We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally"

Transkript

1 Bilginin çözüm gücü

2 We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting guidelines through a global, multi-stakeholder process.

3 İstanbul Edinburgh Manchester

4 Kısaca Tayburn Genel merkezi Edinburgh da bulunan Tayburn, 1994 yılından bu yana müşterilerine; faaliyet raporlaması ve yatırımcı ilişkileri, sürdürülebilirlik danışmanlığı ve raporlaması, ihtisas editörlüğü, pazarlama ve reklam, marka, web ve elektronik mecralar segmentlerinde katma değeri yüksek ürün ve hizmetler sunmaktadır. Tayburn ün sunduğu çözümler, kurumların paydaşlarıyla etkin, sonuca odaklı ve sürdürülebilir iletişim kurmalarını sağlamaktadır. İhtisaslaşmış bilginin gücü ile şekillenen çözümleri, Tayburn ün paydaşlarına sunduğu katma değeri oluşturmaktadır. Tayburn ürün ve hizmetleri piyasaların gelişmesine, mevzuat ile uyumun ve şeffaflığın sağlanmasına katkıda bulunmaktadır. Tayburn ün hizmet yaklaşımı ve stratejisi Tayburn, müşteri memnuniyetine odaklı bir yaklaşımla faaliyet göstermekte, ürün ve hizmetlerinde yenilikçiliği ve kaliteyi eş anlı gözetmektedir. Tayburn ün hizmet felsefesi, müşteriyi derinlemesine ve çok yönlü tanımanın yanı sıra uzun vadeli çözüm ortaklıkları geliştirme esasına dayanmaktadır. Tayburn ün stratejisi, yenilikçiliği besleyerek büyümek, bilgiye dayalı katma değer üretmek ve sürdürülebilirliğe katkıda bulunmaktır. Tayburn ün sürdürülebilirliğe katkısı, müşterilerine sunduğu çözümlerde ortaya çıkmaktadır. Tayburn ün hedefi iş döngüsü kapsamındaki pozitif etkisini geliştirmek ve net katkısını sürekli artırmaktır.

5 Tayburn ün hizmet döngüsünün bileşenleri Müşteriler Tayburn ün sürdürülebilir varlığının temellerinden biri olan müşterileri geniş bir çeşitlilik göstermektedir. Farklı sektörlerden şirketlerin ihtiyaçlarına terzi işi bir yaklaşımla hizmet sunan Tayburn, şirketlerin kurumsal mesajlarını paydaşlarına doğru ses tonu ile ve en etkin şekilde iletmelerini sağlamaktadır yılından beri özenle gözetilen bu yaklaşım, yerli ve yabancı şirketlerden oluşan müşteri portföyünün sürekli geliştirilmesinde büyük rol oynamıştır. Çalışanlar Çalışanları, Tayburn ün rekabet eşiğini ve hizmet gücünü yukarı taşımakta, bilgi ve ihtisaslaşma seviyesi ile sektörde ve piyasada farklılaşmayı sağlamakta, üstün hizmet sunma hedefi kapsamında gerekli olan enerjiyi ve yetkinliği sunmaktadır. Tedarikçiler Tedarikçileri, Tayburn ün sürdürülebilir hizmet döngüsünün bir diğer ana unsurudur. Matbaalar, dijital çözüm sağlayıcılar, fotoğrafçılar, illüstratörler, danışmanlar ve hizmet alınan diğer kurumlar Tayburn ün tedarik zincirini oluşturmaktadır. Uzun vadeli bir bakış açısı ve iş ortaklığı yaklaşımıyla geliştirilen tedarikçi ilişkileri, Tayburn ün müşterileri için çözüm üretmesine ve işini en doğru şekilde yapmasına katkı sağlamaktadır.

6 Tayburn ün desteklediği inisiyatifler Tayburn Global Compact i desteklemektedir. Tayburn, 29 Temmuz 2009 da Küresel İlkeler Sözleşmesi (Global Compact) taahhüdünü Birleşmiş Milletler e bildirmiş; başvurusu 3 Ağustos 2009 da onaylanmıştır. Küresel İlkeler Sözleşmesi nin 10 ilkesi, insan hakları, işçi hakları, çevre ve yolsuzlukla mücadele alanında evrensel olarak kabul görmüş beyannamelerden alınmıştır. Küresel İlkeler Sözleşmesi, katılımcı şirketlerin bu ilkeleri kavramalarını, desteklemelerini ve uygulamalarını öngörmektedir. Caring for Climate Tayburn, 2013 yılının ilk çeyreğinde BM nin sivil oluşumlarına verdiği desteği, Caring for Climate taahhüdünü ileterek bir adım öteye taşımıştır. Tayburn, Caring for Climate a taraf olan az sayıdaki Türk şirketinden biridir. Business for Peace Tayburn, Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleştirilen Global Compact Liderler Zirvesi nde Business for Peace (B4P) inisiyatifini imzalamıştır. Bu yeni platform, Global Compact in 10 ilkesi kapsamında şirketlerin ürün ve hizmetleri ile olduğu kadar geliştirecekleri işbirlikleri ile de küresel barışa katkı sağlamalarını hedeflemektedir. Tayburn ün Küresel İlkeler Sözleşmesi İlerleme Bildirimlerine adresinden ulaşılabilir..

7 Tayburn, GRI ın kurumsal paydaşıdır. GRI (Global Reporting Initiative - Küresel Raporlama Girişimi) ın kurumsal paydaşı olan Tayburn, GRI ın global ve çok taraflı paydaş süreci kapsamında, dünya genelinde kabul edilen sürdürülebilirlik raporlaması ilkelerini geliştirme misyonunu desteklemektedir yılının ilk yarısında G4 yeni nesil raporlama ilkeleri lansman konferansına geniş bir katılım gerçekleştiren Tayburn, sürdürülebilirlik raporlaması alanındaki çalışmalarına müşteri kitlesini geliştirerek devam etmektedir. Tayburn, TÜYİD üyesidir. Tayburn, TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Derneği nin üyesidir. TÜYİD, Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile bağlantılı farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformlarda bir araya getirerek, mesleki bilgi üretmek ve yatırımcı ilişkileri uygulamalarında dünya standartlarına ulaşmak amacıyla faaliyet göstermektedir. TÜYİD in paydaşları ile interaktif iletişiminde kilit rol oynayan web sitesi Tayburn tarafından geliştirilmiş olup, güncelliği sağlanmaktadır. Tayburn ün TÜYİD e desteğinin bir diğer boyutu, eğitim çalışmalarında üstlendiği aktif görevlerdir.

8 İngiltere piyasasında: tasarım etkinliği alanında 5. * yaratıcılık alanında 7. ** Tayburn, İngiltere nin köklü ve lider reklam ajansı Tayburn Ltd. nin bir ortak girişimidir yılında kurulan Tayburn Ltd., İngiltere nin lider kurumsal iletişim şirketleri arasında yer almaktadır. Tayburn Ltd., etkinlik ve yaratıcılık alanlarında sergilediği eşsiz performans ile özellikle son 4 yılda pek çok ödül kazanmış, İngiltere nin en etkin ve en yaratıcı tasarım ajanslarının sıralandığı iki farklı ligde ilk 20 şirket arasında ön sıralara yükselmiştir. Sergilediği başarı grafiği, Tayburn Ltd. nin tasarım konusundaki üstün performansını etkin iletişim ile pekiştirdiğini işaret etmektedir. *DBA Etkinlik Ödülleri 2014 Lig tablosu **Design Week Yaratıcılık Ödülleri 2013 Lig tablosu

9

10

11 Tayburn Ltd nin müşterileri arasında çok sayıda global marka, şirket ve kurum bulunmaktadır. 2ergo Ace of Hearts Acting Up Aggreko Archerfield Azzurro British Council Chewits Children s Parliament CSI Group Diageo Edinburgh Napier University Edinburgh Printmakers Edinburgh Sick Kids Fast Forward Fletcher s Cottage Spa FNZ Forth Ports Glasgow 2014 Glasgow Caledonian University Glasgow Life Gottex Health in Mind Heineken UK Historic Scotland International Confederation of Midwives Investors in People Linn Lynne Forsyth MacFarlane Group Mental Welfare Commission Mirror Shine Valets Museums Galleries Scotland NHS RBS Riverside Rowan Glen Royal Mail RSM Tenon Ltd Scoban Scotia Gas Networks Scottish Forestry Trust Scottish Friendly Scottish Funding Council Scottish Provident Scottish Ten Scottish Water Shepherd and Wedderburn Signal Silverburn Skills Development Scotland Skills for Care & Development SSE Standard Life STV The Jockey Club The Yard University of Edinburgh Wood for Good

12 Marka

13 Markayı doğru yansıtan, algısı güçlü, etkin çözümler Marka taahhüdü, herhangi bir ürün veya hizmetin rekabet yoğun bir piyasadaki başarısında kilit önem taşımaktadır. Şirketlerin, müşterilerine sundukları ürün ve hizmetlerinin özellikleri markalarında vücut bulmalıdır. Tüketicilerin sonsuz sayıda seçeneğe sahip olduğu bir piyasada gerçekçilik, yalınlık ve özgünlük kadar çarpıcılık da bir markanın ticari başarısını belirleyen unsurlar arasında yer almaktadır. Tayburn, müşterilerinin etkin bir marka stratejisi geliştirmelerine katkıda bulunmakta, ticari açıdan başarılı markaların yaratılması konusunda danışmanlık, tasarım ve gözetim hizmetleri sunmaktadır. Tayburn uzman ekibi ile müşterilerinin marka geliştirme sürecinde A dan Z ye katkı sağlamaktadır. Tayburn ün tüketicinin aklında yer edinmeyi ve tercihlerini etkilemeyi hedefleyen marka çözümleri; ürün ve hizmetlerin temel değerlerini yansıtmayı, dış müşteri kadar iç müşteriyi de kazanmayı, çoklu ve farklı pazarlama kanallarında kullanıma uygunluğu, stratejik iş ortaklarınca kolayca benimsenmeyi, sürekli değişen bir piyasada sürdürülebilir performansı desteklemeyi hedeflemektedir.

14 ADA Alışveriş Merkezi Kurumsal Kimlik Geliştirme

15 Ankara Bağevi Logo Tasarımı

16 Arıkanlı Holding Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

17 ARTI Danışmanlık Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

18 C-Line Logo Tasarımı

19 Doria Hotel Logo Tasarımı

20 EMARE Mimarlık Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

21 Febris Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

22 Federation of Euro-Asian Stock Exchanges (FEAS) Logo Tasarımı

23 Geoduvar Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

24 Global Markets Institute (Fransa) Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

25 International Options Market Association (Fransa) Logo Tasarımı

26 Kartonsan Logo Revizyonu ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

27 Koç Üniversitesi Sosyal Politika Merkezi (SPM) Logo Tasarımı

28 Koç Üniversitesi TÜPRAŞ Enerji Merkezi (KUTEM) Logo Tasarımı

29 Makyol Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

30 MMZ Onur Boru Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

31 Papsi Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

32 SATIS (GarantiBank International N.V., Hollanda) Logo Tasarımı

33 Say Terzi Logo Tasarımı

34 Selka Logo Revizyonu

35 Taşkesti Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

36 Tekira Alışveriş Merkezi Kurumsal Kimlik Geliştirme

37 Teras Park Alışveriş Merkezi Kurumsal Kimlik Geliştirme

38 Turkisfund Logo Tasarımı

39 TÜSİAD Kurumsal Kimlik Ürünleri

40 Vehbi Koç Vakfı Logo Tasarımı

41 World Federation of Exchanges (İngiltere) - Award for Excellence Logo Tasarımı (WFE orijinal kurumsal logosunun tasarımı Precedent (Londra) şirketine aittir.)

42 Yalın Tan-Jeyan Ülkü Mimarlık Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

43 Web ve Elektronik Ürünler

44 Tayburn ün taahhüdü, dijital mecralarda işlerliği yüksek, hedef kitlesiyle iletişimi güçlü, sonuca odaklı çözümler geliştirmektir. Tasarım konusundaki yaratıcılığını, hedefe odaklı etkin çözümlerle birleştirme yaklaşımını dijital mecralardaki hizmetlerinin de temeli olarak gören Tayburn, kurumsal web sitelerinden yatırımcı ilişkileri web sitelerine, e-ticaret çözümlerinden web faaliyet raporlarına, web reklam-tanıtım kampanyalarından sosyal medya uygulamalarına kadar çeşitlilik gösteren çözümler sunmaktadır. Tayburn web tasarımının gerektirdiği farklı anlayışa sahiptir ve buna uygun yetkinlikleri bünyesinde barındırmaktadır. Günümüzde, müşterilerin şirketlere en hızlı şekilde ulaştığı ilk adresi web siteleri oluşturmaktadır. Bu yalın gerçeğin ışığında, doğru ayarlanmış ses tonu, tasarımı ve teknolojisiyle farklılaşan, navigasyonu kolay çözümler önem kazanmaktadır. Tayburn, web tasarımı, editörlüğü ve kodlaması alanlarında ihtisaslaşmış ekibi ile; kıyas analizi (rakiplere oranla webdeki konum), planlama, içerik geliştirme - editörlük, tasarım geliştirme ve uygulama, kodlama (programlama), destek ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır yılında, Türkiye nin ilk web faaliyet raporu uygulamasını hayata geçiren ve bir ilke imza atan Tayburn, daha geniş kitlelerle daha hızlı ve daha ekonomik iletişim için yenilikçi ürünler üzerindeki çalışmalarını sürdürmektedir.

45 Çelebi Bandırma Limanı Kurumsal Web Sitesi

46 Çelebi Hava Servisi Kurumsal Web Sitesi

47 Çelebi Holding Kurumsal Web Sitesi

48 Çelebi Holding Sosyal Sorumluluk Web Sitesi

49 ÇE-TUR Kurumsal Web Sitesi

50 Çilek ile Karamel Kurumsal Web Sitesi

51 Doğan Organik Kurumsal Web Sitesi

52 Enpay Kurumsal Web Sitesi

53 Febris Kurumsal Web Sitesi

54 Fiba Grup Kurumsal Web Sitesi

55 GarantiBank International N.V. (Hollanda) Kurumsal Web Sitesi

56 Kartonsan Kurumsal Web Sitesi

57 Lider Faktoring Kurumsal Web Sitesi

58 Makyol Kurumsal Web Sitesi

59 Mehmet Celal Bey Web Sitesi

60 Optima Faktoring Kurumsal Web Sitesi

61 R.R. Pottery Kurumsal Web Sitesi (Proje, Tayburn ün sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilmiştir.)

62 Roche Diagnostik - Coaguchek Ürün Web Sitesi

63 Selka Kurumsal Web Sitesi

64 Sermaye Piyasası Profesyonelleri Derneği (SPP) Kurumsal Web Sitesi

65 Turcas Petrol Kurumsal Web Sitesi

66 Turkisfund Kurumsal Web Sitesi

67 TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Derneği Kurumsal Web Sitesi

68 World Federation of Exchanges (İngiltere) Sürdürülebilirlik Web Sitesi

69 Yoma Restaurant Web Sitesi

70 Pazarlama ve Reklam

71 Tayburn, pazarlama ve reklam alanında fark yaratan, ticari açıdan başarılı çözümler sunmaktadır. Günümüzün değişken ve dalgalı ekonomik konjonktüründe hedef kitlelerle doğru ve zamanında iletişim kurmak sürdürülebilir ticari başarının önemli bir bileşenidir. Tayburn pazarlama başlığı altında; reklam kampanyaları, kurumsal tanıtım filmleri, ilanlar, broşürler, tanıtım setleri, elektronik sunumlar gibi farklı ürün ve hizmetleri kurumsal stratejilere odaklı butik bir yaklaşımla geliştirmekte ve sunmaktadır Yaratıcılık ve etkinlik Yaratıcılık ve etkinlik Tayburn ün tüm projelerinde gözettiği değişmez ve ortak öğedir. Tayburn markasının temsil ettiği, uluslararası bilgi birikimi ve deneyim, paydaşımız olan müşterilerimizin ticari başarısına olan katkımızı pekiştirmekte, projeler kapsamındaki taahhütlerimizi eksiksiz yerine getirmemizde rol oynamaktadır. Müşterilerin stratejik önceliklerini ve hedeflerini doğru yorumlama becerisi, Tayburn ün müşterilerin pazarlama alanında ihtiyaç duydukları çözümlerde de fark yaratmasına imkan tanımaktadır.

72 A&T Bank Broşür

73 A&T Bank Banka İçi Kartlar

74 A&T Bank Banner

75 A&T Bank Bayram Tebriği

76 A&T Bank Duyurular

77 A&T Bank Fuar Standı

78 A&T Bank Posterler

79 A&T Bank İlan

80 A&T Bank İnsan Kaynakları / Poster

81 A&T Bank İlan

82 A&T Bank İnteraktif Mailing

83 A&T Bank Broşür

84 A&T Bank Şube Ön Cephe Tasarımı

85 A&T Bank Takvim

86 A&T Bank Broşür

87 A&T Bank İlan ve Banner

88 A&T Bank Yeni Yıl Tebriği

89 A&T Leasing Banner

90 A&T Leasing İlan

91 Albaraka Türk Broşür

92 Anadolu Hayat Emeklilik Bültenler

93 Anadolu Hayat Emeklilik Bülten

94 Anadolu Sigorta Broşür

95 Başer Faktoring Broşür

96 Bemka Pano

97 Bemka Broşür

98 Bileşim A.Ş. Föy

99 Çelebi Bandırma Broşür

100 Çelebi Hava Servisi Broşür

101 ÇE-TUR Banner

102 Doğuş Otomotiv Sunum

103 Dünya Bankası Konferans Programı

104 Dünya Bankası Konferans Salon Arka Fonu ve Yaka Kartı

105 Enpay Broşür

106 Enpay İlan

107 ERSTE Kitap

108 Eryap Kurumsal İlan

109 Eryap Kurumsal Broşür

110 Eryap İlan

111 Eryap Ürün Broşürü

112 Eryap Numune Kutusu

113 Eryap Ürün El Broşürü

114 Eryap Ürün Numune Kutusu

115 Federation of Euro-Asian Stock Exchanges (FEAS) Dönemsel Yayınlar

116 Fiba Holding Broşür

117 Finansbank Kitap

118 Garanti Bankası Kurumsal Profil

119 Garanti Bankası Kitap

120 Halk Yatırım Dönemsel Yayınlar

121 Halk Yatırım Broşür

122 Halk Yatırım Poster

123 Halk Yatırım Broşür

124 Hasçelik İlan

125 ING Bank Broşür

126 İş Portföy Yönetimi Banner

127 İş Portföy Yönetimi Pano

128 İş Portföy Yönetimi Yeni Yıl Tebrik Kartı

129 İş Portföy Yönetimi Fon Tanıtım Kartları

130 İş Portföy Yönetimi Fon Tanıtım Kartları

131 İş Portföy Yönetimi Fon Tanıtım Kartları

132 İş Portföy Yönetimi Fon Tanıtım Kartları

133 İş Portföy Yönetimi Bülten

134 İş Portföy Yönetimi Banner

135 İş Portföy Yönetimi ing

136 İş Portföy Yönetimi Advertorial

137 Kartonsan Takvim

138 Kartonsan İlan

139 Koç Üniversitesi Kitap

140 Koç Üniversitesi Broşür

141 Koç Üniversitesi Poster

142 Koç Üniversitesi Broşür

143 Koç Üniversitesi ing

144 Koç Üniversitesi Broşür

145 Koç Üniversitesi Broşür

146 Koç Üniversitesi E-bülten

147 Koç Üniversitesi İlan

148 Koç Üniversitesi Kitap

149 Annual Koç-Stanford Lectures at Koç University - March 2013 Robert Crews and Shahzad Bashir Under the Drones: Modern Lives in the Afghanistan-Pakistan Borderlands March 20, 16:45 Koç-Stanford Annual Lecture - Place: CAS 288 Robert Crews (Professor of History and Director of the Center for Russia, Eastern Europe and Eurasian Studies at Stanford University) Global Drug Wars March 18, 16:45 GLODEM/IR Lecture Place: CAS 127 Shahzad Bashir (Professor of Islamic Studies- Director of the Mediterranean Forum at Stanford University) Present Pasts: Metaphor and Meaning in Historical Narratives March 22, 11:00 GSSSH Distinguished Lecture Place: CAS 127 Sponsored by the GLODEM, GSSSH and Office of International Programs (OIP) at Koç University Koç Üniversitesi Poster

150 Koç Üniversitesi Davetiye

151 Koç Üniversitesi İlan

152 Koç Üniversitesi İlan

153 Koç Üniversitesi Poster

154 Koç Üniversitesi Poster

155 Koç Üniversitesi Broşür

156 Koç Üniversitesi Kitap

157 Koç Üniversitesi Kitap

158 Koç Üniversitesi Poster ve Roll-up

159 Koç Üniversitesi Broşür

160 Koç Üniversitesi Broşür

161 Koç Üniversitesi Broşür

162 Koç Üniversitesi Roll-up

163 Koç Üniversitesi Anı Parası

164 Koç Üniversitesi Poster

165 Koç Üniversitesi Poster

166 Koç Üniversitesi Broşür

167 Koç Üniversitesi Poster

168 Koç Üniversitesi Banner

169 Koç Üniversitesi Poster

170 Koç Üniversitesi Poster

171 Koç Üniversitesi Poster

172 Koç Üniversitesi Broşür

173 Koç Üniversitesi İlan

174 Koç Üniversitesi Web Ekranı

175 Koç Üniversitesi Web Ekranı

176 Koç Üniversitesi Web Ekranı

177 Koç Üniversitesi Web Ekranı

178 Koç Üniversitesi Web Ekranı

179 Koç Üniversitesi T-shirt Tasarımı

180 Koç Üniversitesi Web Ekranı

181 Koç Üniversitesi Web Ekranı

182 Koç Üniversitesi Web Ekranı

183 Koç Üniversitesi Web Ekranı

184 Koç Üniversitesi Web Ekranı

185 Koç Üniversitesi Web Ekranı

186 Koç Üniversitesi Web Ekranı

187 Koç Üniversitesi Web Ekranı

188 Koç Üniversitesi Web Ekranı

189 Koç Üniversitesi Web Ekranı

190 Koç Üniversitesi Web Ekranı

191 Koç Üniversitesi Web Ekranı

192 Koç Üniversite Web Ekranı

193 Koç Üniversitesi Web Ekranı

194 Koç Üniversitesi Poster

195 Koç Üniversitesi Web Ekranı

196 Koç Üniversitesi Web Ekranı

197 Koç Üniversitesi Web Ekranı

198 Koç Üniversitesi Newsletter

199 Koç Üniversitesi Poster

200 Koç Üniversitesi Poster

201 Koç Üniversitesi Poster

202 Koç Üniversitesi Poster

203 Koç Üniversitesi Poster

204 Koç Üniversitesi Broşür

205 Koç Üniversitesi Takvim

206 Koç Üniversitesi Kitap Bağışı (Web)

207 Koç Üniversitesi Poster

208 Koç Üniversitesi Banner

209 Koç Üniversitesi Poster

210 Koç Üniversitesi Broşür

211 Koç Üniversitesi Poster

212 Koç Üniversitesi Poster

213 Koç Üniversitesi Hediye Kartı

214 Lider Faktoring Banner

215 Sarkuysan Broşür

216 Sarkuysan İlan

217 Sarkuysan Ürün Broşürü

218 Sarkuysan Ajanda

219 TARSİM Broşür

220 Torunlar GYO Föy

221 Tour Market Broşür

222 TSKB Afiş

223 TSKB Banner

224 TSKB Gayrimenkul Değerleme Broşür

225 TSKB Gayrimenkul Değerleme Takvim

226 Turkisfund Stand

227 Turkisfund İlan

228 TÜSİAD Kitap

229 TÜSİAD Broşür

230 TÜSİAD Başvuru Formu

231 TÜSİAD Broşür

232 World Federation of Exchanges (İngiltere) Ödül

233 World Federation of Exchanges (İngiltere) Dönemsel Yayın

234 World Federation of Exchanges (İngiltere) Yeni Yıl Tebrik Kartı

235 Yaşar Holding Kurumsal Film

236 1994 ten bu yana hizmet sunduklarımız: Holdingler/Şirket Grupları Arıkanlı Holding Avrupa & Amerika Holding Borusan Holding Çalık Holding Çelebi Holding Deva Holding Doğan Holding Doğuş Holding EastPharma (İngiltere) Fiba Holding GİSAD Grubu GSD Grubu Koç Holding Kolin Grubu Kürüm Şirketler Grubu OYAK Rumeli Holding Taboğlu Holding Tekfen Holding Turcas Holding Uzel Grup Yaşar Holding Zorlu Grubu Borsa/Birlik/Vakıf/Federasyon AÇEV Emeklilik Gözetim Merkezi Federation of Euro-Asian Stock Exchanges International Options Market Association (Fransa) İMKB Koç Üniversitesi-TÜSİAD EAF Kredi Kayıt Bürosu Lokman Hekim Geri Kazanım Sermaye Piyasası Profesyonelleri Derneği TARSİM Tepav TSPAKB Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Türkiye Jokey Kulübü Türkiye Katılım Bankaları Birliği Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği TÜSİAD TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Derneği TZH Vakfı Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası Vehbi Koç Vakfı World Federation of Exchanges (İngiltere) Bankacılık A&T Bank ABank Albaraka Türk Anadolubank Atlasbank Bank Asya Bank Kapital Banka Kombetare Tregtare (Arnavutluk) Banque du Bosphore (Fransa) Burgan Bank C Bank Çalık Bank Demirbank Dışbank Dünya Bankası (Ankara Ofisi) Etibank Eurobank Tekfen Family Finans Kurumu Finansbank Finansbank Romania (Romanya) Garanti Bankası GarantiBank International N.V. (Hollanda) GSD Bank Halkbank ING Bank İktisat Bankası İller Bankası İş Bankası Kalkınma Bankası Kentbank MNG Bank Osmanlı Bankası Oyak Bank Pamukbank Pinebank (ABD) Şekerbank T.C. Merkez Bankası Takasbank TEB TEB NV (Hollanda) Tekstilbank TSKB Türk Eximbank Türkiye Finans Türkiye Kalkınma Bankası Ulusal Bank Vakıfbank Yapı ve Kredi Bankası YKB Nederland NV (Hollanda) Ziraat Bankası Ziraat Bankası AG (Almanya) Faktoring Başer Faktoring C Factoring Destek Finans Factoring Ege Factoring Ekspo Factoring Factofinans Fiba Faktoring Garanti Faktoring Girişim Faktoring GSD Factoring İstanbul Factoring K Factoring Kapital Factoring Kent Factoring Lider Faktoring MNG Faktoring Optima Faktoring Pamuk Factoring Süzer Factoring TEB Factoring Tekstil Factoring Toprak Factoring Yapı Kredi Faktoring Yaşar Factoring Leasing Atlas Leasing Demir Leasing Dünya Leasing Ege Leasing EGS Leasing Finans Leasing Garanti Leasing İktisat Leasing İstanbul Leasing K Leasing Kent Leasing Pamuk Leasing Rant Leasing Süzer Leasing TEB Leasing Tekstil Leasing Toprak Leasing Yapı Kredi Leasing Yaşar Leasing Sigortacılık AK Emeklilik Aksigorta Anadolu Hayat Emeklilik Anadolu Sigorta AvivaSA Emeklilik ve Hayat Başak Emeklilik BNP Paribas Cardif Cigna Hayat Sigorta Demir Hayat Sigorta Ergo İsviçre Emeklilik ve Hayat Finans Emeklilik

237 Finans Sigorta Garanti Emeklilik ve Hayat Garanti Sigorta Güneş Sigorta Halk Sigorta Milli Reasürans Polaris Sigorta Toprak Sigorta Yapı Kredi Sigorta Ziraat Emeklilik Ziraat Sigorta Yatırım/Portföy Yönetim/GYO Corio Türkiye Fiba Capital Holdings Fiba Gayrimenkul Finans Yatırım Garanti Portföy Yönetimi GFC Menkul Değerler Halk Yatırım İktisat Yatırım İş GYO İş Portföy Yönetimi İş Yatırım Kalkınma Menkul Değerler Kent Yatırım MNG Yatırım OYAK Yatırım Özak GYO SAF GYO TEB Yatırım Torunlar GYO TSKB GYO Turkisfund Yapı Kredi Koray Yatırım Finansman Zorlu Gayrimenkul Sanayi/Üretim/Ticaret Armin Elektrik ASELSAN Bemka Demisaş Doğan Organik Ürünler Doğuş Otomotiv Dyo Boya Enpay Eryap Plastik GAP Güneydoğu Tekstil GİSAD Dış Ticaret Hasçelik İzocam Kartonsan Koleksiyon Mobilya Korteks MMZ Onur Boru Otokar Propet R.R. Pottery Sarkuysan SAY Terzi Selka SOM Civata Şişecam TÜPRAŞ Uzel Makine Ünal Tarım Vestel Beyaz Eşya Vestel Dijital Vestel Elektronik Viking Kağıt Enerji Aksa Enerji AYGAZ Çalık Enerji Enerjisa ESGAZ Zorlu Enerji Perakendecilik BİM Bimeks Gima Macrocenter Migros Tansaş İnşaat/Taahhüt GAP İnşaat Geoduvar Kolin İnşaat Kolsan Makyol Prekons SAMS Çimento/Madencilik Adana Çimento Akçansa Bolu Çimento Elazığ Çimento Entegre Harç Hekimhan Madencilik Mardin Çimento Oysa Çimento Ünye Çimento Hizmet/Eğitim-Öğretim Accor Services ACS Danışmanlık AD-Stop ARTI Danışmanlık C Line Consul Danışmanlık Çelebi Güvenlik Çelebi Hava Servisi Çelebi Marina Çe-Tur EMARE Mimarlık Global Markets Institute (Fransa) Grey Worldwide Koç Üniversitesi MEF Dersaneleri Siemens Insight Consulting (İngiltere) Strata Training Consulting Tedra Danışmanlık Towers Watson TSKB Gayrimenkul Değerleme Türk Hava Yolları Y&R Reklamevi Yalın Tan-Jeyan Ülkü Mimarlık Bilişim/Telekomünikasyon AVEA Bileşim A.Ş. Febris Intertech innova OYTEK Türk Telekom Yiyecek-İçecek Anadolu Efes Banvit Coca-Cola İçecek Koska Pınar Et Pınar Su Pınar Süt Şeker Piliç Taşkesti Su Ülker Gıda Sağlık/İlaç Acıbadem Sağlık Grubu Bilim İlaç Papsi Veteriner Kliniği Roche Diagnostik Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü Liman İşletmeciliği Çanakkale Liman İşletmesi Çelebi Bandırma Limanı Port Akdeniz AVM/Restoran/Turizm ADA Alışveriş Merkezi Altın Yunus Çeşme Ankara Bağ Evi Çanakkale Kolin Hotel ve Kongre Merkezi Doria Hotel Bodrum Moss Travel Tekira Alışveriş Merkezi Teras Park Alışveriş Merkezi Tez Tour Tour Market

238 Ürün ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için: Ronaldo Manosa Ediz Usman Altuğ Atik Nilgün Yılmazcan Gürdal Gök Süleyman Seba Cad. Acısu Sok. 1/15 Maçka İstanbul Tel (0212) Faks (0212) Tayburn, bu broşürde yer alan fotoğrafları çeken Sayın Yunus Özkazanç a ve baskı çalışmasını gerçekleştiren Ömür Matbaacılık A.Ş. ye teşekkür eder.

239

240 tayburnkurumsal.com

Fark yaratan tasarım çözümleri

Fark yaratan tasarım çözümleri Fark yaratan tasarım çözümleri We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting

Detaylı

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally Bilginin çözüm gücü We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting guidelines

Detaylı

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally Bilginin çözüm gücü We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting guidelines

Detaylı

İstanbul Edinburgh Manchester

İstanbul Edinburgh Manchester İstanbul Edinburgh Manchester yaratıcı fikirler, hedefe ulaştıran çözümler Yaratıcı fikirler kuşkusuz önemli. Ancak uygulanabilir ve hedefe ulaştırır olmaları daha da önemli. Türkiye de 15 yıldır müşterilerimize

Detaylı

Marka Dijital Pazarlama

Marka Dijital Pazarlama Marka Dijital Pazarlama Tayburn Hakkında 2 Tayburn UK 7 Marka 12 Dijital 43 Pazarlama 72 We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission

Detaylı

Faaliyet raporlaması Yatırımcı ilişkileri İhtisas editörlüğü

Faaliyet raporlaması Yatırımcı ilişkileri İhtisas editörlüğü Faaliyet raporlaması Yatırımcı ilişkileri İhtisas editörlüğü Tayburn Hakkında 2 Tayburn UK 7 Faaliyet Raporlaması 12 Yatırımcı İlişkileri 117 İhtisas Editörlüğü 130 We are a registered Organizational Stakeholder

Detaylı

Geleceğe kalıcı miras (!) *

Geleceğe kalıcı miras (!) * Geleceğe kalıcı miras (!) * * Nasıl bir dünyada yaşamak ve gelecek nesillere ne bırakmak istiyoruz? Karar bizim. BM Genel Sekreteri Ban Ki-Moon un 23 Eylül 2014 te İklim Zirvesi nin açılışında dediği gibi,

Detaylı

Ne kadar etkileyici siniz (?)

Ne kadar etkileyici siniz (?) Ne kadar etkileyici siniz (?) * İklim değişikliği hızla önlem almayı gerektiriyor 19. yüzyılda 280 ppm olan sera gazları seviyesi bugün 435 ppm e ulaşmış durumda Ekonomik faaliyetlere ve günlük hayata

Detaylı

Geleceğe kalıcı mirasınız bu olmasın *

Geleceğe kalıcı mirasınız bu olmasın * Geleceğe kalıcı mirasınız bu olmasın * Tayburn Hakkında 2 Tayburn UK 9 Bir iş stratejisi olarak sürdürülebilirlik 14 Sürdürülebilirlik ürün ve hizmetlerimiz 24 Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve Raporlaması

Detaylı

Marka Dijital Pazarlama

Marka Dijital Pazarlama Marka Dijital Pazarlama Bu broşürde: Marka Dijital Pazarlama We are a member of the GOLD Community and support the mission of GRI to empower decision makers everywhere, through GRI Sustainability Reporting

Detaylı

stanbul Edinburgh London Manchester

stanbul Edinburgh London Manchester stanbul Edinburgh London Manchester 1994'ten beri Türkiye'de hizmetinizdeyiz. Tayburn Kurumsal ve Tayburn Tasar m, kurumsal müflterilerinin ihtiyaç duydu u her türlü yarat c ve entegre kurumsal iletiflim

Detaylı

Yarat c, entegre kurumsal iletiflim çözümleri

Yarat c, entegre kurumsal iletiflim çözümleri Yarat c, entegre kurumsal iletiflim çözümleri 2006 stanbul Edinburgh London Manchester 1994'ten bu yana Türkiye'de müflterilerimize hizmet sunman n ayr cal n yafl yoruz. Tayburn Kurumsal ve Tayburn Tasar

Detaylı

RAPORLAMA YATIRIMCI İLİŞKİLERİ İHTİSAS EDİTÖRLÜĞÜ

RAPORLAMA YATIRIMCI İLİŞKİLERİ İHTİSAS EDİTÖRLÜĞÜ 2018 2019 24 YILDIR MÜŞTERİLERİMİZE BASILI VE ELEKTRONİK İLETİŞİMİN TÜM ALANLARINDA ÖZGÜN, YARATICI, ENTEGRE VE KATMA DEĞERİ YÜKSEK TASARIM-İÇERİK-ÜRETİM ÇÖZÜMLERİ SUNUYORUZ. RAPORLAMA YATIRIMCI İLİŞKİLERİ

Detaylı

Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü. Bu broşürde: Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri. İhtisas Editörlüğü

Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü. Bu broşürde: Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri. İhtisas Editörlüğü Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri Bu broşürde: Faaliyet Raporlaması İhtisas Editörlüğü Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting

Detaylı

Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü

Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü 2017 TAYBURN Bilginin Çözüm Gücü ile 1994 ten Günümüze Müşterilerimiz için Katma Değer Üretiyoruz. İstanbul - Edinburgh - Liverpool 3 TAYBURN

Detaylı

ENTEGRE RAPORLAMA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK DANIŞMANLIĞI SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORLAMASI

ENTEGRE RAPORLAMA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK DANIŞMANLIĞI SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORLAMASI 2018 2019 24 YILDIR MÜŞTERİLERİMİZE BASILI VE ELEKTRONİK İLETİŞİMİN TÜM ALANLARINDA ÖZGÜN, YARATICI, ENTEGRE VE KATMA DEĞERİ YÜKSEK TASARIM-İÇERİK-ÜRETİM ÇÖZÜMLERİ SUNUYORUZ. ENTEGRE RAPORLAMA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Detaylı

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı Sürdürülebilirlik Raporlaması Entegre Raporlama

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı Sürdürülebilirlik Raporlaması Entegre Raporlama Sürdürülebilirlik Danışmanlığı Sürdürülebilirlik Raporlaması Entegre Raporlama 2017 TAYBURN Bilginin Çözüm Gücü ile 1994 ten Günümüze Müşterilerimiz için Katma Değer Üretiyoruz. İstanbul - Edinburgh -

Detaylı

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası.

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası. 2013 Garanti Yatırım Ödüller En iyi Yatırım Bankası En iyi Aracı Kurum En İyi Yatırım Bankası En İyi Yatırım Bankası 2 Garanti Yatırım Garanti Yatırım 1991 yılında kurulmuştur. Garanti Yatırım nin lider

Detaylı

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması. Bu broşürde: Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması. Bu broşürde: Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve Bu broşürde: Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve Raporlaması Raporlaması We are a member of the GOLD Community and support the mission of GRI to empower decision makers

Detaylı

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası.

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası. Garanti Yatırım Ödüller En iyi Yatırım Bankası En iyi Aracı Kurum En İyi Yatırım Bankası En İyi Yatırım Bankası 2 Garanti Yatırım Garanti Yatırım 1991 yılında kurulmuştur. Garanti Yatırım nin lider yatırım

Detaylı

Değer Odaklı Uluslararası Yatırımcıların Türkiye ye İlgisi Sürüyor, TÜYİD Fon Akışı Raporu

Değer Odaklı Uluslararası Yatırımcıların Türkiye ye İlgisi Sürüyor, TÜYİD Fon Akışı Raporu KANALFİNANS.COM Değer Odaklı Uluslararası Yatırımcıların Türkiye ye İlgisi Sürüyor, TÜYİD Fon Akışı Raporu TÜYİD IPREO Fon Akışı raporuna göre değer odaklı yatırımcılar birinci çeyrekte alım yaparken,

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

Global Compact Türkiye Üye Etkileşim Toplantısı. 25 Ekim yıl

Global Compact Türkiye Üye Etkileşim Toplantısı. 25 Ekim yıl Global Compact Türkiye 2002-2017 Üye Etkileşim Toplantısı 25 Ekim 2017 Rakamlarla Global Compact Türkiye* 151 Şirket 62 STK 22 İş Dünyası Derneği 10 Üniversite 6 Diğer Dünyada 15. Avrupa da 6. Ağ *Ekim

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

vizyon escarus hakkında misyon hakkında Escarus un misyonu, müşterilerine sürdürülebilirlik çözümleri sunan öncü bir şirket olmaktır.

vizyon escarus hakkında misyon hakkında Escarus un misyonu, müşterilerine sürdürülebilirlik çözümleri sunan öncü bir şirket olmaktır. escarus hakkında Nisan 2011 de faaliyetine başlayan Escarus Sürdürülebilir Danışmanlık A.Ş., deneyimli ve profesyonel kadrosuyla sürdürülebilirlik çözümleri geliştirerek, danışmanlık hizmetleri vermek

Detaylı

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Mart 2014

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Mart 2014 ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 07 Nisan 2014 ULUSLARARASI YATIRIMCI İŞLEMLERİ HARUN DERELİ hdereli@ziraatyatirim.com.tr Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Mart 2014 Borsa İstanbul tarafından her ayın bitiminde

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Haziran 2014

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Haziran 2014 ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 07 Temmuz 2014 ULUSLARARASI YATIRIMCI İŞLEMLERİ HARUN DERELİ hdereli@ziraatyatirim.com.tr Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Haziran 2014 Borsa İstanbul tarafından açıklanan uluslararası

Detaylı

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013 FİNANS KOÇ-AMERIKAN BANK ILE 1980 LI YILLARDA BÜYÜMEYE BAŞLADIĞIMIZ BANKACILIK SEKTÖRÜNDE ÜLKEMIZ EKONOMISI VE SEKTÖRDEKI DEĞIŞIMLERI DOĞRU OKUDUK VE 2005 YILINDA YAPI KREDI BANKASI NI BÜNYEMIZE KATARAK

Detaylı

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU FİNANS Koç-Amerikan Bank ile 1980 li yıllarda büyümeye başladığımız bankacılık sektöründe ülkemiz ekonomisi ve sektördeki değişimleri doğru okuduk ve 2005 yılında Yapı Kredi Bankası nı bünyemize katarak

Detaylı

/anadolugrubu company/anadolu-group tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir.

/anadolugrubu company/anadolu-group tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir. /anadolugrubu company/anadolu-group www.anadolugrubu.com.tr 06.01.2017 tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir. Kuruluş Anadolu yu dünyaya, dünyayı Anadolu ya bağlayan yıldız Anadolu Grubu, Kamil

Detaylı

2015 YILI 3.ÇEYREK NET DÖNEM KARLARI

2015 YILI 3.ÇEYREK NET DÖNEM KARLARI MCT Danışmanlık 226-236 a.d. 711-852 a.d. 141 13 977 344-48 -414 133 25.191 44 10,0 59,6 Kiler Gıda -20.915-21.630 a.d. -134.455-40.330 a.d. -43.752 375 a.d. -69.788-7.380 15.336 6.594 658.292 169-124,5

Detaylı

/anadolugrubu company/anadolu-group tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir.

/anadolugrubu company/anadolu-group tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir. /anadolugrubu company/anadolu-group www.anadolugrubu.com.tr 14.04.2017 tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir. Kuruluş Anadolu yu dünyaya, dünyayı Anadolu ya bağlayan yıldız Anadolu Grubu, Kamil

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375 Adı Soyadı: İZZET BOZKURT ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375 Doğum Tarihi: 23.07.1966 izzet.bozkurt@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Gazetecilik ve Halkla

Detaylı

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar BANKACILIK ve SİGORTACILIK SEKTÖRÜ I. Bankacılık Sektörü TÜRKİYE GARANTİ

Detaylı

Kurumsal Eğitim Kataloğu

Kurumsal Eğitim Kataloğu Kurumsal Eğitim Kataloğu Business Management Institute, iş dünyası ile akademik dünya arasında bir bağlantı noktası olarak hareket eden ve böylece iş dünyasına yeni açılımlar ve değerler getirmeyi hedefleyen

Detaylı

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw TANITIM DOSYASI bagatur.com bagaturlaw Deneyimli İşinizi anlayan, gereksinimlerinize uygun çözüm üreten Deneyimiyle risklerinizi yönetmenizi, önlemenizi sağlayan Kurumsal ve Güvenilir Dürüst, güvenilir,

Detaylı

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015 Sponsorluk Dosyası Amaç ve Hedeflerimiz Vizyonumuz Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile ilişkili farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformda bir araya

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

İMKB 100, FTSE 100 E KARŞI FAALİYET RAPORLARINDA SON TRENDLER, YENİ YAKLAŞIMLAR

İMKB 100, FTSE 100 E KARŞI FAALİYET RAPORLARINDA SON TRENDLER, YENİ YAKLAŞIMLAR İMKB 100, FTSE 100 E KARŞI FAALİYET RAPORLARINDA SON TRENDLER, YENİ YAKLAŞIMLAR FİNAR KURUMSAL ENTEGRE KURUMSAL İLETİŞİM ALANINDA ULUSLARARASI KNOW-HOW A SAHİP NICH BİR AJANS 1994: Kuruluş Finar Lloyd

Detaylı

ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI. Halka Arz Büyüklüğü (TL)

ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI. Halka Arz Büyüklüğü (TL) ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI Logo Şirket Halka Arz Tarihi VANET GIDA SANAYİ İÇ VE DIŞ 05-06/03/1998 337.500 Konsorsiyum Üyesi (Bakiyeyi Yüklenim) TÜRKİYE İŞ BANKASI

Detaylı

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği. Tanıtım Sunumu 2017

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği. Tanıtım Sunumu 2017 Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Tanıtım Sunumu 2017 İÇİNDEKİLER Hakkımızda Misyon Vizyon Organizasyon Yapısı TKYD Yönetim Kurulu TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler Çalışma Grupları Eğitim Programları

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

ZAMANIN RUHUNU OKUMAK

ZAMANIN RUHUNU OKUMAK KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU ZAMANIN RUHUNU OKUMAK KURUMSAL DEĞERLER Kurucumuz Vehbi Koç un belirlediği değerler, dün ve bugün olduğu gibi gelecekte de Topluluğumuza yön vermeye devam edecektir. Müşterilerimiz

Detaylı

Yapı Kredi olarak müşteri merkezli bir strateji izliyoruz. 6,5 milyon aktif müşteriye hizmet veriyoruz.

Yapı Kredi olarak müşteri merkezli bir strateji izliyoruz. 6,5 milyon aktif müşteriye hizmet veriyoruz. bankacılık ve sigortacılık Müşteri odaklı yaklaşımlarımız, güçlü finansal yapımız, milyonlarca aktif müşteri sayımızla Türkiye nin lider bankacılık ve sigortacılık grubu olarak anahtar biziz! Yapı Kredi

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

BDG Finansal Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Ltd. Şti.

BDG Finansal Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Ltd. Şti. Finansal Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Ltd. Şti. İncesu Sokak 22/8 Etiler 34337 -İstanbul Tel.: 90-(212) 352 64 74 Faks: 90-(212) 352 64 80 www.bdg.com.tr 1 Kuruluş ve amaç Finansal Danışmanlık Hizmetleri

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2015 yılı faaliyet sonuçları ile 2015 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2013 yılı faaliyet sonuçları ile 2013 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

TEGEP 4. Eğitim ve Gelişim Zirvesi Katılım Raporu

TEGEP 4. Eğitim ve Gelişim Zirvesi Katılım Raporu 24 Kasım 2014 TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği www.tegep.org.tr / www.egitimveglisimzirvesi.com TOPLAM KATILIMCI SAYISI: 394 KATILIMCI PROFİLİ YÖNETİCİ UZMAN TEDARİKÇİ 24% 31% 45% 1 KATILIMCI

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2009 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür'ün Eylül 2009 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

Türkiye nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması. ZENNA Capital Dergisi En Beğenilen Şirketler Araştırma Raporu Kasım, 2016

Türkiye nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması. ZENNA Capital Dergisi En Beğenilen Şirketler Araştırma Raporu Kasım, 2016 Türkiye nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması 2016 Ağustos Eylül 2016 tarihleri arasında CAWI (Bilgisayar destekli online görüşme) yöntemi kullanılarak 1.584 iş dünyası yöneticisiyle görüşülmüştür. Araştırmaya

Detaylı

2018 Yılı 3. Çeyrek Sektörel Bilanço Analizi

2018 Yılı 3. Çeyrek Sektörel Bilanço Analizi Havayolu Demir Çelik Savunma Sanayii Madencilik Kimyasal Madde. Perakende Petrokimya Enerji Gayrimenkul Yat. Ort. Telekom ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 14 Kasım 2018 2018 Yılı 3. Çeyrek Sektörel Bilanço Analizi GAYE

Detaylı

TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları. 13 Aralık 2012 İZMİR

TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları. 13 Aralık 2012 İZMİR TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları 13 Aralık 2012 İZMİR Hizmetlerimiz 13 Aralık 2012 İZMİR KOBİ Akademi KOBİ lerin yurtiçi ve uluslararası pazarlardaki karlılıklarını ve rekabet güçlerini artırabilecekleri

Detaylı

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Eylül 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2014 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır. OSHO 2001

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2014 yılı faaliyet sonuçları ile 2014 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

SUIT CREATIVE BRAND SOLUTIONS

SUIT CREATIVE BRAND SOLUTIONS 2005-2015 İletişim-tanıtım sektöründe uzun geçmişe sahip İDEHA Reklam Ajansı ve SAFARİ Marka İletişimi Ajansı, 2005 sonrası tüm birikimlerini 2014 yılında biraraya getirdi. İkibinli yıllara damgasını vuran

Detaylı

AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 2009 YILINA İLİŞKİN KALİTE GÜVENCESİ RAPORU

AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 2009 YILINA İLİŞKİN KALİTE GÜVENCESİ RAPORU AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 2009 YILINA İLİŞKİN KALİTE GÜVENCESİ RAPORU AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 30 Nisan 2010 Bankacılık Düzenleme

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Hakkımızda Saat&Saat 1971 yılından beri saat sektöründe lider firma olarak faaliyet göstermektedir. Kurumsal yapısı ve müşteri memnuniyeti odaklı felsefesiyle

Detaylı

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web tasarım, marka danışmanlığı, ve tüm creative tasarımları

Detaylı

İhraççı Rating. C Faktoring A.Ş. Finans Finansal Kiralama A.Ş. Aksa Enerji Üretim A.Ş. A+ Aktif Yatırım Bankası A.Ş. Akyürek Pazarlama Albaraka Türk

İhraççı Rating. C Faktoring A.Ş. Finans Finansal Kiralama A.Ş. Aksa Enerji Üretim A.Ş. A+ Aktif Yatırım Bankası A.Ş. Akyürek Pazarlama Albaraka Türk İhraççı Rating k Faktoring.Ş + k Finansal Kiralama.Ş. + (tur) kbank kfen Holding (TR) ksa Enerji Üretim.Ş. + ktif Yatırım Bankası.Ş. (Trk) kyürek Pazarlama BB+ lbaraka Türk BB- lternatif Bank lternatif

Detaylı

Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Mart 2010 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür'ün Mart 2010 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

YÖN GRUP wwww.yongrup.com

YÖN GRUP wwww.yongrup.com Geleceğe birlikte YÖN verelim YÖN GRUP wwww.yongrup.com HAKKIMIZDA 2000 yılında kurulan Yön Grup, merkez ofisi Ankara da bulunan ve bünyesinde farklı kuruluşları barındıran bir grup şirketidir. Şirketimiz

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri 900+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 2.500 Kişilik Ekosistem 85,000 Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

İhracatın Finansmanında Türk Eximbank

İhracatın Finansmanında Türk Eximbank İhracatın Finansmanında Türk Eximbank Adnan YILDIRIM Genel Müdür 10 Şubat 2017 Türkiye Otelciler Federasyonu Bilgilendirme Toplantısında Sunulmak Üzere Hazırlanmıştır 1 Genel Olarak Türk Eximbank 2 Teşkilat

Detaylı

Şirketin Unvanı Gerçekleştirilen İhraç Tutarı (TL) Satış Tarihi Vade (Gün) İtfa Tarihi Faiz (Basit %)

Şirketin Unvanı Gerçekleştirilen İhraç Tutarı (TL) Satış Tarihi Vade (Gün) İtfa Tarihi Faiz (Basit %) Destek Faktoring 45,000,000 14.01.2015 546 15.07.2016 10.78 Bis Enerji Elektrik Üretim 20,000,000 16.01.2015 728 13.01.2017 12.00 Bank Pozitif Kredi ve Kalkınma Bankası TÜPRAŞ-Türkiye Petrol Rafinerileri

Detaylı

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler w İçindekiler Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler Çalışma Grupları Eğitim Programları İhtisas Programları Anadolu Seminerleri Kurumsal Yönetim Kütüphanesi Yayınlar Zirve ve Paneller

Detaylı

Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi

Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi ECZACIBAŞI MENKUL DEĞERLER A.Ş. 10800 - Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi ECZACIBAŞI MENKUL DEĞERLER A.Ş. / - [ECBYO] 30.01.2012 10:34:03 Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

TÜRKİYE SERMAYE PİYASASI. 23 Kasım 2011

TÜRKİYE SERMAYE PİYASASI. 23 Kasım 2011 TÜRKİYE SERMAYE PİYASASI 23 Kasım 2011 Almanya Sermaye Piyasası Kurumları Bankacılık Sermaye Piyasaları Sigortacılık BankacılıkDüzenlemeve Denetleme Kurulu (BDDK) Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Hazine Müsteşarlığı

Detaylı

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti.

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. 2017 EVRENSEL LTD. Evrensel Ltd., müşterilerinin gayrimenkul yatırımlarında yenilikçi, yaratıcı ve güvenilir çözüm ortağıdır. 2009 yılında kurulmuş olan

Detaylı

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi: Ocak-Aralık 2014

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi: Ocak-Aralık 2014 ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 7 Ocak 215 ULUSLARARASI YATIRIMCI İŞLEMLERİ HARUN DERELİ hdereli@ziraatyatirim.com.tr TURGUT USLU tuslu@ziraatyatirim.com.tr Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi: Ocak-Aralık 214 Borsa

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM... 3... 5... 7... 9...11...13...15...17...19 HAKKIMIZDA Türkiye nin finans

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın 2015 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

Güvenilir, uzun vadeli iş ortağınız. RWE Turkey 09/11/2015 PAGE 1

Güvenilir, uzun vadeli iş ortağınız. RWE Turkey 09/11/2015 PAGE 1 Güvenilir, uzun vadeli iş ortağınız RWE Turkey 09/11/2015 PAGE 1 RWE, başarılı ve uzun geçmişiyle enerji piyasasında güvenilir ve güçlü bir iş ortağıdır RWE Genel Merkezi, Essen, Almanya Rakamlarla RWE*

Detaylı

Canan Ercan Çelik TEİD, Yönetim Kurulu Üyesi Borusan Holding Kurumsal Fonksiyonlar Başkanı

Canan Ercan Çelik TEİD, Yönetim Kurulu Üyesi Borusan Holding Kurumsal Fonksiyonlar Başkanı Canan Ercan Çelik TEİD, Yönetim Kurulu Üyesi Borusan Holding Kurumsal Fonksiyonlar Başkanı Misyon: Evrensel Etik İlkelerin Türkiye de toplumun her kesiminde benimsenmesi ve uygulanmasına önderlik etmek

Detaylı

YATIRIM FONLARI (Ocak 2016) AYLIK

YATIRIM FONLARI (Ocak 2016) AYLIK Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. Ocak 2016 YATIRIM FONLARI (Ocak 2016) AYLIK Alternatif Yatırım Araçları Getirileri Fon Sınıfları Getirileri Ocak 2016: BORÇLANMA ARAÇLARI (TR) FONLARI

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Marka İletişim Süreci

Marka İletişim Süreci Markalar Marka İletişim Süreci Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler, Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi

Detaylı

Halkbank 2009 Yılı I. Dönem Konsolide Faaliyet Raporu

Halkbank 2009 Yılı I. Dönem Konsolide Faaliyet Raporu 2009 YILI I. DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Sunuş Bankamızın, 31 Mart 2009 dönemine ait solo finansal veriler üzerinden hazırlanan Ara Dönem Faaliyet Raporu, 14 Mayıs 2009 tarihinde web sitesinde yayımlanmıştır.

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2012 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

YATIRIM FONLARI (Haziran 2017)

YATIRIM FONLARI (Haziran 2017) Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. Haziran 2017 YATIRIM FONLARI (Haziran 2017) Alternatif Yatırım Araçları Getirileri (%) 3.00 2.00 1.00 0.00-1.00 2.97 1.58 1.42 0.91 0.07-0.18-0.27-2.15-2.00-3.00

Detaylı

10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar I. Bankalar TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş. 1.315.635.211 İŞ BANKASI A.Ş.

Detaylı

ÖZGÜN FİKİRLERİNİZİ PROJELENDİRELİM

ÖZGÜN FİKİRLERİNİZİ PROJELENDİRELİM Şirket Tanıtımı Progino PROGİNO 2005 yılından itibaren Eskişehir de mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Faaliyetlerine 2008 yılından beri Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesinde sürdürmektedir.

Detaylı

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor ŞİRKET n11.com Müşteri n11.com, Mart 2013'te Türk Doğuş Grubu ile Güney Kore'li SK Grubu

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

w w w. m s b a j a n s. c o m

w w w. m s b a j a n s. c o m www.msbajans.com Dikkat çekecek harika bir fikrim var: gelin doğruyu söyleyelim William Bill BERNBACH İşimiz, markaların ruhunu bir bütün olarak kavramak ve onu dışarıya yansıtmaktır. M. SAMİ BELEN MSB

Detaylı