DOÇ.DR. SAYIM IŞIK. İngilizce : Araştırma Görevlisi (Hacettepe Ünv. İktisat Bölümü, İktisat Politikası)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DOÇ.DR. SAYIM IŞIK. İngilizce. 1990-2000: Araştırma Görevlisi (Hacettepe Ünv. İktisat Bölümü, İktisat Politikası)"

Transkript

1 DOÇ.DR. SAYIM IŞIK İktisat Bölümü İktisat Politikası Anabilim Dalı Telefon : Kişisel Bilgiler Doğum Yeri Ardahan Doğum Tarihi Yabancı Diller İngilizce Öğrenim Durumu Lisans Yüksek Lisans Doktora Hacettepe Üniversitesi Hacettepe Üniversitesi Hacettepe Üniversitesi Akademik Yükselmeler : Araştırma Görevlisi (Hacettepe Ünv. İktisat Bölümü, İktisat Politikası) Haziran 2000-Haziran 2002: Öğretim Görevlisi, (Hacettepe Ünv. İktisat Bölümü, İktisat Politikası) Haziran 2002-Nisan 2006 Yrd. Doç. Dr., (Akdeniz Ünv. İktisat Bölümü, İktisat Politikası) Nisan Doç. Dr.,(Akdeniz Ünv. İktisat Bölümü,İktisat Politikası)

2 İş Durumu Haziran 2002, Hacettepe Üniversitesi, İ.İ.B.F., İktisat Bölümü döneminde İngiltere de doktora çalışmaları için Hacettepe Üniversitesi tarafından görevlendirme 3. Haziran Akdeniz Üniversitesi, İ.İ.B.F., İktisat Bölümü İdari Görevler 1.Akdeniz Üniversitesi,İktisat Bölüm Başkan Yardımcısı-Aralık 2002-Ekim Akdeniz Üniversitesi, İ.İ.B.Fakülte Kurulu Üyesi (Yrd.Doç.Temsilcisi)-Mart 2002-Mart Akdeniz Üniversitesi, İ.İ.B.Fakülte Yönetim Kurul Üyesi (Yrd.Doç)-Mart 2002-Mart Akdeniz Üniversitesi,İ.İ.B.F. Kalite Yürütme Kurulu Üyesi-Mart 2002-Mart Türkiye İş Kurumu Antalya İl Müd. İl İstihdam Kurulu Yürütme Kurulu Üyeliği Akdeniz Üniversitesi, Hukuk Fakültesi Fakülte Kurulu Üyeliği (Doçent) /01/ Akdeniz Üniversitesi, İ.İ.B.Fakülte Kurulu Üyesi (Doçent)-2008-devam ediyor. Akademik Çalışmaları (TEZLERİ) 1.Işık, Sayım (1992), Faizde Kuramsal Yapı ve Enflasyon,Yüksek Lisans Tezi, Hacettepe Üniversitesi, SBE, İktisat Anabilim Dalı, (Tez Danışmanı: Prof.Dr. Ersoy Akıncı). 2. Işık Sayım (2000), Para Arzının Endojenliği TartıĢması: Türkiye Örneği,Doktora Tezi, Hacettepe Üniversitesi, SBE, İktisat Anabilim Dalı,(Tez Danışmanı: Yrd.Doç.Dr. Naci Canpolat. Verilen Dersler Makro İktisat (Lisans) Para Teorisi (Lisans) Para Teorisi ve Politikası (Lisans) Para Politikası (Lisans) Para Teorisi ve Politikası (Doktora) Post Keynesyen İktisat (Doktora) Finansal Piyasalar Makroekonomisi (Yüksek Lisans)

3 Makro İktisat (Yüksek Lisans) Finansal Piyasalar Analizi (İktisat Bölümü, Tezsiz Yüksek Lisans) Para Yönetimi (İktisat Bölümü, Tezsiz Yüksek Lisans) Kitaplar 1.PARA, FĠNANS VE KRĠZ, Akçağ Yayınları, PARA, FĠNANS VE KRĠZ: POST KEYNESYEN YAKLAġIM, Palme Yayıncılık, MĠKRO ĠKTĠSAT, (MICROECONOMICS) P.Krugman/R.Wells kitabının çeviri editörü (M. Aslan, A.Ateş, C.Dişbudak ve K.Türkcan ile birlikte), Palme Yayıncılık, GÜMRÜK BĠRLĠĞĠNĠN TÜRKĠYE EKONOMĠSĠNE MUHTEMEL ETKĠLERİ,(TESAV Araştırma Grubu ile birlikte), VAKIFBANK Araştırma Dizisi, No.1, ULUSLARARASI KARġILAġTIRMALI SAYILARIN DĠLĠYLE TÜRKĠYE(Cumali Erdemil ve Selim Çağatay ile Birlikte). TOBB Yayınları, No: 314, TÜRKĠYE NĠN AB ÜYELĠĞĠNĠN TURUNÇGĠL SEKTÖRÜNE ETKĠLERĠ (Prof.Dr. Ali Koç, Doç.Dr. Şükrü Erdem ve Arş.Gör. Banu Beyaz ile birlikte), T.C.Dış Ticaret Müsteşarlığı Akdeniz İhracatçılar Birlikleri Genel Sekreterliği, Mersin. Makaleler 1. Işık, Sayım, Hayek in Para Rekabeti Önerisine EleĢtirel Bir YaklaĢım, İktisat/İşletme ve Finans Dergisi, Şubat (Dergi, SSCI kapsamında). 2. Işık, Sayım Ġstihdam Bağlamında Neo Liberal YaklaĢıma Post Keynesyen KarĢı DuruĢ: Devletin Nihai ĠĢveren Olma Rolü, İş, Güç Endüstri İlişkileri ve İnsan Kaynakları Dergisi (Nisan 2009). 3. Işık, Sayım, Tam Ġstihdam ve Fiyat Ġstikrarı Kapsamında Neo-Liberal YaklaĢımlara Post- Keynesyen KarĢı DuruĢlar: Devletin Nihai ĠĢveren Olma Rolü, (Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü) Ekonomik Yaklaşım Dergisi, (Kış sayısı, 2009). 4. Işık, Sayım ve N. Mütevellioğlu, Türkiye de Neo Liberal Politikaların Emek Piyasası Üzerindeki Etkileri, (Ed. N.Mütevellioğlu ve S.Sönmez), Küreselleşme, Kriz ve Türkiye de Neoliberal Dönüşüm, Kitap içinde, Bilgi Üniversitesi Yayınları, (Şubat sayısı, 2009). 5. Işık, Sayım, Modern Para DüĢüncesinin GeliĢiminde Adam Smith ve Bankacılık Okulu nun Oynadığı Rol Üzerine Bir Ġnceleme, Finans-Politik Ekonomik Yorumlar Dergisi, (Temmuz sayısı, 2008). 6. Işık, Sayım Enflasyon Hedeflemesi ve Dalgalı Döviz Kuru: Bazı Ülke Deneyimleri, Akdeniz Üniversitesi İ.İ.B.F. Dergisi, Mayıs (Dergi, International Bibliography of the

4 Social Sciences IBSS- tarafından taranmaktadır). 7.Işık, Sayım, Adam Smith in Parasal Analizinde Serbest Bankacılık: Para ve Bankacılıkta Regülasyon mu Yoksa Serbest Ticaret mi, Akdeniz Üniversitesi İ.İ.B.F. Dergisi, (Mayıs 2006). (Dergi, International Bibliography of the Social Sciences IBSS- tarafından taranmaktadır. 8. Işık, Sayım, Döviz ĠĢlemlerine Uygulanacak Bir Tobin Vergisinin Ġktisadi Etkinliği Üzerine Bir Ġnceleme, Finans-Politik Ekonomik Yorumlar Dergisi, (Mart, 2005). 9. Işık, Sayım ve C.Kadılar, Türkiye de Dar Kapsamlı Para Talebinin (M1) Modellemesi, Finans-Politik Ekonomik Yorumlar Dergisi, (Ağustos, 2005). 10. Işık, Sayım, H.Doğan ve C.Kadılar, Ekonomik Büyümede Para ve Fiziki Sermaye: McKinnon Tamamlayıcılık Hipotezi nin Türkiye Ġçin Testi, İktisat/İşletme ve Finans Dergisi, (Ağustos, 2005). (Dergi, Institute of European Finance tarafından yayımlanan World Banking Abstracts ta endekslenmektedir) Işık Sayım, Post Keynesyen Finansal Kırılganlık YaklaĢımının Türkiye Ekonomisindeki Finansal Krizlere ( ) Uygulanması, İktisat/İşletme ve Finans Dergisi, (Mayıs, 2004). (Dergi, Institute of European Finance tarafından yayımlanan World Banking Abstracts ta endekslenmektedir). 12. Işık Sayım ve H.Doğan, Avrupa Birliği nde Bankacılık ve ġirketler Kesiminde Kurtarma ve Yeniden Yapılandırmaya Yönelik Devlet Yardımları: Türkiye Açısından Bir Değerlendirme, Avrupa Birliği Müktesebatında Devlet Yardımları ve Türkiye nin Uyumu, (ed. Şükrü Erdem), Akdeniz Üniversitesi, Akdeniz Ülkeleri Ekonomik Araştırmalar Merkezi Yayını, Antalya (2004). 13. Işık, Sayım, K.Duman ve A.Korkmaz, Türkiye Ekonomisinde Finansal Krizler: Bir Faktör Analizi Uygulaması, Dokuz Eylül Üniversitesi, İ.İ.B.F. Dergisi, Cilt 19, sayı 1 (2004). 14. Işık, Sayım Keynes Para Arzının Belirlenmesinde Bir Endojenist Miydi?", Ekonomik Yaklaşım Dergisi (Gazi Üniversitesi, İktisat Bölümü), Ankara, (Kış sayısı, 2003). 15. Işık Sayım ve S.Togay Para Krizi Modellerinin EleĢtirisi ve Uluslararası Para Sisteminin Düzenlenmesine Yönelik Keynesyen Öneriler, İktisat/İşletme ve Finans Dergisi, (Şubat, 2002). (Dergi, Institute of European Finance tarafından yayımlanan World Banking Abstracts ta endekslenmektedir). 16. Işık Sayım Kasım 2000 Krizine Teorik YaklaĢım: Para Arzının Ġçselliği ve Minsky nin Finansal Ġstikrarsızlık Hipotezi Üzerine EleĢtirel Bir Yorum İktisat/İşletme ve Finans Dergisi, (Eylül, 2001). (Dergi,Institute of European Finance tarafından yayımlanan World Banking Abstracts ta endekslenmektedir) 17. Işık Sayım, Mevduat Arzı ve Talebinin EĢitlenmesi Üzerine Teorik Bir TartıĢma Hacettepe Üniversitesi, İİBF Dergisi, cilt 18, sayı 2 (2000). 18. Işık, Sayım ve K.Duman, Çin in Para ve Kur Politikası, Cem Engin editörlüğündü yayınlanacak kitap içinde.

5 Araştırma ve Projeler TÜBİTAK Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Grubu (SOBAG) tarafından desteklenen 105K007 kod numaralı ve Türkiye nin AB Üyeliğinin Tarım Sektöründe Ürün Bazında Etkilerinin Belirlenmesi başlıklı projede uzman araştırmacı (2006 başlangıç, Temmuz 2008 bitiş). (Proje Yürütücüsü Prof.Dr.Ali Koç). Tez Danışmanlıkları 1. Filiz Akgüç, Paraya Serbest Bankacılık Teorisi Yaklaşımı Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İktisat Anabilim Dalı Yüksek Lisans Tezi Danışmanlığı (2006). 2. Eser Kıvanç Bölükbaş, Döviz Kurunun Belirlenmesine Yönelik Yaklaşımlar: Bir Monetarist Yaklaşım Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü,İktisat Anabilim Dalı Yüksek Lisans Tezi Danışmanlığı (Haziran 2008). 3. İ. Murat Bicil (2008), Parasal Aktarma Mekanizması Kredi Kanalı: Türkiye Örneği, Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü. (2009) 5. Kayhan Kınıklı (2008), Temel Gelir Yaklaşımı. Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü. (Devam ediyor) 6. Fatih Özdoğancı (2008), Küresel Riskler Karşısında Finansal Sistemin Düzenlenmesi ve Denetlenmesine Yeni Bir Yaklaşım. Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü. (Devam ediyor) 7. Kemal Altınpınar (2008), Sporun Ekonomi-Politiği, Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü. (Devam ediyor) Dönem Projeleri 1. Ceren Bayraktar (2008) Türkiye/de İktisat Politikalarının Değerlendirilmesi ( ), Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü. 2. Betül Tokmak (2008) Türkiye' de Sigortacılık ve Bankaların Sigortacılıktaki rolü" Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü. 3. Bahadır Çay (2008), Antalya da Yoksulluk. Akdeniz Üniversitesi, S.B.E. 4. Cihan Öğreten (2009), Türkiye de Bireysel Emeklilik Sektörü. Akdeniz Üniversitesi, S.B.E. 5. Onur Uzuner (2009), Türk Bankacılık Sektörünün Analizi. Akdeniz Üniversitesi, S.B.E. Hakemsiz Dergi Yazıları 1. Işık, Sayım, Küresel Finansal Krizin Anatomisi, Business Akdeniz Dergisi (Antalya), Kasım Sayısı, 2008.

6 2. Işık, Sayım, Bankacılık Sisteminin Performansı: Genel Bir Değerlendirme, Business Akdeniz Dergisi (Antalya), Aralık Sayısı, Işık, Sayım, ĠĢsizlik ve Yoksulluk Sorunu Büyüyor, Business Akdeniz Dergisi, Ocak sayısı, Diğer Çalışma ve Faaliyetleri , Akdeniz Üniversitesi, İ.İ.B.F. Dergisi Yayın Kurulu Üyeliği (Dergi, International Bibliography of the Social Sciences IBSS- tarafından taranmaktadır) 2. Avrupa Birliği/Jean Monnet Modülü Avrupa Birliği Semineri Konuşmacı. Akdeniz Üniversitesi, Akdeniz Ülkeleri Ekonomik Araştırmalar Merkezi, Nisan Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyeleri Derneği-üye 4. Antalya Caz Derneği-üye Üye Olduğu Kuruluşlar Türkiye Ekonomi Kurumu Bildiriler 1. Işık Sayım ve H. Kahyaoğlu Para Arzının Ġçselliği Hipotezi: Türkiye den Bulgu, Anadolu Internatıonal Conference In Economıcs, June 17-19, 2009, Eskisehir, Turkey. 2. Işık, Sayım ve M. Mert, ĠĢsizlik ve Yoksulluk Sorununu Çözmeye Yönelik Ġstihdam/Gelir Garantisi Politikasinin Uygulanabilirliği: Antalya Örneği, International Symposium on Social Rights, Akdeniz University, (22-23 October 2009). 3. Işık, Sayım, C.Kadılar ve C.Erdemil, Türkiye de Parasal Aktarma Mekanizması: Döviz Kuru Kanalı, International Symposium on Globalization Democratization ve Turkey (27-30 March 2008). 4. Işık, Sayım Tam Ġstihdam ve Fiyat Ġstikrarı Kapsamında Neo-Liberal YaklaĢımlara Post Keynesyen KarĢı DuruĢlar: Devletin Nihai ĠĢveren Olma Rolü, Gazi Üniversitesi, 5. Ekonomik Yaklaşımı Kongresi, (Ekim 2007). 5. Işık, Sayım, "Türkiye'de Döviz Kurunun Enflasyona Yansıması:VAR Modeli", 5.İSTATİSTİK KONGRESİ Mayıs 2007, Maritim Pine Beach Resort Hotel, Belek-Antalya/Türkiye. 6. Işık, Sayım, Dünya Ekonomisindeki GeliĢmeler: Bretton Woods Sisteminden Neo-Liberal Sisteme GeçiĢin Temel Özellikleri ve Sonuçları Konulu Panel Bildirisi, "Küreşelleşme Sürecinde Türkiye Ekonomisi (Hacettepe ve Akdeniz Üniversitesi Arasında Düzenlenen Seminerde), 28 Nisan Işık, Sayım, "Para Arzının Endojenliğinin Tarihsel Kökenleri, Workshop, Hacettepe

7 Üniversitesi, İktisat Bölümü,1999. ARAŞTIRMA KONULULARI post keynesyen iktisat para tarihi politik iktisat finansal krizler sosyal politika

Prof.Dr. Sayım IŞIK İLETİŞİM BİLGİLERİ KİŞİSEL BİLGİLER EĞİTİM BİLGİLERİ AKADEMİK/MESLEKİ DENEYİM AKADEMİK ARAŞTIRMA KONULARI

Prof.Dr. Sayım IŞIK İLETİŞİM BİLGİLERİ KİŞİSEL BİLGİLER EĞİTİM BİLGİLERİ AKADEMİK/MESLEKİ DENEYİM AKADEMİK ARAŞTIRMA KONULARI Prof.Dr. Sayım IŞIK İLETİŞİM BİLGİLERİ Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Kampüs, Antalya/Türkiye Tel (İş): +90 (242) 3101892-3101826 E-posta: sayim@akdeniz.edu.tr

Detaylı

Krizleri isimli Yüksek Lisans Bitirme Projezi 20.02.2007 Tarihinde Kabul Edilmiş ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Kayıtlarına Geçmiştir.

Krizleri isimli Yüksek Lisans Bitirme Projezi 20.02.2007 Tarihinde Kabul Edilmiş ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Kayıtlarına Geçmiştir. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Harun Doğan 2. Doğum Tarihi : 03 / 03 / 1963 3. Unvanı : Yard. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İktisat Anadolu Üniversitesi 1985 Y. Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Maliye Hacettepe Üniversitesi İİBF Y. Lisans İktisat Akdeniz Üniversitesi SBE 2003

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Maliye Hacettepe Üniversitesi İİBF Y. Lisans İktisat Akdeniz Üniversitesi SBE 2003 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı Doğum Yeri/Tarihi Unvanı :Servet AKYOL : Merzifon/1976 :Dr. İletişim: E-Posta :sakyol@akdeniz.edu.tr Telefon :(242) 227 44 00/6421 Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 7. Yayınlar 7.1. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities)

ÖZGEÇMİŞ. 7. Yayınlar 7.1. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Gonca ATICI 2. Doğum Tarihi: 07.05.1975 3. Unvanı: Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İngilizce İktisat İstanbul Üniversitesi 1997 Y. Lisans Para-Banka

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Doç. Dr. Mehmet KARAKAŞ. Yalova Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü Öğretim Üyesi. Üniversite. Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Doç. Dr. Mehmet KARAKAŞ. Yalova Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü Öğretim Üyesi. Üniversite. Üniversitesi Doğum Tarihi: 28.11.1970 ÖZGEÇMİŞ Doç. Dr. Mehmet KARAKAŞ Doğum Yeri: Medeni Hali: Kişisel E-posta: İstanbul Evli (2 Çocuk) karakasmehmet34@gmail.com Mevcut Konum Yalova Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Mezun Olduğu Lise : Türkoğlu Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesi (Süper Lise), 2001 Kahramanmaraş

ÖZGEÇMİŞ. Mezun Olduğu Lise : Türkoğlu Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesi (Süper Lise), 2001 Kahramanmaraş ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı Doğum Tarihi ve Yeri : Ali ERDEM : 01.12.1982, İslahiye- Gaziantep Eğitim Durumu Mezun Olduğu Lise : Türkoğlu Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesi (Süper Lise), 2001 Kahramanmaraş Lisans Diploması

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl

Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Çetin DOĞAN 2. Doğum Tarihi : 28.01.1964 3. Unvanı : Profesör 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Doktora İktisat Bölümü Bradford Üniversitesi, 1993 İngiltere

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Zübeyr Yıldırım

Yrd. Doç. Dr. Zübeyr Yıldırım Yrd. Doç. Dr. Zübeyr Yıldırım zyildirim@antalya.edu.tr Uluslararası Antalya Üniversitesi Fakültesi, Üniversite Cd. No: 2 07190 Döşemealtı/Antalya 0 (242) 241 01 92 İş Deneyimi 2012 - Yardımcı Doçent Doktor,

Detaylı

İKTİSAT ANABİLİM DALI ORTAK DOKTORA DERS İÇERİKLERİ. Dersin Adı Kod Yarıyıl T+U AKTS. Dersin Adı Kod Yarıyıl T+U AKTS. Dersin Adı Kod Yarıyıl T+U AKTS

İKTİSAT ANABİLİM DALI ORTAK DOKTORA DERS İÇERİKLERİ. Dersin Adı Kod Yarıyıl T+U AKTS. Dersin Adı Kod Yarıyıl T+U AKTS. Dersin Adı Kod Yarıyıl T+U AKTS İKTİSAT ANABİLİM DALI ORTAK DOKTORA DERS İÇERİKLERİ 1. YIL GÜZ DÖNEMİ İleri Makroiktisat I IKT801 1 3 + 0 6 Makro iktisadın mikro temelleri, emek, mal ve sermaye piyasaları, modern AS-AD eğrileri. İleri

Detaylı

Tez adı: Bankalarda Fon Yönetimi:Sistematik Analiz ve Duyarlılık Analizi (1992) Tez Danışmanı:(ALİ BÜLENT PAMUKÇU)

Tez adı: Bankalarda Fon Yönetimi:Sistematik Analiz ve Duyarlılık Analizi (1992) Tez Danışmanı:(ALİ BÜLENT PAMUKÇU) GÜRMAN TEVFİK DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ E-Posta Adresi gurmantevfik@esenyurt.edu.tr Telefon (İş) Telefon (Cep) Faks Adres 2124449123-0000000000 İstanbul Esenyurt UniversitesiEsenyurt/İstanbul Öğrenim Bilgisi

Detaylı

Özgeçmiş ve Eserler Listesi. Mehmet KARAKAŞ

Özgeçmiş ve Eserler Listesi. Mehmet KARAKAŞ Özgeçmiş ve Eserler Listesi Mehmet KARAKAŞ Doğum Tarihi: 28.11.1970 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Lisans Maliye İstanbul Üniversitesi 1994 Y. Lisans Bütçe ve Mali Planlama İstanbul Üniversitesi

Detaylı

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst.

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst. İBRAHİM ARAP e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620 KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu : T.C Doğum Tarihi : 01.02.1972 Doğum Yeri : Mersin Medeni Durumu : Evli ÖĞRENİM 2004-2009 : Dokuz

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Selçuk Üniversitesi, Karaman İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü

ÖZGEÇMİŞ. Selçuk Üniversitesi, Karaman İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Sefa USTA 2. Doğum Tarihi : 12/03/1981 3. Ünvanı : Yrd.Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi İnönü Üniversitesi 2003 Y.Lisans Kamu Yönetimi

Detaylı

İletişim Adresi: Turgut Özal Bulvarı, Bayraklıdede Mahallesi, Derici Mustafa Gürbüz Sitesi, No: 70, 3. Blok, Daire: 3, Kuşadası/Aydın.

İletişim Adresi: Turgut Özal Bulvarı, Bayraklıdede Mahallesi, Derici Mustafa Gürbüz Sitesi, No: 70, 3. Blok, Daire: 3, Kuşadası/Aydın. AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ Özgür BALMUMCU İletişim Adresi: Turgut Özal Bulvarı, Bayraklıdede Mahallesi, Derici Mustafa Gürbüz Sitesi, No: 70, 3. Blok, Daire: 3, Kuşadası/Aydın. Gsm: e-mail: balmumcu79@msn.com /

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Mustafa Cem KIRANKABEŞ Doğum Tarihi: 19 Aralık 1971 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Marmara

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Coşkun ÇILBANT Doğum Tarihi ve Yeri: 6.04.1970-Malatya Yabancı Dil: İngilizce e-mail: coskun.cilbant@cbu.edu.tr Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Derece Bölüm/Program Üniversite

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. mvahiteren@sirnak.edu.tr

ÖZGEÇMİŞ. mvahiteren@sirnak.edu.tr ÖZGEÇMİŞ Kişisel Bilgiler Adı Soyadı Mehmet Vahit EREN Doğum Yeri ve Tarihi Gaziantep.0.986 Telefon 048664008 / 44 Fax 04866847 E-posta mvahiteren@sirnak.edu.tr Web Adresi Öğrenim Durumu Derece Alan Kurum

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı Resül YAZICI Ünvanı Yrd.Doç.Dr. Birimi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü Doğum Yeri Trabzon Doğum Tarihi 01.01.1966 E-Posta resul.yazici

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ RAZİYE SELİM. Telefon : / 2081 Ev : Fax :

ÖZGEÇMİŞ RAZİYE SELİM. Telefon : / 2081 Ev : Fax : ÖZGEÇMİŞ RAZİYE SELİM Adı, Soyadı Yabancı Dili ve Düzeyi Mevcut Görevi ve Ünvanı : Raziye Selim : İngilizce, İyi : Doç. Dr. Telefon : +90-212-2931309 / 2081 Ev : +90-212-2775744 Fax : +90-212-2407260 e-mail

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Accounting and Finance Hull University

ÖZGEÇMİŞ. Accounting and Finance Hull University ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Arzu ŞAHİN İletişim Bilgileri Adres : Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Ziyapaşa Yerleşkesi, Kurtuluş Mah. Sabuncu Bulv. MNS Plaza no:50, 01130, Seyhan / Adana / Türkiye Telefon

Detaylı

Prof. Dr. Orhan ŞENER. Görevi Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mali Hukuk Anabilim Dalı Başkanı ( dan itibaren)

Prof. Dr. Orhan ŞENER. Görevi Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mali Hukuk Anabilim Dalı Başkanı ( dan itibaren) Prof. Dr. Orhan ŞENER Görevi Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mali Hukuk Anabilim Dalı Başkanı (2.11.2010 dan itibaren) İlgi Alanları Kamu Ekonomisi, Siyasal Maliye, Uluslararası Vergileme, Sanat

Detaylı

HALE BALSEVEN. Lisans, Gazi Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Maliye Bölümü, Ankara, 1993.

HALE BALSEVEN. Lisans, Gazi Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Maliye Bölümü, Ankara, 1993. HALE BALSEVEN Adres *********************************** Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü, A Blok, Kat:4, Ofis:319 Dumlupınar Bulvarı, Kampüs 07058, Antalya TÜRKİYE

Detaylı

YRD. DOÇ. DR. HASAN MEMİŞ Adı-Soyadı Hasan MEMİŞ D. Yeri D. Tarihi Balıkesir-16.09.1965 Telefon +90 348 813 93 34 1515 Faks +90 348 813 93 36 E-Posta Yabancı Dil hasanmemis@kilis.edu.tr İngilizce Web Öğrenim

Detaylı

: Yrd.Doç.Dr. Selim ŞANLISOY. Karşıyaka 04/07/1973. Yardımcı Doçent 01/03/2011. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

: Yrd.Doç.Dr. Selim ŞANLISOY. Karşıyaka 04/07/1973. Yardımcı Doçent 01/03/2011. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi DEÜ AKADEMİK PERSONEL AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU > Yrd.Doç.Dr.S.Şanlısoy 1 / 6 12/11/2017 1612 Adı Soyadı Yrd.Doç.Dr. Selim ŞANLISOY Doğum Yeri/Tarihi Kadro Unvanı ve Aldığı Tarih Kadrosunun Bulunduğu Birim

Detaylı

ADRES: Akdeniz Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü, Kampüs/Antalya

ADRES: Akdeniz Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü, Kampüs/Antalya Doç. Dr. Faruk Ataay, siyaset bilimci, yazar. Ataay 1971 de Karabük te doğdu. İzmir Fen Lisesi ve Ankara Üniversitesi (AÜ), Siyasal Bilgiler Fakültesi (SBF), Kamu Yönetimi Bölümü nü bitirdikten sonra bir

Detaylı

DOÇ. DR. OĞUZ KARADENİZ

DOÇ. DR. OĞUZ KARADENİZ DOÇ. DR. OĞUZ KARADENİZ ADRES: PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İİBF KINIKLI KAMPÜSÜ, 20020 DENİZLİ TELEFON: 0 258 296 2678 e-mail: oguzk@pau.edu.tr Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Maliye

Detaylı

Doğum Tarihi ve Yeri: 01.01.1937/ Konya. Lisans (İktisat-İşletme, Maliye) Special Student

Doğum Tarihi ve Yeri: 01.01.1937/ Konya. Lisans (İktisat-İşletme, Maliye) Special Student 8 Doğum Tarihi ve Yeri: 01.01.1937/ Konya EĞİTİM - İktisat Fakültesi (1955-1959) - İktisat Fakültesi (1961-1965) - Princeton University, International Finance Section Princeton NJ- U.S.A. (1965-1966) -

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER

Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER ÖZGEÇMİŞ Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER Doğum Yeri ve Yılı : Bandırma / 977 Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. Yabancı Dili : İngilizce Çalışma Alanı : Eğitim Sosyolojisi Mail Adresi : esma.esgin@bayar.edu.tr Tel

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. ŞAHİN BULUT

Yrd.Doç.Dr. ŞAHİN BULUT Yrd.Doç.Dr. ŞAHİN BULUT Ekonomi Ve Finans Bölümü Eğitim Bilgileri 1995-1999 Lisans Pamukkale Üniversitesi Fen-edebiyat Matematik Bölümü Matematik Pr. Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye (Yl) 2006-2009 Yüksek

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Sumru BAKAN. 2. Doğum Tarihi- Doğum Yeri:19 Temmuz İstanbul. 3. Unvanı :Yrd. Doç. Dr.

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Sumru BAKAN. 2. Doğum Tarihi- Doğum Yeri:19 Temmuz İstanbul. 3. Unvanı :Yrd. Doç. Dr. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Sumru BAKAN 2. Doğum Tarihi- Doğum Yeri:19 Temmuz 1967- İstanbul 3. Unvanı :Yrd. Doç. Dr. 4. Telefon: +90 348 813 9334 /1514 5. Faks: +90 348 813 9336 6. E-Posta: sumrubakan@kilis.edu.tr

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ AYDIN İKTİSAT FAK.

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ AYDIN İKTİSAT FAK. Yrd. Doç. Dr. Hamza KAHRİMAN Aydın İktisat Fakültesi, Maliye Bölümü, Merkez Kampüsü, 09010, Efeler, AYDIN hamzakahriman@yahoo.com hamza.kahriman@adu.edu.tr Tel: +90 256 772 70 97 (Güncellenme Tarihi 25

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Siyasal Bilgiler Fakültesi / Ankara Üniversitesi 1992

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Siyasal Bilgiler Fakültesi / Ankara Üniversitesi 1992 Adı Soyadı: Hasan VERGİL Ünvanı: Prof. Dr. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Siyasal Bilgiler Fakültesi / Ankara Üniversitesi 1992 İktisat Bölümü Y.

Detaylı

Para Teorisi ve Politikası (ECON 303T) Ders Detayları

Para Teorisi ve Politikası (ECON 303T) Ders Detayları Para Teorisi ve Politikası (ECON 303T) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Para Teorisi ve Politikası ECON 303T Güz 4 0 0 4 6 Ön Koşul Ders(ler)i

Detaylı

: Çağdaş Erkan. : ceakyurek@ankara.edu.tr, erkanakyurek52@hotmail.com. Tel : 0 312 319 14 50. : Yrd.Doç.Dr. : Sağlık Bilimleri Fakültesi

: Çağdaş Erkan. : ceakyurek@ankara.edu.tr, erkanakyurek52@hotmail.com. Tel : 0 312 319 14 50. : Yrd.Doç.Dr. : Sağlık Bilimleri Fakültesi Adı Soyadı E-posta : Çağdaş Erkan : AKYÜREK : ceakyurek@ankara.edu.tr, erkanakyurek52@hotmail.com Tel : 0 312 319 14 50 Unvan Birim Bölüm : Yrd.Doç.Dr. : Sağlık Bilimleri Fakültesi : Sağlık Kurumları Yöneticiliği

Detaylı

İktisat Anabilim Dalı- Tezsiz Yüksek Lisans (Uzaktan Eğitim) Programı Ders İçerikleri

İktisat Anabilim Dalı- Tezsiz Yüksek Lisans (Uzaktan Eğitim) Programı Ders İçerikleri İktisat Anabilim Dalı- Tezsiz Yüksek Lisans (Uzaktan Eğitim) Programı Ders İçerikleri 1. Yıl - Güz 1. Yarıyıl Ders Planı Mikroekonomik Analiz I IKT751 1 3 + 0 8 Piyasa, Bütçe, Tercihler, Fayda, Tercih,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 5. Çalıştığı Kurum : Adnan Menderes Üniversitesi, Söke İşletme Fakültesi, Ekonomi Bölümü

ÖZGEÇMİŞ. 5. Çalıştığı Kurum : Adnan Menderes Üniversitesi, Söke İşletme Fakültesi, Ekonomi Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Kurtuluş BOZKURT 2. Doğum Tarihi : 17. 11. 1978 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : Adnan Menderes Üniversitesi, Söke İşletme Fakültesi,

Detaylı

Kişisel Bilgiler. Ana Bilim Dalı : İktisat Politikası Web Sitesini Görüntüle İlgi Alanları : Makro İktisat.

Kişisel Bilgiler. Ana Bilim Dalı : İktisat Politikası Web Sitesini Görüntüle İlgi Alanları : Makro İktisat. Kişisel Bilgiler Adı Soyadı : Oğuz YILDIRIM İş Adresi : Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Osmanbey Kampüsü Şanlıurfa İş Telefonu : +90 (414) 318 3537 Faks : +90 (414) 318 3534 Fakülte

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İktisat Orta Doğu Teknik Üniversitesi 1991 Yüksek Lisans İktisat Bilkent Üniversitesi 1994

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İktisat Orta Doğu Teknik Üniversitesi 1991 Yüksek Lisans İktisat Bilkent Üniversitesi 1994 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Sıdıka Başçı 2. Doğum Tarihi: 1 Ocak 1970 3. Unvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İktisat Orta Doğu Teknik Üniversitesi 1991 Yüksek Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Ahmet Kibar ÇETİN

ÖZGEÇMİŞ Ahmet Kibar ÇETİN KİŞİSEL BİLGİLER ÖZGEÇMİŞ Ahmet Kibar ÇETİN Doğum Yeri ve Tarihi : Arhavi/Artvin & 1971 Uyruğu Medeni Hali Adres E-mail EĞİTİM DURUMU : TC : Evli, 1 çocuk : Çankırı Karatekin Üniversitesi, İİBF İktisat

Detaylı

AHMET SELAMOĞLU Kocaeli Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü,

AHMET SELAMOĞLU Kocaeli Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü, AHMET SELAMOĞLU, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, KİŞİSEL BİLGİLER 15.05.1964, İstanbul. Evli ve bir kızı var. EĞİTİM DURUMU 1990 1994 Doktora, Tez Konusu: Sendikacılığın Gücündeki Değişim (Gelişmeler-Nedenler-Eğilimler)

Detaylı

1 TÜRKİYE CUMHURİYETİ DÖNEMİ (TÜRKİYE) EKONOMİSİNİN TARİHSEL TEMELLERİ

1 TÜRKİYE CUMHURİYETİ DÖNEMİ (TÜRKİYE) EKONOMİSİNİN TARİHSEL TEMELLERİ İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ III Bölüm 1 TÜRKİYE CUMHURİYETİ DÖNEMİ (TÜRKİYE) EKONOMİSİNİN TARİHSEL TEMELLERİ 13 1.1.Türkiye Ekonomisine Tarihsel Bakış Açısı ve Nedenleri 14 1.2.Tarım Devriminden Sanayi Devrimine

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Selahattin SARI 2. Doğum Tarihi: 01.07.1950 3. Ünvanı: Prof.Dr., 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Selahattin SARI 2. Doğum Tarihi: 01.07.1950 3. Ünvanı: Prof.Dr., 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Selahattin SARI 2. Doğum Tarihi: 01.07.1950 3. Ünvanı: Prof.Dr., 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Maliye AİTİ A. 1979 Yüksek Lisans İktisat Dokuz Eylül Üniversitesi

Detaylı

Özgeçmiş. Tepebaşı Mah. 88 Evler Küme Evleri 13/4, Zonguldak İş Adresi.

Özgeçmiş. Tepebaşı Mah. 88 Evler Küme Evleri 13/4, Zonguldak İş Adresi. Özgeçmiş 1. Kişisel Bilgiler Ünvanı, Adı ve Soyadı Yrd. Doç. Dr. Ahmet BOSTANCI Doğum Yeri, Yılı Almanya Münih, 27.08.1975 Medeni Durumu Evli Ev Adresi Tepebaşı Mah. 88 Evler Küme Evleri 13/4, 67030 Zonguldak

Detaylı

Doç.Dr. ÖZLEM BALKIZ. Eğitim Bilgileri. Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Sosyoloji Pr. Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Anabilim Dalı

Doç.Dr. ÖZLEM BALKIZ. Eğitim Bilgileri. Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Sosyoloji Pr. Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Anabilim Dalı Doç.Dr. ÖZLEM BALKIZ Fen-edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Kurumlar Sosyolojisi Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1988-1992 Lisans Ege Üniversitesi 1992-1996 Yüksek Lisans Ege Üniversitesi 1996-2002 Doktora

Detaylı

Ümit SEYFETTİNOĞLU Yard. Doç.Dr.

Ümit SEYFETTİNOĞLU Yard. Doç.Dr. Ümit SEYFETTİNOĞLU Yard. Doç.Dr. İktisat Bölümü Akdeniz Ünversitesi İİBF Kampüs 07058 Antalya Tel :+902423101890 Fax :+902422278545 e-mail : umitk@akdeniz.edu.tr Eğitim Bilgileri Doktora Hacettepe Üniversitesi,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 5. Akademik Unvanlar: Yardımcı Doçentlik Tarihi : 30.04.2002 Doçentlik Tarihi : Profesörlük Tarihi :

ÖZGEÇMİŞ. 5. Akademik Unvanlar: Yardımcı Doçentlik Tarihi : 30.04.2002 Doçentlik Tarihi : Profesörlük Tarihi : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Neşe ÇAPRAZ 2. Doğum Tarihi : 21.09.1959 3. Unvanı : Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu : Orta Öğrenim: İstanbul Erkek Lisesi Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi

Detaylı

İçindekiler kısa tablosu

İçindekiler kısa tablosu İçindekiler kısa tablosu Önsöz x Rehberli Tur xii Kutulanmış Malzeme xiv Yazarlar Hakkında xx BİRİNCİ KISIM Giriş 1 İktisat ve ekonomi 2 2 Ekonomik analiz araçları 22 3 Arz, talep ve piyasa 42 İKİNCİ KISIM

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı-Soyadı : Derya YAYMAN Doğum Tarihi ve Yeri: 01.04.1968/İZMİR Medeni Durum: Evli ve 2 çocuk İletişim Bilgileri: Tel 0.242. 310 64 93 Cep Tel - E-Mail Adres Bölümü dyayman@akdeniz.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Lisans Hemşirelik Hacettepe Üniversitesi 2013

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Lisans Hemşirelik Hacettepe Üniversitesi 2013 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ 1. ADI SOYADI: Erdal Ceylan 2. E-MAIL: erdlcyln.ec@gmail.com 3. UNVANI: Araştırma Görevlisi Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı Lisans Hemşirelik Hacettepe Üniversitesi 2013

Detaylı

YRD. DOÇ. DR. BİROL MERCAN ÖZGEÇMİŞ KİMLİK BİLGİLERİ. AKADEMİK ÜNVANLARI (Üniversitesi ve Tarihi ) YÜKSEK LİSANS TEZİ VE DANIŞMANI

YRD. DOÇ. DR. BİROL MERCAN ÖZGEÇMİŞ KİMLİK BİLGİLERİ. AKADEMİK ÜNVANLARI (Üniversitesi ve Tarihi ) YÜKSEK LİSANS TEZİ VE DANIŞMANI YRD. DOÇ. DR. BİROL MERCAN ÖZGEÇMİŞ KİMLİK BİLGİLERİ Adı ve Soyadı Birol Mercan Doğum Yeri Karaman Doğum Tarihi 29.05.1968 Yabancı Dili Almanca Uzmanlık Alanı Kümelenme, İnovasyon, Rekabet Medeni Durumu

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İKTİSAT ANABİLİM DALI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İKTİSAT ANABİLİM DALI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İKTİSAT ANABİLİM DALI NORMAL ÖĞRETİM TEZLİ YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMI 08:15-9:00 9:15-10:00 10:15-11:00 11:15-12:00 12:00-13:15 13:15-14:00 14:15-15:00

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. HAMZA KAHRİMAN

Yrd.Doç.Dr. HAMZA KAHRİMAN Yrd.Doç.Dr. HAMZA KAHRİMAN Aydın İktisat Fakültesi Maliye Bölümü Maliye Teorisi Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1996-2000 Lisans Celâl Bayar Üniversitesi 2000-2003 Yüksek Lisans Dokuz Eylül Üniversitesi

Detaylı

AHMET SELAMOĞLU. ÇalıĢma Ekonomisi ve Endüstri ĠliĢkileri Bölümü

AHMET SELAMOĞLU. ÇalıĢma Ekonomisi ve Endüstri ĠliĢkileri Bölümü AHMET SELAMOĞLU, Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi,, Umuttepe YerleĢkesi, Eski Ġstanbul Yolu, 10. Km. Ġzmit / Kocaeli 0262 303 15 50 direkt / 0262 303 15 48 sekreter 0262 303 15 03 faks 0532 661 88

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı ve Soyadı: Serdar YAMAN Doğum Tarihi: 06/10/1991 Doğum Yeri: Uludere / Şırnak Akademik Unvanı: Öğretim Görevlisi İş Telefonu: +90 486 616 59 08 (Dahili Hat:123)

Detaylı

Özgeçmiş. ZKÜ, Zonguldak Meslek Yüksekokulu, Kilimli Telefonlar Faks E-Posta.

Özgeçmiş. ZKÜ, Zonguldak Meslek Yüksekokulu, Kilimli Telefonlar Faks E-Posta. Özgeçmiş 1. Kişisel Bilgiler Ünvanı, Adı ve Soyadı Yrd. Doç. Dr. Ahmet BOSTANCI Doğum Yeri, Yılı Almanya Münih, 27.08.1975 Medeni Durumu Evli Ev Adresi Tepebaşı Mah. 88 Evler Küme Evleri 13/4, 67030 Zonguldak

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Doktora İşletme Selçuk Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Selçuk Üniversitesi Lisans Eğitim Selçuk Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Doktora İşletme Selçuk Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Selçuk Üniversitesi Lisans Eğitim Selçuk Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Haşmet Sarıgül Doğum Yeri Tarihi: Eyüp 23.06.1963 Birim: : İstanbul Esenyurt Üniversitesi, İşletme ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret Bölümü ÜAK Temel Alanı : Sosyal,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Lisans Hukuk Ankara Üniversitesi Y.Lisans Özel Hukuk Selçuk Üniversitesi Doktora Özel Hukuku Selçuk Üniversitesi 1995

ÖZGEÇMİŞ. Lisans Hukuk Ankara Üniversitesi Y.Lisans Özel Hukuk Selçuk Üniversitesi Doktora Özel Hukuku Selçuk Üniversitesi 1995 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Vahit DOĞAN Doğum Tarihi : 06.03.1964 Unvanı : Profesör Öğrenim Durumu Derece Alan Üniversite yıl Lisans Hukuk Ankara Üniversitesi 1986 Y.Lisans Özel Hukuk Selçuk Üniversitesi 1988

Detaylı

Soyadı Adı : Demiroğlu Kadir. Akademik Unvanı : Araştırma Görevlisi. : Devrek (Zonguldak)

Soyadı Adı : Demiroğlu Kadir. Akademik Unvanı : Araştırma Görevlisi. : Devrek (Zonguldak) Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : Demiroğlu Kadir Akademik Unvanı : Araştırma Görevlisi Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Devrek (Zonguldak) 0.0.98 Uyruğu : T.C Ana Dil (ler) : Arapça (Yabancı dil) Cinsiyet : Erkek

Detaylı

Öğr. Gör. Funda UNCU

Öğr. Gör. Funda UNCU Öğr. Gör. Funda UNCU Anabilim Dalı: Ekonometri Ofis: D-1.07 (Oda numarası) Telefon : (8251) E-posta : (funda.uncu@dicle.edu.tr) ÖZGEÇMİŞ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Öğr. Gör. LEVENT GÖKDEMİR

Detaylı

Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER. Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ : ESKİŞEHİR /

Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER. Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ : ESKİŞEHİR / Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ Doğum Yeri / Doğum Tarihi : ESKİŞEHİR /.0.99 Uyruğu : T.C Ana Dil (ler) : TÜRKÇE Cinsiyet : BAYAN Tel İş : Faks : Posta

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. ALİ KONAK

Yrd. Doç. Dr. ALİ KONAK Yrd. Doç. Dr. ALİ KONAK ÖZGEÇMIS Adres : Karabük Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü, Demir Çelik Kampüsü, Balıklar Kayası Mevki, Pk. 78050, Karabük Telefon : E-posta : doktor_dr77@hotmail.com, alikonak@karabuk.edu.tr

Detaylı

Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : YILDIRIM Mustafa Akademik Unvanı : Yrd. Doç. Dr. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : BURSA / 0.0.97 Uyruğu : TC. Yabancı Dil (ler) : İngilizce / Arapça Cinsiyet : Erkek Tel İş : 0

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Okul Öncesi Eğitimi Hacettepe Üniversitesi Devam ediyor.

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Okul Öncesi Eğitimi Hacettepe Üniversitesi Devam ediyor. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Dilara YAYA 2. Doğum Tarihi : 26 Temmuz 1986 3. Unvanı : Araştırma Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Okul Öncesi Eğitimi Hacettepe Üniversitesi 2012

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ, ESERLER VE FAALİYETLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ, ESERLER VE FAALİYETLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ, ESERLER VE FAALİYETLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: HİLAL KOCAMAZ Doğum Tarihi: 01.06.1981 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İşletme(İng.) Hacettepe Üniversitesi 2006

Detaylı

NOT : SERVİS DERSLERİ İLE İŞLETME BÖLÜMÜ DERSLERİ İÇİN İLGİLİ BÖLÜMLERİN WEB SAYFASINDAN BİLGİ ALINMALIDIR.

NOT : SERVİS DERSLERİ İLE İŞLETME BÖLÜMÜ DERSLERİ İÇİN İLGİLİ BÖLÜMLERİN WEB SAYFASINDAN BİLGİ ALINMALIDIR. 07 Kasım 2016 Pazartesi Z-09 Z-10 Z-11 (AMFİ 1) / Z-14 Z-05 Z-04 Z-0 Z-08 Z-07 Z-06 109 110 111 (AMFİ2) / 114 105 104 10 108 107 106 70 (5) 54 (27) 92 (50) 188 (68) 92 (50) 40 (20) 40 (20) 70 (5) 70 (5)

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı: Mehmet YAZICI Doğum Tarihi: 23 Kasım 1973 Ünvanı: Yardımcı Doçent Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı: Mehmet YAZICI Doğum Tarihi: 23 Kasım 1973 Ünvanı: Yardımcı Doçent Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Mehmet YAZICI Doğum Tarihi: 23 Kasım 1973 Ünvanı: Yardımcı Doçent Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl İktisat İstanbul Üniversitesi 1995 Y. İşletme Yönetimi Doğuş Üniversitesi

Detaylı

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ. Maliye Anabilim Dalı Doktora Programı, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Dokuz Eylül Üniversitesi (1986-1989)

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ. Maliye Anabilim Dalı Doktora Programı, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Dokuz Eylül Üniversitesi (1986-1989) Prof. Dr. Coşkun Can Aktan Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Buca-İzmir TÜRKİYE http://www.canaktan.org E-Mail: ccan.aktan@deu.edu.tr AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ EĞİTİM Doktora Maliye

Detaylı

(242) FAX: (242) https://akdeniz.academia.edu/farukataay (Bütün makalelerime tam metin olarak ulaşılabilir)

(242) FAX: (242) https://akdeniz.academia.edu/farukataay (Bütün makalelerime tam metin olarak ulaşılabilir) ADI SOYADI Prof. Dr. FARUK ATAAY Siyaset ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalı ADRES TEL WEB SAYFASI E-MAİL ÖĞRENİM DURUMU Akdeniz Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü, Kampüs/Antalya

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ PROF. DR. ŞABAN KAYIHAN ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku ABD. Başkanı Tlf: 0532 543 09 88 Elmek: sabanmanas@hotmail.com skayihan@fsm.edu.tr

Detaylı

Kâmil SERTOĞLU Onlar İnşaat Tuzla Evleri No:19 Tuzla Mağusa. TEL İŞ-TEL

Kâmil SERTOĞLU Onlar İnşaat Tuzla Evleri No:19 Tuzla Mağusa. TEL İŞ-TEL İSİM Kâmil SERTOĞLU ADRES Onlar İnşaat Tuzla Evleri No:19 Tuzla Mağusa. TEL İŞ-TEL e-mail (0) 392 3648372 veya 0533 8439572 (0) 392 6301474 kamilsertoglu@hotmail.com DOĞUM TARİHİ 06.07.1972 DOĞUM YERİ

Detaylı

İKT 108- Uluslararası İktisat TOBB ETÜ Bahar 2015

İKT 108- Uluslararası İktisat TOBB ETÜ Bahar 2015 Yrd. Doç. Dr. Ünay Tamgaç Tezcan İKT 108- Uluslararası İktisat TOBB ETÜ Bahar 2015 İletişim Bilgileri: e-posta : utamgac@etu.edu.tr Web sitesi : http://unay.weebly.com/ikt-108.html Ofis No : 279 Ofis Saatleri???

Detaylı

Arş. Gör. Hafize ER TÜRKÜRESİN

Arş. Gör. Hafize ER TÜRKÜRESİN Arş. Gör. Hafize ER TÜRKÜRESİN Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu:05454142181 Telefon:02742652031/4615

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans İşletme Atatürk Üniversitesi İşletme (MBA) (Pazarlama Yönetimi ve İşletme Yönetimi)

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans İşletme Atatürk Üniversitesi İşletme (MBA) (Pazarlama Yönetimi ve İşletme Yönetimi) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Burak KÜÇÜK 2. Doğum Tarihi: 06.11.1981 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Lisans İşletme Atatürk Üniversitesi 2003 Y. Lisans İşletme (MBA)

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Turizm İşletmeciliği ve Uludağ Üniversitesi 1993

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Turizm İşletmeciliği ve Uludağ Üniversitesi 1993 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Aydın ÇEVİRGEN Doğum Yeri: Eskişehir Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Lisans Turizm İşletmeciliği ve Uludağ Üniversitesi 1993 Otelcilik Y. Lisans Turizm İşletmeciliği

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. YILMAZ ERDEM

Yrd.Doç.Dr. YILMAZ ERDEM Yrd.Doç.Dr. YILMAZ ERDEM Ekonomi Ve Finans Bölümü Eğitim Bilgileri 1996-2000 Lisans Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Matematik Ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Öğretmenliği Pr. 2001-2005

Detaylı

Üniversitesi (3. Sınıf 1. Dönem) 2 A-95 İŞL-2003 Bilgi İşlem I 2 A-95 ÇLŞ-3015 Verimlilik Yönetimi 4 A-95 İŞL-3013 Ticaret Hukuku

Üniversitesi (3. Sınıf 1. Dönem) 2 A-95 İŞL-2003 Bilgi İşlem I 2 A-95 ÇLŞ-3015 Verimlilik Yönetimi 4 A-95 İŞL-3013 Ticaret Hukuku T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI Fakültemiz Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof.Dr.Ahmet UZUN başkanlığında toplandı.

Detaylı

Yrd.Doç. Dr. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Uluslararası İlişkiler Gazi 2001

Yrd.Doç. Dr. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Uluslararası İlişkiler Gazi 2001 Ünvanı Adı Soyadı Görevi Birimi Bölümü Anabilim Dalı İlgi Alanları Yrd. Doç. Dr. Umut KEDİKLİ Öğretim Üyesi Uluslararası İlişkiler Uluslararası İlişkiler Uluslararası Hukuk Uluslararası Hukuk, Terörizm,

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Levent KOŞAN Doğum Tarihi: 13.05.1976 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Y. Lisans Doktora Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN 2. Doğum Tarihi: 18.Ağustos Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu:

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN 2. Doğum Tarihi: 18.Ağustos Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN. Doğum Tarihi: 8.Ağustos.98. Unvanı: Yrd. Doç. Dr.. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Mimarlık Selçuk Üniversitesi 98 Y. Lisans Mimarlık Gazi Üniversitesi

Detaylı

Eğitim İstatistiği Yrd. Doç. Dr. Duygu KOÇAK. Eğitim Yönetiminde İnsan İlişkileri Prof. Dr. Kamile DEMİR

Eğitim İstatistiği Yrd. Doç. Dr. Duygu KOÇAK. Eğitim Yönetiminde İnsan İlişkileri Prof. Dr. Kamile DEMİR 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ EĞİTİM YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ARA SINAV PROGRAMI Saat Pazartesi (12.03.2018) Salı (13.03.2018) Çarşamba ( 14.03.2018) Perşembe ( 15.03.2018) Cuma (16.03.2018)

Detaylı

HALE BALSEVEN. Lisans, Gazi Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Maliye Bölümü, Ankara, 1993.

HALE BALSEVEN. Lisans, Gazi Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Maliye Bölümü, Ankara, 1993. HALE BALSEVEN Adres *********************************** Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü, A Blok, Kat:4, Ofis:319 Dumlupınar Bulvarı, Kampüs 07058, Antalya TÜRKİYE

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. S. Hilmi ŞAHİN

Yrd. Doç. Dr. S. Hilmi ŞAHİN Yrd. Doç. Dr. S. Hilmi ŞAHİN Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta:

Detaylı

Arş. Gör. Abdullah KALDIRIM

Arş. Gör. Abdullah KALDIRIM Arş. Gör. Abdullah KALDIRIM Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta: Web:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Lisans Gazetecilik İstanbul Üniversitesi 1993

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Lisans Gazetecilik İstanbul Üniversitesi 1993 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Şükrü SİM Doğum Tarihi: 28-04-1969 Öğrenim Durumu: Doç. Dr. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Gazetecilik İstanbul Üniversitesi 1993 Y. Lisans

Detaylı

SİNPAŞ YAPI bütün departmanlarını kapsayan risk yönetimi odaklı iç denetim metodolojisine paralel rutin iç denetim hizmetlerinin verilmesi.

SİNPAŞ YAPI bütün departmanlarını kapsayan risk yönetimi odaklı iç denetim metodolojisine paralel rutin iç denetim hizmetlerinin verilmesi. Davut PEHLİVANLI, Dr. ÖZGEÇMİŞ İŞ DENEYİMİ İç Denetim Yöneticisi, ASİL Denetim (2010 2011 Yarı Zamanlı; 2011 -... Tam Zamanlı) Maltepe Üniversitesi / Yrd. Doç. Dr. (Sosyal Bilimler Enstitüsü, Muhasebe-Denetim

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 35160 Buca - İZMİR

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 35160 Buca - İZMİR Mert URAL Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 35160 Buca - İZMİR Telefon (İş) : 0232-3010633 Faks (İş) : 0232-4409458 E-Posta : mert.ural@deu.edu.tr Kişisel Bilgi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ KİMLİK BİLGİLERİ Adı Soyadı Erdal ARSLAN Doğum Yeri Duisburg/ALMANYA Doğum Tarihi 03.06.1977 Yabancı Dili İngilizce/Almanca Uzmanlık Alanı İktisat/İktisat Politikası Medeni

Detaylı

İÇİNDEKİLER III. Önsöz

İÇİNDEKİLER III. Önsöz İÇİNDEKİLER Önsöz BİRİNCİ BÖLÜM PARA, EKONOMİ VE FİNANSAL SİSTEM 1.1.Paranın Doğuşu 1.2.Para ve Ekonomi 1.3. Finansal Sistem 1.3.1. Finansal Sistemin Tanımı Ve Yapısı 1.3.2. Finansal Sistemin Temel Fonksiyonları

Detaylı

tarih ve 463 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki-1

tarih ve 463 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki-1 01.10.2013 tarih ve 463 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki-1 GÜZ BAHAR DERSİN KODU VE ADI T P K AKTS DERSİN KODU VE ADI T P K AKTS SAYISI** SAYISI** 1. YARIYIL 2. YARIYIL MAB143 İŞLETMEYE GİRİŞ 3 0 3 3.0

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği Kadir Has Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği Kadir Has Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Ayşegül Ertuğrul Ayrancı 2. Doğum Tarihi : 19.07.1985 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği Kadir Has Üniversitesi

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. UTKU YAPICI

Yrd.Doç.Dr. UTKU YAPICI Yrd.Doç.Dr. UTKU YAPICI Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1997-2001 2001-2003 2003-2009 İşletme Fakültesi Uluslararası İlişkiler Pr. (İngilizce) Yüksek LisansDokuz

Detaylı

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2007-2008-2009 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 30 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 155 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

Ad Soyad. İş Telefonu. E-mail(ler) İş Adresi

Ad Soyad. İş Telefonu. E-mail(ler) İş Adresi Özgeçmiş Yrd. Doç. Dr. Hakan ÖZKAN Ad Soyad Hakan ÖZKAN İş Telefonu Tel: 0370 433 8200/2788 E-mail(ler) hakanozkan@karabuk.edu.tr İş Adresi Karabük Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. HALİL MUTİOĞLU

Yrd.Doç.Dr. HALİL MUTİOĞLU Yrd.Doç.Dr. HALİL MUTİOĞLU Nazilli İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Bölümü Siyaset Ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1989-1993 Doktora İstanbul Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: TUĞÇE (ÇEDİKÇİ) ÇEVİK Doğum Tarihi: 6 Mart 1982 Öğrenim Durumu: YÜKSEK LİSANS Email: tugcecedikci@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İktisadi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Doğum Tarihi: Ünvanı: Öğrenim Durumu: Akademik Ünvanlar : öğretim görevlisi öğretim görevlisi dr. yardımcı doçent.

ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Doğum Tarihi: Ünvanı: Öğrenim Durumu: Akademik Ünvanlar : öğretim görevlisi öğretim görevlisi dr. yardımcı doçent. ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Serpil ALPTEKİN Doğum Tarihi: 24-11-1974 Ünvanı: Yrd. Doç. Dr. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Özel Eğitim, Zihinsel Gazi Üniversitesi, Gazi (1992-1996) Engellilerin

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Diş Hekimliği. Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Diş Hekimliği. Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: SİMGE TAŞIN İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 677 16 30-3856 Mail: simge.tasin@okan.edu.tr 2.

Detaylı

MALİYE TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

MALİYE TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI MALİYE TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI Anabilim Dalı: Maliye PROGRAMIN TANIMI: Maliye Tezsiz Yüksek Lisansı programının amacı; kamu ve özel sektör sistemi içerisindeki problemleri ve ihtiyaçları analiz edebilecek,

Detaylı