğiniz bir dostunuzla birlikte. Yukarıdaki ifadeye göre, aşağıdakilerden hangisi söylenemez? Farklı hissediş nedeniyle bu olaylara zaman dışı deriz. Saat zamanı iki olayda da aynıdır. Dişçi koltuğundaki bir dakika saatler gibi hissedilirken dostumuzun yanındaki bir dakika saniye gibidir. İki olay hissediş olarak farklıdır Hissediş olarak bu olayların biri uzundur, diğeri kısadır. 13. şağıdakilerden hangisi, sanat eserinde yüzey seçimi konusunda belirleyici bir öge değildir? İzleyiciyle buluşma mekânları Uygulanan resmin boyutları Uygulanan resmin konusu Resmin renk özellikleri Uygulanan resmin dokusu 14. Kameranın konumuyla olayı dışardan bir izleyici olarak takip etmesine ne ad verilir? Nesnel kamera kullanımı Kameranın alt açıda kullanılması Kameranın konunun içine girmesi Kameranın göz seviyesinde kullanılması Öznel kamera kullanımı 15. Güçlü ışık gölge kullanımı ve resimsel düzenlemeyi dramatik bir açıdan ele alışıyla barok sanatının en özgün uygulayıcılarından biri olan, ziz Matta ve Melek, ziz Matta ya Çağrı ve ziz Matta nın Öldürülmesi gibi görkemli resimleri yapan İtalyan ressam kimdir? 16. Işığın özelliklerinden biri olan ve dalga boyu ile ters orantılı olarak tanımlanan ve insan gözünün bu özelliği renk olarak algıladığı kavram Şiddet Frekans Gri tonu Işık tayfı Polarite 17. Saat zamanı içinde hissedilen zamana ne ad verilir? Fiziksel zaman Saat zamanı Nesnel zaman Öznel zaman Ölçülen zaman 18. Nesnel zaman ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır? Nesnel zaman fiziksel olarak ölçülemeyen zamandır. Ölçülebilen zamandır. Güneşin hareketiyle ilgilidir. Fiziksel zaman olarak da bilinir. Nesnel zaman denildiğinde saat akla gelir. 19. Kameranın bir kez çalışıp durmasıyla elde edilen yapımın en küçük parçasına ne ad verilir? Görsel yapı Görüntü boyutu Kamera açısı Kurgu Çekim 20. Doğaya sadakat ve gerçekliği taklit etme çabası aşağıdaki estetik anlayışlarından hangisini ifade eder? Michelangelo Bellini Leonardo da Vinci Botticelli Caravagio Geleneksel estetik Modern estetik Postmodern estetik Yapısalcı estetik Karşı sanat (anti- sanat) estetiği 6 İzleyen sayfaya geçiniz.

7 RDYO VE TELEVİZYON PROGRMCILIĞININ TEMEL KVRMLRI 2016 GÜZ DÖNEM SONU Tematik kanal aşağıdakilerden hangisiyle ifade edilir? Yalnızca türdeş programları yayınlayan kanal Radyo yayını yapan kanal Yasal yayın yapan kanal nlatı yapısına uygun yayın yapan kanal Canlı yayın yapan kanal şağıdakilerden hangisi türlerin sınıfsal ayrımları ve ilk tür analiz çalışmalarını ortaya koymuştur? ristoteles Mittel ltman Neale Brown şağıdakilerden hangisi radyoyu diğer iletişim araçlarından üstün kılan özelliklerden biri değildir? Kişisel olması Gönderdiği iletiler açısından uzun ömürlü olması Hızlı olması Ucuz olması Bireye seslenmesi Orman yangınları sorununu ortaya koyup, orman yangınlarını çıkaran nedenleri ve ardından orman yangınlarının sonuçlarının neler olduğunun anlatılacağı konu ile ilgili bir programın tasarım yaklaşımı aşağıdakilerden Zamandizinsel yaklaşım Sav-karşıt sav yaklaşımı Neden-sonuç yaklaşımı Sorun-çözüm yaklaşımı Kategori yaklaşımı Kısa ve ayrıntısız bir biçimde hazırlanan ve süre olarak üç ila beş dakikayı geçmeyen haber bültenlerine ne ad verilir? Programın temelini oluşturacak düşüncelerin belirlenmesi, yer alması istenen düşüncelerin dökümünün yapılarak, önemli düşüncelerin seçilmesi, ana başlıkların düzenlenmesi tasarım çalışmalarının hangi aşamasında gerçekleştirilir? raştırma Süre belirleme maç belirleme Gerekçe yazma Taslak hazırlama şağıdakilerden hangisi radyo program yapım unsurlarından biri değildir? Programın biçimi Programın süresi Programın seslendirilmesi Programın bütçesi Programın yayın zamanı Televizyon programcılığında neyin nasıl anlatılacağına karar vermek için yapılan çalışmaya ne ad verilir? Yapım Planlama Kurgu Program tasarımı raştırma Programcının yayınla ilgili sorumluluğunun kalmadığı aşama aşağıdakilerden Yayın aşaması Öneri aşaması Planlama aşaması Denetleme aşaması Taslak aşaması 10. şağıdakilerden hangisi yayın aşamasının ilk basamağını oluşturmaktadır? Röportajlar na haber bültenleri ra haber bültenleri Tartışma ve yorum programları Gündem tartışmaları Kurgu aşaması Gerekçe aşaması Planlama aşaması Deneme aşaması Seslendirme aşaması 7 İzleyen sayfaya geçiniz.

8 2016 GÜZ DÖNEM SONU Konunun yaş grupları, siyasi görüş, cinsiyet, gelir düzeyi, coğrafi bölge gibi sınıflandırıldığı tasarım yaklaşımı Zamandizinsel yaklaşım Neden-sonuç yaklaşımı Kategori yaklaşımı Sorun-çözüm yaklaşımı Sav-karşıt sav yaklaşımı 12. Program metninin somut bir biçime dönüşmesi yayın aşamalarından hangisinde olmaktadır? Öneri aşaması Seslendirme aşaması Planlama aşaması Kurgu aşaması Deneme aşaması 13. Bir yapım için gerekli fikri bulma aşamasından senaryo tasarımına kadar olan süreçleri kendi becerileri ile gerçekleştirebilen yönetmen için aşağıdakilerden hangisini söylemek daha uygundur? Yaratıcı yönetmen Yapımcı yönetmen Uygulayıcı yönetmen Yardımcı yönetmen Teknik yönetmen 14. Belirli bir konu hakkında bilgi almak, bir fikri tartışmak ve kimi zamanda eğlendirmek için yapılan amaçlı konuşmalara ne ad verilir? Tartışma Röportaj Program Haber Sohbet 15. Görüntüde yer alan nesnelerin ya da görsel öğelerin birbirleri ile ilişkisini tanımlayan kavram 16. şağıdakilerden hangisi mekân röportajı yaparken dikkat edilmesi gerekenlerden biri değildir? Sadece kapalı uçlu sorular sorulmalı Ses düzeyleri kontrol edilmeli Yedek piller alınmalı Ses kayıt cihazı kontrol edilmeli Kayıt bittikten sonra, ses kaydının sorunsuz olup olmadığı kontrol edilmeli 17. şağıdakilerden hangisi bir televizyon yapımının işlevleri arasında değildir? Mal ve hizmetlerin tanıtımı Haber verme Eğitme Üretimi arttırma Eğlendirme 18. Çok kameralı çekimlerde her kameranın çekeceği görüntünün tanımını, çekim ölçeğini, kamera hareketlerini ve çekim sırasını tanımlayan kartlara ne ad verilir? Oyuncu kartları Çekim kartları ksiyon kartları Kamera kartları Diyalog kartları 19. şağıdakilerden hangisi gelir kaynaklarına göre sınıflandırılan radyo istasyonlarından biri değildir? Hükümet radyoları Kurumsal radyolar Ticari radyolar Topluluk radyoları Ulusal radyolar 20. Kalp sağlığı hakkında uzman doktorla yapılan röportaj hangi röportaj türüne örnektir? Enstantane bilgisi Kompozisyon bilgisi Estetik bilgisi Mizansen bilgisi Çekim ölçeği bilgisi Sokak röportajı Tanık röportaj Haber röportaj Portre röportaj çıklayıcı röportaj 8 İzleyen sayfaya geçiniz.

9 2016 GÜZ DÖNEM SONU : here on vacation? B: No, I m not. I m at college. dialogue above? şağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı You are We are m I re we re you : Where are Brad s books? B: on the desk. dialogue above? şağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı It s You re They re He s We re : is your mother? B: She s fine, thank you. dialogue above? şağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı Where How Who When What Mum shopping on Mondays. İNGİLİZCE-I Mehmet cleans the house he s very lazy. şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi sometimes never always usually often no big malls in our neighborhood. şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi They are There are This is There is These are : Laura studying for her English exam? B: No, she s not. dialogue above? şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi şağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı takes has gets makes goes Is Does Do m re 9 İzleyen sayfaya geçiniz.

10 2016 GÜZ DÖNEM SONU : Where s Josh? B: He s volleyball right now. dialogue above? şağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doing having taking playing going My favorite season is winter. I love the weather. şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi humid hot cold warm sunny 10. The sun is. şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi gray blue yellow white pink 11. I to wear casual clothes on the weekend when I relax. 12. : How are the jeans in the window? B: They re $150. dialogue above? şağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı cost price money many much 13. I think is a really interesting country. şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi German Thai Russian Italian Spain 14. : Can we go to the Eiffel Tower when we go to Paris? B: Yes, you. dialogue above? şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi şağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı like need have enjoy hate do have can are need 10 İzleyen sayfaya geçiniz.

11 2016 GÜZ DÖNEM SONU : Karl study English yesterday? B: Yes, he did. dialogue above? şağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı Has Is Does Did Can 16. I Spanish food for my family yesterday. şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi can cook cooking cook cooked cooks 17. Last summer I camping with my classmates. 18. Our vacation fun because we only went to museums! şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi hasn t wasn t doesn t didn t isn t 19. There aren t cookies at home. şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi any some a a lot much 20. That restaurant was great. I thought the food was. şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi şağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi went did got had made awful tasteless terrible delicious friendly 11 İzleyen sayfaya geçiniz.

12 Was bedeutet das Gegenteil von nie? nie sözcüğünün zıt anlamlısı manchmal oder oft vielleicht immer Die Kinder kommen gegen fünf Uhr. Wie lautet der obige Satz auf Türkisch? Verilen cümlenin Türkçesi aşağıdakilerden Beşten sonra çocuk kalmaz buralarda. Çocuklar tam beşte burada olur. Beş tane çocuk gelir. Çocuğunuzu beşe doğru almalısınız. Çocuklar beşe doğru geliyor. : Wie ist der Fisch? B :.. LMNC-I 2016 GÜZ DÖNEM SONU Mein Sohn wohnt.. nah. Welches Wort passt in die obige Lücke? 5. grau / braun / rot / gelb / kurz Welches Wort passt nicht zu den anderen in der obigen Wortgruppe? Cümlede boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi tamamlar? Verilen sözcük grubuna uymayan sei auf braun für rot bei grau ganz kurz gelb Welcher Satz ergänzt den obigen Dialog? Wir gehen zusammen mit meinen Eltern essen. Welches hat die gleiche Bedeutung mit dem obigen Satz? Verilen cümle ile aynı anlamı taşıyan Meine Eltern wollen essen gehen. Meine Eltern essen immer zusammen. Wir gehen mit meinen Eltern gemeinsam essen. Wir können heute zusammen essen. Wir gehen ohne meine Eltern zum Essen. Was hast du in deiner Tasche? Welche ntwort passt zur obigen Frage? Verilen karşılıklı konuşmayı aşağıdakilerden hangisi tamamlar? Verilen sorunun cevabı aşağıdakilerden Ich wohne in Berlin. Der Fisch ist frisch. Er kocht jeden Tag Fisch. Ich trinke gern Wein. Wir essen Fisch. Ein Buch. Ich habe eine neue Idee. Ich wohne hier. Ich benutze einen Laptop. Ich habe die nzeige gelesen. 12 İzleyen sayfaya geçiniz.

13 2016 GÜZ DÖNEM SONU Wohnung liegt dritten Stock Welche Wörter passen in die obigen Lücken? 11. Ute liest immer... Schlafen. Welches Wort passt in die obige Lücke? 9. Cümlede boş bırakılan yerleri aşağıdakilerden hangileri tamamlar? Meine / aus Unsere / im Zur / eine Deine / zum Mit / an Wie lautet das Wort anrufen in der Imperativ-Form 2. Person Singular? nrufen sözcüğünün 2. tekil şahıs emir cümle şekli nrufen! Ruf an! nrufst! Rufst an! Rufet an! 10. Die Grippe / Das Heimweh / Der Husten / Die Bronchitis / Das Fieber Welches Wort passt nicht zu den anderen in der obigen Wortgruppe? Cümlede boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi nach das am vor dem zwischen dem bei 12. Ich möchte eine. Eis bitte! Welches Wort passt in die obige Lücke? Cümlede boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi tamamlar? Kugel Glas Dose Teller Saft 13. In Selanik. Welche Frage passt zur obigen ntwort? Verilen cevabı gerektirecek soru Starb tatürk voriges Jahr? Kennen Sie tatürk? Wann starb tatürk? Wo ist tatürk geboren? Wer ist tatürk? 14. Welches ist kein zusammengesetztes Wort? Verilen sözcük grubuna uymayan Verilenlerden hangisi birleşik sözcük değildir? Die Grippe Das Fieber Die Bronchitis Das Heimweh Der Husten Der Monat Der pfelsaft Der Terminkalender Der Hochzeitstag Der Elternabend 13 İzleyen sayfaya geçiniz.

14 2016 GÜZ DÖNEM SONU Bunu düşüneceğim! 18. Eine Nachricht hinterlassen. Wie lautet der obige Satz auf Deutsch? Wie lautet der obige Satz auf Türkisch? Verilen cümlenin lmancası aşağıdakilerden Verilen cümlenin Türkçesi aşağıdakilerden Ich überlege es mir noch! Gern geschehen! Birinin telefonunu yönlendirmek. Das habe ich mir auch gedacht! Birini tebrik etmek. Ich kann das erklären! Birbiriyle selamlaşmak. Ich kann das Modell nehmen! Bir bilgi vermek. Bir mesaj bırakmak. 16. Klaus auf der Bank und hat Geld abgehoben. Welches Wort passt in die obige Lücke? Cümlede boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi tamamlar? soll wurde war sind wird 17. Hast du eine Kamera? Welche ntwort passt zur obigen Frage? 19. Die Freunde gratulieren zum Geburtstag. Wie lautet der obige Satz im Perfekt? Verilen cümlenin di'li geçmiş zaman şekli Die Freunde sind zum Geburtstag gratuliert. Die Freunde haben zum Geburtstag gratuliert. Die Freunde haben zum Geburtstag gegratuliert. Die Freunde wollen zum Geburtstag gratulieren. Die Freunde müssen zum Geburtstag gratulieren. 20. Ich muss noch meinen.. Welches ergänzt die Lücke im obigen Satz? Verilen sorunun cevabı aşağıdakilerden Verilen cümleyi aşağıdakilerden hangisi tamamlar? Er hat die Kamera verkauft. Uns gefällt die grosse Kamera. Nein, wir möchten etwas essen. Ja, ich habe eine Kamera. Ja, sie will mitkommen. uto im Werkstatt abgeben. Kind bei den Nachbarn abgeben. Urlaubsantrag ausfüllen. bwesenheitsmail organisieren. Blumen gießen. 14 İzleyen sayfaya geçiniz.

15 2016 GÜZ DÖNEM SONU Cet été, ma fille va États-Unis pour un stage. Choisissez le mot qui convient. Cümledeki boşluğu aşağıdakilerden hangisi doğru şekilde tamamlar? aux à au en l - Laurence, tu veux des pommes de terre? - Oui,! Choisissez la réponse qui convient. Yukarıdaki konuşmada boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi doğru şekilde tamamlar? j adore les laitages je déteste les fruits je mange des féculents j aime beaucoup les légumes j aime les gâteaux À louer petit appt. dans bel imm. avec cuis. séparée, 400 par mois. Trouvez l équivalent des mots soulignés. Yukarıdaki cümlede altı çizili kısaltmaların karşılığı olan sözcükler aşağıdakilerden apporter / immeuble / cuisson apporter / immobile / cuisine appartement / immeuble / cuisine apprendre / immeuble / cuisse appartement / image / cuisine -Thierry Laplume, bonjour. - FRNSIZC-I Choisissez la réponse qui convient. Yukarıdaki konuşmada boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi doğru şekilde tamamlar? Ça va, Paul? - Non, pas très bien. - Qu est-ce qui ne va pas? -. Choisissez le mot qui convient. Yukarıdaki konuşmada boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi doğru şekilde tamamlar? Je voudrais un pansement, s il vous plaît Tu ne vas pas chez le médecin Non, je n ai pas mal au ventre Je vais prendre un médicament J ai mal à la tête I. Ouvrir la porte du four à micro-ondes. II. Placer les aliments sur le plateau tournant. III. Fermer la porte du four. IV. Entrer votre code secret. V. Régler le minuteur et la température. Choisissez la phrase qui ne convient pas à l ensemble. Sırasıyla okunduğunda anlam bütünlüğünü bozan cümle I II III IV V - Qu est-ce que c est, ce grand bâtiment? - le tout nouveau centre commercial:. plusieurs magasins! Choisissez les expressions qui conviennent. Yukarıdaki konuşmada boş bırakılan yerleri aşağıdakilerden hangisi doğru şekilde tamamlar? Salut! Moi, c est Jacques! Bonjour, je suis italien. Bonjour, j ai 36 ans. Bonjour! bientôt! Sylvie Baudour, enchantée! Il y a / voilà Il y a / c est C est / il y a Voilà / ça, c est C est / voilà 15 İzleyen sayfaya geçiniz.

16 2016 GÜZ DÖNEM SONU À l aéroport, votre vol a du retard. Très énervé, vous parlez avec un responsable de la compagnie aérienne. Vous lui dites: Trouvez ce que l on a pu dire dans la situation donnée. Verilen durumda söylenmiş olabilecek sözü bulunuz. Je suis désolée pour cette attente. C est à cause de la grève. C est pas possible, ça! J attends depuis deux heures. Ça ne va pas, non? Vous pouvez bien prendre le train! C est bon, calmez-vous, monsieur. llez prendre un café. Excuse-moi. Je suis vraiment désolée pour ce retard. - Bütün gün çalıştılar. Choisissez la traduction qui convient. Yukarıdaki cümlenin Fransızca karşılığı Ils ont toujours travaillé. Ils ont travaillé pendant le jour. Ils ont travaillé tous les jours. Ils ont travaillé toute la journée. Ils ont tout travaillé dans la journée D accord, il y a un train à 9h05 puis un autre à 10h40. Choisissez la réplique qui convient. Yukarıdaki konuşmada boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi doğru şekilde tamamlar? Je voudrais aller à Poitiers demain matin. Le train va arriver à quelle heure? Je voudrais prendre le train de 11h demain. C est combien l aller simple pour Rouen? Je viens de faire une réservation sur Internet. 11. habitons / y / plus / n / nous I II III IV V Mettez dans le bon ordre. Yukarıdaki kelimelerin anlamlı ve kurallı bir cümle oluşturan sırası aşağıdakilerin hangisinde doğru olarak verilmiştir? IV / II / III / V / I IV / II / V / I / III V / II / IV / I / III V / IV / II / I / III V / IV / II / III / I Ce soir, je ne mets pas de jupe. Et toi? -! Choisissez la réponse qui convient. Yukarıdaki konuşmada boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi doğru şekilde tamamlar? Moi aussi, je mets une belle robe Moi non plus, je mettrai un pantalon Moi aussi, je ne mets pas de jupe Moi non plus, je préfère mettre une jupe Moi aussi, je mets une jupe Julie,...? - Oui, je sors avec mes meilleurs amis ce soir pour fêter mon anniversaire. Choisissez la question qui convient. Yukarıdaki konuşmada boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi doğru şekilde tamamlar? tu vois tes parents ce soir tu as l air heureux tu es malheureuse tu as l air triste tu mets des lunettes de soleil 16 İzleyen sayfaya geçiniz.

17 2016 GÜZ DÖNEM SONU I. Servez avec du riz. II. Cuisez la viande pendant 10 minutes. III. Salez et poivrer avant de servir. IV. joutez le curry, la crème et la viande et laissez cuire 45 minutes. V. Enlevez la viande et faite cuire 13 minutes l oignon et les tomates. Mettez dans le bon ordre. Yukarıdaki cümlelerin anlamlı ve kurallı bir paragraf oluşturan sırası aşağıdakilerin hangisinde doğru olarak verilmiştir? II, III, I, IV, V II, IV, V, I, III II, V, IV, III, I IV, V, II, I, III V, IV, II, I, III Je vais te téléphoner dans un quart d heure. Trouvez l équivalent de l expression soulignée. Yukarıdaki konuşmada altı çizili ifadenin eş anlamlısı tout à l heure bientôt tout de suite plus tard dans 30 minutes vant, nous de la danse chaque samedi. ujourd hui, nous notre temps devant la TV. Choisissez les mots qui conviennent Voilà le musée d Orsay est très connu pour ses collections de peintures impressionnistes! Choisissez le mot qui convient. Cümledeki boşluğu aşağıdakilerden hangisi qu quel qui que quoi Tu as invité Jeanne et Sophie? - Oui! Je. ai téléphoné la semaine dernière pour. inviter. Choisissez les mots qui conviennent. Cümledeki boşluğu aşağıdakilerden hangisi les / leur les / lui leur / les leur / l lui / les Dans quel but vous visitez le Canada? - faire des études. Choisissez le mot qui convient. Cümledeki boşluğu aşağıdakilerden hangisi Pour vec À cause de Parce que C est Ils ne connaissent pas très bien ce peintre. Ils ne ont rencontré qu une seule fois à une exposition. Choisissez le mot qui convient. Cümledeki boşluğu aşağıdakilerden hangisi Cümledeki boşluğu aşağıdakilerden hangisi faisons / avons passé avons fait / passions allons faire / sommes passés venons de faire / allons passer faisions / passons ces leur les leurs l 17 TEST BİTTİ.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO :... DİKKT: Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO :... DİKKT: Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO :... DİKKT: Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO :... DİKKT: Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO :... DİKKT: Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2142 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2521 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. NDOLU ÜNİVERSİTESİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ 2154 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :...

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2511 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2183 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2512 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2144 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2175 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2196 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

BÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

BÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! B KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF ALMANCA 2015 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 26 KASIM 2015 Saat: 11.20

Detaylı

CÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

CÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! C KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF ALMANCA 2015 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 26 KASIM 2015 Saat: 11.20

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine http://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine http://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2178 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF ALMANCA 2015 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 26 KASIM 2015 Saat: 11.20

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 2015 8. SINIF 2. DÖNEM DERSİ MERKEZİ ORTAK (MAZERET) SINAVI 17 MAYIS 2015 Saat: 11.20 Adı ve

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF ALMANCA 2015 8. SINIF 2. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 30 NİSAN 2015 Saat: 11.20

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2168 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2152 2015 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI ALMANCA 2016 A SORU SAYISI : 20 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI 24 KASIM 2016 Saat: 11.20 Adı ve

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2177 2015 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler Fransızca-Hintçe

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler Fransızca-Hintçe Dilekler : Evlilik Félicitations. Nous vous souhaitons à tous les deux tout le bonheur du monde. त म ह र श द क अवसर पर बध ई ह. म र आश र व द ह क त म सद स ख रह. Yeni evli bir çifti Félicitations et meilleurs

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 2015 8. SINIF 2. DÖNEM DERSİ MERKEZİ ORTAK (MAZERET) SINAVI 17 MAYIS 2015 Saat: 11.20 Adı ve

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2160 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2183 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2142 2015 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2152 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2140 2015 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2143 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2185 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2522 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2142 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2514 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2511 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2169 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2177 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ 2177 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2172 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2521 2015 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2155 2015 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2175 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2171 2015 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2104 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2176 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2000 2014 - TEK DERS SINAVI - 1. OTURUM - Pazar 14:00 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2152 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ 2106 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2169 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon numaranızı

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2156 2015 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 245 203 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2172 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2179 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

COMPUTER: Mission Berlin. 9 Kasım 1989, akşam saat Görevini tamamlamak için 15 dakikan kaldı. Ama hala dikkatli olmak zorundasın.

COMPUTER: Mission Berlin. 9 Kasım 1989, akşam saat Görevini tamamlamak için 15 dakikan kaldı. Ama hala dikkatli olmak zorundasın. Bölüm 24 Zaman Geçiyor Anna 1961 yılında sakladığı metal kutuyu bulur ama kutu paslandığı için açamaz. Açmayı başardığında içinde eski bir anahtar bulur. Bu, sırrın anahtarı mıdır? Zaman su gibi akıp gider

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2586 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL ÖĞRENCİNİN NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon numaranızı

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2103 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2152 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2155 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2101 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2138 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon numaranızı

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL ÖĞRENCİNİN NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon numaranızı

Detaylı

COMPUTER: Mission Berlin. 9 Kasım, sabah saat 11.05. Görevini tamamlamak için 65 dakikan var.

COMPUTER: Mission Berlin. 9 Kasım, sabah saat 11.05. Görevini tamamlamak için 65 dakikan var. Bölüm 14 Gelecek Đçin Geçmişe Anna zaman makinesini bulur ve teröristlerin tarihi bir olayı silmek istediklerini öğrenir. Ama hangi olayı? Oyuncu onu 1961 yılına gönderir. Sadece 60 dakikası vardı. Rahibe

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 269 203 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon numaranızı

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL ÖĞRENCİNİN NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon numaranızı

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL ÖĞRENCİNİN NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon numaranızı

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme

Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme - Olmazsa olmazlar Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme İngilizce konuşuyor musunuz? Parlez-vous anglais? Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak

Detaylı

Seyahat Genel. Genel - Olmazsa olmazlar. Genel - Muhabbet. Yardım isteme. Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak

Seyahat Genel. Genel - Olmazsa olmazlar. Genel - Muhabbet. Yardım isteme. Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak - Olmazsa olmazlar Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme Parlez-vous anglais? Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak Parlez-vous _[langue]_? Birinin belli bir dili konuşup konuşmadığını

Detaylı

Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme

Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme - Olmazsa olmazlar Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme İngilizce konuşuyor musunuz? Parlez-vous anglais? Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2134 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve

Detaylı