Nisan-Mayıs Kampanyası

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Nisan-Mayıs Kampanyası"

Transkript

1 Nisan-Mayıs Kampanyası

2 Nisan-Mayıs Kampanyası Kampanya Dönemi: 05 Nisan 2016 tarihinde başlayacak, 31 Mayıs 2016 tarihinde sona erecektir. Kampanya Uygulama: Nakit Ödeme Vadeli Ödeme :Havale %6 fatura altı iskonto uygulanacaktır. : Ortalama vadeli eşit ve sıra ödeme alınacaktır.

3 Nisan-Mayıs Kampanyası Müşterilerimize yönelik toplu alışverişi avantajlı hale getirmek ve bu vesile ile mağazalarımızda satış hareketliliğini artırmak adına sınırlama yapmaksızın portföydeki tüm ürünlerde belirli miktarlarda alışveriş yapan müşterilerimize satış esnasında indirim imkânlarının sunulduğu bir kampanya kurgusu oluşturulmuştur. Kampanya Barem Aralığı TL Barem Aralığına Ulaşıldığında Kazanılan Ek İndirim TL Ürünlerde %25 indirime ek, TL arası alışverişlerde 500 TL, TL arası alışverişlerde TL, TL ve üzeri alışverişlerde TL anından indirim kazanılacaktır.

4 7.990 TL Alışverişlerde TL İndirim Fakat indirim fırsatını çok daha çarpıcı biçimde verebilmek ve için mesajımızı «7.990 TL Alışverişlerde TL İndirim» şeklinde veriyoruz! TL İNDİRİM KURGUSU BAREMDEN GELEN ÜST FİYAT %25 İNDİRİMLİ FİYAT KAZANÇ EKSTRA İNDİRİM TOPLAM KAZANÇ * *Müşteri Gözünde Kolay Akılda Kalması Adına İndirim Tutarı TL Olarak Yuvarlanmıştır. «2.500 TL İndirim» fırsatından faydalanmak için mağazalarımıza gelen müşterilere ön görüşmelerinizi üst fiyatlar üzerinden hazırlamanızı öneririz.

5 7.990 TL Alışverişlerde TL İndirim Öncelikli olarak kampanyamızda müşterilerin ön görüşmeleri üst fiyatlardan oluşturduktan sonra %25 indirimi düşürerek hesaplayalım, sonrasında mevcut şartlardaki barem aralığında kalması durumunda ekstra indirimi düşerek ürünün fiyatını ve müşterinin elde edeceği kazancı iletelim. Fiyat listeleri ve etiketlerde bu bilgilere göre hazırlanmaktadır. Nisan ayı ile birlikte belirli ürünlerde & modüllerde %30 indirim sunulmaktadır. %30 indirimli ürünler fiyat listelerinde belirtilmiştir. %30 indirimli ürünler barem indirimlerine dahil edilecektir. Maliyetlerde yaşanılan artışı karşılayabilmek adına mart ayındaki fiyat geçişini sizlerden gelen yoğun talep üzerine nisan ayına ertelendi ve mart ayını yüksek perakende ciro ile kapatıldı. Bu kampanya ile birlikte nisan ayında ortalama %4 fiyat geçişi yaşanacaktır.

6 7.990 TL Alışverişlerde TL İndirim Kampanya kurgumuz için perakende satışları ve barem aralıkları baz alındığında ağırlıklı olarak maliyeti tespit edilmiş, toplam indirim maliyetine Doğtaş olarak tüm ürünlerin toptan alımlarında %4 iskonto uygulayarak destek verilecektir. Fiyat listelerinde %4 iskonto uygulanmamış olup, indirim uygulaması nakit ( ) ve vadeli ( 7+4 ) projelerinize otomatik olarak yapılacaktır.

7 7.990 TL Alışverişlerde TL İndirim Örnek: Üst Fiyat %25 İndirimli Fiyat TL ve Üzeri Alışverişte Fiyatı Riena Yemek Odası Palermo Yatak Odası TOPLAM Müşteri bu alışverişte TL kazanç elde etmiştir. Örnek: Üst Fiyat %25 İndirimli Fiyat TL ve Üzeri Alışverişte Fiyatı Chester Salon Takımı Müşteri bu alışverişte TL kazanç elde etmiştir.

8 Yatak&Baza&Başlık Kampanyası Sezon itibariyle Yatak & Baza & Başlık kategorisinde müşterilerin mağaza ziyaretini arttırdığı bu dönemi fırsata çevirmek ve ciroları artırmak adına; Kampanya Barem Aralığı TL Barem Aralığına Ulaşıldığında Kazanılan Ek İndirim TL Ürünlerde %25 indirime ek, TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL, anından indirim kazanılacaktır. Belirli ürünlerde %30 indirim uygulanmaktadır.

9 2.990 TL Yatak&Baza&Başlık Alışverişlerinde TL İndirim Fakat indirim fırsatını çok daha çarpıcı biçimde verebilmek ve için mesajımızı «2.990 TL Alışverişlerde TL İndirim» şeklinde veriyoruz! TL İNDİRİM KURGUSU BAREMDEN GELEN TOPLAM ÜST FİYAT %25 İNDİRİMLİ FİYAT KAZANÇ EKSTRA İNDİRİM KAZANÇ * *Müşteri Gözünde Kolay Akılda Kalması Adına İndirim Tutarı TL Olarak Yuvarlanmıştır. Yatak&Baza&Başlık grubu ile birlikte mobilya satışı yapılması durumunda, mobilya alımında uygulanan barem uygulaması geçerlidir.

10 2.990 TL Yatak&Baza&Başlık Alışverişlerinde TL İndirim Örnek: Üst Fiyat %25 İndirimli Fiyat TL ve Üzeri Alışverişte Fiyatı 160*200 honeycomb yatak *200 exclusive baza 'lık line başlık TOPLAM Müşteri bu alışverişte TL kazanç elde etmiştir.

11 Genç Odası Kampanyası Nisan ayı itibariyle Genç Odaları kategorisinde «1.495 TL den başlayan fiyatlar» söylemi ile ciroları artırmak hedeflenmiştir. Smart Genç Odası, %30 indirim geçerli olup, TL olarak fiyatlandırılmıştır. Üst Fiyat %25 İndirimli Fiyat TL ve Üzeri Alışverişte Fiyatı Smart Genç Odası Yeni Nesil Odası ile birlikte mobilya satışı yapılması durumunda, mobilya alımında uygulanan barem uygulaması geçerlidir.

12 Evlendiren Kampanya Müşterilerimizin Doğtaş mağazalarında da evlenecekler için fırsat olduğunu bilmeleri adına kurgu hazırlanmıştır. Evlilik alışverişinde olan müşterilerimiz için 3 lü gruplar oluşturulmuştur. 3 lü gruba dahil olmuş ürünlerin, kazanılan indirimler sonucu müşterilerin alacağı fiyatlar belirtilmiştir. Oluşturulan 3 lü grupları mağaza teşhirleriniz de sergilemeniz, toplu satışı tetiklemesi adına önemlidir.

13 Evlendiren Kampanya Evlendiren kampanya için hazırladığımız 3 lü grupları teşhirlere taşımanızı öneririz. Kombinasyon-1: Kombinasyon-2: Kombinasyon-3: Riena Yemek Odası Riena Yatak Odası Riena Koltuk Takımı Palermo Yemek Odası Palermo Yatak Odası Lima Koltuk Takımı Retro Yemek Odası Retro Yatak Odası Lucca Köşe Takımı Kombinasyon-4: Kombinasyon-5: Line Yemek Odası Line Yatak Odası Mabella Koltuk Takımı Pasifica Yemek Odası Pasifica Yatak Odası Doro Koltuk Takımı

14 Evlendiren Kampanya Kombinasyon-1: Üst Fiyat %25 İndirimli TL ve Üzeri Fiyat Alışverişte Fiyatı Riena Yemek Odası Riena Yatak Odası Riena Koltuk Takımı TOPLAM Kombinasyon-2: Üst Fiyat %25 İndirimli Fiyat TL ve Üzeri Alışverişte Fiyatı Palermo Yemek Odası Palermo Yatak Odası Lima Koltuk Takımı TOPLAM

15 Kampanya Materyalleri Fiyat listeleri ve etiketler 4 Nisan haftasında gönderilecek olup, ayrıca mail ortamında Ek li dosyada bilgilendirme yapılmıştır. Kampanya vitrin görselleri değişerek, yeni çalışmalar tarafınıza 4 Nisan haftasında gönderilecektir. Lokal tanıtımlarda vitrin görsellerinin büyük önemi olduğundan vakit geçirmeden titizlik ile yapıştırınız. Nisan Ayı nın ikinci haftası 200 adet kampanya inserti gönderilecektir.

16 Banka Uygulamaları Kampanya banka uygulaması olarak Garanti Bankası ile anlaşılmıştır. Nisan ayına ait kredi kartı komisyon oranları EK te mevcuttur. 18 ay vadeli satışlarda süreci kolaylaştırmak ve maliyeti düşürmek adına ING bank ile anlaşma sağlanmıştır. Uygulamaya ait bilgilendirme daha önce tarafınıza iletilmiştir.

17 Kampanyanın müşterilerinize doğru ve etkili anlatımının, satışlarınıza büyük katkı sağlayacağı unutulmamalıdır. Bol satışlar dileriz.

EYLÜL AYI KAMPANYASI

EYLÜL AYI KAMPANYASI EYLÜL AYI KAMPANYASI EYLÜL AYI KAMPANYASI Kampanya Dönemi: 07 Eylül 2016 tarihinde başlayacak, 31 Ekim 2016 tarihinde sona erecektir. Kampanya Uygulama: Nakit Ödeme: Havale %6 fatura altı iskonto uygulanacaktır.

Detaylı

19-22 AĞUSTOS FIRSATLARI & TANITIMLARI

19-22 AĞUSTOS FIRSATLARI & TANITIMLARI 19-22 AĞUSTOS FIRSATLARI & TANITIMLARI Ağustos satışlarımıza pozitif katkı sağlamak, mağaza trafiğini arttırmak ve rekabet karşısında avantaj yakalamak adına; Doğtaş ta Fırsat Bayramı «40 Üründe %40

Detaylı

HAZİRAN AYI FIRSATLARI

HAZİRAN AYI FIRSATLARI HAZİRAN AYI FIRSATLARI Haziran ayında mağaza trafiğinize destek sağlamak, rekabette avantaj yakalamak ve cironuzda pozitif etki yaratmak adına, Aşağıda belirtilen ürünlerimize özel indirimler ( %5-%10-%15

Detaylı

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor.

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. POSt@cı TÜRKİYE FİNANS POS BÜLTENİ 2. Sayı Nisan-Mayıs-Haziran 2013 Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. Cam etiketi,

Detaylı

MÜŞTERİMİN SESİ. Müşteri Deneyimi Yönetimi Nisan 2016

MÜŞTERİMİN SESİ. Müşteri Deneyimi Yönetimi Nisan 2016 MÜŞTERİMİN SESİ Müşteri Deneyimi Yönetimi Nisan 2016 Nisan Kampanyalarımız Teşekkürler Markalarımıza Teşekkürler Markalarımıza «Ağırlıklı Memnuniyet Notları» ve «1&2 Puan Veren Müşteri Oranları» AĞIRLIKLI

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 9 Ocak 0 Winner Sektörel Kobi... Winner Ticari Hesap Kobi... Winner Tek Mağaza Kobi... Opsiyon Fiyatlar... 6 Mobil... 8 Winner Sektörel Kobi Winner

Detaylı

NON STOP SHOP KAMPANYA PROMOSYON UYGULAMASI

NON STOP SHOP KAMPANYA PROMOSYON UYGULAMASI NON STOP SHOP KAMPANYA PROMOSYON UYGULAMASI Non Stop Shop Kampanya ve promosyonlar, sadece Non Stop Shop modülü ile çalışmaktadır. Kampanya ve promosyonlar, uygulama tipi olarak, iki grup olarak tanımlanmaktadır.

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 28 Aralık 11 Winner Sektörel Kobi... 2 Winner Ticari Hesap Kobi... 4 Winner Tek Mağaza Kobi... Winner Üretim Yönetimi Kobi... 7 Winner Tedarik Yönetimi

Detaylı

Satış Danışmanları Beceri Yarışması

Satış Danışmanları Beceri Yarışması Satış Danışmanları Beceri Yarışması Satış Danışmanları Beceri Yarışması Nasıl Olacak? Satış Danışmanları (SD) Beceri Yarışması Kriterleri 1. Aylık perakende cirolarına göre mağazalar 4 gruba ayrılmıştır.

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

BİLGİLENDİRME Konu : Bilgilendirme 2017 Panel Mobilya Seriye Yeni Dahil Edilecek Ürünler Hk. Sayı No :

BİLGİLENDİRME Konu : Bilgilendirme 2017 Panel Mobilya Seriye Yeni Dahil Edilecek Ürünler Hk. Sayı No : BİLGİLENDİRME 30.12.2016 Konu : Bilgilendirme 2017 Panel Mobilya Seriye Yeni Dahil Edilecek Ürünler Hk. Sayı No : 2016-085 Değerli Anabayimiz; 2016 yılı İstikbal Markası, panel mobilya ürün grubu adına,

Detaylı

MÜŞTERİMİN SESİ. Müşteri Deneyimi Yönetimi Haziran 2016

MÜŞTERİMİN SESİ. Müşteri Deneyimi Yönetimi Haziran 2016 MÜŞTERİMİN SESİ Müşteri Deneyimi Yönetimi Haziran 2016 Haziran Kampanyalarımız Haziran Kampanyalarımız Teşekkürler Markalarımıza Marka Memnuniyet Notları Doğtaş 3.97 Not: Ağırlıklı memnuniyet notumuz 5

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

GRUNDIG TV LERDE 300 TL YE VARAN PARO İNDİRİMİ!

GRUNDIG TV LERDE 300 TL YE VARAN PARO İNDİRİMİ! SİRKÜLER: GRUNDIG TV & AUDIO TOPTAN &PERAKENDE UYGULAMALARI - PAZARLAMA PARO KAMPANYASI KAMPANYA ÖZETİ GRUNDIG TV LERDE 300 TL YE VARAN PARO İNDİRİMİ! Ocak ayı Tavsiye Insert ve Etiket fiyatları üzerinden

Detaylı

Forex Ek Kazanç Sistemi

Forex Ek Kazanç Sistemi 106 Forex Ek Kazanç Sistemi Bu anlatacağımız sistem Türkiye de tamamen yasal ve 4 aydır uygulamada olan ve giderek büyüyen bir sistem. ProjeX ProjeX Nedir? ProjeX bir kazanç sistemi; şu şekilde çalışıyor

Detaylı

Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro

Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro Anteros Konforlu ve Davetkâr 12.252 7.995 TL Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro Ceviz renginin sıcaklığı, siyah krom düğme kulpların şıklığı, yüksek ayaklı yapısı, kapaklardaki desen yönü farklılığı

Detaylı

ÖTV İNDİRİMİNE EK 350 TL YE* VARAN İNDİRİMLİ KLİMALAR ARÇELİK TEN!

ÖTV İNDİRİMİNE EK 350 TL YE* VARAN İNDİRİMLİ KLİMALAR ARÇELİK TEN! EYLÜL 2017 arcelik.com.tr 444 0 888 ÖTV İNDİRİMİNE EK 350 TL YE* VARAN İNDİRİMLİ KLİMALAR ARÇELİK TEN! *350 TL indirim 12610 AA modelinde 2 Klimalar ARÇELIK INVERTER KLIMALAR ŞIMDI ÖTV SIZ FIYATLAR VE

Detaylı

MÜŞTERİMİN SESİ. Müşteri Deneyimi Yönetimi Aralık 2015

MÜŞTERİMİN SESİ. Müşteri Deneyimi Yönetimi Aralık 2015 MÜŞTERİMİN SESİ Müşteri Deneyimi Yönetimi Aralık 2015 Gündemlerimiz Benim Müşterim Müşterilerimizin Sesine Kulak Olduk ve İlgililerin de Duymasını Sağladık Müşteri Yorumları ile ; Doğtaş 11 ürün yorumu

Detaylı

MÜŞTERİMİN SESİ Kasım 2015

MÜŞTERİMİN SESİ Kasım 2015 MÜŞTERİMİN SESİ Kasım 2015 Benim Müşterim Kasım Kampanyalarımız DOĞTAŞ Müşterilerimizin Sesini En Yakın Duyan, Onların Nabzını Tutan Bayi Çalışanlarımıza Sorduk; Müşterilerimiz Ne Diyor? Bayi Çalışanlarımız

Detaylı

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI BEYAZIN VE IŞILTININ AHENKLİ BULUŞMASI YENİ SAMİRA SERİSİ Kristalin saflığından ilham alan Samira, beyazın yalınlığını, geometrik formların rafine şıklığı ile buluşturuyor. Doğallıkla

Detaylı

LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR

LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (V) Siz de ev internetinizi Vodafone dan alın, evinize göre internetinizi size önerelim. Anahtar teslim Kurulum hizmeti ile gelip

Detaylı

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su Nos Kazanç Planı Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke su Eğitim Bonusları Eğitim Seminerleri Hediye Ürünler Seyahat Ödülleri Başlamak

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. 3 al 2 öde kapmanyası - 3 tane ürün alana fiyatı en düşük olan ürünün bedava verilmesi,

DESTEK DOKÜMANI. 3 al 2 öde kapmanyası - 3 tane ürün alana fiyatı en düşük olan ürünün bedava verilmesi, KAMPANYA KARTINDA YENĐ FONKSĐYONLAR Perakende söktöründe yaygın olarak kullanılan kampanya tanımlarının desteklenmesininin sağlanması amacıyla kampanya kartı içerisine yeni fonksiyonlar eklenmiştir. Mağaza

Detaylı

Hangi POS? POS ürünlerimiz, bağlantı şekilleri göre ve yetkilendirmelerine göre 2 ayrı katogoride hizmete sunulmaktadır.

Hangi POS? POS ürünlerimiz, bağlantı şekilleri göre ve yetkilendirmelerine göre 2 ayrı katogoride hizmete sunulmaktadır. Hangi POS? Denizbank, siz müşterilerimize geniş bir yelpazede POS ürün ve hizmetleri sunmaktadır. Seçeneklerimizi inceleyecek ve size en uygun POS ürününü belirleyebileceksiniz POS ürünlerimiz, bağlantı

Detaylı

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması Hazır Giyim Mağazacılığı Programı Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi Müşteriye özel Club Kart uygulanması Satışlarda Manyetik Kart yada RFID Kart kullanımı CRM uygulamalarında sınırsız seçenek

Detaylı

Eski klimalar, yepyeni Beko lara dönüşüyor!

Eski klimalar, yepyeni Beko lara dönüşüyor! Eski klimalar, yepyeni Beko lara dönüşüyor! Ekim 2018 Üstelik 1.000 ye varan indirim fırsatlarıyla. Değiştirme kampanyasını kaçırmayın. Son gün 31 Ekim Bu kampanya 1-31 Ekim 2018 tarihleri arasında geçerlidir.

Detaylı

CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR

CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR Tam 7 sene önce Exclusive Serisi ni tasarladığımızda o kadar çok sevildi ki, o kadar çok beğenildi ki, 40 yıllık Doğtaş, Doğtaş Exclusive oldu.

Detaylı

PERAKENDE SATIŞ ELEMANI (TEZGAHTAR)

PERAKENDE SATIŞ ELEMANI (TEZGAHTAR) TANIM Perakende satış elemanı, perakende mal satışı yapan ticarethanelerde müşteriye malı tanıtan ve satmaya çalışan kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN - Satılacak malları cins, kalite

Detaylı

Bu yaz evinizde serinliğe yer açın!

Bu yaz evinizde serinliğe yer açın! Bu yaz evinizde serinliğe yer açın! Temmuz 2018 99 TL* den başlayan taksitlerle! *99 TL 30920 model klimanın ING Bank kredisi ile 36 ay taksit tutarıdır. Beko A++ inverter klimalar ile + 61210 AA A+++

Detaylı

... Perakende ve e-ticaret için 5 Bildirim Kampanyası Önerisi

... Perakende ve e-ticaret için 5 Bildirim Kampanyası Önerisi ... Perakende ve e-ticaret için 5 Bildirim Kampanyası Önerisi Mobil hızlı ve kolay alışveriş için en elverişli cihaz haline geliyor. Müşterilerin laptop ın başında e-ticaret sitenizde uzun uzun gezindiği

Detaylı

Bu yaz evinizde serinliğe yer açın!

Bu yaz evinizde serinliğe yer açın! Bu yaz evinizde serinliğe yer açın! Temmuz 2018 99 TL* den başlayan taksitlerle! *99 TL 30920 model klimanın ING Bank kredisi ile 36 ay taksit tutarıdır. Beko inverter klimalar ile bu yaz evler çok serin!

Detaylı

%25 DEVLET KATKISI. 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr

%25 DEVLET KATKISI. 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr %25 DEVLET KATKISI 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr BES Nedir? Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), aktif çalışma hayatınız süresince yaptığınız tasarrufların uzun vadeli yatırıma yönlendirilmesini sağlayan,

Detaylı

Perakende Fiyat Listesi mobilya, yatak ve ev tekstil konsept mağazasıdır.

Perakende Fiyat Listesi mobilya, yatak ve ev tekstil konsept mağazasıdır. Perakende Fiyat Listesi Enza Home bir mobilya, yatak ve ev tekstil konsept mağazasıdır. KOLTUK TAKIMLARI FESTİVAL YILDIZLARI 6.400 TL alışverişlerde 1.600 TL indirim kampanyasına dahil değildir. e Özel

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI mimari esinlenmeler tarihi referanslar ispanyol zerafeti abartısız lüks YILIN MODA RENGİ TASARIMLA BULUŞUYOR Adını Güney Akdeniz in gün batımından alan ve moda dünyasına damgasını

Detaylı

ÖTV İNDİRİMİNE EK 350 TL YE* VARAN İNDİRİMLİ KLİMALAR ARÇELİK TEN!

ÖTV İNDİRİMİNE EK 350 TL YE* VARAN İNDİRİMLİ KLİMALAR ARÇELİK TEN! HAZİRAN 2017 arcelik.com.tr 444 0 888 ÖTV İNDİRİMİNE EK 350 TL YE* VARAN İNDİRİMLİ KLİMALAR ARÇELİK TEN! *350 TL indirim 12610 AA modelinde geçerlidir. 2 Klimalar ARÇELIK INVERTER KLIMALAR ŞIMDI ÖTV SIZ

Detaylı

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Hakkımızda Saat&Saat 1971 yılından beri saat sektöründe lider firma olarak faaliyet göstermektedir. Kurumsal yapısı ve müşteri memnuniyeti odaklı felsefesiyle

Detaylı

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir.

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir. KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

GeniusOpen. Genel Bakış

GeniusOpen. Genel Bakış GeniusOpen Genel Bakış Sn. Erkut ERDEMĐR POS A.Ş. Yazılım Hizmetleri Müdürü Bir Ajanda Genel Bakış Merkezi Yönetim Kampanya Yönetimi GeniusOpen Modülleri Merkez Modülleri Genius Merkez Ofis Genius Müşteri

Detaylı

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

Yenileme Kampanyası. Yapı Sektöründe Yenileme Pazarının Canlandırılması

Yenileme Kampanyası. Yapı Sektöründe Yenileme Pazarının Canlandırılması Yenileme Kampanyası Yapı Sektöründe Yenileme Pazarının Canlandırılması Kampanya Tanımı Tüm Türkiye de Yapı Sektöründe Yenileme Pazarının Organize Kampanya Hareketi ve Destekleyici Finansman Kampanyası

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

2017 yılı Nisan ayı itibari APPLE SAMSUNG markalı cep telefonlarında alım adetlerine göre özel indirim ve ek vade uygulaması sona ermiştir.

2017 yılı Nisan ayı itibari APPLE SAMSUNG markalı cep telefonlarında alım adetlerine göre özel indirim ve ek vade uygulaması sona ermiştir. SİRKÜLER: NİSAN AYI CEP TELEFONU UYGULAMALARI KAMPANYA ÖZETİ- 2017 YILI NİSAN AYI CEP TELEFONU UYGULAMALARI 2017 yılı Nisan ayı itibari APPLE SAMSUNG markalı cep telefonlarında alım adetlerine göre özel

Detaylı

SÜRECİN İŞLEMEYE BAŞLADIĞI TARİH ve ZAMAN. HİZMETİN YERİNE GETİRİLDİĞİ TARİH ve ZAMAN DÜZENLENMİŞ TİCARİ KALİTE KODU

SÜRECİN İŞLEMEYE BAŞLADIĞI TARİH ve ZAMAN. HİZMETİN YERİNE GETİRİLDİĞİ TARİH ve ZAMAN DÜZENLENMİŞ TİCARİ KALİTE KODU 252145 P.1 (Müşteri Hizmetleri Merkezine Gelen Talepler - çağrı,web,işletme) 31.12.2013 31.12.2013 250609 P.1 (Müşteri Hizmetleri Merkezine Gelen Talepler - çağrı,web,işletme) 28.12.2013 28.12.2013 250600

Detaylı

Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız?

Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız? Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız? Türkiye deki pazarlama faaliyetlerinizden en iyi geri dönüşü alın. 1 RAMADAN TURKEY 2017 Ramazan Özeti Ramazan boyunca tüketim alışkanlıkları büyük ölçüde değişerek

Detaylı

KURUMSAL KONTRATLI AKILLI TELEFON KAMPANYASI

KURUMSAL KONTRATLI AKILLI TELEFON KAMPANYASI KURUMSAL KONTRATLI AKILLI TELEFON KAMPANYASI AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Kontratlı Akıllı Telefon Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar

Detaylı

Yurt İçi Bayi Performans Prim Sistemi. Şubat 2017

Yurt İçi Bayi Performans Prim Sistemi. Şubat 2017 Yurt İçi Bayi Performans Prim Sistemi Şubat 2017 Yurt İçi Bayi Performans Prim Sistemi Nasıl bir prim sistemi sunmak istiyoruz? Hem bayilerimiz hem de bayilerimiz nezdindeki satış danışmanları için kapsayıcı

Detaylı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı masburo.com Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması kazanç programı kazanç programı maximas nedir?????? maximas, bayilerin MAS ürünlerini satın alırken puan kazanmalarını ve kazandıkları

Detaylı

VERSION TOPIC PRESENTED BY DATE

VERSION TOPIC PRESENTED BY DATE VERSION TOPIC PRESENTED BY DATE 1 KASIM KAMPANYALAR GRUNDIG 03.11.2016 İÇİNDEKİLER 01 02 03 04 GRUNDIG REKLAM FİLMİ TV UYGULAMALARI PC UYGULAMALARI NON-TV UYGULAMALARI GRUNDIG IMMENSA GÖRMEYE VE DUYMAYA

Detaylı

Konut Kredi Faizleri Düşüyor

Konut Kredi Faizleri Düşüyor Konut Kredi Faizleri Düşüyor Piyasa faizlerinin aşağı yönlü hareketinin de etkisiyle bankalar bir biri ardına faiz indirimine gidiyor. En düşük konut kredisi faizi yüzde 1.54 Piyasa faizlerinin aşağı yönlü

Detaylı

Yaz gelmeden evinizde serinliğe yer açın! Mayıs

Yaz gelmeden evinizde serinliğe yer açın! Mayıs Yaz gelmeden evinizde serinliğe yer açın! Mayıs 2018 Beko A++ inverter klimalara peşin fiyatına 12 taksit imkanıyla, + 61210 AA A+++ Enerji Sınıfı (Soğutma) Inverter Beyaz Aynalı Şık Tasarım Düşük Ses

Detaylı

CLK BOĞAZİÇİ ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. (İNDİRİMLİ ELEKTRİK TAAHHÜTNAMESİ MESKEN)

CLK BOĞAZİÇİ ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. (İNDİRİMLİ ELEKTRİK TAAHHÜTNAMESİ MESKEN) (İNDİRİMLİ ELEKTRİK TAAHHÜTNAMESİ MESKEN) İşbu ek Mesken Elektrik Enerjisi Satış Sözleşmesi nin özel şartlarını ihtiva etmekte olup, Sözleşme nin ayrılmaz bir parçasıdır. 1. SÖZLEŞME İNDİRİM ORANI VE FATURA

Detaylı

Winka Kurumsal. İş Yönetimi

Winka Kurumsal. İş Yönetimi İş Yönetimi Kurumsal ya da kurumsal olmak isteyen firmaların tüm iş süreçlerini kontrol altına almak için gelişmiş çözümler sunar. Grafiksel analiz raporları, Winka Kokpit ve diğer kurumsal çözümlerle

Detaylı

ARÇELİK INVERTER KLİMALAR ŞİMDİ 300 TL* YE VARAN ÖTV İNDİRİMLERİYLE!

ARÇELİK INVERTER KLİMALAR ŞİMDİ 300 TL* YE VARAN ÖTV İNDİRİMLERİYLE! MAYIS 2017 arcelik.com.tr 444 0 888 ARÇELİK INVERTER KLİMALAR ŞİMDİ 300 TL* YE VARAN ÖTV İNDİRİMLERİYLE! *300 TL indirim, 24510 AA klimanın ÖTV indirim tutarıdır! 2 Klimalar ARÇELİK TEN INVERTER KLİMALAR

Detaylı

YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ

YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ Nora Serisi, Kuzey Avrupa etkisiyle şekilleniyor ve İskandinav tasarımın yalın anlayışıyla yaşam alanlarınızda aydınlık bir atmosfer yaratıyor.

Detaylı

İstanbul Shopping Fest 2014

İstanbul Shopping Fest 2014 İstanbul Shopping Fest 2014 İSF, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve özel sektörün işbirliği ile İstanbul u dünyanın sayılı alışveriş merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefleyen alışveriş, eğlence

Detaylı

TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3

TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3 İçindekiler Tablosu TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3 1. Özellikler..3 2. Giriş....4 3. Ana Sayfa.5 3.1. Kullanıcı İşlemleri 7 3.2. Ürün İşlemleri.11 3.3. İçerik Sayfaları 13 4. Kurumsal..14 5. Mağaza..15

Detaylı

Smart İnternet 3 Kampanyası

Smart İnternet 3 Kampanyası 27.09.2015 Kampanya Bilgileri Smart 3 Kampanyası + Spor HD / CAM Uydu Cihazı Sinema + Dizi Sinema + Dizi + Spor 8MB'e kadar Limitli 12 GB Kotalı 35 TL 40 TL 40 TL 45 TL 55 TL 16MB'e kadar Limitli 12 GB

Detaylı

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz.

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Ana Görünüm OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Otel Bilgileri Otel resmi iletişim, konum, kapasite bilgileri ve varsayılan dil, iç pazar para birimi

Detaylı

Bonus Üyesi SILVERLINE Bayilerinde Mart 2015 tarihleri arası +3 Taksit Kampanyası

Bonus Üyesi SILVERLINE Bayilerinde Mart 2015 tarihleri arası +3 Taksit Kampanyası Bonus Üyesi SILVERLINE Bayilerinde 01-31 Mart 2015 tarihleri arası +3 Taksit Kampanyası Değerli Program Ortağımız, 01-31 Mart 2015 tarihleri arasında Bonus üyesi Silverline bayilerinde 100 TL ve üzeri

Detaylı

10TL. Shell den değerinde yakıt hediye! SMART yazıp boşluk bırakın, Shell ClubSmart Card numaranızı ve şifrenizi ekleyerek 2313 e SMS gönderin!

10TL. Shell den değerinde yakıt hediye! SMART yazıp boşluk bırakın, Shell ClubSmart Card numaranızı ve şifrenizi ekleyerek 2313 e SMS gönderin! Shell den değerinde yakıt hediye! 10TL SMART yazıp boşluk bırakın, Shell ClubSmart Card numaranızı ve şifrenizi ekleyerek 2313 e SMS gönderin! SON GÜN: 13 Temmuz 24 Haziran-12 Temmuz 2015 tarihleri arasında,

Detaylı

MEYVE VE SEBZE SATIŞ ELEMANI

MEYVE VE SEBZE SATIŞ ELEMANI TANIM Her tür meyve ve sebzenin satışını gerçekleştiren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN - Satışa sunulacak meyve ve sebzeleri teslim alır, mal giriş kayıtlarını tutar ve etiketler,

Detaylı

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!*

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Merhaba, Kırmızı Solucan ve Gübresi Ticareti yapan bir firma olarak kazancınızı arttırmak ve daha çok müşteriye erişmek istiyorsanız, Türkiye

Detaylı

2014inovasyonları. Adam Perakende Otomasyon Sistemleri

2014inovasyonları. Adam Perakende Otomasyon Sistemleri 2014inovasyonları Adam Perakende Otomasyon Sistemleri İnovasyonlar 2013 01 ELEKTRONİK RAF ETİKETİ 02 KASA TERAZİLERİ 03 EFT POS 04 PC BASE TERAZİLER 05 MYAHAWK 06 DİJİTAL TABELA 07 KASİYERSİZ KASA İnovasyon

Detaylı

TÜRKİYE HASTANE AFET PLANI EĞİTİMLERİ HASTANE AFET PLANI (HAP) FİNANS

TÜRKİYE HASTANE AFET PLANI EĞİTİMLERİ HASTANE AFET PLANI (HAP) FİNANS TÜRKİYE HASTANE AFET PLANI EĞİTİMLERİ HASTANE AFET PLANI (HAP) FİNANS HAP Başkanı Finans Yönetim Zaman Ünite Satın Alma Tazminat/Hak Muhasebe-Bütçe Anlaşmalı kurumlar Türkiye Hastane Afet Planı (THAP)

Detaylı

LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T)

LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T) LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T) SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T) Fiber Kampanyası (T) ile Vodafone dan fiber hızlı internet evinizde! Üstelik Vodafone Faturalı Mobil abonesiyseniz fiber

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI. Gündem Konusu :Türk Telekom Yurtiçi Kiralık Devrelerde Yüksek Hız Kampanyası.

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI. Gündem Konusu :Türk Telekom Yurtiçi Kiralık Devrelerde Yüksek Hız Kampanyası. BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI Karar Tarihi : 02.06.2014 Karar No : 2014/DK-ETD/290 Gündem Konusu :Türk Telekom Yurtiçi Kiralık Devrelerde Taahhütlü Yüksek Hız Kampanyası. KARAR :Erişim

Detaylı

MOBİLYA SATIŞ ELEMANI

MOBİLYA SATIŞ ELEMANI TANIM Mobilya satışı yapan işletmelerde ürün ile müşteri arasındaki ilişkiyi sağlayarak satışı gerçekleştiren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN - Müşteriyi karşılar, - Müşteriye ürünlerin

Detaylı

VODAFONE YENİ DSL MAX LI EVLER TARİFELERİ

VODAFONE YENİ DSL MAX LI EVLER TARİFELERİ VODAFONE YENİ DSL MAX LI EVLER TARİFELERİ SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Yeni DSL MAX lı Evler Tarifeler ini açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

KASİYER TANIM A- GÖREVLER

KASİYER TANIM A- GÖREVLER TANIM Ticari kuruluşlarda mal ve hizmetlerin satışı karşılığında nakit parayı bir defada veya taksitler halinde alan ve kredi kartıyla yapılan ödemelerde gerekli işlemleri gerçekleştiren, karşılığında

Detaylı

Arıza Tespit Cihazı Kampanyası

Arıza Tespit Cihazı Kampanyası Arıza Tespit Cihazı Kampanyası OTOMOTİV Mega Macs PC Özellikler Hata kodu okuma Sinyal söndürme, arıza kodu silme Temel ayarlar DPF Rejenerasyon 30 ADET Konfigürasyon ALANA Parametre okuma Avantajlar Tek

Detaylı

VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI

VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone luya Özel Limitsiz DSL KAMPANYASI nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde.

Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde. Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde. www.hqtech.co.za Tekstil, konfeksiyon, ayakkabı, aksesuar, mobilya, beyaz eşya, gıda vb. perakende mağazalarına özel olarak geliştirilmiş

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE. %35 e varan İNDİRİM

TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE. %35 e varan İNDİRİM TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE %35 e varan İNDİRİM 7.317 *5.357 Yatak Odası 7.048 *5.160 Yemek Odası * Belirtilen fiyat, sürgülü dolap, şifonyer, şifonyer aynası, 160 lık başlık ve 2

Detaylı

%25 DEVLET KATKISI / anadoluhayat.com.tr

%25 DEVLET KATKISI / anadoluhayat.com.tr %25 DEVLET KATKISI 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr BES Nedir? Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), aktif çalışma hayatınız süresince yaptığınız tasarrufların uzun vadeli yatırıma yönlendirilmesini sağlayan,

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARAR. :Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığının hazırladığı takrir ve ekleri incelenmiştir.

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARAR. :Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığının hazırladığı takrir ve ekleri incelenmiştir. BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI Karar Tarihi : 20.06.2012 Karar No : 2012/DK-07/277 Gündem Konusu : Al-Sat/IP VAE DSL Tarifeleri ve Yüksek Hızlı Tarifelere Yönelik Mevcut Müşteri ve Satış

Detaylı

Fon Bülteni Ekim Önce Sen

Fon Bülteni Ekim Önce Sen Fon Bülteni Ekim 216 Önce Sen Fon Bülteni Ekim 216 NN Hayat ve Emeklilik Fonları Sektör Karşılaştırmaları Yüksek Getiri! Son 1 Yıl - 3/9/21-3/9/216 2 2 1 1-11,6 13,74 9,7 12,3 14,74 12,44 8,72 9,7 9,3

Detaylı

Değerli Bayimiz, Ön Ödemeli Toplu Kısa Mesaj tarifesine iki yeni Paket eklenmiştir.

Değerli Bayimiz, Ön Ödemeli Toplu Kısa Mesaj tarifesine iki yeni Paket eklenmiştir. Değerli Bayimiz, Turkcell tarafından Toplu SMS Tarifesinde 1 Ağustos 28 tarihi itibari ile değişiklik gerçekleştirilecektir. Yeni tarifenin detaylarını aşağıda bulabilirsiniz. Lütfen konuyla ilgili olarak

Detaylı

Doç.Dr. Yaşar SARI Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu

Doç.Dr. Yaşar SARI Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Doç.Dr. Yaşar SARI Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE E-TİCARET UYGULAMALARI YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE E-TİCARET UYGULAMALARI Bilişim

Detaylı

Şok Marketler. Ziya KAYACAN CFO. Eylül 26, 2018 Analist ve Yatırımcı Toplantısı 2018

Şok Marketler. Ziya KAYACAN CFO. Eylül 26, 2018 Analist ve Yatırımcı Toplantısı 2018 Şok Marketler Ziya KAYACAN CFO 1 Türkiye nin en hızlı büyüyen perakende şirketi 2 Güçlü yönler Avrupa nın en cazip perakende pazarında Farklılaşan formatı ile kazanan iş modeli Mükemmel operasyonel uygulama

Detaylı

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Fibermax Yeni Anahtar Teslim Tarifeleri açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN)

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) 1- AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi / Cepte Bayram

Detaylı

FİBERMAXLI EVLER KAMPANYASI

FİBERMAXLI EVLER KAMPANYASI FİBERMAXLI EVLER KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Fibermaxlı Evler Kampanyasını açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. HESAPÇI Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi 1 HESAPÇI KÜÇÜK İŞLETMELER İÇİN TİCARİ OTOMASYON PAKETİ ARTIK SİZİN DE BİR OTOMASYONA İHTİYACINIZ VAR. Ekonomik, pratik, becerikli. tam sizin için.,

Detaylı

Kayıt Koşulları ve Bilgilendirme

Kayıt Koşulları ve Bilgilendirme Rota Eğitim Kurumları Kayıt Koşulları ve Bilgilendirme UYGULANACAK İNDİRİM KOŞULLARI ŞUBAT, MART VE NİSAN DÖNEMİ İNDİRİMİ 750 TL olarak, 12 Şubat - 14 Nisan 2018 tarihleri arasında kayıt yapan öğrencileri

Detaylı

PAZARLAMA YÖNETİMİNDE SATIŞ PROMOSYONU

PAZARLAMA YÖNETİMİNDE SATIŞ PROMOSYONU PAZARLAMA YÖNETİMİNDE SATIŞ PROMOSYONU Tutundurma karmasının tekrar hatırlayacak olursak Satış promosyonu, tutundurma karmasının bir bileşenidir. Tutundurma elemanları: 1. Reklam, 2. Halkla ilişkiler (PR),

Detaylı

MENÜ ARTI CİHAZ KAMPANYASI

MENÜ ARTI CİHAZ KAMPANYASI MENÜ ARTI CİHAZ KAMPANYASI AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Menü Artı Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımızı bildiğimizi,

Detaylı

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI MAĞAZA GÖRSELLERİ 1 İŞ ORTAKLIĞI MODELİMİZ UCZ Mağazacılık iş ortaklığı modeli iki kuruluş arasındaki sürdürülebilir ve karşılıklı kazançlı ticari ilişkiyi ifade eder. UCZ Mağazacılık

Detaylı

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası FORMASIZ OLMAZ! 2017-2018 Sezonu Forma Kampanyası *BJK 2017-2018 sezonu yetişkin erkek formalarının perakende satış 2 6 October 2017 fiyatı 169 TL dir. BEŞİKTAŞ FORMALARI MUHTEŞEM BİR TEKLİFLE YENİDEN

Detaylı

KURUMSAL ÜYELİK SÖZLEŞMESİ I. ÖNSÖZ

KURUMSAL ÜYELİK SÖZLEŞMESİ I. ÖNSÖZ KURUMSAL ÜYELİK SÖZLEŞMESİ I. ÖNSÖZ TÛBÂ NM MAĞAZACILIK TURİZM REKLAMCILIK TAŞIMACILIK ELEKTRONİK TİC. SAN. TİC. LTD. ŞTİ (Murat Paşa Mah. Saraybosna Cad. Atalay İş Merkezi 83 No:39 Yakutiye/Erzurum) (Bundan

Detaylı

KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01.01.2012 30.09.2012 FAALİYET RAPORU 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1.... 3-4 2. Sektörel Gelişmeler... 5 3. Şirketin Sektörel Politikaları... 5 4. Şirketin Faaliyette Bulunduğu

Detaylı

*31 Ağustos a kadar anlaşmalı Alfemo larda CardFinans a özel, 100TL ve üzeri 3, 5, 11 taksite 4 ay erteleme veya 2, 4, 6 taksite +6 taksit!

*31 Ağustos a kadar anlaşmalı Alfemo larda CardFinans a özel, 100TL ve üzeri 3, 5, 11 taksite 4 ay erteleme veya 2, 4, 6 taksite +6 taksit! Alfemo dan muhteşem yaz sürprizi: İçinizi serinleten indirimi başladı! Düşlediğiniz Alfemo ya ulaşmanız şimdi çok kolay. En güzel ürünler, rakipsiz indirimlerle sizleri bekliyor.* *31 Ağustos a kadar anlaşmalı

Detaylı

VODAFONE TABLET KAMPANYASI

VODAFONE TABLET KAMPANYASI VODAFONE TABLET KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Tablet Kampanyası nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf ye, İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf S tarifesine ( Tarife 1 ) İşini Bilen Esnaf M tarifesine

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi

İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi ye, İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf Aile tarifesine ( Tarife 2 ) İşini Bilen Esnaf L Tarfesine

Detaylı

Mobil Pazarlama, İnteraktif SMS ve Toplu SMS Genel Teklifi

Mobil Pazarlama, İnteraktif SMS ve Toplu SMS Genel Teklifi Mobil Pazarlama, İnteraktif SMS ve Toplu SMS Genel Teklifi 26 Ocak 2015 Mobil Pazarlama Mobil cihaz aracılığı ile herhangi bir ağ üzerinden karşılıklı olarak kullanıcılarla iletişime geçildiği uygulamaların

Detaylı