2' Teklif edilen mala ili5kin olarak teknik gartnamede yer alan her bir maddeye cevap verilecek

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2' Teklif edilen mala ili5kin olarak teknik gartnamede yer alan her bir maddeye cevap verilecek"

Transkript

1 GENEL nururulrn Beytepe KampUsi.i Rektdrlrlk Binasr 5. Katta bulunan BilimselAragtrrmalar Birimine teslim edilecektir. 2' Teklif edilen mala ili5kin olarak teknik gartnamede yer alan her bir maddeye cevap verilecek gekilde "Teknik $artnameye Cevaplar" dokumanr ve teknik doki.iman veya kataloglar teklif ekinde sunulacaktrr. 3- Teklifler $artname ekindeki genel htikiimlere gore verilecektir. Bu hi.iktimlere uymayan teklifler delerlendirme drgr brrakrlacaktrr.

2 T.C. HACETTEPE UNiVERSiTESi NCXToNIUGU Bil imsel Aragtrrma Projeleri Koordinasyon Birimi Koord inatrirl tig iine YUrUtUcus[r bulundu$um Sa$hk t Yagll Bireyler Qahgmasr" baglrklr proje gere$ini arz ederim. SBA nolu ve "Alzheimer Tipi Demans ve Hafif Biligsel Bozukluk Hastalarr ile igin Oyun TUrU Bilgisayar Destekli Biligsel Egzersiz Programl (OEtEP) Getigtirme kapsamtnda aga$rdaki satrnalma/harcama iglemlerinin gergeklegtirilmesi hususunda Mf Prof.Dr. BANU CANGOZ EDEB YAT FAKULTES Genel Satrn Alma Talebi MIKTAR BIRIMI SIRANO MAIZEME 1 15 Adet Oyun Yazrhmrnrn Sisteme Entegresyonunu (., 5 Adet 1 Adet Oyun Yazlhmrnrn Sisteme Entegresyonunu ve gartnamede belirtilen diger yazthmlarrn saglanmasr. )

3 HAcETTEPE Uruivrnsirrsi "A[zHEIMER ripi oeurrus vr nrrir eiilgsrl BozUKLUK HAsrAlARt iu sn6uru vngu einrvu=n igilrt oyun runu eileisayar DEsrErli eiilgsrl eezensiz programt(obep)erilgrinur CALtgMlAst" HA-BAB Proje No: SBA,2O1S-SSBL) yaztltm sisrevi niznnrr AL MI TEKNiK $ARTTNAMESi L. inru roruusu igr iilgriru ailailen ve KApsAM r.r. igin Tanrmr Hacettepe Universitesi Psikoloji Boliimii'nde si.lrdilri.ilmekte olan ve NL,q-gRg tarafrndan desteklenen Alzheimer Tipi Demans ve Hafif Biligsel Bozukluk Hastalarr ile Saghkh Yagh Bireyler igin Oyun TUrii Bilgisayar Destekli Biligsel Egzersiz Programr (OBEP) Geligtirme Qahgmasr (Proje No: SBA li381) kapsamtnda gelistirilen bilgisayar programrnrn yazrlrm sisteminin sa$lanmar;r igidir igin Siiresi Yazrhmlar tarihine kadar teslim edilecektir Terimler DSB: Daha sonra belirlenecek Proie Ekibi: AlzheimerTipi Demans Ve Hafif Biligsel Bozukluk Hastalarr ile Saghkh Yagh Bireyler igirn Oyun Tiirii Bilgisayar Destekli Biligsel Egzersiz programr Geligtirme Ekibi Yiiklenici: igi alan istekli 1.4. Kapsam HU-BAB taraftndan desteklenen Alzheimer Tipi Demans ve Hafif Biligsel Bozukluk Hastalarr ile Saflrkh Vagll Bireyler igin Oyun Ttirii Bilgisayar Destekli Biligsel EgzersizProgramr (OBEP) Geligtirme Qahgmasl (proje No: SBA / kapsamrnda 1. Ve 2, Hizmet Paketlerinde igerik ve yonergeleri belirlenmig olan testlere ili5kin programtn yaztllmt, analizi, yedeklenmesive raporlama sisteminin saflanrnastdrr. Yazrhm sistr-.mi, 15 adet oyun yaztltmt ve bu oyunlann test olarak uygulanmasr, kullanrcr kayrtlilnnrn olugturulma:;r, sesli yonergelerin sunulmast, sonuglarrn yedeklenmesi, aktarrlmasr ve analizi gibi iglevleri yerine getiren yazrhmlardan olusmaktadrr. Oyun yazrhmlan gorseltasanm ve kullanrm deneyimi agrsrndan projenin daha onceki adlmlarlnda haztrlanm15 olan arayiiz prototip yazrlrmlarr ozelliklerine sahip olacaktrr. Projenin daha onceki adtmlartnda hazrrlanmrg olan arayiiz prototip yazrlrmlarr agafirdaki gibidir: 2. TEMiN EDILECEK yazthmlara ir.igxirrr GENEI HUsusLAR 2.1. Yaztltmlara, yaztllm igeriklerine, yonergelere, gdrsel igeriklere ve igitsel igeriklere ait gereksinimler yaztltm geligtirme stireci sonuna kadar deiigebilecek ya <1a gi.incellenebilecektir. Yiiklenici firma defigik zamanlarda iletilecek her bir gereksinim degigiklifiini bildirim tarihirri takiben 1 ay igerisinde yazrltmlara yansrtacak ve yeni sliriim sunacaktrr Yaztltmlar full hd dokunmatik ekranh gevrilebilir laptop pc'de, MS Winclows 10 igletim sistr:mi lizerinde gahgtlrrla bilir olacaktlr.

4 2.3. Aksi belirtilmedikge yazrhmlarda kullanrlacak ti.im gdrseller yi.iklenici firma tarafrndan sailanacaktrr Aksi belirtilmedikge yazrltmlarda kullanrlacak tijm sesler ve seslendirmeler yiiklenici firma tarafrndan sailanacaktlr Aksi belirtilmedikge ti.im oyunlarr agrklayan sesli yonergeler bulunacaktrr Aksi belirtilmedikge ti.im oyunlarrn deneme seviyeleri bulunacaktrr Her bir oyunun yeniden baglattlmasr ve kapatrlmasrnr sa$layan kontroller bulunacaktrr, 2.8. Her oyun yazlltmr igin proje ekibinin belirleyecefii parametreler kaydedilecektir Aksi belirtilmedikge her bir gorev igin dogru tepki, yanhg tepki ve toplam tepki miktarlarr kaydedilecektir Aksi belirtilmedikge biittin oyun arka planlarr gri renkli olacaktrr, Aksi belirtilmedikge sorulartn iizerine yazrlacalr zemin beyaz renk olacaktrr Aksi belirtilmedikge Evet - Hayrr gibi tepki butonlarr ti.im gorevler igin standart biiyiikltik, renk ve gekilde olacaktrr Ttim ahgtrrmah gorevlerde ALIST RMA ve TEST ibaresi bulunacaktrr. 2.t4."Kapat" ve "Yeniden Baglat" ikonlarr uzun slire basrlrtutulduktan sonra aktif hale gelecektir "Yeniden BaSlat" tugu sadece bulundu$u ahgtrrma veya test diizeyi kayrtlarrnr silecektir Tiim gorevlerde yonergeler hem yazrh hem de sesli olarak sunulacaktrr. ilgili seslendirmeler yilklenici firrna tarafrnda n yaprlacaktrr. 3. TEMiN ED LECEK OYUN YAZITIMTARI 3,1. Dikkat 1 - Segici Dikkat Gdrevi yazrhmr Oyunu agrklayan yazrlr yonerge bulunacaktrr. 3.t.2. 8 y6nu temsil edecek etkilegim kontrolu bulunacaktrr Etkile5im kontrolti etkilegimin gergeklegtifiini belirtecek sesleri grkarabilecektir Yon belirten parmak resimleri beyaz renkte olacaktrr Uyaranlar rasgele ayarlanacaktrr Her bir trklamadan sonra soru defiigecektir. 3,L.7. Bir diizeye ait tiim uyaran gdrseller o diizey oynanrrken ekranda yer alacaktrr Kullantctntn cevap vermesi gereken yonii belirten el igareti rji$er el igaretlerine gore daha belirgin olacak ve etrafrnda bir gergeve bulunacaktrr Dtizeyler araslnda gegig kullanrcrya yansrtrlmadan otomatik olarak yaprlacaktrr, Her bir dtizeyde gorsel uyaran sayrsr defiigecektir. 3' Diizey L'de sadece ana ydnleri igeren 3 adet uyaran bulunacaktrr. 3.t'L0.2. Dlizey 2'de ana ve ara yonleri igeren 5 adet uyaran bulunacaktrr Dlizey 3'de ana ve ara yonleri igeren 7 adet uyaran bulunacaktrr Deneme agamasrnda her bir di.izeyden birer uygulama yaprlacak. 3.L.t2. Her bir di.izeyde birer altgtrrma olacaktrr. Her bir ahgtrrma ilgili oldugu test agamasrndan 6nce gelecektir Her uygulama giiniinde her diizey srrasryla uygulanacaktrr.

5 Tepki verildiginde ona eglik eden bir ses olacaktrr Dikkat 2 - Bdliinmiig Dikkat Gcireviyazrhmr 3,2,t. Oyunu agrklayan yazrlr yonerge bulunacaktrr. 3.2,2. Kategori temsil eden geometrik 5ekiller degigik kombinasyonlarda kullanrcrya sunulacaktrr Diizey 1 'de gekiller deiigecek, renklerle ilgili sorgu yaprlacaktrr, Diizey 2'de renkler deiigecek, gekillerle ilgiri sorgu yaprlacaktrr Diizey 3'de ig ige gekiller sunulacak, igerideki uyarrcrlarrn benzerlikleriyle ilgili sor6;u yaprlacaktrr Her bir soru ekrandaki iki adet diiime aracrhgryla yanrtlanacaktrr. 3,2.7. Her bir soruda glkacak uyaran daha onceki sorularla gekil-renk-boyut-konum olarak tamamen aynr olmamak koguluyla rasgele ayarlanacaktrr Alrgtrrma agamastnda her bir di.izeyden ikiger adet (cevaplardan biri evet, biri hayrr) olacaktrr. 3,2.9. Her bir ahgtrrma ilgili oldugu test asamasrndan 6nce gelecektir Her uygulama guniinde her diizey srraslyla uygulanacaktrr, 3.2.LL. Her bir dlizeyde 1O'ar deneme olacaktlr Dikkat 3- Siirdiiri,ilebilir Dikkat G6reviyazrhmr Oyunu agrklayan yazrlr yonerge bulunacaktrr Ekranda bir/iki/i.lc (d[izeye gdre deiigmektedir) adet gematik insan figi.irti uyaran belirecektir saniye sonunda aynt uyaran geklinden birkag tane daha ekrana gelecektir Ekrandaki uyaranlar hareketetmeye baglayacaktrr Tiim duzeylerde hareketli uyaranlar 5 saniye sonra duracaktrr Kullanrcr ekrandaki uyaranlardan birini segecektir Ekranda ilk beliren uyaran dofru yanrt, di$erleri yanhg yanrt olarak kabul edilecektir Dlizey 1'de baglangrgta 1 uyaran, toplamda 3 uyaran bulunacaktrr DUzey 2'de baglangrgta 1 uyaran, toplamda 6 uyaran bulunacaktrr, Dlizey 3'de baglangrgta 1- uyaran, toplamda g uyaran bulunaca[<trr Dtizey 4'de baglangrgta 2 uyaran, toplamda 6 uyaran bulunaca[<trr Dlizey 5'de baglangrgta 3 uyaran, toplamda g uyaran bulunacaktrr Uyaran hrzlarr 50 piksel/saniye ve L000 piksel/saniye arasrnda llalacaktrr Uyaran baglangrg konumlarr rastgele olacaktrr, Uya ra nla rr n ha reket orii nti.l le ri rasgele olaca ktt r adet allsttrma olacaktrr. Birinci ahgtrrmada 1 uyaran, ikinci alrgttrmada 2 uyaran, iigiincii altgtrrmada 3 uyaran olacaktrr. Her altgtrrma igin geldirici sayrsr 2 olacaktlr, 3,3.17. Diizey I, 2 ve 3 igin sadece dtizey L'den once birinci alr5trrma, dtizey 4'ten once ikinci altgttrma ve dlizey 5'ten once i.igtinci.i allgtrrma test agamasrndan once gelecektir Her uygulama gi.intinde her di.izey srrasryla uygulanacaktrr.

6 Uyaranlar hareket etmeden once ve durduktan sonra birbiri ilzerine bi nigmemelidi r/ort[j$memel id ir Bellek 1 - Serbest Hatrrlama ve Tanlma Gdrrevi yazrhmr 3,4.t. Oyunu aglklayan yazllr ybnerge bulunacaktrr. 3,4,2, Her bir dlizeyde ekranda bir hikaye goriinttilenecektir (].0 adet hikaye ekte sunulmugtur) Metin sesli olarak kullanrcrya dinletilecektir Metin g6rtintiilendikten en az 5OO ms sonra otomatik olarak seslendirilmeye baglanacaktrr Kullantcr dilediiizaman metni okuma iglemini "tamam" dti$mesine basarak bitirebilecektir Dinlemeden sonra strayla "serbest hatrrlatma" sorularrekranda gorilntiilenecektir. 3.4,7. Serbest hatrrlatma sorularrnda: '1" Her bir serbest hattrlatma sorusunu kullanrcr sozel olarak yanrtlayacaktrr Yanrtlar cihaza kaydedilecektir. 3.4'7'3. Kaydr ba5latrp bitirmek igin ekranda bulunacak "mikrofon" dii$mesine basrlar:aktrr Analistler igin ilgili ses dosyalarrnr dinleyip dogru/yanhg geklinde deferlend irebilecekleri ayrr bir yazrhm/mod [il hazrrlanacaktrr, Her defasrnda ekranda tek bir soru gozi.ikecektir Sorularrn srrasr her defasrnda aynr olacaktrr, Sliresrntnolmayacaktrr "Serbest hattrlatma" sorulartndan sonra "tanrma" sorularr (ekte sunulmugtur) ekr;rnda goriintiilenecektir. 3'4.8'1. Kullanrct tepkileri goktan segmeli soru formatrnda clokunarak cevaplanacafl<trr Her defasrnda ekranda tek bir soru goziikecektir Sorularrn srrasr her defasrnda aynr olacaktrr Stiresrnrrrolmayacaktrr. 3'4.9. Diizey 1 igin 5; dtizey 2 igin 5 farkh hik6ye sunulacaktrr. Hikayeler her uygulamada deiigecektir, Bu gorevde alrgtrrma olmayacaktrr. 3.4.LL. Her uygulama giintinde her diizey srrasryla uygulanacaktrr. 3.4.L2. sorular ve cevap anahtarr proje ekibi tarafrndan hazrrlanacaktrr, 3.5. Bellek 2 -YiizTanlma ve Eglegtirme Gdrevi yazthmr Oyunu agrklayan yaztlr yonerge bulunacaktrr Ekranda 4 insan (2 kadrn, 2 erkek -2 geng,2 yagh) fotofrrafr grosterilecektir, Foto$raflar notr yiiz ifadelerini igerecektir Fotograflar her defasrnda segkisiz bir srrada gerecektir Resimler tek tek gelip ekranda kalacaklardrr.

7 3'5'5' Her gorsel igin, once foto$raf sonra foto$rafa ait bilgiler teker teker dsb siire arayla gelecektir. Foto$rafa ait bilgiler (isim, meslek ve kigilik bilgisi) fotograf grktlktan sonrra diger bilgiler goriin i.ir olurken gelecektir Her bir resim ekranda 4 saniye karacak ve kayboracaktrr. 3'5.8. Her bir foto$rafrn alttnda gegitli 6zellikler yazrh olarak gosterilecektir. 3'5'9. Ydnergede isim, meslek ve kigilik ozelli$i ibareleri hem sesli olarak sunulacak hem cle ekranda soylendi$i strada yantp sonecektir (daha belirginlegip normale donecektir), En sonunda toplu olarak dsb si.ire ile ekranda gdziikecektir. 3'5'11' Her defasrnda aynt resim aynr isimle eglegecektir. (Sorular arasrnda resim-isim tutarsrzhgr olmayacaktrr). 3.5.L2. Test asamaslnda bir 6nceki ekrandaki foto$raflardan bir tanesi gosterilecektir Test agamastnda cevap verilmesi istenen soru ekranln Ust krsmrnda sabit olarak duracaktrr ve her yeni fotofiraf grktrfrnda soru sesli olarak tekrarlanacaktrr Fotofirafla ilgi I i soru yazr I r/sesli ola ra k sorulaca ktr r Resim gosterilip ismi sorulacaktrr. yanrt ses kaydr geklinde saklanacaktrr ses kaydr baglatrp bitirme ekrandaki mikrofon di.igmesi ile yaprlacaktrr. 3.5.L7. Saklanan ses kayttlartndaki bilgilerin iglenip do[ru/yanllg gekline donligtiiri.ilmesi ir;in ayrr bi r yazrhm/mod iil geligtirilecekti r. 3'5'18' DUzey 1, 4 foto[raftan olugacaktrr. Btitiin foto[raflar teker teker ekrana gelecektir, Her bir foto$raf ekranda goriindiikten sonra altrnda kiginin isml belirecektir. 3'5'19' Diizey 2, 4 fotofiraftan olugacaktrr. BiitUn fotograflar teker teker ekrana gelecektir. Her bir foto$raf ekranda goriindiikten sonra altrnda kiginin ismi ve mesle[i de srrasryla teker teker belirecektir. 3'5'20. Dtizey 3, 4 foto$raftan olugacaktrr. Biiti.in foto[raflar teker teker ekrana gelecektir. Her bir foto$raf ekranda gorilndi.ikten sonra altrnda ki5inin ismi, meslegi ve kigilik 6zelligi de srrasryla teker teker belirecektir , Fotof, rafla r proje ekibi ta rafr nda n sagla naca ktr r. 3'5'22, Foto$raflar kareye yakrn dikdortgen geklinde, sadece insan yiizri olacak gekilde ve mikrofon gekline gore gdrece daha biiyi.ik olacaktrr Her uygulama gliniinde her di.izey srrasryra uyguranacaktrr. 3'5'24' 4 fotofrafa ait isim, meslek ve kigilik ozellikleri proje ekibi tarafrndan gonderilecektir. 3'5'25' Gorevdeki fotofiraflara ait isim - meslek ve kigilik 6zellikleri her katrhmcr igin ve her uygulamada aynr olacaktrr Yiizlerin tonlamalarr benzer olacaktrr Bellek 3 - Otobiyografik Bellek Gdreviyazlllmt Oyunu agrklayan yazrlr yonerge bulunacaktrr, 3'6'2' Ekranda "Son bir yrl iginde bagtntza gelen 2/4/6/8 tane onemli olayr anlatrnrz.,, yazrsl 96rfi nti.i lenecekti r Ekranda ses kaydr igin mikrofon dillmesi burunacaktrr. 3'6.4. Mikrofon dti$mesine dokunarak kayrtlar baglatrlrp sonlandrrrlabilc.cektir.

8 3'6'5' Her bir soruda farkh sayrda olay anlatrlacafr igin o anda kag tane olayrn anlatrlmrg oldu$unu, hangi olayrn anlatrlmakta oldu$unu gdsteren birgosterge sistemi bulunacakttr. 3'5'5' Dilzey 1 igin 2 adet, dlizey 2igin 4adet, di.izey 3 igin G adet, dlizey 4 igin g adet, onemli olay istenecektir yazrhm her oturumda yarnrzca 1 dtizey gerecek gekirde ayarranacak. 3'6'8' Her uygulama gi.ini'inde sadece tek bir diizey uygulanacaktrr. Dordi.incii dlizeyden sonra tekrar dtizey 1,e dontjlecek ve dong[i tekrarlanacaktlr. 3'6'9' Yonerge sesli Sekilde okunurken "en fazla bir giln siirmrig,, ve,,belirli bir yerde ve zamanda gergeklegmis" kelime obeklerine srra geldi$inde bu kelime obekleri yanrp sonecek (daha belirginlegip normale donecek). 3'6'10' saklanan ses kaytlartndaki bilgilerin iglenip dogru/yanhg gekline doniigtiir0lmesi igin ayrr bir yazrlrm/modtil geli5tirilecekti r Bellek 4 - Gdrsel Mek6nsal Bellek Gdrevi yazrllmr 3.7.1, Oyunu agrklayan yazrh yonerge bulunacaktrr. 3'7 '2' Ekranda 4/8/12 sayrlarda kart arka yi.izii resimleri sunulacaktrr. 3'7'3' Birinci diizeyde 4 kart (hayvanlar), ikinci dtizeyde 8 kart (egyalar) ve iigiincii diizeyde 12 kart (bayraklar) bul unacaktrr (uyancrla r ekte sunulmugtur). 3'7 '4' Kartlar oncelikle agrk olarak gelecektir ve 3 saniye sonra kapanacaktrr Uzerine dokunulan kart ters donecektir. 3,7.6. Her seferinde en fazla iki adet kartrn on yilzii gevrilebilecektir. 3'7'7' iki kartrn 6n yiizti gevrildi$inde ilgili kartlar iizerindeki gorseller aynr ise bu kartlar ekra ndan kaybolacaktrr. 3'7'8' iki kartrn on yiizi.i gevrildi$inde ilgili kartlar iizerindeki g6rseller farkh ise bir sonraki hamlede otomatik orarak bu kartrarn arka yiizti gevrirecektir Tlim kartlar kayboldugunda ilgili dlizey tamamlanmrg olacaktrr Allgtlrma agamasrnda 4 saylda kart bulunacaktlr. 3'7'l,l' Her bir karta dokunuldufunda kart donerken donti5 sesigelecektir. E5legen kartlaln kaybolma sesi doni.ig sesinden farkh olacaktrr. 3.7.t2. Her bir gorev en fazla 3 dakika siirecektir Her uygurama gtini.inde her diizey srrasryra uyguranacaktrr. 3'7'14' Her bir dtizeydeki kartlarda yer alacak resimler proje ekibitarafrndan gonderilen ilgili diizeyin (hayvan, e$ya, bayrak) havuzundan segkisiz (random) olarak gekilecektir Bellek 5 - Yapboz G6revi yazrhml Oyunu agrklayan yazrh yonerge bulunacaktrr Bu yazrhm gematik / oriintti temarr yapboz uyguramasr oracaktrr. 3'8'3' Bu gorev 3 di.izeyden olusacaktrr. Birinci di.izeyde 6 pargadarr olugan somut bir resim (papatyalar), ikinci diizeyde 9 pargadan olugan manzara resmi (gato) ve ligiinci.i di.izeyde 12 pargadan olusan soyut bir resim (renkli daktilo gorseli) olacaktrr (resimler ekte sunulmugtur) Her bir parganrn hareket ettirirme ozeilifi burunacaktrr.

9 Her bir pargantn dondi.jri.jlme ozelligi bulunacaktrr Arka planda hedef yapbozun silik bir goriintiisti yer alacaktrr Tiim pargalar dofiru yerlegtirildiginde ilgili di.izey sona erecektir Tiim diizeyler sona erdiginde test sonlanacaktrr. 3'8.9. Deneme asamastnda 4 pargahk bir adet yapboz bulunacaktrr (ekte sunulmugtur) Her uygulama gtintinde her dtizey srrasryra uyguranacaktrr Dtizey L,2ve 3 igin sadece diizey L'den once tek bir ahgtrrma olacaktrr Ahgtrrma kapsamrnda en az l adet binigen gift (yapboz pargasr) olacaktrr Birinci diizey harig baglangrgta yapboz pargalarr bini5ik olabilecektir Yapboz gorselleri proje ekibi tarafrndan gonderilecektir Gdrseller igin bir havuz olugacak Bellek 6 - Kopyalama ve yapllandlrma Gdrevi yazlhml Oyunu aglklayan yazrh yonerge bulunacaktrr. 3'9.2. Bu yaztltm geometrik gekillerin gorerek ve gormeden kopyalama uygulamasr olacaktrr Ekranda iki adet beyaz alan belirecektir Her g6revin ilk agamasrnda sol i.istteki alanda gizilecek olan gekil belirecektir. 3'9.5. Saidaki b0yiik alan kullantct taraftndan parmak ile gizim yapmaya imkan sallayacaktrr G6revin Ug farkh duzeyi vardtr, D[izey 1 igin karo (baklava) gekli verilecektir Dtizey 2 igin kiip 5ekli verilecektir, Di.izey 3 igin karmagrk bir gekil verilecektir. 3'9.7. Ekranda bir adet temizle dilfmesi olacaktrr. Bu dtifime gizim yaprlan ekrandaki biitiin gekli temizleyecektir Ekranda bir adet silgi di.iimesi olacaktrr. Bu di.igmeye basrldrflrnda sadece silinmesi istenen yerler sili necektir. 3'9'9. Ekranda bir adet onay diifmesi olacaktrr. Bu dtigmeye basrldrgrnda verilen gizim iglemi bitecek ve kaydedilecektir. Sonraki asamaya gegilecektir Her uygulama giiniinde her d0zey srrasryla uygulanacaktrr Diizey I,2ve 3 igin sadece dlizey 1'den once tek bir altgtrrma olacaktrr. 3'9.t2. Bu gdrevde kullanrlacak gekillerden (iiggen: ahgtrrma maddesi, karo, klip ve karmagrk gekil 2) kup ve karmagrk 5ekil proje ekibi tarafrndan gonderilecektir. 3'9'13. Saklanan gorunti.i kayrtlanndaki bilgilerin iglenip doiru/yanhg gekline donrigtiirillmesi igin ayrr bir yazrhm/mod iil geligtirilecektir Bellek 7 - G<irsel Mek6nsal Bellek 2 G6revi yazrhmr Oyunu agrklayan yazrll y6nerge bulunacaktrr. 3'10.2. Ekranda bir evin sadece bir b6liimii verilecektir, Ekranrn altrnda her dlizey igin farkh sayrda nesne resmi gosterilecekti r. 3'10.3. Toplamda 3 ev boltimii resmedilecektir. Bu ev boliimleri mutfak, banyo ve salon resmi olacaktrr.

10 Her bir nesne resminin hareket ettirme ozeilifii olacaktrr. 3'10'5' Egyanrn saklanaca$l mekdnda saklanacak yerler etkilegimli olacaktrr. saklanacak nesne, saklama potansiyeli olan yerler iizerinden gegerken animasyon aktif olacaktrr (0rnef in dolabln kapa$r agrlacaktrr)' Efer katrhmcr nesneyi saklanacak dogru yerin i.izerinde btrakmtgsa nesne kaybolacak ve saklanmrg sayrlacaktrr. E[er yanlg yerin lizerinde brrakmrgsa nesne baglangrg noktasrna gelecektir. 3'10'6' Kullanlclntn yapmastnt istenen eylem ev bdltimrini.in resmedildi$i ekranda yonerge geklinde yazacaktrr. 3.tO.7, Yazrhmda iki agama olacaktrr: 3'to'7'L. Birinci agamada kullantcr nesne resimleriniverilen ev tloltimi.lnde, istenen yerlere saklayaca ktrr. 3'!0.7'2. ikinciagamada sakrr oran nesneleri burmasr istenecektir Her agama igin farklr yonergeler bulunacaktrr Yazrhmda iig diizey bulunacaktrr: 3'10'8'1' DUzey 1'de l- odaya 2 nesne saklanmasrve sonrasrnda saklanan nesneleri bulmasr istenecek. 3'10'8'2' DUzey 2'de 2 odaya 2 nesne saklanmasr ve sonrasrnda saklanan nesneleri bulmasr istenecek. 3'10'8'3. Dtizey 3'te 3 odaya 5 nesne saklanmasr ve sonrasrnda saklanan nesneleri bulmasr istenecek. 3'10'9' oyun ba5langtctnda kroki gelecek ve sesli bir yonerge ile oyun tanrtrlacaktrr (Her uygulamada bir kere) Her dtizeyden once kroki grkacaktrr saklama islemi bittiginde ekran krokinin oldufu gorsele donecektir saklanan ve bulunan her nesneden sonra kroki baga ddnecektir Alrgtrrma a$amast di.izey f. ile aynr olacaktrr Bellek 8 - Duygu Tantma Gdrevi yazlllmr Oyunu agrklayan yazrh yonerge bulunacaktrr. 3.t1.2. Oyunun iki d[izeyi olacaktrr. 3.IL.2.1. Her diizey igin farkh yonerge verilecektir. 3'tI'2'2' Diizey 1'de ekranln ortastnda proje ekibi tarafrndan gonderilecek olan yuz resimleri sunulacakttr. 6 farkh yuz ifadesine iligkin sorulann gelig srrasrve yuzlerin ekrandaki konumu segkisiz ola rak belirlenecektir. 3'11"2'2'1" 6 duygu igin 6 farkh kigiye ait fotofraflar aragtrrma ekibi tarafrndan gonderilecekti r (toplam 36 fotoflraf). 3'tL'2'3' Diizey 2'de ekrana her seferinde bir adet duygusal yiiz resmi gelecek ve yiizrin ifade ettifiduygunun ne oldu$u sunulan segeneklere parmakla dokunma suretiyle gosterilecektir. Segeneklerde 6 adet duygu adr yer alacaktrr (mutlu, krzgrn, Uzgtin, gagkrn, tiksinmig, korkmug), 3'tt'2'3'L' Her soruda ekranda "Resimdeki duygu ifadesini dokunarak igaretleyiniz,, yazlsr olacaktrr. 3.Lt'2.4. Her uygurama guni.inde her di.izey srrasryra uyguranacaktrr.

11 Bu gorevde alrgtrrma a5amast bulunmayacaktrr Bellek 9- Klsa Siireli Bellek Uzamr Gdreviyazlhmr 3.t2.1. Oyunu agtklayan yazrlt yonerge bulunacaktrr. 3,t2.2, Ekrantn ortastnda biiyi.ik bir dijital telefon tu5 takrmr goriilecektir. 3'12.3, Bir rakam dizisi tug takrmrnda gorsel olarak tuglanacak. Tuglama srrasrnda ljzerine basrlan sayrntn rengi de$igecek. 3.t2.4. Aynr rakam bir sayr iginde iki kez bulunmayacakttr Gorevin beg diizeyi olacaktrr. 3.L Diizey L,de 3 rakam bulunacaktrr Diizey 2,de 4 rakam bulunacaktrr Diizey 3,te 5 rakam bulunacaktrr. 3.L Dlizey 4,te 6 rakam bulunacaktrr Diizey 5,te 7 rakam bulunacaktrr. 3.t2.6. Kullantctntn o$renmesi istenen rakam dizisi bittikten sonra ekranrn sol tisttinde mavi iizerine beyaz bir'baglaytntz' yazrsr grkacak ve aynr anda sozel yazrh olarak kullanrcrya iletilecek. 3't2.7. Diizey!,2,3,4 ve 5 igin sadece dijzey 1'den once iki rakamh tek bir ahgtrrma olacaktrr Her uygulama giiniinde her diizey srrasryla uygulanacaktrr Kullantcr etkilesimi strastnda sadece tugtaki dairenin igi renklendirilecektir Drga bir telefon siliieti cizilecektir Gdrsel-Mekansal iglev Gdrevi yazlllmt Oyunu agrklayan yazrll yonerge bulunacaktrr. 3,L3.2. Ekranda bir Ti.irkiye begeri haritasr belirecektir Ekran ilzerinde ziyaret edilmesi istenen gtizergah sesli bir gekilde soylenecek ve s6ylenen gehir farkh bir renge donii5ecektir ve oyle kalacaktrr. Giizergahtaki bir sonraki gehir ile ondan onceki gehir bir ugak animasyonu ile birlegtirilecektir Her bir diizeye iliskin sunum tamamlandrktan sonra katrlrmcr gi.izergahtaki gehirlere parma$tyla slrastyla dokunacaktrr. EPer 5ehirler glizergaha uygun igaretlenmig ise aralarr bir gizgiyle birlegtirilecektir. E$er yanlrg igaretlenmig ise bir uyarr sesi r;rkacak ve gizgi gizilmeyecektir Gorev esnastnda istenen gehirler belirginlegecek ve difier gehirlerden ayrrlacaktrr Oyunun dort dtizeyi olacakttr '1. Di.izey 1'de iki gehrin parmakla ziyaret edilmesi istenecektir. 3'73.6'2. Dtizey 2'de dlrrgehrin parmakla ziyaret edilmesi istenecektir. 3.13'6.3. Dlizey 3'de yedi gehrin parmakla ziyaret edilmesi istenecektir. 3,t3.7. Ziyaret edilmesi istenen gehirler proje ekibitarafrndan gonderilecektir. 3'13.8. DUzey L,2ve 3 igin sadece di.izey 1'den once ikigehirli (istanbul-ankara)tek bir allgtrrma olacaktrr Her uygulama gtiniinde her di.izey srrasryla uygulanacaktrr.

12 3.L4. Dil 1- Nesne Tanrma Gdreviyazrllmr 3.t4,t. Oyunu agrklayan yazrh yonerge bulunacaktrr. 3.t4.2. Ekran 3 pargaya bolunecektir. 3'14'2'7' Bir alrgverig listesi, bir ah5verig sepeti temsili ve bir market temsili olacaktrr. 3'L4'2'1"1-. Temsili markette 4 reyon olacaktrrve her reyonda o reyonda bulunmasr gereken 4 adet [irtin resmi bulunacakttr. 3' U rti n resi mleri ha reket ettirile bili r ozel I i kte olaca ktr r. 3't4'2J"3. Ur[]n resimleri ahgverig sepeti temsilinin i.izerine si.iriiklendiginde algverig sepetinde i.irtlniin resmi yazrlacak ve market temsilinden resim kaybolacaktrr. 3'L4'2'1"4. Bir 0rtin reyondan altgverig sepetine kondufrunda ahgverig listesinde o [irijnlin yanrnda bir 'tik' igareti belirecek ve yazrnrn rengi de$igecektir. 3'1'4'2'L'5. Urilnlerin allsveri5 sepeti temsiline konmasr srrasr alrgverig listesindekiyle aynt olacaktrr. E$er kullantct i.iriin listede olsa bile srrasrgelmeden sepet temsiline koymaya galtgtrsa iiruniln resmi reyona gerid6necektir. 3.L4.2.L.6. uri.rn resimrerinin higbirinde marka adr yazmayaca ktr r, 3.r4.2.L.7. uri.in resimreri proje ekibi tarafrndan g6nderirecektir. 3.L4.2.1,.8. Tik igaretileri krrmtzr ve koyu(bold) olacaktrr. 3'1.4'2.1'.9. Ar rgveri g I istesi ndeki yazilar koyu ( bord) oraca ktr r. 3'14'3' Yonergede "slraslyla" ibaresi yanrp sonecektir (daha belirginlegip normale donecektir). 3,14.4. Bu gorevde allgttrma bulunmamaktadrr Reyonlar ve reyondaki iiri.inrer agagrdaki gibi oracaktrr: Elektrikli Egyalar: Radyo, Televizyon, Bilgisayar, Davlumbaz Meyveler: Elma, portakal, Nar, Dut $arktiteri: Tavuk, Sucuk, Hamsi, pastrrma Temizlik Malzemeleri: Sabun, Deterjan, Sijnger, Qalr Siipi.irgesi Dtizey 1: Meyve-Sebze (4 adet) 3.L4.7. Dtizey 2:garkUteri-Temizlik Malzemesi (G adet) 3'14'8' Dilzey 3: Elektrikli Egyalar-Temizlik Malzemesi-Sebze-Meyve-garki.iteri (8 adet) Her uygurama guniinde her dr.izey srrasryra uyguranacaktrr Dil 2 - Nesne Adlandlrma Gdreviyaztlrml Oyunu agrklayan yazth y6nerge bulunacaktrr. 3'L5'2' Ekrantn list ktsmtnda bir soru (sesli ve gdrsel olarak) ve altrnda 4 adet nesne resmi belirecektir. 3'15'3' Bu gorevde ilg dtizey olacaktrr. Her bir diizeydeki sorular her defasrnda segkisiz srrayla ekrana gelecektir. 3'15'4' Her bir dtizeydeki sorular proje ekibi tarafrndan ayrrca gonderilecektir.

13 3'15'5. Nesne resimlerine dokunuldu$unda diger soruya gegilecek ve yeni nesne resimleri ekrana gelecektir Her uygurama guniinde her diizey srrasryra uyguranacaktrr. 4. TEMiN EDILECEK OIAN D 6ER YAZILIM MODULLERIVE H ZMETIER 4.1. Uygulayrcr yazrltmr 4.L.t. Sistem y6netim Modiilii 4.7'1'.!. Uyguramadaki modi.iilerarasrndaki yonetimi sagrayacaktrr. 4'I't'2' Aynl uygulama igerisinde yer alacak oyunlardan istenen oyun yazrlrmrnrn gahgtrrrlmasl nr sallayacaktrr. 4.1,.L.3. Uygulamadangrkrgrsallayacaktrr. 4.L.2. Konfigtirasyon Modiili,i 4.1"2'L. sistemre irgiri ayarrarnyaprrmasrnrsalrayacaktrr. 4.1'2'2' Etkin hasta numarasrnrn sisteme girigini safrrayacaktrr VeriAktarrm ve yedekleme Modtilii 4'L'3'7' Veritabanrndaki veri kayttlarrnrn harici usb bellek, harici sabit disk ve internet bulut sistemlerine aktartlarak yedekleme ve veri bi.itunle5tirmesine olanak sailayaca ktrr, Analiz Modiilii 4'1"4'1'' Bellekl testindeki seslerin analiz edilmesini ve sonuglarrn kaydedilmesini sa$layaca ktrr. 4'1'.4'2' Bellek2 testindeki seslerin analiz edilmesini ve sonuglarrn kaydedilmesini sailayaca ktrr. 4'1.4.3' Bellek3 testindeki seslerin analiz edilmesini ve sonuglarrn kaydedilmesini sa!laya ca ktr r. 4' BellekS testindeki goriintiilerin analiz edilmesini ve sonuglarrn kaydedilmesini saf,layacaktlr Qoklu Medya Kayrt Altyaprsl 4'1'5'1' Ses Kaylt Modiilti: Ses kaydr gerektiren testler igin sesin mikrofon yardrmryla bilgisayara kaydedilmesini sallayaca ktrr, 4'I'5'2. G6riintii Kaylt Modiilii: Goriintii kaydr gerektiren testler igin kullanrcrnrn gizdigi resimlerin bilgisayara dijital olarak kaydedilmesini saglayacaktrr. 4"2. Y6neticiYazlhmr

14 Analiz ve Raporlama Modiilii 4'2't't' Sistemde kaylth kullantct kayttlarrnrn proje ekibinin belirleyecegi gegitlianalizler dofrultusunda grafiksel ozet sonugla rrnrn sunulmasrnr sallayacaktrr, 4,2.2. VeriDrga Aktanm Modiilii 4'2'2't' Uygulama Yaztllmt 0zerinden gelen tiim bilgilerin birlegtirilerek SpSs, MS Excel gibi veri analiz programlarrnda kullanrlabilecek birformatta drgarrya aktarrlmasrnr sailayacaktrr. 4,2.3. Veri Senkronizasyon Modiilti 4'2'3'L Uygulama Yaztltmt'ndaki veriaktanm ve Yedekleme modiilii lizerinden olugturulmus usb bellek, harici sabit disk ve internet bulut sistemlerinde tutulmakta ola n verire ri n yonetici yazrrr mr' na a kta rrr masr n r sa$rayaca ktr r. 4.2,4. Sistem ydnetim Modtilii 4.2.4'L' Uyguramadaki modi.iiler arasrndaki yonetimi sagrayacaktrr Uygulamadangrkr5rsallayacaktrr, Sistemle ilgiliayarlannyaprlmasrnr saglayacaktrr Hasta Kayrt Modiilii 4'2'5'L' Testlerin (oyunlarrn) verilecefi hastalarrn sisteme tanrmlanmasr bu mod0l 4.3. Diier iizeri nden ya prlacaktl r. 4'3'L' sistemdeki oyunlartn ttimiindeki ydnergelerin seslendirmesi ve bunlarrn yazrlma entegrasyonu sa$lanacaktrr. s. 60erue 5,1. 6deme planr 0deme nitelikleri yukarrda belirlenmig yazrlrm sisteminin teslimatrnda pegin olarak yaprlacaktrr.

t. iurle roruusu ise irisrirv BircirER ve KAF,SAM

t. iurle roruusu ise irisrirv BircirER ve KAF,SAM HAcETTEpT Uru ivrnsiresi "Alzheimer Tipi Demans ve Hafif Biligsel Bozukluk Hastalan ire saghktr yagh Bireyler igin oyun Tiirii Bilgisayar DestekliBiligsel Egzersiz Programr (obep) Geligtirme Qahgmasr,,

Detaylı

HAcETTEPE ru ruivrnsiresi

HAcETTEPE ru ruivrnsiresi HAcETTEPE ru ruivrnsiresi BTLIMSEL ARA$TTRMA protelrni roor0ittrsyon ainiml Telefon: (0312)297 61 Proje l$lem 06800 Beytepe-Ankara 33 (031 2)297 61 36 Faks: (0312)297 65 42 Telefon :( 0312) 297 61 33 (031

Detaylı

L- reklifler-0,1 t.95t2017 tarihr saat L7.00 a kadar kapah zarf igerisinde Hacettepe Universitesi

L- reklifler-0,1 t.95t2017 tarihr saat L7.00 a kadar kapah zarf igerisinde Hacettepe Universitesi GENEL nuxuruun L- reklifler-0,1 t.95t2017 tarihr saat L7.00 a kadar kapah zarf igerisinde Hacettepe Universitesi Beytepe Kampi.isi.i Rektdrli.ik Binasr 5. Katta bulunan Bilimsel Arastrrmalar Birimine teslim

Detaylı

Konu. HAcETTEPE U ru ivensiresi sir-iftrsrl ARA$Tt RMA pno,l r unl roono i rursvon BiRiM i. Sayr :

Konu. HAcETTEPE U ru ivensiresi sir-iftrsrl ARA$Tt RMA pno,l r unl roono i rursvon BiRiM i. Sayr : HAcETTEPE U ru ivensiresi sir-iftrsrl ARA$Tt RMA pno,l r unl roono i rursvon BiRiM i 06800 Beytepe-Ankara Telefon : (0312)297 61 33 (0312)297 61 36 Faks: (0312)297 65 42 Proje lglem Telefon :( 03121297

Detaylı

ALl. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihtiyac LiSTESi. Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet. Fivat

ALl. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihtiyac LiSTESi. Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet. Fivat T.C. SAcLIK BAKANLIEI TURKIYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr otan HEMOGRAM REAKTiFI icin TEST

Detaylı

rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon,

rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon, rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon, e nnrir rasartm ve TEKNiT onrurgmanltk niznner ALtMt TEKNiT gnnrnamesi igin Tanrmr Dr Ayhan Kuzu ve gahgma ekibi tarafrndan planlanan proje

Detaylı

{sj. :*'1:o"*l::::tr#,l?H** 46. / J.* t2or2. 2 Kamera 2 Adet. T.C. ADAN,A. VALiLiGi il saghk Mtidiirtii[ti

{sj. :*'1:o*l::::tr#,l?H** 46. / J.* t2or2. 2 Kamera 2 Adet. T.C. ADAN,A. VALiLiGi il saghk Mtidiirtii[ti {sj + $rx*r'erlt {* ii}k s$rl*s$ T.C. ADAN,A. VALiLiGi il saghk Mtidiirtii[ti Sayr : B.10.4.iSM.001.0800/:satrnalma -tof?- Konu : Yaklagft Maliyet 46. / J.* t2or2 :*'1:o"*l::::tr#,l?H** Miidtirlii[rimiizi.in

Detaylı

rnxxir ganrxnvrnsi "HELyuM sogurma sisrnui BoRULAMA niznrnri " ANKARAI]NiVERSITESI ELEKTRON HIZLAIIDIRICISI VE LAZER TESiSi (TARTA)

rnxxir ganrxnvrnsi HELyuM sogurma sisrnui BoRULAMA niznrnri  ANKARAI]NiVERSITESI ELEKTRON HIZLAIIDIRICISI VE LAZER TESiSi (TARTA) ANKARAI]NiVERSITESI ELEKTRON HIZLAIIDIRICISI VE LAZER TESiSi (TARTA) "HELyuM sogurma sisrnui BoRULAMA niznrnri " rnxxir ganrxnvrnsi Proje No: DPT2006K-120470 Teknik $artname Numarasr: TARLA.2O14TSHZ;OOT

Detaylı

Srra. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihriyac LisTESi. Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet

Srra. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihriyac LisTESi. Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet T.C. SAELIK BAKANLIEI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan BiYOKiMYA igin MALZ.ALIMI isi

Detaylı

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr ffi T.C. sae LrK BAKANL GI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANEsi SATTNALMA KoMisyoN BA$KANLtdr -j 05.08.2011 Sayrn:. Kurumumuzun ihtiyacr olan On iki Ayhk Qevre Yonetimi Ve Danrgmanhk Hizmeti Ahmr igi satrn altnacaktlr.

Detaylı

Tanrmlayrct Firma ve UBB. Toplam Fivat. SonTektif Tarihi:!rf.O +.LOl+ S.No Mal / Hizmet Adt Miktarr Birimi Birim Fivat

Tanrmlayrct Firma ve UBB. Toplam Fivat. SonTektif Tarihi:!rf.O +.LOl+ S.No Mal / Hizmet Adt Miktarr Birimi Birim Fivat T.C. Harran Universitesi Aragtrrma ve Uygulama Hastanesi Srra No: 02725 Konu: Teklif Mektubu igin Adr: TEKNIK servis-sratik TRANSFER ANAHTARI Fip Kodu : : Fiyalar KDV Harig olarak verilmelidir. Malzemelerin

Detaylı

,:t? KYS : Kalite Yonetim Sistemini, ixttl9i. VER : Olgme ve izleme sonuglarrnr, ifade eder. 4.iLGiLiDOKUMAN 1.AMA9 2.KAPSAM 3.TANIMLAR 6.

,:t? KYS : Kalite Yonetim Sistemini, ixttl9i. VER : Olgme ve izleme sonuglarrnr, ifade eder. 4.iLGiLiDOKUMAN 1.AMA9 2.KAPSAM 3.TANIMLAR 6. ,:t? ixttl9i VERI ANALIZ REHBERI 1.AMA9 iyilegtirme veya Diizeltici/ Onleyici faaliyet yapmak iizere olgme ve izleme sonuglanntn analizinde, uygunsuzluklarrn nedenlerini ve goztimlerini saptamada yontem

Detaylı

teklifler deperlendirme dlst brrakrlacaktrr.

teklifler deperlendirme dlst brrakrlacaktrr. GENEL xurunnlen Beytepe Kamptis[i Rektorlijk Binasl 5, Katta bulunan BilimselAragtrrmalar Birimine teslim edilecektir. 2- Teklif edilen mala iligkin olarak teknik gartnamede yer alan her bir maddeye cevap

Detaylı

-ry. Konu :,1 Kalem fibbi sarf malzeme ahmt. et-ttsl idari gartname Ek-2 ( 3 ) SiizlegmeTasansr Ek-3 (1) Teknik gartname

-ry. Konu :,1 Kalem fibbi sarf malzeme ahmt. et-ttsl idari gartname Ek-2 ( 3 ) SiizlegmeTasansr Ek-3 (1) Teknik gartname J Dosya Numarast: 151104/- Konu :,1 Kalem fibbi sarf malzeme ahmt Aga$tda cins ve miktarr yazrh genel cerrahi klinigi lgin 1 Kalem Trbbi sarf malzeme almt,4734 Sayth Kamu lhale Kanununun 22. Maddesi (f)

Detaylı

- Genel Kurul Kararr - Uygulama Esas ve Usulleri .-.-

- Genel Kurul Kararr - Uygulama Esas ve Usulleri .-.- % T. C. YUKSUKOGRE'I'I\I KURULU BASKANLIEI Sayr : Konu : B.30.o. imi.o.oo.oo.01/ 6l 8< ttq3o Tezsiz Yuksek Lisans Bilkent / ANKARA.a2...o.L,.2a.aJ 2547 sayfi YUksekogretim Kanununun ek 27 nci maddesi gere$ince

Detaylı

'/ Egi vefat etmi$ olan gocuklu dul bayanlarda ya$ garrl aranmaz. '/ Babasr veya hem babasr hem de annesi vefat etmiq yetim bekar bayanlarda yap

'/ Egi vefat etmi$ olan gocuklu dul bayanlarda ya$ garrl aranmaz. '/ Babasr veya hem babasr hem de annesi vefat etmiq yetim bekar bayanlarda yap [K-2 SOSYAL VARDIMLA$MA VA DAYANI$MA VAKIII I3A$KANI,IEI...SOSYAL KONUT PROJtrSi...ADE'I' KONITT SATI\SI BA$VURLT DtrytJRtrstl *uo,*,,nuo,oo,u,,,:l:'::' ff';::";;ljti]:u'"0' vilriitiiren sosvar Konut projesi

Detaylı

r.ffii inrivlc LisrEsi i.iii.j iti*tinin de bildirilmesini arlrica ederim' i Fiyat i ^saimln sol-cn DEVLET HASTANESI i Birim i ToPlam FiYat

r.ffii inrivlc LisrEsi i.iii.j iti*tinin de bildirilmesini arlrica ederim' i Fiyat i ^saimln sol-cn DEVLET HASTANESI i Birim i ToPlam FiYat T.C. SACLIK BAKANLIdI. TURKiYE KAMU HASTANELERi Bllll9l ^saimln sol-cn DEVLET HASTANESI Sayr : B.l0.4.ISM.4'72'00'20l Konu: Teklife Davet Saytn : Kurumumuzun ihtiyacr olan AMELiyATHANE GENEL cer.uroloji

Detaylı

L' inrplant multifleman gekirdek damar r.izerine, multifleman G-g adet yan. 5'Krimpler, dokuya zarar vermeyecek gekirde yumugak hatrara sahip ormarr,

L' inrplant multifleman gekirdek damar r.izerine, multifleman G-g adet yan. 5'Krimpler, dokuya zarar vermeyecek gekirde yumugak hatrara sahip ormarr, ISTERNUM KAPAMA KABLOSU{4'LU PAKET-LERDE) L' inrplant multifleman gekirdek damar r.izerine, multifleman G-g adet yan d:rmarrn sarrlmasrndan orugan gok framanrr yaprda clrmarrdrr 2.-En az t,lmm karrnrrkta

Detaylı

T.C. FrRAT Uulvensiresl xasranesi. o6xen SERMAYE lglernlte alnlirl. euzg rexulr lsreme FoRMU. TUTAT.ZETUTE/HIZTUTEI+iSTES+

T.C. FrRAT Uulvensiresl xasranesi. o6xen SERMAYE lglernlte alnlirl. euzg rexulr lsreme FoRMU. TUTAT.ZETUTE/HIZTUTEI+iSTES+ lstem No Talep Eden Blrim :BlLGl I$LEM KooRDINATORLUGU T.C. FrRAT Uulvensiresl xasranesi o6xen SERMAYE lglernlte alnlirl euzg rexulr lsreme FoRMU Frrat Universitesi Hastanesi ihtiyacr malzeme/hizmet satrn

Detaylı

l. Fiyatlar KDV Harig Olacakhr.

l. Fiyatlar KDV Harig Olacakhr. T.C. 5A6LIK BAKANLI6I BURSA SAdLIK MUDURLUGI, Sayrn Teklif istenmesi Salhk Miidiirliifii Acil Salhk Hizmetleri istasyonlarrna 5 Adet Giig Kaynalr Ahmr igine ait agaptda cinsi, dzellikleri ve miktan belirtilen

Detaylı

iil ****1",'ffiiuv]#ri,*ri?;H#:i*[";i.::::"" li'"',ffi trlm::f','l:,1i#i',tl;iil:l'it:11"1"'i'ji,l;;;' *;'elerrendirmeve

iil ****1,'ffiiuv]#ri,*ri?;H#:i*[;i.:::: li'',ffi trlm::f','l:,1i#i',tl;iil:l'it:111'i'ji,l;;;' *;'elerrendirmeve T.C. SACLIK BAKANLIeI TURKIYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayr : B. f 0.4.1SM.4.72.00.20/ Konu : Teklife Davet Sayrn:. Kurumumuzun ihtiyacr olan TROPONiN I, BETA HCC/HCG Ilgilerdiginiz

Detaylı

1. Kigi ve Onay Bilgileri girig iglemleri:

1. Kigi ve Onay Bilgileri girig iglemleri: 6245 sayrh Harcrrah Kanunu Yurtigi Gegici Gtirev Yollulu Hazrrlama Ktlavuzu 1.GiRi9 Bu krlavuz, 6245 sayrh Harcrrah Kanunu hukiimlerine gdre diizenlenen yurtigi ge9ici gdrev yolluf,u i$lemlerinin Kamu

Detaylı

HAcETTEPE u ru ivrnsiresi ailiwsel ARA$TIRMA pnolrleri roonoirunsyon einiml

HAcETTEPE u ru ivrnsiresi ailiwsel ARA$TIRMA pnolrleri roonoirunsyon einiml HAcETTEPE u ru ivrnsiresi ailiwsel ARA$TIRMA pnolrleri roonoirunsyon einiml 06800 Bcytcr,c.., r Telefon : (0312)297 61 33 (0312)297 61 36 Faks: Q312)):,t Proje lglem Telefon :( 0312)297 61 33 (0312)2!r,,

Detaylı

HAcETTEPE u ru ivrnsiresi

HAcETTEPE u ru ivrnsiresi HAcETTEPE u ru ivrnsiresi airiust ARA$TtRMA pno.lerrni roonoirunsyon einin/ l 06800 Beytr:pe-Ankara (0312)297 61 116 Faks: (0312)297 65 42 :(0312)297 61 33 (0312)297 61 36 E-a$ :www. rcsearch,hacettepe,edu,tr

Detaylı

Toplam Fiyat. Tanrmlayrcr Firma ve UBB. S.No Mal / Hizmet Adr Miktan Birimi Birim Fivat

Toplam Fiyat. Tanrmlayrcr Firma ve UBB. S.No Mal / Hizmet Adr Miktan Birimi Birim Fivat T.C. Harran Universitesi Aragtlrma ve Uygulama Hastanesi Srra No: 02714 Konu: Teklif Mektubu igin Adr: TEKNiK SERViS BAKIM onarim Fig Kodu : : Fiyalar KDV Harig olarak verilmelidir. Malzemelerin Markasr

Detaylı

5 sayfadan olugmaktadr.

5 sayfadan olugmaktadr. ANKARATINiVERSITESI ELEI(TRON HIZLAI\DIRICISI VE LAZER TESISI (IARLA) " HAFIF YUK TA$IMA ijnitesi" TEKNIK $ARTNAMESI Proje No: 2006K-120470 Teknik $artname Numarasr: TARLA-2O1sTSDNOII Bu teknik dzellik

Detaylı

Sayr: 77090304.Satrnalma i l\( Konu ; Yaklagrk Maliyet

Sayr: 77090304.Satrnalma i l\( Konu ; Yaklagrk Maliyet (9+.i_ j:;1;. lr.ii..ii,r,.i. T.C. ADANA VALiLiCi it sagtrt< vtidiirtrigti Sayr: 77090304.Satrnalma i l\( Konu ; Yaklagrk Maliyet t.-\. u gsz zors YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM MUESSESESiNE Miidiirliigiimijze

Detaylı

T.C. SACLIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERI BiRLiGi BATMAN BOLGE DEvLET Ha.sTaJ,{Tsi. inrivlq LisrDSi

T.C. SACLIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERI BiRLiGi BATMAN BOLGE DEvLET Ha.sTaJ,{Tsi. inrivlq LisrDSi T.C. SACLIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERI BiRLiGi BATMAN BOLGE DEvLET Ha.sTaJ,{Tsi Sayr : 8.10.4.1SM.4.72.00.20/... Konu : Teklife Davet 03.11.2014 Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan Nehiyet HASAN

Detaylı

ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi

ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi Sayr Konu Yaklagrk Maliyet. ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi YAKLA$TK MALIYETE ESAS F,ORM ADANA... L... t2013 nntinssnsnsinn Mtidtirliiprimiiztin ihtiyacr olan agaprda cinsi, miktan ve rjzellikleri

Detaylı

T.C. SAdLIK BAKANLIEI TiJRKiYE KAMU HASTANELERi BiR[idi BATMAN 86LCE DEVLET HASTANESi

T.C. SAdLIK BAKANLIEI TiJRKiYE KAMU HASTANELERi BiR[idi BATMAN 86LCE DEVLET HASTANESi :f't T.C. SAdLIK BAKANLIEI TiJRKiYE KAMU HASTANELERi BiR[idi BATMAN 86LCE DEVLET HASTANESi Sayr : B. 10.4.1SM.4.72.00.20/ Konu : ]'eklif'e llavet Sa] In : Kufunlunruzun ihtiyacr olan AMELiYATHANE( Ilgilendiginiz

Detaylı

TURKKIZI LAYI IB6B TURK KIZILAYI KUZEY MARMARA BOLGE KAN MERKEZI ORJ NAL TONER VE MUAD L TONER ALIIVII

TURKKIZI LAYI IB6B TURK KIZILAYI KUZEY MARMARA BOLGE KAN MERKEZI ORJ NAL TONER VE MUAD L TONER ALIIVII TURKKIZI LAYI IB6B TURK KIZILAYI KUZEY MARMARA BOLGE KAN MERKEZI ORJ NAL TONER VE MUAD L TONER ALIIVII 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sozleqme ve eklerinde kullanrldrfr takdilde aga[rdaki anlamlan

Detaylı

www.kamusm.sov.tr adresinden Kamu SM'nin ana sayfasrna ballanrn ve Online iglemler menrisil

www.kamusm.sov.tr adresinden Kamu SM'nin ana sayfasrna ballanrn ve Online iglemler menrisil www.kamusm.sov.tr adresinden Kamu SM'nin ana sayfasrna ballanrn ve Online iglemler menrisil altrndaki Nitelikli Elektronik Sertifika iglemleri linkine trklayrn. Yeniagtlan pencere adres r;ubu[unda goriildtilii

Detaylı

rtinrive er.ivrir n, iller MEcLiSi BASKANLTGTNA

rtinrive er.ivrir n, iller MEcLiSi BASKANLTGTNA i**-*; i,:; " "'": l ii"rl -' : ;.*:;".".-"*. j t:':,.,,. I,:i i rtinrive er.ivrir n, iller MEcLiSi BASKANLTGTNA 1910412012 tarih ve 6292 sayrh orman Kdylulerinin Kalkrnmalannrn Desteklenmesi ve Hazine

Detaylı

diilnis Hastane Yiinl

diilnis Hastane Yiinl T.C. SAELIK BAKANLICI TURKiYE KAMU HASTANELEni ninlici BATMAN ndlce DEvLET HnsrnNpsi Sayr : B. 10.4.15M.4.72.00.20/ Konu : Teklife Davet Sayrn:... Kurumumuzun ihtiyacr olan ndroloii yogun bakrmda kullanrlmak

Detaylı

Toplam Fivat. Fivat 1 MANTFOLD SET(ANJiOGMFI. Tanrmlayrct Farma ve UBB. S.No Ma! / Hizmet Adt Miktarr Birimi Birim

Toplam Fivat. Fivat 1 MANTFOLD SET(ANJiOGMFI. Tanrmlayrct Farma ve UBB. S.No Ma! / Hizmet Adt Miktarr Birimi Birim T.C. Harran Universitesi Aragtrrma ve Uygulama Hastanesi Srra No: 02729 Konu: Teklif Mektubu iqin Adr: KARDiYoLoJi SERViSi-uelzEIr,tB ALIMI Fiq Kodu : Fiyalar KDV Harig olarak verilmelidir. Mdzemelerin

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Ticaret Ünvanı : Açık Tebligat Adresi : Bağlı Bulunduğu Vergi Dairesi

Detaylı

l. Sozlcgme Yaprlacak mr : FIayrr 2. $artnarnc Varnrr : Uvct

l. Sozlcgme Yaprlacak mr : FIayrr 2. $artnarnc Varnrr : Uvct Konu : Tcklif Istenmesi T.C. sa6lik BAKANLI6I BURSA HALK SA6LI6I MUDURLUGU idaremizcc llursa Halk Salhgr Miid0rliiliimiiz Bakteri Su Laboratuvarr odasr koridor giriq tarafrna qifrcli fotoselli kapr takrlmasr

Detaylı

Acrk teblieat adresi. Telefon ve Faks numarasl. Not:

Acrk teblieat adresi. Telefon ve Faks numarasl. Not: Acrk teblieat adresi Telefon ve Faks numarasl Not: Srra No Mal Kaleminin Adr ve Krsa Agrklamasr Miktarr Tutarr (Para birirni,t belirtilerek) Toplam Tutar (K.D.V Haric) *Tabloya gerektiti kadar satrr eklenecektir.

Detaylı

Itrfustafolrman. at.ve Uygulama 2130Tescil N

Itrfustafolrman. at.ve Uygulama 2130Tescil N Itrfustafolrman at.ve Uygulama 2130Tescil N KUR;UN ONlUr AsKI ARABASI rnxnir ga.nrnavtnsi I,tor- t1 t- tsl' l3g-t3\ PEzzER sonda TEKNIK 9ARTNAMES 1 Teker teker steril paketlerde bulunacakttr. 2. Paketlerin

Detaylı

TEI : O 312 218 34 97 FAKS :0 3l22lE 34 9E E-mail : coskun.sa in@titck.gov.tr. il.cili Ki$i : Cogkun SARGIN. SATINAIMABiNMi.

TEI : O 312 218 34 97 FAKS :0 3l22lE 34 9E E-mail : coskun.sa in@titck.gov.tr. il.cili Ki$i : Cogkun SARGIN. SATINAIMABiNMi. KURUM BiRiM ISIN ADI TARiH ALIM TURU T.C. SAdLIK BAKANLI6I TURKiYE ilaq VE TIBBI cihaz KURUMU MALZEME IHIZMET ALIMI 06/03t2015 MALZEME ALIMI T,c Sag* BakanlEr KURUMUMUZ TIBBi CiHAZ LABORATUVARLARI IHTiYACI

Detaylı

TURiZMYETURiZM OLAYI. TURiZM: Yeterli boq zamana, yeterli mali olanaklara ve seyahatten. DAR KAPSAMDA TURiZM VE OTELCiLiK

TURiZMYETURiZM OLAYI. TURiZM: Yeterli boq zamana, yeterli mali olanaklara ve seyahatten. DAR KAPSAMDA TURiZM VE OTELCiLiK Marmara lletisim Dergisi, Sayr:8, Ekim 1994 Mamara Joumal of Conununications, Number:8, October 1994 DAR KAPSAMDA TURiZM VE OTELCiLiK Arg. Giir. nuru OZCnn MARMARA r-rllvensiresi itetiqim Faktiltesi Dar

Detaylı

13. rl.o- I zors. Midiirliiliimiize bagh Il Ambulans Servisi Baghekimligi'ne ball ASH istasyonlannrn ve Depo ve ikmal ve Teknik

13. rl.o- I zors. Midiirliiliimiize bagh Il Ambulans Servisi Baghekimligi'ne ball ASH istasyonlannrn ve Depo ve ikmal ve Teknik ( + T.C. ADANA VALiLiGi il saelk MndiirliiE[ Sayr : Konu : 77090304.Satrnalma / flo Yakla$rk Maliyet 13. rl.o- I zors YAK LASIK MALiYETE FSAS FORM MUESSESESINE Midiirliiliimiize bagh Il Ambulans Servisi

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Ticaret Ünvanı : Açık Tebligat Adresi : Bağlı Bulunduğu Vergi Dairesi

Detaylı

Konu. HAcETTEpE U ruivensirrsi aillrrlsel ARA$Tt RMA pnot eleni roono i runsyon ehi[4i. Sayr ;17388665. DIKKAT EDILEcEK HUSUsLAR

Konu. HAcETTEpE U ruivensirrsi aillrrlsel ARA$Tt RMA pnot eleni roono i runsyon ehi[4i. Sayr ;17388665. DIKKAT EDILEcEK HUSUsLAR HAcETTEpE U ruivensirrsi aillrrlsel ARA$Tt RMA pnot eleni roono i runsyon ehi[4i 06800 Beytepe-Ankara Telefon : (0312)297 61 33 (031 2)297 61 36 Faks: (0312)297 65 42 Proje lglem Telefon :( 0312)297 61

Detaylı

@esi. T.C. Harran Universitesi Tlp Fakiiltesi Aragttrma ve Uygulama Hastanesi. Genel Toplam(KDV Harig): LUER LOK ENJEKToR(N3s)KiLiTLi i6rue eonpr.

@esi. T.C. Harran Universitesi Tlp Fakiiltesi Aragttrma ve Uygulama Hastanesi. Genel Toplam(KDV Harig): LUER LOK ENJEKToR(N3s)KiLiTLi i6rue eonpr. T.C. Harran Universitesi Tlp Fakiiltesi Aragttrma ve Uygulama Hastanesi LUER LOK ENJEKToR(N3s)KiLiTLi i6rue eonpr. Genel Toplam(KDV Harig): @esi Meteoroloji Cad. $ANLIURFA lrtibattetefon:tel.: 0(414) 318

Detaylı

Parsel No./Srra No. : 3

Parsel No./Srra No. : 3 Parsel No./Srra No. : 3 c) Ihale (son teklif verme) tarihi d) Ihale (son teklif verme) saati e) ihale komisyonunun toplantr yeri ilan olunur. rina ganrxaurnsi I. GENEL $ARTLAR MADDE I - Kiraya verilecek

Detaylı

Yiirtrgrr.'Adala lcl: f.l.jll"l j4.l l9 l: - ti.l2l j;,4 0-1 {l:t. l:j+il irar:0.tll 144 1r) 12. ll )agllk tvluou ugu

Yiirtrgrr.'Adala lcl: f.l.jlll j4.l l9 l: - ti.l2l j;,4 0-1 {l:t. l:j+il irar:0.tll 144 1r) 12. ll )agllk tvluou ugu T.C. ADANA VALILICi i! ^ -!!. ll )agllk tvluou ugu Sayr:77090304.Satrnalma / I 5 I Konu: Teklif Formu 20 I 05 /20ts TEKLIF FORMU Miidiirltigiimiize bagh Saglk Bilgi Sistemleri $ube Miidiirliifii'niin ihtiyacr

Detaylı

,667. YAKLA$IK MALiYETE ESAS F,ORM AI)ANA. Miidiirltiptimiiziin ihtiyacr olan agagda cinsi, miktan ve dzellikleri ilen (10)

,667. YAKLA$IK MALiYETE ESAS F,ORM AI)ANA. Miidiirltiptimiiziin ihtiyacr olan agagda cinsi, miktan ve dzellikleri ilen (10) Sayl Konu,667 : Yaklagrk Maliyet. T.C. ADANA VALiLidi Halk Safl{r Mtidiirtiilii AI)ANA YAKLA$IK MALiYETE ESAS F,ORM MUESSESESiNE Miidiirltiptimiiziin ihtiyacr olan agagda cinsi, miktan ve dzellikleri ilen

Detaylı

ihrivlc LisrEsi 2 i ADET

ihrivlc LisrEsi 2 i ADET T.C. SAGLIK BAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELEni sinligi BATMAN sol.ce DEVLET HnstnNssi Sayr : B. I 0.4.15M.4.72.00.20/ Konu : Teklife Davet Saytn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan RADYOLOJI BoLUMU iqin MALZEME

Detaylı

t{ffiisi&,lon *J'iJ'

t{ffiisi&,lon *J'iJ' i!l lll l! L ii ll8 L. c) e.'2. * i J" f*4 h :*"le t{ffiisi&,lon *J'iJ' Utuivensiresi FEN eilimleni erusrirusu TEz gau5mesroruirueuir naponu ALTNMAS ve KULLAN!!MAsl HAcETTEPE UYGULAMA ESASLAR BRNC BOLUM

Detaylı

4. Dozallama grrrngasr (1 adet)

4. Dozallama grrrngasr (1 adet) 3'LU MEMBRAN FlLrRAsyoN slsteml TEKNIK 9ARTNAMESI (100 Ml Huni Hacimli) ' Membran filtrasyon sistemi a9a!rdaki malzemelerden olugmahdrr, 1. Ugki Paslanmaz Qelik Manifold (1 adet) 2. Vakum Pompasr (1 adet)

Detaylı

inganr TEKNiK SARTNAMESi

inganr TEKNiK SARTNAMESi PREFABRiK WC BUFE insa, TI YAPIMI inganr TEKNiK SARTNAMESi isix r,triri U$ak ili 29 27 Ab2126 ada 105-118 parsel igerisine in$aatr subasmanr idare tarafindan yaprlacakttr. prefabrik WC Biife ingaatr yaprlacaktrr.

Detaylı

,,"1ofty,f,o,ns. l. Aliiminyum Diizeneklerin Hazlrlanmasr. - bnjektor SEHPASI IMALATI'

,,1ofty,f,o,ns. l. Aliiminyum Diizeneklerin Hazlrlanmasr. - bnjektor SEHPASI IMALATI' - bnjektor SEHPASI IMALATI' Teknik Sanname No;.TARLA-2O I4TSHZOO5" l. Aliiminyum Diizeneklerin Hazlrlanmasr Masa demet hattr boyunca iizerinde barrndrracalr hat elemanlannr tagryacaktrr. Masa aliiminyumdan

Detaylı

ctinuru: ANADoLU trxivnnsirnsi T.C. SENATO Karar Tarihi z 31,01,2012

ctinuru: ANADoLU trxivnnsirnsi T.C. SENATO Karar Tarihi z 31,01,2012 T.C. ANADoLU trxivnnsirnsi SENATO Karar Tarihi z 31,01,2012 Karar No : I ctinuru: 14- Anadolu ljniversitesi (Eskigehir/Tiirkiye) Miihendislik Mimarhk Faktiltesi Elektrik- Elektronik Mtihendislili Bdltimti

Detaylı

ihtiyac LiSTESi Sayr : B.10.4.ISM.4.72.00.20l Konu : Teklife Davet BA6LANTI APARATI

ihtiyac LiSTESi Sayr : B.10.4.ISM.4.72.00.20l Konu : Teklife Davet BA6LANTI APARATI T.C. SAdLIK BAKANLI6I TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN B6LGE DEVLET HASTANESi Sayr : B.10.4.ISM.4.72.00.20l Konu : Teklife Davet Sayrn : Kurumumuzun ihtiyacr olan HASTANENTN MUHTELIF SERVISLERINDE

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden41c6-a13d-31b6-987d-b1f0 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden41c6-a13d-31b6-987d-b1f0 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden41c6-a13d-31b6-987d-b1f0 kodu ile teyit edilebilir. 101 Kurumsal iliqkiler NUhiARA: l13 trbo YA$AR HOLDING GrDA

Detaylı

ffj -9E 6 t Masa UstiJ Bilgisayar 4 Adet 2*. r# tzot3 it sagtrt Miidiirltigti Sayr : B.10.4.iSM.001.0800 / Satrnalma

ffj -9E 6 t Masa UstiJ Bilgisayar 4 Adet 2*. r# tzot3 it sagtrt Miidiirltigti Sayr : B.10.4.iSM.001.0800 / Satrnalma + ffj i,i.,r r:tri:!- l+#! i'r i!t1*1 T.C, ADANA VALiLiCi it sagtrt Miidiirltigti Sayr : B.10.4.iSM.001.0800 / Satrnalma -9E 6 Konu : Yaklagrk Maliyet 2*. r# tzot3 YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM l4ubssbsbsiwg

Detaylı

Servet GYO. 'Fiyat Tespit Raporu' DEGERLENDIRME RAPORU. A) girket HAKKTNDA VER LEN B LG LER. 'Servet GYO Fiyat Tespit Raporu' DEGERLENDIRME RAPORU

Servet GYO. 'Fiyat Tespit Raporu' DEGERLENDIRME RAPORU. A) girket HAKKTNDA VER LEN B LG LER. 'Servet GYO Fiyat Tespit Raporu' DEGERLENDIRME RAPORU 'Fiyat Tespit Raporu' DEGERLENDIRME RAPORU 15t04t2013 Servet GYO 'Servet GYO Fiyat Tespit Raporu' DEGERLENDIRME RAPORU Bu rapor, Yatrrrm Finansman Menkul Degerler A.$. tarafrndan hazrdanmtgttr. Rapor,

Detaylı

r Grdalarrn bulundufu bolgede galrgan herkesin r Personelin gahgma bigimlerinin de temiz ve safihkh r Yiyeceklerle ufiragan ki5ilerin temiz ve uygunsa

r Grdalarrn bulundufu bolgede galrgan herkesin r Personelin gahgma bigimlerinin de temiz ve safihkh r Yiyeceklerle ufiragan ki5ilerin temiz ve uygunsa CAP r Grdalarrn bulundufu bolgede galrgan herkesin onsoz Beslenme insanoflunun iemel ihtiyaglarrndan biridir. Grda maddeleri yagam igin vazgegilmez unsurlar olmasrnrn yanrnda insan saflrfrnr tehlikeye

Detaylı

yangin ihbar SiSTEnni vn GAZsONnURME Sisrpui rnxxir

yangin ihbar SiSTEnni vn GAZsONnURME Sisrpui rnxxir SAGLIK BAKANLIEI runxiyn KAMU HASTANELe ni rurunnu Bursa Kamu Hastaneleri Birlifi Genel Sekreterlili yangin ihbar SiSTEnni vn GAZsONnURME Sisrpui rnxxir $ARTNAMESi 1. Ronrsli romeinr oeorrrdr - Dedektor

Detaylı

^;*r*ffif,;:: 2.2. SisteminQahgtrrrlmasr. KALI AKCiGER MAKiNES cintzt rnrnix g.lnrn.luosi

^;*r*ffif,;:: 2.2. SisteminQahgtrrrlmasr. KALI AKCiGER MAKiNES cintzt rnrnix g.lnrn.luosi KALI AKCiGER MAKiNES cintzt rnrnix g.lnrn.luosi 1. GEIIEL $ARTLAR 1.1 Teklif edilen cihaz, teknik qartname maddelerine uygun en son model olacaktrr. Teklif veren firma cihazrn marka ve modelini belirtecektir.

Detaylı

f'i1 ,k;;i66 furutugan tarafrndan aireoite eoilmii olan tarafsrz denetim firmalannrn denetimleri sonucunda

f'i1 ,k;;i66 furutugan tarafrndan aireoite eoilmii olan tarafsrz denetim firmalannrn denetimleri sonucunda f'i1 artalrt TEDARiKQi DEGERLENDiRME PROSEDURU 1. AMAg Muratpap Belediyesi'ne bagh ve harcama yetkisi verilen mfidtirltiklerin, tirtin ve hizmet sattn aldtklan tedarikgi firmalann degerlendirilmesi ile

Detaylı

T.C. Harran Universitesi Arattrrma ve Uygulama Hastanesi

T.C. Harran Universitesi Arattrrma ve Uygulama Hastanesi T.C. Harran Universitesi Arattrrma ve Uygulama Hastanesi l) iqin tanrmr 2) Amag Tanrmlar ihale stiresi ve hizmet ig tutarr Kapsam Teknik $artnameler Otomarik / 4) ihale strresi ve HizMET i$ TUTART infflzyonkemoterapisi

Detaylı

2' Bursun amacrna uygun otarak verirmesini sa$ramak uzere

2' Bursun amacrna uygun otarak verirmesini sa$ramak uzere 2' Bursun amacrna uygun otarak verirmesini sa$ramak uzere EK-A'da, Ogrenci Burs Bagvuru Formu EK_B,dedir. hazrrlanan burs duyurusu Dernegi ll Bagkanr TURKiYE EMEKLi SUBAYLAR DERNE6i FESUD) izuin xouar

Detaylı

.I..(.. SA.;LIK BAKANLIEI TI;RKiyE KAMU HASTANILERI BlR -ie i BATII \\ BOLGf DIVLEI HASTAI'{T:Si. ihrilae LlsrEsi

.I..(.. SA.;LIK BAKANLIEI TI;RKiyE KAMU HASTANILERI BlR -ie i BATII \\ BOLGf DIVLEI HASTAI'{T:Si. ihrilae LlsrEsi .I..(.. SA.;LIK BAKANLIEI TI;RKiyE KAMU HASTANILERI BlR -ie i BATII \\ BOLGf DIVLEI HASTAI'{T:Si Sa)' : B.l0.4.lSN1.l 72 00 201 Konu : lckliic [)arct 09.04.2015 Kurumunruzun ihliyaor olan qocuk Cenahi

Detaylı

T.C. SACLIK BAKANLIEI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLidi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESI. inrivlq LisrESi

T.C. SACLIK BAKANLIEI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLidi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESI. inrivlq LisrESi T.C. SACLIK BAKANLIEI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLidi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESI Sayr : B.10.4.1SM4.72.00.20/... Konu : Teklife Davet 20,10.2014 Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan Yusuf GOK igin

Detaylı

rt-rnriyn KAMU HASTANELEni ninligi BATMAN s0lct DEVLET ulsunnsi Fiyat i : Ttim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur

rt-rnriyn KAMU HASTANELEni ninligi BATMAN s0lct DEVLET ulsunnsi Fiyat i : Ttim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur T.C. sagltk nlxlnr,rgr rt-rnriyn KAMU HASTANELEni ninligi BATMAN s0lct DEVLET ulsunnsi Sayr : B. I 0.4.15M.4.72.00.201 Konu : Teklife Davet 22.09.2014 Sayrn :................. Kurumumuzun ihtiyacr olan

Detaylı

2ft':>3L4. .:.'..,.:.:::..ffffi$ffi. EK : Ilgi Yazr Fotokopisi (5 Sayfa). 20-wtutt

2ft':>3L4. .:.'..,.:.:::..ffffi$ffi. EK : Ilgi Yazr Fotokopisi (5 Sayfa). 20-wtutt Sayr Konu T.C. SULEYMAN DEMiREL tinh'ersttesi REKToRL0GU Genel Sekreterlik :70038785-010.99- : Kripteks Yangma Programr, 2ft':>3L4 20-wtutt.:.'..,.:.:::..ffffi$ffi...KOORDINAToRLUGLINE...BA$HEKiMLiGiNE

Detaylı

teklifler deperlendirme dlgl brrakrlacaktrr.

teklifler deperlendirme dlgl brrakrlacaktrr. cener xuruuun Beytepe Kamptisti Rektorli.lk Binasr 5, Katta bulunan Bilimsel Aragtrrmalar Birimine teslim edilecektir. 2- Teklif edilen mala iligkin olarak teknik gartnamede yer alan her bir maddeye cevap

Detaylı

rubirlr CELAL BAYAR UNiVERSiTESi RrrrOnIuGurur

rubirlr CELAL BAYAR UNiVERSiTESi RrrrOnIuGurur rubirlr Sayr. 8.14.2.T8T 0.06.01.02.231-594111971 Konu : TUBiTAK-Lindau Destek Programr CELAL BAYAR UNiVERSiTESi RrrrOnIuGurur Zy rcatzor iveoi Bilimsel ve Teknolojikalkrnma igin gereken insan kaynagrnrn

Detaylı

""r*,t,"rtr,"t",eklif mektuplarl uzerine mutlaka yazllmasr gerekmektedir' :iffiff;lh

r*,t,rtr,t,eklif mektuplarl uzerine mutlaka yazllmasr gerekmektedir' :iffiff;lh T.C. SAELIK BAKANLICI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi SATINALMA KOMiSYON BA$KANLIE I Sayr : B.r0.4.rsM.4.72.00.20/ Is I t-* Konu : Teklife Davet 10.08.2011 Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan Ameliyathaneye

Detaylı

Sayr :16961366-604.01.0119255 Konu : Ktsa Film Destek Hibe Programt

Sayr :16961366-604.01.0119255 Konu : Ktsa Film Destek Hibe Programt T.C. BA$BAKANLIK Afet ve Acil Durum Ydnetimi Baqkanhpr Sayr :16961366-604.01.0119255 Konu : Ktsa Film Destek Hibe Programt 07.05.2014 Y ILDIZ TEKNiK LN{ IVPNSiTE,Si REKTOru-UCIXP, Bagkanll[rm z tarafndan

Detaylı

LT legrdnd' Ekler : Ek-l : 2099 Yagam Alanlarrnda Enerji Kullanrmr ve Y0netimi Tasarrm Yartgmast-$artname

LT legrdnd' Ekler : Ek-l : 2099 Yagam Alanlarrnda Enerji Kullanrmr ve Y0netimi Tasarrm Yartgmast-$artname Tarih : 09.01.2014 Evrak No: 1401090202 LT legrdnd' Yrldrz Teknik Universitesi Mimarlrk FakUltesi Dekanlt!t' na, lstanbul Bticino adrna Legrand Elektrik San. A.$. tarafrndan agrlan ve bu sene ilki gergeklegtirilecek

Detaylı

Sut Miktart Birimi. ap+oro: 2 ADET AP4010. ot. Kodu : S.No : Mal / Hizmet Adt. 2sl

Sut Miktart Birimi. ap+oro: 2 ADET AP4010. ot. Kodu : S.No : Mal / Hizmet Adt. 2sl T.C. Harran [Jniversitesi Aragttrma ve Uygulama Hastanesi Srra No: 02756 Konu: Teklif Mektubu iqin Adr: 10. GRUe 8 KALEM ortopedi ve TRVMAToLoJi servisi 22lF MALZEME ALIMI Fiq Kodu : i Fiyalar KDV Harig

Detaylı

ffi Tanrmlaytct Firma ve UBB Toplam Fivat Fivat S.No Mal / Hizmet Adr Miktarl Birimi Birim

ffi Tanrmlaytct Firma ve UBB Toplam Fivat Fivat S.No Mal / Hizmet Adr Miktarl Birimi Birim ffi T.C. Harran Universitesi Aragtlrma ve Uygulama Hastanesi Srra No: 02423 Konu: Teklif Mektubu igin Adr: MUDUNYET -MALZEME ALIMI Fig Kodu : : Fiyalar KDV Harig olarak verilmelidir. Malzemelerin Markasr

Detaylı

T.C. SAGLIK BAKANLIGI. g.ndermenizi, teklifinizde teslimat siiresinin a. ildiilr";;;i;;"4.i,". ( inrivlq LisrESi. Miktan i

T.C. SAGLIK BAKANLIGI. g.ndermenizi, teklifinizde teslimat siiresinin a. ildiilr;;;i;;4.i,. ( inrivlq LisrESi. Miktan i T.C. SAGLIK BAKANLIGI TURKiyE KAMU HASTANELnni ninr,igi BATMAN s6i,cn DEvLET rr.isr,innsi Sayr : B. 10.4.ISM.4.72.00.20/ Konu : Teklife Davet Saym: Kurumumuzun ihtiyacr olan ACiL RONTGEN each sisremi iqin

Detaylı

gekilde "Teknik gartnameye Cevaplar" ddkljmanr ve te teklifler de$erlendirme drgr brra krlacaktrr. edilecektir. her bir maddeye cevap verih:cek

gekilde Teknik gartnameye Cevaplar ddkljmanr ve te teklifler de$erlendirme drgr brra krlacaktrr. edilecektir. her bir maddeye cevap verih:cek GENET HUKUMLER Beytepe KampUsi.i Rektrirliik Binasr 5. Katta bulunan Bili edilecektir. Teklif edilen mala iligkin olarak teknik gartnamede yer gekilde "Teknik gartnameye Cevaplar" ddkljmanr ve te ekinde

Detaylı

l:nopr 5 i B POLAR CUP ADET

l:nopr 5 i B POLAR CUP ADET T.C. SAdLIK BAKANLIdI TtrRKiyE KAMU HASTANELERI BiRLidi BATMAN solco DEVLET HmrnNpsi Sayr : B.10.4.1SM.4.72.00.20/... Konu : Teklife Davet 14.10.2014 Saytn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan Hasan KILICASLAN

Detaylı

KAHRAMANMARA$ StiTCu in,ia.u univnnsirnsi 2015 YILI KURUMSAL MALi DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU. Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu

KAHRAMANMARA$ StiTCu in,ia.u univnnsirnsi 2015 YILI KURUMSAL MALi DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU. Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu KAHRAMANMARA$ StiTCu in,a.u univnnsirnsi 2015 YL KURUMSAL MALi DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU 5018 Sayrh Kamu Mali Y0netimi ve Kontrol Kanunu ile birlikte kalkrnma planlarr ve programlarda yer alan politika

Detaylı

: fiim Kalemlcre fgklifverilmesi Zorunludur

: fiim Kalemlcre fgklifverilmesi Zorunludur T.C. sadlik BAKANL16I T.IRKiYE KAMU HASTANELERi BiRLidi BATMAN BOLCE DEVLET HASTANf,Si Sayr : 8.10.4.1SM.4.72.00.20/ Konu ; Tcklifc Davet Sayrn :... Kurumumuzun ihti)'acr olan GULNAZ AKKOYLN icin KvC MALZ

Detaylı

T.C. Harran tjniversitesi Ara$tlrma ve Uygulama Hastartesi

T.C. Harran tjniversitesi Ara$tlrma ve Uygulama Hastartesi T.C. Harran tjniversitesi Ara$tlrma ve Uygulama Hastartesi Fil-.alar KDV Harig olarak verilmelidir. Son Teklit Tarihi: 02.12.2016 T.C. HARRAN ilvivrnsirrsi ARA$TIRMA ve UYGULAMA frasfa.nfsi Gtiriintii

Detaylı

T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi. l.^..\ rc'.cq. Toplam. Genel Toplam(KDV

T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi. l.^..\ rc'.cq. Toplam. Genel Toplam(KDV T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi l.^..\ rc'.cq Toplam Genel Toplam(KDV idare No : 63760.38.32.00.01.330 idare Adr : Han'an Universitesi Ara$hrma ve Uygulama Hastanesi

Detaylı

T.C. FIRAT Univenslresi xasrauesi o6uen SERMAYE igrcrme einimi. elqz6 rexllp lsrenae FoRMU. MALzEME/Hlzmrr ilsresi

T.C. FIRAT Univenslresi xasrauesi o6uen SERMAYE igrcrme einimi. elqz6 rexllp lsrenae FoRMU. MALzEME/Hlzmrr ilsresi T.C. FIRAT Univenslresi xasrauesi o6uen SERMAYE igrcrme einimi elqz6 rexllp lsrenae FoRMU Frrat Universitesi Hastanesi ihtiyacr malzeme/hizmet safin alrnacaktrr. Fiyat teklif belirtilen tarih ve saatte

Detaylı

3- Teklifler gartname ekindekigenel htiki.imlere gore verilecektir. Bu hti

3- Teklifler gartname ekindekigenel htiki.imlere gore verilecektir. Bu hti GENEL HUKUMLER Beytepe Kampi.isti Rektcirltik Binasr 5. Katta bulunan BilimselAraStt Hacette pe Unive rsitesi alar Birimine teslim edilecektir, 2- Teklif edilen mala iligkin olarak teknik $artnamede yer

Detaylı

TEL. 0 312-2lA 34 9-97 -3661 KURTJM : T.C. SAGLIK BAKANLIGI BIRIM TAX-H : 30.03.2015. s.\o. Ic Sdli( Bakanl r. (KD\'llarif)

TEL. 0 312-2lA 34 9-97 -3661 KURTJM : T.C. SAGLIK BAKANLIGI BIRIM TAX-H : 30.03.2015. s.\o. Ic Sdli( Bakanl r. (KD\'llarif) KURTJM : T.C. SAGLIK BAKANLIGI BIRIM ISN ADI TAX-H : 30.03.2015 : TURKiYE ilaq VE TIBBI CiHM KURTJMU : Kurumumuz Araliz ve Ko rol Laboratuvan Drire BatkadrEmm; lhriyacr ola.d Pipet ucu ve Cam Siie (Malzeme)

Detaylı

l- Ba;r'uru dilekgesi

l- Ba;r'uru dilekgesi KAMERA ir,r su altl sdnt'nvi vapacar n'irnaalar.in vsrrilrnoinnryb rrirnnlpn i Gemilerin Teknik Ydnetmeligi kapsamrnda kamera ile su alti scirveyi yapacak firrnalann Ycinetrneligrn 8 inci maddesinin 3

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 3922-c1e8-39ab-8e60-c949 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 3922-c1e8-39ab-8e60-c949 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 3922-c1e8-39ab-8e60-c949 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr

Detaylı

KApALt ToRAKS DRENAJ sisreui zooo cc'lik

KApALt ToRAKS DRENAJ sisreui zooo cc'lik KApALt ToRAKS DRENAJ sisreui zooo cc'lik l.kapalt toraks drenaj sisteminin biriktirme kavanozu 2000 cc hacimli ve 100 cc' lik olgumleri igaretlenrnig olmalldlr. 2.Biriktirme kavanozu merkezi vakum sistemine

Detaylı

Vall Adtna. Vali Yarrj,mctst

Vall Adtna. Vali Yarrj,mctst ederim. Bakan. a. Genel luticl:ir Vall Adtna. Vali Yarrj,mctst Dikmsn Caddesi 06100 AI{KrUL{ Telefon: (O312) 415 18 85 e-posta: mileweb@milliemlak.gov.tr {e-*o tuva -r/z'-] - 0 Ayrrntrh bilgi igin irribat:

Detaylı

ffi@otq iizere; Sayr t\+l I(onu : Yaklaqrk Maliyet. 6 idari v YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM T.c. Birim fi yatlarrnrn bildirilmesini rica ederim.

ffi@otq iizere; Sayr t\+l I(onu : Yaklaqrk Maliyet. 6 idari v YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM T.c. Birim fi yatlarrnrn bildirilmesini rica ederim. Sayr t\+l I(onu : Yaklaqrk Maliyet. T.c. ADANA var,ir,idi Halk Sa$t$r Miidiirtiigi YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM ADANA ffi@otq... MUESSESES. Mtidiirliiltimiiztin ihtiyacr olan aqagrda cinsi, miktarlr I ve

Detaylı

all,r'maz. Madde 6 - Bildirim ve tebligat esaslan

all,r'maz. Madde 6 - Bildirim ve tebligat esaslan izpti n xalir qtleui all,r'maz. Madde 6 - Bildirim ve tebligat esaslan gergevesinde gergekle$tirilir. 6.3. Tebtigatrn hakh veya zorunlu yaprlamamasr halinde Kanunun 65 kanunlanna sunulan ve tarafindan

Detaylı

iurivlq LisrESi Slra- Mal / Hizmet Adr i Miktarr

iurivlq LisrESi Slra- Mal / Hizmet Adr i Miktarr T.C. SAGLIK BAKANLICI runxiyn KAMU HASTANELERI BIRLIGI -gainiin n6lcn DEvLET HASTANESI Sayr : B.l0.4.ISM.4 '72'00'201 Konu : Teklife Davet Sayn: Kurumumuzun ihtiyacr olan KEMoTERApi servisi iqin uelz ALIMI

Detaylı

[r kuliipleimizce de malum olup, kul

[r kuliipleimizce de malum olup, kul BEDEN runrive ENGELLiLER SPOR FEDERASYONU BAgKANLI6I Sayr :T.B.E.Sl.F/ Konu : B6lgesel Lig PlaY ff Yeni Stati.isii. SPOR KULUBU BA$KANLIIfl1Y4 Federasyonumuzun Sandalye Basketbol BOI miisabakalarma katrlmaya

Detaylı

Ttirltriye Yiiksek lhtisas E. A. Hastanesi Strerilizasyon Bilgisayarh Takip ve Doktirnrantasyon Sistemi Teknik $artnamesi

Ttirltriye Yiiksek lhtisas E. A. Hastanesi Strerilizasyon Bilgisayarh Takip ve Doktirnrantasyon Sistemi Teknik $artnamesi Ttirltriye Yiiksek lhtisas E. A. Hastanesi Strerilizasyon Bilgisayarh Takip ve Doktirnrantasyon Sistemi Teknik $artnamesi Genel 6zellikler L Hastanemizin ameliyathane, poliklinik ve servislerde kullanrlan

Detaylı

Fax :4882213066 16 TRANSPORT SWAP KURU. SAYI :... KONU : Yakla5rk Maliyet Tespiti. l eklil-tiirii. (cestrll) I5 OKSiDAZ AYIRACI 50 ADET

Fax :4882213066 16 TRANSPORT SWAP KURU. SAYI :... KONU : Yakla5rk Maliyet Tespiti. l eklil-tiirii. (cestrll) I5 OKSiDAZ AYIRACI 50 ADET C T.C. SAELIK BAKANLIEI Batman Bdlge Devlet Hastanesi Batman B6lge Devlet Hastanesi lhale Kodu : 01364 SAYI :... KONU : Yakla5rk Maliyet Tespiti t5.12.2011 )ayrn :,... - Hastanemizin ibtiyaqlanndan a5afrda

Detaylı

1- Malzeme/hizmet tesliminin \1c

1- Malzeme/hizmet tesliminin \1c T.C. FIRAT UNiVERSITESi HASTANESi 06NER SERMAYE IsLETME BiRIMI ELAzlG TEKLIF ISTEME FORMU Talep Eden Blrim :BlLGl I$LEM KOOROINATORLUGU Ftrat Universitesi Hastanesi ihtiyacr malzeme/hizmet sattn ahnacaktrr.

Detaylı

; 8.778.57 Tt-. : 12.344.7tTL. DENETiM RAPORU. T I P t A M

; 8.778.57 Tt-. : 12.344.7tTL. DENETiM RAPORU. T I P t A M DENETiM RAPORU DENiz YAKASI ratilsitesi or.oz.zor 4qr.ot.zors renihuninnnsl DENET M RApoRU Sitemizin ot'ol.zotq/31'0l.2015 tarihleri arasr igleyici ve hesaplarr,kat Mtilkiyeti Kanunu ve Geneg kararlart

Detaylı

Son Bagvuru Tarihi: 01.10,2014 Yayrnlanma Tarihi : 22.09.2014. Deneyam (Ay) Boy Arah!r. Oftadlretim (Lise ve Dengi) Orta6{retim (Lise ve Dengi)

Son Bagvuru Tarihi: 01.10,2014 Yayrnlanma Tarihi : 22.09.2014. Deneyam (Ay) Boy Arah!r. Oftadlretim (Lise ve Dengi) Orta6{retim (Lise ve Dengi) T$rkiye iq Kurumu - iqgiici.i istemi Detayr Sayfa I I 2 Tiirkiye ig Kurumu I.1 r ui.'i.ltn-. rr,[j,' lttf lrtrr_t.r,rr re igguclj istemi (00002304584 i9 bagvurusu yapmak igin bireysel iiye olarak girig

Detaylı

TRABZ N. igortasr Kanunu.

TRABZ N. igortasr Kanunu. SAH L GUVENL K K UTANLIGI SAHiL GUVENL K TRABZON GRUP KOMUTANLIGI TRABZ N 1 2 $ubat 201 3 LOJ. :73322146-4000 -?ltt -13/Loj.Sb. KONU : Eczane Sdzlegmeleri DAGITIM HANESiNE YAZtLMT$TrR. il-ci: 5510 Sayrh

Detaylı

g:t;tt,k utd;til" Tebtiginde yer alan trbbi matzemeler igin sut kodu, Tebli$de yer almayan malzeme olmast

g:t;tt,k utd;til Tebtiginde yer alan trbbi matzemeler igin sut kodu, Tebli$de yer almayan malzeme olmast lstem No Talep Eden Blrim : 13543: 1413010 : BILGI I$LEM KooRDINATORLUGU T.C. FIRAT urivensiresi xesraruesl DONER SERMAYE lglerue elnlirtl ELAZI6 TEKLIF ISTEME FORMU Frrat Universitesi Hastanesl ihtlyacr

Detaylı