Üye Üye Üye. Tahir ŞAHİN Mustafa SEVİNÇ Yakup EYRİCE Emin GÖRER BELEDİYE BŞK. ÜYE ÜYE ÜYE İmza İmza İmza İmza

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Üye Üye Üye. Tahir ŞAHİN Mustafa SEVİNÇ Yakup EYRİCE Emin GÖRER BELEDİYE BŞK. ÜYE ÜYE ÜYE İmza İmza İmza İmza"

Transkript

1 01 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Özü: İlçemiz Asarlık Mahallesi tapunun 68 nolu parselinde bulunan arsa vasfındaki 3480 m2 yüzölçümlü taşınmazın sahibi Halil ŞİMŞEK ve Hissedarlarının talebi üzerine Belediyemiz adına bedelsiz tescilinin yapılmasının aynen H. ARSLAN N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Tarihli Müzekkeresinde; İlçemiz Asarlık Mahallesi tapunun 68 nolu parselinde bulunan arsa vasfındaki 3480 m2 yüzölçümlü taşınmazı, sahibi Halil ŞİMŞEK ve Hissedarları bedelsiz olarak Belediyemize bağış yapmak istemektedir. Söz konusu işlemin yapılmasında ve İlçemiz Asarlık Mahallesi tapunun 68 nolu parselinde bulunan arsa vasfındaki 3480 m2 yüzölçümlü taşınmazın Belediyemiz adına bedelsiz tescilinin yapılmasında sakınca bulunmamaktadır. Durumun Encümence görüşülerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (i) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemiz Asarlık Mahallesi tapunun 68 nolu parselinde bulunan arsa vasfındaki 3480 m2 yüzölçümlü taşınmazı, sahibi Halil ŞİMŞEK ve Hissedarları bedelsiz olarak Belediyemize bağış yapmak istemektedir. Söz konusu işlemin yapılmasında ve İlçemiz Asarlık Mahallesi tapunun 68 nolu parselinde bulunan arsa vasfındaki 3480 m2 yüzölçümlü taşınmazın Belediyemiz adına bedelsiz tescilinin yapılmasında sakınca bulunmadığından Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza H. ARSLAN Nadir ŞENEL S. BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

2 02 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Özü: 2013 yılı içerisinde görev yapacak, Kamulaştırma Kanununun 15. Maddesi gereğince İlçede oturan Mühendis ve Mimar olan Taşınmaz mal sahiplerinden oluşan, 15 bilirkişinin H. ARSLAN N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarihli Müzekkeresinde; 2013 yılı içinde Kamulaştırma Kanununun 15. Maddesi gereğince, her yıl İlçede oturan Mühendis veya Mimar olan taşınmaz mal sahipleri arasından 15 bilirkişinin listesi yazımız ekinde sunulmuştur. Durumun Encümence görüşülerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair Müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin ( i ) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; Kamulaştırma Kanununun 15. Maddesi gereğince İlçemizde oturan, taşınmaz mal sahibi olan, aşağıda isimleri yazılı 15 kişinin 2013 yılı içerisinde bilirkişi olarak belirlenmesinin Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne havalesine karar verildi. ÜNVAN VE İSİM 1- Mimar Mustafa SEVİNÇ 2- İnş. Müh. Orhan EVREN 3- Mimar Yavuz FIRAT 4- Mimar Ali KIRATLI 5- İnş. Müh. Atilla ÇETİNER 6- İnş. Müh. Ali KESMEZ 7- Mimar Hakkı ÖZAYVAZ 8- İnş. Müh. İlker ÖNCÜ 9- İnş. Müh. Orhan TOKAT 10 -İnş. Müh. Fethi DERE 11- İnş. Müh. Kadir YILDIRIM 12- Mimar Metiner YAŞAR 13- İnş. Müh. H. Yalçın KUYUCU 14- İnş. Müh. Numan ŞAHİN 15- Mimar Aybars YILDIRIM İmza H. ARSLAN Nadir ŞENEL S. BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

3 03 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Gün : Salı Özü: İlçemizin Maltepe Mahallesi 382 nolu parselden A ile gösterilen kısmının bedelsiz olarak Belediyemiz adına yola terk edilmesi, yola terkten sonra kalan kısmının 265 ada 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12, 13,14,15,16,17 nolu parsellere ifraz edilmesinin aynen R. ÖZ N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Tarihli Müzekkeresinde; İlçemizin Maltepe Mahallesi Uygulama İmar Planımızın K17-C2-4C 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden tapunun 382 nolu parsel maliki tarihli dilekçe ile parselinde yola terk ve ifraz işlemi yapmak istemektedir. Ekli folyede gösterildiği gibi 382 nolu parselden A ile gösterilen kısmının bedelsiz olarak Belediyemiz adına yola terk edilmesi, yola terkten sonra kalan kısmının 265 ada 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17 nolu parsellere ifraz edilmesinde 3194 Sayılı İmar Yasasının 16. maddesi hükümlerine göre ve İmar Yönetmeliğince bir sakınca bulunmamaktadır. Durumun Encümence görüşülerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (i) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemizin Maltepe Mahallesi Uygulama İmar Planımızın K17-C2-4C 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden tapunun 382 nolu parsel maliki tarihli dilekçe ile parselinde yola terk ve ifraz işlemi yapmak istemektedir. Ekli folyede gösterildiği gibi 382 nolu parselden A ile gösterilen kısmının bedelsiz olarak Belediyemiz adına yola terk edilmesi, yola terkten sonra kalan kısmının 265 ada 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17 nolu parsellere ifraz edilmesinde 3194 Sayılı İmar Yasasının 16. maddesi hükümlerine göre ve İmar Yönetmeliğince bir sakınca bulunmadığından Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza R. ÖZ Nadir ŞENEL S. BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

4 04 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Gün : Salı Özü: İlçemiz Mermerli Mah. Sanayi Sitesi 1433 Sokak No:7 ve 9 da bulunan mülkiyeti Belediyemize ait 2 adet dükkanın ihale ile kiraya verilmesinin aynen R. ÖZ N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün tarih ve M.35.3.MEN.0.21/ sayılı müzekkeresinde. İlçemiz Mermerli Mahallesi Sanayi Sitesi 1433 Sokak No:7 ve 9 adresinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait olan 2 adet dükkanın 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine uygun olarak ihale ile kiraya verilmesi hususunda; Konunun Encümenimize havale edilerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (g) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemiz Mermerli Mahallesi Sanayi Sitesi 1433 Sokak No:7 ve 9 adresinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait 2 adet dükkanın 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesinin a bendi hükümleri gereği Açık Teklif Usulü ile Salı günü saat 16:00 ve 16:15 de Belediye Encümeni Toplantı Odasında her bir dükkan için 200-TL muhammen bedel üzerinden ihale ile kiraya verilmesinin Encümenimizce aynen kabulüne evrakın gereği için Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza R. ÖZ Nadir ŞENEL S. BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

5 05 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Gün : Salı Özü: İlçemiz Mermerli Mahallesi sebze pazarı girişinde Erbay Ticaret ile Kevser Büfe arasında kalan mülkiyeti Belediyemize ait olan boş yerin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine uygun olarak ihale ile kiraya verilmesi talebinin reddinin aynen R. ÖZ N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün tarih ve M.35.3.MEN.0.21/ sayılı müzekkeresinde. İlçemiz Mermerli Mahallesi sebze pazarı girişinde Erbay Ticaret ile Kevser Büfe arasında kalan mülkiyeti Belediyemize ait olan boş yeri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine uygun olarak ihale ile kiraya verilmesi hususunda; Konunun Encümenimize havale edilerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Denilmektedir. NETİCE : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (g) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemiz Mermerli Mahallesi sebze pazarı girişinde Erbay Ticaret ile Kevser Büfe arasında kalan mülkiyeti Belediyemize ait olan boş yerin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine uygun olarak ihale ile kiraya verilmesi talebi Encümenimizce uygun görülmemiş olup, evrakın Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza R. ÖZ Nadir ŞENEL S. BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

6 06 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Gün : Salı R. ÖZ N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 08/01/2013 tarih ve M.35.6.MEN.0.13 sayılı müzekkeresinde; İlçemiz Kesik Mahallesi uygulama imar planımızın dışında kalan tapunun 1146 ada 6 nolu parsel malikleri tarihli dilekçe ile parseli iki kısma ifraz etmek istemektedirler. Ekli folyede gösterildiği gibi kesik mahalle tapunun 1146 ada 16 nolu parselin 1/25000 ölçekli İzmir Büyükşehir bütünü Çevre Düzeni planının maddesi hükümlerine göre A-B olarak iki kısma ifraz edilmesinde bir sakınca bulunmamaktadır. Durumun Encümence görüşülerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. NETİCE: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi; 5393 Özü: İlçemiz kesik mahalle tapunun 1146 ada 16 nolu parselin 1/25000 ölçekli İzmir Büyükşehir bütünü Çevre Düzeni planının maddesi hükümlerine göre A-B olarak iki kısma ifraz edilmesinin aynen Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (i) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemiz Kesik Mahallesi uygulama imar planımızın dışında kalan tapunun 1146 ada 6 nolu parsel malikleri tarihli dilekçe ile parseli iki kısma ifraz etmek istemektedirler. Ekli folyede gösterildiği gibi kesik mahalle tapunun 1146 ada 16 nolu parselin 1/25000 ölçekli İzmir Büyükşehir bütünü Çevre Düzeni planının maddesi hükümlerine göre A-B olarak iki kısma ifraz edilmesinde bir sakınca bulunmadığından, Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza R. ÖZ Nadir ŞENEL S. BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

7 07 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Özü: İlçemizin Görece Köyü, Tapunun 471 ve 472 nolu parsellerinin tevhit aynen edilmesinin R. ÖZ N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 11/01/2013 tarih ve M.35.6.MEN sayılı müzekkeresinde; İlçemiz Görece Köyü Uygulama İmar Planımızın dışında kalan Tapunun 471 ve 472 nolu parseller 3506 Nolu lisanslı Harita Kadastro Bürosunun tarih 373 sayılı yazısı ile tevhit edilmek istenmektedir. Ekli folyede gösterildiği gibi Görece Köyü Tapunun 471 ve 472 nolu parsellerin tevhit edilmesinde, 1/25000 ölçekli İzmir Büyükşehir bütünü Çevre Düzeni planının maddesi hükümlerine göre sakınca bulunmamaktadır. Durumun Encümence görüşülerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair Müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (i) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemiz Görece Köyü Uygulama İmar Planımızın dışında kalan Tapunun 471 ve 472 nolu parseller 3506 Nolu lisanslı Harita Kadastro Bürosunun tarih 373 sayılı yazısı ile tevhit edilmek istenmektedir. Ekli folyede gösterildiği gibi Görece Köyü Tapunun 471 ve 472 nolu parsellerin tevhit edilmesinde, 1/25000 ölçekli İzmir Büyükşehir bütünü Çevre Düzeni planının maddesi hükümlerine göre bir sakınca bulunmadığından, Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza R. ÖZ Nadir ŞENEL S. BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

8 08 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Özü: İlçemizin Asarlık Mahallesi tapunun 108 ada 1 nolu parselinin 108 ada 2,3,4,5 nolu parsellere ifraz edilmesinin aynen R. ÖZ N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 11/01/2013 tarih ve M.35.6.MEN.0.13 sayılı müzekkeresinde; İlçemizin Asarlık Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 31L IVd 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden tapunun 108 ada 1 nolu parsel malikleri tarihli dilekçe ile parselinde ifraz işlemi yapmak istemektedir. Ekli folyede gösterildiği gibi 108 ada 1 nolu parselin 108 ada 2,3,4,5 nolu parsellere ifraz edilmesinde; 3194 Sayılı İmar Yasasının 16. Maddesi hükümlerine göre ve İmar Yönetmeliğince bir sakınca bulunmamaktadır. Durumun Encümence görüşülerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair Müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (i) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemizin Asarlık Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 31L IVd 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden tapunun 108 ada 1 nolu parsel malikleri tarihli dilekçe ile parselinde ifraz işlemi yapmak istemektedir. Ekli folyede gösterildiği gibi 108 ada 1 nolu parselin 108 ada 2,3,4,5 nolu parsellere ifraz edilmesinde; 3194 Sayılı İmar Yasasının 16. Maddesi hükümlerine göre ve İmar Yönetmeliğince bir sakınca bulunmadığından, Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza R. ÖZ Nadir ŞENEL S. BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

9 09 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER R. ÖZ N. ŞENEL S. BAYER Özü: İlçemizin Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan İmar ve Kasımpaşa Mahallesi, Tapunun 144 ada 10,11,12,20,21,22,23 nolu parsellerinin, masrafları parsel maliklerince karşılanmak kaydı ile 161 nolu düzenleme sahası düzenleme verilmesinin olarak sınırının aynen Şehircilik Müdürlüğünün 11/01/2013 tarih ve M.35.6.MEN sayılı müzekkeresinde; İlçemizin Kasımpaşa Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 32K 3C 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden, tapunun 144 ada 21 nolu parsel maliki tarihli dilekçe ile her türlü masrafların taraflarınca karşılanmak kaydı ile tapunun 144 ada 10, 11, 12, 20,21,22,23 nolu parselleri 161 nolu düzenleme sahası olarak, 3194 Sayılı İmar Yasasının 18. Maddesine göre arsa ve arazi düzenlemesi yapmak istemektedir. Düzenleme sınırının verilmesi için; Durumun Encümence görüşülerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair Müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (i) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemizin Kasımpaşa Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 32K 3C 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden, tapunun 144 ada 21 nolu parsel maliki tarihli dilekçe ile her türlü masrafların taraflarınca karşılanmak kaydı ile tapunun 144 ada 10, 11, 12, 20,21,22,23 nolu parselleri 161 nolu düzenleme sahası olarak, 3194 Sayılı İmar Yasasının 18. Maddesine göre arsa ve arazi düzenlemesi yapmak istemektedir. Masrafları parsel maliklerince karşılanmak kaydı ile Düzenleme sınırının verilmesinin Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza Recep ÖZ Nadir ŞENEL Sevinç BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

10 10 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER R. ÖZ N. ŞENEL S. BAYER Özü: İlçemizin Ulukent Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan İmar ve Mahallesi Tapunun 99,100,101,102,103,104 nolu parsellerinin, masrafları parsel maliklerince karşılanmak kaydı ile 162 nolu düzenleme sahası düzenleme verilmesinin olarak sınırının aynen Şehircilik Müdürlüğünün 11/01/2013 tarih ve M.35.6.MEN sayılı müzekkeresinde; İlçemizin Ulukent Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 29J 3C 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden, tapunun 101 nolu parsel maliki tarihli dilekçe ile her türlü masrafların taraflarınca karşılanmak kaydı ile tapunun 99,100,101,102,103,104 nolu parselleri 162 nolu düzenleme sahası olarak, 3194 Sayılı İmar Yasasının 18. Maddesine göre arsa ve arazi düzenlemesi yapmak istemektedir. Düzenleme sınırının verilmesi için; Durumun Encümence görüşülerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair Müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (i) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemizin Ulukent Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 29J 3C 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden, tapunun 101 nolu parsel maliki tarihli dilekçe ile her türlü masrafların taraflarınca karşılanmak kaydı ile tapunun 99,100,101,102,103,104 nolu parselleri 162 nolu düzenleme sahası olarak, 3194 Sayılı İmar Yasasının 18. Maddesine göre arsa ve arazi düzenlemesi yapmak istemektedir. Masrafları parsel maliklerince karşılanmak kaydı ile Düzenleme sınırının verilmesinin Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza Recep ÖZ Nadir ŞENEL Sevinç BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

11 11 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER R. ÖZ N. ŞENEL S. BAYER Özü: İlçemizin Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan İmar ve Tülbentli Mahallesi Tapunun 357 ada 5 nolu parselden A ile gösterilen kısmın bedelsiz olarak Belediyemiz adına yola terk edilmesinin aynen Şehircilik Müdürlüğünün 11/01/2013 tarih ve M.35.6.MEN sayılı müzekkeresinde; İlçemizin Tülbentli Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 32K IIId 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden tapunun 357 ada 5 nolu parsel maliki tarihli dilekçe ile parselinde yola terk işlemi yapmak istemektedir. Ekli folyede gösterildiği gibi 357 ada 5 nolu parselden A ile gösterilen kısmın bedelsiz olarak Belediyemiz adına yola terk edilmesinde; 3194 Sayılı İmar Yasasının 16. Maddesi hükümlerine göre ve İmar Yönetmeliğince bir sakınca bulunmamaktadır. Durumun Encümence görüşülerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair Müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (i) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemizin Tülbentli Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 32K IIId 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden tapunun 357 ada 5 nolu parsel maliki tarihli dilekçe ile parselinde yola terk işlemi yapmak istemektedir. Ekli folyede gösterildiği gibi 357 ada 5 nolu parselden A ile gösterilen kısmın bedelsiz olarak Belediyemiz adına yola terk edilmesinde; 3194 Sayılı İmar Yasasının 16. Maddesi hükümlerine göre ve İmar Yönetmeliğince bir sakınca bulunmadığından Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza Recep ÖZ Nadir ŞENEL Sevinç BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

12 12 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Özü: İlçemiz Ahıhıdır Mahallesi Mahmut Efendi Çiftliği Tapunun 296 ada 4 parselinde kayıtlı, Mülkiyeti Belediyemize ait olan 810 m2 yüzölçümlü arazinin 2013 yılı kirasının 250- TL olarak belirlenmesinin aynen R. ÖZ N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün tarih M.35.3.MEN.0.21./ Sayılı Müzekkeresinde; İlçemiz Ahıhıdır Mahallesi Mahmut Efendi Çiftliği tapunun 296 ada 4 parselde kayıtlı, mülkiyeti Belediyemize ait olan 810 m2 yüzölçümlü araziyi işleyen Bayram ÖZİŞ in kullandığı yerin kira sözleşmesi tarihinde bittiğinden yeni kirasının günümüz koşullarına uygun bir şekilde belirlenmesi hususunda, Konunun Encümenimize havale edilerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair Müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (i) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemiz Ahıhıdır Mahallesi Mahmut Efendi Çiftliği tapunun 296 ada 4 parselde kayıtlı, mülkiyeti Belediyemize ait olan 810 m2 yüzölçümlü araziyi işleyen Bayram ÖZİŞ in kullandığı yerin kira sözleşmesi tarihinde bittiğinden yeni kirasının ( ) 250-TL olarak belirlenmesinin Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için Tahakkuk Servisine havalesine karar verildi. İmza Recep ÖZ Nadir ŞENEL Sevinç BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

13 13 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Özü: Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün sorumluluk alanı olan Meskun Mahaller içerisinde faaliyet gösteren İçkili İstirahat ve Eğlence Yerleri ile İçkisiz Umuma Açık İstirahat ve Eğlence yerlerinin kış saati uygulaması sebebiyle Açılış Kapanış Saatlerinin yeniden belirlenmesinin R. ÖZ N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan Zabıta Müdürlüğünün Tarihli Müzekkeresinde; Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün Sorumluluk Alanı olan Meskun Mahaller içerisinde faaliyet gösteren İçkili İstirahat ve Eğlence Yerleri ile İçkisiz Umuma Açık İstirahat ve Eğlence yerlerinin ( Kahvehane, Kafeteryalar, İnternet ve Oyun Salonları ) 2013 yılı kış saati uygulaması nedeniyle Açılış ve Kapanış saatlerinin yeniden belirlenmesi hususunda; Konunun Encümene havale edilerek gerekli kararın alınmasını arz ederim.dair Müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: Zabıta Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (h) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün Sorumluluk Alanı olan meskun Mahaller içerisinde faaliyet gösteren İçkili İstirahat ve Eğlence Yerleri ile İçkisiz Umuma Açık İstirahat ve Eğlence yerlerinin Kahvehaneler: 06:00 00:30, Kafeteryalar: 08:00-00:30, İnternet ve Oyun Salonları: 09:00-24:00, İçkili Lokantalar ve Birahaneler : 09:00-00:30, Çay Bahçesi : 09:00 01:00, Sinema: 09:00 24:00, Düğün Salonu: 09:00 24:00, Hamam-Sauna: 09:00 23:00, İçkisiz Lokanta ve Çorbacılar: 07:00 02:00, Bakkal, Market vb. Tekel Büfesi: 07:00 02:00, Garaj, Hastane Yanı Büfe: 07:00 04:00, ayrıca Sabahçı Belgesi olan işyerlerinin 24 Saat Açık, olarak 31 Mart 2013 tarihine kadar bu şekilde belirlenmesinin Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için Zabıta Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza Recep ÖZ Nadir ŞENEL Sevinç BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

14 14 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Gün : Salı Özü: İlçemizin Koyundere Mahallesi, tapunun 4280 ada 1 ve 2 nolu parsellerin tevhit edilmesinin aynen R. ÖZ N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarihli Müzekkeresinde; İlçemizin Koyundere Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 30 K III a/b 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden tapunun 4280 ada 1 ve 2 nolu parsellerin 3506 Nolu Lisanslı Harita Kadastro Bürosu tarafından tarih ve 442 sayılı yazıyla tevhit edilmek istenmektedir. Ekli değişiklik tasarımında gösterildiği gibi 4280 ada 1 ve 2 nolu parsellerin tevhit edilmesinde; 3194 Sayılı İmar Yasasının 16. Maddesine göre ve İmar Yönetmeliğince bir sakınca bulunmamaktadır. Durumun Encümence görüşülerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Denilmektedir. Dair Müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (i) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemizin Koyundere Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 30 K III a/b 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden tapunun 4280 ada 1 ve 2 nolu parsellerin 3506 Nolu Lisanslı Harita Kadastro Bürosu tarafından tarih ve 442 sayılı yazıyla tevhit edilmek istenmektedir. Ekli değişiklik tasarımında gösterildiği gibi 4280 ada 1 ve 2 nolu parsellerin tevhit edilmesinde; 3194 Sayılı İmar Yasasının 16. Maddesine göre ve İmar Yönetmeliğince bir sakınca bulunmadığından Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza Recep ÖZ Nadir ŞENEL Sevinç BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

15 15 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Gün : Salı Özü: İlçemizin Esatpaşa Mahallesi, Tapunun 5318 ada 6 ve 7 nolu parsellerinin tevhit edilmesinin aynen R. ÖZ N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarihli Müzekkeresinde; İlçemizin Esatpaşa Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 31 L Ia 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden tapunun 5318 ada 6 ve 7 nolu parseller 3506 nolu lisanslı Harita Kadastro Bürosu tarafından tarih ve 445 Sayılı yazısı ile tevhit edilmek istenmektedir. Ekli değişiklik tasarımında gösterildiği gibi 5318 ada 6 ve 7 nolu parsellerin onaylanan kitleye uygun olarak tevhit edilmesinde; 3194 Sayılı İmar Yasasının 16. Maddesine göre ve İmar Yönetmeliğince bir sakınca bulunmamaktadır. Durumun Encümence görüşülerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Denilmektedir. Dair Müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (i) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemizin Esatpaşa Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 31 L Ia 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden tapunun 5318 ada 6 ve 7 nolu parseller 3506 nolu lisanslı Harita Kadastro Bürosu tarafından tarih ve 445 Sayılı yazısı ile tevhit edilmek istenmektedir. Ekli değişiklik tasarımında gösterildiği gibi 5318 ada 6 ve 7 nolu parsellerin onaylanan kitleye uygun olarak tevhit edilmesinde; 3194 Sayılı İmar Yasasının 16. Maddesine göre ve İmar Yönetmeliğince bir sakınca bulunmadığından Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza Recep ÖZ Nadir ŞENEL Sevinç BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

16 16 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Özü: Belediyemiz İşçi Personeli olarak görev yapmakta olan Hüseyin CEYLAN ın emekliye ayrılmasının aynen R. ÖZ N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan Belediyemiz İşçi Personeli Hüseyin CEYLAN ın tarihli Dilekçesinde; Belediyemiz Fen İşleri Ünitesi Otobüs İşletmesinde Sigorta Sicil Numarası ile tarihinden beri Şoför olarak çalışmaktayım. Hizmet günlerimin dolması nedeniyle emekliye ayrılmak istiyorum. Emekliye ayrılabilmek için gerekli olur emirlerinizi arz ederim. Denilmektedir. Dair Dilekçesi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: Belediyemize bağlı Meta-Su Şirketinde SSK Sicil nosu ile tarihinden itibaren çalışmakta olan ve Belediyemiz Encümeninin 20/02/2007 tarih ve 73 Sayılı Encümen Kararı ile 01/03/2007 tarihinden itibaren Belediyemiz Bünyesine Geçici İşçi olarak alınan Hüseyin CEYLAN ın Cuma günü mesai bitimi itibari ile emekliye ayrılmasının Encümenimizce aynen kabulüne evrakın gereği için Mali Hizmetler Müdürlüğüne, Personel Tahakkuk Şefliğine ve Sicil Şefliğine havalesine karar verildi. İmza Recep ÖZ Nadir ŞENEL Sevinç BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

17 17 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Özü: Belediyemiz Emiralem Zeytinyağı Fabrikasındaki ağaç diplerinden toplanan zeytinlerden elde edilen asit derecesi yüksek zeytinyağlarının Tariş Satış Kooperatifine satılmasının aynen R. ÖZ N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan Emiralem Şube Sorumluluğunun tarihli Müzekkeresinde; Belediyemiz Emiralem Zeytinyağı Fabrikasındaki ağaç diplerinden toplanan zeytinlerden elde edilen asit derecesi yüksek, sofra ve yemeklerde kullanılmayan Zeytinyağlarının, Zeytin ve Zeytinyağı Tariş Satış Kooperatifi ne Tariş in belirlemiş olduğu asit derecelerine göre satışının yapılması hususunda; Konunun Encümenimizce görüşülerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair Müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: Emiralem Şube Sorumluluğunun Teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (i) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; Belediyemiz Emiralem Zeytinyağı Fabrikasındaki ağaç diplerinden toplanan zeytinlerden elde edilen asit derecesi yüksek, sofra ve yemeklerde kullanılmayan Zeytinyağlarının, Zeytin ve Zeytinyağı Tariş Satış Kooperatifi ne Tariş in belirlemiş olduğu asit derecelerine göre satışının yapılmasının Encümenimizce aynen kabulüne, evrakın gereği için Emiralem Şube Sorumluluğuna ve Tahakkuk Servisine havalesine karar verildi. İmza Recep ÖZ Nadir ŞENEL Sevinç BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

18 18 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Özü: İlçemizin Tülbentli Mahallesi, Tapunun 5304 ada 2 nolu parseldeki 4 Kat 35 nolu dairenin, Kurucu Girişim İnş. Taah. Ltd. Şti. tarafından Belediyemize hibe edilmesinin aynen R. ÖZ N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarihli Müzekkeresinde; İlçemizin Tülbentli Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 32K IIIc 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden, tapunun 5304 ada 2 nolu parseldeki 4 kat 35 nolu daireyi, tarihli Dilekçe ile Kurucu Girişim İnş. Taah. Ltd. Şti. Belediyemize hibe etmek istemektedirler. Durumun Encümence görüşülerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair Müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (i) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemizin Tülbentli Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 32K IIIc 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden, tapunun 5304 ada 2 nolu parseldeki 4 kat 35 nolu daireyi, tarihli Dilekçe ile Kurucu Girişim İnş. Taah. Ltd. Şti. Belediyemize hibe etmek istemektedirler. İlçemizin Tülbentli Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 32K IIIc 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden, tapunun 5304 ada 2 nolu parseldeki 4 kat 35 nolu dairenin Kurucu Girişim İnş. Taah. Ltd. Şti. tarafından Belediyemize hibe edilmesinin Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza Recep ÖZ Nadir ŞENEL Sevinç BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

19 19 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Gün : Salı Özü: İlçemiz Kasımpaşa Mahallesi İnkilap Caddesi Çanakkale Asfaltı üzerinde faaliyet gösteren içkili yerlerin ( Sis Bar, Halay Müzikhol, Can Restaurant, İkinci Bahar Bar, My Night, Fezin Yeri, Sarmaşık Müzikhol, Alem Bar ) açılış-kapanış saatlerinin 09:00-01:00 olarak belirlenmesinin aynen H. ARSLAN N. ŞENEL H.Y. KUYUCU Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan İlçemiz İçkili Yer Sahiplerinin tarihli Dilekçesinde; İlçemiz Kasımpaşa Mahallesi İnkilap Caddesi Çanakkale Asfaltı üzerinde yer sahipleri olarak kapanış saatlerinin 00:30 olarak belirlenmesi bizleri ciddi anlamda maddi zarara uğratmaktadır. Kapanış saatlerinin 02:00 olarak yeniden belirlenmesi ve mağduriyetimizin giderilmesini saygılarımla arz ederim. Dair Dilekçesi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: İlçemiz Kasımpaşa Mahallesi İnkilap Caddesi Çanakkale Asfaltı üzerinde yer sahipleri tarihli Dilekçe ile işyerlerinin kapanış saatinin değiştirilmesi talebinde bulunmuş olup, Talep Encümenimizce incelenmiş ve Kasımpaşa Mahallesi İnkilap Caddesi Çanakkale Asfaltı üzerinde bulunan İçkili Yerlerin ( Sis Bar, Halay Müzikhol, Can Restaurant, İkinci Bahar Bar, My Night, Fezin Yeri, Sarmaşık Müzikhol, Alem Bar ) açılış- kapanış saatlerinin 09:00 01:00 olarak yeniden belirlenmesinin Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için Zabıta Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza Hüdayi ARSLAN Nadir ŞENEL H. Yalçın KUYUCU MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

20 20 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Gün : Salı Özü: İlçemiz Türkelli Fatih Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi No: 5Kat:1 adresinde bulunan, Mülkiyeti Belediyemize ait olan dükkanın İhale ile kiraya verilmesinin aynen H. ARSLAN N. ŞENEL H.Y. KUYUCU Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan Mali Hizmetler Müdürlüğünün tarihli Müzekkeresinde; İlçemiz Türkelli Fatih Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi No: 5 Kat: 1 de bulunan, Mülkiyeti Belediyemize ait olan dükkanı, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu Hükümlerine uygun olarak, ihale ile kiraya verilmesi hususunu; Konunun Encümenimize havale edilerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair Müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (g) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemiz Türkelli Fatih Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi No: 5 Kat: 1 de bulunan, Mülkiyeti Belediyemize ait olan dükkanı, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesinin a bendi hükümleri gereği Açık Teklif Usulü ile Salı günü Saat: 15:00 de Belediyemiz Encümen Odasında 525-TL/Aylık Muammen bedel üzerinden İhale ile kiraya verilmesinin Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için Tahakkuk Servisine havalesine karar verildi. İmza Hüdayi ARSLAN Nadir ŞENEL H. Yalçın KUYUCU MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

21 21 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Gün : Salı Özü: H. ARSLAN N. ŞENEL H.Y. KUYUCU Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan. Dair Müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (g) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İmza Hüdayi ARSLAN Nadir ŞENEL H. Yalçın KUYUCU MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

22 22 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Özü: İlçemiz Mermerli Mahallesi, tapunun 5152 ada 2 ve 5 nolu parselleri tevhit edilerek A nolu parsel oluşmuş olup, A ile gösterilen parselden B ve C ile gösterilen kısımların Belediyemiz adına bedelsiz olarak yola terk edilmesi, D ile gösterilen kısmın Belediyemiz adına yola ihdası ve A parselinin tevhiti sonucu E ile gösterilen parselin oluşması, E ile gösterilen parseldeki Belediyemize ait 44444/ ( ) hissenin Maliye Hazinesi adına hibe edilmesinin aynen H. ARSLAN N. ŞENEL H.Y. KUYUCU Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan Fen İşleri Müdürlüğünün tarihli Müzekkeresinde; İlçemiz Mermerli Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 32 K-III b 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olan tapunun 5152 ada 2 ve 5 nolu parsellerde Menemen Kaymakamlığı nın tarih 419 Sayılı yazısı ile tevhit, yola terk ve yoldan ihdas işlemi yapılmak istenmektedir. Ekli folyede gösterildiği gibi, 5152 ada 2 ve 5 nolu parseller tevhit edilerek A nolu parsel oluşmuştur. A ile gösterilen parselden B ve C ile gösterilen kısımların Belediyemiz adına bedelsiz olarak yola terk edilmesi, D ile gösterilen kısmın Belediyemiz adına yoldan ihdası ve A parseli ile tevhit edilerek E ile gösterilen parselin oluşmasında, E ile gösterilen parseldeki Menemen Belediyesine ait 44444/ ( ) hissenin Maliye Hazinesi adına hibe edilmesinde; 3194 Sayılı İmar Yasasının 11. ve 16. Maddesine göre ve İmar Yönetmeliğince bir sakınca bulunmamaktadır. Durumun Encümence görüşülerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair Müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: Fen İşleri Müdürlüğünün Teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (i) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemiz Mermerli Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 32 K-III b 1/1000 ölçekli paftasına isabet eden Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olan tapunun 5152 ada 2 ve 5 nolu parsellerde Menemen Kaymakamlığı nın tarih 419 Sayılı yazısı ile tevhit, yola terk ve yoldan ihdas işlemi yapılmak istenmektedir. Ekli folyede gösterildiği gibi, 5152 ada 2 ve 5 nolu parseller tevhit edilerek A nolu parsel oluşmuştur. A ile gösterilen parselden B ve C ile gösterilen kısımların Belediyemiz adına bedelsiz olarak yola terk edilmesi, D ile gösterilen kısmın Belediyemiz adına yoldan ihdası ve A parseli ile tevhit edilerek E ile gösterilen parselin oluşmasında, E ile gösterilen parseldeki Menemen Belediyesine ait 44444/ ( ) hissenin Maliye Hazinesi adına hibe edilmesinde; 3194 Sayılı İmar Yasasının 11. ve 16. Maddesine göre ve İmar Yönetmeliğince bir sakınca bulunmadığından Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için Fen İşleri Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza Hüdayi ARSLAN Nadir ŞENEL H. Yalçın KUYUCU MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

23 23 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Özü: İlçemiz Mermerli Mahallesi, Eski Sanayi Sitesi 1433 Sokak No: 22 de bulunan Mülkiyeti Belediyemize ait dükkanın İhale ile kiraya verilmesinin aynen H. ARSLAN N. ŞENEL H.Y. KUYUCU Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan Mali Hizmetler Müdürlüğünün tarihli Müzekkeresinde; İlçemiz Mermerli Mahallesi Eski Sanayi Sitesi 1433 Sokak No: 22 de bulunan, Mülkiyeti Belediyemize ait olan dükkanı, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine uygun olarak ihale ile kiraya verilmesi hususunu, Konunun Encümenimie havale edilerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair Müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE: Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (g) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemiz Mermerli Mahallesi Eski Sanayi Sitesi 1433 Sokak No: 22 de bulunan, Mülkiyeti Belediyemize ait olan dükkanı, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu 45. maddesinin a bendi hükümleri gereği Açık Teklif Usulü ile Salı günü Saat: 15:30 da Belediyemiz Encümen Odasında 230- TL/Aylık Muammen bedel üzerinden, ( Torna-Tamir-Bakım-Yedek Parça gibi iş kolları haricinde, amacı dışında kullanılmaması şartı ile ) İhale ile kiraya verilmesinin Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için Tahakkuk Servisine havalesine karar verildi. İmza Hüdayi ARSLAN Nadir ŞENEL H. Yalçın KUYUCU MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

24 24 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Özü: H. ARSLAN N. ŞENEL H.Y. KUYUCU Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan İmza Hüdayi ARSLAN Nadir ŞENEL H. Yalçın KUYUCU MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

25 25 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER H. ARSLAN N. ŞENEL H.Y. KUYUCU Özü: İlçemiz Uğur Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan Emlak Mumcu Mahallesi ve İstimlak Müdürlüğünün tarih ve M.35.3.MEN.0.21/9 sayılı Mustafa Yücel Özbilgin müzekkeresinde. İlçemiz Uğur Mumcu Mahallesi Mustafa Yücel Özbilgin Bulvarı Bulvarı No:5 de bulunan mülkiyeti Belediyemize ait olan büfenin ihale ile kiraya verilmesinin aynen No:5 de bulunan mülkiyeti Belediyemize ait olan büfeyi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine uygun olarak ihale ile kiraya verilmesi hususunda; Konunun Encümenimize havale edilerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (g) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemiz Uğur Mumcu Mahallesi Mustafa Yücel Özbilgin Bulvarı No:5 de bulunan mülkiyeti Belediyemize ait olan büfenin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu 45. maddesinin a bendi hükümleri gereği Açık Teklif Usulü ile Salı günü Saat: 15:45 de Belediyemiz Encümen Odasında 310-TL/Aylık Muammen bedel üzerinden İhale ile kiraya verilmesinin Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için Tahakkuk Servisine havalesine karar verildi. İmza Hüdayi ARSLAN Nadir ŞENEL H. Yalçın KUYUCU MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

26 26 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER H. ARSLAN N. ŞENEL H.Y. KUYUCU Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün tarih ve M.35.3.MEN.0.21/10 sayılı müzekkeresinde. İlçemiz Büyük Park 174 adet, Belediye Önü 16 adet, Tepe Restaurant 27 adet, Mezarlık Opet arkası 8 adet, Birinci Kuyu 1 adet, Mezarlık 17 adet, İtfaiye Önü 8 adet, Mezbaha 33 adet, Musabey Mahallesi okul karşısı 63 adet, havuz yanı 17 adet, Türkelli Mahlleis 37 adet, Koyundere Ulus Mahllesi 15 adet olmak üzere toplam 416 adet çam kozalaklarının ihaleye çıkarılması hususunun Encümenimize havale edilerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi; 5393 Özü: İlçemiz Büyük Park 174 adet, Belediye Önü 16 adet, Tepe Restaurant 27 adet, Mezarlık Opet arkası 8 adet, Birinci Kuyu 1 adet, Mezarlık 17 adet, İtfaiye Önü 8 adet, Mezbaha 33 adet, Musabey Mahallesi Okul Karşısı 63 adet, Sayılı Belediye Kanununun Havuz Yanı 17 adet, Türkelli Mahallesi 37 adet, Koyundere Ulus Mahllesi 15 adet olmak üzere toplam 416 adet çam kozalaklarının 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri uyarınca satışının yapılmasının aynen 34. maddesinin (g) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemiz Büyük Park 174 adet, Belediye Önü 16 adet, Tepe Restaurant 27 adet, Mezarlık Opet arkası 8 adet, Birinci Kuyu 1 adet, Mezarlık 17 adet, İtfaiye Önü 8 adet, Mezbaha 33 adet, Musabey Mahallesi okul karşısı 63 adet, havuz yanı 17 adet, Türkelli Mahallesi 37 adet, Koyundere Ulus Mahallesi 15 adet olmak üzere toplam 416 adet çam kozalaklarının 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu 45. maddesinin a bendi hükümleri gereği Açık Teklif Usulü ile Salı günü Saat: 15:30 da Belediyemiz Encümen Odasında 1400-TL Muammen bedel üzerinden satışının yapılmasının Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için Tahakkuk Servisine havalesine karar verildi. İmza Hüdayi ARSLAN Nadir ŞENEL H. Yalçın KUYUCU MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

27 27 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Özü: Belediyemiz işçi personeli Kıyasettin HAMAN ın emekliye ayrılmasının aynen H. ARSLAN N. ŞENEL H.Y. KUYUCU Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan işçi Kıyasettin HAMAN ın tarihli dilekçesinde. Belediyemiz Fen İşleri Ünitesi Gençlik ve Eğitim Merkezinde sigorta sicil numarası ile tarihinden beri işçi olarak çalışmaktayım. Hizmet günlerimin dolması nedeniyle emekliye ayrılmak istiyorum. Eme kliye ayrılabilmek için gerekli Olur emirlerinizi arz ederim. Dair müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE : Belediyemiz Fen İşleri Ünitesi Gençlik ve Eğitim Merkezinde sigorta sicil numarası ile tarihinden itibaren Geçici İşçi olarak çalışan Kıyasettin HAMAN ın Cuma günü mesai bitimi itibari ile emekliye ayrılmasının Encümenimizce aynen kabulüne evrakın gereği için Maaş Tahakkuk Şefliğine ve Sicil Şefliğine havalesine karar verildi. İmza Hüdayi ARSLAN Nadir ŞENEL H. Yalçın KUYUCU MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

28 28 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER H. ARSLAN N. ŞENEL H.Y. KUYUCU Özü: Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan İmza Hüdayi ARSLAN Nadir ŞENEL H. Yalçın KUYUCU MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

29 29 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Gün : Salı Özü: İlçemiz Uğur Mumcu Mahallesi 1250 Sokak No:2/1 de bulunan mülkiyeti Belediyemize ait olan büfenin ihale ile kiraya verilmesinin aynen R. ÖZ N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün tarihli müzekkeresinde.ilçemiz Uğur Mumcu Mahallesi 1250 Sokak No:2/1 de bulunan mülkiyeti Belediyemize ait olan büfenin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine uygun olarak ihale ile kiraya verilmesi hususunda Konunun Encümenimize havale edilerek gerekli kararın alınmasaını arz ederim. Dair müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE :.İlçemiz Uğur Mumcu Mahallesi 1250 Sokak No:2/1 de bulunan mülkiyeti Belediyemize ait olan büfenin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu 45. maddesinin a bendi hükümleri gereği Açık Teklif Usulü ile Cuma günü Saat: 15:30 da Belediyemiz Encümen Odasında 300- TL/Aylık Muammen bedel üzerinden İhale ile kiraya verilmesinin Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için Tahakkuk Servisine havalesine karar verildi. İmza Recep ÖZ Nadir ŞENEL Sevinç BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

30 30 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Özü: Belediyemiz 2012 Mali Yılına Ait Yönetim Dönemi Hesapları nın aynen H. ARSLAN N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan Mali Hizmetler Müdürlüğü nün Tarihli Müzekkeresinde; Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği nin 416. Maddesi Gereğince, Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü nce düzenlenen 2012 Mali Yılına Ait Yönetim Dönemi Hesapları hazırlanarak Sayıştay Başkanlığı na gönderilmek üzere dosyası yazımız ekinde sunulmuştur. Sunulan cetveller Belediyemiz Encümenince incelenerek karar alınmasını arz ederim. Dair müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE : Mali Hizmetler Müdürlüğü nün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanunu 34/ a maddesi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği nin 416. Maddesi Gereğince, Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü nce düzenlenen 2012 Mali Yılına Ait Yönetim Dönemi Hesaplarının Encümenimizce aynen kabulüne, Dosyanın Sayıştay Başkanlığı na gönderilmek üzere gereği için Mali Hizmetler Müdürlüğü ne havalesine karar verildi. İmza Hüdayi ARSLAN Nadir ŞENEL Sevinç BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

31 31 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Gün : Salı Özü: İlçemizin Ulukent Mahallesi, Mülkiyeti Belediyemize ait olan 3037 ada 15 nolu parselin güney kısmında bulunan boş alana Menemen Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından Taksi Durağı yapılmasının aynen H. ARSLAN N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarihli Müzekkeresinde; İlçemizin Ulukent Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 28J 3b 1/100 ölçekli paftasına isabet eden Mülkiyeti Belediyemize ait olan 3037 ada 15 nolu parselin Güney kısmında bulunan boş alana Menemen Şoförler ve Otomobilciler Odası tarih 2012/126 sayılı yazısı ile Taksi Durağı yapmak istemektedirler. Durumun Encümence görüşülerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE : İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (i) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemizin Ulukent Mahallesi Uygulama İmar Planımızın 28J 3b 1/100 ölçekli paftasına isabet eden Mülkiyeti Belediyemize ait olan 3037 ada 15 nolu parselin Güney kısmında bulunan boş alana Menemen Şoförler ve Otomobilciler Odası tarih 2012/126 sayılı yazısı ile Taksi Durağı yapmak istemektedirler. Bahse konu talebin Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza Hüdayi ARSLAN Nadir ŞENEL Sevinç BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

32 32 Toplantıda Hazır Bulunan Üyelerin Adları Encümen Toplantı Tarihi Belediye Başkan T. ŞAHİN M. SEVİNÇ Y. EYRİCE E. GÖRER Gün : Salı Özü: İlçemiz Ulukent 30 Ağustos Mahallesi 4. Caddesi No: 5 adresindeki İçkisiz İstirahat ve Eğlence yerinin 24 saat açık kalma talebinin aynen H. ARSLAN N. ŞENEL S. BAYER Başkanlık Makamından Encümenimize havale olunan Zabıta Müdürlüğünün tarihli Müzekkeresinde; İlçemiz Ulukent 30 Ağustos Mahallesi 4. Caddesi No: 5 adresindeki işletmeciliğini Hakan İLHAN ın yapmış olduğu Kafe İçkisiz İstirahat ve Eğlence Yeri 24 saat açık kalma talebinde bulunmuştur. Konunun Encümene havale edilerek gerekli kararın alınmasını arz ederim. Dair müzekkeresi Encümenimizce tetkik edildi. NETİCE : Zabıta Müdürlüğünün teklifi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (h) bendi gereğince Encümenimizce incelenmiş olup, teklif neticesinde; İlçemiz Ulukent 30 Ağustos Mahallesi 4. Caddesi No: 5 adresindeki işletmeciliğini Hakan İLHAN ın yapmış olduğu Kafe İçkisiz İstirahat ve Eğlence Yeri 24 saat açık kalma talebinde bulunmuş olup, bahse konu talebin Encümenimizce aynen kabulüne ve evrakın gereği için Zabıta Müdürlüğüne havalesine karar verildi. İmza Hüdayi ARSLAN Nadir ŞENEL Sevinç BAYER MALİ HİZM. MD.V. YAZI İŞL. MD. V. İMAR VE ŞEHİRCİLİK. MD. V.

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

2015 HAZİRAN AYI ENCÜMEN KARARLARI

2015 HAZİRAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 2015 HAZİRAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 02.06.2015 TARİHLİ 2015/118 NOLU ENCÜMEN KARARI İlçemizde Çevre kirliliğinin giderilmesi, çevrenin korunması, iyileştirilmesi ve temizlenmesi maksadıyla kullanılmak üzere

Detaylı

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Kotlu Kroki İstikamet Krokisi. 2- Yapı Aplikasyon Projesi

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Kotlu Kroki İstikamet Krokisi. 2- Yapı Aplikasyon Projesi SIRA NO: 1- HİZMETİN ADI Kotlu Kroki İstikamet Krokisi 2- Yapı Aplikasyon Projesi 3-4- Toprak, Zemin Aplikasyonu, Temel Su Basman Vizeleri Bağımsız Bölüm Planı Ve Röperli Kroki Projesi 5- Yol Proje 6-7-

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 14 KARAR TARİHİ : 05.02.2016 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Böcekli-Celiller Mahallesinde ihale edilmiş saha dışından hammadde üretim izni olmadan 4.096 ton bazalt madeni kaçak olarak üretip

Detaylı

2010 YILI FALİYET RAPORU. EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ

2010 YILI FALİYET RAPORU. EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ 2010 YILI FALİYET RAPORU EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ İçerik Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Harita Şefliği ve 2010 Faaliyetleri Numarataj Şefliği ve 2010 Faaliyetleri Emlak ve Kamulaştırma Şefliği ve 2010

Detaylı

2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI

2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 07.04.2015 2015/62 NOLU ENCÜMEN KARARI İmtaş Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 02.04.2015 tarihli dilekçesi ile Belediyemize bedelsiz ve şartsız olarak

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 24.04.2015 tarih ve 3282 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 24.04.2015 tarih ve 3282 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 140 KARAR TARİHİ : 24.04.2015 ÖZÜ: İlimize yeni yapılacak olan, Vali Konağı yapım giderlerinde kullanılmak üzere İl Özel idaresi bütçesinde 1.313.392,00 ödeneği bulunmaktadır. Ancak, yeni yapılacak

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Sayı:102 Konu : Para İadesi Başkan: Başkanlık Makamından havaleli Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığından gelen 21.03.2017 tarih ve 66401780-302.03-E.745 sayılı yazı ile ekleri tetkik edildi. Mali Hizmetler

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Revizyon Uygulama İmar Planına Ait Komisyon Raporu

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.12.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.12.2013

Detaylı

2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ

2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ 2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ 01.12.2015 TARİHLİ 264 NOLU K A R A R Ö Z E T İ Ġlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde tapunun pafta 26, ada 109, parsel 24 de kayıtlı taģınmazın bir kısmı onaylı imar

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

EUROSTİL GIDA VE MOBİLYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. adına temsilen Ceyhan PUSMAZ muhammen bedel üzerinden aylık ,00 TL+KDV teklif etmiştir.

EUROSTİL GIDA VE MOBİLYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. adına temsilen Ceyhan PUSMAZ muhammen bedel üzerinden aylık ,00 TL+KDV teklif etmiştir. İHALE KOMİSYONU (ENCÜMEN) KARARI Tarihi : 31.10.2017 Sayı: 511 Konu : İhale Başkan: Üye : Hüseyin KALAYCI Üye : Encümenin 03.10.2017 tarih ve 487 sayılı kararı ile ihalesine karar verilen ; Mülkiyeti Belediyemize

Detaylı

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü TOPLANTININ TARİHİ : 08/01/2015 TOPLANTININ SAYISI : 1 SAAT : 15:00 4-5- 6-7- İlimiz Mecitözü İlçesi sınırları içerisinde G34-c3/c4 paftalarda 1.495,52 hektar alanlı ve 015 ruhsat numaralı Jeotermal Kaynak

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Resul AKTAŞ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Resul AKTAŞ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar Tarihi : 07.01.2013 Karar No : 1 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifi Başkanlığına ait olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Kadastronun 72 Pafta, 5732 Ada, 2 Parselde kayıtlı

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013 Karar No : 2013/10-1 (237) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 114 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Pafta:72, Ada:5734, Parsel:5 de kayıtlı taşınmaz 18 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 01.12.2016 Karar No : 144 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile DAİRESİNİN

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.1255 06.04.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ 2334 ADA 33 PARSELE AİT 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU ALAN TANIMI Planlama çalışması gerçekleştirilen alan; İzmir İli, Konak

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18:00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.07.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.07.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 KONU : Ödenek Aktarma. Komisyonumuza havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 5183 sayılı teklifi üzerinde inceleme yapılması talep edilmektedir.

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.02.2016 Kararın Nosu : 28 Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tenis kortu alanı dışında kalan kısımların Büyükşehir Belediyesine devrinin iptal edilmesinin görüşülmesi.

Detaylı

1- GENEL BİLGİLER. A. MİSYON ve VİZYON MİSYON

1- GENEL BİLGİLER. A. MİSYON ve VİZYON MİSYON 1- GENEL BİLGİLER A. MİSYON ve VİZYON MİSYON Belediyemize ait gayrimenkulleri ilçe sakinlerinin yararını gözeterek, imar planlarında kamuya ayrılmış alanların elde edilmesini hızlandırmak ve mevcut alanların

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2013/Haziran TOPLANTI GÜNÜ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 03/06/2013 KARAR NO 147 Özü:İlimiz Oğuzlar İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Arslan TÜREMİŞ ve Sungurlu İlçesi İl Genel Meclis

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 04/03/2015 TOPLANTININ SAYISI : 9 SAAT : 16:00 İlimiz Sungurlu İlçesi Arabaçayı köyü kadastro sınırları içerisinde bulunan, köyiçi mevkii, 110 ada, 3 ve 4 parsel nolu taşınmazların

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.4154 07.12.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ 2334 ADA 33 PARSELE AİT 1/1.000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU ALAN TANIMI Planlama çalışması gerçekleştirilen alan; İzmir İli,

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 05.06.2015 tarih ve 4701 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 05.06.2015 tarih ve 4701 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI :156 KARAR TARİHİ :05.06.2015 ÖZÜ: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, Muhsin YAZICIOĞLU Caddesinde bulunan CİTY 328 konutlarından 4 adet konutun yazı ekindeki muhammen

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/6-1 (47) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 14259 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediyesi Emlak ve Ġstimlak Daire

Detaylı

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. 12.6.1. 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu,

Detaylı

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ TOPLANTI TARİHİ 02.05.2017 KARAR NO 57 BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANLIĞI 19-20-27.04.2017/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ 04.04.2017 tarih ve 47 nolu Meclis Kararı ile Plan

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : 76

Karar Tarihi : Karar No : 76 Karar Tarihi : 12.07.2016 Karar No : 76 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

Dilekçe ve ekleriyle beraber müracaat. Müracaat dosyası ve eklerinin uygunluğu incelenir. Evet. Belgelerde uygunsuzluk var mı?

Dilekçe ve ekleriyle beraber müracaat. Müracaat dosyası ve eklerinin uygunluğu incelenir. Evet. Belgelerde uygunsuzluk var mı? İFRAZ - TEVHİT UYGULAMASI Dilekçe ve ekleriyle beraber müracaat GEREKLİ BELGELER Serbest çalışan bir Harita Mühendisi tarafından hazırlanan teknik dosya 1.Dilekçe 2.Güncel Tapu Kaydı 3.Güncel İmar Çapı

Detaylı

EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ 22.04.2015-31.12.2015 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 2015 yılı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü kayıtlarına göre gelen ve giden evrak sayıları aşağıdaki gibidir; Evrak Türü 2015

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 26219312-301.01-3866 08/12/2017 Konu : MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN Muğla

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 04.07.2017 Karar No : 321 Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Harun AKKAN ın katılımları ile toplanarak aşağıdaki karar alınmıştır. : Asker Aile Yardımı (Recep GONCA)

Detaylı

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd.

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 02.11.2017 Karar No : 131 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

Nebi YILMAZ Durmuş Ali ÇETİN Muhammet Ali KESKİN Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Belediye Başkanı

Nebi YILMAZ Durmuş Ali ÇETİN Muhammet Ali KESKİN Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Belediye Başkanı KARAR NO 1 YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TARİH VE NOSU 05.01.2016 DENETİM KOMİSYON ÜYELİĞİ SEÇİMİ Denetim Komisyon Üyeliği Seçimi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereğince Denetim Komisyonu Üyeliği

Detaylı

ÇALTI BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ÇALTI BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Asker Ailelerine Yapılan Yardımlar (409 Sayılı Kanun) 2 Nikah İşlemleri 3 Yaz Spor Okulları 4 Sosyal Yardımlar - Askerlik Şubesinden Alınan Resmi Yazı 2- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği 3- Malmüdürlüğünden

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 03/10/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 10 Birleşim No : 10 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 17.05.2016 Kararın Nosu : 63 Belediye Meclisinin 02.05.2016 tarih ve 59 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Kargınkürü Mahallesi 102 ada 112 ve 113 parsel 1/1000 ölçekli

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 204/64 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Evrak No: 943 Özet: İstanbul PTT Spor Kulübü futbol takımının başarılı sporcularının ödüllendirilmesi. "05/05/204 tarihli Meclis toplantısında komisyonlarımıza

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI EYLÜL AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETİ

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI EYLÜL AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETİ T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI EYLÜL AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETİ Sıra No Karar Tarihi Karar No 1 16.09.2014 130 2 16.09.2014 131 3 16.09.2014 132 4 16.09.2014 133 5 16.09.2014 134

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 147 KARAR TARİHİ : 16.04.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Örencik Köyünde bulunan 104 ada 4 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, İl Genel Meclisinin 06.01.2014 tarih ve 07 sayılı kararıyla onaylanan

Detaylı

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER S. KÜLTE 2010/ 684 Kararın Konusu : Hisse Satışı İptali Bugün encümenimiz, S. KÜLTE nin Başkanlığında yukarıda ad Başkanlıktan encümenimize havale olunan Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün tarih

Detaylı

EK 2 KÜRE BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EK 2 KÜRE BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Asker Ailelerine Yapılan Yardımlar (409 Sayılı Kanun) 2 Nikah İşlemleri 3 Sosyal Yardımlar - Askerlik Şubesinden Alınan Resmi Yazı 2- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği 3- Malmüdürlüğünden Alınan Vergi Kaydı

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 03.04.2017 Karar No : 30 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20.maddesi uyarınca; görev süreleri tamamlanan Belediye Encümen Üyelerinin

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 154 Mülkiyeti Üçüzler Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Osman Bektaş Mahallesi, Ada: 5829, Parsel:1 de kayıtlı taşınmaz 17 L-II 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU AVCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU S I R A N O VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN

Detaylı

EK 2 SÖĞÜT BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EK 2 SÖĞÜT BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Asker Ailelerine Yapılan Yardımlar (409 Sayılı Kanun) 2 Nikah İşlemleri 3 Yaz Spor Okulları 4 Sosyal Yardımlar - Askerlik Şubesinden Alınan Resmi Yazı 2- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği 3- Malmüdürlüğünden

Detaylı

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 09-05-2011 TARĐHLĐ VE 87-106 SAYILI RAPORLARI 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 09-05-2011 TARĐHLĐ VE 87-106 SAYILI RAPORLARI 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88 03 09/05/2011-89 04 09/05/2011-90 05 09/05/2011-91 06 09/05/2011-92 07 09/05/2011-93 08 09/05/2011-94 09 09/05/2011-95 Belediye Meclisinin 02.05.2011 Tarih ve 278 sayılı

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.11.2016 Kararın Nosu : 98 Belediye Meclisinin 01.11.2016 tarih ve 95 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen sokak ismi ile ilgili 09.11.2016 tarih ve 12 sayılı İmar

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI Gündemin 2. Maddesi Karar No. 105 Özü: İsim Verme Komisyonu raporu doğrultusunda Şirinyalı Mahallesi eski Lara Caddesi-İsmet Gökşen Caddesi kesişimindeki parka Gezi

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : 1

Karar Tarihi : Karar No : 1 Karar Tarihi : 03.01.2017 Karar No : 1 Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Erzurum İli, Palandöken İlçesi,

Detaylı

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No:

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No: BELEDİYE ENCÜMEN I Karar No:346 03.09.2018 1-Encümen Başkanı : Mehmet TUTAL 2- Encümen si : Şaban AYTEN 3- Encümen si : Mevlüt GÜRAY 4- Mali Hiz.Müdürü : 5- İmar Müdür V. : ÖZÜ:Ortakaraören Mahallesi Sanayi

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü T.C. TOPLANTININ TARİHİ : 02/03/2016 TOPLANTININ SAYISI : 9 Kargı İlçesi, Demirören köyünde mülkiyeti Kamil SARIKAYA-Fahri SARIKAYA ya ait taşınmaz üzerine izin alınarak yapılan inşaata, onaylı projelere

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 04.11.2013 Karar Numarası : 132

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 04.11.2013 Karar Numarası : 132 MECLİS KARAR KAĞIDI Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN :Necati CANEL- Belediye Başkanı Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN-Rahmi BALFİDAN-Necla BOZKURT- Vahittin BULUT- Fehmi ÇİL -Güven

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 MECLİS KARAR KAĞIDI Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Melis 1.Başkanı Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN, Rahmi BALFİDAN,

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 51 : 2014 Mali Yılı Kesin Hesabının Görüşülmesi 2014 Mali Yılı Kesin Hesabı 28.04.2015 tarihli oturumu ve 134 sayılı encümen kararında kesin hesaba dair cetvel ve kayıtların

Detaylı

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI SAYI : 161 ÖZÜ: İşyeri Açma ve Çalıştırma ruhsatına KARAR TARİHİ : 05.10.2011 aykırı hareket eden Fatma ERDAL a idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Genel Sekreter

Detaylı

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince ŞUBAT 2011 Ayı toplantısını 02Şubat 2011 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-32 11.02.2014 Özü: Yetki verilmesi K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-32 11.02.2014 Özü: Yetki verilmesi K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-32 11.02.2014 Özü: Yetki verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 11.02.2014 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 11.02.2014

Detaylı

GÜNEYSINIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

GÜNEYSINIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 Evlilik işlemleri BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1-Nüfus Cüzdanı 2-Nüfus Kayıt Örneği 3-6 Adet Fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş) 4-Sağlık Raporu 5-İzin belgesi 6-Evlenme Beyannamesi

Detaylı

Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Hamza TOR Ali KILIÇ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı

Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Hamza TOR Ali KILIÇ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı SAYI : 117 KARAR TARİHİ :04.04.2012 ÖZÜ: İl Özel İdaresinin 2011 Mali yılına ait Gelir-Gider Kesin hesabı ile ilgili incelemenin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 72 KARAR 72 - Gündem maddeleri tamamlanmış olduğundan, Mart ayı meclis toplantısının 1. birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis toplantısının, 8 Aralık 2012 Perşembe günü saat 16.00 da

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI EKİM AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI MECLİS KARARI Belediyemiz Meclisi bugün saat 14:00 da Belediye Meclis Toplantı Salonunda 2014

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.06.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 KONU : İrtifak Hakkı. üzere Komisyonumuza havale edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 23/05/2013 tarih ve 563 inceleme ve tespitler

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 03/09/2015 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 03/09/2015 Perşembe günü

Detaylı

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 01.02.2018 Karar No : 12 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

YAKUTİYE İLÇE BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ EVLENDİRME SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI 2 GÜN 2 SAAT 2 SAAT HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (ENGEÇ) SIRA NO

YAKUTİYE İLÇE BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ EVLENDİRME SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI 2 GÜN 2 SAAT 2 SAAT HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (ENGEÇ) SIRA NO 1 Nikâh işlemleri ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ EVLENDİRME SERVİSİ 1- Nüfus Cüzdanı 2- Nüfus Kayıt Örneği 3-4`er Adet Fotoğraf (Erkek ve Kadın İçin) 4- Sağlık Raporu 2 GÜN SIRA 1 Emlak Vergisi 2 ÇTV MALİ HİZMETLER

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 06 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 06 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.05.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 06 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KONU : Hibe Araç Devri. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye

Detaylı

Komisyon üyeliği için teklif edilen Meclis üyesi Belma GÜLER'in Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu üyeliğine seçilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Komisyon üyeliği için teklif edilen Meclis üyesi Belma GÜLER'in Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu üyeliğine seçilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.06.2014 Karar No : 41850698.301.05-87 Konu : Komisyon Seçimi KARAR : Belediye Meclis üyemiz Hava YOLCU'nun vefatı nedeni ile boşalan Kadın-Erkek Eşitliği Komisyon üyeliği için; Belediye

Detaylı

T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü KARAR TARİHİ : 31.10.2013 KARAR NO : 03 İL MAHALLİ ÇEVRE KURULU KARARI 4/6/2010 tarihli ve 27601 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Çevresel Gürültünün

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisiı.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisiı. Karar Tarihi : 03.02.2014 Karar No : 41850698.301.05-20 Konu : Gayrimenkul Tahsisiı. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Sille Mahallesi 25 K 2 pafta 14689 ada 3 parsel nolu 6490 m2'lik gayrimenkulün,

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.12.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.12.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 20 Yüzme Havuzu Tahsisi Hk. edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 19/11/2015 tarih ve 2583 sayılı teklifi üzerinde gerekli inceleme yapılması talep edilmektedir. neticesinde;

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7. DÖNEM HAZİRAN AYININ 1. TOPLANTISI'NIN 2. BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7. DÖNEM HAZİRAN AYININ 1. TOPLANTISI'NIN 2. BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R Evrak Tarih ve Sayısı: 05/06/2015-E. T.C. KARARIN ÖZÜ: 2016 Yılı Yatırım Programı TEKLİF: Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 27/05/2015 tarih, 2015/14044 sayılı teklifi. BAŞKANLIK MAKAMI'NA; 2016 Mali Yılı Bütçesi

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

Sayın Meclis Üyesi; Dr. Osman GÜRÜN Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı

Sayın Meclis Üyesi; Dr. Osman GÜRÜN Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisinin 2016 yılı Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı 14 Nisan 2016 Perşembe günü saat 14.00 da Şeyh Mahallesi Kurşunlu Caddesi (Kurşunlu Cami karşısı) Muğla

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 05.03.2015 Karar No : 69 Konu: İlimiz, Çilimli İlçesi, Pırpır Köyü 101 ve 1281 nolu parsellerin tevhidi. İl Encümeni 05.03.2015 Perşembe günü saat 11:00 de İl Özel İdaresi Genel Sekreteri

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü NDAN Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince; 2017 Yılı Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı I. Birleşimi 08.08.2017 Salı günü, saat:

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 37 KARAR 37 İlçenin Altıntaş Mahallesi, 509 ada, 13 ve 14 parsel sayılı, Hazine adına kayıtlı taşınmazların E:0.10, hmax: 6.50 m yapılaşma şartı ile Spor Alanı olarak düzenlenerek imar ada sınırlarının

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 07.05.2015 Karar No : 139 Konu: İlimiz Kaynaşlı ilçesi, Fındıklı köyü 106 ada 5 numaralı parselin iki (2) kısma ifraz işlemi. İl Encümeni 07.05.2015 Perşembe günü saat 11:00 de İl Özel İdaresi

Detaylı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2015 Yılı Gelir Tarifesinin Kabulü

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2015 Yılı Gelir Tarifesinin Kabulü Karar No : 61 Konusu : TARİFE KOMİSYONU. Evrak No : 333 Dönemi : Eylül 2014 Geliş Tarihi : 18/08/2014 Toplantı No : 1 Dairesi : Mali Hizmetlet Müd. Birleşim No : 1 Birimi : Hesap İşleri Müd. Oturum No

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı 2014 Yılı Faaliyet Raporu 2015 YILI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Kamulaştırma Şube Müdürlüğü ve Emlak Yönetimi

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ 01.10.2015 : 119 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ,

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ 01.10.2015 : 119 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Karar Tarihi: 01.10.2015 Karar No : 119 PALANDÖKEN İLÇE, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Erzurum İli,

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 02.10.2017 tarih ve 78 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 26.10.2017 VE 27.10.2017 tarihlerinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken

Detaylı

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 01 NİSAN 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ :

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 01 NİSAN 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ : 1.BİRLEŞİM 1. OTURUM KARAR NO 180 : Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Eskicami Mahallesinde bulunan tapuda 77 ada 16 parselin yolda kalan kısmı C parselin takasının kabulüne, takas işlemlerinin yapılması

Detaylı