2004 YILI ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI: HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. / HURGZ Tarih:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2004 YILI ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI: HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. / HURGZ Tarih:"

Transkript

1 2004 YILI ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI: Tarih: tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklaması ile İstanbul 8.Vergi Mahkemesi nezdinde açmış olduğumuz vergi davalarının kısmen aleyhimize sonuçlanması üzerine, İstanbul 8.Vergi Mahkemesi'nin aleyhimize karar verdiği dosyalar için Danıştay Başkanlığı'na tarihinde temyiz talebinde ve temyiz talebimiz sonuçlanıncaya kadar yürütmenin durdurulması talebinde bulunduğumuzu; Danıştay 4.Daire ve Danıştay 9.Daire'nin toplam Milyon TL'lık vergi aslı ve cezasının Milyon TL'lık kısmı için yürütmenin durdrurulmasına, Milyon TL'lık kısmı için ise yürütmenin durdurulması isteminin reddine karar verdiğini duyurmuştuk tarihinde, Milyon TL'lık vergi aslı ve cezasından Nisan 2003 döneminde ödemiş olduğumuz Milyon TL'lık vergi aslı mahsup edildikten sonra kalan Milyon TL'lık vergi aslı ve cezası ile Vergi Dairesi tarafından hesaplanan Milyon TL'lık gecikme fazileri birlikte ödenmiş olup; vergi aslı ve cezaları tarihi itibariyle ayrılan Milyon TL karşılıktan ( tarihli bilançonun 20 no'lu dip notu) mapsup edilmek gecikme faizi tutarı ise doğrudan gider olarak dikkate alınmak suretiyle muhasebeleştirilmiştir. Diğer taraftan tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklamasında ve yukarıda da bir kez daha ifade edildiği üzere, söz konusu dosyaların tamamı için yine tarihinde yapmış olduğumuz temyiz talebinin esastan incelenmesi süreci ise halen devam etmektedir. Gelecekte davanın tamamen veya kısmen lehimize sonuçlanması durumunda, bir önceki paragrafta gider olarak kayıtlarımıza intikal eden tutarların, tekrar olağanüstü gelir olarak hesaplarımıza alınması söz konusu olabilecektir. Tarih: tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklaması ile İstanbul 8. Vergi Mahkemesi nezdinde açmış olduğumuz vergi davalarının kısmen aleyhimize sonuçlanması üzerine istanbul 8. Vergi Mahkemesi'nin aleyhimize karar verdiği dosyalar için Danıştay Başkanlığı'na tarihinde temyiz talebinde ve temyiz talebimiz sonuçlanıncaya kadar yürütmenin durdurulması talebinde bulunduğumuzu duyurmuştuk tarihinde Danıştay 4. Daire ve Danıştay 9. Dairenin yürütmenin durdurulması talebimizi görüşerek karara bağladığını öğrenmiş bulunuyoruz. Danıştay 4. Daire ve Danıştay 9. Daire toplam Milyon TL'lık vergi aslı ve cezasının Milyon TL'lık kısmı için yürütmenin durdurulmasına, Milyon TL'lık kısmı için ise yürütmenin durdurulması isteminin reddine karar vermiştir. Diğer taraftan tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklamasında ve yukarıda da bir kez daha ifade edildiği üzere, sözkonusu dosyaların tamamı için yine tarihinde yapmış olduğmuz temyiz talebinin esastan incelenmesi süreci ise halen devam etmektedir.

2 Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbacılık A. Ş'nin /217 tarihli özel durum yazısı aşağıya Konu: Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır Şirketimiz, bağlı ortaklığı Hürriyet TV-Film Production ve Haber Ajansı A.Ş.'nin ,- TL'lik sermayesinin % 99'una isabet eden, beheri TL toplam ,-TL nominal değerli hissesini tarih ve 2004/56 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile ANS Uluslararası Yapım Yayın Reklamcılık A.Ş.'ne, bilanço aktifinde kayıtlı değeri olan ,-TL üzerinden ve bedeli nakden ve peşinen tahsil edilmek suretiyle satmıştır. Esas sözleşmesine göre faaliyet konusu film yapımcılığı olan söz konusu bağlı ortaklığımızın mevcut durum itibariyle önemli bir faaliyeti bulunmamaktadır. ANS Uluslararası Yapım Yayın Reklamcılık A.Ş., ortağımız Doğan Yayın Holding A.Ş.'nin bağlı ortaklığıdır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun Seri: VIII, No:39 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbacılık A. Ş'nin /213 tarihli özel durum yazısı aşağıya İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanlığı'na Açıklanacak Özel Durum/ Durumlar: Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun tarihli toplantısında; bağlı ortaklığımız Hürriyet Ticari ve Sınai Ürünler Pazarlama San. ve Tic. A.Ş. ünvanlı şirketin tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında sermayesinin Milyar TL artırılmak suretiyle Milyar TL'sına yükseltilmesi nedeniyle, Şirketimiz artırılan Milyar TL'lık sermayenin tamamını tek başına taahhüt ederek %55'ini tarihinde, bakiyeyi 2005 yılı içerisinde ödemeyi kararlaştırmıştır. Hürriyet Ticari ve Sınai Ürünler Pazarlama San. ve Tic.A.Ş. ünvanlı şirketteki sermaye iştirak payımız artırım öncesinde Milyar TL'sı (%93,4) iken, Milyar TL'lık artırım ile Milyar TL'sına (%96,2) yükselmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun Seri: VIII, No:39 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

3 Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbacılık A.Ş'nin /211 tarihli özel durum yazısı aşağıya Konu: Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, tarihinde yaptığı basın açıklaması ile Hürriyet Gazetecililik ve Matbaacılık A.Ş.'nin yerel para cinsinden kredi notunu "B+"'dan "BB-" ye yükselttiğini ve görünümünü de "pozitif" olarak teyid ettiğini bildirmiştir. Yabancı para cinsinden kredi notu "B+" olarak teyid edilmiş; "durağan" olan görünümü ise 25 Ağustos 2004 tarihinde ülke notu görünümünün değişmesi nedeniyle "pozitif" olarak değiştirilmiştir. Hürriyet'in yerel uzun vadeli kredi notu ise "A+(tur)" olarak teyid edilmiştir. Açıklamada, kredi notunun yükseltilmesine neden olarak, Türkiye ekonomisindeki canlanma ve reklam pazarındaki büyümeye paralel olarak Hürriyet'in pozitif bir ticari görünüme sahip olması gösterilmiştir. Konu ile ilgili Fitch'in açıklaması ekte bilginize sunulmuştur. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun Seri: VIII, No:39 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. Tarih: HürriyetGazetecilik ve Matbacılık A.Ş'nin /210 tarihli özel durum yazısı aşağıya çıkaruılmıştır tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklaması ile duyurmuş olduğumuz İstanbul 8. Vergi Mahkemesi'nin kısmen aleyhimize karar verdiği davalar için Danıştay Başkanlığı'na tarihinde temyiz talebinde bulunulmuştur. Talebimiz 8. Vergi Mahkemesi kararının bozulması, temyiz talebimiz sonuçlanana kadar yürütmenin durdurulması ve davanın duruşmalı olarak görüşülmesi talebinden ibarettir. Temyiz talebinde bulunulan dava konusu vergi aslı Milyon TL'sı, ceza tutarı ise Milyon TL'sıdır. Dava konusu vergi aslının Milyon TL'sı Nisan 2002 ayında ödenmiş olup bakiye dava konusu vergi aslı tutarı Milyon TL'sıdır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun Seri: VIII, No:39 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

4 Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin /196 tarihli özel durum yazısı aşağıya Şirket Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı tarihinde Şirket Merkezinde yapılmış olup, "Kurumsal Yönetim İlkeleri" çerçevesinde ikinci bağımsız üyenin katılımı için yönetim kurulu üye sayısı bir artırılarak 8'e çıkarılmış ve 8. üye olarak Kai Diekmann yönetim kurulu üyeliğine oy çokluğu ile seçilmiştir. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Tutanağı ekte sunulmuştur. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun Seri: VIII, No:39 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin /201 tarihli özel durum yazısı aşağıya Ortaklığımızın ,-TL'lık kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, çıkarılmış sermayemizin, ,-TL'sının 5024 sayılı kanun gereğince tarihi itibariyle yapılan enflasyon düzeltmesi sonucunda ortaya çıkan Sermaye Enflasyon Farkı Hesabından, ,-TL'sının 5024 sayılı kanun gereğince tarihi itibariyle yapılan enflasyon düzeltmesi sonucunda ortaya çıkan Yasal Yedekler Enflasyon Farkı Hesabından ve ,-TL'lık kısmı Olağanüstü Yedekler Hesabından karşılanmak suretiyle, ,-TL'den ,-TL'ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek ,-TL nominal değerli 17. tertip hisse senetlerinin kayda alınması uygun görülmüş ve Sermaye Piyasası Kurulu'ndan tarih, 111/848 numaralı "Sermaye Artırımının Tamamlandığına İlişkin Belge" alınmıştır. Ortaklarımız tarihleri arasında; 13 no'lu yeni pay alma kuponları ile aşağıda belirtilen adreslere, bu tarihten sonra Şirket Merkezine müracaat ederek 17. tertip bedelsiz hisse senetlerini alabilirler. Başvuru Yerleri: Dış Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Dilhayat sokak. No Etiler/ İSTANBUL Eminönü Şubesi Ankara Cad. Büyük Kelkit Han. No:243 Sirkeci İSTANBUL

5 Kartal Şubesi Ankara Cad. Şimşek Han No: Kartal/ İSTANBUL Bursa Şubesi Çekirge Cad. İntam İş Merkezi No: Kükürtlü /BURSA Ankara Şubesi Simon Bolivar Cad. No:17 P.K Çankaya/ ANKARA İzmir Şubesi Sair Eşref Bulvarı No:23 Çankaya/ İZMİR Adana Şubesi Atatürk Cad. No:36/B Seyhan/ADANA İMKB Takas ve Saklama Bankası A.Ş. Abide-ı Hürriyet Caddesi Mecidiyeköy Yolu Sokak No: 286 Şişli /İSTANBUL Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin /191 tarihli özel durum yazısı aşağıya " tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklaması ile Halkalı Vergi Dairesi Başkanlığı'nın 7. Vergi Mahkemesinde lehimize sonuçlanan davayı temyiz etmiş olduğunu ve Danıştay 4. Daire'nin aleyhimize karar verdiğini duyurmuştuk. Karar düzeltme talebimiz tarihinde Danıştay 4. Daire Başkanlığı'na iletilmek üzere İstanbul 7. Vergi Mahkemesi Başkanlığı'na verilmiştir. Düzeltme talebi yazımız Danıştay 4. Daire'nin tarih ve Esas: 2002/3717, Karar: 2004/ 617 sayılı olayı kavramayan ve dolayısıyla yasaya aykırı kararının düzeltilerek İstanbul 7. Vergi Mahkemesi'nin her bakımdan haklı ve yasaya uygun vergi tarhiyatı ve ceza salma işlemini iptal eden tarih ve E:2001/1713, K:2002/465 sayılı kararının onanmasına karar verilmesi talebinden ibarettir." Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin /190 tarihli özel durum yazısı aşağıya Şirket Yönetim Kurulunun tarih ve 2004/28 sayılı kararı aşağıdaki gibidir: tarih, 21 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile Şirketin çıkarılmış sermayesinin; 5024 sayılı kanuna göre tarihi itibariyle yapılan enflasyon düzeltmesi sonucunda ortaya çıkan ve şirketin resmi kayıtlarında mevcut olan öz sermaye enflasyon farklarının ilavesi ile % 83 oranında artırılması kararlaştırılmıştı.

6 Şirketimizin tarihli UFRS, Konsolide Bilançosundaki enflasyon fark hesapları ile 5024 sayılı kanuna göre hesaplanan enflasyon fark hesaplarından düşük olanın sermaye artırımına konu edilmesi gerektiği görüşü ve birikmiş karların sermayeye ilavesinin mali mevzuat açısından tartışmalı olması nedeniyle, ihtiyatlılık prensibi çerçevesinde sermaye artırımı ile ilgili karar aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir; - Şirketin çıkarılmış sermayesinin ,-TL'den kayıtlı sermaye tavanı (500 Trilyon TL) içerisinde, % 70 oranında arttırılmak suretiyle ,-TL'sına çıkarılmasına, - Sermayeye ilave edilen ,-TL'lik iç kaynağın, a) ,-TL'sının 5024 sayılı kanun gereğince tarihi itibariyle yapılan enflasyon düzeltmesi sonucunda ortaya çıkan Sermaye Enflasyon Farkı Hesabından, b) ,-TL'sının 5024 sayılı kanun gereğince tarihi itibariyle yapılan enflasyon düzeltmesi sonucunda ortaya çıkan Yasal Yedekler Enflasyon Farkı Hesabından, c) ,-TL'sının Olağanüstü Yedekler Hesabından Karşılanmasına, - Artırılan sermayeyi temsil edecek hisse senetlerinin tamamının nama yazılı 17. tertip olarak ihraç edilmesine, - Bedelsiz pay alma hakkının, mevcut hisse senetlerinin 13 numaralı yeni pay alma kuponları ile kullandırılmasına, - Hisse senetleri ihracı, kağıt ithal ve basımı işlemleri için gerekli müracaatların yapılmasına, izinlerin alınmasına, - Gerekli yasal işlemlerin yapılması ile şirket yönetiminin yetkili ve görevli kılınmasına, oybirliği ile karar verildi. Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin /187 tarihli özel durum yazısı aşağıya Halkalı Vergi Dairesi Başkanlığı'nca ve tarihlerinde tarafımıza tebliğ edilen vergi ve ceza ihbarnameleri ile salınmış bulunan vergi ve cezalarına karşı Şirketimizce haksız tarhiyat yapıldığı gerekçesiyle İstanbul 7.Vergi Mahkemesi nezdinde yasal süresi içerisinde dava açılmıştır. Anılan Mahkeme talebimizi haklı görerek salınan vergi ve cezalarının tarihinde iptal ve terkinine karar vermiştir. Halkalı Vergi Dairesi Başkanlığı lehimize sonuçlanan mahkeme kararlarını temyiz etmiştir. Danıştay 4. Daire nezdinde görülmekte olan temyiz davalarının oy çokluğu (3'e karşı 2) ile aleyhimize sonuçlandığı (bugün) tarihi itibariyle öğrenilmiştir. Dava konusu vergi aslı tutarı ,-TL, ceza tutarı ise ,-TL'dır. Bu tutarlar üzerinden davanın kesinleştiği tarih dikkate alınarak vergi asılları üzerinden vergi dairesi tarafından ayrıca gecikme faizi hesaplanacaktır. Yasal süreç halen devam etmekte olup, Şirketimiz Danıştay 4. Dairesi nezdinde karar düzeltmesi talebinde bulunacaktır."

7 Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin /189 tarihli özel durum yazısı aşağıya " Şirketimizin tarihinde kamuya açıklanan UFRS'ye göre düzenlenmiş tarihli konsolide bilançosundaki özsermayenin detayları aşağıdaki gibidir: Milyon TL Sermaye Tertip Yasal Yedek Tertip Yasal Yedek Yabancı Para Çevrim Farkları ( ) Olağanüstü Yedekler Öz Sermaye Enflasyon Düzeltme Farkları Net Dönem Karı Birikmiş Karlar Toplam Özsermaye Yukarıda tarihi bedelleri ile gösterilmiş kalemlerin endekslenmiş değerleri ve özsermaye enflasyon düzeltme farkları aşağıdaki gibidir: Milyon TL Tarihi Değerler Öz Sermaye Enflasyon Endekslenmiş Değer Düzeltmesi Farkı Sermaye Yasal Yedekler Olağanüstü Yedek Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin /186 tarihli özel durum yazısı aşağıya Şirketimizin tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında 2003 yılı dağıtılabilir net dönem karının % 50'si oranında ( ,-TL tutarında), ödenmiş sermayenin %10'u oranında nakit temmettü dağıtılmasına karar verilmişti. Yönetim Kurulumuz tarihinde toplanarak tarihli Olağan Genel Kurul tarafından dağıtımına karar verilen temettünün "2003 yılı kar payı kuponları" karşılığında Dış Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Dışbank A.Ş.; Adana, İzmir ve Ankara Şubeleri ile İMKB Takas ve Saklama

8 Bankası A.Ş. aracılığı ile tarihinde ortaklarımıza dağıtılmaya başlanmasına karar vermiştir yılı kar payı kuponları karşılığında, 1.000,-TL nominal tutarlı herbir hisse için; Tam mükellef kurumlara net 100,02 TL, Gerçek kişilere ve vergiden muaf kurum ve kuruluşlara brüt 100,02 TL, net 90,018 TL, Dar mükellef gerçek kişilere, dar mükellef kurumlara brüt 100,02 TL, net 90,018 TL tutarında kar payı ödemesi yapılacaktır. Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin /175 tarihli özel durum yazısı aşağıya 2004 yılı I. Dönem Geçici Vergi Beyannamesi ekinde vergi dairesine sunulan, Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiş dönemine ait Gelir Tablosu yazımız ekinde sunulmuştur. Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin /173 tarihli özel durum yazısı aşağıya Şirket Yönetim Kurulunun tarih ve 2004/21 sayılı kararı aşağıdaki gibidir: Şirketimizin ,- TL olan çıkarılmış sermayesinin kayıtlı sermaye tavanı (500 Trilyon TL) içerisinde, % 83 oranında artırılmak suretiyle ,-TL'sına çıkarılması ve sermayeye ilave edilen ,-TL'lık içkaynağın; a) ,-TL'sının 5024 sayılı kanun gereğince tarihi itibariyle yapılan enflasyon düzeltmesi sonucunda artaya çıkan Sermaye Enflasyon Farkı Hesabından, b) ,-TL'sının 5024 sayılı kanun gereğince tarihi itibariyle yapılan enflasyon düzeltmesi sonucunda artaya çıkan Yasal Yedekler Enflasyon Farkı Hesabından, c) ,-TL'sının 5024 sayılı kanun gereğince tarihi itibariyle yapılan enflasyon düzeltmesi sonucunda artaya çıkan Olağanüstü Yedekler Enflasyon Farkı Hesabından, d) ,-TL'sının 5024 sayılı kanun gereğince tarihi itibariyle yapılan enflasyon düzeltmesi sonucunda artaya çıkan Birikmiş Karlar Hesabından, e) ,-TL'sının Olağanüstü Yedekler Hesabından karşılanmasına, Hisse senedi ihracı, kağıt ithal ve basımı işlemleri için gerekli müracaatların yapılmasına, izinlerin alınmasına,gerekli yasal işlemlerin yapılması ile şirket yönetiminin yetkili ve görevli kılınmasına oy birliği ile karar vermiştir.

9 Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin /159 tarihli özel durum yazısı aşağıya " Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: XI, No:25 sayılı "Semaye Piyasasında Muhasebe Standartları Hakkında Tebliğ" ve UFRS (Uluslararası Finansal Raporlama Standartları) esaslarına göre hazırlanan konsolide mali tablolar, bağımsız denetim raporu, Yönetim Kurulu faaliyet raporu, özel durum açıklamaları ve Şirketimiz ile ilgili diğer bilgiler, Borsada kamuya açıklandıktan sonra Şirketimize ait adresinde yatırımcıların bilgisine sunulmuştur." Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin /157 tarihli özel durum yazısı aşağıya "Konu: Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. Halkalı Vergi Dairesi nin sicil numaralı mükellefiyiz. Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü nün tarih ve 14 sayılı Gelir Vergisi Sirküleri çerçevesinde, 2003 yılı Kurumlar Vergisi Beyan süremizin, işlerimizin yoğunluğu nedeniyle günü akşamına kadar uzatılması için Halkalı Vergi Dairesi Başkanlığı na tarihinde müracaat edilmiştir." Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin tarihli yazısı aşağıya " Şirket yönetim kurulunun tarihli kararı ile; Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkan Yardımcılığını sürdüren Vuslat Doğan Sabancı tarihinden geçerli olmak üzere İcra Kurulu Başkanlığına getirilmiştir. Vuslat Doğan Sabancı aynı zamanda Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. Yönetim Kurulu üyesidir." Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin tarihli yazısı aşağıya " tarihli yönetim kurulu toplantısında; Şirketimizin 31 Aralık 2003 tarihinde sona eren hesap döneminden başlamak üzere, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:XI, No:25 sayılı Tebliği'nde atıfta bulunulan "Uluslararası Finansal Raporlama Standartları" na göre mali tablo düzenlemesine karar verilmiştir."

10 Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısında, kayıtlı sermaye tavanının 250 trilyon TL'den 500 trilyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin ana sözleşmenin "Kayıtlı Sermaye" başlıklı 11. maddesi ile "Sermayenin Artırılıp Azaltılması" başlıklı 10, "Hisse Senetlerinin Devri ve Değiştirilmesi" başlıklı 14, "Ücret" başlıklı 34, "Uygulanacak Hükümler" başlıklı 36 ve "Toplantıların Ticaret Vekaletine Bildirilmesi ve Komiserin Huzuru" başlıklı 38'inci maddelerinin tadiline karar verildiği bildirilmiştir. Sözkonusu ana sözleşme maddelerinin eski ve yeni şekillerini içeren toplantı tutanağı ekte yayınlanmaktadır. Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin tarihli yazısı aşağıya "Halkalı Vergi Dairesi sicil numaralı mükellefiyiz /2003 dönemine ait Geçici Vergi Beyannamemizi, işlerimizin yoğunluğu nedeniyle 213 sayılı VUK'nun 17. maddesine göre Pazartesi günü vereceğimizi bilgilerinize arz ederiz." Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin tarihli yazısı aşağıya " Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, tarihinde yaptığı basın açıklaması ile Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin uzun vadeli döviz cinsinden kredi notunu B'den B+'ya yükselttiğini ve pozitif olan görünümü de durağan olarak değiştirdiğini bildirilmiştir. Yerel para cinsinden uzun vadeli kredi notu B+, görünüm pozitif olarak teyid edilmiştir." Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin tarihli yazısı aşağıya "Şirketimiz tarihinden itibaren başlamak üzere mali tablolarını Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: XI, No: 25 sayılı tebliğine göre düzenleyecek olup, konsolide mali tablo düzenleme yükümlülüğü bulunmaktadır." Tarih: Doğan Yayın Holding A.Ş.'nin tarihli yazısı aşağıya " 20 Mayıs 2003 tarihli yönetim kurulu toplantısı sonucunda Doğan Yayın Holding'in İMKB'de işlem

11 gören ve iştiraki olan Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş., Milliyet Gazetecilik A.Ş. ve Doğan Burda Rizzoli Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'nin tedavülde bulunan hisselerinin bir kısmını tarihine kadar Şirketimizin faaliyetleri sonucunda elde edilecek olan 2003 yılı konsolide faiz, amortisman ve vergi öncesi karının (FVAÖK) %10'uyla satın alınmasına karar verilmiş, ve işbu durum aynı tarihte gerçekleştirilen özel durum açıklaması ile kamuoyuna duyurulmuştur. Yine 20 Mayıs 2003 tarihli açıklamamızda alımı gerçekleştirilecek hisse senetlerinin uluslararası kurumsal yatırımcılardan gelebilecek satın alma talepleri dışında geri satılmayarak asgari 3 yıl boyunca bilançomuzun aktifinde tutulmasına da karar verdiğimizi açıklamıştık. Bu karar doğrultusunda 6 Kasım Aralık 2003 tarihleri arasında İMKB'den almış olduğumuz Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. hisselerinin tamamı olan lot, TL nominal bedelli hisse senetlerinin özel emirle blok olarak bir uluslararası kurumsal yatırımcıya, bir hisse bedeli TL'den hesaplanarak, satışı gerçekleştirilmiştir. Bu fiyat 25 Şubat 2004 tarihli hisse kapanış fiyatı olan TL baz alınarak %1.6 iskonto ile hesaplanmıştır." Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin 2003 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın Çarşamba günü saat 13:00'da Hürriyet Medya Towers, Güneşli, İstanbul adresinde yapılacağı bildirilmiştir. Tarih: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin tarihli yazısı aşağıya "Şirket Yönetim Kurulu tarihinde; 1) Şirketin 2003 yılı konsolide net karından TTK'nun 466/1 maddesi gereğince ayrılması zorunlu I. Tertip kanuni yedek akçenin düşülmesinden sonra kalan dağıtılabilir net karın ( TL) %50'si oranında ( TL) nakit temettü dağıtılmasına, 2) Dağıtılan nakit kar payı nazara alınarak TTK'nun 466/2 maddesi gereğince TL tutarında II. Tertip kanuni yedek akçe ayrılmasına ve bakiye TL'nin Olağanüstü Yedek Akçe olarak bırakılması için tarihinde yapılacak Genel Kurul Toplantısına öneride bulunulmasına karar verilmiştir TL lik nominal tutarlı bir hisse için ödenmiş sermayenin %10'u oranında; - Tam mükellef kurumlara net 100,02 TL - Gerçek kişilere ve vergiden muaf kurum ve kuruluşlara brüt 100,02 TL net 90,018 TL, - Dar mükellef gerçek kişilere, dar mükellef kurumlara brüt 100,02 TL net 90,018 TL tutarında kar payı ödemesi yapılacaktır."

12

TARİH:06/03/2003 HURGZ

TARİH:06/03/2003 HURGZ TARİH:06/03/2003 HURGZ Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. nin 06.03.2003 tarihli yazısı aşağıya Yönetim Kurulumuzun 28.02.2003 tarih ve 2003/2 sayılı kararı ile, 1- Şirket Ana Sözleşmesi nin Maksat

Detaylı

Şirket Yönetim Kurulu, 12.12.2005 tarihinde Şirket merkezinde toplanarak;

Şirket Yönetim Kurulu, 12.12.2005 tarihinde Şirket merkezinde toplanarak; 2005 YILI ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI: Tarih: 13.12.2005 Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 12.12.2005 tarihinde yaptığı basın açıklaması ile; 06.12.2005 tarihinde Türkiye'nin uzun vadeli

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:02.01.2019 08:49:30 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? İç

Detaylı

TARİH:16/01/2001 HURGZ

TARİH:16/01/2001 HURGZ TARİH:16/01/2001 HURGZ Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. nin 16.01.2001 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı nda; 1) Gerçek Yayıncılık A.Ş. nin 30.06.2000 tarihi itibariyle mevcut

Detaylı

25/01/2012. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Özet Bilgi: Şube Kapanışı

25/01/2012. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Özet Bilgi: Şube Kapanışı 25/01/2012 Özet Bilgi: Şube Kapanışı Bankamızın 25 Ocak 2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; Bankamızın Bahreyn Şubesi'nin kapatılmasına, bu çercevede gerekli iş ve işlemlerin yapılması hususunda

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞI 26.06.2003 Doç. Dr. Bahriye Üçok Cad. No. 13 06500 Beşevler ANKARA

T.C. BAŞBAKANLIK SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞI 26.06.2003 Doç. Dr. Bahriye Üçok Cad. No. 13 06500 Beşevler ANKARA T.C. BAŞBAKANLIK SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞI 26.06.2003 Doç. Dr. Bahriye Üçok Cad. No. 13 MG-03/077 06500 Beşevler ANKARA Konu : Sermaye Artışı kesinleştirme. Kayıtlı Sermaye Sistemine tabi olan

Detaylı

Madde 1.1 in birinci paragrafı aģağıdaki Ģekilde güncellenmiģtir.

Madde 1.1 in birinci paragrafı aģağıdaki Ģekilde güncellenmiģtir. TÜRKĠYE Ġġ BANKASI A.ġ. NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA ĠLĠġKĠN SERMAYE PĠYASASI KURULU TARAFINDAN 16.01.2012 TARĠHĠNDE ONAYLANAN 17.01.2012 TARĠHĠNDE TESCĠL

Detaylı

Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 26.12.2007 Tarih ve 33 Sayılı Toplantısı'nda;

Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 26.12.2007 Tarih ve 33 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun, 08.03.2006 tarih ve 11 sayılı toplantısında yapılmasına karar verdiği; haddehanede ikinci soğutma platformu ve ek

Detaylı

Özet Bilgi: İştirakimiz İş Factoring Finansman Hizmetleri A.Ş.'nin vergi davaları hk.

Özet Bilgi: İştirakimiz İş Factoring Finansman Hizmetleri A.Ş.'nin vergi davaları hk. TARİH: 18/01/2007 Özet Bilgi: İştirakimiz İş Factoring Finansman Hizmetleri A.Ş.'nin vergi davaları hk. Şirketimizin iştiraklerinden İş Factoring Finansman Hizmetleri A.Ş.'nin İstanbul 3. Vergi Mahkemesinde

Detaylı

08/01/2010 25/01/2010. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır.

08/01/2010 25/01/2010. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. 08/01/2010 Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Orjinal Açıklamanın Tarihi: 09.11.2009 : Moody's Investors Service, Inc.'in Bankamızla ilgili kredi notunun açıklanması

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2014

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2014 TARİH: 21.03.2014 Özet Bilgi: Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri hakkındaki duyurumuzdur. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 10. maddesi hükmü gereğince

Detaylı

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 37.650.000 LİRASI NAKİT KARŞILANMAK SURETİYLE 62.350.000 LİRADAN 100.000.000 LİRAYA

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 19.03.2012 17:38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Davutpaşa Cad. No:10 Topkapı - İSTANBUL Telefon ve Faks No. : (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28

Detaylı

TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Özet Bilgi: Şube Kapanışı

TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Özet Bilgi: Şube Kapanışı 25/01/2012 Özet Bilgi: Şube Kapanışı Bankamızın 25 Ocak 2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; Bankamızın Bahreyn Şubesi'nin kapatılmasına, bu çercevede gerekli iş ve işlemlerin yapılması hususunda

Detaylı

KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER

KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 1.800.000 YENİ TÜRK LİRASI NAKDEN KARŞILANMAK SURETİYLE 4.800.000 YENİ TÜRK LİRASINDAN

Detaylı

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH: 31/01/2007 Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 31.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Bağımsız denetim kuruluşu seçimi. Şirketimizin 2007 yılına ait finansal tablolarının Sermaye Piyasası

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2010/19 HAFTALIK BÜLTEN 03/05/2010 07/05/2010 A. 04.01.2010 07.05.2010 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: Tablo: 1 (TL) Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

: Meclis-i Mebusan Cad. 35, 34427, Fındıklı-İSTANBUL. Telefon ve Faks No. : (0212) (0212)

: Meclis-i Mebusan Cad. 35, 34427, Fındıklı-İSTANBUL. Telefon ve Faks No. : (0212) (0212) ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Unvanı/Ortakların Adı : Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Adresi : Meclis-i Mebusan Cad. 35, 34427, Fındıklı-İSTANBUL Telefon ve Faks No. : (0212) 251 21 21 - (0212) 249 65

Detaylı

Y VE Y GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU

Y VE Y GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Y VE Y GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu na Giriş Sermaye Piyasası Kurulu

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ MART 2010 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ MART 2010 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ MART 2010 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Değerli Ortaklarımız, Şirketimizin Mart 2010 dönemine ilişkin faaliyetleri aşağıda özetlenmiştir.

Detaylı

9 AYLIK IEYHO ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Dönemi

9 AYLIK IEYHO ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Dönemi 9 AYLIK IEYHO ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2018-30.09.2018 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. nin 31.05.2018 tarihinde yapılan 2017 yılı Olağan Genel Kurul

Detaylı

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] 07.05.2010 17:26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi Ortaklığın Adresi : Kore Şehitleri Cad. Yzb Kaya Aldoğan Sokak No: 16 Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ EYLUL 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ EYLUL 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU UBS MENKUL DEĞERLER A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ EYLUL 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayın Ortaklarımız, Şirketimizin Eylul 2009 dönemine ilişkin faaliyetleri

Detaylı

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 30 EYLÜL 2004 TARİHİ İTİBARİYLE ÖZET KONSOLİDE MALİ TABLOLAR

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 30 EYLÜL 2004 TARİHİ İTİBARİYLE ÖZET KONSOLİDE MALİ TABLOLAR İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 30 EYLÜL TARİHİ İTİBARİYLE ÖZET KONSOLİDE MALİ TABLOLAR İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. BAĞIMSIZ SINIRLI DENETİM RAPORU İş Finansal Kiralama A.Ş. Yönetim Kurulu na 1. İş Finansal Kiralama

Detaylı

FENİŞ ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN

FENİŞ ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN Ticaret Sicili No : Gebze/6616 FENİŞ ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN Şirketimizin Ortaklar Olağan Genel Kurulu, 2007

Detaylı

2009 YILI ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2009 YILI ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2009 YILI ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. / HURGZ [] 29.12.2009 17:13:22 : Genel Yayın Yönetmeni değişikliği Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:Genel Yayın Yönetmeni değişikliği

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] :55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] :55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] 25.04.2011 14:55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : ESENBOĞA YOLU 23.KM AKYURT/ANKARA Telefon ve Faks No. : 0 312 398 01 81-0 312 398 04 74 Ortaklığın

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. / TCZB [] :56:

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. / TCZB [] :56: T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. / TCZB [] 31.3.216 18:56:16 216-38 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi Anafartalar Mah. Atatürk Bul. No: 8, 617 : Ulus / ANKARA Telefon ve Faks Numarası : -312 584

Detaylı

TARİH: 02/03/2000 HURGZ

TARİH: 02/03/2000 HURGZ TARİH: 02/03/2000 HURGZ Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin 1999 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 20.03.2000 Pazartesi günü saat 15:45'de Hürriyet Medya Towers, Güneşli, İstanbul adresinde

Detaylı

TARİH:08/04/2008. Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 16.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

TARİH:08/04/2008. Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 16.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH:08/04/2008 Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 08.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin Yönetim Kurulu toplantısında ekte bulunan gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanması

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

Özet Bilgi: 12.09.2008 ve 25.11.2008 tarihli özel durum açıklamaları hk bilgilendirme

Özet Bilgi: 12.09.2008 ve 25.11.2008 tarihli özel durum açıklamaları hk bilgilendirme TARİH:23/01/2009 İş Finansal Kiralama A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır Özet Bilgi: 12.09.2008 ve 25.11.2008 tarihli özel durum açıklamaları hk bilgilendirme Şirketimizin 12.09.2008 tarihli özel

Detaylı

Tire Kutsan 04/01/2008 04/01/2008 IMKB Bülteni B.Ş.B. Ulusal Pazar'da işlem görmekte olan Tire Kutsan Oluklu Mukavva Kutu ve Kağıt Sanayii A.Ş. (TIRE.E) hisse senetlerinin sırası, şirketten gelen açıklamanın

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ARÇELİK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ARÇELİK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ARÇELİK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler İlgili Fonlar [] [] Türkç e Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ARÇELİK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ARÇELİK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ARÇELİK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi Doğrudan veya Dolaylı Bağlı Ortaklıklar Hisse Satışı Hk. Finansal Duran Varlık Satışı İlgili Şirketler

Detaylı

HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 18 Mayıs 2016 METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna ilişkin Değerlendirme Raporu VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

TARÝH:26/03/2001 MIPAZ TARÝH:26/03/2001

TARÝH:26/03/2001 MIPAZ TARÝH:26/03/2001 TARÝH:26/03/2001 Milpa Ticari ve Sınai Ürünler Paz. San. ve Tic. A.Ş. nin 26.03.2001 tarihli yazısı aşağıya Yönetim Kurulu nun 26.03.2001 tarih ve 330 nolu kararı ile 2000 yılı net dönem karından yasal

Detaylı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Özel Durum Açıklaması Tarih : 08 Nisan 2009 Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Şirketimiz Yönetim Kurulu nun 8 Nisan 2009 tarihli toplantısında: 1- Ek-1 de yer alan

Detaylı

TEKFEN HOLDİNG A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

TEKFEN HOLDİNG A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ TEKFEN HOLDİNG A.Ş. 08.05.2009 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TÜPRAŞ-TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TÜPRAŞ-TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TÜPRAŞ-TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

TARÝH:03/01/2000 DOHOL MIPAZ TARÝH:03/01/2000

TARÝH:03/01/2000 DOHOL MIPAZ TARÝH:03/01/2000 TARÝH:03/01/2000 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. nin 03.01.2000 tarihinde gelen yazısı aşağıya Holdingimizin Mali Grup Başkan Yardımcısı Mustafa Horata 31.12.1999 tarihi itibariyle Holdingimizden ve

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

UŞAK SERAMİK SANAYİİ A.Ş. / USAK [] :01:24 Özel Durum Açıklaması (Genel)

UŞAK SERAMİK SANAYİİ A.Ş. / USAK [] :01:24 Özel Durum Açıklaması (Genel) UŞAK SERAMİK SANAYİİ A.Ş. / USAK [] 28.03.2012 18:01:24 Ortaklığın Adresi : UŞAK BANAZ KARAYOLU 26 KM BANAZ / UŞAK Telefon ve Faks No. : 0276 326 2001/0276 326 2010 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 22.05.2012 172553 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi Davutpaşa Cad. No10 Topkapı - Telefon ve Faks No. (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28 28 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ HAZİRAN 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ HAZİRAN 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU UBS MENKUL DEĞERLER A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ HAZİRAN 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayın Ortaklarımız, Şirketimizin Haziran 2009 dönemine ilişkin faaliyetleri

Detaylı

Eminiş Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ 31 Aralık 2005 Tarihi İtibariyle Bilanço (Para birimi: YTL)

Eminiş Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ 31 Aralık 2005 Tarihi İtibariyle Bilanço (Para birimi: YTL) 3 Aralık 2005 Tarihi İtibariyle Bilanço Bağımsız Denetimden Geçmiş Notlar 3 Aralık 2005 3 Aralık 2004 VARLIKLAR Cari/Dönen Varlıklar 6.366.790 6.05.63 Hazır Değerler 4 43.386 5.50 Menkul Kıymetler (net)

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ORTAKLIĞIN UNVANI/ORTAKLARIN ADI : KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİC A.Ş. ADRESİ : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merkezi No:5 K:3 Gayrettepe/İstanbul TELEFON VE FAX NO : 0-212

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TÜRK PRYSMİAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TÜRK PRYSMİAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TÜRK PRYSMİAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER

DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 226.027.699,46 TÜRK LİRASINDAN 50.000.000 TÜRK LİRASINA AZALTILMAKTA, EŞANLI

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2005/51 HAFTALIK BÜLTEN 21/11/2005 25/11/2005 A. 1.1.2005 25.11.2005 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: 01.01.2005 25.11.2005 tarihleri arasında Sermaye

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU : SABANCI CENTER KULE II LEVENT/İSTANBUL. Telefon ve Fax No. : (212)

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU : SABANCI CENTER KULE II LEVENT/İSTANBUL. Telefon ve Fax No. : (212) ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı/Ortakların Adı Adresi : HACI ÖMER SABANCI HOLDİNG A.Ş. : SABANCI CENTER KULE II 34330 LEVENT/İSTANBUL Telefon ve Fax No. : (212) 280 53 35-280 66 15 25.04.2006

Detaylı

2006 YILI ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI: HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. / HURGZ Tarih:

2006 YILI ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI: HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. / HURGZ Tarih: 2006 YILI ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI: Tarih: 18.12.2006 Yönetim Kurulumuz, sermayesinde %41,15 oranında pay sahibi olduğumuz iştirakimiz Doğan Medya International GmbH (DMG International)'ın sermayesinin

Detaylı

HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. 30 EYLÜL 2004 TARİHİ İTİBARİYLE ÖZET KONSOLİDE MALİ TABLOLAR VE BAĞIMSIZ DENETÇİ SINIRLI İNCELEME RAPORU

HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. 30 EYLÜL 2004 TARİHİ İTİBARİYLE ÖZET KONSOLİDE MALİ TABLOLAR VE BAĞIMSIZ DENETÇİ SINIRLI İNCELEME RAPORU HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. 30 EYLÜL 2004 TARİHİ İTİBARİYLE ÖZET KONSOLİDE MALİ TABLOLAR VE BAĞIMSIZ DENETÇİ SINIRLI İNCELEME RAPORU Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. Yönetim Kurulu

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

BİLANÇO (YTL) VARLIKLAR

BİLANÇO (YTL) VARLIKLAR Bağımsız Denetim'den BİLANÇO (YTL) VARLIKLAR Geçmemiş Geçmiş Dipnot Referansları 31.03.2007 31.12.2006 Cari / Dönen Varlıklar 43.974.109 42.366.791 Hazır Değerler 4 1.463.463 2.108.013 Menkul Kıymetler

Detaylı

DOĞAN GAZETECİLİK A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2010 ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

DOĞAN GAZETECİLİK A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2010 ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU DOĞAN GAZETECİLİK A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2010 ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU www.milliyetkurumsal.com 09 Kasım 2010 İÇİNDEKİLER A. Doğan Gazetecilik A.Ş. Hakkında... 4-6 B. 1 Ocak-30 Eylül 2010 Döneminde

Detaylı

G.O.P Çankaya-ANKARA Telefon ve Faks No.

G.O.P Çankaya-ANKARA Telefon ve Faks No. AYEN ENERJİ A.Ş. / AYEN [] 31.05.2012 162856 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi Ayen Enerji A.Ş Hülya Sok No37 G.O.P Çankaya-ANKARA Telefon ve Faks No. Tel0 (312) 445 0464 Fax0(312) 445 0503

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi Olağan Genel Kurul Toplantı Sonucu Hk. 201760 Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş.

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 30 HAZİRAN 2011 DE SONA EREN ARA HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU Ticaret Unvanı : Doğan

Detaylı

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN TASARRUF SAHİPLERİ İÇİN SİRKÜLER

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN TASARRUF SAHİPLERİ İÇİN SİRKÜLER TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN TASARRUF SAHİPLERİ İÇİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 13.821.101 LİRASI NAKİT KARŞILIĞI 7.878.603 LİRASI İÇ KAYNAKLARDAN KARŞILANMAK SURETİYLE 40.650.296

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. FRİGO-PAK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. FRİGO-PAK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU FRİGO-PAK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 19.03.2010 15:13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merk. No:5 K:3 Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 3 AYLIK ÇEMAŞ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2015-31.03.2015 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Çemaş Döküm San. A.Ş. nin 11.04.2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ

SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ Ortaklığımızın 4.000.000.000 TL nominal değerli banka bono ve/veya tahvillerinin ihracına ilişkin olarak

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 9 AYLIK USAŞ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2016-30.09.2016 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Usaş Yatırımlar Holding A.Ş. nin 09.04.2015 tarihinde yapılan 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AYES ÇELİK HASIR VE ÇİT SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AYES ÇELİK HASIR VE ÇİT SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AYES ÇELİK HASIR VE ÇİT SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

YEŞİL İNŞAAT YAPI DÜZENLEME VE PAZARLAMA TİCARET A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU

YEŞİL İNŞAAT YAPI DÜZENLEME VE PAZARLAMA TİCARET A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU YEŞİL İNŞAAT YAPI DÜZENLEME VE PAZARLAMA TİCARET A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu na Giriş

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 21.03.2011 15:16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş Merkezi No:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 08.05.2008 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan Sermaye

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon") mali tablo dipnotları aşağıda

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı.

Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı. Özel Durum Açıklaması Tarih : 04 Nisan 2008 Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı. Şirketimiz Yönetim Kurulu nun 4 Nisan 2008

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2017

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2017 TARİH: 05.01.2017 15:43:09 - Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Özet Bilgi: Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin %100'üne sahip olduğu Capintec, Inc.'nın satışına yönelik işlemler

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ARENA BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ARENA BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ARENA BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU YATIRIMLARIN ENFLASYONA ENDEKSLENMİŞ DEĞERİ (TL) VARLIK GRUBUNUN PORTFÖYDE YER ALAN YATIRIM ABD DOLARI YATIRIM

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] :24:41 Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] :24:41 Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] 04.02.2010 17:24:41 Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : ESENBOĞA YOLU 23.KM AKYURT/ANKARA Telefon ve Faks No. 312 398 01 81

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2008/17 HAFTALIK BÜLTEN 21/04/2008 25/04/2008 A. 02.01.2008 25.04.2008 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: Tablo: 1 (YTL) Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş. nin 02.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş. nin 02.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH:31/01/2007 Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş. nin 31.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimiz Genel Müdür Yardımcısı ve Muhasebe Müdürü Mustafa Demirpalta'nın Genel Müdür

Detaylı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU YATIRIMLARIN ENFLASYONA ENDEKSLENMİŞ DEĞERİ (TL) VARLIK GRUBUNUN PORTFÖYDE YER ALAN YATIRIM ABD DOLARI YATIRIM

Detaylı

TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 29 Mart 2018

Detaylı

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 31 Mart 2018 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir.

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 31 Mart 2018 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir. 31 Mart 2018 Tarihi İtibarıyla Bilanço VARLIKLAR 1 Ocak- 31 Aralık 2017 I- Cari Varlıklar A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 1,046,857,838 948.408.737 1- Kasa 14 204 204 2- Alınan Çekler 3- Bankalar

Detaylı

SPK Kayda Alma / Onay Bildirimi

SPK Kayda Alma / Onay Bildirimi ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 26.01.2012 104615 SPK Kayda Alma / Onay Bildirimi Davutpaşa Cad. No10 Topkapı - Telefon ve Faks No. (0212) 567 68 00 - (0212) 310 28 28 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

PĠYASASI KURULU TARAFINDAN 16.01.2012 TARĠHĠNDE ONAYLANAN 17.01.2012 TARĠHĠNDE TESCĠL ETTĠRĠLEN ĠZAHNAMESĠNDE MEYDANA GELEN

PĠYASASI KURULU TARAFINDAN 16.01.2012 TARĠHĠNDE ONAYLANAN 17.01.2012 TARĠHĠNDE TESCĠL ETTĠRĠLEN ĠZAHNAMESĠNDE MEYDANA GELEN TÜRKĠYE Ġġ BANKASI A.ġ. NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA ĠLĠġKĠN SERMAYE PĠYASASI KURULU TARAFINDAN 16.01.2012 TARĠHĠNDE ONAYLANAN 17.01.2012 TARĠHĠNDE TESCĠL

Detaylı