MÜLAKATA GİRECEK TÜRK ADAYLARA BAZI TAVSİYELER: HAZİRAN 2014 İZMİR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MÜLAKATA GİRECEK TÜRK ADAYLARA BAZI TAVSİYELER: 24-27 HAZİRAN 2014 İZMİR"

Transkript

1 MÜLAKATA GİRECEK TÜRK ADAYLARA BAZI TAVSİYELER: HAZİRAN 2014 İZMİR Aday, hem başvuracağı eğitim programı hem de iş için yüksek motivasyona sahip olmalıdır. Bu istek ve arzuyu jüri üyeleri sözlü sunum esnasında şu şekilde ölçebilirler: - Adayın şu anki, mevcut, durumuna bakarak, - Bugüne kadarki eğitim hayatını inceleyerek (Liseden üniversite eğitimine kadar geçen süre + yazın çalıştığı işler veya mesleki tecrübesi). Jüri, yapacağı değerlendirmede adayın kendini iyi ifade etmesini, söylemlerini kanıtlayabilmesini ve iler sürdüğü düşünceleri temellendirebilmesini dikkate alacaktır. - Aday sunumunu anlaşılır ve şeffaf bir şekilde yapmalı, yeteneklerini, mesleki yeterliliklerini ortaya koyarak kendisinin ideal aday olduğuna jüriyi ikna etmelidir. - Teknik anlamda mesleki yeterliliğin haricinde jüri, adayın kişiliğini ve motivasyonunu yani istek ve arzusunu da değerlendirmeye katacaktır. Aday jüriyi; ekip çalışmasına yatkın olduğuna, uyumlu kişiliğe sahip olduğuna, güvenilirliğine, karar verme yeteneğine, işini ciddiye aldığına, dinamik yapıya sahip olduğuna, saha çalışmasından zevk aldığına ve seyahat engeli olmadığına geçmiş mesleki tecrübelerinden ve kendi hayatından örnekler vererek inandırmalıdır. - Jüri, evet/hayır gibi kısa ve tatmin etmeyen cevaplar veren adayları değerlendirmeye almayacaktır. Her defasında tam cevap alabilmek için aynı soruları tekrar sormak zorunda kalacaktır. Başvurulacak iş türüne göre aday, teknik konularda da mülakata hazırlanmalıdır. - Bitki üretimi alanında: Teknik-ticari, pazarlama, planlama; - Tarım bilimi ile ilgili derin bilgi: Oleajinözler, başlıca tahıllar (Un, ayçiçeği, mısır, kolza, arpa), bitki sağlığı yönetimi; ülkelerde uygulanan çeşitli seçenekler, toprak iklimine göre ana bölgesi. Bitki üretimi tekniklerine hakim olma (Toprağın hazırlanması, ekilmesi -> hasat, silaj), (Teknik program). - Ekonomik yönleri: Türkiye'de oleajinözlerin (Un, ayçiçeği, mısır, kolza, arpa) hektar başına düşen ortalama üretimi, özellikle de menşe bölgelerdeki üretim. Devlet tarafından çiftçiye tohum ürünleri, bitki sağlığıyla ilgili ürünler, gübre alabilmesi için devlet desteği sağlanıp sağlanmadığı.

2 Üzerinde düşünülmesi gereken soru: "(Devlet veya şirketler) Çiftçiyi, yukarıda sözü edilen ürünleri, yerel ürünlere göre, daha pahalıya almaya ikna etmek için hangi savları ileri sürerler?" Bir diğer soru: "İyi bir teknik-ticari personel olabilmek için gereken özellikler nelerdir?" - Pazarlama, sizin için ne anlam ifade etmektedir? Bir şirketin yabancı bir ülkede gelişme, büyüme stratejisinde önemli bir yere sahip midir? Eğer cevabınız evetse, neden? - Pazarlama bölümü başka hangi departmanla sıkı ilişki içerisindedir? - "7 P" nelerdir? - Türkiye'deki gübreler ve kullanımlarıyla ilgili iyi derecede bilgi sahibi olmak. Aday, eğitim dilinin Fransızca olmasından korkmamalıdır. Haziran ayındaki seçmelerde başarılı olan adaylar, Türkçe-Fransızca dil hazırlık dersleri göreceklerdir. Bu hazırlık sınıfı, öğrencilerin eğitim süreleri boyunca derslerde kullanacakları teknik dili öğretmeyi amaçlamaktadır. Zaten, aday seçimi aşamasında mülakatlar ana dilde (Türkçe) yapılacak olup, tercüme vasıtasıyla iletişim kurulacaktır. Dolayısıyla adayın Fransızca bilmiyor olması eleme kriteri değildir. Adayın İngilizce biliyor olması, okulla iletişimini kolaylaştıracaktır. Irina GUIHARD ISFRADA Müdürü

3 DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU ISFRADA PROGRAMI VE İŞ BAŞVURUSU ŞİRKET TÜRÜ: Şirketin Tanımı Tritürasyon ve oleajinöz maddelerin transformasyonu alanında lider pozisyonda olan Fransız Grubu, Türk birimlerini güçlendirmek üzere yaşları arasında 2 adet bay/bayan ekip arkadaşları aramaktadır. Üniversitelerin tarım bilimi (agronomi) bölümlerinden mezun, yüksek lisansını yapmış adayların iyi düzeyde satış tekniği bilgisine sahip olmaları gerekmektedir. AÇIK POZİSYON: Teknik-Ticari Adayın, tarım bitkileri konusunda istek ve arzusu fazla olmalıdır. Adaydan, oleajinöz sektöründeki faaliyetlerin geliştirilebilmesi için şirkete katkı sağlaması beklenmektedir. Aday, zorunlu ISFRADA eğitim programından sonra teknik-ticari alanda görevlendirilecektir. Adayın görevleri aşağıda sıralanmıştır: Tarım bilimiyle ilgili çalışmalar geliştirmek, Tanıtım ile ilgili çalışmalar yürütmek: gösterim, teknik seminerler, tarımla ilgili sunumlar, Oleajinöz üreticileriyle temas halinde olmak, görüşmelere gitmek, Dağıtım firmaları bulmak - ülke içerisinde dağıtım ağı kurmak. Adayın diğer görevleri ise şunlardır: Araştırma ekibi için deney/test programları hazırlamak, Holdingleşmiş büyük çiftliklerin bünyesindeki çiftçilere danışmanlık hizmeti vermek, Özel etkinlikler düzenlemek, Teknik bilgi ve becerileri geliştirmek ve bunları güncel tutmak, Elde edilen yeni sonuçları değerlendirmek, Üretim ve satış planlaması yapmak, Müşteri ağını canlı tutmak, Sınai ve ticari çözüm ortaklarıyla ilişkileri geliştirmek. ADAYLARDA ARANAN ÖZELLİKLER: Tarım bilimi bölümünden mezun aday, aşağıdaki alanlarda kendi geliştirebilmelidir:

4 Oleajinözlerin bitkisel üretimi (ayçiçeği, kolza), Tarım bitkileri tadımı, Pazarlama teknikleri, Şirket yönetimi, zirai kalkınma ve tarım politikaları Teknik becerilerine ve bilgisine ek olarak aday; insan ilişkilerinde kendine güvenen, ekip çalışmasına yatkın, lider potansiyeli olan, inisiyatif alabilen, özerk, sorumluluk bilincine sahip nitelikte olmalıdır. Tercihen adayın aktif araç kullanıyor olması gerekir. DİL: Fransızca ve/veya İngilizce (orta seviye) Orta seviyede bile olsa Fransızca bilmek avantaj sağlayacaktır.

5 DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU ISFRADA PROGRAMI VE İŞ BAŞVURUSU ŞİRKET TÜRÜ: Şirketin Tanımı Gıda işleme ve tarım sektörünün dünya çapındaki lider firması GROUPE LIMAGRAIN aynı zamanda tohum alanında da uzmanlaşmış bir şirkettir. Firma, Türkiye'deki tohum üretimi departmanında görevlendirmek üzere yaş arası bay/bayan Türk çalışma arkadaşı aramaktadır. AÇIK POZİSYON: Planlama uzmanı Aday, zorunlu ISFRADA eğitim programından sonra planlama uzmanı olarak görevlendirilecektir. Aday, stok yönetiminden ve ürünlerin depolardaki mevcudiyetinden (siparişlerin yönetilmesi, üretim emirlerinin verilmesi) bütün ülkeleri kapsayacak şekilde sorumlu olacaktır. Adayın görevleri aşağıda sıralanmıştır: Stok yönetimi (onay, ürünlerin yönetimi), Farklı ülkelerden gelen satış taleplerini yönetmek (Paketleme programının yönetilmesi), Fabrikanın öncelikli ihtiyaçlarını belirlemek, fabrikanın kapasitesine ve idare şekline uygun programlar hazırlayıp sunmak, Fabrikanın işlevselliğini artırarak, gelen taleplere cevap verebilmek adına haftalık paketleme çizelgesi hazırlamak, Tedarik zincirinin, hammadde stokunun ve bileşenlerinin yönetimi, Fabrikayla bağlantısı olan taşeron firmaların yönetimi, Avrupa'daki planlama ekibiyle lojistik durum, üretim kapasitesi ve tohum stoku konularıyla ilgili olarak iletişim halinde olmak. ADAYDA ARANAN ÖZELLİKLER: Üniversitelerin ziraat mühendisliği bölümünden mezun olmak. Adayın, tohum üretimi konusunda deneyimli olması kendisine avantaj sağlayacaktır. Aşağıdaki konularda adayın kendini geliştirebilmesi beklenmektedir: Tohum, tarım bitkisi üretim tekniklerini ileri düzeyde bilmek, Tarım bilimi konusunda iyi düzeyde bilgi sahibi olmak.

6 Teknik becerilerine ve bilgisine ek olarak aday; İnisiyatif alabilen, Organize olma yeteneğine sahip, Düzenli ve işine özen gösteren, Analiz ve sentez yeteneği olan, Müşteri duyarlılığına sahip nitelikte olmalıdır. Tercihen adayın aktif araç kullanıyor olması gerekir. Adayın ileri düzeyde bilgisayar becerisine sahip olması gerekmektedir. Adayın seyahat engeli olmamalıdır. DİL: Fransızca ve/veya İngilizce (orta seviye)

7 Lille ISA Grubu (GROUPE ISA)* Fransa ISFRADA Eğitim Programını Sunar Şirketlere ve Öğrencilere Çağrı ISFRADA programı Fransız şirketlerine, Orta, Doğu ve Batı Avrupa'daki AB üyesi ülkelerde bulunan şirketlere, Avrasya, Türkiye, Bağımsız Devletler Topluluğu'ndaki şirketlerle yerel bazda faaliyet gösteren şirketlere, uluslararası alanda kalkınmalarına yardımcı olmaları için ileride istihdam edilecek gençlere bir yıl süreyle eğitim verilmesini teklif etmektedir. Bu bağlamda ISFRADA, üniversitelerin ziraat, veterinerlik, gıda işleme bölümlerinden en az lisans mezunu olmuş, iyi düzeyde Fransızca bilen ve şirketlerin istediği pozisyonlarda görevlendirilmek üzere uygun eğitimi almış 30 yaşın altındaki öğrencilerin programa seçilme sürecini yönetmektedir (öğrenci seçme ve ön istihdam aşaması). İşbirliğinde bulunulan bazı şirketler: Maïsadour, Euralis, Sofiproteol-Expur, Axereal, Carrefour, Danone, Dorna, Rouillier, Soufflet, Velpitar, Limagrain, Gènes Diffusion, Roquette, Kosarom, PromInvest, Auchan, Metro, Bongrain, Lactalis, Syngenta, Bonduelle, Caussade, Florimond Desprez, BRD-Groupe Société Générale (Romanya), Crédit Agricole (Ukrayna). Bir yıllık eğitim ve Fransız diploması Eylül-Aralık 2014: ISA (Yüksek Ziraat Enstitüsü) Lille'de (Fransa) ortak dersler; Program kapsamında Fransızca hazırlık dersleri de öngörülmüştür. Ocak-Mayıs 2015: Staj + şirket bünyesinde ders bitirme tezi (MFE) Eylül 2015: Tez savunması (MFE) Eğitim bittiğinde Fransa'daki Büyük Ekoller Kongresi (Grandes Ecoles) tarafından "Gıda İşleme ve Ziraat İşletmeciliği" alanında yüksek lisans diploması verilir. Öğrenci, seçildiği ve eğitim gördüğü şirket tarafından işe alınır. Eğitim masrafları öğrenciyi seçen ve ileride istihdam edecek şirket tarafından karşılanır. Öğrenci eğitim süresi boyunca öğrenim bursundan faydalanacaktır. Öğrencinin sigorta giderleri ISA tarafından karşılanacaktır. Öğrencinin bulunduğu ülke ile Fransa arasındaki ulaşım masrafları kendisinin sorumluluğundadır. *Yüksek Ziraat Enstitüsü (Fr. Institut Supérieur d'agriculture)

8 Fransa'daki staj döneminde öğrencinin staj faaliyetlerine bağlı ulaşım masrafları şirket tarafından ödenecektir. Seçim Prosedürü: Aday seçimi İzmir'de yapılacaktır: - Her adayın dosyasını doldurması, CV'sini ve Fransızca veya İngilizce yazdığı niyet mektubu eklemesi gerekmektedir, - İzmir'de ISA-ISFRADA jürisinin, bir veya birden çok şirket temsilcisinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek mülakat, ardıl çeviri eşliğinde Türkçe olarak yapılacaktır. ISFRADA Müdiresi Sn. Irina Guihard'ın da hazır bulanacağı aday seçim aşaması Haziran 2014 tarihinde İzmir'de aşağıdaki adreste gerçekleştirilecektir: Saatler daha sonra bildirilecektir. İzmir Fransız Kültür Merkezi Cumhuriyet Bulvarı, no. 152 P.K / ALSANCAK Seçilen aday, okul ve şirketle üç taraflı sözleşme imzalayacaktır: Eğitim bitiminde şirket, öğrenciyi eğitim gördüğü alanda istihdam etmek üzere taahhüt verir. Öğrenci ise şirketten en az 2-3 yıl boyunca ayrılmayacağını taahhüt eder. İLETİŞİM: Prof. Dr. Mehmet Ali CANYURT, Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi E-posta: Canyurt.ma@gmail.com - Tel: Irina GUIHARD, Lille Yüksek Ziraat Enstitüsü Müdürü, Fransa Tel: Cep: E-posta: irina.guihard@isa-lille.fr Véronique BUNIOWSKI, ISFRADA Asistanı, Lille Yüksek Ziraat Enstitüsü Tel: E-posta: veronique.buniowski@isa-lille.fr *Yüksek Ziraat Enstitüsü (Fr. Institut Supérieur d'agriculture)

9 DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU ISFRADA PROGRAMI VE İŞ BAŞVURUSU Gıda işleme ve ziraat alanlarında lider Fransız şirket grubu, Güney-Doğu Avrupa'daki bölgesel kalkınma projesinde görevlendirmek üzere pazarlama alanında ileri düzeyde yeterliliğe sahip, üniversitelerin ziraat mühendisliği bölümlerinden mezun yaş arası bay/bayan iş arkadaşları aramaktadır. AÇIK POZİSYON: Aday, zorunlu ISFRADA eğitim programından sonra pazarlama mühendisi olarak görevlendirilecektir. ISFRADA eğitiminden sonra adayın üstleneceği görevler şunlardır: Bulunduğu bölgede müşteri ve pazar ağının analizi Satış gücünün oluşturulması için teknik ve ekonomik eylemlerde bulunmak, şirketin Pazar seçiminde sorumlu kişilerle işbirliği içinde olmak, Dağıtım ağıyla kurulan ilişkileri yönetmek, Operasyonel pazarlamanın canlandırılmasını sağlamak, ürün pazarlamasını yönetmek (Kampanya belirleme ve takibi, çiftçiye ve distribütöre yönelik promosyon hazırlama), Şirketin bölgesel kalkınma stratejisine katkı sağlayacak pazar analizlerinde görev almak. ADAYLARDA ARANAN ÖZELLİKLER: Pazarlama alanında ileri düzey bilgiye sahip tarım bilimi/ziraat bölümlerinden mezun aday, aşağıdaki alanlarda kendi geliştirebilmelidir: Bitki üretimi; gübre ve gübrenin Türkiye'de kullanımı konusunda iyi düzeyde bilgi sahibi olmak, Tarım bitkileri tadımı, Pazarlama teknikleri, Şirket yönetimi, zirai kalkınma ve tarım politikaları

10 Teknik becerilerine ve bilgisine ek olarak aday; Saha çalışmasında yer alabilecek, pazarlama alanına ilgi duyan, İnsan ilişkilerinde kendine güvenen, Dinamik ve işine özen gösteren, İnisiyatif alabilen, özerk, Sorumluluk bilincine sahip, İyi derecede analiz ve sentez yeteneği olan, Zaman kısıtlaması olmayan nitelikte olmalıdır. Tercihen adayın aktif araç kullanıyor olması gerekir. DİL: Fransızca ve/veya İngilizce (orta seviye)

11 Lille, 17 Nisan 2004 KONU: ISFRADA Programı Türkiye Başvuru Dosyası İlgiliye, Ekte ISFRADA programına yönelik başvuru dosyası bulunmaktadır. Öğrenci seçme işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için dosyanızı doldurup 19 Mayıs 2014 tarihinden önce aşağıda e-posta adresi verilen ISFRADA asistanı Sn. Véronique BUNIOWSKI'ye ulaştırmanız rica olunur. Öğrenci seçimi, ISFRADA Müdiresi Sn. Irina GUIHARD'ın katılımıyla İzmir'de bulunan aşağıdaki adreste Haziran 2014 tarihinde yapılacaktır: Saatler daha sonra bildirilecektir. GEREKLİ EVRAKLAR: İzmir Fransız Kültür Merkezi Cumhuriyet Bulvarı, numara 152 P.K: ALSANCAK Fransızca veya İngilizce hazırlanmış CV Fransızca veya İngilizce yazılmış niyet mektubu Irina GUIHARD ISFRADA Müdürü

12 DOSSIER DE CANDIDATURE Pour tous renseignements : FORMATION ISFRADA PHOTO A fournir lors de l entretien Spécialisation Production Végétale Mme Irina Guihard Spécialisation Agribusiness Directrice ISFRADA Spécialisation Agroalimentaire Tel : FORMATION ISFRADA TURQUIE Mme Véronique Buniowski Assistante ISFRADA Tel : veronique.buniowski@isa-lille.fr Prof. Dr. M.A Canyurt Université d Egée-Izmir Tel : canyurt.ma@gmail.com INFORMATIONS CANDIDAT Civilité : Mme Melle Mr NOM... Prénom... Date de naissance / / Lieu )....Département Marié(e) Oui Non si oui, NOM de Jeune Fille.... Nbre d'enfant(s) : Nationalité... PARENTS si oui, indiquez leur(s) age(s) :.. Père : NOM & Prénom du père... Profession... Mère : MOM & Prénom de la mère... Profession... COORDONNEES Adresse personnelle Tél... Fax... Portable

13 CURSUS DEPUIS LE BACCALAUREAT ANNEE Le candidat indiquera pour chaque année scolaire, puis universitaire, les études suivies (établissement, lieu ) Ne pas oublier les éventuelles années sabbatiques DIPLOMES OBTENUS Le candidat indiquera tous les diplômes obtenus, avec série, spécialisation, mention, date et lieu d obtention BACCALAUREAT LICENCE AUTRES RAPPORTS, TRAVAUX, PUBLICATIONS *

14 COMPETENCES EN INFORMATIQUE * à présenter lors de l entretien EXPERIENCES PROFESSIONNELLES ET STAGES Année Durée Nom de l entreprise et département Type de stage Missions NIVEAU DE LANGUES Très bon Bon Mauvais Eventuellement, diplôme de langue Français Ecrit : Ecrit : Ecrit : Anglais Ecrit : Ecrit : Ecrit : Autre Ecrit : Ecrit : Ecrit : Veuillez indiquer le nombre d années d études de Français : SEJOURS A L ETRANGER Indiquer l année, la durée, la nature et le pays

15

ULAŞTIRMA HİZMETLERİ LOJİSTİK ELEMANI (2.SEVİYE) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

ULAŞTIRMA HİZMETLERİ LOJİSTİK ELEMANI (2.SEVİYE) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü ULAŞTIRMA HİZMETLERİ LOJİSTİK ELEMANI (2.SEVİYE) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

CampusFrance Turquie.!Fransa da yüksek öğrenim

CampusFrance Turquie.!Fransa da yüksek öğrenim CampusFrance Turquie!Fransa da yüksek öğrenim CampusFrance! Campus France ın hizmet kapsamı Bağlı bulunduğu bakanlıkların sorumluluğu altında, Campus France ın amaçları şunlardır: Dünyada Fransız yüksek

Detaylı

Zeynep Baş. İhracat/İthalat Operasyon Soru. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6

Zeynep Baş. İhracat/İthalat Operasyon Soru. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6 Zeynep Baş İhracat/İthalat Operasyon Soru Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - İstanbul Ev Telefonu : 90 (216) 370 78 67 Cep Telefonu : 90 (533) 226 06 40 E-Posta : baszeynep@hotmail.com

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Hukuku-I (LOJ 206) Ders Detayları

Lojistik ve Taşımacılık Hukuku-I (LOJ 206) Ders Detayları Lojistik ve Taşımacılık Hukuku-I (LOJ 206) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Lojistik ve Taşımacılık Hukuku-I LOJ 206 Bahar 3 0 0 3 4 Ön Koşul

Detaylı

CampusFrance Turquie. Fransa da yüksek öğrenim

CampusFrance Turquie. Fransa da yüksek öğrenim Turquie Fransa da yüksek öğrenim Campus France ın hizmet kapsamı Bağlı bulunduğu bakanlıkların sorumluluğu altında, Campus France ın amaçları şunlardır: Dünyada Fransız yüksek eğitiminin tanıtımını yapmak

Detaylı

TARIM ALETLERI ORTAK KULLANIM KOOPERATİFİ. Çiftçilerin CUMA ya Karşı Yaklaşımı :

TARIM ALETLERI ORTAK KULLANIM KOOPERATİFİ. Çiftçilerin CUMA ya Karşı Yaklaşımı : Coopérative d Utilisation du Matériel Agricole TARIM ALETLERI ORTAK KULLANIM KOOPERATİFİ Çiftçilerin CUMA ya Karşı Yaklaşımı : Bir tarım aletine ortak yatırım yapılması ve bu aletin tüm tarlalarda kullanılması

Detaylı

izmirmba: Farklı düşün!

izmirmba: Farklı düşün! İZMİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME YÜKSEK LİSANS PROGRAMI izmirmba: Farklı düşün! şirketlerin işini iyi bilen yöneticilere ihtiyacı artıyor. Oysa hem büyük şirketler hem de kobiler beklentilerini

Detaylı

BAŞVURU ÇAĞRISI EURASIA DOC İstanbul FİLM PROJESİ YAZIM ATÖLYESİ / YARATICI BELGESEL EĞİTİMİ VE ORTAK YAPIMCILIK BULUŞMALARI

BAŞVURU ÇAĞRISI EURASIA DOC İstanbul FİLM PROJESİ YAZIM ATÖLYESİ / YARATICI BELGESEL EĞİTİMİ VE ORTAK YAPIMCILIK BULUŞMALARI BAŞVURU ÇAĞRISI EURASIA DOC İstanbul FİLM PROJESİ YAZIM ATÖLYESİ / YARATICI BELGESEL EĞİTİMİ VE ORTAK YAPIMCILIK BULUŞMALARI Istanbul, 13-25 Haziran 2016 Gümrü, Ermenistan, 29 Haziran 3 Temmuz Son başvuru

Detaylı

AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. aymelcevre@gmail.com

AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. aymelcevre@gmail.com İlan Sahibi Firma AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi

Detaylı

Fransız Yüksek Öğretimini Yurtdışında Tanıtma Ulusal Ajansı

Fransız Yüksek Öğretimini Yurtdışında Tanıtma Ulusal Ajansı CampusFrance Turquie Fransız Yüksek Öğretimini Yurtdışında Tanıtma Ulusal Ajansı Lamiha Öztürk Campus France Türkiye Koordinatörü CampusFrance Campus France ın hizmet kapsamı Bağlı bulunduğu bakanlıkların

Detaylı

DERS PROFİLİ. Uluslararası İşletme MAN 202 I I 3+0+0 3 6

DERS PROFİLİ. Uluslararası İşletme MAN 202 I I 3+0+0 3 6 DERS PROFİLİ Dersin Adı Kodu Yarıyıl Dönem Kuram+PÇ+Lab (saat/hafta) Kredi AKTS Uluslararası İşletme MAN 202 I I 3+0+0 3 6 Ön Koşul - Dersin Dili Ders Tipi İngilizce Zorunlu Dersin Okutmanı Dersin Asistanı

Detaylı

YÖNETMELİK YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ÖZÜRLÜLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

YÖNETMELİK YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ÖZÜRLÜLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK 14 Şubat 2014 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28913 Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından: YÖNETMELİK YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ÖZÜRLÜLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

Detaylı

SAĞLIK TURİZMİNDE YETİŞMİŞ İNSAN KAYNAĞI. Dr. Aslı AKKOR AKkariyer İnsan Kaynakları Danışmanlığı

SAĞLIK TURİZMİNDE YETİŞMİŞ İNSAN KAYNAĞI. Dr. Aslı AKKOR AKkariyer İnsan Kaynakları Danışmanlığı SAĞLIK TURİZMİNDE YETİŞMİŞ İNSAN KAYNAĞI Dr. Aslı AKKOR AKkariyer İnsan Kaynakları Danışmanlığı Geçmiş Sağlık Turizminin teorik anlamda geçmişi Sağlık Turizminin pratik anlamda geçmişi Sağlık Turizminde

Detaylı

MENKUL KIYMETLER VE SERMAYE PİYASASI MESLEK ELEMANI

MENKUL KIYMETLER VE SERMAYE PİYASASI MESLEK ELEMANI TANIM Ulusal ve uluslararası sermaye piyasalarını takip ve analiz ederek sermaye piyasalarında müşterisi adına hisse senedi, altın, döviz ve diğer menkul kıymetlerin alım satımını yapan kişidir. A- GÖREVLER

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı. Julide ÇERMİKLİ Şube Müdürü V.

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı. Julide ÇERMİKLİ Şube Müdürü V. T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Julide ÇERMİKLİ Şube Müdürü V. 2010/8 SAYILI TEBLİĞ - ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ 2011/1

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ÖZÜRLÜLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ÖZÜRLÜLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ÖZÜRLÜLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; yükseköğrenim gören özürlü öğrencilerin öğrenim

Detaylı

Hangi Banka Kaç Eleman Alacak?

Hangi Banka Kaç Eleman Alacak? On5yirmi5.com Hangi Banka Kaç Eleman Alacak? İşsizliğin giderek arttığı şu günlerde bankalardan güzel bir haber geldi. 2010 yılı pek çok banka kadrosuna yeni elemanlar katacak... Yayın Tarihi : 20 Aralık

Detaylı

Duru. Girişim. İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri

Duru. Girişim. İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri Duru Girişim İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri İçindekiler 3 4 5 7 9 11 13 14 15 Hakkımızda Hizmetlerimiz İnsan Kaynakları 360 Pazarlama OSGB Proje Geliştirme Hekim Menajerliği Hastane Açılış Projeleri

Detaylı

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım Kısaca Müşteri İlişkileri Yönetimi Genel Tanıtım Başar Öztayşi Öğr. Gör. Dr. oztaysib@itu.edu.tr 1 MİY Genel Tanıtım 2 MİY Genel Tanıtım İçerik Müşteri İlişkileri Yönetimi Nedir? Neden? Tipleri Nelerdir?

Detaylı

ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI GÖREV TANIMLARI

ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI GÖREV TANIMLARI ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI GÖREV TANIMLARI Erasmus Kurum Koordinatörü Üniversite ile Ulusal Ajans arasındaki iletişimin ve koordinasyonun sağlanması İkili Anlaşmalar: AB Programları çerçevesinde

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Hukuku (LOJ 305) Ders Detayları

Lojistik ve Taşımacılık Hukuku (LOJ 305) Ders Detayları Lojistik ve Taşımacılık Hukuku (LOJ 305) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Lojistik ve Taşımacılık Hukuku LOJ 305 Güz 3 0 0 3 6 Ön Koşul Ders(ler)i

Detaylı

İşletme Uzaktan Öğretim (e-mba) Tezsiz Yüksek Lisans Programı

İşletme Uzaktan Öğretim (e-mba) Tezsiz Yüksek Lisans Programı İşletme Uzaktan Öğretim (e-mba) Tezsiz Yüksek Lisans Programı Programın Amacı İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Enstitüsü, eğitim dili İngilizce ve Türkçe olan iki İşletme Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek

Detaylı

En İyi Yönetici, En Kötü Yönetici

En İyi Yönetici, En Kötü Yönetici En İyi Yönetici, En Kötü Yönetici Bu çalışma kâğıdını şimdiye kadar çalıştığınız en iyi ve en kötü yöneticilerin özelliklerini değerlendirmek için tek başınıza veya bir grupla birlikte kullanın. Nasıl

Detaylı

TÜRKİYE DEKİ OFİSİNİZ

TÜRKİYE DEKİ OFİSİNİZ TÜRKİYE DEKİ OFİSİNİZ DERNEĞİMİZİN BÜNYESİNDEKİ İŞ MERKEZİMİZ DE ANAHTAR TESLİM BÜROLAR, TOPLANTI SALONLARI TÜRKİYE YE YERLEŞİMİNİZİ EN UYGUN ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİN TÜRK-FRANSIZ TİCARET DERNEĞİ NİN İŞ

Detaylı

31 OCAK 2013 DAN ÖNCE DOLDURULMASI GEREKİYOR

31 OCAK 2013 DAN ÖNCE DOLDURULMASI GEREKİYOR http://www.turquie.campusfrance.org ÜNİVERSİTE 1. SINIFA VEYA MİMARLIK EĞİTİMİNE BAŞVURACAKLAR İÇİN FORM DOLDURMA KILAVUZU (DAP) DİKKAT, BU BÖLÜMÜN (BAŞVURULARIM BÖLÜMÜ) 31 OCAK 2013 DAN ÖNCE DOLDURULMASI

Detaylı

Tedarik Zinciri Yönetimi

Tedarik Zinciri Yönetimi Tedarik Zinciri Yönetimi Arş.Gör. Duran GÜLER Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Tedarik Zinciri Yönetimi Tedarik zinciri boyunca tedarik ve zinciri içinde müşteri tatmin düzeyini

Detaylı

ÜNİVERSİTE 1. SINIF VEYA MİMARLIK EĞİTİMİ (SARI VE BEYAZ DAP) BAŞVURULARI İÇİN TERCİH (BAŞVURULARIM BÖLÜMÜ) KILAVUZU 2015-16 AKADEMİK YILI İÇERİK

ÜNİVERSİTE 1. SINIF VEYA MİMARLIK EĞİTİMİ (SARI VE BEYAZ DAP) BAŞVURULARI İÇİN TERCİH (BAŞVURULARIM BÖLÜMÜ) KILAVUZU 2015-16 AKADEMİK YILI İÇERİK ÜNİVERSİTE 1. SINIF VEYA MİMARLIK EĞİTİMİ (SARI VE BEYAZ DAP) BAŞVURULARI İÇİN TERCİH (BAŞVURULARIM BÖLÜMÜ) KILAVUZU 2015-16 AKADEMİK YILI İÇERİK I. ÜNİVERSİTEYE BAŞVURACAKLARIN YAPMASI GEREKENLER DAP

Detaylı

Fatih BİLEN MYK Uzman Yardımcısı Sınav ve Belgelendirme Dairesi Başkanlığı. 14 Eylül 2015 ADANA

Fatih BİLEN MYK Uzman Yardımcısı Sınav ve Belgelendirme Dairesi Başkanlığı. 14 Eylül 2015 ADANA Fatih BİLEN MYK Uzman Yardımcısı Sınav ve Belgelendirme Dairesi Başkanlığı 14 Eylül 2015 ADANA 1 Sunum Planı Mesleki Yeterlilik Kurumuna İlişkin Genel Bilgiler Ulusal Yeterlilik Sistemi Türkiye Yeterlilikler

Detaylı

T.C. AVRUPAJÜ,RLİ(;İ BAKANL1(;J _... Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlıği ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜ(;ÜNE

T.C. AVRUPAJÜ,RLİ(;İ BAKANL1(;J _... Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlıği ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜ(;ÜNE TASNİF Dlsı...~. T.C. AVRUPAJÜ,RLİ(;İ BAKANL1(;J _... Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlıği Sayı 96393232-772/9573 26/12/2014 Konu Avrupa Koleji Yüksek Lisans Burs Programı ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜ(;ÜNE

Detaylı

2016-2017 AKADEMİK YILI. 2. ve 3. SINIF LISANS VE MASTER BAŞVURULARI İÇİN CAMPUS FRANCE ONLINE BAŞVURU KILAVUZU

2016-2017 AKADEMİK YILI. 2. ve 3. SINIF LISANS VE MASTER BAŞVURULARI İÇİN CAMPUS FRANCE ONLINE BAŞVURU KILAVUZU 2016-2017 AKADEMİK YILI 2. ve 3. SINIF LISANS VE MASTER BAŞVURULARI İÇİN CAMPUS FRANCE ONLINE BAŞVURU KILAVUZU İÇİNDEKİLER I. CAMPUS FRANCE SİTESİNE KAYIT...2 II. BAŞVURU İŞLEMLERİ. 8 1/20 I. CAMPUS FRANCE

Detaylı

PAZARLAMA VE PERAKENDE ALANI

PAZARLAMA VE PERAKENDE ALANI PAZARLAMA VE PERAKENDE ALANI AMAÇ Bu faaliyette verilecek bilgiler sonucunda pazarlama ve perakende alanındaki meslekleri ve meslek elemanlarını tanıyabileceksiniz. A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ

Detaylı

Logistic Service. Bir ürünü oluşturmak, üretmek ve pazarlamanın yanında ürünün doğru içerik ve nitelikte,

Logistic Service. Bir ürünü oluşturmak, üretmek ve pazarlamanın yanında ürünün doğru içerik ve nitelikte, Bir ürünü oluşturmak, üretmek ve pazarlamanın yanında ürünün doğru içerik ve nitelikte, zamanında doğru adrese ulaşmasıda önem taşımaktadır. Dünyada son yıllarda artan bir trend ile, Firmalar; Elleçleme,

Detaylı

LYCEE PIERRE LOTI. Bakalorya sonrası Fransa da eğitim

LYCEE PIERRE LOTI. Bakalorya sonrası Fransa da eğitim LYCEE PIERRE LOTI Bakalorya sonrası Fransa da eğitim Avrupa da yüksek öğrenim sistemi Avrupa L M D Sistemi Tüm Avrupa ülkelerinde geçerli eğitim şeması Diplomaların tanınırlığı ECTS Avrupa Kredi Transfer

Detaylı

Nilay PANCAR Tarımsal Desteklemeler Dai. Bşk. Çözümleyici 24/09/2014. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

Nilay PANCAR Tarımsal Desteklemeler Dai. Bşk. Çözümleyici 24/09/2014. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Nilay PANCAR Tarımsal Desteklemeler Dai. Bşk. Çözümleyici 24/09/2014 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sunuş İçeriği Eğitim Detayları Polonya Hakkında Krakow Tarım Üniversitesi Avrupa Birliği Tarım

Detaylı

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz.

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz. AMAÇ ve TANIM PERYÖN, İnsan Yönetimi Ödülleri nin ana amacı, insan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi/ yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanımak, örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre kazandırmaktır.

Detaylı

CAMPUS FRANCE A ÜYE OKULLARDA MASTIR, LISANS 3. SINIF, DUT PROGRAMLARINA BAŞVURACAK ÖĞRENCİLER İÇİN TERCİH KILAVUZU

CAMPUS FRANCE A ÜYE OKULLARDA MASTIR, LISANS 3. SINIF, DUT PROGRAMLARINA BAŞVURACAK ÖĞRENCİLER İÇİN TERCİH KILAVUZU CAMPUS FRANCE A ÜYE OKULLARDA MASTIR, LISANS 3. SINIF, DUT PROGRAMLARINA BAŞVURACAK ÖĞRENCİLER İÇİN TERCİH KILAVUZU DİKKAT!!! BAŞVURU YAPACAK ÖĞRENCİLERİN BU BÖLÜMÜ 31 MART DAN ÖNCE ONAYLAMASI VE BELİRTİLEN

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ

HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri alanı, küreselleşen dünya içinde kurum ve kuruluşlar için bir ihtiyaç olarak

Detaylı

T.C. ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) TR72 (KAYSERİ SİVAS YOZGAT) DÜZEY 2 BÖLGESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN İLAN

T.C. ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) TR72 (KAYSERİ SİVAS YOZGAT) DÜZEY 2 BÖLGESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN İLAN T.C. ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) TR72 (KAYSERİ SİVAS YOZGAT) DÜZEY 2 BÖLGESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN İLAN Orta Anadolu Kalkınma Ajansı 2016 yılı teklif çağrısı kapsamında

Detaylı

LOJİSTİK ELEMANI TANIM

LOJİSTİK ELEMANI TANIM TANIM İş piyasasında faaliyet gösteren işyerlerinin ihtiyaç duyabileceği her türlü ürünün tedariki, stoklanması, paketlenmesi ve tüketileceği pazar mahalline kadar (dağıtım) nakliyesi işlemleriyle uğraşan,

Detaylı

FRANSA DA ÜNİVERSİTE SİSTEMİ

FRANSA DA ÜNİVERSİTE SİSTEMİ FRANSA DA ÜNİVERSİTE SİSTEMİ Fransa da üniversitelerin hepsi devlet üniversitesidir ve eğitim ücretsizdir. Grandes Ecoles lerin bir kısmı özel bir kısmı da devlet okuludur, devlete ait olanlar da eğitim

Detaylı

Burcu Yaroğlu Finansbank. Özgür Dönmez Experteam Consulting

Burcu Yaroğlu Finansbank. Özgür Dönmez Experteam Consulting Burcu Yaroğlu Finansbank Özgür Dönmez Experteam Consulting ta Gider Yönetimi ve Elektronik Satınalma Finansbank Satınalma Süreç Yönetimi Finansbank ta Satınalma Proje Tanımı Proje Hedefleri Sonuçlar Yeni

Detaylı

TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği. İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi

TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği. İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi İstanbul Proje Koordinasyon Bürosunda (İPKB) Çalıştırılmak Üzere ELEMAN

Detaylı

MÜLAKAT TEKNİKLERİ VE CV HAZIRLAMA

MÜLAKAT TEKNİKLERİ VE CV HAZIRLAMA MÜLAKAT TEKNİKLERİ VE CV HAZIRLAMA ALTUĞ TURAN 22.03.2017 MARCH 2017 Eğitim Yetkinlik Deneyim MARCH 2017 2 https://youtu.be/hk6bwf8lics MARCH 2017 3 ** Özgeçmişiniz hayat hikayeniz değildir! Kolay okunur

Detaylı

Genel Müdür Ref (GM-01)

Genel Müdür Ref (GM-01) Genel Müdür Ref (GM-01) İş tanımı Genel Müdür, tesisin düzgün yürütülmesini sağlamak, birinci sınıf imalat hizmetleri sunmak, Ortak Kullanım Tesisinin sunacağı hizmetlerin pazarlanmasını sağlamak, personel

Detaylı

İŞ PLANI İÇİNDEKİLER. I. Özet. Mevcut Durum Analizi. Yatırım Teklifi Analizi. Beklenen Proje Çıktıları, Sonuçları ve Etkileri

İŞ PLANI İÇİNDEKİLER. I. Özet. Mevcut Durum Analizi. Yatırım Teklifi Analizi. Beklenen Proje Çıktıları, Sonuçları ve Etkileri İÇİNDEKİLER I. Özet II. Mevcut Durum Analizi III. Yatırım Teklifi Analizi IV. Beklenen Proje Çıktıları, Sonuçları ve Etkileri V. Proje İçin Pazarlama Stratejisi VI. Ekonomik Varsayımlar ve Riskler 1 I.

Detaylı

Kamu-STK İşbirliği için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Yardım Projesi

Kamu-STK İşbirliği için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Yardım Projesi Kamu-STK İşbirliği için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Yardım Projesi Faaliyet B.1.2.1 STK lara Yönelik Kapasite Geliştirme Eğitimi Katılımcılar için

Detaylı

MAAŞ ANALİZ ANKETİ 2014. Perakende. Specialists in retail recruitment www.michaelpage.com.tr. Retail

MAAŞ ANALİZ ANKETİ 2014. Perakende. Specialists in retail recruitment www.michaelpage.com.tr. Retail MAAŞ ANALİZ ANKETİ 2014 Perakende Retail Specialists in retail recruitment www.michaelpage.com.tr Perakende Maaş Analiz Anketi 2014 CEO NUN MEKTUBU Değerli müşterilerimiz; Michael Page olarak Türkiye için

Detaylı

GİRİŞİMCİLİK. Nedir? Nasıl Girişimci olunur?

GİRİŞİMCİLİK. Nedir? Nasıl Girişimci olunur? GİRİŞİMCİLİK Nedir? Nasıl Girişimci olunur? 1 GİRİŞİMCİ KİMDİR? GİRİŞİMCİ; Başkalarının baktığı ama göremediği fırsatları görüp, bunları bir iş fikrine dönüştürebilen, risk almaya yatkın olan kişidir 2

Detaylı

BÖLÜM LOKASYON POZİSYON EĞİTİM BİLGİ YETKİNLİK

BÖLÜM LOKASYON POZİSYON EĞİTİM BİLGİ YETKİNLİK BÖLÜM LOKASYON POZİSYON EĞİTİM BİLGİ YETKİNLİK BAKIRKÖY INTERNATIONAL MASLAK FULYA MASLAK Danışma Yatan Hasta Danışmanı Hasta Danışmanı * Sağlık sektöründe en az bir yıl deneyim sahibi olmak * Temel bilgisayar

Detaylı

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA HİZMETLERİMİZ HAKKINDA Avraska İş Geliştirme ve Yönetim Danışmanlığı Ltd.Şti. İstanbul, Temmuz 2015 Yeni rekabet sadece firmaların fabrikalarda ürettikleri ürünler arasında değil; fabrika çıktılarına ambalaj,

Detaylı

tar-get Tarımsal Araştırma-Geliştirme Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri

tar-get Tarımsal Araştırma-Geliştirme Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri tar-get Tarımsal Araştırma-Geliştirme Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Sayın İlgili, Bu dokümanda tar-get Tarımsal Araştırma-Geliştirme Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri firmasının danışmanlık hizmetleri

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

Dış Ticarette ve Uluslararası Lojistikte Yazışma Teknikleri (LOJ 406) Ders Detayları

Dış Ticarette ve Uluslararası Lojistikte Yazışma Teknikleri (LOJ 406) Ders Detayları Dış Ticarette ve Uluslararası Lojistikte Yazışma Teknikleri (LOJ 406) Ders Detayları Ders Adı Ders Dönemi Ders Uygulama Laboratuar Kredi AKTS Kodu Saati Saati Saati Dış Ticarette ve Uluslararası Lojistikte

Detaylı

FRANSA DA OKUMAK. CampusFrance, yüksek öğrenimlerine Fransa da devam etmek isteyen yabancı öğrencilere yönelik resmi bir kurumdur.

FRANSA DA OKUMAK. CampusFrance, yüksek öğrenimlerine Fransa da devam etmek isteyen yabancı öğrencilere yönelik resmi bir kurumdur. FRANSA DA OKUMAK CampusFrance CampusFrance, yüksek öğrenimlerine Fransa da devam etmek isteyen yabancı öğrencilere yönelik resmi bir kurumdur. Fransa da bir eğitim projesinin oluşturmak, kayıt olmak ve

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili LOJİSTİĞE GİRİŞ Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans (X) Lisans ( ) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim( )

Detaylı

EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI

EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü; Genel Müdür Yardımcılığı (Bağlı) İŞİN KISA TANIMI: Tarımsal

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ve YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ve YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ve YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ZORUNLU STAJ PROGRAMI LOJİSTİK STAJ RAPORU Öğrencinin Adı Soyadı Bölüm / Sınıf No./ Öğrenci No. Ev Telefonu Cep Telefonu e-posta ÖĞRENCİ

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Avrupa Birliği Koordinatörlüğü - Avrupa Birliği Projeleri Birimi İlan Tarihi: 29.02.2016 Sevgili öğrencilerimiz, Erasmus+ Gençlik Programı kapsamında Proje Birimimiz tarafından Avrupa

Detaylı

İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti. İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti. Ankara'da ÇED, Çevre Danışmanlığı, Su Arıtma ve Madencilik sektöründe Faaliyet gösteren Firmamıza aşağıdaki özellikleri taşıyan

Detaylı

PARDUS GÖÇ UZMANI VE FİRMA BELGELENDİRMELERİ. BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TEST VE BELGELENDİRME DAİRESİ BAŞKANI Mariye Umay AKKAYA

PARDUS GÖÇ UZMANI VE FİRMA BELGELENDİRMELERİ. BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TEST VE BELGELENDİRME DAİRESİ BAŞKANI Mariye Umay AKKAYA PARDUS GÖÇ UZMANI VE FİRMA BELGELENDİRMELERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TEST VE BELGELENDİRME DAİRESİ BAŞKANI Mariye Umay AKKAYA GÜNDEM PARDUS GÖÇ UZMANI VE FİRMA BELGELENDİRMESİ Yapılan Çalışmalar Pardus Göç

Detaylı

T.C. Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Programları 2012-2013 Akademik Yılı Başvuru Koşulları

T.C. Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Programları 2012-2013 Akademik Yılı Başvuru Koşulları T.C. Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Programları 2012-2013 Akademik Yılı Başvuru Koşulları 1. Ön Kayıt Başvuru Yeri ve Tarihi... 1 2.Ön Kayıt Đçin Đstenen Belgeler... 2 3. Yabancı

Detaylı

MAAŞ ANALİZ ANKETLERİ 2017

MAAŞ ANALİZ ANKETLERİ 2017 MAAŞ ANALİZ ANKETLERİ 2017 PERAKENDE Worldwide leaders in specialist recruitment Retail www.michaelpage.com.tr CEO NUN MEKTUBU Değerli müşterilerimiz; Michael Page olarak Türkiye için 2017 yılına ait hazırlamış

Detaylı

: Fabrika AOSB de Hidrolik Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları sektöründe faaliyet göstermekte olup, üretim firmasıdır. 350 personeli bulunmaktadır.

: Fabrika AOSB de Hidrolik Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları sektöründe faaliyet göstermekte olup, üretim firmasıdır. 350 personeli bulunmaktadır. : KASTAŞ KAUÇUK : Sena ŞENÜSTÜN- Kalite Yönetimi & İK Şefi İletişim Adresi- Telefon ve Mail Adresi : Tel.: +90 232 376 88 26 Fax: +90 232 376 87 57 ssenustun@kastas.com.tr www.kastas.com.tr Firma Hakkında

Detaylı

Pazarlama Yönetimi (MGMT 502) Ders Detayları

Pazarlama Yönetimi (MGMT 502) Ders Detayları Pazarlama Yönetimi (MGMT 502) Ders Detayları Ders Adı Pazarlama Yönetimi Ders Kodu MGMT 502 Dönemi Ders Uygulama Saati Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Her İkisi 3 0 0 3 7.5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin

Detaylı

Suna Kuşadalı, PMP Esra Erdem

Suna Kuşadalı, PMP Esra Erdem Suna Kuşadalı, PMP Esra Erdem Değişen Dünya Koşullarında İşveren Beklentileri İş fırsatlarını etkin olarak takip etme Özgeçmiş (CV) Hazırlarken İş Görüşmesinde Şirket hedeflerini gerçekleştirecek kişisel

Detaylı

Tedarik Zinciri Yönetimi (LOJ 215) Ders Detayları

Tedarik Zinciri Yönetimi (LOJ 215) Ders Detayları Tedarik Zinciri Yönetimi (LOJ 215) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Tedarik Zinciri Yönetimi LOJ 215 Güz 3 0 0 3 5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin

Detaylı

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Değerli Yönetici, GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. "Yaşamboyu Öğrenme" ilkesi çerçevesinde bireylerin, çeşitli sektörlerdeki işletmelerin,

Detaylı

T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI Avrupa Birliği Başkanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı DAĞITIM YERLERİNE

T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI Avrupa Birliği Başkanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı DAĞITIM YERLERİNE 1 / 2 Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 03/10/2018-E.80570 T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI Avrupa Birliği Başkanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı Sayı Konu :96393232-772.99-E.4984 :Avrupa Koleji Yüksek

Detaylı

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz?

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz? Türkiye nin en popüler iş arama ve işe alma platformları olan yenibiriş.com da 1500, kariyer.net te ise 2000 e yakın İç Kontrol başlıklı ilan bulunmaktadır. İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (ÇAKUZEM)

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (ÇAKUZEM) ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (ÇAKUZEM) 2015 YILI FAALİYET RAPORU ÇANKIRI - 2016 SUNUŞ Uzaktan Eğitim, geleneksel öğrenme-öğretme yöntemlerindeki sınırlılıklar

Detaylı

BiliĢim Teknolojileri Alanı

BiliĢim Teknolojileri Alanı BiliĢim Teknolojileri Alanı A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞĠ Bilgisayar kullanımı yirminci yüzyılın özellikle son on yılında büyük bir hızla artmıştır. Bu artış, hem tüm dünyaya yayılarak hem de kullanım

Detaylı

DERS PROFİLİ. MAN478 Güz 1 3+0+0 3 6

DERS PROFİLİ. MAN478 Güz 1 3+0+0 3 6 DERS PROFİLİ Dersin Adı Kodu Yarıyıl Dönem Kuram+PÇ+Lab (saat/hafta) Kredi AKTS Uluslararası Ticaret Seminerleri MAN478 Güz 1 3+0+0 3 6 Ön Koşul - Dersin Dili Ders Tipi Dersin Okutmanı İngilizce / Türkçe

Detaylı

PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Bu yönerge, PRÜ Mühendislik Fakültesi öğrencileri için staj esaslarının düzenlenmesi amacıyla hazırlanmıştır. 1. GENEL HUSUSLAR: Madde 1.1. PRÜ

Detaylı

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ. TURİZM ve OTEL İŞLETMECİLİĞİ LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ. TURİZM ve OTEL İŞLETMECİLİĞİ LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM ve OTEL İŞLETMECİLİĞİ LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Kabul eden makam, tarih ve sayı : Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Kurulu, 07/01/2016 (341) Ek ve değişiklikler :

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz : 8531-TR

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EK-5 T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ZORUNLU STAJ PROGRAMI LOJİSTİK STAJ RAPORU Öğrencinin Adı Soyadı Bölüm / Sınıf No./ Öğrenci No. Ev Telefonu Cep Telefonu e-posta ÖĞRENCİ

Detaylı

AMERİKA YA İHRACAT ÇOK KOLAY! DANIŞMANLIK FUAR ORGANİZASYONU SATIŞ / PAZARLAMA SHOWROOM OFİS DEPO MÜŞTERİ HİZMETLERİ

AMERİKA YA İHRACAT ÇOK KOLAY! DANIŞMANLIK FUAR ORGANİZASYONU SATIŞ / PAZARLAMA SHOWROOM OFİS DEPO MÜŞTERİ HİZMETLERİ AMERİKA YA İHRACAT ÇOK KOLAY! DANIŞMANLIK FUAR ORGANİZASYONU SATIŞ / PAZARLAMA SHOWROOM OFİS DEPO MÜŞTERİ HİZMETLERİ TRELODEX KİMLİĞİ TRELODEX, Inc Kaliforniya yasalarına göre kurulmuş bir yönetim danışmanlığı

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK ALANI YÖNETİCİ ASİSTANI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK ALANI YÖNETİCİ ASİSTANI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK ALANI YÖNETİCİ ASİSTANI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2009 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

MUHASEBE ve İŞLETME AĞIRLIKLI İNGİLİZCE SMMMO ÜYE VE STAJYERLERİNE YÖNELİK

MUHASEBE ve İŞLETME AĞIRLIKLI İNGİLİZCE SMMMO ÜYE VE STAJYERLERİNE YÖNELİK MUHASEBE ve İŞLETME AĞIRLIKLI İNGİLİZCE SMMMO ÜYE VE STAJYERLERİNE YÖNELİK 0216 418 1 419 MUHASEBE ve İŞLETME AĞIRLIKLI İNGİLİZCE PROGRAMI HAKKINDA Değerli Oda Mensuplarımız ve Stajyerlerimiz, Denetim

Detaylı

ARANIYOR! YENi BiR OLUŞUM için. TÜRKiYE DE HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARI

ARANIYOR! YENi BiR OLUŞUM için. TÜRKiYE DE HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARI TÜRKiYE DE YENi BiR OLUŞUM için KARİYER DEĞERLEME PROGRAMI PROJE DiREKTÖRÜ KARİYER DEĞERLEME PROGRAMI PROJE DİREKTÖR YARDIMCISI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARI ARANIYOR! Psikoloji, Rehberlik, Psikolojik

Detaylı

STAJ KABUL FORMU. Adı Soyadı :.. Görevi/Pozisyonu. Adı :... Açık Adresi :... Tel.:...Faks:...E-posta:... Sektörü :... Faaliyet Konusu :...

STAJ KABUL FORMU. Adı Soyadı :.. Görevi/Pozisyonu. Adı :... Açık Adresi :... Tel.:...Faks:...E-posta:... Sektörü :... Faaliyet Konusu :... FORM 1 STAJ KABUL FORMU Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu... Programı öğrencilerinden... nolu... n..-. tarihleri arasında kurumunuzda 30 iş günü stajyer olarak görev almasını kabul ediyoruz. Formu

Detaylı

Doç. Dr. Osman ÜRPER (Bahar) Doç. Dr. Osman ÜRPER (Güz)

Doç. Dr. Osman ÜRPER (Bahar) Doç. Dr. Osman ÜRPER (Güz) MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI LİSANS PROGRAMI 2011-2012 Öğretim Yılı Dersin adı: Bitirme Projesi I Dersin Kodu: GİT 405 AKTS Kredisi: 10 4.yıl - 7.yarıyıl Lisans Zorunlu

Detaylı

AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ (AGH) SIK SORULAN SORULAR

AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ (AGH) SIK SORULAN SORULAR AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ (AGH) SIK SORULAN SORULAR 1. Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) nedir? Eğitim kurumlarımız ve içinde yaşadığımız toplum ve aile hayatımız gençlerimizi hayata hazırlamakta yetersiz kalmaktadır.

Detaylı

Toplumsal Duyarlılık Merkezi Proje Başvuru Formu

Toplumsal Duyarlılık Merkezi Proje Başvuru Formu Toplumsal Duyarlılık Merkezi Proje Başvuru Formu Projenin Adı Naylon poşet kullanmıyorum! Proje Yürütücüsü Kurum Adı Mert YILMAZ Adres Telefon 5352626348 Faks e-posta mertyilmaz2111@gmail.com Web Sitesi

Detaylı

Doç. Dr. Sedat ONDARAL Staj Komisyonu Başkanı. Arş. Gör. Emir ERİŞİR Staj Komisyonu Üyesi

Doç. Dr. Sedat ONDARAL Staj Komisyonu Başkanı. Arş. Gör. Emir ERİŞİR Staj Komisyonu Üyesi Doç. Dr. Sedat ONDARAL Staj Komisyonu Başkanı Arş. Gör. Bilge YILMAZ Staj Komisyonu Üyesi Arş. Gör. Emir ERİŞİR Staj Komisyonu Üyesi Arş. Gör. Gaye KÖSE Staj Komisyonu Üyesi KTÜ Orman Fakültesi, Orman

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ŞEBİNKARAHİSAR MYO OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI FORMU

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ŞEBİNKARAHİSAR MYO OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI FORMU TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ŞEBİNKARAHİSAR MYO OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI BİLGİ FORMU Bölüm Bölüm Başkanı Bölümün amacı Bölümün Hedefi Öğrenme

Detaylı

: Fabrika AOSB de Hidrolik Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları sektöründe faaliyet göstermekte olup, üretim firmasıdır. 350 personeli bulunmaktadır.

: Fabrika AOSB de Hidrolik Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları sektöründe faaliyet göstermekte olup, üretim firmasıdır. 350 personeli bulunmaktadır. : KASTAŞ KAUÇUK : Sena ŞENÜSTÜN- Kalite Yönetimi & İK Şefi İletişim Adresi- Telefon ve Mail Adresi : Tel.: +90 232 376 88 26 Fax: +90 232 376 87 57 ssenustun@kastas.com.tr www.kastas.com.tr Firma Hakkında

Detaylı

1 / 5. İlan Ref No: SMT-MFM-01. İlkbahar Eroğlu. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlan Ref No: SMT-MFM-01. İlkbahar Eroğlu. İletişim Bilgileri İlan Ref No: SMT-MFM-01 İlkbahar Eroğlu İletişim Bilgileri E-Posta : ilkbahar_er@hotmail.com ilkbahar_er@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya Ev Telefonu : 90 (312) 481 64 53 Cep Telefonu

Detaylı

FRANSA DA EĞİTİM CAMPUS FRANCE TÜRKİYE

FRANSA DA EĞİTİM CAMPUS FRANCE TÜRKİYE FRANSA DA EĞİTİM CAMPUS FRANCE TÜRKİYE CAMPUS FRANCE NEDİR? CAMPUS FRANCE Campus France Nedir? Campus France Fransa Dış İşleri Bakanlığı ile Araştırma ve Yüksek Öğrenim Bakanlığı na bağlı olarak faaliyet

Detaylı

Gıda ve Yem Şube Müdürü

Gıda ve Yem Şube Müdürü Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü; Gıda Yem, Hayvan Sağlığı İl Müdür Yardımcılığı İŞİN KISA TANIMI: İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü üst yönetimi tarafından belirlenen amaç, ilke ve talimatlara

Detaylı

DERS PROFİLİ. Çokuluslu Şirketler MAN 391 Bahar 7 3+0+0 3 6

DERS PROFİLİ. Çokuluslu Şirketler MAN 391 Bahar 7 3+0+0 3 6 DERS PROFİLİ Dersin Adı Kodu Yarıyıl Dönem Kuram+PÇ+Lab (saat/hafta) Kredi AKTS Çokuluslu Şirketler MAN 391 Bahar 7 3+0+0 3 6 Ön Koşul Dersin Dili Ders Tipi İngilizce Seçmeli Dersin Okutmanı Dersin Asistanı

Detaylı

AB PROJESİ KAPSAMINDA UZMAN İSTİHDAM DUYURUSU

AB PROJESİ KAPSAMINDA UZMAN İSTİHDAM DUYURUSU AB PROJESİ KAPSAMINDA UZMAN İSTİHDAM DUYURUSU T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, AB Yatırımları Dairesi Başkanlığı, Çevre Operasyonel Programı ve Çevre ve İklim Eylemi Sektör Operasyonel Programı kapsamındaki

Detaylı

TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ

TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Lojistik Dersi Konuşmacı - Ali KAHRAMAN Danışman - Yrd.Doç.Dr. Nevin ALTUĞ İÇİNDEKİLER

Detaylı

MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi

MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi Günümüzde iş dünyasında faaliyet gösteren tüm kurumların amacı, doğru insan kaynağını bularak mevcut işletmeye yarar sağlayacak insanlar yetiştirmektir. Bu

Detaylı

T.C HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AB Ofisi Hayatboyu Öğrenme Program Koordinatörlüğü

T.C HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AB Ofisi Hayatboyu Öğrenme Program Koordinatörlüğü T.C HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AB Ofisi Hayatboyu Öğrenme Program Koordinatörlüğü Erasmus programı ders verme hareketliliği kapsamında 2014 Bahar döneminde aşağıda kontenjanları belirtilen fakültelerden

Detaylı

İŞ BAŞ TE TE LIK KNOL AL O ANI Jİ H AMLESİ

İŞ BAŞ TE TE LIK KNOL AL O ANI Jİ H AMLESİ İŞ TE TEKNOLOJİ BAŞLIK ALANI HAMLESİ Ülkeler Teknolojiyle Büyüyor IDI (Bilişim Gelişim Endeksi) Skoru 10,0 9,0 8,0 İngiltere Finlandiya 7,0 Fransa 6,0 5,0 4,0 3, 0 5.00 0 10.00 0 Romanya TÜRKİYE Bosna-Hersek

Detaylı

Yüz Yüze Projesi Sorumlusu Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi

Yüz Yüze Projesi Sorumlusu Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi Yüz Yüze Projesi Sorumlusu Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi Uluslararası Af Örgütü insan haklarına saygı gösterilmesi, insan hakları ihlallerinin engellenmesi ve bu hakların korunması için çalışan

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü GENELGE 2008/ İlgi: a) Kasım 1999 tarih ve 2506 sayılı Tebliğler Dergisinde yayımlanan "Toplam Kalite Yönetimi Uygulama Yönergesi". b) Şubat 2002 tarihli ve 2533 sayılı Tebliğler Dergisinde yayımlanan

Detaylı