TC ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI YILI PROJE VE YATIRIMLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TC ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI 2013 2014 YILI PROJE VE YATIRIMLARI"

Transkript

1 TC ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI Serhan AKYILDIZ KAYMAKAM 30/12/2014

2 A) KALKINMA AJANSI PROJELERİ 1 - Aizanoi Antik Kentinin Turizm Potansiyelinin Geliştirilmesi Projesi Çavdarhisar Kaymakamlığı 2014 Yılı Turizm, Enerji ve Çevre Altyapı Mali Destek Programı Kapsamında Mülkiyeti Belediyeye, Tahsisi İlçe Özel İdare Müdürlüğüne Ait Olan Bilinen İlk Borsa Binasının Arkasındaki 1 Dönüm Arazide Yer Alan Ev ve Müştemilatın Restorasyonu ve Bahçesinin Peyzaj Düzenlemesinin Yapılarak Antik Kentin Ziyaretçiler ve Yatırımcılar İçin Cazibe Merkezi Haline Getirilmesi, Ulusal ve Uluslararası Bilinirliğinin Artırılması, Yerel Girişimcilerin Uygun Ortamı Bularak İlçede Turizme Bağlı Ekonomik Çeşitliliğin Gelişmesi ve Turizm Gelirlerinin Artması Amaçlanmaktadır TL Hibe, TL Eş Finansman Olmak Üzere Toplam TL Girişimler Sonucunda Eş Finansman TÜRSAB ve Anemon Otelleri Finansörlüğünde Giderilerek Proje Uygulanmaya Başlanmıştır. 2 Kamu Satın Alım Süreçlerinin Etkin Yürütülmesi Projesi Çavdarhisar Kaymakamlığı Tüm Daire Amirleri ve Kurumlarındaki İhale İşlerini Yürüten ve Yürütebilecek Durumda Olan Personelin 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu Olmak Üzere Tüm Satın Alma Mevzuatı ile İlgili Bilgi Eksikliklerinin Giderilmesi Amaçlanmaktadır TL Teknik Destek Kapsamında Başarılı Olan Projemiz 7-11 Temmuz 2014 Tarihleri Arasında Başarıyla Uygulanmıştır

3 3 Eğitimde Etkin İletişim ve Kalite Yönetimi Sistemlerinin Kullanılması Projesi Çavdarhisar Kaymakamlığı Teknik Destek Kapsamında Tüm Okul İdarecileri ve Öğretmenlerin Katılımıyla Öğretmenlerin, Öğrenciler ile Daha Etkin Bir Şekilde İletişim Kurarak Etkili Metotlarla Eğitim Vermesine Katkı Sağlanması ve Eğitim Kalitesinin Artırılması Hedeflenmiştir. 4 Gün, Günde 8 Saat Olmak Üzere Toplam TL Projemiz 2014 Teknik Destek Kapsamında Başarılı Olmuştur Haziran 2014 Tarihleri Arasında Tüm İdareci ve Öğretmenlerimizin Katılımıyla Proje Başarıyla Uygulanmıştır. 4 Aizanoi Kültür Caddesi Projesi Çavdarhisar Belediyesi 2013 Yılı Mali Destek Kapsamında İlçe Merkezinde İşlevsiz Durumdaki Meydanın Çevre Düzenlemesi Yapılmıştır. İlçe Halkının Dinlenip Oturabileceği ve Çocuklarını Parkta Eğlendirebileceği Bir Yer Haline Getirmek Amaçlanmıştır TL Hibe, TL Eş Finansman Olmak Üzere TL dir 2013 Haziran Ayında Uygulanmaya Başlanan Proje 2013 Aralık Ayında Tamamlanarak Aizanoi Kültür Caddesi İlçemizin Hizmetine Açılmıştır.

4 B) BAKANLIKLARA SUNULAN PROJELER 1 Köylerin Çöplerinin Toplanması Projesi İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Köylerimizin Sınırlarının İçinde Oluşan Katı ve Sıvı Atıkların Çevre ve İnsan Sağlığına Zarar Vermeyecek Şekilde Bertaraf Edilmesi TL Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğünün Şartlı Nakit Yardımından Yararlanabilmek İçin Köylerimizde Oluşan Katı ve Sıvı Atık Bertaraf Projesi Hazırlanmıştır. Çöp Arabası ve 200 Tane 800 Litrelik Çöp Konteynırı Olmak Üzere Toplamda TL Talep Edilmiştir. Buna Karşılık Olarak 2013 Ekim Ayında TL Şartlı Nakit Yardımımız Gelmiş Bununla 126 Adet 800 Litrelik Çöp Konteynırı Alınmıştır. Kapanan Beldeden Gelen Çöp Arabası ve Özel İdare ile Birlik İmkânları Kullanılarak Tüm Köylerimize Çöp Konteynırı Dağıtılmış ve Tüm Köylerimizin Katı ve Sıvı Atıkları Haftada 1 Defa Olmak Üzere 2014 Nisan Ayından İtibaren Toplanmaya Başlanmıştır. 2 - Kızık ve İlcikören Köylerimizin Köy İçi Kilitli Parke Döşenmesi Projesi İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Kızık ve İlcikören Köylerimize Köy İçi Kilitli Parke Döşenmesi Hedeflenmiştir TL Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Müdürlüğüne Teknik Yardım Başvuruları Kapsamında 2 Köyümüze er m 2 Kilitli Parke Taşı Bordürü ile Birlikte Döşenme İşi Projesi Hazırlanmıştır. Toplam TL Ödenek Talep Edilmiştir Ekim Ayı İçinde Ödenek Aktarıldıktan Sonra Proje Uygulamaya Konulacaktır.

5 C) YATIRIM PROJELERİ Kişilik Ortaöğretim Öğrenci Yurdu SYDV Tarım Meslek Lisesi Kız ve Erkek Öğrencilerinin Barınma İhtiyacını Karşılamak TL 2013 Yılında Vakfımız Tarafından İhalesi Yapılan Yurt, 2014 Haziran Ayında Geçici Kabulü Yapılarak Eğitim-Öğretim Yılında Öğrencilerimizin Hizmetine Açılmıştır Derslikli Çok Programlı Lise İnşaatı TOKİ Depreme Dayanıksız ÇPL Binasının Yıkılarak Yerine Yenisinin Yapılması TL Toki Tarafından İhalesi Yapılan İnşaata 2013 Nisan Ayında Başlanmış, Eğitim-Öğretim Yılında Geçici İşgal İzniyle Öğrencilerin Hizmetine Açılmıştır. 3 Yüksekokul İnşaatı Çavdarhisar Belediyesi İlçemize İhtiyacı Olan Yüksekokulun Kazandırılması TL Belediye Tarafından İller Bankası Kredisi Kullanılarak İhalesi Yapılmış, 2014 Şubat Ayında Geçici Kabulü Yapılarak Hizmete Hazır Halde Öğrencilerini Beklemektedir.

6 4 - Tarım Meslek Lisesi ve 100 Kişilik Kız Pansiyonu Projesi İl Özel İdaresi Yeni Açılan Okulun Kendi Binasına Kavuşturulması TL 2014 Yılında İhalesi Yapılmış ve Şu An İnşaat Aşamasındadır Eğitim-Öğretim Yılında Hizmete Açılması Hedeflenmektedir 5 - Sentetik Çim Saha Projesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çavdarhisar Stadının UEFA Standartlarına Kavuşturulması TL Spor Toto ya Yapılan Girişimlerimiz Sonucunda Bulunan Ödenekle 2013 Yılı İçinde İhalesi Yapılmış, 2013 Ekim Ayında Halkımızın Hizmetine Açılmıştır. 6 - Kapalı Spor Salonu Projesi Çavdarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İlçemizin Kapalı Spor Salonuna Kavuşturulması TL İnşaatı Yarım Halde Bulunan Kapalı Spor Salonuna Milli Eğitim Bakanlığından girişimlerimiz sonucu bulunan Ödenekle 2013 Haziran Ayında İhalesi Yapılarak 2014 Ocak Ayında Halkımızın Hizmetine Açılmıştır. 7 Emet-Çavdarhisar Çevre Yolu Bursa 14.Karayolları Bölge Müdürlüğü 4 Km lik Çavdarhisar- Emet Karayolunun A1 Standardında Tamamlanarak Aizanoi Antik Kenti İçinden Geçen Emet Yolunun Taşıt Trafiğine Kapatılması TL 2013 Nisan Ayında İş Başlamış, 2014 Eylül Ayında Tamamlanarak Yol Araç Trafiğine Açılmıştır.

7 8-128 Konutluk TOKİ 3.Etap Projesi TOKİ İlçedeki Konut İhtiyacının Giderilmesi TL 128 Konutluk Toki 3.Etap İnşaatına Mart 2012 de başlanmış ve Kasım 2013 te Hak Sahiplerine Kura ile Teslim Edilmiştir Başı İtibariyle Vatandaşlar Evlerinde Oturmaya Başlamışlardır. 9 - Aizanoi Antik Kenti Çevre Düzenlemesi Projesi Kültür ve Turizm Bakanlığı Aizanoi Antik Kentinin İhtiyacı Olan Ziyaretçi Bilet Gişeleri, Turnikeler, Restoranlar, Dinlenme Yerleri, İhtiyaç Giderilecek Yerler, Seyir Terasları ve Restorasyon gibi Düzenlemelerle İlçeye Gelen Turistlerin İhtiyaçlarının Karşılanması ve Antik Kentin Güzel Bir Görüntüye Kavuşturulması Amaçlanmaktadır TL Kültür ve Turizm Bakanlığı Tarafından Projesi Hazırlanmış ve ihalesi 2014 Aralık ayı itibariyle yapılmıştır yılında yatırım tamamlanacaktır. 10 Penkalas Çayı Projesi ESKİŞEHİR 3.DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Roma Döneminden Kalan Penkalas Çayındaki Taşkın Duvarlarının ve Asıl Yatağının Ortaya Çıkarılarak Aslına Uygun Restorasyonunun ve Peyzaj Çalışmasının Yapılmasıyla Ziyaretçilerin Roma Dönemindeki Gibi Kayık Turları Yapabildikleri ve Güzel Vakit Geçirebildikleri Bir Yere Dönüştürmek TL Kazı Başkanlığı Tarafından Röleve Çalışmaları Tamamlanmış Olup DSİ Bölge Müdürlüğü ve Koruma Bölge Kurulu Koordinesinde Proje İlerlemektedir.

8 11 - Yaşamkent Konutları Projesi Çavdarhisar Belediyesi Belediye Mülkiyetindeki Yer Kat Karşılığı Verilerek Dükkânlar ve 8 Daire Belediye Mülkiyetinde Olacak Şekilde 53 Konutun İlçemize Kazandırılması Kat Karşılığı İhalesi 2014 Nisan Ayında Belediye Tarafından Yapılmış Olup İnşaat Aşamasındadır Afşar Köyü Taşkın Koruma Projesi DSİ Kütahya Şube Müdürlüğü Köyde Olabilecek Olası Taşkınlardan Halkı Korumak TL 2013 Yılında İhalesi Yapılmış ve 2014 Ağustos Ayında Geçici Kabulü Yapılarak Köylümüzün Hizmetine Açılmıştır 13 - Ağarı Köyü Yer Üstü Sulama Projesi İl Özel İdaresi Sulu Tarımın Artırılması Hedeflenmiştir TL 2012 Yılında İhalesi Yapılıp 2013 Haziran Ayında Tamamlanmış ve Çiftçimizin Hizmetine Açılmıştır.

9 D) SOSYAL PROJELER 1 Bakıma Muhtaç Yaşlı ve Engelli Vatandaşların Çamaşırlarının ve Evlerinin Temizliği ve Giysi İhtiyaçlarının Karşılanarak İhtiyaç Sahibi Bayanların İstihdamı Projesi SYDV Engelli, Bakıma ve Korunmaya Muhtaç, Yoksul, Yaşlı ve İhtiyaç Sahiplerine Evde Temizlik Hizmeti Vermek ve Oluşturulan Çamaşırhanede Çamaşırlarının Temizlenmesini Sağlamak Aynı Zamanda Bu İşler İçin Ekonomik Yokluk İçerisinde olan ve Sosyal Güvencesi Bulunmayan Yaş Arası Bayanlara İstihdam Alanı Sağlamak Amaçlanmıştır. 1 Yıllık TL Genel Müdürlükçe Projemiz Kabul Edilmiştir. Gerekli Demirbaş ve Temizlik Malzemeleri İhale Aşamasında Olup 2015 Ocak itibariyle Proje Uygulanmaya Başlanacaktır. 2 Pırlak Koyunu Yetiştiriciliği Projesi SYDV Her Bir İhtiyaç Sahibi Aileye 25 Pırlak Koyun ve 1 Koç Verilmek Suretiyle Koyunlardan Elde Edilecek Gelirle İstihdam Oluşturmak ve Kişilerin Sosyal Yardımlara Bağımlılığı Giderilmesi Amaçlanmaktadır. İhtiyaç Sahibi Başı TL Koyunların Alımı gerçekleştirilmiş olup ihtiyaç sahipleri Kasım 2014 İtibariyle Hayvancılık Faaliyetlerine Başlamışlardır. 3 Herkes Ramazan ı Yaşasın Projesi SYDV Bakıma Muhtaç, İhtiyaç Sahibi Yaşlı ve Engelli 62 Vatandaşımızın Evlerine Sıcak İftar Yemeği Dağıtılması Hedeflenmiştir TL Ramazan Ayı Boyunca 62 Haneye İftar Yemekleri Dağıtılmıştır.

10 4 Barınma İhtiyacının Giderilmesi Projesi SYDV İhtiyaç Sahibi Vatandaşlarımızın Barınma İhtiyaçlarının Giderilmesi Hedeflenmiştir TL İhtiyaç Sahibi 5 Kişilik Bir Aileye 80 m 2, 3 Kişilik Bir Aileye 80 m 2 ve Kendi Başına Yaşayan 3 Vatandaşa Vakıf İmkânları İle Barınma Yardımı Yapılmasına Karar Verilmiş, Prefabrik Yapıların İnşaatları %80 Tamamlanmış Durumdadır.2015 Ocak Ayında Vatandaşlara Teslimi Yapılacaktır. E) EĞİTİM PROJELERİ 1 Etüt Merkezi Projesi Çavdarhisar Kaymakamlığı Dershaneye Gitme İmkânı Bulunmayan 8.Sınıf Öğrencilerini TEOG Sınavlarına Hazırlamak, 6.ve 7. Sınıflara Derslerinde Destek Olunması Amaçlanmıştır TL Kendi Öğretmenlerimizle ve Köylerdeki Öğrenciler de Vakıf İmkânlarıyla İlçe Merkezine Taşınarak 8.Sınıflara Hafta Sonu, 6 ve 7.Sınıflara Hafta İçi Kurslar Düzenlenmiş Eğitim Öğretim Yılında İl Genelinde 11 Olan Başarı Sıralamamız Eğitim-Öğretim Yılında 5.Sıraya Yükselmiştir. 2 Öğrencileri, Velileri ve Öğretmenleri Bilinçlendirme ve Motivasyonunu Arttırma Projesi Çavdarhisar Kaymakamlığı Öğrencileri, Velileri ve Öğretmenleri Bilinçlendirme ve Motivasyonunu Arttırma hedeflenmiştir TL Alişan Kapaklıkaya Tarafından 02.Ekim.2014 Tarihinde Orta Okul ve Lise Öğrencilerine, Tüm Veli, Öğretmen ve Memurlara Ayrı Seanslar Halinde İlham Veren Öğretmen, Öğrenmeyi Öğrenmek, Aile İçi İletişim ve Bu Meslek Bensiz Olmaz Adlı Seminerler Verilmiştir.

11 3 Afete Hazır Okul Projesi Çavdarhisar Kaymakamlığı Tüm Öğrenci ve Velilere Afet Bilinci Kazandırmak Yok Konferanslar ve Tatbikatlar Düzenlenerek Öğrenci ve Veliler Afet Konusunda Bilinçlendirilmiştir F) DİĞER PROJELER 1 Ağaçlandırma Projesi İlçe Orman Şefliği Ormanların Bakımı ve Orman Köylülerine Gelir Sağlanması Hedeflenmiştir Ağaç Karaçam, Sedir, Badem Fidanı Gökler, Hacıkebir, İlcikören ve Baraj Sahasına 2013 Yılında Dikilmiştir.2014 Ekim ve Kasım Ayları İçin Fidan Dikimi Gerçekleştirilmesi Hedeflenmektedir. 2 Çiftçinin Eğitimi Projesi İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü Vatandaşın Bilinçli Bir Şekilde Çiftçilik Yapması Hedeflenmiştir Yok Sulu Tarımın Arttırılması, Yem Bitkileri Yetiştiriciliği, Zirai Desteklemeler, Toprak Analizi, Tarla Faresi ile Mücadele, Sertifikalı Tohumluk Kullanımı, Çatak Projesi, Hayvan Hareketleri, Hayvancılık Desteklemeleri, Hayvanların Tescil ve Tanımlanması, İhbarı Mecbur Hayvan Hastalıkları, Ekmek İsrafının Önlenmesi, Gıda Hijyeni ve Konularında 2013 Yılında Yapılan 46 Toplantıya 858, 2014 Yılında Yapılan 24 Toplantıya 508 Kişi Katılmıştır.

12 3 - Fidan ve Tohum Dağıtımı Projesi İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü Çiftçinin Tarladan Yılda 2 Farklı Ürün Hasatı Yaparak Gelirinin ve Tarla Veriminin Artırılması Hedeflenmiştir TL 2013 Yılında 5 Çiftçiye 200 Adet Fidan, 220 Çiftçiye Toplamda 315 Kg Mısır, 3000 Kg Macar Fiğ, 1000 Kg Nohut, 150 Kg Yonca, 2014 Yılında ise 20 Kişiye 500 Ceviz Fidanı,100 Kişiye Toplamda 250 Kg Yonca, 250 Korunga, 650 Kg Mısır Tohumu Dağıtılmıştır. 4 Tanıtım Projeleri Çavdarhisar Kaymakamlığı Aizanoi Antik Kenti nin Ulusal ve Uluslararası Alanda Tanıtılması TL 2013 Yılında Girişimlerimiz Sonucunda PTT Genel Müdürlüğüne Kültür Varlıklarımız Adı Altında Hazırlanacak Olan Pul Koleksiyonu Projesinde Aizanoi Antik Kentinin Yer Alması Sağlanmıştır. Antik Kenti Tanıtım Materyalleri Olarak CD, Türkçe ve İngilizce Harita ve Fotoğraf Kataloğu Hazırlanmıştır.2013 İzmir Travel Turkey Turizm Fuarı nda Aizanoi Antik Kenti Kendine Özel Standıyla Tanıtılmıştır. G) SYDV FAALİYETLERİ Yardımları SYDV Muhtaç Ailelerin İhtiyaçlarının Giderilmesi TL 2013 Yılında Vakfın Öz Kaynaklarından 530 Kişiye Toplam TL Nakdi Yardım ve 561 Kişiye TL Ayni Yardımda Bulunulmuştur. Merkezi Olarak ise 531 Kişiye TL Nakdi Yardımda Bulunulmuştur.

13 Yardımları SYDV Muhtaç Ailelerin İhtiyaçlarının Giderilmesi TL 2014 Yılında 9 Ay Toplamında Vakfın Öz Kaynaklarından 396 Kişiye Toplam TL Nakdi Yardım ve 54 Kişiye TL Ayni Yardımda Bulunulmuştur. Merkezi Olarak ise 492 Kişiye TL Nakdi Yardımda Bulunulmuştur. H) KÖYDES PROJELERİ İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Köylerimizin İhtiyaçlarının Karşılanması Hedeflenmiştir Toplam TL KÖYDES Programı Kapsamında Hacımahmut Köyü 5 Km Asfalt Altyapı, Doğancılar-Pusatlar Arası 1 Km 2.Kat Asfalt, 7 Köye Toplamda 6500 m 2 Parke Taşı, Ağarı Köyü nün Su Deposu Onarımı ve Ağarı Köyü ne 500 Kişilik Fosseptik Yapımı İşlerinin Tamamı 2013 Yılında Başarıyla Tamamlanmıştır İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Köylerimizin İhtiyaçlarının Karşılanması Hedeflenmiştir Toplam TL KÖYDES Programı Kapsamında Demiroluk Köyü 700 Metre 1.Kat Asfalt, Tepecik Köyü 100 m 3 Depo Yapımı, Barağı Köyü 75 m 3 Depo Onarımı ve İlcikören Köyü 1500 Metre İshale Hattı İşleri 2014 Ekim Ayı İtibariyle Başarıyla Tamamlanmıştır.

14 İ) KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ FAALİYETLERİ İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Köylerimizin İhtiyaçlarının Karşılanması Hedeflenmiştir Toplam TL İl Özel İdaresi Tarafından 2013 Yılı İçin TL Köy Yardımı Ödeneği Aktarılmış Buna TL Birlik Bütçesinden de Kullanılarak Bunun TL si ile 12 Köye Toplam m 2 Parke Taşı Dağıtılmıştır TL si ile de Köylere Muhtelif Yardımlarda Bulunulmuştur İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Köylerimizin İhtiyaçlarının Karşılanması Hedeflenmiştir TL Birlik Payı ve TL Muhtelif Ödenek Olmak üzere Toplam TL İl Özel İdaresi Tarafından 2014 Yılı İçin TL Köy Yardımı Ödeneği Aktarılmış. Bunun TL sine 7250 m 2 Kilitli Parke Taşı Alınarak 11 Köyümüze Teslim Edilmiştir TL si Kanalizasyon, Su Pompası ve İnşaat Malzemesi Gibi Muhtelif Yardımlara Harcanmıştır.Gelen Muhtelif Ödeneğin, TL si ile 50 Adet 400 Lt Çöp Konteyneri Alınarak Köylerimize Teslim Edilmiştir TL sine 46 Adet Yangın Hidrandı Alınarak Köylerimize Teslim Edilmiştir TL sine 3 Adet Yangın Tankeri Alınarak Köylerimize Teslim Edilmiştir TL sine İlcikören Köyü İçme Suyu Depo Onarımı İşi Yaptırılarak Geçici Kabulü Yapılmıştır. Not: İl Özel İdaresi Tarafından Yol Programı Kapsamında 2013 Yılında 7.3 Km Efendiköprüsü- Pusatlar 2.Kat Asfalt ve Örencik Tepecik Arası 4 Km Asfalt Alt Temel Yapılmıştır Yılında ise 5 Km Çavdarhisar Hacımahmut 1.Kat Yol Asfaltı ve Köprü Genişletmesi ve Korkulukları Tamamlanmıştır.

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı (14 Aralık 2013) 4) Yeniçubuk Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu Açılışı 5) Gemerek

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 212 YILI PERFORMANS RAPORU STRATEJİK AMAÇ/ 1-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ Park ve Yeşil alanlarda;

Detaylı

T.C. ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESİ

T.C. ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESİ YATIRIM ve İNŞAAT MÜDÜRLÜĞÜ İhale Birimi Marangoz Atölye Birimi Yapı Denetim Birimi Yazı İşleri ve Arşiv Birimi YETKİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI - Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul İnşaat Bakım ve

Detaylı

T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI İHSANİYE YATIRIMLARI

T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI İHSANİYE YATIRIMLARI T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI İHSANİYE YATIRIMLARI TEMMUZ 2016 İHSANİYE NİN SADECE BUGÜNÜNÜ DEĞİL GELECEĞİNİ DE DÜŞÜNÜYORUZ İHSANİYE YATIRIMLARI 2003-2015 yılları arasında bazı yatırımcı Bakanlıklar

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

GÜMÜŞHANE MİZE SON 15 YILDA 9,1 MİLYAR TL LİK YATIRIM VE DESTEK SAĞLADIK. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı

GÜMÜŞHANE MİZE SON 15 YILDA 9,1 MİLYAR TL LİK YATIRIM VE DESTEK SAĞLADIK. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 1 GÜMÜŞHANE MİZE SON 15 YILDA 9,1 MİLYAR TL LİK YATIRIM VE DESTEK SAĞLADIK Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Orman ve Su İşleri Bakanlığı Milli Eğitim Bakanlığı : 3.600.000.000 TL : 2.000.000.000

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2014 İÇİNDEKİLER I- OCAK HAZİRAN 2013 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe Giderleri... 3 01. Personel Giderleri...

Detaylı

Yıllar 2015 2016 2017 2018 2019 PROJE ADIMI - FAALİYET. Sorumlu Kurumlar. ÇOB, İÇOM, DSİ, TİM, Valilikler, Belediyeler ÇOB, İÇOM, Valilikler

Yıllar 2015 2016 2017 2018 2019 PROJE ADIMI - FAALİYET. Sorumlu Kurumlar. ÇOB, İÇOM, DSİ, TİM, Valilikler, Belediyeler ÇOB, İÇOM, Valilikler 1. HAVZA KORUMA PLANI KURUM VE KURULUŞLARIN KOORDİNASYONUNUN 2. SAĞLANMASI 3. ATIK SU ve ALTYAPI YÖNETİMİ 3.1. Göl Yeşil Kuşaklama Alanındaki Yerleşimler Koruma Planı'nda önerilen koşullarda önlemlerin

Detaylı

D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR

D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR 1-2012 YILI GENEL BÜTÇELİ YATIRIM PROGRAMINDA OLAN İŞLER; Yalova Bayındırlık ve İskan Hizmet Binası işinin sözleşmesi yapıldı. Yapım aşamasında. Altınova

Detaylı

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ BEYDAĞ SONUÇ RAPORU

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ BEYDAĞ SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ BEYDAĞ SONUÇ RAPORU Tarih: 14 Aralık 2010 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 45 Katılımcı listesindeki Sayı: 44 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 4 Dağıtılan Belgeler:

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI 03/04/2015 İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM YATIRIMLARIN GENEL DURUMU İKİNCİ BÖLÜM a) Yatırımların Sektörlere

Detaylı

DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER. PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü

DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER. PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER Hibe Kaynağı Uygulama Yeri Proje Ortakları Yararlanıcı Sayısı PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları

8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları 8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları Bölgemiz çevre tanzimi ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 2008 yılı içerisinde toplam 7.500 ağaç, 50.000 adet çalı grubu bitki dikilmiştir. 8.1. Bitkisel

Detaylı

ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PANSİYONU

ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PANSİYONU T.C. ARGUVAN KAYMAKAMLIĞI Arguvan Çok Programlı Lisesi Pansiyonu 2015/2016 1 2015 I. BÖLÜM a) Pansiyon Adı : Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi Erkek Pansiyonu Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız

Detaylı

Şube Şeflikleri. Sat. Kap. Şantiyesi

Şube Şeflikleri. Sat. Kap. Şantiyesi T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Otoyol Devlet Yolu İl Yolu Yol Ağı Uzunluğu Bölünmüş Yol Şube Şeflikleri Bakımevi Sat. Kap. Şantiyesi 74 km 2.247 km 2.460

Detaylı

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ Birliğin Kuruluşu Şarkikaraağaç İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği 16.02.1991 tarih ve 20788

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 YILI SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YAYINA HAZIRLIK T.C. SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 Yılı Mali Durum ve Beklentiler Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI (2017-2018) Prof. Dr. Hülya DEMİR Mekânsal kullanım tanımları ve esasları (madde 5) i) Sosyal altyapı alanları (kentsel sosyal altyapı alanları) Birey ve toplumun kültürel, sosyal

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI AİZANOİ ANTİK KENTİ TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU

ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI AİZANOİ ANTİK KENTİ TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI AİZANOİ ANTİK KENTİ TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU Ömer BİLGİN Çavdarhisar Kaymakamı 2011 AIZANOI Binlerce yıl öncesine dayanan tarihi, eşsiz mimari eserleri, dünyanın pek çok ilklerini

Detaylı

GAP BÖLGESİNDE YER ALAN İLLERİN YATIRIM FAALİYETLERİ BÖLGESEL TOPLANTISI

GAP BÖLGESİNDE YER ALAN İLLERİN YATIRIM FAALİYETLERİ BÖLGESEL TOPLANTISI T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI GAP BÖLGESİNDE YER ALAN İLLERİN YATIRIM FAALİYETLERİ BÖLGESEL TOPLANTISI Prof. Dr. Veysel EROĞLU Çevre ve Orman Bakanı 18 Ağustos 2009 - Şanlıurfa GÜNEYDOĞU ANADOLU PROJESİ

Detaylı

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ ÇEŞME SONUÇ RAPORU

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ ÇEŞME SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ ÇEŞME SONUÇ RAPORU Tarih: 7 Ocak 2011 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 50 Katılımcı listesindeki Sayı: 46 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 4 5 Dağıtılan Belgeler:

Detaylı

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU I- OCAK- HAZİRAN 2013 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 5 A. Bütçe Giderleri... 5 01. Personel Giderleri... 7 02. Sosyal

Detaylı

İLÇESİ : İLKADIM İŞİN PROGRAM YILINA KADAR YAPILAN HARCAMA TUTARI ( TL ) 2014 YILI ÖDENEĞİ ( TL ) PROJE TUTARI ( TL ) PROJE NO SIRA NO KURULUŞ

İLÇESİ : İLKADIM İŞİN PROGRAM YILINA KADAR YAPILAN HARCAMA TUTARI ( TL ) 2014 YILI ÖDENEĞİ ( TL ) PROJE TUTARI ( TL ) PROJE NO SIRA NO KURULUŞ İLÇESİ : İLKADIM SIRA 1 İLBNK-7 İLBANK A.Ş. BÖLGE (Alt Yapı) Beton Yol, Kaldırım Kaplama işi-9/1 Yol Yapımı 2013 2014 924.032 582.304 Devam Ediyor 2 İLBNK-8 İLBANK A.Ş. BÖLGE (Alt Yapı) Beton Yol, Kaldırım

Detaylı

T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ. 2014 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu

T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ. 2014 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ 2014 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ 2014 I. OCAK - HAZİRAN 2014 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI A. Bütçe Giderleri Üniversitemize,

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Ocak 2015 İÇİNDEKİLER 1. GENEL DEĞERLENDİRME... 3 1.1 KURULUŞUN YATIRIMLARININ

Detaylı

İdari Durum. İklim ve Bitki Örtüsü. Ulaşım

İdari Durum. İklim ve Bitki Örtüsü. Ulaşım . İdari Durum İlçemizde belediye teşkilatı 1884 yılında kurulmuştur. İlçeye bağlı 16 mahalle muhtarlığı bulunmaktadır. Mezra ve oba mevcut değildir. İklim ve Bitki Örtüsü İnönü Marmara, Ege ve İç Anadolu

Detaylı

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E T.C. S A R I Y E R B E L EDİYE B A Ş K A N L I Ğ I 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E B E K L E N T İ L E R R A P O R U İÇİNDEKİLER GİRİŞ...2 I - 2013 YILI İLE 2014 YILI BAŞLANGIÇ ÖDENEKLERİ

Detaylı

Meclisce GİDER BÜTÇESİ

Meclisce GİDER BÜTÇESİ GELİR BÜTÇESİ KÜTAHYA İL ÖZEL İDARESİNİN 2013 YILI BÜTÇESİ Meclisce Kabul Edilen Merkezi idare Vergi Gelirlerinden Alinan Paylar 38.700.000,00 Mevduat Faizleri 4.500.000,00 Madenlerden Devlet Hakki 4.000.000,00

Detaylı

Köye Yönelik Alt Yapı Yatırımlar Destekleme Projesi

Köye Yönelik Alt Yapı Yatırımlar Destekleme Projesi Köye Yönelik Alt Yapı Yatırımlar Destekleme Projesi 2013 ADIYAMAN VALİLİĞİ KÖYDES PROJESİ FAALİYET RAPORU Ülke genelinde suyu ve yolu olmayan köy kalmayacak parolasıyla, 2005 yılında hayata geçirilen KÖYDES

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞ...3 I. OCAK-HAZİRAN 2017 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI...4 1. BÜTÇE GİDERLERİ...4 2. BÜTÇE GELİRLERİ...4 3. FİNANSMAN...5

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ Bilindiği gibi Kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını, hesap verebilirliği ve malî saydamlığı sağlamak

Detaylı

VAN ERCiŞ DEPREMi FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI

VAN ERCiŞ DEPREMi FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI VAN DEPREMi 23 Ekim de Van da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde şehir merkezinde ve çevre yerleşimlerde çok sayıda bina yerle bir oldu. Başbakanlık ve

Detaylı

T.C. AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI

T.C. AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI Sayın Veliler, Şartlı Nakit Transferi(ŞNT), yani halk arasında bilinen ismiyle Öğrenci Parası ya da Çocuk Parası ekonomik güçlükler nedeniyle temel sağlık ve eğitim hizmetlerinden yararlanamayan; herhangi

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ ECEABAT KAYMAKAMLIĞI İLÇE EYLEM PLANI

T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ ECEABAT KAYMAKAMLIĞI İLÇE EYLEM PLANI T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ ECEABAT KAYMAKAMLIĞI İLÇE EYLEM PLANI OCAK 2012 SUNUŞ Eceabat İlçemiz, Gelibolu Yarımadasında, çevresi Çanakkale Boğazı ve Ege Denizi ile çevrili, deniz seviyesinden 2 metre yükseklikte

Detaylı

Belediyenin gelirleri

Belediyenin gelirleri Belediyenin gelirleri a) Kanunlarla gösterilen belediye vergi, resim, harç ve katılma payları. b) Genel bütçe vergi gelirlerinden ayrılan pay. c) Genel ve özel bütçeli idarelerden yapılacak ödemeler. d)

Detaylı

GAP EYLEM PLANI (EKİM 2010)

GAP EYLEM PLANI (EKİM 2010) GAP EYLEM PLANI (EKİM 2010) 2008 yılında, GAP kapsamında bölgede gerçekleştirilen bütün yatırımlar ve yaşanan gelişmeler gözden geçirilmiş; Güneydoğu Anadolu Projesi nin ekonomik kalkınma, sosyal gelişme

Detaylı

YATIRIMLAR 2003-2010 FAALİYETLER. Bursa İl Özel İdaresi 2011 BURSA. Mali İşler Daire Başkanlığı Strateji Geliştirme Müdürlüğü

YATIRIMLAR 2003-2010 FAALİYETLER. Bursa İl Özel İdaresi 2011 BURSA. Mali İşler Daire Başkanlığı Strateji Geliştirme Müdürlüğü YATIRIMLAR FAALİYETLER 2003-2010 T.C. Bursa İl Özel İdaresi nin 2003 ve 2010 Yılları Arasında Gerçekleştirdiği Yatırımlar; Köy-İlçe, Sektör-İlçe ve Sektör-Bursa İli Bazında Verilmiştir. Bursa İl Özel İdaresi

Detaylı

2011 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

2011 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU MART 2012 EK-2 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU 1. Genel Değerlendirme 1.1 Kuruluşun Yatırımlarını

Detaylı

02 Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Giderleri 17. 03. Mal ve Hizmet Alım Giderleri 8 04. Faiz Giderleri 9 05. Cari Transferler 10

02 Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Giderleri 17. 03. Mal ve Hizmet Alım Giderleri 8 04. Faiz Giderleri 9 05. Cari Transferler 10 ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU I-OCAK-HAZİRAN 2015 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 4 A. Bütçe Giderleri. 4 01. Personel Giderleri 6 02. Sosyal Güvenlik

Detaylı

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI Pazartesi 1 8 15 22 29 Salı 2 9 16 23 30 Çarşamba 3 10 17 24 Perşembe 4 11 18 25 Cuma 5 12 19 26 Cumartesi 6 13 20 27 Pazar 7 14 21 28 12 İş günü 1-15-19 Eylül İlköğretim Haftası. 2-19 Eylül Gaziler Günü.

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ İLE YURT İÇİNDEKİ BAZI KURUMLARLA YAPILAN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLLERİ

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ İLE YURT İÇİNDEKİ BAZI KURUMLARLA YAPILAN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLLERİ YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ İLE YURT İÇİNDEKİ BAZI KURUMLARLA YAPILAN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLLERİ Sıra No Protokol Yapılan Kurum n Adı Tarih 1 Edremit İlçe Milli Eğitim Mesleki ve Teknik Eğitim 26.04.2016 Geliştirilmesi

Detaylı

SİVAS-YILDIZELİ GÜNEYKAYA BELEDİYESİ HİZMET DÖNEMİ BELEDİYE YATIRIMLARI

SİVAS-YILDIZELİ GÜNEYKAYA BELEDİYESİ HİZMET DÖNEMİ BELEDİYE YATIRIMLARI SİVAS-YILDIZELİ GÜNEYKAYA BELEDİYESİ 2009-2017 HİZMET DÖNEMİ BELEDİYE YATIRIMLARI İÇİNDEKİLER 1-Tarihçe 2-İdari Yapı 3-Hizmet Birimleri 4-Sosyal Yatırımlar 5-Çevresel Yatırımlar 6-Kültürel Yatırımlar 7-Altyapı

Detaylı

KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU

KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU 1- FAALİYETLER A-Okullar yapılan tadilat onarım ve dağıtımları: 2013 Yılında ilçemiz okulları için İl özel İdaresi tarafından 100.000,00 TL ödenek tahsis edilmiş

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2017 İÇİNDEKİLER I- 2017 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ MENDERES SONUÇ RAPORU

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ MENDERES SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ MENDERES SONUÇ RAPORU Tarih: 27 Aralık 2010 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 35 Katılımcı listesindeki Sayı: 30 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 Dağıtılan Belgeler:

Detaylı

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları 7.1. İnşaat Faaliyetleri 7.1.1. Bölgemiz Yollarının Genişletilmesi 7 Bölgemiz yollarının artan taşıt sayısı ile taşıt trafiği yoğunluğundan dolayı yetersiz kalması ve

Detaylı

MARDİN İLİ YATIRIMLARI (29.09.2013) ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI MARDİN İLİ YATIRIMLARI

MARDİN İLİ YATIRIMLARI (29.09.2013) ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI MARDİN İLİ YATIRIMLARI MARDİN İLİ YATIRIMLARI (29.09.2013) Orman ve Su İşleri Bakanlığı : 3.028.000.000 TL Sağlık Bakanlığı : 206.000.000 TL Milli Eğitim Bakanlığı (2003-2012) : 551.980.000 TL Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ Tarihi 01.12.2016 Sayısı 70 İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 nolu parselde bulunan Spor Sahasının Spor Genel Müdürlüğüne tahsisi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Gündemin

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM ve BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Temmuz-2015 KONYA - İÇİNDEKİLER - BÜTÇE GİDERLERİ GELİŞİM TABLOSU... 1 BÜTÇE GELİRLERİ

Detaylı

T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI OKUL BİNASI PANSİYON BİNASI Şehitkâmil Belediyesi Kız Anadolu İmam

Detaylı

Hazırlayan: Mesut YÜKSEL

Hazırlayan: Mesut YÜKSEL ARTVİN İLİ, MERKEZ İLÇESİ, ŞEHİTLİK KÖYÜ MUHTELİF PARSELLERDE REKREASYON, İBADET VE RESMİ KURUM ALANLARI AMAÇLI NAZIM VE UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Hazırlayan: Mesut YÜKSEL Haziran

Detaylı

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli O H İ OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER Okul /Kurum Adı Okul Müdürü Müdür Yardımcısı Okul - Aile Birliği Başkanı Okul Adresi Hakkaniye İlkokulu Eyüp ARSLAN Hayriye Sultan TÜRKOĞLU Kemal ÖZER Hakkaniye Köyü

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Temmuz/2014 BURDUR İçindekiler GİRİŞ... 1 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER

Detaylı

Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği

Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmelik Konya Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

PERFORMANS VERİLERİ DEĞERLENDİRME TABLOSU

PERFORMANS VERİLERİ DEĞERLENDİRME TABLOSU PERFORMANS VERİLERİ DEĞERLENDİRME TABLOSU İdare Adı Harcama Birimi Adı 38.44 - AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Kurum Geneli Performans Hedefi Program döneminin birinci yılı içerisinde Avrupa Üniversiteler

Detaylı

T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI

T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYESİ 2012 YILI DENETİM RAPORU ARALIK/2013 T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI 06100 Balgat / ANKARA Tel: 0 312 295 30 00; Faks: 0 312 295 40 94 e-posta: sayistay@sayistay.gov.tr

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ- / DENİZLİ Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu 1 SUNUŞ..3 I-OCAK- HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 4 A. Bütçe Giderleri 4 01. Personel

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER GİRİŞ.. 3 I-OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.4-20 Bütçe Giderleri ve Gelirleri.. 4 Gider Gerçekleşme ve Başlangıç Ödeneği Karşılaştırma

Detaylı

UŞAK İL ÖZEL İDARESİ. Çalısınca Oluyor! KARAHALLI İLÇESİ YATIRIMLARI (2005-2013)

UŞAK İL ÖZEL İDARESİ. Çalısınca Oluyor! KARAHALLI İLÇESİ YATIRIMLARI (2005-2013) UŞAK İL ÖZEL İDARESİ Çalısınca Oluyor! İLÇESİ YATIRIMLARI (2005-2013) MİSYONUMUZ ile doğrudan veya dolaylı ilgisi bulunan mevzuatın gerektirdiği yükümlülükleri layıkıyla yerine getirmek, vatandaş memnuniyeti

Detaylı

8ÇEVRE TANZİMİ ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI

8ÇEVRE TANZİMİ ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI 8ÇEVRE TANZİMİ ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI 8.1. Ağaçlandırma: Bölgemiz imar planı içerisinde yeşil alan olarak ayrılan yerlerin çevre tanzimi ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında; 2009 yılı içerisinde

Detaylı

64. HÜKÜMET 2016 YILI EYLEM PLANININDA TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİNİN KATKI SAĞLAYACAĞI KONULAR

64. HÜKÜMET 2016 YILI EYLEM PLANININDA TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİNİN KATKI SAĞLAYACAĞI KONULAR 64. HÜKÜMET 2016 YILI EYLEM PLANININDA TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİNİN KATKI SAĞLAYACAĞI KONULAR Şeffaflık 5 İmar planı değişiklikleri sonucunda ortaya çıkan değer artışlarından kamuya pay alınması sağlanacak.

Detaylı

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KİRAZ SONUÇ RAPORU

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KİRAZ SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KİRAZ SONUÇ RAPORU Tarih: 20 Aralık 2010 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 55 Katılımcı listesindeki Sayı: 50 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 4 Dağıtılan Belgeler:

Detaylı

DOKAP EYLEM PLANI (2014-2018)

DOKAP EYLEM PLANI (2014-2018) RİZE DOKAP EYLEM PLANI (2014-2018) Eylem TURİZM VE ÇEVRESEL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TURİZM TÇS 1.6 Bölgenin yat ve kruvaziyer turizmi potansiyelini değerlendiren etüd-proje çalışmaları yapılacaktır. Artvin,

Detaylı

ÜNYE TİCARET BORSASI 2012 YILI FAALİYET RAPORU ARALIK

ÜNYE TİCARET BORSASI 2012 YILI FAALİYET RAPORU ARALIK 2012 YILI FAALİYET RAPORU ARALIK 2012 İÇİNDEKİLER 1-Projeler 2-Temsil-Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri 3-Heyet ve ziyaretler 4-Törenler-Sergiler 5-Borsa Seminer ve eğitimler 6-Yayın Çalışmaları 7-Tescil

Detaylı

T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu

T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu DENİZKÖY İLKÖĞRETİM OKULU, SİZİNLE HAYAT BULUYOR Denizköy İlköğretim Okulu 2012 1 1- ALT PROJENİN ADI VE KONUSU: Denizköy

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2018 İÇİNDEKİLER I- 2018 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

YARDIMLARIMIZ AİLE YARDIMLARI AİLE YARDIMLARI 1. MADDİ YARDIMLAR 2. YAKACAK YARDIMLARI

YARDIMLARIMIZ AİLE YARDIMLARI AİLE YARDIMLARI 1. MADDİ YARDIMLAR 2. YAKACAK YARDIMLARI 1 2 2. YAKACAK YARDIMLARI 2003 yılından itibaren Türkiye Kömür İşletmelerinden sağlanan kömür SYD Vakıfları aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelerimizin kışlık yakacak ihtiyacının karşılanması amacıyla dağıtılmaktadır.

Detaylı

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İzin ve İrtifakDairesi Başkanlığı İzin ve İrtifak Hakları Şube Müdürlüğü Merih SEÇKİNAY Şube Mühendisi Sunum Planı 1. Mevzuat 2. Müracaat, iş akışı, rapor tanzimi 3. Bedeller 17 nci

Detaylı

2011-2013 YILLARINDA

2011-2013 YILLARINDA T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Ercan BORA Yüksekova Belediye Başkanı İŞ TLF : 0438-351 40 11 E-MAİL : yovabelediyesi@mynet.com 2011-2013 YILLARINDA Ercan BORA Tarafından Yapılan Çalışmaların Özeti HAKKÂRİ

Detaylı

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR AMAÇ Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Kırşehir Belediyesi nde faaliyet

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Temmuz/2017 BURDUR İçindekiler GİRİŞ... 1 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER

Detaylı

Ebru ARICI Genel Müdür RES ÖNLİSANS İZİN SÜREÇLERİ VE KURUMLAR ARASI İLİŞKİLER

Ebru ARICI Genel Müdür RES ÖNLİSANS İZİN SÜREÇLERİ VE KURUMLAR ARASI İLİŞKİLER Ebru ARICI Genel Müdür RES ÖNLİSANS İZİN SÜREÇLERİ VE KURUMLAR ARASI İLİŞKİLER 10.05.2018 tarih ve 7828 sayılı Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Kararı ile Lisans Başvurusunda Sunulması Gereken Bilgi ve

Detaylı

SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK AMAÇ MADDE 1 Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ GAZİEMİR SONUÇ RAPORU

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ GAZİEMİR SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ GAZİEMİR SONUÇ RAPORU Tarih: 15 Aralık 2010 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 60 Katılımcı listesindeki Sayı: 57 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 4 Dağıtılan

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 5216 ve 5393 sayılı Belediye yasasının 48. maddesine dayanılarak Tuşba Belediye Meclisinin 07.05.2014 tarih ve 10 sayılı kararıyla kurulmuş

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2016 ANTALYA I. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GİDERLERİNİN

Detaylı

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2013 / İSTANBUL

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2013 / İSTANBUL BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - / İSTANBUL I-OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A.Bütçe Giderleri 3 01. Personel Giderleri 4 02. Sosyal Güvenlik

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev,

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 03.02.2017 Sayısı 10 Özü İlçemizde Katı Atık Mobil Aktarma İstasyonunun yapılması hususunun görüşülmesi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri Aliseydi TURHAN, A. Turan

Detaylı

T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YEDİTAŞ İLK/ORTAOKULU

T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YEDİTAŞ İLK/ORTAOKULU T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YEDİTAŞ İLK/ORTAOKULU YEDİTAŞ İLK/ORTAOKULU 201-2019 STRATEJİK PLANI YIL SONU FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç : 1 Stratejik Hedef :1.1 Fiziki Durum Okulun

Detaylı

MNHRP - Aralık TUB Çalışma Raporu

MNHRP - Aralık TUB Çalışma Raporu MNHRP - Aralık- 215 TUB Çalışma Raporu 1. Elazığ Orman İşletme Müdürlüğü Büyükdere Mikrohavzasında 5,2 Ha'lık ağaçlandırma sahası için 28. TL ve Sipini Mikrohavzasında 24,2 Ha'lık ağaçlandırma sahası için

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI BAKIM ONARIM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE

Detaylı

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ İçindekiler SİSTEM DİNAMİKLERİ ALTERNATİF DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ... 2 Aile Yapısı... 2 Çocuk ve Gençlerle ilgili Faaliyetler... 2 Eğitim Kültür...

Detaylı

SOSYAL AKTİVİTELER RAPORU / SOCIAL ACTIVITY REPORT

SOSYAL AKTİVİTELER RAPORU / SOCIAL ACTIVITY REPORT AQUA FANTASY YEREL TOPLULUK İLE İLİŞKİLER İLERLEME RAPORU 24.11.2015 1. UYGULAMA: Yerel toplum ile saygılı ve karşılıklı desteğe dayalı ilişkiler kurarak, sürdürülebilir kalkınmayı faaliyetlerin her aşamasında

Detaylı

İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ SELÇUK SONUÇ RAPORU

İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ SELÇUK SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ SELÇUK SONUÇ RAPORU Tarih: 15 Aralık 2010 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 110 Katılımcı listesindeki Sayı: 78 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 4 5 Dağıtılan

Detaylı

ÇORUM İLİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞIĞI

ÇORUM İLİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞIĞI GSS (Gelir Testi İşlemleri) 2 Kasım 2011 tarihli 662 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve 28 Aralık tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Genel Sağlık Sigortası (GSS) Kapsamında Gelir Tespiti, Tescil ve İzleme

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ. Yatırım İzleme ve Değerlendirme Raporu

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ. Yatırım İzleme ve Değerlendirme Raporu NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ Yatırım İzleme ve Değerlendirme Raporu Ocak 2016 İÇİNDEKİLER 1. GENEL DEĞERLENDİRME... 1 1.1. KURULUŞUN YATIRIMLARININ FİNANSMAN KAYNAKLARI... 1 1.2. KURULUŞUN MEVCUT

Detaylı

Stratejik amaç1: En ileri düzeyde mesleki eğitim ve öğretim hizmeti sunmak.

Stratejik amaç1: En ileri düzeyde mesleki eğitim ve öğretim hizmeti sunmak. B-TEMALAR, STRATEJİK AMAÇLAR,HEDEFLER VE STRATEJİLER 1-TEMALAR TEMA 1-İNSAN KAYNAKLARI TEMA 2-FİZİKİ ORTAM TEMA 3-EĞİTİM ÖĞRETİM TEMA 4-MALİ KAYNAKLAR Stratejik amaç1: En ileri düzeyde mesleki eğitim ve

Detaylı

Arazi verimliliği artırılacak, Proje alanında yaşayan yöre halkının geçim şartları iyileştirilecek, Hane halkının geliri artırılacak, Tarımsal

Arazi verimliliği artırılacak, Proje alanında yaşayan yöre halkının geçim şartları iyileştirilecek, Hane halkının geliri artırılacak, Tarımsal Arazi verimliliği artırılacak, Proje alanında yaşayan yöre halkının geçim şartları iyileştirilecek, Hane halkının geliri artırılacak, Tarımsal kaynaklı kirlilik azaltılacak, Marjinal alanlar üzerindeki

Detaylı

GAP EYLEM PLANI. (14 Mart 2008)

GAP EYLEM PLANI. (14 Mart 2008) GAP EYLEM PLANI (14 Mart 2008) GAP ın Gelişme Aşamaları 1960 Fırat ve Dicle Nehirleri üzerinde yürütülen çalışmalar 1977 Çalışmaların GAP adı altında birleştirilmesi (GAP Su Kaynakları Geliştirme Proje

Detaylı

İl özel idaresi mahallî müşterek nitelikte olmak şartıyla;

İl özel idaresi mahallî müşterek nitelikte olmak şartıyla; ESKİŞEHİR İL ÖZEL İDARESİ 2009 YILI PERFORMANS PLANI I-GENEL BİLGİLER A-MİSYON ve VİZYON Misyon İl Özel İdaresine yasalarla verilen tüm kamu hizmetlerini, katılımcılık, etkinlik, saydamlık, hesap verebilirlik

Detaylı

İL ÖZEL İDARESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI. Bütçe Yılı 2011 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ

İL ÖZEL İDARESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI. Bütçe Yılı 2011 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ KURUMSAL 44.11.01. İL Sİ Sayfa No 1 BİRİMİ 10 YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET TÜRÜ 4 LER VE HİZMETLER FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ÖDENEK ( TL ) TESVİYE ( YENİ LER ) 1. 06 5 7 08

Detaylı

Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl)

Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl) Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl) 1.60.01.01.3.9.00.1.01.1.1.01 Memur Maaşları 1,633,000.00

Detaylı