SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİNDE UYGULANAN LİsANSÜSTÜ ÖGRETİM PROGRAMLARI ( ) GENEL AÇIKLAMA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİNDE UYGULANAN LİsANSÜSTÜ ÖGRETİM PROGRAMLARI ( ) GENEL AÇIKLAMA"

Transkript

1 SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİNDE UYGULANAN LİsANSÜSTÜ ÖGRETİM PROGRAMLARI ( ) GENEL AÇIKLAMA Program f ders yılında yürürlüğe gren yen br lsansüs. tü öğretm yönetmelg! çerçevesnde uygulanmaktadır. Program yüksek lsans (master) v,e doktora aşamalarını çermektedr. Uygulamanın lk öı~retmyılı olan ~ da yalnızca yüksek lsans programı sunulmuştur. Program önceler."iktsat" ve "Syasal Blmler" alanlarında sunulmuştur '8öğretm yılından başhyarak "İşletme" alanında da lsansüstü programı uygulanmıştır öğretm yılında "Syaset ve Yönetm Blm", "Ulusla,"- arası İlşkler" dallarında sunulan "Syasal Blmler" alanı programı, öğretm yılından tbaren "Syaset Blm", "Uluslarara3ı İlşkler", "Sosyal Syaset", "Yönetm Blm" dallarında uygulanmıştır.

2 ÖGRETıM YLU LİSANSÜSTÜ ÖGRETİM DERS VE SEMİNER ıktisat YüKSEK ALANI LİSANS ZORUNLU ıktsat Teors () Prof. Dr. T. Bulutay ktsat Teors m) Prof. Dr. T. Bulutay Dr. H. Ersel seçmlik İktsad Kalkınma Doç. Dr. K. Boratav İşç ve ~;endka Hareketler Tarh Doç. Dr. A. ışıklı Matematk Dr. H. Ersel Ekonometr Prof. Dr. T. Bulutay Türkye Ekonomsnn Kanttatf Analz Doç. Dr. U. Korum Türkye İktsat Tarh Doç. Dr. M. Selk Doç. Dr. B. Kuruç (Ass. Y. S Tezell Üretm Teors Dr. ç. Kurdoğlu NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır. SEMİNERLER 1 - İktsa.t Poltkası - Prof. A. Köklü 2 - Batı Avrupa ve Türkye Ekonoms İlşkler - Doç. Dr. B. Kuruç NOT: Öğrenc br yılda en az br semner seçmek zorundadır.

3 ÖGRETİM YILI LİsANSÜSTÜ ÖGRETİM DERS VE SEMİNER SİYASET VE YÖNETİM BL1M! YÜKSEK L1SANS ZORUNLU Toplumsal Değşm Doç. Dr. Ö. Ozankaya Yönetrnde Karar Verme Doç Dr. O. Onaran SEçİMLİK Mahall İdareler Prof. Dr. C. Geray İşç ve Sendka Hareketler Tarh Doç. Dr. A. ışıklı Syasal Rejmler ve Öğrenc Hareketler Doç. Dr. A. T. Kışlalı Servetn Genş Ktlelere Yayılışı Doç. Dr. S. Dlk Kamu Yönetm Kurumları Doç. Dr. K. Fşek İtthat ve Terakk ve İknc Meşrutyet Doç. Dr. S. Akşn NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır. SEMİNERLER 1 - Anayasa Mahkemes İçthatları 2 - Şehrleşme Poltkası 3 - Türkye'nn Toplumsal Sorunları 4 - Dış Göçler ve Kalkınma Prof. Dr. M. Aksoy Prof. Dr. R. Keleş Prof. Dr. İ. Yasa Prof. Dr. N. Abadan Unat, Pmf. Dr. R. Keleş NOT: Öğrenc her dönemde br semner almak zorundadır.

4 ÖGRETIM YIU LISANSÜsTü ÖGRETİM DERS VE SEMİNER ULUSLARARASI ılışkiler DAU YüKSEK LISANS ZORUNLU Türk - Amerkan İlşkler Doç. Dr. O. Sander Uluslararası Sosyal Poltka Prof. Dr. C. Talas seçimlik çevre Sorunlan Prof. F. Yavuz A.BD. de Sosyal ve Syasal Gelşmeler Prof. Dr. N. A. Unat' İşç ve Sendka Hareketler Tarh Doç. Dr. A. Işıklı Uluslararası Sermaye Hareketler ve Türkye Prof. Dr. G. Ökçün Uluslararası Toplum ve Ceza Hukuku Doç. Dr. Y. Ersoy NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır. SEMİNERLER 1 - Denz Hukuku Sorunları - Prof. Dr. M. Gönlübol 2 - Günün Uluslararası Sorunları - Doç. Dr. T. Ataöv NOT: Öğrenc her dönemde br semner almak zorundadır,

5 ÖCRETİM YLU IlSANSÜSYÜ ÖCRETİM DERS VE SEMİNER İKTİsAT ALANI ZORUNLU YÜKSEK IJSANS İktsat Teors Prof. Dr. T. Bulutay İktsat Teors Prof. Dr. B. Tuncer her İktsat Teors Doç. Dr. K. Boratav - Dr. Hasan Ersel İler İktsat Teors Prof. Dr. T. Bulutay SEÇ!N.rrİK (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) İşç Sendkalan Hareketler Tarh Doç. Dr. A. ışıklı Matematk Prof. Dr. T. Bulutay Ekonometn Teorsne Grş Doç. Dr. U. Korum, Dr. H. Ersel Uluslararası İktsat Teors Dr. ç. Kurdoğlu Kaptalzmn Gelşm ve İşleyş Dr. Y. S. Tezel 11 Türkye Ekonomsnn Kanttatf Analz Doç. Dr. U. Korum Aksak Rekabet ve Belrszlk Teors Dr. ç. Kurdoğlu Türkye'nn İktsat Tarh Dr. Y. S. Tezel Matematk Programlama Dr. H. Ersel İktsad Kalkınma Doç. Dr. K. Boratav NOT: Öğrenc her dönemde yüksek lsans ıçn k, doktora çn br ders seçmek zorundadır.

6 179 SEMİNERLER (Yüksek lsans ve Doktorada Ortak) 1. İktsat Poltkası Prof. A. Köklü 2. Türkye Ekonomsnn Yapısı ve Sorunları Prof. Dr. R. Aktan 3. Malye Poltkası Prof. Dr. 1. Türk 4. Sosyal Güvenlğn Ekonomk Etkler Doç. Dr. S. Dlk 5. Batı Avrupa ve Türkye Ekonoms İlşkler Doç. Dr. B. Kuruç 6. Kaptalst Karma Ekonomde Kamu Doç. Dr. B. Ham toğulları ve Özel Kesm Arasındak İlşkler NOT: Öğrenc br yılda en az br semner seçmek zorundadır.

7 ÖGRETİM YILI LİsANSÜSTÜ ÖGRETİM DERS VE SEMİNER SITASAL BİLİMLER ALANI SİY ASET BİLİMİ DALı Sosyal Blmler Metodolojs Doç. Dr. H. Fşek YÜKSEK ZORUNLU Sosyal Blmler Kuramları OaOO'e kadar) Dr. İ. Sunar lsans Toplumsal Değşme Sosyoloj Kürsüsü Syasal Blm Kuramları (laoo'den Sonra) Prof. Dr. N. Abadan-Unat Doç. Dr. A. T. Kışlalı Demokras Kuramları Prof. B. Savcı Türkye'nn İdar Yapısı Prof. Dr. Ş. Gözübüyük Sovyetler Brlğ ve Dış Syaset Doç. Dr. T. Ataöv Türkye'nn Sosyal Poltka Tarh Prof.. Dr. C. Talas Yerleşme ve Konut Poltkası Prof. F. Yavuz Kaptalzmn Gelşm ve İşleyş Dr. Y. Seza Tezel SEçİMLİK Ortaçağ İslam Syaset Düşünces Dr. Ü. Hassan Örgüt Kuramları Doç. Dr. O. Onaran A.B.D. ve Dış Poltkası Doç. Dr. O. Sander İnsan Haklarının Uluslararası Korunması Prof. Dr. B. Daver NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır. SEMİNERLER / Osmanlı Türk Toplumsal Yapısı ve Soruİlları Dr. 1. Ortaylı Anayasa Mahkemes İçthatları Prof. Dr. M. Altsoy Not: Öğrenc her dönemde br semner almak zorundadır.

8 181 ZORUNLU 3. Dünya Sosyal ve Syasal Sorunları ve Kuramları Dr. D. Erg! Osmanlı-Türk Syasal ve Toplumsal Sorunları Doç. Dr. S. Akşn SEçİMLİK Syaset Pskolojs Prof. Dr. N. Abadan Unat Çagdaş Devlet Kuramları (Marksst Devlet Kuramı) Doç. Dr. C. Eroğul Haberleşme Kurarnlan Dr. Ü. Oskay Avrupa'nın Bütünleşmes ve AET Doç. Dr. B. Kuruç Dr. H. Pazarcı Dn Sosyolojs ve İdeolojs Dr. D. Erg! Syasal Haberleşme Sürec ve Kuramı Dr. Oya Tokgöz Çok Uluslu Şrketler Prof. Dr. G. Ökçün Çağdaş Syasal Partler ve Sorunları Doç. Dr. A. T. Kışlalı NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır. SEMİNERLER Syasal Model le Toplumsal Yapı Arasındak İlşk Doç. Dr. A. T. Kışlalı Türkye'de Syasal Sstem ve Hukuk Dr. A. Ünsal Not: Öğ-enc her dönemde br semner almak zorundadır.

9 \ ÖGRETİM YILI LİsANSÜSTÜ ÖGRETİM DERS VE SEMİNER SITASAL BtLİMLER ALANI ULUSLARARASI tltşkiler DALı. YÜKSEK LİSANS ZORUNLU Syasal Blmler Metodolojs Doç. Dr. H. Fşek. Uluslararası Hakemlk Dr. H. Pazarcı Syasal Blm Kuramlan Prof. Dr. N. Abadan-Unat Doç. Dr. A. T. Kışlah Brleşmş Mlletler Örgütü ve Sorunlan Prof. Dr. M. Gönlübol seçtmlik Hukuk ve Syas Yönleryle Yaptınm Statüsü Prof. Dr. G. Ökçün Sovyetler Brlğ ve Dış Syaset Do~. Dr. T. Ataöv Uluslararası Hukukta Yen Gelşmeler ve Ege Kıta Sahanlığı Sorunu Prof. Dr. M. Gönlübol Uluslararası Sosyal Güvenlk Doç. Dr. S. Dlk İnsan Haklannın Uluslararası Korunması Prof. Dr. B. Daver ABD ve Dış Poltkası Doç. Dr. O. Sander NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır. SEMtNERLER l Osmanlı - Tül"!{ Toplumsal Yapısı ve Sorunlan Dr. İ. Ortaylı Uluslararası Hammadde Sorunları Doç. Dr. A. Demr Not: Ögrenc her dönemde br semner almak zorundadır.

10 183 ZORUNLU Avrupa'r,m Bütünleşmes ve AET Prof. Dr. G. Ökçün Doç. Dr. B. Kwı.ıç Dr.' H. Pazareı Türk Kurtuluş Savaşının Dış Poltkası Dr. Ö. Kürkçüoğlu SEÇtMLtK ' DöNEM Uluslararası Sosyal Poltka Prof. Dr. C. Talas Uluslararası Ceza Hukuku Doç. Dr. Y. Ersoy 3. Dünya Sosyal ve Syasal Sorunlan ve Kuramlan Dr. D. Erg! Devletn Yargı Yetks Prof. Dr. 1. Unat Çok Uluslu Şrketler Prof. Dr. G. Ökçün Çağdaş Syasal Partler ve Sorunlan Doç. Dr. A. T. Kışlalı NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır. SEMİNERLER SömürgecHğn Tasfyes Doç. Dr. O. Sander Uluslararası İşgücü Hareketler Prof. Dr. N. Abadan-Unat Doç. Dr. A. ışıklı ' Not: Öğrenc her dönemde br semner almak zorundadır.

11 ÖGRETİM YLU LİSANSüsTü ÖGRETIM DERS VE SEMİNER s1yasal BILİMLER ALANI SOSYAL SIYASET DAU ZORUNLU YÜKSEK LİSANS Sosyal Blmler Metodolojs Doç. Dr. H. Fşek Türk Sosyal Poltka Tarh Prof. Dr. C. Talas İş Hukuku Prof. Dr. C. Talas Dpç. Dr. S. Dlk Sosyal Güvenlk Doç. Dr. A. ışıklı Doç. Dr. S. Dlk Servet ve Gelr Poltkası Doç. Dr. S. Dlk Sendkacılık Doç. Dr. A. ışıklı SEçİMLİK YÜKSEK LtSANS ı 'İşç ve Sendka Hareketler Tarh Doç. Dr. A. ışıklı Sosyal Poltkaya Grş Prof. Dr. C. Talas Ye!'leşme ve Konut Poltkası Prof. F. Yavuz Kaptalzmn Gelşm ve İşleyş Dr. Y. S. Tezel Toplumsal Değşme Sosyoloj Kürsüsü UluslararasıSosyal Güvenlk Doç. Dr. S. Dlk İşçlern Yönetme Katılmas! Prof.. Dr. C. Talas Doç. Dr. K. Fşek NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır.

12 185 Uluslararası Sosyal Poltka Prof. Dr. C. Talas İşszlk ve İsthdam Doç. Dr. A. ışıklı İşveren Örgütler Doç. Dr. A. ışıklı Halka Açık Ortak (*) Osmanlı-Türk Sy. ve Top. Tarh Doç. Dr. S. Akşn Çok Uluslu Şrketler Prof. Dr. G. Ökçün NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır. SEMtNF;RLER YüKSEK LISANS D6NEM Osmanlı Türk Toplumsal Yapısı ve Sorunlan Dr. ı. Ortaylı Kamu İktsad Kuruluşu Doç. Dr. T. Tan Dr. T. Akıllıoğlu Kooperatfçlk Prof. Dr. C. Geray Sendkacılık Doç. Dr. A. ışıklı /

13 ögretim YIU LISANSÜSTÜ ögretim DERS VF, SEMİNER SITASAL BİLMLER ALANI YÖNETİM BİuMt DAU YüKSEK LSANS ZORUNLU Sosyal Blmler' Metodolojs Doç. Dr. H. Fşek Türkye'nn İdar Yapısı Prof. Dr. Ş. Gözübüyük Syasa! Blm Kuramlan Prof. Dr. N. Abadan Unat Doç. Dr. A. T. Kışlalı Örgüt Kuramı Doç. Dr. O. Onaran SEçİMLİK ı Türk Sosyal Poltka Tarh Prof. Dr. C. Talas Sosyal Poltkaya Grş Prof. Dr. C. Talas Toplumsal Değşme Sosyoloj Kürsüsü Sstem Analz Doç. Dr. H. Fşek İşçlern Y önetme Katılması. Prof. Dr. C. Talas Doç. Dr. K. Fşek NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır. SEMİNERLER Osmanlı Türk Toplumsal Yapısı ve Sorunlan Dr. İ. Ortaylı Kamu İktsad Kuruluşu Doç. Dr. T. Tan Dr. T. Akıllıoğlu Not: Öğrenc her dönemde br semner almak zorundadır.

14 187 ZORUNLU Karar verme Doç. Dr. O. Onaran Ekonomk Kamu Hukuku Dr. T. Akıllıoğlu SEçIMLİK Çağdaş Devlet Kuramlan Doç. Dr. C. Eroğlll Syaset Pskolojs Prof. Dr. N. A. Unat Haberleşme Kuranılan Dr. Ü. Oskay Dn Sosyolojs ve İdeolojs Dr. D. Ergl Personel Yönetm Doç. Dr. K. Fşek Osmanlı-Türk Syasal ve Toplumsal Tarh Doç. Dr. S. Akşn Çok Uluslu Şrketler Prof. Dr. G. Ökçün NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır. SEM1NERLER Ana Kent Yönetm Doç. Dr. A. T. Kışlalı Dr. Al E. Eka Türldye'de Syasal Sstem ve Hukuk Dr. Artun Ünsal Not: Ögrenc her dönemde br semner almak zorundadır.

15 ÖGRETİM YLU LISANSÜsTü ÖGRETİM DERS VE SEMİNER İKTİsAT ALANI ZORUNLU YÜKSEK LISANS İktsat Teors Prof. Dr. T. Bulutay İktsat Teors Dr. Y. Akyüz ler ktsat Teors Dr. Y. Akyüz Dr. N. Yıldmm İler İktsat Teors Prof. Dr. T. Bulutay SEçİMLİK (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) Türkye'nn Gerleme ve Kalkınma Tarh Prof. A. Yalçın Türkye Ekonomsnn Yapısal Analz Prof. Dr. N. Sern Matematk Doç. Dr. H. Ersel Ekonometr Teorsne Grş Doç. Dr. H. Ersel Uluslararası İktsat Teors Dr. Ç. Kurdoğlu. Kaptalzmn Gelşm ve İşleyş Dr. Y. S. Tezel Türkye Ekonomsnn Kanttatf Analz Doç. Dr. U. Korum Aksak Rekabet ve Belrszlk Teors Dr. ç. Kurdoğlu Türkye'nn İktsat Tarh Dr. Y. S. Te:tel Matematk Programlama Dr. H. Ersel Gelşme Teorler ve Poltkalan Doç. Dr. K. Boratav Kamu Ekonoms Dr. G. Akalın NOT: Oğtenc her dönemde yüksek lsans çn k, doktora çn br ders 58(,'- rnek zorundadır.

16 189 SEMİNERLER (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) ı. İktsat Poltkası 2. Malye Poltkası 3. Sosyal Güvenlğn Ekonomk EtkleM 4. Batı Avrupa ve Türkye Ekonoms İlşkleM 5. Kaptalst Karma Ekonomde Kamu ve Özel Kesm Arası İlşkler 6. Doğal Kaynaklar Ekonoms Prof.' A. Köklü Prof. Dr. 1. Türk Doç. Dr. S. Dlk Doç. Dr. B. Kuruç Doç. Dr. B. Hamtoğullan Doç. Dr. A. Demr NOT : Öğrenc br yılda en az br semner seçmek zorundadır.

17 ÖGRETİM YLU LİSANSÜSTÜ ÖGRETİM DERS VE SEMİNER s1yasal BİLİMLER ALANI SİY ASET BİIJI\1İ DAU ZORUNLU YÜKSEK Sosyal Blmler Metodolojs Doç. Dr. Ö. Ozankaya Syasal Blm Kurarolan (1800'e kadar) Dr. 1. Sunar LİSANS Syasal Blm Kuramları Dr. 1. Sunar Toplumsal Değşme Doç. Dr. Ö. Ozankaya I. Dünyanın Sosyal ve Syasal Sorunlan ve Kuramları Dr. Dr. Ergl 11 Osmanlı - Türk Toplumunun Syasal ve Toplumsal Tarh Doç. Dr. S. Akş1n SEçİMLİK (Yüksek Lsans ve Doktorada ortak) Demokras Kurapılan Prof. B. Savcı Türkye'nn İdar Yapısı Prof. Dr. Ş. Gözübüyük Türkye'nn Sosyal Poltka Tarh Prof. Dr. C. Talas Sovyetler Brlğ ve Dış Syaset Prof. Dr. T. Ataöv Kaptalzmn Gelşm ve Işleyş Dr. Y. S. Tezel Syaset Pskolojs Prof. Dr. N.A. Unat Toprak Refonnu Poltka.lan ve Toprak Reformunun Hukuk İçerğ Prof. Dr. 1. Öztrak Marksst Devlet Kuramı Doç. Dr. C. Eroğ'.ıl Haberleşme Kuramlan Dr. Ü. Oskay NOT: Öğrenc her dönemde k ders :,:;eçm~k zorundadır. Çağdaş Syasal Partler Prof. Dr. N. A. Unat İnsan Haklannın Uluslararası Korunması Prof. Dr. M. Soysal Bzans Toplumsal ve Syasal Düşünüşü Doç. Dr. M. Tuncay Osmanlılarda Tımar S~stemve Feodalte Doç. Dr: T. Tmur 1. Dünya Savaşı (Nedenler. Savaş ve Sonuçları) Doç. Dr. O. Sander Slye.sa.lHaberleşme Doç. Dr. O. Tokgöz -I

18 191 (Yüksek üsans SEMİNERLER ve Doktorada Ortak) Türkye Cuhuryetnn Toplumsal ve Syasal Sorunlan Doç. Dr. T. Tmur Dr. Ö. Sezgn Faşzm ve Nazzm Konusunda Kuramsal Yaklaşımlar Prof. Dr. N. A. Unat Dr. Alaeddn Şenel Türkye Cumhuryetnde Tek Part Yöntem Doç. Dr. Mete Tuncay NOT: Öğrenc her dönemde br semner almak zorundadır.

19 ÖGRETİM YILI LİSANSÜSTÜ ÖGRETİM DERS VE SEMİNER SIYASAL BİLİMLER ALANI ULUSLARARASI tlişkiler DALı ZORUNLU YüKSEK LİSANS I Sosyal Blmler Metodolojs Doç. Dr. Özer Ozankaya Uluslararası Hakemlk Doç. Dr. H. Pazarcı Az Gelşmş Ülkelerde Mllyetçlk ve Sorunları Dr. Baskın Oran Syasal Blm Kurarnlan n Dr. İ. Sunar I Avrupa'nın Bütünleşmes ve A.E.T. Doç. Dr. B. Kuruç Doç. Dr. H. Pazarcı Türk Kurtuluş Savaşının Dış Poltkası Doç. Dr. Ö. Kürkçüoğlu SEÇtMLtK (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) Hukuk ve Syas Yönleryle Yabancılann Statüsü Prof. Dr. 1. Unat Uluslararası Hukukta Yen Gelşmeler ve Ege Kıta Sahanlığı Sorunu Prof. Dr. M. Gönlübol Sovyetler Brlğ ve Dış Syaset Prof. Dr. T. Ataöv. Uluslararası Sosyal Poltka Prof. Dr. C. Talas UluslararaSı Ceza Hukuku Doç. Dr. Y. Ersoy n. Dünyanın Sosyal ve Syasal Sorunlan ve Kuramlan Dr. D. Erg! n Çağdaş Syasal Partler ve Sorunları Prof. Dr. N. A. Unat İnsan Haklarının Uluslararası Korunması Prof. Dr. M. Soysal Uluslararası Sosyal Güvenlk Prof. Dr. S. Dlk. Dünya Savaşı (Nedenler,, Savaş ve Sonuçları) Doç. Dr. O. Sander Çok Uluslu Şrketler Dr. N. Yıldırım Petrolün Uluslararası Poltkadak Yer Dr. Ş. S. Gürel NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır.

20 193 SEMİNERLER. (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) M ye Cumhuryetnn Toplumsal 've yasal Sorunlan Doç. Dr. T. Tmur Dr. Ö. Sezgn XX. Yüzyılın Savaşlan oç. Dr. O. Sander Uluslararası İşgücü Hareketler Prof. Dr. N. Abadan-Unat Doç. Dr. A. ışıklı Not': Öğrenc her dönemde br semner almak zorundadır.

21 ÖGRETİM YlU LSANSÜSTÜ ÖGRETİM DERS VE SEMİNER s1yasal BLMLER ALANI SOSY\AL SYASET DAU ZORUNLU YÜKSEK LİSANS Türk Sosyal Poltka Tarh Prof. Dr. C. Talas Sosyal Blmler Metodolojs Doç. Dr. Ö. Ozankaya Sosyal Güvenlk Prof. Dr. S. Dlk İş Hukuku Doç. Dr. A. ışıklı Servet ve Gelr Poltkası Prof. Dr. S. Dlk Sendkacılık Doç. Dr. A. ışıklı seçmlik (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) Sosyal Poltkaya Grş Prof. Dr. S. Dlk İşç ve Sendka Hareketler Tarlı Doç. Dr. A. ışıklı Uluslararası Sosyal Poltka Prof. Dr. C. Talas İşszlk ve İsthdam Doç. Dr. A. ışıklı İşveren Dr. Sendkacılığı P. Esn nsan Hakları Belgelernde Ekonomk ve Sosyal Poltka Prof. Dr. C. Talas Uluslararası Sosyal Güvenlk Prof. Dr. S. Dlk. İnsan Haklannın Uluslararası Korunması Prof. Dr. M. Soysal Yerel Yönetm ve Güncel Sorunları. Prof. F. Yavuz Prof. Dr. R. Keleş Toplumsal Değşme Doç. Dr. Ö. Ozankaya İşçlern Yönetme Katılması Doç. Dr. M. Kazancı NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır.

22 . 195 SEMİNERLER (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) Türkye Cumhuryetnn Syasal Sorunlan Doç. Dr. T. Tmur Dr. Ömür Sezgn Kooperatfçlk Prof. Dr. C. Geray Toplumsal ve l Türkye'nn Toplumsal Sorunlan Doç. Dr. A. ışıklı Dr. P. Esn NOT:. Öğrenc her dönemde br serıüner almak zorundadır

23 ÖGRETİM YILI LİsANSÜSTÜ ÖGRETİM DERS VE SEMİNER SİYASAL BİLİMLER ALANI YÖNETİM BİuMİ DALı ZORUNLU YÜKSEK LİsANS I Sosyal Blmler Metodolojs Doç. Dr. Ö. Ozankaya Türkye'nn İdar Yapısı Prof. Dr. Ş. Gözübüyük Örgüt Kuramı Doç. Dr. O. Onaran Syasal Blm Kuramlan Dr. 1. Sunar I Karar Verme Doç. Dr. K. Fşek Ekonomk Kamu Hukuku Doç. DI'. T. Tan SEçİMLİK (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) I Türk SosycıJ Poltka Tarh Prof. Dr. C. Talas Yerleşme ve Konut Poltkası Prof. F. Yavuz Sosyal Poltkaya Grş Prof. Dr. S. DIk Personel Yönetm Dr. Al E. Eke Syaset Pskolojs Prof. Dr. N. Abadan-Unat Toprak Reformu Poltkalan ve Topra:!< RefOımunun Hukuk İçerğ Prof. Dr. İ. Öztrak Marksst Devlet Kuramı Doç. Dr. C. EroğuJ. Haberleşme Kuramlan Dr. Ü. Oskay Yerel Yönetm ve Güncel Sonınlan Prof. F. Yavuz Prof. Dr. R. Keleş Osmanlılarda Tımar Sstem ve Feodalte Doç. Dr. Taner Tmur Osmanlı-Türk Toplumunun Syasal ve Toplumsal Tarh Doç. Dr. S. Akşn Personel Yöne'tm Doç. Dr. K,. Fşek İşçlern Yönetme Katılması Doç. Dr. M. Kazancı NOT : Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır.

24 197 SEMİNERLER (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) Türkye Cumhuryetnn Syasal Sorunlan Doç. Dr.-T. Tmur Dr. Ömür Se~gn Ana Kent Yönetm Dr. Al E. Eke Toplumsal ve Syasal Sstem ve Hukuk Dr. A. Ünsal Not: Öğrenc her dönemde br semner almak zorundadır.

25 198 / ÖGRETİM YILI LİsANSÜSTÜ ÖGRETıJl.f DERS VE SEMİNER İŞLETME ALANI PAZARLAMA DALı / YÜKSEK LıSANS ZORUNLU. Fnansal Yönetm Prof. Dr. Y. K. Yalkın Örgütsel Gelşm Prof. Dr. V. Aydın Üretm Yönetm Doç. Dr. Ö. Akmut Pazarlama Doç. Dr. G. Devrez SEÇıMLıK Pyasa Araştırması Doç. Dr. G. Devrez Pazarlama Araçları Dr. H. Gürsel Pyasa Araştırması Doç. Dr. G. Devrez Dış Pazarlama Dr. H. Gürsel Semner seçlen daha lgl konularda yapılır

26 ~79 ÖGRETİM YLU LtSANSÜSTÜ ÖGRETİM DERS VE SEMİNER İKTİSATALANI ZORUNLU YÜKSEK LSANS İktsat Teors Prof. Dr. T. Bulutay İktsat Teors Doç. Dr. Y. Akyü7 İler İktsat Teors Doç. Dr. Y. Akyüz İler İktsat Teors Doç. Dr. H. Ersel SEÇtMLİK (Yüksek Usans ve Doktorada Ortak) Uygulamalı Ekonometr Prof. Dr. U. Korum. Tanmsal Yapı Analzler Doç. Dr. K. Boratav Matematk Doç. Dr. H. Ersel Uluslararası İktsat Teors Doç. Dr. ç. Kurdoğlu İktsatçılar İçn Matematk Dr. E. Uygur İktsat Kuramında Yöntem Sorunlan Prof. Dr. T. Bulutay Türk Ekonomsnn Kanttatf Analz Prof. Dr. U. Korum Matematk Doç. Dr. H. Ersel Uluslararası Para ve Tcaret Poltkası Doç. Dr. ç. Kurdoğlu Kamu Ekonoms Doç. Dr. G. Akalın Gelşme Teorler ve Poltkalan Dr. Yahya S. Tezel Türkye'nn İktsat Tarh Dr. Şevket Pamuk NOT : Öğrenc her dönemde yüksek lsans çn k, doktora çn br ders seçmek zorundadır.

27 200 SEMİNERLER (Yüksek Usans ve Doktorada Ortak) 1. DOğal Ka.ynakla.r Ekonoms 2. Kaptalst Karma Ekon.omde Kamu ve ÖZel Kesm Arası İlşkler 3. Batı Avrupa ve Türkye Eko::ıoms İlşkler 4. Türkye'nn Ekonomk ve MalYapısı 5. Gelşen Ülkelern Dış Borç Sorunları Prof. Dr. A. Demr Doç. Dr. B. Hamtoğullan Doç. Dr. ç. Kurdoğlu Doç. Dr. G. AkalIn Dr. M. Arda NOT : Öğrenc br yılda 'en az bt semner almak zorundadır.

28 Ö(;RETIM YLU LlSANSÜSTe1 Ö(;RETİM DEl\S VE SE.ı'\oflNER siyasalbilimler ALANI SİYASET BİL.tM! DAU ZORUNLU DEl.sLER YÜH:SEK LİSANS Syasal Blm Kuramlan Doç. Dr. İ. Sunar Sosyal Blmler Metodolojs Prof. Dr. Ö. Ozankaya Syasal Blm Kuraınle.n l Doç. Dr. 1. Sunar Toplumsal Değşme Prof. Dr. Ö. Ozankaya Syaset Pskolojs Doç. Dr. T. Alkan DöNEM I. Dünyanın Syasal ve Toplumsal Sorunları ve Kuramları Dr. D. Erg! seçimlik DERSL.ER (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) \ \ \ f \ Parlamentarzm Prof. B, Savcı Marksst Devlet Kuramı Doç. Dr. C. Eroğul Yerel Yönetmler Prof. Dr. R. Keleş Cezalann Infazında İnsancıl Yaklaşımlar ve İnfaz Sonrası Müesseseler Prof. Dr. Y. Cünal Petrolün Uluslararası Poltkadak Yer Dr. Şükrü S. Gürel Ktle İletşm Kuramları Dr. Ü. Oskay DöNEM İnsan Haklannın Uluslararası Korunması Prof. Dr. B. Daver Osmanlılarda Tımar Sstem ve Feo.. daite Doç. Dr. T. Tmur.S~~~ T.C.'nde Tek Part Yönetm Syasal Haberleşme Doç. Dr. O. Tokgöz Türkye'de Sağ Düşünce Dr. A. Ünsal NOT : Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır.

29 202 SEMİNERLER (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) Bzans Toplumsal ve Syasal Düşünces Doç. Dr. M. Tuncay Anayasa Mahkemes İçthatlan Dr. F. Sağlam NOT: Öğrenc her dönemde br semner almak zorundadır.,...,.."

30 ÖGRETİM YILI LİsANSÜSTÜ ÖGRETİM DERS VE SEMİNER SİYASAL BİLİMLER ALANI ULUSLARARASI İLşKİLER DALı ZORUNLU YÜKSEK LSANS I Uluslararası Hakemlk Doç. Dr. H. Pazarcı Syasal Blm Kuramlan Doç. Dr. 1. Sunar Az Gelşmş Ülkelerde Mllyetçlk Ve Sorunlan Dr. B. Oran Syasal Blm Kuramlan l Doç. Dr. 1. Sunar Avrupa Bütünleşmes ve AET Doç. Dr. H. Pazarcı I. Dünyanın Syasal ve Toplumsal Sorunlan ve Kuramlan Dr. D. Ergl SEÇtMLİK (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) Sovyetler Brlğ ve Dış Poltkası Prof. Dr. T. Ataöv Denz Hukuku Sorunlan Prof. Dr. M. Gönlübol Petrol ve Uluslararası Poltka Hukuksal ve Syasal Yönleryle Yabancılann Statüsü Prof. Dr. 1. Unat Uluslararası Sosyal Poltka Prof. Dr. C. Talas Uluslararası Ceza Hukuku Prof. Dr. Y. Günal Doç. Dr. Y. Ersoy ABD'nn Dış Poltkası ve Türkye Doç. Dr. O. Sander Doğu-Batı Ass. Yumuşaması H. Gerger Yurt Dışına Çıkma ve Yurda Grme Özgürlüğü Doç. Dr. R. Aybay İnsan, Haklannın Uluslararası Korunması Prof. Dr. B. Daver Uluslararası Sosyal Güvenlk Prof. Dr. S. Dlk NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır.

31 204 SEMtl'lERLER (Yüksek Lsans ve.doktorada Ortak) l ıa. 19. ve 20. Yüzyıllarda Savaş ve Ban' Doç Dr. O. Sander Slah ve Slahsızlanma Prof. Dr. M. Gönlübol NOT: Öğrenc her dönemde br semner elmak zorundadır.

32 lij7g ÖGRETİM YJ Lt.8ANSÜSTÜ ögretim DERS VE SEMİNER SİYASAL BLİMLER ALANI SOSYAL SIYASET DAU ZORUNLU YÜKSEK LSANS Türk Sosyal Poltka Tarh Prof. Dr. C. Talas Sosyal Blmler Metodolojs Prof. Dr. Ö. Ozankaya Sosyal Güvenlk Prof. Dr. S. Dlk İş Hukuku Dr. P. Esn Servet ve Gelr Poltkası Prof. Dr. S. Dlk Sendkacılık Prof. Dr. C. Talas Dr. Pars Esn SEÇt~ (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) Uluslararası Sosyal Poltka Prof. Dr. C. Talas Sosyal Poltkaya Grş Prof. Dr. S. Dlk Emek Tarh Dr. P. Esn İşszlk ve İsthdam Dr. P. Es.n Kent Topraklan Sorunu Prof. F. Yavuz Uluslararası Sosyal Güvenlk Prof. Dr. S. Dlk tşçlern Yönetme Katılması Prof. Dr. C. Talas Doç. Dr. M. Kazancı İnsan Haklan Belgelernde Ekonomk ve Sosyal Poltka Prof. Dr. C. Talas Yerel Yönetmler Prof. Dr. R. Keleş Topluııısal Değşme Prof. Dr. Ö. Ozankaya NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır.

33 ..ıl 206 SEMİNERLER (Yüksek Lsans ve.doktorada Ortak) DONEM İ Kooperatfçlk Prof. Dr. C. Geray Türkye'nn Toplumsal Sorunları Dr. P. Esn NOT: Öğrenc her dönemde br semner almak zorundadır.

34 ÖGRETİM YIl LİSANSÜSTÜ ÖGRETİM DERS VE SEMİNER SITASAL. BİLİMLER ALANI YÖNETİM BİLİMİ DAU ZORUNLU YüKSEK LİSANS Türkye'nn İdar Yapısı Prof. Dr. Ş. Gözübüyük Sosyal Blmler Metodolojs Prof. Dr. Ö. Ozankaya Örgüt Kuramı Doç. Dr. O. Onaran Syasal Blm Kuramlan Doç. Dr. İ. Sunar' Karar Verme Doç. Dr. O. Ona,ran Ekonomk Kamu Hukuku Doç. Dr. T. Tan Kent Topraklan Sorunu Prof. F. Yavuz Yerel Yönetmler Prof. Dr. R. Keleş Parlamentarzm Prof. B. Savcı Marksst Devlet Kuramı Doç. Dr. C. Eroğul Cezalann İnfazında İnsancıl Yaklaşımlar ve İnfaz Sonrası Müesseseler Prof. Dr. Y. Günal SEçİMLİK (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) Personel Yönetm Doç. Dr. K.. Fşek Ye'el Yönetmler Prof. Dr. R. Keleş NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır. Osmanlılarda Tımar Sstem ve Feo:' dalte Doç. Dr. T. Tmur İşçlern YönEltme Katılması Prof. Dr. C. Talas Doç. Dr. M. Kazancı Yurt Dışına Çıkma ve Yurda Grme Özgürlüğü Doç. Dr. R. Aybay Anakent Yönetm Dr. A. Erkan Eke. SEMİNERLER (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) Karşılaştırmalı İdare Hukuku Prof. Dr. M. Kıratlı NOT: Öğrenc her dönemde br semner almak zorundadır.

35 20e um~ ÖGRETIM YILI LSANSÜSTÜ ÖGRETIM DERS VE SEMİNER IŞLETME ALANI FINANSMAN BÖLÜMÜ YÜKSEK LİSANS ZORUNLU Fnansal Yönetm Prof. Dr. Y. Koç-Yalkın Örgütsel Gelşm Prof. Dr.. V. Aydın Malyet Sstemler Prof. Dr. L. Çalucı Mal Analz Prof. Dr. Y. Koç-Yalkın SEçİMLİK Üretm Yönetm Doç. Dr. Ö. Akmut Pazarlama Doç. Dr. G. Devrez Planlama ve İşletme Bütçeler Doç. Dr. Ö. Akmut Proje Hazırlama ve Değerlendrme Dr. N. Gürdoğan SEMİNER Fnansman Semner İşletme Poltkası Prof. Dr. V. Aydın Satış Tahmn Yöntemler Doç. Dr. Ö. Akmut Perakendec İşletmeclk Dr. H.Gürsel PAZARLAMA BÖLÜMÜ ZORUNLU SEÇtMLİK Türk İşletmelernde Kapaste Sorunlan Dr. N. Gürdoğan Ürün Planlaması Dr. H. Gürsel Reklam ve Etklernn Ölçülmes Doç. Dr. G. Devrez SEMİNER KanlU İktsad Teşebbüslernde Pazarlama Sorunlan

36 ÖGRET1M yıli LİsANSÜSTÜ ÖGRETİM DERS VE SEMİNER İKTİsAT ALANI ZORUNLU YÜKSEK LİsANS İktsat Teors Prof. Dr. T. Bulutay İktsat Teors Doç. Dr. Y. Akyüz İler İktsat Teors Doç. Dr. Y. Akyüz İler İktsat Teors Doç. Dr. H. Ersel SEçİMLİK (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) Tanmsal Yapı Analzler Doç. Dr. K. Boratav Uluslararası İktsat Teors Doç. Dr. Ç. Kurdoğlu İktsatçılar İçn Matematk -Dr. E. 'Uygur Türkye İktsad Tarh Dr. Ş. Pamuk İktsat Kuramında Yöntem Sorunları Prof. Dr. T. Bulutay Sanay Eko~oms Prof. Dr. U. Korum Uluslararası Para ve Tcaret Poltkası Doç. Dr. ç. Kurdoğlu Kamu Ekonoms Doç. Dr. G. Akalın Uygulamalı Ekonometr Dr. E. Uygur Sovyet Tp Kalkınma Stratejs ve Az Gelşmş Ekonomler Ass. E. Ünsal NOT : Öğrenc her dönemde yüksek lsans çn k. doktora çn br ders seçmek zorundadır.

37 210 SEMNERLER (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) 1. Doğal Kaynaklar Ekonoms 2. Kaptalst Karma Ekonomde Kamu ve Özel Kesm Arası İlşkler 3. Batı Avrupa ve Türkye Ekonoms İlşkler 4. Türkye'nn Ekonomk ve Mal Yapısı 5. Uluslararası Fnansman Prof. Dr. A. Demr Doç. Dr. B. Hamtoğulları Doç. Dr. ç. Kurdoğlu Doç. Dr. G. Akalm - Dr. N. Alpay Dr. M. Arda NOT : Öğrenc br yılda en az br semner seçmek zorundadır.

38 ÖGRETİM YIU LİsANSÜSTÜ ÖGRETİM DERS VE SEMİNER SİYASAL BİLİMLEn ALANI SİY ASET BİLİM! DAU ZORUNLU YÜKSEK LİSANS Syasal Blm Kuramlan Dr. A. Şenel Dr. Ü. Hassan Sosyal Blmler Metodolojs Prof. Dr. Ö. Ozankaya Dr. M. Bozdemr Syasal Blm Kuramları Doç. Dr. M. Tuncay Toplumsu.l Değşme Prof. Dr. Ö. Ozankaya Syaset Pskolojs Doç. Dr. T. Alkan Üçüncü Dünyanın Syasal ve Toplumsal Sorunları ve Kurarnlan Dr. D. Erg! Parlarnentarzm Prof. B. Savcı Marksst Devlet Kuramı Dr. Ö. Sezgn Karşılaştırmalı Yerel Yönetmler Prof. Dr. R. Keleş Ktle İletşm Kuramları Dr. Ü. Oskay Kşlk Hakkının Basın, Radyo ve TV Karşısında Korunması Dr. İ. Kaplan SEçİI\1LİK (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) İnsan Haklarının Uluslararası Alanda Korunması Prof. Dr. M. Soysal Dr. Ö. Madra, Karşılaştırmalı Yerel Yönetmler Prof. Dr. R. Keleş Türk Tarhnde Yılları Doç. Dr. S. Akşn Türkye'de Tek Part Yöntem Doç. Dr. M. Tuncay Syasal Haberleşme Doç. Dr. O. Tokgöz. Türkye'de Sağ Düşünce Doç. Dr. A. Ünsal Syasal Kültür Dr. Ü. Oskay NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır. Rusya Tarh (Büyük Petro'dan 1917'yel Dr.. Ortaylı

39 212 SEMINERLER (Yüksek. Lsans ve Doktorada Ortak) nsan Hakları Prof. Dr. B. Daver Reklamcılığın Toplumsal Etkler Doç. Dr. O. Tokgöz Anayasa Mahkemes İçthatlan Dr. F. Sağlam Dr. T. AkılllOğlu Faşzm ve Nazzm Üzerne Kuramsal Yaklaşımlar Dr. A. Şenel Not: Öğrenc her dönemde br semner almak zorundadır.

40 ÖGRETİM YIU LİsANSÜSTÜ ÖGRETİM DERS VE SEMİNER SİYASAL BİLİMLER ALANI ULUSLARARASI İLİşKİLER DAU ZORUNLU. yüksek LİsANS Uluslararası Hakemlk Doç. Dr. H. Pazarcı Syasal Blm Kuramlan Dr. A. Şenel Dr. Ü. Hassan Azgelşmş Ülkelerde Mllyetçlk ve Sorunlan Dr. B. Oran Syasal Blm Kuramlan Doç. Dr. M. Tuncay Türk Dış Poltkası ve Sorunları Doç. Dr. O. Sander Dr. H. Gerger Üçüncü Dünyanın Syasal ve Toplumsal Sorunlan ve Kuramlan Dr. D. Ergl SEçİMLİK (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) Denz Hukukunda Son Gelşmeler ve Ege Kıta Sahanlığı Sorunu Prof. Dr. M. Gönlübol Sovyetler Brlğ ve Dış Poltkası Prof. Dr. T. Ataöv 20. Yüzyıl Savaşlan.Doç. Dr. O. Sander Uluslararası Sosyal Poltka Dr. P. Esn Türkye'nn Batı Bağlantısı Doç. Dr. O. Sander :Yabancıların Sınır Dışı Edlmes Doç. Dr. R. Aybay DevJetler Hukuku çerçevesnde Ortaklık İlşkler Dr. F. Arsava Günümüzde Azınlık Sorunlan Prof. Dr. T. Ataöv Uluslararası Poltkada Küçük Devletlern İşlev Dr. E. OnuldUl'an İnsan Haklarının Uluslararası Alanda Korunması Prof. Dr. M. Soysal Dr. Ö. Madra Rusya Tarh (Büyük Petro'dan 1917'ye) Dr.. Ortaylı NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır.

41 214 SEMİNERLER (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) Uluslararası Örgütler Dr. H. Gerger Uluslararası Ceza Hukuku Sorunlan Prof. Dr. Y. Günal Doç. Dr. Y. Ersoy Slahlar ve Slahsızlanma Prof. Dr. M. Gönlübo] Afrka Dr. B. Oran Not: Öğrenc her dönemde br seminer almak zorundadır.

42 ÖGRETİM YILI LİsANSÜSTÜ ÖGRETİM DERS VE SEMİNER SİYASAL BİLİMLER ALANI SOSYAL SİYASET DALı ZORUNLU yüksek LİsANS Türk Sosyal Poltka Tarh Doç. Dr. A. ışıklı Sosyal Blmler Metodolojs Prof. Dr. Ö. Ozankaya Dr. M. Bozdemr n Sosyal Güvenlk Prof. Dr. S. Dlk İş Hukuku Doç. Dr. A. ışıklı - Dr. P. Esn Servet ve Gelr Poltkası Prof. Dr. S. Dlk Sendkacılık Doç. Dr. A. ışıklı - Dr. P. Esn SEçİMLİK (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) Uluslararası Sosyal Poltka Dr. P. Esn Sosyal Poltkaya Grş Prof. Dr. C. Talas Endüstr Devrmne Kadar Emek Tarh Dr. P. Esn İşszlk ve İsthdam Doç. Dr. A. ışıklı Kent Toprakları Sorunu Prof. F. Yavuz Karşılaştırmalı Yerel Yönetmler Prof. Dr. R. Keleş İşçlern Yönetme Katılması Doç. Dr. M. Kazancı Karşılaştırmalı Yerel Yönetmler Prof. Dr. R. Keleş Toplumsal Değşme Prof. Dr. Ö. o.<:ankay8; İktsaden Zayıf Tarafın Özel Hukukta Korunması Dr.. Kaplan AET Ülkelernde Sosyal Poltka Dr. Ş. Güzel NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır.

43 SEMİNERLER (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) Kooperatfçlk Prof. Dr. C. Geray Kentleşme Prof. Dr. R. Keleş Türkye'nn Toplumsal Sorunlan Dr. P. Esn Anayasa Mahkemes İçthatları Dr. F. Sağlam Dr. T. AkılllOğlu Not: Öğrenc her dönemde br semner almak zorundadır.

44 ÖGRETİM YIU LtSANSÜSTÜ ÖGRETİM DERS VE SElI.ÜNER \ ~ ;ı SİYASAL BİLİMLER ALANI YÖNETİM BİLİMİ DAU ZORUNLU, t( YüKSEK LİsANS L Türkye'nn İdar Yapısı Prof. Dr. Ş. Gözübüyük Sosyal Blmler Metodolojs Prof. Dr. Ö. Ozankaya Dr. M: Bozdemr Örgüt Kuramı Doç. Dr. O. Onaran Yönetm ve Hukuk Dr. T. Akıllıoğlu Karar Verme Doç. Dr. O. Onaran Ekonomk Kamu Hukuku Doç. Dr. T.. Tan SEçMLİK (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak> Kent Toprakları Sorunu Prof. F. Yavuz Karşılaştırmalı Yerel Yönetmler Prof. Dr. R. Keleş Parlamentarzm Prof. B. Savcı Marksst Devlet Kuramı Dr. Ö. Sezgn İdarenn Gayrmenkul Hukuku Alanındak Sorumluluğu Dr. Ş. Erel Personel Yönetm Doç. Dr. K. Fşek Karşılaştırmalı Yerel Yönetmler l Prof. Dr. R. Keleş Türk Tarhnde 1! Yılları Doç. Dr. S. Akşn İşçlern Yönetme Katılması Doç. Df. M. Kazancı Syasal Haberleşme Doç. Dr. O. Tökgöz NOT: Öğrenc her dönemde k ders seçmek zorundadır.

45 218 SEMtNERLER (Yüksek Lsans ve Doktorada Ortak) Anakent Dr. Yönetmı Al E. Eke Kentleşme Prof. Dr. R. Keleş Anayasa Mahkemes İçthatIan Dr. F. Sağlam Dr. T. Akıllıoğlu Planlamanın Yönetsel ve Hukuksal Sorunlan Doç. Dr. T. Tan Not: Öğrenc her dönemde br semner almak zorundadır.

46 ÖGRETİM YILI LİsANSÜSTÜ ÖGRETİM DERS VE SEMİNER İŞLETME FİNANSMAN YüKSEK ZORUNLU ALANI BÖLÜMü lsans Fnansal Yönetm Doç. Dr. Ö. Akmut Örgütsel Gelşm Prof. Dr. V. Aydın Üretm Yönetm Doç. Dr. Ö. Akmut Pazarlama Doç. Dr. G. Devrez SEçİMLİK Malyet Sstemler Prof. Dr. L. Çakıcı Mal Analz Prof. Dr. Y. Koç-Yalkın Pİanlama ve İşletme Bütçelen Prof. Dr. Y. Koç-Yalkın Proje Hazırlama ve Değerlendrme Dr. N. Gürdoğan Fnansman Semner SEMİNERLER Doç. Dr. Ö. Akmut Dr. N. Gürdoğan İşletme Poltkası Prof. Dr. V. Aydın FİNANSMAN BÖLÜMü ZORUNLU Türk İşletmelernde Kapaste Sorunları Dr. T. Müftüoğlu SEçİMLİK. Sanay İşletmelernde Kllrlılık Analz Prof. Dr. L. Çakıcı Sermaye Prof. Malyet Dr. Y. Koç-Yalkın Fnansal Kurumlar Türk İşletmelernde Verglendrme So runlan Fnansman Semner SEMİNERLER Prof. Dr. Y. KOQ-Yalkın Prof. Dr. L. Çakıcı

İŞLETME ve İŞLETME İkinci Öğretim BÖLÜMLERİ 1. SINIF (Güz Dönemi) 2. SINIF (Güz Dönemi) İŞL.103 Genel Muhasebe I 3 5 SRV.211 Statistics I 3 5 İKT.

İŞLETME ve İŞLETME İkinci Öğretim BÖLÜMLERİ 1. SINIF (Güz Dönemi) 2. SINIF (Güz Dönemi) İŞL.103 Genel Muhasebe I 3 5 SRV.211 Statistics I 3 5 İKT. İŞLETME ve İŞLETME İknc Öğretm BÖLÜMLERİ n n İŞL.101 Davranış Blmler I İŞL.201 Genel İşletme İŞL.203 Introducton to Busness İŞL.103 Genel Muhasebe I SRV.211 Statstcs I İktsada Grş I İŞL.207 İŞL.209 Pazarlama

Detaylı

İKİNCİ ÖĞRETİM KAMU TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

İKİNCİ ÖĞRETİM KAMU TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İKİNCİ ÖĞRETİM KAMU TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI Anablm Dalı: Kamu PROGRAMIN TANIMI: Kamu Tezsz Yüksek Lsans Programı, kamu ve özel sektör sstem çersndek problemler ve htyaçları analz edeblecek, yorumlayacak,

Detaylı

MALİYE BÖLÜMÜ DERS PLANI

MALİYE BÖLÜMÜ DERS PLANI MLİYE BÖLÜMÜ DE PLNI IKTIDI VE IDI BILIMLE FKÜLTEI Maye Yen Programı 1.ınıf / Güz Dönem Kod dı Teork Pratk Lab/Uyg kts T.Kred aat Koş HUK-627 Hkkn Teme Kavramarı (Ekendg Böüm:Hkk Fakütes- Hkk Fakütes)

Detaylı

İKTİSAT, LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ ÖĞRETİM) İKTİSAT PR. (İÖ) ULUSLARARA SI İLİŞKİLER PR. (İNGİLİZCE) (%50 BURSLU)

İKTİSAT, LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ ÖĞRETİM) İKTİSAT PR. (İÖ) ULUSLARARA SI İLİŞKİLER PR. (İNGİLİZCE) (%50 BURSLU) AÇIK VE UZAKTAN EĞTM FAKÜLTES ÇALIŞMA EKONOMS VE ENDÜSTR LŞKLER, LSANS PROGRAMI, (UZAKTAN ÖĞRETM) Koteja Tipi Ek Madde 1 Koteja 31 Yıl 2010 Sira TC Ad Soyad Uiversite Fakulte BirimAdi AGNO TabaPua YerlestirmePua

Detaylı

Prof.Dr.Z.Nilgün ATAKAN. Tel: Faks:

Prof.Dr.Z.Nilgün ATAKAN. Tel: Faks: Taraf DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ D-35 FARABİ 01 Kurum Koordnatörü Prof. Dr. Banu DURUKAN E-posta: banu.durukan@deu.edu.tr Tel: 0 232 412 10 29 Fax: 0 232 412 10 56 res: Dış İlşkler Koordnatörlüğü Cumhuryet

Detaylı

YÜKSEK LİsANS VE DOKTORA PROGRAMLARI

YÜKSEK LİsANS VE DOKTORA PROGRAMLARI , EK-A YÜKSEK LİsANS VE DOKTORA PROGRAMLARI Değerl Arkadaşlar, --e------ Bldğnz üzere, ş dünyası sthdam edeceğ adaylarda, ünverste mezunyet sonrası kendlerne ne ölçüde katma değer ekledklern de cddyetle

Detaylı

İKTİSAT, LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ ÖĞRETİM) İKTİSAT PR. (İÖ)

İKTİSAT, LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ ÖĞRETİM) İKTİSAT PR. (İÖ) AÇIK VE UZAKTAN EĞTM FAKÜLTES MALYE, LSANS PROGRAMI, (UZAKTAN ÖĞRETM) Kotej Tipi Ek Madde 1 Kotej 31 Yıl 2010 Sira TC Ad Soyad Uiversite Fakulte BirimAdi AGNO TabPu YerlestirmePua 1 46048259918 HAKAN KARAMUK

Detaylı

Maliyet Muhasebesi I (147) A11-A Pazartesi İşletme İktisat Uluslararası İlişkiler

Maliyet Muhasebesi I (147) A11-A Pazartesi İşletme İktisat Uluslararası İlişkiler 25.01.2016 Pazartesi 09:00 Betimsel İstatistik (202) D20- Çok Değişkenli İstatiksel Analiz A2-A4 İstatistik I D13-D14 Güncel Sosyal Politikaları Gelişmeleri A1 Yöneylem Araştırması I (140) A7- A8 Envanter

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Taraf KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ D41-FARABİ-0 Kurum Koordnatörü Yrd. Doç. Dr. Sema ORSOY Tel: 0 6 303 38 54 E-posta: farab@kocael.edu.tr Web: http://farab.kocael.edu.tr Adres:

Detaylı

1 ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ Salı Matematik II ALAN Z Çarş Resim SEÇEN Z-08

1 ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ Salı Matematik II ALAN Z Çarş Resim SEÇEN Z-08 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARI YILI ARA SINAV PROGRAMI 1 ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ SINAVIN GÜN VESAATİ DERSLER GRUP ADI SINAV/YERİ 03.04.2018 Salı 09.30 Matematik II ALAN 04.04.2018

Detaylı

Dersin Yürütülmesi Hakkında. (Örgün / Yüz Yüze Eğitim için) (Harmanlanmış Eğitim için) (Uzaktan Eğitim için)

Dersin Yürütülmesi Hakkında. (Örgün / Yüz Yüze Eğitim için) (Harmanlanmış Eğitim için) (Uzaktan Eğitim için) Ders Kodu Teork Uygulama Lab. Uluslararası Muhasebe ve Fnansal Raporlama Standartları Ulusal Kred Öğretm planındak AKTS 344000000000510 3 0 0 3 6 Ön Koşullar : Bu dersn ön koşulu ya da yan koşulu bulunmamaktadır.

Detaylı

Büro Yönetimi ve Yön. Asist. I

Büro Yönetimi ve Yön. Asist. I üro Yönetm ve Yön. Asst. I 8 8:0-9: 9:0-0: 0:0 - : : - :00 : - :00 : - :00 Ekonom II İşletme II Yabancı Dl II Öğr. Gör. Özgün İLGEN Öğr. Gör. Flz İTİK Okt. Nlüfer AYİLDİ Rusça II Yabancı Dl II Öğr. Gör.

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARI YILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI SINIF BÖLÜM SINAVIN GÜNÜ SAATİ DERSİN ADI SINAV/YERİ ÖĞR.

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARI YILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI SINIF BÖLÜM SINAVIN GÜNÜ SAATİ DERSİN ADI SINAV/YERİ ÖĞR. 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARI YILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI 2 Ç.E.E.İ. 26.06.2018 Salı 09.30 Bilgi ve İletişim Teknolojiler 2 Ç.E.E.İ. 26.06.2018 Salı 14.00 Ticari İşletme Hukuku 229 2 Ç.E.E.İ.

Detaylı

İKİNCİ YIL ÜÇÜNCÜ YIL

İKİNCİ YIL ÜÇÜNCÜ YIL ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ LİSANS DERS PROGRAMI (II.Öğretim) 101 İktisada Giriş I 2 0 2 4 102 İktisada Giriş II 2 0 2 4 103 Genel Muhasebe I 2 0 2 4 104 Genel Muhasebe II 2 0 2 4 105

Detaylı

İŞLETME MÜHENDİSLİ Ğİ PR.

İŞLETME MÜHENDİSLİ Ğİ PR. ŞLETME FAKÜLTES ŞLETME, LSANS ÖĞRETM) 1 53*******00 ALPEREN ÇRC STANBUL TEKNK ÜNVERSTES ŞLETME FAKÜLTES ŞLETME MÜHENDSL Ğ HesaplaaPu a 1,06 402,62700 412,92500 0,00000 412,9250 Kazadı 0 SiavPua ŞLETME

Detaylı

DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl Z/S T+U Saat Kredi AKTS Kent Ekonomisi ve. K/KÇS Zorunlu Belediyeler Ön Koşul

DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl Z/S T+U Saat Kredi AKTS Kent Ekonomisi ve. K/KÇS Zorunlu Belediyeler Ön Koşul Ders Planı - AKTS Kredileri: 2. Yarıyıl Ders Planı Kodu Ders Z/S T+U Saat Kredi AKTS K/KÇS.610 Kent Ekonomisi ve Belediyeler Zorunlu 3+0 3 15 AKTS Kredisi Toplam 15 DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl Z/S

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İÇİNDEKİLER

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER İLHAN EROĞLU, MUSTAFA NECATİ ÇOBAN, NALAN KANGAL 2008 Küresel Fnans Krz Perspektfnde Özbek Model: Orta Asya Ülkeler Üzerne Karşılaştırmalı Br Değerlendrme... M. AKİF ARVAS, SELİM İNANÇLI, MUSTAFA

Detaylı

TOPLAM 18 0 0 8 30 TOPLAM 18 0 0 18 30

TOPLAM 18 0 0 8 30 TOPLAM 18 0 0 18 30 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BANDIRMA İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜ 0-0 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI D.Kodu.Sınıf l.yarıyıl Ktg. T U L K AKTS D.Kodu.Sınıf ll.yarıyıl Ktg. T U L K AKTS

Detaylı

SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ YENİ MÜFREDAT

SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ YENİ MÜFREDAT 1.SINIF GÜZ YARIYILI NORMAL VE İKİNCİ ÖĞRETİM ENF1 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ Z 2 2 3 4 SKY 101 YÖNETİM BİLİMİ Z 3 0 3 6 SKY 103 GENEL MUHASEBE I Z 3 0 3 4 SKY 107 TEMEL HUKUK Z 3 0 3 5 SKY 111 BİLİMSEL

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ (TÜRKÇE LİSANS PROGRAMI) 4 YILLIK DERS PLANI

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ (TÜRKÇE LİSANS PROGRAMI) 4 YILLIK DERS PLANI İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ 2017-2018 BÖLÜMÜ (TÜRKÇE LİSANS PROGRAMI) 4 YILLIK DERS PLANI (Eğitim planı toplamda 135 Kredi ve 241 AKTS den oluşmaktadır. Yarıyıllara göre

Detaylı

MUAFİYET TOBLOSU SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2016 MÜFREDAT

MUAFİYET TOBLOSU SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2016 MÜFREDAT MUAFİYET TOBLOSU SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2016 MÜFREDAT I.YARIYIL Dersin Kodu Fakültemizdeki 9100.019901 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1 2 2 9100.019903 Türk Dili 1 2 2 9100.019905 Yabancı

Detaylı

İKTİSAT, LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ ÖĞRETİM) İKTİSAT PR. (İÖ)

İKTİSAT, LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ ÖĞRETİM) İKTİSAT PR. (İÖ) AÇIK VE UZAKTAN EĞTM FAKÜLTES ŞLETME, LSANS PROGRAMI, (UZAKTAN ÖĞRETM) Kotej Tipi Ek Madde 1 Kotej 31 Yıl 2010 Sira TC Ad Soyad Uiversite Fakulte BirimAdi AGNO TabPu YerlestirmePua 1 46048259918 HAKAN

Detaylı

SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ MÜFREDATI

SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ MÜFREDATI 1.SINIF GÜZ YARIYILI NORMAL VE İKİNCİ ÖĞRETİM ENF1 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ Z 2 2 3 4 SKY 101 YÖNETİM BİLİMİ Z 3 0 3 4 SKY 103 GENEL MUHASEBE I Z 3 0 3 4 SKY 107 TEMEL HUKUK Z 3 0 3 4 SKY 111 BİLİMSEL

Detaylı

SINAV GÜN VE SAATLERİ

SINAV GÜN VE SAATLERİ SINAV GÜN VE SAATLERİ Anabilim/Bilimdalı Program Tarih Saat Yer Anayasa Hukuku Yüksek Lisans 18.08.2017 10:00 İ.İ.B.F. B Blok 404 Nolu Sınıf Arkeoloji Yüksek Lisans 18.08.2017 12:00 İ.İ.B.F B Blok 302

Detaylı

İŞLETME N.Ö. Ders Adı

İŞLETME N.Ö. Ders Adı İŞLETME N.Ö. DONEMNO : 1 GENEL İŞLETME I 0020050001 3 0 5 FİNANSAL MUHASEBE I 0020050002 3 0 5 İŞLETME MATEMATİĞİ I 0020050003 3 0 5 İKTİSADA GİRİŞ I 0020050004 3 0 5 ŞEHİR VE MEDENİYET 0020050005 2 0

Detaylı

MOBİPA MOBİLYA TEKSTİL İNŞAAT NAKLİYE PETROL ÜRÜNLERİ. SÜPERMARKET VE TuRİzM SANAYİ VE TİcARET ANONİM ŞİRKETİ

MOBİPA MOBİLYA TEKSTİL İNŞAAT NAKLİYE PETROL ÜRÜNLERİ. SÜPERMARKET VE TuRİzM SANAYİ VE TİcARET ANONİM ŞİRKETİ MOBİPA MOBİLYA TEKSTİL İNŞAAT NAKLİYE PETROL ÜRÜNLERİ SÜPERMARKET VE TuRİzM SANAYİ VE TİcARET ANONİM ŞİRKETİ 2011-2012-2013 MALİ yılına İLİşKİN YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ("Şrket") 01012011-31 ı22013

Detaylı

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ I. YARIYIL I. YIL 0 4 0 3 1 0 1 İKTİSADA GİRİŞ* Z 3 0 3 3 0 4 0 3 1 1 3 İKTİSAT I Z 3 0 3 3 0 4 0 3 1 0 3 SİYASET BİLİMİ I Z 3 0 3 3 0 4 0 3 1 0 5 TOPLUM BİLİMİ I Z 3 0 3 3 0 4 0 3 1 0 7 HUKUKUN TEMEL

Detaylı

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞLETME BÖLÜMÜ - GÜZ DÖNEMİ I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞLETME BÖLÜMÜ - GÜZ DÖNEMİ I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI 201-201 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞLETME BÖLÜMÜ - GÜZ DÖNEMİ I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI 1-A 1-B 2-A 2-B 3-A 3-B GÜN SAAT SINIF: KOD SINIF: KOD SINIF: KOD SINIF: KOD SINIF: KOD SINIF: KOD SINIF: KOD 1 0.00-0.

Detaylı

İKTİSAT, LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ ÖĞRETİM)

İKTİSAT, LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ ÖĞRETİM) AÇIK VE UZAKTAN EĞTM FAKÜLTES KTSAT, LSANS PROGRAMI, (UZAKTAN ÖĞRETM) Koteja Tipi Ek Madde 1 Koteja 31 Yıl 2010 Sira TC Ad Soyad Uiversite Fakulte BirimAdi AGNO TabaPua YerlestirmePua 1 46048259918 HAKAN

Detaylı

FELSEFE, LİSANS PROGRAMI, (AÇIKÖĞRETİM) Merkezi Yerleştirme Ek Madde 1 Yatay Geçiş Kontenjan Tipi Ek Madde 1 Kontenjan 90 Yıl 2011

FELSEFE, LİSANS PROGRAMI, (AÇIKÖĞRETİM) Merkezi Yerleştirme Ek Madde 1 Yatay Geçiş Kontenjan Tipi Ek Madde 1 Kontenjan 90 Yıl 2011 AÇIK ZAKTAN EĞTM FAKÜLTES FELSEFE, LSANS (AÇIKÖĞRET Yıl 2011 Sira TC Ad Soyad iversite Fakulte BirimAdi AGNO TabaPua YerlestirmePua 1 31042883986 SENA MELS ASLAN GAZ ÜNRSTES 2 20246501178 MSA CENKL ARDAHAN

Detaylı

LİSANS PROGRAMI İŞLETME

LİSANS PROGRAMI İŞLETME İŞLETME 1 MATEMATİK I 2 İKTİSADA GİRİŞ I 3 GENEL MUHASEBE I 4 HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI 5 İŞLETME İLKELERİ 6 DAVRANIŞ BİLİMLERİ I 1 MATEMATİK II 2 İKTİSADA GİRİŞ II 3 GENEL MUHASEBE II 4 BORÇLAR HUKUKU

Detaylı

Sayı: 2010/122 Konu: Türkiye Yüzer Sergisi 29 Nisan 2010

Sayı: 2010/122 Konu: Türkiye Yüzer Sergisi 29 Nisan 2010 Sayı: 2010/122 Konu: Türkye Yüzer Sergs 29 Nsan 2010 Değerl Üyemz, Türkye Otelcler Federasyonu (TÜROFED) tarafından Derneğmze gönderlen Başbakanlık AB Genel Sekreterlğ Svl Toplum, İletşm ve Kültür Başkanlığı

Detaylı

TOPLAM 30 TOPLAM 30 TOPLAM 30

TOPLAM 30 TOPLAM 30 TOPLAM 30 1. YARIYIL ULS 101 Uluslararası İlişkiler I 6 Z 3 0 3 ULS 103 Siyasi Tarih I 5 Z 3 0 3 SKY 107 Siyaset Bilimi 4 Z 3 0 3 SKY 103 Hukuka Giriş 5 Z 3 0 3 TDİ 101 Türk Dili I 2 Z 2 0 2 YDİ 101 Yabancı Dil

Detaylı

T/G Saat Bölüm Ders Adı ÖS Öğr. Elemanı Derslik KY İÖ 1 57 D01 D06 İŞL İÖ 2 62 DKS KY NÖ 1B 71 D18

T/G Saat Bölüm Ders Adı ÖS Öğr. Elemanı Derslik KY İÖ 1 57 D01 D06 İŞL İÖ 2 62 DKS KY NÖ 1B 71 D18 8.11.2015 Pazar 7.11.2015 Cumartesi T.C. NEVSEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI (07-15 KASIM 2015) 28.10.2015-10:00

Detaylı

SALTANAT LOZAN ANT.notebook. March 13, 2014 LOZAN BARIŞ ANTLAŞMASI ( 24 TEMMUZ 1923 ) HANGİ KONULARDAN TAVİZ YOK?

SALTANAT LOZAN ANT.notebook. March 13, 2014 LOZAN BARIŞ ANTLAŞMASI ( 24 TEMMUZ 1923 ) HANGİ KONULARDAN TAVİZ YOK? LOZAN BARIŞ ANTLAŞMASI ( 24 TEMMUZ 1923 ) 1. TBMM saltanatı kaldırarak İtlaf Devletlernn kllk çıkartma oyunları bozuldu. 2. Konferansın İzmr'de toplanması teklf reddedld. Neden İzmr :...... 3. Konferansa

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI Bölüm T.C. 2015-2016 GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI m_pro 14.10.2015 1 / 32 İŞLETME NÖ 1 A Genel Muhasebe I İ. BEKCİ [10] Davranış Bilimleri I M. KAPLAN [10] Yabancı Dil I E. ÖZZADE [10] Genel Muhasebe

Detaylı

DERSİN ADI PAZARTESİ YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I 09: SALI YABANCI DİL I 15: ÇARŞAMBA TÜRK DİLİ I 13:00 204

DERSİN ADI PAZARTESİ YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I 09: SALI YABANCI DİL I 15: ÇARŞAMBA TÜRK DİLİ I 13:00 204 TURZM E OTEL ŞLETMECLĞ PROĞRAMI I.SINIF(N.Ö) 2018/2019 ÖĞRETM YILI GÜZ DÖNEM ZE TARHLER 12.11,2018 PAZARTES YYECEK ÇECEK SERS I 09:30 SALI YABANCI DL I 15:00 TÜRK DL I 13:00 ATATÜRK LKELER E NKILAP I 13:00

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARI YILI ARA SINAV PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARI YILI ARA SINAV PROGRAMI SINIF BÖLÜM SINAVIN GÜN VE SAATİ DERSLER GRUP ADI SINAV/YERİ 1 Ç.E.E.İ. 27.03.2017 P.Tesi 09.30 Anayasa Hukukuna Giriş 09080075-14080073 14080075-16080037 1 Ç.E.E.İ. 29.03.2017 Çarş 09.30 Sosyal Düşünceler

Detaylı

T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TARİH ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS DERS KATALOĞU

T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TARİH ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS DERS KATALOĞU TARİH ANABİLİM DALI 9103500 Yüksek Lisans Uzmanlık Alanı Zorunlu 6 0 0 6 9103300 Yüksek Lisans Uzmanlık Alanı Zorunlu 6 0 0 6 9103129 Tarih Araştırmalarında Yöntem ve Teknikler Zorunlu 9103500 Yüksek Lisans

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi

Akdeniz Üniversitesi 1.Dönem Akdeniz Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü Kamu Yönetimi (İkinci Örgün Öğretim) Diploma Programı 17 Müfredatı 14 Nisan 17 Cuma 14:6 AKS 115 AA11 Atatürk İlkeleri ve İnkılap arihi I, DB11 ürk Dili

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİLİMSEL HAZIRLIK DERS PROGRAMI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİLİMSEL HAZIRLIK DERS PROGRAMI ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİLİMSEL HAZIRLIK DERS PROGRAMI Anabilim Dalı Anabilim Dalı : EĞİTİM YÖNETİMİ VE POLİTİKASI Program Program : Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Programları Yıl-Yarıyıl

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınavları

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınavları İktisat Bölümü 03 Kasım 2014 Pazartesi 10 Genel Matematik Yrd. Doç. Dr. Şamil AKÇAĞIL 04 Kasım 2014 Salı 11 Genel Muhasebe 05 Kasım 2014 Çarşamba 10 Hukukun Temel Kavramları 06 Kasım 2014 Perşembe 9 İşletmeye

Detaylı

CUMHURİYET DÖNEMİ TÜRKİYESİNDE MALİYE BİLİMİNDE YAŞANAN GELİşMELER. Ahmet Burçin YERELi*

CUMHURİYET DÖNEMİ TÜRKİYESİNDE MALİYE BİLİMİNDE YAŞANAN GELİşMELER. Ahmet Burçin YERELi* CUMHURİYT DÖNMİ TÜRKİYİND MALİY BİLİMİND YAŞANAN GLİşMLR Ahmet Burçn YRL* İçnde bulunduğumuz yüzyılın şu son günlernde, gerye dönüp baktığımızda yaşanan sosyal ve teknk gelşmeler tbaryle yrmnc yüzyılın

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TARİH BÖLÜMÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TARİH BÖLÜMÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TARİH BÖLÜMÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI TARİH TEZLİ YÜKSEK LİSANS Tezli yüksek lisans programında eğitim dili Türkçedir. Programın öngörülen süresi 4

Detaylı

İşletmeye Giriş. Ekonomik Fonksiyonlarına na göre; g. Mal Üreten. İşletmeler Hizmet Üreten Pazarlama İşletmeleri

İşletmeye Giriş. Ekonomik Fonksiyonlarına na göre; g. Mal Üreten. İşletmeler Hizmet Üreten Pazarlama İşletmeleri İşletme BölümüB Yönetm ve Organzasyon Anablm Dalı İşletmeye Grş Ders Notu - 4 Öğr. Grv.. Dr. M. Volkan TÜRKERT vturker@marmara marmara.edu..edu.tr www.volkanturker volkanturker.com..com.tr İşletmelern

Detaylı

Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı

Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı 2014-2015 Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı 15.06.2015 Pazartesi 13:00 STRATEJİK YÖNETİM VE İŞLETME MALİYET MUHASEBESİ II İLKNUR ULUSLARARASI FİNANSA GİRİŞ CELAL T. KAMU YÖNETİMİ KÜRŞAD H. İKTİSADA

Detaylı

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Takvimi

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Takvimi Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Takvimi 30 Kasım-5 Aralık (Birinci Hafta) Programlar 30 Kasım 1 Aralık 2 Aralık 3 Aralık 4 Aralık 5 Aralık

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSDİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİŞLER BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSDİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİŞLER BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSDİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİŞLER BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI I. ULUSLARARASI İLİŞKİLER I (3.0.3) Uluslar arası sistem/ Temel Kavramlar/ Devlet/ Sivil Toplum Örgütleri/

Detaylı

İKTİSAT, LİSANS PROGRAMI, (AÇIKÖĞRETİM) Merkezi Yerleştirme Ek Madde 1 Yatay Geçiş Kontenjan Tipi Ek Madde 1 Kontenjan 90 Yıl 2012

İKTİSAT, LİSANS PROGRAMI, (AÇIKÖĞRETİM) Merkezi Yerleştirme Ek Madde 1 Yatay Geçiş Kontenjan Tipi Ek Madde 1 Kontenjan 90 Yıl 2012 AÇIK ZAKTAN EĞTM FAKÜLTES KTSAT, LSANS (AÇIKÖĞRETM) Koteja 90 Yıl 2012 Sira TC Ad Soyad iversite Fakulte BirimAdi AGNO TabaPua YerlestirmePua 1 23941158340 ABDLLAH ALAN STANBL 2 59290310368 NRLLAH STANBL

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ / İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ / İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI 18.12.2017 Pazartesi NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ / İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI T/G Saat Bölüm Ders Adı Ö.S. Ö. Elemanı

Detaylı

GENEL İKTİSAT I Tekrara Kalan ve İlk Kez Alan Öğrenciler: IKT1001 GENEL İTİSAT I (3-0-3) dersini almalarına,

GENEL İKTİSAT I Tekrara Kalan ve İlk Kez Alan Öğrenciler: IKT1001 GENEL İTİSAT I (3-0-3) dersini almalarına, İKTİSAT BÖLÜMÜ I.YARIYIL 0502101 0552101 GENEL İKTİSAT I IKT1001 GENEL İTİSAT I (3-0-3) dersini 0502102 0552102 0502103 0552103 0502104 0552104 0502105 0552105 0502106 0552106 0502121 0552121 0502122 0552122

Detaylı

BANDIRMA İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜ 2014-2015 GÜZ DÖNEMİ NORMAL ÖĞRETİM DERS PROGRAMI

BANDIRMA İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜ 2014-2015 GÜZ DÖNEMİ NORMAL ÖĞRETİM DERS PROGRAMI Yabancı Dil I - Okt. B. ÇAKIR - F303 A.İ.T.T. I - Okt. Y. UÇAK - F303 Türk Dili I - Okt. B. DÜNDAR - F İşletme I (B) - Yrd. Doç. Dr. M. ULUKÖY - F304 Yabancı Dil I - Okt. B. ÇAKIR - F303 A.İ.T.T. I - Okt.

Detaylı

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞLETME BÖLÜMÜ - BAHAR DÖNEMİ I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI 4

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞLETME BÖLÜMÜ - BAHAR DÖNEMİ I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI 4 GÜN SAAT SINIF: 333 KOD SINIF: 33 KOD SINIF: 338 KOD SINIF: 339 KOD SINIF: 25 KOD SINIF: 26 KOD SINIF: 05 KOD SINIF: KOD 1 08.55-09.0 YÖN. ve ORGANİZ. ŞİRKETLER MUHAS. ŞİRKETLER MUHAS. YÖNETİM MUHASEBESİ

Detaylı

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞLETME BÖLÜMÜ - GÜZ DÖNEMİ I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞLETME BÖLÜMÜ - GÜZ DÖNEMİ I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI İŞLETME BÖLÜMÜ - GÜZ DÖNEMİ I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI 1-A 1-B 2-A 2-B 3-A 3-B GÜN SAAT SINIF: 0 KOD SINIF: 0 KOD SINIF: 26 KOD SINIF: 27 KOD SINIF: 302 KOD SINIF: 202 KOD SINIF: 06 KOD 1 0.00-0. 2 0.-0.0

Detaylı

SOSYOLOJİ, LİSANS PROGRAMI, (AÇIKÖĞRETİM) Merkezi Yerleştirme Ek Madde 1 Yatay Geçiş Kontenjan Tipi Ek Madde 1 Kontenjan 90 Yıl 2012

SOSYOLOJİ, LİSANS PROGRAMI, (AÇIKÖĞRETİM) Merkezi Yerleştirme Ek Madde 1 Yatay Geçiş Kontenjan Tipi Ek Madde 1 Kontenjan 90 Yıl 2012 ZAKTAN EĞTM FAKÜLTES SOSYOLOJ, LSANS (AÇIKÖĞRET Kotej Tipi Ek Madde 1 Kotej 90 Yıl 2012 Sira TC Ad Soyad iversite Fakulte BirimAdi AGNO TabPu YerlestirmePua 1 49378550786 L ARSLAN STANBL 2 20959609864

Detaylı

BANDIRMA İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜ 2014-2015 GÜZ DÖNEMİ NORMAL ÖĞRETİM DERS PROGRAMI I.SINIF

BANDIRMA İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜ 2014-2015 GÜZ DÖNEMİ NORMAL ÖĞRETİM DERS PROGRAMI I.SINIF Yabancı Dil I - Okt. B. ÇAKIR - F303 A.İ.T.T. I - Okt. Y. UÇAK - F303 Türk Dili I - Okt. B. DÜNDAR - İşletme I (B) - Yrd. Doç. Dr. M. ULUKÖY - F304 Yabancı Dil I - Okt. B. ÇAKIR - F303 A.İ.T.T. I - Okt.

Detaylı

G. SEÇME L01. G. SEÇME İKT NÖ 2 A Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı I İKT İÖ 2 A İKT İÖ 2 B 46 İKT NÖ 4 İKT İÖ 4

G. SEÇME L01. G. SEÇME İKT NÖ 2 A Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı I İKT İÖ 2 A İKT İÖ 2 B 46 İKT NÖ 4 İKT İÖ 4 6.11.6 Pazar 5.11.6 Cumartesi T.C. NEVSEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 6-7 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI (5-13 KASIM 6) TG Bölüm Ders Adı ÖS

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİLİMSEL HAZIRLIK DERS PROGRAMI. AKTS Kredisi

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİLİMSEL HAZIRLIK DERS PROGRAMI. AKTS Kredisi ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL HAZIRLIK DERS PROGRAMI Anabilim Dalı : EĞİTİM YÖNETİMİ VE POLİTİKASI Program : Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Programları DERS KODU DERS ADI Z/S Haftalık Ders Saati AKTS Kredisi

Detaylı

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞLETME BÖLÜMÜ - BAHAR DÖNEMİ I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞLETME BÖLÜMÜ - BAHAR DÖNEMİ I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI GÜN P E R Ş E M B E 1-A 1-B 2-A T.C. 201-201 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞLETME BÖLÜMÜ - BAHAR DÖNEMİ I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI SAAT SINIF: KOD SINIF: KOD SINIF: KOD SINIF: KOD SINIF: KOD SINIF: KOD SINIF: KOD

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ FAKÜLTE KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 20.05.

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ FAKÜLTE KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 20.05. T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ FAKÜLTE KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI Fakültemiz Fakülte Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet UZUN başkanlığında toplandı.

Detaylı

KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL

KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL BİRİNCİ YIL KODU BİRİNCİ YARIYIL BES - 105 Beden Eğitimi ve Spor 0 2 0 GZT - 101 Temel Gazetecilik 3 0 3 GZT - 105 Yazılı ve Sözlü Anlatım 2 2 3 HİL - 107 İşletme Bilimine Giriş 3 0 3 HİL - 111 Sosyal

Detaylı

Karar Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 04/05/

Karar Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 04/05/ KARAR7) Gündeme gelen ek maddeler. 3 Fakültemiz İşletme Bölümü, Maliye Bölümü, İktisat Bölümü ve Kamu Yönetimi Bölümü Yandal programlarına ilişkin, Dekanlık Makamı tarafından görevlendirilen Öğretim Üyelerinin

Detaylı

Ders Planı - AKTS Kredileri: 2. Yarıyıl Ders Planı Kodu Ders Z/S T+U Saat Kredi AKTS K / KÇS.604 Kent Kuramları Zorunlu

Ders Planı - AKTS Kredileri: 2. Yarıyıl Ders Planı Kodu Ders Z/S T+U Saat Kredi AKTS K / KÇS.604 Kent Kuramları Zorunlu Ders Planı - AKTS Kredileri: 2. Yarıyıl Ders Planı Kodu Ders Z/S T+U Saat Kredi AKTS K / KÇS.604 Kent Kuramları Zorunlu 3+0 3 15 AKTS Kredisi Toplam 15 DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl Z/S T+U Saat Kredi

Detaylı

3 SORU 1 SORU 4 SORU 2 SORU. TARİH GENEL KÜLTÜR ORTA ASYA TÜRK TARİHİ

3 SORU 1 SORU 4 SORU 2 SORU. TARİH  GENEL KÜLTÜR ORTA ASYA TÜRK TARİHİ h r a T p a t K Butk l k r E m h Fe GENEL KÜLTÜR ORTA ASYA TÜRK TARİHİ 1 SORU Orta Asya da Türk yurdunun sınırlarının kesn hatlarla çzlememes hang sebebe dayanmaktadır? 3 SORU İlk Türklere dar zlere hang

Detaylı

Program Öğrenme Çıktıları/Yeterlilikleri:

Program Öğrenme Çıktıları/Yeterlilikleri: Program Öğrenme Çıktıları/Yeterlilikleri: İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Kamu Yönetimi Bölümü DERS TANIM VE ÖĞRENİM YETERLİLİKLERİ 1 2 3 4 5 6 7 Yönetim bilimi, Türk kamu yönetimi

Detaylı

ÖĞRETİM) PR. ÖĞRETİM) ÖĞRETİM) ÖĞRETİM) 46*******5 ME*** YI*** İŞLETME PR. (AÇIKÖĞRETİM) ,000 83,9500 Kazandı

ÖĞRETİM) PR. ÖĞRETİM) ÖĞRETİM) ÖĞRETİM) 46*******5 ME*** YI*** İŞLETME PR. (AÇIKÖĞRETİM) ,000 83,9500 Kazandı MUHASEBE VE DENETİM,TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ 1-19 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YERLEŞTİRME RAPORU 1 A3 3******* İB*** KE*** 93. 95, 9, Kazandı A77 *******5 ULUSLARARASI TİCARET VE FİNANSMAN

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI DERSLER

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI DERSLER SINIF/BÖLÜMSINAVIN GÜN VE SAATİ DERSLER GRUBU SINAV YERİ 1 Ç.E.E.İ 29.05.2017 P.Tesi 10.00 Bilgi ve İletişim Teknolojileri I ALAN K.AMFİ 1 Ç.E.E.İ 29.05.2017 P.Tesi 16.00 Temel Yabancı Dil 2 (İng) ALAN

Detaylı

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ I. YARIYIL I. YIL 0 4 0 5 1 0 1 İKTİSADA GİRİŞ I Z 3 0 3 4 0 4 0 5 1 0 3 SİYASET BİLİMİNE GİRİŞ Z 3 0 3 6 0 4 0 5 1 0 5 TOPLUM BİLİMİNE GİRİŞ Z 3 0 3 5 0 4 0 5 1 0 7 HUKUKA GİRİŞ Z 3 0 3 5 0 0 1 0 1 0

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 05.11.2015 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyonu Tarihi : 05.11.2015 Eğitim Komisyon Karar No: 1017 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Kurulu nun Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

Detaylı

İKTİSAT BÖLÜMÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MAZERET SINAV PROGRAMI TARİH 09:30 10:45 12:00 13:15 14:30 İKT1002 İKTİSADA GİRİŞ II

İKTİSAT BÖLÜMÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MAZERET SINAV PROGRAMI TARİH 09:30 10:45 12:00 13:15 14:30 İKT1002 İKTİSADA GİRİŞ II İKTİSAT BÖLÜMÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MAZERET SINAV PROGRAMI TARİH 09:30 10:45 12:00 13:15 14:30 Pazartesi Salı Çarşamba KAY1802 ANAYASA HUK. N.K.Öztürk (3) KAY1804 SİYASET BİLİMİ

Detaylı

BAŞLIK: AVRUPA BĐRLĐĞĐ SÜRECĐNDE KIBRIS MESELESĐ VE TÜRKĐYE ĐLE GÜNEY KIBRIS ARASINDAKĐ POTANSĐYEL TĐCARETĐN ÇEKĐM TEORĐSĐ YÖNTEMĐ ĐLE TAHMĐNĐ ÖZET

BAŞLIK: AVRUPA BĐRLĐĞĐ SÜRECĐNDE KIBRIS MESELESĐ VE TÜRKĐYE ĐLE GÜNEY KIBRIS ARASINDAKĐ POTANSĐYEL TĐCARETĐN ÇEKĐM TEORĐSĐ YÖNTEMĐ ĐLE TAHMĐNĐ ÖZET YAZAR ADI-SOYADI: HALĐL UÇAL BAŞLIK: AVRUPA BĐRLĐĞĐ SÜRECĐNDE KIBRIS MESELESĐ VE TÜRKĐYE ĐLE GÜNEY KIBRIS ARASINDAKĐ POTANSĐYEL TĐCARETĐN ÇEKĐM TEORĐSĐ YÖNTEMĐ ĐLE TAHMĐNĐ ÖZET Türkye nn dış lşklernde

Detaylı

Öğretim planındaki AKTS TASARIM STÜDYOSU IV 214058100001312 2 4 0 4 9

Öğretim planındaki AKTS TASARIM STÜDYOSU IV 214058100001312 2 4 0 4 9 Ders Kodu Teork Uygulama Lab. Ulusal Kred Öğretm planındak AKTS TASARIM STÜDYOSU IV 214058100001312 2 4 0 4 9 Ön Koşullar : Grafk İletşm I ve II, Tasarım Stüdyosu I, II, III derslern almış ve başarmış

Detaylı

ÖDÜNÇ ALDIĞI TARİH DEMİRBA Ş BÖLÜM 11.11.2011 054753 20.01.2012 0078830 09.12.2011 060632 06.12.2011 0073327 26.10.2010 051851 07.12.

ÖDÜNÇ ALDIĞI TARİH DEMİRBA Ş BÖLÜM 11.11.2011 054753 20.01.2012 0078830 09.12.2011 060632 06.12.2011 0073327 26.10.2010 051851 07.12. SIRA NO ÖĞRENCİ NO AD SOYADI 1 104901015 KADİR ERKUL 2 114901033 KÜBRA 3 114901033 KÜBRA 4 114901046 NİHAL DERYA DERYA HAŞIL 5 104901017 PELİN USLU 6 104901017 PELİN USLU 7 114901026 SEDA TEZER 8 104901032

Detaylı

tarih ve 463 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki-1

tarih ve 463 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki-1 01.10.2013 tarih ve 463 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki-1 GÜZ BAHAR DERSİN KODU VE ADI T P K AKTS DERSİN KODU VE ADI T P K AKTS SAYISI** SAYISI** 1. YARIYIL 2. YARIYIL MAB143 İŞLETMEYE GİRİŞ 3 0 3 3.0

Detaylı

ALES PUAN TÜRÜ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ANABİLİM DALI. Yüksek Lisans ve Doktora Diploması SÖZ. Eski Türk Dili Bilim Dalı

ALES PUAN TÜRÜ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ANABİLİM DALI. Yüksek Lisans ve Doktora Diploması SÖZ. Eski Türk Dili Bilim Dalı PROGRAMIN ADI TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ANABİLİM DALI Eski Türk Dili Bilim Dalı Yeni Türk Dili Bilim Dalı Eski Türk Edebiyatı Bilim Dalı Yeni Türk Edebiyatı Bilim Dalı Türk Halk Edebiyatı Bilim Dalı TARİH

Detaylı

İ Ç İ N D E K İ L E R

İ Ç İ N D E K İ L E R İ Ç İ N D E K İ L E R ÖN SÖZ.V İÇİNDEKİLER....IX I. YURTTAŞLIK A. YURTTAŞLIĞI YENİDEN GÜNDEME GETİREN GELİŞMELER 3 B. ANTİK YUNAN-KENT DEVLETİ YURTTAŞLIK İDEALİ..12 C. MODERN YURTTAŞLIK İDEALİ..15 1. Yurttaşlık

Detaylı

ÇEKO 2. ÇEKO204 - Bireysel İş Hukuku. ÇEKO204 - Bireysel İş Hukuku 17:15 15:00 11:15 10:15 09:15 16:15 14:00 18:15 13:00 19:00

ÇEKO 2. ÇEKO204 - Bireysel İş Hukuku. ÇEKO204 - Bireysel İş Hukuku 17:15 15:00 11:15 10:15 09:15 16:15 14:00 18:15 13:00 19:00 ÇEKO 2 ÇEKO204 - Bireysel İş Hukuku B-112 Doç.Dr. Hatice EROL ÇEKO204 - Bireysel İş Hukuku B-Z04 Doç.Dr. Hatice EROL ÇEKO 3 ÇEKO303 - Sosyal Güvenlik Hukuku I ÇEKO306 - Sosyal Güvenlik Hukuku II B-110

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİLİMSEL HAZIRLIK DERS PROGRAMI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİLİMSEL HAZIRLIK DERS PROGRAMI BİLİMSEL HAZIRLIK DERS PROGRAMI : Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans ları BİLİMSEL HAZIRLIK İ EYP5528B Eğitim Ekonomisi ve Planlaması S 2 0 2 2 Doç.Dr. Seçkin ÖZSOY Salı 14:00-17:00 EYP5530B Eğitim Bilimlerinin

Detaylı

28 ARALIK 2015 PAZARTESİ SINAV SAATİ SINAV YAPILACAK DERS ÖĞRETİM ÜYESİ SINAV SALONU VE ÖĞRENİM TÜRÜ SALON SALON BAŞKANI GÖZETMEN ULUSLAR BİRİNCİ 401

28 ARALIK 2015 PAZARTESİ SINAV SAATİ SINAV YAPILACAK DERS ÖĞRETİM ÜYESİ SINAV SALONU VE ÖĞRENİM TÜRÜ SALON SALON BAŞKANI GÖZETMEN ULUSLAR BİRİNCİ 401 28 ARALIK 2015 PAZARTESİ SINAV SAATİ SINAV YAPILACAK DERS ÖĞRETİM ÜYESİ SINAV SALONU VE ÖĞRENİM TÜRÜ SALON SALON BAŞKANI GÖZETMEN ULUSLAR BİRİNCİ 09:30-10:30 ULS115 Hukukun Temel Kavramları 182 171 SHB105

Detaylı

28 ARALIK 2015 PAZARTESİ SINAV SAATİ SINAV YAPILACAK DERS ÖĞRETİM ÜYESİ SINAV SALONU VE ÖĞRENİM TÜRÜ SALON SALON BAŞKANI GÖZETMEN ULUSLAR BİRİNCİ 401

28 ARALIK 2015 PAZARTESİ SINAV SAATİ SINAV YAPILACAK DERS ÖĞRETİM ÜYESİ SINAV SALONU VE ÖĞRENİM TÜRÜ SALON SALON BAŞKANI GÖZETMEN ULUSLAR BİRİNCİ 401 28 ARALIK 2015 PAZARTESİ SINAV SAATİ SINAV YAPILACAK DERS ÖĞRETİM ÜYESİ SINAV SALONU VE ÖĞRENİM TÜRÜ SALON SALON BAŞKANI GÖZETMEN ULUSLAR BİRİNCİ 09:30-10:30 ULS115 Hukukun Temel Kavramları 182 171 SHB105

Detaylı

ANE - AEGON EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.DENGELİ EYF

ANE - AEGON EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.DENGELİ EYF AEGON EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. DENGELİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU FON KURULU ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK FAALİYET RAPORU Bu rapor AEGON Emekllk ve Hayat A.Ş Dengel Emekllk Yatırım Fonu nun 01.07.2011 30.09.2011 dönemne

Detaylı

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞLETME BÖLÜMÜ - GÜZ DÖNEMİ I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞLETME BÖLÜMÜ - GÜZ DÖNEMİ I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI İŞLETME BÖLÜMÜ - GÜZ DÖNEMİ I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI 1-A 1-B 2-A 2-B 3-A 3-B GÜN SAAT SINIF: 0 KOD SINIF: 0 KOD SINIF: 26 KOD SINIF: 27 KOD SINIF: 302 KOD SINIF: 202 KOD SINIF: 06 KOD 1 0.00-0. 2 0.-0.0

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS UNIVERSITY FACULTY of ECONOMICS and ADMINISTRATIVE SCIENCES FALL 2016 UNDERGRADUATE COURSE SCHEDULE DEPARTMENT of ECONOMICS

ONDOKUZ MAYIS UNIVERSITY FACULTY of ECONOMICS and ADMINISTRATIVE SCIENCES FALL 2016 UNDERGRADUATE COURSE SCHEDULE DEPARTMENT of ECONOMICS DAY HOUR 16.00 16.45 MONDAY TUESDAY WEDNESDAY THURSDAY FRIDAY ENG101 Advanced English I Okt. İlknur ÖZGÖNENEL ENG101 Advanced English I Okt. İlknur ÖZGÖNENEL ECON101 Introduction to Economics I Prof. Dr.H.

Detaylı

Ders Planı - AKTS Kredileri: 2. Yarıyıl Ders Planı Kodu Ders Z/S T+U Saat Kredi AKTS K/YB.506 Kamu Yönetimi Etiği S 3 3 8

Ders Planı - AKTS Kredileri: 2. Yarıyıl Ders Planı Kodu Ders Z/S T+U Saat Kredi AKTS K/YB.506 Kamu Yönetimi Etiği S 3 3 8 Ders Planı AKTS Kredileri: 2. Yarıyıl Ders Planı Kodu Ders Z/S T+U Saat Kredi AKTS K/YB.506 Kamu Yönetimi Etiği S 3 3 8 AKTS Kredisi Toplam 8 DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl Z/S T+U Saat Kredi AKTS Kamu

Detaylı

2. Yarıyıl (Bahar Dönemi)

2. Yarıyıl (Bahar Dönemi) KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2013 VE SONRASI GİRİŞLİ ÖĞRENCİ MÜFREDATI 1. Yarıyıl (Güz Dönemi) 1005101 1011101 3 4 TOPLUM BİLİMİ 1 Zorunlu 1005102 1011102 3 4 HUKUKA GİRİŞ 1 Zorunlu 1005103 1011103 3 4 İKTİSADA

Detaylı

İİBF İktisat Bölümü İKT-103 GENEL MUHASEBE I İKT-107 HUKUKA GİRİŞ İKT-117 GENEL İŞLETME TDL-101 TÜRK DİLİ I

İİBF İktisat Bölümü İKT-103 GENEL MUHASEBE I İKT-107 HUKUKA GİRİŞ İKT-117 GENEL İŞLETME TDL-101 TÜRK DİLİ I İİBF İktisat Bölümü 240111002 İKT-103 GENEL MUHASEBE I 240111004 İKT-107 HUKUKA GİRİŞ 240111006 İKT-117 GENEL İŞLETME 240111008 TDL-101 TÜRK DİLİ I 240111014 AİT-101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ

Detaylı

1. YARIYIL (GÜZ) 2. YARIYIL (BAHAR)

1. YARIYIL (GÜZ) 2. YARIYIL (BAHAR) T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ LİSANS DERS LİSTESİ ÖRGÜN ÖĞRETİM 1. YARIYIL (GÜZ) 1005113 TOPLUM BİLİMİ* ZORUNLU 3 5 1005112 HUKUKA GİRİŞ** ZORUNLU 3

Detaylı

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ MEVLANA EXCHANGE PROGRAMME PROTOCOL

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ MEVLANA EXCHANGE PROGRAMME PROTOCOL MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ MEVLANA EXCHANGE PROGRAMME PROTOCOL a Bzler, aşağıda mzaları bulunan yükseköğretm kurumlan olarak, kurumlarımız arasında Mevlana Değşm Programı kapsamında şbrlğ yapmayı

Detaylı

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI DERS LİSTESİ I. YARIYIL ZORUNLU DERSLER

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI DERS LİSTESİ I. YARIYIL ZORUNLU DERSLER ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI LİSTESİ I. YARIYIL ZORUNLU LER İN ADI Z/S T U TOP KREDİ ECTS SBKY593 YÜKSEK LİSANS TEZİ Z - - - - - SBKY591 SEMİNER-I Z - - -

Detaylı

GÜZ YARIYILI (DERS AŞAMASI) Dersin Dersin Adı Kodu SOE5901 Uzmanlık Alan Dersi Z SOE6904 Danışmanlık Z

GÜZ YARIYILI (DERS AŞAMASI) Dersin Dersin Adı Kodu SOE5901 Uzmanlık Alan Dersi Z SOE6904 Danışmanlık Z İŞLETME ANABİLİM DALI YÖNETİM VE ORGANİZASYON TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI GÜZ YARIYILI ( AŞAMASI) SOE5901 Uzmanlık Alan Dersi Z 8 0 8 0 8 SOE5903 Danışmanlık Z 0 1 1 0 1 YVO5001 Yönetim ve Organizasyonda

Detaylı

Ders Planı - AKTS Kredileri: 2. Yarıyıl Ders Planı Kodu Ders Z/S T+U Saat Kredi AKTS KY-YB 502 Türkiye de Bölgesel ve Yerel Gelişme Politikaları

Ders Planı - AKTS Kredileri: 2. Yarıyıl Ders Planı Kodu Ders Z/S T+U Saat Kredi AKTS KY-YB 502 Türkiye de Bölgesel ve Yerel Gelişme Politikaları Ders Planı - AKTS Kredileri: 2. Yarıyıl Ders Planı Kodu Ders Z/S T+U Saat Kredi AKTS KY-YB 502 Türkiye de Bölgesel ve Yerel Gelişme Politikaları Zorunlu 3+0 3 8 AKTS Kredisi Toplam 8 DERS BİLGİLERİ Ders

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ BÜTÜNLEME SINAVI PROGRAMI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ BÜTÜNLEME SINAVI PROGRAMI 3-4 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ BÜTÜNLEME SINAVI PROGRAMI 16.06.4 KAY 1802 Anayasa Hukuku N. K. ÖZTÜRK --104-107-108 ÇEİ 4002 Sendikacılık (7) 104

Detaylı

TURİZM İŞLETMECİLİ Ğİ PR. SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARA SI İLİŞKİLER PR. (İNGİLİZCE) (ÜCRETLİ)

TURİZM İŞLETMECİLİ Ğİ PR. SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARA SI İLİŞKİLER PR. (İNGİLİZCE) (ÜCRETLİ) Fakülte AÇIK ZAKTAN EĞTM FAKÜLTES Bölüm ŞLETME, LSANS (AÇIKÖĞRETM) Başvuru Tipi Merkezi Yerleştirme Ek Madde 1 Yatay Geçiş Kontenjan Tipi Ek Madde 1 Kontenjan 90 Yıl 2012 Sira TC Ad Soyad niversite Fakulte

Detaylı

DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl Z/S T+U Saat Kredi AKTS Çevre ve Ekonomi K/KÇS Zorunlu Yrd. Doç. Dr.

DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl Z/S T+U Saat Kredi AKTS Çevre ve Ekonomi K/KÇS Zorunlu Yrd. Doç. Dr. Ders Planı - AKTS Kredileri: 1. Yarıyıl Ders Planı Kodu Ders Z/S T+U Saat Kredi AKTS K/KÇS.603 Çevre ve Ekonomi Zorunlu 3+0 3 15 AKTS Kredisi Toplam 15 DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl Z/S T+U Saat Kredi

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ / İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI T/G

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ / İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI T/G NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ / İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI T/G Saat Bölüm Ders Adı Ö.S. Ö. Elemanı Derslik 07.05.2018

Detaylı

Türkİye İçİn Düşük Karbonlu

Türkİye İçİn Düşük Karbonlu BU RAPOR WWF-TÜRKİYE VE SABANCI ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL POLİTİKALAR MERKEZİ STIFTUNG MERCATOR GİRİŞİMİ NİN İŞBİRLİĞİYLE HAZIRLANMIŞTIR. Türkİye İçİn Düşük Karbonlu KALKINMA Yolları ve Öncelİklerİ WWF-TÜRKİYE

Detaylı

2011-2012 KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI

2011-2012 KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI 2 OCAK 2011 PAZARTESİ 2011-2012 BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ FİNAL SNAV PROGRAM n Temel Kavramları n Temel Kavramları Siyasi Düşünce Tarihi Siyasi Düşünce Tarihi Siyasi Düşünce Tarihi Siyasi Düşünce Tarihi n Temel

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ / İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI T/G

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ / İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI T/G NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ / İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI T/G Saat Bölüm Ders Adı Ö.S. Ö. Elemanı Derslik 10.03.2018 09:30

Detaylı

Türkİye İçİn Düşük Karbonlu ve Öncelİklerİ

Türkİye İçİn Düşük Karbonlu ve Öncelİklerİ BU RAPOR WWF-TÜRKİYE VE SABANCI ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL POLİTİKALAR MERKEZİ STİFTUNG MERCATOR GİRİŞİMİ NİN İŞBİRLİĞİYLE HAZIRLANMIŞTIR. Türkİye İçİn Düşük Karbonlu KALKINMA Yolları ve Öncelİklerİ WWF-TÜRKİYE

Detaylı

AEGON EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. DENGELİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU

AEGON EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. DENGELİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU AEGON EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. DENGELİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU FON KURULU ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK FAALİYET RAPORU Bu rapor AEGON Emekllk ve Hayat A.Ş. Dengel Emekllk Yatırım Fonu nun 01.07.2012-30.09.2012 dönemne

Detaylı