SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir."

Transkript

1 No. 01/ , tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda birkaç yerel yolun inşaa edilmesi projesinin tasarlanması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: SONUÇ yerel yollarının birkaçının inşaa edilmesi projesinin tasarlanması iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle aşağıda yer alan yolların inşaat projelerinin tasarlanması için ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir: a. Malësi e Vërrinit köyünde yerel yolların inşaat projesi, b. Nashec köyünde yerel yolların inşaat projesi, c. Kushtrim köyünde yerel yolların inşaat projesi ve d. Prizren Hajdar Shala yolun inşaat procesi. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

2 No. 01/ Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Belediye yetkilisi Ramadan Tafallari nin Estonya da resmi ziyarete bulunması ve gündeliğinin ödenmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 6 Mayıs 2014 tarihinde aşağıda yer alan kararı onaylamıştır: KARAR Madde 1 Su ve çöp atık yönetimine özel olarak odaklanılan çevre alanında başarılı tecrübe ve uygulamaları tanımayı amaçlayan UN- HABITAT tarafından düzenlenen eğitim ziyaretine katılması amacıyla Belediye yetkilisi Ramadan Tafallari nin Estonya da resmi ziyarete bulunması iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır. Eğitim ziyareti Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir böylelikle yukarıda adı geçene resmi ziyarete bulunması ve gündeliğinin karşılanmasına izin verilmiştir. Madde 2 Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinden Kamu Hizmetler Müdürlüğün sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Madde 3 Kararın uygulanması için Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4 Söz konusu karar ile ilgili Kamu Hizmetler Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, yukarıda adı geçen ve arşiv bilgilendirilmelidir. Madde 5 İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

3 No. 01/ Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Belediye yetkilisi Nezir Rexhepi nin Japonya ya resmi ziyarete bulunması ve gündeliğinin karşılanması iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 6 Mayıs 2014 tarihinde aşağıda yer alan kararı onaylamıştır: KARAR Madde 1 Sağlıklı bir toplum için atık yönetimi kapasitelerinin arttırılmasını amaçlayan ve JICA tarafından düzenlenen eğitim ziyaretine katılması amacıyla Belediye yetkilisi Nezir Rexhepi nin Japonya ya resmi ziyarete bulunması iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır. Eğitim ziyareti Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir, böylelikle yukarıda adı geçene resmi ziyarete bulunması ve gündeliğinin karşılanmasına izin verilmiştir. Madde 2 Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinden Kamu Hizmetler Müdürlüğün sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Madde 3 Kararın uygulanması için Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4 Söz konusu karar ile ilgili Kamu Hizmetler Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, yukarıda adı geçen ve arşiv bilgilendirilmelidir. Madde 5 İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer..

4 No. 01/ , tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda yeni yerleşim yeri olan Baruthane semtin Şehir Düzenleme Planın tasarlanması iznine ilişkin Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: SONUÇ Yeni yerleşim yeri olan Baruthane semtin Şehir Düzenleme Planın tasarlanması iznine ilişkin tarihli Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır. Maliye ve Siyasi Komitesine önerinin görüşülmesi ve yapacağı görüşmeden sonra görüşülmesi ve onaylanması için Belediye Meclisine önermesi tavsiye edilmiştir. Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü işbu sonucu teslim aldıktan sonra önce Maliye ve Siyasi Komitesine daha sonra Belediye Meclisine konuyu iletmekle yükümlüdür. Sonucun uygulanması için Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü, MSK ve Arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

5 No. 01/ , tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Bajram Curri semtin bir bölümünün Şehir Düzenleme Planın tasarlanması iznine ilişkin Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: SONUÇ Bajram Curri semtin bir bölümünün Şehir Düzenleme Planın tasarlanması iznine ilişkin tarihli Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır. Maliye ve Siyasi Komitesine önerinin görüşülmesi ve yapacağı görüşmeden sonra görüşülmesi ve onaylanması için Belediye Meclisine önermesi tavsiye edilmiştir. Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü işbu sonucu teslim aldıktan sonra önce Maliye ve Siyasi Komitesine daha sonra Belediye Meclisine konuyu iletmekle yükümlüdür. Sonucun uygulanması için Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü, MSK ve Arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

6 No. 01/ Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince 24 hastanın tedavi masraflarının karşılanması için maddi desteğin sağlanması iznine ilişkin Sağlık Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 6 Mayıs 2014 tarihinde aşağıda yer alan kararı onaylamıştır: KARAR Madde 1 1.Hamdi Karavidaj, 2. Nakshije Çollaku, 3. Fatmir Menekshe, 4. Xhyzide Berisha, 5. Hyrmet Shuki, 6. Sabija Muja, 7. Kumrije Gashi, 8. Xhon Merdita, 9. Mahmut Asani, 10. Senada Quni, 11. Resmije Alija, 12. Enver Posdeli, 13. Nashide Beksaç, 14. Xhemile Kryeziu,15. Hamëz Hoti, 16. Nehari Mati, 17. Shengyl Lakush, 18. Shpresa Ninaj, 19. Sulltan Shala, 20. Besim Kabashi, 21. Luan Kryeziu, 22. Vjollca Skenderi, 23. Melahat Braha ve 24. Jemin Gutaj adlı hastaların tedavisi için maddi desteğin sağlanması iznine ilişkin tarihli Sağlık Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır. Yukarıda adlandırılan her hasta için 300 değerinde tutarın verilmesine izin verilmiştir. Madde 2 Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinin Sağlık Müdürlüğün sübvansiyon pozisyonundan karşılanacaktır. Madde 3 Kararın uygulanması için Sağlık Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4 Söz konusu karar ile ilgili Sağlık Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, yukarıda adlandırılanlar ve arşiv bilgilendirilmelidir. Madde 5 İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

7 No. 01/ , tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda 04/L-196 sayılı yasa ile öngörülen Zym i Hasit köyüne Kurulun oluşturulması için prosedürlerin geliştirilmesi iznine ilişkin Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: SONUÇ Zym i Hasit köyü 04/L-196 sayılı yasanın 4. Maddesi ile öngörülen Zym i Hasit köyüne Kurulun oluşturulması için yasal prosedürlerin geliştirilmesi iznine ilişkin tarihli Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır. Maliye ve Siyasi Komitesine önerinin görüşülmesi ve yapacağı görüşmeden sonra görüşülmesi ve onaylanması için Belediye Meclisine önermesi tavsiye edilmiştir. Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbu sonucu teslim aldıktan sonra önce Maliye ve Siyasi Komitesine daha sonra Belediye Meclisine konuyu iletmekle yükümlüdür. Sonucun uygulanması için Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, MSK ve Arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

8 No. 01/ Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince 2014 Sanatla Uyanma Şöleni adlı kültürel gösteriye maddi desteğin sağlanması iznine ilişkin Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 6 Mayıs 2014 tarihinde aşağıda yer alan kararı onaylamıştır: KARAR Madde yılı Haziran ayı boyunca düzenlenecek olan 2014 Sanatla Uyanma Şöleni adlı Türk topluluğun geleneksel kültürel gösteriye maddi desteğin sağlanması iznine ilişkin tarihli Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle 2500 değerinde tutarın verilmesine izin verilmiştir. Madde 2 Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinin - Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Madde 3 Kararın uygulanması için Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4 Söz konusu karar ile ilgili Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. Madde 5 İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

9 No. 01/ Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Komandant Drini Karate kulübüne maddi desteğin sağlanması iznine ilişkin Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 6 Mayıs 2014 tarihinde aşağıda yer alan kararı onaylamıştır: KARAR Madde 1 Prizrende tarihinde düzenlenen karatenin geleneksel üçüncü turnesinin düzenlenmesi amacıyla maddi desteğin sağlanması için Komandant Drini Karate kulübün talebi doğrultusunda tarihli Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle 500 değerinde tutarın verilmesine izin verilmiştir. Madde 2 Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinin - Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Madde 3 Kararın uygulanması için Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4 Söz konusu karar ile ilgili Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. Madde 5 İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

10 No. 01/ , tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Prizren Belediye bölgesinde bulunan izinsiz inşaatların yıkımı için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Müfettişlik Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varıldı : SONUÇ Prizren Belediye bölgesinde bulunan izinsiz inşaat ve diğer çalışmaların yıkım iznine ilişkin tarihli Müfettişlik Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Müfettişlik Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Müfettişlik Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

11 No. 01/ , tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda İşletme Park Alanına üçüncü aşama elektrik tesisatın, kanalizasyon, su isale hattı ve yol altyapısının inşaa edilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Turizim ve Ekonomik Kalkınma Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: SONUÇ İşletme Park Alanına üçüncü aşama elektrik tesisatın, kanalizasyon, su isale hattı ve yol altyapısının inşaa edilmesi iznine ilişkin tarihli Turizim ve Ekonomik Kalkınma Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Turizim ve Ekonomik Kalkınma Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Turizim ve Ekonomik Kalkınma Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

12 No. 01/ Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince İngiltere den Prizren e yangın söndürme aracın ( tedarik edilmesi) ulaşım masraflarının karşılanması iznine ilişkin Acil ve Güvenlik Müdürlüğün sunmuş olduğu öneriden sonra 6 Mayıs 2014 tarihinde aşağıda yer alan kararı onaylamıştır: KARAR I. İngiltere den Prizren e yangın söndürme aracın ( tedarik edilmesi) ulaşım masraflarının karşılanması için maddi kaynakların iznine ilişkin tarihli Acil ve Güvenlik Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır, böylelikle ulaşım ( mazot ve diğer harcamaların) masraflarının karşılanması için 4000 değerinde tutarın verilmesine izin verilmiştir. II. Bu yangın söndürme aracı Rotary Club Prizren aracılığında İngiltereden Rotary Club tarafından ne bağış yapılmıştır. III. Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Club nga Anglia (Rotary District 1290) hesabına ödeme yapılacaktır. IV. Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinden Acil ve Güvenlik Müdürlüğün sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. V. Kararın uygulanması için : Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. VI. Söz konusu karar ile ilgili Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve arşiv bilgilendirilmelidir. VII. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

13 No. 01/ Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince 1 Haziran Uluslararası Çocuk Günün kutlanması için kaynakların iznine ilişkin Cinsiyet Konuları Dairesi önerisini görüştükten sonra 6 Mayıs 2014 tarihinde aşağıda yer alan kararı onaylamıştır: KARAR Madde 1 1 Haziran Uluslararası Çocuk Günün kutlanması ve düzenlenmesi için kaynakların iznine ilişkin tarihli Cinsiyet Konuları Dairesi önerisi onaylanmıştır ve böylelikle 1500 değerinde tutarın verilmesine izin verilmiştir. Gösterinin onuruna nin Benim günüm adlı procesi hazırlandı ve gerçekleştirilecektri. Madde 2 Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinden Yönetim Müdürlüğün sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Madde 3 Kararın uygulanması için Yönetim Müdürlüğü, Cinsiyet Konuları Dairesi ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4 Söz konusu karar ile ilgili Yönetim Müdürlüğü, Cinsiyet Konuları Dairesi, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve arşiv bilgilendirilmelidir. Madde 5 İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

14 No. 01/ tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda rehberlerin eğitimi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Turizim ve Ekonomik Kalkınma Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: SONUÇ nin ihtiyacı doğrultusunda rehberlerin profesyonel eğitimi için tarihli Turizim ve Ekonomik Kalkınma Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Turizim ve Ekonomik Kalkınma Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Turizim ve Ekonomik Kalkınma Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

15 No. 01/06-zyrtar Tarih: , Kosova savaşında hayatını kaybeden iki Amerikalı pilot asker onuruna (obelisk in) anıtın dikilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin 10 Nisan 2014 tarihli ve 01/ sayılı Belediye Meclis Kararına dayanarak Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra aşağıda yer alan sonucu almıştır: SONUÇ Kosova savaşında hayatını kaybeden Dejvid Gibs ve Givin Riçer adlı iki Amerikalı pilot asker onuruna (obelisk in) anıtın dikilmesi iznine ilişkin tarihli Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. 10 Nisan 2014 tarihli ve 01/011-01/ sayılı Belediye Meclis Kararı sonucun bir parçasıdır. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili : Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

16 No. 01/ Tarih: Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi, İdari Süreçler Yasası nın 108. Maddesi ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince 22 Nisan 2014 tarihli ve 01/ sayılı kararın değiştirilmesi ve tamamlanması için Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra aşağıda yer alan kararı onaylamıştır: KARAR I. Melehate Morina ya maddi desteğin sağlanması iznine ilişkin olan 22 Nisan 2014 tarihli ve 01/ sayılı kararın değiştirilmesi ve tamamlanması için Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle Melehate Morina yerine Melehate Hoxha olacaktır. II. 22 Nisan 2014 tarihli ve 01/ sayılı kararın diğer bölümleri aynı kalacaktır. Kararın uygulanması için Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Karar ile ilgili Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

Belediye Başkanı No. 01/06-86207 Tarih: 19.5.2015

Belediye Başkanı No. 01/06-86207 Tarih: 19.5.2015 , 19 Mayıs 2015 tarihinde belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Romaje köy yolun inşaa edilmesi ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisi görüşüldü ve

Detaylı

Belediye Başkanı No. 01/ Tarih:

Belediye Başkanı No. 01/ Tarih: No. 01/011-123407 Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası ve Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi gereğince Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 14 Temmuz

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. No. 01/06-135464, 30.9.2014 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda yatay, dikey işaretlerin ve yol bariyerlerin yerleştirilmesi ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 7 Nisan 2015 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Gernqar KB ve Lubizhda şehrin KB Dardania 2 Düzenleme Planına göre yeniden parselleştirilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin

Detaylı

KOSOVA CUMHURİYETİ Prizren Belediyesi Belediye Başkanı No. 01/ Tarih:

KOSOVA CUMHURİYETİ Prizren Belediyesi Belediye Başkanı No. 01/ Tarih: No. 01/06-58829, 3.6.2014 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda malzemelerin ( ekipmanların ) tedarik edilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Şehirleşme ve Alan Planlama

Detaylı

S O N U Ç. Sonucun uygulanması için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U Ç. Sonucun uygulanması için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 28.10.2014 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda 2015 yılı için mazot yakıtı ile donatılması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 3 Şubat 2015 tarihinde düzenlediği toplantıda Kamu Hizmetler Müdürlüğü çalışmalarının bakımı için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdülü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdülü ü ilgilenecektir. No. 01/06-resmi Tarih: 4.12.2012 4.12.2012 tarihinde Belediye müdürleri ile yapm oldu u toplant da, çal anlar, Belediye Meclis üyeleri ve bölgesinde özel ihtiyaçlar olan çocuklara da t lmas için 2013 y

Detaylı

Madde 2 Kararın 1. Maddesinde yer alan komiyonun görevleri Haziran gösterilerini organize etmek olucaktır.

Madde 2 Kararın 1. Maddesinde yer alan komiyonun görevleri Haziran gösterilerini organize etmek olucaktır. Belediye Tüzüğün 27. Maddesi, 1. Fıkrası, 58. Maddesi, 2. Fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. Maddesi, 1. Fıkrası ve 51. Maddesi, 2. Fıkrası gereğince Belediye Başkanı 15 Mayıs 2014 tarihinde düzenlediği

Detaylı

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Madde 4

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Madde 4 Belediye Tüzüğün 27. maddesi, 1. fıkrası, 77. maddesi, 1. fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. maddesi, 2. fıkrası, c noktası, 40. maddesi, 2. fıkrası, b noktası, 24. maddesi, 1. fıkrası gereğince

Detaylı

KARAR. 2. Proje, sayılı Kamu Hizmetler Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir.

KARAR. 2. Proje, sayılı Kamu Hizmetler Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. No. 01/011-27907 Yerel Öz Yönetimin 03/L-040 sayılı Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası (28/ 2008 Kamu Hizmetler Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 14 Mart 2017 tarihinde aşağıda yer alan karara

Detaylı

S O N U C A vard. KOSOVA CUMHUR YET Prizren Belediyesi Belediye Ba kan No. 01/06-1595 Tarih 21.02.2012

S O N U C A vard. KOSOVA CUMHUR YET Prizren Belediyesi Belediye Ba kan No. 01/06-1595 Tarih 21.02.2012 , 21.02.2012 tarihinde belediye müdürlükleri ile düzenledi i oturumunda, vekili taraf ndan sunulan, kullan m d olan resmi araçlar n sat ile ilgili 01/06-1275 say ve 07.02.2012 tarihli iki sonucun de i

Detaylı

KARAR. 2. Proje, sayılı Yönetim Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. 4. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

KARAR. 2. Proje, sayılı Yönetim Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. 4. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer. No. 01/011-1354 Yönetim Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra Belediye Başkanu 17 Ocak 2017 tarihinde aşağıda yer alan karara vardı: 1. Prizren Belediyesinde Sivil Durumla ilgili elektronik arkivin kurulumu

Detaylı

Madde 1. Madde 1. Madde 2

Madde 1. Madde 1. Madde 2 Prizren Belediye Tüzüğün 27. maddesi, 1. fıkrası, Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. madesi, c noktası, 14. maddesi, 1. fıkrası, 40. maddesi, 3. fıkrası ve Belediye gayrimenkul mülkiyetin değiştirilmesi, kullanıma

Detaylı

BÜTÇE DEN KAYNAKLARIN Z N VER LMES YLE LG L KARAR. Madde 1

BÜTÇE DEN KAYNAKLARIN Z N VER LMES YLE LG L KARAR. Madde 1 Prizren Belediye Tüzü ün 51. maddesi ve Yerel Özyönetim Kanunun 13. ve 58. maddeleri, b nokas gere ince, Reçana köyünde düzenlenen futbol turnesinin organizasyonu için maddi deste in sa lanmas ile ilgili

Detaylı

DENETLEME KURULUNA ÖNERİDE BULUNARAK

DENETLEME KURULUNA ÖNERİDE BULUNARAK PRİZREN BELEDİYE MECLİSİ No. 01/06-134146 Belediye Meclisi diğerleri yanı sıra 28.2.2007 tarihli ve 02/07 sayılı Belediye Meclisin Kültür ve Spor binaların yönetimin denetleme kurulunun kararının değiştirilmesi

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 260 KARAR 260 - Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan, Ekim ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis toplantısının 21 Ekim 2013 Pazartesi

Detaylı

BELEDİYE BÜTÇE KAYNAKLARIN İZNİNE İLİŞKİN KARAR. Madde 1

BELEDİYE BÜTÇE KAYNAKLARIN İZNİNE İLİŞKİN KARAR. Madde 1 Belediye Tüzüğün 25. Maddesi, 1. Fıkrası, c noktası, 27. Maddesi, 1. Fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. Maddesi, 40. Maddesi, 1. Fıkrası, c noktası gereğince, Belediye Meclis üyelerin şehir dışında

Detaylı

SÜREÇ YÖNETİMİ SİSTEMİ

SÜREÇ YÖNETİMİ SİSTEMİ ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SÜREÇ YÖNETİMİ SİSTEMİ İş Analizi Raporu MAYIS/ 2013 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Süreç Yönetimi Sistemi İş Analizi Raporu Sonuçları * Raporun Tüm Hakkı

Detaylı

ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI

ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI w w w. i s t a n b u l a b. co m ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI 1 ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI 2 ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI İstanbul AB ye Hazırlanıyor Projesi Şehir Eşleştirme Programı

Detaylı

KAMU YARARIN İLAN EDİLMESİ İÇİN KARAR

KAMU YARARIN İLAN EDİLMESİ İÇİN KARAR Belediye Tüzüğün 27. maddesi, Belediye Gayrimenkul Mülkiyetin Değiştirilmesi ve Kullanıma verilmesi Yasasının 14. maddesi, 1. fıkrası, 1. noktası uyarınca Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. maddesi, d noktası

Detaylı

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. , 17.6.2014 tarihinde düzenlediği oturumunda, Yönetim Müdürlüğün, nde UÇK Savaş Anıtların bakımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Yönetim Müdürlüğün, 11.06.2014

Detaylı

Madde 1. Madde 2. Madde 3

Madde 1. Madde 2. Madde 3 Republika e Kosovës Republika Kosova- Kosova Cumhuriyeti Komuna e it Opština Belediyesi Yerel Özyönetim Yasası nın 12. Maddesi, 2. fıkrası, d noktası ve Belediye Tüzüğün 27. Maddesi, 1. Fıkrası gereğince

Detaylı

34. ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ

34. ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ 34. ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AMAÇ Madde 1. Bu Yönergenin amacı, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokuluna kayıtlı öğrencilerin eğitim, sağlık, spor ve kültürel

Detaylı

KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ ETKİNLİKLERİ YÖNERGESİ. Bölüm I Amaç, Tanımlar ve Öğrenci Etkinlikleri Komisyonu

KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ ETKİNLİKLERİ YÖNERGESİ. Bölüm I Amaç, Tanımlar ve Öğrenci Etkinlikleri Komisyonu Amaç KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ ETKİNLİKLERİ YÖNERGESİ Bölüm I Amaç, Tanımlar ve Öğrenci Etkinlikleri Komisyonu Madde 1- (1)Bu yönergenin amacı, Kapadokya Meslek Yüksekokulu öğrencilerin bilimsel,

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlü ü ilgilenecektir. 23.10.2012 tarihinde Belediye müdürleri ile yapm oldu u toplant da, ehirde meydanlar n, kald r mlar n, yollar n, köylerdeki meydanlar n, kald r mlar n, yollar n ve meydanlar n, ye il alanlar n ve dekoratif

Detaylı

Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum Çalışmaları

Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum Çalışmaları Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum Çalışmaları Abdulkadir İNCEOĞLU Mali Kontrol Müdürü 29.03.2013 ANTALYA Kamu İç Kontrol Standartları Öncesi Yapılan Çalışmalar 1. İç Kontrol Uyum Eylem Planı Dönemi 2.

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye, Ekonomi ve Geli im Müdürlü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye, Ekonomi ve Geli im Müdürlü ü ilgilenecektir. , 7.3.2012 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapm oldu u toplant da, nin baz salon ve ofislerinin onar m ve badana yap lmas için ihalenin ilan izni ile ilgili Yönetim Müdürlü ün 22.2.2012 tarihli önerisi

Detaylı

ÖZET. Nisan 2016 Dönemi Bütçe Gerçekleşmeleri

ÖZET. Nisan 2016 Dönemi Bütçe Gerçekleşmeleri 216 NİSAN ÖZET 216 Dönemi Gerçekleşmeleri 215 yılı ayında 1,4 milyar TL fazla veren bütçe, 216 yılı ayında 5,4 milyar TL fazla vermiştir. 215 yılı ayında 7,5 milyar TL faiz dışı fazla verilmiş iken 216

Detaylı

ÖZET. Mayıs 2016 Dönemi Bütçe Gerçekleşmeleri

ÖZET. Mayıs 2016 Dönemi Bütçe Gerçekleşmeleri 216 MAYIS ÖZET 216 Dönemi Gerçekleşmeleri 215 yılı ayında 1,6 milyar TL fazla veren bütçe, 216 yılı ayında 3,7 milyar TL fazla vermiştir. 215 yılı ayında 5,5 milyar TL faiz dışı fazla verilmiş iken 216

Detaylı

İHTİYAT SANDIĞI YASASI. Madde 10 (5) altında Yapılan Tüzük

İHTİYAT SANDIĞI YASASI. Madde 10 (5) altında Yapılan Tüzük İHTİYAT SANDIĞI YASASI ( 34/1993,65/1993, 1/1995, 18/2000, 25/2001, 50/2002, 47/2003, 68/2003 30/2004, 41/2004 ve 74/2007, 27/2008, 6/2010 ve 4/2012 Sayılı Yasalar) Madde 10 (5) altında Yapılan Tüzük Kuzey

Detaylı

SOMA YA EL VER KAMPANYASI

SOMA YA EL VER KAMPANYASI SOMA YA EL VER KAMPANYASI SOMANIN EVLATLARI ARTIK HEPİMİZİN EVLATLARI! Sayın Velimiz, Türk Eğitim Derneği, sivil toplum kuruluşu kimliği ve milli sorumluluğundan hareketle Soma da hayatını kaybeden emekçilerin

Detaylı

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA TEMMUZ 2016 1 KURUMSAL

Detaylı

ANAMUR BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ. KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM

ANAMUR BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ. KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM ANAMUR BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç: MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı; Plan ve Proje Müdürlüğünün

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04. Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04.2016-185 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 22.04.2016-3029 SAFRANBOLU

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞININ GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞININ GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞININ GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam Amaç MADDE 1- Bu Yönerge nin amacı; Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ İLE SURİYE ARAP CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ ARASINDA SAĞLIK ALANINDA İŞBİRLİĞİNE DAİR ANLAŞMA

TÜRKİYE CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ İLE SURİYE ARAP CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ ARASINDA SAĞLIK ALANINDA İŞBİRLİĞİNE DAİR ANLAŞMA TÜRKİYE CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ İLE SURİYE ARAP CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ ARASINDA SAĞLIK ALANINDA İŞBİRLİĞİNE DAİR ANLAŞMA Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Suriye Arap Cumhuriyeti Hükümeti (bundan sonra Taraflar

Detaylı

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 21. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ 04.11.2015 ÇARŞAMBA

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 21. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ 04.11.2015 ÇARŞAMBA BİRİNCİ OTURUM; T.C. 1. 13.05.2015 tarihli 20nci olağan Birlik Meclis Toplantısına ait Tutanak Özetinin okunması. 2. 2016 yılı Bütçe Teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi. 3. Üye Belediyelerin

Detaylı

KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Kulüpleri Yönergesi

KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Kulüpleri Yönergesi KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Kulüpleri Yönergesi Amaç ve Kapsam Madde 1 Öğrenci Konseyi; a) Üniversitenin çağdaş bir eğitim kurumu olarak gelişmesine katkıda bulunmak,

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ - A ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KAMU HİZMETLERİ. Yasama ve yürütme organları hizmetleri MAHALLİ İDARELER PERSONEL GİDERLERİ MEMURLAR

ÖDENEK CETVELİ - A ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KAMU HİZMETLERİ. Yasama ve yürütme organları hizmetleri MAHALLİ İDARELER PERSONEL GİDERLERİ MEMURLAR V V BELEDYE AÇKLAMA YL,,. KONYA,,. MERAM,,. ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ,,.,,. Yasama ve Yürütme Organları Finansal ve Mali işler Dışişleri Hizmetleri,,. Yasama ve yürütme organları hizmetleri,,.,,.,,.,.,. DİĞER

Detaylı

ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI

ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI Ankara Meteoroloji Bölge Müdürü Ergün GÜLER in İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü olarak atanması dolayısıyla ve

Detaylı

GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ

GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ 2 GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ NEDİR? Güdümlü Proje Desteği, bölgesel gelişmenin hızlandırılması, bölgenin rekabet edebilirliğinin güçlendirilmesi ve bölgedeki iş ortamının iyileştirilmesi

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2016-1000 Birleşim Tarihi : 04/01/2016 Birleşim Saati : 19:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

Sayı: 53654767-TİM.00.GSK.INO.2016/42-1434 İstanbul, 26/5/2016 Konu: İnovasyon Odaklı Mentörlük Projesi Hk. TÜM ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ

Sayı: 53654767-TİM.00.GSK.INO.2016/42-1434 İstanbul, 26/5/2016 Konu: İnovasyon Odaklı Mentörlük Projesi Hk. TÜM ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ Sayı: 53654767-TİM.00.GSK.INO.2016/42-1434 İstanbul, 26/5/2016 Konu: İnovasyon Odaklı Mentörlük Projesi Hk. TÜM ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ Bilindiği üzere, katma değerli ihracatımızın artırılması amacıyla

Detaylı

T.C. BURSA İL ÖZEL İDARESİ 2013 MALİ YILI BÜTÇESİ

T.C. BURSA İL ÖZEL İDARESİ 2013 MALİ YILI BÜTÇESİ T.C. BURSA İL ÖZEL İDARESİ 2013 MALİ YILI BÜTÇESİ 2013 YILI BÜTÇESİ KURUMSAL SINIFLANDIRMA TABLOSU 1 HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ 5 GENÇLİK, SPOR VE SOSYAL HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 9 İMAR VE YAPI İŞLERİ DAİRE

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ îmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ îmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ îmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü i w ^ EXP02016 Sayı : 90852262-301.03- J.'Y V V _ Konu: Aksu Çalkaya Mah. 226 ada 3, 2304 ada 3, 2305 ada

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ İLE AFGANİSTAN İSLAM CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ ARASINDA SAĞLIK ALANINDA İŞBİRLİĞİNE DAİR ANLAŞMA

TÜRKİYE CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ İLE AFGANİSTAN İSLAM CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ ARASINDA SAĞLIK ALANINDA İŞBİRLİĞİNE DAİR ANLAŞMA TÜRKİYE CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ İLE AFGANİSTAN İSLAM CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ ARASINDA SAĞLIK ALANINDA İŞBİRLİĞİNE DAİR ANLAŞMA Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Afganistan İslam Cumhuriyeti Hükümeti (bundan sonra

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ TİREBOLU İLETİŞİM FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ TİREBOLU İLETİŞİM FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ TİREBOLU İLETİŞİM FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam MADDE 1- Bu yönerge, Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi eğitim amaç ve ilkeleri çerçevesinde öğrencilerin

Detaylı

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. , 8.4.2014 tarihinde düzenlediği oturumunda, Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, Aşağı Sırbiça-Pirana da atık kanalizasyonu inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu:

Detaylı

KPSS 2009 GK-(52) KONU ANLATIM SAYFA 97 10. SORU. 10. Seçimlerle verilen bilgilerden hangisi yanlıştır?

KPSS 2009 GK-(52) KONU ANLATIM SAYFA 97 10. SORU. 10. Seçimlerle verilen bilgilerden hangisi yanlıştır? KPSS 2009 GK-(52) 52. 1982 Anayasası na göre, TBMM nin seçim dönemi ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur? A) 2007 yılında gerçekleştirilen Anayasa değişikliği uyarınca TBMM seçimleri 5 yılda

Detaylı

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Kararın uygulanması için Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ve Genel Yönetim Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Kararın uygulanması için Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ve Genel Yönetim Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4 Belediye Tüzüğün 91. maddesi ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. maddesi, 2. fıkrası, d noktası gereğince, Belediye Meclisi 19 Eylül 2013 tarihinde yapmış olduğu toplantıda aşağıda yer alan kararı varmıştır:

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262 Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No :24/02/2016-6277 İZMİR

Detaylı

T.C İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı, İnegöl Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü

Detaylı

EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ Şirketimizin asgari toplantı nisabının sağlanamaması nedeni ile ertelenen

Detaylı

Eğitim ve Danışmanlık Hizmetinin Tanımı. 1. Proje Kapsamında Eğitim Talep Edilmiş ise, Eğitimin İçeriği Hakkında bilgi veriniz.

Eğitim ve Danışmanlık Hizmetinin Tanımı. 1. Proje Kapsamında Eğitim Talep Edilmiş ise, Eğitimin İçeriği Hakkında bilgi veriniz. Eğitim ve Danışmanlık Hizmetinin Tanımı 1. Proje Kapsamında Eğitim Talep Edilmiş ise, Eğitimin İçeriği Hakkında bilgi veriniz. Kocaeli'nin İlçe Belediyelerinde evsel atıkların toplanması ve taşımasında

Detaylı

BEŞIKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2012 /BEŞİKTAŞ

BEŞIKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2012 /BEŞİKTAŞ BEŞIKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2012 /BEŞİKTAŞ 2012 YILI KURUMSAL MALI DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU...0 I-OCAK HAZİRAN 2012 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA

Detaylı

EGELİ & CO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

EGELİ & CO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ EGELİ & CO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ Şirketimizin 2015 yılı faaliyet ve hesaplarına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündem

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE T.C. ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AMAÇ Madde 1 : Bu Yönergenin amacı, Park ve Bahçeler

Detaylı

5393 SAYILI BELEDİYE KANUNU... 1

5393 SAYILI BELEDİYE KANUNU... 1 İçindekiler 5393 SAYILI BELEDİYE KANUNU... 1 BİRİNCİ KISIM... 1 Genel Hükümler... 1 BİRİNCİ BÖLÜM... 1 Amaç, Kapsam ve Tanımlar... 1 Amaç... 1 Kapsam... 1 Tanımlar... 1 İKİNCİ BÖLÜM... 2 Belediyenin Kuruluşu

Detaylı

29.08.2011 tarihli 2011/144 No lu genelgenin yürürlüğe girmesi ile yürürlükten kaldırılmıştır.

29.08.2011 tarihli 2011/144 No lu genelgenin yürürlüğe girmesi ile yürürlükten kaldırılmıştır. 29.08.2011 tarihli 2011/144 No lu genelgenin yürürlüğe girmesi ile yürürlükten kaldırılmıştır. Genelge No : 2009/93 Çıkarıldığı Tarih : 06.10.2009 Yürürlük Tarihi : 06.10.2009 Konusu : Kurumsal Hesaplara

Detaylı

Üniversitelerde Bilişim ş Yönetişimi: ş Oraya vardık mı henüz? Direktör, Bilgi Merkezi ve Bilgi

Üniversitelerde Bilişim ş Yönetişimi: ş Oraya vardık mı henüz? Direktör, Bilgi Merkezi ve Bilgi Üniversitelerde Bilişim ş Yönetişimi: ş Oraya vardık mı henüz? Gülçin CRIBB Direktör, Bilgi Merkezi ve Bilgi Teknolojileri i 1 Program Bilişim Yönetişimi Üniversitelerde Bilişim Yönetişimi Üniversite örnekleri

Detaylı

BÖLÜM I... 1 GİRİŞ...

BÖLÜM I... 1 GİRİŞ... BÖLÜM I... 1 GİRİŞ... 1 Tablo I.1 Pamukkale ÖÇKB sine İlişkin İstatistikî Bilgiler... 6 Tablo I.2. Örneklem ve Nüfus Değişim Oranları... 6 Tablo I.3. İstatistikî Bilgiler Sayısı... 7 BÖLÜM II... 9 GENEL

Detaylı

İçindekiler YABANCI SERMAYE MEVZUATI

İçindekiler YABANCI SERMAYE MEVZUATI İçindekiler Sunuş 5 BİRİNCİ BÖlÜM YABANCI SERMAYE MEVZUATI 1. YABANCI SERMAYE İLE İLGİLİ MEVZUAT 17 1.1. Doğrudan Yabancı Yatırımlar Yasası 17 1.1.1. Yasanın Genel Gerekçesi 20 1.1.2. Yasa Maddeleri, Gerekçeleri

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 204/36 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Konu: Ödüllendirme. Evrak No: 77740 Özet: Cihan Spor Kulübünün başarılı sporcularından Burcu ÖZKAN ile Anıl KARA'nın ödüllendirilmesi. "0/2/204

Detaylı

Sirküler Rapor 08.10.2014/181-1

Sirküler Rapor 08.10.2014/181-1 Sirküler Rapor 08.10.2014/181-1 İLİŞKİLİ TARAF AÇIKLAMALARINA İLİŞKİN TÜRKİYE MUHASEBE STANDARDI (TMS 24) HAKKINDA TEBLİĞ (SIRA NO: 167) DE DEĞİŞİKLİK YAPAN 26 SIRA NO.LU TEBLİĞ YAYIMLANDI ÖZET : İlişkili

Detaylı

Adı ve Soyadı/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 2 EK: Birim fiyat teklif cetveli 1

Adı ve Soyadı/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 2 EK: Birim fiyat teklif cetveli 1 BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/33231 İhalenin adı Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü ihtiyacı sürücüsüz 2 Adet Otomobil ve 1 Adet 4x4 Pick-up

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Adı ve Soyadı/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 2 EK: Birim fiyat teklif cetveli 1 İsteklinin Türk vatandaşı gerçek kişi olması halinde, 11 rakamdan oluşan T.C. kimlik numarası yazılacaktır. 2 Teklif vermeye

Detaylı

K A R A R I N Ö Z Ü Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının Talebinin Plan-Bütçe Komisyonuna Sevki

K A R A R I N Ö Z Ü Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının Talebinin Plan-Bütçe Komisyonuna Sevki Karar No : 56 Konusu : Yetki Verilmesi Hk. Karar Tarihi : 02/06/2015 Saati : 10:28 Evrak No : 1388 Dönemi : Haziran 2015 Geliş Tarihi : 27/05/2015 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ T.C. KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Yılı Ocak-Haziran Dönemi Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TEMMUZ - 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30. maddesi

Detaylı

KURUMUU ME (SAVTAG) Çağrı No. Müşteri Kurum 24/05/2013 26/07/2013. @tubitak.gov.tr. Yardımcısı

KURUMUU ME (SAVTAG) Çağrı No. Müşteri Kurum 24/05/2013 26/07/2013. @tubitak.gov.tr. Yardımcısı TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMUU KAMU KURUMLARI ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRMG ME PROJELERİNİ DESTEKLEME PROGRAMI (1007 PROGRAMI) SAVUNMA VE GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA DESTEK GRUBU (SAVTAG)

Detaylı

KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu yönergenin amacı Kapadokya Meslek Yüksekokulu öğrencilerin eğitim, sağlık, spor ve

Detaylı

MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖRENLER YÖNETMELİĞİ (1)

MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖRENLER YÖNETMELİĞİ (1) 1179 MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖRENLER YÖNETMELİĞİ (1) Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 3/3/1982, No: 8/4400 Dayandığı Kanunun Tarihi : 19/5/1930, No: 1624

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Temmuz/2012 BURDUR İçindekiler GİRİŞ... 1 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER

Detaylı

İL/İLÇE MİLLÎ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLERİNİN BÖLGE HİZMETİNE BAĞLI 2014 YILI YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU

İL/İLÇE MİLLÎ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLERİNİN BÖLGE HİZMETİNE BAĞLI 2014 YILI YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU İL/İLÇE MİLLÎ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLERİNİN BÖLGE HİZMETİNE BAĞLI 2014 YILI YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU Bu Kılavuz, il/ilçe millî eğitim şube müdürlerinin bölge hizmetine bağlı 2014 yılı yer değiştirme işlemlerinin,

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 20.04.2010 18.05.2010 MARKETLER İLE TOPLANTI ODAMIZ 1 İNCİ VE 16 NCI MESLEK KOMİTELERİMNİZ İLE ALANYA BAKKALAR VE BAYİLER ODASI İŞBİRLİĞİNDE ÜYE MARKETLERE YÖNELİK BİR TOPLANTI

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖN LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİMİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖN LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİMİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖN LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİMİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı Uşak Üniversitesine

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi: 02.05.2016 Karar No : 59 Karar Konusu: Komisyonlara havale edilen konular. BAŞKAN: Gültekin AYANTAŞ İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 02.05.2016 tarih ve 3746, 02.05.2016 tarih ve 3785, 12.04.2016

Detaylı

Kurum Tabipliği hedefinin Kurum Tabipliği hizmeti vermek şeklinde revize edilmesi kararı alınmıştır.

Kurum Tabipliği hedefinin Kurum Tabipliği hizmeti vermek şeklinde revize edilmesi kararı alınmıştır. İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI YGG TOPLANTISI ÖN SUNUM RAPORU YGG TARİHİ 10.07.2012 KATILIMCILAR İMİD DAİRE BAŞKANI V. KALİTE YÖNETİM TEMSİLCİSİ KALİTE YÖNETİM ŞUBESİ PERSONELİ ŞUBE MÜDÜRLERİ UYGUN

Detaylı

Yayın Tarihi: 14.3.2014 Revizyon Tarihi: 06.11.2015 TÜRKİYE YEŞİLAY CEMİYETİ

Yayın Tarihi: 14.3.2014 Revizyon Tarihi: 06.11.2015 TÜRKİYE YEŞİLAY CEMİYETİ Sayfa 1 / 6 TÜRKİYE YEŞİLAY CEMİYETİ 1 Sayfa 2 / 6 Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar BİRİNCİ BÖLÜM Amaç Madde 1: Bu Yönetmeliğin amacı; Üniversiteler, Enstitüler ve Araştırma Merkezleri nde yapılan

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ KİMLİK NUMARASI VERİLMESİ VE UYGULANMASINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

TÜRKİYE CUMHURİYETİ KİMLİK NUMARASI VERİLMESİ VE UYGULANMASINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE CUMHURİYETİ KİMLİK NUMARASI VERİLMESİ VE UYGULANMASINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç: Madde 1- Bu yönergenin amacı, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının bilgi işlem ortamında

Detaylı

TÜRKİYE DE EĞİTİMİN FİNANSMANI VE EĞİTİM HARCAMALARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (TEFBİS)

TÜRKİYE DE EĞİTİMİN FİNANSMANI VE EĞİTİM HARCAMALARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (TEFBİS) TÜRKİYE DE EĞİTİMİN FİNANSMANI VE EĞİTİM HARCAMALARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (TEFBİS) Türkiye'de Eğitimin Finansmanı ve Eğitim Harcamaları Bilgi Yönetim Sistemi (TEFBİS), Türkiye'de eğitim için yapılan

Detaylı

Mali Tatilin SGK ya Yapılacak Bildirimlere Etkisi

Mali Tatilin SGK ya Yapılacak Bildirimlere Etkisi Mali Tatilin SGK ya Yapılacak Bildirimlere Etkisi I- GİRİŞ 5604 sayılı Mali Tatil İhdas Edilmesi Hakkında Kanun(1) un 1. maddesinin numaralı fıkrasında, her yıl Temmuz ayının 1 inden 20 sine kadar (20

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 01 T.C. KARAR 01 Belediye Meclisimizin 05.10.2000 tarih ve 181 sayılı kararının iptal edilmesine ilişkin alınan Belediye Meclisimizin 05.07.2013 tarih 192 sayılı kararın iptal edilmesine İmar

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı Nazım Plan Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı Nazım Plan Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA sı T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı Nazım Plan Şube Müdürlüğü EXP02016 ANTALYA Konu: Muratpaşa İlçesi 1260 ada 20, 28, 29 parsel ve çevresi

Detaylı

TEMEL SÜREÇ TANIM FORMU. Süreç Adı İdari ve Sosyal Hizmetler Süreç No:D4. Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı. Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı

TEMEL SÜREÇ TANIM FORMU. Süreç Adı İdari ve Sosyal Hizmetler Süreç No:D4. Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı. Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Süreç Adı İdari ve Sosyal Hizmetler Süreç No:D4 Süreç Tipi Süreç Sahibi Destek Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Süreç Sorumlusu/Sorumluları Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Süreç Uygulayıcıları SÜREÇ

Detaylı

KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ YÖNETİM KOMİTESİ (CDEG) Avrupa Konseyi Kadın Erkek Eşitliğinden Sorumlu. 7. Bakanlar Konferansı TASLAK EYLEM PLANI

KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ YÖNETİM KOMİTESİ (CDEG) Avrupa Konseyi Kadın Erkek Eşitliğinden Sorumlu. 7. Bakanlar Konferansı TASLAK EYLEM PLANI KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ YÖNETİM KOMİTESİ (CDEG) Avrupa Konseyi Kadın Erkek Eşitliğinden Sorumlu 7. Bakanlar Konferansı TASLAK EYLEM PLANI Hukuki ve fiili toplumsal cinsiyet eşitliğinin gerçekleştirilmesine

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih. 05.10.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 28 HUKUK KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih. 05.10.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 28 HUKUK KOMİSYONU RAPORU T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih. 05.10.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 28 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA KONU : Kadro İhdası. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin

Detaylı

Karacadağ Kalkınma Ajansı, ulusal kalkınma plan ve programlarında öngörülen ilke ve politikalarla uyumlu olarak Diyarbakır ve Şanlıurfa illerinin

Karacadağ Kalkınma Ajansı, ulusal kalkınma plan ve programlarında öngörülen ilke ve politikalarla uyumlu olarak Diyarbakır ve Şanlıurfa illerinin Karacadağ Kalkınma Ajansı, ulusal kalkınma plan ve programlarında öngörülen ilke ve politikalarla uyumlu olarak Diyarbakır ve Şanlıurfa illerinin (TRC2 Bölgesi) ekonomik ve sosyal kalkınması ile gelişmesini

Detaylı

KÜLTÜREL İFADELERİN ÇEŞİTLİLİĞİ KOMİTESİ. Prof. Dr. M. Öcal Oğuz UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Başkanı

KÜLTÜREL İFADELERİN ÇEŞİTLİLİĞİ KOMİTESİ. Prof. Dr. M. Öcal Oğuz UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Başkanı KÜLTÜREL İFADELERİN ÇEŞİTLİLİĞİ KOMİTESİ Prof. Dr. M. Öcal Oğuz UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Başkanı Komite Başkanı: Prof. Dr. M. Öcal Oğuz UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Başkanı Komite Başkanı Vekili:

Detaylı

Sağlıkta. 2003 Yılında Başlamıştır. Dönüşüm Programı

Sağlıkta. 2003 Yılında Başlamıştır. Dönüşüm Programı 1 3 4 2003 Yılında Başlamıştır. Sağlıkta Dönüşüm Programı 2003 Yılında Ülkemize Özgü Bir Uygulama Olan Performansa Dayalı ek Ödeme sistemi Geliştirilmiş, İkinci Bir Aşama Olarak da Bu Sisteme 2005 Yılında

Detaylı

31 Aralık 2014 ÇARŞAMBA. Resmî Gazete. Sayı : 29222 (Mükerrer) TEBLİĞ. Ekonomi Bakanlığından: ÇEVRENİN KORUNMASI YÖNÜNDEN KONTROL ALTINDA

31 Aralık 2014 ÇARŞAMBA. Resmî Gazete. Sayı : 29222 (Mükerrer) TEBLİĞ. Ekonomi Bakanlığından: ÇEVRENİN KORUNMASI YÖNÜNDEN KONTROL ALTINDA 31 Aralık 2014 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29222 (Mükerrer) TEBLİĞ Ekonomi Bakanlığından: ÇEVRENİN KORUNMASI YÖNÜNDEN KONTROL ALTINDA TUTULAN ATIKLARIN İTHALAT DENETİMİ TEBLİĞİ (ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ:

Detaylı

TC T.C. ULAŞTIRMA BAKANLIĞI

TC T.C. ULAŞTIRMA BAKANLIĞI TC T.C. ULAŞTIRMA BAKANLIĞI TÜRKİYE DE DEMİRYOLU TAŞIMACILIK SEKTÖRÜNÜN GELİŞTİRİLMESİNE YÖNELİK POLİTİKALAR Talat AYDIN Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı 1 MEVCUT TÜRK DEMİRYOLU SEKTÖRÜ ULAŞTIRMA

Detaylı

TEYİT İŞLEMLERİ İSTATİSTİKLERİ

TEYİT İŞLEMLERİ İSTATİSTİKLERİ TEYİT İŞLEMLERİ İSTATİSTİKLERİ DÖNEM 2006 Yılı I. Çeyrek HAZIRLAYAN ONAY İSİM-UNVAN İMZA TARİH Alp SARPAY Araştırmacı 14.04.2006 Yakup KILIÇ Kamu İhale Uzmanı 14.04.2006 Birol TERLEMEZ İstatistik ve Sicil

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Esas ve Usuller Arşiv Hazırlama ve Kayıt Sistemi... 12. Motivasyon, Zaman ve Stres Yönetimi.

İÇİNDEKİLER. Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Esas ve Usuller Arşiv Hazırlama ve Kayıt Sistemi... 12. Motivasyon, Zaman ve Stres Yönetimi. İÇİNDEKİLER Önsöz I.BÖLÜM Sayfa No: Hizmet İçi Eğitim... 03 Hizmet İçi Eğitimin Amacı. 03 Hizmet İçi Eğitimi Zorunlu Kılan Nedenler.. 03 Hizmet İçi Eğitim Programları;.. 03 Ölçme ve Değerlendirme.. 03

Detaylı

Yeni nesil ödeme kaydedici cihazlara ait. ÖKC TSM merkezlerinin denetimi

Yeni nesil ödeme kaydedici cihazlara ait. ÖKC TSM merkezlerinin denetimi Yeni nesil ödeme kaydedici cihazlara ait ÖKC merkezlerinin denetimi Kayıt dışı ekonominin önüne geçilmesi amacıyla tasarlanan yeni ödeme kabul sistemleri yapısında Güvenli Servis Sağlayıcı (Trusted Service

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMENLERİN MESLEKİ GELİŞİM ÇALIŞMALARI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMENLERİN MESLEKİ GELİŞİM ÇALIŞMALARI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İN MESLEKİ GELİŞİM ÇALIŞMALARI İlgi: a) Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi ve İlköğretim kurumları Yönetmeliği. b) Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği. İlgi

Detaylı

EKİM 2015 DÖNEMİ 2014 YILI EKİM AYINDA 3 MİLYAR TL AÇIK VEREN BÜTÇE, 2015 YILI EKİM AYINDA 7,2 MİLYAR TL FAZLA VERMİŞTİR.

EKİM 2015 DÖNEMİ 2014 YILI EKİM AYINDA 3 MİLYAR TL AÇIK VEREN BÜTÇE, 2015 YILI EKİM AYINDA 7,2 MİLYAR TL FAZLA VERMİŞTİR. EKİM 215 DÖNEMİ 214 YILI EKİM AYINDA 3 MİLYAR TL AÇIK VEREN BÜTÇE, 215 YILI EKİM AYINDA 7,2 MİLYAR TL FAZLA VERMİŞTİR. 214 YILI EKİM AYINDA 4 MİLYAR TL FAİZ DIŞI FAZLA VERİLMİŞ İKEN 215 YILI EKİM AYINDA

Detaylı

TOSYA ANADOLU LİSESİ 2013 2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI

TOSYA ANADOLU LİSESİ 2013 2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI EYLÜL 11 işgünü 1. 16 Eylül 2013 2013-2014 ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI 2. 01 Eylül Dünya Barış Günü 3. 19 Eylül Gaziler Günü 4. Eylül ayının 3. Haftası İlköğretim Haftası 5. 25 Eylül - 1 Ekim Yangından Korunma

Detaylı

EMEKLİLİK YAŞINI BEKLEYEN İŞÇİ HER İŞYERİNDEN BU SEBEPLE AYRILIP KIDEM TAZMİNATI ALABİLİR Mİ?

EMEKLİLİK YAŞINI BEKLEYEN İŞÇİ HER İŞYERİNDEN BU SEBEPLE AYRILIP KIDEM TAZMİNATI ALABİLİR Mİ? 15 erol gu?ner:layout 1 11/9/10 3:18 PM Page 203 EMEKLİLİK YAŞINI BEKLEYEN İŞÇİ HER İŞYERİNDEN BU SEBEPLE AYRILIP KIDEM TAZMİNATI ALABİLİR Mİ? Erol GÜNER* I. GİRİŞ: Bilindiği üzere Sosyal Güvenlik Mevzuatında

Detaylı