Yarat c, entegre kurumsal iletiflim çözümleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yarat c, entegre kurumsal iletiflim çözümleri"

Transkript

1 Yarat c, entegre kurumsal iletiflim çözümleri 2006

2

3 stanbul Edinburgh London Manchester

4 1994'ten bu yana Türkiye'de müflterilerimize hizmet sunman n ayr cal n yafl yoruz. Tayburn Kurumsal ve Tayburn Tasar m müflterilerine bas l ve elektronik iletiflimin tüm alanlar nda kaliteli, katma de eri yüksek, özgün, yarat c, entegre grafik-içerik-üretim çözümleri sunuyor.

5 skoçya'n n en büyü ü, ngiltere'de ilk 10 aras nda Tayburn Kurumsal ve Tayburn Tasar m, skoçya'n n en büyük, Birleflik Krall k' n ise ilk 10 kurumsal iletiflim flirketi aras nda yer alan Tayburn'ün ortak giriflimidir. 28 y ll k bir geçmifli olan Tayburn, tasar mdan kurumsal iletiflime, reklamdan webe kadar çeflitlilik gösteren alanlarda uluslararas bir müflteri kitlesine hizmet sunuyor. Zengin ürün ve hizmet gam Marka, raporlama-yat r mc iliflkileri, pazarlama ve editörlük bafll klar alt nda yap land r lm fl olan ürün ve hizmet gam m z, Tayburn Kurumsal ve Tayburn Tasar m' n en önemli rekabet avantaj n oluflturuyor. Odakl ve özel çözümlerimiz daha çok müflteri taraf ndan tercih ediliyor 2006 y l nda da artan say da kurumsal müflteriye faaliyet raporundan yurt d fl bas n kampanyas na, road-show prezantasyonundan web sitesine kadar çeflitlilik gösteren çözümler gelifltirdik y l nda aktif toplam 250 milyar YTL'yi aflan bir kurumsal müflteri kitlesine y ll k raporlama ve yat r mc iliflkileri alan nda hizmet sunduk. Misyonumuz do ru ve etkin kurumsal iletiflim kurman z sa lamakt r. Katma de eri yüksek ürün ve hizmetlerimizle, müflterilerimizin hedef kitleleri ile do ru, sürdürülebilir ve getirisi yüksek iletiflim kurmalar n sa l yoruz. Bu misyonumuzu, profesyonel ifl anlay fl m z, ulusal ve uluslararas piyasa bilgimiz ve kurumsal iletiflim alan ndaki global tecrübemiz ile sizler için gerçe e dönüfltürüyoruz. Türkiye nin h zla de iflen ve geliflen piyasa koflullar nda çal flm fl ve müflterilerimizin taleplerine uygun çözümleri sunmufl olman n gururu ile yolumuza devam ediyoruz.

6 Ürün ve hizmetlerimiz Müflterilerimize sundu umuz ürün ve hizmetleri dört ana bafll k alt nda topluyoruz: Marka Raporlama ve Yat r mc liflkileri Pazarlama Editörlük

7 Ürün ve hizmetlerimiz Marka Kurumsal ve tüketici markalar için Marka faaliyetlerimiz, müflterilerimizin kurumsal ve tüketici marka lar n n > yarat lmas, > gelifltirilmesi > standartlar n n belirlenip korunmas konular nda, > logotype ve amblem tasar m n, > A'dan Z'ye kurumsal kimlik gelifltirmeyi, > marka lansman veya relansman n, > dan flmanl k hizmetlerini kapsamaktad r.

8 Ürün ve hizmetlerimiz Raporlama ve Yat r mc liflkileri Bas l ve online kurumsal raporlama ve yat r mc lar ile h zl ve etkin iletiflim için Bu alandaki faaliyetlerimiz, kurumlar için stratejik önem tafl yan ve > yat r mc lar, > hissedarlar, > kreditörler, > ifl ortaklar, > müflteriler, > çal flanlar, > toplum ile do ru zamanda ve yerde, kesintisiz ve fleffaf iletiflim kurmalar n sa layan > bas l faaliyet raporlar, > elektronik faaliyet raporlar (CD), > web faaliyet raporlar, > kurumsal web siteleri, > yat r mc iliflkileri web siteleri, > yat r mc (road show) prezantasyonlar ve benzeri ürünlerin anahtar teslimi üretilmesini kapsamaktad r.

9 Yat r mc liflkileri Yat r mc iliflkilerinin temelinde, kurumsal bilgilerin yat r mc lara, hissedarlara, müflterilere, topluma ve çal flanlara iletilmesi ihtiyac ve gere i yatar. Günümüz yat r mc iliflkilerinin temelinde h z ve fleffafl k yer al yor. Ulusal ve uluslararas mevzuat n (SPK, Sarbanes Oxley, NYSE, LSE vb.) gereklerini takip etmek ve h zla yerine getirmek kurumlar aç s ndan büyük önem arz etmektedir. Do ru bilgiyi, do ru zamanda, kolay anlafl l r ve kolay eriflilir bir flekilde sunmak, bugünün dünyas nda yat r mc iliflkileri ile u raflan herkesin ortak hedefi durumundad r. Tayburn Kurumsal, yat r mc iliflkileri alan nda ihtiyaç duyulan ürün ve hizmetleri 28 y ll k uluslararas deneyimi ile Türkiye'de de müflterilerine sunmaktad r.

10 Ürün ve hizmetlerimiz Pazarlama Ürün-hizmet-tüketici döngüsündeki pazarlama ihtiyaçlar için Pazarlama bafll alt ndaki faaliyetlerimiz, müflterilerimizin ihtiyaç duydu u > reklam kampanyalar, > kurumsal tan t m filmleri, > reklam filmleri, > ilanlar (yurt içi ve yurt d fl ), > web tabanl çözümler, > broflürler, > tan t m setleri, > elektronik prezantasyonlar, > ajandalar ve takvimler gibi her türlü reklam, promosyon ve kurumsal iletiflime yönelik ürün ve hizmetleri kapsamaktad r.

11 Ürün ve hizmetlerimiz Editörlük Mesajlar n z hedef kitlenize do ru ve zaman nda iletebilmek için Editörlük faaliyetlerimiz, kurumsal müflterilerimizin ihtiyaç duydu u Türkçe ve yabanc dillerde metin yazma çal flmalar m z kapsamaktad r. Bu kapsamda, > Türkçe, > ngilizce, > Frans zca, > Almanca, > talyanca, > spanyolca, > Rusça > Macarca > Hintçe vd. dillerde ve kurumsal iletiflimin tüm ürünlerini içeren genifl bir yelpaze içinde sizler için katma de eri yüksek hizmetler sunmaktay z. Londra ve Edinburgh ofislerimiz ile gelifltirmifl bulundu umuz sinerjik iflbirli i, editörlük hizmetlerinde dünya çap nda kaliteyi taahhüt etmemizi olanakl k lmaktad r.

12 AK Emeklilik Ajanda ve Masa Takvimi

13 AK Emeklilik Faaliyet Raporu

14 Albero Oils Ambalaj Tasar m

15 Anadolu Hayat Emeklilik Faaliyet Raporu

16 Anadolu Hayat Emeklilik Elektronik Faaliyet Raporu

17 Anadolu Sigorta Faaliyet Raporu

18 Archerfield Kurumsal Tan t m Seti

19 Avea Faaliyet Raporu (Bu broflürün haz rlanma tarihinde bask aflamas ndad r.)

20 Baileys Ambalaj Tasar m

21 Bank Asya Kurumsal CD Seti

22 Baflak Emeklilik Faaliyet Raporu

23 B M Faaliyet Raporu

24 Çal k Enerji Faaliyet Raporu

25 Çal k Enerji Elektronik Faaliyet Raporu

26 Çal k Holding Faaliyet Raporu

27 Çal kbank Faaliyet Raporu

28 Çal kbank Elektronik Faaliyet Raporu

29 Çal kbank Web Sitesi

30 Çelebi Hava Servisi Faaliyet Raporu

31 Çelebi Hava Servisi Frans zca Sunum

32 Çelebi Hava Servisi Personel E itim Kiti

33 Çelebi Hava Servisi Powerpoint Prezantasyon

34 Çelebi Holding Kurumsal DVD Prezantasyon (Türkçe, ngilizce, Frans zca, Almanca, Macarca)

35 Çelebi Holding Kurumsal DVD Prezantasyon (Türkçe, ngilizce, Frans zca, Almanca, Macarca)

36 Çelebi Holding Kurumsal Tan t m Seti

37 Çelebi Holding Powerpoint Prezantasyon (Macarca)

38 KONFORLU K fi YE ÖZEL AYRICALIKLI KEY FL GÜVENL Çe-Tur Fuar Panosu

39 Çe-Tur Web Sitesi

40 Edinburgh International Festival Tan t m Seti

41 Emeklilik Gözetim Merkezi BES Geliflim Raporu

42 Federation of Euro-Asian Stock Exchanges Faaliyet Raporu, Elektronik Faaliyet Raporu

43 Fiba Capital Holdings Web Sitesi

44 Fiba Faktoring Web Sitesi

45 Fiba Faktoring ve Giriflim Faktoring Powerpoint Prezantasyon

46 Fiba Faktoring ve Giriflim Faktoring Faaliyet Raporu, Elektronik Faaliyet Raporu

47 Fiba Faktoring ve Giriflim Faktoring Elektronik Faaliyet Raporu

48 Finans Sigorta Faaliyet Raporu

49 Garanti Bankas Faaliyet Raporu, Elektronik Faaliyet Raporu, Web Faaliyet Raporu

50 Garanti Bankas Elektronik Faaliyet Raporu

51 Garanti Emeklilik Faaliyet Raporu

52 Garanti Factoring Broflür

53 Garanti Factoring Yurt çi Dergi lan

54 Garanti Factoring Yurt D fl Dergi lan

55 Garanti Leasing Faaliyet Raporu

56 Giriflim Faktoring Web Sitesi

57 Glasgow 2014 Commonwealh Games Candidate City Logo Tasar m ve Kampanya

58 Glenmorangie Ambalaj Tasar m

59 Halkbank Faaliyet Raporu

60 Hudut ve Sahiller Sa l k Genel Müdürlü ü Stratejik Plan

61 Hudut ve Sahiller Sa l k Genel Müdürlü ü Stratejik Plan (Elektronik Versiyon)

62 fl Bankas Faaliyet Raporu, Elektronik Faaliyet Raporu

63 fl Bankas Elektronik Faaliyet Raporu

64 fl GYO Faaliyet Raporu

65 fl Portföy Yönetimi Faaliyet Raporu

66 Kapital Faktoring Web Sitesi

67 Kartonsan Faaliyet Raporu

68 Koç Holding Faaliyet Raporu, Elektronik Faaliyet Raporu, Özet Rapor

69 Koç Holding Elektronik Faaliyet Raporu

70 Koç Holding Üst Düzey Yöneticiler Toplant Seti

71 Koç Holding / Vehbi Koç Vakf Ödülü Logo Tasar m ve Dosya

72 Kürüm Grubu Faaliyet Raporu

73 Kürüm Holding Yurt çi Dergi lan

74 Lanfranchi Oils Ambalaj Tasar m

75 Makyol Marka ve Kurumsal Kimlik Gelifltirme

76 Makyol Web Sitesi

77 Migros Faaliyet Raporu

78 Millî Re Faaliyet Raporu

79 Nairns Ambalaj Tasar m

80 OYAK Faaliyet Raporu

81 OYAK Çimento Grubu (Adana Çimento, Bolu Çimento, Elaz Çimento, Mardin Çimento, Ni de Çimento, OYSA) Faaliyet Raporu Seti

82 OYAK Yat r m Ajanda

83 The Royal Bank of Scotland Kampanya

84 Scottish Chamber Orchestra Tan t m Seti

85 Tansafl Faaliyet Raporu

86 Teztur Kurumsal Profil

87 Türk Eximbank Faaliyet Raporu

88 Türk Telekom Faaliyet Raporu

89 Uzel Corporation N.V. Faaliyet Raporu

90 Uzel Makina Faaliyet Raporu

91 Ülker G da Yat r mc liflkileri CD'si

92 Vestel Faaliyet Raporu

93 Vestel Web Faaliyet Raporu

94 Vestel Dijital PC Kit

95 Wood Energy Tan t m Seti

96 Zorlu Grubu Elektronik Kurum Profili

97 Zorlu Grubu Elektronik Kurum Profili

98 Garanti Bankas Web Sitesi ngilizce Editörlük Garanti Portföy Faaliyet Raporu Türkçe ve ngilizce Editörlük Oyakbank Faaliyet Raporu Türkçe ve ngilizce Editörlük fiekerbank Faaliyet Raporu ngilizce Editörlük Tekfen Holding Faaliyet Raporu Türkçe ve ngilizce Editörlük Tekfenbank Faaliyet Raporu ngilizce Editörlük

99

100 1994'ten bu yana hizmet sunduklar m z: ABank Accor Services Ac badem Sa l k Grubu ACS Dan flmanl k Adana Çimento AK Emeklilik Anadolu Hayat Emeklilik Anadolu Sigorta Anadolubank Ar kanl Holding Atlas Leasing Atlasbank Avea Avrupa & Amerika Holding Bank Asya Bank Kapital Banka Kombetare Tregtare (Arnavutluk) Banque du Bosphore (Fransa) Baflak Emeklilik B M Bolu Çimento Borusan C Bank C Factoring Consul Dan flmanl k Çal k Bank Çal k Enerji Çal k Holding Çelebi Güvenlik Çelebi Hava Servisi Çelebi Holding Çe-Tur Demir Hayat Sigorta Demir Leasing Demirbank D flbank Dünya Leasing Ege Factoring Ege Leasing EGS Leasing Elaz Çimento Emeklilik Gözetim Merkezi Erba Mümessillik Etibank Factofinans Family Finans Kurumu FEAS Fiba Capital Holdings Fiba Faktoring Fiba Holding Finans Leasing Finans Sigorta Finans Yat r m Finansbank Finansbank Romania (Romanya) GAP Güneydo u Tekstil GAP nflaat Garanti Bankas Garanti Emeklilik Garanti Factoring Garanti Leasing Garanti Portföy Garanti Sigorta GarantiBank International N.V. Geoduvar GFC Menkul De erler Gima Giriflim Faktoring G SAD D fl Ticaret G SAD Grubu Grey Worldwide GSD Bank GSD Factoring GSD Grubu Halkbank Intertech ktisat Bankas ktisat Leasing ktisat Yat r m MKB stanbul Factoring stanbul Leasing fl Bankas fl GYO fl Portföy zocam K Factoring K Leasing

101 Kalk nma Bankas Kalk nma Menkul De erler Kapital Factoring Kartonsan Kent Factoring Kent Leasing Kent Yat r m Kentbank Koç Holding Kolin Grubu Korteks Koska Kredi Kay t Bürosu Kürüm Grubu Makyol Mardin Çimento MEF Dersaneleri Migros Millî Re MMZ Onur Boru MNG Bank MNG Faktoring MNG Yat r m Moss Travel Osmanl Bankas OYAK Oyak Bank Oyak Yat r m OYSA Çimento OYTEK Pamuk Factoring Pamuk Leasing Pamukbank Pinebank (ABD) Polaris Sigorta Propet Rant Leasing Rumeli Holding Sa l k Bakanl Hudut ve Sahiller Genel Müdürlü ü SOM Civata Strata Training Consulting Süzer Factoring Süzer Leasing fiekerbank Tabo lu Holding Tansafl TEB Factoring TEB Leasing TEB NV (Hollanda) TEB Yat r m Tedra Dan flmanl k Tekfen Holding Tekfenbank Tekstil Factoring Tekstil Leasing Tekstilbank Toprak Factoring Toprak Leasing Toprak Sigorta TÜPRAfi Türk Eximbank Türk Telekom Türkiye Çimento Müstahsilleri Birli i Türkiye Sigorta ve Reasürans fiirketleri Birli i Ulusal Bank Uzel Corporation N.V. Uzel Makine Ülker G da Ünal Tar m Ünye Çimento Vestel Y&R Reklamevi Yal n Tan-Jeyan Ülkü Mimarl k Yap Kredi Faktoring Yap Kredi Koray Yap Kredi Leasing Yap Kredi Sigorta Yap ve Kredi Bankas Yaflar Factoring Yaflar Leasing YKB Nederland NV (Hollanda) Ziraat Bankas Zorlu Grubu

102 Ürün ve hizmetlerimiz hakk nda detayl bilgi almak için: Ronaldo Manosa Ediz Usman Nilgün Yılmazcan Süleyman Seba Cad. Ac su Sok. 1/9 Maçka stanbul Tel (0212) Faks (0212) Bu broflürün bas m n yapan Esen Ofset e katk lar ndan dolay teflekkür ederiz.

103

104

stanbul Edinburgh London Manchester

stanbul Edinburgh London Manchester stanbul Edinburgh London Manchester 1994'ten beri Türkiye'de hizmetinizdeyiz. Tayburn Kurumsal ve Tayburn Tasar m, kurumsal müflterilerinin ihtiyaç duydu u her türlü yarat c ve entegre kurumsal iletiflim

Detaylı

İstanbul Edinburgh Manchester

İstanbul Edinburgh Manchester İstanbul Edinburgh Manchester yaratıcı fikirler, hedefe ulaştıran çözümler Yaratıcı fikirler kuşkusuz önemli. Ancak uygulanabilir ve hedefe ulaştırır olmaları daha da önemli. Türkiye de 15 yıldır müşterilerimize

Detaylı

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally Bilginin çözüm gücü We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting guidelines

Detaylı

Fark yaratan tasarım çözümleri

Fark yaratan tasarım çözümleri Fark yaratan tasarım çözümleri We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting

Detaylı

Faaliyet raporlaması Yatırımcı ilişkileri İhtisas editörlüğü

Faaliyet raporlaması Yatırımcı ilişkileri İhtisas editörlüğü Faaliyet raporlaması Yatırımcı ilişkileri İhtisas editörlüğü Tayburn Hakkında 2 Tayburn UK 7 Faaliyet Raporlaması 12 Yatırımcı İlişkileri 117 İhtisas Editörlüğü 130 We are a registered Organizational Stakeholder

Detaylı

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally Bilginin çözüm gücü We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting guidelines

Detaylı

Ne kadar etkileyici siniz (?)

Ne kadar etkileyici siniz (?) Ne kadar etkileyici siniz (?) * İklim değişikliği hızla önlem almayı gerektiriyor 19. yüzyılda 280 ppm olan sera gazları seviyesi bugün 435 ppm e ulaşmış durumda Ekonomik faaliyetlere ve günlük hayata

Detaylı

Marka Dijital Pazarlama

Marka Dijital Pazarlama Marka Dijital Pazarlama Tayburn Hakkında 2 Tayburn UK 7 Marka 12 Dijital 43 Pazarlama 72 We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission

Detaylı

Geleceğe kalıcı mirasınız bu olmasın *

Geleceğe kalıcı mirasınız bu olmasın * Geleceğe kalıcı mirasınız bu olmasın * Tayburn Hakkında 2 Tayburn UK 9 Bir iş stratejisi olarak sürdürülebilirlik 14 Sürdürülebilirlik ürün ve hizmetlerimiz 24 Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve Raporlaması

Detaylı

RAPORLAMA YATIRIMCI İLİŞKİLERİ İHTİSAS EDİTÖRLÜĞÜ

RAPORLAMA YATIRIMCI İLİŞKİLERİ İHTİSAS EDİTÖRLÜĞÜ 2018 2019 24 YILDIR MÜŞTERİLERİMİZE BASILI VE ELEKTRONİK İLETİŞİMİN TÜM ALANLARINDA ÖZGÜN, YARATICI, ENTEGRE VE KATMA DEĞERİ YÜKSEK TASARIM-İÇERİK-ÜRETİM ÇÖZÜMLERİ SUNUYORUZ. RAPORLAMA YATIRIMCI İLİŞKİLERİ

Detaylı

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally Bilginin çözüm gücü We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting guidelines

Detaylı

Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü

Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü 2017 TAYBURN Bilginin Çözüm Gücü ile 1994 ten Günümüze Müşterilerimiz için Katma Değer Üretiyoruz. İstanbul - Edinburgh - Liverpool 3 TAYBURN

Detaylı

Geleceğe kalıcı miras (!) *

Geleceğe kalıcı miras (!) * Geleceğe kalıcı miras (!) * * Nasıl bir dünyada yaşamak ve gelecek nesillere ne bırakmak istiyoruz? Karar bizim. BM Genel Sekreteri Ban Ki-Moon un 23 Eylül 2014 te İklim Zirvesi nin açılışında dediği gibi,

Detaylı

Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü. Bu broşürde: Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri. İhtisas Editörlüğü

Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü. Bu broşürde: Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri. İhtisas Editörlüğü Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri Bu broşürde: Faaliyet Raporlaması İhtisas Editörlüğü Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting

Detaylı

Marka Dijital Pazarlama

Marka Dijital Pazarlama Marka Dijital Pazarlama Bu broşürde: Marka Dijital Pazarlama We are a member of the GOLD Community and support the mission of GRI to empower decision makers everywhere, through GRI Sustainability Reporting

Detaylı

MESLEK MENSUBU KURUMLAfiMA PROJES YOL HAR TASI

MESLEK MENSUBU KURUMLAfiMA PROJES YOL HAR TASI MESLEK MENSUBU KURUMLAfiMA PROJES YOL HAR TASI 33 34 1 Projenin Tan t m ve Proje Kat l mc Baflvurusu SMMMO Yönetim Kurulu nca onaylanan SMMMO Meslek Mensubu Kurumsallaflma Projesi Fizibilitesi Ve Yol Haritas

Detaylı

ENTEGRE RAPORLAMA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK DANIŞMANLIĞI SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORLAMASI

ENTEGRE RAPORLAMA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK DANIŞMANLIĞI SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORLAMASI 2018 2019 24 YILDIR MÜŞTERİLERİMİZE BASILI VE ELEKTRONİK İLETİŞİMİN TÜM ALANLARINDA ÖZGÜN, YARATICI, ENTEGRE VE KATMA DEĞERİ YÜKSEK TASARIM-İÇERİK-ÜRETİM ÇÖZÜMLERİ SUNUYORUZ. ENTEGRE RAPORLAMA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Detaylı

MESLEK MENSUBU KURUMSALLAfiMA PROJES F Z B L TE VE YOL HAR TASI

MESLEK MENSUBU KURUMSALLAfiMA PROJES F Z B L TE VE YOL HAR TASI MESLEK MENSUBU KURUMSALLAfiMA PROJES F Z B L TE VE YOL HAR TASI Haz rlayanlar: Filiz BÜLBÜL Serbest Muhasebeci Mali Müflavir H d r ÖZDEN Serbest Muhasebeci Mali Müflavir Filiz KUMAN Serbest Muhasebeci

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

Aile flirketleri, kararlar nda daha subjektif

Aile flirketleri, kararlar nda daha subjektif Dr. Yeflim Toduk Akifl Aile flirketleri, kararlar nda daha subjektif flirket birleflmeleri ve sat nalmalar, türkiye deki küçük iflletmelerden, dev flirketlere kadar her birinin gündeminde olmaya devam

Detaylı

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı Sürdürülebilirlik Raporlaması Entegre Raporlama

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı Sürdürülebilirlik Raporlaması Entegre Raporlama Sürdürülebilirlik Danışmanlığı Sürdürülebilirlik Raporlaması Entegre Raporlama 2017 TAYBURN Bilginin Çözüm Gücü ile 1994 ten Günümüze Müşterilerimiz için Katma Değer Üretiyoruz. İstanbul - Edinburgh -

Detaylı

EVOK Güvenlik in hedefi daima bu kalite ve standartlarda hizmet sunmakt r. Hasan ERDEM R. Mustafa AL KOÇ. Yönetim Kurulu Baflkan.

EVOK Güvenlik in hedefi daima bu kalite ve standartlarda hizmet sunmakt r. Hasan ERDEM R. Mustafa AL KOÇ. Yönetim Kurulu Baflkan. EVOK Güvenlik, ülkemizde büyük ihtiyaç duyulan güvenlik hizmetlerine kalite getirmek amac yla Mustafa Alikoç yönetiminde profesyonel bir ekip taraf ndan kurulmufltur. Güvenlik sektöründeki 10 y ll k bilgi,

Detaylı

Perakende Sektörüne Özel Hizmetlerimiz*

Perakende Sektörüne Özel Hizmetlerimiz* Perakende Sektörüne Özel Hizmetlerimiz* *connectedthinking Perakende ve tüketim mallar sektörü ifl dünyas ve tüketiciler aras nda ve ayn zamanda h zla geliflen e-teknoloji dünyas nda önemli bir yer almaktad

Detaylı

önce çocuklar Türkiye için Önce Çocuklar önemlidir

önce çocuklar Türkiye için Önce Çocuklar önemlidir önce çocuklar Türkiye için Önce Çocuklar önemlidir 2002 May s ay nda yap lan Birleflmifl Milletler Çocuk Özel Oturumu öncesinde tüm dünyada gerçeklefltirilen Çocuklar çin Evet Deyin kampanyas na Türkiye

Detaylı

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası.

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası. 2013 Garanti Yatırım Ödüller En iyi Yatırım Bankası En iyi Aracı Kurum En İyi Yatırım Bankası En İyi Yatırım Bankası 2 Garanti Yatırım Garanti Yatırım 1991 yılında kurulmuştur. Garanti Yatırım nin lider

Detaylı

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası.

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası. Garanti Yatırım Ödüller En iyi Yatırım Bankası En iyi Aracı Kurum En İyi Yatırım Bankası En İyi Yatırım Bankası 2 Garanti Yatırım Garanti Yatırım 1991 yılında kurulmuştur. Garanti Yatırım nin lider yatırım

Detaylı

2008 1. Çeyrek Finansal Sonuçlar. Konsolide Olmayan Veriler

2008 1. Çeyrek Finansal Sonuçlar. Konsolide Olmayan Veriler 2008 1. Çeyrek Finansal Sonuçlar Konsolide Olmayan Veriler Rakamlarla Halkbank 70 y l Kooperatif ve KOB kredilerinde 70 y ll k tecrübe ve genifl müflteri taban Halkbank n rekabette kuvvetli yönleridir.

Detaylı

EY Eğitim Takvimi. Eylül - Aralık 2014

EY Eğitim Takvimi. Eylül - Aralık 2014 EY Eğitim Takvimi Eylül - Aralık 2014 EY olarak, verimli ve kaliteli bir iş modelinin kurulması ve sürdürülmesinde eğitimin önemli bir rol oynadığına inanıyoruz. Bu sebeple, şirketimiz bünyesindeki farklı

Detaylı

İnci Sigorta Kimdir?

İnci Sigorta Kimdir? İnci Sigorta Kimdir? Şirketimiz 48 yıl önce Cevdet İnci tarafından İnci sigorta Acenteliği olarak kurulmuştur. 1994 yılına kadar şahıs firması olarak devam eden şirketimiz bu tarihten itibaren İNCİ SİGORTA

Detaylı

Farkl alanlarda çal flmalar n sürdüren firmam z n bafll ca faaliyet alanlar ;

Farkl alanlarda çal flmalar n sürdüren firmam z n bafll ca faaliyet alanlar ; FARK n zolsun Bir DPAK Prestij Torbalar DPAK File Torbalar DPAK Bantl Torbalar Etiketler Etiketli Çuvallar Rulo Etiketler Üzüm Torbalar Sebze Torbalar Koliler Tüp File ve Extrude File çeflitleri Hakk m

Detaylı

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması. Bu broşürde: Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması. Bu broşürde: Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve Bu broşürde: Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve Raporlaması Raporlaması We are a member of the GOLD Community and support the mission of GRI to empower decision makers

Detaylı

Teknoloji, Bilgi, letiflim ve Medya Sektörlerine Özel Hizmetlerimiz*

Teknoloji, Bilgi, letiflim ve Medya Sektörlerine Özel Hizmetlerimiz* Teknoloji, Bilgi, letiflim ve Medya Sektörlerine Özel Hizmetlerimiz* *connectedthinking Teknoloji, Bilgi, letiflim ve Medya sektöründeki geliflmeler h zl bir küreselleflmeyi beraberinde getirirken, ortaya

Detaylı

BAfiVURU FORMU. Lütfen Kat lmak stedi iniz Kategoriyi flaretleyiniz:

BAfiVURU FORMU. Lütfen Kat lmak stedi iniz Kategoriyi flaretleyiniz: AMPD ÖDÜLLER 2008 BAfiVURU FORMU AMPD 2008 Ödülleri Program nda yer almak için lütfen afla daki k sa formu doldurup AMPD Merkezi ne ulaflt r n z. Size daha detayl doküman ve kat l m formu gönderilecektir.

Detaylı

Yetkin Gayrimenkul De erleme ve Dan flmanl k A.fi olarak

Yetkin Gayrimenkul De erleme ve Dan flmanl k A.fi olarak Sektöründe fark yaratmak isteyen kuruluşlar ancak doğru çözüm ortaklarıyla hareket ederek başarıya ulaşabilirler. Yatırımlarınıza kılavuzluk edilmesi, varlıklarınızın profesyonel bir anlayışla değerlendirilmesi

Detaylı

Türkiye de Mali Kurumların İdare ve Denetimlerinin Yeniden Yapılandırılması

Türkiye de Mali Kurumların İdare ve Denetimlerinin Yeniden Yapılandırılması Türkiye de Mali Kurumların İdare ve Denetimlerinin Yeniden Yapılandırılması Zafer Baltacıoğlu Hazine Müsteşarlığı Banka ve Kambiyo Genel Müdürü Genel Görünüm-1 90 ların sonunda ortaya çıkan ekonomik krizleri

Detaylı

Halkbank 2009 Yılı I. Dönem Konsolide Faaliyet Raporu

Halkbank 2009 Yılı I. Dönem Konsolide Faaliyet Raporu 2009 YILI I. DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Sunuş Bankamızın, 31 Mart 2009 dönemine ait solo finansal veriler üzerinden hazırlanan Ara Dönem Faaliyet Raporu, 14 Mayıs 2009 tarihinde web sitesinde yayımlanmıştır.

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI

SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI TAKDİM SPONSORLUK DOSYASI. On üç yıl önce STK tüzel kişiliğinde bir düşünce kuruluşu olarak çalışmalarına başlayan TASAM Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi,

Detaylı

YEN DÖNEM DE DENET M MESLE NE HAZIRMIYIZ?

YEN DÖNEM DE DENET M MESLE NE HAZIRMIYIZ? YEN DÖNEM DE DENET M MESLE NE HAZIRMIYIZ? Yahya ARIKAN* Günümüzde; finansal anlamda ülkeleraras s n r n ortadan kalkmas, teknolojinin geliflimi ve bilgi toplumunun s n rs z imkânlar ile zaman ve mekân

Detaylı

3. SALON - PARALEL OTURUM VI

3. SALON - PARALEL OTURUM VI 3. SALON - PARALEL OTURUM VI Türk Denetim Uygulamalar n n Özel Konular Oturum Baflkan Musa P fik N / TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Osman D NÇBAfi / Güney Ba ms z Denetim ve SMMM A.fi. Denetimde Haks z Rekabet

Detaylı

KUVEYT TÜRK te FileNet ile Yaşanan Değişim. Burak MÜJDECİ AKSİS A.Ş.

KUVEYT TÜRK te FileNet ile Yaşanan Değişim. Burak MÜJDECİ AKSİS A.Ş. KUVEYT TÜRK te FileNet ile Yaşanan Değişim Burak MÜJDECİ AKSİS A.Ş. 1994 den 2008 e Aksis 1.35 Milyon YTL Ödenmiş Sermaye Deneyimli ve Uzman Kadro ( 22 Kişi) Excellence Awards Dicom ile EMEA bölgesinde

Detaylı

Belediyelerde e-arfliv Uygulamalar ile Dijitallefltirme Çal flmalar nda zlenmesi Gereken Yol Haritas

Belediyelerde e-arfliv Uygulamalar ile Dijitallefltirme Çal flmalar nda zlenmesi Gereken Yol Haritas Belediyelerde e-arfliv Uygulamalar ile Dijitallefltirme Çal flmalar nda zlenmesi Gereken Yol Haritas Uzman Zeynep Akdo an Ankara Üniversitesi, Türkiye, zsen@ankara.edu.tr, Prof. Dr. Fahrettin Özdemirci

Detaylı

Küresel Ekonomik İlişkiler Komisyonu - I

Küresel Ekonomik İlişkiler Komisyonu - I Küresel Ekonomik İlişkiler Komisyonu - I KOMİSYON BAŞKANI: OSMAN FEYZİ BOYNER Amaç: Küresel ekonomik trendler çerçevesinde gelişen dış ticaret ve yatırım olanaklarını takip ve analiz etmek, Doğrudan yabancı

Detaylı

MESLEK MENSUPLARI AÇISINDAN TÜRK YE DENET M STANDARTLARININ DE ERLEND R LMES

MESLEK MENSUPLARI AÇISINDAN TÜRK YE DENET M STANDARTLARININ DE ERLEND R LMES MESLEK MENSUPLARI AÇISINDAN TÜRK YE DENET M STANDARTLARININ DE ERLEND R LMES Ahmet AKIN / TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi 387 388 Genel Oturum III - Meslek Mensuplar Aç s ndan Türkiye Denetim Standartlar n

Detaylı

SOSYAL GÜVENL K REHBER. SSK BAfiKANLI I

SOSYAL GÜVENL K REHBER. SSK BAfiKANLI I SOSYAL GÜVENL K REHBER Resul KURT SSK BAfiKANLI I Sigorta Müfettifli Hüseyin FIRAT SMMM SMMMO Baflkan Yard mc s MAYIS 2005 1 Yönetim Merkezi ve Yaz flma Adresi: SMMMO Kurtulufl Caddesi No: 152 Kurtulufl

Detaylı

Eposta, posta ve sosyal medya hesapları (Facebook, Twitter, Youtube, Instagram), telefon ve şubeler aracılığıyla kesintisiz etkileşim.

Eposta, posta ve sosyal medya hesapları (Facebook, Twitter, Youtube, Instagram), telefon ve şubeler aracılığıyla kesintisiz etkileşim. Temel Paydaş Grupları ve Katılım Platformları Dış paydaşlarımız: Paydaş Grubu Katılım Platformları Paydaş katılımının sıklığı Müşteriler Kamu otoritesi / Düzenleyici kurumlar Bankacılık hizmet süreci (Şubeler)

Detaylı

Otomotiv Sektörüne Özel Hizmetlerimiz*

Otomotiv Sektörüne Özel Hizmetlerimiz* Otomotiv Sektörüne Özel Hizmetlerimiz* *connectedthinking Otomotiv sektörü ikinci yüzy l na girerken, sektörde faaliyet gösteren flirketler bir yandan globalleflme, maliyetlerin düflürülmesi, sürdürülebilir

Detaylı

Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Pazarlama Programı Öğr. Gör. Cansu AYVAZ GÜVEN

Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Pazarlama Programı Öğr. Gör. Cansu AYVAZ GÜVEN Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Pazarlama Programı Öğr. Gör. Cansu AYVAZ GÜVEN Elektronik Pazarlama İnternet E-Pazarlama İnternet Nedir? İnternet, dünya üzerinde milyonlarca bilgisayarı birbirine bağlayan

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 01.12.2008 Sayı - 40

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 01.12.2008 Sayı - 40 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu.. BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Fransız Kredi Kuruluşu Agence Française de Développement tarafından KOBİ lere Yönelik Finansman İmkânları Seminer Raporu 13 Aralık 2005 - İstanbul

Fransız Kredi Kuruluşu Agence Française de Développement tarafından KOBİ lere Yönelik Finansman İmkânları Seminer Raporu 13 Aralık 2005 - İstanbul Fransız Kredi Kuruluşu Agence Française de Développement tarafından KOBİ lere Yönelik Finansman İmkânları Seminer Raporu 13 Aralık 2005 - İstanbul DİLARA SÜLÜN DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ AB MASASI

Detaylı

Gümrük ve D fl Ticaret Dan flmanl k Hizmetlerimiz

Gümrük ve D fl Ticaret Dan flmanl k Hizmetlerimiz Gümrük ve D fl Ticaret Dan flmanl k Hizmetlerimiz Türkiye de D fl Ticaret ve Gümrük Hakk nda Genel Bilgi 1980 lerden sonraki h zl ekonomik de iflim ile Türkiye nin D fl Ticaret hacmi büyük ölçüde artm

Detaylı

BĠZĠM MENKUL DEĞERLER A.ġ. 01.01.2015-30.06.2015 DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU

BĠZĠM MENKUL DEĞERLER A.ġ. 01.01.2015-30.06.2015 DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU A. GĠRĠġ BĠZĠM MENKUL DEĞERLER A.ġ. 01.01.2015-30.06.2015 DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU 1. BĠZĠM MENKUL DEĞERLER A.ġ. nin Faaliyet Konusu Bizim Menkul Değerler A.Ş. (Şirket), 31.07.1990 tarihinde Murad

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

II. AMAÇ ve HEDEFLER 6-STRATEJ K ALAN: B L fi M TEKNOLOJ LER 6.1.STRATEJ K AMAÇ: Hizmetlerin kaliteli, güvenli, verimli, h zl ve düflük maliyetle sunulmas d r. STRATEJ K HEDEF 6.1.a) Birimler aras tam

Detaylı

Deste inizle Daha Güçlüyüz! Alt n Sponsorluk Paketi. GBD ile ilgili Bilgi:

Deste inizle Daha Güçlüyüz! Alt n Sponsorluk Paketi. GBD ile ilgili Bilgi: Sponsorluk Dosyas Deste inizle Daha Güçlüyüz! lkini 2012 y l nda gerçeklefltirdi imiz ve 1300 den fazla kat l mc ya ev sahipli i yapt m z Uluslararas Gemi Brokerleri Yeme i nin ikincisini Bosphorus 2014

Detaylı

2007 Finansal Sonuçlar. Konsolide Olmayan Veriler (BDDK)

2007 Finansal Sonuçlar. Konsolide Olmayan Veriler (BDDK) 2007 Finansal Sonuçlar Konsolide Olmayan Veriler (BDDK) Halkbank Genel Bak fl > 1938 y l nda kuruldu. > Türkiye'nin ilk KOB bankas > Toplam aktiflerde %7,2 (a) pazar pay ile Türkiye'nin 7. (a) büyük bankas

Detaylı

Dr. Osman DEM RC * *Özellefltirme daresi Baflkan Yard mc s

Dr. Osman DEM RC * *Özellefltirme daresi Baflkan Yard mc s Elektrik Da t m Sektörü Özellefltirmesi 125 Elektrik Da t m Sektörü Özellefltirmesi Dr. Osman DEM RC * 03.03.2001 tarihinde yay mlanan 4628 say l Elektrik Piyasas Kanunu ile elektri in yeterli, kaliteli,

Detaylı

GRAFİK TASARIMCISI TANIM

GRAFİK TASARIMCISI TANIM TANIM Bir mesajı görsel yolla belirli bir hedef kitleye ulaştırmak amacıyla logo, afiş, büyük boy sokak afişi yani billboard, basın ilanı, ambalaj, kitap, dergi, tanıtım filmleri, çizgi film gibi iletişim

Detaylı

Özetlemek gerekirse, mali tablolar n enflasyona göre düzeltilmesinde uygulanmas gerekli temel usul ve esaslar afla daki flekilde özetlenebilir:-

Özetlemek gerekirse, mali tablolar n enflasyona göre düzeltilmesinde uygulanmas gerekli temel usul ve esaslar afla daki flekilde özetlenebilir:- e-nflasyon e-nflasyon Türkiye ekonomisinin 1976 y l ndan beri yaflad kronik yüksek enflasyon hepimizin yak ndan bildi i ekonomik ve sosyal etkileri yan nda yöneticiler ve ticari iflletme sahipleri aç s

Detaylı

3. SALON PARALEL OTURUM XII SORULAR VE CEVAPLAR

3. SALON PARALEL OTURUM XII SORULAR VE CEVAPLAR 3. SALON PARALEL OTURUM XII SORULAR VE CEVAPLAR 423 424 3. Salon Paralel Oturum XII - Sorular ve Cevaplar OTURUM BAfiKANI (Ali Metin POLAT) OTURUM BAfiKANI - Gördü ünüz gibi son derece demokratik bir yönetim

Detaylı

Finansal Planlama. Yönetim Teknikleri Eğitimi. 19 Haziran 2009. Kurumsal Yönetim. Sürdürülebilirlik Merkezi

Finansal Planlama. Yönetim Teknikleri Eğitimi. 19 Haziran 2009. Kurumsal Yönetim. Sürdürülebilirlik Merkezi Finansal Planlama Yönetim Teknikleri Eğitimi 19 Haziran 2009 Kurumsal Yönetim Sürdürülebilirlik Merkezi 09.00-09.30 Kayıt 9.30-11.00 Finansal piyasalar, şirket evlilikleri büyürken kurumsallaşmanın önemi

Detaylı

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015 Sponsorluk Dosyası Amaç ve Hedeflerimiz Vizyonumuz Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile ilişkili farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformda bir araya

Detaylı

Dünyada ve Türkiye de Güncel Verilerle HIV/AIDS. Hacettepe Üniversitesi AIDS Tedavi ve Araflt rma Merkezi (HATAM)

Dünyada ve Türkiye de Güncel Verilerle HIV/AIDS. Hacettepe Üniversitesi AIDS Tedavi ve Araflt rma Merkezi (HATAM) Dünyada ve Türkiye de Güncel Verilerle /AIDS Dr. Aygen Tümer Hacettepe Üniversitesi AIDS Tedavi ve Araflt rma Merkezi (HATAM) Dünyada /AIDS Dünya Sa l k Örgütü (DSÖ)/UNAIDS taraf ndan Aral k 2010 tarihinde

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

e-bülten STANBUL B LG ÜN VERS TES LET fi M FAKÜLTES REKLAMCILIK BÖLÜMÜ ADWORKERS YEN AJANS VE MÜfiTER LER YLE DD ALI!

e-bülten STANBUL B LG ÜN VERS TES LET fi M FAKÜLTES REKLAMCILIK BÖLÜMÜ ADWORKERS YEN AJANS VE MÜfiTER LER YLE DD ALI! 2007 3 ADWORKERS YEN AJANS VE MÜfiTER LER YLE DD ALI! stanbul Bilgi Üniversitesi Reklamc l k Bölümü 4. s n f ö rencilerinden oluflan AdWorkers reklam ajans, Türkiye nin önde gelen reklam ajanslar yla birlikte

Detaylı

Kocaeli Üniversitesi ktisadi ve dari Bilimler Fakültesi Ö retim Üyesi. 4. Bas

Kocaeli Üniversitesi ktisadi ve dari Bilimler Fakültesi Ö retim Üyesi. 4. Bas 1 Prof. Dr. Yunus Kishal Kocaeli Üniversitesi ktisadi ve dari Bilimler Fakültesi Ö retim Üyesi Tekdüzen Hesap Sistemi ve Çözümlü Muhasebe Problemleri 4. Bas Tekdüzen Muhasebe Sistemi Uygulama Tebli leri

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 08.11.2013 11:48:38

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 08.11.2013 11:48:38 / ULKER [] 08..203 :48:38 Özel Durum Açıklaması (Genel) 08..203 :47:25 Ortaklığın Adresi Kısıklı Mah. Ferah Cad. No: Büyük : Çamlıca Üsküdar İstanbul Telefon ve Faks No. : (022) 567 68 00 / (022) 30 28

Detaylı

Merhaba 3 Amaç 4 Hedef Kitle 5 Sayfa çerikleri ve lgili Bafll klar 6 Banner Kullan mlar Plan 01 7 Plan 02 8 Plan 03 9 Plan 04 10 Plan 05 11 Banner Ölçüleri ve Format Bilgileri Leader Board 12 Leader Board

Detaylı

Üniversite Hastaneleri Mali Sorunları ve Ortak Kullanım Yönetmeliği

Üniversite Hastaneleri Mali Sorunları ve Ortak Kullanım Yönetmeliği Üniversite Hastaneleri Mali Sorunları ve Ortak Kullanım Yönetmeliği Beklentiler Sorunlar Dr. A. Sadık Kılıçturgay ÜHBD Yönetim Kurulu Üyesi, ÜHB Geri Ödeme Çalışma Kurulu Üyesi Üniversite Hastaneleri Mali

Detaylı

Schindler Grup nsan Kaynaklar Politikas

Schindler Grup nsan Kaynaklar Politikas Schindler Grup nsan Kaynaklar Politikas Girifl Schindler Kurumsal nsan Kaynaklar ( K) politikas, Schindler'in çal flanlar ile ilgili önceliklerini tan mlamaktad r. Bu belge, Navigator kitapç nda anlat

Detaylı

RESMİ ÇÖZÜM ORTAĞI. Resmi Çözüm Ortağı MG GROUP İSTANBUL/ÜSKÜDAR HATAY/İSKENDERUN ADANA/SEYHAN MUĞLA/BODRUM HATAY/ANTAKYA. www.mggroupturkiye.

RESMİ ÇÖZÜM ORTAĞI. Resmi Çözüm Ortağı MG GROUP İSTANBUL/ÜSKÜDAR HATAY/İSKENDERUN ADANA/SEYHAN MUĞLA/BODRUM HATAY/ANTAKYA. www.mggroupturkiye. RESMİ ÇÖZÜM ORTAĞI Resmi Çözüm Ortağı MG GROUP İSTANBUL/ÜSKÜDAR HATAY/İSKENDERUN ADANA/SEYHAN MUĞLA/BODRUM HATAY/ANTAKYA www.mggroupturkiye.com MG GROUP KİMDİR? HAKKIMIZDA MG GROUP Olarak; Gerek iş ahlakımız

Detaylı

PROJE ODAKLI İŞ GELİŞTİRME; Kent Atölyeleri örneği

PROJE ODAKLI İŞ GELİŞTİRME; Kent Atölyeleri örneği PROJE ODAKLI İŞ GELİŞTİRME; Kent Atölyeleri örneği A.Faruk GÖKSU-ÇEKÜL Vakfı www.cekulvakfi.org.tr www.kentselyenileme.org ÇEKÜL Vakfı, kurulduğu günden bugüne kadar, Kendini Koruyan Kentler adı altında,

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Mehmet Akif AYDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı 1963 yılında Ankara'da doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. 20.10.1986

Detaylı

HİSSEDARLARI İÇİN GARANTİ

HİSSEDARLARI İÇİN GARANTİ HİSSEDARLARI İÇİN BANKASI HİSSE SENEDİ Garanti nin hisse senetleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsası nda (İMKB) GARAN sembolüyle işlem görmektedir. Hisseler, Londra Menkul Kıymetler Borsası Ana Piyasası

Detaylı

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 14.06.2014 15:46:12

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 14.06.2014 15:46:12 ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 14.06.2014 15:46:12 Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. Alikaya Sok. No: 5 Levent, Şişli-İstanbul Telefon ve Faks Numarası : Tel : 0212 317 94

Detaylı

İhraççı Rating. C Faktoring A.Ş. Finans Finansal Kiralama A.Ş. Aksa Enerji Üretim A.Ş. A+ Aktif Yatırım Bankası A.Ş. Akyürek Pazarlama Albaraka Türk

İhraççı Rating. C Faktoring A.Ş. Finans Finansal Kiralama A.Ş. Aksa Enerji Üretim A.Ş. A+ Aktif Yatırım Bankası A.Ş. Akyürek Pazarlama Albaraka Türk İhraççı Rating k Faktoring.Ş + k Finansal Kiralama.Ş. + (tur) kbank kfen Holding (TR) ksa Enerji Üretim.Ş. + ktif Yatırım Bankası.Ş. (Trk) kyürek Pazarlama BB+ lbaraka Türk BB- lternatif Bank lternatif

Detaylı

Finansal Hizmetler AKBANK

Finansal Hizmetler AKBANK sabanc holding 2006 faaliyet raporu 34 Finansal Hizmetler AKBANK Akbank, 2006 y lsonu itibariyle Türkiye'nin en de erli flirketi olmas n n yan s ra en kârl özel sektör bankas d r. Akbank, ayr ca yurt çap

Detaylı

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog KONYA KARAMAN BÖLGESİ BOŞANMA ANALİZİ 22.07.2014 Tarihsel sürece bakıldığında kalkınma,

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK nın II-17.1 Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken genel açıklamalar aşağıda bilginize sunulmaktadır: 1. Açıklamanın yapılacağı tarih itibarıyla

Detaylı

STRATEJ K V ZYON BELGES

STRATEJ K V ZYON BELGES STRATEJ K V ZYON BELGES BEYAZ K TAP S UNUfi Sivil toplum; demokrasi, insan haklar ve hukuk devleti kavramlar n n yerleflmesiyle ilgili taleplerden ekonomiyle ilgili endiflelere kadar sosyal yaflama dair

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ 2013/17 24/05/2013 A. BAŞVURULAR 1. Piyasası İhracı Nedeniyle Kurula Başvuran lar 1. Setur Servis Turistik (*) 2. Polgaz Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret (**) İhraç Edilecek

Detaylı

G ayrimenkul Yat r m Ortakl Olmak

G ayrimenkul Yat r m Ortakl Olmak G ayrimenkul Yat r m Ortakl Olmak CEYLAN Intercontinental ISTANBUL 15 Aral k 2011 Gayrimenkul Yat r m Ortakl klar (GYO), konut ve ifl/al flverifl merkezleri gibi büyük ölçekli gayrimenkul projelerinin

Detaylı

Uygulama Önerisi 1110-2: ç Denetim Yöneticisi- Hiyerarflik liflkiler

Uygulama Önerisi 1110-2: ç Denetim Yöneticisi- Hiyerarflik liflkiler Uygulama Önerileri 59 Uygulama Önerisi 1110-2: ç Denetim Yöneticisi- Hiyerarflik liflkiler Uluslararas ç Denetim Meslekî Uygulama Standartlar ndan Standart 1110 un Yorumu lgili Standart 1110 Kurum çi Ba

Detaylı

İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ DÜNYASI İÇİN TİCARİ BİLGİYE ERİŞİM NİSAN 2016

İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ DÜNYASI İÇİN TİCARİ BİLGİYE ERİŞİM NİSAN 2016 www.ekonomi.gov.tr İŞ DÜNYASI İÇİN TİCARİ BİLGİYE ERİŞİM NİSAN 2016 T. C. EKONOMĐ BAKANLIĞI 1 WEB PORTAL Ekonomi Bakanlığı hizmet ve faaliyetleri ile ilgili çok sayıdaki web sitesinin içeriği birleştirilerek

Detaylı

Finansal Hizmetler AKBANK

Finansal Hizmetler AKBANK sabanc holding 2005 faaliyet raporu 36 Finansal Hizmetler AKBANK Akbank, 2005 sonu itibariyle Türkiye nin en kârl özel sektör bankas olmas n n yan s ra, toplam kredilerde Türkiye nin en büyük bankas d

Detaylı

JOHN DEWEY DEN ATATÜRK E Ö RENC ANDI VE YURTTAfiLIK

JOHN DEWEY DEN ATATÜRK E Ö RENC ANDI VE YURTTAfiLIK Otopsi Cengiz Özak nc JOHN DEWEY DEN ATATÜRK E Ö RENC ANDI VE YURTTAfiLIK Amerikan And : Herkes için adalet ve özgürlükle bölünmez tek ulusa dayanan Cumhuriyet e ve bayra ma ba l olaca ma and içerim. Yer

Detaylı

Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi

Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi 30 Temmuz 2012 ĐÇĐNDEKĐLER Dönem Revizyon Notları........ 3 Derecelendirme Metodolojisi........ 5 Notların Anlamı.........

Detaylı

2015 YILI 3.ÇEYREK NET DÖNEM KARLARI

2015 YILI 3.ÇEYREK NET DÖNEM KARLARI MCT Danışmanlık 226-236 a.d. 711-852 a.d. 141 13 977 344-48 -414 133 25.191 44 10,0 59,6 Kiler Gıda -20.915-21.630 a.d. -134.455-40.330 a.d. -43.752 375 a.d. -69.788-7.380 15.336 6.594 658.292 169-124,5

Detaylı

5651 SAYILI YASANIN GEREKLER N TRCwifiZone LE UYGULAYIN

5651 SAYILI YASANIN GEREKLER N TRCwifiZone LE UYGULAYIN Her Yerden Kolay Internet Eriflimi ve Çözümleri 5651 SAYILI YASANIN GEREKLER N TRCwifiZone LE UYGULAYIN nternet Servisiniz Kontrolünüz Alt nda TRCwifiZone Nedir? TRCwifiZone; kablolu veya kablosuz internet

Detaylı

YEM Ödülleri 2008 YEM M MARIN LK YAPISI ÖDÜLÜ ALTIN ÇEKÜL YAPI ÜRÜN ÖDÜLÜ YEM MEDYA ONUR ÖDÜLÜ YEM M MAR TASARIM ÖDÜLLER www.yemodul.com YEM Ödülleri 2008 YEM M MARIN LK YAPISI ÖDÜLÜ ALTIN ÇEKÜL YAPI ÜRÜN

Detaylı

Bülten tarihi: Haziran 2010 Bülten No: 21

Bülten tarihi: Haziran 2010 Bülten No: 21 SİGORTA BROKERLERİ DERNEĞİ BÜLTENİ Bülten tarihi: Haziran 2010 Bülten No: 21 Dernek Kuruluş Tarihi: 1992 DERNEK HABERLERİ - Aksigorta A.Ş. Yöneticileri Üyelerimizi bir Koktey ile ağırladı; Aksigorta A.Ş.

Detaylı

Ders 13: DO RULAMA KAYNAKLARI

Ders 13: DO RULAMA KAYNAKLARI Do rulama kaynaklar nedir? Do rulama kaynaklar, göstergelerde belirtilen bilginin bulunabilece i kayna a iflaret eder. Bu bilgi kaynaklar ayn zamanda projenin belgelenmesinin bir parças n oluflturur. Göstergede

Detaylı

TEGEP 4. Eğitim ve Gelişim Zirvesi Katılım Raporu

TEGEP 4. Eğitim ve Gelişim Zirvesi Katılım Raporu 24 Kasım 2014 TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği www.tegep.org.tr / www.egitimveglisimzirvesi.com TOPLAM KATILIMCI SAYISI: 394 KATILIMCI PROFİLİ YÖNETİCİ UZMAN TEDARİKÇİ 24% 31% 45% 1 KATILIMCI

Detaylı

VOB- MKB 30-100 ENDEKS FARKI VADEL filem SÖZLEfiMES

VOB- MKB 30-100 ENDEKS FARKI VADEL filem SÖZLEfiMES VOB- MKB 30-100 ENDEKS FARKI VOB- MKB 30-100 ENDEKS FARKI VADEL filem SÖZLEfiMES VOB- MKB 30-100 ENDEKS FARKI VADEL filem SÖZLEfiMES Copyright Vadeli fllem ve Opsiyon Borsas A.fi. Aral k 2010 çindekiler

Detaylı

filetmelerde Ç DENET M N KURULMASI, ROLÜ VE ÖNEM

filetmelerde Ç DENET M N KURULMASI, ROLÜ VE ÖNEM filetmelerde Ç DENET M N KURULMASI, ROLÜ VE ÖNEM Ali Kamil UZUN / DRT Ba ms z Denetim ve SMMM A.fi. 403 404 1. Salon - Paralel Oturum VII - flletmelerde ç Denetimin Kurulmas, Rolü ve Önemi/Ali Kamil UZUN

Detaylı

Bir Müflterinin Yaflam Boyu De erini Hesaplamak çin Form

Bir Müflterinin Yaflam Boyu De erini Hesaplamak çin Form Bir Müflterinin Yaflam Boyu De erini Hesaplamak çin Form Bu formu, müflterilerinizden birinin yaflam boyu de erini hesaplamak için kullan n. Müflterinin ad : Temel formül: Yaflam boyunca müflterinin öngörülen

Detaylı

2008 FAALİYET RAPORU. Classified - Internal use

2008 FAALİYET RAPORU. Classified - Internal use İLETİŞİM ÇALIŞMA GRUBU 2008 FAALİYET RAPORU Classified - Internal use İletişim Çalışma Grubu Üyeleri Canan Kestane-Coca-Cola Bulent Ozan Diren-Dimes Haluk Oget-Tamek Alaaddin Guc-Targıd Pamir Bora Esinli-Tamek

Detaylı

Enflasyona Göre Düzeltilmiş Tarihi Maliyetli Enflasyona Göre Düzeltilmiş. Konsolide UFRS

Enflasyona Göre Düzeltilmiş Tarihi Maliyetli Enflasyona Göre Düzeltilmiş. Konsolide UFRS Tarihi Maliyetli ABANA ELEKTRO. -193,292 ADEL KALEMCİLİK 4,273,304 AFM FİLM 451,206 AFYON ÇİMENTO 2,653,663 AKAL TEKSTİL -9,648,135 AKBANK 883,884,000 1,140,761,000 -%23 870,225,000 1,151,550,000 -%24

Detaylı

MİLLETLERARASI ÖZEL HUKUK MEVZUATI

MİLLETLERARASI ÖZEL HUKUK MEVZUATI 6 15 MİLLETLERARASI ÖZEL HUKUK MEVZUATI Bandrol Uygulanmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 5. maddesinin 2. fıkrası çerçevesinde bandrol taşıması zorunlu değildir. Yay n No : 2840 Hukuk

Detaylı

Kurumsal Sosyal Sorumluluk CSR

Kurumsal Sosyal Sorumluluk CSR Kurumsal Sosyal Sorumluluk CSR Yönetici adayı: Fotokopiciye para kaptırmayan kişi Anadolu Üniversitesi Plan 1) Kurumsal Sosyal Sorumluluk 2) Neden Kurumsal Sosyal Sorumluluk? 3) AB KSS Standartları, SA8000

Detaylı

DOKAP EYLEM PLANI (2014-2018) YEREL DÜZEYDE KURUMSAL KAPASİTENİN GELİŞTİRİLMESİ

DOKAP EYLEM PLANI (2014-2018) YEREL DÜZEYDE KURUMSAL KAPASİTENİN GELİŞTİRİLMESİ DOKAP EYLEM PLANI (2014-2018) YEREL DÜZEYDE KURUMSAL KAPASİTENİN GELİŞTİRİLMESİ Eylem TAŞRA TEŞKİLATI KK 1.1 İl müdürlüklerinin eğitim ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim Aile ve Sosyal Politikalar Gıda Tarım

Detaylı