THY A.O. İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına Yapılan Açıklamalar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "THY A.O. İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına Yapılan Açıklamalar"

Transkript

1 Özel Durum Açıklamaları THY A.O. İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına Yapılan Açıklamalar Ortaklığımızın tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı nda; Ortaklığımız Ana Sözleşmesinin TL ye uyumu amacıyla 6. maddesinin değiştirilmesi ve Geçici 3. maddenin ilave edilmesine ilişkin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı nın tarihinde saat 14:00 de Ortaklığımız Genel Yönetim Binası Atatürk Havalimanı, Yeşilköy/Bakırköy-İstanbul adresinde yapılmasına karar verilmiştir. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı nın gündemi aşağıda verilmektedir. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Gündemi 1- Açılış ve Divan teşekkülü 2- Toplantı tutanağının imzalanması hususunda Divan a yetki verilmesi 3- Sermaye Piyasası Kurulu ile Sanayi ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü nce verilen onay doğrultusunda Ortaklık Ana Sözleşmesinin 6. maddesinin değiştirilmesi ve Geçici 3.maddenin ilave edilmesi hakkında karar alınması. 4- Kapanış İlgi: tarihli Özel Durum açıklamamız. İlgi yazımız ile Bosna Hersek hükümetinden ilgili onayların alınmasına müteakip, Ortaklığımız ve Bosna Hersek Havayolları arasında ortaklık anlaşmasının imzalanacağı bildirilmiş idi. Bosna Hersek hükümetinden ilgili onaylar alınmış olup, Ortaklığımız bugün imzalanan Ortaklık Anlaşması tahtında Bosna Hersek Havayollarına % 49 hisse ile iştirak etmiş bulunmaktadır tarih ve sayılı Özel Durum Açıklamamızla, TGS Yer Hizmetleri A.Ş. ye %50 ortak olabilecek ICF Ground Handling/Fraport IC İçtaş Havalimanı Yer Hizmetleri A.Ş., Çelebi Hava Servisi A.Ş.

2 ve HAVAŞ Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş. ile görüşüldüğü ve görüşme sonuçlarının Yönetim Kurulumuzca değerlendirilerek, karara bağlanmasına müteakip açıklanacağı bildirilmiş idi. Bu kapsamda, Ortaklığımız Yönetim Kurulunca TGS Yer Hizmetleri A.Ş. ye %50 ortak olabilecek şirketlerle yapılan görüşme sonuçları değerlendirilmiş olup, görüşülen şirketler arasında en iyi teklifi veren HAVAŞ Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş. nin TGS Yer Hizmetleri A.Ş. ye %100 sermaye artışı sonıcında %50 ortak olması kararlaştırılmıştır. Ayrıca, Airbus S.A.S firmasından 4 adet A uçağının, ilk ikisinin Aralık 2008 de diğerlerinin ise Ocak ve Şubat 2009 da teslim alınmak üzere satın alınmasına karar verilmiştir Ortaklığımızın Ocak-Kasım 2008 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir. Yolcu Sayısı Ocak-Kasım 2007 döneminde 18 milyon iken, 2008 yılının aynı döneminde %15.1 artışla 20,8 milyon a ulaşmış olup, Dış Hatlarda Business Class ve Dıştan Dışa Transit Yolcu sayılarında da Ocak-Kasım 2007 dönemine kıyasla sırasıyla %23.1 ve %43.3 artış sağlanmıştır. Arz edilen Koltuk Km (AKK), Ocak- Kasım 2007 döneminde 37,9 milyar iken, 2008 yılının aynı döneminde %11.1 artarak 42,2 milyar a, Ücretli Yolcu Km (ÜYK), Ocak- Kasım 2007 döneminde 27,8 milyar iken, 2008 yılının aynı döneminde %13 artarak 31,4 milyar a, Yolcu Doluluk oranı 1,3 puan artışla %74.4 e Konma Sayısı, Ocak- Kasım 2007 döneminde iken, 2008 yılının aynı döneminde %11.4 artışla e, Kargo- Posta, Ocak- Kasım 2007 döneminde ton iken, 2008 yılının aynı döneminde %10.3 artarak ton a, yükselmiştir İlgi: tarihli özel durum açıklaması. İlgi yazımız ile 2009/2023 yılı filo projeksiyonu çerçevesinde 35 uzun menzilli ve 70 kısa menzilli olmak üzere toplam 105 uçak alımına ilişkin üretici Airbus ve Boeing firmalarının ihaleye davet edildiği bildirilmiş idi. Üretici firmaların talebi üzerine teklif verme suresi 19 Ocak 2009 tarihine kadar uzatılmış olup, gelişmeler bilahare kamuoyuna bildirilecektir.

3 İlgi: tarihli özel durum açıklamamız. İlgi yazımız ile, Bosna Hersek Havayollarının % 49 hissesinin satılması için açılan ihalenin sonuçlandırılmasına ilişkin olarak, Bosna Hersek Hükümetinin komisyon oluşturduğu, müzakerelere başlamak üzere davet edileceğimiz bildirilmiş idi. Bosna Hersek Havayollarının % 49 hissesinin satılması için açılan ihalenin sonuçlandırılmasına ilişkin olarak, Bosna Hersek Hükümetince oluşturulan Komisyon ile Ortaklığımızca yapılan müzakereler sonucunda Ortaklık Anlaşması imzalanmasına Ortaklığımız Yönetim Kurulunca karar verilmiştir. Bosna Hersek hükümetinden ilgili onayların alınmasına müteakip, taraflarca imzalanacak Ortaklık Anlaşması na göre, Ortaklığımız Bosna Hersek Havayollarına % 49 hisse ile iştirak edecek olup, sözkonusu iştirak oranı Bosna Hersek Havayolları nın sermayesinin ,55 BAM nominal değerine tekabül edecektir Ortaklığımız Yönetim Kurulunca, İstanbul-Çanakkale-İstanbul ve İstanbul-Uşak-İstanbul hatlarının açılarak, filo imkanları çerçevesinde yıl içerisinde seferlere başlanmasına karar verilmiştir Ortaklığımız Yönetim Kurulu kararınca, Jet Airways (India) Limited firmasından 3 adet B777/300ER uçağı 6 aylığına wet/lease olarak kiralanmıştır. Söz konusu uçakların sırasıyla , ve tarihlerinde teslim alınması planlanmaktadır Ortaklığımız yönetim kurulu kararınca, MCAP Europe Limited firmasından 1 adet B737/800 uçağı 74 aylığına kiralanmıştır Ortaklığımız Yönetim Kurulunca İstanbul-Mashad (MHD)-İstanbul ve İstanbul-Goteborg (GOT)-İstanbul hatlarının açılarak, 2009 yılı içerisinde seferlere başlanmasına karar verilmiştir İlgi: 5/11/2008 tarih ve sayılı Özel Durum Açıklamamız İlgi yazınızda Ortaklığımızın bağlı ortaklığı TGS Yer Himetleri A.Ş. ye ortak olabilecek potansiyeldeki şirketlerle görüşmelerin başlandığı bildirilmiş idi.

4 TGS Yer Hizmetleri A.Ş. ye %50 ortak olabilecek ICF Ground Handing/Fraport IC İçtaş Havalimanı Yer Hizmetleri A.Ş., Çelebi Hava Servisi A.Ş. ve Havaş Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş. ile görüşmeler yapılmış olup görüşme sonuçları Yönetim Kurulumuzca değerlendirilerek, karar bağlanması müteakip sonuç kamuoyuna açıklanacaktır Ortaklığımız Yönetim Kurulu kararınca, Celestial Aviation Trading 65 Limited ve Celestial Aviation Trading 66 Limited firmalarından 1 er adet toplam 2 adet B yıllığına ve Celestial Aviation Trading 6 Limited firmasından ise 2 adet B uçağı 8 yıllığına kiralanmıştır. Toplam 4 adet B uçakların sırasıyla Kasım 2008, Ocak 2009, Nisan 2009 ve Haziran 2009 tarihlerinde teslim alınması planlanmaktadır. Diğer taraftan, tarihli Özel Durum Açıklamamızda Celestial Aviation Trading 52 Limited şirketinden kiralanan ve , , ve tarihlerinde kira süreleri sona erecek 4 adet B uçağının kira sürelerinin kira bitiminden itibaren 5 yıl uzatılacağı bildirilmiş idi. Ancak sözkonusu uçakların kira süresi uzatımı yapılmayacak olup, kira süreleri belirtilen kira bitiş tarihlerinde sona erdirilecektir Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarih ve 21/897 sayılı ilke kararı uyarınca, Ortaklığımız Ana Sözleşmesi'nin, "5083 sayılı T.C. Devletinin Para Birimi Hakkında Kanun" ile "6762 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nda Değişiklik Yapan 5274 Sayılı Kanun" hükümlerine göre uyarlanmasına, bu nedenle ana sözleşmenin "Sermaye ve Hisse Senetleri" başlıklı 6. maddesinin tadiline ve ana sözleşmeye "Geçici Madde 3" eklenmesine Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca karar verilmiştir. Söz konusu karar doğrultusunda ana sözleşme değişikliğine ilişkin gerekli yasal işlemlere başlanılmış olup, işlemler devam etmektedir." Ortaklığımızın Ocak-Ekim 2008 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir. Yolcu Sayısı Ocak-Ekim 2007 döneminde 16,5 milyon iken, 2008 yılının aynı döneminde %14.7 artışla 18,9 milyon a ulaşmış olup, Dış Hatlarda Business Class ve Dıştan Dışa Transit Yolcu sayılarında da Ocak-Ekim 2007 dönemine kıyasla sırasıyla %22,9 ve % 36.1 artış sağlanmıştır. Arzedilen Koltuk Km (AKK), Ocak-Ekim 2007 döneminde 34,7 milyar iken, 2008 yılının aynı döneminde %10,2 artarak 38,2 milyar a, Ücretli Yolcu Km (ÜYK), Ocak-Ekim 2007 döneminde 25,4 milyar iken, 2008 yılının aynı döneminde %12,6 artarak 28,6 milyar a, Yolcu Doluluk oranı 1,6 puan artışla %74.9 a

5 Konma Sayısı, Ocak-Ekim 2007 döneminde iken, 2008 yılının aynı döneminde %10.9 artışla e, Kargo- Posta, Ocak-Ekim 2007 döneminde ton iken, 2008 yılının aynı döneminde %7,1 artarak ton a, Ortaklığımız Yönetim Kurulunca İstanbul- Nairobi- İstanbul, İstanbul- Lviv -İstanbul hatlarının açılarak 2009 yılı içerisinde filo durumuna bağlı olarak seferlere başlanmasına, ayrıca Adana Ercan Adana (AnadoluJet), Ankara Tekirdağ/Çorlu Ankara (AnadoluJet) hatlarının açılarak 2008/2009 kış tarifesi içerisinde seferlere başlanmasına karar verilmiştir Ortaklığımızın bağlı ortaklığı TGS Yer Hizmetleri A.Ş.'nin bir ortak almak suretiyle de yer hizmetlerini yapılabileceği bilinmektedir. Bu çerçevede potansiyel şirketler ile ön görüşmelere başlanmış olup, görüşmeler halihazırda devam etmektedir. Ancak, bazı basın yayın organlarında "Türk Hava Yolları ile Fraport arasında Turkısh Ground Service adlı yer hizmetleri şirketi için yapılan görüşmede ortaklık için anlaşma sağlandı" şeklinde haberler yer almaktadır. Konu ile ilgili Ortaklığımızca alınmış nihai bir karar bulunmamakta olup; karar alınması halinde, kamuoyuna açıklama yapılacaktır. Bu süreç zarfında gerek müzakereleri etkileyecek gerekse kamuoyunu yanıltan bu nevi haberlerle ilgili olarak Ortaklığımız gerekli yasal girişimlerde bulunacaktır İlgi: tarihli Özel Durum Açıklamamız. Bosna Hersek Havayolları nın %49 hissesinin satılması için açılan ihalenin sonuçlandırılmasına ilişkin olarak Bosna Hersek Hükümeti adına komisyon oluşturulduğu komisyon başkanlığına tek yetkili olarak Hajro Mihad'in atandığı, müzakerelere başlamak üzere Ortaklığımızın Mihad tarafından davet edileceği hususu tarafımıza bildirilmiştir. Görüşme tarihi ve detayı Ortaklığımıza ulaştığında kamuoyuna açıklama yapılacaktır Ortaklığımızın Ocak-Eylül 2008 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir. - Yolcu sayısı Ocak-Eylül 2007 döneminde 14,7 milyon iken, 2008 yılının aynı döneminde % 14.3 artışla 16,8 milyona ulaşmış olup, Dış Hatlarda Business Class ve Dıştan Dışa Transit Yolcu sayılarında da Ocak-Eylül 2007 dönemine kıyasla sırasıyla % 23.5 ve % 39.6 artış sağlanmıştır.

6 - Arzedilen Koltuk Km (AKK), Ocak-Eylül 2007 döneminde 31,0 milyar iken, 2008 yılının aynı döneminde % 10 artarak 34,1 milyara, - Ücretli Yolcu Km (ÜYK), Ocak-Eylül 2007 döneminde 22,6 milyar iken, 2008 yılının aynı döneminde % 12.6 artarak 25,5 milyara, - Yolcu Doluluk oranı 1,7 puan artışla % 74.7'e - Konma Sayısı, Ocak-Eylül 2007 döneminde iken, 2008 yılının aynı döneminde % 10.4 artışla 'e, - Kargo-Posta, Ocak-Eylül 2007 döneminde ton iken, 2008 yılının aynı döneminde % 10.8 artarak tona, yükselmiştir THY yönetim kurulu, daha evvel kabul ettiği yılı filo projeksiyonu çerçevesinde 25'i kesin 10'u opsiyon olmak üzere 35 çift koridorlu uzun menzilli uçağın, 50'si kesin 20'si opsiyon olmak üzere 70 tek koridorlu kısa ve orta menzilli uçağın alimi için uçak üreticisi Boeing ve Airbus firmalarını tekliflerini sunmak üzere davet etmeye karar vermiştir. İhale kapsamında Airbus firmasının (320 ailesi, 330 ve 350) Boeing firmasının (737 NG, 777 ve 787) uçakları değerlendirmeye alınacaktır HABOM Projesi kapsamında Technologies Corporation grup şirketlerinden Pratt&Whitney Firması ile THY Teknik A.Ş. ortaklığında Pratt&Whitney THY Teknik Uçak Motoru Bakım Merkezi Limited Şirketi unvani adı altında kurulan şirket tarihinde ticaret siciline tescil edilmiştir tarihinde bazı medya kuruluşlarında THY A.O. Bosna Hersek Havayolları ihalesine en iyi teklifi verdi şeklinde habere yer verilmiştir. Ancak konu ile ilgili Ortaklığımıza herhangi bir bilgi gelmemiş olup, gelmesi halinde kamuoyuna bilgi verilecektir Ortaklığımız çağrı merkezi faaliyetlerinin dış kaynak hizmet alımı suretiylr ikame edilmesine ve söz konusu hizmetin 5 yıllık süre ile Assistt ve Vodatech firmalarından alınmasına Yönetim Kurulumuzca karar verilmiştir

7 Ortaklığımız Yönetim Kurulunca İstanbul-Dakar-Sao Paulo-Dakar-İstanbul hatlarının açılarak, 2009 yılı içerisinde filo durumuna bağlı olarak seferlere başlanmasına karar verilmiştir İlgi: tarih, sayılı özel durum açıklamamız. İlgi açıklamamız ile, Bosna Hersek Havayollarının % 49 hissesinin satılması için açılan ihaleye teklif verilmesine karar verildiği bildirilmiş idi. Bu çerçevede, ihale komisyonunca yapılan ilk değerlendirme sonucunda, ihale sürecine dahil olan şirketler arasında Türk Hava Yolları A.O.'nun da bulunduğu ve ihalenin 29 Eylül 2008 tarihine kadar sonuçlandırılacağı Ortaklığımıza bildirilmiştir İlgi: tarih sayılı özel durum açıklamamız. İlgi açıklamamız ile, Austrian Airlines'ın özelleştirme ihalesi ile ilgilendiğimiz hususunda ilgili merciye resmi yazı gönderildiği bildirilmiş idi. Ancak, söz konusu yazımızın surece ilişkin ilan edilen tarihten sonra ilgili merciye ulaşmış olduğu ifade edilerek, ihale surecine dahil edilemeyeceğimiz Ortaklığımıza bildirilmiştir Ortaklığımızın Ocak-Ağustos 2008 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir. - Yolcu sayısı Ocak-Ağustos 2007 döneminde 12,9 milyon iken, 2008 yılının aynı döneminde % 15.4 artışla 14,9 milyona ulaşmmış olup, dış hatlarda Business Class ve dıştan dışa transit yolcu sayılarında da Ocak-Ağustos 2007 dönemine kıyasla sırasıyla % 26.6 ve % 40.4 artış sağlanmıştır. - Arzedilen koltuk Km (AKK), Ocak-Ağustos 2007 döneminde 27,3 milyar iken, 2008 yılının aynı döneminde % 10.4 artarak 30,1 milyara, - Ücretli yolcu KM (ÜYK), Ocak-Ağustos 2007 döneminde 19,8 milyar iken, 2008 yılının aynı döneminde % 13.9 artarak 22,5 milyara, - Yolcu doluluk oranı 2,3 puan artışla % 74.9'a - Konma sayısı, Ocak-Ağustos 2007 döneminde iken, 2008 yılının aynı döneminde % 10.3 artışla 'e, - Kargo-posta, Ocak-Ağustos 2007 döneminde ton iken, 2008 yılının aynı döneminde % 9.2 artarak tona yükselmiştir Ortaklığımız yönetim kurulu kararınca, Jade Aircraft Leasing Limited ve Jasper Aircraft Leasing Limited firmalarından 2 adet A uçağı 6 yıllığına kiralanmıştır.

8 İlgi: tarih, sayılı özel durum açıklamamız tarihinde sona erecek olan Garanti Bankası A.Ş. arasında sürdürülen Frequent Flyer Programı (FFP), Co-Branded Kredi Kartı işbirliği sözleşmesinin yenilenmesine ilişkin yapılan ihale sonuçlanmış olup, THY A.O. Özel Yolcu Programı, Miles&Smiles üyelerine Co-Branded Kredi Kartı çıkarılması ve FFP üyelerine dağıtım hizmetinin 3 yıl süre ile T.Garanti Bankası A.Ş.'den temin edilmesine karar verilmiştir Ortaklığımız Yönetim Kurulunca, Bosna Hersek Havayollarının % 49 hissesinin satılması için açılan ihaleye Ortaklığımızca teklif verilmesine karar verilmiştir. Ortaklığımız Yönetim Kurulunca 1992 yılında Ortaklığımız uçuş ağına dahil edilen İstanbul-Strasbourg- İstanbul hattının kapatılmasına karar verilmiştir. Ortaklığımız Yönetim Kurulunca, İstanbul-Bağdat hattının açılarak, haftada 3 frekans olarak tarifeli seferlere başlanmasına karar verilmiştir Ortaklığımızca Austrian Airlines'in özelleştirme ihalesi ile ilgilendiğimiz hususunda ilgili merciye resmi yazı gönderilmiştir İlgi: tarih, sayılı Özel Durum Açıklamamız A Grubu işletme ruhsatına sahip yer hizmetleri ile istigal edecek TGS Yer Hizmetleri A.Ş.'nin tescil edilmesine ilişkin olarak İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu'na bugün başvuru yapılmıştır Ortaklığımız Yönetim Kurulu kararınca, Jacksondell Limited Firmasından 1 adet B uçağı 96 aylığına kiralanmıştır Ortaklığımızın Ocak-Temmuz 2008 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir. Yolcu Sayısı Ocak Temmuz 2007 döneminde 10,8 milyon iken, 2008 yılının aynı döneminde % 15.4

9 artışla 12,5 milyona ulaşmış olup, Dış Hatlarda Business Class ve Dıştan Dışa Transit Yolcu sayılarında da Ocak-Temmuz 2007 dönemine kıyasla sırasıyla % 26.5 ve 42.9 artış sağlanmıştır. Arzedilen Koltuk Km (AKK), Ocak-Temmuz 2007 döneminde 23,3 milyar iken, 2008 yılının aynı döneminde % 9.4 artarak 25,5 milyar'a Ücretli Yolcu Km (ÜYK), Ocak-Temmuz 2007 döneminde 16,5 milyar iken, 2008 yılının aynı döneminde % 13.8 artarak 18,8 milyar'a Yolcu Doluluk oranı 2,9 puan artışla % 73.9'a Konma Sayısı Ocak-Temmuz 2007 döneminde 96,612 iken, 2008 yılının aynı döneminde % 9.8 artışla 106,104'e Kargo-Posta, Ocak-Temmuz 2007 döneminde ton iken, 2008 yılının aynı döneminde % 7.6 artarak 111,990 ton'a, Uçakların günlük kullanımları Ocak-Temmuz 2007 döneminde 10:51 saat'ten 2008 yılının aynı döneminde 11:47 saat'e yükselmiştir Ortaklığımız Yönetim Kurulunca, Izadell Limited Firmasından 1 adet B737/800 uçağının 96 aylığına kiralanmasına karar verilmiştir Basında, THY'nin Avusturya devlet havayolu şirketi Austrian Airlines'in satışa çıkardığı hisselerine talip olduğu, kamuya ait % 43 hissesinin özelleştirilmesi planlanan şirket için THY'nin de aday olduğu haberleri yer almıştır. Austrian Airlines tarafından satışa çıkarılan sözkonusu şirket hisselerinin alımına ilişkin Ortaklığımıza gelen veya Ortaklığımızca verilen herhangi bir teklif bulunmamaktadır. Ancak, sözkonusu havayolu şirketince satışa çıkarılan hisselerin Ortaklığımızca alınması yönünde bir teklif gelmesi durumunda konu Ortaklığımızca değerlendirilecektir Ortaklığımız yönetim kurulunca; Çoğunluk sermayedarı Türk Hava Yoları A.O. olan, esas faaliyeti itibariyle A grubu işletme ruhsatına sahip yer hizmetleri ile iştigal edecek bir anonim şirket kurulmasına, genel müdürlükçe şirketin kurulması ve faaliyete geçmesine yönelik iş planı, sermayenin teşekkülüne ilişkin fizibilite, esas mukavele dahil tüm hazırlıkların yapılarak nihai onay için yönetim kuruluna sunulmasına, Ayrıca, Enterprise Risk Management (ERM) kapsamında risk şeffaflığının yaratılması, risk stratejisi ve risk iştahının tanım lanması, güçlü bir risk takip sisteminin kurulması, etkili risk süreçlerinin ve paylaşılan risk kültürünün telkin edilmesine yönelik bir risk yönetimi stratejisinin oluşturulması ve bunun için gerekli danışmanlık hizmeti alınmasına, karar verilmiştir.

10 Ortaklığımızın Ocak/Haziran 2008 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir. Yolcu sayısı Ocak/Haziran 2007 döneminde 8,9 milyon iken, 2008 yılının aynı döneminde %15,4 artışla 10,3 milyon'a ulaşmış olup, dış hatlar da Business Class ve dıştan dışa Transit Yolcu sayılarında da Ocak-Haziran 2007 dönemine kıyasla sırasıyla %26,4 ve %45,3 artış sağlanmıştır. Arzedilen koltuk km (AKK), Ocak/Haziran 2007 döneminde 19,4 milyar iken, 2008 yılının aynı döneminde %9,6 artarak 21,2 milyara, Ücretli yolcu km (ÜYK), Ocak/Haziran 2007 döneminde 13,5 milyar iken, 2008 yılının aynı döneminde %14,4 artarak 15,5 milyara, Yolcu doluluk oranı 3 puan artışla %72,9'a Konma sayısı, Ocak/Haziran 2007 döneminde iken, 2008 yılının aynı döneminde %9,8 artışla 'e Kargo, Posta Ocak/Haziran 2007 döneminde ton iken, 2008 yılının aynı döneminde %6,9 artarak ton'a Uçakların günlük kullanımları Ocak/Haziran 2007 döneminde 10:38 saatten 2008 yılının aynı döneminde 11:37 saat'e yükselmiştir Ortaklığımız Yönetim Kurulunca, 2008 yaz tarife dönemi içerisinde haftada 3 sefer İstanbul Sinop (SIC)- İstanbul seferlerine başlanmasına karar verilmiştir Ortaklığımızın Ocak/Mayıs 2008 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir. - Yolcu Sayısı Ocak/Mayıs 2007 döneminde 7,2 milyon iken, 2008 yılının aynı döneminde % 15,6 artışla 8,2 milyon a ulaşmış olup, dış hatlar da Business Class ve dıştan dışa Transit Yolcu sayılarında da Ocak/Mayıs 2007 dönemine kıyasla sırasıyla % 26,2 ve % 53,1 artış sağlanmıştır. - Arz edilen koltuk Km (AKK), Ocak/Mayıs 2007 döneminde 15,8 milyar iken, 2008 yılının aynı döneminde % 9,8 artarak 17,3 milyara,

11 - Ücretli Yolcu Km (ÜYK), Ocak/Mayıs 2007 döneminde 10,9 milyar iken, 2008 yılının aynı döneminde % 14,9 artarak 12,5 milyara, - Yolcu doluluk oranı 3,2 puan artışla %72,2 e - Konma sayısı, Ocak/Mayıs 2007 döneminde iken, 2008 yılının aynı döneminde % 10,2 artışla 'e - Kargo, Posta Ocak/Mayıs 2007 döneminde ton iken, 2008 yılının aynı döneminde % 6,8 artarak ton a - Uçakların günlük kullanımları Ocak/Mayıs 2007 döneminde saatten 2008 yılının aynı döneminde saat'e yükselmiştir İlgi: tarihli özel durum açıklamamız. Kargo taşımalarında 2001 yılından itibaren rekabet ihlali yapıldığına ilişkin olarak 2006 yılında ABD Adalet Bakanlığı Antitrost Birimince birçok Avrupa ve Amerika havayolları ve Ortaklığımız ile ilgili başlatılan ve hâlihazırda sürmekte olan inceleme kapsamında, ABD Adalet Bakanlığı Antitrost Birimi ile Ortaklığımız arasındaki işbirliği ve görüşmeler devam etmektedir Ortaklığımız yönetim kurulunca, Dış hatlarda İstanbul/Ufa (Rusya) ve Istanbul/Samara (Rusya), İç hatlarda İstanbul/Amasya ve Ankara/Denizli (AnadoluJet ile) hatlarının açılarak, 2008 Yaz tarife dönemi içerisinde seferlere başlanmasına karar verilmiştir Yönetim Kurulumuzca, Ortaklığımızın organizasyon çalışmaları kapsamında, Genel Müdür (Yer İşletme) Yardımcısı kadrosunun iptal edilerek, Yer İşletme Başkanlığı (İstanbul İstasyon)'nın Yer İşletme Başkanlığı'na tadil edilerek alt kadroları ile birlikte Genel Müdürlüğe, Yer İşletme Başkanlığı (Yurt içi İstasyonlar)'nın iptal edilerek, alt kadrolarının Yer İşletme Başkanlığına, ayrıca Genel Müdür (Yer İşletme) Yardımcılığına bağlı İkram Başkanlığı'nın alt kadroları ile birlikte Genel Müdür (Ticari) Yardımcılığına bağlanmasına karar verilmiştir

12 Ortaklığımız sermayesinde bulunan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na (ÖİB) ait A grubu hisselerden toplam sermayenin % 25'ine tekabül eden kısmının halka arz suretiyle özelleştirilmesinin THY Teknik A.Ş.'nin de özelleştirmesine neden olacağından bahisle, THY Teknik A.Ş.'nin sermayesindeki kamu hissesinin halka arz yöntemiyle satışına ilişkin işlemin iptali ve yürütmenin durdurulması istemi ile Danıştay 13. Dairesinde 2006/2376 Esas ile Hava İş tarafından ÖİB aleyhine açıldığı belirtilen davada, anılan mahkemenin davanın reddine karar verdiği, ÖİB tarafından Ortaklığımıza bildirilmiştir Ortaklığımızın Ocak/Nisan 2008 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir. - Yolcu Sayısı Ocak/Nisan 2007 döneminde iken, 2008 yılının aynı döneminde % 14,8 artışla 'e ulaşmış olup, Business Class ve Transit Yolcu sayılarında da Ocak/Nisan 2007 dönemine kıyasla sırasıyla % 25 ve % 20 artış sağlanmıştır. - Arz edilen koltuk Km (AKK), Ocak/Nisan 2007 döneminde milyon iken, 2008 yılının aynı döneminde % 9,9 artarak milyona, - Ücretli Yolcu Km (ÜYK), Ocak/Nisan 2007 döneminde milyon iken, 2008 yılının aynı döneminde % 14,4 artarak milyona, - Konma sayısı, Ocak/Nisan 2007 döneminde iken, 2008 yılının aynı döneminde % 10,6 artışla 'a, Kargo, Posta Ocak/Nisan 2007 döneminde ton iken, 2008 yılının aynı döneminde % 7,4 artarak tona, - Uçak sayısı 2007 yılının aynı dönemine kıyasla % 3 artış ile 102'e - Uçakların günlük kullanımları Ocak/Nisan 2007 döneminde 10:07 saatten 2008 yılının aynı döneminde 11:14 saat'e yükselmiştir Ortaklığımız yönetim kurulunca, Ortaklığımız mevcut mali denetim komitesinde komite üyesi olarak görev yapmakta olan yönetim kurulu üyeleri Cemal Şanlı, Hamdi Topçu'nun yanısıra eski yönetim kurulu üyesi Atilla Öksüz'ün yerine yönetim kurulu üyesi Mehmet Büyükekşi'nin atanmasına,

13 Ortaklığımız mevcut kurumsal yönetim komitesinde komite üyesi olarak görev yapan yönetim kurulu üyeleri Mehmet Büyükekşi ve Cemal Şanlı'nın yerine ise Muzaffer Akpınar ve Orhan Birdal'ın atanmalarına, karar verilmiştir Ortaklığımız yönetim kurulunca, Ortaklığımız mevcut mali denetim komitesinde komite üyesi olarak görev yapmakta olan yönetim kurulu üyeleri Cemal Şanlı, Hamdi Topcu'nun yanı sıra eski yönetim kurulu üyesi Atilla Öksuz'ün yerine yönetim kurulu üyesi Mehmet Büyükekşi'nin atanmasına, Ortaklığımız mevcut kurumsal yönetim komitesinde komite üyesi olarak görev yapan yönetim kurulu üyeleri Mehmet Büyükekşi ve Cemal Şanlı'nın yerine ise Muzaffer Akpınar ve Orhan Birdal'ın atanmalarına, karar verilmiştir Ortaklığımız yönetim kurulunca; Ortaklığımız yönetim kurulu başkanlığına Candan Karlıtekin'in, Ortaklığımız ana sözleşmesinin 13. maddesi gereği yönetim kurulu başkan vekilliğine ise Hamdi Topçu'nun getirilmesine, Hüseyin Atilla Öksüz'ün yönetim kurulu üyesi olarak haiz olduğu imza yetkisinin iptaline, Ortaklığımız Ana Sözleşmesinin 15. maddesine istinaden oluşturulan ve yönetim kurulu başkanı Candan Karlıtekin başkanlığında, yönetim kurulu başkan vekili Hamdi Topçu, yönetim kurulu üyesi ve genel müdür Temel Kotil'in üyesi bulunduğu icra komitesinin, aynı üyelerle görevlerinin devamına, karar verilmiştir Ortaklığımızın 2007 faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı tarihinde yapılmış olup, Olağan Genel Kurul Toplantısı, Yapılan oylama sonucunda; SPK düzenlemelerine göre hazırlanmış 2007 yılı UFRS bilanço ve kar/zarar hesabına göre TL, tekdüzen hesap planına göre ise TL net kar ile kapanan 2007 yılı bilanço ve kar/zarar hesapları, ayrı ayrı oylandı ve toplantıya katılanların oyçokluğu ile tasdik edildi yılı hesap ve faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyelerinin ve Denetim Kurulu üyelerinin Genel Kurulca ibrası kabul edildi.

14 Kar dağıtımına esas alınan bilanço ve kar/zarar hesaplarının SPK düzenlemelerine göre hazırlanmış UFRS bilanço ve kar/zarar hesapları olduğu belirtilerek, geçmiş yıllar zararları bulunması nedeni ile 2007 yılı kar ının ( TL) geçmiş yıllar zararına mahsup edilmesi ve pay sahiplerine kar dağıtımı yapılmaması, ayrıca, 2007 yılı kar ının mahsubundan sonra geriye kalan ve mali tabloların enflasyona göre ilk defa düzeltilmesi ile ilişkili bulunan geçmiş yıllar zararının sırasıyla, olağanüstü yedek akçeler, yasal yedek akçeler, hisse senedi ihraç primi, özel yedekler ve öz sermaye kalemlerinin enflasyon muhasebesine göre düzeltilmesinden kaynaklanan sermaye yedeklerinden mahsup edilmesi hususundaki Yönetim Kurulu Kararı oybirliği ile kabul edildi. Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri net ücretlerinin Kamu İktisadi Teşebbüslerinde görev yapan yönetim ve denetim kurulu üyeleri için Yüksek Planlama Kurulu nca (YPK) belirlenen net ücretin 3 (üç) katı, icra komitesi üyeleri net ücretlerinin ise YPK ca belirlenen ücretin 4 (dört) katı olmasına, mali yıl sonunda bu ücretlerden dolayı oluşacak gelir vergisi tutarının Türk Hava Yolları A.O. tarafından ücrete dahil edilerek karşılanmasına, bunların dışında huzur hakkı verilmemesine karar verildi. Sermaye Piyasası Kurulu nun İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanlığı na muhatap tarih ve OFD/ sayılı yazısı doğrultusunda 2007 yılı içinde Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği nin turizm sektörüne olan katkılarını geliştirebilmek amacı ile Derneğe TL ve Müteveffa Kabin Amiri Ömür Günay ın 1,5 yaşındaki oğlu için ileriki eğitim hayatında kullanılmak üzere defaten TL eğitim bursu olarak bağış yapıldığı hususunda hissedarlara bilgi verildi. Kargo taşımalarında 2001 yılından itibaben rekabet ihlali yapıldığına ilişkin olarak 2006 yılında Amerika Birleşik Devletleri nde başlatılan ve hâlihazırda sürmekte olan soruşturmada kargo ücretlerinin havayolları arasında kartel oluşturulmak suretiyle sabitlendiği iddiasıyla Avrupa Birliği ve Amerika Birleşik Devletleri tarafından eş zamanlı soruşturmalar sürdürüldüğü, Avrupa Birliğinde sürdürülen soruşturma kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından bu olaya karıştığı düşünülen 25 civarında havayoluna birer beyanname gönderilerek, aleyhlerinde ileri sürülen iddialar bildirilmiş ve savunma yapmaya davet edilmişlerdir. Ortaklığımız Avrupa Birliği nin soruşturmasına dahil edilmediği, muhtemel iddialara karşı THY nin hiç bir şekilde fiyat sabitleme ilişkisi içinde olmadığı yönünde savunma yapılmasına ancak inceleme ve soruşturma esnasında ABD Adalet Bakanlığı ile tam kapsamlı işbirliği içerisinde olunmasına Yönetim Kurulunca karar verildiği bilgisi verilmiştir. Bu çerçevede Ortaklağımızın önünde iki alternatif bulunduğu bunların THY nin hiç bir şekilde fiyat sabitleme ilişkisi içinde olmadığı yönünde savunma yapılması ve yargılamaya gidilmesi veya THY nin suçlu olduğu var sayılarak savcılıkla sulh anlaşması yoluna gidilmesi, sulh anlaşmasının yargılama safhası dahil her aşamada yapılabileceği belirtilmiştir. Yönetim Kurulumuzun hali hazırda durumu değerlendirmekte olup, mevcut mahalli avukatlarımızın yanısıra antitröst konusunda uzman ikinci bir hukuk

15 bürosundan da görüş talep ettiği, gelen görüşlerin değerlendirilmesi sonucunda takip edilecek yönteme ilişkin nihai kararın Yönetim Kurulunca oluşturulacağı ancak anılan konuda gerek geçmiş ve mevcut THY yönetimlerinin gerek kargo başkanlarının herhangi bir fiyat sabitleme ve rekabete mugayir düşünce, karar, eylem ve şirketler arası organizasyon içinde olmadığı belirtilmiştir. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde hazırlanan Bilgilendirme Politikası ve Etik Kurallar Genel Kurul Bilgisine sunulmuştur. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın önergesi ve Halka açık Hissedarların yapmış olduğu oylama sonucunda; Yönetim Kurulu üyeliklerine Sn. Candan Karlıtekin (C grubu hisseyi temsilen), Sn. Hamdi Topçu, Sn. Temel Kotil, Sn. Cemal Şanlı, Sn. Mehmet Büyükekşi, Sn. Muzaffer Akpınar (Halka açık A grubu hissedarları temsilen) ve Sn. Orhan Birdal (Halka açık A grubu hissedarları temsilen) seçilmelerine, Denetim Kurulu üyeliklerine ise C grubunu temsilen Sn. Naci Ağbal, A grubu hissedarları temsilen Sn. Ateş Vuran ve Sn. İsmail Gerçek'in seçilmelerine, karar verilmiştir İlgi: tarihli özel durum açıklamamız. İlgi açıklamamız çerçevesinde yapılan ihale sonuçlanmış olup, Teknik Şartname başlıkları altında iki farklı hizmet standardında tanımlanan Ramp Handling ve Yolcu Trafik kalemlerinden oluşan "Yer Hizmetleri"nin, Trabzon, Van, Diyarbakır, Erzurum, Malatya, Samsun, Mardin, Erzincan, Hatay, Kahramanmaraş, Denizli meydanlarında Çelebi Hava Servisi A.Ş. firmasından, Dalaman, Bodrum, Gaziantep, Kayseri, Ş. Urfa, Adıyaman, Batman, Elazığ, Konya, Muş, Sivas meydanlarında Havaş Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş. firmasından, 3 yıl süre ile temin edilmesine, hizmet alımının 3 yıl sonunda birer yıllık uzatmaların Ortaklık takdirinde kalması kaydı ile toplam 5 yıla kadar uzatılabilmesine karar verilmiştir Ortaklığımız Yönetim Kurulunca İstanbul Birmingham (BHX) ve Ankara Samsun hattının açılarak 2008 yaz dönemi içerisinde filo durumuna bağlı olarak en az 3 frekans ile seferlerin başlanmasına karar verilmiştir Ortaklığımızın Ocak/Mart 2008 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir.

16 Yolcu Sayısı Ocak/Mart 2007 döneminde iken, 2008 yılının aynı döneminde % 15,8 artışla 'e ulaşmış olup, Business Class ve Trainsit Yolcu sayılarında da Ocak/Mart 2007 dönemine kıyasla sırasıyla % 31 ve % 21 artış sağlanmıştır. Arzedilen Koltuk Km (AKK), Ocak/Mart 2007 döneminde milyon iken, 2008 yılının aynı döneminde % 9,9 artarak milyona, Ücretli Yolcu Km (ÜYK), Ocak/Mart 2007 döneminde milyon iken, 2008 yılının aynı döneminde % 15.1 artarak milyona, Yolcu Doluluk oranı 3,2 puan artış ile % 70'e Konma Sayısı, Ocak/Mart 2007 döneminde iken, 2008 yılının aynı döneminde % 11.1 artışla 'e, Kargo, Posta Ocak/Mart 2007 döneminde ton iken, 2008 yılınınaynı döneminde % 7,8 artarak tona Uçak sayısı 2007 yılının aynı dönemine kıyasla % 3 artış ile 103'e Uçakların günlük kullanımları Ocak/Mart 2007 döneminde saat'den 2008 yılının aynı döneminde saat'e yükselmiştir Yönetim Kurulumuzca, Ortaklığımız Genel Müdür Yardımcısı (Yer İşletme) olarak görev yapan Bilal Ekşi'nin iş sözleşmesinin THY Teknik A.Ş.'ye devredilmesine, devir nedeniyle boşalmış olan göreve Genel Müdür (Mali) Yardımcısı Coşkun Kılıç'ın vekâlet etmesine karar verilmiştir Ortaklığımızın tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında, Ortaklığımızın 2007 yılı hesap ve faaliyetleri ile ilgili Olağan Genel Kurul Toplantısının Perşembe günü saat da Ortaklığımız Genel Yönetim Binası Atatürk Havalimanı, Yeşilköy/Bakırköy/İstanbul adresinde yapılmasına karar verilmiş olup, 2007 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının gündemi aşağıda verilmektedir. Olağan gündem maddelerinin yanısıra; 2007 yılı karının geçmiş yıllar zararına mahsup edilmesi ve pay sahiplerine kar dağıtımı yapılmaması, 2007 yılı karının mahsubundan sonra geriye kalan ve mali tabloların enflasyona göre ilk defa düzeltilmesi ile ilişkili bulunan geçmiş yıllar zararının sırasıyla olağanüstü yedek akçeler, yasal yedek akçeler, hisse senedi ihraç primi, özel yedekler ve öz sermaye kalemlerinin enflasyon muhasebesine göre düzeltilmesinden kaynaklanan sermaye yedeklerinden mahsup edilmesi hususunun tasvibi, Amerika Birleşik Devletlerinde sürmekte olan kargo taşımalarında rekabet ihlaline ilişkin soruşturma

17 hakkında Genel Kurula bilgi verilmesi, Ortaklığın Bilgilendirme Politikası ve Etik Kuralları dökümanının Genel Kurul'un bilgisine sunulması, hususlarının da yer aldığı Genel Kurul toplantı gündemi ekte yayınlanmaktadır Ortaklığımız yönetim kurulunca; 2008 yaz tarife dönemi içerisinde Antalya (AYT)-Moskova (SVO) ve Ankara-Tahran (IKA) karşılıklı seferlere başlanmasına, 2008 yaz tarife dönemi içerisinde filo durumuna bağlı olarak ilk aşamada haftada 4 frekans olarak Ankara-Hatay-Ankara seferlerine Anadolu Jet uçuşu olarak başlanmasına, Ortaklığımızın filosundaki Airbus A330/A340 uçak sayılarının artmasına paralel olarak A330/A340 pilotlarının simülatör eğitimleri için gerekli olan bir adet A330/A340 simülatörünün alınmasına karar verilmiştir İlgi: ve tarihli Özel Durum Açıklamalarımız. Hava kargo ücretlerinin sabitlenmesine ilişkin olarak ABD Adalet Bakanlığı Antitröst Birimi ve Avrupa antitröst otoriteleri tarafından 2006 yılı başlarında Avrupa ve Amerika'da eş zamanlı başlatılan inceleme kapsamında ABD Adalet Bakanlığı Antitröst Birimine Ortaklığımızın antitröst kurallarını ihlal etmediği bildirilmiş olup, görüşmeler Ortaklığımızı temsilen ABD'li avukatlarca sürdürülmektedir Ortaklığımızın Ocak/Şubat 2008 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir. Yolcu Sayısı Ocak/Şubat 2007 döneminde iken, 2008 yılının aynı döneminde %12,6 artışla 'e, Arz edilen koltuk Km (AKK), Ocak/Şubat 2007 döneminde milyon iken, 2008 yılının aynı döneminde %8,4 artarak milyon'a, Ücretli Yolcu Km (ÜYK), Ocak/Şubat 2007 döneminde milyon iken, 2008 yılının aynı döneminde %12 artarak milyon'a, Konma Sayısı, Ocak/Şubat 2007 döneminde iken, 2008 yılının aynı döneminde %11,2 artışla 'e, Kargo/Posta, Ocak/Şubat 2007 döneminde ton iken, 2008 yılının aynı döneminde %12,9 artarak ton'a yükselmiştir

18 Ortaklığımız operasyonu içerisinde Ankara merkezi full ekonomi konfigürasyonunda B uçakları ile Ankara frekanslarının yoğunlaştırılması suretiyle cazip ücretler sunulabilecek düşük maliyetli taşıma modeli operasyonu yapılacağı tarihli özel durum açıklamamız ile bildirilmiş idi. Bu kapsamda, Ortaklığımız yönetim kurulunca Türk Hava Yolları A.O.'nın faaliyetlerinde kullanılmak üzere "Anadolu Jet" isminin tescil edilmesine, THY 2008 Yaz tarifesi kapsamında Ortaklığımız filosundan 6 adete kadar B uçaklarının tescil edilen "Anadolu Jet" logosu altında THY'nin Ankara merkezli iç hat uçuşunda kullanılmasına, Ayrıca, söz konusu faaliyet kapsamında Ankara-Hatay hattının açılmasına, karar verilmiştir Ortaklığımızın tarihli yönetim kurulu toplantısında, kısmi özelleştirmesi ilan edilen (Air Bosna) Bosna Hersek Havayollarının işbirliği ve özelleştirme ilanına bağlayıcı olmayan bir niyet mektubu verilmesine karar verilmiştir Ortaklığımız operasyonu içerisinde Ankara merkezi full ekonomi konfigürasyonunda B uçakları ile Ankara frekanslarının yoğunlaştırılması suretiyle cazip ücretler sunulabilecek düşük maliyetli taşıma modeli operasyonu yapılacağı tarihli özel durum açıklamamız ile bildirilmiş idi. Bu kapsamda, Ortaklığımız yönetim kurulunca Türk Hava Yolları A.O.'nın faaliyetlerinde kullanılmak üzere "Anadolu Jet" isminin tescil edilmesine, THY 2008 Yaz tarifesi kapsamında Ortaklığımız filosundan 6 adete kadar B uçaklarının tescil edilen "Anadolu Jet" logosu altında THY'nin Ankara merkezli iç hat uçuşunda kullanılmasına, Ayrıca, söz konusu faaliyet kapsamında Ankara-Hatay hattının açılmasına, karar verilmiştir Ortaklığımızın Ocak 2008 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir. Yolcu Sayısı Ocak 2007 döneminde iken, 2008 yılının aynı döneminde % 7,5 artışla 'e, Arz edilen koltuk Km (AKK), Ocak 2007 döneminde 3,308 milyon iken, 2008 yılının aynı döneminde % 3,6 artarak 3,427 milyon'a, Ücretli Yolcu Km (ÜYK), Ocak 2007 döneminde 2,162 milyon iken, 2008 yılının aynı döneminde % 7 artarak 2,313 milyon'a,

19 Konma Sayısı, Ocak 2007 döneminde 13,000 iken, 2008 yılının aynı döneminde % 7,8 artışla 14,000'e, Kargo Posta, Ocak 2007 döneminde 11,400 ton iken, 2008 yılının aynı döneminde % 14,1 artarak 13,000 ton'a yükselmiştir Ortaklığımız yönetim kurulunca, 2008 yaz tarife dönemi içinde filo durumuna bağlı olarak haftada 3 gün İstanbul-Halep-İstanbul seferlerine başlanması hususunda karar verilmiştir Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca; Ortaklığımız ramp hizmetlerinin A grubu ruhsat sahibi anlaşmalı yer hizmetleri kuruluşlarınca yürütüldüğü Trabzon, Dalaman, Bodrum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kayseri, Samsun ve Van illerindeki istasyonlarda, yolcu trafik ve ramp hizmetlerinin A grubu ruhsat sahibi anlaşmalı yer hizmetleri kuruluşunca yürütüldüğü Malatya ili istasyonunda, A grubu ruhsat sahibi yer hizmetleri kuruluşunun teşkilatlanmadığı ve yolcu trafik, ramp hizmetlerinin Ortaklığımızca ve/veya Genel Satış Acentası (GSA) tarafından yürütüldüğü, Mardin, Sivas, Şanlıurfa, Adıyaman, Ağrı, Batman, Denizli, Elazığ, Erzincan, Hatay, Kahramanmaraş, Konya, Muş illeri istasyonlarında, yolcu trafik ve ramp hizmetlerinin A grubu çalışma ruhsatına sahip yer hizmetleri veren kuruluşlardan 2008 yılı içerisinde başlamak üzere 3 yıl süre ile temin edilmesine karar verilmiştir Türk Hava Yolları A.O. nun tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Konu: Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri: VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır yılı içerisinde uzun menzilde Toronto, Washington ve Sao Paulo noktalarına, orta menzilde ise İstanbul'dan Halep (Suriye), Birmingham (İngiltere), Lahore (Pakistan) Atrau (Kazakistan), Oran (Cezayir), Lvov (Ukrayna), Ufa (Rusya) ve İskenderiye (Mısır)'ye direkt seferler planlanmıştır. Her bir hat açılışı filomuza dahil edilecek uzun menzil ve orta menzil uçaklarımızın filoya giriş takvimine bağlı olarak değişecek olup her bir hat açılış tarihi kesinleşmesine müteakip kamuoyuna bildirilecektir Ortaklığımızın Ocak-Aralık 2007 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir. Yolcu sayısı, Ocak-Aralık 2006 döneminde 16,9 milyon iken, 2007 yılının aynı döneminde %15,9 artarak 19,6 milyon'a Arz edilen Koltuk Km (AKK) Ocak-Aralık 2006 döneminde 36,933 milyon iken 2007 yılının aynı döneminde %12,7 artarak 41,618 milyon'a

20 Ücretli Yolcu Km (ÜYK) Ocak-Aralık 2006 döneminde 25,379 milyon iken 2007 yılının aynı döneminde %19,3 artarak 30,268 milyon'a Konma sayısı Ocak-Aralık 2006 döneminde 151 bin iken 2007 yılının aynı döneminde %10,7 artışla 168 bin'e Kargo-Posta Ocak-Aralık 2006 döneminde 160 bin ton iken, 2007 yılının aynı döneminde %12,8 artışla 180 bin ton'a yükselmiştir İlgi: tarih ve sayılı özel durum açıklamamız. İlgi yazımıza konu HABOM Projesi kapsamında, İstanbul'da uluslararası bir motor bakım onarım merkezi kurulmasına ilişkin, United Technologies Corporation grup şirketlerinden Pratt&Whitney Firması ile THY Teknik A.Ş. arasında tarihinde "Joint Venture" anlaşması imzalanmasına karar verilmiştir İlgi: tarih, sayılı özel durum açıklamamız. Ortaklığımız operasyonu içerisinde 2008 yaz tarifesi ile başlamak üzere Ankara merkezli full ekonomi konfigürasyonunda B 737/400 uçakları ile Ankara frekanslarımızın yoğunlaştırılması suretiyle düşük maliyetli taşıma model ile operasyon yapılacak olup bu model ile cazip ücretler sunulabilecektir. Ortaklığımız Yönetim Kurulunca, 2008 yaz tarife donemi icerisinde haftada 3 sefer Istanbul Sinop(SIC)- Istanbul seferlerine baslanmasina karar verilmistir.

Bugün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında 1 Ocak 2010 tarihinden itibaren Candan Karlıtekin den

Bugün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında 1 Ocak 2010 tarihinden itibaren Candan Karlıtekin den Özel Durum Açıklamaları - 2009 THY A.O. İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına Yapılan Açıklamalar 18.12.2009 Bugün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında 1 Ocak 2010 tarihinden itibaren Candan Karlıtekin

Detaylı

THY A.O. İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına Yapılan Açıklamalar

THY A.O. İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına Yapılan Açıklamalar Özel Durum Açıklamaları - 2011 THY A.O. İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına Yapılan Açıklamalar 23.12.2011 Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca filo müsaitliğine ve sivil havacılık izinlerine bağlı olarak İstanbul-

Detaylı

Ortaklığımız Yönetim Kurulunca, ILFC firmasından 2 adet A340/300 uçağının sırasıyla Şubat 2008 ve Nisan

Ortaklığımız Yönetim Kurulunca, ILFC firmasından 2 adet A340/300 uçağının sırasıyla Şubat 2008 ve Nisan Özel Durum Açıklamaları - 2007 THY A.O. İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına Yapılan Açıklamalar 31.12.2007 Ortaklığımız Yönetim Kurulunca, ILFC firmasından 2 adet A340/300 uçağının sırasıyla Şubat 2008

Detaylı

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve TUSAŞ - TÜRK HAVACILIK ve UZAY

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve TUSAŞ - TÜRK HAVACILIK ve UZAY Özel Durum Açıklamaları - 2010 THY A.O. İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına Yapılan Açıklamalar 27.12.2010 Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve TUSAŞ - TÜRK HAVACILIK ve UZAY

Detaylı

THY A.O. İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına Yapılan Açıklamalar

THY A.O. İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına Yapılan Açıklamalar Özel Durum Açıklamaları - 2012 THY A.O. İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına Yapılan Açıklamalar 28.12.2012 Ortaklık Denetim Kurulu üyesi iken istifa eden Sn. Naci AĞBAL ın istifası ile boşalan Denetim

Detaylı

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH: 31/01/2007 Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 31.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Bağımsız denetim kuruluşu seçimi. Şirketimizin 2007 yılına ait finansal tablolarının Sermaye Piyasası

Detaylı

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] 01.12.2010 16:12:45 Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Hüseyin Yücel tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 26.02.2013 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Akhan Mah. 104 Sok N0 8 DENİZLİ Telefon ve Faks No. Tel 258-2680580 Fax 258-2681085 Ortaklığın Yatırımcı/Pay

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:02.01.2019 08:49:30 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? İç

Detaylı

NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 9 Nisan 2015 Perşembe günü saat 11:30 da Çubuklu Mahallesi Orhan Veli Kanık

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET ATA YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ NİN 07.09.2012 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET - Şirketimizin 2011 faaliyet

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44 ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] 19.12.2013 09:21:44 Hisse Alım Satım Bildirimi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. No:185, Kanyon Ofis 34394 Levent -İstanbul Telefon ve Faks No.

Detaylı

Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 26.12.2007 Tarih ve 33 Sayılı Toplantısı'nda;

Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 26.12.2007 Tarih ve 33 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun, 08.03.2006 tarih ve 11 sayılı toplantısında yapılmasına karar verdiği; haddehanede ikinci soğutma platformu ve ek

Detaylı

PETROL OFİSİ A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

PETROL OFİSİ A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET PETROL OFİSİ A.Ş. NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2005 yılı Hesap Dönemine ait Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere 20 Nisan 2006

Detaylı

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri,

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri, MARMARĐS ALTINYUNUS TURĐSTĐK TESĐSLER A.Ş. NĐN 22 MART 2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMi 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında, Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı

ĐŞ GĐRĐŞĐM SERMAYESĐ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 30 NĐSAN 2008 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI Đş Girişim Sermayesi Yatırım

ĐŞ GĐRĐŞĐM SERMAYESĐ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 30 NĐSAN 2008 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI Đş Girişim Sermayesi Yatırım ĐŞ GĐRĐŞĐM SERMAYESĐ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 30 NĐSAN 2008 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI Đş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi nin 2007 yılına ait Olağan Genel

Detaylı

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31/03/2009 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31/03/2009 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ Tarih : 09/03/2009 Konu : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : VIII, No:54 sayılı Tebliğine uygun olarak yapılan açıklama Olağan Genel Kurul Toplantısı hakkında Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI 12.01.2015;2015/001 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2015 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI Şirket in Yatırımcı İlişkileri bölümü yöneticisi olan Zeynep Ece ARABUL GÜNEL in Kurumsal Yönetim Komitesi

Detaylı

AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (YENİ UNVAN:EGELİ & CO. B TİPİ MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ) 01.01.2012-30.06.2012 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU A. GİRİŞ 1. Ak B Tipi Yatırım Ortaklığı

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 20.04.2015 18:21:05

Detaylı

NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : III no 48.1 sayılı Sermaye Piyasası

Detaylı

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. 23 MART 2017 OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. 23 MART 2017 OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. 23 MART 2017 OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2016 yılı Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere 23

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2006 yılı Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini görüşmek üzere, 29 Mart

Detaylı

Müşterimizin, talebi doğrultusunda; Sözleşmenin, "avans ödemesinin son tarihinin", 15 Eylül 2016 olması konusunda mutabakata varılmıştır.

Müşterimizin, talebi doğrultusunda; Sözleşmenin, avans ödemesinin son tarihinin, 15 Eylül 2016 olması konusunda mutabakata varılmıştır. 28.03.2016 1 25 Aralık 2015 tarihli Özel Durum Açıklamamızda ; Şirketimiz ile Delta Telekom (Azerbaycan) arasında LTE teçhizat satışına ilişkin 24,6 Milyon USD tutarında sözleşme imzalandığı ancak yürürlüğe

Detaylı

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş. 04.06.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılına ilişkin pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı,

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2013 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2013 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2013 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet Şirketimiz Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara

Detaylı

9 AYLIK IEYHOL ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. 01.01.2014-30.09.2014 Dönemi

9 AYLIK IEYHOL ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. 01.01.2014-30.09.2014 Dönemi 9 AYLIK IEYHOL ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2014-30.09.2014 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. nin 18.04.2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel

Detaylı

QNB FİNANSBANK A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

QNB FİNANSBANK A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI QNB FİNANSBANK A.Ş. 29.03.2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Bankamız 2017 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündemdeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere

Detaylı

NEREDEN AKTARMA NEREYE

NEREDEN AKTARMA NEREYE NEREDEN AKTARMA NEREYE Adana Adana Ankara Erzurum Adana Ankara İzmir Adana Ankara Kars Adana Ankara Moskova** Adana Ankara Samsun Adana Ankara Trabzon Adana Ankara Van Adana İstanbul Sabiha Gökçen Amsterdam**

Detaylı

ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 13:01:27. : Tel: 0(352) 3113511 Faks:0(352) 3113516

ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 13:01:27. : Tel: 0(352) 3113511 Faks:0(352) 3113516 ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 130127 Anbar Mahallesi 895. Sokak No9 Melikgazi KAYSERİ Telefon ve Faks No. Tel 0(352) 3113511 Faks0(352) 3113516 Ortaklığın Biriminin

Detaylı

THY: Halka Arz Bilgi Notu 15/05/2006 1

THY: Halka Arz Bilgi Notu 15/05/2006 1 GENEL BİLGİ Türk Hava Yolları nın ( THY, Şirket ) %25 hissesinin Mayıs ayının ikinci yarısı içerisinde halka açılması planlanmaktadır. Bu halka arzda Özelleştirme İdaresi Başkanlığı na ait % 25 payın 43.750.000

Detaylı

PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Zirvelere doğru. Hep birlikte. PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş. 2017 YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Bankamızın 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul

Detaylı

Özet Bilgi: İştirakimiz İş Factoring Finansman Hizmetleri A.Ş.'nin vergi davaları hk.

Özet Bilgi: İştirakimiz İş Factoring Finansman Hizmetleri A.Ş.'nin vergi davaları hk. TARİH: 18/01/2007 Özet Bilgi: İştirakimiz İş Factoring Finansman Hizmetleri A.Ş.'nin vergi davaları hk. Şirketimizin iştiraklerinden İş Factoring Finansman Hizmetleri A.Ş.'nin İstanbul 3. Vergi Mahkemesinde

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR 20.04.2015 18:21:05 2 SERKAN UYANIK MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ 20.04.2015 18:23:35 Ortaklığın Adresi

Detaylı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı'nın seçilmesi, Türk Ticaret Kanunu

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 10 Ağustos 2011 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2010 28 Şubat 2011 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

Sermaye Piyasası Kurulu ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğün den gerekli izinleri alınan; Ana sözleşmemizin

Sermaye Piyasası Kurulu ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğün den gerekli izinleri alınan; Ana sözleşmemizin Yönetim Kurulumuzun 27.10.2010 tarih 2010/21 sayılı toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğün den gerekli izinleri alınan; Ana sözleşmemizin - Şirketin

Detaylı

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :40:06

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :40:06 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] 14.10.2009 15:40:06 Ortaklığın Adresi İZMİR ANKARA KARAYOLU 25. Km. : NO: 158 KEMALPAŞA-İZMİR Telefon ve Faks No. : TEL: 0232 877 08 55 FAX: 0232 877

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. YONGA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. YONGA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU YONGA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı 2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2017 faaliyet yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı; 29 Mart 2018 Perşembe günü saat 10.00 da Bentley-Lamborghini Showroom,

Detaylı

YAPI KREDİ FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ORTAKLIĞI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

YAPI KREDİ FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ORTAKLIĞI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET YAPI KREDİ FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ORTAKLIĞI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 23 Kasım 2007, Cuma günü saat 10:00

Detaylı

---

--- TUĞÇELİK ALÜMİNYUM VE METAL MAMÜLLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 2013 YILINA AİT 12/09/2014 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2013 faaliyet yılına

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 6 AYLIK ÇEMAŞ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2015-30.06.2015 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Çemaş Döküm San. A.Ş. nin 11.04.2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] :33:30

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] :33:30 MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] 02.08.2013 173330 2 HAKAN 02.08.2013 172705 02.08.2013 172856 Ortaklığın Adresi Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 Darıca- KOCAELİ Telefon ve Faks No. Tel 0 262 677 46 00 Faks

Detaylı

TURCAS PETROL ANONİM ŞİRKETİ 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

TURCAS PETROL ANONİM ŞİRKETİ 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI TURCAS PETROL ANONİM ŞİRKETİ 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2010 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Nisan 2011 Çarşamba günü Saat: 10.30 da Conrad Oteli Beşiktaş-İstanbul

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

Sermayedeki Pay Oranı (%) Sermayedeki Pay Tutarı (TL) MEHMET ALİ YILMAZ 41,28 60.192.996,41 HALKA AÇIK 47,05 68.611.708,00 DİĞER 11,67 17.012.

Sermayedeki Pay Oranı (%) Sermayedeki Pay Tutarı (TL) MEHMET ALİ YILMAZ 41,28 60.192.996,41 HALKA AÇIK 47,05 68.611.708,00 DİĞER 11,67 17.012. SERMAYE PİYASASI KURULU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ TEBLİĞİNİN (SERİ: II NO:17.1) 1.3.1 MADDESİ KAPSAMINDA YAPILAN EK AÇIKLAMALAR SPK nın II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurulu 28/03/2018 tarihinde yapılmıştır. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili

Detaylı

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİİ A.Ş. / KUTPO [] 24.12.2014 17:54:24

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİİ A.Ş. / KUTPO [] 24.12.2014 17:54:24 / KUTPO [] 24.12.2014 17:54:24 Özel Durum Açıklaması (Genel) 1 CELAL KAYA İdari ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı 2 ELİF AKOVA Mali İşler Grup Lideri KÜTAHYA PORSELEN SANAYİİ A.Ş. KÜTAHYA PORSELEN SANAYİİ

Detaylı

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Giriş : Şirketimizin 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere 25.03.2015 Çarşamba

Detaylı

25/01/2012. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Özet Bilgi: Şube Kapanışı

25/01/2012. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Özet Bilgi: Şube Kapanışı 25/01/2012 Özet Bilgi: Şube Kapanışı Bankamızın 25 Ocak 2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; Bankamızın Bahreyn Şubesi'nin kapatılmasına, bu çercevede gerekli iş ve işlemlerin yapılması hususunda

Detaylı

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 22.05.2012 172553 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi Davutpaşa Cad. No10 Topkapı - Telefon ve Faks No. (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28 28 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

TÜRK DEMİR DÖKÜM FABRİKALARI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

TÜRK DEMİR DÖKÜM FABRİKALARI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN TÜRK DEMİR DÖKÜM FABRİKALARI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 09 Haziran 2015 günü saat

Detaylı

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Bankamız Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemle, 31/03/2015 Salı günü saat 15:00 te Büyükdere

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 3 AYLIK ÇEMAŞ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2015-31.03.2015 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Çemaş Döküm San. A.Ş. nin 11.04.2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 1 Genel Kurul İlanı EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YÖNETİM KURULU

Detaylı

Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş. nin 02.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş. nin 02.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH:31/01/2007 Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş. nin 31.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimiz Genel Müdür Yardımcısı ve Muhasebe Müdürü Mustafa Demirpalta'nın Genel Müdür

Detaylı

Sicil No: Ticaret Ünvanı KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

Sicil No: Ticaret Ünvanı KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Sicil No: 1073 Ticaret Ünvanı KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2015 hesap dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı, 29.03.2016 günü, saat

Detaylı

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Ticaret Sicil No: 1073

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Ticaret Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Ticaret Sicil No: 1073 Şirketimizin 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 08/04/2013

Detaylı

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :26:51

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :26:51 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] 10.12.2010 132651 İzmir-Ankara Karayolu 25.Km. No158 Kemalpaşa İZMİR 0232 8770855 / 87708 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler 0232 8770855

Detaylı

TRAFİK VERİLERİ ŞUBAT 2019

TRAFİK VERİLERİ ŞUBAT 2019 TRAFİK VERİLERİ ŞUBAT 2019 TOPLAM Konma Sayısı(Yolcu Seferleri) 35.022 35.030 0,0% Arzedilen Koltuk Km ('000) 12.843.238 13.218.616 2,9% Ücretli Yolcu Km ('000) 10.236.993 10.553.289 3,1% Yolcu Doluluk

Detaylı

Dünya nın en çok ülkesine uçan Avrupa nın En İyi Havayolu

Dünya nın en çok ülkesine uçan Avrupa nın En İyi Havayolu Dünya nın en çok ülkesine uçan Avrupa nın En İyi Havayolu Borsa İstanbul Kodu: THYAO Genel Bakış Türkiye nin bayrak taşıyıcı havayolu olan Türk Hava Yolları, Skytrax tarafından son dört senedir Avrupa

Detaylı

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET 2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan 2013 günü saat 11:00

Detaylı

Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 28.03.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 28.03.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH:26/01/2007 Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 26.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin 01.01.2006-31.12.2006 dönemine ait prim üretimi, hayat dalı 340.536.479,45 YTL hayat dışı

Detaylı

2007 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

2007 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 2007 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2007 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 29 Nisan 2008 Salı günü saat 14:00 de Akçalar Sanayi Bölgesi

Detaylı

TARİH:08/04/2008. Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 16.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

TARİH:08/04/2008. Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 16.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH:08/04/2008 Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 08.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin Yönetim Kurulu toplantısında ekte bulunan gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanması

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULUNDAN OLAĞAN GENEL KURUL VE A GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTILARINA DAVET

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULUNDAN OLAĞAN GENEL KURUL VE A GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTILARINA DAVET İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULUNDAN OLAĞAN GENEL KURUL VE A GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTILARINA DAVET Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:05/01/2010 Duran Doğan Basım ve Ambalaj Sanayi A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Konu: Stratejik Büyüme opsiyonlar, muhtemel ortaklık işbirliği ve hisse satışı ile ilgili bildirim TARİH:20/01/2010

Detaylı

İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47

İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47 A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47 Genel Kurul Kararları Tescili Adres Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok: No:5 Levent-İstanbul Telefon 212-3179433 Faks 212-2844988 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler

Detaylı

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2015 31.03.2015 Bankanın Ticaret Ünvanı : Bankpozitif Kredi ve Kalkınma

Detaylı

2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı

2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı MAKİNA TAKIM ENDÜSTRİSİ ANONİM ŞİRKETİ Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet Sayın Pay

Detaylı

HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI. BİLGİLENDİRME ve DAVET METNİ

HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI. BİLGİLENDİRME ve DAVET METNİ HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2016 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME ve DAVET METNİ Şirketimizin 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

UFUK YATIRIM YÖNETİM VE GAYRİMENKUL A.Ş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı

UFUK YATIRIM YÖNETİM VE GAYRİMENKUL A.Ş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı UFUK YATIRIM YÖNETİM VE GAYRİMENKUL A.Ş. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Sayın Pay Sahiplerimiz,

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018 TARİH:16.03.2018 16:23:22 - Finansal Tablo ve/veya Dipnot Değişikliği Özet Bilgi: Finansal tablonun 5 no lu dipnotunda değişiklik Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotların Hesap Dönemi: 1

Detaylı

2-Şirket ana sözleşmesinin 8. ve 12. maddelerinin değişikliğinin onaylanması,

2-Şirket ana sözleşmesinin 8. ve 12. maddelerinin değişikliğinin onaylanması, İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA VE (A) ve (B) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTILARINA DAVET Aşağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Özel Durum Açıklaması Tarih : 08 Nisan 2009 Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Şirketimiz Yönetim Kurulu nun 8 Nisan 2009 tarihli toplantısında: 1- Ek-1 de yer alan

Detaylı

08/01/2010 25/01/2010. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır.

08/01/2010 25/01/2010. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. 08/01/2010 Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Orjinal Açıklamanın Tarihi: 09.11.2009 : Moody's Investors Service, Inc.'in Bankamızla ilgili kredi notunun açıklanması

Detaylı

01 OCAK 31 MART 2015 DÖNEMİNE İLİŞKİN

01 OCAK 31 MART 2015 DÖNEMİNE İLİŞKİN Sayfa No: 1 01 OCAK 31 MART 2015 DÖNEMİNE İLİŞKİN Sayfa No: 2 İÇİNDEKİLER 1. SEKTÖR VE FAALİYET ORTAMINDA YAŞANAN ÖNEMLİ GELİŞMELER... 3 2. FAALİYET KONUSU, ORTAKLIK YAPISI, BAĞLI ORTAKLIK VE İŞTİRAKLER...

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 27.05.2015 tarihinde yapılması planlanan Şirketimizin 2014 yılına ilişkin

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 06.09.2011 17:22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : PROF. DR. BÜLENT TARCAN CAD/SOK. PAK İŞ MERK.

Detaylı

FFK FON FİNANSAL KİRALAMA A.Ş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı

FFK FON FİNANSAL KİRALAMA A.Ş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı FFK FON FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BĐLGĐLENDĐRME DOKÜMANI Sayın Pay Sahiplerimiz, Şirketimizin

Detaylı

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2015 31.03.2015 Bankanın Ticaret Ünvanı Genel Müdürlük Adresi : Bankpozitif

Detaylı

Kalkış Noktası Bağlantı Noktası Varış Noktası

Kalkış Noktası Bağlantı Noktası Varış Noktası Kalkış Noktası Bağlantı Noktası Varış Noktası Adana ADANA ANKARA SAMSUN ADANA ANKARA ERZURUM ADANA ANKARA TRABZON ADANA ANKARA BODRUM ADANA ANKARA VAN ADANA ANKARA İZMİR ADANA ANKARA KARS ADANA ANKARA

Detaylı

TARİH:10/03/2005 TARİH:11/03/2005

TARİH:10/03/2005 TARİH:11/03/2005 TARİH:10/03/2005 TARİH:10/03/2005 Alkim Alkali Kimya A.Ş.'nden Alkim Kimya A.Ş. ortağı Cihat Kora nın 10.03.2005 tarihli yazısı yapılan açıklamadır. 10 Mart 2005 tarihinde şahsıma ait 129.248 adet Alkim

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 19.03.2012 17:38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Davutpaşa Cad. No:10 Topkapı - İSTANBUL Telefon ve Faks No. : (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28

Detaylı

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2010 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul toplantısı, ekte sunulan gündem maddelerini görüşüp

Detaylı

Sicil No: Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

Sicil No: Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Sicil No: 14222 Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, 22.06.2012 Cuma günü, saat 14.00

Detaylı

Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca nama yazılı olup borsada işlem gören paylar için pay sahiplerine ayrıca taahhütlü mektupla bildirim yapılmayacaktır.

Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca nama yazılı olup borsada işlem gören paylar için pay sahiplerine ayrıca taahhütlü mektupla bildirim yapılmayacaktır. ICG YATIRIM HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Ana Sözleşmenin Şirket Unvanı konusuna taalluk eden 2. madde sinin ekteki yer alan şekliyle tadili konusunda gerekli işlemlerin yapılarak tescilinin

Detaylı

Yönetim Kurulu Üyeleri gündemde yazılı konuları sırasıyla müzakereye başladı.

Yönetim Kurulu Üyeleri gündemde yazılı konuları sırasıyla müzakereye başladı. TOPLANTI TARİHİ : 26.02.2014 TOPLANTI NUMARASI : YK/2014-03 TOPLANTI YERİ : Merkez YÖNETİM KURULU LERİ : Sn. SİNAN ERCAN GÜLÇUR : Sn. ASLI BALKIR : Sn. ÜNAL BOZKURT : Sn. MEHMET İMREGÜN : Sn. BABÜR GÖKÇEK

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :25:22 Özel Durum Açıklaması (Genel)

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :25:22 Özel Durum Açıklaması (Genel) KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 29.03.2012 17:25:22 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş Merkezi No:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları 30 HAZİRAN 2015 TARİHİ İTİBARIYLA 6 AYLIK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları 30 HAZİRAN 2015 TARİHİ İTİBARIYLA 6 AYLIK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları 30 HAZİRAN 2015 TARİHİ İTİBARIYLA 6 AYLIK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1. Raporun Dönemi 01/01/2015 30/06/2015 2. Ortaklığın Ünvanı Global Yatırım

Detaylı

TÜRKİYE GARANTİ BANKASI ANONİM ŞİRKETİ NİN 04 NİSAN 2005 TARİHİNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

TÜRKİYE GARANTİ BANKASI ANONİM ŞİRKETİ NİN 04 NİSAN 2005 TARİHİNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI TÜRKİYE GARANTİ BANKASI ANONİM ŞİRKETİ NİN 04 NİSAN 2005 TARİHİNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI Türkiye Garanti Bankası Anonim Şirketi nin 2004 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21 / KLMSN, 2015 [KLMSN] 05.06.2015 18:42:21 Genel Kurul Kararları Tescili (C Grubu) 1 TEVFİK 2 SERKAN 05.06.2015 18:36:13 05.06.2015 18:41:49 Adres Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2011-30 HAZİRAN 2011 FAALİYET RAPORU ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI Esas Sermaye Ödenmiş Sermaye : 12.500.000 TL : 12.500.000 TL Şirketimizn

Detaylı

01 OCAK 31 MART 2016 DÖNEMİNE İLİŞKİN

01 OCAK 31 MART 2016 DÖNEMİNE İLİŞKİN Sayfa No: 1 01 OCAK 31 MART 2016 DÖNEMİNE İLİŞKİN Sayfa No: 2 İÇİNDEKİLER 1. SEKTÖR VE FAALİYET ORTAMINDA YAŞANAN ÖNEMLİ GELİŞMELER... 3 2. FAALİYET KONUSU, ORTAKLIK YAPISI, BAĞLI ORTAKLIK VE İŞTİRAKLER...

Detaylı