OYD Okul Yayın Danışmanlık A.Ş.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OYD Okul Yayın Danışmanlık A.Ş."

Transkript

1 8. sınıf 1 Türkçe 2. Okuduğu metni anlama ve çözümleme 19. Metinde yararlanılan düşünceyi geliştirme yollarının işlevlerini açıklar. 8. sınıf 2 Türkçe 4. Söz varlığını zenginleştirme 1. Kelimeler arasındaki anlam ilişkilerini kavrayarak birbiriyle anlamca ilişkili kelimelere örnek verir. 8. sınıf 3 Türkçe 2. Okuduğu metni anlama ve çözümleme 13. Metne ilişkin sorulara cevap verir. 8. sınıf 4 Türkçe 2. Okuduğu metni anlama ve çözümleme 13. Metne ilişkin sorulara cevap verir. 8. sınıf 5 Türkçe 2. Okuduğu metni anlama ve çözümleme 6. Anlatımın kimin ağzından yapıldığını belirler. 8. sınıf 6 Türkçe 2. Okuduğu metni anlama ve çözümleme 8. Metindeki sebep sonuç ilişkilerini fark eder. 8. sınıf 7 Türkçe 2. Okuduğu metni anlama ve çözümleme 11. Okuduklarındaki öznel ve nesnel yargıları ayırt eder. 8. sınıf 8 Türkçe 1. Yazma kurallarını 5. Türkçenin kurallarına uygun cümleler kurar. 8. sınıf 9 Türkçe 1. Fiilimsiler ile ilgili bilgi ve kuralları kavrama ve Cümlede, fiilimsiye bağlı kelime veya kelime gruplarını bulur. 8. sınıf 10 Türkçe 2. Okuduğu metni anlama ve çözümleme 22. Metinde ortaya konan sorunlara farklı çözümler üretir. 8. sınıf 11 Türkçe 2. Okuduğu metni anlama ve çözümleme 18. Metindeki söz sanatlarının anlatıma olan katkısını fark eder. 8. sınıf 12 Türkçe 8. sınıf 13 Türkçe 1. Fiilimsiler ile ilgili bilgi ve kuralları kavrama ve 1. Fiilimsiler ile ilgili bilgi ve kuralları kavrama ve 1. Fiilimsiyle, fiil ve isim soylu kelimeler arasındaki farkları kavrar. 2. Fiilimsilerin işlevlerini ve kullanım özelliklerini kavrar. 8. sınıf 14 Türkçe 1. Yazma kurallarını 11. Yazım ve noktalama kurallarına uyar. 8. sınıf 15 Türkçe 4. Söz varlığını zenginleştirme 1. Kelimeler arasındaki anlam ilişkilerini kavrayarak birbiriyle anlamca ilişkili kelimelere örnek verir. 8. sınıf 16 Türkçe 2. Planlı yazma 6. Atasözü, deyim ve söz sanatlarını uygun durumlarda kullanarak anlatımını zenginleştirir. 8. sınıf 17 Türkçe 6. Yazım ve noktalama kurallarını 2. Noktalama işaretlerini işlevlerine uygun olarak kullanır. 8. sınıf 18 Türkçe 4. Söz varlığını zenginleştirme 2. Aynı kavram alanına giren kelimeleri, anlam farklılıklarını dikkate alarak kullanır. 8. sınıf 19 Türkçe 8. sınıf 20 Türkçe Cümleyle ilgili bilgi ve kuralları kavrama ve Cümleyle ilgili bilgi ve kuralları kavrama ve Cümlenin yardımcı ögelerini ve özelliklerini kavrar. Cümlenin temel ögelerini ve özelliklerini kavrar.

2 8. sınıf 1 Matematik Çarpanlar ve Katlar Verilen pozitif tam sayıların çarpanlarını bulur; pozitif tam sayıları üslü ifade ya da üslü ifadelerin çarpımı şeklinde yazar. 8. sınıf 2 Matematik Çarpanlar ve Katlar İki doğal sayının en büyük ortak bölenini (EBOB) ve en küçük ortak katını (EKOK) hesaplar; ilgili problemleri çözer. 8. sınıf 3 Matematik Çarpanlar ve Katlar Verilen iki doğal sayının aralarında asal olup olmadığını belirler. 8. sınıf 4 Matematik Üslü Sayılar Tam sayıların, tam sayı kuvvetlerini hesaplar, üslü ifade şeklinde yazar. 8. sınıf 5 Matematik Üslü Sayılar Sayıların ondalık gösterimlerini 10 un tam sayı kuvvetlerini kullanarak çözümler. 8. sınıf 6 Matematik Üslü Sayılar Üslü ifadelerle ilgili temel kuralları anlar, birbirine denk ifadeler oluşturur. 8. sınıf 7 Matematik Üslü Sayılar Sayıları 10 un farklı tam sayı kuvvetlerini kullanarak ifade eder. 8. sınıf 8 Matematik Üslü Sayılar Çok büyük ve çok küçük sayıları bilimsel gösterimle ifade eder ve karşılaştırır. 8. sınıf 9 Matematik Kareköklü Sayılar Tam kare doğal sayıları tanır. 8. sınıf 10 Matematik Kareköklü Sayılar Tam kare doğal sayılarla bu sayıların karekökleri arasındaki ilişkiyi belirler. 8. sınıf 11 Matematik Kareköklü Sayılar Tam kare olmayan sayıların karekök değerlerinin hangi iki doğal sayı arasında olduğunu belirler. 8. sınıf 12 Matematik Kareköklü Sayılar Gerçek sayıları tanır, rasyonel ve irrasyonel sayılarla ilişkilendirir. 8. sınıf 13 Matematik Kareköklü Sayılar Kareköklü ifadelerde çarpma ve bölme işlemlerini yapar. 8. sınıf 14 Matematik Kareköklü Sayılar Kareköklü bir ifadeyi a b şeklinde yazar ve a b şeklindeki ifadede katsayıyı kök içine alır. 8. sınıf 15 Matematik Çarpanlar ve Katlar İki doğal sayının en büyük ortak bölenini (EBOB) ve en küçük ortak katını (EKOK) hesaplar; ilgili problemleri çözer. 8. sınıf 16 Matematik Çarpanlar ve Katlar Verilen iki doğal sayının aralarında asal olup olmadığını belirler. 8. sınıf 17 Matematik Üslü Sayılar Tam sayıların, tam sayı kuvvetlerini hesaplar, üslü ifade şeklinde yazar. 8. sınıf 18 Matematik Üslü Sayılar Sayıların ondalık gösterimlerini 10 un tam sayı kuvvetlerini kullanarak çözümler. 8. sınıf 19 Matematik Kareköklü Sayılar Kareköklü ifadelerde çarpma ve bölme işlemlerini yapar. 8. sınıf 20 Matematik Kareköklü Sayılar Kareköklü bir ifade ile çarpıldığında, sonucu bir doğal sayı yapan çarpanlara örnek verir.

3 8. sınıf 1 Fen ve Teknoloji DNA ve Genetik Kod Nükleotid, gen, DNA ve kromozom kavramlarını açıklar ve bu kavramlar arasında ilişki kurar. 8. sınıf 2 Fen ve Teknoloji DNA ve Genetik Kod DNA nın yapısını model üzerinde gösterir ve DNA nın kendini nasıl eşlediğini ifade eder. 8. sınıf 3 Fen ve Teknoloji Mitoz Mitozun ne olduğunu kavrar ve canlılar için önemini açıklar. 8. sınıf 4 Fen ve Teknoloji Mitoz Hücrenin, mitoz sırasında birbirini takip eden farklı evrelerden geçtiğini kavr 8. sınıf 5 Fen ve Teknoloji Mayoz Mayozun ne olduğunu kavrar ve canlılar için önemini araştırır. 8. sınıf 6 Fen ve Teknoloji Mayoz Üreme ana hücrelerinde mayozun nasıl gerçekleştiğini model üzerinde gösterir. 8. sınıf 7 Fen ve Teknoloji Mayoz Mayoz ve mitoz arasındaki farkları kavrar. 8. sınıf 8 Fen ve Teknoloji İnsanda Üreme, Büyüme ve Gelişme İnsanda üremeyi sağlayan yapı ve organları şema üzerinde göstererek açıklar. 8. sınıf 9 Fen ve Teknoloji İnsanda Üreme, Büyüme ve Gelişme Üreme organlarının neslin devamı için üreme hücrelerini oluşturduğunu ifade eder. 8. sınıf 10 Fen ve Teknoloji İnsanda Üreme, Büyüme ve Gelişme Sperm, yumurta, zigot, embriyo ve bebek arasındaki ilişkiyi yorumlar. 8. sınıf 11 Fen ve Teknoloji İnsanda Üreme, Büyüme ve Gelişme Embriyonun sağlıklı gelişebilmesi için alınması gereken tedbirleri, araştırma verilerine dayalı olarak tartışır. 8. sınıf 12 Fen ve Teknoloji Ergenlik ve Sağlık Çocukluktan ergenliğe geçişte oluşan bedensel ve ruhsal değişimleri tartışır. 8. sınıf 13 Fen ve Teknoloji Ergenlik ve Sağlık Ergenlik döneminin sağlıklı bir şekilde geçirilebilmesi için nelerin yapılabileceğini, araştırma verilerine dayalı olarak tartı 8. sınıf 14 Fen ve Teknoloji Basit Makineler Basit makinelere örnekler verir ve sağladığı avantajları örneklerle açıklar. 8. sınıf 15 Fen ve Teknoloji Basit Makineler Basit makinelerin günlük yaşamdaki kullanım alanlarına örnekler verir. 8. sınıf 16 Fen ve Teknoloji DNA ve Genetik Kod DNA nın yapısını model üzerinde gösterir ve DNA nın kendini nasıl eşlediğini ifade eder. 8. sınıf 17 Fen ve Teknoloji Mitoz Hücrenin, mitoz sırasında birbirini takip eden farklı evrelerden geçtiğini kavr 8. sınıf 18 Fen ve Teknoloji Basit Makineler Basit makinelere örnekler verir ve sağladığı avantajları örneklerle açıklar. 8. sınıf 19 Fen ve Teknoloji Basit Makineler Basit makinelerden yararlanarak günlük yaşamda iş kolaylığı sağlayacak bir düzenek tasarlar ve yapar. 8. sınıf 20 Fen ve Teknoloji Basit Makineler Basit makinelerin günlük yaşamdaki kullanım alanlarına örnekler verir.

4 8. sınıf 1 Sosyal Bilgiler BİR KAHRAMAN DOĞUYOR Atatürk ün çocukluk dönemini ve bu dönemde içinde bulunduğu toplumun sosyal ve kültürel yapısını analiz eder. 8. sınıf 2 Sosyal Bilgiler BİR KAHRAMAN DOĞUYOR Atatürk ün öğrenim hayatı ile ilgili olay ve olguları kavrar. 8. sınıf 3 Sosyal Bilgiler BİR KAHRAMAN DOĞUYOR Atatürk ün askerlik hayatı ile ilgili olay ve olguları kavrar. 8. sınıf 4 Sosyal Bilgiler BİR KAHRAMAN DOĞUYOR Örnek olaylardan yola çıkarak Atatürk ün çeşitli cephelerdeki başarılarıyla askerî yeteneklerini ilişkilendirir. 8. sınıf 5 Sosyal Bilgiler BİR KAHRAMAN DOĞUYOR Atatürk ün fikir hayatının oluşumuna ve gelişimine etki eden Selanik, Manastır, Sofya ve İstanbul şehirlerindeki ortamın rolünü fark eder. 8. sınıf 6 Sosyal Bilgiler BİR KAHRAMAN DOĞUYOR Atatürk ün 1919 a kadar bulunduğu görevler ve yaptığı hizmetleri, üstlendiği Millî Mücadele liderliği açısından yorumlar. 8. sınıf 7 Sosyal Bilgiler MİLLÎ UYANIŞ I. Dünya Savaşı nda Osmanlı Devleti nin durumunu, topraklarının paylaşılması ve işgali açısından değerlendirir. 8. sınıf 8 Sosyal Bilgiler MİLLÎ UYANIŞ Mondros Ateşkes Anlaşması nın imzalanması ve uygulanması karşısında Osmanlı yönetiminin, Mustafa Kemal in ve halkın tutumunu değerlendirir. 8. sınıf 9 Sosyal Bilgiler MİLLÎ UYANIŞ Kuvâ yı Millîye ruhunun oluşumunu, millî cemiyetleri ve millî varlığa düşman cemiyetlerin faaliyetlerini analiz eder. 8. sınıf 10 Sosyal Bilgiler MİLLÎ UYANIŞ Mustafa Kemal in Millî Mücadelenin hazırlık döneminde yaptığı çalışmaları millî bilincin uyandırılması, millî birlik ve beraberliğin sağlanması açısından değerlendirir. 8. sınıf 11 Sosyal Bilgiler MİLLÎ UYANIŞ Misak ı Milli nin kabulünü ve Büyük Millet Meclisi nin açılışını ulusal egemenlik, tam bağımsızlık ilkeleri ve vatanın bütünlüğü esası ile ilişkilendirir. 8. sınıf 12 Sosyal Bilgiler MİLLÎ UYANIŞ Mustafa Kemal in Millî Mücadeleyi örgütlerken karşılaştığı sorunlara bulduğu çözüm yollarını, onun liderlik yeteneği ile ilişkilendirir. 8. sınıf 13 Sosyal Bilgiler MİLLÎ UYANIŞ Hıyanet i Vataniye Kanunu nun çıkarılma gerekçelerini ve sürecini değerlendirir. 8. sınıf 14 Sosyal Bilgiler MİLLÎ UYANIŞ İstanbul yönetimince imzalanan Sevr Antlaşması na karşı Mustafa Kemal in ve Türk milletinin tutumunu değerlendirir. 8. sınıf 15 Sosyal Bilgiler YA İSTİKLÂL, YA ÖLÜM! 1. Kurtuluş Savaşı nda Doğu ve Güney cephelerinde yapılan mücadeleleri, sebep ve sonuçları açısından değerlendirir. 8. sınıf 16 Sosyal Bilgiler YA İSTİKLÂL, YA ÖLÜM! 2. Batı cephesinde Kuvâ yı Millîye birliklerinin faaliyetlerini ve düzenli ordunun kurulmasını değerlendirir. 8. sınıf 17 Sosyal Bilgiler YA İSTİKLÂL, YA ÖLÜM! Türk milletinin Kurtuluş Savaşı sürecinde elde ettiği askerî başarılarının ulusal ve uluslararası etkilerini değerlendirir. 8. sınıf 18 Sosyal Bilgiler MİLLÎ UYANIŞ Mustafa Kemal in Millî Mücadeleyi örgütlerken karşılaştığı sorunlara bulduğu çözüm yollarını, onun liderlik yeteneği ile ilişkilendirir. 8. sınıf 19 Sosyal Bilgiler MİLLÎ UYANIŞ Hıyanet i Vataniye Kanunu nun çıkarılma gerekçelerini ve sürecini değerlendirir. 8. sınıf 20 Sosyal Bilgiler MİLLÎ UYANIŞ İstanbul yönetimince imzalanan Sevr Antlaşması na karşı Mustafa Kemal in ve Türk milletinin tutumunu değerlendirir.

5 8. sınıf 1 Din Kültürü KAZA VE KADER 1. Kaza ve kader kavramlarını açıklar. 8. sınıf 2 Din Kültürü KAZA VE KADER 2. Allah ın her şeyi bir ölçüye göre yarattığına örnekler verir. 8. sınıf 3 Din Kültürü KAZA VE KADER 3. Evrendeki fiziksel, biyolojik ve toplumsal yasaları fark eder. 8. sınıf 4 Din Kültürü KAZA VE KADER 4. İnsanın akıl ve irade sahibi olması ile özgür ve sorumlu bir varlık olması arasındaki ilişkiyi açıklar. 8. sınıf 5 Din Kültürü KAZA VE KADER 5. İnsanın çalışmasının karşılığını alacağı bilinciyle hareket eder. 8. sınıf 6 Din Kültürü KAZA VE KADER 6. Her canlının bir sonu olduğunun farkına varır. 8. sınıf 7 Din Kültürü KAZA VE KADER 7. Allah a güvenmenin (tevekkül) pasif bir bekleyiş olmadığının farkında olur. 8. sınıf 8 Din Kültürü KAZA VE KADER 8. Kaza ve kaderle ilgili toplumda yaygın olan yanlış anlayışların sebeplerini açıklar. 8. sınıf 9 Din Kültürü KAZA VE KADER 9. Ayete l Kürsi yi ezbere okur ve anlamını söyler. 8. sınıf 10 Din Kültürü ZEKÂT, HAC VE KURBAN İBADETİ 1. Paylaşma ve yardımlaşmanın birey ve toplum için önemini yorumlar. 8. sınıf 11 Din Kültürü ZEKÂT, HAC VE KURBAN İBADETİ 2. İslam ın paylaşma ve yardımlaşmaya verdiği önemi yorumlar. 8. sınıf 12 Din Kültürü KAZA VE KADER 3. Evrendeki fiziksel, biyolojik ve toplumsal yasaları fark eder. 8. sınıf 13 Din Kültürü KAZA VE KADER 4. İnsanın akıl ve irade sahibi olması ile özgür ve sorumlu bir varlık olması arasındaki ilişkiyi açıklar. 8. sınıf 14 Din Kültürü KAZA VE KADER 5. İnsanın çalışmasının karşılığını alacağı bilinciyle hareket eder. 8. sınıf 15 Din Kültürü KAZA VE KADER 6. Her canlının bir sonu olduğunun farkına varır. 8. sınıf 16 Din Kültürü KAZA VE KADER 7. Allah a güvenmenin (tevekkül) pasif bir bekleyiş olmadığının farkında olur. 8. sınıf 17 Din Kültürü KAZA VE KADER 8. Kaza ve kaderle ilgili toplumda yaygın olan yanlış anlayışların sebeplerini açıklar. 8. sınıf 18 Din Kültürü KAZA VE KADER 9. Ayete l Kürsi yi ezbere okur ve anlamını söyler. 8. sınıf 19 Din Kültürü ZEKÂT, HAC VE KURBAN İBADETİ 1. Paylaşma ve yardımlaşmanın birey ve toplum için önemini yorumlar. 8. sınıf 20 Din Kültürü ZEKÂT, HAC VE KURBAN İBADETİ 2. İslam ın paylaşma ve yardımlaşmaya verdiği önemi yorumlar.

6 8. sınıf 1 İngilizce FRIENDSHIP Accepting and refusing 8. sınıf 2 İngilizce FRIENDSHIP Apologizing 8. sınıf 3 İngilizce FRIENDSHIP Giving explanations/reasons 8. sınıf 4 İngilizce FRIENDSHIP Making simple inquiries 8. sınıf 5 İngilizce FRIENDSHIP Telling the time, days and dates 8. sınıf 6 İngilizce TEEN LIFE Describing the frequency of actions 8. sınıf 7 İngilizce TEEN LIFE Expressing likes and dislikes 8. sınıf 8 İngilizce TEEN LIFE Expressing preferences 8. sınıf 9 İngilizce TEEN LIFE Making simple inquiries 8. sınıf 10 İngilizce TEEN LIFE Stating personal opinions 8. sınıf 11 İngilizce COOKING Describing simple processes 8. sınıf 12 İngilizce COOKING Expressing preferences 8. sınıf 13 İngilizce COOKING Making simple inquiries 8. sınıf 14 İngilizce COOKING Naming common objects 8. sınıf 15 İngilizce COOKING Expressing preferences 8. sınıf 16 İngilizce FRIENDSHIP Telling the time, days and dates 8. sınıf 17 İngilizce TEEN LIFE Describing the frequency of actions 8. sınıf 18 İngilizce COOKING Expressing preferences 8. sınıf 19 İngilizce COOKING Making simple inquiries 8. sınıf 20 İngilizce COOKING Naming common objects

8. SINIF PERFORMANS DEĞERLENDİRME KİTAPÇIĞI (P-3) / Ders Kazanım A B Türkçe Sözcükte Anlam 1 5 Türkçe Cümlede Anlam 2 6 Türkçe Parçada

8. SINIF PERFORMANS DEĞERLENDİRME KİTAPÇIĞI (P-3) / Ders Kazanım A B Türkçe Sözcükte Anlam 1 5 Türkçe Cümlede Anlam 2 6 Türkçe Parçada 8. SINIF PERFORMANS DEĞERLENDİRME KİTAPÇIĞI (P-3) / 2017-2018 Ders Kazanım A B Türkçe Sözcükte Anlam 1 5 Türkçe Cümlede Anlam 2 6 Türkçe Parçada Anlam 3 7 Türkçe Parçada Anlam 4 8 Türkçe Parçada Anlam

Detaylı

8. SINIF 3. TEOG SINAVI (KASIM AYI) TÜRKÇE DERSİ KAZANIM TABLOSU

8. SINIF 3. TEOG SINAVI (KASIM AYI) TÜRKÇE DERSİ KAZANIM TABLOSU . TÜRKÇE İ TABLOSU ÖĞRENME ALANI A B TÜRKÇE OKUMA Metne ilişkin sorulara cevap verir. 1 TÜRKÇE OKUMA Metni dil ve anlatım yönünden değerlendirir. 2 9 TÜRKÇE OKUMA Metnin konusunu belirler. 3 10 TÜRKÇE

Detaylı

DİS 1 (11.2015) SINIF A DERS ÜNİTE KAZANIM. 8. sınıf 1 Türkçe Okuduğu metni anlama ve çözümleme Metne ilişkin sorular oluşturur.

DİS 1 (11.2015) SINIF A DERS ÜNİTE KAZANIM. 8. sınıf 1 Türkçe Okuduğu metni anlama ve çözümleme Metne ilişkin sorular oluşturur. 8. sınıf 1 Türkçe Okuduğu metni anlama ve çözümleme Metne ilişkin sorular oluşturur. 8. sınıf 2 Türkçe Okuduğu metni anlama ve çözümleme Metni oluşturan unsurlar arasındaki geçiş ve bağlantıları fark eder.

Detaylı

Cümle bağlamından gerçek ve mecaz anlamlı sözcükleri ayırt eder.

Cümle bağlamından gerçek ve mecaz anlamlı sözcükleri ayırt eder. 8. SINIF PERFORMANS DEĞERLENDİRME KİTAPÇIĞI (P-2)/2017-2018 Ders Kazanım A B Türkçe Sözcükte Anlam (Gerçek - Mecaz) 1 4 Türkçe Cümlede Anlam (Deyim) 2 5 Türkçe Cümlede Anlam (Öznel Cümle) 3 6 Türkçe Parçada

Detaylı

OYD Okul Yayın Danışmanlık A.Ş.

OYD Okul Yayın Danışmanlık A.Ş. 8. sınıf 1 Türkçe Okuduğu metni anlama ve çözümleme Metnin bağlamından hareketle kelime ve kelime gruplarının anlamlarını çıkarır. 8. sınıf 2 Türkçe Okuduğu metni anlama ve çözümleme Metnin ana fikrini/ana

Detaylı

SİS 2 (04.12.2014) SINIF A DERS ÜNİTE KAZANIM

SİS 2 (04.12.2014) SINIF A DERS ÜNİTE KAZANIM 8. sınıf 1 1. tema 4 2. Okuduğu metni anlama ve çözümleme 19. Metinde yararlanılan düşünceyi geliştirme yollarının işlevlerini açıklar. 8. sınıf 2 1. tema 4 4. Söz varlığını zenginleştirme 1. Kelimeler

Detaylı

DİS 1 ( ) SINIF A DERS ÜNİTE KAZANIM

DİS 1 ( ) SINIF A DERS ÜNİTE KAZANIM 8. sınıf 1 Türkçe 8. sınıf 2 Türkçe 8. sınıf 3 Türkçe 8. sınıf 4 Türkçe 8. sınıf 5 Türkçe 8. sınıf 6 Türkçe 8. sınıf 7 Türkçe 8. sınıf 8 Türkçe 8. sınıf 9 Türkçe 8. sınıf 10 Türkçe 8. sınıf 11 Türkçe Cümleyle

Detaylı

TÜRKÇE 1 TÜRKÇE 2 TÜRKÇE 3 TÜRKÇE 4 TÜRKÇE 5 TÜRKÇE 6 TÜRKÇE 7 TÜRKÇE 8 TÜRKÇE 9 TÜRKÇE 10 TÜRKÇE 11 TÜRKÇE 12 TÜRKÇE 13 TÜRKÇE 14 TÜRKÇE 15 TÜRKÇE

TÜRKÇE 1 TÜRKÇE 2 TÜRKÇE 3 TÜRKÇE 4 TÜRKÇE 5 TÜRKÇE 6 TÜRKÇE 7 TÜRKÇE 8 TÜRKÇE 9 TÜRKÇE 10 TÜRKÇE 11 TÜRKÇE 12 TÜRKÇE 13 TÜRKÇE 14 TÜRKÇE 15 TÜRKÇE BRANŞ SORU NO TÜRKÇE 1 TÜRKÇE 2 TÜRKÇE 3 TÜRKÇE 4 TÜRKÇE 5 TÜRKÇE 6 TÜRKÇE 7 TÜRKÇE 8 TÜRKÇE 9 TÜRKÇE 10 TÜRKÇE 11 TÜRKÇE 12 TÜRKÇE 13 TÜRKÇE 14 TÜRKÇE 15 TÜRKÇE 16 TÜRKÇE 17 TÜRKÇE 18 TÜRKÇE 19 TÜRKÇE

Detaylı

TÜRKÇE KAZANIMLAR KONU KAZANIM KAZANIM NO. 1 Sözcükte Anlam Kelimeleri anlamları na uygun kullanır. T

TÜRKÇE KAZANIMLAR KONU KAZANIM KAZANIM NO. 1 Sözcükte Anlam Kelimeleri anlamları na uygun kullanır. T TÜRKÇE KONU KZNIM KZNIM NO 1 Sözcükte nlam Kelimeleri anlamları na uygun kullanır. T.8.2.5. 2 Cümlede nlam Okudukları ile ilgili çıkarımlarda bulunur. T.8.3.21. 3 Cümlede nlam Okudukları ile ilgili çıkarımlarda

Detaylı

Boş. Doğru. Yanlış. Sınav Sonuç Belgesi Değerlendirme Sınavı 1 - KİTAPÇIK: A. Başarım % TEOG Puan pdfcrowd.

Boş. Doğru. Yanlış. Sınav Sonuç Belgesi Değerlendirme Sınavı 1 - KİTAPÇIK: A. Başarım % TEOG Puan pdfcrowd. Sınav Sonuç Belgesi 25.1.216 - Değerlendirme Sınavı 1 - KİTAPÇIK: A Okul : Murat Germen Ortaokulu Ad Soyad : Bora Aydın Şube : 8E Üye No : 5119262 Şifre :5119262 TEOG Puan 395.292 69 5 %57.98 %57.98 %7.93

Detaylı

TÜRKÇE 2. KURUMSAL DENEME SINAVI KAZANIM LİSTESİ

TÜRKÇE 2. KURUMSAL DENEME SINAVI KAZANIM LİSTESİ TÜRKÇE KONU KZNIM KZNIM NO 1 Sözcükte nlam 2 Sözcükte nlam Bağlamdan yararlanarak bilmediği kelime ve kelime gruplarının anlamını tahmin eder. Bağlamdan yararlanarak bilmediği kelime ve kelime gruplarının

Detaylı

D.4.2 Aynı kavram alanına giren kelimeleri, anlam farklılıklarını dikkate alarak kullanır. 1

D.4.2 Aynı kavram alanına giren kelimeleri, anlam farklılıklarını dikkate alarak kullanır. 1 . Deneme 3 Kasım D.4. Aynı kavram alanına giren kelimeleri, anlam farklılıklarını dikkate alarak kullanır. D.4. Kelimeler arasındaki anlam ilişkilerini kavrayarak birbiriyle anlamca ilişkili kelimelere

Detaylı

LGS LISEYE GIRIŞ SINAVI / TÜRKIYE GENELI DENEME SINAVI 1 / A KITAPÇIĞI CEVAP ANAHTARLARI (1-20), (21-30), (31-40), (41-50).

LGS LISEYE GIRIŞ SINAVI / TÜRKIYE GENELI DENEME SINAVI 1 / A KITAPÇIĞI CEVAP ANAHTARLARI (1-20), (21-30), (31-40), (41-50). LISEYE GIRIŞ SINAVI / TÜRKİYE GENELİ DENEME SINAVI 1 / A KİTAPÇIĞI CEVAP ANAHTARLARI Türkçe (1-20), İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük (21-30), Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi (31-40), Yabancı Dil (41-50). 1

Detaylı

TÜRKÇE 3. KURUMSAL DENEME SINAVI KAZANIM LİSTESİ. Bağlamdan yararlanarak bilmediği kelime ve kelime gruplarının anlamını tahmin eder.

TÜRKÇE 3. KURUMSAL DENEME SINAVI KAZANIM LİSTESİ. Bağlamdan yararlanarak bilmediği kelime ve kelime gruplarının anlamını tahmin eder. TÜRKÇE KZNIM 1 Parçada nlam Metinle ilgili soruları cevaplar. 2 Deyimler Deyim, atasözü ve özdeyişlerin metne katkısını belirler. 3 Parçada nlam Metinler arasında karşılaştırma yapar. 4 Parçada nlam Okudukları

Detaylı

8. SINIF 6. LİSELERE GİRİŞ SINAVI (LGS) ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME SINAVI (NİSAN AYI) TÜRKÇE DERSİ KAZANIM TABLOSU

8. SINIF 6. LİSELERE GİRİŞ SINAVI (LGS) ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME SINAVI (NİSAN AYI) TÜRKÇE DERSİ KAZANIM TABLOSU . SINIF 6. LİSELERE GİRİŞ SINAVI (LGS) ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME SINAVI (NİSAN AYI) TÜRKÇE DERSİ KAZANIM TABLOSU DERS SINIF ÖĞRENME ALANI KAZANIM SORU NO. A B TÜRKÇE OKUMA TÜRKÇE OKUMA TÜRKÇE OKUMA Metnin

Detaylı

YÖNLENDİRME SINAVI 7 OCAK 2017 Saat:10.00 (Sınav Süresi: 90 dk)

YÖNLENDİRME SINAVI 7 OCAK 2017 Saat:10.00 (Sınav Süresi: 90 dk) 7 OCAK 2017 Saat:10.00 (Sınav Süresi: 90 dk) 3. SINIF (17 SORU) Anlamlı ve Kurallı Cümle Farklı Düşünmeye Yönlendiren İfadeler Destekleyici ve Açıklayıcı İfadeler Okuduğunu Anlama Sözlük Çalışması 5N1K

Detaylı

8. SINIF KURUMSAL DENEME SINAVI KONU DAĞILIMLARI

8. SINIF KURUMSAL DENEME SINAVI KONU DAĞILIMLARI 8. SINIF KURUMSAL DENEME SINAVI KONU DAĞILIMLARI 8. SINIF 8. SINIF TÜRKÇE DAĞILIMLAR Sözcükte anlam Cümlede anlam Sözcükte çok anlamlılık / Sözcükler arası anlam ilişkisi / Sözcük grupları, deyim atasözleri

Detaylı

8.SINIFLAR HAFTA SONU KURS PLANI PAT (PERFORMANS ARTTIRMA TESTİ)

8.SINIFLAR HAFTA SONU KURS PLANI PAT (PERFORMANS ARTTIRMA TESTİ) 18 EKİM CUMARTESİ TÜRKÇE Toplum Hayatı Fiilimsiler MATEMATİK Dönüşüm Geometrisi Tablo ve Grafikler Bir Karaman Doğuyor Fraktallar Yansıyan ve Dönen Şekiller Histogram Oluşturalım Kalıtım ve Mayoz İNGİLİZCE

Detaylı

84 ŞUBE KARNESİ İL İLÇE OKUL SINAV ADI

84 ŞUBE KARNESİ İL İLÇE OKUL SINAV ADI 84 ŞUBE KARNESİ Türkçe Matematik Din Kül. Fen ve Tek. İnk.Tar. İngilizce Toplam D Y N D Y N D Y N D Y N D Y N D Y N D Y N Puan,,,,,,,,, 6, 12, 6, 4, 14, 4, 4, 14, 4, 14, 4, 14, 77,778 KATILIM RAPORU Sınava

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 8. SINIF TÜRKİYE CUMHURİYETİ İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 8. SINIF TÜRKİYE CUMHURİYETİ İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ KASIM EKİM 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 8. SINIF TÜRKİYE CUMHURİYETİ İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ Ay Hafta Ders Saati Bir Kahraman Doğuyor

Detaylı

PESA-1 (05.11.2014) - Ortaokul Konu Dağılımları

PESA-1 (05.11.2014) - Ortaokul Konu Dağılımları 5. sınıf 1 Türkçe (1.TEMA) 2. Okuduğunu Anlama 1.Metinde verilen ipuçlarından hareketle karşılaştığı yeni kelimelerin anlamlarını tahmin eder. 5. sınıf 2 Türkçe (1.TEMA) 2. Okuduğunu Anlama 2.Okuma öncesi,

Detaylı

8. SINIF DENEME SINAVLARI DAĞILIMI / TÜRKÇE

8. SINIF DENEME SINAVLARI DAĞILIMI / TÜRKÇE TÜRKÇE Öğrenme Alanı Alt Öğrenme Alanı 2. Okuduğu Metni Anlama ve Çözümleme 3. OKUMA 3. Okuduğu Metni Değerlendirme 4. Söz Varlığını Zenginleştirme 4. YAZMA 1. Yazma Kurallarını Uygulama 6. Yazım ve ktalama

Detaylı

ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AY EKİM KASIM HAFTA DERS SAATİ 06-07 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 8. SINIF T.C. İNKILAP TARİHİ KONU ADI KAZANIMLAR TEST NO TEST ADI Milli Uyanış İşgaline Milli Uyanış İşgaline Milli Uyanış İşgaline Milli Uyanış

Detaylı

Boş. Yanlış. Doğru. Sınav Sonuç Belgesi Değerlendirme Sınavı 4 - KİTAPÇIK: B. Başarım % TEOG Puan pdfcrowd.

Boş. Yanlış. Doğru. Sınav Sonuç Belgesi Değerlendirme Sınavı 4 - KİTAPÇIK: B. Başarım % TEOG Puan pdfcrowd. Sınav Sonuç Belgesi 2.3.217 - Değerlendirme Sınavı 4 - KİTAPÇIK: B Okul : Murat Germen Ortaokulu Ad Soyad : Melissa Doğancı Şube : 8B Üye No : 4511916 Şifre :4511916 TEOG Puan 318.8889 58 62 %48.33 %48.33

Detaylı

8. SINIF KONU TARAMA TESTLERİ LİSTESİ / TÜRKÇE

8. SINIF KONU TARAMA TESTLERİ LİSTESİ / TÜRKÇE TÜRKÇE Ünite Ünite 01 Anlam - I 26 Cümlenin Ögeleri - I (Cümlenin Temel Ögeleri) 02 03 04 Anlam - II Anlam - III Anlam - IV Anlam Bilgisi - I (Kelimede Anlam) 27 Cümlenin Ögeleri - II (Cümlenin Yardımcı

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 8. SINIF T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU PLANI VE KAZANIM TESTLERİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 8. SINIF T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU PLANI VE KAZANIM TESTLERİ 07-08 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 8. SINIF T.C. İNKILAP TARİHİ AY EKİM KASIM HAFTA DERS SAATİ KONU ADI KAZANIMLAR TEST NO TEST ADI. Atatürk ün çocukluk dönemini ve bu dönemde içinde bulunduğu toplumun sosyal ve

Detaylı

2. SINIF 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. KDS KONU BAŞLIKLARI

2. SINIF 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. KDS KONU BAŞLIKLARI DİKKAT..! 27.10.2015 TARİHİNE KADAR KONU BAŞLIKLARI İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ TARAFIMIZA BİLDİRİNİZ. 2. SINIF 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. KDS KONU BAŞLIKLARI TÜRKÇE MATEMATİK HAYAT BİLGİSİ Paragrafta

Detaylı

8. SINIF TATİL PROGRAMI

8. SINIF TATİL PROGRAMI 23 Ocak 2017 - Pazartesi OKUMA KÜLTÜRÜ / Okuma Kitaplarım / Metnin Bağlamına Göre Kelimeler DOĞA VE EVREN / Sevgili Bahar Ağacı / Deyim OKUMA KÜLTÜRÜ / Kitap Hastanesi / Nokta 1. ÜNİTE / Çarpanlar ve Katlar

Detaylı

8. SINIF TÜRKÇE PROGRAMI. Keşfetme Alanı (Föy No) Ünite Değerlendirme Fiilimsi Türleri Fiilimsi Türleri - 1 2

8. SINIF TÜRKÇE PROGRAMI. Keşfetme Alanı (Föy No) Ünite Değerlendirme Fiilimsi Türleri Fiilimsi Türleri - 1 2 Kelime ve Kelime Guruplarında Anlam 2 Fiilimsiler Cümle Bilgisi Cümlede Anlam Metin Yorumu Fiil Çatısı Cümle Çeşitleri 8 Cümlede Anlam 9 Metinde Yorum 0 Yazım Kuralları 2 ktalama İşaretleri Anlatım Bozuklukları

Detaylı

2. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. KDS KONU BAŞLIKLARI

2. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. KDS KONU BAŞLIKLARI DİKKAT! 20 KASIM 2018 TARİHİNE KADAR SINAV KONU BAŞLIKLARI İLE İLGİLİ DÜZELTME VE ÖNERİLERİNİZİ GÖNDEREBİLİRSİNİZ. 2. SINIF 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. KDS KONU BAŞLIKLARI TÜRKÇE MATEMATİK HAYAT BİLGİSİ

Detaylı

2. SINIF 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. KDS KONU BAŞLIKLARI

2. SINIF 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. KDS KONU BAŞLIKLARI 2. SINIF 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. KDS KONU BAŞLIKLARI TÜRKÇE MATEMATİK HAYAT BİLGİSİ Eş Sesli Sözcükler Şiir Yorumlama Yazım Kuralları Noktalama İşaretleri Zıt Anlamlı Sözcükler 5N 1K Hikâyenin

Detaylı

5. SINIF TÜRKİYE GENELİ KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI-4 TÜRKÇE MATEMATİK FEN BİLİMLERİ

5. SINIF TÜRKİYE GENELİ KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI-4 TÜRKÇE MATEMATİK FEN BİLİMLERİ 5. SINIF TÜRKİYE GENELİ KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI-4 TÜRKÇE MATEMATİK FEN BİLİMLERİ Deyim ve atasözlerinin metne katkısını belirler. En çok dokuz basamaklı doğal sayıları okur ve yazar. Kuvvetin büyüklüğünü

Detaylı

DİS 1 ( ) SINIF A DERS ÜNİTE KAZANIM

DİS 1 ( ) SINIF A DERS ÜNİTE KAZANIM 5. sınıf 1 Türkçe Okuduğunu Anlama Okuma öncesi, okuma sırası ve sonrasında metinle ilgili soruları cevaplandırır. 5. sınıf 2 Türkçe Okuduğunu Anlama Okuduklarında ne, nerede, ne zaman, nasıl, niçin ve

Detaylı

2. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. KDS KONU BAŞLIKLARI

2. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. KDS KONU BAŞLIKLARI DİKKAT! 15 EKİM 2018 TARİHİNE KADAR SINAV KONU BAŞLIKLARI İLE İLGİLİ DÜZELTME VE ÖNERİLERİNİZİ GÖNDEREBİLİRSİNİZ. 2. SINIF 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. KDS KONU BAŞLIKLARI TÜRKÇE MATEMATİK HAYAT BİLGİSİ

Detaylı

OYD Okul Yayın Danışmanlık A.Ş.

OYD Okul Yayın Danışmanlık A.Ş. 5. sınıf 1 Türkçe Anlama Okuduklarının konusunu ve ana fikrini/ana duygusunu belirler. 5. sınıf 2 Türkçe Anlama Okuduklarında yardımcı fikirleri belirler veyardımcı fikirlerinana fikri nasıl desteklediğini

Detaylı

ANALİZ YAYINLARI 8. SINIF LGS KONU BAŞLIKLARI

ANALİZ YAYINLARI 8. SINIF LGS KONU BAŞLIKLARI ANALİZ YAYINLARI 8. SINIF LGS KONU BAŞLIKLARI (20 ADET TÜRKÇE LGS, 20 ADET MATEMATİK LGS, 20 ADET FEN BİLİMLERİ LGS, 20 ADET T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LGS) TÜRKÇE 1. DENEME 2 Cümlede Anlam (Cümle

Detaylı

8. SINIF FEN BİLİMLERİ PLANI

8. SINIF FEN BİLİMLERİ PLANI 1 F.8.1. Mevsimler ve İklim 2 F.8.1.1. Mevsimlerin Oluşumu 8 3 F.8.1.1.1. Mevsimlerin oluşumuna yönelik tahminlerde bulunur. 4 F.8.1.2. İklim ve Hava Hareketleri 6 5 F.8.1.2.1. İklim ve hava olayları arasındaki

Detaylı

8 KAZANIM DEĞERLENDİRME 5 SONUÇ KARNESİ. Başarı. Öğrencinin Yanlış Çözdüğü Soruların Detaylı Kazanım Analizi. Soru

8 KAZANIM DEĞERLENDİRME 5 SONUÇ KARNESİ. Başarı. Öğrencinin Yanlış Çözdüğü Soruların Detaylı Kazanım Analizi. Soru AHMET KURT 8A SINIFI 2 2 2 1. 84.17 78.8 54.38 61.39 1 1 1 1. 8.19 81.7 48.13 57.46 1 9 1 8.67 86.67 89.63 83.75 66.47 71.89 1 1 1 1. 84.26 85.33 54.44 59.26 2 18 2 17.33 86.67 53.6 47.25 2.68 29.22 2

Detaylı

2. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. KDS KONU BAŞLIKLARI

2. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. KDS KONU BAŞLIKLARI 2. SINIF 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. KDS KONU BAŞLIKLARI TÜRKÇE MATEMATİK HAYAT BİLGİSİ İNGİLİZCE 5N 1K Onluk ve Birlikler Fiziksel Özelliklerimiz Words Paragrafın Konusu Deste ve Düzine Yeteneklerimiz

Detaylı

8. SINIF EV ÇALIŞMALARI LİSTESİ / TÜRKÇE

8. SINIF EV ÇALIŞMALARI LİSTESİ / TÜRKÇE TÜRKÇE 01 Kelimelerde ve Kelime Gruplarında Anlam - I 02 Kelimelerde ve Kelime Gruplarında Anlam - II 03 Kelimelerde ve Kelime Gruplarında Anlam - III 04 Cümlenin Anlam Özellikleri - I 05 Cümlenin Anlam

Detaylı

S İ S 6 MAYIS sınıf Türkçe Sözcükte Anlam Aynı kavram alanına giren kelimeleri, anlam farklılıklarını dikkate alarak kullanır.

S İ S 6 MAYIS sınıf Türkçe Sözcükte Anlam Aynı kavram alanına giren kelimeleri, anlam farklılıklarını dikkate alarak kullanır. S İ S 6 MAYIS 2013 SINIF DERS ÜNİTE KAZANIM 8. sınıf Türkçe Sözcükte Anlam Aynı kavram alanına giren kelimeleri, anlam farklılıklarını dikkate alarak kullanır. 8. sınıf Türkçe Cümlede Anlam Cümlede eksik

Detaylı

SINAV TARİHİ TÜRKÇE (20 SORU) MATEMATİK (20 SORU) FEN BİLİMLERİ (20 SORU) 1. SINAV ÇARŞAMBA

SINAV TARİHİ TÜRKÇE (20 SORU) MATEMATİK (20 SORU) FEN BİLİMLERİ (20 SORU) 1. SINAV ÇARŞAMBA 8. SINAV TARİHİ TÜRKÇE (20 SORU) MATEMATİK (20 SORU) FEN BİLİMLERİ (20 SORU) 19.10.2016 Fiilimsiler (özne - yüklem) Çarpanlar ve Katlar (8.1.1.1. 8.1.1.3. Kazanımlar) Üslü İfadeler (8.1.2.1 8.1.2.4. Kazanımlar)

Detaylı

Deneme Analizi (Sözel Bölüm)

Deneme Analizi (Sözel Bölüm) Deneme Analizi (Sözel Bölüm) Deneme -1 1 Paragrafta Anlam B 2 Paragrafta Anlam C Yazım Kuralları A 4 Cümlenin Ögeleri D 5 Paragrafta Anlam D 6 Paragrafta Anlam A Sözcükte Anlam D 8 Paragrafta Anlam A 9

Detaylı

8. SINIF KONU TARAMA TESTLERİ LİSTESİ / TÜRKÇE

8. SINIF KONU TARAMA TESTLERİ LİSTESİ / TÜRKÇE TÜRKÇE Ünite Ünite 01 Kelime Gruplarında Anlam - I 29 Cümlenin Öğeleri - I (Cümlenin Temel Ögeleri) 02 Kelime Gruplarında Anlam - II 03 Kelime Gruplarında Anlam - III 04 Kelime Gruplarında Anlam - IV 05

Detaylı

2. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. KDS KONU BAŞLIKLARI

2. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. KDS KONU BAŞLIKLARI DİKKAT! 22 ARALIK 2018 TARİHİNE KADAR SINAV KONU BAŞLIKLARI İLE İLGİLİ DÜZELTME VE ÖNERİLERİNİZİ GÖNDEREBİLİRSİNİZ. 2. SINIF 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. KDS KONU BAŞLIKLARI TÜRKÇE MATEMATİK HAYAT

Detaylı

8. SINIF ÜNİTE DEĞERLENDİRME SINAVLARI LİSTESİ / TÜRKÇE

8. SINIF ÜNİTE DEĞERLENDİRME SINAVLARI LİSTESİ / TÜRKÇE SINAVLARI LİSTESİ / TÜRKÇE Gerçek, Mecaz, Yan, Terim Anlam Eş Anlam, Zıt ve Olumsuz Anlam Eş Seslilik, Ortak Kök Kelime Grupları ve Deyim Anlamı İkilemeler ve Yansıma Kelimeler Ad Aktarması, Dolaylama

Detaylı

8.SINIF TÜRKÇE (20 SORU) KONULAR Şiirin ana duygusunu belirler. Metne ilişkin soruları cevaplar. Virgülün cümledeki görevlerini kavrar.

8.SINIF TÜRKÇE (20 SORU) KONULAR Şiirin ana duygusunu belirler. Metne ilişkin soruları cevaplar. Virgülün cümledeki görevlerini kavrar. 8.SINIF TÜRKÇE (20 SORU) KONULAR Şiirin ana duygusunu belirler. Metne ilişkin soruları cevaplar. Virgülün cümledeki görevlerini kavrar. Mısra sonlarındaki ses benzerliklerini fark eder. Fiilimsiyle fiil

Detaylı

2. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. KDS KONU BAŞLIKLARI

2. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. KDS KONU BAŞLIKLARI DİKKAT! 17 ŞUBAT 2019 TARİHİNE KADAR SINAV KONU BAŞLIKLARI İLE İLGİLİ DÜZELTME VE ÖNERİLERİNİZİ GÖNDEREBİLİRSİNİZ. 2. SINIF 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. KDS KONU BAŞLIKLARI TÜRKÇE MATEMATİK HAYAT BİLGİSİ

Detaylı

LGS de hangi dersler önemli?

LGS de hangi dersler önemli? LGS de hangi dersler önemli? TEOG yerine gelen LGS sınav sisteminde 60 olan soru sayısı 90 a çıkarıldı ve 135 dakika içerisinde cevaplanacak bu sorular için sadece 8. sınıf müfredatından soru sorulmasına

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM 6. SINIFLAR FEN BİLİMLERİ DERSİ İL GENELİ I. ORTAK YAZILI SINAVI BELİRTKE TABLOSU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM 6. SINIFLAR FEN BİLİMLERİ DERSİ İL GENELİ I. ORTAK YAZILI SINAVI BELİRTKE TABLOSU 6. SINIFLAR FEN BİLİMLERİ DERSİ İL GENELİ I. ORTAK YAZILI SINAVI Güneş Sistemi F.6... Güneş sistemindeki gezegenleri birbirleri ile karşılaştırır. F.6... Güneş sistemindeki gezegenleri, Güneş e yakınlıklarına

Detaylı

Çarpanlar ve Katlar

Çarpanlar ve Katlar 8.1.1. Çarpanlar ve Katlar 8.1.2. Üslü İfadeler 8.1.3. Kareköklü İfadeler 8.2.1. Cebirsel İfadeler ve Özdeşlikler 8.1.1.1 Verilen pozitif tam sayıların çarpanlarını bulur; pozitif tam sayıları üslü ifade

Detaylı

TEOG ÖĞRENCİ KONU ÇALIŞMA ve SORU ÇÖZME TAKİP KİTAPÇIĞI

TEOG ÖĞRENCİ KONU ÇALIŞMA ve SORU ÇÖZME TAKİP KİTAPÇIĞI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ALİ ÜLKER ORTAOKULU REHBERLİK ve PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ ADI SOYADI 8.SINIFLAR TEOG ÖĞRENCİ KONU ÇALIŞMA ve SORU ÇÖZME TAKİP KİTAPÇIĞI İÇİNDEKİLER: *HANGİ DERSE

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 8. SINIF TÜRKÇE DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ DERS SAATİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 8. SINIF TÜRKÇE DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ DERS SAATİ AY HAFTA 016-017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 8. SINIF TÜRKÇE DERSİ DESTEKLEME VE DERS SAATİ KONU ADI 1 FİİLİMSİLER SÖZCÜKTE ANLAM KAZANIMLAR Fiilimsiyle, fiil ve isim soylu kelimeler arasındaki farkları kavrar.

Detaylı

2. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. KDS KONU BAŞLIKLARI

2. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. KDS KONU BAŞLIKLARI DİKKAT..! 28.10.2016 TARİHİNE KADAR KONU BAŞLIKLARI İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ TARAFIMIZA BİLDİRİNİZ. 2. SINIF 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. KDS KONU BAŞLIKLARI TÜRKÇE MATEMATİK HAYAT BİLGİSİ Zıt Anlamlı

Detaylı

HOCAİLYAS ORTAOKULU. ÜNİTE 1: Bir Kahraman Doğuyor T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK-8

HOCAİLYAS ORTAOKULU. ÜNİTE 1: Bir Kahraman Doğuyor T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK-8 1/11 ÜNİTE 1: Bir Kahraman Doğuyor 1. Batıya Erken Açılan Kent Selanik 1.Atatürk ün çocukluk dönemini ve bu dönemde içinde bulunduğu toplumun sosyal ve kültürel yapısını analiz eder. 2. Mustafa Kemal Okulda

Detaylı

8. Sınıf Hazır Bulunuşluk Sınavı

8. Sınıf Hazır Bulunuşluk Sınavı 8. Sınıf Hazır Bulunuşluk Sınavı Bölüm Adı Kapsadığı Üniteler Soru Sayısı Türkçe (7. Sınıf) Matematik (7. Sınıf) Okuduğu Metni Anlama ve Çözümleme:. Metnin bağlamından hareketle kelime ve kelime gruplarının

Detaylı

5. SINIF TÜRKİYE GENELİ KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI-5 TÜRKÇE MATEMATİK FEN BİLİMLERİ

5. SINIF TÜRKİYE GENELİ KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI-5 TÜRKÇE MATEMATİK FEN BİLİMLERİ 5. SINIF TÜRKİYE GENELİ KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI-5 TÜRKÇE MATEMATİK FEN BİLİMLERİ Okudukları ile ilgili çıkarımlarda bulunur. (Öznel-nesnel ifadeler) Birim kesirleri sayı doğrusunda gösterir ve sıralar.

Detaylı

8. SINIF DENEME SINAVLARI DAĞILIMI / TÜRKÇE

8. SINIF DENEME SINAVLARI DAĞILIMI / TÜRKÇE TÜRKÇE Öğrenme Alanı 3. OKUMA 4. YAZMA 5. DİL BİLGİSİ Alt Öğrenme Alanı 2. Okuduğu Metni Anlama ve Çözümleme 3. Okuduğu Metni Değerlendirme 4. Söz Varlığını Zenginleştirme 1. Yazma Kurallarını Uygulama

Detaylı

OYD Okul Yayın Danışmanlık A.Ş.

OYD Okul Yayın Danışmanlık A.Ş. 5. sınıf 1 Türkçe Anlama Okuduklarının konusunu ve ana fikrini/ana duygusunu belirler. 5. sınıf 2 Türkçe Anlama Okuduklarında yardımcı fikirleri belirler ve yardımcı fikirlerin ana fikri nasıl desteklediğini

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 7. SINIF TÜRKÇE DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 7. SINIF TÜRKÇE DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ KASIM EKİM 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 7. SINIF TÜRKÇE DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ Ay Hafta Ders Saati Konu Adı Kazanımlar Test No Test Adı FİİLLER (Anlam-Kip-Kişi- Anlam

Detaylı

8. Sınıf Online Değerlendirme Sınavı 1

8. Sınıf Online Değerlendirme Sınavı 1 8. Sınıf Online Değerlendirme Sınavı Bölüm Adı Kapsadığı Üniteler Soru Sayısı Türkçe Matematik Fen ve Teknoloji Gerçek, Mecaz, Terim ve Yan Anlam:. Aynı kavram alanına giren kelimeleri, anlam farklılıklarını

Detaylı

Türkçe Okuma öncesi, okuma sırası ve sonrasında metinlerle ilgili soruları cevaplandırır. 2 9

Türkçe Okuma öncesi, okuma sırası ve sonrasında metinlerle ilgili soruları cevaplandırır. 2 9 4. SINIF PERFORMANS DEĞERLENDİRME KİTAPÇIĞI (P-3) / 2017-2018 Ders Kazanım A B Türkçe Okuma öncesi, okuma sırası ve sonrasında metinlerle ilgili soruları cevaplandırır. 1 8 Türkçe Okuma öncesi, okuma sırası

Detaylı

8. SINIF 4. TEOG SINAVI (MART AYI) TÜRKÇE DERSİ KAZANIM TABLOSU

8. SINIF 4. TEOG SINAVI (MART AYI) TÜRKÇE DERSİ KAZANIM TABLOSU . TÜRKÇE İ TLOSU ÖĞRENME LNI TÜRKÇE OKUM Metinle ilgili görsel ögeleri yorumlar. 1 9 TÜRKÇE DİL İLGİSİ Cümledeki fi illerin çatı özelliklerini kavrar. 2 10 TÜRKÇE OKUM Okuduklarındaki öznel ve nesnel yargıları

Detaylı

8. SINIF 20. YY BAŞLARINDA OSMANLI DEVLETİ MUSTAFA KEMAL OKULDA GENÇLİK DÖNEMİNDE ATATÜRK Ü ETKİLEYEN ÖNEMLİ KİŞİLER VE OLAYLAR.

8. SINIF 20. YY BAŞLARINDA OSMANLI DEVLETİ MUSTAFA KEMAL OKULDA GENÇLİK DÖNEMİNDE ATATÜRK Ü ETKİLEYEN ÖNEMLİ KİŞİLER VE OLAYLAR. FEN BİLİMLERİ 5. SINIF 1.ÜNİTE: GÜNEŞ, DÜNYA VE AY 2.ÜNİTE: CANLILAR DÜNYASI 3.ÜNİTE: KUVVETİN ÖLÇÜLMESİ VE SÜRTÜNME 4.ÜNİTE: MADDE VE DEĞİŞİM ÜNİTESİNİN MADDENİN AYIRT EDİCİ ÖZELLİKLERİNE KADAR SORUMLUDURLAR.

Detaylı

Zaman ve kip çekimlerindeki bileşik yapıların işlevlerini ve kullanım özelliklerini kavrar.

Zaman ve kip çekimlerindeki bileşik yapıların işlevlerini ve kullanım özelliklerini kavrar. 7. SINIF PERFORMANS DEĞERLENDİRME KİTAPÇIĞI (P-3) / 2017-2018 Ders Kazanım A B Türkçe Zarfları işlevlerine uygun kullanır. 1 11 Türkçe Metnin başlığını belirler. 2 12 Türkçe Metnin konusunu belirler. 3

Detaylı

1. ÜNİTE: HAKLARIMI ÖĞRENİYORUM

1. ÜNİTE: HAKLARIMI ÖĞRENİYORUM SOSYAL BİLGİLER PROGRAMI 5. SINIF 1. ÜNİTE: HAKLARIMI ÖĞRENİYORUM Bu ünitede öğrencilerimiz içinde bulunduğu çeşitli grup ve kurumlarla ilişkisini anlamaya çalışır. Katıldığı gruplarda aldığı roller ile

Detaylı

KİPAŞ GİRİŞ SINAVI (KGS)

KİPAŞ GİRİŞ SINAVI (KGS) 4. SINIF DEYİMLER VE ATASÖZLERİ, BASİT, TÜREMİŞ, BİRLEŞİK KELİMELER, KONU BAŞLIĞI BELİRLEME, ANA FİKİR (METİNDE ANA FİKİR), ŞİİRDE ANA DUYGU, KARŞILAŞTIRMA BELİRTEN İFADELER AÇI VE AÇI ÖLÇÜSÜ, ÜÇGEN, KARE,

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM 8. SINIF TÜRKÇE DERSİ KONULARININ ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE DAĞILIM ÇİZELGESİ

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM 8. SINIF TÜRKÇE DERSİ KONULARININ ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE DAĞILIM ÇİZELGESİ 2013-201 EĞİTİM ÖĞRETİM 8. SINIF TÜRKÇE DERSİ KONULARININ ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE DAĞILIM ÇİZELGESİ SÜRE KONULAR 3 Fiilimsi EYLÜL Fiilimsi 1 Fiilimsi 2 Fiilimsi 3 KURBAN BAYRAMI EKİM Fiilimsi Fiilimsi 1

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ KONU VE KAZANIMLARININ ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE DAĞILIM ÇİZELGESİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ KONU VE KAZANIMLARININ ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE DAĞILIM ÇİZELGESİ Öğrenme Alanı: İNANÇ. ÜNİTE: KAZA VE KADER Öğrencilerle Tanışma, Dersin Amacı ve İşleniş Şekli. Öğretmeni tanır ve dersin amacı, derste işlenecek konular ve ders işleme teknikleri hakkında bilgi sahibi

Detaylı

OKUL NET LİSTESİ (Puan sıralı)

OKUL NET LİSTESİ (Puan sıralı) OKUL NET LİSTESİ ( sıralı) KATILIMLAR İL İLÇE OKUL SINAV ADI OKUL İLÇE İL GENEL YENİŞEHİR/ İLK EİM ETÜT 1 3 Sıra Ö.No İsim Snf ler D Y N D Y N D Y N D Y N D Y N D Y N D Y N Sn Okul çe Genel Genel Ortalama,,,,,,33,

Detaylı

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ KONU VE KAZANIMLARININ ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE DAĞILIM ÇİZELGESİ

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ KONU VE KAZANIMLARININ ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE DAĞILIM ÇİZELGESİ KONU VE ININ ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE DAĞILIM ÇİZELGESİ Öğrenme Alanı: İNANÇ 1. ÜNİTE: KAZA VE KADER EYLÜL Öğrencilerle Tanışma, Dersin Amacı ve İşleniş Şekli. Öğretmeni tanır ve dersin amacı, derste işlenecek

Detaylı

6. SINIF PERFORMANS DEĞERLENDİRME KİTAPÇIĞI (P-3) / Ders Kazanım A B Türkçe Sözcükte Anlam 1 11 Türkçe Sözcükte Anlam 2 12 Türkçe Sözcükte

6. SINIF PERFORMANS DEĞERLENDİRME KİTAPÇIĞI (P-3) / Ders Kazanım A B Türkçe Sözcükte Anlam 1 11 Türkçe Sözcükte Anlam 2 12 Türkçe Sözcükte 6. SINIF PERFORMANS DEĞERLENDİRME KİTAPÇIĞI (P-3) / 2017-2018 Ders Kazanım A B Türkçe Sözcükte Anlam 1 11 Türkçe Sözcükte Anlam 2 12 Türkçe Sözcükte Anlam 3 13 Türkçe Sözcükte Anlam 4 14 Türkçe Sözcükte

Detaylı

8. SINIF TATİL PROGRAMI

8. SINIF TATİL PROGRAMI 25 Ocak 2016 - Pazartesi OKUMA KÜLTÜRÜ / Okuma Kitaplarım / Metnin Bağlamına Göre Kelimeler DOĞA VE EVREN / Sevgili Bahar Ağacı / Deyim OKUMA KÜLTÜRÜ / Kitap Hastanesi / Nokta SAYILAR / Üslü Sayılar /

Detaylı

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ KONU VE KAZANIMLARININ ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE DAĞILIM ÇİZELGESİ

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ KONU VE KAZANIMLARININ ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE DAĞILIM ÇİZELGESİ KONU VE ININ ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE DAĞILIM ÇİZELGESİ Öğrenme Alanı: İNANÇ 1. ÜNİTE: KAZA VE KADER EYLÜL Öğrencilerle Tanışma, Dersin Amacı ve İşleniş Şekli. İlk Ders Genelgesi 1. Allah Her Şeyi Bir Ölçüye

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 6. SINIF TÜRKÇE DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 6. SINIF TÜRKÇE DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ KASIM EKİM 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 6. SINIF TÜRKÇE DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ Ay Hafta Ders Saati Konu Adı Kazanımlar Test No Test Adı BİÇİM BİLGİSİ (Kök, Ek ve

Detaylı

ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 06 07 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ AY EKİM KASIM HAFTA ARALIK DERS KONU ADI SAATİ Allah Her Şeyi Bir Ölçüye Göre Yaratmıştır Kader ve Evrendeki Yasalar İnsan İradesi ve Kader

Detaylı

SÖZEL BÖLÜM KONU DAĞILIMI

SÖZEL BÖLÜM KONU DAĞILIMI TÜRKÇE Şiirin ana duygusunu belirler. Metne ilişkin soruları cevaplar. Virgülün cümledeki görevlerini kavrar. Mısra sonlarındaki ses benzerliklerini Fiilimsiyle fiil ve isim soylu kelimeler arasındaki

Detaylı

OYD Okul Yayın Danışmanlık A.Ş.

OYD Okul Yayın Danışmanlık A.Ş. 2. sınıf 1 1. tema 4 Okuduğunu Anlama Okuduklarında karşılaştırmalar yapar. 2. sınıf 2 1. tema 4 Okuduğunu Anlama Okuduklarında sebep sonuç ilişkileri kurar. 2. sınıf 3 2. tema 1 Okuduğunu Anlama Okuduklarında

Detaylı

8.SINIF TÜRKÇE TEMALAR

8.SINIF TÜRKÇE TEMALAR 8.SINIF TÜRKÇE TEMALAR Konu 1 2 3 4 5 6 Cümle Oluşturma / Cümle Tamamlama Türkçenin kurallarına uygun cümleler kurar. T.8.0202 X X X Cümle Yorumu Okuduklarını içerik yönünden değerlendirir. T.8.0203 X

Detaylı

11. SINIF T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ KURS KAZANIMLARI VE TESTLERİ

11. SINIF T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ KURS KAZANIMLARI VE TESTLERİ KASIM EKİM. SINIF T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ KURS KAZANIMLARI VE TESTLERİ AY HAFTA DERS SAATİ KONU ADI KAZANIMLAR A. İN HAYATI. Mustafa Kemal in çocukluk dönemini ve içinde bulunduğu toplumun

Detaylı

8. SINIF TÜRKÇE KAZANIM

8. SINIF TÜRKÇE KAZANIM 8. SINIF TÜRKÇE KAZANIM Konu 1 2 3 4 5 6 Düşünceyi Geliştirme Yolları Cümle Oluşturma / Cümle Tamamlama Cümle Yorumu Deyim - Atasözü Düşünce Yazıları Fiilimsiler Gerçek, Mecaz, Yan, Terim Anlam Hikâyenin

Detaylı

ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AY EKİM HAFTA 016-017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 8. SINIF FEN BİLİMLERİ DERSİ DERS SAATİ 1 KONU ADI DNA ve Genetik Kod Mitoz 3- Mayoz KAZANIMLAR 8.1.1.1. Nükleotid, gen, DNA ve kromozom kavramlarını açıklar

Detaylı

SİS 1 (KASIM 2015) SINIF A DERS ÜNİTE KAZANIM

SİS 1 (KASIM 2015) SINIF A DERS ÜNİTE KAZANIM 2. sınıf 1 Türkçe Okuduğunu Anlama Okuma öncesi, okuma sırası ve sonrasında metinle ilgili soruları cevaplandırır. 2. sınıf 2 Türkçe Okuduğunu Anlama Okuduklarında ne, nerede, ne zaman, nasıl, niçin ve

Detaylı

Necati YALÇIN Sosyal Bilgiler Öğretmeni ~ 1 ~

Necati YALÇIN Sosyal Bilgiler Öğretmeni ~ 1 ~ Sosyal Bilgiler Öğretmeni ~ 1 ~ www.necatiyalcin.com ÜNİTE BİR KAHRAMAN DOĞUYOR KONU Cepheden Cepheye Mustafa Kemal KAZANIM Örnek olaylardan yola çıkarak Atatürk ün çeşitli cephelerdeki başarılarıyla askerî

Detaylı

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER 5. SINIF SOSYAL BİLGİLER Ünite/Öğrenme Konu Kazanım Adı KOD HFT Tarih KD1 KD2 KD3 KD4 KD5 KD6 Sosyal Bilgiler Sosyal bilgiler dersinin, Türkiye Cumhuriyetinin etkin bir vatandaşı olarak kendi gelişimine

Detaylı

OYD Okul Yayın Danışmanlık A.Ş.

OYD Okul Yayın Danışmanlık A.Ş. 2. sınıf 1 Türkçe 2. Kendini Yazılı Olarak İfade Etme Yazısına uygun başlık belirler. 2. sınıf 2 Türkçe 2. Kendini Yazılı Olarak İfade Etme Kelimeleri yerinde ve anlamlarına uygun kullanır. 2. sınıf 3

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 11. SINIF T.C. İNKILAPTARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 11. SINIF T.C. İNKILAPTARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ KASIM EKİM 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 11. SINIF T.C. İNKILAPTARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ Ay Hafta Ders Saati Konu Adı Kazanımlar Test No Test Adı

Detaylı

COŞKU 7.Sınıf Din Kültürü Konu Başlıkları

COŞKU 7.Sınıf Din Kültürü Konu Başlıkları COŞKU 7.Sınıf Din Kültürü Allah Her Şeyi Bir Ölçüye Göre Yaratmıştır ÜNİTE 1 Kader ve Evrendeki Yasalar İnsan İradesi ve Kader Allah a Güvenmek (Tevekkül) Ayete l Kürsi ve Anlamı İnsanın Paylaşma ve Yardımlaşma

Detaylı

NET ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME MERKEZİ 04.03.2010 TARİHLİ KAZANIM DEĞERLENDİRME ÇALIŞMASI - 04 (KDÇ - 04) KONU DAĞILIMLARI SINIF DERS KONU SORU SAYISI

NET ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME MERKEZİ 04.03.2010 TARİHLİ KAZANIM DEĞERLENDİRME ÇALIŞMASI - 04 (KDÇ - 04) KONU DAĞILIMLARI SINIF DERS KONU SORU SAYISI SINIF DERS KONU SORU SAYISI. SINIFLAR 0.0.00 TARİHLİ KAZANIM DEĞERLENDİRME ÇALIŞMASI - 0 (KDÇ - 0) (MEB YAYINEVİ) (DİĞER YAYINEVLERİ) HAYAT BİLGİSİ Yazım Kuralları Noktalama İşaretleri Kelimede Anlam Cümle

Detaylı

2. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. KDS KONU BAŞLIKLARI

2. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. KDS KONU BAŞLIKLARI ANALİZ YAYINLARI 2017-2018 KURUMSAL DENEME SINAVI SORU SAYILARI ve SÜRELERİ SINIF TÜRKÇE MATEMATİK HAYAT BİL. SOSYAL BİL. FEN BİL. DİN KÜL İNGİLİZCE TOPLAM SORU SÜRE 2.SINIF KURUMSAL DENEME 15 15 10 -

Detaylı

ÖZEL ESENYURT TOPKAPI ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF KASIM AYI BÜLTENLERİ

ÖZEL ESENYURT TOPKAPI ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF KASIM AYI BÜLTENLERİ ÖZEL ESENYURT TOPKAPI ORTAOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF KASIM AYI BÜLTENLERİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK Öğrenci ve velilerimizle gelişimsel ve önleyici rehberlik çalışmaları çerçevesinde

Detaylı

8 KAZANIM DEĞERLENDİRME 6 SONUÇ KARNESİ. Başarı Öğrencinin Yanlış Çözdüğü Soruların Detaylı Kazanım Analizi

8 KAZANIM DEĞERLENDİRME 6 SONUÇ KARNESİ. Başarı Öğrencinin Yanlış Çözdüğü Soruların Detaylı Kazanım Analizi KÜBRA YALDIZ 8 SINIFI 2 19 1 18.67 93.33 93.33 83.51 6.97 54.8 1 9 1 8.67 86.67 86.67 81.8 58.1 55.64 1 9 1 8.67 86.67 86.67 97.18 82.1 79.87 1 9 1 8.67 86.67 86.67 91.74.58 56.26 2 13 3 4 12 6. 6. 57.54

Detaylı

Tülay Uğurludural- Bahçeşehir Okulları Türkçe Bölüm Başkanı. Türkçe sorularını içerik bakımından incelediğimizde 20 sorunun kazanım dağılımı şöyledir:

Tülay Uğurludural- Bahçeşehir Okulları Türkçe Bölüm Başkanı. Türkçe sorularını içerik bakımından incelediğimizde 20 sorunun kazanım dağılımı şöyledir: Bahçeşehir Okulları Bölüm Başkanları, TEOG -1; Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen ve Teknoloji, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce sınavlarını yorumladı; Tülay Uğurludural- Bahçeşehir

Detaylı

2. SINIF 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. KDS KONU BAŞLIKLARI

2. SINIF 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. KDS KONU BAŞLIKLARI DİKKAT..! 25.12.2015 TARİHİNE KADAR KONU BAŞLIKLARI İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ TARAFIMIZA BİLDİRİNİZ. 2. SINIF 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. KDS KONU BAŞLIKLARI TÜRKÇE MATEMATİK HAYAT BİLGİSİ Sebep-Sonuç

Detaylı

DÖNEM TEOG MERKEZİ SİSTEM ORTAK SINAV MATEMATİK DERSİ KONULARI 1. ÜNİTE

DÖNEM TEOG MERKEZİ SİSTEM ORTAK SINAV MATEMATİK DERSİ KONULARI 1. ÜNİTE MATEMATİK DERSİ KONULARI 1. ÜNİTE 1. BÖLÜM: ÜSLÜ SAYILAR Bir Tam Sayının Negatif Kuvvetleri Rasyonel Sayıların Kendisi ile Tekrarlı Çarpımı Ondalık Kesirlerin Kendisi ile Tekrarlı Çarpımı Üslü Sayılarda

Detaylı

2. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. KDS KONU BAŞLIKLARI

2. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. KDS KONU BAŞLIKLARI DİKKAT..! 28.12.2016 TARİHİNE KADAR KONU BAŞLIKLARI İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ TARAFIMIZA BİLDİRİNİZ. 2. SINIF 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. KDS KONU BAŞLIKLARI TÜRKÇE MATEMATİK HAYAT BİLGİSİ İNGİLİZCE

Detaylı

SINAVA HAZIRLIK BECERİLERİ GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI Veli Bileşeni

SINAVA HAZIRLIK BECERİLERİ GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI Veli Bileşeni SINAVA HAZIRLIK BECERİLERİ GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI Veli Bileşeni-2013-2014 Nihat İNAN Uzm.Psikolojik Danışman afyonram.meb.k12.tr TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Eğitimin Dinamik Bir Süreçtir.

Detaylı

18 OCAK 2014 YÖNLENDİRME SINAVI 1 KONU DAĞILIMI 8. SINIF (2. BÖLÜM)

18 OCAK 2014 YÖNLENDİRME SINAVI 1 KONU DAĞILIMI 8. SINIF (2. BÖLÜM) 8. SINIF (1. BÖLÜM) (Sınav Süresi : 90 dk) DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ (20 SORU) Eylemsiler Cümlenin Ögeleri Eylemde Çatı Tür ve Şekil Bilgisi Fraktal Yansıyan ve Dönen Şekiller Histogram Üslü Sayılar

Detaylı