A. Şirket ve Şirket İlkeleri Amacı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "A. Şirket ve Şirket İlkeleri Amacı"

Transkript

1

2 A. Şirket ve Şirket İlkeleri Amacı 1. ORVELİFE ORGANİK YAŞAM ÜRÜNLERİ MEDİKAL İNŞ.SAN VE TİC TLD ŞTİ (Bu kitapçıkta bundan sonra şirket ünvanı kısaca ORVELİFE olarak geçecektir.) "Aziziye mh.aziziye cd Zeybekoğlu Apt No:7kat2/101" adresinde olup, faaliyetlerine 08/10/2014 tarihinde başlamıştır. 2.Orvelife 'a temsilcilik için başvuruda bulunmuş ve Orvelife tarafından başvurusu onaylanmış her yeni temsilcinin talep ettiği ürünler ile gönderilecektir ve tüm temsilciler bu şirket ilkelerini bilmek zorundadır. 3. Orvelife Şirket ilkeleri; Orvelife Temsilcileri nin, temsilci Tanımı kapsamında, eğitim ve etkinlikler gibi; gerekli olan bütün kuralları belirlemek, Uygunsuz ve yasal olmayan ticari eylem, davranış ve yönelimleri engellemek ve önlemek amacı ile oluşturulmuştur. 4. Orvelife, ürünlerini temsilcilerimiz aracılığı ile tüketicilere ulaştırmaktadır. Perakende satış ve/veya kurulan satış ekiplerinden Kazançlar oluşmaktadır.bu oluşan kazançlar satış ekibi gelirleri ve kişisel satış gelirleri şeklinde ödenmektedir. 5. Orvelife'da satış ekibi ve kişisel satış karlarını elde etmek için takvim ayı içerisinde kişisel belli orandaki satışların yapılması gerekir. 6. Orvelife Şirket ilkeleri; değişen ekonomik koşullar ve Yasal zorunluluklar kapsamında yeniden belirlenebilir, düzenlenebilir yada değiştirilebilir. Tüm bu değişiklikler Orvelife tarafından Orvelife temsilcilerine, Orvelife resmi web sitesi ( / temsilci / Girişi) üzerinden duyurulacaktır.

3 B. Tanımlar Temsilci: Temsilcilik Başvuru formu ve IBAN Bildirim Formu'nu imzalamış ve/veya orvelife resmi web sitesindeki temsilci bilgilerini okuyup kabul eden ve başvurusu orvelife tarafından onaylanan kişiler olarak Belirlenen bağımsız temsilcilerdir. Danışman Temsilci:Orvelife'da, satış temsilcisi olmak isteyenlere öneride bulunabilen ve temsilci olmak isteyen kişilerle karşılıklı "Orvelife temsilcilik Başvuru ve IBAN Bildirim Formu" imzalayabilen her temsilci'ye sistem tarafından otomatik olarak verilen yetki anlamına gelmektedir. Aktif ( Etkin ) Temsilci :Bir takvim ayı boyunca en az 100 puan kişisel satış yapmış temsilci olarak tanımlanmaktadır. Bu kişisel satışlarda bir takvim ayı baz alınacaktır. Dipçe : Orvelife 'da 100 puanlık bireysel satış zorunlu değildir. Puan:Orvelife tarafından saptanmış, her ürüne ait bir PSF (Perakende Satış Fiyatı), TAF (Temsilci Alış Fiyatı) ve PUAN bulunmaktadır. Temsilciler kendi alış verişlerinden,ve satış ekiplerinin oluşturdukları iş hacmine bağlı olarak değişik oranlarda gelirler elde edeceklerdir. Belirlenmiş Kazanç Süresi : Bu süre; içerisinde bulunulan takvim ayıdır. Takvim aylarının ilk günü başlangıç son günü ise kapanış olarak esas alınmıştır. Temsilcilik, temsilciliğin kapsam ve nitelikleri -Temsilci, 18 yaş ve/veya üzeri, orvelife temsilcilik sözleşmesi imzalamış, diğer bir temsilci (Danışmanlığı yapılan) tarafından önerilmiş kişidir. Temsilcilik, ilk siparişe -Temsilci kendi seçecegi ürünleri sipariş edecektir, -Orvelife temsilcileri herhangi bir gerekçe ile Orvelife'a aylık yada yıllık bir ücret yada ödenti aktarmak zorunda değillerdir. Orvelife temsilci dostu bir kuruluştur. -Temsilci, Orvelife tarafından onay alarak ilk siparişinin faturalandığı tarihi takip eden 14 (on dört) gün içerisinde sözleşmesini göndermeyerek siparişini iptal etmek istemesi durumun da, ürünlerin kullanılmamış kısmını iyi durumda olması şartıyla tekrar satılmak üzere iade etme ve bunun parasını orantılı olarak kargo, kredi kartı komisyonu vb. masraflar düşüldük ten sonra orvelife'dan geri alma hakkına sahiptir.

4 B. Tanımlar -Temsilci ye şirket (kargo) tarafından en geç 8 (sekiz) gün önce teslim edilmiş ürünlerde, "kusurlukırılmış-yıpranmış" bir ürün var ise bu ürün yenisi ile değiştirilecektir. Bu durumda Temsilci'nin bir dilekçe eşliğinde ürünü şirket merkezine göndermesi gerekmektedir. Kargo taşıması esnasında zarar görmüş ürünler için ancak Temsilci tarafından kargo teslim alınırken kontrol edilerek kurye tarafından tutulacak tutanak ile ürün değişimi yapılabilecektir. -Temsilci'nin ürün sattığı müşterilerinden bir memnuniyetsizlik ile iade durumu olduğunda, Temsilci ürünü ve müşterinin kendi yazısı ile memnuniyetsizliğini anlatır dilekçesini Şirket Merkezine kargo bedeli ödenmiş olarak gönderecektir. Şirket merkezi ürünü ve dilekçeyi inceledikten ve de uygun gördükten (kabul edilir gerekçe) sonra aynı ürünün yenisini Temsilciye gönderebilecektir. Satıcı (Temsilci) ile Alıcı (Müşteri) arasındaki bu ticaretten (tahsilat, geri ödeme vb.) Orvelife sorumlu değildir. -Temsilci, Orvelife'ın ürünler ve özellikleri hakkında katalog ve resmi web sitesinde belirttiği tanıtımların dışında açıklamalarda/iddialarda bulunamaz. -Temsilci, Orvelife'ın sunduğu ürünlerin dağıtımında yine Orvelife'nin belirlediği fiyatlar ve ilkeler kapsamında satış yapabilecek, Orvelife'ın sunduğu olanaklar ile çalışma yöntemini başka bir kişiye önerebilecektir. -Temsilci, satış ve danışman temsilci için gereken formları eksiksiz olarak Orvelife'a elden veya kargo aracılığıyla (kargo bedeli ödenmiş olarak) gönderecektir. Orvelife, zaman, zaman kargo firmaları ile daha uygun fiyat tarifeleri için anlaşmalar yapacak ve bu bilgileri mail, sms, bülten vb. araçlar ile temsilcilere ulaştıracaktır. - Bir temsilci, tüm haklarından vazgeçmeden danışman değişikliği yapamayacaktır. - Her temsilci bağımsız olarak çalışmak istediği kişi/kişileri, çalışma sürelerini kendisi belirleyecektir. -Temsilciler ilk nesil ilişkisinde bulunduğu (Danışmanlığını yaptığı) temsilcilerin eğitiminden Orvelife ürün bilgisi, çalışma biçimi vb.) sorumlu olacaktır. - Orvelife ve temsilci arasında yapılan sözleşmenin sona ermesi, sadece temsilci'nin kendi isteği ile istifa etmesi veya temsilcinin Orvelife tarafından (sadece Şirket ilkeleri ihlali nedeniyle) temsilciliğin feshi ile olabilecektir. - Evli çiſtler, isterlerse farklı temsilcilikler alabileceklerdir. -Orvelife temsilcisi olduktan sonra evlenen çiſtler bağlı oldukları danışmanlar ile devam edecek. Temsicilikleri birleştirilmeyecektir.

5 C. Kazanç Planı Grup işlem Hacmi (B) Bir temsilcinin satış ekibindeki bütün temsilcilerinin toplam ticaret hacmidir ve toplam puan olarak ifade edilecektir Toplam işlem Hacmi (A+B) Bir temsilcinin Kişisel işlem Hacmi Puanı ile satış ekibi Hacmi (Puanı)) toplamıdır. (Toplam İşlem Hacmi = Kişisel İşlem Hacmi + ekip işlem Hacmi) Bir temsilci kendi isteğiyle veya Orvelife tarafından temsilciliği fesih edilmedikçe, bir kez elde ettiği kariyer seviyesinde kalacak, fakat kariyer seviyesindeki kazancı aylık toplam ticaret hacmi(puanlarına) göre her ay değişkenlik gösterecektir. Orvelife hiçbir şekide belli kazançları garanti edemez,her temsilcinin kazancı kendisinin ve satış ekibinin yaptığı satışlara bağlıdır. Kazanç Planı Tanımı Ve Uygulama Yöntemi Hakkında Orvelife olarak temsilcilerimize sunduğumuz kazanç planı basit, anlaşılır ve temsilcilerimizin yararı amacına yönelik tasarlanmış bir ödeme planıdır. Orvelife kazanç planı bellirli isimler adı altında temsilcilerine gelir sağlamaktadır. 1. Perakende Satış Karı: %25 olarak belirlenmiştir 2. Başlangıç Primi: Danışmanlar yeni temsilci olmuş temsilcilerinin ilk siparişleri üzeriden ( KDV siz ) ürün bedelinden %10 Komisyon alır. 3. İkil Grup Kazancı İkil grupkazancı uyarınca temsilcilikler kendilerine satış ekibi kurabilir ve bu satış ekibinin ürettikleri cirolar üzerinden bellirlenen oranlarda kazanç elde ederler. Buna göre ; Her temsilci kendisine bağlı satış ekibinin toplam cirosu üzerinden aylık bazda 75 TL ile TL arasında kazanç elde edebilirler. Her danışman İkil grup sistemine göre ekibini tek bir kar mermezinden 2 hat üzerinden yapılandırır. Bu iki hatta oluşan ekip ve bu ekibin satışları aylık ikil hat cirosunu belirler. Orvelife her ayın sonunda ilgili danışmanın kar merkezinde bulunan zayıf hat cirosunun toplamı üzerinden ilgili danışmanın kazancını kendi belirlediği oranda öder. İlgili danışmanın güçlü hattındaki ciro ise bir sonraki aya devreder. 4. Ek Destek ve Primler Yaşam Destek Primi : yaşam destek pirimi danışmanların İKİL GRUP Hattındaki zayıf hat üzerinden gelen grup puanların toplam cirosuna göre ; 50 TL ile 2000 TL arasında aylık bir ek ödemedir. Danışmanlar bu pirime kalifiye oldukları her ay ulaşırlar. Bir temsilcinin Promosyonlardan faydalanabilmesi için ilk şart Promosyon süresince "belirlenen kişisel satış" kavramını yerine getirmiş olmasıdır. Temsilcinin tüm PROMOSYONlardan (ek destek ve yaşam destek bonusları...) elde ettiği kazançları hak edebilmesi için, Orvelife tarafından düzenlenecek "Tatil ve Eğitim Programlarına" ve "Liderler Toplantısına" katılım sağlamış/sağlayacak olması şartı da aranacaktır.

6 5. Kazançların Ödemeleri: C. Kazanç Planı 5.1 Orvelife tarafından bütün kazançlar, temsilcilere sadece kişisel satışlarını yaptıkları ay için bir sonraki ay içerisinde ödenecektir. Herhangi bir ay içinde kişisel satışlarını yapmadıkları durumlarda sonraki ay ödeme yapılmayacaktır. Elde edilemeyen kazanç bir üst danışman temsilciye ödenecektir. 5.2Kazançlar, takvim ayı içerisinde elde edilecek toplam grup puanlarından ödenir Ödemeler temsilcinin (bkzmad 3=%15 bürüt olarak ödencektir. 5.3 Bütün kazançlara, ödüller ve bonuslar stopaj dahildir. Orvelife prim tutarlarından net olarak % 20 Gelir vergisi stopajı kesintisini yaptıktan sonra kalan tutarı ödeyecektir. 5.4 Kazanç tutarlarından kesinti yapılmasını istemeyen temsilcilerin Gelir Vergisi Mükellefi olarak kaydolma hakları vardır. Bu durumda, Temsilciler elde ettiği kazançların karşılığı, dönemi takip eden ayın en geç 12 (oniki)'sine kadar Orvelife'a fatura düzenlemek zorunda olacaktır. Faturanın düzenlenmemesi veya Orvelife'a ulaştırılamaması durumunda,temsilciye o ay ödenecek kazancı bir sonraki ödeme takvimine ertelenecektir. 5.5 Hak edilen kazancın ödemeleri, işlem hacminin üretilmesini takip eden ayın 15 (onbeş)'inde, temsilcinin banka hesabına (IBAN) havale ve/veya eſt şeklinde yapılacaktır. Bu ödeme tarihlerinin takvim ayının Cumartesi gününe isabet etmesi durumunda ödemeler Cuma, Pazar gününe isabet etmesi durumunda ise ödemeler Pazartesi günü yapılacaktır. IBAN, para transferlerinin yanlış hesap numarası ile yapılmasını önlemek amacıyla ilk olarak Avrupa Birliği ülkelerinde ortaya çıkmış bir hesap numarası standardıdır. Türkiye'de TR ile başlayan toplamda 26 karakterden oluşan bir hesap kodlamasıdır. Banka şubenizden veya internet bankacılığından öğrenebilirsiniz. 5.6 Temsilcilerin elde ettiği kazançlarını alabilmesi için Orvelife'a bir kez banka hesap (IBAN) numarasını temsilci Başvuru ve IBAN bildirim Formu ile iletme sorumluluğu kendisine aittir. Temsilcilik Başvuru ve IBAN bildirim Formunda IBAN bilgileri boş bırakılmış ise temsilci sonraki bir tarihte IBAN bilgilerini bir dilekçe eşliğinde şirket merkezine ulaştırana kadar temsilciye ait hak ediş bekletilecektir. Temsilci prim alacağı ayın en geç 5 (beş)'ine kadar (5'i hariç) IBAN bilgilerini Şirket merkezine ulaştırması gereklidir. IBAN bilgileri sonraki bir tarihte şirket merkezine ulaşır ise temsilci hak ettiği primleri bir sonraki ay prim ödeme günlerinde alacaktır. 5.7 kazançları ödeme alt limiti 20 (yirmi) TL'dir. Bu tutardan daha az primi olan temsilcilerin sonraki aylarda elde edeceği kazançlar toplanacak ve toplam kazançları alt limiti geçtiğinde ödeme yapılacaktır.

7 D. Reklam Kuralları 1 Temsilciler, reklâmlar ve ilanlarında, her türlü internet ortamında "Orvelife ORGANİK YAŞAMYAŞAM ÜRÜNLERİ MEDİKAL İNŞ, SAN VE TİC LTD ŞTİ.", Orvelife Logosu ve/veya Orvelife'ın hizmet/ürün aldığı şirket isim ve logolarını, ürün resimlerini ve ürün orijinal isimlerini kullanamayacaktır. Temsilci, sadece Orvelife logo ve ismini kullanmak ister ise hazırladığı metni Orvelife'a onaylattıktan sonra kullanabilecektir. 2 Tavsiye edilmeyen Temsilcinin insiyatifinde olan El ilanı, Gazete ve Pano ilanlarının metinleri Şirket ilkeleri 8.1 maddesi göz önüne alınarak, Orvelife tarafından onaylandıktan sonra kullanılmalıdır. 3 ORVELİFE LTD.ŞTİ ürün yelpazesinde bulunan ve tüm kontrolü Orvelife'a ait ürünlerin her türlü internet sitelerinde tanıtımı ve/veya satışı yasaktır. 4 Orvelife kendi yayınladığı basılı malzeme ve ürün tanıtım formlarında belirtilenler dışında ürünlerin etkinliği ve faydaları ile ilgili olarak iddiada bulunan bir temsilci için herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. Ürünler hakkında tıbbi iddialar içeren beyanlarda bulunmak kesinlikle yasaktır. 5 Televizyon, Radyo, Video veya ses bantları vb. reklam aracı olarak kullanılamayacaktır. 6 Ürünlerin tanıtımı ve satışı sadece Temsilcinin kendi çevresine verdiği kişisel tavsiye ve desteğe dayalıdır. Sisteme aykırı olduğu, tüm temsilcilerin haklarının korunması, fırsat eşitliğinin sağlanabilmesi için vitrinli satış noktalarında alenen tanıtımı ve/veya satışı YASAKTIR.

8 E. Fesih ve Miras İşlemleri 1 Bir Temsilci sadece kendi adına kayıt olabilecek, aynı veya ayrı isimlerde iki kez farklı Danışmanlararacılığı ile satış temsilciliği yapamayacaktır. Böyle bir durumun fark edilmesiyle temsilciliğin her iki sözleşmesi, ORVELİFE tarafından fesih edilecek, kişi bir daha ORVELİFE ile temsilcilik sözleşmesi imzalayamayacaktır. İkinci kez kayıt olmasında tercih ettiği danışman'ın, bu mükerrer olacak temsilci daha önce kayıtlı olduğunu bildiği tespit edilirse bu ikinci danışman için de fesih işlemleri uygulanacaktır. Her iki ayrı isim altında oluşan organizasyon bir üst orijinal (ilk) danışmana devredilecektir. Bu durumdan orijinal (ilk) danışman sorumlu tutulmayacaktır. 2.a Şirket tarafından uyarı, bir temsilcinin "kişisel satışlarının'' durdurulmasıdır. Kişisel satışın durdurulması,temsilcinin sipariş verme, satış ekibi kurma gibi tüm faaliyetlerinin durdurulmasıdır. 2.b Şirket tarafından fesih, bir temsilcinin bütün imtiyazlarının ve anlaşmadan kaynaklanan haklarının sona erdirilmesidir. Fesih, bu şirket ilkelerini ihlal eden eylem veya işlemlerin sonucudur. Şirket bu durumlarda, Temsilciye ye yazılı (belge, , sms vb.) bir uyarı gönderecek ve 10 gün içerisinde temsilci tarafından ihlalden vazgeçtiğini, gereken özeni göstereceğini ve tekerrürü durumunda uyarı almadan temsilcilik feshinin gerçekleşeceğini kabul eden yazılı bir taahhüt ile cevap vermezse, şirket temsilcilik anlaşmasını/tanımlamasını derhal fesih/iptal etmek hakkını gizli tutar. 3 Şirket ilkeleri bir bütündür ve her madde Şirketin ve temsilcinin menfaatleri için konulmuştur. Şirketin veya temsilcilerin menfaatlerini ciddi şekilde ihlal eden davranışlar durumunda ise fesih derhal (uyarı gönderilmeden) yapılabilecektir. Aşağıda belirtilen durumlar (yalnızca bunlarla sınırlı olmamak üzere) derhal fesih sebepleridir; -Diğer bir temsilcinin organizasyonundaki temsilcilerine müdahale edilmesi temsilcinin faaliyetlerine engel olma veya istifaya zorlama -Şirketi, temsilcileri maddi ve manevi zarara uğratacak beyanlar, faaliyetler -Mükerrer sözleşme ile temsilcilik faaliyetinde bulunulması (Bkz. 9.1) -Orvelife tarafından onaylanmamış her türlü ürün, iş tanıtım vb. materyallerin basılması, dağıtılması ve/veya web ortamında tanıtım, satış yapılması -Orvelife'ın ürün aldığı şirket veya Orvelife'ın isim, logo vb. tanıtıcı bilgilerinin kullanılarak ofis vb. satış noktaları açılması veya kullanılması 4 Bir temsilci kendi temsilciliğini sona erdirmek isterse, şirkete yazılı olarak ulaştırdığı andan itibaren değerlendirmeye alınacak ve en geç 10 gün içerisinde sonuçlandırılacaktır. 5.a Bir temsilcinin tüm hakları, kalıcı sakatlık ve vefat neticesinde başka bir isme taşınabilecektir. Mirasçının, 18 yaş ve/veya üzerinde olması, hakları taşınan temsilcinin ilk derece varisi olması şarttır. Bu sıralama öncelikle eş, sonra en büyük çocuk şeklindedir. Diğer varisler haklarını mirasçı ile kendi aralarında çözümlerler. Bu paylaşım orvelife sorumluluğunda değildir. 5.b Hakları taşınan temsilcinin ilk derece varisi olmaması durumunda temsilcinin vasiyetinde belirtilen isme taşıma işlemi yapılacaktır. Bu belirtilenlerin dışında bir durumla karşılaşılırsa taşıma yapılacak yeni temsilci Orvelife Yönetim Kurulu tarafından tayin edilecektir.

9 E. Fesih ve Miras İşlemleri 6 Bir temsilcilik sona erdiğinde, danışmanlığını yaptığı satış ekibi görevi sona eren temsilcinin danışmanına devredilir. 7 Temsilci, orvelife'dan en az 6 (altı) ay süresince sipariş vermemesi durumunda, istifa edip yeni bir danışman ile yeniden temsilcilik faaliyetlerine başlama hakkı vardır. Bu yeni temsilciliğinde, daha önceki satış ekibinden hiçbir hak talep edemez. 8 Ürün iadesi yaparak veya Şirket tarafından (ilke ihlalinden) temsilciliği nihayetlenmiş kişiler tekrar Orvelife 'da temsilci olamazlar. 9Temsilci, Orvelife'ın belirlediği ürünlerin fiyatlarını değiştiremez. 10 Temsilci,Orvelife ürünlerinin teşhiri (tanıtımı, sergilenmesi) için fuar, seminer vb. açık kapalı alanlarda faaliyet göstermek isterse mutlaka Orvelife Şirket Merkezinden yazılı onay almak zorundadır. 11.aTemsilci, Orvelife Pazarlama Planında Franchise veya kendine mahsus sınırlanmış satış bölgeleri olduğunu beyan ya da imâ edemez. 11.b Her temsilci, şirket ilkeleri çerçevesinde diğer Temsilciler ile aynı haklara sahiptir. Herhangi bir şehire/bölgeye sahip olduğunu, bir başkasına şirket ilkelerinin dışında bir yaptırım yapabileceğini iddia edemez. 12.aTemsilci, tavsiye hakkı ile ürün satışı, danışmanlık hakkı ile satış ekibi kurma faaliyetlerinde,orvelife temsilci olmayan kişi/şirket aracı olarak kullanır ise Orvelife bu kişi/şirketi tanımayacaktır. Bu kişi/şirketin başka bir Orvelife temsilcisine veya Şirket imajına zarar verecek bir durum oluşturduğu tespit edilirse, temsilci sorumlu tutulacak ve bu temsilci için ilkelerin 9.3 maddesi uygulanacaktır. 12.b Temsilci, tavsiye hakkı ile ürün satışı, danışman hakkı ile organizasyon kurma faaliyetlerinde, Orvelife'da temsilciliği durdurulmuş, fesih edilmiş kişileri aracı olarak kullanır ise Orvelife bu temsilciliği durdurulmuş, fesih edilmiş kişileri tanımayacaktır. Böyle bir durum tespitinde, temsilci sorumlu tutulacak ve bu temsilci için ilkelerin 9.3 maddesi uygulanacaktır. 13. Herhangi bir Orvelife temsilcisi başka bir Orvelife temsilcisine benzer bir sisteme ait ürün ve iş hakkında tanıtım/yönlendirme yapamaz. Temsilcilerin adaptasyonunu bozmaya yönelik bu ve buna benzer durumların tespitinde "Temsilci" için şirket ilkeleri 9.3 maddesi uygulanacaktır. 14 Hiçbir Temsilci, Orvelife ve temsilcilerini küçük düşürecek, maddi ve manevi zarara uğratacak şekilde yanlış beyanlarda ve yaptırımlarda bulunamaz. Böyle bir durumun tespitinde "temsilci" için şirket ilkeleri 9.3 maddesi uygulanacaktır.

10 F. Tavsiyeler 1 Ürün hakkında en iyi, en doğru bilgi ve deneyim tüketim ile başlar, gelişir. İşinizi büyütürken en değerli olan, adayınız ile deneyimlerinizi, inancınızı paylaşmanızdır. Ürünler hakkında kaynaklı/kaynaksız bilgilerle hastalık tedavisine yönelik beyanlar doğru, etik ve yasal değildir. Orvelife'ın ürün yelpazesini oluştururken hedefi, sağlıklı yaşamak için en doğru en doğal ürünlerle tüketiciyi buluşturmaktır. 2 Kolaylıkla yüksek gelir elde edilemeyeceğini bilmek gerekir, bu yüzden Orvelife Kazanç Dağıtım Planı temelinde düzenli, disiplinli çalışmak vardır. Aksine vaatlerde bulunmak ahlaki ve yasal değildir. 3 Her temsilci bağımsız ve aynı haklara sahiptir. Orvelife kazanç dağıtım sistemi bir ekip çalışması düzeni üzerine kurulmuştur. Temsilci, şirket ilkeleri çerçevesinde çalışma şeklini, sürelerini kendisi belirleyecek, masraflarını kendisi karşılamak üzere şahsi çalışma ofisi kurabilecektir. 4 Orvelife, Türkiye Cumhuriyeti'nin Vergi ve Hukuk mevzuatlarına uygun işletme ve şirket ilkelerine sahiptir. Orvelife ve temsilci arasında; Orvelife'ın temsilcilerine vermiş olduğu lojistik hizmet, Temsilcilerin kendi ticaretini ilkeler doğrultusunda oluştururken tanıtım, organizasyon vb. tüm faaliyetleri bir bütünlük ifade eder. Orvelife'ı temsil eden her temsilci'nin ilkeleri bilen, uygulayan olması ve aykırı davranan kişileri uyarması ve Şirket merkezine bildirmesi önemlidir Not:Temsilciler ile Orvelife arasında çıkacak uyuşmazlıklarda Konya Merkez Mahkemeleri yetkilidir.

EĞİTİM KONFEDERASYONU & UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. SÖZLEŞME FORMU

EĞİTİM KONFEDERASYONU & UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. SÖZLEŞME FORMU MADDE 1 KONU: SÖZLEŞME FORMU.../.../20.. İş bu sözleşme UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ile arasında yapılan karşılıklı işbirliği ve Eğitim programları konusunu kapsayan, Tedarikçi &

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

A R E S TECHNOLOGY & MONEY

A R E S TECHNOLOGY & MONEY Sayfa 1 / 5 A R E S TECHNOLOGY & MONEY FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİ DÜĞÜN SİTESİ İÇİNDİR Sayfa 2 / 5 A T M - ARES TECHNOLOGY MONEY DÜĞÜN PROJESİ İÇİN FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİDİR. 1 - TARAFLAR A) Franchising Veren

Detaylı

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR Rota Ticaret Sistemi Nedir? İnsanların alışveriş yaparken aralarındaki gerçek güvene dayalı olarak yapılan özgün bir ticaret sistemidir. Mantığı basittir Panarota online

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

Başarıya Bağlılık Taahhüdü

Başarıya Bağlılık Taahhüdü Başarıya Bağlılık Taahhüdü İyi İş uygulamaları Lider olan BENİMLE başlar. QuestNet TM Bağımsız Temsilcisi olarak QNet ile olan görüşmelerimde dürüst ve adil olacak; tüm profesyonel etkinliklerimi, kendi

Detaylı

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır)

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) İşbu Sözleşme,(a) Vatan Caddesi Midilli Sokak No:4/B Odunpazarı/Eskisehir adresinde mukim Durma Bilgi ve İletişim Teknolojileri

Detaylı

İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI VE İŞYERİ HEKİMLİĞİ HİZMETİ SÖZLEŞMESİ

İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI VE İŞYERİ HEKİMLİĞİ HİZMETİ SÖZLEŞMESİ İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI VE İŞYERİ HEKİMLİĞİ HİZMETİ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR: A. HİZMET SAĞLAYAN FİRMA Ünvan :, ÇEVRE MÜŞ.ÖZEL EĞT. ÖĞRT. HİZ. İNŞ. OTO. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Adres : ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren MADDE 1: TARAFLAR 1.1.SATICI: Ünvanı : caddeonline.com Mail: info@caddeonline.com 1.2 ALICI: İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren kişidir. ALICI nın, üye olurken

Detaylı

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su Nos Kazanç Planı Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke su Eğitim Bonusları Eğitim Seminerleri Hediye Ürünler Seyahat Ödülleri Başlamak

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi,

SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi, MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ: SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi, ALICI: EVDENOFİSİM a ait internet

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ KOMİSYON VE ÜCRET BİLGİ FORMU

BANKACILIK İŞLEMLERİ KOMİSYON VE ÜCRET BİLGİ FORMU BANKACILIK İŞLEMLERİ KOMİSYON VE ÜCRET BİLGİ FORMU ÜCRET ADI : HESAP İŞLETİM ÜCRETİ TANIMI : Vadesiz Türk Lirası/Yabancı Para hesap açan müşterilerin yaptıkları işlemlerin masrafı olarak vadesiz hesaplarından

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU ÖN BİLGİLENDİRME FORMU İşbu Satış Sözleşmesi Ön Bilgi Formu nun konusu, SATICI' nın, ALICI' ya satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürün/ürünlerin satışı ve teslimi ile ilgili

Detaylı

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI:

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği İktisadi İşletmesi Adresi: Bosna Hersek Mahallesi Kamer Sokak Feriz Sitesi 8/4 Selçuklu/ KONYA Telefon: 332 241

Detaylı

ÇEVİRİ İŞLETMELERİ DERNEĞİ. Ahmet ÇALLI. ES Dil Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş.

ÇEVİRİ İŞLETMELERİ DERNEĞİ. Ahmet ÇALLI. ES Dil Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş. ÇEVİRİ İŞLETMELERİ DERNEĞİ Ahmet ÇALLI ES Dil Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş. MALİ YÜKÜMLÜLÜKLER Mali Yükümlülükler Kanunlar ile sınırlandırılan yükümlülükler İşçi İşveren ilişkileri ile ilgili mevzuat

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. SATICIYA İLİŞKİN BİLGİLER Ticari Unvan: Adres: ÖN BİLGİLENDİRME FORMU Teknokta Eğitim Dan. Org. San ve Tic. Ltd. Şti. Ahi Evran Caddesi, Nazmi Akbacı İş Merkezi no: 175, Maslak, 34398 Sarıyer, İstanbul

Detaylı

FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU

FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU 1 1. YARIŞMANIN AMACI Ülkemizde özel eğitim alanında kullanılan materyal ve etkinliklere ek olarak yenilikçi, özgün,

Detaylı

KATILIMCI SÖZLEŞMESİ. A. Katılımcının hak ve yükümlülükleri :

KATILIMCI SÖZLEŞMESİ. A. Katılımcının hak ve yükümlülükleri : KATILIMCI SÖZLEŞMESİ 1. İş bu katılımcı sözleşmesi bir tarafta......adresinde bulunan. ile, diğer tarafta Çiğdem mah. Dünya 1 Vadi sitesi C-6/1 Blok Kat:4, No:16 Ankara adresinde bulunan MC Perfect Life

Detaylı

LOGO KULLANIM TALİMATI

LOGO KULLANIM TALİMATI 1. KAPSAM Bu talimat, logo kullanımına ilişkin kuralları belirleyerek, logo kullanımını ve TÜRKAK ve T.C Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının logo kullanım kurallarını kapsar. R10 06 TÜRKAK Akreditasyon

Detaylı

ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır.

ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır. TÜKETİCİ HAKLARI TESLİMAT- CAYMA İPTAL İADE KOŞULLARI TESLİMAT-TAŞIMA; ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır. Kelepirgidiyor.com üzerindeki

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

Biz Kimiz? Jenerasyon ile nasıl çalışabilirsiniz?

Biz Kimiz? Jenerasyon ile nasıl çalışabilirsiniz? Biz Kimiz? % 100 Türk sermayeli bir Anonim Şirketi, Organik, Doğal, Sağlıklı, Kaliteli ve Ekonomik ürün grupları % 30 a varan iskontolar ile ürün alışı ve % 43 e varan satış kârı Tüm Türkiye de organizasyon

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

FAS CEZAYİR İRAN RUSYA AMERİKA İNGİLTERE BAE KOLOMBİYA. Tel:

FAS CEZAYİR İRAN RUSYA AMERİKA İNGİLTERE BAE KOLOMBİYA. Tel: FAS CEZAYİR İRAN RUSYA AMERİKA İNGİLTERE BAE KOLOMBİYA İnsanlar ülkelerine bir çok biçimde hizmet edebilir.ihracatı sadece ticari bir faaliyet olarak görmeyenlerin rüyası 500 milyar ihracat için de bu

Detaylı

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN)

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) 1- AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi / Cepte Bayram

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. GENEL ŞARTLAR Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bitödeme ürün ve hizmetlerinin kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız

Detaylı

Sosyal Paylaşım Siteleri & Web Sitesi aracılığıyla aday. bulma kuralları. Tıklayarak ilerleyiniz... 2011-11-03 Copyright 2010 by Oriflame Cosmetics SA

Sosyal Paylaşım Siteleri & Web Sitesi aracılığıyla aday. bulma kuralları. Tıklayarak ilerleyiniz... 2011-11-03 Copyright 2010 by Oriflame Cosmetics SA Sosyal Paylaşım Siteleri & Web Sitesi aracılığıyla aday Tıklayarak ilerleyiniz... bulma kuralları 2011-11-03 Copyright 2010 by Oriflame Cosmetics SA 1 Web Sitesi Kuralları 1. Web Sitesi kurmak isteyen

Detaylı

GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ SATIŞ ŞARTLARI SİPARİŞ ŞARTLARI TESLİMAT ŞARTLARI

GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ SATIŞ ŞARTLARI SİPARİŞ ŞARTLARI TESLİMAT ŞARTLARI 2016 FİYAT LİSTESİ GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ Fiyatlar 31.12.2015 tarihine kadar geçerlidir. Maliyetler Dolar kuruna göre yapılmıştır. Dolar kuru 3.20 TL. yi geçtiği takdirde fiyat değişikliği yapılacaktır.

Detaylı

Mesafeli Satış Sözleşmesi

Mesafeli Satış Sözleşmesi Mesafeli Satış Sözleşmesi İş bu, Mesafeli Satış Sözleşmesi, Aşağıda bilgileri bulunan Alıcı ve Satıcı arasında belirtilen şartlar çerçevesinde düzenlenmiştir. 1. Satıcı Bilgileri ( Sözleşme içerisinde

Detaylı

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki Climamed 2013 Sponsorluk Yönergesi dahilinde; Kongre Partneri / Platin Sponsorluk Bedeli... 30.000.- EURO + KDV* Sponsor-A (Altın) Sponsorluk Bedeli...

Detaylı

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011)

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) 2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) Kurumumuzca hazırlanan ve 07.01.2011 tarihli, 27808 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Tütün Mamulleri ve Alkollü

Detaylı

TALİ BAYİ TEŞHİR TALEP FORMU

TALİ BAYİ TEŞHİR TALEP FORMU TALİ BAYİ TEŞHİR TALEP FORMU TARİH :.../.../... BAYİ BİLGİLERİ BAYİ ADI BAYİ KODU BİR ÖNCEKİ YIL CİROSU İÇİNDE BULUNAN YIL CİRO HEDEFİ İL TEMİNAT DURUMU TALİ BAYİ BİLGİLERİ TALİ BAYİ ADI TALİ BAYİ KODU

Detaylı

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ)

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ) Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KİK işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ

FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri nin ( AVEA ) Faturanı Paylaş Modeli nde 3 farklı tarife üzerinden başlattığı Kampanya uygulamasından

Detaylı

Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR 1. ALICI BİLGİLERİ: BU KISIM SİPARİŞ FORMUNDAN ÇEKİLECEK Adı:

Detaylı

Güncel Eleştiriler, Yargı Kararları, Muktezalar 2 Aralık 2014

Güncel Eleştiriler, Yargı Kararları, Muktezalar 2 Aralık 2014 www.pwc.com/tr Güncel Eleştiriler, Yargı Kararları, Muktezalar Vergi İncelemeleri Neden İncelemeye Seçilebilirsiniz? Risk Analiz Sistemi (Risk Analiz Merkezi) BA/BS 666: Kara liste uygulaması Tek vergi

Detaylı

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz,

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Kullanmakta olduğunuz mevcut elektrik sayaçlarınız Ön Ödemeli (KONTÖRLÜ) sayaçlardır. Elektrik sarfiyatınız kontör sistemi mantığıyla hesaplanacak, satın alacağınız kontör

Detaylı

Yenileme Kampanyası. Yapı Sektöründe Yenileme Pazarının Canlandırılması

Yenileme Kampanyası. Yapı Sektöründe Yenileme Pazarının Canlandırılması Yenileme Kampanyası Yapı Sektöründe Yenileme Pazarının Canlandırılması Kampanya Tanımı Tüm Türkiye de Yapı Sektöründe Yenileme Pazarının Organize Kampanya Hareketi ve Destekleyici Finansman Kampanyası

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2014 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BANKACILIK VE FİNANS UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BANKACILIK İŞLEMLERİ VE TEKNİKLERİ DERS NOTU ISPARTA 2014 1 ÜÇÜNCÜ BÖLÜM HAVALE VE KİRALIK KASALAR

Detaylı

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin 20 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli olacak ( AVEA ) DİYABET PAKETİ 24 AY KAMPANYASI ndan ( Kampanya )... adresinde mukim...

Detaylı

ÖZEL ŞARTLAR. 1.6 Sigorta Bedeli Poliçe üzerinde belirtilen ilgili Sigorta Yılı na ait teminat tutarıdır.

ÖZEL ŞARTLAR. 1.6 Sigorta Bedeli Poliçe üzerinde belirtilen ilgili Sigorta Yılı na ait teminat tutarıdır. PR M ADEL HAYAT S GORTASI ÖZEL ŞARTLAR şbu Sözleşme, bu Sözleşmenin parçasını oluşturan Başvuru Formu, Poliçe, Özel Şartlar, Hayat Sigortaları Genel Şartları ve Poliçeye ait her türlü form, ek zeyilleriyle

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ KAMPANYANIN KOŞULLARI: Türk Telekomünikasyon A.Ş. (Türk Telekom) abonelerinin ( Abone ), aşağıda belirtilen koşulları

Detaylı

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ABONE BİLGİ FORMU Firma Unvanı :... Firma Yetkili Web Mail :... Telefon Faks GSM Adres İlçe/İl Vergi Dairesi Vergi No Faaliyet Alanı OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI

Detaylı

Teslim Şartları: Teslimat Adresi: Teslim Edilecek Kişi(ler):

Teslim Şartları: Teslimat Adresi: Teslim Edilecek Kişi(ler): İlan edilen fiyatlar ve vaatler güncelleme yapılana ve değiştirilene kadar geçerlidir. Süreli olarak ilan edilen fiyatlar ise belirtilen süre sonuna kadar geçerlidir. Kargo hariç toplam ürün bedeli: Kargo

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ

YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ Sözleşme Tarihi: Yazar Adı / Soyadı: Yazarın Kitap Kapağında Kullanacağı İsim: Eserin Adı: 1. TARAFLAR 1.1. İşbu sözleşme, Eserin üreticisi olan Yazar ile Hacı Mütahir Mahallesi,

Detaylı

EKONOMİ BAKANLIĞI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİ DESTEK PROGRAMI

EKONOMİ BAKANLIĞI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİ DESTEK PROGRAMI EKONOMİ BAKANLIĞI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİ DESTEK PROGRAMI www.novicor.com T : +90 212 709 0850 Eski Büyükdere Cad. No:67 4.Levent Plaza Kat:5/B 4.Levent / İstanbul PAZARA GİRİŞ DESTEĞİ 1) Bilgisayar

Detaylı

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU Şirket Adı / Ünvanı: Kartın üzerine basılmasını istediğiniz Şirket Adı: Boşluklar dahil en fazla 21 karakterdir. Şirket Tipi: Adi Şirket Limited Şirket Anonim Şirket Komandit

Detaylı

AYIN İLLERİ KAMPANYASI BAŞVURU FORMU

AYIN İLLERİ KAMPANYASI BAŞVURU FORMU AYIN İLLERİ KAMPANYASI BAŞVURU FORMU 1. Ayın İlleri Kampanyası (Bundan böyle Kampanya olarak anılacaktır.); fatura adresi aşağıdaki tabloda belirtilen illerde olan ve madde 2 de yer alan koşulları sağlayan

Detaylı

2) SÖZLEŞMENİN KONUSU

2) SÖZLEŞMENİN KONUSU TEDARİK SÖZLEŞMESİ 1) TARAFLAR İş bu sözleşme, bir taraftan... adresinde mukim tedarikçi ve (bundan sonra tedarikçi diye anılacaktır.) ile diğer taraftan...adresinde mukim Sturm Makine San. Ve Tic. Ltd.

Detaylı

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN)

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) 1- AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi / Cepte Bayram

Detaylı

KURUMSAL ÜYELİK SÖZLEŞMESİ I. ÖNSÖZ

KURUMSAL ÜYELİK SÖZLEŞMESİ I. ÖNSÖZ KURUMSAL ÜYELİK SÖZLEŞMESİ I. ÖNSÖZ TÛBÂ NM MAĞAZACILIK TURİZM REKLAMCILIK TAŞIMACILIK ELEKTRONİK TİC. SAN. TİC. LTD. ŞTİ (Murat Paşa Mah. Saraybosna Cad. Atalay İş Merkezi 83 No:39 Yakutiye/Erzurum) (Bundan

Detaylı

BİREYSEL TEK SATIŞ SÖZLEŞMESİ CAYMA HAKKI TAAHHÜDÜ

BİREYSEL TEK SATIŞ SÖZLEŞMESİ CAYMA HAKKI TAAHHÜDÜ BİREYSEL TEK SATIŞ SÖZLEŞMESİ CAYMA HAKKI TAAHHÜDÜ Bu sözleşmenin kurulduğu veya malın teslim alındığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin veya cezai şart ödenmeksizin

Detaylı

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat SATIŞ SÖZLEŞMESİ FORMU Satış Tarihi: / / HERBALIFE INTERNATIONAL ÜRÜNLERİ TİCARET LTD. ŞTİ. ÜYE HİZMETLERİ DEPARTMANI (Pazartesi-Cuma 08.30-17.30) Tel: (0216) 542 75 90 Fax: (0216) 330 25 87 (0216) 330

Detaylı

2013 2014 SEZONU TRANSFER TAKVİMİ

2013 2014 SEZONU TRANSFER TAKVİMİ 2013 2014 SEZONU TRANSFER TAKVİMİ İŞLEM LİG TARİH/DÖNEM Türk ve yabancı sporcular için yeni sözleşme imzalama dönemi başlangıcı, Türk sporcu tescil ve vize dönemi başlangıcı Türk sporcular ile yeni sözleşme

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Satış İlkesi Hunca 30,- Hunca 30,- Fırsat! Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci Devamlı artan ve eklenen maliyetler Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - KONU İşbu Mesafeli Satış Sözleşmesi nin ( Sözleşme ) konusu, Satıcı nın, Alıcı ya (Tüketici ye) satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürünün

Detaylı

Aral Pazarlama İnşaat Petrol İç ve Dış Ticaret A.Ş. ARALMARKETING. Şirket İlkeleri

Aral Pazarlama İnşaat Petrol İç ve Dış Ticaret A.Ş. ARALMARKETING. Şirket İlkeleri ARALMARKETING Şirket İlkeleri ARAL PAZARLAMA İNŞAAT PETROL İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Marmara Mah. Önder Cad. No: 6/90 Beylikdüzü/İSTANBUL Vergi Dairesi : Beylikdüzü, Ver. No: 0710435324 1 ŞİRKET

Detaylı

TEBLİĞ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ

TEBLİĞ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ 3 Mayıs 2014 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28989 TEBLİĞ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğin

Detaylı

mali açıklamalar 2014/031 03.05.2014 Konu: İş Sağlığı ı Ve Güvenliği i Hizmetlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ Yayınlandı

mali açıklamalar 2014/031 03.05.2014 Konu: İş Sağlığı ı Ve Güvenliği i Hizmetlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ Yayınlandı 2014/031 03.05.2014 Konu: İş Sağlığı ı Ve Güvenliği i Hizmetlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ Yayınlandı Kamu kurum ve kuruluşları ları hariç olmak üzere ondan az çalışanı anı bulunan tehlikeli ve

Detaylı

KURUMSAL KONTRATLI AKILLI TELEFON KAMPANYASI

KURUMSAL KONTRATLI AKILLI TELEFON KAMPANYASI KURUMSAL KONTRATLI AKILLI TELEFON KAMPANYASI AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Kontratlı Akıllı Telefon Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar

Detaylı

Tarih: Sayı: 2012/86. Konu:

Tarih: Sayı: 2012/86. Konu: Tarih: 17.07.2012 S İ R K Ü L E R R A P O R Sayı: 2012/86 Konu: Mal ve Hizmet Alımlarında Müteselsil Sorumlu Tutulmamak İçin Çekle Yapılan Ödemelerde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Özet: Mal ve Hizmet

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ Resmi Gazete:3.5.2014-28989 Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, kamu kurum ve kuruluşları

Detaylı

ELEKTRONİK NÜSHA.BASILMIŞ HALİ KONTROLSÜZ KOPYADIR.

ELEKTRONİK NÜSHA.BASILMIŞ HALİ KONTROLSÜZ KOPYADIR. YAYIN TARİHİ REV. NO REV. TARİHİ AÇIKLAMA 03.01.2012 01 16.04.2013 Madde 2.6 CPC LOGOSUNUN, İŞARETİNİN, RAPORUNUN, BELGESİNİN VE KİMLİK NUMARASININ KULLANIMI olarak isminin, 2.6.4 Müşteri, CPC raporunu,

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş, adresinde mukim (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna uygun

Detaylı

Kredi ve Taksit Kart ile Ödeme Sözleşmesi

Kredi ve Taksit Kart ile Ödeme Sözleşmesi Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta, Saray Mahallesi, Site Yolu Sokak, Anel İş Merkezi, No:5 K:8 34768 Ümraniye İSTANBUL adresinde mukim Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.

Detaylı

BELGE MARKA VE LOGONUN KULLANIMI PROSEDÜRÜ

BELGE MARKA VE LOGONUN KULLANIMI PROSEDÜRÜ REVİZYON Takip Tablosu No Tarih Açıklama 01 17.04.2017 Kuruluşun değişen logosu dokümanda revize edildi. 02 03 04 05 06 Yönetim Temsilcisi Yönetim Kurulu Başkanı 1 / 6 1-AMAÇ Bu prosedürün amacı; belge,

Detaylı

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Sepaş Enerji, elektrik piyasası kanunu gereğince, dağıtım ve perakende satış faaliyetlerinin ayrı tüzel kişilikler altında yürütülmesi zorunluluğu nedeniyle, hukuki

Detaylı

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU İş bu sözleşme 06.03.2011 tarih ve 25137 sayılı resmi gazetede yayınlanan mesafeli sözleşmeler uygulama usul ve esasları hakkında yönetmelik gereği internet-telefon ve

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Şartları

Ofisim.com Kullanım Şartları Ofisim.com Kullanım Şartları Versiyon 60104-1 İşbu sözleşme, Müşteri ye Ofisim.com 'un çevrimiçi hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar

Detaylı

6563 sayılı Kanun. Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik

6563 sayılı Kanun. Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik 6563 sayılı Kanun Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik 9 Eylül 2015 Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun

Detaylı

İade talebi onaylandıktan sonra ürün bedeli, kredi kartınız veya banka kartınız üzerinden iade edilecektir.

İade talebi onaylandıktan sonra ürün bedeli, kredi kartınız veya banka kartınız üzerinden iade edilecektir. İade veya değişim sürecini başlatabilmek için; Sipariş sayfasından ürünün yanındaki İade Et butonuna basıp formu doldurarak talebinizi iletirsiniz. postalardaki Sipariş Detayı linkinden İade Et butonuna

Detaylı

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme İcraPro Bireysel icra takip yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir.

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR. 1. Bu sene gerçekleştirilecek yarışmanın geçtiğimiz yıllarda yapılan yarışmalardan farkı ne?

SIKÇA SORULAN SORULAR. 1. Bu sene gerçekleştirilecek yarışmanın geçtiğimiz yıllarda yapılan yarışmalardan farkı ne? SIKÇA SORULAN SORULAR 1. Bu sene gerçekleştirilecek yarışmanın geçtiğimiz yıllarda yapılan yarışmalardan farkı ne? Bu sene gerçekleştirilecek yarışma, geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirilen yarışmalardan

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Hunca Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Devamlı artan ve eklenen maliyetler Hunca Life Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Satış masraflarında

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1- Taraflar 1.1. Satıcı Adı: NOY MÜH.YAZILIM REKL. VE EVCIL HAYVAN MALZ.TIC.LTD.STI.-ilkakvaryumum.com Adresi: Fatih Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi, Barbaros 2 Sokak, Gül

Detaylı

ÖZGÜRLÜK BİZDE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

ÖZGÜRLÜK BİZDE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖZGÜRLÜK BİZDE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ Özgürlük Bizde Kampanyası ndan ( Kampanya ) Şirketimiz adına AVEA ya taşınması için talepte bulunduğumuz ve taşınması gerçekleştirilmiş veya yeni hat alımı suretiyle

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. Ayrıca aşağıdaki belgeler sözleşme ile birlikte mutlaka gönderilmelidir. - Vergi Levhası - Ticaret Sicil Gazetesi - İmza sirküleri (sözleşmedeki

Detaylı

ESNEK VODAPARA KAMPANYASI (ALIŞVERİŞORTAĞIM) TAAHHÜTNAMESİ

ESNEK VODAPARA KAMPANYASI (ALIŞVERİŞORTAĞIM) TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖNYÜZ 1. Taahhüt Süresi : 18 ay 24 ay 2. Aylık Taahhüt tutarı (KDV ÖİV dahil TL) : 250 500 750 1.000 1.500 2.000 2.500 3.000 4.000 5.000 7.500 10.000 15.000 3. Fatura

Detaylı

TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki TTMD Sempozyum Sponsorluk Yönergesi dâhilinde; Partner (Platin) Sponsorluk Bedeli... 20.000 EURO + KDV* Sponsor-A (Altın)

Detaylı

FATURANI PAYLAŞ MODELİ BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ

FATURANI PAYLAŞ MODELİ BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ FATURANI PAYLAŞ MODELİ BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri nin ( AVEA ) Faturanı Paylaş Modeli uygulamasından ( Uygulama ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI HİZMET SEKTÖRLERİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ SERBEST BÖLGELER, YURTDIŞI YATIRIM VE HİZMETLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 19 OCAK 2018 Sunuş Planı Desteklere Genel Bakış Genel Destek Programı

Detaylı

TÜRKİYE ÇAPINDA BAYİLİKLER VERİLECEKTİR. M.a.s.t.e.r.c.a.r.e The Swedish Back Care System BAYİLİK SÖZLEŞMESİ

TÜRKİYE ÇAPINDA BAYİLİKLER VERİLECEKTİR. M.a.s.t.e.r.c.a.r.e The Swedish Back Care System BAYİLİK SÖZLEŞMESİ BAYİLİK SÖZLEŞMESİ - Mastercare Türkiye, Bel Ağrısı, Sırt Ağrısı, Bel ve Sırt Ağrısı, Eklem ve Omurga S TÜRKİYE ÇAPINDA BAYİLİKLER VERİLECEKTİR M.a.s.t.e.r.c.a.r.e The Swedish Back Care System BAYİLİK

Detaylı

KURUMSAL CİHAZ MENÜSÜ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL CİHAZ MENÜSÜ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL CİHAZ MENÜSÜ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Cihaz Menüsü Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

TÛBÂ NM MAĞAZACILIK TURİZM REKLAMCILIK TAŞIMACILIK ELEKTRONİK TİC. SAN. TİC. LTD. ŞTİ HAKKINDA TEMEL BİLGİLENDİRME

TÛBÂ NM MAĞAZACILIK TURİZM REKLAMCILIK TAŞIMACILIK ELEKTRONİK TİC. SAN. TİC. LTD. ŞTİ HAKKINDA TEMEL BİLGİLENDİRME ÜYELİK SÖZLEŞMESİ İş bu anlaşma, TÛBÂ NM MAĞAZACILIK TURİZM REKLAMCILIK TAŞIMACILIK ELEKTRONİK TİC. SAN. TİC. LTD. ŞTİ olarak anılacaktır. Ürün satışı yapmak, altlarında gruplar oluşturarak oluşturulan

Detaylı

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ A. SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme e-icrapro UYAP entegrasyon yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir. B. TARAFLAR 1. ZİRVE

Detaylı

TEPE GÜVENLİK HİZMETLERİ TAHSİLATINA TÜRK TELEKOM TARAFINDAN ARACILIK EDİLMESİ KAMPANYASI BİLGİLENDİRME FORMU VE ABONE TAAHHÜTNAMESİ

TEPE GÜVENLİK HİZMETLERİ TAHSİLATINA TÜRK TELEKOM TARAFINDAN ARACILIK EDİLMESİ KAMPANYASI BİLGİLENDİRME FORMU VE ABONE TAAHHÜTNAMESİ TEPE GÜVENLİK HİZMETLERİ TAHSİLATINA TÜRK TELEKOM TARAFINDAN ARACILIK EDİLMESİ KAMPANYASI BİLGİLENDİRME FORMU VE ABONE TAAHHÜTNAMESİ 1. Türk Telekomünikasyon A.Ş. ( Türk Telekom ) bireysel ve tüzel aboneleri,

Detaylı

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

Aral Pazarlama İnşaat Petrol İç ve Dış Ticaret A.Ş. ARALMARKETING. Şirket İlkeleri

Aral Pazarlama İnşaat Petrol İç ve Dış Ticaret A.Ş. ARALMARKETING. Şirket İlkeleri ARALMARKETING Şirket İlkeleri ARAL PAZARLAMA İNŞAAT PETROL İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Marmara Mah. Önder Cad. No: 6/90 Beylikdüzü/İSTANBUL Vergi Dairesi : Beylikdüzü, Ver. No: 0710435324 1 ŞİRKET

Detaylı

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır.

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır. TASARIM PROJESİ TEKLİF FORMU Tasarımcı: Bahaeddin Önal Musteri:... Projenin Adı ve Tanımı:... Projenin Aşamaları: Ücret (TL) Süre (İş Günü) Bölüm 1 : Konsept Tasarıma Karar verilmesi Bölüm 2 : Tasarım

Detaylı

KURUMSAL CİHAZ MENÜSÜ KAMPANYASI

KURUMSAL CİHAZ MENÜSÜ KAMPANYASI KURUMSAL CİHAZ MENÜSÜ KAMPANYASI AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Cihaz Menüsü Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımızı

Detaylı