Mesleki Uygulamalar Yönetim Platformu (MUYOP) Projesi KOSGEB Tarafından AR-GE İnovasyon Programı Kapsamında Desteklenmiştir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Mesleki Uygulamalar Yönetim Platformu (MUYOP) Projesi KOSGEB Tarafından AR-GE İnovasyon Programı Kapsamında Desteklenmiştir."

Transkript

1

2 Hızlı, kolay, pratik yönetim MUYOP staj ve benzeri hareketliliklerin internet tabanlı bir platform üzerinden yönetimini gerçekleştirerek işletmeler ve eğitim-öğretim kurumları arasında interaktif bir bağ oluşturup süreci hızlandıran ve kolay erişebilir hale getiren bir platformdur. Ülkemizde 108 i devlet 71 i vakıf olmak üzere toplam 179 adet üniversite ve bir çok sanayi kolunda sayısız işletme mevcuttur. Bu platform ile ortaöğretim, önlisans ve lisans programlarında mevcut bulunan ve eğitim öğretimin vazgeçilmez bir parçası olan staj, mesleki uygulama ve benzeri hareketlilikleri ortak bir platform üzerinden yönetmek amaçlanmaktadır.

3 Bütün platformlar ile uyumlu Muyop, C# dili ve Asp.Net 4.5 Framework ü ile geliştirilmiş olup, MSSQL, Bootstrap, JQuery ve Entity Framework gibi teknolojileri kullanmaktadır. Kurumsal yazılım geliştirme standartlarında geliştirilmiş olan muyop, gereken güvenliği ve stabiliteyi sağlamaktadır. Kolayca güncellenebilir moduler yapısıyla, kolayca güncellenebilme desteği sunar. Muyop aynı zamanda responsive web arayüzüne ek olarak Android ve IOS uygulamarından da kullanılabilmektedir.

4 Etkin uygulamalı işyeri eğitimi Staj, mesleki uygulama ve benzeri hareketliliklerin işleyişi sırasında işletmeler ve eğitim kurumları arasında etkin bir iletişim kurulması büyük önem arz etmektedir. Ancak bu iletişimin yeterli bir biçimde sağlanamadığı da görülmektedir. Gelişen teknoloji ve beraberinde getirdiği kolaylıklardan faydalanılarak uygulamalı işyeri eğitimlerinin gerçekleşmesinde geçen süreçlerin daha etkin ve hızlı gerçekleştirilebilmesi, MUYOP un ana konusunu oluşturmaktadır. Bu kapsamda öncelikle.net teknolojisinden faydalanılarak geliştirilmiş web tabanlı MUYOP sayesinde işletmeler ve eğitim kurumları ortak bir paydada buluşturulmuştur.

5 MUYOP un yapısı ÖĞRENCİ PANELİ Mesleki uygulama veya staj yapacak öğrencinin tüm işlemlerini gerçekleştireceği panel. ADMIN PANELİ Tüm sistemin yönetildiği ve kullanıcıların yetkilendirildiği paneldir. İŞYERİ PANELİ Stajyer ihtiyacı olan firmaların başvuru yapıp işyerinin staj sürecini yönetebildiği panledir. AKADEMİSYEN PANELİ Öğrenci ve işyeri ilişkilerinin kontrol edildiği ve sonuçlandırıldığı paneldir.

6 öğrenci paneli

7 öğrenci paneli Öğrenci bilgileri okul veritabanından MUYOP a yüklendikten sonra öğrenci kullanıcı adı ve şifresi okul bilgi işlem şifresi ile otomatik olarak senkronize edilir. Yönetici tarafından MUYOP a yüklenen öğrencinin temel ve eğitim bilgilerinin görüntülendiği profil modülü, öğrencinin özgeçmişini oluşturabilip, güncelleyebileceği özgeçmiş modülü, 5 ayrı işyeri talebinde bulunarak, çalışma koşullarını belirlediği işyeri talebi modülü ve değerlendirme ölçekleri yardımıyla danışman, işyeri ve sistem hakkında anket doldurabildiği anket modülü öğrenci panelinin özellikleri arasında yer almaktadır. Kullanıcı ayrıca, akademisyen veya admin tarafından yapılan duyuruları görebilmekte, işyeri, akademisyen ve admine mesaj gönderebilmektedir.

8 öğrenci paneli Profilim Modülü Öğrenci, admin tarafından MUYOP a yüklenen kişisel bilgilerini ve eğitim bilgilerini görebilmektedir.

9 öğrenci paneli Duyuru Modülü Öğrenci, admin ve akademisyen tarafından yapılan duyuruları görebilmekte, duyuruya ait dosya var ise indirebilmektedir.

10 öğrenci paneli Özgeçmişim Modülü Özgeçmişini oluşturabilmekte, güncelleyebilmekte ve profil resmi ekleyerek kayıt altına alabilmektedir. Ayrıca daha önceden hazırladığı doc veya pdf uzantılı özgeçmiş dosyalarını yükleyebilmekte, sistemde kayıtlı özgeçmişini yazdırabilmektedir. Bu CV ler akademisyen ve işyerleri tarafından incelenebilmekte ve manuel yerleştirme aşamasında etkili olmaktadır.

11 öğrenci paneli Uygulama Raporum Modülü Öğrenci kendisinden talep edilen günlük, haftalık, aylık veya dönemlik staj uygulama raporlarını tarih belirterek yükleyebilmektedir. Danışman akademisyen ve staj yapılan işyeri uygulama raporunu inceleyerek onay vermektedir.

12 öğrenci paneli İşyeri Talebim Modülü Öğrenci staj yapabileceği öncelikli 3 lokasyonu, ülke, şehir ve semt seçerek belirleyebilmekte, çalışma koşulları ile ilgili sunulan seçeneklerden tercihte bulunabilmektedir. Stajyer talebinde bulunan işyeri listesini görerek aralarından öncelikle tercih ettiği 5 tanesini seçebilmektedir.

13 öğrenci paneli Anket Modülü Danışman, işyeri ve sistem hakkında görüş beyan edebilmek için admin tarafından hazırlanan anket formunu doldurabilmektedir. Bu modül program tarafından kullanıcılara sunulan istatistiklere veri sağlamaktadır.

14 öğrenci paneli İletişim Modülü Sorumlu öğretim elemanı, işyeri veya admine mesaj ulaştırabilmekte, gerektiğinde bu mesaja dosya da ekleyebilmektedir.

15 işyeri paneli

16 işyeri paneli Sisteme üye olmak isteyen işyeri başvuruda bulunmakta, admin onayladıktan sonra aktif hale gelmektedir. Kullanıcı profil modülü ile kayıt sırasında girmiş olduğu bilgilerin görüntülenebilmekte ve güncelleyebilmektedir. Tercih ettiği program veya bölümden kendi çalışma koşullarına uygun öğrenci talep edebilmekte, işyerine kayıtlı öğrencilerin CV ve staj dokümanlarına ulaşılabilmekte, ayrıca seçtiği öğrencinin tüm staj dosyalarını görüp onay verebilmekte veya doküman olarak elde edilebilmektedir. Öğrenci listesini Excel olarak bilgisayarına indirebilmektedir. Öğrenci, danışman ve sistem hakkında görüş beyan edebilmek için anket formunu doldurabilmektedir. Belirlenen değerlendirme kriterleri ile not vererek stajın sonlandırılmasını sağlamaktadır. Öğrenci, danışman ve admine mesaj gönderebilmektedir. Kullanıcı ayrıca, akademisyen veya admin tarafından yapılan duyuruları görebilmektedir.

17 işyeri paneli Kayıt İşlemleri Sisteme üye olmak isteyen işyeri başvuruda bulunmakta, admin onayladıktan sonra aktif hale gelmektedir.

18 işyeri paneli Profilim Modülü Kayıt sırasında girilmiş olan bilgiler görüntülenmekte ve güncellenebilmektedir.

19 işyeri paneli Talep İşlemleri Tercih ettiği program veya bölümden kendi çalışma koşullarına uygun, farklı özelliklere sahip öğrenciler arasından her talep için ayrı ayrı olmak üzere gerekli formu doldurarak talep listesine ekleyebilmektedir. İşyerinin talepleri öğrenci, akademisyen ve admin tarafından görünür hale gelmektedir. Listedeki taleplerini işyeri kullanıcısı sonradan düzenleme imkanına sahiptir. Öğrenci tercihleri ve manuel yerleştirme bu talepler doğrultusunda gerçekleşmektedir.

20 işyeri paneli Öğrenci Listesi Modülü Kendi işyerine kayıtlı öğrencilerin CV ve staj dokümanlarına ulaşılabilmekte, ayrıca seçtiği öğrencinin tüm staj dosyalarını görüp onay verebilmekte veya doküman olarak elde edilebilmektedir. Öğrenci listesini Excel olarak bilgisayarına indirebilmektedir.

21 işyeri paneli Anket Modülü Öğrenci, danışman ve sistem hakkında görüş beyan edebilmek için admin tarafından hazırlanan anket formunu doldurabilmektedir. Bu modül program tarafından kullanıcılara sunulan istatistiklere veri sağlamaktadır.

22 işyeri paneli Değerlendirme Modülü İşyeri kullanıcısı belirlenen değerlendirme kriterleri ile öğrenciye not vererek stajın sonlandırılması yapılmaktadır.

23 işyeri paneli İletişim Modülü Öğrenci, sorumlu öğretim elemanı veya admine mesaj ulaştırabilmekte, gerektiğinde bu mesaja dosya da ekleyebilmektedir.

24 işyeri paneli Duyuru Modülü İşyeri kullanıcısı, admin ve akademisyen tarafından yapılan duyuruları görebilmektedir.

25 akademisyen paneli

26 akademisyen paneli Bu panel ile akademisyen, öğrenci, işyeri ve kendisi ile olan ilişkileri düzenleyebilmektedir. Akademisyen işyeri panellerinden sisteme düşen güncel talepleri listeleyebilmekte, danışmanı olduğu öğrencilerin özgeçmişlerini inceleyebilmekte ve uygulama raporlarını görüntüleyerek onay verebilmektedir. Manuel yerleştirme modülü ile akademisyene atanmış olan öğrencilerin işyerlerine yerleştirmeleri yapılabilmektedir. Yerleşenler modülü ile manuel yerleştirimiş tüm öğrencilerin listesi görüntülenebilmektedir. Sistem tarafından oluşturulan raporlara ulaşabilmekte, değerlendirme modülü ile öğrenciye not vererek stajın sonlandırılması yapabilmektedir. Öğrenci, işyeri ve sistem hakkında görüş beyan edebilmek için anket formunu doldurabilmektedir. Öğrenci, danışman ve sistem ile mesaj ve duyuru iletişimi kurabilmektedir. Ayrıca sisteme üye olmak isteyen işyeri adına firmanın profilini oluşturarak başvuruda bulunabilmektedir.

27 akademisyen paneli Güncel Talepler Modülü Bölümü veya programı ile alakalı talepte bulunan firmaların listesini görüntüleyebilmektedir.

28 akademisyen paneli Danışmanı Olduğum Öğrenciler Modülü Danışmanı olduğu öğrencilerin listesini görüntüleyebilmekte, özgeçmişlerini inceleyebilmekte ve uygulama raporlarını görüntüleyerek onay verebilmektedir. Öğrenci listesini Excell belgesi olarak bilgisayarına indirebilmektedir.

29 akademisyen paneli Manuel Yerleştirme Modülü Talepte bulunan işverenler ile talepleri uygun olan öğrencilerin eşleştirmesi gerçekleştirilebilmekte, yapılan yerleştirmeleri görüntüleyebilmektedir.

30 akademisyen paneli Yeni İşyeri Kaydı Sisteme üye olmak isteyen işyeri adına firmanın profilini oluşturarak başvuruda bulunabilmekte, admin onayladıktan sonra işyeri aktif hale gelmektedir.

31 akademisyen paneli Yerleşenler Modülü Manuel yerleştirilmiş tüm öğrencilerin listesi görüntülenebilmekte ve Excell belgesi olarak bilgisayara kaydedilebilmektedir.

32 akademisyen paneli Duyurular Modülü Admin tarafından hazırlanan duyurular ile diğer akademisyenlerin yayınladığı kendisi ile ilgili olan duyuruları görebilir ve ekli dosyalarını indirebilir. Öğrenci, işyeri ve konusu ilişkili diğer akademisyenler için duyuru tanımlayabilmekte ve yayından kalkan duyurulara da ulaşabilmektedir.

33 akademisyen paneli Anket Modülü Admin tarafından işyeri, öğrenci ve sistem için hazırlanan anket formunu doldurabilmektedir. Bu modül program tarafından kullanıcılara sunulan istatistiklere veri sağlamaktadır.

34 akademisyen paneli Raporlar Modülü Girilen veriler doğrultusunda sistem tarafından oluşturulan, Lisans Bölümleri İçin İşyeri Kontenjanları, Önlisans Programları İçin İşyeri Kontenjanları, Sistemde Kayıtlı Olan İşyeri, Sistemde Kayıtlı Olan Öğrenci, İl ve İlçelere Göre İşyeri Dağılımları, İşyerlerine Göre Yerleştirme Sonuçları, İşyerlerine Yerleşmesi Yapılmayan Öğrenci listelerini Excell belgesi olarak bilgisayarına indirebilir.

35 akademisyen paneli Değerlendirme Modülü Belirlenen değerlendirme kriterleri ile öğrenciye not vererek stajın sonlandırılması yapılmaktadır.

36 akademisyen paneli İletişim Modülü Öğrenci, işyeri veya admine mesaj ulaştırabilmekte, gerektiğinde bu mesaja dosya da ekleyebilmektedir.

37 admin paneli

38 admin paneli Bu panel, öğrenci, işyeri ve akademisyenin yetki, sorumluluklarını tanımlamakta; sistem ile ilgili veri girişlerinin sağlandığı fonksiyonları içermektedir. Admin işyeri işlemleri modülünde sisteme kayıtlı işyerlerini özelleklerine göre sıralayabilmekte, başvuruda bulunan onay bekleyen işyerlerine onay verebilmektedir. Manuel yerleştirme modülü ile öğrencilerin işyerlerine yerleştirmeleri yapılabilmektedir. Sistem tarafından oluşturulan raporlara ulaşabilmekte, yerleşenler modülü ile manuel yerleştirimiş tüm öğrencilerin listesi görüntülenebilmektedir. Admin ayrıca Zamanlanmış Görevler tanımlayabilmektedir. Bu sayede başka bir programa gerek duymaksızın, periyodik olarak düzenli yapılması gereken işlerin yapılması ve yönetilmesi sağlanmaktadır. Admin servis işlemleri modülü altında, Kullanıcı Tanımlama, Okul Bilgileri Tanımlama, İl ve İlçe Tanımlama, Dönem Tanımlama, Sektör Tanımlama, Kuruluş Tanımlama, İşyeri Tanımlama, Öğrenci Tanımlama, Mühendislik Bilgisi Tanımlama, Staj Değerlendirme / Anket Soruları Tanımlama, Duyuru Tanımlam, Mail Konfigurasyon işlevlerini gerçekleştirmektedir.

39 admin paneli İşyeri İşlemleri Modülü Başvuru yapan ve onaylanan işletmeler içerisinde lokasyon (ülke, il, ilçe), işyeri adı ve sektöre göre arama yapabilmekte ve bunları listeleyebilmekte ve gerektiğinde bu firmaları silebilmektedir.

40 admin paneli Onay Bekleyen İşyerleri Modülü Onay bekleyen işyerlerinin listesini, lokasyon (ülke, il, ilçe), işyeri adı ve sektöre göre arama yaparak görüntüleyebilmekte, onay verebilmekte, silebilmekte ve güncelleme yapabilmektedir.

41 admin paneli Manuel Yerleştirme Modülü Talepte bulunan işverenler ile talepleri uygun olan öğrencilerin eşleştirmesi gerçekleştirilebilmekte, yerleştirmeleri inceleyerek bunları silebilmekte ve yerleştirme listesini Excell belgesi olarak bilgisayarına kaydedebilmektedir.

42 admin paneli Raporlar Modülü Girilen veriler doğrultusunda sistem tarafından oluşturulan, Lisans Bölümleri İçin İşyeri Kontenjanları, Önlisans Programları İçin İşyeri Kontenjanları, Sistemde Kayıtlı Olan İşyeri, Sistemde Kayıtlı Olan Öğrenci, İl ve İlçelere Göre İşyeri Dağılımları, İşyerlerine Göre Yerleştirme Sonuçları, İşyerlerine Yerleşmesi Yapılmayan Öğrenci listelerini Excell belgesi olarak bilgisayarına indirebilir.

43 admin paneli Yerleşenler Modülü Manuel yerleştirilmiş tüm öğrencilerin listesi görüntülenebilmekte ve Excell belgesi olarak bilgisayara kaydedilebilmektedir.

44 admin paneli Servis İşlemleri Modülü Kullanıcı Tanımlama, Okul Bilgileri Tanımlama, İl ve İlçe Tanımlama, Dönem Tanımlama, Sektör Tanımlama, Kuruluş Tanımlama, İşyeri Tanımlama, Öğrenci Tanımlama, Mühendislik Bilgisi Tanımlama,Staj Değerlendirme / Anket Soruları Tanımlama,Duyuru Tanımlama, Mail Konfigurasyon Ayarları işlemlerini gerçekleştirebilmektedir.

45 admin paneli Servis İşlemleri Kullanıcı Tanımlama Bu panelden akademisyen ve admin türü kullanıcılar tanımlanmaktadır.

46 admin paneli Servis İşlemleri Okul Bilgileri Tanımlama Birden çok Üniversite, Meslek Yüksek Okulu / Fakülte ve Program / Bölüm adları tanımlanabilmektedir. Okullar bağlı oldukları üniversite ve lokasyona göre, bölümler ise bağlı oldukları üniversite, okul ve lokasyona göre düzenlenerek tanımlanmaktadır. Tüm bilgiler sonradan düzenlenebilmekte veya silinebilmektedir.

47 admin paneli Servis İşlemleri Ülke, Şehir, İlçe Tanımlama Diğer tanımlamaları yapabilmek için gerekli lokasyonların tanımlanması bu panel ile gerçekleştirilmektedir.

48 admin paneli Servis İşlemleri Dönem Tanımlama Staj ve Mesleki Uygulama dönem yılı, mesleki uygulama, zorunlu veya gönüllü olmak üzere staj tipi ve güz, bahar, yaz dönemi olarak staj dönemi bu panelde tanımlanmaktadır.

49 admin paneli Servis İşlemleri Sektör Tanımlama Sistemde firmaların iş alanlarının belirlenmesini sağlayan sektörler bu panel ile tanımlanabilmekte, düzenlenip, silinebilmektedir.

50 admin paneli Servis İşlemleri Kuruluş Tanımlama Sistemde firmaların bağlı olduğu kuruluşların belirlenmesini sağlayan kuruluşlar bu panel ile tanımlanabilmekte, düzenlenip, silinebilmektedir.

51 admin paneli Servis İşlemleri İşyeri Tanımlama Sisteme üye olmak isteyen işyeri bilgilerini düzenleyerek yeni iş yeri kaydı oluşturabilmektedir.

52 admin paneli Servis İşlemleri Öğrenci Tanımlama Daha önce üniversite, okul ve bölümü tanımlanmış öğrencilerin tanımlanması bu panel ile gerçekleştirilebilmektedir.

53 admin paneli Servis İşlemleri Mühendislik Bilgi Tanımlama Sistemde firmaların çalışan bilgilerinin belirlenmesini sağlayan mühendislik bilgileri veya diğer çalışan personel bilgileri bu panel ile tanımlanabilmekte, düzenlenip, silinebilmektedir.

54 admin paneli Servis İşlemleri Staj Değerlendirme / Anket Soruları Tanımlama Staj değerlendirme; öğrencinin staj veya mesleki uygulamadaki başarısının ölçülebilmesi için admin tarafından değerlendirme kriterlerinin girildiği paneldir. Program tarafından kullanıcılara sunulacak istatistiklere veri sağlayan anket soruları tanımlanmaktadır.

55 admin paneli Servis İşlemleri Duyuru Tanımlama Öğrenci, işyeri, akademisyen veya tüm sistem kullanıcılarının görüntüleyebileceği duyuruları tanımlayabilmekte ve yayından kalkan duyurulara da ulaşabilmektedir.

56 admin paneli Servis İşlemleri Mail Konfigrasyon Ayarları Sistem duyurularının yapılacağı mail adresinin ayarlarının yapıldığı paneldir.

57 Adres : Sakarya Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgeleri B Blok No: E-Posta : bilgi@argedemia.com Telefon : 0 (264)

ÇEVRE YAZILIMI sayesinde danışmanlık firmaları kendi sorumluklarındaki tesislerin ve danışmanların detaylı yönetimini gerçekleştirebilmektedirler.

ÇEVRE YAZILIMI sayesinde danışmanlık firmaları kendi sorumluklarındaki tesislerin ve danışmanların detaylı yönetimini gerçekleştirebilmektedirler. C EVRE YAZILIMI Çevre Danışmanlık ve Takip Yazılımı Yazılımın Tanımı ÇEVRE YAZILIMI tesislere çevre danışmanlığı hizmeti veren danışmanlık firmalarının her türlü faaliyetlerinin otomasyonunun sağlanması

Detaylı

ÜCRETLİ ÖĞRETMEN YÖNETİM SİSTEMİ

ÜCRETLİ ÖĞRETMEN YÖNETİM SİSTEMİ - Yönetici - Kurum/Okul - Ücretli Öğretmen İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Online Ücretli Öğretmen Yönetim Sistemi Sistemde ASP.NET C# programlama dili ve MySQL veritabanı kullanılmaktadır. Sistem Milli

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ WEB TABANLI KÜTÜPHANE OTOMASYONU

FIRAT ÜNİVERSİTESİ WEB TABANLI KÜTÜPHANE OTOMASYONU FIRAT ÜNİVERSİTESİ WEB TABANLI KÜTÜPHANE OTOMASYONU Erhan Akbal Gürkan Karabatak Aytuğ Boyacı Mustafa Ulaş Ayhan Akbal Hasan H. Balık Fırat Üniversitesi Fırat Üniversitesi Fırat Üniversitesi Fırat Üniversitesi

Detaylı

PRIMAVERA P6 EPPM TEAM MEMBER

PRIMAVERA P6 EPPM TEAM MEMBER PRIMAVERA P6 EPPM TEAM MEMBER Team Member Nedir? Proje ekibinin sorumlu oldukları işleri görüp, ilerleme ve durum bilgilerini güncelleyebildikleri bir Primavera modülü Alternatif kullanım yöntemleri Mobil

Detaylı

Tek Düzen Muhasebe Sistemi (TDMS) Ön Muhasebe Modülü. Tunahan ALTINTOP Ali YILDIRIM

Tek Düzen Muhasebe Sistemi (TDMS) Ön Muhasebe Modülü. Tunahan ALTINTOP Ali YILDIRIM Tek Düzen Muhasebe Sistemi (TDMS) Ön Muhasebe Modülü Tunahan ALTINTOP Ali YILDIRIM İçindekiler Giriş Kullanıcı Hiyerarşisi Modül Kullanıcısı Tanımlama Modül Teorik Akış Diyagramı Modülün Kullanıcılar Bazlı

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Öğrenciler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

T.C. Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı Muhabere ve Elektronik Dairesi Başkanlığı

T.C. Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı Muhabere ve Elektronik Dairesi Başkanlığı Dış Ticaret İşlemlerine Bakış e-gümrük işlemleri başlatıldı. Beyannameler elektronik olarak üretiliyor Beyanname eki olarak gümrüğe sunulan imzalı evrak sayısı 200 Islak Mali kayıp : Kayıplar Islak imzalı

Detaylı

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS)

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) 1 Bu doküman T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O. tarafından hazırlanmış olup, bütün tasarım ve çoğaltma hakları T.VAKIFLAR BANKASI

Detaylı

Avlanmaya Açık ve Kapalı Alanlara İlişkin Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi

Avlanmaya Açık ve Kapalı Alanlara İlişkin Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi Avlanmaya Açık ve Kapalı Alanlara İlişkin Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi Kurum adı : T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Av ve

Detaylı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE WEB PORTAL KULLANICI KILAVUZU V1.0 Genel Tanıtım Ar-Ge Web Portal Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde bulunan Bilim

Detaylı

www.bil-sem.net Şekil 1.

www.bil-sem.net Şekil 1. Değerli yöneticiler,sizler için hazırlamış olduğumuz bu sistem web tabanlı bir yazılım olup,bilim ve Sanat Merkezlerinin ihtiyacını karşılayabilecek şekilde hazırlanmıştır.sistemin bileşenleri gayet sade

Detaylı

INTERRA KONSIYAJ SERVER KULLANIM KLAVUZU

INTERRA KONSIYAJ SERVER KULLANIM KLAVUZU INTERRA KONSIYAJ SERVER KULLANIM KLAVUZU 2015 YONNET AKILLI BİNA OTOMASYON SİSTEMLERİ 2015 P a g e 1 İçindekiler INTERRA KONSIYAJ SERVER2 KULLANICI GİRİŞİ2 1.INTERRA KONSİYAJ SERVER3 1.1ISTEKLER3 1.2 ALARM4

Detaylı

IIİ,c. Tegsoft CRM Modülü TEGSOFT

IIİ,c. Tegsoft CRM Modülü TEGSOFT IIİ,c Tegsoft CRM Modülü TEGSOFT Tegsoft CRM Modülü Tegsoft Çağrı Merkezi ürünü TegsoftCC, Çağrı Merkezi ile işlem gerçekleştiren müşteriler ile ilgili bilgilerin tutulduğu entegre CRM modülüne sahiptir.

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu 1. Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Online İşlemler sisteminde, Basılı Evrak Stok Takip Sisteminin kullanımını anlatmak amacı ile hazırlanmıştır. Bu sistem ile; - Basılı Evrak

Detaylı

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU Ankara Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Koordinatörlüğü 2013 BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP

Detaylı

INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU

INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU 2013 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA 2. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU Bilgi İşlem Birimi Ankara 2. Bölge Genel Sekreterliği 01.02.2013 İÇİNDEKİLER

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ ENFORMATİK LABORATUVARLARI OTOMASYONU

FIRAT ÜNİVERSİTESİ ENFORMATİK LABORATUVARLARI OTOMASYONU FIRAT ÜNİVERSİTESİ ENFORMATİK LABORATUVARLARI OTOMASYONU Erhan Akbal Mustafa Ulaş Aytuğ Boyacı Gürkan Karabatak Ayhan Akbal Hasan H. Balık Fırat Üniversitesi Fırat Üniversitesi Fırat Üniversitesi Fırat

Detaylı

AKINSOFT Franchise Server 2 Yardım Dokümanı

AKINSOFT Franchise Server 2 Yardım Dokümanı AKINSOFT Franchise Server 2 Yardım Dokümanı Doküman Versiyon: 01.02.02 Tarih: 03.03.2015 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ Franchise Server 2 programı; Franchising veren veya bağımsız birimlerinin satış

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri Hizmetin Ortalama Tamamlanma Süresi Yüksek Öğretim

Detaylı

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezun Takip Sistemi. Öğr. Gör. Ebru YENİMAN YILDIRIM Bilgisayar Programcılığı Prog.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezun Takip Sistemi. Öğr. Gör. Ebru YENİMAN YILDIRIM Bilgisayar Programcılığı Prog. MEZUN TAKİP OTOMASYONU Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezun Takip Sistemi Öğr. Gör. Ebru YENİMAN YILDIRIM Bilgisayar Programcılığı Prog. Program Başkanı BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ, BİLGİSAYAR

Detaylı

Üniversite Öğrenci İşleri Otomasyonu

Üniversite Öğrenci İşleri Otomasyonu Üniversite Öğrenci İşleri Otomasyonu Teknik Alt Yapı Microsoft Visual Studio Asp.Net C# Oracle Veritabanı Framework 2 Genel Özellikler Tamamen Web Tabanlı Modüler yapıya sahip Detaylı yetkilendirme yapılabiliyor

Detaylı

Online Yönetilebilir Hakemli Makale Takip Sistemi

Online Yönetilebilir Hakemli Makale Takip Sistemi Online Yönetilebilir Hakemli Makale Takip Sistemi Sistem temel olarak iki ana kısımdan oluşmaktadır: 1- Hakemli bir akademik derginin ihtiyacı olan ve tamamen web üzerinden yönetilen makale takip sistemi

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL CV HAZIRLAMA FORMU

AKADEMİK PERSONEL CV HAZIRLAMA FORMU AKADEMİK PERSONEL CV HAZIRLAMA FORMU Akademik Bilgi Sistemine ilk girişte; Kullanıcı Adı : T.C kimlik no, Şifre : Kurum Sicil No, olarak giriş yapıp daha sonra Yönetici ekranından Kullanıcı Adı ve Şifrenizi

Detaylı

ODD İLETİŞİM UYGULAMASI

ODD İLETİŞİM UYGULAMASI ODD İLETİŞİM UYGULAMASI Çalışmanın amacı, Derneğimizin üyeleri ile gerçekleştireceği duyuru, toplantı ve benzeri faaliyetler kapsamında tüm iletişim platformlarında doğru üye temsilcisine ulaşabilmektir.

Detaylı

ÖZEL YAPI DENETİM SİSTEMİ UYGULAMASI

ÖZEL YAPI DENETİM SİSTEMİ UYGULAMASI Ticari Gizli Belge 1/55 YAPI DENETİM SİSTEMİ Türkiye'de kaliteli yapı yapılmasını sağlamak üzere proje ve yapı denetimini gerçekleştirmek ve 19 pilot ilde uygulanan 4708 sayılı kanun ve ilgili mevzuatı

Detaylı

MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU

MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU MESS Bulut Sistemi Üye şirketlerimizden anket yoluyla toplanmakta olan bilgilerin online bulut sistemi üzerinden hatasız, düzenli, kontrol edilebilir ve

Detaylı

dinamo / Periyodik İşler

dinamo / Periyodik İşler 1 Periyodik İşler dinamo / Periyodik İşler 2 Periyodik İşler Genel Tanım Periyodik İşler Nedir? Periyodik işler, kullanıcılar tarafından belirlenmiş olan rapor ve makroları yine kullanıcılar tarafından

Detaylı

BİLGİ İŞLEM HİZMETLERİ OTOMASYON PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU

BİLGİ İŞLEM HİZMETLERİ OTOMASYON PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU BİLGİ İŞLEM HİZMETLERİ OTOMASYON PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI EYLÜL 2016 1 Bu kılavuzda yazılı bilgiler Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Bilgi İşlem Otomasyonu dahilinde kullanılan

Detaylı

KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU 1. İSTATİSTİKLER MENÜSÜ Bu menü sitenizdeki içeriklerin kaç adet olduğunu gösterir.incele butonuna tıkladığınızda içeriğe yönlendirir. 2. İLETİŞİM MESAJLARI Bu

Detaylı

İSG PROFESYONELLERİ (BİREYSEL) ve EĞİTİCİLERİN İSG-KATİP

İSG PROFESYONELLERİ (BİREYSEL) ve EĞİTİCİLERİN İSG-KATİP İŞLEMLERİ İSG PROFESYONELLERİ (BİREYSEL) ve EĞİTİCİLERİN İSG-KATİP İSG profesyonelleri ve eğiticiler modülünde, İSGGM tarafından yetkilendirilmiş olan işyeri hekimi, iş güvenliği uzmanı, diğer sağlık personeli

Detaylı

Beykent Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sisteminde tüm eğitim ve öğretim faaliyetleri bir Web yazılımı olan Beykent Üniversitesi Öğretim Yönetim Sistemi

Beykent Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sisteminde tüm eğitim ve öğretim faaliyetleri bir Web yazılımı olan Beykent Üniversitesi Öğretim Yönetim Sistemi Beykent Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sisteminde tüm eğitim ve öğretim faaliyetleri bir Web yazılımı olan Beykent Üniversitesi Öğretim Yönetim Sistemi (ÖYS) üzerinden yürütülmektedir. Öğretim Yönetim Sisteminde,

Detaylı

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici Şeffaf İnsan Kaynakları Aktif personel Etkin yönetici HR-WEB ile Fark Yaratacak uygulamalar! HR-WEB İnsan Kaynakları ve Bordro Yönetimi çözümümüz, uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübelerimiz ve iş dünyasının

Detaylı

Hizmet Alan İşyerleri İçin Sisteme Giriş Aşamaları:

Hizmet Alan İşyerleri İçin Sisteme Giriş Aşamaları: HİZMET ALAN İŞYERLERİNİN İSG-KATİP İŞLEMLERİ Hizmet alan işyerleri modülü, Türkiye de faaliyet gösteren tüm işyerlerinin İSG hizmetlerini bildirmeleri için tasarlanmıştır. Modül üzerinde işyerleri ve İSG

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Kemal ÖZAT. İSG Uzman Yardımcısı İSG-KATİP Şubesi

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Kemal ÖZAT. İSG Uzman Yardımcısı İSG-KATİP Şubesi T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Kemal ÖZAT İSG Uzman Yardımcısı İSG-KATİP Şubesi Aralık, 2014 1 AMAÇ GENEL BİLGİLER PAYDAŞLAR MEVCUT DURUM SONUÇ 2 İSG-KATİP

Detaylı

Persono Dijital İK Yönetim Sistemi

Persono Dijital İK Yönetim Sistemi Persono Dijital İK Yönetim Sistemi Persono Dijital İK Yönetim Sistemi; içerisinde online olarak 360 Dereceye kadar Performans Yönetimi, Anket Yönetimi ve Öneri Yönetimi yapabileceğiniz pratik, esnek ve

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ EKİPMANLARI KONTROLÖR TAKİP YAZILIMI SON KULLANICI KILAVUZU

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ EKİPMANLARI KONTROLÖR TAKİP YAZILIMI SON KULLANICI KILAVUZU T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ EKİPMANLARI KONTROLÖR TAKİP YAZILIMI SON KULLANICI KILAVUZU Ankara, Mayıs 2017 SON KULLANICI KILAVUZU Sayfa 2 DOKÜMAN HAKKINDA Bu dokuman, İş Ekipmanlarının

Detaylı

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Otomasyona Giriş Otomasyona ilk girişlerde; Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası Şifre: T.C. Kimlik numaranız olarak belirlenir. Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve güvenlik

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

Mio Tool. Mio Tool Kullanım Klavuzu, Nisan 15, 2017 V 1.0 1

Mio Tool. Mio Tool Kullanım Klavuzu, Nisan 15, 2017 V 1.0 1 Mio Tool Mio Tool Kullanım Klavuzu Versiyon 1.0 Nisan 15, 2017 Mio Tool Kullanım Klavuzu, Nisan 15, 2017 2007-2017 Mioplus. Tüm hakları saklıdır. V 1.0 1 İçindekiler Genel Bakış...3 Giriş...3 Açıklama...3

Detaylı

Fırat Üniversitesi Hastanesi Dinamik Web Sayfası

Fırat Üniversitesi Hastanesi Dinamik Web Sayfası Akademik Bilişim 09 - XI. Akademik Bilişim Konferansı Bildirileri 11-13 Şubat 2009 Harran Üniversitesi, Şanlıurfa Fırat Üniversitesi Hastanesi Dinamik Web Sayfası Ayhan Akbal 1, Erhan Akbal 2 1 Fırat Üniversitesi,

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş 10.Y IL sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş sidrateknikservis arıza takip yazılımı NEDİR? Sidra Teknik Servis ve Arıza Takip Yazılımı arıza takibi yapan firmalar için geliştirilmiştir.

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Yüksek Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1 02.08.2018

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Eğitmenler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

Akademik Veri ve Performans Yönetim Sistemi. Kısa Tanıtım Kılavuzu

Akademik Veri ve Performans Yönetim Sistemi. Kısa Tanıtım Kılavuzu Akademik Veri ve Performans Yönetim Sistemi Kısa Tanıtım Kılavuzu Sistem Hakkında Sisteme Giriş Akademik Çalışmalara Yönelik Veri Alanlarının Detaylı Olarak Tasarlanmasının Nedeni Kişisel Verilerin Girilmesi

Detaylı

SU KALITE SİSTEMİ. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu

SU KALITE SİSTEMİ. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başarsoft Su Kalite Bilgi Dokumanı 10.10.2013 İçindekiler 1. SU KALITE SİSTEMİ... 2 1.1 Sistemin Genel Amaçları:... 3 1.2 Kullanılan Bileşen ve Teknolojiler:... 4 2. UYGULAMALARA

Detaylı

Otomasyona Giriş. Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak;

Otomasyona Giriş. Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak; Otomasyona Giriş Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak; Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası Şifre: T.C. Kimlik numaranızın ilk 5 hanesi olarak belirlenir. Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve sayıların

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Beyanname

AKINSOFT WOLVOX Beyanname AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 17.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı, ticari işletmelerin periyodik sürelerde resmi olarak vergi dairelerine vermesi

Detaylı

Otomasyon Erişimi. Menüler ve İçerikleri. Ana Ekran Unsurları. Sorular. Çıkış

Otomasyon Erişimi. Menüler ve İçerikleri. Ana Ekran Unsurları. Sorular. Çıkış Otomasyon Erişimi Menüler ve İçerikleri Ana Ekran Unsurları Sorular Çıkış Otomasyona nasıl ulaşılabilir? Kullanıcı Adı İlk Şifre Oluşturma Otomasyon Sistemi Otomasyon Sistemine nasıl ulaşılabilir? Üniversitemiz

Detaylı

- Daire ve blok bilgisi belirterek adresine kullanıcı adı ve şifre talebinizle ilgili bir mail gönderiniz.

- Daire ve blok bilgisi belirterek adresine kullanıcı adı ve şifre talebinizle ilgili bir mail gönderiniz. Sayın Site Sakinimiz; Senkron sistemini aktif olarak kullanabilmeniz için güncel eposta adresinize ihtiyaç duyulmaktadır. Tüm site sakinlerimizin üye panelleri açılmış, kullanıcı adı ve şifreleri e-posta

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KILAVUZU v1.1 (26.10.2018) st.bau.edu.tr 1 Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 06.04.2018 Gökçe Begüm AVCI v1.1 26.10.2018

Detaylı

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ U Z A K T A N E Ğ İ T İ M M E R K E Z İ Öğretim Yönetim Sistemi ve Sanal Sınıf (ESLMS) Öğrenci Kılavuzu İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Sisteminde tüm eğitim

Detaylı

ONLINE BA/BS SİSTEMİ. Tanıtım Dokümanı

ONLINE BA/BS SİSTEMİ. Tanıtım Dokümanı ONLINE BA/BS SİSTEMİ Tanıtım Dokümanı Sayfa 0 Online BA/BS Sistemi Günümüz Maliye politikaları gereği aylık 5000 TL (KDV hariç) üstündeki fatura üzerinden ilerleyen tüm ticari ilişkilerde her iki tarafın

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 C) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ. 3 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve

Detaylı

Mynet Finans Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Mynet Finans Uygulaması Kullanım Kılavuzu Mynet Finans Uygulaması Kullanım Kılavuzu Mynet Finans Mobil Mynet Finans Mobil, mobil cihazlarda finansal gündemi takip edebilmeniz için özel olarak geliştirilmiş, içerik ve kullanım anlamında tümüyle

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU YATIRIM FONU FİNANSAL RAPORLARININ KAP A GÖNDERİM TESTİ KILAVUZU (MKK-2018) Yatırım fonları finansal rapor gönderim testlerine tüm fon kurucularının ve bildirim gönderecek fonların

Detaylı

T.C. OKAN ÜNĐVERSĐTESĐ

T.C. OKAN ÜNĐVERSĐTESĐ T.C. OKAN ÜNĐVERSĐTESĐ OKAN LĐNKBOARD PROJESĐ http://olb.okan.edu.tr Kullanım Kılavuzu Bu projenin bütün hakları Okan Üniversitesi ne aittir. Okan Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Sayfa 1 Đçindekiler

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (ÇAĞRI MERKEZİ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (ÇAĞRI MERKEZİ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (ÇAĞRI MERKEZİ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. ÇAĞRI MERKEZİ ANASAYFA....3 3. BAŞVURU KAYIT... 5 4. BAŞVURULAR... 9 Sayfa 2 1. GİRİŞ Evde Sağlık Yönetim Sistemi projesi

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (ÇAĞRI MERKEZİ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (ÇAĞRI MERKEZİ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (ÇAĞRI MERKEZİ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. ÇAĞRI MERKEZİ ANASAYFA....3 3. BAŞVURU KAYIT... 5 4. BAŞVURULAR... 9 Sayfa 2 1. GİRİŞ Evde Sağlık Yönetim Sistemi projesi

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu 2017 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ...2 2. SİSTEME GİRİŞ... 2 3. YÖNETİM... 7 3.1 SÜREÇ TANIM...7 3.2 VERİ GİRİŞİ...8 4. DOKÜMAN YÖNETİMİ...

Detaylı

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler, tüm üniversite bölümlerinde fakülte ve meslek yüksekokulu farkı gözetmeksizin, aynı olan bazı derslerin tek bir sistem üzerinden öğretimin

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi ne aittir. "Uzaktan

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (ÇAĞRI MERKEZİ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (ÇAĞRI MERKEZİ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (ÇAĞRI MERKEZİ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. ÇAĞRI MERKEZİ ANASAYFA....3 3. BAŞVURU KAYIT... 5 4. BAŞVURULAR... 9 Sayfa 2 1. GİRİŞ Evde Sağlık Yönetim Sistemi projesi

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri Hizmetin Ortalama Tamamlanma Süresi (En Geç) 1 Önlisans Programlara Kayıt için Kontenjanların Belirlenmesi, Ön Koşullar ve Duyurular 1- Yüksekokul

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZORUNLU STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ ISPARTA, 2016 ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 2. ÖĞRENCİ STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ... 3 3. BÖLÜM STAJ KOMİSYON BAŞKANI

Detaylı

Web tabanlı altyapı sayesinde her cihazdan erişilebilir ve düzenlenebilir dokümanlar oluşturulup anında paylaşılabilir.

Web tabanlı altyapı sayesinde her cihazdan erişilebilir ve düzenlenebilir dokümanlar oluşturulup anında paylaşılabilir. Eğitimde Google Doküman Uygulamaları 1.1 Google Uygulamalarına Giriş Google Doküman uygulamaları, hem öğretmenler, hem öğrenciler, hem de veliler için birçok farklı özellik sağlar. Kelime işleme, elektronik

Detaylı

AppMarket Geliştirici Portalı Kullanım Kılavuzu

AppMarket Geliştirici Portalı Kullanım Kılavuzu AppMarket Geliştirici Portalı Kullanım Kılavuzu AppMarket Geliştirici Portalı Kullanım Kılavuzu 1 İçindekiler 1. AppMarket Tanıtım 2. AppMarket Geliştirici Portalı Tanıtım 3. AppMarket Geliştirici Portalı

Detaylı

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1 Doğrudan Temin Sistemi (DTS) Hakkında Doğrudan Temin Sistemi Nedir? Üniversitemiz harcama birimleri tarafından yapılan doğrudan temin alımlarının

Detaylı

AKINSOFT OfficeMessenger

AKINSOFT OfficeMessenger AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 20.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yerel ağlarda (ofis veya ev) veya internet üzerinden (E-Ofis programı entegrasyonu sayesinde)

Detaylı

Türkiye Barolar Birliği internet sitesi

Türkiye Barolar Birliği internet sitesi Türkiye Barolar Birliği internet sitesi Türkiye Barolar Birliği internet sitesi, güncel teknolojinin sunduğu son imkânlarla, tamamen merkezi yönetim sistemine sahip dinamik ve geliştirilebilir bir sistem

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks IRONIC İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Bilgi Sistemi IRONIC Nedir? IRONIC, iş sağlığı ve güvenliği alanında bilişim alt yapısı oluşturmak amacıyla 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, ISO14001,

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ DİNAMİK WEB SAYFASI

FIRAT ÜNİVERSİTESİ DİNAMİK WEB SAYFASI FIRAT ÜNİVERSİTESİ DİNAMİK WEB SAYFASI Aytuğ Boyacı Mustafa Ulaş Erhan Akbal Gürkan Karabatak Ayhan Akbal Hasan H. Balık Fırat Üniversitesi Fırat Üniversitesi Fırat Üniversitesi Fırat Üniversitesi Enformatik

Detaylı

MERSİN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU KILAVUZU

MERSİN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU KILAVUZU MERSİN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU KILAVUZU Bu doküman Akademik Teşvik Ödeneği Başvurusunun Akademik Bilgi Sistemi üzerinden kullanım talimatlarını içerir. Bu dokümanda geçen APBS Akademik Personel

Detaylı

TEOG TERCİH SİSTEMİ (TERSİS)

TEOG TERCİH SİSTEMİ (TERSİS) T.C. KOCASİNAN KAYMAKAMLIĞI Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü TEOG TERCİH SİSTEMİ (TERSİS) 0 S a y f a Her hakkı mahfuzdur. Kayseri/Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün

Detaylı

APOLLO AKADEMİK BİLGİ SİSTEMİ (ABS) KULLANMA KLAVUZU

APOLLO AKADEMİK BİLGİ SİSTEMİ (ABS) KULLANMA KLAVUZU APOLLO AKADEMİK BİLGİ SİSTEMİ (ABS) KULLANMA KLAVUZU Gebze Teknik Üniversitesi Apollo Akademik Bilgi Sistemi, Öğrenci Öğretim Üyesi arasındaki bilgi alışverişini, en kısa zamanda, maksimum güvenlikte ve

Detaylı

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir.

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir. Mikro e-bordro Nedir? E-Bordro Uygulaması, Mikro Personel Programı tarafından oluşturulan maaş bordrolarının, otomatik olarak personel kartında tanımlı KEP adresi üzerinden toplu gönderimini sağlar. Mikro

Detaylı

Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır.

Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır. Arabulucu Portalı Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır. 2017 yılı sonu itibariyle UYAP Arabulucu Portal

Detaylı

Firma Kullanıcı Kılavuz Dokümanı

Firma Kullanıcı Kılavuz Dokümanı MOS BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ YAZILIM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. Firma Kullanıcı Kılavuz Dokümanı Sayfa 1 / 13 İçindekiler Tablosu 1 Giriş... 3 1.1 Belgenin Amacı... 3 1.2 Belgenin Kapsamı... 3 1.3

Detaylı

FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ.

FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ. FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ. VEBIAN V1.5 TANITIM VE YARDIM DOKÜMANI 08.02.2015 İçindekiler Amaç ve Kapsam... 2 Vebian Studio... 3 Veri Kaynakları... 3 Paneller... 8 Tablolar...

Detaylı

DESTEK SAYFASI KULLANIM KILAVUZU

DESTEK SAYFASI KULLANIM KILAVUZU DESTEK SAYFASI KULLANIM KILAVUZU Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı kontrolünde hizmet vermekte olan destek web sayfamızın kısa ve verimli bir şekilde kullanılması amacıyla hazırlamış olduğumuz

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM ADSM ASM ENTEGRE İLÇE HASTANE ANASAYFA....3 3. EVDE SAĞLIK HİZMETİ İLK İZLEM EKLEME...

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM ADSM ASM ENTEGRE İLÇE HASTANE ANASAYFA....3 3. EVDE SAĞLIK HİZMETİ İLK İZLEM EKLEME...

Detaylı

Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor!

Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor! Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor! YÖNETİM SİSTEMİ Serviscell Sürücü Ekranı Serviscell Veli Mobil Uygulaması Serviscell Okul Yönetim Paneli Mobil uygulamalarımızı App Store ve Google Play

Detaylı

Merkezi İçerik Yönetim Sistemi Yardım Dokümanı (V1)

Merkezi İçerik Yönetim Sistemi Yardım Dokümanı (V1) Merkezi İçerik Yönetim Sistemi Yardım Dokümanı (V1) Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Aralık 2011 İçindekiler 1. Birim web sayfası içerik editörüne bağlanma işlemi... 4 2. İçerik Oluşturma... 5 2.1. Sayfa Ekle...

Detaylı

BĠLGĠSAYAR BĠLĠMLERĠ ARAġTIRMA VE UYGULAMA MERKEZĠ e-eğġtġm KULLANIM KILAVUZU

BĠLGĠSAYAR BĠLĠMLERĠ ARAġTIRMA VE UYGULAMA MERKEZĠ e-eğġtġm KULLANIM KILAVUZU BĠLGĠSAYAR BĠLĠMLERĠ ARAġTIRMA VE UYGULAMA MERKEZĠ e-eğġtġm KULLANIM KILAVUZU Şubat 2017 Türkiyede örnekler BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ e-eğitim Modülü; Öğretim üyeleri ile öğrenciler

Detaylı

Dijital Eğitim Portalı Kullanıcı el kitabı. digikampus.com. digikampus.com tüm hakları saklıdır.

Dijital Eğitim Portalı Kullanıcı el kitabı. digikampus.com. digikampus.com tüm hakları saklıdır. Dijital Eğitim Portalı Kullanıcı el kitabı digikampus.com 2017 1 1. TANIMLAMALAR 1.1. Sınıf Grupları 1.2. Şube 1.3. Dönem 1.4. Derslik 1.5. Satış Türü 1.6. Sınıf 1.7. Ders Saati 1.8. Ders 1.9. Ünite Konu

Detaylı

Tredaş Teknik Kalite İzleme Sistemi Kullanım Kılavuzu

Tredaş Teknik Kalite İzleme Sistemi Kullanım Kılavuzu Tredaş Teknik Kalite İzleme Sistemi Kullanım Kılavuzu Rev - 2.0 İÇİNDEKİLER Kullanıcı Girişi... 01 Anasayfa... 03 Profil Ayarları... 05 Yeni Kullanıcı Oluştur... 07 Trafo Görüntüleme... 08 Trafolar...

Detaylı

TÜİK e-vt Teknik Kılavuz

TÜİK e-vt Teknik Kılavuz TÜİK e-vt Teknik Kılavuz Genel Açıklamalar Mayıs 2015 ANKARA Versiyon: 1.1 1/6 Versiyon Yayım Tarihi Eklenen/Silinen/Değişen Bölüm Açıklama 1.0 20.02.2014 ---- Kılavuzun ilk sürümü. 1.1 04.05.2015 Sayfa

Detaylı

AKINSOFT Web Emlak. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012

AKINSOFT Web Emlak. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı emlakçılar için geliştirilmiş web ara yüzü ile çalışan programdır.

Detaylı

Şube Yönetimli Emlak Web Projesi

Şube Yönetimli Emlak Web Projesi Şube Yönetimli Emlak Web Projesi CLK Merkez Emlak Web Ana merkezin bir emlak ilan sitesi var. Bu siteye üye asistan olarak maaşlı yada komisyon usulü olarak çalışan personelleri kendilerine verilen yetki

Detaylı