FİRMANIN TANITIMI KURUCUMUZ HAKKINDA BİLGİ EKİBİMİZ HİZMET ALANLARIMIZ REFERANSLARIMIZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FİRMANIN TANITIMI KURUCUMUZ HAKKINDA BİLGİ EKİBİMİZ HİZMET ALANLARIMIZ REFERANSLARIMIZ"

Transkript

1 FİRMANIN TANITIMI KURUCUMUZ HAKKINDA BİLGİ EKİBİMİZ HİZMET ALANLARIMIZ REFERANSLARIMIZ

2 ŞİRKET TANITIMI Dkn Kalite Yönetim Danışmanlık 2004 yılında Kaan Kahyaoğlu tarafından kurulmuştur. Firmamızın övünç kaynaklarından biri, tüm ekibimizin uzun yıllara dayanan sektör (planlama, operasyon, yönetim, kalite vb) tecrübesidir. Tecrübemizin; uygulamalara, doğru değerlendirmelere, doğru yönlendirmelere yansımakta olduğunu siz de fark edeceksiniz. Şirketin kurulduğu ilk yıllarda faaliyetlerimiz daha çok bireysel ilişkiler ve talepler üzerine dayanarak ilerlemiştir yılı itibari ile sektördeki eksiklik (amaca reel olarak hizmet eden danışmanlık firmalarının % 5 10 u geçmemesi, kalifiye ve sektör tecrübesi olan denetçi eksikliği) tarafımızca fark edilmiş ve taleplerin de üzerine faaliyet alanlarımız; «tüm gıda firmalarının uluslararası kalite standartları ve ilgili mevzuatlar doğrultusunda denetlenmesi» yanında «Alışveriş Merkezlerindeki tüm gıda üretim ve dağıtım alanlarının denetlenmesi ve performans raporlarının çıkarılması» şeklinde gelişmiştir. Alışveriş Merkezleri denetimleri ile birçok yerli ve uluslararası firma ile ortak çalışma ortamı yaratılmıştır. Bununla birlikte; 2013 yılı itibari ile Türkiye'nin önde gelen Catering firmaları ile de çalışılmaya başlanmıştır. Halen; Türkiye nin en prestijli AVM lerinde, Catering firmalarında, Bistrolarda hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.

3 KURUCUMUZ 1969 yılında Mersin de doğdu yılında Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Aynı yıl Avusturya firması olan Gold Fassl bira fabrikasında çalışmaya başladı ve 1993 yıllarında İstanbul Bureau Veritas ta Kalite Denetim uzmanı olarak birçok yerli ve uluslararası firmanın gıda güvenliği ve kalite denetimlerini gerçekleştirdi. Bu firmalar arasında Sofra, Eurest, Sodexho, gibi hazır yemek firmaları ile Carrefour gibi firmalar bulunmaktadır yılında Gıda Güvenliği, Kalite Sistemleri ve denetimleri konusunda yurtdışında (Belçika) eğitimine devam etti yılında Sardunya Hazır Yemek firmasında (kuruluşu itibariyle)kalite departmanı ve sistemlerini kurdu, o süreçte hizmet verilen tüm noktaların gıda güvenliği ve kalite denetimlerini gerçekleştirdi, tüm uluslararası belgelendirme çalışmalarını yürüttü ve çalıştığı firma Türkiye de Hazır Yemek Sektöründe ilk Uluslar arası Kalite Sistem belgelerini alan firma oldu yılında Abela Catering ve Services adlı şirkete operasyonlardan ve kaliteden sorumlu üst düzey yönetici olarak geçiş yaptı. Dubai de; Havayolu Catering ve gıda güvenliği sistemleri ile ilgili eğitimlerini tamamladı ve çalışmalarda bulundu. Takip eden yıllarda; Gıda Güvenliği ve Toplam Kaliteden, Operasyonlardan sorumlu üst düzey yönetici olarak benzer firmalarda çalıştı Ocak ayı itibariyle DKN Kalite Yönetim Danışmanlık firması profesyonel olarak denetim ve eğitim hizmetlerini hızlandırmıştır. O tarih itibariyle İstanbul merkezli olmak üzere Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Konya, Hatay, İzmit ve Türkiye nin birçok ilinde bulunan yerel ve uluslararası firma ve işletmelerin Gıda Güvenliği ve Kalite Sistem Danışmanlıklarını yürütmektedir. Kaan KAHYAOĞLU Gıda Mühendisi ve ISO Baş denetçisidir. Çalışma Alanları: Kalite Yönetim Sistemleri, Satın alma Sistemleri, Satış ve Pazarlama Sistemleri, Hazır Yemek Üretim ve Restourant Operasyonel yönetim sistemleri, Yönetim Danışmanlığı.

4 EKİBİMİZ Ekibimiz; Gıda Güvenliği, Kalite Sistemleri, Operasyonel Kalite, İş Güvenliği Sistemleri ve denetimleri hususunda tecrübeli gıda mühendisleri, beslenme uzmanları ve diyetisyenlerden oluşmaktadır. Gerçekleştirilecek hizmetin niteliğine uygun olarak; ekibimiz oluşturulur ve hizmet, planlar doğrultusunda gerçekleştirilir.

5 EKİBİMİZ Genel Müdür: Kaan Kahyaoğlu Gıda Mühendisi. ISO ISO Başdenetçisi. Denetim Uzmanı Gıda güvenliği ve Kalite sistemleri hususunda 25 senenin üzerinde sektör deneyimi. Planlama ve Koordinasyon Direktörü: Yasemin Yıldız Gıda Mühendisi. ISO ISO Denetçisi (Başdenetçi eğitimleri tamamlanmıştır) Denetim Uzmanı. Gıda Güvenliği ve Kalite Sistemleri hususunda 15 senelik sektör deneyimi.

6 EKİBİMİZ Denetçi: C. Nilüfer Kahyaoğlu Turizm Otelcilik mezunu. Denetim Uzmanı Hizmet sektöründe 25 senenin üzerinde, Gıda güvenliği ve Kalite sistemleri hususunda 10 senenin üzerinde sektör deneyimi. Denetçi: Nilüfer Gündoğdu Turizm Otelcilik mezunu. Denetim Uzmanı. Hizmet sektörü ve Operasyonel Kalite Sistemleri hususunda 15 senelik sektör deneyimi.

7 EKİBİMİZ Denetçi: Mahizer Yücel Gıda Mühendisi. C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı. 5 senelik sektör deneyimi *** Hizmet verilen firma yapısı ve talepleri doğrultusunda ekibimize; beslenme uzmanı, akademisyen ve diyetisyen çalışma arkadaşlarımızı dahil etmekteyiz.

8 HİZMET ALANLARIMIZ ISO 9001:2015, ISO 22000:2005 Kalite Sistemlerinin Kurulması, Yönetimi ve Raporlanması, Sistem kurulacak firmaya ait durum fizibilitesi hazırlanarak planlama yapılması. Sistem içerisinde yer alacak firma ekibinin belirlenmesinde gerekli yönlendirmelerin yapılması, organizasyon şemasının hazırlanması. Gerekli ön koşul programları konusunda raporlama yapılması, alt yapı iyileştirmeleri için gerekli uyarıların gerçekleştirilmesi. Ön denetim doğrultusunda çalışma planının hazırlanması ve delegesinin yapılması. Doküman hazırlığı konusunda gerekli yönlendirmelerin yapılması, Pilot noktalarda doküman uygulamalarının gerçekleştirilmesinin sağlanması ve gerekli revizyonlarla sistemin son haline getirilmesi. İç denetimler, Planlamalar, Yönetimin Gözden Geçirme Toplantıları, Eğitimler vb. sistem gereklilikleri ile ilgili gerekli yönlendirmelerin yapılması, gerektiğinde iştirak edilmesi. Gerçekleştirilecek Dış Denetim öncesi, eksiklerin raporlanması, iyileştirme sürecinin takibi. Dış denetim esnasında, talep durumunda iştirak edilmesi.

9 HİZMET ALANLARIMIZ F&B Yönetimi Firmada çalışacak ekibin belirlenmesi aşamasında tavsiyelerde bulunulması Alt düzey üst düzey ve yönetici personellerin teknik eğitimlerinin verilmesi. Sistemlerin uygulanabilirliğinin kontrolü ve teknik raporlanması, sistemlerin kurulumunun koordine edilmesi, uygulamalarının kontrolü ve bu doğrultuda düzeltici ve önleyici faaliyetlerin başlatılması. Ekibimiz bünyesinde bulunan beslenme uzmanı, diyetisyen ve gıda mühendislerinin yardımıyla müşteri profiline uygun kalori ve çeşitte yemeklerin bulunduğu menülerin hazırlanması. Tedarikçi performans denetimlerinin yapılması ve değerlendirilmesi. Sistemlerle ilgili dokümantasyonun kurulması ve eğitimlerinin verilmesi. Teknik konularda sözlü ve yazılı müşteri ilişkileri desteğinin sağlanması. Okullarda temel beslenme ve hijyen eğitimlerinin, diğer müşterilerde talep edildiği taktirde temel teknik eğitimlerin verilmesi. Denetimler sırasında; operasyonel tespitlerin de yapılması. (sunum, menü uyumu, doğru ekipman kullanımı, müşteri ilişkileri, ekip çalışması, duyusal kontroller, gramaj kontrolü, doğru ürün kullanımı vb) F&B Yönetimi sürecinin yönetilmesi.

10 HİZMET ALANLARIMIZ Hijyen-sanitasyon ve Kalite Sistemlerinin Performans Yönetimi, Raporlanması ve Eğitimler Eğitimlerin planlanması, planlar doğrultusunda eğitimlerin gerçekleştirilmesi Temel temizlik temel hijyen eğitimleri Hammadde teknik kontrolü. Kalite sistemleri temel eğitimleri (temel kavramlar, süreç yönetimi, iç denetim, dokümantasyon vb.) Kritik kontrol noktaları ve izlenebilirlik yöntemleri eğitimleri Kimyasal ürün doğru kullanımları ve yönetimi. Sistem içerisindeki ekip ruhunu oluşturma eğitimleri. Mikrobiyoloji eğitimleri. Dezenfeksiyon sisteminin kurulması. Kontaminasyon engelleme sisteminin kurulması. Kritik kontrol noktalarının belirlenmesi, güvenli yönetimi. Uygulamaların sistem doğrultusunda işleyiş sürecinin denetimlerinin yapılması ve raporlanması Veriler doğrultusunda performans istatistiklerinin gerçekleştirilmesi ve raporlanması.

11 HİZMET ALANLARIMIZ Hijyen ve Kalite Denetimlerinin Gerçekleştirilmesi ve Raporlanması Ön tespit denetimi sonrasında firmaya uygun denetim planının ve check list in hazırlanması. Plan doğrultusunda firmaların, uygun periyotlarda kalite ve hijyen denetimlerinin teknik olarak gerçekleştirilmesi. Denetim sonuçlarının raporlanması. Düzeltici faaliyetlerin takibi ve değerlendirilmesi. Denetimlerin teknik verilerle desteklenmesi (yemek mikrobiyolojik analizleri, personel elinden ve kullanılan ekipmandan örneklerin alınması vb) Teknik verilerin değerlendirilmesi ve bu doğrultuda; düzeltici ve önleyici faaliyetlerin planlaması ve takibi.

12 HİZMET ALANLARIMIZ Kalite Sistemlerinin Belgelendirilmesi Çalışmaları ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18000, ISO Kalite sistemlerinin belgelendirilmesi.*** *** Belgelendirme çalışmaları için TÜRKAK onaylı ve Uluslararası akreditasyona sahip belgelendirme firması ile ortak çalışılmaktadır.

13 REFERANSLARIMIZDAN ÖRNEKLER ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ Kozyatağı Palladium AVM 212 Power Outlet AVM Hatay Palladium AVM Konya Kentplaza AVM Markantalya AVM Eskişehir NeoPlus AVM BİSTROLAR Bauhaus Bistro Cafe Boğaziçi Cafe Hisar Perili Köşk Müze Cafe AVM ler içerisindeki tüm yemek üretimi, depolama, yemek servisi noktalarının, cafe lerin ve stantların, talep dahilinde ortak kullanım alanlarının teknik denetimlerinin gerçekleştirilerek raporlanması. AVM içerisinde bulunan firma çalışanlarına temel hijyen eğitimlerinin verilmesi. Gizli müşteri uygulamaları. Kalite sistemlerinin planlanması ve kurulması. Kalite ve Hijyen denetimlerinin gerçekleştirilmesi. Personel hijyen ve kalite eğitimlerinin verilmesi. Kalite uygulamaları sürecinin yönetilmesi.

14 REFERANSLARIMIZDAN ÖRNEKLER CATERİNG FİRMALARI Bahçeşehir Servis Group (BSG) ABC Gurme Limon Endüstriyel Yemek Kase Yemek ve İkram Eylül Gıda ve İkram Hizmetleri Ales Gıda(KYK Yurtları) Bedaliza Gıda(KYK Yurtları) Kalite sistemleri planlama, uygulama ve değerlendirme süreçleri. Kalite ve hijyen teknik denetimleri, raporlaması ve denetimlerin değerlendirilmesi. Teknik analizlerin gerçekleştirilmesi. Teknik veriler doğrultusunda performans değerlendirmelerinin gerçekleştirilmesi. Personel ve yönetici eğitimlerinin verilmesi. Üretim süreçlerinin kalite ve operasyonel değerlendirmeleri ve raporlanması. Menü planlaması, kalori değerlendirmeleri

15 » OTEL VE RESİDENCES LAR Kalite sistemleri planlama, uygulama ve değerlendirme süreçleri. Kalite ve hijyen teknik denetimleri, raporlaması ve denetimlerin değerlendirilmesi. Kempinski Residences Astoria Kempinski Residences Maçka Kempinski Residences Bellevue Teknik analizlerin gerçekleştirilmesi. Teknik veriler doğrultusunda performans değerlendirmelerinin gerçekleştirilmesi. F&B Operasyonel Yönetim Danışmanlığı Üretim süreçlerinin kalite ve operasyonel değerlendirmeleri ve raporlanması. Menü planlaması, kalori değerlendirmeleri

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEMEL EĞİTİMİ. Eğitimin Amacı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEMEL EĞİTİMİ. Eğitimin Amacı 1 ISO EĞİTİMLERİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEMEL EĞİTİMİ İş sağlığı ve iş güvenliğinin sağlanması amacıyla iş kanunu gereği tüm çalışanların bu konuda bilgilendirilmesi İSG kanunu, yasal ve mevzuat şartları

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Bestel & Burak Bestel Nil Neli Bestel Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

NESLİHAN KAROTA GENEL BİLGİLER : Doğum Tarihi : 1973 Doğum Yeri : İstanbul Yabancı Dil : İngilizce

NESLİHAN KAROTA GENEL BİLGİLER : Doğum Tarihi : 1973 Doğum Yeri : İstanbul Yabancı Dil : İngilizce NESLİHAN KAROTA GENEL BİLGİLER : Doğum Tarihi : 1973 Doğum Yeri : İstanbul Yabancı Dil : İngilizce EĞİTİM : 1994 1996 MBA - Çağdaş Yönetim Teknikleri İhtisas Programı Marmara Üniversitesi, İstanbul 1990

Detaylı

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için:

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için: Dersimiz Hijyen! Hakkında Maratem Akademi, endüstriyel temizlik sektörüne her düzeyde eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunabilmek amacı ile kurulmuş profesyonel bir hizmet departmanıdır.

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Deadato & Burak Bestel Nil Neli Deadato Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN PİLOT SEÇİLEN BÖLGELERDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR

ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN PİLOT SEÇİLEN BÖLGELERDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN PİLOT SEÇİLEN BÖLGELERDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR Yönetim anlayışındaki değişimler "önce insan" anlayışıyla şekillenen, müşteri odaklı, süreçlerle yönetilen,

Detaylı

ISO 9001:2015 GEÇİŞ KILAVUZU

ISO 9001:2015 GEÇİŞ KILAVUZU Kal ten z, denet m m z altında olsun Szutest Szutest Szutest Szutesttr 444 9 511 szutest.com.tr ISO 9001:2015 REVİZYONUN YAPISI Yeni Revizyon ile birlikte ISO ANNEX SL gereksinimleri doğrultusunda Yüksek

Detaylı

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır.

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır. Faaliyet 1.1.1 TOBB vb. kuruluşlar tarafından düzenlenen eğitimlere katılım sağlanması TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde

Detaylı

SPK Bilgi Sistemleri Tebliğleri Uyum Yol Haritası

SPK Bilgi Sistemleri Tebliğleri Uyum Yol Haritası www.pwc.com.tr Ocak 2018 SPK Bilgi Sistemleri Tebliğleri Uyum Yol Haritası Bilgi Sistemleri Yönetimi Tebliği ve Denetim Tebliği 05.01.2018 tarih 30292 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmış ve yayımı tarihinde

Detaylı

İç Denetim, Risk ve Uyum Hizmetleri. Danışmanlığı

İç Denetim, Risk ve Uyum Hizmetleri. Danışmanlığı İç Denetim, Risk ve Uyum Hizmetleri Danışmanlığı bölümünde çalışan profesyonellerimiz, birçok yerel ve uluslararası şirkette, organizasyon çapında risk ve kurumsal yönetim konularında yardımcı olmak ve

Detaylı

YÖNETİMİN SORUMLULUĞU PROSEDÜRÜ

YÖNETİMİN SORUMLULUĞU PROSEDÜRÜ 1. AMAÇ Doküman No: P / 5.1 Revizyon No : 0 Sayfa : 1 / 5 Yayın Tarihi: 19.01.2010 Bu prosedürün amacı, İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Yönetimi nin Kalite Politikası ve hedeflerini oluşturmak, yönetim sistemini

Detaylı

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.4 KALİTE YÖNETİM / İÇ KONTROL BİRİMİ

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.4 KALİTE YÖNETİM / İÇ KONTROL BİRİMİ KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.4 KALİTE YÖNETİM / İÇ KONTROL BİRİMİ Kalite Yöneticisi Dök.No KAİM.İKS.FRM.081 Sayfa No 1/ 3 İŞİN KISA TANIMI: Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü üst yönetimi

Detaylı

MARMARA ÜNİVERİSTESİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ISO 9001:2000 KALİTE EL KİTABI

MARMARA ÜNİVERİSTESİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ISO 9001:2000 KALİTE EL KİTABI KEK 00.00.08 00 1 / 10 MARMARA ÜNİVERİSTESİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ISO 90012000 KALİTE EL KİTABI 23 SAYFADIR 00.00.2008 HAZIRLAYAN KONTROL EDEN ONAYLAYAN DEKAN Prof.Dr.Mehmet AKALIN REVİZYON SAYFASI MARMARA

Detaylı

ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ GEÇİŞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ GEÇİŞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ GEÇİŞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Standardının son revizyonu 15 Eylül 2015 tarihinde yayınlanmıştır. ISO 9001:2015 Geçiş Süreci IAF (Uluslararası

Detaylı

ISO 13485:2016 TIBBİ CİHAZLAR KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ GEÇİŞ KILAVUZU

ISO 13485:2016 TIBBİ CİHAZLAR KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ GEÇİŞ KILAVUZU ISO 13485:2016 TIBBİ CİHAZLAR KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ GEÇİŞ KILAVUZU Dünyaca kabul görmüş medikal cihazlar endüstrisi kalite yönetim sistemi standardı olan ISO 13485'in final versiyonu Şubat 2016 da yayınlandı.

Detaylı

Analiz ve Kıyaslama Sistemi

Analiz ve Kıyaslama Sistemi Analiz ve Kıyaslama Sistemi Analiz Kıyaslama Raporu (? pgi=5&tabpg=4&arn=99506&oka=0) Puan Karşılaştırma Raporu (? pgi=5&tabpg=5&arn=99506&oka=0) Düzeltici Faaliyet Takip Raporu (? pgi=5&tabpg=7&arn=99506&oka

Detaylı

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz?

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz? Türkiye nin en popüler iş arama ve işe alma platformları olan yenibiriş.com da 1500, kariyer.net te ise 2000 e yakın İç Kontrol başlıklı ilan bulunmaktadır. İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere

Detaylı

2014 yılı Durumu Neden 2015 yılı Durumu Neden

2014 yılı Durumu Neden 2015 yılı Durumu Neden 1.KURUMSALLAŞMA DÖNGÜSÜNÜN HIZLANDIRILMASI 1.1. Akreditasyon, Yönetim Sistemlerinin revize edilmesi ve yeni yönetim sistemlerinin kurulması 1.1.1. Yönetim sistemi konusunda danışmanlık hizmeti alınması

Detaylı

ICTSERT DANIŞMANLIK & ABC A.Ş. FİRMASI KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ KURULUMU DANIŞMANLIK EĞİTİM İŞ PLANI

ICTSERT DANIŞMANLIK & ABC A.Ş. FİRMASI KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ KURULUMU DANIŞMANLIK EĞİTİM İŞ PLANI TPLAM : 3 AY ICTSERT LIK & ABC A.Ş. FİRMASI SİSTEMİ KURULUMU LIK TPLAM HİZMET GÜNÜ: 3 AYLIK Ç İÇERİSİNDEN TPLAM 19 ADAM/GÜNLÜK HİZMET 1 ADAM/GÜN = 1 adam/ hizmet, 1 danışmanın proje için sunduğu 6 saatlik

Detaylı

FİKRET AK GIDA MÜHENDİSİ

FİKRET AK GIDA MÜHENDİSİ FİKRET AK GIDA MÜHENDİSİ Uyruk : T.C. Doğum Yeri / Tarihi : Üsküdar, İstanbul - Türkiye / 10.04.1985 Askerlik Durumu Medeni Durum E-posta : : Yapıldı Terhis Tarihi: 30.05.2007 Evli : gm-fikret-ak@hotmail.com

Detaylı

ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ GEÇİŞİ

ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ GEÇİŞİ ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ GEÇİŞİ ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Standardının son revizyonu 15 Eylül 2015 tarihinde yayınlanmıştır. ISO 9001:2015 Geçiş Süreci IAF (Uluslararası Akreditasyon

Detaylı

En Yakın ve En Güvenilir Gıda Hijyeni Danışmanınız

En Yakın ve En Güvenilir Gıda Hijyeni Danışmanınız En Yakın ve En Güvenilir Gıda Hijyeni Danışmanınız FİRMA PROFİLİ Akademik Hijyen Ltd. Şti., İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Özer Ergün ün başkanlığında bir grup akademisyen tarafından, her

Detaylı

1. Validasyon ve Verifikasyon Kavramları

1. Validasyon ve Verifikasyon Kavramları 1. Validasyon ve Verifikasyon Kavramları Kyoto Protokolü kapsamında ortaya çıkan sera gazı beyanlarının validasyonu (onaylama) proje alanına bağlı olarak hazırlanmış sera gazı azaltımı projelerinin belirlenmiş

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

Laboratuvar Akreditasyonu

Laboratuvar Akreditasyonu Akreditasyon Laboratuvar, muayene ve belgelendirme kuruluşlarının ulusal ve uluslararası kabul görmüş teknik kriterlere göre değerlendirilmesi, yeterliliğin onaylanması ve düzenli aralıklarla denetlenmesi

Detaylı

Ulusal ve Uluslararası pazarlar için, USB sizin çözüm ortağınızdır

Ulusal ve Uluslararası pazarlar için, USB sizin çözüm ortağınızdır TANITIM DOSYASI Ulusal ve Uluslararası pazarlar için, USB sizin çözüm ortağınızdır USB; uluslararası temsilcilikleri, geniş bilgi ve tecrübeye sahip profesyonel denetçi ve eğitmen kadrosu ile hizmet veren

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU Sayın İpekyolu Kalkınma Ajansının (İKA) ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, aşağıda isim ve özellikleri belirtilen malzemelerin/hizmetlerin alımı, Kalkınma Ajansları Mal, Hizmet

Detaylı

Kontrol: Gökhan BİRBİL

Kontrol: Gökhan BİRBİL Doküman Adı: YÖNETİMİN GÖZDEN GEÇİRMESİ PROSEDÜRÜ Doküman No.: Revizyon No: 06 Yürürlük Tarihi: 08.01.2011 Hazırlayan: Tekin ALTUĞ Kontrol: Gökhan BİRBİL Onay: H. İrfan AKSOY Sayfa 2 / 7 1. AMAÇ Bu prosedürün

Detaylı

SPORTANT Sportif Projeler Üretim ve Danışmanlık

SPORTANT Sportif Projeler Üretim ve Danışmanlık SPORTANT Sportif Projeler Üretim ve Danışmanlık Misyonumuz ve Vizyonumuz Vizyonumuz: Türkiye nin gelişen yüzünü yeni yapılan spor tesislerinde, organize edilecek ulusal ve uluslar arası sportif etkinliklerde,

Detaylı

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister...

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister... Hakkımızda; Catering son yıllarda gelişen yeni bir sektör; yiyecek tedarik etme, yemeklerin hazırlanması ve bu hizmetin üstlenilip sunulması anlamında kullanılıyor. Yani toplu yemek tüketilecek olan bir

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KALİTE YÖNETİM VE AR-GE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KALİTE YÖNETİM VE AR-GE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KALİTE YÖNETİM VE AR-GE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, İlkeler ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu

Detaylı

Genel Kısım. Sertifikasyon Prosedürü. Tekli Saha Denetimi Çoklu Saha Denetimi (merkez ve şubelerin tümü denetlenecektir) Örnekleme Denetimi

Genel Kısım. Sertifikasyon Prosedürü. Tekli Saha Denetimi Çoklu Saha Denetimi (merkez ve şubelerin tümü denetlenecektir) Örnekleme Denetimi Genel Kısım Firma Bilgileri (Merkez Ofis) Lütfen devamında Sayfadaki bilgileri de doldurunuz TÜV SÜD de sorumlu olan kişi tarafından doldurulacaktır: Firma Ünvanı: Adres: Posta Kodu / Şehir: E-Mail: Danışmanlık

Detaylı

SERTİFİKALI KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ VE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ

SERTİFİKALI KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ VE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ 1- STRATEJİK YÖNETİM 2- ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ 3- ISO 9001:2008 İÇ TETKİKÇİ EĞİTİMİ 4- OHSAS 18001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 5- ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ 6- ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM

Detaylı

E LVAN E B İ NÇ İ N Ö ZGEÇMİŞİ

E LVAN E B İ NÇ İ N Ö ZGEÇMİŞİ E LVAN E B İ NÇ İ N Ö ZGEÇMİŞİ PROJEDE ÖNERİLEN ROL: KURUMSAL YÖNETİM VE ORGANİZASYONEL ROLLER KİŞİSEL BİLGİLER Adı ELVAN EBİNÇ Adresi Çınarlı Mah. Ziyapaşa Bul. Fatih Terim Sok. Nevrezoğlü Apt. Kat 5,

Detaylı

T. C. KAMU İHALE KURUMU

T. C. KAMU İHALE KURUMU T. C. KAMU İHALE KURUMU Elektronik İhale Dairesi KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BT Strateji Yönetimi BT Hizmet Yönetim Politikası Sürüm No: 6.0 Yayın Tarihi: 26.02.2015 444 0 545 2012 Kamu İhale Kurumu Tüm hakları

Detaylı

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ DENETİMİ KONTROL FORMU

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ DENETİMİ KONTROL FORMU SHY 6A Md.37 (3) SHY 6A Md.37 (1) Denetleme İle İlgili Bilgiler Görev Onayı Tarih ve Sayısı Denetlenen İşletmenin Unvanı Denetlemeyi Gerçekleştiren Denetleme Tarihi Denetleme Yeri Denetleme Türü Denetleme

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ İŞLEYİŞ YÖNERGESİ

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ İŞLEYİŞ YÖNERGESİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ İŞLEYİŞ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı, Gaziantep Üniversitesi nin Kalite Yönetim Sisteminin (KYS)

Detaylı

GENEL BĠLGĠLER EĞĠTĠM DURUMU

GENEL BĠLGĠLER EĞĠTĠM DURUMU HATĠCE AYDIN ÖZGEÇMĠġ GENEL BĠLGĠLER 1974 Mersin doğumluyum. Evli iki çocuk annesiyim. EĞĠTĠM DURUMU Dokuz Eylül Üniversitesi - İZMİR 1995 yılı Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunuyum. İyi derece sayılabilecek

Detaylı

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 1 Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 2 02 CATERING16:Layout

Detaylı

3. KAPSAM 3.1. KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ KAPSAM 3.2. KAPSAM DIŞI MADDELER

3. KAPSAM 3.1. KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ KAPSAM 3.2. KAPSAM DIŞI MADDELER 1 / 5 3. 3.1. KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ Bu el kitabı, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünün eğitimöğretim, analiz ve danışmanlık faaliyetlerine yönelik kalite yönetim sistemini

Detaylı

Ar-Ge ve Tasarım Faaliyetlerine Yönelik Hizmetlerimiz

Ar-Ge ve Tasarım Faaliyetlerine Yönelik Hizmetlerimiz Ar-Ge ve Tasarım Faaliyetlerine Yönelik Hizmetlerimiz Vergi Hizmetleri KPMG Türkiye kpmg.com.tr kpmgvergi.com Rekabetin giderek arttığı günümüzde, Ar-Ge ve inovasyon altında yapılan yatırımların ülke ekonomilerinin

Detaylı

Notice Belgelendirme Muayene ve Denetim Hiz. A.Ş Onaylanmış Kuruluş 2764

Notice Belgelendirme Muayene ve Denetim Hiz. A.Ş Onaylanmış Kuruluş 2764 ISO 13485:2016 MEDİKAL CİHAZ KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ GEÇİŞ KILAVUZU Notice Belgelendirme Muayene ve Denetim Hiz. A.Ş Onaylanmış Kuruluş 2764 Notice Belgelendirme Muayene ve Denetim Hizmetleri A.Ş. ; ISO

Detaylı

Hedef Kalite olarak sizlere;

Hedef Kalite olarak sizlere; Hedef Kalite olarak sizlere; Yönetim Sistemleri (ISO) Danışmanlığı TSE Standartları için Danışmanlık Hizmetleri Eğitim Hizmetleri Belgelendirme Hizmetleri Marka & Patent Tescil Hizmetleri Web Sayfası Tasarımı

Detaylı

KOMİTELER VE ÇALIŞMA ESASLARI

KOMİTELER VE ÇALIŞMA ESASLARI KOMİTELER VE ÇALIŞMA ESASLARI KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ ÜYELER VE ÇALIŞMA ESASLARI 1- AMAÇ Bu düzenlemenin amacı Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından

Detaylı

Geleceği Birlikte Yapılandıralım

Geleceği Birlikte Yapılandıralım Geleceği Birlikte Yapılandıralım Page 1 of 81 TÜV RHEINLAND TÜRKİYE EĞİTİM KATALOĞU TÜV RHEINLAND, 1872 de kurulmuş faaliyet gösterdiği alanlarda dünyanın en köklü kuruluşlarından biri olan TÜV RHEINLAND

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

Sigorta Araştırma ve Sertifikasyon Merkezi

Sigorta Araştırma ve Sertifikasyon Merkezi Sigorta Araştırma ve Sertifikasyon Merkezi Kuruluş Tanıtım Dokümanı İçerik 1. Kuruluş Amacı... 2 2. İşleyiş Prensipleri... 2 2.1. Yedek Parça Sertifikasyonu... 2 2.2. Hasar Onarım Sertifikasyonu... 2 3.

Detaylı

TÜRK AKREDİTASYON KURUMU. 24. İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ HAFTASI

TÜRK AKREDİTASYON KURUMU. 24. İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ HAFTASI TÜRK AKREDİTASYON KURUMU 24. İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ HAFTASI İş Hijyeni Ölçüm, Test ve Analizleri Laboratuvarlarının Akreditasyonu Recep YEŞİLÖZ Başdenetçi Akreditasyon Uzmanı Mayıs 2015 Ankara 1 TASLAK

Detaylı

ISO / TS 22003:2013 un Yeniliklerinin Gıda İşletmeleri, Belgelendirme Kuruluşları ve Akreditasyon Faaliyetleri Açısından İrdelenmesi

ISO / TS 22003:2013 un Yeniliklerinin Gıda İşletmeleri, Belgelendirme Kuruluşları ve Akreditasyon Faaliyetleri Açısından İrdelenmesi ISO / TS 22003:2013 un Yeniliklerinin Gıda İşletmeleri, Belgelendirme Kuruluşları ve Akreditasyon Faaliyetleri Açısından İrdelenmesi Dr. Füsun Zehra ÖZKAN, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK), Başkent Üniversitesi

Detaylı

Türkiye de CEPA Belgelendirmesine Bir Örnek. Metin Acar Rentokil

Türkiye de CEPA Belgelendirmesine Bir Örnek. Metin Acar Rentokil Türkiye de CEPA Belgelendirmesine Bir Örnek Metin Acar Rentokil Türkiye de Mevcut Durum Ülkemizde biyosidal ürünlerin kullanımını düzenleyen Yönetmelik (Biyosidal Ürünlerin Kullanım Usul ve Esasları Hakkında

Detaylı

İÇ TETKİKÇİ DEĞERLENDİRME SINAVI

İÇ TETKİKÇİ DEĞERLENDİRME SINAVI 13.07.2018 ISO 9001:2015 İÇ TETKİKÇİ DEĞERLENDİRME SINAVI Soru Sayısı: 33 Süre: 40 Dakika Ad SOYAD: Bölüm: ADL Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri OĞUZ ÖZTÜRK Soru-1) Aşağıdakilerden hangisi ISO 9001:2015

Detaylı

ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ.

ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ. ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ. Hakkımızda UZD sürdürülebilirlik konusunda, özellikle çevre, iş sağlığı ve güvenliği alanlarında uzmanlaşmış bir yönetim danışmanlığı firmasıdır. İş Sağlığı

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

YENİ BAŞLAYAN PERSONEL ORYANTASYON PROGRAMI

YENİ BAŞLAYAN PERSONEL ORYANTASYON PROGRAMI DOKÜMAN NO KEY.PL.02 İLK YAYIN TARİHİ 03/10/11 REV. NO - TARİHİ 02-24.08.2016 SAYFA NO 1 / 12 1.0 AMAÇ: Bu rehber, hastanemizde işe yeni başlayan personelimizin, hastanemize ve görevine uyum sürecini kolaylaştırmak,

Detaylı

PROSEDÜR Yayın Tarihi 15/10/2005 Revizyon No 6

PROSEDÜR Yayın Tarihi 15/10/2005 Revizyon No 6 Doküman No PROSEDÜR Yayın Tarihi 15/10/2005 Revizyon No 6 İtiraz ve Şikayetlerin Gözden Geçirilmesi Prosedürü Son Rev.Tarihi 15/03/2008 Departman İsim Tarih İmza Hazırlayan Gözden Geçiren Onaylayan Yön.

Detaylı

GÖREV TANIM FORMU A.POZİSYONUN KISA TANIMI KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ MÜDÜRÜ KALİTE KONTROL BÖLÜMÜ B.POZİSYONUN GEREKTİRDİĞİ BİLGİ BECERİ DÜZEYİ

GÖREV TANIM FORMU A.POZİSYONUN KISA TANIMI KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ MÜDÜRÜ KALİTE KONTROL BÖLÜMÜ B.POZİSYONUN GEREKTİRDİĞİ BİLGİ BECERİ DÜZEYİ A.POZİSYONUN KISA TANIMI POZİSYON ADI BAĞLI OLDUĞU POZİSYON KENDİSİNE BAĞLI POZİSYONLAR ORGANİZASYONDA RAPORLAYACAĞI KİŞİ / KİŞİLER KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ MÜDÜRÜ KALİTE KONTROL BÖLÜMÜ VEKALET EDECEĞİ

Detaylı

E Ğ İ T İ M K A T A L O Ğ U

E Ğ İ T İ M K A T A L O Ğ U E Ğ İ T İ M K A T A L O Ğ U 2015 BAŞ DENETÇİ EĞİTİMLERİ E Ğ İ T İ M K A T A L O Ğ U 2 0 1 5 BDE 33 ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ Kuruluşların kendi iç denetim sistemlerinin etkinliğini

Detaylı

Süreç ve Kontrollerin Değerlendirilmesi

Süreç ve Kontrollerin Değerlendirilmesi Süreç ve Kontrollerin Değerlendirilmesi İç kontrol ortamınız şirketinizin karşı karşıya kaldığı sektörel, yasal ve diğer değişikliklere uyum sağlayabilecek kadar dinamik mi? Süreçlerin ve kontrollerinin

Detaylı

R Uzmanlık Alanları ve Kullanım Rehberi. Revizyon No : 02 Yürürlük Tarihi :

R Uzmanlık Alanları ve Kullanım Rehberi. Revizyon No : 02 Yürürlük Tarihi : R10.11 Revizyon No : 02 Yürürlük Tarihi : 28.03.2018 Uzmanlık Alanları ve Kullanım Rehberi Hazırlayan: Kontrol: Onay: Turgay ÖZTÜRK Ahmet GÖZÜKÜÇÜK Dr. Halil İbrahim ÇETİN İÇİNDEKİLER Sayfa İçindekiler...

Detaylı

Yeni Türk Ticaret Kanunu ile Kurumsallaşma, Denetim ve Risk Yönetimi. Ali Çiçekli, CPA, SMMM TTK İş Geliştirme Lideri 17 Ekim, Swissotel, İstanbul

Yeni Türk Ticaret Kanunu ile Kurumsallaşma, Denetim ve Risk Yönetimi. Ali Çiçekli, CPA, SMMM TTK İş Geliştirme Lideri 17 Ekim, Swissotel, İstanbul Yeni Türk Ticaret Kanunu ile Kurumsallaşma, Denetim ve Risk Yönetimi Ali Çiçekli, CPA, SMMM TTK İş Geliştirme Lideri 17 Ekim, Swissotel, İstanbul 1 Gündem Bir Bakışta Yeni Türk Ticaret Kanunu Kurumsal

Detaylı

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu.

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum Hakkında Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum, Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri kapsamında 2001 yılında Centrum İş Merkezi nin, 2012 yılında da C2 İş Merkezi nin yapımını tamamlayarak

Detaylı

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık Biymed Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim, 2006 yılından beri uzman kadrosu ile eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlar. BiYMED Eğitim, müşterilerine hizmet almak istedikleri

Detaylı

MEHMET Ş. SANLI EĞİTİM BİLGİLERİ UZMANLIK ALANI KISA TANITIM. STRATEJİK YÖNETİM ve KURUMSAL GELİŞME DANIŞMANI KURUCU ORTAK

MEHMET Ş. SANLI EĞİTİM BİLGİLERİ UZMANLIK ALANI KISA TANITIM. STRATEJİK YÖNETİM ve KURUMSAL GELİŞME DANIŞMANI KURUCU ORTAK MEHMET Ş. SANLI STRATEJİK YÖNETİM ve KURUMSAL GELİŞME DANIŞMANI KURUCU ORTAK E-mail: m.sanli@girisimmerkezi.com EĞİTİM BİLGİLERİ Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği (ANKARA) (1990) UZMANLIK

Detaylı

R Yer Alacak Denetçi ve Teknik. Kriterleri. Revizyon No : 04 Yürürlük Tarihi :

R Yer Alacak Denetçi ve Teknik. Kriterleri. Revizyon No : 04 Yürürlük Tarihi : R10.03 Revizyon No : 04 Yürürlük Tarihi : 20.07.2018 Akreditasyon Faaliyetlerinde Yer Alacak Denetçi ve Teknik Uzmanların Kriterleri Nitelendirilmesi AKREDİTASYON FAALİYETLERİNDE YER ALACAK DENETÇİ VE

Detaylı

ISO Nedir? denir. ISO 16001, Enerji yönetimi standardı, maliyetlerinizi ve sera gazı emisyonlarınızı indirgeme temelli, etkili bir enerji yöneti

ISO Nedir? denir. ISO 16001, Enerji yönetimi standardı, maliyetlerinizi ve sera gazı emisyonlarınızı indirgeme temelli, etkili bir enerji yöneti BS EN 16001 ENERJİ YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ WHİTE PAPER HAKKINDA TEMEL BİLGİLER BS EN 16001 STANDARDİZASYONU 1999 dan beri Bilgilendiriyoruz, Belgelendiriyoruz ISO 16001 Nedir? denir. ISO 16001, Enerji

Detaylı

TARİH :06/08/2007 REVİZYON NO: 3. www.marelektrik.com KALİTE EL KİTABI : YÖNETİM TEMSİLCİSİ. Sayfa 1 / 6

TARİH :06/08/2007 REVİZYON NO: 3. www.marelektrik.com KALİTE EL KİTABI : YÖNETİM TEMSİLCİSİ. Sayfa 1 / 6 TARİH :06/08/2007 REVİZYON NO: 3 KALİTE EL KİTABI HAZIRLAYAN ONAYLAYAN : YÖNETİM TEMSİLCİSİ : YÖN. KURUL BŞK. Sayfa 1 / 6 TARİH :06/08/2007 REVİZYON NO:3 İÇİNDEKİLER : 1. TANITIM, 2. KALİTE POLİTİKASI

Detaylı

BAŞ DENETÇİ PROGRAMLARI

BAŞ DENETÇİ PROGRAMLARI BAŞ DENETÇİ PROGRAMLARI İçindekiler ISO 9001:2008 Baş Denetçi Eğitimi... ISO 14001:2004 Baş Denetçi Eğitimi... OHSAS 18001:2007 Baş Denetçi Eğitimi... ISO 22000:2005 Baş Denetçi Eğitimi... ISO 9001:2008

Detaylı

IRCA ONAYLI ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ PROGRAMI

IRCA ONAYLI ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ PROGRAMI 1. GÜN IRCA ONAYLI ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ PROGRAMI 8.30 Kayıt 9.00 BÖLÜM 1 KYS HAKKINDA GENEL BİLGİ 1. Kısım Kalite Yönetim Sistemi Baş Denetçi Eğitimi Başlangıcı ve Eğitim

Detaylı

Prosedür. Kalite Yönetim Sisteminde Neden gerçekleştirilecek?

Prosedür. Kalite Yönetim Sisteminde Neden gerçekleştirilecek? Prosedür Bir faaliyeti veya bir bir amaca ulaşmak için izlenen yol ve yöntem (TDK) Prosesi icra etmek için belirlenen yol (ISO 9000) Faaliyetleri yeterli kontrolü sağlayacak detayda tarif eden dokümanlardır

Detaylı

EĞİTİM DANIŞMANLIK ARGE PROJE

EĞİTİM DANIŞMANLIK ARGE PROJE EĞİTİM DANIŞMANLIK ARGE PROJE İlaç endüstrisinde kalite, üretim, araştırma-geliştirme ve ruhsatlandırma konularında sahip olduğumuz deneyim ile 2006 yılından bu yana danışmanlık ve eğitim hizmetlerimizi

Detaylı

2014 yılı Durumu Neden 2015 yılı Durumu Neden

2014 yılı Durumu Neden 2015 yılı Durumu Neden 1.KURUMSALLAŞMA DÖNGÜSÜNÜN HIZLANDIRILMASI 1.1. Akreditasyon, Yönetim Sistemlerinin revize edilmesi ve yeni yönetim sistemlerinin kurulması 1.1.1. Yönetim sistemi konusunda danışmanlık hizmeti alınması

Detaylı

Genel Kısım ISO 9001:2015 ISO 14001:2015 BS OHSAS 18001:2007 ISO 10002:2004. Sertifikasyon Prosedürü

Genel Kısım ISO 9001:2015 ISO 14001:2015 BS OHSAS 18001:2007 ISO 10002:2004. Sertifikasyon Prosedürü Genel Kısım Firma Bilgileri (Merkez Ofis) Lütfen devamında Sayfadaki bilgileri de doldurunuz TÜV SÜD de sorumlu olan kişi tarafından doldurulacaktır: Firma Ünvanı: Adres: Posta Kodu / Şehir: E-Mail: Danışmanlık

Detaylı

SAYIŞTAY REHBERLERİ 28.04.2015

SAYIŞTAY REHBERLERİ 28.04.2015 SAYIŞTAY REHBERLERİ 28.04.2015 Sayıştay Denetimi Düzenlilik Denetimi Performans Denetimi Mali denetim Uygunluk denetimi Sayıştay Raporları Sayıştay denetim raporları (Düzenlilik ve Performans denetimi)

Detaylı

NAKSAN HOLDİNG A.Ş Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni

NAKSAN HOLDİNG A.Ş Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni NAKSAN HOLDİNG A.Ş. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni Temelleri 1940 yılında atılan üretici firma sıfatı, güçlü ekonomik yapısı ile ulusal ve uluslararası alanda

Detaylı

MSS GRUP Ölçülebilir Hijyen BİLGİYİ PAYLAŞMAYA HOŞGELDİNİZ. Copyright MSS Grup Ltd Şti. ZİNCİRİN GÜÇLÜ HALKASIYIZ

MSS GRUP Ölçülebilir Hijyen BİLGİYİ PAYLAŞMAYA HOŞGELDİNİZ. Copyright MSS Grup Ltd Şti. ZİNCİRİN GÜÇLÜ HALKASIYIZ MSS GRUP Ölçülebilir Hijyen BİLGİYİ PAYLAŞMAYA HOŞGELDİNİZ MSS Hedef Pazarımız Uluslararası Endüstriyel ve Kurumsal Pazarın Temizleme ve Hijyen Sistemleri Alanında Kimyasal Üretimi, Malzeme Tedariki, Lojistik

Detaylı

İnsanı Seviyoruz, Değerini Tartışmıyoruz.

İnsanı Seviyoruz, Değerini Tartışmıyoruz. İnsanı Seviyoruz, Değerini Tartışmıyoruz. İş Güvenliği Uzmanlığı Hizmeti İşyeri Hekimliği Hizmeti Sağlık Personeli Hizmeti Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ankara OSGB Eğitim Danışmanlık Mühendislik, yaklaşık

Detaylı

TÜRK AKREDİTASYON KURUMU R20.08

TÜRK AKREDİTASYON KURUMU R20.08 R20.08 LABORATUVARLARDA YÖNETİMİN GÖZDEN GEÇİRME FAALİYETİ Rev.00 03-2002 1. GİRİŞ 1.1 TS EN ISO/IEC 17025 (2000) Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği için Genel Şartlar standardında bir

Detaylı

KALİTE YÖNETİM BİRİMİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

KALİTE YÖNETİM BİRİMİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ DökümanNo:YO.KY.PR.03 İlk Yayın Tarihi:22.03.2018 Rvz No:0 Rvz. Tarihi:- Sayfa :0 / 5 REVİZYON TARİHİ REVİZYON NO AÇIKLAMA HAZIRLAYAN KALİTE YÖNETİM DİREKTÖRÜ KONTROL EDEN KALİTE YÖNETİM DİREKTÖRÜ ONAYLAYAN

Detaylı

Ar-Ge ve Tasarım Faaliyetlerine Yönelik Hizmetlerimiz

Ar-Ge ve Tasarım Faaliyetlerine Yönelik Hizmetlerimiz Ar-Ge ve Tasarım Faaliyetlerine Yönelik Hizmetlerimiz Vergi Hizmetleri KPMG Türkiye kpmg.com.tr kpmgvergi.com Rekabetin giderek arttığı günümüzde, Ar-Ge ve inovasyon altında yapılan yatırımların ülke

Detaylı

ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Denetimden Sorumlu Komite Çalışma Yönergesi 1. AMAÇ

ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Denetimden Sorumlu Komite Çalışma Yönergesi 1. AMAÇ ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Denetimden Sorumlu Komite Çalışma Yönergesi 1. AMAÇ Bu Yönerge nin amacı, Denetimden Sorumlu Komite nin görev, yetki, sorumluluk ve çalışma esaslarının belirlenmesidir.

Detaylı

METROTEL GROUP. Ocak 2011

METROTEL GROUP. Ocak 2011 METROTEL GROUP Ocak 2011 OTEL VE İYM(*) YATIRIM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Uluslararası markalarla birçok projede çalışmış olan uzman ekiplerimiz, bilgi birikimleri ile her projeye özgün çözümler üretmekte,

Detaylı

Dünya standartlarına göre şekillendirilmiş hizmet anlayışımız, türk mutfağının eşsiz lezzetleriyle birleşince, müşterilerimizin memnuniyeti ile ödüllendirilmekte, sektöre kattığımız lezzet ve kalitenin

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

İkraz No: 8531-TR Proje Adı: Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Proje Süresi: Başvuru Numarası:

İkraz No: 8531-TR Proje Adı: Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Proje Süresi: Başvuru Numarası: T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU SAĞLIK SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ VE DESTEKLENMESİ PROJESİ KAPSAMINDA ALINACAK DANIŞMANLAR İÇİN İSTİHDAM DUYURUSU İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz No: 8531-TR

Detaylı

Çiftlikköy Mahallesi Sokak Akyuva Apartmanı 12/5, Yenişehir/Mersin (+90) Skype yoldas.

Çiftlikköy Mahallesi Sokak Akyuva Apartmanı 12/5, Yenişehir/Mersin (+90) Skype yoldas. Yoldaş ÖZPULAT Çiftlikköy Mahallesi 23005 Sokak Akyuva Apartmanı 12/5, 01650 Yenişehir/Mersin (+90) 505 779 00 71 yoldasozpulat@gmail.com Skype yoldas.ozpulat Mersin, Eylül 2017 Konu:Genel Başvuru Sayın

Detaylı

Revizyon Nedeni YENİ DOKÜMAN FORMATINA GEÇİLDİ. EN 45011 referanslara eklendi.

Revizyon Nedeni YENİ DOKÜMAN FORMATINA GEÇİLDİ. EN 45011 referanslara eklendi. Sayfa No 1/5 REVİZYON GEÇMİŞİ Sayfa No Rev. No Rev. Tarihi Revizyon Nedeni - 05 02.01.12 06 05.09.13 YENİ DOKÜMAN FORMATINA GEÇİLDİ EN 45011 referanslara eklendi. Sürecin işleyişi ile ilgili sorumluluklar

Detaylı

TÜRK TELEKOM'DA İÇ DENETİM

TÜRK TELEKOM'DA İÇ DENETİM TÜRK TELEKOM'DA İÇ DENETİM Dr. Nazif BURCA Türk Telekom İç Denetim Başkanı XIII. Türkiye İç Denetim Kongresi 6 Kasım 2009, İstanbul 1 Gündem TT Grubu İç Denetime Geçiş Organizasyon Yapısı ve Görevler Personel

Detaylı

Yönetim Sistemleri Eğitimleri

Yönetim Sistemleri Eğitimleri Yönetim Sistemleri Eğitimleri ISO 9001-2008 /2015 EĞİTİMİ Kuruluşlarında kalite yönetim sistemi kuracak, geliştirecek ve/veya uygulayacak katılımcılara kalitenin tanımlarını ve kalite yönetim prensiplerini

Detaylı

Risk Esaslı Denetim Planlaması ve Raporlaması. Kasım 2013 İstanbul

Risk Esaslı Denetim Planlaması ve Raporlaması. Kasım 2013 İstanbul Risk Esaslı Denetim Planlaması ve Raporlaması Kasım 2013 İstanbul Gündem I Neden risk esaslı iç denetim II Gelişen Yeni Risk Konuları Genel Örnekler III Risk esaslı iç denetim planlaması IV Risk esaslı

Detaylı

Dr. Yıldırım CESARETLİ. Akreditasyon ve Yeterlilik Testleri. Biyosidal Ürün Analiz Laboratuvarlarında

Dr. Yıldırım CESARETLİ. Akreditasyon ve Yeterlilik Testleri. Biyosidal Ürün Analiz Laboratuvarlarında Dr. Yıldırım CESARETLİ 1 Akreditasyon ve Yeterlilik Testleri Biyosidal Ürün Analiz Laboratuvarlarında Mevzuat 2 Biyosidal Ürünler Yönetmeliği 31.12.2009 tarih ve 27449 sayı 4. Mükerrer Bu Yönetmeliğin

Detaylı

E Ğ İ T İ M K A T A L O Ğ U.

E Ğ İ T İ M K A T A L O Ğ U. E Ğ İ T İ M K A T A L O Ğ U 2017 www.usb-tr.com İÇİNDEKİLER 2 0 1 7 BDE EYE LAE KYE ISE ÇYE GGE BGE SSE TAE PÇE TGE BAŞ DENETÇİ EĞİTİMLERİ ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMLERİ LABORATUAR AKREDİTASYON EĞİTİMLERİ

Detaylı

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup.

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup. Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz Yetkili : Yaşar TÜRKMEN Ofis Tel : 0212 482 11 99 Direkt : 0533 414 50 37

Detaylı

Erciyes Üniversitesi, Türkiye Mühendislik Fakültesi. Yıl : : Makine Mühendisi

Erciyes Üniversitesi, Türkiye Mühendislik Fakültesi. Yıl : : Makine Mühendisi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı : Erkol 2. Soyadı : Murat 3. Doğum Tarihi : Haziran 06, 1973 4. Medeni Hali : Evli 1 Çocuk 5. Eğitim : Yüksek Lisans: Marmara Üniversitesi, Türkiye İşletme Fakültesi Yıl : 2006 Derece :

Detaylı

Kalite Yönetim Sistemi El Kitabı Dok.No: AU KYS EK Bölüm 9 Performans değerlendirme

Kalite Yönetim Sistemi El Kitabı Dok.No: AU KYS EK Bölüm 9 Performans değerlendirme İzleme, ölçme, analiz ve değerlendirme Kalite Yönetim Sistemi El Kitabı Performans değerlendirme Altınbaş Üniversitesinde idari ve destek hizmetler kapsamında uygulanan ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sisteminin

Detaylı

İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri İçindekiler 1 Hakkımızda 4 Hizmetlerimiz 2 Vizyonumuz 5 Referanslarımız 3 Değerlerimiz 6 İletişim 1 Hakkımızda Genç, dinamik

Detaylı

RİZE TİCARET BORSASI ÖZEL GIDA KONTROL LABORATUVARI 2012 FAALİYET RAPORU

RİZE TİCARET BORSASI ÖZEL GIDA KONTROL LABORATUVARI 2012 FAALİYET RAPORU RİZE TİCARET BORSASI ÖZEL GIDA KONTROL LABORATUVARI 2012 FAALİYET RAPORU LABORATUVARIMIZA YAPILAN DENETİMLER: T.C Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Türkiye genelinde Özel Gıda ve İl Kontrol laboratuvarlarında

Detaylı

T. C. TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ

T. C. TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ T. C. TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ, TS ISO/IEC 20000-1 BT HİZMET YÖNETİM SİSTEMİ Sunucu: Gürol GÖKÇİMEN 1 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Bilgi : anlamlı veri, (bir kurumun

Detaylı

Bu dokümanla BGYS rollerinin ve sorumluluklarının tanımlanarak BGYS sürecinin efektif şekilde yönetilmesi hedeflenmektedir.

Bu dokümanla BGYS rollerinin ve sorumluluklarının tanımlanarak BGYS sürecinin efektif şekilde yönetilmesi hedeflenmektedir. 1.AMAÇ ve KAPSAM Bu dokümanla BGYS rollerinin ve sorumluluklarının tanımlanarak BGYS sürecinin efektif şekilde yönetilmesi hedeflenmektedir. BGYS kapsam dokümanındaki tüm personeli, varlıkları ve ilişki

Detaylı

TÜV SÜD Group. Test, Gözetim, Sertifikasyon ve Sürdürülebilir Başarı için Eğitim Çözümleri. Enver Coşkunsu

TÜV SÜD Group. Test, Gözetim, Sertifikasyon ve Sürdürülebilir Başarı için Eğitim Çözümleri. Enver Coşkunsu Group Test, Gözetim, Sertifikasyon ve Sürdürülebilir Başarı için Eğitim Çözümleri Enver Coşkunsu Lokasyonlarımız... Hep yanınızdayız İstanbul İzmit Bursa Ankara İzmir Adana Türkiye Test, Gözetim, Denetim,

Detaylı