YENİ MÜVEKKİLLERDE HIZLI GENEL EVRAK DOSYASI OLUŞTURMA 7

Benzer belgeler
Sürüm SÜRÜM DE EKLENEN ÖZELLİKLER VE DEĞİŞİKLİKLER İÇİNDEKİLER TEAMWORK HUKUK YAZILIMLARI. Kasım 2016

Yenilikler. İcra Modülü

İÇİNDEKİLER. Birim Modülü

2017 NİSAN AYI YENİLİKLERİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

2017 ŞUBAT AYI YENİLİKLERİ

2017 Kasım & Aralık Yenilikleri

2018 Ocak & Şubat Yenilikleri

2017 Haziran & Temmuz Yenilikleri

2018 Haziran & Temmuz Yenilikleri

2017 Eylül & Ekim Yenilikleri

Müvekkil Hesapları ve İşlemleri

Yenilikler. İcra Modülü

Yazılımımız Kurum İcra işinin gerektirdiği verimlilik için optimize edilmiştir.

daha kolay! MicroDestek İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur.

15 Versiyonu / Tarihli Arşivin İçeriği

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur.

Kullanıcı Giriş Ekranı

NetPos ver:4.0 Yenilikleri

Hukuk Müşavirliği Modülü Kullanım Kılavuzunu Giriş. E İçişleri Proje Ana Sayfasından kullanıcı adı ve şifresi girilerek giriş butonuna basılır.

e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

Dava Müvekkil Vekalet Ücreti Yönetimi

İÇİNDEKİLER. Uyap Sorgu Modülü

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

Vega Ayarları. Vega Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür.

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014

Doğrudan Borçlanma Sistemi

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

Dava Dosya Takibi Kullanım Kılavuzu

Derece Yazılım - PARALOG Ticari Programları Forum Sitesi

Çek ĠĢlemler Kullanım ve Uyarlama Dokümanı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

Grup Koşul Yenilikleri

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi Mikro Yazılımevi A.Ş.

HUKUK PARTNER v. 4.0 Yenilikler

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

20 Mayıs İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : Muhasebe IV

Hukuk Büro Yönetimi. Hukuk Büroları için Komple Yönetim Yazılımı

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Alış Đşlemlerinde Alıcıların 2 numaralı KDV Beyannamesini Düzenlenme Kılavuzu (KDV2)

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

Kod Listeleri Genel Yapısı

Barkod, Tebligat ve Tebliğ Masrafı Yönetimi

Finansa Başlama İÇİNDEKİLER

DESTEK DOKÜMANI MALĐ KONSOLĐDASYON

GMS.NET Sürümündeki Değişikliklerle İlgili Tanıtım Dokümanı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS)

UZ GAYRİMENKUL GYS MUHASEBE İŞ AKIŞ SÜRECİ DOKÜMANI

Program ile birlikte 4 adet örnek Excel dosyası ve bu dosyaları transfer etmekte kullanılan örnek dizaynlar verilmektedir.

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı Defter Dökümleri Kılavuzu

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları

Bağlı Dosya Oluşturma Uygulaması

ORKA da BANKA EKSTRESİ TRANSFERi v2 PROGRAMININ KULLANIM KLAVUZU

4. Personel Modülümüzde Yasal Parametreler güncellenmiştir.

KolayOfisHukukOfis OtomasyonSistemleri

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

Fatura FiĢ GiriĢi ĠÇERĠK

Harcama Yönetim Sistemi e-fatura Uygulama Kılavuz

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems

1) Mal alımı faturasının kaydedilmesi ile faturada kullanılan stok ve cari kartları hangi taraflarından hareket görürler? Kısaca açıklayınız

1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine.

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır.

KATMA DEĞER VERGİSİ BEYANNAMESİ

1. Dekont Modülü Yenilikleri

PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Đşlemlerde Satıcıların 1 numaralı KDV Beyannamesinin Düzenlenme Kılavuzu

Dolayısıyla fatura düzenlemek veya fatura almak isteyen mükelleflerin karşılıklı olarak sistemde tanımlı olmaları gerekmektedir.

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

Dava Yönetİm Paketİ. İnnova Hukuk Yönetim Sistemi. Uçtan uca dava yönetimi. İnnova teknolojisiyle hukuki süreçlerinizi hızla sonuca ulaştırın.

PERSONEL KAYMAKAM ADAYLIĞI MODÜLÜ

T.C. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU

Hukuk Büronuza Değer Katan Bir Yazılım

Bireysel Emeklilik Sistemine Otomatik Katılım & Logo İnsan Kaynakları Ürün Geliştirmeleri. Mart 2017

Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri. Kasım

UYAP VERİ AKTARMA İŞLEMLERİ

NETSİS 3 BORDRO BİREYSEL EMEKLİLİK OTOMATİK KATILIM SİSTEMİ

DESTEK DOKÜMANI. FORM Ba ve Bs

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

02 Temmuz İlgili Versiyon/lar: ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler: Muhasebe IV

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü)

7 Temmuz Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Raporlar

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün :

Maaş Haczi Uygulaması

HARCAMA YÖNETİM SİSTEMİ TAŞINIR UYGULAMASI

Yeni Nesil Tüik e-vt işlemleri. Kullanıcı Kılavuzu

MÜLKİ İDARE AMİRLERİ ATAMA MODÜLÜ

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

Bu doküman Oda/Borsaların uygulamayı kullanmaya başlamadan önce izlemesi gereken adımları ve yapması gereken tanımlamaları içermektedir.

24 Mart İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel : Faks: (216)

Tarihli Mikro R/J/F/ Müşavir 02a Sürümü

Transkript:

Ağustos 2017 TEAMWORK HUKUK YAZILIMLARI 9.0 SÜRÜM DE EKLENEN ÖZELLİKLER VE DEĞİŞİKLİKLER İÇİNDEKİLER TEAMWORK KULLANICI ARABİRİMİ YENİLENDİ 2 EXCEL RAPOR DA YENİ ÖZELLİKLER 2 DAVA / İCRA / BÜRO DOSYA TAKİBİ 3 KURUM İCRA DOSYALARINI VE TAKİP EVRAKLARINI EXCELDEN TRANSFER EDEREK OLUŞTURMA 3 YENİ MÜVEKKİLLERDE HIZLI GENEL EVRAK DOSYASI OLUŞTURMA 3 İCRA KAPAK HESABINDA MANUEL TAHSİL ORANI GİRİŞİ 3 DOSYA KAPAK VE DOSYA İÇERİK FORMU ÜST BÖLÜMDE ÜST MAHKEME 3 BORÇLU VEKALET ORANLARINI TEAMWORK DAN GÜNCELLEMEK 4 İSTİNAF MAHKEMELERİ İLE İLGİLİ YENİ TARİH TANIMLARI 4 VEKALET ORANLARINI TOPLU OLARAK DEĞİŞTİRMEK 4 YAPILACAK İŞ MAILLERİNDE FÖY NO BİLGİSİ 4 DAVA TALEP TUTARININ DAVA HESABINDA GÖRÜNTÜLENMEME OPSİYONU 4 PASİF CARİ UYARISI 4 FİNANS MODÜLÜ 5 PASİF CARİ UYARISI VE HESAPLARININ AYRI KATEGORİDE GÖRÜNTÜLENMESİ 5 HESAP MUAVİN RAPORUNU EXCEL E KOPYALAMA 5 ÜCRET TAHAKKUKLARINDA TAHSİL EDİLDİ İŞARETİ 5 HESAP HAREKET TİPİ TANIMLARINI TEAMWORK DAN KOPYALAMA 5 STOPAJLI HİZMET ALIMLARI İÇİN DÜZENLEME 6 İNGİLİZCE SMM VE FATURADA YAZI İLE İNGİLİZCE TUTAR 6 FİNANS DA ÜCRET VE PERSONEL HESAPLARINI GÖRME YETKİSİ 6 FİHRİST 7 YENİ MÜVEKKİLLERDE HIZLI GENEL EVRAK DOSYASI OLUŞTURMA 7 SAAT RAPOR 7 EXCEL DEN SAAT KAYITLARINI TRANSFER ETME İMKANI 7 VEKALETNAMELER 7 MUVAFAKATNAME HAZIRLAMA İMKANI 7 HUKUK TANIMLAR 8 İSTİNAF MAHKEMELERİ İLE İLGİLİ YENİ TARİH TANIMLARI 8 TEAMWORK DAN GÜNCELLENECEK TANIMLAR 8 TeamWork Hukuk Yazılımları Sürüm 9.0 Sayfa - 1

TEAMWORK KULLANICI ARABİRİMİ YENİLENDİ Tüm TeamWork uygulamalarında Arabirim Yenilendi. (Bakınız Sürüm 9.0 Arabirim Dokümanı) Kullanıcı Arabirim yenilendi. Menü Yapısı değiştirildi. Menü sol taraf yerine Üst bölüme alındı. Tüm formların görüntüsü değiştirildi. Sekmeler yerine alta doğru açılan bölümler getirildi. EXCEL RAPOR DA YENİ ÖZELLİKLER Excel Rapor'a bazı özellikler eklendi: 1. Excel tablosunda kolon başlıklarının ilk satırda olması seçeneği eklendi (İlk 3 satır başlık yok) 2. Ek alan seçimlerine "DOK_UNID", "CREATED", "MODIFIED" seçenekleri eklendi. Bunlar sırasıyla Doküman anahtarını, kayıt tarihini ve son güncelleme tarihini getirir. TeamWork Hukuk Yazılımları Sürüm 9.0 Sayfa - 2

DAVA / İCRA / BÜRO DOSYA TAKİBİ KURUM İCRA DOSYALARINI VE TAKİP EVRAKLARINI EXCELDEN TRANSFER EDEREK OLUŞTURMA Bir Kurum'a ait icra dosyalarını ve Takip Evraklarını toplu olarak Excel'den transfer ederek oluşturma imkânı getirildi. Bu sayede yüzlerde icra dosyasının Excel den transfer edilerek dosyalarının otomatik olarak oluşturulması, hesap formlarının hesaplanması, takip evraklarının hazırlanması ve XML dosyasının oluşturulması bir iki saatte tamamlanabiliyor. Önceki versiyonda her dosyada tek bir takip sebebi transfer edilebiliyordu. Şimdi birden fazla takip sebebi transfer edilebiliyor. Ayrıca, transfer ile hesap formları da oluşturuluyor. Transfer sonrası Yeni Transfer edilen dosyalar listesinde tüm dosyalar seçilip, Hesap Formları toplu olarak hesaplatılıyor. Hesaplama sonrasında da tüm dosyalar seçilip Takip Evrakları toplu olarak oluşturuluyor. Aynı listede tüm dosyalar seçilip UYAP XML dosyası oluşturulabiliyor. Bu işlemin nasıl yapıldığı Ek Menü de Transfer (İcra) bölümündeki Bilgi bölümünde gösteriliyor. YENİ MÜVEKKİLLERDE HIZLI GENEL EVRAK DOSYASI OLUŞTURMA Fihrist'te Yeni Müvekkil girildikten ve Cari Hesap tanımlandıktan sonra "Genel Evrak Dosyası Oluştur" işlemi eklendi. Bu şekilde yeni müvekkil için Genel Evrak dosya açma işlemi kolaylaştırıldı. İCRA KAPAK HESABINDA MANUEL TAHSİL ORANI GİRİŞİ İcra Kapak hesabında Manuel Tahsil Harç Oranı girişine imkân sağlandı. Ayrıca, Tahsil Harç borcunu İlk Harç Nispi'yi düşmeden hesaplama seçeneği eklendi. DOSYA KAPAK VE DOSYA İÇERİK FORMU ÜST BÖLÜMDE ÜST MAHKEME Dosya Kapak ve Dosya İçerik formunda üst bölümde varsa Üst Mahkemeler de görüntüleniyor. TeamWork Hukuk Yazılımları Sürüm 9.0 Sayfa - 3

BORÇLU VEKALET ORANLARINI TEAMWORK DAN GÜNCELLEMEK Borçlu Vekalet oranlarını TeamWork'dan güncellemek için işlem eklendi: İSTİNAF MAHKEMELERİ İLE İLGİLİ YENİ TARİH TANIMLARI İstinaf mahkemeleri ile ilgili yeni tarih tanımları eklendi. (TeamWork dan güncellenmeli) İstinaf mahkemeleri seçildikten sonra bu yeni tarih tanımları kullanılıyor. Kod 12c 71b Tarih Tanımı İstinaf Duruşma Tarihi İstinaf Tarihi VEKALET ORANLARINI TOPLU OLARAK DEĞİŞTİRMEK İcra ve Dava Kapak Hesapları Listelerine Vekalet Oranlarını Değiştir işlemi eklendi. (Seçilen hesap formlarındaki Vekalet Oran Tanımını başka bir tanım ile değiştirir.) YAPILACAK İŞ MAILLERİNDE FÖY NO BİLGİSİ Yapılacak iş görev ve sonuç maillerinde Föy No eklendi DAVA TALEP TUTARININ DAVA HESABINDA GÖRÜNTÜLENMEME OPSİYONU Dava Hesap formunda talep tutarının hesaba dahil edilmesini istemeyenler için sadece giderleri (Harçlar, vekalet ücreti ve masraflar) gösterme imkanı getirildi. PASİF CARİ UYARISI Müvekkilin Cari hesabı pasif ise dosya üst bölümde uyarı mesajı veriliyor. TeamWork Hukuk Yazılımları Sürüm 9.0 Sayfa - 4

FİNANS MODÜLÜ PASİF CARİ UYARISI VE HESAPLARININ AYRI KATEGORİDE GÖRÜNTÜLENMESİ Müvekkilin Cari hesabı pasif ise muhasebe kayıtlarında uyarı mesajı veriliyor. Muhasebe Hesap Muavin listelerinde de Pasif Cari hesaplar ayrı bir kategoride görünüyor. HESAP MUAVİN RAPORUNU EXCEL E KOPYALAMA Hesap Muavin Raporu'na "Excel'e Uygun Rapor Hazırla" özelliği eklendi. ÜCRET TAHAKKUKLARINDA TAHSİL EDİLDİ İŞARETİ Ücret tahakkuk tipli Hesap Hareketlerine "Tahsil Edildi" seçim kutusu eklendi. Ücretin tahsil edildiği zaman işaretlenerek takip için kullanılabilir. Ücret, Paylaşım ve Kar merkezi raporlarında da Tahsil edildi işareti görüntüleniyor. HESAP HAREKET TİPİ TANIMLARINI TEAMWORK DAN KOPYALAMA Hesap Hareket Tip Tanımlarını ve Hesap Planındaki Hesap Tanımlarını TeamWork'dan seçerek kopyalamak için işlem eklendi. TeamWork Hukuk Yazılımları Sürüm 9.0 Sayfa - 5

STOPAJLI HİZMET ALIMLARI İÇİN DÜZENLEME Stopajlı hizmet alımları için düzenleme yapıldı. Örnek: Hesap Borç Alacak 700. GİDER / OFİS TEMİZLİK 100.00 360. ÖDENECEK VERGİ VE FONLAR\ HİZMET ALIM STOPAJI 20.00 191. İNDİRİLECEK KDV 18.00 320. SATICILAR\TEMİZLİK LTD.İ 98.00 Stopajlı Hizmet Alım girişi için aşağıdaki tanımlar öncelikle girilmelidir: a) Hizmet Alım Stopaj Hesabı Tanımlanmalı: b) Stopajlı Alımlar için Hesap Hareket Tip Tanımları girilmelidir: (Bunlar TeamWork dan çekilebilir.) Hesap Hareketi (Stopaj'lı) Kasa'dan Masraf Ödeme İade (Stopaj'lı) Satıcılar Tahakkuk İade (Stopaj'lı) Kasa'dan Masraf Ödeme (Stopaj'lı) Satıcılar Tahakkuk (Stopaj'lı) Stopajlı Hizmet alımı için "Yeni / Hesap Hareketi" girilip yukarıdaki Hareket tiplerinden biri seçilir. İNGİLİZCE SMM VE FATURADA YAZI İLE İNGİLİZCE TUTAR İngilizce SMM/Fatura dizaynı için tutarı yazı ile (Yalnız...) İngilizce olarak da (Only...) basma imkânı eklendi. FİNANS DA ÜCRET VE PERSONEL HESAPLARINI GÖRME YETKİSİ Yetkilere iki yeni Rol eklendi. Ücret ve Personel raporlarını görme yetkililerine bu roller verilmeli. OkuUcret OkuPers Ücret Raporlarını Görme Personel Hesap Raporlarını Görme TeamWork Hukuk Yazılımları Sürüm 9.0 Sayfa - 6

FİHRİST YENİ MÜVEKKİLLERDE HIZLI GENEL EVRAK DOSYASI OLUŞTURMA Fihrist'te Yeni Müvekkil girildikten ve Cari Hesap tanımlandıktan sonra "Genel Evrak Dosyası Oluştur" işlemi eklendi. Bu şekilde yeni müvekkil için Genel Evrak dosya açma işlemi kolaylaştırıldı. SAAT RAPOR EXCEL DEN SAAT KAYITLARINI TRANSFER ETME İMKANI Saat kayıtlarını excel'den transfer etmek için uygulama yazıldı. Detayları Programdaki Bilgi bölümündedir. VEKALETNAMELER MUVAFAKATNAME HAZIRLAMA İMKANI 1. Vekalet fomu içine Muvafakatname hazırlama seçeneği eklendi. 2. Tanımlar altına "Muvafakatname Türü" tanım bölümü eklendi. (Resim1). Buradaki içerikde bulunan [S1] ve [S2] değerleri muvafakatname veren ve verilen avukatlar/şahıslar seçildiğinde metne eklenir. TeamWork Hukuk Yazılımları Sürüm 9.0 Sayfa - 7

HUKUK TANIMLAR İSTİNAF MAHKEMELERİ İLE İLGİLİ YENİ TARİH TANIMLARI İstinaf mahkemeleri ile ilgili yeni tarih tanımları eklendi. (TeamWork dan güncellenmeli) Kod 12c 71b Tarih Tanımı İstinaf Duruşma Tarihi İstinaf Tarihi Bu tanımlar TeamWork dan kopyalanabilir TEAMWORK DAN GÜNCELLENECEK TANIMLAR Aşağıdaki tanımlar TeamWork sunucularından güncellenmelidir. (Versiyon yenileme işleminde yapılacak) Faiz Oranları 02/08/17 Konumlar 20/04/17 Alt Türler 29/07/17 Parametreler 05/08/17 Tarihler 28/04/17 Aşamalar 09/08/17 TeamWork Hukuk Yazılımları Sürüm 9.0 Sayfa - 8