T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 149.TOPLANTI GÜNDEMİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 149.TOPLANTI GÜNDEMİ"

Transkript

1 149.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Beldesi, Side Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanında Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 3771 sayılı kararı ile onaylanan Side Koruma Amaçlı İmar Planında Mevcut Hali İle Korunacak Sit Alanı kararı getirilmiş olan 52 parsel nolu taşınmazda izinsiz uygulamalar yapıldığına ilişkin Side Müze Müdürlüğünün tarih ve 27 sayılı, tarih ve 32 sayılı ve tarih ve 50 sayılı yazıları ve ekleri, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünün tarih ve 591 sayılı yazısı. ( ) F.BOYACIOĞLU SİDE BLD-SİDE MZ. (Karar No: 4822) 2-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Beldesi, Side Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanında bulunan Antik Tiyatro Girişi Geçiş Sistemi projesine ilişkin Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğünün tarih ve B.16.0.DÖS /18278 sayılı yazısı, Side Müze Müdürlüğünün tarih ve 83 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) F.BOYACIOĞLU SİDE BLD-SİDE MZ-DÖSİM (DAN) (Karar No: 4823) 3-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Beldesi, Side Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanında bulunan Side Müzesi geçiş sistemi projesine ilişkin Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğünün tarih ve B.16.0.DÖS sayılı yazısı ve ekleri, Manavgat Kaymakamlığı Side Müze Müdürlüğünün tarih ve 82 sayılı yazısı ve ekleri, ( ) A.ÖZTÜRK SİDE BLD.-SİDE MZ-DÖSİM (DAN) (Karar No: 4824) 4-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Beldesi, Side Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanında Side Koruma Amaçlı İmar Planında Çevreye Uyumlu Yapılaşma Alanı kararı getirilen, özel mülkiyetteki 9 ada 470 parselde yer alan ve A ve D harfleri ile gösterilen birbirine bitişik taşınmazların plan hükümlerinin nasıl uygulanacağına ilişkin Side Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve 40 sayılı yazısı, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan rapor ve ekleri. ( ) F.BOYACIOĞLU SİDE BLD-SİDE MZ. (Karar No: 4825) 5-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Beldesi, Side Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanında, Side Koruma Amaçlı İmar Planında bir bölümüne Çevreye Uyumlu Yapılaşma Alanı kararı, bir bölümüne de Rekreatif Amaçlı Ticari Kullanım Alanı kararı getirilen özel mülkiyetteki 23 ada 348 parseldeki taşınmaza yönelik Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4743 sayılı kararı ile uygun bulunan projenin parsel sınırlarına ait ölçümlerin hatalı olduğu belirtilerek yeni aplikasyon krokisi doğrultusunda hazırlanan tadilat projesine ilişkin Side Belediye Başkanlığı İmar İşleri Müdürlüğünün tarih ve 71 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) F.BOYACIOĞLU SİDE BLD-SİDE MZ. (Karar No: 4826)

2 149.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanı içinde bulunan Anıtsal Çeşmenin onarımına yönelik Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 461 sayılı kararı ile uygun bulunan rölöve ve konsolidasyon projesi doğrultusunda yapılan çalışmalar sonucunda hazırlanan rölöve revizyonu, restorasyon projeleri ve çelik takviye uygulama projelerine ilişkin Barut Turizm ve Ticaret A.Ş. ve Turab Turizm ve Ticaret A.Ş. nin tarihli başvurusu ve ekleri. ( ) F.BOYACIOĞLU SİDE BLD-SİDE MZ-RÖLÖVE (DAN) (Karar No: 4827) 7-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Beldesi, I. Derece Arkeolojik Sit Alanı içinde bulunan tescilli antik tiyatronun J Mekanı Kapı açıklığına ilişkin hazırlanan rölöve ve uygulama projeleri ile raporlarının kurulda değerlendirilmesine ilişkin Prof. Dr. Burhan Varkıvanç ın tarihli başvurusu ve ekleri ile Side Belediye Başkanlığının tarih ve 68 sayılı yazısı ve ekleri ile Antalya Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğünün tarih ve 162 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) Ş.ALP SİDE BLD-SİDE MZ-RÖLÖVE (DAN) (Karar No: 4828) 8-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Antik Kenti Su Yolunun, Sarılar Beldesi sınırları içerisinde kalan bölümüne ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunca alınan tarih ve 4744 sayılı kararı uyarınca hazırlanan imar planı tadilatına yönelik Sarılar Belediye Başkanlığının tarih ve 108 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) E.S.ERÖZGÜN SARILAR BLD-SİDE MZ(Karar No: 4829) 9-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Merkez ve mücavir Kızılağaç Turizm Bölgesinin içme suyu ihtiyacının sağlanması amacıyla Çevre ve Orman Bakanlığı uhdesinde Avrupa Birliği IPA fonlarından yararlanmak üzere CCI:2009 TR 16 IPR 009 referans numarası ile hazırlanan Manavgat su ve atık su projesi kapsamında Manavgat Şelalesi koruma alanı içerisinde kalan Sarılar Beldesi 203 ve Ulukapı Köyü 1003 parsellerde su boru hattı döşenmesi, prefabrik elektrik trafosu ve elektrik hattı ile pompa odası yapılması, mevcut keson kuyu ve pompa binasının kullanılması ve tamir-tadilat işlerinin yapılması talebine ilişkin Manavgat Belediye Başkanlığının tarih ve 29 sayılı yazısı, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünün tarih ve 619 sayılı yazısı. ( ) R.DORA ANT.VALİLİK-SARILAR BLD-MANAVGAT Bld (Dan)-DSİ (Dan) (Karar No: 4830) 10-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Salur Köyü sınırlarında özel ağaçlandırma sahası talebine ilişkin Side Müzesi Müdürlüğü uzmanlarınca gerçekleştirilen çalışmalarda saptanan yapı kalıntılarının tesciline ilişkin tespit çalışmaları yapılmasını konu alan Manavgat Kaymakamlığının (Side Müzesi Müdürlüğü) tarihli, 56 sayılı yazısı; Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih; 3202 sayılı kararıyla tescil edilen Söyler Kalesi I.Derece Arkeolojik Sit Alanı sınırlarının güncellenmesine; Salur Köyünde tespit edilen kalıntıların I.Derece Arkeolojik Sit Alanı ve Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlığı olarak tescil edilmesine ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarihli rapor ve ekleri. ( ) O.KARA VALİLİK-SİDE MZ-ORMAN(Karar No: 4831)

3 149.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Manavgat İlçesi, Köprülü Kanyon Milli Parkı sınırları içerisinde bulunan Altınkaya Köyü, Selge Antik Kenti III.Derece Arkeolojik Sit Alanında yer alan 3 no ile tespitli evin batı duvarına bitişik müştemilatın çatısının kiremit ile örtülmesi istemine ilişkin Manavgat Kaymakamlığı Side Müze Müdürlüğünün tarih ve 176/31 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) Ö.OFLU ANT.VALİLİK-SİDE MZ-ÇEVRE ORMAN(Karar No: 4832) 12-Antalya İli, Alanya ilçesi, Çakallar Köyü sınırları içerisinde bulunan Antalya Koruma Kurulunun tarih 4138 sayılı kararı ile sınırları uygun bulunan Alarahan ve Alarahan Kalesi I. ve II. Derece Arkeolojik Sit Alanı ile Koruma Alanı sınırlarının sayısallaştırılıp güncellenmesine ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu uzmanınca hazırlanan inceleme raporu ve ekleri. ( ) G.NERGİZ ANT.VALİLİĞİ-ALANYA MZ-VAKIFLAR(Karar No: 4833) 13-Antalya İli, Alanya İlçesi, Çakallar Köyü sınırlarında yer alan Alara Kalesi I. ve II.Derece Arkeolojik Sit Alanı ile Vakıflar mülkiyetindeki tescilli Alara Hanın koruma alanı sınırları içerisindeki izinsiz uygulamaların Antalya Koruma Bölge Kurulunda değerlendirilmesi ve 2863 sayılı yasa gereğince yasal işlemlerin yapılmasının istendiği Alanya Kaymakamlığı Müze Müdürlüğünün tarih ve 1102 sayılı, tarih ve 1257, tarih ve 86 sayılı yazıları ve ekleri. ( ) H.YILDIZ ANT.VALİLİK-ALANYA MZ. (Karar No: 4834) 14-Antalya İli, Alanya İlçesi, Uğrak Köyü, Aydop Mevkii, 202, 203, 204 ve 205 parsellerin güneyinde yer alan 225 parsel bitişiğinde III.Derece Doğal Sit Alanındaki izinsiz uygulamaların kaldırılarak Antalya Koruma Bölge Kuruluna 30 gün içinde bilgi verilmesinin istendiği tarih ve 4728 sayılı kurul kararı, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünün tarih ve 683 sayılı yazısı. ( ) R.DORA ANT.VALİLİK İL ÖZEL İDARESİ (DAN) (Karar No: 4835) 15-Antalya İli, Gazipaşa İlçesi, Hasdere Köyü sınırları içerisinde Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3596 sayılı kararı ile tescil edilmiş Roma Dönemi kalıntıların bulunduğu 619 nolu parselde bulunan geleneksel tarzda yapılmış olan evin tesciline ilişkin Alanya Kaymakamlığı İlçe Müze Müdürlüğünün tarih ve 1095 sayılı yazısı. ( ) G.SÜRÜCÜ ANT.VALİLİK-ALANYA MZ. (Karar No: 4836) 16-Antalya İli, Alanya İlçesi, Mahmutlar Beldesi, Cumhuriyet Mahallesi, Örenardı Mevkiinde bulunan Naula Antik Kentiyle ilgili Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulunca alınan tarih ve 776 sayılı karara ilişkin Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 927 sayılı yazısı. ( ) G.SÜRÜCÜ MAHMUTLAR BLD-ALANYA MZ. (Karar No: 4837)

4 149.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Alanya İlçesi, Alanya Kalesi I.Derece Arkeolojik, Doğal, Tarihi ve Kentsel Sit Alanı içinde, Tophane Mahallesi, 409 ada 4 parselde, özel mülkiyette, Alanya Kalesi Koruma Amaçlı İmar Planında H1 (Harabe Yapı)-KY (Kaldırılacak Yapı) plan kararı bulunan ancak Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4817 sayılı kararı ile plan kararının H1 kısmı, KV-H2 olarak değiştirilerek tescil edilen yapının anıt fişinin kurulda değerlendirilmesine ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4817 sayılı kararı. ( ) Ş.ALP ALANYA BLD-ALANYA MZ. (Karar No: 4838) 18-Antalya İli, Alanya İlçesi, Saray Mahallesi, 1960 ada 8 parselde (eski 23 ada 117 parsel) özel mülkiyette bulunan Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu nun tarih ve 3782 sayılı kararı ile tescil edilerek Antalya Koruma Kurulu nun tarih ve 2513 sayılı kararı ile de tescilinin devamına karar verilen, Antalya Koruma Kurulu nun tarih ve 5901 sayılı kararı ile restorasyon projesi tarih ve 137 sayılı karar ile kafe-bar fonksiyonunda kullanılması talebi uygun bulunan ve Antalya Koruma Bölge Kurulu nun gün ve 4162 sayılı kararı ile de restorasyon tadilatı projesin uygun bulunan tescilli taşınmazın rölöve-restitüsyon ve restorasyon projelerinin kurul gündeminde değerlendirilmesine ilişkin Alanya Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve 218 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) A.ÖZTÜRK ALANYA BLD. (Karar No: 4839) 19-Antalya İli, Alanya İlçesi, Tophane Mahallesi, Alanya Kalesi I.Derece Arkeolojik, Doğal, Tarihi ve Kentsel Sit Alanında, özel mülkiyetteki 406 ada 8-9 parsellerde bulunan Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3601 sayılı kararı ile restorasyon projesi ve tarih ve 4531 sayılı kararı ile de restorasyon proje tadilatı uygun bulunan tescilli taşınmazın onarım uygulamaları ile ilgili olarak hazırlanan raporların kurul gündeminde değerlendirilmesine ilişkin Alanya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve 219 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) A.ÖZTÜRK ALANYA BLD. / ALANYA MÜZE(Karar No: 4840) 20-Antalya İli, Alanya İlçesi, Alanya Kalesi I.Derece Arkeolojik, Doğal, Tarihi ve Kentsel Sit Alanı içinde, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 1686 sayılı kararı ile Kızılkule-Tophane Eksen projeleri uygun bulunan ve bu doğrultuda hazırlanan ve Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3708 sayılı kararı ile de gezi güzergahı detay projeleri uygun bulunan alanda yapılacak kazı çalışmalarının Müze Müdürlüğünce yapılmasına ilişkin konunun Kurulda değerlendirilmesine ilişkin Alanya Kaymakamlığı İlçe Müze Müdürlüğünün tarih ve 169 sayılı yazısı. ( ) Ş.ALP ALANYA BLD-ALANYA MZ(Karar No: 4841)

5 149.TOPLANTI GÜNDEMİ Burdur İli, Merkez İlçe, Sinan Mahallesi, 436 ada 9 parselde bulunan, Vakıflar Genel Müdürlüğü mülkiyetindeki, taşınmaz kültür varlığı olarak tescilli, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4700 sayılı kararı ile restitüsyon projesi uygun bulunan, Hocabali Hamamının restorasyon projesine ilişkin Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğünün tarih ve 447 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) S.TÜRE BURDUR BLD-VAKIFLAR(Karar No: 4842) 22-Burdur İli, Merkez, Bağlar Mahallesi 46 ada 1 parselde kayıtlı tescilli gar binasında Devlet Demiryolları İşletmesi mülkiyetindeki mevcut levhaların değiştirilmesi istemine ilişkin TC. DDY 7.Bölge Müdürlüğünün tarih ve 134/533 sayılı yazısı ile gar sahasında yer alan tescilli yapıların doğramalarının aslına uygun olarak değiştirilmesi istemine ilişkin TC.DDY 7.Bölge müdürlüğünün tarih ve 247/1131 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) U.OĞUZ BURDUR BLD-DDY 7.BÖLGE (DAN) (Karar No: 4843) 23-Burdur İli merkezinde Kentsel Sit Alanında, Yağ Pazarı Sokakta, 353 ada 4 parselde yer alan tescilsiz taşınmazın mevcut halinden ve ön cepheden tahribata uğratılmadan sadece iç kısmına pide fırını yapımı izni istemine ilişkin Zehra İncekırık ın tarihli başvurusu, Burdur Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve ekleri. ( ) F.BOYACIOĞLU BURDUR BLD(Karar No: 4844) 24-Burdur İli, Merkez İlçe, Yeşildağ (Gölde) Köyü, 126 ada 1 parselde bulunan, özel mülkiyetteki sivil mimarlık örneği yapının 2863 sayılı yasa kapsamında kalıp kalmadığının değerlendirilmesi istemine ilişkin Burdur Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 2310 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) Ö.OFLU BURDUR VALİLİK(Karar No: 4845) 25-Antalya İli, Aksu İlçesi, Perge Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanı içinde bulunan ve Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 5377 sayılı kararı ile rölöve, restitüsyon, restorasyon ve statik projeleri uygun bulunan Perge Helenistik Dönem kapılarının rölöve revizyonuna ilişkin Antalya Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğünün tarih ve 134 sayılı yazısı ve ekleri ile Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4749 sayılı kararı. ( ) Ş.ALPBÜYÜKŞEHİR BLD-AKSU BLD-ANT.MZ.-RÖLÖVE(DAN) (Karar No: 4846) 26-Antalya İli, Döşemealtı ilçesi sınırları içerisinde bulunan Antalya Koruma Kurulunun tarih 5373 sayılı kararı ile sınırları uygun bulunan Termessos I. Derece Arkeolojik Sit Alanı ve Düzlerçamı Ormanı, Güver Uçurumu I. Derece Doğal Sit Alanı sınırlarının yeni harita altlıklarına göre düzenlenerek sayısallaştırılıp güncellenmesi ve Antalya İli, Korkuteli ilçesi sınırları içerisinde kalan Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 1664 sayılı kararı ile sınırları uygun bulunan Yenicedere Boğazı I. Derece Arkeolojik ve I. Derece Doğal Sit Alanı sınırlarının Termessos I. Derece Arkeolojik Sit Sınırı ile kesiştiği bölgede koordinatlarının olmamasından dolayı bu alanın koordinatlandırılmasına ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu uzmanınca hazırlanan inceleme raporu ve ekleri. ( ) G.NERGİZ DÖŞEMEALTI-BLD-BÜYÜKŞEHİR BLD-ORMAN-ANT.MZ.- ÇEV.ORM. (Karar No: 4847)

6 149.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Yukarıkaraman Mahallesi, III.Derece Arkeolojik Sit Alanı içerisinde 266 ada 1, 2, 3 nolu parsellerde gerçekleştirilen sondaj kazısı sonucuna ilişkin Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 1383 sayılı yazısı. ( YK) G.SÜRÜCÜ BÜYÜKŞEHİR BLD-DÖŞEMEALTI BLD-ANT.MZ. (Karar No: 4848) 28-Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Yukarıkaraman Mahallesi, III.Derece Arkeolojik Sit Alanında, özel mülkiyette bulunan 266 ada 4 parselde yapılan yeni yapılanma amaçlı sondaj kazısına ilişkin, Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 467 sayılı yazısı ve eki Antalya Müze Müdürlüğü uzmanlarının tarihli raporu. ( YK) M.S.ERDOĞAN BÜYÜKŞEHİR BLD-DÖŞEMEALTI BLD-ANT.MZ. (Karar No: 4849) 29-Antalya İli, Finike İlçesi, Hasyurt Beldesinde, özel mülkiyete, 1381 ve 1291 parsellerde yer alan ve Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4802 sayılı kararı ile taşınmaz kültür varlığı olarak tescil edilen yapıların anıt fişlerinin onaylanması ile koruma grupları ve koruma alanlarının belirlenmesine ilişkin konunun değerlendirilmesine ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4802 sayılı kararı. ( ) Ş.ALP-H.YILDIZ HASYURT BELD. (Karar No: 4850) 30-Antalya İli, Kaş İlçesi merkezinde yer alan kısmen I.Derece Arkeolojik kısmen de Kentsel Sit Alanı içerisinde kalan özel mülkiyetteki 119 ada 8 ve 10 parsellerden, 8 parselin Kentsel Sit Alanında kalan kısmı üzerinde bulunan pergolanın Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 4206 sayılı kararı eki projesine uygun hale getirilmesine ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4809 sayılı kararı ve izinsiz uygulamaların kaldırıldığına ilişkin Kaş Belediye Başkanlığının tarih ve 28 sayılı yazısı ile ekleri. ( ) U.OĞUZ KAŞ BLD(Karar No: 4851) 31-Antalya İli, Kumluca İlçesi, Sarıcasu Köyü, Rhodiapolis Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanında 197 ada 1 parselde mevcut ağaçların bakımı ve sulanması amacıyla kaynak çeşme suyu önüne su toplama havuzu yapılmasına yönelik Mehmet Arılıtaş ın tarihli ve tarihli başvurusu, aynı parsel üzerine 450 adet portakal fidanı dikilmesine ilişkin Ali Arılıtaş ın tarihli başvurusu, Rhodiapolis Kazı Başkanlığının tarih ve 2011/6 sayılı yazısı, Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 1989 sayılı yazısı. ( ) A.AKTAŞ KUMLUCA BLD-ANT.MZ(Karar No: 4852) 32-Antalya İli, Kumluca İlçesi, Rhodiapolis Antik Kentinde bulunan ve kontrollük hizmetleri Antalya Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Antalya Kumluca Rhodiapolis Tiyatrosu Rölöve, Restitüsyon ve Restorasyon Projelerinin Yapımı İşi kapsamında rölöveleri ile restitüsyon projeleri Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4722 sayılı kararı ile uygun bulunan tiyatro, skene, stoa ve meclis binasına yönelik olarak hazırlanan restorasyon projelerinin kurul gündeminde değerlendirilmesine ilişkin Antalya Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğünün tarih ve 150 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) A.ÖZTÜRK ANT. MÜZE-KUMLUCA BLD.- ANT. RÖLÖVE (DAN) (Karar No: 4853)

7 149.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Finike İlçesi, Turunçova Beldesi mücavir alan sınırı içerisinde 173 ada 17 parselde bulunan ve mevzii imar planında konut dışı kentsel çalışma alanı planında konut dışı kentsel çalışma alanı plan kararı getirilen alan içerisinde eski un fabrikası binasının 2863 sayılı yasa kapsamında Taşınmaz Kültür Varlığı olarak tescil edilmesi talebine ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının raporu ve ekleri. ( ) H.YILDIZ-Ş.ALP TURUNÇOVA BLD(Karar No: 4854)

8 150.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Konyaaltı İlçesinde, sınırları Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 3789 sayılı kararı ile son şeklini alan ve aynı Kurulun tarih ve 4149 sayılı kararı ile Koruma Amaçlı İmar Planı uygun bulunan Sarısu Deresi Doğal Sit Alanına yönelik hazırlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisinin tarih ve 33 sayılı kararıyla uygun bulunan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin Antalya Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Şube Müdürlüğü, KUDEB in tarih ve sayılı yazısı ve ekleri. ( ) E.S.ERÖZGÜN BÜYÜKŞEHİR BLD-KONYAALTI BLD(Karar No: 4855) 2-Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Hacısekililer Köyü sınırlarında kalan ve Antalya Koruma Kurulunun tarih, 3653 sayılı kararı ile I.Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Domuzağlı Antik Yerleşim Alanı yakınlarında Karayolları 13.Bölge Müdürlüğü adına nolu II.Grup (Kalker) hammadde izin belgesi bulunan alanın ruhsatının yenilenmesine ve alanda genişletilme yapılmasına ilişkin Antalya İl Özel İdaresinin tarih, 2506 sayılı; tarihli, 611 sayılı yazısı ve ekleri, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarihli rapor. ( KÇ74) O.KARA BÜYÜKŞEHİR BLD-KONYAALTI BLD-ANT.MZ. Karayolları (Dan)-DSİ (Dan) (Karar No: 4856) 3-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Yat Limanı Bölgesinde, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanında bulunan ve halihazırda yer alan atıksu pompa istasyonunun genişletilmesi ve modernize edilmesi amacıyla izin istemine ilişkin Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü Etüt ve Plan Dairesi Başkanlığının tarih ve 2695 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) U.OĞUZ BÜYÜKŞEHİR BLD-MURATPAŞA BLD-ANT.MZ-ASAT (DAN) (Karar No: 4857) 4-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kılıçaslan Mahallesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanında, özel mülkiyetteki 116 ada 6 parselde Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 3402 sayılı kararı ile uygun bulunan yeni yapılanma projesinde Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4764 sayılı kararı doğrultusunda yapılan tadilata ilişkin Antalya Muratpaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve 2351 sayılı yazısı. ( ) S.AKIN BÜYÜKŞEHİR BLD-MURATPAŞA BLD(Karar No: 4858) 5-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kılıçaslan Mahallesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanında, özel mülkiyetteki 96 ada 1 parselde KV(3) müdahale türünde tescilli bulunan yapının restorasyonu hakkında Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 2416 sayılı kararı ile uygun bulunan restorasyon projesinde yapılmak istenen tadilata ilişkin Muratpaşa Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve 643 sayılı yazısı. ( ) S.AKIN BÜYÜKŞEHİR BLD-MURATPAŞA BLD(Karar No: 4859)

9 150.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanında 165 ada 3 parselde bulunan yapı Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 1442 sayılı kararı ile onaylanan Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planında Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlığı olarak tescil kaydının devamına karar verilen ve R Restorasyonu yapılmış yapı ve bahçesine de Korunması Gerekli Bahçe olarak plan kararı getirilen taşınmazın bahçesine ATM para çekme makinesi koyma talebine ilişkin, Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının tarih ve 2022 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) H.YILDIZ BÜYÜKŞEHİR BLD-MURATPAŞA BLD. (Karar No: 4860) 7-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanında 166 ada 11 parselde Vakıflar mülkiyetinde olup Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün kullanımında bulunan Yivli Minare Külliyesine ait tescilli Antalya Devlet Güzel Sanatlar Galerisi Hizmet Binası olarak kullanılan Mevlevihane nin üst kat iki odasının Turist Enformasyon Noktası olarak düzenlenmesine ve giriş bölümüne ahşap malzemeden sundurma yapılmasına yönelik hazırlanan projeye ilişkin, Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 1255 sayılı yazısı, Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğünün tarih ve 606 sayılı yazısı, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarihli rapor ve ekleri. ( ) F.BOYACIOĞLU BÜYÜKŞEHİR BLD-MURATPAŞA BLD-VAKIFLAR-RÖL.(D) (Karar No: 4861) 8-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kaleiçi Kentsel ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanında, özel mülkiyette bulunan Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planında (Y) Yeni Yapılacak Parsel olarak belirlenen, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4203 sayılı kararı ile konut ve el sanatları satış yeri fonksiyonuna yönelik hazırlanan projeleri düzeltilerek uygun bulunan 101 ada 1 parselin bahçesinde önerilen havuz alanında yapılan sondaj çalışmasına ilişkin, Antalya Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 466 sayılı yazısı ve eki tarihli uzman raporu. ( ) A.AKTAŞ BÜYÜKŞEHİR BLD-MURATPAŞA BLD-ANT.MZ(Karar No: 4862) 9-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Selçuk Mahallesi, Kentsel ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanında, Cumhuriyet Meydanının batısında tretuvar üzerinde bulunan Antalya Devlet Tiyatrosu Müdürlüğüne ait bilet satış kulübesinin ve aynı alandaki Antalya Opera ve Balesi Müdürlüğüne ait bilet satış kulübesinin geçici olarak yerinde bırakılması için izin verilmesi istemine ilişkin Antalya Devlet Tiyatrosu Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve Antalya Opera ve Balesi Müdürlüğünün tarih ve 224 sayılı yazısı, Cumhuriyet Meydanında Polis Noktasının arkasında geçici olarak Zabıta Noktası yerleştirilmesi istemine ilişkin Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının tarih ve 3614 sayılı yazısı ve Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarihli raporu. DEV.TİYATRO (DAN) (07.001/128 ) S. AKIN BÜYÜKŞEHİR BLD-MURATPAŞA BLD-OPERA BALE(DAN) (Karar No: 4863)

10 150.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Barbaros Mahallesi, Kaleiçi Kentsel ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanında, özel mülkiyetteki 128 ada, 5 parselde KV(2) müdahale türünde tescilli bulunan yapının restorasyonu hakkında Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 2690 sayılı kararı ile uygun bulunan restorasyon projesinde yapılmak istenen tadilata ilişkin Antalya Muratpaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve 2057 sayılı yazısı. (07.001/738 ) S. AKIN BÜYÜKŞEHİR BLD-MURATPAŞA BLD(Karar No: 4864) 11-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Lara I.Derece Doğal Sit Alanında, Antalya Büyükşehir Belediyesi mülkiyetindeki 828 ada 2 parselde bulunan tescilsiz taşınmazda izinsiz uygulamalar yapıldığına ilişkin Kadir Ateş in tarih ve 575 sayı ile Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğüne giriş yapan başvurusu, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan rapor ve ekleri. ( ) F.BOYACIOĞLU BÜYÜKŞEHİR BLD-MURATPAŞA BLD(Karar No: 4865) 12-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Doğu Garajı-Halk Pazarı ada 1 ve 2 parsellerde yer alan Attaleia Antik Kenti nekropol alanında Antalya Müze Müdürlüğü başkanlığında tarihleri arasında yapılan kurtarma kazılarının tamamlanması sebebiyle Antalya Müze Müdürlüğünce hazırlanan belgelere ilişkin, Antalya Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 568 sayılı yazısı ve ekleri, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 2395 sayılı, tarih ve 3995 sayılı kararları. ( ) A.AKTAŞ BÜYÜKŞEHİR BLD-MURATPAŞA BLD-ANT.MZ(Karar No: 4866) 13-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Eski Doğu Garajı Alanında Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3995 sayılı kararı doğrultusunda hazırlanarak Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisinin tarih ve 56,57 sayılı kararıyla uygun bulunan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğine ilişkin Antalya Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Şube Müdürlüğü, KUDEB in tarih ve sayılı yazısı ve ekleri. ( ) E.S.ERÖZGÜN BÜYÜKŞEHİR BLD-MURATPAŞA BLD-ANT.MZ (Karar No: 4867) 14-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanında, özel mülkiyetteki 122 ada 4 parselde bulunan Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planında KV(ÖP) müdahale kararı getirilen tescilli taşınmazın rölöve projesine ilişkin Muratpaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve 2566 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) S.TÜRE BÜYÜKŞEHİR BLD-MURATPAŞA BLD (Karar No: 4868)

11 150.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kılıçaslan Mahallesi, Kaleiçi Kentsel ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanında, özel mülkiyetteki 104 ada, 23 parselde Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 3048 sayılı kararı ile uygun bulunan ticari amaçlı yeni yapılanma projesinde yapılmak istenen tadilata ilişkin Antalya Muratpaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve 2565 sayılı yazısı. (07.001/413 ) S. AKIN BÜYÜKŞEHİR BLD-MURATPAŞA BLD(Karar No: 4869) 16-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, I.Derece Doğal Sit Alanında, Karaalioğlu Parkının içinde bulunan sondajdan tuzlu suyun gelmesi ve bitkilerin fazla tuzdan ölmesi sebebiyle sulama amacıyla DSİ tarafından gösterilecek bir noktaya yeni sondaj açılması talebine ilişkin Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğünün tarih ve (314.02) /4694 sayılı yazısı. ( ) R.DORA BÜYÜKŞEHİR BLD-MURATPAŞA BLD-DSİ (DAN) (Karar No: 4870) 17-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Tuzcular Mahallesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanı içinde, özel mülkiyetteki, Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planında R (Restorasyonu Yapılmış Yapı) kararı getirilen, 153 ada 1 parselin, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4761 sayılı kararı doğrultusunda hazırlanan restorasyon tadilat projesine ilişkin Muratpaşa Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve 2827 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) S.TÜRE BÜYÜKŞEHİR BLD-MURATPAŞA BLD(Karar No: 4871) 18-Antalya İli, Serik İlçesi, Belkıs Beldesinde, I. Derece Arkeolojik ve I. Derece Doğal Sit Alanında Köprüçay üzerinde bulunan tescilli Aspendos Köprüsü kemer ayakları ve çevresinde yapılan izinsiz uygulamalar ve rölöve-restorasyon projelerine ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3737 sayılı kararı, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarihli raporu ile Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 13. Bölge Müdürlüğünün tarih ve 1830 sayılı ve tarih ve 3007 sayılı yazıları ve ekleri. ( ) Ş.ALP BELKIS BLD-ANT.MZ.-KARAYOLLARI (DAN) (Karar No: 4872) 19-Antalya İli, Serik İlçesi, Belkıs Beldesi sınırları içinde, Aspendos Antik Kenti I. Derece Arkeolojik Sit Alanı içinde bulunan Aspendos Tiyatrosunun rölöve çizimleri ile eki raporlarının Kurulda değerlendirilmesine ilişkin Antalya Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğünün tarih ve 148 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) Ş.ALP-H.YILDIZ BELKIS BLD-ANT.MZ. RÖLÖVE (DAN) (Karar No: 4873) 20-Antalya İli, Elmalı İlçesi, İplikpazarı Mahallesinde, Kentsel Sit Alanı Etkileme Geçiş Alanında yer alan 193 ada 60 parselde kayıtlı, özel mülkiyetteki taşınmazda yeni yapılanma istemine ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4297 sayılı kararı ile Elmalı Belediye Başkanlığının tarih ve 671 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) U.OĞUZ ELMALI BLD(Karar No: 4874)

12 150.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Demre İlçesi, Köşkerler Köyünde, özel mülkiyete ait 160 ve 612 nolu parsellerde sera yapılması talebine ilişkin Hatice Çil in tarihli başvurusu, alanda tespit edilen Antik döneme ait yapı kalıntılarının tesciline ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünün tarihli uzman raporu. ( ) A.GÜLTEKİN-M.S.ERDOĞAN DEMRE BLD-ANT.MZ(Karar No: 4875) 22-Antalya İli, Demre İlçesi, Alakent Mahallesi, Myra Antik Kenti I ve II.Derece Arkeolojik Sit Alanındaki 1639 parsel ile 1643 parselde bulunan mevcut naylon ahşap tünelin demir konstrüksiyonlu tünel ile yenilenmesi ve 1643 parsel içerisindeki boş alana yeni sera yapılmasına izin verilmesinin talep edildiği Ümmühan Bodur un tarihsiz başvurusu, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünün tarih ve 120 sayılı yazısı ile tarih ve 523 sayılı yazısı, Demre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün tarih ve 96 sayılı yazısı ile tarih ve 188 sayılı yazısı, Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 970 sayılı yazısı ve eki ile tarih ve 1567 sayılı yazısı ve eki, Myra Andriake Kazıları Başkanı Nevzat Çevik in tarihli görüş yazısı, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarihli raporu. ( ) M.S.ERDOĞAN-A.GÜLTEKİN DEMRE BLD-ANT.MZ. (Karar No: 4876) 23-Antalya İli, Demre İlçesi, Zümrütkaya Mahallesi, Karakolaltı Mevkiinde kısmen I.Derece Doğal Sit Alanı sınırları içerisinde yer alan özel mülkiyete ait 194 ada 157 nolu parselin sit sınırına göre ifraz ve yola terk işleminin yapılması için gerekli iznin verilmesinin talep edildiği Ercan Eren in tarihli başvurusu, Demre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün tarih ve 1231 sayılı yazısı. ( ) C.GÜVEN DEMRE BLD(Karar No: 4877) 24-Antalya İli, Demre İlçesi, 359 ada 164 parselde, I. Derece Arkeolojik Sit Alanı içinde, Antalya Koruma Bölge Kurulunun gün ve 1932 sayılı kararı ile rölöve projesi uygun bulunmuş olan Noel Baba Müzesinin restorasyon- restitüsyon projeleri ile inceleme değerlendirme projesi ve raporu, malzeme koruma ve yapı malzeme analiz raporu, yapısal değerlendirme danışmanlık projesi ön raporu ve drenaj sistemi raporunun kurulda değerlendirilmesine ilişkin Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün B.16.0.KVM /6716 sayılı yazısı ve ekleri ile proje müellifi Cengiz Kabaoğlu nun tarihli başvurusu. ( ) Ş.ALP DEMRE BLD-ANT.MZ-RÖLÖVE (DAN) (Karar No: 4878) 25-Antalya İli, Gazipaşa İlçesi, Kahyalar Beldesi, III.Derece Doğal Sit Alanında, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 5239 sayılı kararıyla uygun bulunan Koruma Amaçlı İmar Planında bisiklet ve yaya yolu ihtiyacı gerekçesiyle plan tadilatı istemine ilişkin Kahyalar Belediye Başkanlığının tarih ve 18 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) E.S.ERÖZGÜN KAHYALAR BLD. (Karar No: 4879)

13 150.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Gazipaşa İlçesi, Pazarcı Mahallesi, III. Derece Arkeolojik Sit Alanında, 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı içerisinde kalan özel mülkiyetteki 55 ada 10 parselin malikleri tarafından talep edilen uygulama imar planı değişikliğine ilişkin Gazipaşa Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve 42 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) E.S.ERÖZGÜN GAZİPAŞA BLD(Karar No: 4880)

14 151.TOPLANTI GÜNDEMİ Isparta İli, Merkez, Gazi Kemal Mahallesi, Isparta Kültür Eğitim Vakfı mülkiyetindeki, 405 ada 131 parselde bulunan 50 envanter numaralı tescilli yapıya komşu ve Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 2707 sayılı kararı ile belirlenen koruma alanı dışında kalan 405 ada 169 parselin, 405 ada 131 parselde yer alan tescilli yapının koruma alanı içine alınmasına ilişkin Isparta Kültür ve Eğitim Vakfının ve tarihli başvuruları ve ekleri ile Isparta Belediye Başkanlığının tarih ve 530 sayılı yazısı, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 2918 sayılı kararı ve ekleri. ( ) Ş.ALP ISPARTA BELEDİYE(Karar No: 4882) 2-Isparta İli, Merkez İlçe, Gazikemal Mahallesi, 8019 ada 6 parselde (eski 406 ada 26 parsel) yer alan özel mülkiyette yangın geçirmiş olan tescilli taşınmaza ilişkin Isparta Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 68 sayılı ve tarih ve 446 sayılı yazıları ile Isparta Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve ekleri. ( ) Ş.ALP ISPARTA BELEDİYE(Karar No: 4883) 3-Isparta İli, Merkez İlçe, 32 ada 5 parselde kayıtlı Devlet Demiryolları İşletmesi mülkiyetindeki tescilli gar binasında mevcut levhaların değiştirilmesi istemine ilişkin TC. DDY 7.Bölge Müdürlüğünün tarih ve 134/533 sayılı yazısı ile gar sahasında yer alan tescilli yapıların doğramalarının aslına uygun olarak değiştirilmesi istemine ilişkin TC. DDY 7.Bölge Müdürlüğünün tarih ve 247/1141 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) U.OĞUZ ISPARTA BLD-DDY 7.BÖLGE (DAN) (Karar No: 4884) 4-Isparta İli, Merkez İlçe, Üzüm Pazarı Kentsel Sit Alanında, 389 ada 13 parselde yer alan Antalya Koruma Kurulunun gün ve 1495 sayılı kararı ile tescilli dükkânda çatının eskiyen kiremitlerinin değiştirilmesi talebine ilişkin Hakkı CANKARA nın tarihli başvurusu ile Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarihli tespit raporu. ( ) A.ÖZTÜRK ISPARTA BLD(Karar No: 4885) 5-Isparta İli, Merkez İlçe, Turan Mahallesinde, özel mülkiyette, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 2707 sayılı kararı ile belirlenen 436 ada 4 parseldeki tescilli Aya Baniya kilisenin koruma alanı içinde kalan, 436 ada nolu parsellerdeki ihdas ve tevhit işlemlerinin Kurulda değerlendirilmesine ilişkin Isparta Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve ekleri ile Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4608 sayılı kararı. ( ) Ş.ALP ISPARTA BLD(Karar No: 4886) 6-Isparta İli, Merkez Doğancı mahallesi sınırları içerisinde bulunan Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih 4450 sayılı kararı ile tescil edilen 1698 ada 3 parselde bulunan yapının koruma alanı sınırın koordinatlarının istendiği Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 4709 sayılı yazısı ve ekleri doğrultusunda koruma alanı sınırlarının sayısallaştırılıp koordinatlandırılmasına ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu uzmanınca hazırlanan inceleme raporu ve ekleri. ( ) G.NERGİZ ISPARTA BLD(Karar No: 4887)

15 151.TOPLANTI GÜNDEMİ Isparta İli, Merkez İlçede, Turan Mahallesi, 2213 Sokak, 42 pafta 436 ada 4 parsel (yeni 4724 ada 4 parsel) de bulunan, Gayrimenkul Eski Eserler ve Anıtlar Yüksek Kurulunun tarih ve A-548 sayılı kararı ile tescilli, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4703 sayılı kararı ile rölöve, restitüsyon projeleri ile analiz raporları uygun bulunan Aya Panaya (Aya Baniya) Kilisesinin onarımına yönelik hazırlanan müdahale kararları paftası, yeni kullanım ve detaylar projeleri raporlarının kurul gündeminde değerlendirilmesine ilişkin Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünün tarih ve 157 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) A.ÖZTÜRK ISP. BLD. / SÜL. DEM. ÜNV. (DAN.) (Karar No: 4888) 8-Isparta İli, Merkez İlçe, Sav Beldesinde, 4402 nolu parselde yer alan çınar ağacının koruma altına alınması talebine ilişkin Sav Belediye Başkanlığının tarih ve 163 sayılı yazısı, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünün tarih ve 2356 sayılı yazısı, Isparta İl Çevre ve Orman Müdürlüğünün tarih ve 174 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) A.TURHAN SAV BLD(Karar No: 4889) 9-Isparta İli, Uluborlu İlçesi, Kösehan Mahallesi, Tavşan Tepe Mevkii 291 ada 6 nolu parselde bulunan boylu ardıcın tescili talebine ilişkin Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün tarih ve B.16.0.KVM / sayılı yazısı, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünün tarih ve 1696 sayılı yazısı, Uluborlu Belediye Başkanlığının tarih ve 565 sayılı yazısı, Isparta Valiliği İl Çevre ve Orman Müdürlüğünün tarih ve 358 sayılı yazısı ile ekleri. ( ) G.BENZET ULUBORLU BLD(Karar No: 4890) 10-Isparta İli, Gönen İlçesinde bulunan, Hazine mülkiyetinde ve Milli Eğitim Bakanlığı kullanımında bulunan ve Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 4584 sayılı kararı ile tescil edilen Köy Enstitüsü binalarının Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4711 sayılı kararı ile belirlenen koruma alanının eski imar planı üzerinde belirlendiği ve yeni imar planında Adliye lojmanları, park ve öğrenci yurdu alanı dışında kalacak şekilde belirlenmesinin istendiği Gönen Belediye Başkanlığının tarih ve 74 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) H.YILDIZ GÖNEN BLD(Karar No: 4891) 11-Isparta İli, Yalvaç İlçesi, Sücüllü Beldesinde, 6537 ve 6538 nolu parseller üzerinde yer alan ve Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3977 sayılı kararı ile Tabiat varlığı olarak tescil edilen ve koruma alanı belirlenen meşe ağacı gövdesine bitişik olan izinsiz uygulamalara ilişkin Isparta Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 115 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) Ş.ALP SÜCÜLLÜ BLD(Karar No: 4892)

16 151.TOPLANTI GÜNDEMİ Isparta İli, Yalvaç İlçesi, Kızılca Mahallesi, 1017 ada 5 parselde yer alan, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 1469 sayılı kararı ile Taşınmaz Kültür Varlığı olarak tescil edilen Yalvaç Belediyesi mülkiyetindeki Eski Deri Fabrikasının restorasyon projesinin kurulda değerlendirilmesine ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4466 sayılı kararı ve Yalvaç Belediye Başkanlığının tarih ve 339 sayılı yazısı. ( ) Ş.ALP YALVAÇ BLD. (Karar No: 4893) 13-Isparta İli, Yalvaç İlçesi, Akçaşar Köyü, Yolarası Mevkii,2 Pafta 491 parselde kayıtlı taşınmaz üzerine büyükbaş hayvan besihanesi inşaatı yapılması talebi doğrultusunda Yalvaç Müze Müdürlüğü uzmanlarınca alanda yapılan çalışma sırasında tespit edilen kalıntıların tesciline ilişkin Isparta Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 4864 sayılı yazısı ve ekleri, Yalvaç Kaymakamlığı Müze Müdürlüğünün tarih ve 84 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) A.AKTAŞ ISPARTA VALİLİK-YALVAÇ MÜZE(Karar No: 4894) 14-Isparta İli, Yenişarbademli İlçesi, I.Derece Doğal Sit Alanında bulunan Pınargözü Kaynağının 5 lt/sn lik miktarının İl Özel İdaresi Ruhsat ve Denetim müdürlüğü tarafından içme suyu şişeleme tesisi kurularak kullanımına ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4277 sayılı kararı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Etüd ve Plan Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı, Isparta İl Özel İdaresi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün tarh ve sayılı, tarih ve sayılı yazıları, Isparta Valiliği İl Çevre ve Orman Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı. ( ) R.DORA ISP.VALİLİK-YENİŞARBADEMLİ BLD-ISP.ÇEV.ORM. (Karar No: 4895) 15-Isparta İli, Şarkikaraağaç İlçesi, Aslandoğmuş Köyü, 10 ada 1354 parselde bulunan, mülkiyeti Köy Tüzel Kişiliğine ait hamamın tesciline ilişkin Isparta Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 4968 sayılı yazısı, Antalya Vakıflar bölge müdürlüğünün tarih ve 264 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) Ö.OFLU ISP.VALİLİK-VAKIFLAR(Karar No: 4896) 16-Antalya İli, Serik İlçesi, Gedik Köyü sınırları içerisinde yer alan ancak, Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 2289 sayılı kararında Eminceler Köyü, Karaboynuz Mevkiinde yer aldığı belirtilen Höyüğün I.Derece Arkeolojik Sit Alanı sınırlarının güncellenerek sayısallaştırılmasına ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan rapor. ( ) C.GÜVEN SERİK BLD - ANT.MZ. (Karar No: 4897) 17-Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Akkoç Köyü sınırları içerisinde bulunan 1557 parselin 2863 sayılı yasa kapsamında kalıp kalmadığının bildirilmesinin istendiği Antalya Valiliği Defterdarlık milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı Antalya Emlak Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve eki, alanda yapılan incelemede tespiti yapılan antik yerleşimin tesciline ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarihli raporu. ( HP) M.S.ERDOĞAN-S.AKIN ANT.VALİLİK-ANT.MZ(Karar No: 4898)

17 151.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Gündoğmuş İlçesi, Kayabükü Köyü, Uçan Şelale I.Derece Doğal Sit Alanı sınırları içerisinde Hasan Hüseyin Özkan vekili tarafından Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3374 sayılı kararının iptali için Antalya 3.İdare Mahkemenin 2009/1910 esasında açılan davada, anılan Mahkemenin tarih ve K:2010/638 sayılı dava konusu işlemin iptali kararı, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4439 sayılı kararı, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün B.16.0.KVM / 165[ ] sayılı yazısı ile eki Kültür ve Turizm Bakanlığı Hukuk Müşavirliğinin tarih ve B.16.0.HKM /12953 sayılı yazısı. ( ) G.BENZET ANT.VALİLİK-ORMAN(Karar No: 4899) 19-Antalya İli, Finike İlçesi, Arif Köyü, Aykırtça Mevkiinde, Arykanda Antik Kenti Etkileme Geçiş Alanında bulunan, özel mülkiyete ait 108 ada 80 nolu parselde yabani ağaç köklerinin temizlenmesi, yıkılmış kuru duvarın tamiri ve eksik olan meyve ağaçlarının dikimine izin verilmesine ilişkin Hatice Özkök ün ve tarihli başvuruları, Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 5813 sayılı kararı, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarihli raporu. ( ) A.GÜLTEKİN-M.S.ERDOĞAN ANT.VALİLİK-ANT.MZ(Karar No: 4900) 20-Antalya İli, Kumluca İlçesi, Güzören Köyü, Karaşar Mahallesi, 101 ada 21 parselde Gülgün Biçer adına kayıtlı tarladaki lahitin tesciline ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4956 sayılı kararı ve Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 1331 sayılı yazısı. ( ) G.SÜRÜCÜ ANT.VALİLİK-ANT.MZ(Karar No: 4901) 21-Antalya İli, Kemer İlçesi, Ulupınar Köyü, Çıralı Mahallesinde, Olympos Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanında yer alan kazı evi binası ve çevresinde tarihinde etkili olan fırtına nedeniyle oluşan hasara ilişkin tespitlerin belirtilerek basit onarım kapsamında tamirin yapılabilmesi istemine ilişkin Olympos Kazı Başkanı Prof.Dr.Yelda Olcay Uçkan ın tarih ve OLM/81 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) U.OĞUZ ANT.VALİLİK - ANT.MZ- ÇEV.ORM- BAY.İSK.MD. (Karar No: 4902) 22-Antalya İli, Kaş İlçesi, Gelemiş Köyü, Patara Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanında güvenlik sistemleri projesi kurulmasına ilişkin Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğünün tarih ve B.16.0.DÖS /27489 sayılı yazısı ve ekleri, Patara Kazı Başkanlığının tarih ve PTR2011/04 sayılı yazısı, Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 1864 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) A.ÖZTÜRK ANT. VALİLİK ANT. MÜZE ÖÇK DÖSİM (DAN) (Karar No: 4903) 23-Antalya İli, Kaş İlçesi, Gelemiş Köyü, Patara Özel Çevre Koruma Bölgesinde I.Derece Arkeolojik Sit Alanında, Patara Antik Kenti Çevre Düzenleme Projesinin düzeltilerek uygun bulunduğu Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4794 sayılı kararı gereği hazırlanan tuvalet ünitesine yönelik projenin kurul gündeminde değerlendirilmesine ilişkin Antalya İl Özel İdaresi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının tarih ve 2972 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) A.ÖZTÜRK ANT. VALİLİK ANT. MÜZE ÖÇK- İL ÖZEL İD.(DAN) (Karar No: 4904)

18 151.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Demre İlçesi, Üçağız Köyü, Kale Mahallesi, Kentsel-Arkeolojik Sit Alanında Simena Örenyerine ait mevcut bilet gişesinin yanına kontrollü geçişin sağlanabilmesi amacıyla iki adet turnike yerleştirilmesi önerisine ilişkin Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğünün tarih ve B.16.0.DÖS sayılı yazısı ve ekleri, Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 1755 sayılı yazısı. ( ) U.OĞUZ ANT. VALİLİK ANT. MÜZE ÖÇK DÖSİM (DAN) (Karar No: 4905) 25-Antalya İli, Kaş-Kekova Özel Çevre Koruma Bölgesi, Kekova I.Derece Arkeolojik ve Doğal Sit Alanı içerisinde, Demre İlçesi, Kılıçlı-Çevreli-Üçağız Köyleri ve Kılıçlı-Boğazcık- Bulamada Köylerindeki mevcut telefon hatlarının Orman Genel Müdürlüğü ile Türk Telekom Şirketi arasında imzalanan protokol gereği izinsiz hatların izinli hale getirilmesine ilişkin Türk Telekom Güney-1 Bölge Müdürlüğünün tarih ve ve sayılı yazıları, güzergahta tespit edilen antik döneme ait yapı kalıntısının tesciline ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünün tarihli uzman raporu, Özel Çevre Koruma Kurumu Başkanlığının tarih ve 1035 sayılı yazısı, Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 2004 sayılı yazısı. ( ) A.GÜLTEKİN-M.S.ERDOĞAN ANT. VALİLİK ANT. MÜZE ÖÇK (Karar No: 4906) 26-Antalya İli, Demre İlçesi, Üçağız Köyünde III.Derece Arkeolojik ve Doğal Sit Alanında kalan alanda köyün genel otopark ihtiyacının karşılanması amacıyla yapılması düşünülen geçici otopark alanına ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4087 sayılı kararı, Özel Çevre Koruma Kurumu Başkanlığının tarih ve 504 sayılı yazısı ile Demre Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığının tarih ve 25 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) U.OĞUZ ANT. VALİLİK ANT. MÜZE ÖÇK(Karar No: 4907) 27-Antalya İli, Demre İlçesi, Davazlar Köyü, Hisarçukuru Mevkiinde bulunan özel mülkiyete ait 101 ada 339 nolu parselin sit alanında kalıp kalmadığına, kalıyorsa parselle ilgili nasıl bir uygulama yapılacağına ilişkin tarih ve 2828 sayılı yazısı, parsel içerisinde tespit edilen antik döneme ait yapı kalıntılarının tesciline ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarihli raporu. ( ) A.GÜLTEKİN-M.S.ERDOĞAN ANT. VALİLİK ANT. MÜZE (Karar No: 4908) 28-Antalya İli, Demre İlçesi, Gürses Köyü, 101 ada 15 parselde 8694 m 2 lik taşınmaz üzerine sera yapılması talebi doğrultusunda alanda yapılan inceleme sonucunda Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca tespiti yapılan antik yerleşim alanının tesciline ilişkin uzman raporu ve ekleri. ( ) A.AKTAŞ-M.S.ERDOĞAN ANT. VALİLİK ANT. MÜZE (Karar No: 4909) 29-Antalya İli, Demre İlçesi, Gürses Köyü, 103 ada 231 parselde sera yapılmasında herhangi bir sakınca bulunup bulunmadığına ilişkin Ahmet Matar ın tarihli başvurusu, alanda yapılan incelemede 103 ada 231 parselde tespiti yapılan sarnıç ile 103 ada 234 parselde tespiti yapılan mezarın tescillerine ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarihli raporu. ( ) M.S.ERDOĞAN-A.GÜLTEKİN ANT. VALİLİK ANT. MÜZE (Karar No: 4910)

19 151.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Demre İlçesi, Gürses Köyü sınırlarında Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 2182 sayılı kararı ile tescilli I.Derece Arkeolojik Sit Alanında yer alan Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4017 sayılı kararı doğrultusunda izinsiz sera çalışmalarına yönelik uygulamaların durdurularak alanın rehabilite edildiği 103 ada 119 parselde izinsiz sera çalışmalarının yapıldığına ilişkin Demre Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğünün tarih ve 391 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) A.AKTAŞ ANT.VALİLİK - ANT.MZ. (Karar No: 4911) 31-Antalya İli, Elmalı İlçesi, Bayındır Köyü, Karaburun Mevkiinde bulunan Karaburun Tümülüsü ile Elmalı İlçesi, Kışla Köyü, Kızılbel Mevkiinde bulunan Eski Eserler ve Anıtlar Yüksek Kurulunun tarih ve A-3074 sayılı kararı ile koruma alanı sınırları belirlenerek, Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 94 sayılı kararı ile sit sınırlarının devamına karar verilen Kızılbel Tümülüsünde yapılacak bakım, onarım ve izolasyon çalışmalarına yönelik Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 1968 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) A.AKTAŞ ANT.VALİLİK-ANT.MZ. (Karar No: 4912) 32-Antalya İli, Elmalı İlçesi, Çalpınar Köyü, Eski İlkokul Binası bahçe duvarı üzerine konulmuş olan ve insitu olmayan kireçtaşı lahit kapağının Elmalı Müzesine nakledilmesi istemine ilişkin Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 2003 sayılı yazısı. ( ) G.SÜRÜCÜ ANT.VALİLİK-ANT.MZ. (Karar No: 4913) 33-Antalya İli, Serik İlçesi, Akbaş Köyü sınırları içerisinde bir kısmı I.Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Ambarkaya Antik Yerleşim Alanında bir kısmı Andızlı Antik Yerleşim Alanında kalan, bir kısmı ormandan tahsisli saha üzerinde Katı Atık Bertaraf Tesisi amaçlı imar planı yapma talebinin, taşınmazın sit alanında kalan kısımlarının ifrazı hususu da göz önünde bulundurularak Koruma Bölge Kurulunda değerlendirilmesine ilişkin Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün tarih ve B.16.0.KVM / 28/ sayılı yazısı. ( ) G.SÜRÜCÜ ANT.VALİLİK-ANT.MZ.- ORMAN(Karar No: 4914)

20 150.TOPLANTI EK GÜNDEMİ Antalya İli, Serik İlçesi, Belkıs Beldesi sınırları içinde, Aspendos Antik Kenti I. Derece Arkeolojik Sit Alanı içinde bulunan Aspendos Tiyatrosunun 9 Haziran-2 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak 18. Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali kapsamında Viyana Filarmoni Orkestrasının 21 Haziran 2011 tarihinde gerçekleştireceği konser için seyirci kapasitesinin bir geceye mahsus olmak şartı ile kişiye çıkarılması konusunun Koruma Bölge Kurulunda değerlendirilmesine ilişkin Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün tarih ve B.16.0.KVM /165( )23963 sayılı yazısı ve eki. ( ) Ş.ALP ANT. MÜZE- BELKIS BLD.BŞK. (Karar No: 4881)

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 3.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 3.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 3.TOPLANTI GÜNDEMİ 1-Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Doyran Yaylası, Oklukaya Tepe, Üçtepe ve Üçtepelerde bulunan antik yerleşim alanına ilişkin Antalya Kültür Varlıklarını

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 124.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 124.TOPLANTI GÜNDEMİ 124.TOPLANTI GÜNDEMİ 10.05.2010 MANAVGAT 1-Antalya İli, İbradı İlçesinde kısmen Maşata Yaylası Turizm Merkezinde kalan Ürünlü Köyünde, Kültür ve Tabiat Varlıklarının tespitine yönelik çalışmaların Koruma

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 156.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 156.TOPLANTI GÜNDEMİ 156.TOPLANTI GÜNDEMİ 18.04.2011 1-Antalya İli, Akseki İlçesi, Cevizli Beldesinde Antalya Koruma Kurulunun 14.03.2002 tarih ve 5330 sayılı kararı ile sınırları belirlenen Kentsel Sit Alanı dışında, Antalya

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 4.TOPLANTI GÜNDEMİ 1-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Balbey Mahallesi, 361 ada 17 parselde, Vakıflar Genel Müdürlüğü mülkiyetinde bulunan ve anıt eser olarak tescilli

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 16.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 16.TOPLANTI GÜNDEMİ 16.TOPLANTI GÜNDEMİ 16.04.2012 1-Antalya İli, Döşemealtı İlçesinde Kırkgöz Su Kaynakları I. Derece Doğal Sit Alanından başlayarak Yukarıkaraman Mahallesine ulaşan ve Yukarıkaraman Mahallesi I.ve III. Derece

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 132.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 132.TOPLANTI GÜNDEMİ 132.TOPLANTI GÜNDEMİ 22.07.2010 1-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşimişcan Mahallesi Kentsel Sit Alanına yönelik hazırlanacak Koruma Amaçlı İmar Planı kapsamında yapılacak planlama çalışmaları çerçevesinde

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 134.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 134.TOPLANTI GÜNDEMİ 134.TOPLANTI GÜNDEMİ 17.08.2010 1-Antalya İli, Korkuteli İlçesi, Kozağacı Köyü sınırları içerisinde Tyriaion Antik Kentine ait yapı temel ve duvar kalıntıları ile Çağman Tepesinde birçok kaya kabartmasının

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 159.TOPLANTI GÜNDEMİ 16.05.

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 159.TOPLANTI GÜNDEMİ 16.05. 159.TOPLANTI GÜNDEMİ 16.05.2011 1-Antalya İli, Gazipaşa ilçesi, Yakacık (eski Kaledran) Köyü sınırları içerisinde kalan Antalya Koruma Bölge Kurulunun 22.02.2010 tarih 3815 sayılı kararı ile tescil edilen

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 143.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 143.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 143.TOPLANTI GÜNDEMİ 1-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Beldesi sınırlarında Sorgun Kumul Alanlarının I.Derece Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesine ilişkin Antalya Koruma

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 130.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 130.TOPLANTI GÜNDEMİ 130.TOPLANTI GÜNDEMİ 06.07.2010 KAŞ/PATARA 1-Antalya İli, Kaş İlçesi, Merkez Mahallesi, Çukurbağ Mevkii III.Derece Doğal Sit Alanında hazine mülkiyetinde bulunan 47 ada 23 parsel numaralı taşınmaza Geçiş

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 164.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 164.TOPLANTI GÜNDEMİ 164.TOPLANTI GÜNDEMİ 11.07.2011 1-Antalya İli, Serik ve Manavgat İlçeleri sınırları içerisinde Antalya Koruma Bölge Kurulunun 27.10.2005 tarih ve 700 sayılı kararı ile tescil edilen Köprüçay I.Derece Doğal

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 8.TOPLANTI EK GÜNDEMİ 26.12.2011 ALANYA

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 8.TOPLANTI EK GÜNDEMİ 26.12.2011 ALANYA 8.TOPLANTI EK GÜNDEMİ 26.12.2011 ALANYA 1-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Beldesi, Side Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanına yönelik hazırlanan Side Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyonu kapsamında

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 1.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 1.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 1.TOPLANTI GÜNDEMİ 1- Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu ve Koruma Bölge Kurulları Çalışmaları ile Koruma Yüksek Kuruluna Yapılacak İtirazlara Dair Yönetmelik

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 128.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 128.TOPLANTI GÜNDEMİ 128.TOPLANTI GÜNDEMİ 1-Antalya İli, Demre İlçesi, Gürses Köyü sınırları içinde Antalya Koruma Bölge Kurulunun 21.02.2008 tarih ve 2182 sayılı kararı ile I.Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescilli antik

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 21.TOPLANTI GÜNDEMİ 05.06.2012 ANTALYA

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 21.TOPLANTI GÜNDEMİ 05.06.2012 ANTALYA 1-Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mevkii, 12767 ada, 10 nolu parselde Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 27.12.2011 tarih ve 247 sayılı karayla Taşınmaz Kültür Varlığı olarak tescillenmesi

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 152.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 152.TOPLANTI GÜNDEMİ 152.TOPLANTI GÜNDEMİ 21.03.2011 ISPARTA 1-Burdur İli, Merkez İlçede, Sinan Mahallesi, Çobanönü Mevkii, Oluklaraltı Caddesi 39 pafta 436 ada 83 parselde bulunan ve Antalya Koruma Bölge Kurulunun 11.05.2007

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 40.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 40.TOPLANTI GÜNDEMİ 40.TOPLANTI GÜNDEMİ 24.12.2012 1-Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Hacısekililer Köyü, Kargılık Pınarı Mevkiinde, mülkiyeti Maliye hazinesi adına kayıtlı, Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 46.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 46.TOPLANTI GÜNDEMİ 46.TOPLANTI GÜNDEMİ 18.03.2013 YALVAÇ 1-Isparta İli, Yalvaç İlçesi, Altıkapı Köyü Ayazmana Mevkiinde bulunan Roma Dönemi antik yerleşim alanının tescili talebine ilişkin Isparta Valiliği, İl Kültür ve

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 147.TOPLANTI GÜNDEMİ 20.01.

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 147.TOPLANTI GÜNDEMİ 20.01. 147.TOPLANTI GÜNDEMİ 20.01.2011 1-Antalya İli, Kepez İlçesi, Kirişçiler Köyü sınırları içerisinde, Orman İşletme Müdürlüğü sınırlarında kalan, Orman İçi Dinlenme tesisleri kuruluşu planlanan alana ilişkin

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 126.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 126.TOPLANTI GÜNDEMİ 1-Antalya İli, Aksu İlçesi, Yeşilkaraman Köyü sınırları içerisinde orman alanında bulunan ve Antalya Koruma Kurulunun 25.06.1998 tarih ve 3858 sayılı kararı ile tescilli ve Antalya Koruma Bölge Kurulunun

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 44.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 44.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 44.TOPLANTI GÜNDEMİ 1-Antalya ili, Kepez İlçesi, Varsak Mahallesi, I.Derece Doğal ve Arkeolojik Sit Alanı sınırları içerisinde, Düdenbaşı Park ve Rekreasyon Tesisleri

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 162.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 162.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 162.TOPLANTI GÜNDEMİ 13.06.2011 1-Antalya İli, Kepez İlçesi sınırları içerisinde bulunan, Antalya Koruma Kurulunun 15.12.1992 tarih ve 1671 sayılı kararı ile tescilli 9 adet

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 18.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 18.TOPLANTI GÜNDEMİ 18.TOPLANTI GÜNDEMİ 21.05.2012 1-Burdur İli, Merkez İlçe, Günalan Köyü, Sivrikaya Tepe Mevkiinde bulunan kaya mezarının Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlığı olarak tesciline ilişkin, Burdur Valiliği,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ FF167.TOPLANTI GÜNDEMİ 15.08.

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ FF167.TOPLANTI GÜNDEMİ 15.08. FF167.TOPLANTI GÜNDEMİ 15.08.2011 1-Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Sarısı-Beldibi Kıyı Bandı I.Derece Doğal Sit Alanı ve Olympos-Beydağları Sahil Milli Park Alanı sınırları içerisinde, Çaltıcak-Kireçtepe

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 115.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 115.TOPLANTI GÜNDEMİ 115.TOPLANTI GÜNDEMİ 22.02.2010 S İ D E 1-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Karabük, Sağırin, Bozyaka (Beşkonak), Altınkaya ve Gaziler köyleri ile Serik İlçesi, Bucak Köyü sınırları ile Köprülü Kanyon Milli

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 141.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 141.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 141.TOPLANTI GÜNDEMİ 22.11.2010 1-Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Yukarıkaraman Mahallesi, Antalya Koruma Kurulunun 24.07.2007 tarih ve 1755 sayılı kararı ile belirlenen III.

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 31.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 31.TOPLANTI GÜNDEMİ 31.TOPLANTI GÜNDEMİ 15.10.2012 1-Antalya İli, Kaş İlçesi, Bezirgan Köyü sınırlarında yer alan tarihi tahıl ambarlarının ve köy içinde bulunan eski mezarlığın çevresinin temizlenmesi, bakım ve onarımlarının

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 118.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 118.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 118.TOPLANTI GÜNDEMİ 22.03.2010 1-Antalya İli, Kemer İlçesi, Ulupınar Köyü, Çıralı III.Derece Doğal Sit Alanı içerisinde yer alan 108 ve 107 nolu parsellere yapılan imar uygulaması

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 27.TOPLANTI GÜNDEMİ 27.08.2012 ANTALYA

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 27.TOPLANTI GÜNDEMİ 27.08.2012 ANTALYA 27.TOPLANTI GÜNDEMİ 27.08.2012 1-Antalya İli, Aksu İlçesinde Antalya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 18.05.2011 tarih ve 5158 sayılı kararı ile sınırları son şeklini alan Perge Antik

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 35.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 35.TOPLANTI GÜNDEMİ 35.TOPLANTI GÜNDEMİ 19.11.2012 1-Antalya İli, Kumluca İlçesi, Yazır Köyünde Antalya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 31.05.2010 tarih ve 4114 sayılı kararıyla sınırları son şeklini

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 52.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 52.TOPLANTI GÜNDEMİ 52.TOPLANTI GÜNDEMİ 06.05.2013 1-Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Kırkgöz Yeniköy Mahallesi sınırları içerisinde, kısmen antik kanal korunma alanında kalan özel mülkiyete ait 522 nolu parselin, korunma

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından:

Kültür ve Turizm Bakanlığından: Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.01/96 Toplantı Tarihi ve No : 01.04.2016-148 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 01.04.2016-3378 GERZE Sinop İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 20.03.85 Toplantı Tarihi ve No : 18.09.2015-107 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 18.09.2015-4234 AYDIN Denizli İli,

Detaylı

22.00.01 T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

22.00.01 T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI 22.00.01 T.C. Toplantı Tarihi-No : 02.04.2014-94 Karar Tarihi ve No : 02.04.2014-1616 Edirne ili Merkezinde yer alan, Kurulumuzun 04.07.2003 gün ve 7697 sayılı kararı ile sınırları belirlenen kentsel sit

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR 36.00.834 Toplantı Tarihi ve No : 30.10.2014-62 Karar Tarihi ve No : 30.10. 2014-671 KARS Kars İli, Merkez İlçesi, İstasyon Mahallesi, tapunun 193 ada 1 parsel numarasında kayıtlı, Mülkiyeti Kars Belediyesine

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 10.16.45 Toplantı Tarihi ve No : 07.03.2015/191 Toplantı Yeri

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 10.16.45 Toplantı Tarihi ve No : 07.03.2015/191 Toplantı Yeri Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 10.16.45 Toplantı Tarihi ve No : 07.03.2015/191 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 07.03.2015/4187 BURSA Balıkesir İli,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R 22.00.313 Toplantı Tarihi-No :14.05.2014-99 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No :14.05.2014-1700 EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, Dilaverbey Mahallesi, 14 pafta, 102 ada, 4 parselde yer alan, şahıs mülkiyetine

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/611. Toplantı Tarihi ve No : 25.02.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/611. Toplantı Tarihi ve No : 25.02. Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 27.02.2015-113 57.00/611 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 27.02.2015-2438 SAMSUN Sinop İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYAKÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 15.09.2015/123 Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYAKÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 15.09.2015/123 Karar Tarihi ve No : ANTALYAKÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU Toplantı Tarihi ve No : 15.09.2015/123 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 15.09.2015/4054 ANTALYA Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Bademağacı Mahallesinde,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 15.01.2016/239 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 15.01.2016/5320 BURSA Bursa ili, Nilüfer ilçesi,

Detaylı

ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 63. - 64. TOPLANTI GÜNDEMİ

ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 63. - 64. TOPLANTI GÜNDEMİ ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 63. 64. TOPLANTI GÜNDEMİ İLİ : ERZURUM TARİH : 3031/01/2014 Sıra No Karar No İli İlçesi Konusu Pafta Ada Parsel Mülkiyeti Alanı ve Derecesi Nereden Geldiği

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 01/10/

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 01/10/ Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI Toplantı Tarihi ve No : 01/10/2016-170 Karar Tarihi ve No : 01/10/2016-3093 TOKAT/NİKSAR Dosya No : 60.02.24 Tokat İli, Artova İlçesi, Kızılca

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Karar Tarihi ve No : 28.05.2014-542 KARS Kars İli, Merkez, 224 ada, 15 parselde kayıtlı Kentsel Sit Alanı içerisinde kalan taşınmazda yapılmak istenen yeni yapılaşmanın Mimari Uygulama projesine ilişkin,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R 22.00.251 Toplantı Tarihi-No : 14.01.2015-124 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 14.01.2015-2075 EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, sit alanı dışında, Medrese Alibey Mahallesi, anıtsal mimarlık örneği olarak

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR /687 Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR /687 Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.003/687 Toplantı Tarihi ve No : 21.07.2016-180 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 21.07.2016-4841 İZMİR

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R Toplantı Tarihi-No: 22.10.2014-115 Karar Tarihi ve No: 22.10.2014-1962 T.C. 22.00.333 Toplantı Yeri EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, Yahşifakih Mahallesi, Hükümet (Saraçlar) Caddesi, 10 pafta, 76 ada,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 12.07.2017-183 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 12.07.2017-6497 ANTALYA Antalya İli, Manavgat

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.01/469 A.U Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-176

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.01/469 A.U Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-176 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.01/469 A.U Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-176 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 24/02/2016-2869 SAFRANBOLU

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İSTANBUL II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İSTANBUL II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: İSTANBUL II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR TOPLANTI TARİHİ VE NO : 17.12.2014-226 Toplantı Yeri KARAR TARİHİ VE NO : 17.12.2014-2980 İSTANBUL İstanbul

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No : 14.10.2016-298 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 14.10.2016-7164 İZMİR Manisa

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R 22.00.213 T.C. Toplantı Tarihi-No : 12.11.2014-118 Karar Tarihi ve No : 12.11.2014-2005 Toplantı Yeri EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, Kurulumuzun 05.10.2007 gün ve 1632 sayılı kararı ile uygun bulunan

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 55.00/ Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 55.00/ Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 55.00/672-754 Toplantı Tarihi ve No : 21.07.2016-157 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 21.07.2016-3647 SAMSUN Delice-Samsun

Detaylı

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi : 25-26/07/2013-45 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 25/07/2013-793 KIRŞEHİR Kırşehir İli, Merkez İlçesi, Kayseri Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun 08.03.1984 gün ve 177

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Toplantı Tarihi ve No :21.03.2014-93 Karar Tarihi ve No :21.03.2014 1914 KARAR Toplantı Yeri: KONYA Elektrik üretimi gerçekleştirmek

Detaylı

SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN 118 SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ. Sit Türü Derecesi Grubu

SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN 118 SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ. Sit Türü Derecesi Grubu TOPLANTI TARİHİ :25.02.2015 TOPLANTI SAATİ :10.30 1 Sivas Merkez 2 Sivas Merkez 3 Sivas Merkez 4 Sivas Merkez 5 Sivas Merkez 6 Sivas Merkez 7 Sivas Merkez 8 Sivas Merkez 9 Sivas Merkez 10 Sivas Merkez

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R 22.00.278 Toplantı Tarihi-No : 04.02.2015-127 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 04.02.2015-2144 EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, Kurulumuzun 05.10.2007 tarih ve 1632 sayılı kararı ile uygun bulunan 1/1000

Detaylı

ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164, PARSEL: 25 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164, PARSEL: 25 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164, PARSEL: 25 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Planlama alanının Tanımı ve Konumu Çanakkale ili, Ayvacık

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR. Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR. Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 01.06.2016-162 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 01.06.2016-2087 ŞANLIURFA Şanlıurfa-Habur

Detaylı

ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 28-29. TOPLANTI GÜNDEMİ

ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 28-29. TOPLANTI GÜNDEMİ Sıra No ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 2829. TOPLANTI GÜNDEMİ İli İlçesi Konusu Pafta Ada Parsel i Sit Alanı ve Derecesi İLİ: ERZURUM TARİHİ : 2728/09/2012 Nereden Geldiği Temsilci

Detaylı

ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Planlama alanının Tanımı ve Konumu Çanakkale ili, Ayvacık İlçesi, Küçükkuyu

Detaylı

MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 117 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ:. 28.05.2014 TOPLANTI YERİ : MUĞLA SIRA SİT

MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 117 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ:. 28.05.2014 TOPLANTI YERİ : MUĞLA SIRA SİT KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 117 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI :. TOPLANTI YERİ : SİT VE 1 MARMARİS YAPI KULLANMA İZNİ 12 27 12 ÖZEL KENTSEL SİT- BİNA 2 MARMARİS SONDAJ 4-86 ÖZEL I.DRC.ARK.SİT

Detaylı

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Karar Tarihi ve No : 26/09/2013-853 Aksaray İli, Merkez İlçesi, Ulukışla Beldesi, sınırları içerisinde, Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesinde, Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun 25.04.2008

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.03.805 Toplantı Tarihi ve No : 25.08.2016-154 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 25.08.2016-3173 Bayramiç/ÇANAKKALE

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 3410/1-1 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA

Detaylı

ANKARA 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ANKARA 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ANKARA NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER İŞİN SÜRECİ 2 3 Arkeolojik Sit Alanı Sit Sınırının yeniden

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı no ve tarih : 103-27.03.2015 Toplantı Yeri Karar no ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı no ve tarih : 103-27.03.2015 Toplantı Yeri Karar no ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı no ve tarih : 103-27.03.2015 Toplantı Yeri Karar no ve tarih : 1504-27.03.2015 KAYSERİ Yozgat İli, Sorgun

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :420 KARAR420:Yenice Mahallesi 282 ada 91 parsele ilişkin, Belediye Meclisi nin 01.08.2016 tarih ve 286 sayılı kararı ile uygun bulunarak, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin 18.11.2016 tarih

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 10.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 10.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 10.TOPLANTI GÜNDEMİ 1-Antalya İli, Aksu İlçesi, Perge Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanında batı nekropolünde bulunan 3421 ada 1, 41, 44 numaralı parseller

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA I NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 23/7/2015-137 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA I NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 23/7/2015-137 Karar Tarihi ve ANKARA I NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI Toplantı Tarihi ve No : 23/7/2015-137 Karar Tarihi ve No : 23/7/2015-2546 ANKARA Ankara İli, Kızılcahamam İlçesi, Çavuşlar Mahallesi yakınlarında Aydınyurdu Sırtı

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR 16.00.861 Toplantı Tarihi ve No : 20.08.2015/214 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR 16.00.861 Toplantı Tarihi ve No : 20.08.2015/214 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR 16.00.861 Toplantı Tarihi ve No : 20.08.2015/214 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 20.08.2015/4740 Bursa Bursa ili,

Detaylı

MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 124 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ:.06.08.2014 TOPLANTI YERİ : MUĞLA SIRA

MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 124 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ:.06.08.2014 TOPLANTI YERİ : MUĞLA SIRA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 124 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI :. TOPLANTI YERİ : SİT VE PAFTA ADA PARSEL MÜLKİYETİ 1 FETHİYE İZİNSİZ UYGULAMA 141 4 HAZİNE KENTSEL-III ARK SİT 2 FETHİYE

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GAZİANTEP KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GAZİANTEP KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GAZİANTEP KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 27.08.168 TOPLANTI TARİHİ VE NO: 28.08.2014-76 TOPLANTI YERİ KARAR TARİHİ VE NO : 28.08.2014-908 GAZİANTEP Gayrimenkul

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Toplantı No. ve Tarihi : 92-20.11.2014 K arar No. ve Tarihi : 1277-20.11.2014 KAYSERİ Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Tavukçu (Tosun) Mahallesinde bulunan Kentsel Sit Alanı ve Koruma Amaçlı İmar Planı içerisinde

Detaylı

Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-239 İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.00/737

Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-239 İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.00/737 Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA II KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 11.08.2015-124 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 11.08.2015-1525 ANKARA Kırıkkale İli, Delice

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜTAHYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 64.04/65 Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜTAHYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 64.04/65 Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜTAHYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 64.04/65 Toplantı Tarihi ve No : 27.02.2016-141 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 27.02.2016-3087 KÜTAHYA Uşak İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI Toplantı Tarihi ve No : 23.11.2016-173 Karar Tarihi ve No : 23.11.2016-2247 ŞANLIURFA Şanlıurfa ili, Suruç ilçesi, Yalınca Mahallesi sınırları

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Toplantı no ve tarih : 72-06.02.2014 K arar no ve tarih : 930-06.02.2014 KAYSERİ Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Molu Köyünde, sit alanı dışında kalan, tapunun 184 ada, 1 parsellerinde, Köy Tüzel Kişiliği

Detaylı

KORUNAN ALANLARDA YAPILACAK PLANLARA DAİR YÖNETMELİK

KORUNAN ALANLARDA YAPILACAK PLANLARA DAİR YÖNETMELİK YETKİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI NIN TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA 644 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMEDE DEĞİŞİKLİK YAPAN 648 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME Madde-13/A. (c) Milli parklar, tabiat parkları,

Detaylı

BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, OSMANİYE MAHALLESİ 82 ADA, 152 VE 189 NOLU PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU

BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, OSMANİYE MAHALLESİ 82 ADA, 152 VE 189 NOLU PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, OSMANİYE MAHALLESİ 82 ADA, 152 VE 189 NOLU PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, Gemlik İlçesi, Osmaniye Mahallesi, toplam 2.094,00 m² yüzölçümlü

Detaylı

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 135. Toplantı Gündemi.

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 135. Toplantı Gündemi. Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 135. Toplantı Gündemi. TOPLANTI YERİ : Nevşehir Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü TOPLANTI ADRESİ : Emek Mah. Nar Yolu No:

Detaylı

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ AKSAZ, DOĞANÇAM, SEYDİLER, KARACALAR VE KIZILAĞAÇ MAHALLESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ AKSAZ, DOĞANÇAM, SEYDİLER, KARACALAR VE KIZILAĞAÇ MAHALLESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ AKSAZ, DOĞANÇAM, SEYDİLER, KARACALAR VE D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI 1. ETAP PLAN RAPORU ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NAZIM PLAN ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından:

Kültür ve Turizm Bakanlığından: Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 31.00.1701 TOPLANTI TARİHİ VE NO : 28.05.2015-144 Toplantı Yeri KARAR TARİHİ

Detaylı

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Karar Tarihi ve No : 19/12/2013-995 Nevşehir İli, Avanos İlçesi nde, Nevşehir Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun 08.11.1998 gün ve 953 sayılı kararı ile uygun bulunan, Avanos Çömlekhaneler

Detaylı

T.C. K ÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. K ÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR K ÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Toplantı No. ve Tarihi : 78-24.04.2014 Karar No. ve Tarihi : 1014-24.04.2014 Kayseri İli, Merkez, Kocasinan İlçesi, Sümer Mahallesi nde ve sit dışında yer alan, tapunun 298

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı No. ve Tarihi : 99-13.02.2015 Toplantı Yeri Karar No.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı No. ve Tarihi : 99-13.02.2015 Toplantı Yeri Karar No. Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU Toplantı No. ve Tarihi : 99-13.02.2015 Toplantı Yeri Karar No. ve Tarihi : 1416-13.02.2015 KAYSERİ Yozgat ili, Boğazlıyan

Detaylı

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1.PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama

Detaylı

Aksu - Döşemealtı -Kepez -Muratpaşa -Konyaaltı -Serik İlçeleri 2040 Yılı 1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Raporu

Aksu - Döşemealtı -Kepez -Muratpaşa -Konyaaltı -Serik İlçeleri 2040 Yılı 1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Raporu 1 İÇİNDEKİLER 1 PLANLAMANIN KONUSU VE AMACI... 2 2 YÖNTEM... 2 3 PLAN KARARLARI... 2 3.1 AKSU İLÇESİ... 2 3.2. DÖŞEMEALTI İLÇESİ... 4 3.2. KONYAALTI İLÇESİ... 9 3.3. MURATPAŞA İLÇESİ... 10 3.2 SERİK İLÇESİ...

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR T oplantı no ve ta rih : 96-15.01.2015 Toplantı Y eri K arar no ve tarih : 1354-15.01.2015 KAYSERİ 2863 sayılı Kanununun 58. Maddesi uyarınca, Kültür ve Turizm Bakanlığı nın 02.10.2014 tarih, 190866 sayılı

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2019-7000 Birleşim Tarihi : 08/03/2019 Birleşim Saati : 18:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHZADELER İLÇESİ MANİSA FARKLI SEVİYELİ OTOGAR KAVŞAĞINA İLİŞKİN ONAYLI KAVŞAK PROJESİNİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA

Detaylı

KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN ŞUBAT 2014 (72-73-74-75) SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ

KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN ŞUBAT 2014 (72-73-74-75) SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ Toplantı Yeri : Müdürlük Hizmet Binası (Tacettin Veli Mahallesi, Lalezade Caddesi, No:6 Kiçikapı//KAYSERİ) Toplantı Tarihi ve saati : 06 Şubat 2014 Perşembe- 09.30 Molu Mahallesi Camii Tespit- 184 1 Köy

Detaylı

ANTALYA İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ

ANTALYA İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ANTALYA İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLERİ AİT OLDUĞU AY : OCAK 2014 vb ANTALYA MÜZESİ 15 2.058 355 30.870 9.930 1.803 444 824 5.129 ALANYA MÜZESİ 3 328 984 60 99 487 SİDE MÜZESİ 10 437 56 4.370 1.415

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 121.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 121.TOPLANTI GÜNDEMİ 121.TOPLANTI GÜNDEMİ 19.04.2010 BURDUR 1-Isparta İli, Merkez İlçede, Doğancı Mahallesi, Yokuşbaşı Mevkiinde bulunan, Maliye hazinesinde, 64 pafta 201 ada 26 parselde kayıtlı ve Süleyman Demirel Üniversitesine

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No : 25.12.2015-252 TOPLANTI YERĠ Karar Tarihi ve No : 25.12.2015-6048 ĠZMĠR

Detaylı

SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN 38 SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ. Sit Türü Derecesi Grubu. Çerçeve Koruma İmar Planı Geç.

SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN 38 SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ. Sit Türü Derecesi Grubu. Çerçeve Koruma İmar Planı Geç. TOPLANTI TARİHİ: 18.12.2012 TOPLANTI SAATİ: 10.30 SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN 38 SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ S No İli İlçesi Konusu Pafta Ada Parsel i Türü Nereden geldiği No 14 Merkez

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 27.04.2016-146 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 27.04.2016-3916 DİYARBAKIR Dosya No :

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.1255 06.04.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

Edirne Belediyesi imar Komisyonu Kararı. Sayı: 9 Tarih:

Edirne Belediyesi imar Komisyonu Kararı. Sayı: 9 Tarih: imar Komisyonu Kararı Sayı: 9 Tarih: 24.02.2017 Kemal ERSOY" un 07.02.2017 tarihli dilekçesi ile Tapunun Edirne Merkez Abdurrahman Mahallesi 586 adada Aydın Sokak'tan cephe alan taşınmazlarda kat yüksekliği

Detaylı

2-Nevşehir İli, Ürgüp İlçesi, Mustafapaşa Beldesinde, 4678 parselde bulunan yapının tescil talebinin değerlendirilmesi.(50.07.3.

2-Nevşehir İli, Ürgüp İlçesi, Mustafapaşa Beldesinde, 4678 parselde bulunan yapının tescil talebinin değerlendirilmesi.(50.07.3. Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 131. Toplantı Gündemi. TOPLANTI YERİ : Nevşehir Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü TOPLANTI ADRESİ : Emek Mah. Nar Yolu No:

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlam a Şube M üdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlam a Şube M üdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlam a Şube M üdürlüğü Sayı : 90852262-301.03- % Konu: M uratpaşa, Selçuk Mah. 155 ada 16 parsel. * A EXP02016 0 ^ /0 6 /2 0

Detaylı