OVİT TÜNELİ'NDE IŞIK GÖRÜNDÜ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OVİT TÜNELİ'NDE IŞIK GÖRÜNDÜ"

Transkript

1 3 Aralık 2016 Dünya Engelliler Günü Engel Olmayalım Destek Olalım 10 Aralık 2016 Dünya Kalite Günü KENDİ MALINI KULLAN KENDİ KALİTENİ ARTIR Aralık 2016 Tutum, Yatırım ve Türk Malları (Yerli Malı) Haftası Vakfet, Yaşat, Yaşa 3-9 Aralık 2016 Vakıf Haftası Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Aralık 2016 Yıl:3 Sayı:33 e-gazete OVİT TÜNELİ'NDE IŞIK GÖRÜNDÜ Başbakan Binali Yıldırım'ın himayelerinde gerçekleştirilen "Ovit Tüneli İlk Işıkla Buluşma Töreni" ile Ovit tünelinde delme işlemi tamamlandı. Başbakan Yıldırım, "2017 yıl sonuna kadar tünel hizmete girecek" dedi. Odamız, İŞKUR İşbirliğinde 6. Kariyer Günleri Programı Sayfa 12 Odamızdan, Kızılay İşbirliğinde Kan Bağışı Kampanyası Sayfa 16 Kasım Ayı Meclis Toplantımız Sayfa Vali Bektaş'ın Katılımı ile Gerçekleşti 18

2 2 Aralık 2016 RİZE TİCARET OVİT TÜNELİ'NDE Başbakan Binali Yıldırım, Rize Mardin Sevgi Yolu Projesi nin en önemli etabı olan Ovit Tüneli nin delme işleminin tamamlandığı Ovit Tüneli Işık Göründü Töreni ne teşrif etti. Başbakan Binali Yıldırım, Ovit Dağı nda düzenlenen Ovit Tüneli Işık Göründü Töreni nde yaptığı konuşmada; Ovit Dağı nda muhteşem bir gün yaşadıklarını, bugün Rize nin ve Rizelinin 136 yıllık hayalin gerçeğe dönüştüğü ana şahitlik ettiklerini söyledi. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Gafur Karali nin hazır bulunduğu Ovit Tüneli Işık Göründü Törenine, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağtay Kılıç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan, İstanbul Milletvekili Hayatı Yazıcı, Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak katıldı.

3 RİZE TİCARET Aralık IŞIK GÖRÜNDÜ Başbakan Binali Yıldırım Ovit Tüneli'nin 2017 yıl sonuna kadar hizmete açılacağı müjdesini verdi. Rizelinin havalimanına da çok yakında kavuşacağını ifade eden Başbakan Binali Yıldırım, sırada İyidere İlçesinde yapılması planlanan Doğukaradeniz Endüstriyel Merkezi nin bulunduğunu ifade etti.

4 4 Aralık 2016 RİZE TİCARET Odamız Proje ve Ar-Ge Toplantıları Gerçekleştirildi Odamız Genişletilmiş Proje ve Ar-Ge Toplantısı, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu başkanlığında, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural, Odamız Üyeleri Feruze Aykut, Coşkun Yeğen, Burak Çakıroğlu, Yaşar Özdoğan, Hakan Mürteza Ağun, Şehir Plancısı Ümit Dursun, TÜMSİAD ı temsilen Celal Peçe, MÜSİAD ı temsilen Serkan Karavin ile komisyon sekreteri Fatma Nur İzmirli nin katılımları ile gerçekleştirildi. Ana Gündem maddesi, Rize ye yapılması planlanan Şehir Hastanesi saha araştırması olan toplantılarda katılımcılar görüş alışverişinde bulundu. En az 100 dönümlük bir arazi üzerine yapılması gerektiği değerlendirilen Şehir Hastanesi Projesinde, Rize ilinde uygun arazi tespiti için değerlendirilmelerde bulunulan toplantılarda, ulaşım kolaylığı olan ancak ana arterlerde olmayan araziler üzerinde durulduğu ifade edildi. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Aralık 2016 Yıl:3 Sayı:33 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Yayın Organı Adres: Atatürk Cad. No: 359 RİZE Tel: (Pbx) Faks: E-posta: Rize Ticaret ve Sanayi Odası Adına Sahibi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU Genel Yayın Sorumlusu ve Yazı İşleri Müdürü Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Hüseyin KUTLU Yayın Kurulu Başkanı Gafur KARALİ Yayın Kurulu Mısra KULAKSIZOĞLU Seher ÖKSÜZ Fatma Nur İZMİRLİ Ahmet Tahsin YILMAZ Yayın Koordinatörü Ahmet Tahsin YILMAZ Rize Ticaret Gazetesinde yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarın kendisine aittir. Gazete yayınlarımıza dijital ortamda ulaşmak için Kare Kodu cihazınıza okutabilirsiniz.

5 RİZE TİCARET Aralık Odamız, İşkur ve KOSGEB İşbirliğinde Çayeli nde Yeni Girişimci Kursu Düzenlendi Odamız, İŞKUR ve KOSGEB işbirliğinde düzenlemekte olduğumuz Yeni Girişimci Kursları Çayeli de devam ediyor. Odamız Genel Sekreteri Gafur Karali, Genel Sekreter Yrd. Hakkı Şeker, İŞKUR Rize Şube Müdürü Halime Bayraktar, İŞKUR Rize İl Müdür Yrd. Ali Can Doğan ve Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Osman Doğru ile bir ziyaret gerçekleştirildi. Kurs katılımcılarına başarılar dileyen Odamız Genel Sekreteri Gafur Karali kursiyerler arasından yeni başarılı girişimcilerin çıkacağını ve bölge ekonomisine katkı sağlayacaklarına inandığını ifade etti.

6 6 Aralık 2016 RİZE TİCARET Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneğinden Odamıza Ziyaret Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Dr. Nilüfer Emen ile Yönetim Kurulu Üyesi Psikolog Esra Alemdaroğlu, Farkındalık Haftası münasebetiyle Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu nu ziyaret etti. Başkanımız, Rize Ticaret ve Sanayi Odası olarak duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti ve bu konuda üzerine düşeni yapacaklarını ifade etti. Rize Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Odamızı Ziyaret Etti Rize Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Dilek Kansız ve Tuncay Maşalacı, Odamızı ziyaret etti. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmede ilimiz ile ilgili projeler hakkında görüş alışverişi yapıldı. Başkanımız Kent Konseyi'nin bu tür ziyaretlerle ilimiz için daha aktif çalışması gerektiğini vurguladı. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Aralık 2016 Yıl:3 Sayı:33 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Yayın Organı Adres: Atatürk Cad. No: 359 RİZE Tel: (Pbx) Faks: E-posta: Rize Ticaret ve Sanayi Odası Adına Sahibi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU Genel Yayın Sorumlusu ve Yazı İşleri Müdürü Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Hüseyin KUTLU Yayın Kurulu Başkanı Gafur KARALİ Yayın Kurulu Mısra KULAKSIZOĞLU Seher ÖKSÜZ Fatma Nur İZMİRLİ Ahmet Tahsin YILMAZ Yayın Koordinatörü Ahmet Tahsin YILMAZ Rize Ticaret Gazetesinde yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarın kendisine aittir. Gazete yayınlarımıza dijital ortamda ulaşmak için Kare Kodu cihazınıza okutabilirsiniz.

7 RİZE TİCARET Aralık 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu na Hayırlı Olsun Ziyareti 7 Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile Genel Sekreter Gafur Karali, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu nu ziyaret ettiler. Köseoğlu na ziyareti yeni görevlerinin hayırlı olması temennisi ile gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Karamehmetoğlu, kendilerine başarılar diledi. Köseoğlu 22 yıldır Rize de Devlet ve Özel sektördeki eğitimci ve Yöneticilik görevi ve deneyimlerinden sonra Rize Ticaret İl Müdürlüğü kadrosuna resmen atandı. Fuar 3-4 Şubat 2017

8 8 Aralık 2016 RİZE TİCARET Odamız Heyetinden Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy a Hayırlı Olsun Ziyareti Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Cevdet Akmehmet, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hüseyin Kutlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Cem Temizel, Murat Artan, Ramazan Aydoğan, Ramazan Meral ve Yaşar Özdoğan ile Odamız Genel Sekreteri Gafur Karali, Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı nın Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanmasının ardından Rize İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy a makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Karamehmetoğlu ilimizde uyum içerisinde başarılı hizmetlerde bulunacaklarını temenni ettiklerini belirtti.

9 RİZE TİCARET Aralık 2016 Odamızda, Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavlarına Devam Ediliyor 9 Odamız organizasyonu ile Rize de mesleki yeterlilik sınavları düzenlenmeye devam ediliyor. Ahşap Kalıpçılığı ve Betonarme demirciliği meslekleri için Odamız Eğitim Salonunda Teorik ve sözlü mülakat sınavları gerçekleştirildi yılı Kasım ayı içerisinde 2 adet sınav gerçekleştirildi. Böylelikle Odamız organizasyonunda Mesleki Yeterlilik Belgesi için 2016 yılı içerisinde toplamda 3 sınav garçekleştirilmiş oldu.

10 10 Aralık 2016 RİZE TİCARET Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Projesi Durum Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi Proje sahibi olduğumuz Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Projesi Değerlendirme Toplantısı, Odamızda gerçekleşti. Toplantıda Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, RTSO Genel Sekreteri Gafur Karali, RTB Genel Sekreteri İsmail Kocaman yer aldı. Toplantıda Musadağı mevkiinde yapımına devam edilmekte olan Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi projesinin son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

11 RİZE TİCARET Aralık 2016 Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Projesi Teknik Destek Durum Değerlendirme Toplantıları Yapıldı 11 Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Projesi Teknik Destek Durum Değerlendirme Toplantısı, Proje sahibi Odamız Genel Sekreteri Gafur Karali ve Proje Memuru Fatma Nur İzmirli ile tedarikçi firma yetkilileri arasında Odamızda gerçekleşti. Toplantıda teknik destek durum değerlendirmesi yapılarak izlenecek yol haritasının belirlenmesi üzerinde çalışıldı.

12 12 Aralık 2016 RİZE TİCARET Odamız ile Rize İŞKUR İşbirliğinde 6. Kariyer Günleri Düzenlendi Odamızda, İş-Kur Rize İl Müdürlüğü tarafından 6. Kariyer Günleri düzenlendi. Törende Vali Erdoğan Bektaş, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Fahrettin Kaya, Rize Sanayi ve Ticaret Odası Başkanımız Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Çalışma ve İş Kurumu Rize İl Müdürü Hasan Kiraz, Çalışma ve İş Kurumu Trabzon İl Müdürü Adnan Zengin, Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu, SGK Rize İl Müdürü Mustafa Bakırcı, Aile ve Sosyal Politikalar Rize İl Müdürü İdris Altuntaş, KOS- GEB Rize İl Müdürü Mustafa Kurt, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Rize Ticaret Borsası Meclis Başkanı Resul Okumuş, Rize Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, MÜSİAD Rize Şubesi Başkanı Mahmut Dabak ve TÜMSİAD

13 RİZE TİCARET Aralık Rize Şubesi Başkanı Abdulbaki Fil ile değerli katılımcılar ve kursiyerler yer aldı. Rize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Kiraz, programın açılışında yaptığı konuşmada İş-Kur Rize İl Müdürlüğü tarafından, iş ve meslek danışmanlığı hizmetleri kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Rize nin işsizlik oranının Türkiye ortalamasının altında olduğuna vurgu yapan Rize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Kiraz, Rize nin işsizlik oranının %6,7 olduğunu kaydederek, kayıtlı işçi sayısının 17 bin 64, işgücüne kayıtlı kişi sayısının ise 29 bin 371 olduğunu ifade etti. İstatistiklerde kayıtlı işsizler arasında kadın işsizlerin 10 bin 972 olduğuna dikkat çeken Kiraz, Bu istatistikler doğrultusunda ilimizde yapılan sosyal projelerin yönetilebilir ve ihtiyacı karşılayacak şekilde değerlendirmelerinin yapılmasının faydalı ve gerekli olduğunu düşünüyoruz. Rizemizi ilgilendiren ve gelecekte çok daha iyi istihdam ortamı oluşturacak güzel projeler adım adım uygulamaya girmektedir. Bunları artık bütün Rize biliyor ve takip ediyor. Bu projelerin Rizemize kazandırılmaısnda en büyük himayeleri olan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve diğer büyüklerimize şükranlarımızı borç biliyoruz. Yeter mi? Yetmez. Dahasını da Rizeli ve Rize hak ediyor. Bu yatırımlar uygulamaya girdikçe, kurum olarak görevimizin gereğini vatandaş için daha iyi gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz. dedi. İş-Kur Rize İl Müdürü Kiraz ın ardından sırasıyla genç girişimci Asena Durmuş, toplum yararına çalışma programı katılımcısı Merve Alaca ve İşbaşı Eğitimi Programı katılımcısı Sunay Kurtoğlu birer konuşma gerçekleştirdiler. Konuşmalarında Çalışma ve İş Kurumuna teşekkür ettiler. Başkanımız Şaban Aziz Karamehmetoğlu konuşmasında katılımcılar ile bazı bilgiler paylaştı. Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından tarih ve sayılı Resmi Gazetede tehlikeli ve çok tehlikeli 40 me sleğe Mesleki Yeterlilik Belge zorunluluğu getirdiğini ifade eden Karamehmetoğlu, bir yıl geçiş suresi bulunan 40 meslekteki Mesleki Yeterlilik Belge zorunluluğunun 25 Mayıs 2016 tarihinde başlayacağını ancak başvuruların yetersiz kalması nedeniyle bu sürenin tarihine kadar uzatıldığını belirtti. Karamehmetoğlu, zorunluluk getirilen bu 40 mesleğe 24 Mart 2016 tarihli ve sayılı Resmî Gazete ile 8 mesleğin daha eklenerek Mesleki Yeterlilik Belge bulundurma zorunluluğu getirilen tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerin 48 e çıkarıldığını ifade etti. Karamehemtoğlu ayrıca Rize Ticaret ve Sanayi Odası olarak belirtilen bu 48 meslek alanında TOBB un kuruluşu olan MEYBEM A.Ş ile ortaklaşa Mesleki Yeterlilik belgelendirme sınavları yapılmakta olduğunu, Sınavlara katılmak isteyen kişilerin başvurularının Odamız tarafından alınmakta olduğu bilgisini verdi. Rize Ticaret ve Sanayi Odası nın 2015 yılında Rize Çalışma İş Kurumu İl Müdürlüğü ile bir çok KOSGEB Yeni Girişimci Eğitimi açtığını belirten Karamehmetoğlu, 2016 yılında da Rize Çalışma İş Kurumu İl Müdürlüğü ile birlikte KOSGEB Yeni Girişimci Eğitimi açmaya devam ettiklerini, 2016 yılında ilk etapta Merkez ve ilçelerde olmak üzere 175 kişilik kurs açıldığını ve tamamladığını belirtti. İkinci etapta Merkez ve ilçeler olmak üzere toplam 150 kişilik KOS- GEB Yeni Girişimci Eğitimi açıldığını ifade eden Başkanımız, ikinci etap kursların bir kısmının tamamlandığını, bir kısmının halen devam etmekte olduğunu belirtti. Rize Ticaret ve Sanayi Odası olarak KOSGEB Yeni Girişimci Eğitimini Başarıyla tamamlamış işini kurma aşamasına gelmiş olan girişimcilere iş planı yapma ve iş kurma konularında danışmanlık yardımı yapıldığını vurgulayan Karamehmetoğlu, iş planı yapma ve iş kurma konularında Rize Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2011 yılından bu güne kadar bir çok girişimciye danışmanlık hizmeti verilmiş olduğunu ifade etti. Odamız Meclis Toplantı Salonunda toplanmaya vesile olan ve Odamızın, Çalışma ve İş Kurumu Rize İl Müdürlüğü ile ortaklaşa açmış olduğu KOSGEB Yeni Girişimci Kurslarını başarı ile bitirmiş olan yeni girişimcilere sertifikalarının takdim edileceğini belirten Karamehmetoğlu, iş hayatına atılacak olan yeni girişimcilere başarılar diledi. 6. Kariyer Günleri Programında konuşan Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Fahrettin Kaya, Rize de girişimcileri ve işverenleri teşvik edici bu tür programların düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ülkemizde gerçekleştirilen sosyal projelerin amacına uygun şekilde uygulanması gerekliliğine vurgu yapan Kaya, özellikle toplum yararına çalışma programı gibi çalışmaların ancak amacına uygun şekilde uygulandığında topluma fayda vereceğini düşündüğünü ifade etti. Kaya, programa katılan iş adamlarını ve kursiyerleri tebrik etti.

14 14 Aralık 2016 RİZE TİCARET Rize Valisi Erdoğan Bektaş, programda yaptığı konuşmada; Toplum her geçen gün gelişiyor. Bütün iş kolları, artık kariyer ve iş bölümü gerektiriyor. Bu süreçte nitelikli eleman yetiştirmeye ihtiyacımız var. Son dönemlerde iş-kur il müdürlükleri ile ticaret ve sanayi odalarımızın bu yönde projeler üretmesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı mızın da bu çalışmaları destek vermesiyle olumlu sonuçlar almaya başladık. İşte bunlardan birini de bugün bu salonda gerçekleştiriyoruz dedi. Nitelikli iş gücünün önemine değinen Vali Bektaş, Rize de turizm denen bir olgu var. Bizler bu olgunun içini doldurmalıyız. Turist gittiği yerde rahat etmek ister. Kendisine sunulan hizmetten memnun kalmak ister. Biz bu hizmeti turiste sunmalıyız ki geri döndüğünde bizi tavsiye etsin ve bizi tanıtsın. Turizm için sadece tesisleşmek yetmez. Bu olgunun içini tam anlamıyla doldurmak için nitelikli eleman yetiştirmemiz lazım. Bu durum sadece turizm sektörü için geçerli değil. Sanayiden tarıma bütün iş kollarında buna ihtiyacımız var şeklinde konuştu ve genç girişimcilere başarılar diledi. Programda istihdama katkı sağlayan işverenlere teşekkür belgesi ve plaketlerini Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı Fahrettin Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Çalışma ve İş Kurumu Trabzon İl Müdürü Adnan Zengin, KOS- GEB Rize İl Müdürü Mustafa Kurt, Rize Ticaret Borsası Meclis Başkanı Resul Okumuş ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu takdim etti. Programda Yeni girişimci eğitimi ve müşteri temsilcisi eği-

15 RİZE TİCARET Aralık timi sertifikalarını Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı Fahrettin Kaya, MÜSİAD Rize Şubesi Başkanı Mahmut Dabak, Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu, Rize Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş, SGK Rize İl Müdürü Mustafa Bakırcı, Aile ve Sosyal Politikalar Rize İl Müdürü İdris Altuntaş takdim etti. Programın sonunda Rize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Kiraz tarafından programlarına katkıları ve işbirliklerinden ötürü dolayı Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şaban Aziz Karamehmetoğlu na teşekkür plaketi takdim edildi.

16 16 Aralık 2016 RİZE TİCARET Odamız ve Kızılay İşbirliğinde Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi Odamız ile Kızılay işbirliğinde düzenlenen Bir Hayat da Sen Ver Kan Bağışı Kampanyası ile Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Cem Temizel, Murat Artan, Ramazan Aydoğan, Ramazan Meral ve Yaşar Özdoğan, Odamız üyeleri ve Odamız Personeli ile halkımız kan bağışında bulundu. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu Kan bağışının sosyal bir sorumluluk olduğunu, Rize Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu sorumluluğa sahip çıkarak örnek olmayı arzuladıklarını belirtti.

17 RİZE TİCARET Aralık ŞUBAT 2017 FUARLARI TARİH FUARIN ADI ŞEHİR TARİH FUARIN ADI ŞEHİR 1-3 Şubat 2017 Alleather IDF İstanbul Deri Fuarı İstanbul Şubat 17 Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı Aydın 2-5 Şubat Çukurova Tarım Fuarı 2017 Adana Şubat 2017 Adana Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat, Yenileme ve Teknolojileri Fuarı IHS ADANA Isıtma, Soğutma, 2-5 Şubat 2017 Gaming İstanbul Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı İstanbul Şubat 2017 Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi, Tesisat ve Yalıtım Fuarı 2-5 Şubat 2017 MAYFU Manisa 3.Ayakkabı Moda Fuarı Manisa Şubat 2017 Adana İnşaat Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı Adana Kent Belediye İhtiyaçları Kent 2-5 Şubat 2017 EV'leniyoruz Evlilik Hazırlıkları Fuarı Adana Şubat 2017 Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı 2-5 Şubat Uluslararası İstanbul İplik Fuarı 2017 İstanbul Şubat 2017 SHOEXPO İzmir "41.Ayakkabı ve Çanta Fuarı" İzmir 2-5 Şubat 2017 KNITTING TECH Uluslararası Örgü, Çorap, Nakış, Dokuma, Baskı Makineleri ve Yan Sanayileri Fuarı İstanbul Şubat 2017 KASIM AYINDA ODAMIZA KAYDI YAPILAN ÜYELER LİSTESİ S.NO ÜNVANI S.NO ÜNVANI 1 CMC İLETİŞİM VE ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ RİZE ŞUBESİ 7 NEDİM IRKILATA MB İNŞAAT 2 DOKUMACI GRUP İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 8 PRATİK GÜVENLİK DANIŞMANLIK VE ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 3 ERDAL ŞENGÜL ADA İNŞAAT 9 RECEP BERBER BERKAN İNŞAAT 4 KAPTAN KOLÇAK 10 TURAN KÖMÜR TEMİZLİK GIDA TURİZM OTO KİRALAMA İLETİŞİM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 5 KAZANCIOĞLU HAFRİYAT İNŞAAT TAAHHÜT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 11 ÇINARLAR ORMAN ÜRÜNLERİ VE MADENCİLİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 6 KUZEYLİ GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KASIM AYINDA ODAMIZDAN KAYDI SİLİNEN ÜYELER LİSTESİ CERAMEX 29.Uluslararası Seramik, Banyo, Mutfak Dekorasyon Fuarı S.NO ÜNVANI S.NO ÜNVANI 1 AKA NUR TEKSTİL İNŞAAT ELEKTRİK TURİZM TEMİZLİK NAKLİYAT GIDA DOĞALGAZ SANAYİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 5 MUSTAFA TOPTAN 2 CEVAHİR ARAÇ ALIM SATIM KİRALAMA YAPI İZOLASYON DEKORASYON İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 6 RİZE EĞİTİMCİLER DERNEĞİ ÖĞRENCİ YURTLARI İKTİSADİ İŞLETMESİ 3 KENAN AYDIN 7 RİZE EĞİTİMCİLER DERNEĞİ İKTİSADİ İŞLETMESİ 4 MEHMET NAZIM METE 8 MEGİS İNŞAAT SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Adana Adana Adana Adana İstanbul 3-4 Şubat 2017 Satef, Seyahat Acentaları ve Tedarikçileri Fuarı Antalya Şubat 2017 Karadeniz 3.Kitap Fuarı-Samsun Samsun 3-4 Şubat 2017 Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı İstanbul Şubat 2017 ACE OF M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Fuarı İstanbul 7-10 Şubat 2017 IF Wedding Fashion İzmir "11.Uluslararası Gelinlik, Mersin Agrodays - 12.Mersin Tarım Gıda ve İzmir Şubat 2017 Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı" Hayvancılık Fuarı 8-12 Şubat 2017 PENTEX 6.Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı Gaziantep Şubat 2017 Aegean Hosttech 2.Otel Ekipmanları, Ağırlama, Konaklama Teknolojileri, ve Ev Dışı Tüketim Fuarı 9-12 Şubat 2017 WIN Metal Working'17 22.Sac İşleme, Metal AEGEANAGRI 13.Ege Tarım Sera ve Hayvancılık İstanbul Şubat 2017 Kesme ve Şekillendirme Teknolojileri Fuarı Fuarı 9-12 Şubat 2017 WIN Welding'17 İstanbul Kırtasiye - Ofis / Okul, Kırtasiye, Kağıt, İstanbul Şubat Birleştirme, Kaynak ve Kesme Teknolojileri Fuarı Ofis Malzemeleri, Oyuncak Fuarı 9-12 Şubat 2017 WIN Surface Treatment'17 Balıkesir Tarım Fuarı 2017 Balıkesir Tarım İstanbul Şubat Yüzey İşleme Teknolojileri Fuarı Hayvancılık ve Gıda Fuarı Mersin Aydın Denizli İstanbul Balıkesir 9-12 Şubat 2017 Lineexpo İstanbul İç Giyim Moda Fuarı İstanbul Şubat 2017 Motobike İstanbul İstanbul 9-12 Şubat 2017 Yapıda Ahşap ve Ahşap Ürünleri Fuarı İstanbul Şubat 2017 E-TECH Eğitim Teknolojileri Fuarı İstanbul 9-12 Şubat Benim Okulum Fuarı Antalya 24 Şubat - 3 Mart 2017 Uluslararası CNR Kitap Fuarı İstanbul 9-12 Şubat 2017 EV'leniyoruz Evlilik Hazırlıkları Fuarı Samsun 25 Şubat 2017 QS Dünya MBA ve Yüksek Lisans Fuarı İstanbul Şubat 17 Avrasya Boat Show Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları İstanbul Şubat 2017 Study Expo Yurtdışı Eiğim Fuarları İstanbul Şubat 2017 Anfaş Food Product 24.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı Antalya 28 Şubat 2017 Study Expo Yurtdışı Eiğim Fuarları Ankara Şubat 2017 IFAT EURASIA 2017 İstanbul 28 Şubat - 2 Mart 2017 DISCOP İSTANBUL İstanbul Şubat 2017 Dünya Turizm Forumu ve Fuarı 2017 İstanbul 28 Şubat - 2 Mart 2017 İTVF- İstanbul TV Forum ve Fuarı İstanbul Şubat 2017 Biz Evleniyoruz - Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı Antalya

18 18 Aralık 2016 RİZE TİCARET Odamız Kasım Ayı Meclis Toplantısı Vali Erdoğan Bektaş ın Katılımıyla Gerçekleştirildi Odamız Kasım Ayı Meclis Toplantısı Vali Erdoğan Bektaş ın Katılımıyla Gerçekleştirildi. Meclis Başkanımız Ömer Faruk Ofluoğlu nun başkanlık ettiği oturumda, Açılış ve yoklamanın ardından, Ekim Ayı Meclis Toplantısı karar tutanaklarının okunması, müzakeresi ve kabulü, Ekim Ayı Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması, Ekim Ayı Yönetim Kurulu faaliyetlerinin sunulması, müzakeresi ve kabulü, Ekim Ayı gelir gider hesaplarının, mizanın, bütçe izleme raporunun ibrası ve kabulü konulu gündem maddeleri görüşüldü. Dilek ve Temenniler bölümünde konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanımızı Şaban Aziz Karamehmetoğlu Vali Bektaş a Odamız Meclis Toplantısına katılımlarından dolayı teşekkür etti. Odamız hakkında kısa bilgiler içeren konuşmasında Rize Valisi Bektaş hakkında göreve başladığı 5 aylık sürede aktif çalışmalarından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Karamehmetoğlu, ilimizde gerçekleşmesi için çalıştıkları

19 RİZE TİCARET Aralık projelerde katkılarının olacağından şüphesi olmadığını ifade etti. Rize nin İyidere Köprü ile Çayeli arasına planlanması gerektiğini ifade eden Karamehmetoğlu Rize de konulmuş olan Turizm hedefi için bu altyapının kurulmuş olması gerektiğini vurguladı. Rize de 3 büyük otel yatırımı yapıldığını, bulunduğumuz aşamada bu yatırımın yeterli olduğunu belirten Karamehmetoğlu, turizm alanında farklı konularda yatırım yapılması gerektiğini ifade etti. İlimizdeki trafik karmaşası hakkında değerlendirmede bulunan Karamehmetoğlu, ilimizin ekonomik performansını en az %20 oranında düşürdüğünü belirtti. Bu konuda Vali Bektaş ile birlikte bir yol haritası çizmek istediklerini ifade eden Karamehmetoğlu, kendilerine ilimizde görevlendirilmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek birlikte iyi işler başaracaklarına inandıklarını belirtti. Rize Valisi Erdoğan Bektaş Meclis Üyelerimize hitaben gerçekleştirdikleri konuşmada, bugüne kadar görev aldığı bölgelerde her zaman iş dünyası ile etkin diyalog içinde olduğunu ifade etti. Sanayi ve ticaretin büyüdüğü ve geliştiği illerde yaşam standartlarının yüksek olduğunu ifade eden Bektaş, devlet kurumlarının ağırlıklı olduğu illerde ise ekonomik anlamda rutinin dışına çıkılamadığını belirtti. Bölgemizde yatırımcılara sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Vali Bektaş, aktif yatırımcıları teşvik edici sistemler geliştirilmesi gerektiğini vurguladı. Bunun sağlanması ile bir kalemde yüzlerce vatandaşın iş ihtiyacının çözümlenebileceğini ifade eden Vali Erdoğan Bektaş Rize de yapılması gerekenin var olan potansiyelin açığa çıkarılması olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Rize de bazı şeylerin aşılabildiğini ifade eden Vali Bektaş, Ovit Tüneli, Havalimanı ve Lojistik Merkez gibi büyük projelerin yoluna girdiğini belirtti. Rize de Sanayicilikten çok ticaret alanında gelişim sağlanmış olduğunu belirtti. Üretim olmadan bir bölgenin kalkınmasının mümkün olmadığını ifade eden Vali Bektaş, bunun yollarının aranması gerektiğini vurguladı. Proje üretimi konusu üzerinde duran Bektaş, Rize de bu anlamda yapılan çalışmaların çok az olduğunu, bunun geliştirilmesi gerektiğini ifade etti. Turizm konusuna değinen Vali Bektaş, Kaçkarlar ın büyük bir potansiyel olduğunu ifade etti. Bektaş, dereler, ormanlar, şelaleler, yaylalar ve buzul gölleri ile büyük bir potansiyeli olduğunu ifade ettiği Rize nin bu potansiyeli kullanmanın yollarını araması gerektiğini belirtti. Bu potansiyelin birinin kayak projesi olduğunu ifade eden Vali Bektaş, Çok basit bir çalışma ile Türkiye nin en büyük, en güzel ve en kapsamlı kayak projesi olacağını belirtti. Bu Proje ve termal imkanlarımızın geliştirilmesi ile turizmi ilimizde ve bölgemizde 12 aya yayılabileceğini ifade eden Bektaş, bunun üzerinde çalıştıklarını belirtti. Rize de geniş alanlar bulunmadığını bu nedenle maddi getirisi yüksek olan butik işler yapılabileceğini, bu konuda çalışılması gerektiğini ifade etti. Anzer Balı nın markalaştığını kilogramının 900 tl ye satıldığını belirten Bektaş, bölgemizde üretilen kivinin, çay gibi ilaçlama yapılmadan üretildiğini bunun büyük bir değer olduğunu, bunların kullanılması gerektiğini ifade etti. Organik üretimin artık bölgenin olmazsa olmazı haline geldiğini ifade eden Bektaş, Organik Çay a tam geçiş için sürecin bir an önce başlatılması gerektiğini, bunun sadece ürün kalitesi için değil halk sağlığı içinde büyük önem arz ettiğini ifade etti. Pazar ilçesinde Solucan gübresi üretimi yapıldığını belirten Bektaş, organik üretim için çeşitli yolların olduğunu bu yolların araştırılması gerektiğini ifade etti. Üretim yapılmadıkça ilimizdeki büyük projelerin değerini kaybedeceğini ifade eden Vali Erdoğan Bektaş, yerel üretimi küçük ölçekte dahi olsa canlandırmak gerektiğini ve bütün bunları profesyonel olarak yapmak gerektiğini vurguladı. Dünyada her geçen gün organik ürünlere ilginin artmakta olduğunu belirten Bektaş, bu ürünlerin belgeli olduğunu ve bu sayede değerini bulduğunu ifade etti. İlimizde bu potansiyelin bulunduğunu ifade eden Bektaş, kaliteli ürün üretip değerinde satmak gerektiğini belirtti. Gürcistan, Ermenistan, İran, Azerbaycan vb. yakın ülkelerde yatırım anlamında açılım gerçekleştirmemiz gerektiğini ifade eden Bektaş, yatırım yapılabilecek alanları genişletmek gerektiğini ifade etti.

20 20 Aralık Aralık Perşembe Saat Meslek Komitesi 1 Aralık Perşembe Saat Meslek Komitesi 1 Aralık Perşembe Saat Meslek Komitesi 2 Aralık Cuma Saat Meslek Komitesi 2 Aralık Cuma Saat Meslek Komitesi Aralık Ayı Faaliyetleri RİZE TİCARET ARALIK AYI FAALİYETLERİ Meslek Komiteleri Aralık Ayı Toplantıları Genişletilmiş Proje ve Ar-Ge Komisyonu Toplantısı 2 Aralık Cuma Saat Meslek Komitesi 5 Aralık Pazartesi Saat Meslek Komitesi 27 Aralık Aralık Pazartesi Saat Meslek Komitesi 5 Aralık Pazartesi Saat Meslek Komitesi 6 Aralık Salı Saat Meslek Komitesi 6 Aralık Salı Saat Meslek Komitesi 6 Aralık Salı Saat Meslek Komitesi 7 Aralık Çarşamba Saat Meslek Komitesi 7 Aralık Çarşamba Saat Meslek Komitesi 7 Aralık Çarşamba Saat Meslek Komitesi 8 Aralık Perşembe Saat Meslek Komitesi 8 Aralık Perşembe Saat Meslek Komitesi 8 Aralık Perşembe Saat Meslek Komitesi 9 Aralık Cuma Saat Meslek Komitesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı 29 Aralık Aralık Cuma Saat Meslek Komitesi 9 Aralık Cuma Saat Meslek Komitesi Yönetim Kurulu Aralık Ayı Toplantıları 6 Aralık Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 13 Aralık Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 20 Aralık Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 27 Aralık Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı Üniversite - Sanayi İşbirliği Toplantısı 30 Aralık 2016

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER 01.02.2017 03.02.2017 Alleather IDF Deri Fuarı Giysilik, Ham Deriler, Deri Konfeksiyon, Deri İşleme Makineleri, Finisaj, Kimyasallar Fuar Merkezi Yeşilköy 02.02.2017

Detaylı

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti 23 TEMMUZ ÇARŞAMBA AKŞAMI KADİR GECESİ Kadir Gecenizi Kutlar, Bu Gecenin Size ve Sevdiklerinize Huzur Getir esini ve Tüm İnsanlık için Hayırlara Vesile Olmasını Dileriz. 1 Temmuz 2014 11 Temmuz 2014 BASIN

Detaylı

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER 10.01.2017 14.01.2017 JUNIOSHOW Bursa 8.Bebe ve Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı Bebe ve Çocuk Hazır Giyim Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi Bursa

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Temel Atma Töreni Adres: Büyükköy Yolu Üzeri Musadağı Köyü Küçükarpik Mevkii Çayeli / RİZE 15 Ağustos 2014 Cuma Saat: 14.30 2013 Yılı Vergi Ödül Töreni Adres: İsmail

Detaylı

Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü

Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü 30 Agustos - Zafer Bayramınız Kutlu Olsun Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Ağustos 2015 Yıl:2 Sayı:17 e-gazete Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü Rize Ticaret

Detaylı

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde 15-22 NİSAN TURİZM HAFTASI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Nisan 2015 Yıl:2 Sayı:13 e-gazete Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde Valilik

Detaylı

RTSO HEYETİ İZMİR-DENİZLİ-KONYA DA İŞ VE FUAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ

RTSO HEYETİ İZMİR-DENİZLİ-KONYA DA İŞ VE FUAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ SOMA DAKİ MADEN KAZASI ÜLKEMİZİ YASA BOĞDU Manisa nın Soma İlçesindeki Kömür Madeninde Yaşanan Faciada Hayatını Kaybeden İşçilerimize Allah tan Rahmet, Ailelerine Başsağlığı, Yaralanan İşçilerimize Acil

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

Rize Kariyer Günleri Düzenlendi

Rize Kariyer Günleri Düzenlendi 4-10 NİSAN 2017 Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü 15-21 NİSAN 2017 Turizm Haftası 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso

Detaylı

Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini

Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Haziran 2016 Yıl:3 Sayı:27 e-gazete Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini Cumhurbaşkanımız Takdim Etti Artvin Sanayi Bölgesi için İlk Toplantı Odamızda Yapıldı Sayfa

Detaylı

Odamızda, Güneydoğu Anadolu İlleri ile

Odamızda, Güneydoğu Anadolu İlleri ile 8 KASIM 2017 DÜNYA ŞEHİRCİLİK GÜNÜ Saygıyla Anıyoruz... 10 KASIM 2017 DÜNYA KALİTE GÜNÜ RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso twitter.com/rizetso Kasım 2017 Yıl:4 Sayı:44 Odamızda,

Detaylı

Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı

Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Temmuz 2016 Yıl:3 Sayı:28 e-gazete Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı Rize Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

2016 YILI EGE BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ

2016 YILI EGE BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ 2016 YILI EGE BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ Sıra No Başlama Bitiş Fuarın Adı Fuarın Konusu Başlıca Ürün Hizmet Grupları Yer Şehir Düzenleyici IF Wedding Fashion Gelinlik, Damatlık, Abiye Giyim, Abiye ve Fuar -

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de Toplu Açılış Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de Toplu Açılış Törenine Katıldı 10 Kasım 2016 Dünya Kalite Günü Saygıyla Anıyoruz 8 Kasım 2016 Dünya Şehircilik Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Kasım 2016 Yıl:3 Sayı:32 e-gazete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014

FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014 FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014 ADANA İNŞAAT 2014 8. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı ADANA IHS 2014 Adana 8. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi,

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ Sayı 01 DİLUCU GÜMRÜK KAPISINDA İNCELEME Dilucu gümrük kapısında, 21-23 Ocak 2015 tarihlerinde yapılan incelemede Yönetim Kurulu başkanı ve Dilucu

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

5. Uluslararası Cidde Fuarında Rize ve Doğu Karadeniz İlleri Tanıtıldı

5. Uluslararası Cidde Fuarında Rize ve Doğu Karadeniz İlleri Tanıtıldı 2 MART 2015 18 MART 2015 RİZE NİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ ORMAN HAFTASI 21-26 Mart 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Mart 2015 Yıl:2 Sayı:12 e-gazete 5.

Detaylı

Ödüllendirildi DÜNYA TURİZM GÜNÜ. Çay İçin Ar-Ge Üssü nün Temelleri Atıldı. Ekonomiye Değer Katanlar. 27 Eylül 2014

Ödüllendirildi DÜNYA TURİZM GÜNÜ. Çay İçin Ar-Ge Üssü nün Temelleri Atıldı. Ekonomiye Değer Katanlar. 27 Eylül 2014 DÜNYA TURİZM GÜNÜ 27 Eylül 2014 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Eylül 2014 Yıl:1 Sayı:6 Çay İçin Ar-Ge Üssü nün Temelleri Atıldı Ekonomiye Değer Katanlar Ödüllendirildi Sayfa 4 Rize Çay Araştırma

Detaylı

Rize Organize Sanayi Bölgesi

Rize Organize Sanayi Bölgesi 10 Ocak 2016 Çalışan Gazeteciler Günü 2016 Yılının Ülkemiz ve Tüccarımız için İstikrarlı ve Bereketli Bir Yıl Olmasını Dileriz. 26 Ocak 2016 Dünya Gümrük Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Kurban Bayramınız Mübarek Olsun 1-4 Eylül 2017 RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI www.rizetso.org.tr facebook.com/rize.tso twitter.com/rizetso Eylül 2017 Yıl:4 Sayı:42 Meclis Başkanı Kahraman ile

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN NİSAN 2016 YIL 1 SAYI 14 10.05.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:14 UTSO DA KOBİLERE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ 05.04.2016 KOSGEB

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI. Şükrü CEVAHİR Meclis Başkanı. Rize Ticaret ve Sanayi Odası 20. Dönem Seçimleri Gerçekleştirildi

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI. Şükrü CEVAHİR Meclis Başkanı. Rize Ticaret ve Sanayi Odası 20. Dönem Seçimleri Gerçekleştirildi Ramazan Ayının ve Ramazan Bayramı'nın Tüm İslâm Alemine Hayırlar Getirmesini temenni ederiz. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan Ayı'nın İlk Günü: 16 Mayıs 2018 Ramazan Bayramı: 15-16-17 Haziran 2018

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize de Başkanlarımızla Görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize de Başkanlarımızla Görüştü. 29 Ekim - 4 Kasım 2014 Kızılay Haftası Vefatının 76. Yılında Saygıyla Anıyoruz 6 Kasım 2014 Dünya Şehircilik Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Kasım 2014 Yıl:1 Sayı:8 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Detaylı

Odamız Bosna-Hersek te Saraybosna İş Forumu ve Türk Ürünleri Fuarında

Odamız Bosna-Hersek te Saraybosna İş Forumu ve Türk Ürünleri Fuarında Ramazan Ayının İlk Günü 5 Haziran 2015 JANDARMA 176. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ 18 Haziran 2015 13 Haziran 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Haziran 2015 Yıl:2 Sayı:15 e-gazete Odamız Bosna-Hersek

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.04.2017-25.05.2017) Oda Meclisimizin 25 Mayıs 2017 tarih ve 51 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.04.2017-25.05.2017

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Karadeniz bölgesinde gerçekleştirdiği resmi açılış töreninin bir etabını da Artvin de yaptı. Valilik Meydanı

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN OCAK 2016 YIL 1 SAYI 10 03.02.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:10 5 MAYIS 2015 Trakya Kalkınma Ajansı ndan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 17 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri sektörel

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek komite üyeleri kırmızı

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB un 72 inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 22.07.2014 26.08.2014 DOĞALGAZ KAMPANYASI İLE TOPLANAN İMZALARIN ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI TANER YILDIZ A TESLİM EDİLMESİ-13.08.2014 DOĞALGAZIN ALANYA YA GELMESİ

Detaylı

Heyetimiz Uluşehir Bursa'da

Heyetimiz Uluşehir Bursa'da Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun 4-10 Nisan 2016 POLİS HAFTASI 15-21 Nisan 2016 TURİZM HAFTASI ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN 23 Nisan 2016 ULUSAL EGEMENLİK VE

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016 Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq İZMİR TİCARET ODASI UR-GE KUYUMCULUK PROJESİ ST.PETERSBURG JUNWEX FUAR ZİYARETİ VE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ORGANİZASYONU RAPORU 5-8 ŞUBAT 2014 PROJE KOORDİNATÖRÜ: PINAR

Detaylı

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri 2014 1 ORDU ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç tan OO Ziyareti Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Ziyarette Ordu Mali Müşavirler

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ Tarih Fuar Link IFEXPO 4 6 Şubat 4 6 Şubat 13. Uluslararası İstanbul İç Giyim, Çorap İSTANBUL İPLİK http://www.tuyap.com.tr/fuarlar/ifexpo-13- uluslararasi-istanbul-ic-giyim-corap-fuari#fuar-profili

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

5 Yıldızlı Otelin Temeli Atıldı

5 Yıldızlı Otelin Temeli Atıldı Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü 4 Kasım 2015 UNESCO Kuruluş Yıldönümü 6 Kasım 2015 Dünya Şehircilik Günü 12 Kasım 2015 Dünya Kalite Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Kasım

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 IHS KONYA 2014 KONYA ASANSÖR 2014 KONYA KENT 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 IHS KONYA 2014 KONYA ASANSÖR 2014 KONYA KENT 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 11. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri, Dekorasyon ve Aydınlatma Fuarı IHS KONYA 2014 Konya 11. Isıtma, Soğutma, Havalandırma,

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ŞUBAT 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN NİSAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 18 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MART 2016 YIL 1 SAYI 13 11.04.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:13 UZUNKÖPRÜ SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİNDEN UTSO YA ZİYARET(01/03/2016)

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 17.03.2009 Sayı: 09/03 ODA AİDATLARININ GECİKME ZAMLARINA AF YAŞANAN KÜRESEL EKONOMİK KRİZE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER PAKETİ

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ. Murat Akdemir. Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) (Kalkandere) Murat Naiboğlu (Pazar) Erhan Dural (Pazar)

RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ. Murat Akdemir. Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) (Kalkandere) Murat Naiboğlu (Pazar) Erhan Dural (Pazar) RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ Fikret Metin Öztürk Özel Harekat Polis Md. (Kalkandere) Şuayip Seferoğlu (Merkez Küçükköy) Murat Akdemir (Kalkandere) Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) Fatih Satır (Merkez

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

Akreditasyon Belge Yenileme

Akreditasyon Belge Yenileme DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ 3 Aralık 2014 Güneş gibi ol şefkatte, merhamette. Gece gibi ol ayıpları örtmekte. Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte. Ölü gibi ol öfkede, asabiyette. Toprak gibi ol tevazuda,mahviyette.

Detaylı