Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri"

Transkript

1 Akıllı Bas Konuş VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri

2 Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş, Sesli Haberleşme, Gelişmiş Mesajlaşma, Konum ve İş Emirleri özellikleri ile klasik bas konuş uygulamalarından çok daha fazlasını tek bir platformda sunan VODAFONE servisidir. Bu servis ile kurum içinde hızlı ve kesintisiz haberleşme sağlanarak sınırsız bir iletişim aracına sahip olunur.

3 Cep Telefonu Uygulama Tek Bir Platform da Tüm İletişim İhtiyaçları Akıllı Bas Konuş Mesajlaşma Web Arayüzleri Kurumsal Yönetim Konum Servisleri PC Client Operasyonel Yönetim İş Emirleri

4 Uygulama Arayüzleri Masaüstü Uygulama Cep Uygulama Web Arayüzleri Windows 7 ve üzeri İşletim sistemli PC Android üzeri işletim sistemi Cep Telefonu IE 8+, Chrome ve Mozilla Uyumlu tarayıcı içeren PC veya tablet

5 Sektörel Çözümler Çözümler, saha operasyonları yürüten birçok sektörün ihtiyaçları gözetilerek geliştirilmektedir. Enerji Dağıtım Taşımacılık Lojistik Güvenlik İnşaat Şirketleri Perakende Üretim Tesisleri Otelcilik ve Konaklama Kamu Kurumları Eğitim Kurumları Sağlık Restoran Zincirleri Zincir Mağazalar vb sektörler

6 Kullanım Modları Kişi ve gruplar, kurumların ihtiyacına göre telefon üzerinden yönetim ile uygulama üzerinden, merkezi yönetim ile web ekranları üzerinden yönetilebilir ve yetkilendirilebilir. Web Üzerinden Merkezi Yönetim Hedef Kitle : Büyük Kurumlar Telefon Üzerinden Yönetim Hedef Kitle : Bireysel Gruplar

7 Vodafone Akıllı Bas Konuş Bas Konuş Özellikleri Gruba/Kişiye Anons Gruba Anons Kurum yetkilisi tarafından tanımlanmış olan gruplarda, aktif bulunan üyelere aynı anda sesli anons yapabilir. Gruba Özel Anons Seçmiş olunan grubun içerisindeki üyelerden bir kişiye birebir sesli anons yapılabilir. Kişiye Özel Anons Kurum bas konuş ağı içerisindeki tüm aktif kullanıcılardan birini seçerek kişiye özel birebir anons yapılabilir.

8 Vodafone Akıllı Bas Konuş - Bas Konuş Özellikleri Akıllı Arama Geçmişi Akıllı Arama Geçmişi ile tüm geçmiş anonslara ulaşılabilir. Alınan, gerçekleştirilen veya kaçırılan anonslar uygulama içerisinde yeniden dinlenebilir ve detayları görüntülenebilir. Anons geçmişi detaylı olarak filtrelenebilir ve ayrıntılı iletim raporları görüntülenebilir. Anons alınamadığı durumlarda, uygulama içine girildiğinde kaçırılan anons bilgisi «Cevapsız Çağrı Var» bilgilendirme mesajı ile kullanıcıya bildirilir.

9 Vodafone Akıllı Bas Konuş - Bas Konuş Özellikleri Cevapsız Çağrı Yönetimi Cevapsız Çağrı Yönetimi ile anonsların tamamı arayan ve aranan perspektifinden raporlanmasına olanak sağlar. Anonsu Yapan Perspektifinden Cevapsız Çağrı yönetimi ile ulaştırılamayan anonslar anında görüntülenir. Anonsu Alan Perspektifinden Cevapsız Çağrı yönetimi ile kaçırılan anons anında görüntülenebilir ve geri anons yapılabilir.

10 Vodafone Akıllı Bas Konuş - Bas Konuş Özellikleri Lokasyona Anons Lokasyon Anonsu Anlık konum bilgisini kullanarak yakındaki grup üyelerine anons yapılabilir. Tanımlı Lokasyonların Çevresi Web den Lokasyona Anons Seçilen konumdaki grup üyelerine Web den anons yapılabilir. Bulunduğum Lokasyonun Çevresi Anlık Takip Tüm saha personelinin anlık olarak, harita üzerinde takip edilmesine olanak sağlar.

11 Vodafone Akıllı Bas Konuş Mesajlaşma Özellikleri Metin/Resim/Video Mesajlaşma Metin Mesajlaşma: Bir veya birden fazla kişiye metin mesajı gönderimine olanak sağlar. Resim/Video Mesajlaşma: Uygulama üzerinden resim/video çekip veya cep telefonu üzerindeki galeriden gönderim yapılabilir. Dosya Gönderimi: Word, Excel, PowerPoint gibi dosyaların uygulama üzerinden gönderimini yapılabilir veya görüntülenebilir. Gelişmiş Mesajlaşma Özellikleri hem Cep Telefonu hem de Masaüstü Uygulamalarında kullanılabilir!

12 Vodafone Akıllı Bas Konuş Konum Servisi Özellikleri Lokasyon Anonsu Lokasyon Anonsu Anlık konum bilginizi kullanarak yakındaki veya belirlenen konumdaki grup üyelerine anons yapılabilir. Örnek: Kaydedilen veya merkezi yönetim ekranlarında tanımlanmış Kadıköy lokasyonunun 5 km çevresine anons yapılabilir. Kadıköy Lokasyonunun 5 KM Çevresi

13 Vodafone Akıllı Bas Konuş Konum Servisi Özellikleri Bildirimler Yerimi Bildir: Acil durumlarda Harita linki, adres ve koordinat bilgilerini içeren anlık SMS gönderimi gerçekleştirilebilir. Konum Paylaşımı: Kişiler yer bildirimlerini uygulama içerisinden konum mesajı olarak da paylaşabilirler.

14 Vodafone Akıllı Bas Konuş İş Emirleri Özellikleri İş Emri Atama ve Yönetme İş Emri Atama: Vodafone Akıllı Bas Konuş ile kurum sistemine entegre olarak ekibe iş emirleri atanabilir. İnteraktif Paylaşım: İnteraktif olarak paylaşılan iş emirlerine cevap alınabilir, iş akışı yönetilebilir ve iş takibi kolaylıkla yapılabilir.

15 Vodafone Akıllı Bas Konuş İş Emirleri Özellikleri Süreç Yönetimi Sistemde oluşturulan bir iş kaydı ilgili kişiye atanabilir. Bu kayıt, iş emri mesajı olarak ilgili kişinin cep telefonunda yüklü olan Vodafone Akıllı Bas Konuş uygulamasına otomatik olarak iletilir. Gelen mesaja Vodafone Akıllı Bas Konuş uygulaması üzerinden cevap verilebilir, (Kabul Edildi veya İptal Edildi) bu cevap kurum sisteminde görüntülenebilir ve kaydedilebilir.

16 Vodafone Akıllı Bas Konuş İş Emirleri Özellikleri İş Emri Sonlandırma İmza Alma: İş emri tamamlandığı zaman, görevin tamamlandığına dair bilgi uygulamada ilgili alana girilebilir ve imza alınması gerekli durumlarda cihaz üzerinden ilgili kişinin elektronik ortamda imzasını alınabilir.

17 Vodafone Akıllı Bas Konuş - Fark Yaratan Özellikler Anons Kesme Yetkisi: Web Yönetim ekranından istenilen kişi ya da kişilere Anons Kesme Yetkisi verilebilir. Bu yetki sayesinde acil veya önemli durumlarda, yetki verilen kişiler grup anonslarında farklı bir kullanıcı anons yaparken araya girebilir ve anons yapabilir. Anons Süresini Ayarlama: Web Yönetim ekranından istenilen kişi ya da kişilerin anons süresi ayarlanabilir. 5 sn 240 sn arasında anons süresi belirlemek mümkündür.

18 Web Üzerinden Merkezi Yönetim Merkezi yönetim kullanımında, kurumlar anons gruplarının, tüm yönetim ve yetki işlemlerini web ekranları kullanılarak gerçekleştirebilirler. Temel Merkezi Yönetim İşlemleri Kişi ve Grup Yönetimi ve Yetkilendirme Kayıtlı Konumlar Tanımlama (POI) Harita Üzerinde İzleme Anons Raporları

19 Telefon Üzerinden Yönetim Telefon üzerinden yönetimi tercih eden abonelerde, anons gruplarının, tüm yönetim ve yetki işlemlerini uygulama üzerinden yaparlar. Bu yönetim modu Taksi sektörü gibi, bireysel katılımın ağırlıklı olduğu sektörler için uygundur. * Telefon üzerinden yönetilen bireysel gruplarda da web üzerinden merkezi yönetimin kullanımı mümkündür.

20 %100 Güvenli Haberleşme Akıllı Bas Konuş Askeri Standartlarda Şifreli Haberleşme sağlar. * Tüm haberleşme AES 256 ile şifrelerek ve enkapsüle edilerek yapılır. Anahtar Yönetimi sunucu tarafında yapılır. Sunucu üzerinde saklanan tüm data şifrelenmiştir. Konuşmalar telsizdeki gibi anlaşılamaz, dinlenemez. Halka açık alanlarda (Wifi noktaları) konuşmalar izlense bile içeriği anlaşılamaz. *

21 Vodafone Akıllı Bas Konuş APN - APN Nedir? APN bir teknoloji kısaltmasıdır. Access Point Name kelimelerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Access Point Name, Türkçe de "Erişim noktası adı" anlamına gelmektedir. APN; GPRS şebekesi üzerinde terminallerin ilettikleri veri paketlerini, farklı IP adreslerine yönlendirme bilgisini sağlayan adrestir. Başka bir deyişle IP kısıtlaması anlamına gelir. Bir APN içinde hangi IP ler tanımlı ise sadece bu IP lere çıkış izni olur ve kişi bu IP ler dışında farklı bir yere gidemez. IP ler ücretli ya da ücretli olmayan IP ler olabilir. Örnek olarak şu an için Bas Konuş APN içindeki IP ler ücretsizdir. Daha sonra ücretli olan IP ler de Bas Konuş APN i içine eklenebilir.

22 Vodafone Akıllı Bas Konuş APN Bas Konuş APN i Bir abone internet APN ine sahip değilse, Bas Konuş APN tanımlı ise sadece Bas Konuş kullanabilir ve standart özellikleri ücretsiz kullanabilir. Yani interneti olmayan bir abone Bas Konuş kullanabilmek için mutlaka Bas Konuş APN ine sahip olmalıdır. Standart özellik dışında bir özellik kullanmayacaksa extra data için ücrete tabi tutulmaz, kullanacaksa zaten bir internet APN nine ihtiyacı vardır ve ücrete tabidir.

23 Vodafone Akıllı Bas Konuş APN İnternet APN i İnternet APN i olan bir kişi bas konuş kullanabilir (tüm IP lere çıkabildiği için) ancak arka planda Bas Konuş dışında, Google play gibi farklı yerlere de gittiği için min 1 TL max 5 TL olmak üzere günlük olarak ücretlendirilir. Ücretlendirilmemesi için Bas Konuş kullanacak kişinin Bas Konuş APN ine sahip olması gerekir.

24 Vodafone Akıllı Bas Konuş APN Unutmayın! Bas Konuş kullanmak isteyen bir abonenin mutlaka hattı üzerine Bas Konuş APN inin tanımlı olması gerekmektedir. Aksi taktirde aboneye fazla fatura yansıyabilir.

25 Vodafone Akıllı Bas Konuş - Tarifeler Bu tarifeler Vodafone Akıllı Bas Konuş Data Paketi (ücretsiz paket) tanımlamalarını içermektedir. İnternet Data Paketi (ücretli paket) tanımlamalarına ait özelliklerin kullanılabilmesi için kullanıcının ek bir data paketine ihtiyacı vardır. Vodafone Smart Mini

26 Vodafone Akıllı Bas Konuş Mobil Uygulama Erişim Maliyetleri BasKonuş Lokasyon Servisleri Mesajlaşma - Kişiye Anons - Gruba Anons - Anons Geçmişi Vodafone Akıllı Bas Konuş Data Paketi ( Ücretsiz Paket ) - Uygulama İçi Konum Mesajları * Uygulama içinde açılan harita ve konum resmi bildirimleri ücretsiz data paketine tabidir. - Yerimi bildir - Lokasyon Anonsu - Metin Mesajı - Mesajlaşma Geçmişi İnternet Data Paketi ( Ücretli Paket) - Konum Linki Açma * Uygulama dışı bir tarayıcı tarafından açılan harita lokasyon adreslerini içeren web adresleri istekleri kullanıcının internet tarifesinden ücretlendirilir. - Resimli Mesaj - Video Gönderimi - Dosya Paylaşımı - İş Emri

27 Vodafone Akıllı Bas Konuş Diğer Ortamlar Erişim Maliyetleri BasKonuş Lokasyon Servisleri Mesajlaşma Web Arayüzleri - Kurumsal Erişim Bağlantısı ( Adsl, Vodem, Wifi.. ) PC Client Kurumsal Erişim Bağlantısı ( Adsl, Vodem, Wifi.. ) Vodafone Akıllı Bas Konuş uygulamasına Web den ve PC üzerinden erişmek isteyen Bas Konuş kullanıcıları, herhangi bir ek erişim maliyetine ihtiyaç duymadan, mevcut kurumsal Internet erişim bağlantıları üzerinden sistemi kullanabilirler.

28 Donanımlar ve Aksesuar Desteği Dayanıklı Endüstriyel Android Telefonlar Standart Kablolu Kulaklık Android Cep Telefonları * *Android ve üzeri modeller Bluetooth Kablosuz Kulaklık Savox

29 Dünya dan Rakip Karşılaştırması UYGULAMA VE PLATFORM ÖZELLİKLERİ VABK VOXER BUSINESS WORK HEDEF MÜŞTERİ GRUBU KURUMSAL KURUMSAL KURUMSAL GRUBA ANONS VAR VAR VAR KİŞİYE ANONS VAR VAR VAR LOKASYONA ANONS VAR YOK YOK WEB ' DEN LOKASYONA ANONS VAR YOK YOK KONUM PAYLAŞIMI VAR YOK YOK ACİL DURUMDA SMS İLE YER BİLDİRİMİ VAR YOK YOK HARİTADAN ANLIK TAKİP VAR SON MESAJ GÖNDERİLEN LOKASYON YOK ANONS SÜRESİNİ AYARLAMA VAR YOK YOK ANONS KESME YEKİSİ VAR YOK YOK GEÇMİŞ ANONS DİNLEME VAR SADECE MESAJLAŞMA EKRANINDAN VAR KİŞİ PROFİLİ VAR VAR VAR TEXT MESAJLAŞMA VAR VAR YOK RESİM, VİDEO, OFFICE DOSYALARI PAYLAŞABİLMEK VAR RESİM YOK KURUM SİSTEMİNE ENTEGRE İŞ EMİRLERİ ATAMA VAR YOK YOK DURUM BİLGİSİ (ÇEVRİMİÇİ/MEŞGUL/ÇEVRİMDIŞI) VAR YOK VAR ANONSUM İLETİLDİ BİLGİSİ GÖREBİLMEK VAR VAR YOK ÇAĞRI DİNLEME RAPORU VAR YOK YOK UYGULAMA İÇİNDEN SESLİ ARAMA YAPABİLME VAR YOK YOK

30 Dünya dan Rakip Karşılaştırması UYGULAMA VE PLATFORM ÖZELLİKLERİ VABK VOXER BUSINESS WORK WEB EKRANI VAR VAR VAR MASAÜSTÜ UYGULAMASI VAR VAR YOK AKSESUAR DESTEĞİ KULAKLIK,SAVOX KULAKLIK KULAKLIK,SAVOX VB,BAS KONUŞ BUTONLARI GRUBA SINIRSIZ KİŞİ EKLEME VAR VAR MAX.100 SOSYAL MEDYA ENTEGRASYONU YOK VAR YOK REHBER ENTEGRASYONU YOK VAR VAR ARKA PLANDA ÇALIŞMA VAR VAR VAR ANDROID VAR VAR VAR IOS YOK VAR VAR WINDOWS MOBILE YOK VAR VAR BLACKBERRY YOK YOK VAR BLUETOOTH DESTEĞİ VAR VAR VAR API DESTEĞİ VAR VAR TOK RADYO KANAL DESTEĞİ YOK YOK VAR ÜCRETLENDİRME (AYLIK ABONELİK TAAHHÜTSÜZ) 11 TL 9.95 $ 5 KULLANICIDAN SONRA KULLANICI BAŞI 6$ ÜCRETLENDİRME (AYLIK TAAHHÜTLÜ) 13 TL YOK YOK ÜCRETLENDİRME (YILLIK ABONELİK) YOK $ 5 KULLANICIDAN SONRA KULLANICI BAŞINA DEĞİŞİR CİHAZ KAMPANYASI 25 TL YOK YOK MÜŞTERİ DESTEĞİ 7/365 NA 7 24

31 Şarj Performansını Arttırmanın Yolları Android telefonlarda kullanmakta olduğumuz Vodafone Akıllı Bas Konuş uygulaması ile ilgili, daha az şarj tüketimi için izlenecek bazı temel adımlar vardır. Müşterilerinizin kullanım durumlarına göre bu adımlardan bir ya da birkaçını uygulamaları için yönlendirme yaparsanız, müşterilerinizin telefon şarjı daha uzun ömürlü olacaktır.

32 Ekran Parlaklığı & Arka Plan Uygulamaları Ekran Parlaklığı: Bilindiği gibi ekran parlaklık seviyesinin çok yüksek olması şarj tüketimini arttırmaktadır. Bu sebeple ekran parlaklığını düşürmek daha az şarj tüketimini sağlayacaktır. Arka Plan Uygulamaları: Arka planda çalışan ve sürekli şarj tüketimine sebep olan uygulamaları kapatabilir böylece telefonun harcadığı şarj miktarından tasarruf edilebilir.

33 GPS ve Bluetooth & Güncel Yazılım GPS in veya Bluetooth un açık olması: Vodafone Akıllı Bas Konuş un konum özelliklerini veya Bluetooth özelliğini kullanmayan müşterileriniz, açık olan GPS ve Bluetooth u kapatarak şarj ömrünün uzamasına büyük ölçüde katkıda bulunabilirler. Son telefon yazılımının yüklenmesi: Telefonlara belli periyodlarda yazılım güncellemeleri gelmektedir. Bu güncellemelerde şarj ömrünü uzatan geliştirmeler de bulunduğundan dolayı, telefonların son yazılım ile güncellenmesi oldukça önem arz etmektedir.

34 Unutmayın! Satış sırasında müşterilerimize bu bilgileri aktarırsanız, şarj ile ilgili şikayetler büyük oranda azalıyor olacaktır. Bunlara ek olarak, Taksiciler gibi gün içinde sürekli araçta olan veya sahada çalışan ekipleri olan müşterilerinize araç şarjları ya da powerbank gibi şarj cihazları kullanmalarını önerebilirsiniz.

35 Ek 1 Uygulama Ekranları

36 Ek 2 Mesaj Dialogu Akışı - Kullanıcı Deneyimi

37 Ek 3 Web Tabanlı Yönetim ve Konum Servisleri

38 Ek 4 Windows PC İstemci Mouse veya klavye ile Bas Konuş Kişi veya Grup Seçimi Kişi veya Grup Listesi Sesli Anons Konum Mesajı Resimli Mesaj Metin Mesaj Whatsapp stili Dialog pencereleri

39 Ek 5 Konum Servisleri (Uygulama Ekran Görüntüleri)

40 Ek 6 İş Emirleri (Uygulama Ekran Görüntüleri)

41 Yakında : Telsiz Networkü Entegrasyonu Konvansiyonel telsiz sistemleriyle entegrasyon ve görüntülü arama özellikleri geliştirmeler arasında yer almaktadır.

42 VABK Özellikler - 1 Anons Sınırsız Konuşma Herhangi bir Android cihazının telsiz gibi kullanılmasıyla gruba veya kişilere özel sesli anons yapılabilir ve gelen anonslar dinlenebilir. Aylık sabit ücret ile sınırsız konuşma ve mesajlaşma yapılabilir. Anons Geçmişi Kaçırılan anonslar uygulamaya kaydedilir ve son 24 saat içinde gelen anonslar tekrar dinlenebilir. Böylece yapılan anons tekrar edilmek zorunda değildir ve hiçbir anons kaçırılmış olmaz. Anons Kaydetme Özelliği Anons öncesinde ses kaydı yapılsın mı yapılmasın mı tercihi ile yapılan anons kaydedilebilir ya da ihtiyaca göre kaydetmeden devam edilebilir. Gizli Grup Özelliği Metin Mesajlaşma Profil Resimleri Gizli grup özelliği sayesinde, yöneticinin isteği doğrultusunda grup kullanıcıları içlerinde oldukları grubu göremezler, sadece gelen anonsları dinleyip, cevap verebilirler. İster gruba isterseniz tek kişiye metin mesajı gönderilebilir. Uygulamaya profil resmi yüklenebilir. Böylece kişiler birbirini daha kolay tanıyarak iletişime geçebilirler.

43 VABK Özellikler - 2 Resim, Video Paylaş Dosya Gönderimi Konum Servisleri İş Emirleri Kuruma Özel Ayarlar-Yetki Sınırlandırması Cep telefonundan çekilen ya da galerinizden seçilen resim veya video, tek kişi veya tüm grupla paylaşılabilir. Word, Excel, PowerPoint gibi ofis dosyaları uygulama üzerinden gönderilebilir. Böylece hızlı veri paylaşımı sağlanır. Bulunulan konumu, grup ya da tek kişi ile paylaşmaya olanak sağlar. Web Yönetim Ekranı ile ekipler harita üzerinden görüntülenebilir ve iş ataması yapılabilir. Kurum sistemi üzerinden oluşturulan İş Emri kayıtları, Bas Konuş uygulamasına mesaj olarak iletilebilir. Ekipler bu iş emirlerine uygulama üzerinden cevap verebilir, böylece işin hangi aşamada olduğu takip edilebilir. Her bir kullanıcıya farklı yetkiler verilebilir, istenilen çalışanın yetkileri ihtiyaçları doğrultusunda sınırlandırılabilir. Askeri Standartlarda Ses Güvenliği Tüm anonslar özel olarak şifrelenir ve tüm veriler güvenli sunucularda tutulur.

44 Ödüllerimiz Biotekno, bugüne kadar geliştirmiş olduğu ürünler ve hizmetlerde göstermiş olduğu performansın sonucu olarak, Türkiye de ve Dünya da birçok ödül kazanarak başarısını tescillemiştir. InterproMedya Bilişim500 Ödüllerinde : 2007 "2006 yılında En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2008 Son Üç Yılın En İyi Performans Gösteren Bilişim Şirketi Ödülü 2008 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2009 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2010 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2011 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2012 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2012 Son Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2013 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2013 Son 3 Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2014 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2015 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü Capital Dergisi : 2012 İstanbul sıralamasında 308, Türkiye sıralamasında 551. sırada TOBB & TEPAV: 2015 Türkiye nin En Hızlı Büyüyen İlk 100 Şirketi Deloitte Technology Fast Ödüllerinde : 2009 "Teknoloji Fast 50 Türkiye-Winner & Birincisi" Ödülü 2009 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)- Birincisi" Ödülü 2010 "Teknoloji Fast 50 Türkiye - Winner 2010 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)- Dördüncüsü" Ödülü 2013 "Teknoloji Fast 50 Türkiye - Winner" 2013 "Teknoloji Fast 50 Türkiye "Big Star" - Üçüncüsü" Ödülü 2014 "Teknoloji Fast 50 Türkiye Winner 2014 "Teknoloji Fast 50 Türkiye "Big Star - Birincisi" Ödülü 2014 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)" Ödülü Fortune 500 : 2012 Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 426. sırada 2013 Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 299. sırada

45 Teşekkürler Bizi takip edin

Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri

Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Akıllı Bas Konuş VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş, tek tuşla bir veya birden

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Kurumsal Haberleşme Platformu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri

Akıllı Bas Konuş. Kurumsal Haberleşme Platformu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Akıllı Bas Konuş Kurumsal Haberleşme Platformu Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş, Sesli Haberleşme, Gelişmiş Mesajlaşma, Konum

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması Savox BTR-155 Nedir? Savox BTR-155 cihazı, Savox markası tarafından üretilen, Bluetooth özelliği ile telefonlara

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Bizi Tercih Edenler Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Çözümler Mağazacılıktan güvenliğe, kuryeden inşaata, üretim tesislerinden taksilere kadar birçok sektörün ihtiyacını

Detaylı

Vodafone Akıllı Bas Konuş SATIŞ ARGÜMANLARI

Vodafone Akıllı Bas Konuş SATIŞ ARGÜMANLARI Vodafone Akıllı Bas Konuş SATIŞ ARGÜMANLARI VABK Satışı Yapılabilecek SEKTÖRLER TAKSİ KURYE TAŞIMACILIK ÜRETİM TESİSLERİ LOKAL TAŞIMACILIK TEMİZLİK HAFRİYAT AVM GÜVENLİK OTEL TURİZM FİRMALARI DERNEK ZİNCİR

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Bizi Tercih Edenler Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Çözümler Mağazacılıktan güvenliğe, kuryeden inşaata, üretim tesislerinden taksilere

Detaylı

JetSMS Direct Çözümü

JetSMS Direct Çözümü JetSMS Direct Çözümü Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS Direct Nedir? JetSMS Direct gelişkin özellikleri ile güvenilir ve stabil çözümler sağlar JetSMS Direct son derece kapsamlı bir SMS yönetim

Detaylı

JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Turkcell Avea

JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Turkcell Avea JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Ücretlendirme Ön Ödemeli Toplu SMS Paketleri Ön Ödemeli Toplu SMS Paket Tutarları Ön Ödemeli Toplu SMS Paket Tutarları SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil - Yıllık)

Detaylı

MailtoSMS. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. powered by Biotekno

MailtoSMS. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım.  powered by Biotekno MailtoSMS Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım MailtoSMS Sadece E-mail gönderebilen ticari yazılımların, gönderdiği mail içeriklerini SMS olarak iletmek MailtoSMS çözümü ile mümkün hale gelmektedir.

Detaylı

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri, firmaların müşterilerini daha yakından tanımaları, analizler doğrultusunda hedef kitlelerine doğru hizmetleri sunabilmeleri

Detaylı

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Nedir? Müşterilerinizi daha yakından tanımanızı, analizler doğrultusunda doğru müşterilere doğru hizmetleri sunulmasını, şirket

Detaylı

ARTIK EKİPLERİNİZLE. SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA

ARTIK EKİPLERİNİZLE. SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA ARTIK EKİPLERİNİZLE İ İ İ HABERLEŞME SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA GELİŞMİŞ BİR ŞEKİLDE... Teksernet, geleneksel telsiz sistem ihtiyaçlarını karşılayan ve üzerine eklediği multimedya özellikleri

Detaylı

Birey Okulları Office 365

Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Microsoft ile Office 365 Exchange Plan 1 anlaşması sağlamıştır. Peki Office 365 nedir? Birey Office 365, Microsoft tarafından sağlanan e-posta (adsoyad@bireyokullari.com)

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Bizi Tercih Edenler Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Çözümler Mağazacılıktan güvenliğe, kuryeden inşaata, üretim tesislerinden ulaşım sektörüne

Detaylı

Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler

Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler Vodafone Mobil Form ile Çözümler Turizmden güvenliğe, lojistikten inşaata, FMCG sektöründen hizmet sektörüne kadar birçok sektörün ihtiyacını karşılayan Vodafone Mobil

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

Güvenli Doküman Senkronizasyonu

Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyon sistemi, hızlı ve güvenli kurumsal doküman paylaşım ve senkronizasyon uygulamasıdır. GDS ne sağlar?» Kurumsal hafıza oluşturulmasını sağlar,»

Detaylı

İletişimin Yeni Yolu

İletişimin Yeni Yolu Referanslar İletişimin Yeni Yolu Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT - Gelişen dünyada sabit hatlar iletişim azalmaktadır. GSM altyapısı ile iletişim azalmaktadır. İnternet üzerinden sağlanan iletişim

Detaylı

Böylece sistem tedarik zincirinin tümüyle şeffaf hale gelmesini sağlar.

Böylece sistem tedarik zincirinin tümüyle şeffaf hale gelmesini sağlar. Tag2Sense lojistik izleme platformu depo ve lojistik sürecini izleyerek, herhangi bir kargonun, paketin veya paletin A noktasından B noktasına ulaşıncaya kadar başından geçen, ürüne zarar verebilecek tüm

Detaylı

Vodafone Mobil Form Servisi Uygulama Kullanım Kılavuzu

Vodafone Mobil Form Servisi Uygulama Kullanım Kılavuzu Vodafone Mobil Form Servisi Uygulama Kullanım Kılavuzu Vodafone Mobil Form, kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır. IT yatırımı

Detaylı

Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen

Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen 1 2 Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen yerden, istenildiği anda ulaşabilmeyi sağlamaktadır.

Detaylı

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook)

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook) Netsis CRM İşletmelerin müşterileriyle ilgili bilgi ve belgelerine ulaşabildiği; fırsat, teklif, sipariş, etkinlik gibi süreçleri görüntüleyip yönetebildiği; e-posta, takvim, duvar gibi araçlarla koordinasyonu

Detaylı

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. www.jetsms.net. powered by Biotekno

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. www.jetsms.net. powered by Biotekno Çözüm Kataloğu Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu SMS Toplu SMS, kurumlar için geleneksel iletişim yöntemleriyle karşılaştırıldığında hızlı, ekonomik, etkili ve güvenilir bir iletişim ortamı

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu

İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu İnteraktif SMS Nedir? İlk SMS in müşteri tarafından firmaya gönderilmesiyle başlayan ve firma tarafından otomatik olarak geri bir cevap SMS i gönderilerek tamamlanan SMS

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi

Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi PlaceCam Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi 2014 Telif Hakkı: Bu doküman kısmın veya tamamen kopyalanamaz. İçindeki fikirler ve iş modeli paylaşılamaz. İletişim: Bilgin Yazar, bilginyazar@etgigrup.com,

Detaylı

Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT -

Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT - Referanslar Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT - Gelişen dünyada sabit hatlar iletişim azalmaktadır. GSM altyapısı ile (Ses/Sms trafiği) iletişim azalmaktadır. İnternet üzerinden sağlanan iletişim hizmetleri

Detaylı

yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın.

yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın. yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın. arias yatırım yönetim sistemi ne hoşgeldiniz. arias yatırım yönetim sistemi modern, yenilikçi ve pratik bir proje yatırım takip ve kontrol sistemidir

Detaylı

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Social Media Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti!!! ValeApp Vale işletmeleri ve mobil kullanıcılar için geliştirilmiş araç park etme, çağırma ve ödeme süreçlerini hızlı ve güvenli

Detaylı

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi Yeme içme sektörü için yeni nesil Satış Noktası Yönetim Çözümleri Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi %100 YERLİ www.posmaks.com POSMAKS Nedir? POSMAKS, her ölçekteki

Detaylı

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Versiyon 1 Güncelleme Tarihi 29 Ocak 2013 Güncelleme Nedeni - PC Uygulaması, Windows platformundaki masaüstü PC ler üzerinde çalışır.

Detaylı

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI ICONTAX NEDİR? IP tabanlı güçlü iletişim altyapısına sahip yeni jenerasyon iletişim çözümümüz olan icontax, katma değerli hizmetleri tek bir sunucu içerisinde verebilen ve açık mimari yapısı ile üçüncü

Detaylı

MATRİKS E-BROKER ELEKTRONİK İŞLEM PLATFORMU MATRİKS TRADER VE JAVA MATRİKS ENTEGRASYONLARI

MATRİKS E-BROKER ELEKTRONİK İŞLEM PLATFORMU MATRİKS TRADER VE JAVA MATRİKS ENTEGRASYONLARI MATRİKS E-BROKER ELEKTRONİK İŞLEM PLATFORMU MATRİKS TRADER VE JAVA MATRİKS ENTEGRASYONLARI İMKB ve VOB Emir İletim ve Yönetim Platformu MATRİKS E-BROKER ELEKTRONİK İŞLEM PLATFORMU NEDİR? E-Broker programı,

Detaylı

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi KoçSistem Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Sitelink, uzaktaki kritik lokasyonlarınızı tek noktadan izlemek

Detaylı

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1 İçindekiler Office 365 Nedir?... 2 Office 365 Özellikleri ve Kullanımı... 3 Kurumsal Zimbra E-Posta Adresindeki E-Postaları Yönlendirme... 9 2 Office 365 Nedir? Office

Detaylı

Öğrenciler için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu

Öğrenciler için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu T.C. KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bidb@ahievran.edu.tr Sayfa 1 / 9 KABLOSUZ AĞ TEKNOLOJİLERİ Öğrencilerimizin taşınabilir cihazlarından

Detaylı

Taşınabilir Teknolojiler

Taşınabilir Teknolojiler Taşınabilir Teknolojiler Nelerdir? Akıllı cep telefonları Dizüstü bilgisayarlar Tablet PC ler Giyilebilir teknolojiler Akıllı cep telefonları Fotoğraf makinesi, video kamera, sesli ve görüntülü ortam oynatıcılar,

Detaylı

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Sahayı Bilerek Yönetin Başarsoft, hayatınıza harita tabanlı çözümler sunar. Saha İş Gücü Yönetim Sistemi Nedir? Kurum ve firmaların, saha işlerini

Detaylı

EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup,

EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup, EDM KURUMSAL SUNUM Şirketimiz EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup, Güçlü sermaye yapısı, GİB E-Fatura, E-Defter ve E-Arşiv Lisansları BTK E-İmza ve KEP Kayıt Makamı Yetkisi İstanbul ve Ankara da iki

Detaylı

Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi

Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi Toplu SMS Hizmeti JetSMS, kurumların SMS tabanlı, mobil çözüm ihtiyaçlarını "En Hızlı, En Kolay, En Güvenilir" şekilde karşılayan toplam mobil çözüm platformudur.

Detaylı

Toplu Arama Çözümleri. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım

Toplu Arama Çözümleri. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu Arama Çözümleri Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu Arama Çözümleri Digitone, içeriğini ve süresini sizin belirlediğiniz bir ses kaydının belirttiğiniz sabit veya cep telefonlarına, istediğiniz

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Dijital Eğitim Portalı Kullanıcı el kitabı. digikampus.com. digikampus.com tüm hakları saklıdır.

Dijital Eğitim Portalı Kullanıcı el kitabı. digikampus.com. digikampus.com tüm hakları saklıdır. Dijital Eğitim Portalı Kullanıcı el kitabı digikampus.com 2017 1 1. TANIMLAMALAR 1.1. Sınıf Grupları 1.2. Şube 1.3. Dönem 1.4. Derslik 1.5. Satış Türü 1.6. Sınıf 1.7. Ders Saati 1.8. Ders 1.9. Ünite Konu

Detaylı

Yeraltı Personel Takip ve Güvenlik Sistemi

Yeraltı Personel Takip ve Güvenlik Sistemi Yeraltı Personel Takip ve Güvenlik Sistemi www.mine-mesh.com MINE Nedir? MineMesh, Yer altında çalışan personellerin sağlığını ve güvenliğini sağlamak için, madenler içerisindeki yapıya uygun haberleşme

Detaylı

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Social Media Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti!!! ValeApp Vale işletmeleri ve mobil kullanıcılar için geliştirilmiş araç park etme, çağırma ve ödeme süreçlerini hızlı ve güvenli

Detaylı

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Neden Unify Çözümleri? Global Pazar payında 3# USA de 6.2 milyon son kullanıcı Latin America 1# (18%) Almanya da 1# (40%) Avrupa da 1# (19%) Hindistan

Detaylı

Uzaktan Eğitim Sistemi

Uzaktan Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sistemi METOT EĞİTİM LTD.ŞTİ. / CAMPUSIUMPRO / LMS TEKNİK ÖZELLİKLERİ Sayfa 1 CampusiumPro Nedir? CampusiumPro 7/24 eğitimlerinizi organize etmenizi sağlayan, sadece kurumunuza ait, internet

Detaylı

Sorgulama Servisleri. powered by Biotekno

Sorgulama Servisleri.  powered by Biotekno Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri Nedir? Müşterilerinizi daha yakından tanımanızı, analizler doğrultusunda doğru müşterilere doğru hizmetleri sunulmasını, şirket güvenlik önlemlerini arttırıcı

Detaylı

VODAFONE AKILLI BAS KONUŞ BİREYSEL SERVİS SÖZLEŞMESİ

VODAFONE AKILLI BAS KONUŞ BİREYSEL SERVİS SÖZLEŞMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Akıllı Bas Konuş Servisi nden ( Servis ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi

Detaylı

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin SharePoint 2016 neler getiriyor? Herhangi bir cihazdan basit bir şekilde veri paylaşımı yapabilir. Modern ekip siteleri, yayınlama

Detaylı

19 Şubat 2018 itibariyle kurumsal faturalı aboneler için aşağıdaki Pass paketleri geçerli olacaktır.

19 Şubat 2018 itibariyle kurumsal faturalı aboneler için aşağıdaki Pass paketleri geçerli olacaktır. 19 Şubat 2018 itibariyle kurumsal faturalı aboneler için aşağıdaki Pass paketleri geçerli olacaktır. Pass paketleri, uygulamalar kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini

Detaylı