KOSOVA CUMHURİYETİ Prizren Belediyesi Belediye Başkanı No. 01/ Tarih:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KOSOVA CUMHURİYETİ Prizren Belediyesi Belediye Başkanı No. 01/ Tarih:"

Transkript

1 No. 01/ , tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda malzemelerin ( ekipmanların ) tedarik edilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Müdürlük için gerekli olan malzemelerin ( ekipmanların ) tedarik edilmesi iznine ilişkin tarihli Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir: 1. Bir A1 fotokopi makinesi, 2. İki tarayıcı, 3. Beş 0.3 rapidograf, 4. Beş 0.5 rapitograf, 5. Üç digjital fotoğraf makinesi, 6. Beş CAD program konfigürasyonlu bilgisayar, 7. Üç digjital ve on basit metre, 8. Oniki USB-16 GB, 9. İki diktafon, Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

2 No. 01/ Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri gereğince, Qavolli ailesinin evinde meydana gelen hasarların tespit edilmesi için komisyonun oluşturulmasına ilişkin Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 3 Haziran 2014 aşağıda yer alan karara varmıştır: KARAR I. Qavolli ailesinin evinde meydana gelen hasarların tespit edilmesi için profesyonel bir komisyon oluşturulup adlandırılmıştır: a. ŞAPM den Refki Musbegu, b. AGM den Naser Temaj ve c. MM den Enver Bytyqi. II. Kararın I. noktasında yer alan komisyonun görevleri şunlardır: 338/3 kadastro parselinde, Vatrat Shqiptare caddesinde bulunan ve komşusu tarafından hasara uğratıldığı iddia edilen Qavolli ailesinin evinde / binasının fiziki durumu ile ilgili profesyonel ve gerçekçi değerlendirmeler bulunmak. Yapılan değerlendirmelerden sonrasında komisyon söz konusu bina ile ilgili önerilerle birlikte yazılı rapor sunmalıdır. Komisyon, durum ile ilgili yasalar doğrultusunda başka faaliyetler de alabilir. III. Yasal tavsiye: Karar ile ilgili memnun olmayan taraf, kararı teslim aldığı günden 30 gün süre zarfında Şikayet Komisyonuna şikayete bulunma hakkına sahiptir. Kararın uygulanması için Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve yukarıda adlandırılanlar ilgilenecektir. Söz konusu karar ile ilgili Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü, yukarıda adlandırılanlar ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

3 No. 01/ , tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda belge başvuruları için ( softwere ) programın satın alınması ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Belediye web sayfasından belge başvuruları için ( softwere ) programın satın alınması iznine ilişkin tarihli Yönetim Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Sşz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

4 No. 01/ , tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda sağlık binaların tümünün dezenfeksiyonu iznine ilişkin Sağlık Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: sağlık binalarının tümünün dezenfeksiyonu iznine ilişkin tarihli Sağlık Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

5 Nr. 01/ Më , tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda yangın södürme cihazların doldurulması ve servisinin yapılması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Sağlık Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: sağlık binalarında bulunan yangın södürme cihazların doldurulması ve servisinin yapılması iznine ilişkin tarihli Sağlık Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

6 No. 01/ , tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda, Prizren de bulunan ortak av yerlerin yönetimin kullanıma verilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Prizren de bulunan ortak av yerlerin yönetimin kullanıma verilmesi iznine ilişkin tarihli Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. 1. Av yeri Rrafshi ha alanda, 2. Av yeri Sharri I ha alanda, 3. Av yeri Sharri II ha alanda, 4. Av yeri Koritniku ha alanda, 5. Av yeri Pashtriku ha alanda. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

7 No. 01/ , tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Pashtrik ve Koretnik orman alanında önticari ( kesme ) seyreltme için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Pashtrik ve Koretnik orman alanında önticari ( kesme ) seyreltmenin yapılması iznine ilişkin tarihli Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

8 No. 01/ , tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda, bazı ova yolların onarılması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Zojz, Medvec, Kobaj ve Zhur köylerinde 10 km uzunlukta ova yolların ( düzeltilmesi ) onarılması iznine ilişkin tarihli Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

9 No. 01/ Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Prizren in Profesyonel Tiyatrosuna maddi desteğin sağlanması için Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün sunmuş olduğu önerisini görüştükten sonra Belediye Başkanı 3 haziran 2014 tarihinde aşağıda yer alan kararı onaylamıştır: KARAR Madde yılı için öngörülen ( dört proje ) tiyatro propelerin gerçekleştirilmesine ilişkin masrafların karşılanması amacıyla Prizren in Profesyonel Tiyatrosuna maddi desteğin sağlanması ile ilgili tarihli Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle 7000 değerinde kaynakların verilmesine izin verilmiştir. Madde 2 Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinden- Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Madde 3 Kararın uygulanması için Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4 Söz konusu karar ile ilgili Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, Profesyonel Tiyatro ve Arşiv bilgilendirilmelidir. Madde 5 İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

10 No. 01/ Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Liria FK maddi desteğin sağlanması için Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün sunmuş olduğu önerisini görüştükten sonra 3 haziran 2014 tarihinde aşağıda yer alan kararı onaylamıştır: KARAR I. Kulübün ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Liria FK maddi desteğin sağlanması ile ilgili tarihli Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle 8290 değerinde maddi kaynakların verilmesine izin verilmiştir. II. III. IV. Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinden Prizren Belediyesinin sübvansiyon pozisyonundan karşılanacaktır. Kararın uygulanması için Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu karar ile ilgili Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, Liria FK ve Arşiv bilgilendirilmelidir. V. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

11 No. 01/ Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Belediye cep telefonu ağına SÇM çalışanların cep telefon numaralarının da dahil edilmesi iznine ilişkin Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 3 haziran 2014 tarihinde aşağıda yer alan kararı onaylamıştır: KARAR Madde 1 Belediye cep telefonu ağına SÇM çalışanların cep telefon numaralarının da dahil edilmesi ve abonelik ücretin karşılanması için maddi kaynakların iznine ilişkin Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü önerisi onaylanmıştır ve böylelikle gerekli olan maddi kaynakların verilmesine izin verilmiştir. Madde 2 Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinden nin sübvansiyon pozisyonundan karşılanacaktır. Madde 3 Kararın uygulanması için Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü, IT ofisi ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4 Söz konusu karar ile ilgili Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğüve Arşiv bilgilendirilmelidir. Madde 5 İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

12 No. 01/ Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Kosova Emekliler Derneğine maddi desteğin sağlanması için kaynakların iznine ilişkin Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 3 haziran 2014 tarihinde aşağıda yer alan kararı onaylamıştır: KARAR Madde 1 Derneğin Kuruluşunun 60. Yılı vesilesiyle organizasyonun yapılması için maddi desteğin sağlanması ile ilgili Prizren şubesi - Kosova Emekliler Derneğin talebi doğrultusunda Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle 1000 değerinde kaynakların verilmesine izin verilmiştir. Madde 2 Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinin n sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Madde 3 Kararın uygulanması için Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4 Söz konusu karar ile ilgili Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, Drenek ve Arşiv bilgilendirilmelidir. Madde 5 İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

13 No. 01/ Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri gereğince cinsiyet Konuları Dairesi sunmuş olduğu öneriden sonra 3 Haziran 2014 tarihinde aşağıda yer alan kararı almıştır: KARAR I. Kosova savaşında tecavüze uğrayan kadınlar için Uluslararası adalet istiyoruz adlı dilekçenin gerçekleştirilmesi için Belediye yönetimin oluşturulup adlandrılmıştır. Komisyon üyeleri olara aşağıda yer alan isimler adlandırılmıştır: a.,, b. Cinsiyet eşitliği yetkilisi Mybezhel Zhuri, c. Dora e Dores STK dan Luljeta Abdiq, d. Femra per Femren STK dan Drita Vukshina, e. Prizren Belediye Meclis üyesi Ajshe Shala, f. Prizren Belediye Meclis üyesi Fahrije Bytyqi, g. Belediye Bölgesel İstatistik Ofisinden Hasan Gjonbalaj, II. Kararın I. noktasında yer alan komisyon Cinsiyet Eşitliği Ajansı ve yürürlükte olan diğer yasalarca çıkan yönergelere göre haremet edecektir. Kararın uygulanması için Cinsiyet Eşitliği Ofisi ve yukarıda adlandırılanlar ilgilenecektir. Söz konusu karar ile ilgili Cinsiyet Eşitliği Ofisi, yukarıda adlandırılanlar ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

14 No. 01/ , tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda ofis ihtiyaçların giderilmesi için bir aracın satın alınması ile ilgili ihalenin ilan edilmesine ilişkin Topluluklar ve Geri Dönüş Ofisin önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır. Ofis ihtiyaçların giderilmesi için (jeep) aracın satın alınması iznine ilişkin tarihli Topluluklar ve Geri Dönüş Ofisin önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Topluluklar ve Geri Dönüş Ofisi ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Topluluklar ve Geri Dönüş Ofisi, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 7 Nisan 2015 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Gernqar KB ve Lubizhda şehrin KB Dardania 2 Düzenleme Planına göre yeniden parselleştirilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. No. 01/06-135464, 30.9.2014 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda yatay, dikey işaretlerin ve yol bariyerlerin yerleştirilmesi ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu

Detaylı

KARAR. 2. Proje, sayılı Yönetim Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. 4. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

KARAR. 2. Proje, sayılı Yönetim Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. 4. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer. No. 01/011-1354 Yönetim Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra Belediye Başkanu 17 Ocak 2017 tarihinde aşağıda yer alan karara vardı: 1. Prizren Belediyesinde Sivil Durumla ilgili elektronik arkivin kurulumu

Detaylı

Belediye Başkanı No. 01/ Tarih:

Belediye Başkanı No. 01/ Tarih: No. 01/011-123407 Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası ve Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi gereğince Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 14 Temmuz

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 3 Şubat 2015 tarihinde düzenlediği toplantıda Kamu Hizmetler Müdürlüğü çalışmalarının bakımı için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler

Detaylı

Belediye Başkanı No. 01/06-86207 Tarih: 19.5.2015

Belediye Başkanı No. 01/06-86207 Tarih: 19.5.2015 , 19 Mayıs 2015 tarihinde belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Romaje köy yolun inşaa edilmesi ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisi görüşüldü ve

Detaylı

S O N U Ç. Sonucun uygulanması için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U Ç. Sonucun uygulanması için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 28.10.2014 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda 2015 yılı için mazot yakıtı ile donatılması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan

Detaylı

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Madde 4

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Madde 4 Belediye Tüzüğün 27. maddesi, 1. fıkrası, 77. maddesi, 1. fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. maddesi, 2. fıkrası, c noktası, 40. maddesi, 2. fıkrası, b noktası, 24. maddesi, 1. fıkrası gereğince

Detaylı

Madde 2 Kararın 1. Maddesinde yer alan komiyonun görevleri Haziran gösterilerini organize etmek olucaktır.

Madde 2 Kararın 1. Maddesinde yer alan komiyonun görevleri Haziran gösterilerini organize etmek olucaktır. Belediye Tüzüğün 27. Maddesi, 1. Fıkrası, 58. Maddesi, 2. Fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. Maddesi, 1. Fıkrası ve 51. Maddesi, 2. Fıkrası gereğince Belediye Başkanı 15 Mayıs 2014 tarihinde düzenlediği

Detaylı

BELEDİYE BÜTÇE KAYNAKLARIN İZNİNE İLİŞKİN KARAR. Madde 1

BELEDİYE BÜTÇE KAYNAKLARIN İZNİNE İLİŞKİN KARAR. Madde 1 Belediye Tüzüğün 25. Maddesi, 1. Fıkrası, c noktası, 27. Maddesi, 1. Fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. Maddesi, 40. Maddesi, 1. Fıkrası, c noktası gereğince, Belediye Meclis üyelerin şehir dışında

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdülü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdülü ü ilgilenecektir. No. 01/06-resmi Tarih: 4.12.2012 4.12.2012 tarihinde Belediye müdürleri ile yapm oldu u toplant da, çal anlar, Belediye Meclis üyeleri ve bölgesinde özel ihtiyaçlar olan çocuklara da t lmas için 2013 y

Detaylı

KARAR. 2. Proje, sayılı Kamu Hizmetler Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir.

KARAR. 2. Proje, sayılı Kamu Hizmetler Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. No. 01/011-27907 Yerel Öz Yönetimin 03/L-040 sayılı Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası (28/ 2008 Kamu Hizmetler Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 14 Mart 2017 tarihinde aşağıda yer alan karara

Detaylı

DENETLEME KURULUNA ÖNERİDE BULUNARAK

DENETLEME KURULUNA ÖNERİDE BULUNARAK PRİZREN BELEDİYE MECLİSİ No. 01/06-134146 Belediye Meclisi diğerleri yanı sıra 28.2.2007 tarihli ve 02/07 sayılı Belediye Meclisin Kültür ve Spor binaların yönetimin denetleme kurulunun kararının değiştirilmesi

Detaylı

Madde 1. Madde 2. Madde 3

Madde 1. Madde 2. Madde 3 Republika e Kosovës Republika Kosova- Kosova Cumhuriyeti Komuna e it Opština Belediyesi Yerel Özyönetim Yasası nın 12. Maddesi, 2. fıkrası, d noktası ve Belediye Tüzüğün 27. Maddesi, 1. Fıkrası gereğince

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye, Ekonomi ve Geli im Müdürlü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye, Ekonomi ve Geli im Müdürlü ü ilgilenecektir. , 7.3.2012 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapm oldu u toplant da, nin baz salon ve ofislerinin onar m ve badana yap lmas için ihalenin ilan izni ile ilgili Yönetim Müdürlü ün 22.2.2012 tarihli önerisi

Detaylı

BÜTÇE DEN KAYNAKLARIN Z N VER LMES YLE LG L KARAR. Madde 1

BÜTÇE DEN KAYNAKLARIN Z N VER LMES YLE LG L KARAR. Madde 1 Prizren Belediye Tüzü ün 51. maddesi ve Yerel Özyönetim Kanunun 13. ve 58. maddeleri, b nokas gere ince, Reçana köyünde düzenlenen futbol turnesinin organizasyonu için maddi deste in sa lanmas ile ilgili

Detaylı

KAMU YARARIN İLAN EDİLMESİ İÇİN KARAR

KAMU YARARIN İLAN EDİLMESİ İÇİN KARAR Belediye Tüzüğün 27. maddesi, Belediye Gayrimenkul Mülkiyetin Değiştirilmesi ve Kullanıma verilmesi Yasasının 14. maddesi, 1. fıkrası, 1. noktası uyarınca Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. maddesi, d noktası

Detaylı

Madde 1. Madde 1. Madde 2

Madde 1. Madde 1. Madde 2 Prizren Belediye Tüzüğün 27. maddesi, 1. fıkrası, Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. madesi, c noktası, 14. maddesi, 1. fıkrası, 40. maddesi, 3. fıkrası ve Belediye gayrimenkul mülkiyetin değiştirilmesi, kullanıma

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. No. 01/06-47048, 6.5.2014 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda birkaç yerel yolun inşaa edilmesi projesinin tasarlanması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün

Detaylı

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. , 17.6.2014 tarihinde düzenlediği oturumunda, Yönetim Müdürlüğün, nde UÇK Savaş Anıtların bakımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Yönetim Müdürlüğün, 11.06.2014

Detaylı

Belediye Eğitim Müdürlüğü Veliler Kurulu (Konseyi) 200,00 700,00 700,00 //////////// 1.200,00 1.200,00 250,00 900,00 500,00 300,00 1.

Belediye Eğitim Müdürlüğü Veliler Kurulu (Konseyi) 200,00 700,00 700,00 //////////// 1.200,00 1.200,00 250,00 900,00 500,00 300,00 1. Prizren Belediyesinin 2012-2014 Döneminde Cinsiyet Eşitliği Hakkında Eylem Planı EĞİTİM ALANI Stratejik amaç: Kadın ve kızların kaliteli eğitime erişiminin sağlanması Objektifler 1. İlk ve orta öğretimde

Detaylı

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. , 8.4.2014 tarihinde düzenlediği oturumunda, Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, Aşağı Sırbiça-Pirana da atık kanalizasyonu inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu:

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :283 KARAR 283 : Ahmet Bahri YALAZ, Mehmet BİLGİN, Bülent ONAT ve Zeki ALDI nın mazeretlerinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :284 KARAR 284 : İlçenin Barbaros

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 297 KARAR 297: Meclis i Yılmaz KARAKOYUNLU, Çağlagül ÖZÇELİK, Mehmet BİLGİN, Bülent ONAT ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 298 KARAR 298 : İlçenin

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE (1)- Bu yönetmelik Yazı İşleri Müdürlüğü nün görev ve

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 28.05.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 01 İMAR PLANLAMA VE GECEKONDU KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 28.05.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 01 İMAR PLANLAMA VE GECEKONDU KOMİSYONU RAPORU SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 28.05.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 01 İMAR PLANLAMA VE GECEKONDU KOMİSYONU RAPORU KONU : Adil-Mimar Sinan Mahalleleri 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlü ü ilgilenecektir. 23.10.2012 tarihinde Belediye müdürleri ile yapm oldu u toplant da, ehirde meydanlar n, kald r mlar n, yollar n, köylerdeki meydanlar n, kald r mlar n, yollar n ve meydanlar n, ye il alanlar n ve dekoratif

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 01.03.2016 KARAR NO: 40 Belediye Meclisinin 07.05.2014 tarih ve 10 sayılı kararlarıyla ihdas edilen, Tuşba Belediyesi norm

Detaylı

Elif Derya CANBULUT Divan Katibi

Elif Derya CANBULUT Divan Katibi T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI loplantı Yılı 2019 Toplantı Ayı 03/MART Toplantı Tarihi ve Günü 01-03-2019 /Cuma İlgili Müdürlük KEN TSEL TASARIM M ÜDÜRLÜĞÜ Karar No 62 Evrakın Özü İmar Planı Revizyonu

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 4 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 4 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA MECLİSİ Tarih : 07.02.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 4 KONU : İptal-İhdas. üzere Komisyonumuza havale edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 27/01/2012 tarih ve 116 sayılı teklifi üzerinde

Detaylı

HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018 / 02 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Yetki Verilmesi (SULTANBEYLİ95). Komisyonumuza havale edilen Strateji Geliştirme Müdürlüğü nün 19/01/2018 tarih ve 36 sayılı teklifi

Detaylı

KABUL EDİLMEZLİK KARARI

KABUL EDİLMEZLİK KARARI Priştine, 12 Temmuz 2012 Nr. Ref.: RK 273/12 KABUL EDİLMEZLİK KARARI Başvuru No: KI 39/12 Başvurucu Selver Dërmaku Kosova Cumhuriyeti Yüksek Mahkemesi nin A.nr. 639/2011 sayı ve 23 Eylül 2011 tarihli kararı

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BAŞKANLIĞI Tarih. 08.06.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 KONU : İptal-İhdas. edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/05/2010 tarih ve 405 sayılı teklifi üzerinde komisyonumuzca inceleme

Detaylı

DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı;

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 13.11.2015 2015/625 13.11.2015 2015/626 13.11.2015 2015/627 13.11.2015 2015/628 RAPOR/GÜNDEM NO 01: Araştırma Geliştirme ve Dış İlişkiler Müdürlüğünün Doğu Akdeniz Kalkınma

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 04.01.2016 KARAR NO: 1 5393 sayılı Belediye Kanunun 20. Maddesi, Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6.maddesi hükmü çerçevesinde

Detaylı

T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK

T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK 1 ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar, Temel

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.07.2016 Kararın Nosu : 72 Meclis Üyelerinden Hüseyin ERTUĞRUL bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi' nden istifa etmiş olduğundan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24.maddesi ile

Detaylı

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV,YETKĠ,SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV,YETKĠ,SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV,YETKĠ,SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Ġlkeler

Detaylı

KABUL EDİLMEZLİK KARARI

KABUL EDİLMEZLİK KARARI Priştine, 14 Şubat 2013 Nr. Ref.: RK 381/13 KABUL EDİLMEZLİK KARARI Başvuru No: KI24/11 Başvurucu Ali Buzhala Prizren Bölge Mahkemesi nin Ac. nr. 593/2010 sayı ve 20 Ocak 2011 tarihli kararı hakkında anayasal

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 17.08.2015 2015/471 RAPOR/GÜNDEM NO 01: Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanlığının Mülkiyeti Büyükşehir Belediyemize ait şehrimizin muhtelif yerlerinde bulunan 75 adet

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi DERNEK İKTİSADİ İŞLETME KURULUŞ Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 602 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca kısmen güncellenmiş

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 27 KARAR 27- İlçemiz, Yelaltı Mahallesi 664 ada 3 parsel ve 247 ada 14 parselde yapılan ve Belediye Meclisimizin 06.08.2010 tarih 194 sayılı kararı ile uygun bulunan 1/1000 ölçekli Uygulama

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :1 08/01/2019 Konu : 15 Temmuz Şehitler Meydanı MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :1 08/01/2019 Konu : 15 Temmuz Şehitler Meydanı MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU Sayı :1 08/01/2019 15 Temmuz Şehitler Meydanı Belediye Meclisimizin 03/01/2019 tarihli toplantısında Meclis Plan ve Bütçe Komisyonumuza havale edilen 15 Temmuz Şehitler Meydanı

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU MECLİSİ Tarih : 06.09.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU KONU : Ödenek Aktarma. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 05.09.2011 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU. Tarih: İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Esat GÖYÜK İmar Kom.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU. Tarih: İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Esat GÖYÜK İmar Kom. 7 J ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Tarih:29.06.2015 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI TALEP SAHİBİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM MADDESİ TALEP KONUSU

Detaylı

Dilekçe ve ekleriyle beraber müracaat. Müracaat dosyası ve eklerinin uygunluğu incelenir. Evet. Belgelerde uygunsuzluk var mı?

Dilekçe ve ekleriyle beraber müracaat. Müracaat dosyası ve eklerinin uygunluğu incelenir. Evet. Belgelerde uygunsuzluk var mı? İFRAZ - TEVHİT UYGULAMASI Dilekçe ve ekleriyle beraber müracaat GEREKLİ BELGELER Serbest çalışan bir Harita Mühendisi tarafından hazırlanan teknik dosya 1.Dilekçe 2.Güncel Tapu Kaydı 3.Güncel İmar Çapı

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

KAYITTAN DÜŞÜRME KARARI

KAYITTAN DÜŞÜRME KARARI Priştine, 5 Temmuz 2013 Nr. Ref.: RK456/13 KAYITTAN DÜŞÜRME KARARI Başvuru No: KI16/13 Başvurucu Priştine merkezli Morina Films Müdürü Armond Morina Priştine Ticaret Bölge Mahkemesi nin II C. Nr. 13/2011

Detaylı

KOMİSYON ÜYELERİ. (İmza) (İmza) (İmza) Komisyon Raporu üzerinde meclisçe yapılan müzakerelerden sonra;

KOMİSYON ÜYELERİ. (İmza) (İmza) (İmza) Komisyon Raporu üzerinde meclisçe yapılan müzakerelerden sonra; T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ :ŞUBAT 2016 BİRLEŞİM :4 OTURUM :1 TOPLANTI TARİHİ :05.02.2016 GÜNDEM MADDE NO :2 KARAR NO :29 ÖZÜ :ANTAKYA BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.01.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.01.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.01.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İptal-İhdas. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 07/01/2013 tarihli oturumunda

Detaylı

İŞ YERİN DOLDURULMASI İÇİN KONKUR

İŞ YERİN DOLDURULMASI İÇİN KONKUR Republika e Kosovës Republika Kosova- Kosova Cumhuriyeti Komuna e Prizrenit Opština Prizren Prizren Belediyesi No. 01-111-140680 Tarih: 09.10.2017 Kosova sivil hizmeti istihdam süreci için 02/2010 sayılı

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 37 KARAR 37 İlçenin Altıntaş Mahallesi, 509 ada, 13 ve 14 parsel sayılı, Hazine adına kayıtlı taşınmazların E:0.10, hmax: 6.50 m yapılaşma şartı ile Spor Alanı olarak düzenlenerek imar ada sınırlarının

Detaylı

02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 1- Odunpazarı Belediyesinin 2015 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı ile ilgili Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ îmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ îmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA A(o\ T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ îmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü i ' m m C ı ;?! ' K ' EXP02016 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03- t> cw - 3 '2 -

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU RAPOR NO : 13 KONU : Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Yönetmeliği Belediye Meclisi nin 11.02.2019 tarihli birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mezarlıklar Dairesi

Detaylı

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu yönerge, Karamanoğlu

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 01.08.2016 Karar No : 84 Karar Konusu : Komisyonlara havale edilen konular. İsmail YAĞCI(Katılmadı)-Yavuz KÖK-Bünyamin TÜRKCAN(Katılmadı) Meclis Üyelerinin 01.08.2016 tarihli vermiş oldukları

Detaylı

KAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR VE TEMEL İLKELER

KAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR VE TEMEL İLKELER KAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR VE TEMEL İLKELER Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Kaş Belediye Başkanlığı Yazı

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.11.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Çalışma Yönetmeliği. Komisyonumuza havale edilen İnsan Kaynakları

Detaylı

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1-

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ KADIN SIĞINMA EVİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİĞİ BÖLÜM I GENEL HÜKÜMLERİ

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ KADIN SIĞINMA EVİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİĞİ BÖLÜM I GENEL HÜKÜMLERİ TEPEBAŞI BELEDİYE MECLİSİNİN 06.09.2012 TARİH VE 179 SAYILI MECLİS KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ KADIN SIĞINMA EVİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİĞİ BÖLÜM I GENEL HÜKÜMLERİ AMAÇ

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Basın

Detaylı

Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi

Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi T.C. ANTALYA DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS KARARI Birleşim 1 0. ' Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi Zafer YÖRÜK Bekir DİKMEN Arzu YILDIRIM Oturum 1. Karar Tarİ.hİ: Saati 02/10/2018-14:00

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU. Sayı :11 11/09/2018 Konu :Yönetmelik Değişikliği MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU. Sayı :11 11/09/2018 Konu :Yönetmelik Değişikliği MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU Sayı :11 11/09/2018 Yönetmelik Değişikliği Belediye Meclisi nin Eylül ayı toplantısı 06/09/2018 tarihli birleşiminde Meclis Hukuk ve Mevzuat Komisyonuna havale olunan

Detaylı

2015 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ

2015 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ 2015 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ (27.7.2015 R.G. 118 A.E. 496 Sayılı Tüzük) BAKANLIKLARIN KURULUŞ İLKELERİ YASASI (57/1977, 25/1982, 76/1989, 26/1991, 28/1992, 40/1993, 18/1994, 4/1996, 24/1999,

Detaylı

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 05/10/2018 KARAR NUMARASI : 24

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 05/10/2018 KARAR NUMARASI : 24 TARİHİ : 05/10/2018 NUMARASI : 24 : Hisseli taşınmazların satışı. Meclis Üyeleri : Adem KALKAN, Kenan ERTUÇ, Yusuf EREN, Muharrem DÜNDAR, Çukurkuyu Belediyesi Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20.

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.10.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 9 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.10.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 9 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.10.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 9 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA KONU : 2012 Mali Yılı Hizmet Ücret Tarifesi. TEKLİFİN

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :459 KARAR 459: Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Çağlagül ÖZÇELİK TUNÇ, Aytül TOKGÖZLÜ ve Ali Haydar YILDIRIM ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :460

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 205/3 Konu: Ödüllendirme. Evrak No: 3434 Özet: Tepebağ Kültür Spor Kulübü Derneği U-7 Futbol Takımının başarılı sporcularının ödüllendirilmesi. 02/03/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonlarımıza

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 324 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 324 SAYILI KARARI ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 03.08.2018 TARİH VE 324 SAYILI KARARI Gündemin 21. Maddesi Karar No. 324 Özü: Ticaret kullanımlı 13107 ada 6 parselin Akaryakıt ve Servis İstasyonu Alanına dönüştürülmesine

Detaylı

KABUL EDİLMEZLİK KARARI

KABUL EDİLMEZLİK KARARI Priştine, 13 Haziran 2011 Nr.ref: RK 120/11 KABUL EDİLMEZLİK KARARI Dava no: KI 124/10 Başvurucu Shkurte Krasniqi Kosova Yüksek Mahkemesi A.nr.771/2010 sayı ve 27 Ekim 2010 tarihli kararının Anayasaya

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.01.2012 HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Fazla Çalışma Ücreti. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin

Detaylı

2012 YILI FAALİYET RAPORU

2012 YILI FAALİYET RAPORU T.C. İZMİR KARABAĞLAR BELEDİYESİ Yazı İşleri Müdürlüğü 2012 YILI FAALİYET RAPORU Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 sayılı Belediye Kanunu nun 48. Maddesi gereğince Başkan Yardımcısı kanalı ile Belediye Başkanına

Detaylı

KABUL EDİLMEZLİK KARARI

KABUL EDİLMEZLİK KARARI Priştine, 14 Şubat 2012 Nr. Ref.: RK191/12 KABUL EDİLMEZLİK KARARI Dava No: KI 64/11 Başvurucu Feti Gashi Kosova Yüksek Mahkemesi nin Rev. Nr. 184/2008 sayı ve 27 Ocak 2009 tarihli kararının Anayasaya

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 131 KARAR 131- Meclis Üyesi Ali Muzaffer TUNÇAĞ ve Mehmet DUMAN ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 132 KARAR 132 Yarımada Belediyeler Birliği nin

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi BANKA ŞUBE AÇMA Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 602 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca kısmen güncellenmiş olmakla beraber,

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 204/2 Evrak No: 6687 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli. "3/0/204 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 1- RAPOR/GÜNDEM NO 01: Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının İSKEP Projesi kapsamında, pilot illerdeki proje koordinatörleri olarak Kültür ve Sosyal İşler Dairesi

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI BELEDĠYE HĠZMETLERĠNE GÖNÜLLÜ KATILIM YÖNETMELĠĞĠ

T.C. TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI BELEDĠYE HĠZMETLERĠNE GÖNÜLLÜ KATILIM YÖNETMELĠĞĠ T.C. TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI BELEDĠYE HĠZMETLERĠNE GÖNÜLLÜ KATILIM YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Büyükşehir Belediye

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON VE DANIŞMANLIK OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

FIRAT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON VE DANIŞMANLIK OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar FIRAT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON VE DANIŞMANLIK OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Fırat Üniversitesine bağlı olarak kurulan Proje

Detaylı

GÖREV TANIMLARI T.C. GEBZE BELEDİYESİ PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

GÖREV TANIMLARI T.C. GEBZE BELEDİYESİ PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev, Çalışma

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.02.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 03 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.02.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 03 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 03 KONU : Kadro İhdası. edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 20/01/2015 tarih ve 107 sayılı teklifi üzerinde neticesinde; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018/ 12 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018/ 12 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.09.2018 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018/ 12 RAPORU KONU : Ek Bütçe( Aydos 2.Etap)-2. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 03/09/2018 tarihli oturumunda

Detaylı

KABUL EDİLMEZLİK KARARI

KABUL EDİLMEZLİK KARARI Priştine, 12 Aralık 2011 Nr. Ref.: RK169/11 KABUL EDİLMEZLİK KARARI Dava No: KI 17/11 Başvurucular Shefkat Perdibuka ve Suhejla Morina Kosova Yüksek Mahkemesinin Rev. nr. 228/2007 sayı ve 13 Mayıs 2010

Detaylı

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI. SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ, SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI. SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ, SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ, SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Ġlkeler

Detaylı

ÇANAKKALE BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

ÇANAKKALE BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM 1 ÇANAKKALE BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1)Bu Yönergenin amacı; Çanakkale Belediyesi Özel Kalem

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :312 KARAR 312 : Belediye Meclisimizin 04/04/2015 tarih 144 sayılı, 01/06/2015 tarih 213 sayılı, 04/01/2016 tarih 10 sayılı kararlarının iptaline, 1077 ada üzerinde bulunan parsellerle ilgili

Detaylı

İZMİR R KALKINMA AJANSI

İZMİR R KALKINMA AJANSI İZMİR R KALKINMA AJANSI MALİ DESTEK PROGRAMLARI 2008 YILI PROJE TEKLİF ÇAĞRILARI İZMİR R KALKINMA AJANSI 2008 MALİ DESTEK PROGRAMLARI Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği (Resmi

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Nakliye Bedelinin Ödenmesi. Komisyonumuza havale edilen Destek Hizmetleri Müdürlüğü nün 12/10/2011 tarih ve 965 sayılı

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi ANONİM ŞİRKET ŞUBE AÇILIŞI Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 602 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca kısmen güncellenmiş olmakla

Detaylı

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR Amaç MADDE 1-(1) Bu yönetmeliğin amacı; Tepebaşı Belediyesi

Detaylı

T.C. V* ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. V* ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. V* ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Expo İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü Sayı : 90852262-301.03- f ^ 0 ^. /06/2015 Konu: Kepez 27736 ada 1 parsel UİP. BAŞKANLIK MAKAMINA

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

T.C. SİNCAN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. SİNCAN BELEDİYE MECLİSİ KARAR NO: 189 02.10.2015 K A R A R Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kuruluş, görev, yetki, sorumluluk ve çalışma esaslarına ilişkin hazırlanan yönetmelik ile ilgili Hukuk ve Tarifeler Komisyonu ile Plan ve Bütçe

Detaylı

KABUL EDİLMEZLİK KARARI

KABUL EDİLMEZLİK KARARI Priştine, 12 Aralık 2011 Nr. Ref.: RK175/11 KABUL EDİLMEZLİK KARARI Dava No: KI 92/11 Başvurucu Muhamet Bucaliu Devlet Savcılığının KMLC. nr. 37/11 sayı ve 2 Haziran 2011 tarihli tebligatının Anayasaya

Detaylı

KABUL EDİLMEZLİK KARARI

KABUL EDİLMEZLİK KARARI Priştine, 1 Aralık 2011 Nr. Ref.: RK154/11 KABUL EDİLMEZLİK KARARI Dava No: KI 48/10 Naser Rexhepi Ticaret Bölge Mahkemesinin VI.C. nr. 54/2003 sayı ve 15 Nisan 2003 tarihli kararının Anayasaya uygunluğunun

Detaylı

Arsa Mesken. Ticaret Alanı. Ticaret Alanı ,4 Arsa Konut Alanı 18

Arsa Mesken. Ticaret Alanı. Ticaret Alanı ,4 Arsa Konut Alanı 18 TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığından: Madde 1- İhalenin Konusu: Belediyemize ait aşağıda bilgileri verilen, 33 (OtuzÜç) adet taşınmaz satış ihalesidir. Sıra Mevkii (Adres)

Detaylı

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET VE PROJELERİ

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET VE PROJELERİ COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET VE PROJELERİ 1- BELEDİYEMİZ TEKNİK BİRİMLERİNİN İHTİYAÇ DUYDUĞU COĞRAFİ VERİLERİN BENTLEY CBS EKLENTİSİ İLE SUNULMASI: İhtiyaç duyulan coğrafi verilerin

Detaylı