Vodafone Akıllı Bas Konuş SATIŞ ARGÜMANLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Vodafone Akıllı Bas Konuş SATIŞ ARGÜMANLARI"

Transkript

1 Vodafone Akıllı Bas Konuş SATIŞ ARGÜMANLARI

2 VABK Satışı Yapılabilecek SEKTÖRLER TAKSİ KURYE TAŞIMACILIK ÜRETİM TESİSLERİ LOKAL TAŞIMACILIK TEMİZLİK HAFRİYAT AVM GÜVENLİK OTEL TURİZM FİRMALARI DERNEK ZİNCİR MAĞAZALAR NAKLİYE SPOR MERKEZLERİ PERSONEL SERVİSLERİ BELEDİYE GECE KULÜPLERİ

3 TAKSİ DURAKLARI Bas Konuş Bu sektörde satışı yapacağımız doğru kişiler DURAK SAHİPLERİDİR. Mesajlaşa Durak sahipleri karar verici kişilerdir. VABK satışında görüşmesinin birinci aşaması gerçek ihtiyaç sahipleri ile yapılır. İhtiyaç sahipleri ürünü kullanacak olan kişilerdir ve karar verici kişiyi etkileyecek kilit noktası onlardır. -Profesyonel hizmet -Son teknoloji ile çalışan bir durak Daha çok müşteri

4 TAKSİ DURAKLARI Durak sahibi, konum servisini kullanarak, şoförlerinin nerede olduğunu bilir ve müşterinin lokasyonuna göre daha KOLAY ve HIZLI iş paslayabilir. DOĞRU TAKSİ DOĞRU NOKTAYA YÖNLENDİRİLİR. Müşteriye daha hızlı hizmet verileceğinden,durağın tercih edilebilirliği artar. Şoförlerin tüm anonsları kayıt altında olacağından, anonsu duymamak ya da kaçırmak gibi bir durum söz konusu olmaz. Durak sahibi, web ekranından araçları anlık takip edebilir. Durakta bulunan TV ye aktarılarak büyük ekranda daha kolay izleyebilir. Durak dışındayken telefon üzerinden de konum takibi sağlanabilir. Şoförler özel telefonlarını bas konuş için kullanmak istemeyebilir. Bu yüzden (cihaz aracın demirbaşı olabilir fikri ile) durak ya da araç sahibi cihazlı satışa yönlendirilmelidir.

5 LOKAL TAŞIMACILIK Bas Konuş Mesajlaşa İlçelerde ya da kısa mesafede iller arası yolcu taşımacılığı yapan firmalar VABK kullanımı yapabilirler. Taksi duraklarında olduğu gibi bu sektörde de durak ya da kooperatif başkanları karar verici kişiler olacaktır. Lokal taşımacılık sektörünü kırsal kesim ve şehir merkezi olarak iki ayrı şekilde değerlendirilebilir.

6 LOKAL TAŞIMACILIK KIRSAL KESİM ŞEHİR MERKEZİ Özellikle kırsal bölgelerde, yol üzerindeki duraklardan yolcu alınmaktadır. VABK ile bekleyen müşteri rakipten önce araca ya da durağa bildirilebilir. Yol yapımı, hava şartları, kaza gibi durumlar diğer araçlara ve durağa daha hızlı iletilebilir. Uzun yolda güvenlik sağlanması ve ceza kesilmemesi için, kulaklık ile görüşme sağlanabilir. Olası bir kaza anında, jandarmanın gelmesi beklenmeden kaza fotoğrafları durak ile VABK üzerinden paylaşılır. Ve tüm görüşme ve dökümanlar kayıt altında tutulur. Özellikle İstanbul da dolmuşlar 24 saat çalışıyor. Yolcu sayısına göre sefere başlandığında VABK ile duraktan çıkış bildirimi yapılabilir. Dolmuş hatlarında bulunan kahyalar özellikle gelen giden araç başına ücret aldıklarından VABK anonsu ile kayıt altında olan anoslarla takip sağlayabilirler. Kırsal kesimde belirttiğimiz yol durumu ve kaza bildirimleri için VABK kullanımı, merkezlerde de uygundur. Ayrıca şehir içinde polis kontrolü daha fazla olduğundan kulaklık kullanımı tercih sebebi olabilir.

7 PERSONEL SERVİSLERİ Araçları organize eden görevliler araç başında olmadan, VABK üzerinden iletişimi sağlayabilirler. Bir araç başında sadece o grubu koordine edebilir fakat VABK kullanımı ile tüm gruplara ulaşabilir. Servis başlangıç bitiş saatleri raporlanabilir. Böylece personel alımı ve bırakma saatleri merkez tarafından takip edilebilir. Kulaklıkla görüşme özelliği ile ulaşım sektöründe belirtildiği gibi trafik cezası, can güvenliği gibi durumlara olumlu etkiye sahiptir.

8 DENİZ TAŞIMACILIĞI Boğaz tur tekneleri aralarındaki iletişim için VABK kullanabilir. Deniz taksileri VABK ile telsizden daha fazla verimi daha uygun fiyata alabilirler.

9 KURYE TAŞIMACILIK Görevli adres ve lokasyon bildirimlerini daha kısa sürede ve hızlı şekilde merkez ile paylaşılabilir. Lokasyon bilgilerini sesli anonsla ile kuryelere daha hızlı iletilir. Teslimat bilgilerini VABK üzerinden paylaşır ve takip yapılır. Kurye sistemi ile Bas Konuş sistemi entegre çalışır. ilgili kuryeye teslimat bilgileri iş emri olarak atanır ve interaktif olarak cevap alınır. Böylelikle iş takibi ve yönetimi kolaylıkla yapılır.

10 GECE KULÜPLERİ Gece Kulüpleri genellikle yüzölçümü olarak küçük, kalabalık ve gürültünün fazla olduğu mekanlardır, iletişim için ses kalitesi önemlidir. Bu sektör için kulaklıkla kullanım ön planda sunulabilir. Güvenlik görevlileri ile güvenlik kamera sistemi odasında bulunan ilgili kişiler; gürültülü ortamda sesi kesmek ve kolay iletişime geçmek için kulaklık ile KOLAY ve HIZLI iletişim kurabilir ve herhangi müdahale gerektiren durumda hızlı ve etkili olur. VABK satışını gerçekleştirmek için daha önce de belirtildiği gibi, ihtiyaç sahibi ile görüşmek önemlidir ve ihtiyaç sahibi girişimci olmalıdır.

11 ÜRETİM TESİSLERİ Üretim tesisleri ile şirketler bir arada hizmet verdiği için çalışanlar arasında hızlı ve etkin iletişim, üretimi etkileyecektir. Yüzölçümü olarak geniş alana sahip oldukları için, kesintisiz ve kaliteli bir iletişime gerek duyulabilir. Masaüstü uygulaması sayesinde, PC başında çalışan bir personel raporlama, ürün takibi gibi diğer işleri ile ilgilenirken, VABK üzerinden ekip iletişimini de sağlar. Kulaklık özelliği ile üretim tesislerindeki makine gürültülerinden etkilenmemiş olurlar. Telsiz kullanan firmalar için yeni telefon ve hat alımı maliyet açısından olumsuz etkileyebilir bu durumda teknoloji ile ilgilenen girişimci kişi ile görüşmek faydalı olacaktır.

12 HAFRİYAT İnşaat, kazı çalışmaları gerçekleştirdikleri için gürültülü ortamda iletişimde güçlük çekilebilir, kulaklık özelliği kolaylık sağlar. Hafriyat çalışanları sefer sayısı ile ücretlendirildikleri için yol kontrolünde diğer ekiplerle kolay iletişime geçerek zamandan tasarruf edebilirler. İletişim için bir GSM hattı alma kararları var ise, VABK ücretleri ses tarifelerine göre daha uygundur. Ayrıca görüşmelerin kayıt altında olması, kurumsal mesajlaşma ve dosya gönderim özellikleri ile tercih sebebi olabilir.

13 SPOR MERKEZLERİ Büyük spor merkezlerinde havuz, tenis sahası gibi iç ve dış mekanlarda farklı alanlara sahip spor komplekslerinde iletişim VABK ile daha hızlı ve kolay sağlanır. Müşterileri spor esnasında rahatsız etmeden, kulaklık ile görüşme sağlanır. Herhangi bir spor yaralanmasında anlık müdahale için ilgili birime hızlı bir şekilde bilgi verilir. Ayrıca VABK kullanımı merkeze kurumsallık ve görsel iyileştirme sağlar.

14 ZİNCİR MAĞAZALAR & AVM Büyük alanlar üzerine kurulu olan mağazalarda telsiz telefonlarda çekim sorunu yaşanabiliyor. VABK ile kesintisiz iletişim sağlanarak bu sorun çözülebilir. Dağıtım ve sevkiyat konusunda, teslimat bilgisi gerekirse dosya paylaşımı yapılabilir. Örneğin; Metro C&C firmaya özel sipariş ve teslimat süreci yürütüyor. Ürünün teslimat bilgisi VABK üzerinden merkeze bildirilir. Marketlerde sesli anonslar yapılıyor ve personel anonsları müşteriyi rahatsız edici olabiliyor. Personel anonsları VABK üzerinden kulaklık ile yapılabilir. Teknolojik ürün teslimatı ve montajında, saha çalışanı merkeze teslim edildi bilgisini verir ve tüm görüşmeler kayıt altında olacağından VABK raporlama niteliğini taşır. Ürünler hakkındaki değişiklikler olası bir fiyat güncellemesi VABK üzerinden personele duyurulur. Şubeler arası iletişim kolaylaşır.

15 BELEDİYELER Park Bahçeleri, Fen İşleri, Zabıta bölümleri için VABK sunulabilir. Sevkiyat durumu uygulama üzerinden takip edilebilir. Çevre düzenlemesi gibi proje sonuçlarının fotoğrafları anlık olarak grup ile paylaşılabilir. Belediyeler taşeron firmalarla anlaşıyorlar, şartnameye VABK kullanımı konulabilir.

16 DERNEKLER Büyük yardım dernekleri, yardımları ilgili yere ulaştırdığında anons ile bilgi verebilir. Yardımın eksiksiz ulaştığına dair raporlama olarak uygulama kullanılabilir. Operasyonu yöneten kişi tüm araçların çıkışını ve teslimat sürelerini takip edebilir. Fotoğraf paylaşımı ile tamamlanan operasyon görüntülerini tüm grup ile anında paylaşabilirler.

17 HAYVANAT BAHÇELERİ Hayvanat bahçelerinde güvenlik, koruyucu ve bakıcılar için hızlı ve güvenli iletişim yolu olarak sunulabilir. Her cins hayvan için ayrı ayrı bakıcılar vardır ve kontrol durumlarını uygulama üzerinden raporlayabilir.

18 TURİZM FİRMALARI Yurtiçi Turizm Firmaları Turizm firmaları her otel ya da tatil köyünde kendi personellerini görevlendirir. Turların otele giriş çıkışları uygulama üzerinden merkeze bildirilir. Firma saha çalışanlarına yeni planlanan tur bilgilerini yerini ve zamanını duyurabilir. Hazırlanan bir tur dökümanı ya da tatil paketi VABK üzerinden grup ile paylaşılabilir. Ofiste toplanmaya gerek kalmadan saha ekibinin bilgisi olur ve zamandan tasarruf edilir. Satışa hızla başlanabilir. Yurtdışı Turizm Firmaları Yurtdışında WIFI kullanım özelliği vurgulanmalıdır. Umreye müşteri götüren turizm şirketleri kafilesindeki her kişiye bir cihaz temin edebilir. Tur başında teslim eder ve sonunda alır. Böylece firma müşterisinin takibini daha sık yapabilir ve güvenliğini sağlayabilir. Müşteri anlık talep ve sorularını VABK üzerinden firmaya iletir. Müşteri ücretsiz iletişim sağlayacağından tercih sebebi artacaktır.

19 DİĞER SEKTÖRLER OTELLER Bas Konuş Otel personellerine iş emri girmeye gerek kalmadan, daha hızlı şekilde VABK üzerinden rutin iş bildirimleri yapılabilir. Oteller misafirlerin konforunu sağlamak durumunda olduklarından rahatsız etmeden sessiz bir ortamda housekeeping görevlileri kulaklık ile görüşme yapabilir, anlık SMS ile kayıt altında bildirimler yapabilirler. GÜVENLİK Mesajlaşa Bilinen tüm VABK avantajları dışında güvenlik sektörü için önemli bir argüman ; Vardiya başlangıç bitiş zamanlarını VABK üzerinden bildirirler ve tüm bildirimler kayıt altında olur.

20 SEKTÖR BAĞIMSIZ SATIŞ ARGÜMANLARI VABK satışı için bir Vodafone hattı şarttır. Vodafone hattını yeni tesis olarak temin edebileceğimiz gibi müşterinin numarasını taşıma yoluyla uygulamamız ile tanıştırabiliriz. Böylece numarası değişmez ve iş çevresi ile iletişim sorunu olmaz. Wifi kullanımı çoğu sektör için önemli bir nokta. Birçok firma ya da merkezde kablosuz internet kullanılıyor. Bu özellik kesinlikle sunulmalıdır. *VABK ürünü aboneliği için mutlaka bir Vodafone hattı gereklidir. İlk kurulum Wifi üzerinden değil, mobil internet üzerinden yapılacaktır.

21 WHATSAPP & VABK Vodafone Akıllı Bas Konuş uygulaması üzerinden SMS gönderimi alanı Whatsapp kullanımına benzetilebilir. Kullanımı benzetilse de VABK tanıtımında sadece Whatsapp gibi ifadesi yetersiz kalacaktır. Bu yüzden kelimeler özenle seçilerek anlatılmalıdır. VABK üzerindeki tüm yazışmalar kayıt altında tutulmaktadır. Whatsapp uygulamasında raporlama yoktur. Kurumsal bir mesajlaşma platformudur. Tüm bilgiler şifreli olarak saklanır. Metin dışında resim, video ve dosya paylaşımı yapılmaktadır. Şirket çalışanları döküman paylaşımı yapabilir. Anlık konum ve lokasyon bilgileri paylaşılır. VABK kurumsal ihtiyaçlara göre donatılmıştır. İş yönetimi ve denetlemeye %100 uygundur. Mesajlaşa

22 UNUTMAYIN! Vodafone Akıllı Bas Konuş uygulamasını iyi biliyor ve aktif kullanıyor olmak, müşteride de etkili bir algı yaratacaktır. Bu sebeple ekip arkadaşlarınız ile gün içerisinde anons yapmak hem ürünü iyi tanımanızda, hem de müşterilere kullanım kolaylığını göstermenizde büyük rol oynar.

23 Ödüllerimiz Biotekno, bugüne kadar geliştirmiş olduğu ürünler ve hizmetlerde göstermiş olduğu performansın sonucu olarak, Türkiye de ve Dünya da birçok ödül kazanarak başarısını tescillemiştir. InterproMedya Bilişim500 Ödüllerinde : 2007 "2006 yılında En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2008 Son Üç Yılın En İyi Performans Gösteren Bilişim Şirketi Ödülü 2008 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2009 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2010 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2011 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2012 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2012 Son Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2013 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2013 Son 3 Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2014 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü Capital Dergisi : 2012 İstanbul sıralamasında 308, Türkiye sıralamasında 551. sırada Deloitte Technology Fast Ödüllerinde : 2009 "Teknoloji Fast 50 Türkiye-Winner & Birincisi" Ödülü 2009 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)- Birincisi" Ödülü 2010 "Teknoloji Fast 50 Türkiye - Winner 2010 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)- Dördüncüsü" Ödülü 2013 "Teknoloji Fast 50 Türkiye - Winner" 2013 "Teknoloji Fast 50 Türkiye "Big Star" - Üçüncüsü" Ödülü 2014 "Teknoloji Fast 50 Türkiye - Winner«2014 "Teknoloji Fast 50 Türkiye "Big Star - Birincisi" Ödülü 2014 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)" Ödülü Fortune 500 : 2012 Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 426. sırada 2013 Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 299. sırada

24 Teşekkürler Bizi takip edin

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Bizi Tercih Edenler Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Çözümler Mağazacılıktan güvenliğe, kuryeden inşaata, üretim tesislerinden taksilere kadar birçok sektörün ihtiyacını

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri, firmaların müşterilerini daha yakından tanımaları, analizler doğrultusunda hedef kitlelerine doğru hizmetleri sunabilmeleri

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Bizi Tercih Edenler Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Çözümler Mağazacılıktan güvenliğe, kuryeden inşaata, üretim tesislerinden taksilere

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Kurumsal Haberleşme Platformu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri

Akıllı Bas Konuş. Kurumsal Haberleşme Platformu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Akıllı Bas Konuş Kurumsal Haberleşme Platformu Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş, Sesli Haberleşme, Gelişmiş Mesajlaşma, Konum

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

MailtoSMS. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. powered by Biotekno

MailtoSMS. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım.  powered by Biotekno MailtoSMS Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım MailtoSMS Sadece E-mail gönderebilen ticari yazılımların, gönderdiği mail içeriklerini SMS olarak iletmek MailtoSMS çözümü ile mümkün hale gelmektedir.

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri

Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Akıllı Bas Konuş VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş, tek tuşla bir veya birden

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması Savox BTR-155 Nedir? Savox BTR-155 cihazı, Savox markası tarafından üretilen, Bluetooth özelliği ile telefonlara

Detaylı

JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Turkcell Avea

JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Turkcell Avea JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Ücretlendirme Ön Ödemeli Toplu SMS Paketleri Ön Ödemeli Toplu SMS Paket Tutarları Ön Ödemeli Toplu SMS Paket Tutarları SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil - Yıllık)

Detaylı

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Nedir? Müşterilerinizi daha yakından tanımanızı, analizler doğrultusunda doğru müşterilere doğru hizmetleri sunulmasını, şirket

Detaylı

JetSMS Direct Çözümü

JetSMS Direct Çözümü JetSMS Direct Çözümü Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS Direct Nedir? JetSMS Direct gelişkin özellikleri ile güvenilir ve stabil çözümler sağlar JetSMS Direct son derece kapsamlı bir SMS yönetim

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri

Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Akıllı Bas Konuş VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş, Sesli Haberleşme, Gelişmiş

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Bizi Tercih Edenler Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Çözümler Mağazacılıktan güvenliğe, kuryeden inşaata, üretim tesislerinden ulaşım sektörüne

Detaylı

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu

İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu İnteraktif SMS Nedir? İlk SMS in müşteri tarafından firmaya gönderilmesiyle başlayan ve firma tarafından otomatik olarak geri bir cevap SMS i gönderilerek tamamlanan SMS

Detaylı

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler

Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler Vodafone Mobil Form ile Çözümler Turizmden güvenliğe, lojistikten inşaata, FMCG sektöründen hizmet sektörüne kadar birçok sektörün ihtiyacını karşılayan Vodafone Mobil

Detaylı

Toplu Arama Çözümleri. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım

Toplu Arama Çözümleri. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu Arama Çözümleri Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu Arama Çözümleri Digitone, içeriğini ve süresini sizin belirlediğiniz bir ses kaydının belirttiğiniz sabit veya cep telefonlarına, istediğiniz

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

Sorgulama Servisleri. powered by Biotekno

Sorgulama Servisleri.  powered by Biotekno Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri Nedir? Müşterilerinizi daha yakından tanımanızı, analizler doğrultusunda doğru müşterilere doğru hizmetleri sunulmasını, şirket güvenlik önlemlerini arttırıcı

Detaylı

Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi

Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi PlaceCam Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi 2014 Telif Hakkı: Bu doküman kısmın veya tamamen kopyalanamaz. İçindeki fikirler ve iş modeli paylaşılamaz. İletişim: Bilgin Yazar, bilginyazar@etgigrup.com,

Detaylı

AVM ve mağazalar için

AVM ve mağazalar için AVM ve mağazalar için Akıllı telefonların kullanım oranı her geçen gün hızla artıyor. Buna paralel olarak işletmelerin tüketiciye ulaştırmak istedikleri mesajları için de yeni bir kanal şekillenerek yaygınlaşıyor.

Detaylı

Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi

Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi Toplu SMS Hizmeti JetSMS, kurumların SMS tabanlı, mobil çözüm ihtiyaçlarını "En Hızlı, En Kolay, En Güvenilir" şekilde karşılayan toplam mobil çözüm platformudur.

Detaylı

Uzaktan Eğitim Sistemi

Uzaktan Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sistemi METOT EĞİTİM LTD.ŞTİ. / CAMPUSIUMPRO / LMS TEKNİK ÖZELLİKLERİ Sayfa 1 CampusiumPro Nedir? CampusiumPro 7/24 eğitimlerinizi organize etmenizi sağlayan, sadece kurumunuza ait, internet

Detaylı

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin SharePoint 2016 neler getiriyor? Herhangi bir cihazdan basit bir şekilde veri paylaşımı yapabilir. Modern ekip siteleri, yayınlama

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

Mobilişim Ltd. Hakkında...

Mobilişim Ltd. Hakkında... Mobilişim Ltd. Hakkında... Türkiye piyasasında genç, dinamik, ciddi ve lider bir Mobil iletişim firmasıyız. 2004 yılından bu yana sizlerle birlikte gelişiyor ve büyüyoruz. "Amacımız Türkiye'de Mobil iletişimi

Detaylı

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. www.jetsms.net. powered by Biotekno

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. www.jetsms.net. powered by Biotekno Çözüm Kataloğu Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu SMS Toplu SMS, kurumlar için geleneksel iletişim yöntemleriyle karşılaştırıldığında hızlı, ekonomik, etkili ve güvenilir bir iletişim ortamı

Detaylı

H.OĞUZ AYDIN: CAR DVR kaza esnasında - güç kesintisi olsa bile - 20 saniye daha kayıt yapabilmektedir.

H.OĞUZ AYDIN: CAR DVR kaza esnasında - güç kesintisi olsa bile - 20 saniye daha kayıt yapabilmektedir. H.HÜSEYİN YAYLA Türkiye Otomotiv Sektöründe çığır açabilecek bir projeyi ülkemize getirmek üzere olan H.Oğuz Aydın ile birlikteyiz. Oğuz Bey ile Türkiye nin otomotiv pazarındaki gelişmelerine paralel olarak

Detaylı

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir?

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCELL, velilerin belirlediği mesafe doğrultusunda, okul servis aracının geldiğini, veli telefonlarına sesli arama ile haber veren, öğrencilerin

Detaylı

Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu 1- Biotekno Hakkında... 2 2- Kullanıcı Bilgileri... 3 3- Uygulamanın İndirilmesi... 3 4- Ayarlar... 5 5- SMS Gönderimi... 5 6- Raporlar... 10 7- SMS Kişiselleştirme...

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Leader in Safe City Technologies Ekin Safe Traffic, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak şehrin tüm trafik sistemlerini

Detaylı

İŞLERİNİZE AKILCI ÇÖZÜMLER HEAR N WALK. Görme Engelliler İçin Akıllı Yönlendirme Sistemi

İŞLERİNİZE AKILCI ÇÖZÜMLER HEAR N WALK. Görme Engelliler İçin Akıllı Yönlendirme Sistemi İŞLERİNİZE AKILCI ÇÖZÜMLER HEAR N WALK Görme Engelliler İçin Akıllı Yönlendirme Sistemi Akıllı telefonların kullanım oranı her geçen gün hızla artıyor. Buna paralel olarak işletmelerin tüketiciye ulaştırmak

Detaylı

Uzaktan Eğitim Sistemi

Uzaktan Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sistemi Campusium Nedir? Campusium 7/24 eğitimlerinizi organize etmenizi sağlayan, sadece kurumunuza ait, internet tabanlı bir yazılımdır. Neler Yapabilirsiniz? Canlı Dersler Sanal sınıflar

Detaylı

SANAL SANTRAL HİZMETİ.

SANAL SANTRAL HİZMETİ. SANAL SANTRAL HİZMETİ 11:29 18/08/12 11:29 18/08/12 BULUT SANTRAL (SANAL SANTRAL) NEDİR? Bulut Santral (Sanal Santral), eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini alan, bulut teknolojisiyle internet

Detaylı

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. www.jetsms.net. powered by Biotekno

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. www.jetsms.net. powered by Biotekno Çözüm Kataloğu Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu SMS Toplu SMS, kurumlar için geleneksel iletişim yöntemleriyle karşılaştırıldığında hızlı, ekonomik, etkili ve güvenilir bir iletişim ortamı

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ HİZMETLERİMİZ KURUMSAL SES HİZMETİ Verimor Telekom un ses hizmetleriyle en basit yapılardan en kompleks yapılara kadar, firmanız için en uygun ses çözümünü alarak şehiriçi, şehirlerarası, gsm ve milletlerarası

Detaylı

Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014

Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014 Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014 OTOMOTİV SEKTÖRÜ Satışlarınızı ve karlılığınızı arttıracak kampanyaları hedef kitlenize toplu SMS ile duyurabilirsiniz, Müşterilerinizi özel günlerini, doğum günlerinin,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam br ngo ÖZGÜR KAMU br ngo ÖZGÜR KAMU HAKKIMIZDA Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne kavuştu. Fatura korkusu ve mesafe sınırı olmadan dünyanın bir ucundan başka bir

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Evinizi Dünyaya Bağlayın! www.onaybilisim.com SİTE HİZMET ALIŞVERİŞ DUYURULAR İNTERAKTİF KAMERA

Evinizi Dünyaya Bağlayın! www.onaybilisim.com SİTE HİZMET ALIŞVERİŞ DUYURULAR İNTERAKTİF KAMERA Evinizi Dünyaya Bağlayın! HİZMET ALIŞVERİŞ DUYURULAR İNTERAKTİF KAMERA SİTE www.onaybilisim.com Temizlik Evin belli bir kısmının yada hepsinin temizlenmesi için talepte bulunulmasını sağlar. Ütü Evde biriken

Detaylı

Araç Takip Sistemi DIT Paket

Araç Takip Sistemi DIT Paket Araç Takip Sistemi DIT Paket FiloWay Araç Takip Sistemleri, sürekli gelişen teknolojiyi, rekabetçi fiyat ve eksiksiz destek hizmeti ile sunmaktadır. FiloWay in sunduğu en önemli maliyet avantajı entegre

Detaylı

İletişimin Yeni Yolu

İletişimin Yeni Yolu Referanslar İletişimin Yeni Yolu Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT - Gelişen dünyada sabit hatlar iletişim azalmaktadır. GSM altyapısı ile iletişim azalmaktadır. İnternet üzerinden sağlanan iletişim

Detaylı

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Turizm İşletmeciği 1. sınıf 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Otomasyon Nedir? Otomasyon, bir işin insan ile makine arasında paylaşılmasıdır. Toplam işin paylaşım yüzdesi otomasyonun

Detaylı

Şehir KART Çözümleri

Şehir KART Çözümleri Şehir KART Çözümleri ŞEHİR KART HİZMETLERİ Amaç; Belediyenin Hizmet Alanı içerisindeki tahsilat ve ödeme noktalarına, Perakende hizmetlerinin alındığı Alışveriş yerlerine, ŞEHİR KART larını kullanan kentlilere

Detaylı

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Kapsül Grup A.Ş. internet üzerinden yayın yapan Kapsül Tv isimli web tv ile çalışma hayatına başlamıştır. Uzmanların videolu anlatımları ile sağlık konusunda halkı bilgilendirmeyi

Detaylı

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu Powered by MyBilet Online yayın nedir? MyStreamTurkey teknolojisi ile, firmanız tarafından uygun bulunulan görsel içerik ile, ekibimiz tarafından firmanızın veya

Detaylı

BÖLÜM 2. Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği. Doç. Dr. Serkan ADA

BÖLÜM 2. Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği. Doç. Dr. Serkan ADA BÖLÜM 2 Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği Doç. Dr. Serkan ADA İş Süreçleri - 1 İş süreçleri, bir ürün yada hizmet üretmek için gerekli olan faaliyetlerin bir derlemesidir. İşletme performansı

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

Operasyon Yönetim Sistemi. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Operasyon Yönetim Sistemi. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Operasyon Yönetim Sistemi Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi 1.ADIM ÇAĞRI KAYIT YÖNETİMİ ISO 10002 Müşteri Memnuyeti Yönetim Sisteminin Uygulanması Çağrı Kayıt Yönetimi Müşteri talep

Detaylı

ARTIK EKİPLERİNİZLE. SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA

ARTIK EKİPLERİNİZLE. SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA ARTIK EKİPLERİNİZLE İ İ İ HABERLEŞME SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA GELİŞMİŞ BİR ŞEKİLDE... Teksernet, geleneksel telsiz sistem ihtiyaçlarını karşılayan ve üzerine eklediği multimedya özellikleri

Detaylı

Hootsuite Tanıtım Sunumu. Hoşgeldiniz

Hootsuite Tanıtım Sunumu. Hoşgeldiniz Hootsuite Tanıtım Sunumu Hoşgeldiniz Hootsuite Nedir? Hootsuite, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya yönetim platformudur Hootsuite ile tüm sosyal medya hesaplarınızı tek bir merkezden kolayca yönetebilirsiniz

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi 1 / Slayt Adedi Türkiye 35 milyon internet kullanıcısı ile, Avrupa daki en büyük beşinci, dünyadaki en büyük 13. internet toplumunu temsil ediyor. Türkiye de 9 milyon online alışveriş kullanıcısı varken,

Detaylı

Güvenli Doküman Senkronizasyonu

Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyon sistemi, hızlı ve güvenli kurumsal doküman paylaşım ve senkronizasyon uygulamasıdır. GDS ne sağlar?» Kurumsal hafıza oluşturulmasını sağlar,»

Detaylı

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ Mobil pazarlama nedir? Mobil pazarlama, tüke4cide sa7n alma isteği yaratma amacıyla, mobil mecra üzerinden ve/ veya mobil ürünler kullanılarak yapılan faaliyetler olarak tanımlanmaktadır. Bir başka ifadeyle;

Detaylı

GADEM AÇILIŞ. Meclis üyelerimizin vermiş olduğu soru önergesi ile GADEM in temeli atılmıştır.

GADEM AÇILIŞ. Meclis üyelerimizin vermiş olduğu soru önergesi ile GADEM in temeli atılmıştır. KONU BAŞLIKLARIMIZ GADEM Açılış Misyonumuz Hedef kitlemiz İşleyişimiz İşbirliği yaptığımız kurumlar Mobil Ekip Uygulamamız Bütünşehir Sistemi Etkinliklerimiz Ödül Sistemimiz Danışan İstatistiklerimiz GADEM

Detaylı