Lync Toplantısı Zamanlama Görünümler arasında geçiş yapma Takviminizi paylaşma Hava durumuna göre plan yapma Geçerli saat işaretçisi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Lync Toplantısı Zamanlama Görünümler arasında geçiş yapma Takviminizi paylaşma Hava durumuna göre plan yapma Geçerli saat işaretçisi"

Transkript

1 Takvim Hızlı Başlangıç Kılavuzu Lync Toplantısı Zamanlama Lync 2013 sayesinde çevrimiçi buluşarak yüz yüze görüşebilir veya yol yapmaktan kurtulabilirsiniz. Görünümler arasında geçiş yapma İş akışınıza en iyi uyan takvim görünümünü kullanın. İstediğiniz sıklıkta değiştirin. Takviminizi paylaşma İş arkadaşlarınızın randevularınızı ve durumunuzu görebilmeleri için takviminizi onlara açın. Geçerli saat işaretçisi Ortadaki çizgi geçerli saati gösterir, böylece sırada ne olduğunu görebilirsiniz. Hava durumuna göre plan yapma Bulunduğunuz şehrin ve dörde kadar başka şehrin hava tahminini görebilirsiniz. Böylece, şehir dışında bir toplantı için plan yaparken yanınıza neler alacağınızı bilirsiniz. Başka takvimler oluşturma Bir iş toplantısı veya aile gezisi için en uygun zamanı hızlı bir şekilde görün. Toplantı yanıtı durumu Bir toplantı davetini henüz yanıtlamadıysanız randevu daha açık renkte görünür.

2 Randevu zamanlama Başkalarıyla toplantı zamanlama 2. Yeni Toplantı'yı tıklatın. 3. Konu ve Konum kutularını doldurun, ardından başlangıç ve bitiş saatlerini girin. 2. Şeritte Yeni Randevu'yu tıklatın. 4. Toplantı isteğinde alıcılarla paylaşmak istediğiniz bilgileri yazın. Ayrıca dosya da ekleyebilirsiniz. 5. Alıcıların ve (toplantı odaları gibi) kaynakların ne zaman uygun olduğunu inceleyerek sizin en iyi zamanı bulmanızı sağlaması için Zamanlama Yardımcısı seçeneğini tıklatın. 3. Konu ve Konum kutularını doldurun. 4. Başlangıç ve bitiş saatlerini girin. 5. Farklı Göster kutusunda, diğer kişilere uygunluğunuzu gösteren bir durum seçin. 6. Bir randevunun yinelenmesini sağlamak için Yinelenme. 7. Sıklığı (örneğin günlük ya da aylık) seçin ve sıklık için herhangi bir seçenek (örneğin gün aşırı ya da üç ayda bir) belirleyin. 8. Anımsatıcı uyarısını varsayılan olan 15 dakikadan farklı bir değere değiştirmek için Anımsatıcı kutusunu tıklatın ve yeni bir anımsatıcı süresi seçin. 6. Katılanları Ekle'yi tıklatın ve Gerekli, İsteğe Bağlı ya da Kaynaklar kutularına alıcıların adlarını, e-posta adreslerini veya kaynak adlarını (noktalı virgülle ayrılmış olarak) yazın. 7. Exchange hesapları için Oda Bulucu bölmesi, toplantınız için çoğu katılımcının uygun olduğu, önerilen en iyi saatleri içerir. Bir toplantı saati seçmek için Oda Bulucu bölmesindeki Önerilen saatler bölümünde bir saat önerisini tıklatın veya serbest/ meşgul kılavuzundan bir saat seçin. 8. Yinelenen bir toplantı yapmak istemediğiniz sürece Gönder'i tıklatın.

3 Takvim çalışma günlerinizi ve hafta başlangıcını değiştirme 1. Dosya > Seçenekler >Takvim'i tıklatın. 2. Çalışma saati altında aşağıdakilerden birini yapın: Çalışma saatlerinizi değiştirmek için Başlangıç saati ve Bitiş saati listelerinde, iş gününüzün başlangıç ve bitiş saatlerini seçin. Çalışma haftanızı ayarlamak için çalışma haftanıza dahil olan kutuları işaretleyin. Çalışma haftanıza dahil olmayan kutuları temizleyin. Haftanın ilk gününü ayarlamak için Haftanın ilk günü listesinde bir günü tıklatın. Yılın ilk haftasını ayarlamak için Yılın ilk haftası listesinde bir girişi tıklatın. Randevu, toplantı veya olayı değiştirme Bir randevuyu veya toplantıyı değiştirmek için 1. Takviminizde açın. 2. Yinelenen bir serinin parçasıysa ve yalnızca bir örneği değiştirmek istiyorsanız, Yinelenen Öğeyi Aç iletişim kutusunda, Yalnızca bu seçeneğini ve sonra da Tamam'ı tıklatın. 3. Yinelenen bir serinin parçasıysa ve tüm örnekleri değiştirmek istiyorsanız, Yinelenen Öğeyi Aç iletişim kutusunda Tüm Seri'yi ve Tamam'ı tıklatın. 4. İstediğiniz değişiklikleri yapın ve Kaydet ve Kapat'ı tıklatın. Toplantı için Güncelleştirme Gönder'i tıklatın. Bir etkinliği değiştirmek için 1. Takviminizde açın ve Etkinlik'i tıklatın. 2. Farklı Göster seçeneğini Meşgul, Başka Bir Yerde Çalışıyor, Belirsiz ya da İş Yeri Dışında olarak değiştirin. 3. Kaydet ve Kapat'ı tıklatın. Takvimi, randevularınızı ve toplantılarınızı her zaman görünür tutma Farenizi gezinti çubuğunda Takvim'in üzerine getirin ve özetin sağ üst köşesinde Sabitle düğmesini tıklatın. Takvim, geçerli günün randevuları ve toplantıları ile birlikte sağdaki bir bölmede görünür. Yeni bir toplantı saati önerme, kabul etme veya reddetme Katılamayacağınız bir toplantının isteğini reddetmek yerine yeni bir toplantı saati önerebilirsiniz. Toplantı düzenleyicisi değişikliği kabul veya reddedebilir. Yeni bir saat önermek için 1. Açık toplantı isteğinde Toplantı'yı tıklatın. 2. Yanıtla grubunda, Yeni Saat Öner'i tıklatın. 3. Tüm davetlilerin (ya da çoğunun) uygun olduğu bir saat seçin. 4. Saat Öner'i ve sonra da Gönder'i tıklatın. Toplantı düzenleyicisi sizseniz önerilen toplantı saati değişiklikleri size gönderilir. Zamanlanan toplantı saatini değiştirip değiştirmemeye siz karar verirsiniz. Önerilmiş yeni toplantı saatini kabul etmek için 1. Toplantı isteğini açın. 2. Öneriyi Kabul Et'i tıklatın. 3. Güncelleştirme Gönder'i tıklatın. Önerilen yeni saati reddetmek için: 1. Toplantı isteğini açın. 2. Toplantı Yanıtı'nı tıklatın. 3. Yanıtla grubunda Yanıtla'yı tıklatın, iletinizi yazın ve Gönder'i tıklatın. 4. Toplantı isteğinde, Toplantı Yanıtı sekmesindeki Sil grubunda Sil'i tıklatın.

4 Takviminizi paylaşma Takviminizi kuruluşunuzda Exchange sunucusu ile e-posta kullanan kişilerle paylaşmak için Takvimleri özelleştirme ve takvimlerde gezinme Doğrudan geçerli güne gidebilir ya da sonraki 7 günü gösterebilirsiniz. 1. Gezinti çubuğunda Takvim'i tıklatın, ardından Giriş > Takvimi Paylaş'ı tıklatın. 2. Açılan yeni e-posta iletisinde takviminizi paylaşmak istediğiniz kişileri Kime kutusuna ekleyin. 3. Gönder'i ve sonra da Tamam'ı tıklatın. Alıcılar takviminizi paylaştığınıza dair bir e-posta bildirimi alır ve takviminiz alıcıların Paylaşılan Takvimler listesine eklenir. Takviminizi bir e-posta iletisinde kuruluşunuzun dışındaki kişilerle paylaşmak için 1. Gezinti çubuğunda Takvim'i tıklatın ve Giriş > Takvimi E-postayla Gönder'i tıklatın. 2. Takvim ve Veri Aralığı kutularında paylaşmak istediğiniz takvimi ve zaman dilimini seçin. Örneğin, Bugün veya Sonraki 7 gün seçeneğini belirleyin. 3. Göndermek için Tamam'ı tıklatın. Alıcılar artık iletide takviminizi görebilir ve Outlook'ta ekli icalendar dosyasını açabilir. Takviminizi çevrimiçi yayımlayarak paylaşmak için 1. Gezinti çubuğunda Takvim'i ve sonra da Giriş > Çevrimiçi Yayımla'yı tıklatın. 2. Bu Yayımlanan Takvimi Yapılandır'ı tıklatın. Takvim Yayımlama Takvim başlıklı yeni bir web tarayıcısı sayfası görünür. 3. Yayımlama ayrıntılarını, başlangıç ve bitiş saatlerini ve erişim kısıtlamasını seçin. 4. Takvime (Exchange sunucusuna bağlı bir hesap ile) abone olmak ya da takvimi bir web tarayıcısında görüntülemek için bağlantıları kopyalamak üzere Bağlantıları Panoya kopyala'yı tıklatın. Bağlantıları Not Defteri gibi bir metin düzenleyicisine yapıştırın. 5. Yayımlama işlemini tamamlamak için Kaydet'i tıklatın. 6. Takvime Exchange e-posta hesapları ile abone olup olamadıklarına ya da takvimi yalnızca tarayıcıda görüntüleyip görüntüleyemediklerine bağlı olarak istediğiniz kullanıcılara bağlantıları e-posta ile gönderin. Geçerli günü görmek için Git grubunda Bugün'ü tıklatın. Sonraki 7 günün takvimini görmek için Git grubunda Sonraki 7 Gün'ü tıklatın. Takvim görünümünü tek bir günü, çalışma haftasını, 7 günlük haftayı ya da ayı gösterecek şekilde düzenleyebilirsiniz. Düzenle grubunda Gün, Çalışma Haftası, Hafta veya Ay'ı seçin. Zamanlama Görünümü takvimi dikey yönde görüntüler. Bu görünüm, birden çok takvim seçildiğinde kullanışlıdır. Her takvim üstten alta yığılır. Günler, haftalar veya aylar arasında geçiş yapmak için takvimin en üstündeki zaman aralığının yanında yer alan sol ve sağ okları tıklatın.

5 Ek takvimler oluşturma 2. Klasör sekmesini ve sonra da Yeni Takvim'i tıklatın. 3. Ad kutusuna yeni takvim için bir ad yazın. 4. Klasörün yerleştirileceği yeri seç listesinde Takvim'i ve sonra da Tamam'ı tıklatın. Yeni takvim Takvim klasör bölmesinde görünür. Bir takvimi görüntülemek için takvimin yanındaki onay kutusunu işaretleyin. Başka birinin posta ve takvim öğelerini yönetme Başka birinin klasörlerini açmak için 1. Dosya > Aç ve Dışarı Aktar > Diğer Kullanıcının Klasörü'nü tıklatın. 2. Ad kutusuna size Paylaşım veya Temsilci Erişimi izinlerini veren kişinin adını girin veya listeden seçmek için Ad'ı tıklatın. 3. Klasör türü listesinde açmak istediğiniz klasörü tıklatın. Diğer kişinin posta kutusunu Outlook profilinize ekleyin, böylece Outlook'u her başlatışınızda açılır. Başka birinin posta kutusunu profilinize eklemek için 1. Dosya > Hesap Ayarları > Hesap Ayarları'nı tıklatın. 2. E-posta sekmesinde, listede Exchange hesap türünü tıklatın, Değiştir'i ve sonra da Diğer Ayarlar'ı tıklatın. 3. Gelişmiş sekmesinde Aşağıdaki ek posta kutularını aç altında Ekle'yi tıklatın ve sonra kullanıcı profilinize posta kutusunu eklemek istediğiniz kişinin posta kutusu adını girin. Toplantı isteklerini yanıtlamak için 1. Toplantı size doğrudan gönderilmediyse diğer kişinin Gelen Kutusunu ve toplantı isteğini açın. 2. Kabul Et, Belirsiz ya da Reddet seçeneğini tıklatın. Başka birisi adına e-posta iletisi oluşturmak veya yanıtlamak için 1. Posta'da bir e-posta iletisi oluşturun ya da var olan bir iletiyi açın. 2. Seçenekler sekmesinde Alanları Göster grubunda Kimden'i tıklatın. 3. Kimden kutusuna adına ileti gönderdiğiniz kişinin adını yazın. Adres Defteri'ndeki bir listeden adı seçmek için, Kimden'i tıklatın. Kimden düğmesini ve kutusunu görmüyorsanız, Seçenekler > Kimden'i tıklatın.

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Outlook 2013 önceki sürümlerden farklı bir görünüme sahiptir; bu nedenle, öğrenme eğrisini en aza indirmenize yardımcı olmak üzere bu kılavuzu hazırladık. Size özel hale

Detaylı

Outlook 2010 a geçiş

Outlook 2010 a geçiş Bu Kılavuzda Microsoft Microsoft Outlook 2010 un görünüşü çok farklı olduğundan, öğrenme çabasını en aza indirmede size yardımcı olmak amacıyla bu kılavuzu hazırladık. Yeni arabirimin önemli bölümlerini

Detaylı

Sayfa 1 3

Sayfa 1 3 PowerPoint 5 Saat Ön Koşullar (Eğitimler) Temel Bilgisayar Eğitimi, Word Eğitimi Eğitimin Süresi (Saat) 5 Saat Katılımcılar eğitim sonunda; sunum hazırlarken slaytlarında yer verdikleri nesnelerin (resim,

Detaylı

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Android telefonunuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma

iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için iphone veya ipad'inizi ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

4. Sunucu ayarları veya ek sunucu türlerinı manüel olarak yapılandır'a tıklayın ve İleri'yi tıklayın.

4. Sunucu ayarları veya ek sunucu türlerinı manüel olarak yapılandır'a tıklayın ve İleri'yi tıklayın. Yalova Üniversitesi email adresini outlook ile kullanmak için, bilgisayarınızda kurulu Outlook sürümüne bağlı olarak ücretsiz olarak Microsoft Office Outlook Connector programını indirebilir veya POP3

Detaylı

İLETİNİN İLETİLMESİ 1. ADRES DEFTERI

İLETİNİN İLETİLMESİ 1. ADRES DEFTERI G İLETİNİN İLETİLMESİ Konuya Hazırlık 1. Adres defteri nedir? Hangi amaçla kullanılır? 2. E-posta iletisine dosya eklerken nelere dikkat etmeliyiz? 1. ADRES DEFTERI a. Adres defterini kullanma: Günlük

Detaylı

Hızlı Başlangıç: Anlık mesajlaşma ve iletişim durum bilgisi

Hızlı Başlangıç: Anlık mesajlaşma ve iletişim durum bilgisi Hızlı Başlangıç: Anlık mesajlaşma ve iletişim durum bilgisi Bu Hızlı Başlangıç kılavuzu Microsoft Lync 2010 iletişim yazılımını kullanarak iletişim kurmanın temellerini anlatmaktadır. Ayrıca, Lync 2010

Detaylı

Mac için Outlook 2016

Mac için Outlook 2016 Mac için Outlook 2016 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Outlook'un bu yeni sürümü Mac bilgisayarınız için özenle tasarlandı. Temel bilgileri öğrenmek için bu kılavuzu kullanın. Araçlara ve komutlara hızlı erişim

Detaylı

Bu dokümanda Gmail e-posta hesabının Outlook programına kurulumu açıklanacaktır.

Bu dokümanda Gmail e-posta hesabının Outlook programına kurulumu açıklanacaktır. GMAİL & OUTLOOK 1) Outlook Hakkında Outlook e-posta göndermenizi, almanızı ve yönetmenizi sağlayan bir yazılımdır. Aynı zamanda takviminizi ve arkadaşlarınız, iş ilişkileriniz gibi kişileri de yönetmenizi

Detaylı

SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA SİSTEMİ, E-POSTA VE MS OUTLOOK PROGRAMI KULLANIMI. Salim Cimilli salim.cimilli@saglik.gov.

SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA SİSTEMİ, E-POSTA VE MS OUTLOOK PROGRAMI KULLANIMI. Salim Cimilli salim.cimilli@saglik.gov. SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA SİSTEMİ, E-POSTA VE MS OUTLOOK PROGRAMI KULLANIMI Salim Cimilli salim.cimilli@saglik.gov.tr Özet T.C. Sağlık Bakanlığı Kullanıcıları için hazırlanmış hizmete

Detaylı

Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma

Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Windows Phone'unuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

Temel Bilgisayar Eğitimi, Word Temel Eğitimi Süresi

Temel Bilgisayar Eğitimi, Word Temel Eğitimi Süresi PowerPoint - Outlook Ön Koşullar (POWERPOİNT) Temel Bilgisayar Eğitimi, Word Temel Eğitimi Eğitimin Süresi Saat Ön Koşullar (OUTLOOK) Temel Bilgisayar Eğitimi, Word Temel Eğitimi Eğitimin Süresi 5 Saat

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Publisher 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle öğrenmenizi kolaylaştırmak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu En sevdiğiniz komutları

Detaylı

Resim 7.20: Yeni bir ileti oluşturma

Resim 7.20: Yeni bir ileti oluşturma F İLETİLER Konuya Hazırlık 1. E-posta adresinden yeni bir ileti nasıl oluşturulur? 1. İLETI GÖNDERME a. Yeni bir ileti oluşturma: Yeni bir ileti oluşturmak için Dosya/Yeni/E-posta iletisi seçilebileceği

Detaylı

ÜNİTE 4 ÜNİTE İNTERNET VE E-POSTA KULLANIMI TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ İÇİNDEKİLER HEDEFLER

ÜNİTE 4 ÜNİTE İNTERNET VE E-POSTA KULLANIMI TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ İÇİNDEKİLER HEDEFLER ÜNİTE 14 İNTERNET VE E-POSTA KULLANIMI İÇİNDEKİLER BAYBURT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ İnternet nedir? İstemci - Sunucu Mimarisi Tarayıcı(Browser) nedir? internet tarayıcısı (İnternet Explorer)

Detaylı

MİCROSOFT OUTLOOK 2010

MİCROSOFT OUTLOOK 2010 İçindekiler BÖLÜM 1: HESAP YÖNETİMİ... 2 E-posta Hesaplarını Oluşturmak ve Yapılandırmak... 2 İmza Eklemek... 5 Görünüm Ayarlarını Düzenlemek... 7 BÖLÜM 2: GÜVENLİK YÖNETİMİ... 8 Güvenlik Yapılandırması...

Detaylı

Hızlı Başlangıç: Çevrimiçi toplantı ayarlama, başlatma ve toplantıya katılma

Hızlı Başlangıç: Çevrimiçi toplantı ayarlama, başlatma ve toplantıya katılma Hızlı Başlangıç: Çevrimiçi toplantı ayarlama, başlatma ve toplantıya katılma Çevrimiçi toplantı planlamak ya da konferans görüşmesi yapmak, önceden planlanmamış paylaşım ve birlikte çalışma oturumu başlatmak,

Detaylı

BlackBerry Travel. Sürüm: 3.0. Kullanıcı Kılavuzu

BlackBerry Travel. Sürüm: 3.0. Kullanıcı Kılavuzu Sürüm: 3.0 Kullanıcı Kılavuzu Yayın: 2013-03-21 SWD-20130321155047521 İçindekiler... 4 hakkında... 4 Gezi oluşturma... 4 Otel, kiralık araba veya limuzin rezervasyonu yapma... 5 Uçuş arama... 5 Döviz kurunu

Detaylı

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU Lütfen çalıştırmadan önce talimatları dikkatle okuyunuz ve ileride başvuru kaynağı olarak bu talimatları saklayınız. 1. GENEL BAKIŞ 1.1 Ambalajın İçindekiler

Detaylı

VERİMLİ OUTLOOK / THUNDERBIRD KULLANIM KILAVUZU

VERİMLİ OUTLOOK / THUNDERBIRD KULLANIM KILAVUZU VERİMLİ OUTLOOK / THUNDERBIRD KULLANIM KILAVUZU BİLİNEN SIKINTILAR Outlook Express ınbox (Gelen mailler) ve sent (Gönderilmiş mailler) belirli bir zaman boyutuna ulaştığı zaman program tıkanıyor: Gelen

Detaylı

Google Dokümanları Kullanmak

Google Dokümanları Kullanmak Google Dokümanları Kullanmak 1. Kullanıcı Girişi ve Genel Ayarlar Google ana sayfasındaki Dokümanlar bağlantısından veya docs.google.com web bağlantı adresinden kullanıcı girişi yapabilir ve Dokümanlar

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Access 2013 önceki sürümlerden farklı görünmektedir, dolayısıyla öğrenme eğrisini en aza indirmenize yardımcı olmak üzere bu kılavuzu hazırladık. Ekran boyutunu değiştirme

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Güvenli erişim, paylaşım ve dosya depolama sayesinde her yerde daha fazlasını yapın. Office 365 aboneliğinizde oturum açın ve uygulama başlatıcıdan SharePoint'i seçin. Arama Siteler,

Detaylı

Microsoft Outlook 2007

Microsoft Outlook 2007 Microsoft Outlook 2007 Outlook ürünü belge, elektronik tablo, sunu oluşturma ve e-posta yönetme için farklı türden yazılımların birleştirildiği "Office" ürün paketinin bir parçasıdır. Outlook, özellikle

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU Üniversitemiz Webmail servisi yenilenmiş olup Roundcube webmail üzerinden servis vermeye başlamıştır. Daha önce kullanılan SquirrelMail servisi https://oldwebmail.cankaya.edu.tr/

Detaylı

Windows XP deki bir paylaşılan klasörde basit paylaşım nasıl devre dışı bırakılır ve izinler nasıl atanır

Windows XP deki bir paylaşılan klasörde basit paylaşım nasıl devre dışı bırakılır ve izinler nasıl atanır klasörde basit paylaşım nasıl devre dışı Varsayılan olarak, Microsoft Windows XP tabanlı bir bilgisayar bir etki alanının üyesi değilse, basit dosya paylaşımı bu bilgisayarda etkinleştirilmiştir. Basit

Detaylı

ENF 100 Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı Ders Notları 5. Hafta. Öğr. Gör. Dr. Barış Doğru

ENF 100 Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı Ders Notları 5. Hafta. Öğr. Gör. Dr. Barış Doğru ENF 100 Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı Ders Notları 5. Hafta Öğr. Gör. Dr. Barış Doğru 1.) Sağ tuş fonksiyonları * Masaüstünde * Bilgisayarım içinde * Klasör ve dosya simgesi üzerinde * Sürücü simgesi

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ E-POSTA YARDIM BELGESİ

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ E-POSTA YARDIM BELGESİ Zimbra Webmail GENEL ÖZELLİKLER Zimbra yüksek performanslı bir e-posta programı olup, e-posta, adres defteri, takvim, görev listeleri ve web dokümanları gibi özelliklere sahip bir uygulamadır. e-posta

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 EPOSTA SİSTEMİNE BAĞLANMA... 3 ESKİ E-POSTLAR... 5 YENİ KİŞİ VEYA GÖREV OLUŞTURMA... 6 MESAJ YAZMA... 6 KİŞİLER...

Detaylı

Google Apps ten işletme için Office 365 e geçiş

Google Apps ten işletme için Office 365 e geçiş Google Apps ten işletme için Office 365 e geçiş Geçiş yapma İşletme için Office 365 Google Apps ten farklı görünür, dolayısıyla oturum açtığınızda, başlangıç yapabileceğiniz şu görünümle karşılaşırsınız.

Detaylı

K12 Uzantılı E Posta Kullanım Ve Kurulum Klavuzu

K12 Uzantılı E Posta Kullanım Ve Kurulum Klavuzu K12 Uzantılı E Posta Kullanım Ve Kurulum Klavuzu Bu klavuz bakanlığımızca kurumlara sağlanan kurumkodu@meb.k12.tr şeklindeki e posta adreslerinin genel özellikleri ve kullanımı esnasında dikkat edilecek

Detaylı

Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi

Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi Kullanıcı Kılavuzu [Sürüm 1.0-23.12.2015] 1 İçindekiler Kurulum İşlemleri / İlk Kullanım...3 Hızlı başlangıç...4 Etkinlik planlama...5 Yemek Planlama...5 Servis Planlama...5

Detaylı

WEB E-POSTA AYARLARI. Outlook 2003 Ayarı ( Resimli Anlatım )

WEB E-POSTA AYARLARI. Outlook 2003 Ayarı ( Resimli Anlatım ) WEB E-POSTA AYARLARI Outlook 2003 Ayarı Outlook 2007 Ayarı Outlook 2010 Ayarı Gmail Ayarı Hotmail Ayarı Tüm Ayarlar İçin Gelen posta sunucusu (POP3) ve giden posta sunucusu (SMTP) ye bnposta.bingol.edu.tr

Detaylı

AÇIKHAVA IR AĞ KAMERASI Serisi

AÇIKHAVA IR AĞ KAMERASI Serisi AÇIKHAVA IR AĞ KAMERASI Serisi KURULUM KILAVUZU Lütfen çalıştırmadan önce talimatları dikkatle okuyunuz ve ileride başvuru kaynağı olarak bu talimatları saklayınız. 1. GENEL BAKIŞ 1.1 Ambalajın İçindekiler

Detaylı

Tellcom.net.tr ve Quiknet.com.tr Eposta Servisleri Aktivasyonu

Tellcom.net.tr ve Quiknet.com.tr Eposta Servisleri Aktivasyonu Tellcom.net.tr ve Quiknet.com.tr Eposta Servisleri Aktivasyonu 1) http://webislem.superonline.net adresinden müşteri numarası ve şifresi ile giriş yapılır. Servislerim sekmesi altından Tellcom Posta menüsüne

Detaylı

E-Posta Hesabı Oluşturma

E-Posta Hesabı Oluşturma E-Posta Hesabı Oluşturma Elektronik Posta (E-posta) Nedir? Elektronik posta (e-posta) internet ortamından gönderilen dijital (elektronik) mektuptur. Bir başkasına e-posta gönderebilmemiz için öncelikle

Detaylı

Yandex mail ve disk kullanım rehberi

Yandex mail ve disk kullanım rehberi Yandex mail ve disk kullanım rehberi Tüm personelin ortak bir platformda uyumlu çalışmasını destekleyecek bilgi teknolojisi ücretsiz bir şekilde kurumunuz için hayata geçirildi. Sistem ve sunucu yatırımı

Detaylı

Microsoft Access 2003 ten. Access 2010 a geçiş

Microsoft Access 2003 ten. Access 2010 a geçiş Bu Kılavuzda Microsoft Microsoft Access 2010 un görünüşü çok farklı olduğundan, öğrenme çabasını en aza indirmede size yardımcı olmak amacıyla bu kılavuzu hazırladık. Yeni arabirimin önemli bölümlerini

Detaylı

Seçenekler Menüsünden Genel Sekmesi

Seçenekler Menüsünden Genel Sekmesi Seçenekler Menüsünden Genel Sekmesi Word 2003 açtıktan sonra ARAÇLAR>SEÇENEKLER tıklanır. Karşımıza bu tür ekran çıkar. İlk komut Arka planda yeniden sayfalandır ; Siz çalışırken belgeleri otomatik olarak

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Android için Lotus Notes Traveler Mobil Cihazlarınızdan E-postalarınıza Bakabilmek 01.11.2012 NOT: Bu kılavuz Android işletim sistemi cep telefonları için hazırlanmıştır. Kılavuzun

Detaylı

1 MICROSOF T OFFICE 2010 A GİRİŞ

1 MICROSOF T OFFICE 2010 A GİRİŞ İÇİNDEKİLER V İÇİNDEKİLER 1 MICROSOFT OFFICE 2010 A GİRİŞ 1 Microsoft Office 2010 ile Gelen Yenilikler 1 Metin Efektleri 2 Akıllı Kopyala - Yapıştır Fonksiyonu 2 Fikirlerimizi Daha Görsel Olarak İfade

Detaylı

Microsoft Outlook (Sürüm 8.5 ve Üstü) için Cisco ViewMail 2

Microsoft Outlook (Sürüm 8.5 ve Üstü) için Cisco ViewMail 2 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Outlook (Sürüm 8. ve Üstü) için Cisco ViewMail Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Outlook (Sürüm 8. ve Üstü) için Cisco ViewMail Microsoft Outlook için Cisco ViewMail

Detaylı

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU Lütfen çalıştırmadan önce talimatları dikkatle okuyunuz ve ileride başvuru kaynağı olarak bu talimatları saklayınız. 1. GENEL BAKIŞ 1.1 Ambalajın İçindekiler

Detaylı

MEB (K12) e-posta Sistemi Kullanımı

MEB (K12) e-posta Sistemi Kullanımı 1. Giriş Bilindiği üzere Bakanlığımız tarafından tüm kurumlarımıza POP3 destekli e-posta hesabı tahsis edilmiştir. Bu hesabı web tabanlı olarak kullanabileceğiniz gibi Outlook vb. gibi e-posta istemci

Detaylı

testo Saveris Web Access Yazılım Kullanım kılavuzu

testo Saveris Web Access Yazılım Kullanım kılavuzu testo Saveris Web Access Yazılım Kullanım kılavuzu 2 1 İçindekiler 1 İçindekiler 1 İçindekiler... 3 2 Güç tanımı... 4 2.1. Kullanım... 4 2.2. Sistem gereksinimleri... 4 3 Kurulum... 5 3.1. Saveris Server

Detaylı

E-Posta Arşivi Kolay Kurulum ve Kullanım Kılavuz. 3 Adımda Hızlı ve Pratik Kurulum

E-Posta Arşivi Kolay Kurulum ve Kullanım Kılavuz. 3 Adımda Hızlı ve Pratik Kurulum E-Posta Arşivi Kolay Kurulum ve Kullanım Kılavuz 3 Adımda Hızlı ve Pratik Kurulum 1.Adım http://www.natro.com/postaarsivi/ adresine giderek Natro E-posta arşivi hizmetini satın alıyoruz. Satın alma işlemini

Detaylı

Outlook Express ayarları.

Outlook Express ayarları. Outlook kullanımı için gerekli ayarlar: POP3 sunucusu: k12pop3.meb.k12.tr MEB KURUMLARI E-POSTA AYARLARI SMTP sunucusu: k12smtp.meb.k12.tr Web tabanlı mail hizmeti : http://posta.meb.k12.tr Posta adreslerinin

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Project 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle en kısa sürede öğrenmenizi sağlamak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu Sık kullandığınız

Detaylı

SpringerLink Kullanım Klavuzu

SpringerLink Kullanım Klavuzu springerlink. com SpringerLink Kullanım Klavuzu 1. Başlangıç Aşağıdakilere erişmek için SpringerLink.com adresini ziyaret edin 7 Tek bir kullanıcı arayüzünde Gazeteler, Kitaplar, Kitap Dizileri, Referans

Detaylı

Xerox WorkCentre 3655 Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 3655 Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın. 3 4 5 Dokunmatik ekran Menüler

Detaylı

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu RightFax'e Tara Yönetici Kılavuzu Kasım 2016 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Genel Bakış...3 Dağıtıma hazır olma denetim listesi... 4 Uygulamayı yapılandırma... 5 Uygulamanın yapılandırma sayfasına

Detaylı

Programın Adı: Eğitim ve Öğretim Yöntemleri Proje/Alan Çalışması. Diğer Toplam Kredi AKTS Kredisi

Programın Adı: Eğitim ve Öğretim Yöntemleri Proje/Alan Çalışması. Diğer Toplam Kredi AKTS Kredisi Dersin Adı-Kodu: Bilgisayar II Yarıyıl Teori Uyg. Lab. Programın Adı: Eğitim ve Öğretim Yöntemleri Proje/Alan Çalışması Krediler Diğer Toplam Kredi AKTS Kredisi I (Güz) 28 28 - - - 56 3 6 Ders Dili Türkçe

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Sanal Ders Oluşturma... 3 Sisteme Materyal Yükleme... 13 Sisteme Sanal Ders Videosunu

Detaylı

BİLGİSAYAR DONANIMI 1-2 HAFTA

BİLGİSAYAR DONANIMI 1-2 HAFTA BİLGİSAYAR DONANIMI 1-2 HAFTA 1. Hafta, Genel Kavramlar, 3B Ekran Kartları ve 3B Görüntü Özellikleri, Bilgisayarın Verimi / Gücü ve Donanım ve Yazılım Ders Tanıtımı Genel Kavramlar Donanım, Yazılım ve

Detaylı

Bu dokümanda Adobe Connect Sanal Sınıf uygulamalarının temel kullanımı anlatılacaktır.

Bu dokümanda Adobe Connect Sanal Sınıf uygulamalarının temel kullanımı anlatılacaktır. Adobe Connet Öğrenci Rehberi (v1.0) Bu dokümanda Adobe Connect Sanal Sınıf uygulamalarının temel kullanımı anlatılacaktır. Sanal Sınıfa Katılmak 1. Moodle sistemine giriş yaptıktan sonra ders içerikleri

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 3 ÖĞRENME FAALİYETİ 3

ÖĞRENME FAALİYETİ 3 ÖĞRENME FAALİYETİ 3 ÖĞRENME FAALİYETİ 3 ÖĞRENME FAALİYETİ 3 AMAÇ Bu öğrenme faaliyeti ile tasarım düzenlemelerini yapabileceksiniz. ARAŞTIRMA Tema ne demektir? Temayı oluşturan ögeler nelerdir? Araştırınız. Arka plan ne demektir?

Detaylı

Laboratuvar Çalışması 3.6.5 Kaynak Paylaşma

Laboratuvar Çalışması 3.6.5 Kaynak Paylaşma Laboratuvar Çalışması 3.6.5 Kaynak Paylaşma Hedefler Aşağıdaki görevleri tamamlamak için Windows XP kullanın: Dosyaları ve klasörleri paylaşma. Ağ sürücülerini eşleme. Arkaplan / Hazırlık PC leri bir ağ

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ EPOSTA AYARLARI

FIRAT ÜNİVERSİTESİ EPOSTA AYARLARI FIRAT ÜNİVERSİTESİ EPOSTA AYARLARI İçindekiler FIRAT ÜNİVERSİTESİ EPOSTA AYARLARI... 1 A. IMAP ve POP ayarlarını etkinleştirmek için sıradaki adımları takip edebilirsiniz.... 1 B. Eposta Yönlendirme...

Detaylı

ADOBE DIGITAL PUBLISHING SUITE Eğitimleri

ADOBE DIGITAL PUBLISHING SUITE Eğitimleri ADOBE DIGITAL PUBLISHING SUITE Eğitimleri Yasal uyarılar Yasal uyarılar Yasal Uyarılar için http://help.adobe.com/tr_tr/legalnotices/index.html adresini ziyaret edin. iii İçindekiler Eğitim kurulumu......................................................................................................

Detaylı

OWA Kullanıcı Rehberi

OWA Kullanıcı Rehberi OWA Kullanıcı Rehberi İÇERİK Ms Office Outlook 2007 de Acn.basakgroupama.com.tr E-posta Hesabı Ekleme.. 2 Outlook Express de Acn.basakgroupama.com.tr E-posta Hesabı Ekleme... 3 Genel - Outlook Web Access

Detaylı

Kaset 5 (İsteğe Bağlı) Kaset 6 (Ekleyici) (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli. Yüksek Hacimli Sonlandırıcı (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli

Kaset 5 (İsteğe Bağlı) Kaset 6 (Ekleyici) (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli. Yüksek Hacimli Sonlandırıcı (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Makineye Genel Bakış Makineye Genel Bakış Özellikler Cihazınız, yapılandırmasına bağlı olarak şu özelliklere sahiptir: 8 Kopyalama E-posta Internet Faksı Sunucu Faksı Doküman

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Excel 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle öğrenmenizi kolaylaştırmak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu'na komutlar ekleme Şeridi

Detaylı

A. IMAP ve POP ayarlarını etkinleştirmek için sıradaki adımları takip edebilirsiniz.

A. IMAP ve POP ayarlarını etkinleştirmek için sıradaki adımları takip edebilirsiniz. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ EPOSTA AYARLARI İçindekiler AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ EPOSTA AYARLARI.... 1 A. IMAP ve POP ayarlarını etkinleştirmek için sıradaki adımları takip edebilirsiniz.... 1 B. Eposta Yönlendirme...

Detaylı

MEB E-Posta Hizmetleri ve Outlook Programı

MEB E-Posta Hizmetleri ve Outlook Programı MEB E-Posta Hizmetleri ve Outlook Programı İçindekiler Bakanlık E-Posta Hizmetleri ve Sistem Ara yüzü E-posta Hizmetlerinin Outlook Programına Bağlanması Outlook 2010 Kullanımına ilişkin temel bilgiler

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com EBSCOhost lider bilgi sağlayıcılarından derlenmiş çeşitli tam metin ve popüler veri tabanları sunan güçlü bir danışma aracıdır. Bu kullanıcı kılavuzunda, EBSCOhost

Detaylı

Posta. Outlook 2010. Sayfa 3

Posta. Outlook 2010. Sayfa 3 İçindekiler E-Posta Hesabını Ayarlama... 4 Profil Oluşturma... 4 Yeni E-Posta iletisi oluşturma... 7 E-Posta Gönderim Seçenekleri... 8 Kimden, Kime, Bilgi, Gizli Seçenekleri... 8 Oylama Düğmeleri, Teslim

Detaylı

Posta. Outlook 2013. Sayfa 3

Posta. Outlook 2013. Sayfa 3 İçindekiler E-Posta Hesabını Ayarlama... 4 Profil Oluşturma... 4 Yeni E-Posta iletisi oluşturma... 7 E-Posta Gönderim Seçenekleri... 8 Kimden, Kime, Bilgi, Gizli Seçenekleri... 8 Oylama Düğmeleri, Teslim

Detaylı

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ ADOBE CONNECT SANAL SINIF UYGULAMASI ÖĞRENCİ KILAVUZU (http://sanalsinif.hku.edu.tr)

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ ADOBE CONNECT SANAL SINIF UYGULAMASI ÖĞRENCİ KILAVUZU (http://sanalsinif.hku.edu.tr) HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ ADOBE CONNECT SANAL SINIF UYGULAMASI ÖĞRENCİ KILAVUZU (http://sanalsinif.hku.edu.tr) 2014 0 Adobe Connet Öğrenci Rehberi (v1.0) Bu dokümanda Adobe Connect Sanal Sınıf uygulamalarının

Detaylı

2) Hesabınıza Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza gelir.

2) Hesabınıza Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza gelir. MEB.K12.TR Uzantılı E-Posta Hesabının Kullanımı 1) http://mail.meb.k12.tr internet adresinden e-posta hesabına giriş yapılır. Kullanıcı Adı : KURUM KODUNUZ (meb.k12.tr kısmını yazmayınız.) Şifre : Hesabınıza

Detaylı

Outlook Ahi Evran. Posta Kurulum Klavuzu 29.01.2014. BAUM baum@ahievran.edu.tr. Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi 2015

Outlook Ahi Evran. Posta Kurulum Klavuzu 29.01.2014. BAUM baum@ahievran.edu.tr. Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi 2015 Outlook Ahi Evran 29.01.2014 Posta Kurulum Klavuzu Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi 2015 BAUM baum@ahievran.edu.tr Microsoft Outlook 2013/2010/2007 programını çalıştırıyoruz. 1. Üst menüden

Detaylı

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118i E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42712 Bu kılavuz, aygıtındaki E-postaya Tara özelliğini ayarlama hakkında hızlı başvuru sağlar. Aşağıdakiler için yordamlar içerir: E-postaya

Detaylı

YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU

YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU ARACI TANIMLA Microcat Live tarafından desteklenen Nissan EPC en üst düzey parça satış sistemi sunar. Başlamak için, ana ekranlara göz atın. Araç Arama Araç

Detaylı

e-öğrenme ortamı kullanma kılavuzu

e-öğrenme ortamı kullanma kılavuzu e-öğrenme ortamı kullanma kılavuzu Genel Açıklama Ders ve çalışma alanı sekmeleri Ulaşmak istediğiniz dersin sekmesine tıklamanız yeterlidir. Aktif olan diğerlerinden farklı olarak öne çıkar. Ekranda yer

Detaylı

MS Outlook 2003. İçindekiler. 1. Giriş... 2. 2. Outlook Programına Giriş... 3. 3. Hesap Ekleme... 4. 4. Gelen Kutusu... 6. 5. Araçlar-Seçenekler...

MS Outlook 2003. İçindekiler. 1. Giriş... 2. 2. Outlook Programına Giriş... 3. 3. Hesap Ekleme... 4. 4. Gelen Kutusu... 6. 5. Araçlar-Seçenekler... İçindekiler 1. Giriş... 2 2. Outlook Programına Giriş... 3 3. Hesap Ekleme... 4 4. Gelen Kutusu... 6 5. Araçlar-Seçenekler... 6 6. Posta Kurulumu - Gönder/Al... 7 7. Posta Biçimi İmza... 8 8. Adres Defteri...

Detaylı

Kayıt olmak ve bir kullanıcı profili oluşturmak için, www.turnitin.com adresine gidiniz ve açılır menüden dil seçiminizi yapınız.

Kayıt olmak ve bir kullanıcı profili oluşturmak için, www.turnitin.com adresine gidiniz ve açılır menüden dil seçiminizi yapınız. Öğretmen Hızlıbaşlama Kılavuzu Tanıtım Öğretmen Hızlıbaşlama Kılavuzu, Turnitin'i kullanmaya başlamanızda size yardımcı olacaktır. Başlamak için, Turnitin'e kayıt olmalı ve bir kullanıcı profili oluşturmalısınız.

Detaylı

E-POSTALARA OUTLOOK İLE ERİŞİM AYARLARI

E-POSTALARA OUTLOOK İLE ERİŞİM AYARLARI E-POSTALARA OUTLOOK İLE ERİŞİM AYARLARI Yardım Formundaki işlem aşamaları kurulum esnasında karşınıza gelecek ekran sıralamasına göre oluşturulmuştur. Ayarları yaparken bilgisayarınızın internete bağlı

Detaylı

Cisco Unity Connection Web Gelen Kutusu (Sürüm 9.x) için Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Cisco Unity Connection Web Gelen Kutusu (Sürüm 9.x) için Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Cisco Unity Connection Web Gelen Kutusu (Sürüm 9.x) için Hızlı Başlangıç Kılavuzu Cisco Unity Connection Web Gelen Kutusu (Sürüm 9.x) Cisco Unity Connection Web Gelen Kutusu Hakkında

Detaylı

Modem ve Yerel Ağlar. Belge Parça Numarası: 383057-142. Ekim 2005

Modem ve Yerel Ağlar. Belge Parça Numarası: 383057-142. Ekim 2005 ve Yerel Ağlar Belge Parça Numarası: 383057-142 Ekim 2005 İçindekiler 1 Modem Modem kablosu kullanma.......................... 2 Ülkeye/bölgeye özgü modem kablosu adaptörü kullanma................................

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Microsoft Outlook 2003 E-POSTA KURULUMU 02.11.2012 NOT: Microsoft Outlook 2003, Microsoft Office 2003 lisanslı ürünün bir parçasıdır. Microsoft Office 2003 bilgisayarınıza yüklü

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

Hızlı Tarama Özellikleri Kurulum Kılavuzu. E-postaya Tarama Kurulumu

Hızlı Tarama Özellikleri Kurulum Kılavuzu. E-postaya Tarama Kurulumu Hızlı Tarama Özellikleri Kurulum Kılavuzu XE3024TR0-2 Bu kılavuzda aşağıdaki işlemlerle ilgili yönergeler bulunmaktadır: E-postaya Tarama Kurulumu sayfa 1 Posta Kutusuna Tarama Kurulumu sayfa 6 Ağ Tarama

Detaylı

OUTLOOK EXPRESS'E @MEB.K12.TR E-POSTA HESABI KURULUMU

OUTLOOK EXPRESS'E @MEB.K12.TR E-POSTA HESABI KURULUMU OUTLOOK EXPRESS'E @MEB.K12.TR E-POSTA HESABI KURULUMU Bilgisayarınızda Windows içinde kurulu bulunan Outlook Express programı içine kendi kurumunuza ait e-posta hesabını mutlaka tanıtmanız/kurmanız gerekmektedir.

Detaylı

Windows İşletim Sistemi

Windows İşletim Sistemi Windows İşletim Sistemi Microsoft Windows Kullanıcıya grafik arabirimler ve görsel iletilerle yaklaşarak, yazılımları çalıştırmak, komut vermek gibi klavyeden yazma zorunluluğunu ortadan kaldıran, Microsoft

Detaylı

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Kontrol Paneli

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Kontrol Paneli Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. 3 5 Mürekkep Erişim Kapağı Düğmesi Menüler 7 İş kontrolleri Dokunmatik

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

MagicInfo Express 2. Kullanıcı Kılavuzu. MagicInfo Express 2

MagicInfo Express 2. Kullanıcı Kılavuzu. MagicInfo Express 2 MagicInfo Express 2 MagicInfo Express 2 Kullanıcı Kılavuzu MagicInfo Express 2 çeşitli düzenleri kullanarak kolayca içerik oluşturmanıza olanak sağlar. MagicInfo Express 2 sayesinde, Samsung görüntü aygıtlarında

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi. 1. Forum Kullanım Koşulları Forumlara Kayıt İşlemleri 3

Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi. 1. Forum Kullanım Koşulları Forumlara Kayıt İşlemleri 3 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2012 İçindekiler 1. Forum Kullanım Koşulları.2 2. Forumlara Kayıt İşlemleri 3 3. Forumların Kullanımı.5 4. Forumlar Hakkında Sıkça Sorulan

Detaylı

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu RightFax'e Tara Yönetici Kılavuzu Haziran 2017 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Genel Bakış...3 Dağıtıma hazır olma denetim listesi... 4 Uygulamayı yapılandırma... 5 Uygulamanın yapılandırma sayfasına

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Word 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle öğrenmenizi kolaylaştırmak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu Buradaki komutlar her zaman

Detaylı

Birey Okulları Office 365

Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Microsoft ile Office 365 Exchange Plan 1 anlaşması sağlamıştır. Peki Office 365 nedir? Birey Office 365, Microsoft tarafından sağlanan e-posta (adsoyad@bireyokullari.com)

Detaylı

Blogcu Kullanma Kılavuzu

Blogcu Kullanma Kılavuzu Blogcu Kullanma Kılavuzu İnternet tarayıcınıza www.blogcu.com adresini yazın ve görüntüleyin. 1 İki adımda basit olarak Web günlüğü oluşturabilirsiniz. Lütfen aşağıdaki adımları takip edin. Adım 1 : Sayfa

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

INTERNET KAYNAKLARI. Wik.is Kılavuzu GRUP OTANTİK GRURLA SUNAR

INTERNET KAYNAKLARI. Wik.is Kılavuzu GRUP OTANTİK GRURLA SUNAR INTERNET KAYNAKLARI Wik.is Kılavuzu GRUP OTANTİK GRURLA SUNAR Bir Wiki ye Kayıt Olma 1. Öğrencileriniz ya da kurs katılımcılarınız için e- posta adresleri alın. 2. www.wik.is* adresine gidin. 3. Wik.is

Detaylı

My EBSCOhost Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com

My EBSCOhost Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com My EBSCOhost Kullanım Kılavuzu support.ebsco.com Kullanıcılara, geçerli oturumlarının ötesinde EBSCOhost arama sonuçlarının kullanım alanını genişletmesine olanak tanıyan, ücretsiz kişiselleştirme (My

Detaylı

SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu

SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu İçindekiler 1. SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu... 2 2. E-posta Bildirimi Alma... 2 3. Belgeyi İmzalama... 3 4. Diğer Seçenekler... 4 4.1 Sonra bitir... 4 4.2 Yazdır,

Detaylı

Kontrol Paneli. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Renkli Çok İşlevli Yazıcı

Kontrol Paneli. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Renkli Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli Kullanılabilir uygulamalar yazıcı kurulumunuza göre değişebilir. Uygulamalar ve özellikler hakkındaki ayrıntılar için bkz. Kullanım Kılavuzu. 5 9 8 7 6 0 5 6 7 8 9 0 Giriş Sayfası ana uygulama

Detaylı

GFI Ürün Kılavuzu. İstemci Kılavuzu

GFI Ürün Kılavuzu. İstemci Kılavuzu GFI Ürün Kılavuzu İstemci Kılavuzu Bu belgedeki bilgiler ve belge içeriği, yalnızca bilgi amaçlı olarak; "olduğu gibi"; satılabilirlik, özel bir amaca uygunluk ve ihlal etmeme zımni garantilerini de kapsayan

Detaylı