Time Saat, Saha Operasyonlarını Workcube ERP İle Yönetiyor.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Time Saat, Saha Operasyonlarını Workcube ERP İle Yönetiyor."

Transkript

1 workcube başarı hikayesi TİME SAAT Time Saat, Saha Operasyonlarını Workcube ERP İle Yönetiyor yılında Q&Q markasının Türkiye deki tüm dağıtım ve tenlik servis haklarını alarak Q&Q markasının Türkiye deki tek yetkili dağıtıcısı olan Time Saat, sektördeki büyümesini emin adımlarla sürdürüyor. Toptancılıkla başladığı saat sektöründeki satış faaliyetlerini, mağaza ve internet ile genişleten Time Saat, artan iş hacmi ve büyüyen saha organizasyonunu daha iyi yönetmek üzere 2008 yılında Workcube ERP ye geçiş yaptı. 6 yıldır Workcube ERP kullanıcıları arasında yer alan Time Saat in Workcube ile değiştirdiği iş yapış biçimini ve ERP ile elde ettikleri kazanımları, Time Saat Genel Müdürü Mehmet Yıldızoğulları ve Time Saat ERP Proje Yöneticisi Gülşah Abdikoğlu anlattı.

2 Workcube ün hem esnek hem ölçeklenebilir hem de geliştirime açık yapısı kararımızda çok etkili oldu 1996 yılında kurulan Time Saat, Q&Q Türkiye distribütörü dür. Q&Q markalı ürünleri Türkiye ye biz getiriyor ve dağıtıyoruz. Sahada pazarlama ve satış çalışmalarını yöneten 8 kişilik pazarlama ekibimiz var. Bu ekip yeri geliyor yanlarına aldıkları numune çantalarıyla yeri geliyor akıllı cihazlar üzerinden online katalog ile satış yapıyor den önce sadece toptancılara çalışıyorduk, toptancılar da saatçilere dağıtım yapıyordu. O dönemlerde ERP gibi kapsamlı bir sisteme ihtiyaç duymuyorduk. Daha sonra firmamız pazarlama ekibi kurmaya karar verdi, ekip büyüdü, operasyon değişti. Büyüyen organizasyonu yönetmek için ERP ye ihtiyaç duyduk. Artık bu işi daha sistemli ve profesyonel yapmak gerekiyordu. Mehmet Yıldızoğulları Time Saat - Genel Müdür 2008 yılında ERP sistemi araştırmasına girdik, görüştüğümüz firmalar arasında aklımıza en çok yatan Workcube oldu. Biz büyümeye karar vermiş ve bu yönde çalışmalara odaklanmıştık, dolayısıyla bizim büyümemizi destekleyebilecek, ilerleyen dönemlerde artan iş hacmini yönetebilecek bir sistem olması bizim birinci önceliğimizdi. Workcube ün hem esnek hem ölçeklenebilir hem de geliştirime açık yapısı kararımızda çok etkili oldu. Workcube ü 6 yıldır kullanıyoruz yılında verdiğimiz bu kararın ne kadar yerinde olduğunu ve boşa yatırım yapmadığımızı bugün net bir şekilde görüyoruz. Workcube ün bize sunduğu çok fazla alan olmasına karşın modüllerin tamamını kullanmıyoruz, şu an için tabii. Workcube çok derin bir ERP sistemi, büyümemize orantılı olarak ihtiyaçlarımız ortaya çıktıkça Workcube ün o ihtiyaçları karşılayan alanlarını kullanıma alarak sistemin daha fazla kısmını kullanabiliyoruz, bunu yapabiliyor olmak bizim için yeterli.

3 Satış elemanı sahaya inip barkod okutarak ürünü müşteriye teslim ettiğinde sistemde kayıtlı olan numune çantasından o ürün anında düşüyor Tüm çalışanlar sistemde Saha ekiyle birlikte 24 çalışanımız var, sistemde her çalışanın ID sine göre bir numune çantası oluşturuldu. Sisteme şifresiyle erişen çalışan, ismine kayıtlı numune çantasından sipariş oluşturuyor ve oluşturduğu her sipariş için prim alıyor. Ben ne kadar satış yapmışım, hangi üründen ne kadar satılmış? tüm bu hareketler profilleriyle ilişkili olarak Workcube üzerinden takip edilebildiği gibi raporlanabiliyor da. Workcube e ilk stok yönetimini taşıdık Gülşah Abdikoğlu Time Saat - ERP Proje Yöneticisi Bizim için stok çok kritik bir süreçti, Workcube e ilk taşıdığımız alan da bu oldu. Stok yönetiminin yanı sıra kullandığımız diğer uygulamalar ön muhasebe ve cariler, üye yönetimi, ürün yönetimi, PDA uygulaması ve B2C portal. İnsan kaynaklarına geçiş yapamadık mesela, gündemimizde olan konulardan birisi, bir diğeri de muhasebe. Muhasebe tarafında dışarıdan destek alıyoruz, çalıştığımız bir mali müşavir var. Süreci tamamlamaya çalışıyoruz, artık muhasebeyi de Workcube üzerinden yönetmek istiyoruz.

4 Şu an depodan izinsiz bir ürünün çıkamadığı bir sisteme sahibiz Workcube ün bize en çok yararı stok yönetiminde olmuştur. Daha önce birden fazla Excel üzerinden yönetilen ve kayıpların ölçülemediği bu hareketlerin kontrolü artık Workcube de. Daha önceki yapıda depodan çıkan ürünün kaydı olmadığı için kayıplar fazlaydı. Müşteriye 20 tane mi 10 tane mi ürün fazla göndermişiz, bunu tam olarak bilemiyorduk. Şu an müşteri 200 tane sipariş verdiğinde, müşteriye 201 tane mi gitti 199 tane mi gitti bunu Workcube den takip ediyoruz. Müşteri bize bir tane saat eksik geldi, nerede dediğinde biz ona aldığı ürünlerin referansını gönderiyoruz ve müşteri bize hangi ürün gelmediyse belirtiyor, bu durumda depomuzda fazla ürün görünüyor ürün fazla gittiğinde ise depomuz açık veriyor. Depodan müşteriye giden ürünle müşteriden alınan sipariş birebir örtüşüyor, yani kaçak göçek olamaz orada, sistem direkt ele veriyor. Yıl sonu stok raporu alırken de hiçbir şey gözden kaçmıyor. Sene başında ne kadar ürün gelmiş, ne kadarı çıkmış, ne kadar kalmış hepsini sistem yönetiyor. Şu an depodan izinsiz bir ürünün çıkamadığı bir sisteme sahibiz. Aylık gelen ürün belli, depoya giren belli, müşteriye satılan belli, depoda yatan belli, bu verileri kullanarak sistemden karşılaştırma yaptığımızda otomatik olarak depodaki ürünü de saymış oluyoruz. Yıl sonu sayımlarımızda ise elimize gelen ürünle sistemdeki ürünleri karşılaştırmak çok kolay ve kısa sürüyor, varsa bir fark anında görüyoruz ki genelde ERP ye geçtiğimizden bu yana yaşanan kayıpları ortadan kaldırdığımızı söyleyebilirim. Aynı zamanda tüm stok hareketlerini de Workcube üzerinden gerçek zamanlı izleyebiliyoruz.

5 Maliyetlerimizi de Workcube den çekiyoruz Maliyet çekmeye yeni başladık. Daha önce mali müşavirimiz dışarıdaydı ve bu işlemleri kendi sistemi üzerinden yapıyordu. Geçen sene danışmanlarınızdan İlker Bey geldi ve bu işlemleri Workcube üzerinden nasıl yapacağımızı anlattı. Bir iki eğitimle beraber artık maliyetlerimizi sistemden çekebileceğimizi gördük. Stok konusunda dışarıya bağlı değiliz artık, stok kontrollerimizi kendimiz yapabiliyoruz. Cari kontrolleri de aynı şekilde. Bir müşterinin ne kadar bakiyesi kaldığını da görebiliyoruz. Mesela, müşteriye satış yapıyor, faturasını kesiyoruz, bu hareket direk cari hesaba dönüşüyor. Hesaplar belli, verilen hizmet belli, ne kadar bakiyesi kaldı çok rahatlıkla ortaya çıkıyor. Carilerde atlama olmasının imkanı yok. Müşteri ne kadar ürün almış, ne kadar tahsilat yapılmış, kalan bakiye nedir her şey belli. Artık müşterilerimizle cari hesaplarda bir sıkıntı yaşamıyoruz. Bu çalışmaları biraz daha ileriye taşıyarak aynı kurguyu için oluşturacağız. Bunun için biraz zamana ihtiyacımız var. Müşterilerimiz şu anda online olarak sisteme girip sipariş alıyorlar ama banka havale kısımları çok güncel değil, o kısımlar için çalışmalar yapacağız, orayı genişletmeyi düşünüyoruz.

6 İnternetteki satışı artık müşterinin ayağına getiriyoruz Biz 2008 yılı başlarında barkod cihazlarıyla çalışıyorduk. Workcube ile birlikte tablete geçiş yaptık ve cihazlarımızı sisteme entegre ettik. Sahadaki satış ekibimizin ziyaret ettiği bayi veya diğer mağaza müşterileri, ziyaretler sırasında satış ekibimizin elindeki tabletler üzerinden ürünleri görebiliyor, siparişini kendisi girebiliyor hatta carisini bile görebiliyor. Bu talepler Workcube e sipariş olarak düşüyor, sipariş işlemleri tamamlandıktan sonra sistemden faturası kesilerek, müşteriye gidiyor. Özetle sahadaki tüm elemanlar her türlü işlemi, hatta cari hesap kontrollerini de tablet üzerinden yapabiliyorlar. Satış ekibimiz biraz rahatladı. Eskiden barkod okutuyorduk şimdi müşteri alıyor tableti kendi alışverişini kendisi yapıyor. Biz internetteki satışı artık müşterinin ayağına getiriyoruz. Ürünün standardını mı kullanıyorsunuz, geliştirim yapıldı mı? Mehmet Yıldızoğulları Time Saat - Genel Müdür Ürünü olduğu gibi kullanıyoruz. Geliştirimleri PDA ve tabletler üzerinde yaptık. Müşteriye eskiden numune çantalarıyla gidiliyordu. Satış elamanın eline 500 tane ürün veriyor, git bunu sat diyorduk. Bunun kaydını tutmak ve takibini yapmak zordu. Şimdi bu numuneleri Workcube üzerinde kişiye zimmetliyoruz. Bunu yönetmek için PDA entegrasyonu yaptık. Bu sayede ürünler çantalarda değil, İpad üzerinde pazarlanıyor. Satış elemanı sahaya indiğinde barkodu okutup, ürünü müşteriye teslim ettiğinde sistemde kayıtlı olan numune çantasından o ürün anında düşüyor. Böyle olunca kaçak olmuyor, üzerine 500 ürün görünüyorsa hepsinin nereye gittiği de sistemden takip ediliyor. PDA den sonra tablete geçtik. Tablet üzerinde e-kataloglar oluşturduk, her bir ürün resimli, fiyatlı, ödeme planları belli. Bu ürünler üzerinden direk sipariş oluşturabiliyoruz. Tabletlerdeki PDACUBE3 entegrasyonunda cari kontrol yoktu. Eleman sahadan bizi arıyor, biz ona müşterinin cari bilgilerini aktarıyorduk. PDACUBE3 ile bu külfet ortadan kalktı. Sistemde müşterilerin carilerini oluşturduk, satış elemanları sisteme bağlanarak müşterinin carisine erişebildiği gibi müşteriye ait daha önceki siparişleri, aldığı ürünleri, kullandığı ödeme yöntemleri gibi tüm müşteriye ait tüm kayıtları görebiliyor.

7 İlk defa satış görüşmesi yapılmış ve sisteme kaydedilmiş bir müşteri adayı, müşteriye dönüşmediğinde bile sistemde kayıtlıdır. Bu müşteriye bir daha neden gidilmemiş, fırsat neden satışa dönüşmemiş sistemden takip edebiliyoruz Fırsat Yönetimi devreye alındığından bu yana takipsizlikten müşteri kaybı yaşamamışız Workcube üzerinde oluşturduğumuz müşterileri ödeme koşullarına göre gruplandırabiliyoruz. Mesela, standart satış profilindeki müşteri liste fiyatı neyse ürünü o fiyattan alır. Diğer bir müşteri peşin çalışır, indirim alır. Bunun bize kazanımı hizmet kalitemizi yükseltmesidir. Müşterinin sistemde tanımlı ödeme yöntemi neyse otomatik olarak onun üzerinden işlem yapılır, hata olmaz. Üye kartlarını sahadaki ekiplerimiz PDA ler üzerinde oluşturuyor. Müşteriye gidildiğinde, pdacube3.com üzerinde müşteri kendi bilgilerini kendisi sisteme girer. PDACUBE3, Workcube ile entegre çalıştığı için müşterinin girdiği bilgiler doğrudan sisteme düşüyor. Bu aşamadan sonra müşteriden sipariş almaya hazır hale geliyoruz. İlk defa satış görüşmesi yapılmış ve sisteme kaydedilmiş bir müşteri adayı, müşteriye dönüşmediğinde bile sistemde kayıtlıdır. Bu müşteriye bir daha neden gidilmemiş, fırsat neden satışa dönüşmemiş sistemden takip edebiliyoruz. Bu işlemleri Workcube ün Fırsat Yönetimi uygulamasından yapıyoruz. Fırsat Yönetimi devreye alındığından bu yana takipsizlikten müşteri kaybı yaşamamışız. Daha önce satın alma yapmış bir müşteride uzun zamandır hiç hareket yok, neden yok, müşteri bizden ne zamandır ürün almıyor, sıkıntı bizim tarafta mı müşteride mi? Bunu üye detayında tutulan etkileşimler üzerinden takip ederek öğrenebiliyoruz. Ayrıca zamanında sisteme girişi yapılan ama artık çalışılmayan bir üyeyi de pasife atıyoruz. Bu üye neden pasifte kalmış, neden aktif değil, unutulmuş mu? Bunu da geriye dönük sorgulayabiliyoruz. Bu yapı sayesinde bu firmaları da kaçırmıyoruz.

8 Yaklaşık kalem ürüne sahibiz. Her ürün resmi, fiyatı, ürüne ait diğer bilgi ve müşteri hareketleriyle sistemde kayıtlı. Bunların hepsini tüm detaylarıyla Workcube üzerinden yönetiyor ve takip ediyoruz Ürünlerimizi Workcube den yönetiyoruz Yurt dışından ay içinde gelen ürünler var. Bunlar da dahil tüm ürünlerin sisteme kaydını zorlanmadan yapabiliyoruz. Burada ürün sayısının hiç önemi yok, n tane ürün olabilir. Biz bu ürünleri tek bir işlemle; her bir ürünün adını, fiyatını, barkod numarası ve diğer tüm özelliklerini Excel de oluşturup, UTF8 e dönüştürerek sisteme atıyoruz. Bunu yaptıktan sonra sistemde her ürün için özelliklerinin yer aldığı ürün kartları oluşuyor. Excel de bin ürün varsa aktarım yapıldıktan sonra tane ürün detaylarıyla sisteme otomatik kaydediliyor. Stokları da aynı şekilde yönetiyoruz, Excel de bir defada hazırlayıp, sisteme attığınızda tek işlemde kayıtlar anında sisteme işlenmiş oluyor. Geçenlerde tek bir ürün açmam gerekiyordu, direk sistem üzerinden açayım dedim. Beni o kadar zorladı ki uğraşılacak iş değilmiş gerçekten.

9 B2C Portal üzerinden satışa başlamak istiyoruz Portal üzerinde müşterilerimiz şu an sadece sipariş verebiliyor, ödeme yöntemlerini oluşturamadığımız için siparişler satışa dönemiyor. Tabletlerle mağaza müşterilerinin ayağına gidip, satış ve tahsilat kurgusunu üzerinde de oluşturmak istiyoruz. Site zaten Workcube üzerinde yönetiliyor. Portaldeki ürün, depo durumu, stok gibi tüm veriler Workcube den geliyor. Portalin yönetimini Workcube e taşımadan önce kategori diye bir kavram yoktu mesela. Workcube üzerinde oluşturduğumuz metal, plastik gibi farklı ürün kategorileri artık timesaat.com da resim ve fiyatlarıyla beraber geliyor. Müşterinin sistemdeki verileri kullanarak, portal üzerinden stok kontrolünü yapıp sipariş oluşturabileceği ve satışa dönüştürüp, anında ödeme yapabilmesini sağlayacağımız yapının çalışmalarına devam ediyoruz. Raporlamalarda ne yapıyorsunuz? Biz aylık olarak satış raporları alıyoruz. Mesela bu ay ne kadar satış yapıldı? Maliyeti ne, ne kadar tahsilat yapıldı? Şu an stoklar ne durumda? Bunları detaylı olarak raporluyoruz. Yıl sonunda stoklarla beraber maliyetleri de çekiyoruz. Carileri de aynı şekilde. Cari bizim için önemli. Hangi müşterinin ne kadar borcu kaldığını sistemden görebiliyoruz ki bunu sadece biz değil dışarıdaki ekibimiz de görebiliyor. Eleman değişse bile sıkıntı değil, sistemimizde her şey kayıtlı olduğundan müşteri hakkındaki tüm bilgileri; hangi ürünü almış, ne kadara almış, kredi kartıyla mı alıyor, nakit mi ödüyor? Her şeyi detayıyla görebiliyor.

10 Workcube de şöyle bir güzellik var, her ürünün bir kartı var, ne zaman ve ne kadar alınmış hepsi ürün kartında kayıtlı. Ürünleri sistemde tanımladıktan sonra deponuzdaki ürünlerin adetini, maliyetini, satış rakamını, kar oranını tek tek hesaplamaya gerek kalmadan görebiliyorsunuz. Workcube, kullanımı kolay bir sistem Workcube ün çalışma mantığını çözdüğünüzde işlem yapmak çok kolay. Yeni bir işlem yapacağınız zaman ekrandaki artı işaretini bul ve ekle veya çıkartacağınız zaman da eksi işaretini bul ve çıkart, bu kadar basit aslında. Veriyi sisteme bir defa girdiğinizde istediğiniz bilgiyi hızlıca alabiliyorsunuz. Daha önce de belirttiğim ürün kartlarının oluşturulması mesela, düşünsenize bir ay tane ürün geliyor, tane ürünü kim açacak? Hepsinin fiyatı farklı, ürün adı farklı, barkodu farklı, özellikleri farklı. Bir defada bu ürünleri hazırlayıp, sisteme atıyor ve tüm ürünleri bir tuşla sistemde oluşturuyorsunuz. Workcube den yeni bir şey istediğinizde işinizi zorlaştırmıyor, sadece ne istediğinizi bilmeniz lazım.

11 XML geliştirimiyle birlikte ürün kayıtlarında ve dışarıya transferinde büyük kolaylık yaşıyoruz, zamandan tasarruf ediyoruz. XML alışverişi yapamadığımız siteler olduğunda ise Excel de tek tek yeni kayıtlar oluşturuyoruz. Workcube üzerinden müşterilere çok fazla şey gönderiyoruz Workcube üzerinde i aktifleştirdik, artık müşteri bizden bir şey istediği zaman ya da biz müşteriye bir şey göndermek istediğimizde Workcube üzerinden yapabiliyoruz. Ürün kartları açılırken müşterilerin adresleri zaten otomatik giriliyor, müşteriye ait her bilgi var, sadece müşteriye ne göndermek istiyorsanız onu planlıyorsunuz. Workcube üzerinden müşteriye çok fazla şey gönderiyoruz. Markafoni, Hepsiburada gibi belli e-ticaret sitelerine ürünler veriyoruz. Anlaşması yapılmış ürünleri Workcube üzerinden XML ile firmaya gönderiyoruz. Bizde ki stok ve ürün özelliklerimiz karşı tarafta görünüyor. Biz sıcak satış yapıyoruz, her an satış olabilir, hangi ürün satıldıysa anlık takip edebiliyoruz. Satışlar, anında stoktan düşüyor. Veriler saatte bir güncelleniyor. İşlemleri ERP üzerinden değil de eski usul yapsaydık eğer, ürünleri satılma ihtimaline karşın depoda bekletecektik. Şimdi ise ürün satıldıkça stoktan düşüyor. Anlık takip edebildiğimiz için olası siparişlerimizi de doğru şekilde planlayabiliyoruz. Öteki türlü nasıl olacaktı, mesela Markafoni ye Excel üzerinde her ürünün adı, fiyatı, çapı, kasası gibi birçok özelliğini tek tek hazırlayacak, saatlerce uğraşacaktık. Hata ihtimali de yüksek. En basitinden firmaya 10 tane stok veriyorsunuz, arada birisi kaynadı diyelim, 9 ürün görünüyor. 10 tane ürün satıldı, bir tane eksik var, ceza yiyorsunuz.

12 Faturaları da Workcube den kesiyoruz Workcube ün detaylı bir fatura yapısı var. Biz Workcube den ürün adı, ürün kategorisi, geliş zamanı ve fiyatının yer aldığı detaylı bir fatura şablonu oluşturmasını istedik. Workcube bize çalışma yaptı, artık biz kendimiz istediğimiz fatura şablonunu, kendi istediğimiz stok raporunu kullanıyoruz. Faturaları kesmeden önce ürünlerin fiyatını, iskontosunu, ödeme yöntemini detaylı görebiliyoruz. Standart üzerinde eksik kalan bir kısım varsa bununla ilgili geliştirim talep ettiğinizde size özel ne istiyorsanız yapılabiliyor. Bunlar bizim için küçük ama önemli şeyler. Biz kategoride çok zorlanıyorduk. Ürünün kategorisini farklı yerden, stokları farklı yerden çekiyor ve iki ayrı Excel i yapıştırıyorduk. Artık ürünün kategorisi ve adeti aynı anda geliyor ve listelenebiliyor.

13 Destek sürecinde sorun yaşamıyoruz Workcube ün implementasyonu tamamlandığında, danışman arkadaşlar yaklaşık 2 hafta eğitim verdiler, sonrasında sistemi kullanmaya başladık ve akabinde destek sürecine geçtik. Eğitimlerde bu süreçte desteğin, sistem üzerindeki iletişim alanından yürütebileceğimiz belirtmiş ve herhangi bir sıkıntı yaşadığınızda bize etkileşim bırakın, size yardımcı olalım bilgisi verilmişti. Sistemi ilk kullanmaya başladığınızda, tamam bu var ama kenarda da şu olsa diyorduk ve hemen bir etkileşim açıyorduk, bazen de işin kolayına kaçarak telefon açmayı tercih etsek de yine destekteki arkadaşlar mutlaka bize etkileşim açtırıyorlardı. Telefondaki gibi hızlı olmuyor tabi ama açılan her etkileşime mutlaka cevap veriliyor. Destek elemanı yeni ve bizi tanımıyor olsa bile bizim kurumdan bu yana her bir çalışmamız sistemde kayıtlı olduğundan, bir şey sorduğumuzda destek elemanı yeni de olsa eski de olsa sorumuzu cevaplayabiliyor. Bazen raporlama alanlarında gezinirken yeni şeyler görüyorum, bu fonksiyon ne işe yarıyor diye bir etkileşim oluşturduğumda, arkadaşlar mutlaka geri dönüyor ve bu sizin işinize yarar, şu adımlarla ilerleyin ya da şu alan sizin işinize yaramaz, gerek yok gibi bilgilendirmeler yapıyorlar. O yönden bir sıkıntı yaşamıyoruz. İşletmeler ERP projelerini hayata geçirirken neye dikkat etmeli? Öncelikle sistemden ne beklediğinizi iyi bilmelisiniz ki sistem sizin beklentilerinizi ne derecede karşılıyor bunu anlayabilesiniz. İşletmenizin yönetmek istediğiniz kısımlarını tek bir yerden yönetebilecek misiniz? Bu çok önemli, muhasebe ayrı yerde stoklar ayrı yerde cariler başka yerde tutuluyorsa pek bir anlamı kalmıyor. İleriye dönük gelişiminizi desteklemeli, mesela bizde bugün yeni bir ihtiyaç ortaya çıktığında bunu nasıl geliştireceğiz diye dert etmiyoruz, alt yapıyı oluşturduğumuzda Workcube bize bunu yapıyor. Ben işe girdiğimde bir ERP ile ilk kez karşılaştım, çalışmayı bilmiyorum. Ama o kadar basit oldu ki benim sistemi öğrenmem, burada kolay kullanım özelliği devreye giriyor. Sistemin kolay kullanım ve kullanıcı dostu arayüze sahip olması da önemli bir detay.

En Büyük Online Hırdavat Deposu; GROSS DEPOT...

En Büyük Online Hırdavat Deposu; GROSS DEPOT... WORKCUBE BAŞARI HİKAYESİ Gross Depot En Büyük Online Hırdavat Deposu; GROSS DEPOT... Hırdavat Sektörünün yeni oyuncusu Grossdepot, Türkiye nin en büyük hırdavat online ticaret platformunu Workcube ERP

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

Bahçeşehir Koleji, Workcube İle Süreçlerini Raporlanabilir Bir Yapıya Dönüştürdü.

Bahçeşehir Koleji, Workcube İle Süreçlerini Raporlanabilir Bir Yapıya Dönüştürdü. workcube başarı hikayesi BAHÇEŞEHİR KOLEJİ Bahçeşehir Koleji, Workcube İle Süreçlerini Raporlanabilir Bir Yapıya Dönüştürdü. 1994 yılından bu yana eğitim sektöründe faaliyet gösteren Bahçeşehir Koleji,

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

KALFA MAĞAZA YÖNETİM PROGRAMI

KALFA MAĞAZA YÖNETİM PROGRAMI KALFA MAĞAZA YÖNETİM PROGRAMI KALFA, işletmeler için hazırlanmış profesyonel bir Satış, Stok ve Muhasebe programıdır. Satışlarınızı barkod okuyucu ile veya barkod okuyucu olmadan yapabilirsiniz. Avrupa

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ağustos 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ekim 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir SAP

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ Plasiyerlerinizin sıcak ve soğuk satışlarını yürütmelerine olanak sağlayan AKINSOFT un uzun yıllardan beridir tercih edilen ve içeriği itibariyle memnuniyet sağlayan yazılımlarından

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

Perga Sipariş Yönetim Uygulaması

Perga Sipariş Yönetim Uygulaması Perga Sipariş Yönetim Uygulaması Sipariş yönetim uygulaması Netsim ERP ile uyumlu Android uygulamasıdır.genel itibariyle sipariş işlemleri,stok işlemleri,finans işlemleri raporlama gibi işlemlerinizi telefon

Detaylı

Bütçelemenin En Kolay Hali!

Bütçelemenin En Kolay Hali! Bütçelemenin En Kolay Hali! LOGO MIND BUDGET, GELİŞMİŞ YAZILIM MİMARİSİ İLE BÜTÇE HAZIRLAYAN KULLANICILARA ESNEK VE GÜVENLİ BİR ÇALIŞMA PLATFORMU SUNUYOR. GÜÇLÜ KONTROL MEKANİZMALARI VE HATAYA YER BIRAKMAYAN

Detaylı

Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP

Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP 1 Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP Mobil Yazılım Hızlı Mobil Sayfalar Günümüzde mobil

Detaylı

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut Rut Takibi Rut, saha satışı/ziyareti yapan firmaların, gerek randevu gerekse lojistik sıralamaya göre yapmış olduğu müşteri ziyaret

Detaylı

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu E-Ticaret siteniz ile Logo Yazılımınız (GO, GO Plus, Tiger2, Tiger Plus, Tiger Enterprise) arasında veri aktarımını sağlayan bir

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Pronet in Tüm Operasyonları Workcube İle Yönetiliyor.

Pronet in Tüm Operasyonları Workcube İle Yönetiliyor. WORKCUBE BAŞARI HİKAYESİ Pronet Pronet in Tüm Operasyonları Workcube İle Yönetiliyor. Türkiyenin Lider güvenlik şirketlerinden biri olan Pronet hizmet kalitesinin ve kurumsal performansın yükseltilmesinde

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

GTREurope Turkey Trade & Export Finance Conference Serkan BİLEN, DAIKIN TÜRKİYE, Genel Müdür Yardımcısı 21 Mart 2017 İstanbul

GTREurope Turkey Trade & Export Finance Conference Serkan BİLEN, DAIKIN TÜRKİYE, Genel Müdür Yardımcısı 21 Mart 2017 İstanbul GTREurope Turkey Trade & Export Finance Conference 2017 Serkan BİLEN, DAIKIN TÜRKİYE, Genel Müdür Yardımcısı 21 Mart 2017 İstanbul GÜNDEM Kullanılan Uygulamalar ve Devam Eden Projeler DBS Otomasyonu Finans

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış programı sayesinde, aktif saha çalışmalarında pazarlamacılarınız;

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

"Hep birlikte ileriye..." sloganıyla firmamız 2015 yılında da yeni müşterileriyle büyümeyi hedeflemektedir.

Hep birlikte ileriye... sloganıyla firmamız 2015 yılında da yeni müşterileriyle büyümeyi hedeflemektedir. DÜNDARLAR MAKİNA 1 Dündarlar Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirket 1995 yılında 900 m2 kapalı alanda faaliyetine başlayan firmamız hızla büyüyerek 2009 yılında 6500 m2 kapalı, 6000 m2 açık alanda üzere

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

İki Problem Tek Çözüm. Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre

İki Problem Tek Çözüm. Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre TM Ataşehir deki 1 İki Problem Tek Çözüm Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre Ne öneriyoruz? Müşterilerinize daha kaliteli ve hatasız hizmet sunmak ve farklılık yaratmak, aynı zamanda

Detaylı

Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli?

Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli? Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli? İçindekiler 3 GİRİŞ 4 MALİYET SİSTEM GEREKSİNİMİ 6 ÜRETİM ve PLANLAMA SİSTEM GEREKSİNİMİ 8 GÜVENLİK GEREKSİNİMLERİ 9 ÜLKE KOŞULLARINA

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Bilgisayarlı Muhasebe 3. Hafta

Bilgisayarlı Muhasebe 3. Hafta Bilgisayarlı Muhasebe 3. Hafta ÖĞR. GÖR. COŞKUN ALİYAZICIOĞLU TRABZON ÜNİVERSİTESİ - BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU AĞUSTOS 2018 2 Duyuru Sayfası (www.ktu.edu.tr/bmyo) --- > Öğr. Elemanı Duyuruları --- >

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 VENDOR Araçta Muhasebe Sistemleri, araçta sıcak ve soğuk satış yapma imkanını saglayıcı çözümler sunan, plasiyer root takibatı yaparak iş kolaylığı, hız ve

Detaylı

Sedna Mobile TourSale

Sedna Mobile TourSale Sedna Mobile TourSale Sedna Mobile Toursale Android cihazlar üzerinde çalışmaktadır. Rehberin sahada kolay satış yapması, biletlerin sisteme online olarak işlenmesi ve iş yükünün hafifletmesi düşünülerek

Detaylı

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında Bilist Hakkında Bilist Hakkında Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: 1 1TÇ yazılım ürünlerini satmak ve tam desteği sağlamak; - Satış - Eğitim/Destek - Yazılım geliştirme

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

WOLVOX Veri Transfer. AKINSOFT WOLVOX Veri Transfer Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01

WOLVOX Veri Transfer. AKINSOFT WOLVOX Veri Transfer Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 19.11.2014 1 1.ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA BİLGİ AKINSOFT Veri Transferi hali hazırda kullanmakta olduğunuz 3. parti yazılımlardan veri almak ve bu

Detaylı

LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!!

LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!! LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!! LUCA NET DEMO KILAVUZU FATURA İŞLEMLERİ VE LUCA NET TE YAPILABİLEN İŞLEMLER Luca Net programında açık fatura kesebilmek için muhakkak cari kartların tanımlanması gerekmektedir.

Detaylı

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması Çeyrek yüzyıldır işimiz, hayatı kolaylaştıran çözümler sunmak! LOGO, KOBİ lere ve Ar-Ge ye yaptığı büyük yatırımlarla büyüyor. Yazılımlarımızla Türkiye ekonomisine

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

Mobil Müşteri Takip ve Yönetim Sistemi. Deytek Bilişim

Mobil Müşteri Takip ve Yönetim Sistemi. Deytek Bilişim Mobil Müşteri Takip ve Yönetim Sistemi Deytek Bilişim CMS Uygulamasının Firmanınıza Katkıları Şirketin, saha ekiplerinin ve pazarlamacılarının işlerini kolaylaştıracak ve üretkenliğini arttıracak yeni

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

Forex Ek Kazanç Sistemi

Forex Ek Kazanç Sistemi 106 Forex Ek Kazanç Sistemi Bu anlatacağımız sistem Türkiye de tamamen yasal ve 4 aydır uygulamada olan ve giderek büyüyen bir sistem. ProjeX ProjeX Nedir? ProjeX bir kazanç sistemi; şu şekilde çalışıyor

Detaylı

Pronet in Tüm Operasyonları Workcube İle Yönetiliyor.

Pronet in Tüm Operasyonları Workcube İle Yönetiliyor. WORKCUBE BAŞARI HİKAYESİ Pronet Pronet in Tüm Operasyonları Workcube İle Yönetiliyor. Türkiyenin lider güvenlik şirketlerinden biri olan Pronet, hizmet kalitesinin ve kurumsal performansın yükseltilmesinde

Detaylı

Workcube CRM Fonksiyonları

Workcube CRM Fonksiyonları Workcube CRM Fonksiyonları (Satış - Pazarlama - Müşteri Hizmetleri - Ürün - Stok Yönetimi) Kurumsal Müşteri Yönetimi Aktif / Potansiyel kurumsal müşteri yönetimi, Sınırsız sayıda kurumsal müşteri kategorisi

Detaylı

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ RESTORAN Sistemi WOLVOX Restaurant Programı, Restaurant, kafe, bar, otel, spa ve bilardo salonlarında adisyonları takip etmek için kullanabilirsiniz R T S B İ L G İ S A Y A R L E V E N T - İ S T A N B

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

NOS GARAGE ECOEĞİTİM DÖKÜMAN

NOS GARAGE ECOEĞİTİM DÖKÜMAN NOS GARAGE ECOEĞİTİM DÖKÜMAN 1. Program Açılışı : Masa üstünde yer alan NOS GARAGE simgesine tıklanır. Kullanıcı adı otomatik gelir. Şifre yazılır ve TAMAM Butonuna basılır. 2. Program Menü Yönetimi :

Detaylı

TEBEOS KULLANICILARIMIZIN DİKKATİNE

TEBEOS KULLANICILARIMIZIN DİKKATİNE Konu : 6.8.2.6 Versiyon Güncellemesi Hakkında Tarih : 22.04.2014 Sayı :00014/22022014 TEBEOS KULLANICILARIMIZIN DİKKATİNE Sayın Meslektaşlarımızdan gelen öneriler doğrultusunda düzenlenmiş TEBEOS Programınızın

Detaylı

Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu 1- Biotekno Hakkında... 2 2- Kullanıcı Bilgileri... 3 3- Uygulamanın İndirilmesi... 3 4- Ayarlar... 5 5- SMS Gönderimi... 5 6- Raporlar... 10 7- SMS Kişiselleştirme...

Detaylı

Cost Modülü Ay sonu İşlemleri

Cost Modülü Ay sonu İşlemleri Cost Modülü Ay sonu İşlemleri - Stokta devir işlemi yapıldığında, devir tarihinden önceki dönemlere işlem yapılamadığından ve modüller arası tam entegrasyon olduğundan, stok ve cost programından da sağlıklı

Detaylı

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Bu dokümanda Aktif24 Software Solutions a ait E- Ticaret Sistemi teknik ayrıntılarla detaylı olarak anlatılmıştır. Aktif24 Software Solutions İçindekiler E-Ticaret

Detaylı

entbus pro web tabanlı enerji izleme yazılımı

entbus pro web tabanlı enerji izleme yazılımı W Ağustos 2013 entbus pro web tabanlı enerji izleme yazılımı entbus pro kompanzasyon ve enerji kalitesini analiz etmeyi sağlayan bir Enerji Yönetimi yazılımıdır. İşletmelerde yer alan enerji ölçüm cihazlarını

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

CRM-ERP yazýlýmýnda EN AKILLI ÇÖZÜM : INFRA CRM-ERP ÇÖZÜMLERÝ

CRM-ERP yazýlýmýnda EN AKILLI ÇÖZÜM : INFRA CRM-ERP ÇÖZÜMLERÝ CRMERP yazýlýmýnda EN AKILLI ÇÖZÜM : INFRA CRMERP ÇÖZÜMLERÝ CRM ve ERP uygulamalarýnda tüm firma biliþim ve kültür altyapýnýzý deðiþtirmeden, o yapýyý kullanan ASP.NET web tabanlý yazýlým geliþtirdik ve

Detaylı

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE WEB TABANLI ERP UYGULAMALARI

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE WEB TABANLI ERP UYGULAMALARI İNŞAAT SEKTÖRÜNDE WEB TABANLI ERP UYGULAMALARI xproje Erp Uygulamaları MyArge Bilgi Teknolojileri İletişim = 0 544 413 20 86 bilgi_arge@myarge.com Projelerinizde Teknolojiyi En Üst Seviyede Kullanarak

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 28 Aralık 11 Winner Sektörel Kobi... 2 Winner Ticari Hesap Kobi... 4 Winner Tek Mağaza Kobi... Winner Üretim Yönetimi Kobi... 7 Winner Tedarik Yönetimi

Detaylı

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir.

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir. e-dönüşüm Ürünlerimiz IDECON e-mutabakat IDECON e-beyanname IDECON e-bankacılık IDECON e-irsaliye IDECON e-fatura IDECON e-defter IDECON e-arşiv IDECON e-mutabakat, B Formu ve Cari hesap mutabakatlarını

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA 1996 yılında bilişim dünyasına adım atmış olan Analiz Bilişim, kuruluşundan bu yana gelişim ve ilerlemeyi hedeflemiştir. Geliştirdiğimiz Jetra Raporlama Programı bu kurumsal çabanın

Detaylı

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR.

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR. Market Modülü Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresiye Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion ays AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ

Detaylı

SAMSUN SOFTWARE YAZILIM BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

SAMSUN SOFTWARE YAZILIM BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ YENİ NESİL E-TİCARET SİSTEMİ NEDİR? BİZ, AİLESİ OLARAK MÜŞTERİLERİMİZE VE PROJELERİMİZDE BASİT ÜSÜL DEĞİL, PROFESYONEL ÜSÜL METHODLARI İLE PROJELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. GENEL OLARAK KODLAMA DİLLERİNDE,

Detaylı

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi 1 / Slayt Adedi Türkiye 35 milyon internet kullanıcısı ile, Avrupa daki en büyük beşinci, dünyadaki en büyük 13. internet toplumunu temsil ediyor. Türkiye de 9 milyon online alışveriş kullanıcısı varken,

Detaylı

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL B2C E-Ticaret İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret B2c e caret modeli son kullanıcıya direk ürün sa şı yapabilmeni sağlayan e caret türüdür. Yüksek kapasiteli b2c e caret yazılımları ile kaliteli ve sorunsuz

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

VEGAWIN BELGE CONVERTER

VEGAWIN BELGE CONVERTER VEGAWIN BELGE CONVERTER Müşterilerimizin veya bayilerimizin excel,txt dosya formatında gelen alış faturaları,sipariş belgeleri veya alış irsaliyelerini Vegawine aktarabileceği kullanımı kolay bir programdır.

Detaylı

Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde.

Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde. Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde. www.hqtech.co.za Tekstil, konfeksiyon, ayakkabı, aksesuar, mobilya, beyaz eşya, gıda vb. perakende mağazalarına özel olarak geliştirilmiş

Detaylı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı SİNAN KARAGÖZ Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARIN DA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış

Detaylı

e mutabakat GÜVENLİ HIZLI KOLAY www.e-mutabakat.com Mutabakatlarınıza zaman kazandıracak ve İş Hayatınızı kolaylaştıracak online bir çözüm.

e mutabakat GÜVENLİ HIZLI KOLAY www.e-mutabakat.com Mutabakatlarınıza zaman kazandıracak ve İş Hayatınızı kolaylaştıracak online bir çözüm. e mutabakat SADECE MUTABAKAT www.e-mutabakat.com GÜVENLİ HIZLI KOLAY Mutabakatlarınıza zaman kazandıracak ve İş Hayatınızı kolaylaştıracak online bir çözüm. TASARRUF Hem vakit hem tasarruf hem de doğa

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Beyanname

AKINSOFT WOLVOX Beyanname AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 08.08.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı, ticari işletmelerin periyodik sürelerde resmi olarak vergi dairelerine vermesi

Detaylı

Shop Floor Automation

Shop Floor Automation Shop Floor Automation Üretim Yönetimi ve Takibi Depo Yönetimi ve Takibi BOM Tanımları ve Kontrolü Üretim Hattı Kontrol ve Yönlendirme Operatör Kontrol ve Yönlendirme İş Emri Yönetimi ve Takibi Otomatik

Detaylı

UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI E-DEFTER İŞLEMLERİ

UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI E-DEFTER İŞLEMLERİ UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI E-DEFTER İŞLEMLERİ İçindekiler UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI E- DEFTER... 2 A-UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTAL GİRİŞ:... 2 1. :... 2 1.1. E-Defter Verileri :... 4 1.2 E-Defter Listesi

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

EVRİM YENİ YIL İŞLEMLERİ

EVRİM YENİ YIL İŞLEMLERİ EVRİM YENİ YIL İŞLEMLERİ 1) YENİ ŞİRKET AÇMA İŞLEMLERİ 2) ÖZEL TANIMLI KOMİSYON KOPYALAMA 3) DEVİR İŞLEMLERİ Evrimin Yazılımın GENEL MUHASEBE kullanıcılarının zorunlu olarak yapmaları gereken yeni yıl

Detaylı

MAĞAZAYA ÜRÜN TESLİMİ VE MAĞAZADAN ÜRÜN ÇIKIŞ TALİMATI. Dök. No 012 İlk Yayın Tarihi 16.11.2015 Rev. Yayın Tarihi Revizyon No 00 ONAY.

MAĞAZAYA ÜRÜN TESLİMİ VE MAĞAZADAN ÜRÜN ÇIKIŞ TALİMATI. Dök. No 012 İlk Yayın Tarihi 16.11.2015 Rev. Yayın Tarihi Revizyon No 00 ONAY. Amaç: Mağazaya gelen ürünlerin teslim alınması ve mağazadan ürün çıkartılması standardının oluşturulması, Kapsam: Tüm mağaza personelini kapsar. Uygulama: 1. Mağaza tarafından fabrikaya sipariş çekilir.

Detaylı

SAP Sigortaclık Zirvesi 2015

SAP Sigortaclık Zirvesi 2015 SAP Sigortaclık Zirvesi 2015 Sigortacılık için ERP Çözümleri Turgut BAKIR / Proje Yöneticisi 22 Mayıs 2015, Cuma Agenda CYBERSOFT Hakkında ERP Nedir? SAP ERP ve Sigortacılık İnsan Kaynakları Lojistik Süreçler

Detaylı

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ Mobil pazarlama nedir? Mobil pazarlama, tüke4cide sa7n alma isteği yaratma amacıyla, mobil mecra üzerinden ve/ veya mobil ürünler kullanılarak yapılan faaliyetler olarak tanımlanmaktadır. Bir başka ifadeyle;

Detaylı

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR!

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR! MikroFly da Ana Paketin İçerdiği Modüller Stok/ürün yönetimi Hizmet ve masraf yönetimi Satınalma ve tedarikçi yönetimi Satış ve müşteri yönetimi Finans yönetimi Bütçe yönetimi Genel ve sabit kıymetler

Detaylı

MİKRO PERAKENDE ÇÖZÜMLERİ

MİKRO PERAKENDE ÇÖZÜMLERİ MİKRO PERAKENDE ÇÖZÜMLERİ KULLANICI DOSTU ANLAYIŞTA YENİ YORUMLAR... GERÇEK BİR KULLANICI DOSTU Mikro Yazılımevi, kullanıcılarına tümüyle kendi çalışma ortamlarını esnek bir yapı içerisinde oluşturabilme

Detaylı

Makonet BlueCRS. Sistem Özellikleri ve Ekran Görüntüleri. 2013 Makonet Bilgisayar Ltd. Şti.

Makonet BlueCRS. Sistem Özellikleri ve Ekran Görüntüleri. 2013 Makonet Bilgisayar Ltd. Şti. Makonet BlueCRS Sistem Özellikleri ve Ekran Görüntüleri Sistem Hakkında - Makonet BlueCRS, Makonet Bilgisayar tarafından 2010 yılında geliştirilmiştir. - Deniz yolu taşımacılığı yapan firmaların bilet

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com SentezLIVE İş Çözümleri Platformu sentez.com Malzeme Finans Malzeme Genel Özellikler Esnek Parametrik Geliştirilebilir Güvenilir Erişilebilir Entegre Finans Parametrik İşinizin gerektirdiği şekilde özelleştirilebilen

Detaylı

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi 03.05.2011 1 İÇERİK OTO-MOBILE Standart Süreç OTO-MOBILE Avantajlar Sistem Görünümü Sistem Bilgisi Yazılım / Donanım Gereksinimi 2 3 Tamir/Bakım Talebi Müşteri Araç Kontrolü Servis İş Emri Servis Parça

Detaylı

E-Ticaret. Hafta 6. SBMYO 2016 Bahar Dönemi 1/18

E-Ticaret. Hafta 6. SBMYO 2016 Bahar Dönemi 1/18 E-Ticaret Hafta 6 SBMYO 2016 Bahar Dönemi 1/18 önemli noktalar I güvenlik I sistemler arası uyum I kullanım kolaylığı I işlem ücretleri I düzenlemeler ve prosedür 2/18 E-ödeme I online gerçekleştirilen

Detaylı

*Avukat modülünde müşterilerin avukata gönderdiği tahsilatları, avukat modülünden girdiğiniz zaman aynı anda girilen tahsilatın kasanıza yansımasını

*Avukat modülünde müşterilerin avukata gönderdiği tahsilatları, avukat modülünden girdiğiniz zaman aynı anda girilen tahsilatın kasanıza yansımasını SHOPSTAR YENİLİKLER *Shopstar satışlarınızı yazarkasanız (INTERPOS destekleniyor) ile bağlayabilirsiniz.bunun için Ayarlardan Yazarkasa sekmesinden fiş dizininizi belirlemelisiniz.yazarkasa fişi kullanılsın

Detaylı

Solon ve e-fatura çözümleri

Solon ve e-fatura çözümleri e-fatura Solon ve e-fatura çözümleri Özel Entegratörlük e-fatura lerin faturalarını göndermek ve almak amacıyla sistemin özel entegratör kuruluşların yazılım ve donanım alt yapısını kullanarak GIB isitemine

Detaylı

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur.

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. twitter.com/microdestek facebook.com/microdestek İş ve Dava Takibi daha kolay! KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. Tek bir programla ofisinizin tüm işlemlerini

Detaylı

BIGGSHOP DIGITAL FRANCHISING

BIGGSHOP DIGITAL FRANCHISING BIGGSHOP DIGITAL FRANCHISING BIGGSHOP FRANCHISING PAKETLERİ NEDEN BIGGSHOP DIGITAL FRANCHISING? Size Özel E-ticaret sitesi ile KENDİ İŞİNİZİ yapma fırsatı Aynı zamanda FACEBOOK üzerinde SATIŞ yapma fırsatı

Detaylı

PROFESYONELİNE BIRAKIN! ISIL İŞLEM TESİSİNİZİN YÖNETİMİNİ. Eagleye Heat Treatment Quality & Management System

PROFESYONELİNE BIRAKIN! ISIL İŞLEM TESİSİNİZİN YÖNETİMİNİ. Eagleye Heat Treatment Quality & Management System Eagleye Heat Treatment Quality & Management System ISIL İŞLEM TESİSİNİZİN YÖNETİMİNİ PROFESYONELİNE BIRAKIN! HQM; ısıl işlem tesisinizdeki üretim süreçlerini izler ve hızlandırır Esnek ekran geçişleri

Detaylı

... Perakende ve e-ticaret için 5 Bildirim Kampanyası Önerisi

... Perakende ve e-ticaret için 5 Bildirim Kampanyası Önerisi ... Perakende ve e-ticaret için 5 Bildirim Kampanyası Önerisi Mobil hızlı ve kolay alışveriş için en elverişli cihaz haline geliyor. Müşterilerin laptop ın başında e-ticaret sitenizde uzun uzun gezindiği

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü 1 1. SELÇUK/AS/NEVZAT/DİLEK Ecza Depoları E-Fatura Aktarımı.. 3 2. HEDEF Ecza Deposu E-Fatura Aktarımı..

Detaylı

Samsun Çocuk Hizmetleri İ l Koordinasyon Sekretarya Birimi

Samsun Çocuk Hizmetleri İ l Koordinasyon Sekretarya Birimi Samsun Çocuk Hizmetleri İ l Koordinasyon Sekretarya Birimi Veri Giriş Sistemi Klavuzu Amaç Veri Giriş Sistemi, koruyucu ve destekleyici tedbir kararlarının takibinde ve uygulamasında ilgili kurumları daha

Detaylı