GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Diş Kullanım

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Diş Kullanım"

Transkript

1 Sayfa 1 / 9 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : BO/10318 Ürün adı : Ürün tanımı : Işıkla sertleşen laboratuvar block-out ve model rezini 1.2. Madde veya karışımın tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Tespit edilen ilgili kullanımlar : Dental laboratuvar rezini 1.3. Güvenlik bilgi formu tedarikçisi hakkında ayrıntılı bilgi Üretici AB(Avrupa Birliği) Sorumlu Kişi Ultradent Products, Şirketi. Ultradent Products LTD Şirketi 505 W S. Am Westhover Berg 30 South Jordan, UTAH Eyaleti Köln Almanya E-posta: infode@ultradent.com Acil Durum Telefon Numarası : +49(0) Acil durum telefon numarası CHEMTREC (KUZEY AMERİKA) : (800) (ULUSLARARASI) : +1(703) BÖLÜM 2: Tehlike tanımı 2.1. Madde veya karışımın sınıflandırması 1272/2008 no lu Yönetmeliğe(AB) göre sınıflandırma [CLP](Madde ve karışımların tehlikeye göre sınıflandırılması) : Karışım, fiziksel, sağlık ve çevresel tehlikeleri açısından değerlendirilmiş ve/veya test edilmiştir ve aşağıda belirtilen sınıflandırma uygulanmıştır. Sağlık : Akut Zehirlilik (Soluma), Kategori 2 Cilt Hassasiyeti, Kategori Etiket öğeleri 1272/2008 no lu Yönetmeliğe(AB) göre sınıflandırma [CLP](Madde ve karışımların tehlikeye göre sınıflandırılması) Tehlike piktogramı (piktogramları) : İşaret Sözcüğü Tehlike ifadesi (ifadeleri) Önleyici açıklama(lar) Önleme Ünlem işareti : UYARI : H317: Allerjik cilt reaksiyonuna neden olabilir. H335: Solunum tahrişine neden olabilir. : P261: Buharı solumayın. P280: Koruyucu eldiven/gözlük takın.

2 Sayfa 2 / 9 Tepki Bertaraf 2.3. Diğer tehlikeler PBT ve vpvb değerlendirme sonuçları PBT vpvb : P302+P352: CİLTLE TEMASI HALİNDE: Bol suyla yıkayın. P333 + P313: Ciltte tahriş veya kızarıklık olursa: Tıbbi tavsiye/önlem alın. P362+P364: Kirlenmiş giysileri çıkartın ve tekrar kullanmadan önce yıkayın. : P501: İçerikleri/kapları yerel/bölgesel/ulusal/uluslararası yönetmeliklere göre bertaraf edin. : Geçerli Değil : Geçerli Değil BÖLÜM 3: Bileşimi / içerik ögeleri hakkında bilgi 3.1. Maddeler Geçerli Değil 3.2. Karışımlar Kimyasal Adı 7,7,9(veya7,9,9)-trimetil-4,13-diokso-3,14-dioksa diazaheksadekan- 1,16-diyl bismetakrilat CAS(Kimya sal Kayıt Numarası) EINECS(M evcut Avrupa Ticari Kimyasal Maddeler Envanteri) No. Ağırlık % 1272/2008 no lu Yönetmeliğe(AB) göre sınıflandırma [CLP](Madde ve karışımların tehlikeye göre sınıflandırılması) Cilt Hassasiyeti, Cat.(Kızartı) 1; H317 2,2'-etilendioksidietil dimetiakrilat Cilt Hassasiyeti, Cat.(Kızartı) 1B; H317 H-ifadelerinin tam metni için: BÖLÜM 16 ya bakınız. BÖLÜM 4: İlk yardım tedbirleri 4.1. İlk yardım tedbirlerinin tanımı Genel bilgi : Semptomların görülmesi veya şüphelenilmesi halinde bir doktora danışın. Gözle temasından sonra. : Göz kapaklarını açık tutun ve en az 15 dakika boyunca bol miktarda akan temiz suyla yıkayın. Sürekli acı ve ağrı durumunda lütfen bir doktora başvurun. Deriyle temasından sonra : Kirlenen giysiyi çıkarın. Sürekli acı ve ağrı durumunda lütfen bir doktora başvurun. Yuttuktan sonra : Ağzınızı çalkalayın ve bol su için. Vakit kaybetmeden doktora başvurun. Solunmasından sonra : Kişiyi temiz havaya çıkarın. Semptomların devam etmesi halinde doktora danışın Hem akut, hem de geciktirilmiş en önemli semptom ve etkileri Genel bilgi 4.3. Gerekli acil tıbbi destek ve özel tedavi açıklamaları Genel bilgi

3 Sayfa 3 / 9 BÖLÜM 5: Yangın söndürme önlemleri 5.1. Yangın söndürme malzemeleri Yangın söndürme malzemeleri : Toz, köpük söndürücüler ya da su jeti. Büyük yangınları su jeti veya alkole dayanıklı köpük ile söndürün. Güvenlik gerekçeleriyle uygun olmayan söndürme ajanları: Tam su jetli su Madde veya karışımdan kaynaklanan özel tehlikeler Genel tehlike : Isınma sırasında veya yangın durumunda toksik gazlar ortaya çıkabilir. Tehlikeli patlayıcı ürünler : Azot Oksitler (NOx), Karbonmonoksit (CO) 5.3. İtfaiyeciler için tavsiye Yangın söndürme ekipmanı : Yangın durumunda ortamdaki havayla bağlantısı olmayan solunum ekipmanı ve kimyasallara karşı tam koruma sağlayan giysiler kullanın. Ek bilgi : Yangın kalıntılarını ve kontamine yangın söndürme suyunu resmî yönetmeliklere göre bertaraf edin. BÖLÜM 6: Kazara salınım tedbirleri 6.1. Kişisel önlemler, koruyucu donanımlar ve acil durum prosedürleri Genel prosedürler : Koruyucu ekipman kullanın. Korunmasız kişileri uzak tutun. Göz, cilde ve giysilerle temasından kaçının Çevresel tedbirler Su döküntüsü : Ürünün su veya kanalizasyon sistemine karışması halinde ilgili yetkililere bildirin. Drenaj sistemi, yüzey veya yeraltı sularına karışmasına izin vermeyin Muhafaza ve temizlik yöntemleri ve malzemesi : Sıvı tutucu bir materyal (kum, diatomit, asit bağlayıcılar, evrensel bağlayıcılar) ile emdirin. Geri dönüşüm veya bertaraf için uygun kaplarda gönderin. Temizliği su ile tamamlayın Diğer bölümlere atıf Diğer bölümlere atıf : Güvenli kullanım hakkında bilgi için Bölüm 7 ye bakın. Kişisel koruyucu ekipmanlar hakkında bilgi için Bölüm 8 e bakın. Bertaraf etme hakkında bilgi için Bölüm 13 e bakın. BÖLÜM 7: Taşıma ve saklama 7.1. Güvenli taşıma önlemleri Genel prosedürler Saklama : Kapları sıkıca kapalı tutun. Göz, cilt ve giysilerle doğrudan temasından kaçının. : Depo ve kapların karşılaması gereken gereklilikler: Sadece orijinal kabında saklayın. Kabı sıkıca kapalı tutun ve ürünün dökülmesini önlemek için dik konumda saklayın. Ortak bir depolama tesisinde saklama ile ilgili bilgiler: Yiyecek, içecek ve hayvan yemlerinden uzak tutun. Oksitleyici maddelerden uzakta muhafaza edin.

4 Sayfa 4 / 9 Depolama koşulları hakkında daha fazla bilgi: Kabı sıkıca kapalı tutun. Doğrudan güneş ışığından koruyun Uygunsuzlukları da içerecek şekilde güvenli saklama şartları Raf ömrü : Ürün etiketlemeye bakınız 7.3. Belirli son kullanım(lar) Belirli son kullanım(lar) BÖLÜM 8: Maruziyet kontrolleri / kişisel korunma 8.1. Kontrol parametreleri Kontrol parametreleri Ek bilgi 8.2. Maruziyet kontrolleri Göz/yüz koruması Cildin korunması Solunum ile ilgili koruma : İş yerinde izleme gerektiren limit değerleri olan bileşenler: Ürün iş yerinde izlenmesi gereken kritik değerleri olan materyallerden kritik miktarlar içermemektedir. : Belge hazırlanırken geçerli olan listeler esas alınmıştır. : Sıkıca oturan koruma gözlüğü. : Koruyucu eldivenler: Eldiven malzemesi geçirmez ve ürün/madde/preparata karşı dayanıklı olmalıdır. Eldiven malzemesi geçirme süresi, yayılma ve bozulma oranları dikkate alınarak seçilmelidir. Eldiven malzemesi: Uygun eldivenlerin seçilmesi sadece malzemeye bağlı değildir, diğer maddelere de bağlıdır. Eldiven malzemesinin dayanıklılığı önceden hesaplanamaz ve dolayısıyla Butil kauçuk (BR) tur. Eldiven malzemesinin geçirme süresi: Koruyucu eldiven üreticisi tarafından tam geçirme zamanı belirlenmeli ve gözlemlenmelidir. Katman kalınlığı 0,7 mm ise geçirme süresi 480 dakikadan fazladır. Vücut koruması: Koruyucu iş giysileri : Oda iyi havalandırılıyorsa gerekli değildir. Solunum korumasını sadece aerosol veya sis oluştuğunda kullanın. BÖLÜM 9: Fiziksel ve kimyasal özellikler 9.1. Temel fiziksel ve kimyasal özellikleri hakkında bilgiler Fiziksel durum : Jel Görünüm : Orta viskozite Renk : Mavi Koku : Metakrilat Koku eşiği

5 Sayfa 5 / 9 ph : Yok (Sulu değil) Erime sıcaklığı : < 25 C Kaynama sıcaklığı : > 100 C Alevlenme noktası Buharlaşma hızı Yanıcılık (katı, gaz) Yanıcılık limitleri Buhar basıncı Buhar yoğunluğu Özgül Ağırlık : 1.1 ila 1.2 Sudaki çözünürlük : Çözünmez Ayrılma katsayısı: n-oktanol/su NAP Kendiliğinden tutuşma sıcaklığı Termal bozunma : 260 C (TGA izlemesi tahmini) Viskozite : cps 9.2. Diğer bilgiler Ek bilgi BÖLÜM 10: Kararlılık ve reaktiflik Reaktiflik Reaktiflik Kimyasal stabilite Kimyasal stabilite Tehlikeli reaksiyon olasılığı Tehlikeli reaksiyon olasılığı Önlenmesi gereken durumlar Önlenmesi gereken durumlar Uygun olmayan malzemeler Uygun olmayan malzemeler Tehlikeli bozulma ürünleri Tehlikeli bozunma ürünleri : Işığın etkisiyle polimerizasyon. : Termal bozunma/kaçınılması gereken durumlar: Teknik özelliklere göre kullanıldığında bozunma olmaz. : Bilinen hiçbir tehlikeli reaksiyon yoktur. : UV ışını : Kuvvetli oksitleyici maddeler. : Bilinmiyor BÖLÜM 11: Toksikolojik bilgiler Toksikolojik etkileri hakkında bilgi Akut Dermal LD50 Notlar Ağızdan LD50 Notlar : > 2200 mg/kg Tavşan/Sıçan/Fare : Karışımın ~%77 si toksisitesi (dermal) bilinmeyen bileşenlerden oluşur. : > 2300 mg/kg Sıçan : Karışımın ~%1 i toksisitesi (ağızdan) bilinmeyen bileşenlerden oluşur.

6 Sayfa 6 / 9 Solunum LC50:> 0.20 mg / L / 4H Buhar Sıçan Notlar : Karışımın ~%92 si toksisitesi (solunum) bilinmeyen bileşenlerden oluşur. Notlar Cilt korozyonu/tahrişi Ciddi göz hasarı/tahrişi Solunum veya cilt hassasiyeti : Allerjik cilt reaksiyonuna neden olabilir. Üreme hücresi mutajenitesi Karsinojenisite: Mevcut verilere göre sınıflandırma verileri karşılanmamaktadır. Üreme Zehirlilik STOT-tek maruziyet: Mevcut verilere göre sınıflandırma verileri karşılanmamaktadır. STOT tekrarlanan maruz kalma Aspirasyon Tehlikesi Diğer bilgiler : ISO e uygun olarak diş profesyonelleri tarafından belirtildiği şekilde kullanımı halinde cihaz, biyouyumludur. BÖLÜM 12: Ekolojik bilgi Toksisite Toksisite : Genel notlar: Su için tehlike sınıfı 1 (Almanya Yönetmeliği) (Kendi kendine değerlendirme); su için az tehlikelidir. Seyreltilmemiş veya çok miktarda ürünün yer altı suları, su kaynakları veya kanalizasyon sistemine karışmasına izin vermeyin. Sulu ortamda toksisite (akut) Kalıcılık ve parçalanabilirlik Kalıcılık ve parçalanabilirlik Biyoakümülatif potansiyel Biyoakümülatif potansiyel Toprakta hareketlilik Toprakta hareketlilik PBT ve vpvb değerlendirme sonuçları PBT ve vpvb değerlendirme sonuçları : PBT: Geçerli değil vpvb: Geçerli değil Diğer olumsuz etkiler Genel yorumlar BÖLÜM 13: Bertarafın önemi Atık arıtma yöntemleri Ürünün elden çıkarılması : Tavsiye Evsel atıklarla birlikte bertaraf edilmemelidir. Ürünün kanalizasyon sistemine karışmasına

7 Sayfa 7 / 9 izin vermeyin. Belirtilen atık kodları ürünün olası kullanımına dayalı tavsiyelerdir Avrupa atık kataloğu KAPLAMA (BOYA, VERNİK VE VİTRÖZ ENAMELLER) YAPIŞTIRICILAR, SIZDIRMAZLIK MADDELERİ VE BASKI MÜREKKEPLERİNİN İMALATI, FORMÜLASYONU, TEDARİKİ VE KULLANIMINDAN (İFTK) KAYNAKLI ATIKLAR 08 Yapıştırıcı ve sızdırmazlık maddelerinin İFTK sından kaynaklı atıklar 04 (Su yalıtım ürünleri dâhil) dışında bahsi geçen atık yapıştırıcılar ve sızdırmazlık maddeleri Temizlenmemiş ambalajlar Tavsiye: Ambalajları, ambalajların bertarafına ilişkin yönetmeliklere göre bertaraf edin. BÖLÜM 14: Taşıma bilgileri BM numarası BM numarası : Geçersiz BM uygun sevkiyat adı BM uygun sevkiyat adı : Geçersiz Nakliye tehlike sınıfı (sınıfları) Tehlike sınıflandırması : Geçersiz Ambalaj grubu Ambalaj grubu : Geçersiz Çevresel tehlikeler Deniz kirletici # Kullanıcı için özel önlemler ADR - karayolu RID - demiryolu IMDG - deniz: GEÇERLİ DEĞİL IATA - hava: GEÇERLİ DEĞİL MARPOL 73/78 Ek II ve IBC Koduna göre toptan nakliyat Toptan nakliyat BÖLÜM 15: Mevzuat bilgisi Madde veya karışıma yönelik güvenlik, sağlık ve çevre düzenlemeleri/mevzuatı

8 Sayfa 8 / 9 Genel bilgi : 1272/2008 sayılı Yönetmelik e göre etiketleme Ürün CLP yönetmeliğine göre sınıflandırılmış ve etiketlenmiştir. Piktogram: GHS07 İşaret yazılı uyarı Etiketlemenin tehlike belirleyici bileşenleri: 7,7,9(veya7,9,9)-trimetil-4, 13-diokso-3, 14-dioksa-5, 12-diazaheksadekan-1, 16-diyl bizmetakrilat 2,2'-etilendioksidietil dimetakrilat. Tehlike açıklamaları H317: Her türlü alerjik cilt reaksiyonuna neden olabilir. Önlem açıklamaları P261: Buharı solumayın. P280: Koruyucu eldiven/gözlük takın. P302+P352: CİLTLE TEMASI HALİNDE: Bol suyla yıkayın. P333 + P313: Ciltte tahriş veya kızarıklık olursa: Tıbbi tavsiye/önlem alın. P362+P363: Kirlenmiş giysileri çıkartın ve tekrar kullanmadan önce yıkayın. P501: İçerikleri/kapları yerel/bölgesel/ulusal/uluslararası yönetmeliklere göre bertaraf edin. Direktif 2012/18/AB Adı geçen tehlikeli maddeler - EK 1 Listelenmiş içerik yoktur. YÖNETMELİK (AT) No. 1907/2006 EK XV11 Sınırlama koşulları: 3 Ulusal yönetmelikler Kullanım sınırlamasına ilişkin bilgi: Yetişkin olmayanlara yönelik istihdam sınırlamalarına uyulmalıdır. REACH Madde 57 uyarınca yüksek önem arz eden maddeler (SVHC) Maddelerin hiçbirini içermez Kimyasal güvenlik değerlendirmesi Kimyasal güvenlik değerlendirmesi Ek bilgi : Bölüm 11 e bakınız : Bileşenlerin hiçbiri IARC, NTP veya CA Prop 65 ile kanserojen olarak listelenmemiştir. Bu ürün taşıma için tehlikeli olarak kabul edilmez BÖLÜM 16: Diğer bilgiler İlgili H-ifadeleri (sayı ve : Cilt Hassasiyeti., Cat.(Kızartı) 1B: Cilt Hassasiyeti, Kategori 1B Tam metin) Cilt Has. Kat. 1: Deri Hassasiyeti, Kategori 1 H317: Allerjik cilt reaksiyonuna neden olabilir.

9 Sayfa 9 / 9 Hazırlayan Revizyon özeti Genel beyanlar Üretici feragati : Anu Kattoju : Bu SDS 24/03/2016 tarihli SDS nin yerine geçer. Revizyon: Bölüm 1: Revizyon Tarihi. Bölüm 3: Ağırlık % Bölüm 14: Ambalaj grubu. : NAP =Uygulanabilir Değil NE= Kurulmamıştır TLV = Eşik Sınır Değeri PEL = İzin verilen maruziyet sınırları MAK =Maksimum İşyeri Konsantrasyonu STEL= Kısa süreli maruz kalma sınırı STEV = Kısa süreli maruz kalma değeri TWA = Zaman Ağırlıklı Ayarlanan Ortalama PPE = Kişisel Koruyucu Ekipmanlar AMU=Atom Kütle birimi : SADECE DİŞ KULLANIM İÇİNDİR: Belirtildiği şekilde kullanın. Bilgi ve tavsiyeler, doğru olduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır (ham madde güvenlik veri formları ve üreticinin bilgisi); ancak, üretici, bilgilerin doğruluğu veya tavsiyenin uygunluğu açısından hiçbir garanti vermez ve bu kapsamda herhangi bir sorumluluğa sahip değildir. Her kullanıcı amaçlanan kullanım kapsamında bu tavsiyeleri gözden geçirmeli ve uygun olup olmadıklarına karar vermelidir.

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1 / 7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : DM / 32103 Ürün adı : Ürün tanımı : Işıkla sertleşen resin koruması 1.2. Madde veya karışımın tespit edilen

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Diş Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Diş Kullanım Sayfa 1 / 7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : ER/ 81225 Ürün adı : Ürün tanımı : Kanal Dolgu Patı 1.2. Madde veya karışımın tespit edilen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Diş Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Diş Kullanım Sayfa 1 / 7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : CU/15072 Ürün adı : Ultradent Sitrik Asit Solüsyonu Ürün tanımı : Kök kanal temizleyici, temizleme ve hafif

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 sayılı Yönetmelik (AT) uyarınca Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 sayılı Yönetmelik (AT) uyarınca Dental Kullanım Sayfa1 / 6 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : UK / 81247 Ürün adı : Ürün tanımı : Ojenolsüz Geçici Yapıştırma / Dolgu Malzemesi 1.2. Maddenin veya karışımın

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1 / 6 BÖLÜM 1: Madde/müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : TL/13588, UV/41902 Ürün adı : Ürün tanımı : Florür içeren sürekli salınımlı potasyum nitrat jeli 1.2. Madde

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1/7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : OY/35263 Ürün adı : Ürün tanımı : Walking Bleach Tekniğiyle Diş Beyazlatıcı 1.2. Madde veya karışımın tespit

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1/7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : UB / 81242 Ürün adı : Ürün tanımı : Ojenolsüz Geçici Yapıştırma / Dolgu Malzemesi 1.2. Maddenin veya karışımın

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1 / 7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : FE / 10353 Ürün adı : Ürün tanımı : Endodontik şelatör ve dezenfekte için yağlama solüsyonu 1.2. Madde veya

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1 / 7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu Ürün adı : XO/34567 : Ürün tanımı : Profesyonel Kullanım için Diş Beyazlatma Jeli, Bölüm 1/2 1.2. Madde veya

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1 / 7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : CW / 13575 Ürün adı Ürün tanımı : Kompozit Nemlendirme reçinesi : Kompozit restorasyonu ve hazırlığının

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1 / 7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : ET / 66.009 Ürün adı Ürün tanımı : : Kök kanal kenetleme kremi ve temizleyici 1.2. Madde veya karışımın

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1 / 7 BÖLÜM 1: Madde/müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu Ürün adı Ürün tanımı : JA/94705, JB/94608, JC/94617, JD/94621, JE/94625, JF/94630, JG/94636, JV/76377, JW/76387

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1 / 7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : Birleşik Krallık / 81247 Ürün adı : Ürün tanımı : Ojenolsüz Geçici Yapıştırma / Dolgu Malzemesi 1.2. Madde

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 sayılı Yönetmelik e (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 sayılı Yönetmelik e (AT) göre Dental Kullanım Sayfa1 / 7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : BI / 15076 Ürün adı : Ürün tanımı : Profesyonel Dental Etch Ajanı 1.2. Maddenin veya karışımın ilgili tanımlanmış

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1 / 7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : CO / 11052 Ürün adı Ürün tanımı : : Çürük Göstergesi 1.2. Madde veya karışımın tespit edilen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1 / 7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : EY/12050 Ürün adı : Ürün tanımı : EndoREZ için polimerizasyon hızlandırıcısı 1.2. Maddenin veya karışımın

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1 / 6 BÖLÜM 1: Madde/müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : 2Q/1001303 Ürün adı Ürün tanımı : Opalescence Beyazlatıcı Diş Macunu - Hassasiyet Giderici : Beyazlatma Diş

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa1 / 7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : 4760-4779, 4780-4799, 4801, S4801, 4802, S4802, 4803 Ürün adı : Ürün tanımı : Dental Kompozit 1.2. Maddenin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1 / 7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : PS / 63010 Ürün adı : Ürün tanımı : Kompozit Yüzey Örtücü 1.2. Madde veya karışımın tespit edilen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1 / 7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : TF/11577 Ürün adı : Ürün tanımı : Beyazlatıcı Diş Macunu 1.2. Madde veya karışımın tespit edilen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1 / 8 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu Ürün adı Ürün tanımı : XO/34567, XW/15083, XZ/71087 : Opalescence Boost PF %38 ve Opalescence Boost PF %40,

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa1 / 7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : FO/10316 Ürün adı : Ürün tanımı : Yavaş salınımlı florür jel 1.2. Maddenin veya karışımın ilgili tanımlanmış

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Diş Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Diş Kullanım Sayfa 1 / 7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : PY/10955 Ürün adı : Ürün tanımı : Diş kurutma ve astarlama ajanı. 1.2. Madde veya karışımın tespit edilen

Detaylı

: Silan. Sayfa 1 / 8. BÖLÜM 1 : Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : SI / Ürün adı. Silan.

: Silan. Sayfa 1 / 8. BÖLÜM 1 : Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : SI / Ürün adı. Silan. Sayfa 1 / 8 BÖLÜM 1 : Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : SI / 10325 Ürün adı : Ürün tanımı : Bağlayıcı Madde 1.2. Madde veya karışımın tespit edilen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Diş Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Diş Kullanım Sayfa 1 / 8 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : FF/39025, FG/39029, FH/39013, FI/39019, FJ/39005, FK/39009, FP/13514, FQ/13509, FR/13518, SC/71178, SD/71179,

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 11.04.2016 11.04.2016 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 sayılı Yönetmelik e (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 sayılı Yönetmelik e (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1/8 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : CX/41711 Ürün adı : Ürün tanımı : Kalsiyum Hidroksit Macun 1.2. Maddenin veya karışımın ilgili tanımlanmış

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.08.2015 25.08.2015 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 sayılı Yönetmelik e (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 sayılı Yönetmelik e (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1/7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : OL/55403 Ürün adı : Ürün tanımı : Kimyasal ve mekanik aşınma, sulu karışım 1.2. Maddenin veya karışımın ilgili

Detaylı

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.08.2015 25.08.2015 Versiyon

Detaylı

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 06.09.2016 06.09.2016 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dişte Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dişte Kullanım Sayfa 1 / 7 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : UX / 10947 Ürün adı : Ürün tanımı : Fosforik Asit dental aşındırma 1.2. Madde veya karışımın tespit edilen

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1 / 8 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : VV / 73203 Ürün adı : Ürün tanımı : Hemostatik Ajan 1.2. Maddenin veya karışımın ilgili tanımlanmış kullanımları

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 02.04.2016 02.04.2016 Versiyon

Detaylı

Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.08.2015 25.08.2015 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ Basım tarihi: 07.05.2012 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Kimyasal maddenin/karışım ve şirketin/üstlenenin kimlikleri Ürün adı Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.03.2016 25.03.2016 Versiyon

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 24.03.2016 24.03.2016 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 24.03.2016 24.03.2016 Versiyon

Detaylı

BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. BÖLÜM 2: Tehlikelerin Tanıtımı. BÖLÜM 3: Bileşimi/İçindekiler Hakkında Bilgi

BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. BÖLÜM 2: Tehlikelerin Tanıtımı. BÖLÜM 3: Bileşimi/İçindekiler Hakkında Bilgi BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Temizleme maddesi. özel kullanım için. 1.3. Şirket/İş

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 02.04.2016 02.04.2016 Versiyon

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 26.03.2016 26.03.2016 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. GIda ürünlerinin imalatı.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. GIda ürünlerinin imalatı. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 09.04.2016 09.04.2016 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması CAS No.: EC No.: 7440-44-0 231-153-3 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 21.08.2015 21.08.2015 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dişte Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dişte Kullanım Sayfa 1 / 9 BÖLÜM 1 : Madde/müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1 Ürün tanımlayıcı Ürün kodu Ürün adı Ürün tanımı : PO/63311 : : Tek reçineli bağlayıcı madde 1.2. Madde veya karışımın tespit edilen kullanımları

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 29.03.2016 29.03.2016 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dişte Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 nolu Yönetmeliğe (AT) göre Dişte Kullanım Sayfa 1 / 9 BÖLÜM 1 : Madde/müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1 Ürün tanımlayıcı Ürün Kodu Ürün adı : DC/71057 : Ürün tanımı : Klorheksidin içerikli Hafif Kürlenmiş Yapıştırıcı (%0,2) 1.2. Madde veya

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS. ÜRETİCİ FİRMA Bilge Kimyevi Laboratuar Ürünleri İmalat Danışmanlık ve Analiz Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd. Şti.

MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS. ÜRETİCİ FİRMA Bilge Kimyevi Laboratuar Ürünleri İmalat Danışmanlık ve Analiz Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd. Şti. MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS BÖLÜM 1 KİMYASAL ÜRÜN VE FİRMA TANIMI ÜRÜN KİMLİĞİ Krom 6+ Test Kiti ÜRÜN KODU: CB5125 ÜRETİCİ FİRMA Bilge Kimyevi Laboratuar Ürünleri İmalat Danışmanlık ve Analiz Hizmetleri

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

TK KALSİYUM KARBONAT. Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı.

TK KALSİYUM KARBONAT. Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 24.06.2015 24.06.2015 Versiyon

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR F 10 Ürün Tanımı Konsantre

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 04.04.2016 04.04.2016 Versiyon

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 08.09.2016 08.09.2016 Versiyon

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.03.2016 25.03.2016 Versiyon

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.03.2016 25.03.2016 Versiyon

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 07.09.2016 07.09.2016 Versiyon

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 05.10.2009 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: SEWER LINE Biyolojik Atık Su Arıtma Sistemleri İçin Ön Arıtma ve Koku Giderme Ürünün uygulama alanı:

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK VERİLERİ SAYFASI

GÜVENLİK VERİLERİ SAYFASI Sayfa: 1 Derleme tarihi: 02/11/2011 Bölüm 1: Madde/karışım ve şirket/işletmenin tanımlanması 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün adı: 1.2. Madde veya karışımın ilgili belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilen

Detaylı

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 06.09.2016 06.09.2016 Versiyon

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre Düzenleme tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR CARP Ürün Tanımı Kuru Köpük Halı Yıkama Maddesi Ürün Kodu GH-011 Üretici/Tedarikçi Bayer Kimya Temizlik Hijyen ve Kozmetik Ürünleri

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 26.03.2016 26.03.2016 Versiyon

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 15.05.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: FLOOR B 22 Ahşap ve Mobilya Temizleme Ürünü Ürünün uygulama alanı: Genel temizlik/bakım/hijyen ürünü

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/5 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 05.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: PERSONA PEARL S 100 Sedefli Sıvı El Sabunu Ürünün uygulama alanı: Kişisel Hijyen Ürünü Tedarikçi Firma

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 23.03.2016 23.03.2016 Versiyon

Detaylı

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 06.09.2016 06.09.2016 Versiyon

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 24.03.2016 24.03.2016 Versiyon

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın Tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR POLISH Ürün Tanımı Paslanmaz

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı Üretici Şirket adı: Cadde: Şehir:

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı.

TK Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 05.01.2016 05.01.2016 Versiyon

Detaylı

MONOPROPYLENE GLYCOL. 57-55-6 PROPYLENE GLYCOL WEEL (USA) 10 mg/m³

MONOPROPYLENE GLYCOL. 57-55-6 PROPYLENE GLYCOL WEEL (USA) 10 mg/m³ 5. Yangınla Mücadele Uygun Söndürücü Koruyucu giysi Ek bilgiler : Yangın söndürme önlemlerini çevreye uydurunuz. : Bağımsız bir solunum aparatı kullanın. : Kirlenmiş söndürme suyu yasal düzenlemelere uygun

Detaylı

Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 02.09.2016 02.09.2016 Versiyon

Detaylı

INDICATOR PAPER PH MSDS. CAS numarası: MSDS MATERIAL SAFETY DATA SHEET (MSDS) KISIM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği

INDICATOR PAPER PH MSDS. CAS numarası: MSDS MATERIAL SAFETY DATA SHEET (MSDS) KISIM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği INDICATOR PAPER PH 2.0-4.5 MSDS CAS numarası: MSDS MATERIAL SAFETY DATA SHEET (MSDS) KISIM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde /Karışımın kimliği Ürünün formu : Madde : Ürünün

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Düzenleme tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR FİNAL-P Ürün Tanımı

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 sayılı Yönetmelik e (AT) göre Dental Kullanım

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 sayılı Yönetmelik e (AT) göre Dental Kullanım Sayfa 1 / 8 BÖLÜM 1: Madde /müstahzar ve şirket/taahhüt tanımı 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün kodu : 6A/1004438, 6B/1004439, 6C/1004440, 2I/1001036 Ürün adı : Ürün tanımı : %5 Sodyum Florid Verniği 1.2. Maddenin

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 29.03.2016 29.03.2016 Versiyon

Detaylı

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 23.07.2015 23.07.2015 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 01.09.2016 01.09.2016 Versiyon

Detaylı

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 24.07.2015 24.07.2015 Versiyon

Detaylı

Endüstriyel kullanım. GIda ürünlerinin imalatı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

Endüstriyel kullanım. GIda ürünlerinin imalatı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 07.09.2016 07.09.2016 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

Hazırlanma Tarihi : Yeni Düzenlenme ve Yayın Tarihi:

Hazırlanma Tarihi : Yeni Düzenlenme ve Yayın Tarihi: ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC ve Tehlikeli Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik (26.12.2008-27092 Mük) uyarınca hazırlanmıştır.

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Sayfa 1/5 ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Düzenlenme tarihi: 26.09.2007 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: HAND CLEANER Sanayii Tipi Ağır Yağlar için Sıvı El Sabunu Ürünün uygulama alanı: Kişisel hijyen ürünü

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı Üretici Şirket adı: Cadde: Şehir:

Detaylı

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 08.09.2016 08.09.2016 Versiyon

Detaylı

BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği Madde/Karışım kimliği. Ürün numarası 29304

BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği Madde/Karışım kimliği. Ürün numarası 29304 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışım kimliği Ürün adı Ürün numarası 29304 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Basım tarihi: 21.12.2012 Ürün kodu: 2352449 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 23.07.2015 23.07.2015 Versiyon

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 09.04.2016 09.04.2016 Versiyon

Detaylı

BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği Madde/Karışım kimliği

BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği Madde/Karışım kimliği BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışım kimliği Ürün adı 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Belirlenmiş kullanımlar

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı Üretici Şirket adı: Cadde: Şehir:

Detaylı

ADABEY KİMYA A.Ş.-STEEL WHİTE MSDS FORMU Düzenleme tarihi:15/kasim/2010 Revizyon No:1

ADABEY KİMYA A.Ş.-STEEL WHİTE MSDS FORMU Düzenleme tarihi:15/kasim/2010 Revizyon No:1 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/TEŞEBBÜS TANITIMI Ürün tipi : Keten takviyeli Sızdırmazlık Macunu Ticari Adı : STEEL WHİTE Üretici : Adabey Kimya Doğalgaz Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üretici Adres :Öz

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 24.03.2016 24.03.2016 Versiyon

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 05.09.2016 05.09.2016 Versiyon

Detaylı