HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PAYDAŞLARININ ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ, KURUMSAL AİDİYETLERİ, MEMNUNİYET DÜZEYLERİ VE İLETİŞİME YÖNELİK DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PAYDAŞLARININ ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ, KURUMSAL AİDİYETLERİ, MEMNUNİYET DÜZEYLERİ VE İLETİŞİME YÖNELİK DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ"

Transkript

1 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PAYDAŞLARININ ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ, KURUMSAL AİDİYETLERİ, MEMNUNİYET DÜZEYLERİ VE İLETİŞİME YÖNELİK DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ Hacettepe Üniversitesi Psikometri Araştırma ve Uygulama Merkezi HÜPAM

2 YILLARI KARŞILAŞTIRMASI LİSANS ÖĞRENCİLERİ

3 Çevremdeki Herkes, Çocuğunun Hacettepe Üniversitesinde Okumasından Gurur Duyacaktır

4 İhtiyaç Duyduğumda Akademik Danışmanıma Kolaylıkla Ulaşabilirim

5 Hacettepe Üniversitesinde Okumuş Olmak Bir Başka Üniversiteye Kabul Edilmede Tercih Nedenidir

6 İhtiyaç Duyduğumda Üniversite Yönetimine Kolaylıkla Ulaşabilirim

7 Öğrenci Temsilciler Konseyi'nin (ÖTK) Çalışmalarından Genel Olarak Memnunum

8 Hacettepe Üniversitesi ni Tercih Etmemde, Üniversitenin Yaptığı Tanıtım Faaliyetleri Etkili Oldu

9 Üniversitede Gerçekleştirilen Ders Dışı Akademik Etkinlikler (Konferans, Söyleşi Vb.) Yeterlidir

10 Üniversitedeki İnternet Erişim Olanakları Yeterlidir

11 Üniversitedeki Spor Tesis Ve Olanakları Yeterlidir

12 Bölümümde Yürütülen Araştırmalara/Uygulamalara/Laboratuvar Çalışmalarına Dahil Edilirim

13 Bölümümdeki Öğretim Elemanı Sayısı Yeterlidir

14 Başkalarının Hacettepe Üniversitesi Hakkında Ne Düşündüğü Benim İçin Çok Önemlidir

15 Üniversitenin Öğrencilerine Sağladığı Sağlık Hizmetlerinden Memnunum

16 Üniversitedeki Ulusal Ve Uluslararası Hareketlilik Programları (Erasmus, Mevlana, Farabi) Yeterlidir

17 Üniversite Kütüphanelerindeki Alanımla İlgili E-Kaynaklar Yeterlidir (2013) Üniversite kütüphanelerindeki elektronik kaynaklar (yerli ve yabancı kitap, dergi, vs.) yeterlidir. (2014) Üniversite kütüphanelerindeki alanımla ilgili e-dergiler yeterlidir. (2015) Üniversite kütüphanelerindeki alanımla ilgili e-kaynaklar yeterlidir.

18 Üniversite Kütüphanelerindeki Alanımla İlgili E-Kaynaklar Yeterlidir (2013) Üniversite kütüphanelerindeki elektronik kaynaklar (yerli ve yabancı kitap, dergi, vs.) yeterlidir. (2014) Üniversite kütüphanelerindeki alanımla ilgili e-kitaplar yeterlidir. (2015) Üniversite kütüphanelerindeki alanımla ilgili e-kaynaklar yeterlidir.

19 Öğrenci İşleri Dairesi'nde Tüm İşlemler (Transkript Almak, Vb.) Kısa Sürede Yapılır

20 Üniversitenin Sağladığı Ulaşım Olanaklarından Memnunum (2013) Kampüse ulaşım için belediye otobüsü ve özel halk otobüsü sayısı yeterlidir. (2014) Kampüse ulaşım için belediye otobüsü ve özel halk otobüsü sayısı yeterlidir. (2015) Üniversitenin sağladığı ulaşım olanaklarından memnunum.

21 Üniversitenin Sağladığı Ulaşım Olanaklarından Memnunum (2013) Mesai saatleri sonrasında ulaşım olanakları yeterlidir. (2014) Ders saatleri sonrasında ulaşım olanakları yeterlidir. (2015) Üniversitenin sağladığı ulaşım olanaklarından memnunum.

22 Üniversitenin Sağladığı Ulaşım Olanaklarından Memnunum (2013) Kampüse ulaşım için semt servisi sayısı yeterlidir. (2014) Kampüse ulaşım için semt servisi sayısı yeterlidir. (2015) Üniversitenin sağladığı ulaşım olanaklarından memnunum.

23 Bölümümdeki Sınıf, Amfi Sayısı Ve Kapasitesi Yeterlidir (2013) Üniversitedeki sınıf ve amfi sayısı yeterlidir. (2014) Bölümümdeki sınıf ve amfi sayısı yeterlidir. (2015) Bölümümdeki sınıf ve amfi sayısı ve kapasitesi yeterlidir.

24 Bölümümdeki Sınıf, Amfi Sayısı Ve Kapasitesi Yeterlidir (2013) Üniversitedeki sınıf ve amfilerin öğrenci kapasitesi yeterlidir. (2014) Bölümümdeki sınıf ve amfilerin öğrenci kapasitesi yeterlidir. (2015) Bölümümdeki sınıf ve amfi sayısı ve kapasitesi yeterlidir.

25 Üniversite Yemekhanelerinden Genel Olarak Memnunum (2013) Yemekhane ücretleri öğrenci bütçesine uygundur. (2014) Yemekhane ücretlerinden memnunum. (2015) Üniversite yemekhanelerinden genel olarak memnunum.

26 Üniversite Yemekhanelerinden Genel Olarak Memnunum (2013) Yemekhanelerin sayısı ve kapasitesi yeterlidir. (2014) Üniversite yemekhanelerinin sayısı ve kapasitesi yeterlidir. (2015) Üniversite yemekhanelerinden genel olarak memnunum.

27 Üniversite Yemekhanelerinden Genel Olarak Memnunum (2014) Üniversite yemekhanelerinin hizmetlerinden memnunum. (2015) Üniversite yemekhanelerinden genel olarak memnunum.

28 Birisi Hacettepe Üniversitesi ni Övdüğünde Bu, Bana Kişisel Bir İltifat Gibi Gelir

29 Üniversitedeki Bilgisayar Laboratuvarlarının Kapasitesi Yeterlidir

30 Öğrenci İşleri Dairesi İnternet Sitesindeki Bilgi Ve Ders Kayıt Sisteminden Genel Olarak Memnunum (2013) Öğrenci İşleri internet sitesindeki Bilgi ve Ders Kayıt Sistemi kullanıcı dostudur. (2014) Öğrenci İşleri Dairesi internet sitesindeki Bilgi ve Ders Kayıt Sistemi kullanışlıdır. (2015) Öğrenci İşleri Dairesi internet sitesindeki bilgi ve ders kayıt sisteminden genel olarak memnunum.

31 Öğrenci İşleri Dairesi İnternet Sitesindeki Bilgi Ve Ders Kayıt Sisteminden Genel Olarak Memnunum (2013) Ders kayıt dönemlerinde Öğrenci İşleri internet sitesine kolaylıkla erişebilirim. (2014) Ders kayıt ve not açıklama dönemlerinde Öğrenci İşleri Dairesi internet sitesine kolaylıkla erişebilirim. (2015) Öğrenci İşleri Dairesi internet sitesindeki bilgi ve ders kayıt sisteminden genel olarak memnunum.

32 Üniversite Kütüphanelerindeki Alanımla İlgili Basılı Kaynaklar (Yerli Ve Yabancı Kitap, Dergi, Vb.) Yeterlidir

33 Üniversitedeki Güvenlik Hizmetleri Yeterlidir (2013) Üniversite güvenlik görevlilerinin öğrencilere karşı tutum ve davranışları olumludur. (2014) Üniversite güvenlik görevlileri, öğrencilere yönelik olumlu bir tutuma sahiptir. (2015) Üniversitedeki güvenlik hizmetleri yeterlidir.

34 Hacettepe Üniversitesi Çevremde İyi Bir Üne Sahiptir

35 Üniversitedeki Güvenlik Hizmetleri Yeterlidir (2013) Üniversitedeki güvenlik önlemleri yeterlidir. (2014) Üniversitedeki güvenlik önlemleri yeterlidir. (2015) Üniversitedeki güvenlik hizmetleri yeterlidir.

36 Hacettepe Üniversitesi nin Başarıları, Benim Başarılarımdır

37 Bölümümdeki Ders Sorumluları, Alanlarıyla İlgili Yeterli Bilgi Ve Deneyime Sahiptir

38 Derslerde Kullanılan Kaynaklar (Kitap, Dergi, Ders Notu, Slayt Vb.) Yeterlidir (2013) Derslerde kullanılan kaynaklar (kitap, dergi, vs.) yeterlidir. (2014) Derslerde kullanılan kaynaklar (kitap, dergi, vb.) yeterlidir. (2015) Derslerde kullanılan kaynaklar (kitap, dergi,ders notu, slayt vb.) yeterlidir.

39 Derslerde Kullanılan Kaynaklar (Kitap, Dergi, Ders Notu, Slayt Vb.) Yeterlidir (2013) Ders sorumlularının öğrencilere dağıttığı ders notları/slaytlar yeterlidir. (2014) Bölümümdeki ders sorumlularının öğrencilere dağıttığı ders notları/slaytlar yeterlidir. (2015) Derslerde kullanılan kaynaklar (kitap, dergi,ders notu, slayt vb.) yeterlidir.

40 Lisans/Önlisans Eğitimimin Akademik/Mesleki Yaşantımda Bana Yetkinlik Kazandıracağını Düşünüyorum.

41 Üniversitede Öğrencilere Sağlanan Yabancı Dil Eğitim Olanakları Yeterlidir

42 Üniversitede Engelli Bireylerin Günlük Yaşamını Ve Eğitimini Kolaylaştıracak Düzenlemeler Yeterlidir (2013) Kampüste engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıracak fiziksel düzenlemeler yeterlidir. (2014) Kampüste engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıracak fiziksel düzenlemeler yeterlidir. (2015)nÜniversitede engelli bireylerin günlük yaşamını ve eğitimini kolaylaştıracak düzenlemeler yeterlidir

43 Genel Olarak Üniversitemden Memnunum (2013) Genel olarak burada öğrenci olmaktan hoşlanıyorum. (2014) Genel olarak bu üniversitede öğrenci olmaktan hoşlanıyorum. (2015) Genel olarak üniversitemden memnunum.

44 Genel Olarak Üniversitemden Memnunum (2013) Bütün olarak değerlendirildiğinde üniversitemden memnunum. (2014) Bütün olarak değerlendirildiğinde üniversitemden memnunum. (2015) Genel olarak üniversitemden memnunum.

45 Genel Olarak Üniversitemden Memnunum (2013) Genel olarak üniversitemi seviyorum. (2014) Genel olarak üniversitemi seviyorum. (2015) Genel olarak üniversitemden memnunum.

46 Kariyerinde Yükselmek İsteyen Bir Kişi İçin Hacettepe Üniversitesinde Okumuş Olmak Avantaj Sağlar

47 Üniversitedeki Barınma Kapasitesi Yeterlidir

48 Basına Yansıyan Bir Olayda Hacettepe Üniversitesi Eleştiriliyorsa Bundan Çok Rahatsız Olurum

49 Üniversitedeki "Yandal" Ve "Çift Anadal" Olanaklarından Memnunum (2013) Üniversitede yürütülen yandal programları yeterlidir. (2014) Üniversitedeki yandal olanaklarından memnunum. (2015) Üniversitedeki yandal ve çift anadal olanaklarından memnunum.

50 Üniversitedeki "Yandal" Ve "Çift Anadal" Olanaklarından Memnunum (2013) Üniversitede yürütülen çift anadal programları yeterlidir. (2014) Üniversitedeki çift anadal olanaklarından memnunum. (2015) Üniversitedeki yandal ve çift anadal olanaklarından memnunum

51 Üniversitede Gerçekleştirilen Kültürel, Sanatsal Ve Sosyal Etkinlikler Yeterlidir

52 Bölümümdeki Uygulamalı Ders Sayısı Yeterlidir

53 SEÇ Kodlu Derslerin Çeşitliliğinden Memnunum

54 Birisi Hacettepe Üniversitesini Eleştirdiğinde Bu Bana Kişisel Bir Hakaret Gibi Gelir

55 Hacettepe Üniversitesi Hakkında Konuşurken Genellikle "Onlar" Yerine "Biz" Derim

56 Hacettepe Üniversitesi, Alanının En İyilerinden Biri Olarak Kabul Edilir

57 Bölümümdeki Öğrenci Sayısı, Verimli Eğitim-Öğretim Yapmaya Uygundur

58 Üniversitede Ders Çalışabileceğim Alanlar Yeterlidir

59 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nın Yazılım Deposunda Yer Alan Programlardan Memnunum

60 Üniversitenin Öğrencilerine Sağladığı Maddi Destekler (Yurt Ve Yemek Yardımı, Kısmi Zamanlı Çalışma Desteği, Nakit Desteği Vb.) Yeterlidir

61 Üniversitedeki Öğrenci Topluluklarının Aktivitelerinden Memnunum

62 Üniversitedeki Öğrenci Topluluklarının Aktivitelerinden Memnunum

63 Öğretim Elemanları, Önlisans/Lisans Öğrencilerine Yönelik Yönetmelikler Hakkında Yeterli Bilgiye Sahiptirler

64 Üniversitede Yer Alan Uluslararası Ofislerin Hizmetleri Yeterlidir

65 Bölümümün Uluslararası Anlaşmaları Yeterlidir

66 Hacettepe Üniversitesi Uluslararası Düzeyde Tanınmaktadır

67 Hacettepe Üniversitesi nin Uluslarasılaşma Çalışmalarını Gerekli Buluyorum

68 Hacettepe Üniversitesi nin Uluslarasılaşma Çalışmalarını Başarılı Buluyorum

69 Üniversitedeki Uluslararası Akademisyen Sayısının Artırılması Gerektiğini Düşünüyorum

70 Benim İçin Hacettepe Üniversitesi nin Kişisel Bir Anlamı Yok

71 Hacettepe Üniversitesi nin Bir Parçası Olmaktan Utanç Duyuyorum

72 Diğer Üniversitelerde Okuyanlar, Hacettepe Üniversitesi ne İmrenirler

73 Çevremdeki İnsanların Hacettepe Üniversitesi Hakkındaki Düşünceleri Olumludur

74 SONUÇLARININ KARŞILAŞTIRILMASI AKADEMİK PERSONEL

75 Kitlede bulunan akademik personel sayısı = 3348???? Araştırma görevlisi sayısı = 1371???? Hedef kitlenin büyüklüğü = 1977 Tam sayım sonucunda elde edilen verilerden çözümlemeye alınanların sayısı = 429 Tam sayımla elde edilen örneklem bir rasgele örneklem olarak düşünüldüğünde yapılan çözümlemelerin hoşgörü miktarı %4,2 olarak gerçekleşmiştir. En çok cevaplanmayan on soru.

76 ÖZDEŞİM BOYUTU 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 48,06% 41,68% 61,31% 20,00% 10,00% 0,00% 14,22% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,028 0,029 0,024 0,029 Z 11,978 6,725 14,377 6,871 P 0,000 0,000 0,000 0,000

77 PRESTİJ BOYUTU 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 66,52% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 29,14% 27,86% 20,00% 16,32% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,029 0,025 0,027 0,023 Z 12,859 4,615 13,915 4,990 P 0,000 0,000 0,000 0,000

78 Birisi Hacettepe Üniversitesi ni eleştirdiğinde bu, bana kişisel bir hakaret gibi gelir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 34,23% 46,54% 33,57% 35,20% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,028 0,029 0,028 0,028 Z 0,241 3,925 0,241 4,011 P 0,810 0,000 0,809 0,000

79 Başkalarının Hacettepe Üniversitesi hakkında ne düşündüğü benim için çok önemlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 69,11% 58,28% 30,00% 20,00% 10,00% 14,25% 18,18% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,021 0,028 0,022 0,028 Z 1,858 3,909 1,795 3,839 P 0,063 0,000 0,073 0,000

80 Hacettepe Üniversitesi nin başarıları, benim başarılarımdır. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 73,65% 59,91% 20,00% 10,00% 11,02% 10,26% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,018 0,027 0,018 0,028 Z 0,419 5,102 0,424 4,955 P 0,675 0,000 0,672 0,000

81 Birisi Hacettepe Üniversitesi ni övdüğünde bu, bana kişisel bir iltifat gibi gelir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 56,80% 52,45% 30,00% 20,00% 10,00% 23,33% 14,92% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,024 0,029 0,022 0,029 Z 3,555 1,501 3,802 1,497 P 0,000 0,133 0,000 0,134

82 Basına yansıyan bir olayda Hacettepe Üniversitesi eleştiriliyorsa bundan çok rahatsız olurum. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 68,14% 60,00% 54,78% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 15,33% 18,41% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,022 0,028 0,022 0,028 Z 1,427 4,765 1,391 4,690 P 0,153 0,000 0,164 0,000

83 Çevremdeki herkes, çocuğunun Hacettepe Üniversitesi nde çalışmasından gurur duyacaktır. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 74,51% 60,37% 20,00% 10,00% 5,40% 9,32% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,015 0,027 0,016 0,028 Z 2,698 5,286 2,471 5,120 P 0,007 0,000 0,013 0,000

84 Hacettepe Üniversitesi, çevremde iyi bir üne sahiptir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 78,62% 78,79% 20,00% 10,00% 0,00% 6,48% 3,26% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,013 0,024 0,012 0,024 Z 2,423 0,071 2,728 0,071 P 0,015 0,943 0,006 0,943

85 Hacettepe Üniversitesi, alanının en iyilerinden biri olarak kabul edilir. 100,00% 90,00% 80,00% 76,78% 70,00% 60,00% 62,70% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 7,13% 9,56% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,016 0,026 0,017 0,027 Z 1,543 5,388 1,471 5,183 P 0,123 0,000 0,141 0,000

86 Kullanabileceğim laboratuvar olanakları yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 42,12% 35,66% 30,00% 20,00% 10,00% 18,03% 20,51% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,029 0,023 0,028 0,023 Z 2,254 1,086 2,284 1,067 P 0,024 0,278 0,022 0,286

87 Üniversitede yayın yapanları ödüllendiren teşvik sistemi yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 45,68% 39,39% 30,00% 20,00% 10,00% 15,77% 20,28% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,029 0,022 0,029 0,023 Z 2,170 2,048 2,189 1,979 P 0,030 0,041 0,029 0,048

88 Üniversitedeki yeni akademik danışmanlık sisteminden memnunum. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 49,57% 40,00% 30,00% 20,00% 36,13% 19,33% 32,40% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,029 0,025 0,028 0,026 Z 4,622 5,281 4,728 5,016 P 0,000 0,000 0,000 0,000

89 Üniversitedeki uygulama ve araştırma merkezleri aktif olarak çalışmaktadır. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 24,30% 30,07% 21,60% 20,05% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,026 0,024 0,026 0,024 Z 2,250 0,651 2,199 0,658 P 0,024 0,515 0,028 0,511

90 Üniversitede atama ölçütlerini sağlayan herkese kadrosu verilmektedir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 33,69% 24,24% 30,99% 39,16% 20,00% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,027 0,028 0,026 0,028 Z 3,508 2,961 3,653 2,913 P 0,000 0,003 0,000 0,004

91 Ofisimdeki teknik donanım (bilgisayar, yazıcı, vb.) yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 50,86% 36,60% 32,18% 50,58% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,029 0,028 0,028 0,029 Z 4,899 6,491 5,011 6,432 P 0,000 0,000 0,000 0,000

92 Ofisimdeki fiziksel donanım (masa, sandalye, vb.) yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 58,97% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 43,41% 26,81% 40,82% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,028 0,029 0,027 0,029 Z 5,853 6,231 6,177 6,321 P 0,000 0,000 0,000 0,000

93 Üniversitedeki spor tesis ve olanakları yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 49,35% 27,27% 17,60% 36,83% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,029 0,025 0,027 0,026 Z 7,651 7,743 8,159 7,273 P 0,000 0,000 0,000 0,000

94 Üniversitede bulunan kongre ve toplantı salonlarının sayısı yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 65,50% 60,00% 50,00% 49,35% 40,00% 30,00% 27,86% 20,00% 10,00% 0,00% 13,99% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,025 0,029 0,022 0,028 Z 5,606 5,552 6,221 5,721 P 0,000 0,000 0,000 0,000

95 Üniversite personelinin çocukları için sağlanan eğitim olanakları (kreş, ilkokul vb.) yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 23,78% 19,11% 17,28% 33,57% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,024 0,024 0,024 0,026 Z 1,974 6,685 1,920 6,273 P 0,048 0,000 0,055 0,000

96 Bölümümdeki temizlik hizmetleri yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 24,95% 44,52% 33,05% 39,63% 20,00% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,027 0,028 0,028 0,028 Z 7,238 2,361 7,019 2,332 P 0,000 0,018 0,000 0,020

97 Bölümümdeki kadrolu öğretim üyesi/görevlisi sayısı yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 49,68% 43,59% 35,21% 35,43% 30,00% 20,00% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,029 0,028 0,029 0,028 Z 2,086 0,081 2,096 0,081 P 0,037 0,935 0,036 0,935

98 Bölümümdeki kadrolu araştırma görevlisi sayısı yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 59,83% 46,85% 30,00% 20,00% 10,00% 23,54% 24,71% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,029 0,025 0,029 0,025 Z 4,472 0,468 4,477 0,465 P 0,000 0,640 0,000 0,642

99 Üniversitede bölümlere akademik kadro dağıtımı adildir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 43,84% 35,43% 30,00% 20,00% 10,00% 10,91% 21,45% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,029 0,020 0,028 0,022 Z 2,927 5,163 2,976 4,724 P 0,003 0,000 0,003 0,000

100 Ders yaptığım sınıfların fiziksel ve teknolojik olanaklarından memnunum. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 42,19% 39,09% 39,74% 32,87% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,029 0,028 0,029 0,028 Z 1,083 2,430 1,078 2,472 P 0,279 0,015 0,281 0,013

101 Hacettepe Üniversitesi nin internet sayfası kullanışlıdır. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 62,74% 62,70% 30,00% 20,00% 10,00% 12,10% 16,32% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,028 0,021 0,028 Z 2,120 0,014 2,029 0,014 P 0,034 0,989 0,042 0,989

102 İdarî personel, akademik personele yönelik olumlu bir tutuma sahiptir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 47,08% 50,35% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 29,70% 24,01% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,026 0,029 0,026 0,029 Z 2,172 1,119 2,230 1,119 P 0,030 0,263 0,026 0,263

103 Üniversitede bölümlere akademik kadro dağıtımı adildir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 43,84% 35,43% 30,00% 20,00% 10,00% 10,91% 21,45% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,029 0,020 0,028 0,022 Z 2,927 5,163 2,976 4,724 P 0,003 0,000 0,003 0,000

104 Ders kayıt ve not açıklama dönemlerinde Öğrenci İşleri Dairesi internet sayfasına kolaylıkla erişebilirim. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 34,02% 35,31% 27,74% 41,49% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,027 0,028 0,027 0,029 Z 2,304 2,188 2,357 2,168 P 0,021 0,029 0,018 0,030

105 Öğrenci İşleri Dairesi nin hizmetlerinden genel olarak memnunum. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 34,02% 35,31% 18,41% 42,42% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,027 0,028 0,024 0,029 Z 5,883 2,514 6,409 2,489 P 0,000 0,012 0,000 0,013

106 Gerektiğinde rahatlıkla yasal izinlerimi kullanabilirim. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 73,89% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 34,99% 40,71% 20,00% 10,00% 0,00% 13,05% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,026 0,029 0,023 0,027 Z 8,361 11,366 9,711 12,449 P 0,000 0,000 0,000 0,000

107 Yurt dışı bilimsel toplantı ve kongrelere katılım için verilen maddî destekler yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 56,80% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 36,83% 17,06% 29,84% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,029 0,024 0,028 0,025 Z 6,840 5,360 7,030 5,046 P 0,000 0,000 0,000 0,000

108 Üniversite kütüphanelerindeki alanımla ilgili basılı kaynaklar (yerli ve yabancı kitap, dergi, vb.) yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 34,77% 38,44% 35,20% 30,00% 26,81% 20,00% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,027 0,028 0,027 0,028 Z 2,918 1,149 3,006 1,157 P 0,004 0,251 0,003 0,247

109 Kütüphaneden eğitim ve araştırma faaliyetleri için istenen kitap ve dergiler kısa sürede temin edilir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 26,03% 31,86% 38,69% 20,00% 10,00% 0,00% 13,05% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,024 0,028 0,022 0,028 Z 5,369 2,471 5,968 2,437 P 0,000 0,013 0,000 0,015

110 Hacettepe Teknokent, üniversite birimleriyle işbirliği içinde çalışmaktadır. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 10,37% 18,65% 25,27% 22,84% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,025 0,021 0,025 Z 4,218 0,966 3,887 0,978 P 0,000 0,334 0,000 0,328

111 Üniversite kampüslerinde yaya önceliğine uyulmaktadır. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 50,00% 39,39% 34,03% 30,00% 25,38% 20,00% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,029 0,026 0,029 0,027 Z 3,640 3,296 3,689 3,208 P 0,000 0,001 0,000 0,001

112 Personel servislerinden genel olarak memnunum. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 29,37% 21,21% 23,87% 27,74% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,026 0,025 0,025 0,026 Z 3,155 1,530 3,295 1,504 P 0,002 0,126 0,001 0,133

113 Üniversite yemekhanelerinde öğle arasında rahatlıkla yemek yiyebilirim. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 61,45% 50,00% 40,00% 42,66% 36,13% 30,00% 20,00% 22,46% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,029 0,026 0,029 0,027 Z 6,474 5,285 6,538 5,073 P 0,000 0,000 0,000 0,000

114 Üniversite yemekhanelerinin hizmetlerinden genel olarak memnunum. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 28,08% 34,97% 44,28% 38,23% 20,00% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,027 0,029 0,027 0,029 Z 2,567 2,096 2,518 2,116 P 0,010 0,036 0,012 0,034

115 Kurum içindeki iletişim yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 51,73% 39,63% 30,07% 20,00% 16,95% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,029 0,024 0,029 0,025 Z 4,148 5,503 4,207 5,175 P 0,000 0,000 0,000 0,000

116 SONUÇLARININ KARŞILAŞTIRILMASI İDARİ PERSONEL

117 Üniversitede idarî personelin terfi ölçütleri adildir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 65,61% 60,00% 55,42% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 16,56% 13,54% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,015 0,020 0,015 Z 5,095 2,073 1,520 2,066 P 0,000 0,038 0,129 0,039

118 Üniversitede personelin niteliklerinin artırılması amacına yönelik eğitim faaliyetlerinin kalitesi yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 38,59% 47,05% 26,61% 19,82% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,067 0,020 0,017 Z 4,174 3,933 3,362 3,925 P 0,000 0,000 0,001 0,000

119 Üniversitede personelin niteliklerinin artırılması amacına yönelik eğitim faaliyetlerinin sayısı yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 36,74% 50,16% 30,00% 20,00% 10,00% 25,20% 18,07% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,017 0,020 0,017 Z 6,604 4,238 3,546 4,228 P 0,000 0,000 0,000 0,000

120 Emeklilik hakkı kazandıktan sonra da Hacettepe Üniversitesi nde çalışmaya devam etmek isterim. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 55,41% 50,00% 40,00% 30,00% 41,41% 28,99% 25,16% 20,00% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,038 0,020 0,182 Z 6,841 2,106 1,890 2,103 P 0,000 0,035 0,056 0,036

121 Üniversitede engelli bireylerin çalışma yaşamını kolaylaştıracak düzenlemeler yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 36,56% 42,52% 30,00% 20,00% 10,00% 15,86% 21,10% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,052 0,020 0,016 Z 2,970 3,287 2,623 3,313 P 0,003 0,001 0,009 0,001

122 Çalıştığım odadaki fiziksel donanım (masa, sandalye, vb.) yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 43,79% 41,96% 35,51% 45,62% 30,00% 20,00% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,020 0,020 0,020 Z 0,903 5,025 4,990 5,062 P 0,367 0,000 0,000 0,000

123 Çalıştığım oda, verimli çalışmama olanak sağlayacak büyüklüktedir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 51,98% 42,60% 40,37% 30,00% 25,11% 20,00% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,020 0,020 0,019 Z 4,592 7,915 7,492 8,071 P 0,000 0,000 0,000 0,000

124 Hacettepe Üniversitesi, kurumsallaşma sürecini tamamlamış bir üniversitedir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 20,70% 28,11% 48,55% 42,28% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,018 0,020 0,017 0,020 Z 4,195 3,075 3,587 3,080 P 0,000 0,002 0,000 0,002

125 Üniversitede yaşanan değişimlerin olumlu yönde olduğunu düşünüyorum. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 27,75% 39,09% 38,77% 32,32% 20,00% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,019 0,020 0,019 0,020 Z 5,856 3,290 3,367 3,290 P 0,000 0,001 0,001 0,001

126 Üniversitedeki spor tesis ve olanakları yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 43,70% 36,62% 31,29% 20,00% 14,63% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,017 0,020 0,017 Z 3,527 9,614 8,316 9,938 P 0,000 0,000 0,000 0,000

127 Çalıştığım birimdeki temizlik hizmetleri yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 29,96% 54,63% 39,65% 38,22% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,020 0,020 0,020 Z 4,960 8,040 8,470 8,140 P 0,000 0,000 0,000 0,000

128 Üniversite personelinin çocukları için sağlanan eğitim olanakları (kreş-ilkokul vb.) yeterlidir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 47,05% 41,08% 21,50% 29,38% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,018 0,020 0,018 Z 2,935 4,407 3,881 4,449 P 0,003 0,000 0,000 0,000

129 Üniversitede idarî personelin görev tanımları açıktır. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 40,53% 35,24% 36,83% 30,10% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,020 0,020 0,019 Z 2,657 3,488 3,396 3,489 P ,001 0,001 0,001

130 Üniversitede kullanılan belge yönetimi ve iş akış (e-evrak) sistemi verimli bir şekilde çalışmaktadır. STDHATA 0,019 0,020 0,020 0,020 Z 3,152 2,176 2,164 2,174 P ,030 0,031 0,030

131 Üniversitenin e-posta sisteminden genel olarak memnunum. STDHATA 0,017 0,020 0,017 0,020 Z 2,982 3,094 3,792 3,103 P 0,003 0,020 0,000 0,002

132 Çalıştığım birimdeki idarî personel sayısı yeterlidir. STDHATA 0,020 0,020 0,020 0,020 Z 1,749 2,587 2,515 2,586 P 0,080 0,000 0,012 0,010

133 Üniversite kütüphanelerinden genel olarak memnunum. STDHATA 0,014 0,019 0,014 0,019 Z 5,332 3,410 4,730 3,429 P ,001 0,000 0,001

134 Çalıştığım birimde, birlikteliği güçlendirecek/motivasyonu artıracak organizasyonlar (kutlama, yemek vb.) yeterince yapılmaktadır. STDHATA 0,020 0,017 0,020 0,016 Z 1,163 2,722 2,244 2,715 P 0,245 0,007 0,025 0,007

135 Üniversitede idarî personele yönelik, göreve başlamadan önce yapılan oryantasyon (işe alıştırma) çalışmaları yeterlidir. STDHATA 0,020 0,018 0,020 0,018 Z 1,727 4,691 4,249 4,690 P 0,084 0,000 0,000 0,000

136 Üniversitede performans artışı için çalışanlara yeteri kadar destek sağlanmaktadır. STDHATA 0,020 0,014 0,020 0,014 Z 3,025 3,617 2,586 3,598 P ,000 0,010 0,000

137 Üniversitedeki görev yeri değişikliği uygulamalarından memnunum. STDHATA 0,020 0,015 0,020 0,015 Z 7,595 4,502 3,270 4,479 P 0,000 0,000 0,001 0,000

138 Üniversite kampüslerinde trafik kurallarına uyulmaktadır. STDHATA 0,018 0,020 0,018 0,020 Z 4,050 2,372 2,668 2,374 P 0,000 0,018 0,008 0,018

139 Kampüse ulaşım için personel servisi dışındaki ulaşım olanakları yeterlidir. STDHATA 0,020 0,018 0,020 0,018 Z 3,179 2,451 2,178 2,461 P 0,001 0,014 0,029 0,014

140 Mesai saatleri sonrasındaki ulaşım olanakları yeterlidir. STDHATA 0,020 0,018 0,020 0,018 Z 3,848 2,038 1,836 2,035 P 0,000 0,042 0,066 0,042

141 56. Üniversitede yemekhaneler dışında yemek yiyebileceğim uygun yerler vardır. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 51,89% 45,30% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 30,75% 31,29% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,019 0,020 0,019 0,020 Z 0,285 2,748 2,939 2,755 P 0,775 0,006 0,003 0,006

142 60. Birisi Hacettepe Üniversitesi ni Eleştirdiğinde Bu, Bana Kişisel Bir Hakaret Gibi Gelir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 34,54% 38,61% 43,35% 34,63% 30,00% 20,00% 10,00% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,020 0,020 0,020 Z 2,066 4,367 4,424 4,376 P 0,039 0,000 0,000 0,000

143 63. Hacettepe Üniversitesi Hakkında Konuşurken Genellikle Onlar Yerine Biz Derim. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 56,83% 50,00% 45,30% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 23,52% 27,39% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,018 0,021 0,018 0,020 Z 2,163 5,629 6,475 5,668 P 0,031 0,000 0,000 0,000

144 70. Çevremdeki Herkes, Çocuğunun Hacettepe Üniversitesi nde Çalışmasından Gurur Duyar. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 0,00% 50,57% 39,73% 24,92% 16,56% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,017 0,020 0,017 0,020 Z 5,013 5,323 6,590 5,349 P 0,000 0,000 0,000 0,000

145 71. Hacettepe Üniversitesi, Çevremde İyi Bir Üne Sahiptir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 68,63% 60,00% 50,00% 54,46% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 11,81% 18,71% 0,00% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,015 0,020 0,015 0,020 Z 4,666 7,103 9,717 7,205 P 0,000 0,000 0,000 0,000

146 76. Çalıştığım Birimde Güçlü Bir Birlik Duygusu Vardır. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 0,00% 62,03% 40,05% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM 16,30% 32,25% KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,018 0,020 0,017 Z 10,734 9,031 7,986 9,297 P 0,000 0,000 0,000 0,000

147 80. İyi Bir İş Çıkardığımda Gerektiği Şekilde Takdir Edilirim 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 0,00% 31,01% 45,62% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM 49,07% 27,95% KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,020 0,020 0,020 Z 7,323 10,630 10,754 10,832 P 0,000 0,000 0,000 0,000

148 86. İşimde yaptığım her türlü faaliyetten hoşlanırım. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 0,00% 19,03% 20,06% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM 59,82% 47,61% KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,016 0,020 0,016 0,020 Z 0,636 5,978 7,524 6,029 P 0,525 0,000 0,000 0,000

149 89. İşim çok yoğun. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 0,00% 15,24% 14,57% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM ,33% 58,92% KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,015 0,020 0,015 0,019 Z 0,461 6,882 9,195 6,985 P 0,645 0,000 0,000 0,000

150 92. İşimin gereğinden fazla bürokratik yönü var. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 0,00% 41,67% 35,15% 37,10% 27,71% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,019 0,020 0,019 0,020 Z 3,923 2,287 2,409 2,286 P 0,000 0,022 0,016 0,022

151 96. Çalıştığım birimde karar alınırken görüşlerimi ve duygularımı ifade edebilirim. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 0,00% 46,43% 26,43% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM ,31% 45,38% KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,020 0,019 0,020 Z 10,177 7,574 7,795 7,698 P 0,000 0,000 0,000 0,000

152 106. Performansım karşılığında hak ettiklerimi elde ettiğim söylenebilir. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 0,00% 52,15% 41,50% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM ,71% 19,43% KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,018 0,020 0,018 Z 5,211 9,931 9,001 10,040 P 0,000 0,000 0,000 0,000

153 107. Yöneticim bana kibar davranır. 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 0,00% 14,27% 17,04% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM ,89% 61,15% KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,015 0,019 0,015 0,019 Z 1,854 5,550 7,241 5,609 P 0,064 0,000 0,000 0,000

154 ÖZDEŞİM BOYUTU 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 0,00% 45,11% 35,59% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM 39,30% 29,70% KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,019 0,020 0,019 Z 4,743 4,938 4,795 4,947 P 0,000 0,000 0,000 0,000

155 PRESTİJ BOYUTU 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 0,00% 50,66% 44,03% 32,25% 27,71% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,020 0,020 0,020 Z 5,914 11,513 11,643 11,780 P 0,000 0,000 0,000 0,000

156 KİMLİK BOYUTU 100,00% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 50,00% 40,00% 30,00% 20,00% 10,00% 0,00% 47,49% 29,38% HİÇ KATILMIYORUM+KATILMIYORUM 29,07% 48,57% KATILIYORUM+TAMAMEN KATILIYORUM STDHATA 0,020 0,020 0,020 0,019 Z 9,111 9,744 9,935 9,992 P 0,000 0,000 0,000 0,000

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYETİ ÇALIŞMASI SONUÇLARI (TÜM BİRİMLER)

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYETİ ÇALIŞMASI SONUÇLARI (TÜM BİRİMLER) DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI AKADEMİK MEMNUNİYETİ ÇALIŞMASI SONUÇLARI (TÜM BİRİMLER) FEN HUKUK İİBF TIP TURİZM REHABİLİTASYON TEKNOLOJİSİ EFES MESLEK İZMİR MESLEK MESLEK TORBALI MESLEK I I ARAŞTIRMA

Detaylı

Ünye MYO Öğrenci Memnuniyet Anketi

Ünye MYO Öğrenci Memnuniyet Anketi Ünye MYO Öğrenci Memnuniyet Anketi A. PERSONEL (Yüksekokul Sekreteri, Bölüm Sekreteri, Öğrenci İşleri personeli, Teknik personel) HİZMETİ Sorunlarımın çözümüne yönelik olarak idari personelin gösterdiği

Detaylı

Girdiler: Kaynaklar ve İlişkiler Öğrenci niteliğindeki düzey Bu soruyu; ilgili olduğunuz bölüm veya programlara yerleştirilen öğrenci niteliğini

Girdiler: Kaynaklar ve İlişkiler Öğrenci niteliğindeki düzey Bu soruyu; ilgili olduğunuz bölüm veya programlara yerleştirilen öğrenci niteliğini Girdiler: Kaynaklar ve İlişkiler Öğrenci niteliğindeki düzey Bu soruyu; ilgili olduğunuz bölüm veya programlara yerleştirilen öğrenci niteliğini (üniversiteye giriş puanlarını ve yüzdelik dilimlerini)

Detaylı

Değerlendirme Alanları KATILIYORUM KARARSIZIM KATILMIYORUM

Değerlendirme Alanları KATILIYORUM KARARSIZIM KATILMIYORUM AKADEMİK PERSONEL ANKET SONUÇLARI (N=) Değerlendirme Alanları KATILIYORUM KARARSIZIM KATILMIYORUM YÖNETİM. Üniversitemizin amaçları ile akademik personelin gereksinimleri arasında denge gözetilmektedir.

Detaylı

Personel ve Öğrenci Memnuniyet Anketleri Sonuçları

Personel ve Öğrenci Memnuniyet Anketleri Sonuçları ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İstatistik Araştırma ve Uygulama Merkezi 6.6.17 Personel ve Öğrenci iyet Anketleri Sonuçları 1 İÇİNDEKİLER Sayfa iyet Anketi Sonuçları 1-7 Akademik Personel iyet Anketi

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU- 2017

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU- 2017 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU- 2017 Üniversitemizde görev yapan akademik personelin kurumdan memnuniyet ve beklenti düzeylerini belirlemek amacıyla Süleyman Demirel

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ

AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ Kişisel Bilgiler: Unvanınız: Görev Yaptığınız Fakülte/Bölüm/AD/Enstitü/Yüksek Okul/Meslek Yüksek Okul/ Yaşınız: 18-30 31-40 41-50 51-60 61 ve üstü Cinsiyetiniz: Kadın

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PAYDAŞ ANALİZİ ANKETİ

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PAYDAŞ ANALİZİ ANKETİ Hiç yeterli değil Yeterli değil Kararsızım Oldukça yeterli Tamamen yeterli KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PAYDAŞ ANALİZİ ANKETİ AKADEMİK PERSONEL Aşağıdaki ifadeler

Detaylı

2017 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU MART 2018 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI

2017 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU MART 2018 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU MART 2018 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ANKET HAKKINDA KISA BİLGİLER 5 li Likert yöntemiyle hazırlanan ankette katılımcılara ; Kesinlikle Katılıyorum,

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ. Üniversite Akademik ve İdari Personel Memnuniyet Anket Sonuçları

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ. Üniversite Akademik ve İdari Personel Memnuniyet Anket Sonuçları ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İstatistik Araştırma ve Uygulama Merkezi 11.5.17 Üniversite Akademik ve İdari Personel iyet Anket Sonuçları 1 İÇİNDEKİLER Sayfa Yönetici Özeti 2-8 Akademik Personel

Detaylı

2015 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKET SONUÇLARI

2015 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKET SONUÇLARI T.C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ SONUÇ RAPORU Üniversitemizde 2015 yılında 30.06.2015-15.07.2015 tarihleri arasında yapılan akademik personel memnuniyet

Detaylı

ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI

ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI NİSAN, 2017 GENEL DEĞERLENDİRME ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ ve ÖRNEKLEMİ - Araştırmanın verileri

Detaylı

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Öğrenci) Özet Sonuçları ( )

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Öğrenci) Özet Sonuçları ( ) İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Öğrenci) Özet Sonuçları (31.12.217) 24 Bölümümdeki yöneticiler öğrencilerin sorunlarını önemserler. - Average: 3.1 24 İhtiyaç duyduğumda bölümümdeki yöneticilere rahatlıkla ulaşabilirim.

Detaylı

2017 YILI İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU

2017 YILI İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU 2017 YILI İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU MART 2018 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ANKET HAKKINDA KISA BİLGİLER 5 li Likert yöntemiyle hazırlanan ankette katılımcılara ; Kesinlikle Katılıyorum,

Detaylı

T.C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ SONUÇ RAPORU

T.C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ SONUÇ RAPORU T.C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 015 YILI İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ SONUÇ RAPORU Üniversitemizde 015 yılında 30.06.015-15.07.015 tarihleri arasında yapılan idari personel memnuniyet anketine

Detaylı

Öğrenci Memnuniyet Anketi

Öğrenci Memnuniyet Anketi 1 / 13 15.12.2018 13:20 Sevgili Öğrenciler; Bu çalışmanın amacı, Kalite Değerlendirme Raporu kapsamında, meslek yüksek okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin genel memnuniyet düzeylerinin belirlenmesidir.

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Kalitesini Arttırmak HEDEF 1.1. Lisans programlarına kabul edilen öğrencilerin niteliklerini artırmak. HEDEF 1.2. Öğretim

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ Memnun im im Hiç T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ KİŞİSEL BİLGİLER Biriminiz (Fakülteniz/Yüksekokulunuz/Meslek Yüksekokulunuz/Enstitünüz): Bölümünüz: Anabilimdalınız/Programımız: Program

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU- 2017

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU- 2017 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU- 2017 Üniversitemizde görev yapan idari personelin kurumdan memnuniyet ve beklenti düzeylerini belirlemek amacıyla Süleyman Demirel

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ LİSANS PROGRAMI ALPDEK AKREDİTASYON DEĞERLENDİRME RAPORU ORTAK RAPOR

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ LİSANS PROGRAMI ALPDEK AKREDİTASYON DEĞERLENDİRME RAPORU ORTAK RAPOR BÖLÜM A. ASGARİ STANDARTLAR İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ LİSANS PROGRAMI ALPDEK AKREDİTASYON DEĞERLENDİRME RAPORU ORTAK RAPOR I Müfredat Asgari Mevcut Durum 1. Genel bakış ve yaklaşım konularında zorunlu

Detaylı

EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI

EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2017 2022 STRATEJİK PLANI Amaç 1. Çağdaş Eğitim Öğretim Faaliyetlerinin Sürekli İyileştirilmesi Hedef 1.1. Küresel Sanat, Bilim ve Dünyasında Yeni Yüzyılın Gereksinmelerini Karşılamaya

Detaylı

En Gözde Üniversiteler2014

En Gözde Üniversiteler2014 2014 En Gözde Üniversiteler2014 En Gözde Üniversiteler 2014 Metodoloji ve Örneklem büyüklüğü Türkiye genelinde 89 üniversiteden öğrencilerin, kendi üniversiteleri ile ilgili 12 başlık halinde 56 soruyu

Detaylı

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Akademik Personel) Özet Sonuçları ( )

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Akademik Personel) Özet Sonuçları ( ) İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Akademik Personel) Özet Sonuçları (31.12.217) Cinsiyetiniz? Kadın 3.3% 3.3% 69.7% Erkek 69.7% 12 Kurumumuzun misyonu, vizyonu, değerleri ve hedefleri ile ilgili bilgilendirmeler yeterince

Detaylı

BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ

BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ BÖLÜM 3. Stratejik Alanlar,Amaçlar, ler,stratejiler ve Performans Göstergeleri STRATEJİK ALAN 1. Eğitim- Öğretim Alanı

Detaylı

Akademik Personel Memnuniyet Anketi Analiz ve Bulguları 06-15 Nisan 2015

Akademik Personel Memnuniyet Anketi Analiz ve Bulguları 06-15 Nisan 2015 Akademik Personel Memnuniyet Anketi Analiz ve Bulguları 06-15 Nisan 2015 Üniversitemizin akademik personele sunduğu hizmetlerin değerlendirilmesi ve iyileştirmeye açık alanlarının tespit edilebilmesi amacıyla

Detaylı

GÖZLEMCİ ÖĞRENCİ RAPORU

GÖZLEMCİ ÖĞRENCİ RAPORU GÖZLEMCİ ÖĞRENCİ RAPORU Psikoloji Lisans Programları Değerlendirme Ölçütleri Sürüm 5.0 ile kullanılmak üzere hazırlanmıştır Adres: Yüzüncü Yıl Mah., Fethiye Sokak Sefa Apt. 5/1 G.O.P. Çankaya/ANKARA Tel:

Detaylı

STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU

STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU FAKÜLTE/BÖLÜM ADI: STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU Stj. Amaç No Hedef No Faaliyet No Performans no Stratejik Amaç / Hedef / Faaliyet Tanımı 2008 mevcut durum 2009 2010 2011 2012 2013 Faaliyet

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAYAN Prof. Dr. Adnan KARAİSMAİLOĞLU 2017 ÖNSÖZ Yüksekokulumuz Bakanlar Kurulunun 2013/4623 sayılı kararı ile 08 Nisan 2013

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ im im Hiç T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ Ünvanınız: Görev Yaptığınız Fak/Enst/YO/MYO: Yaşınız: O 18-30 O 31-40 O 41-50 O 51-60 O 61 ve üstü Cinsiyetiniz: O Kadın O Erkek

Detaylı

ANKARA İLİNDEKİ LİSE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN ÜNİVERSİTE VE MESLEK SEÇİMLERİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER

ANKARA İLİNDEKİ LİSE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN ÜNİVERSİTE VE MESLEK SEÇİMLERİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER ANKARA İLİNDEKİ LİSE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN ÜNİVERSİTE VE MESLEK SEÇİMLERİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER Hacettepe Üniversitesi Psikometri Araştırma ve Uygulama Merkezi HÜPAM Projenin amacı lise öğrencilerinin

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Temmuz/2017 BURDUR İçindekiler GİRİŞ... 1 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER

Detaylı

EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI

EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2017 2022 STRATEJİK PLANI Amaç 1. Çağdaş Eğitim Öğretim Faaliyetlerinin Sürekli İyileştirilmesi Hedef 1.1. Küresel Sanat, Bilim ve Dünyasında Yeni Yüzyılın Gereksinmelerini Karşılamaya

Detaylı

STRATEJİK PLANI DIŞ PAYDAŞ ANKETİ. Mezun ( ) Veli ( ) Şirket ( ) STK ( ) Üniversite ( ) Kamu Kuruluşu ( ) Diğer ( )

STRATEJİK PLANI DIŞ PAYDAŞ ANKETİ. Mezun ( ) Veli ( ) Şirket ( ) STK ( ) Üniversite ( ) Kamu Kuruluşu ( ) Diğer ( ) 2018-2022 STRATEJİK PLANI DIŞ PAYDAŞ ANKETİ Bu anket Üniversitemiz 2018-2022 Stratejik Planına temel olacak durum analiz raporunda kullanılmak üzere hazırlanmıştır. Üniversitemiz 2018-2022 stratejik planının

Detaylı

YAVUZ SULTAN SELİM KAVRIK ÖTK BAŞKAN V.

YAVUZ SULTAN SELİM KAVRIK ÖTK BAŞKAN V. YAVUZ SULTAN SELİM KAVRIK ÖTK BAŞKAN V. MİSYON Hacettepe Üniversitesi bünyesinde bulunan önlisans,lisans ve lisansüstü programlarına kayıtlı öğrencilerin eğitim, çevre koşulları, sağlık, spor imkan ve

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ DÖNEMİ STRATEJİK PLAN 2018 YILI İZLEME RAPORU

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ DÖNEMİ STRATEJİK PLAN 2018 YILI İZLEME RAPORU ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ 2015-2019 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN 2018 YILI İZLEME RAPORU ERZİNCAN 2018 ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ 2015-2019 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN 2018 YILI İZLEME RAPORU

Detaylı

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ Kişisel Bilgiler: Göreviniz: Görev Yaptığınız Birim: Yaşınız: 18-30 31-40 41-50 51-60 61 ve üstü Cinsiyetiniz: Kadın Erkek Üniversitemizdeki Hizmet Yılınız: 1 yıldan az

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANALİZİ

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANALİZİ T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ 07-08 AKADEMİK YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANALİZİ 07-08 Akademik Yılı itibariyle, Dumlupınar Üniversitesi nin farklı birimlerinde toplam 55.06 öğrenci öğrenim görmektedir. İç

Detaylı

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2017 0 ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 4 1. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ İSTATİSTİKLERİ... 6 2.

Detaylı

T.C. Niğde Üniversitesi

T.C. Niğde Üniversitesi T.C. Niğde Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi (TBTF) Lisans Öğrenci iyet Anketi 2015-2016 Bu veri toplama aracı, Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR STRATEJİK HEDEFLER STRATEJİLER

STRATEJİK AMAÇLAR STRATEJİK HEDEFLER STRATEJİLER STRATEJİK AMAÇLAR 1 BİLİMSEL GİRİŞİMCİ VE YENİLİKÇİ BİR ÜNİVERSİTE OLMAK STRATEJİK HEDEF 1.1 İnsan kaynağının akademik beceri, nitelik ve etkin araştırma yapabilme kapasitesinin arttırılması STRATEJİK

Detaylı

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Personel Memnuniyet Anketi

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Personel Memnuniyet Anketi Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Personel Memnuniyet Anketi Personel Memnuniyet Anketi Katılım Bilgileri Personel n % Akademik 67 69,1 İdari 19 19,6 Bilgi yok 4 4,1 Toplam 90 92,8 Dağıtılan 97 100 Dağıtılan

Detaylı

YILLARA GÖRE KARŞILAŞTIRMALI YÖDEK ANALİZİ ( )

YILLARA GÖRE KARŞILAŞTIRMALI YÖDEK ANALİZİ ( ) YILLARA GÖRE KARŞILAŞTIRMALI YÖDEK ANALİZİ (2008-2014) No Gösterge Ölçme Yöntemi Birimi 2008 Yılı 2009 Yılı 2010 Yılı 2011 Yılı 2012 Yılı 2013 Yılı 2014 Yılı Önlisans programlarına 1 sınavlı veya sınavsız

Detaylı

1- Eğitim alanları (Derslik vb.) miktarı (m2)

1- Eğitim alanları (Derslik vb.) miktarı (m2) 2015 2016 2017 Kuruma ait bilgiler 1. Birim sayıları 1- Fakülte Sayısı 5 5 5 2- Enstitü Sayısı 2 2 2 3- Yüksekokul Sayısı 0 0 0 4- Meslek Yüksekokulu Sayısı 1 1 1 5- Merkezi Araştırma Laboratuvarlarının

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ HEDEF YÖNETİM TABLOSU

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ HEDEF YÖNETİM TABLOSU T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ 2018 2019 HEDEF YÖNETİM TABLOSU STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Süreçlerini Evrensel Bilim Anlayışına Uygun Olarak Geliştirmek HEDEF 1.1. Öğrenci Niteliğini Geliştirmek

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Stratejik Plan ile Uyumlu Anahtar Performans Göstergeleri

Dokuz Eylül Üniversitesi Stratejik Plan ile Uyumlu Anahtar Performans Göstergeleri Akredite Merkezi Laboratuvar sayısı (İlave edilmesi hedeflenen) Laboratuvar Sayısı Akreditasyon Çalışması Yapılan Laboratuvar Adı Akreditasyon Çalışması Yapılan Yetkili Kurum ve Belge Adı Akreditasyon

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 2013 1.OCAK-HAZİRAN 2013 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI A- BÜTÇE GİDERLERİ 2012 yılı ilk altı aylık döneminde bütçe

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ im im Hiç T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ Göreviniz: Görev Yaptığınız Birim: Yaşınız: 8-30 3-40 4-50 5-60 6 ve üstü Cinsiyetiniz: Kadın Erkek Marmara Üniversitesi'ndeki Hizmet

Detaylı

HEDEFLER TABLOSU. arttırılması. gibi indekslerdeki Hitit Üniversitesi. sayısının her yıl. %5 arttırılması Her yıl en az 1 anlaşma yapılması

HEDEFLER TABLOSU. arttırılması. gibi indekslerdeki Hitit Üniversitesi. sayısının her yıl. %5 arttırılması Her yıl en az 1 anlaşma yapılması Stratejik Alan A Bilimsel Faaliyetler Alanı Amaç A.1 Bilimsel faaliyetlerin nicelik ve nitelik olarak Hedef A.1.1 Akademisyen başına düşen bilimsel yayın sayısını arttırmak A.1.1.1. Öğretim üyesi Öğretim

Detaylı

Organizasyon Şeması Kampüs Yerleşim Planı SHMYO Derslikler ve Laboratuarlar Eğitim Öğretim Akademik Takvim...

Organizasyon Şeması Kampüs Yerleşim Planı SHMYO Derslikler ve Laboratuarlar Eğitim Öğretim Akademik Takvim... Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Oryantasyon El Kitabı Organizasyon Şeması... 3 Kampüs Yerleşim Planı... 4 SHMYO Derslikler ve Laboratuarlar... 7 Eğitim Öğretim... 7 Akademik Takvim... 7 Bilgi Yönetim

Detaylı

2016-2017 www.bilecik.edu.tr Genel Bilgiler Üniversitemiz, 104.057 m 2 kapalı alan, 24.212 m 2 açık alanda spor tesisleri olmak üzere toplam 741.248 m 2 kampüs alanına sahiptir. 485 Akademik Personelimizle

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ANKETİ SONUÇ RAPORU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ANKETİ SONUÇ RAPORU 2006-2007 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ANKETİ SONUÇ RAPORU GENEL BİLGİLER: 1. Sınıflara Göre Öğrenci Sayısı: 1. Sınıf 63 27,4 2. Sınıf 49 21,3 3. Sınıf 58 25,2 4. sınıf 60 26,1 2. Öğrencilerin

Detaylı

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Yabancı Diller Yüksek Okulu 2011 YILI PERFORMANS GÖSTERGELERİ. No Gösterge Ölçme Yöntemi Birimi Değeri 1

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Yabancı Diller Yüksek Okulu 2011 YILI PERFORMANS GÖSTERGELERİ. No Gösterge Ölçme Yöntemi Birimi Değeri 1 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Yabancı Diller Yüksek Okulu 2011 YILI PERFORMANS GÖSTERGELERİ No Gösterge Ölçme Yöntemi Birimi Değeri 1 Ön lisans programlarına sınavlı veya sınavsız geçişle yerleşen tüm

Detaylı

Üniversite Öğrenci Memnuniyet Anket Sonuçları

Üniversite Öğrenci Memnuniyet Anket Sonuçları ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İstatistik Araştırma ve Uygulama Merkezi 11.5.17 Üniversite Öğrenci iyet Anket Sonuçları 1 İÇİNDEKİLER Sayfa Yönetici Özeti 2-3 Öğrenci iyet Anketi Sonuçları 4-28 Öğrenci

Detaylı

1. KURUMSAL DEĞERLENDİRME

1. KURUMSAL DEĞERLENDİRME 1. KURUMSAL DEĞERLENDİRME 1.1. ÖZDEĞERLENDİRME Bu raporda yer alan özdeğerlendirme çalışmaları Yükseköğretim Kurumlarında Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Rehberi nin 2007 yılında yayınlanan

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Temmuz/2016 BURDUR İçindekiler GİRİŞ... 1 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER

Detaylı

Anket Hakkında Bilgilendirme

Anket Hakkında Bilgilendirme Anket Hakkında Bilgilendirme Sevgili Öğrenciler; Bu anket, Selçuk Üniversitesi ni sizlerle birlikte ülkemizin ve dünyanın önde gelen üniversitesi haline getirme ve geleceği tasarlama çalışmalarımızda bizlere

Detaylı

KURUM GÖSTERGE RAPORU İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ

KURUM GÖSTERGE RAPORU İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ KURUM GÖSTERGE RAPORU İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ 1.11.2018 Ölçütler 2015 2016 2017 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 2 2 2 2- Enstitü Sayısı 2 2 2 3- Yüksekokul Sayısı 2 2 2 4-

Detaylı

2013 YILI İÇ PAYDAŞ ANALİZ RAPORU

2013 YILI İÇ PAYDAŞ ANALİZ RAPORU 2013 YILI İÇ PAYDAŞ ANALİZ RAPORU Burcu GENÇ ARALIK 2013 Çanakkale Ticaret Borsasına kayıtlı 55 şahıs ve 15 şirket olmak üzere toplam 70 üye ile yüz yüze anket yapılmıştır. Anket verileri 2013 kapsamaktadır.

Detaylı

KURUM GÖSTERGE RAPORU ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

KURUM GÖSTERGE RAPORU ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KURUM GÖSTERGE RAPORU ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 01.06.2018 Ölçütler 2015 2016 2017 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 5 5 5 2- Enstitü Sayısı 5 5 5 3- Yüksekokul Sayısı 1 1

Detaylı

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI TOPLANTI TARİHİ: 10.08.2018 TOPLANTI SAYISI: 2018/5 TOPLANTI SAATİ: 13:30-15:00 KOMİSYON ÜYELERİ; Prof.

Detaylı

KURUM GÖSTERGE RAPORU ATILIM ÜNİVERSİTESİ

KURUM GÖSTERGE RAPORU ATILIM ÜNİVERSİTESİ KURUM GÖSTERGE RAPORU ATILIM ÜNİVERSİTESİ 31.05.2018 Ölçütler 2015 2016 2017 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 5 5 6 2- Enstitü Sayısı 2 2 2 3- Yüksekokul Sayısı 1 2 2 4- Meslek

Detaylı

KURUM GÖSTERGE RAPORU TOROS ÜNİVERSİTESİ

KURUM GÖSTERGE RAPORU TOROS ÜNİVERSİTESİ KURUM GÖSTERGE RAPORU TOROS ÜNİVERSİTESİ 29.05.2018 Ölçütler 2015 2016 2017 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 3 3 3 2- Enstitü Sayısı 2 2 2 3- Yüksekokul Sayısı 2 2 2 4- Meslek

Detaylı

KURUM GÖSTERGE RAPORU KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ

KURUM GÖSTERGE RAPORU KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ KURUM GÖSTERGE RAPORU KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ 16.05.2018 Ölçütler 2015 2016 2017 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 12 12 12 2- Enstitü Sayısı 3 3 3 3- Yüksekokul Sayısı 1 1 1 4-

Detaylı

KURUM GÖSTERGE RAPORU İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

KURUM GÖSTERGE RAPORU İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ KURUM GÖSTERGE RAPORU İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ 01.06.2018 Ölçütler 2015 2016 2017 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 12 12 12 2- Enstitü Sayısı 4 4 5 3- Yüksekokul Sayısı 1

Detaylı

Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü

Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Psikoloji Psikoloji bilimi, insanı anlamada bu bütünsel bakış açısını koruyan bir yaklaşım sergiler. Amacı insanı daha iyi anlamak ve ona yardımcı olmaktır. Psikoloji,

Detaylı

EK V AKREDİTASYON PROGRAM DEĞERLENDİRME FORMU (APDF)

EK V AKREDİTASYON PROGRAM DEĞERLENDİRME FORMU (APDF) EK V AKREDİTASYON PROGRAM DEĞERLENDİRME FORMU (APDF) AÇIKLAMA: APDF, ALPDEK üyesi olarak görevlendirilmiş olan kişilerin yapacakları akreditasyon program değerlendirmesinde kullanacakları formdur. Bu formda

Detaylı

2016 Mart 2016 Temmuz

2016 Mart 2016 Temmuz 2016 Mart 2016 Temmuz 21.02.17 deuder.org.tr 1 Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü Temsilciler Toplantısı DEÜDER 3. Lansmanı 18 Mart 2016 21.02.17 deuder.org.tr 2 Kariyer Planlama

Detaylı

Ek-V AKREDİTASYON PROGRAM DEĞERLENDİRME FORMU (APDF)

Ek-V AKREDİTASYON PROGRAM DEĞERLENDİRME FORMU (APDF) Ek-V AKREDİTASYON PROGRAM DEĞERLENDİRME FORMU (APDF) AÇIKLAMA: APDF, ALPDEK üyesi olarak görevlendirilmiş olan kişilerin yapacakları akreditasyon program değerlendirmesinde kullanacakları formdur. Bu formda

Detaylı

KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU

KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU Bu yıl birincisi düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri organizasyonunun katılımcılar ve ziyaretçiler gözünden etkililiğin

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ

AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER 2012-2016 1 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ 1 2014 yılında idari nedenlerden dolayı veri toplanamadığı için analiz

Detaylı

Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü

Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, halkla ilişkilerin tanıma ve tanıtma kavramlarının içinde yürütülen faaliyetlerin çoğunu gerçekleştirmektedir. Örgütü, hizmet alanlara, tedarikçilere, hizmet

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI Yılı Çalışan Memnuniyeti Anket Raporu

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI Yılı Çalışan Memnuniyeti Anket Raporu T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 Yılı Çalışan Memnuniyeti Anket Raporu OCAK 2014 1.1 Araştırmanın Amacı Araştırmada, Dokuz Eylül Üniversitesi Strateji Geliştirme

Detaylı

2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ GÖREVLENDİRMELERİ

2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ GÖREVLENDİRMELERİ 2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ GÖREVLENDİRMELERİ Bölüm Başkanı Bölüm Başkan Yrd. Bölüm Başkan Yrd. OZAN OZAN ---- Bölüm Sekreterliği Şükran KARAASLAN ---- Bölüm Staj Komisyonu Bölüm Mezuniyet ve Not Tetkik

Detaylı

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI Bu çalışmanın amacı, Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin

Detaylı

Üniversite Kütüphane ve Bilgi Merkezlerinde İnsan Kaynakları Yönetimi

Üniversite Kütüphane ve Bilgi Merkezlerinde İnsan Kaynakları Yönetimi Üniversite Kütüphane ve Bilgi Merkezlerinde İnsan Kaynakları Yönetimi 48.Kütüphane Haftası Kütüphanecilik Zirvesi 2012: Çözüm ve Dönüşüm - Üniversite Kütüphanelerinin Geleceğine Yön Vermek panelinde sunulmuştur.

Detaylı

EK 8: AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ

EK 8: AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ EK 8: AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ T. C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİMDE KALİTE ÇALIŞMALARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ KALİTE GÜVENCESİ ÇALIŞMALARI: AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI Maltepe

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KASIM 2016

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KASIM 2016 BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KASIM 2016 AKADEMİK BİRİMLERİMİZ 13 FAKÜLTE 3 ENSTİTÜ 5 YÜKSEKOKUL 1 KONSERVATUAR FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ ( Kuruluş: 1992 ) FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ( Kuruluş: 1992 ) ZONGULDAK

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİNE UYGULANAN LOJMAN ANKETİ ÖZET SONUÇLARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİNE UYGULANAN LOJMAN ANKETİ ÖZET SONUÇLARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİNE UYGULANAN LOJMAN ANKETİ ÖZET SONUÇLARI Hacettepe Üniversitesi Psikometri Uygulama ve Araştırma Merkezi HÜPAM Görev Kitle Cevaplayan Cevaplama oranı

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ w w w. o h u. e d u. t r NİĞDE Anadolu nun ortasında yer alan Niğde, karayolu ve demiryolu ulaşımı bakımından son derece elverişli bir konuma sahiptir. Kapadokya Bölgesi nin

Detaylı

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tanışma Toplantısı. Bölümünüze Hoşgeldiniz!

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tanışma Toplantısı. Bölümünüze Hoşgeldiniz! Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tanışma Toplantısı Bölümünüze Hoşgeldiniz! 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Tanışma Toplantısı Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Detaylı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU 23/08/2013 YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU Rektörlük makamının 03.01.2011 tarih ve 11 no lu Olur u ile oluşturulan Yalova Üniversitesi Bireysel

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Raporu

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Raporu SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Raporu Hacettepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ülkemizde, ilk kurulan Yüksekokul (1984) olma özelliğine sahip

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARININ NİCELİK VE NİTELİK OLARAK GELİŞTİRİLMESİ Hedef 2.1. Birimler düzeyinde akademik ve idari kadronun oluşturulması

İNSAN KAYNAKLARININ NİCELİK VE NİTELİK OLARAK GELİŞTİRİLMESİ Hedef 2.1. Birimler düzeyinde akademik ve idari kadronun oluşturulması STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇ 1: KALİTELİ BİR EĞİTİM ÖĞRETİM ORTAMININ OLUŞTURULMASI HEDEF 1.1. Fiziki altyapının ve eğitim altyapısının iyileştirilmesi HEDEF 1.2. Kurumsal

Detaylı

Gösterge

Gösterge 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 2- Enstitü Sayısı 3- Yüksekokul Sayısı 4- Meslek Yüksekokulu Sayısı 5- Merkezi Araştırma Laboratuvarlarının Sayısı 6- Araştırma Merkezlerinin

Detaylı

Tablo 1 PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU

Tablo 1 PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU 1.BİLİMSEL ARAŞTIRMALARIN KALİTESİNİ GELİŞTİRMEK. Beş yılda öğretim elemanı başına 3 ulusal, 2 uluslararası bilimsel araştırma veya yayın ile toplam 1500 ulusal ve 390 uluslararası bilimsel proje gerçekleştirmek.

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ANKET FORMU

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ANKET FORMU MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ANKET FORMU Bu anket formu Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 013-017 stratejik planlama çalışmasında kullanılmak amacıyla hazırlanmıştır. Araştırmada, sizlerin

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER 1.Gönen Meslek yüksekokulu Logosu... 1 2. Durum Analizi... 1 2.1.Gönen Meslek Yüksekokulu Tarihçesi...

Detaylı

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ. Betimsel ve Çıkarımsal İstatistikleri

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ. Betimsel ve Çıkarımsal İstatistikleri ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ Betimsel ve Çıkarımsal İstatistikleri 2017 Tablo 1. Ankete katılan öğrencilerin cinsiyetleri bakımından frekans ve yüzdeleri Cinsiyet N % Kız 1803 30,5 Erkek 4020 67,9 Boş bırakılmış

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

KURUMSAL PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU

KURUMSAL PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU BİLKENT ÜNİVERSİTESİ KURUMSAL PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU 2017 1 A. Kurumsal Performans Kriterleri Bilkent Üniversitesinin kuruluş amacından yola çıkarak Kalite Komisyonu tarafından belirlenen performans

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 1 Tanıtım Gösterisi Hazırlayan: Arş. Gör. Ahmet Cengizhan Dirican İçerik 1. 1. Üniversitemiz 2. 2. Bilgisayar Mühendisliği 3. 3. Bölümümüz

Detaylı

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi 80 EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi Sayın İnşaat Mühendisi Adayı, İnşaat Mühendisliği Eğitimi Kurulu, İMO 40. Dönem Çalışma Programı çerçevesinde İMO Yönetim Kurulu nca İnşaat Mühendisliği Eğitimi

Detaylı

Değerli Akademik, İdari Personelimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Değerli Akademik, İdari Personelimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Akademik, İdari Personelimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz, Yükseköğretim kurumlarında Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Yönetmeliği (ADEK) çerçevesinde eğitim-öğretim, araştırma faaliyetleri

Detaylı

1- Fakülte Sayısı Enstitü Sayısı Yüksekokul Sayısı Meslek Yüksekokulu Sayısı 4 4 4

1- Fakülte Sayısı Enstitü Sayısı Yüksekokul Sayısı Meslek Yüksekokulu Sayısı 4 4 4 GENEL GÖSTERGELER 2015 2016 2017 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 11 11 11 2- Enstitü Sayısı 5 5 5 3- Yüksekokul Sayısı 0 0 0 4- Meslek Yüksekokulu Sayısı 4 4 4 5- Merkezi Araştırma

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER Akademik Personel Hizmet Alanları Sayısı (Adet) Alanı (m 2 ) Kullanan Kişi Sayısı Çalışma Odası 51 720 85 Öğretim Elemanı Dinlenme Odası - - - Toplam 51 720 85

Detaylı

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Tanıtım Gösterisi 1 İçerik 1. Üniversitemiz 2. Bilgisayar Mühendisliği 3. Bölümümüz 4. Son Sözler 2 Üniversitemiz 3 1. Teknoloji Enstitüsü

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ 1 Haydarpaşa Yerleşkesi Fakültemizin de içinde bulunduğu Haydarpaşa yerleşkesinin temeli 11 Şubat 1895 te atılmıştır. Açılış tarihi ise 6 Kasım 1903 tür. Bu tarihin,

Detaylı

2014 YILI İÇ PAYDAŞ ANALİZ RAPORU. Burcu GENÇ İstatistik ve Proje Sorumlusu Ocak 2015

2014 YILI İÇ PAYDAŞ ANALİZ RAPORU. Burcu GENÇ İstatistik ve Proje Sorumlusu Ocak 2015 2014 YILI İÇ PAYDAŞ ANALİZ RAPORU Burcu GENÇ İstatistik ve Proje Sorumlusu Ocak 2015 ÜYELERİMİZ İLE YAPILAN ANKET SONUÇLARINA GÖRE; Çanakkale Ticaret Borsası üyelerinden 83 firma sahibi ile anketler gerçekleştirilmiştir.

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İstatistik Araştırma ve Uygulama Merkezi 3.11.17 Üniversite Akademik ve İdari Personel Kalite Güvence Sistemi, Mevcut Yönetim ve Yöneticilerin Liderlik Özellikleri

Detaylı