ROTA İÇ TÜZÜK. Rota: ROTA E-TİCARET VE İNTERNET HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ROTA İÇ TÜZÜK. Rota: ROTA E-TİCARET VE İNTERNET HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ"

Transkript

1 ROTA İÇ TÜZÜK 1- Amaç ROTA E-TİCARET VE İNTERNET HİZMETLERİ SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. (Bundan sonra Rota olarak anılacaktır) tarafından hazırlanmış olan bu iç tüzük, ROTA ve onun Bağımsız Temsileri arasındaki haklar, yükümlülükler ve ilişkileri ayrıntılarıyla açıklamaktadır. İç tüzük, Rota tarafından kabul edilen ödeme planı ve Rota ve Bağımsız Temsilcileri arasında yapılmış olan sözleşmenin içerik ve uygulanması noktasındaki tüm yönleri açıklamaktadır. 2- Tanımlar ve Açıklamalar Rota: ROTA E-TİCARET VE İNTERNET HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Panarota: Rota nın e-ticaret faaliyetlerini yürüttüğü internet sitesi anlamına gelmektedir. Rota Business: Bağımsız Temsilcilerin e-mağaza paketi satın alarak referans satışı yapmalarına reklam organizasyonu kurmalarına ve kar payı havuzundan prim almalarına yarayan sistemin yönetimi ve kurumsal işler için kurulmuş internet sitesini açıklamaktadır. Bağımsız Temsilci: üzerinden insanları kendi referans kodu le üye yapma imkanı olan ve referans edilen üyelerin yaptığı alışverişlerden prim elde etmek, Panarota üyelerinin yaptığı alışverişlerden oluşan kara ortak olmak ve üzerinden referans olunarak e-mağaza paketi satın alındığında Rota nın belirlediği sisteme göre reklam primi hakkı kazanmak amacı ile başvuruda bulunan gerçek veya tüzel kişidir. Başvuru Formu: Bireylerin veya tüzel kişilerin Bağımsız Temsilci olmak amacıyla Rotabusiness üzerinden doldurdukları formdur. E-Mağaza Paketi: Panarota üzerinde; üye olmak isteyen bireylere veya tüzel kişilere referans olabilme hakkı sunan aynı zamanda içerisinde bir adet hediye ürün, eğitim setleri ve tanıtım materyalleri bulunan ürün/hizmettir. Sanal Ofis: Bağımsız Temsilcilerin rotabusiness.com üzerinde bulunan, satın aldıkları e-mağaza paketi ile birlikte açılan Bağımsız Temsilcilerin kişisel bilgilerini, banka hesap, adres, telefon, bilgilerini reklam organizasyonu jeneolojilerini, hak ettikleri haftalık olarak düzenlenmiş referans satışı, reklam orgsanizasyonu ve kar ortaklığı primlerini içeriğinde bulunduran, Bağımsız Temsilcilerin kendilerine özel tanımlanmış e-mağaza kodu ve Bağımsız Temsilcilerin kendi belirledikleri şifre ile giriş yapabildikleri, Panarota ve Rotabusiness ile ilgili tüm işlemlerini görüntüleyebildikleri online kontrol panelidir. Bağımsız Temsilciler sahip oldukları birincil ikincil ve üçüncül sanal ofislerin her birisi için her sanal ofisin toplamda bulunan reklam organizasyonu dengesine göre reklam primi alırlar. Reklam organizasyonu dengesini düzenlemek adına herhangi bir referans grubunda bulun sanal ofis ya da sanal ofisler başka bir referans grubuna taşınamaz.

2 Aktif ve Pasif Sanal Ofis: Bir gerçek ya da tüzel kişinin Bağımsız Temsilci olabilmesi için e-mağaza paketi satın alarak bir sanal ofise sahip olması gerekir. Bağımsız Temsilcilerin e-mağaza kodlarına tanımlı Ana sanal ofis, Sağ(ikincil) ve Sol(üçüncül) sanal ofis olmak üzere 3 adet sanal ofisleri bulunur. Bağımsız Temsilciler bir adet e-mağaza paketi satın aldıklarında bu e-mağaza paketi Ana sanal ofislerine tanımlanır. Bu durumda Ana uzantılı sanal ofis aktif olmuş olur. Sağ ve Sol uzantılı sanal ofisler için bir e-mağaza paketi tanımlı olmadığında bu sanal ofisler pasif olarak adlandırılırlar. E-mağaza paketi tanımlı olan sanal ofisler aktif, e-mağaza paketi tanımlı olmayan sanal ofisler pasif durumdadırlar. Ana Sanal Ofis: Bağımsız Temsilcilerin üzerinden satın aldıkları e- mağaza için aktifleştirebilme imkanları olan 3 adet sanal birincil olarak gösterilenidir. Ana sanal ofisin sol referans grubu, ikincil sanal ofis aktif değil ise ikincil sanal ofisin sol referans grubudur. İkincil sanal ofis aktif ise birincil sanal ofisin sol referans grubu, ikincil sanal ofisin sağ ve sol referans gruplarıdır. Ana sanal ofisin sağ referans grubu, üçüncül sanal ofis aktif değil ise, üçüncül sanal ofisin sağ referans grubudur. Üçüncül sanal ofis aktif ise, birincil sanal ofisin sağ referans grubu üçüncül sanal ofisin sağ ve sol referans gruplarıdır. Ana sanal ofisin reklam primini ve reklam organizasyonu dengesini, aktif ya da pasif olmasına bakılmaksızın ikincil ve üçüncül sanal ofislerden referans gruplarında daha az sayıda sanal ofis bulunanı belirler. Sağ Sanal Ofis: Bağımsız Temsilcilerin üzerinden satın alabildikleri ikinci bir e- mağaza paketi için tanımlanmış 3 adet sanal ofisten ikincil ile gösterilenidir. Bağımsız temsilcinin sağ sanal ofisi aktif ise Bağımsız Temsilcinin reklam primini ve reklam organizasyonu dengesini, ikincil sanal ofisin sol ve sağ referans gruplarından daha az sayıda sanal ofis bulunan referans grubundaki sanal ofis sayısı belirler. İkincil Sanal ofis aktif değil ise ikincil sanal ofisin sağ referans grubu aktifleştirilmeyeceğinden ikincil sanal ofis üzerinden reklam primi kazanılamaz. İkincil sanal ofisin referans gruplarında bulunan sanal ofislerden üçüncül sanal ofisler için reklam organizasyonu dengesi ve reklam primi elde edilemez. İkincil ve üçüncül sanal ofisler, birbirlerinden bağımsızdırlar. Sol Sanal Ofis: Bağımsız Temsilcilerin üzerinden satın alabildikleri ikinci bir e- mağaza paketi için tanımlanmış 3 adet sanal ofisten 003 ile gösterilenidir. Bağımsız Temsilcinin sol sanal ofisi aktif ise Bağımsız Temsilci nin reklam primini ve reklam organizasyonu dengesini, üçüncül sanal ofisin sol ve sağ referans gruplarından daha az sayıda sanal ofis bulunan referans grubundaki sanal ofis sayısı belirler.

3 Üçüncül sanal ofis aktif değil ise üçüncül sanal ofisin sol referans grubu aktifleştirilmeyeceğinden üçüncül sanal ofis üzerinden reklam primi kazanılamaz. Üçüncül sanal ofisin referans gruplarında bulunan sanal ofislerden ikincil sanal ofisler için reklam organizasyonu dengesi ve reklam primi elde edilemez. İkincil ve üçüncül sanal ofisler, birbirlerinden bağımsızdırlar. Starter Kit: Bağımsız Temsilciler e-mağaza paketi ile birlikte verilen kitapçık anlamına gelmektedir. Ödeme Planı: Bağımsız Temsilcilerin kurdukları reklam organizasyonundan alacakları primlerin, sağ ve sol satış gruplarında bulunan e-mağazaların denge esasına göre hesaplanış biçimidir. Rota Birim: Bağımsız Temsilcilerin reklam organizasyonu primlerinin haftalık limitlerini belirleyen sanal ofis değerleridir. Rota tarafından belirlenmiş 10 farklı Rota Birim vardır. Rota Birim Yükseltme: Bağımsız Temsilciler sahip oldukları sanal ofislerin rota birim değerlerine göre reklam pirimi alırlar. Bir bağımsız Temsilci nin sahip olduğu sanal ofisin rota birim değerinin reklam primi limiti, Bağımsız Temsilci nin haftalık bazda reklam organizasyonundan denge esasına göre elde ettiği prim tutarının altında olduğu durumlarda Bağımsız Temsilci, 1 rota birim başına 500 tl ödeme yaparak rota birimini ve buna bağlı olarak reklam primi limitini kendi isteğine bağlı olarak artırabilir. Bağımsız Temsilci nin sahip olduğu sanal ofisin rota birim değerinin reklam organizasyonundan elde edeceği prim tutarından düşük olduğu durumlarda Bağımsız Temsilci, sahip olduğu sanal ofisin rota birim değerinin kazanç limiti kadar reklam primi alır. Otomatik Rota Birim (rb) Yükseltme: Bir Bağımsız Temsilci nin hesabına yatan toplam kazancına göre yapılır. Rota Puan(rp): Bağımsız Temsilci nin kendi e-mağaza kodu ile Panarota üzerindeki ürünlerin referans satışını yaparlarken ürünün Bağımsız Temsilci lere TL bazında kazandırdığı primi gösterir. 1 Rota Puan 1 TL olarak alınır. E-mağaza kodu: Her bir Bağımsız Temsilci için kendisine özel olarak verilen ID, e- mağaza kodudur. Onaylanma: Bağımsız Temsilcilerin sanal ofislerinin aktif olarak kullanıma açılabilmesi için Rota Bağımsız Temsilci Sözleşmesi nin arkalın önlü kimlik fotokopisi ile birlikte iki nüsha olarak imzalanıp kargo yolu ile Rota ya ulaştırılması gerekmektedir. Ayrıca Rota Bağımsız Temsilci Sözleşmesi ile birlikte Rota ya ulaştırılan nüfus cüzdanı fotokopisinin üzerine Rota İçindir yazılmalıdır. Bu işlem yapılmadığı takdirde bağımsız temsilcinin sanal ofisi onaylanmamış olacaktır.

4 Sözleşme Yenileme: Bağımsız Temsilcilerin bir ücretlendirmeye tabi olmaksızın, sözleşme onayından sonraki her yıl Rota ile yaptıkları bağımsız temsilcilik sözleşmesini yenilemeleri gerekmektedir. Yenileme yapılmadığı takdirde onaylanmada olduğu gibi sanal ofis aktif olarak kullanılamayacaktır. Yıl dönümlerinin 30 gün öncesinden itibaren sözleşme yenileme uyarısı Rota tarafından bağımsız temsilcilerin sanal ofislerinde uyarı olarak ve mail atılarak bilgilendirme yapılacaktır. Genealogy: Bağımsız Temsilcilerin kurdukları reklam organizasyonlarında yer alan diğer Bağımsız Temsilcilerin görüntülenebildiği referans ağacı tablosudur. Bağımsız Temsilci Kademeleri: Bağımsız Temsilcilerin kurdukları reklam organizasyonlarında oluşturdukları dengelerine göre Rota tarafından belirlenmiş seviyelerdir. bağımsız temsiler, Kar Payı Ortaklığı ndan kademelerine göre prim alırlar.ödeme Planı nda ayrıntılı olarak gösterilmiştir. Reklam Organizasyonu: Bağımsız temsilcilerin, sahip oldukları e-mağaza paketi ürününü başka kişilerin de satın almaları için e-mağaza kodları ile referans olmalarıdır. Bir Bağımsız Temsilci nin 1 adet aktif sanal ofisi bulunuyorsa sol referans grubu için 1, sağ referans grubu için 1 adet olmak üzere toplam 2 adet e-mağaza paketi satışı için referans olma hakkı vardır. Bağımsız Temsilci nin 2 adet aktif sanal ofisi bulunuyorsa toplam 3 adet, Bağımsız Temsilcinin 3 adet aktif e mağazası bulunuyorsa toplam 4 adet e-mağaza paketi satışı için referans olma hakları vardır. Bağımsız temsilcilerin satışlarına referans oldukları e- mağaza paketi sahipleri de aynı şekilde başka kişilerin e-mağaza paketi ürünü satın almaları için referans olabilirler. Bağımsız Temsilcilerin bir e-mağaza paketi ile tanımlanmış toplamda 3 adet olmak üzere her bir sanal ofisinin sağ ve sol olmak üzere iki adet referans grubu vardır. Bağımsız temsilciler, sahip oldukları sanal ofislerinde bulunan referans gruplarında bulunan tüm e-mağaza satın almış Bağımsız Temsilcilerin başka kişilere e-mağaza paketi satılması için oldukları referanslardan da prim alabilirler. Tüzel kişi olan bir Bağımsız Temsilci nin oluşturduğu reklam organizasyonunda gerçek bir kişi yer alabileceği gibi, gerçek bir kişinin oluşturduğu reklam organizasyonunda da tüzel bir kişi yer alabilir. Referans Grubu: Upline: Bir bağımsız temsilci, reklam organizasyonunda bulunan tüm diğer bağımsız temsilciler için upline olarak nitelenir. Downline: Bir bağımsız temsilcinin reklam organizasyonunda bulunan tüm diğer bağımsız temsilciler kendisinin downline ı olarak nitelenir. Direct: Bir bağımsız temsilciye kendi e-mağaza kodu ile e-mağaza paketi satın alması için referans olan upline ya da bağımsız temsilcinin kendi e-mağaza kodu ile referans olduğu downline lar direct olarak nitelenir. İn-direct: Bir bağımsız temsilcinin direct uplıne ının direct upline ı ya da direct downline larının direct downline ları indirect olarak nitelenir.

5 Cross: Bir bağımsız temsilcinin herhangi bir upline ya da downline ı olmayan, bağımsız temsilcinin upline ının diğer referans grubunda bulunan tüm bağımsız temsilciler cross olarak nitelenir. Reklam Organizasyonu Dengesi: Her bir sanal ofis için tanımlı sağ ve sol referans grubu olarak iki adet referans grubu mevcuttur. Bu satış gruplarında bağımsız temsilcilerin satılmasına referans oldukları e-mağaza paketi ürünlerini satın almış olan diğer bağımsız temsilcilerin sanal ofisleri bulunur. Reklam organizasyonu dengesini, sağ ve sol satış gruplarından daha az sanal ofis bulunan referans grubu belirler. Sağ ve sol satış gruplarında farklı Rota Birim değerine sahip olan sanal ofisler bulunabilir. Sanal ofislerinin Rota Birim değerleri, reklam organizasyonu dengesini etkilemez. Reklam organizasyonu dengesini sanal ofislerin sayısı belirler. Ürünler: Rota nın Panarota üzerinden satışa sunduğu bütün mal ve hizmetlerdir. Ödeme planı: Bağımsız temsilcilerin rotabusiness.com üzerinden satın aldıkları e- mağaza paketi ile birlikte reklam primi, referans satışı ve kar payı ortaklığı şeklinde prim olarak sağlayabildikleri kazançların nasıl bir işleyiş ve sistem temelinde olacağını açıklar. Reklam primi: Bağımsız temsilciler e-mağaza paketi ürününü bir başkasının satın almasına referans olduklarında Rota nın reklamını yapmış olurlar. Bu nedenle Rota, bir bağımsız temsilcinin reklam organizasyonunun sağ ve sol referans grubunda eşleşen e- mağaza paketi satın alınarak oluşturulmuş her bir sanal ofis için bağımsız temsilciye 250 tl reklam primi ödemesi yapar. Kar Payı Ortaklığı: Bireyler veya kurumlar, üzerinden bütün ürünlerin satışına dolaylı olarak referans oldukları veya reklamını broşür, sticker, sosyal medya paylaşımı vs. yollarla yaptıkları için bağımsız temsilcilik kademelerine göre hesaplarına, Panarota online alışveriş sitesi üyelerinin yaptığı alışverişlerden kar payı aktarılır. Kar payı ortaklığının bağımsız temsilcilere nasıl dağıtılacağı Ödeme Planı bölümündeki tablo 1 de gösterilmiştir. Referans Satışı: Bağımsız temsilciler e-mağaza kodları yolu ile müşterilerin Panarota ya üye olmaları için referans olabilirler. Bir müşterinin bir Bağımsız Temsilci nin e- mağaza kodu ile Panarota üzerinden yapığı alışverişlerden Bağımsız Temsilci nin prim kazanmasıdır. 3- Bağımsız Temsilci a) Nasıl Bağımsız Temsilci Olunur? Bir kişinin bağımsız temsilci olabilmesi için 18 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir. Rotabusiness üzerinden başvuru formu doğru şekilde doldurulmalıdır. E-mağaza paketi satın alınmalıdır.

6 Bağımsız temsilci sözleşmesi iki nüsha halinde imzalanmalı ve üzerinde Rota içindir yazan kimlik fotokopisi ile birlikte Rota ya kargo ile ulaştırılmalıdır. b) Onay Bağımsız temsilci sözleşmesi iki nüsha halinde imzalanıp yamında Rota İçindir yazan kimlik fotokopisi ile birlikte şirkete ulaştığında kişinin bağımsız temsilciliği Rota tarafından onaylanr. Rota nın onayladığı kişiler bağımsız temsilci olurlar. c) Bir kişiye birden fazla bağımsız Temsilci Referans olabilir mi? Bir kişiye birden fazla Bağımsız temsilcinin referans olması mümkün değildir. Bu durumda bir bağımsız temsilcinin hali hazırda bulunduğu referans grubunun dışında başka bir referans grubunda sanal ofisinin bulunması da mümkün değildir. d) Bağımız Temsilcilik İptal Edilebilir mi? Bağımsız temsilcilik iptal edilebilir. Mesafeli satışlar sözleşmesine göre bağımsız temsilci e-mağaza paketini aldığı günden sonraki 15 gün içerisinde bağımsız temsilciliğinin iptalini isterse e-mağaza paketi ücreti Rota tarafından kendisine geri ödenir. Bu sürenin aşıldığı durumlarda bağımsız temsilcilik iptal edilebilir; ancak herhangi bir ödeme yapılmaz. e) Bağımsız Temsilcilerin sanal ofisleri bulundukları referans grubundan başka bir referans grubuna taşınabilir mi? Bağımsız temsilciler tarafından Rota ya e-mağaza paketi ve sanal ofislerinin iptali için başvuru yapılır. Başvuru, Rota tarafından onaylandıktan sonra bağımsız temsilciler istedikleri referans grubundan yeni bir e-mağaza paketi satın alarak çalışmalarını yürütebilirler. f) Bir bağımsız temsilcinin e-mağaza kodu ile Panarota ya üye olan bir müşteri, E-mağaza paketi satın almak istediğinde başka bir bağımsız temsilcinin referansı ile e-mağaza paketi satın alabilir mi? Bu konuda Rota nın getirdiği herhangi bir sınırlama yoktur. 4- Rota ve Bağımsız Temsilciler a) Bağımsız Temsilcilerin Statüsü Rota, başvuru yapan kişinin bağımsız temsilci başvuru formunu kabul ettiğinde, başvuru yapan kişiye yolu ile bildirimde bulunarak bağımsız temsilci statüsünü verir. Rota, bağımsız temsilciye bir e-mağaza kodu verir. Bağımsız temsilci, Rota ile ilgili tüm işlemlerinde bu e-mağaza kodunu kullanır.

7 b) Sözleşme Yenileme ve Fesih Bağımsız temsilci, yıldönümü tarihine kadar veya öncesinde sözleşme yenilemezse Rota, o bağımsız temsilcinin sanal ofisine erişimini kaldırır. Bu durum, sözleşme yenilenene kadar devam eder. Rota, yıldönümü tarihinden 1 ay öncesinden itibaren bağımsız temsilciye ve bağımsız temsilcinin sanal ofisi üzerinden duyuru yolu ile hatırlatma yapar. Bağımsız Temsilcinin sanal ofisine erişimi bulunmadığı süre içerisinde hak ettiği tüm primler in ödemesi kendisine yapılmaya devam edecektir. c) Rota yı Temsil Etme Hakkı Olmaması Bir bağımsız temsilci, Rota nın bir imtiyaz sahibi, çalışanı acentesi, ortağı veye temsilcisi değildir. Bir bağımsız temsilci, kendisini bu şekilde tanıtamaz. Rota ve bağımsız temsilci arasındaki ilişki bu iç tüzük ile açıklanmıştır. Bir bağımsız temsilcinin iç tüzük hükümleri dışına çıkması durumunda Rota, tek taraflı olarak bağımsız temsilcilik sözleşmesini feshetme hakkına sahiptir. d) Çalışan Olmama Bir bağımsız temsilci, şirketin çalışanı değildir. Bağımsız temsilcinin Reklam organizasyonu oluştururken, referans satışı yaparken yaptığı harcamaları kendisine aittir. e) İşçi Tazminatı Talebi ve Sigortalar Rota, ödeme veya kesintiler gibi çalışanlara sağlanan faydalardan, bağımsız temsilciler bakımından sorumlu değildir. Bağımsız temsilciler sağlık, engellilik ve işçi tazminatı sigortasından vs. kendileri sorumludurlar. f) Vergi Mükellefliği Rota bağımsız temsilcilere ödediği primleri belirli dönemlerde ön ödeme şeklinde yapar. Her ödeme için gider pusulası oluşturmaz. Gider pusulalarını belirli dönemlerde toplu olarak oluşturur. Bağımsız temsilci, kendisine yapılan tüm ödemeler için ayrıca gider pusulası kesilmesini talep ederse, vergi mükellefi olmak zorundadır. Bağımsız temsilciye Rota tarafından yapılan toplam ödeme tl yi aştıktan sonra tüm bağımsız temsilciler vergi mükellefi olmak zorundadırlar. Tüzel kişi olan bağımsız temsilciler hali hazırda vergi mükellefi olduklarından bu husus, tüzel kişileri ilgilendirmemektedir.

8 5- Bağımsız Temsilcilerin Hakları ve Yükümlülükleri a) Bağımsız Temsilci Yetki Sınırlaması Bir Bağımsız Temsilci, Rota nın üzerinde bulunan bütün ürünlerini münhasır olmamak kaydıyla tanıtma ve referans olarak satışına yardımcı olma hakkına sahiptir. Ürünlerin satışları, son kullanıcının adresi nerede olursa olsun yollanacaktır, ancak Rota, hizmet ve ürünlerini herhangi bir eyalette, bölgede ya da ülkede satmama hakkını saklı tutar. b) Referans Olma Hakkı Referans olma hakkı; Bağımsız Temsilcilerin üzerindeki ürünleri son kullanıcılara e-mağaza ID vererek tavsiyesi etme ve/veya Rota için başka yeni bir Bağımsız Temsilci'ye e-mağaza ID vererek yeni bir e-mağaza satışını tavsiye etme hakkıdır. Bunları yaptığında Ödeme Planı altında sağlanan faydalardan yararlanmaktadır. Yeni Bağımsız Temsilciler'e referans olunduğunda, referans olunan kişilere Rota Bağımsız Temsilci Sözleşmesinin iki adet kopyasını okutarak, anlamasını sağlayarak ve imzalatarak Rota nın sitelerinde ve/veya sözlşemesinde verdiği adrese, Rota tarafından tarif edildiği şekilde yollamasını sağlamalıdır. c) Hediye ürün ve Starter Kit Bir Bağımsız temsilci, bağımsız temsilci olabilmek için satın alınan e-mağaza paketinin içerisinde bulunan hediye ürünlerden 1 adet ve yanında yollanan Rota Business ve E-ticaret Eğitim setini alabilme hakkına sahiptir. d) Rota Şirketi nin kaynakları, iletişim ve Şirket faaliyetlerine katılma hakkı Bağımsız Temsilciler, Rota Şirketi nden dönemsel olarak kaynak ve diğer haberleri alabilir. Mümkün olması durumunda, ilgili ücreti ödemek kaydıyla, Şirket sponsorluğundaki destek, hizmet, eğitim, motivasyon ve tanıtım çalışmalarına katılmaya davet edilebilirler. Bağımsız Temsilciler, Rota Şirketi nin sponsorluğundaki tanıtım amaçlı ve teşvik edici yarışmalara ve programlara katılmaya da davet edilebilirler. e) Rota Şirketi ni bir bayiisi ya da çalışanı olarak temsil etme hakkının olmaması Bir Bağımsız Temsilci, Rota adına herhangi bir sözleşme görüşmesinde bulunma ya da sözleşme imzalama hakkına sahip değildir. Ayrıca, kendisinde böyle bir yetkisi varmış izlenimi uyandıramaz ve kendisini Rota'nın bayiisii ya da çalışanı olarak tanıtamaz

9 f) Bağımsız Temsilciler in e-mağaza ve/veya ürünlere referans olma yükümlülükleri Bağımsız Temsilci ler Rota Şirket i tarafından hiçbir şekilde zorunluluğa tabi değildir. E- mağaza ve/veya üzerinden satılan hiçbir mal ve/veya hizmete referans olma yükümlülüğü yoktur. Referans satışlarını artırması yararınadır ancak süreklilik arz etmesi gerekmemektedir.rota Şirketi her e-mağaza satın alan Bağımsız Temsilci ye panarota kar payı havuzundan, reklam organizasyonu kademesine göre kar payı dağıtır. g) Referans Olunan Bağımsız Temsilcilere Karşı yükümlülükler Bağımsız Temsilciler, referans oldukları ve alt sıralarında bulunan diğer Bağımsız Temsilciler e karşı herhangi bir sorumluluk alamazlar. Ancak iyi niyetli destek ve eğitim faaliyetleri gerçekleştirilmesi şiddetle önerilmektedir. Temas ve iletişimin sürekli olması hem Bağımsız Temsilci nin üst sıralarının hem de alt sıralarının yararına olacaktır. Bağımsız Temsilciler Ödeme Planı'nı gerçeğe uygun ve dürüst bir şekilde açıklamalıdır. Muhtemel Bağımsız Temsilciler'e, eski, potansiyel veya fiili herhangi bir gelir açıklamasında bulunulamaz. Ayrıca, Bağımsız Temsilciler kendi gelirlerini veya diğer Bağımsız Temsilciler'in gelirlerini başarı göstergesi olarak kullanamaz. Rota Şirket i tarafından verilen primler tanıtım ve reklam malzemesi olarak kullanılmayacaktır. Bağımsız Temsilciler prim garantisinde bulunmayacak veya adaylara masraf tahminlerinde bulunmayacaklardır. h) Bir Bağımsız Temsilci nin Referens Ağacı(Genealogy) hakkında yükümlülükleri Bir Bağımsız temsilci; Kendini referans eden bir üst sırasındaki Bağımsız Temsilci nin referans şeceresinden başka başka hiçbir referans bölgesine geçiş yapamaz. Ana Tracking Center ı (referans izleme merkezi) ve diğer 2 aktif ve/veya pasif TC lerinden başka TC yi kendisi için kendi vatandaşlık numarası veya başka bir kişi adına kullanamaz ve açamaz. Rota tarafından dağıtılan primler sadece, e-mağaza satın alan ve Bağımsız Temsilci Sözleşmesi imzalayan kişi veya kurumların şahsi banka hesaplarına yatar, bu yüzden başka bir Bağımsız Temsilci hesabı adına çalışan başka bir kişi veya kurum olamaz. Bu uygulamalarda düşülen ihtilaflarda Rota Şirketi ne şirketin iletişim yolları ile ulaşılarak bilgi verilmeli ve gerektiği takdirde dilekçe yollanarak, Rota nın verdiği karara uygun hareket edilmelidir.aksi durumlarda Rota söz konusu Bağımsız Temscilikleri askıya alma veya sözleşmeyi feshederek iptal etme hakkını saklı tutar. i) Bağımsız Temsilci nin Ticari Faaliyetlerinin Sınırları Bir Bağımsız Temsilci, Rota Şirketin nin dışında benzeri çalışma konusu bulunan hiçbir şirketin şirket için yardımcı olmak veya kazanç elde etmek maksadı ile çalışamaz.referans olma ve/veya ürünlerini satma maksadı sadece Rota için geçerlidir.

10 Rota nın bu işlemleri ihbar alması veya tespit etmesi durumunda Bağımsız Temsilci nin temsilciği derhal sonladırılacak ve Rota nın uğradığı zararlardan sorumlu olunacaktır. j) Vergi, masraflar, vs. Temsilciler Bağımsız Temsilciler, temsilci olarak elde ettikleri gelir(ler)e ait yasal ve zorunlu vergileri ödemekten bizzat sorumludur. İlgili yasalar, yönetmelikler veya kurallarda öngörülmediği sürece, Rota Şirketi nin, Bağımsız Temsilcileri nin kazandığı hediye çekleri ve/veya primler yasalarca verilen kararlara göre vergileri kesilerek Bağımsız Temsilci nin hesabına aktarılır. Bağımsız Temsilci yıllık geliri Türk Lira sının üzerine çıktığı an kendine bir muhasebeci tutarak, vergi mükellefi olmalı ve gelirlerinden ortaya çıkan vergilerini ilgili yasalarca öngörülen şekilde Türkiye Cumhuriyeti Devleti nin vergi daire veya kurumlarına ödemek zorundadır. Eğer bir kurum, Bağımsız Temsilci ise Rota dan elde ettiği gelirlerin vergisini ilgili yasalara göre Türkiye Cumhuriyeti Devleti nin vergi daire veya kurumlarına ödemek zorundadır. k) Bağımsız temsilcilerin Rota Şirket ine Karşı Yükümlülükleri Bağımsız Temsilci Rota Şirketi ne daima sadık kalacak ve aşağılayıcı veya Şirket karşıtı yazılı ve/veya sözlü herhangi bir muhalif bilgiyi/ifadeyi yayınlamayacaktır. Şirket yönetiminin itibarını daima koruyacaktır, aksi takdirde, hakaret veya iftiradan da yükümlü olacağı gibi anlaşması da sonlandırılabilir. 6- Komisyonlar ve Primler a) Komisyonlar ve/veya primlere hak kazanmak için gereken şartlar Bir Bağımsız Temsilci kar payı ortaklığından, bireysel referansları ile ürün satışından ve reklam organizasyonundan prim almaya hak kazanmak için Rota Şirketi İç Tüzüğüne, Rota Bağımsız Temsilcilik Sözleşmesine ve Ödeme Planına uygun olarak aktif olmalı ve yıllık olarak sözleşmelerini yenilemelidir. Bağımsız Temsilciler primleri Ödeme Planı na uygun olarak alırlar ve Ödeme Planı nda belirtilen şekiller dışında yapılan hiçbir uygulamadan herhangi bir kazanç elde etmezler. Primler her bir aktif e-mağaza için ayrı ayrı hesaplanır. Bir Bağımsız Temsilci nin en fazla 3 e-mağazası tek bir hesaptan yönetilir ve reklam organizasyon gelirleri her bir mağaza için ayrıdır. b) Primlerin Hesaplanması ve Ödeme Süreci Bağımsız Temsilcilerin yaptığı bütün faaliyetlerin raporları e-mağaza larında bulunmaktadır.

11 Bağımsız Temsilci üzerinden e-mağaza kodu ile yaptığı üyelerin her alışverişinde,satın alınan her üründe Rota nın kar marjına göre hesaplanmış rota puanlarını almaya hak kazanır. 1 birim Rota Puan, 1 Türk Lirası değerinde olacak şekilde hesaplanır. Rota Puanlar her hafta Pazartesi günü 00:00 ile Pazar günü 00:59 arasında yapılan alışverişlerden toplanır ve o haftalık dilim işleme kapatılır. Kazanılan primler Bağımsız Temsilci nin başvuru formunda verdiği şahsi banka hesaplarına işleme kapatılan haftayı takip eden 2. Çarşamba yatırılır. Kar payı havuzundan ve reklam organizasyonundan elde edilen primlerin hesaplanma şekli ve banka hesaplarına geçme tarihleri de yukarıda anlatıldığı şekildedir. Rota, Bağımsız Temsilci lerin primlerine ait ayrıntılı belgeleri ve dekontları istendiği takdirde Bağımsız Temsilci lerin başvuru formunda verdikleri mail hesaplarına yollayacaktır. Bağımsız Temsilci ödemenin banka hesabı dışında yapılmasına ilişkin talepte bulunamaz. Eğer Bağımsız Temsilci nin banka hesaplarına prim aktarımı sırasında oluşan bir banka kesintisi varsa, ödenecek olan primlerden kesilecektir. Bağımsız Temsilci kazandığı bütün primleri hediye çeki olarak kullanma hakkına sahiptir.hak edilen primler hediye çekine çevrildikten sonra üzerinden kullanılabilir. Eğer Bağımsız Temsilci nin referansı ile yapılan Rota Şirketi satışlarında iade durumu oluşursa, yasalarda belirlenen süre içerisinde iade yapılacağından, Bağımsız Temsilci bu süre zarfında primlerini hak etmemiş olur ve iade işlemi yapıldıktan sonra kazanılan prim geçerliliğini yitirir. Eğer Bağımsız Temsilcinin yaptığı işlemler sonucunda Rota Şirketi ne karşı bir borç oluşursa Rota bu borçları mahsup etme hakkına sahiptir. Prim ödemesi ve hesaplanması ile ilgili herhangi bir hata olduğu düşünüldüğünde Bağımsız Temsilci derhal bilgilendirilecek veya bu durum Bağımsız Temsilci tarafından bildirilirse Rota gereken işlemleri yaparak borçlu veya alacaklı olma durumuna göre hareket edecektir. c) Mahsup Şirket bir Temsilci nin Şirket e borçlu olduğu herhangi bir borcu (borçları) komisyon ve/veya primlerinden mahsup etme hakkına sahip olacaktır. 7- İstifa, Askıya Alınma ve Fesih a) İstifa ve/veya fesih Bir Bağımsız Temsilci, istediği herhangi bir zaman diliminde istifa veya üyeliğini sona erdirmek istediğini dilekçe yoluyla bildirerek, işlemleri sonlandırabilir.

12 8- Bağımsız Temsilcilik Devri Bir Bağımsız Temsilci, e-mağaza paketi satın alarak ve şahsı veya tüzel kişiliği adına Bağımsız Temsilcilik Başvurusu yaparak sahip olduğu hakları hiçbir koşul altında devredemez, satamaz. 9- Yetki Devri a) Ölüm Ölüm durumunda bağımsız temsilcinin başvuru formunda isim, soy isim, anne kızlık soy adı ve yakınlık derecesini belirttiği mirasçı olarak adlandırılan gerçek kişiye devredilir. Mirasçıların ölümü takip eden 3 ay içinde ıslak imzalı ve kimlik fotokopili dilekçe ile şirkete bildiride bulunması gerekmektedir. Rota devir haklarının takdirini kendinde saklı tutar ve ticari ilişkinin devamında yarar görmediği takdirde sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetme yetkisine sahiptir. 10- Kişisel Bilgi a) Gizli Bilgi Rota İç Tüzüğü boyunca Rota Şirketi Bağımsız Temsilcilere geçmiş ve Downline raporları, Müşteri listeleri, Rota Şirketi tarafından geliştirilmiş veya Bağımsız Temsilciler tarafından Rota Şirketi için ve Rota Şirketi adına geliştirilmiş Müşteri bilgileri (her türlü veri, Müşteri ve Bağımsız Temsilci profilleri ve ürün sipariş bilgileri ile sınırlı olmaksızın), Bağımsız Temsilci listeleri, üretici ve tedarikçi bilgileri, iş raporları, primler veya satış raporları ve Rota Şirketinin gizli olarak belirlediği bunlara benzer diğer finansal bilgiler ve iş bilgileri dahil olmak üzere ancak bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla gizli bilgiler sağlayabilir. Tüm bu bilgiler (ister elektronik ister yazılı olsun) kişiye özeldir ve Rota Şirketi için gizlidir. Ancak Bağımsız Temsilcinin Rota Şirketi ile çalışması sırasında öğrenilmesi zorunlu olduğu düşünüldüğü kanaati tam bir güvenle Bağımsız Temsilciye aktarılır. b) Çevrimiçi ve Telefon Raporları Rota Şirketi, Bağımsız Temsilcilere kişisel ve takım çalışması satışı miktarları (veya bunların herhangi bir kısmını) dahil olmak üzere ve bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla Rota Şirketi Çevrimiçi ve Telefon Alt Sıra Etkinlik Raporları gibi konular hakkında doğru bilgileri sağlamak ve Alt Sıraya referans faaliyetleri olmak üzere, siparişlerin doğruluğu, eksiksizliği ve zamanlılığı, kredi kartı ve elektronik çek ödemelerinin reddi, iade edilen ürünler kredi kartı ve elektronik çekle ödenen cirolar gibi çeşitli faktörler nedeniyle, bu bilgiler Rota Şirketi tarafından veya bilgiler oluşturan veya ileten herhangi bir kişi tarafından garanti edilmez. c) Rota Şirketinin adı, logosu yada ticari adlarının kullanımı Rota Şirketi adı, ticari adı, ticari markaları, ürün adları, broşürler, paketler, kataloglar, satış malzemeleri, sözleşmeler ve satışla ilgili her türlü veri, kaynaklar, sesli ve görüntülü

13 materyaller, sunumlar, ve etkinlikler tüm dünyada Rota Şirketinin Telif hakkı ile korunan mülkiyetidir ve Rota Şirketi tüm içeriğini mülkiyet hakkını ya da özel lisanslarını elinde tutar. Bağımsız Temsilciler bu tür materyallerin versiyonlarını herhangi bir koşul altında çoğaltamaz veya dağıtamaz. Bağımsız Temsilciler Rota Şirketinin logosunu, ticari adını, ticari markalarını, program adlarını ya da ürün adlarını herhangi bir şekil veya biçimde kullanamaz. d) Telif Hakkı kısaltmaları Rota Şirketinden ürün satın alımlarıyla ilişkili olarak, Bağımsız Temsilciler tüm üreticilerin kısıtlamalarına veya telif haklarını korumalarına uymak zorundadırlar. Rota Şirketinden önceden yazılı izin alınmadıkça Rota Şirketiyle ilgili hiçbir toplantıyı, etkinliği veya Rota Şirketi yetkilisinin ses görüntü kaydı alınamaz. 10- Bağımsız Temsilcinin İş Tanımı a) Tanıtım ve Reklam Materyalleri Bir Bağımsız Temsilcinin işinin reklamı veya tanıtımını yapması ya da Rota Şirketinin ürünlerini hizmetlerini sunması için sadece Rota Şirketi tarafından üretilmiş veya önceden yazılı olarak onaylanmış olan reklam materyalleri kullanılabilir. Rota Şirketinin kaynakları önceden izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya kişiselleştirilemez. Rota Şirketinin adını ve logosunu taşıyan tüm materyaller yazılı bir izin alınmadığı sürece sadece Rota Şirketinden talep etmelidir. Bağımsız Temsilci Rota Şirketinin onayladığı veya kendisine sattığı promosyon materyallerine adını, Bağımsız temsilci unvanını vb. bilgileri ekleyebilir. b) Bağımsız Temsilcilerle İlgili Gelir Soruları Herhangi bir Bağımsız Temsilciye geliriyle ilgili kesinlik ihtiva eden tahminlerde bulunulmaz. Bağımsız Temsilcilerin geliri tamamen kendisiyle ilgili koşul ve bağlamlara göre değişiklik gösterebilir ve matematiksel olarak belli bir miktar garantisi verilmez. Bağımsız Temsilciler bir diğer bağımsız temsilciye kendi geliriyle ilgili hiçbir türlü veriyi (yazılı veya elektronik) asla paylaşamaz, örnek gösteremez.

14 c) Bağımsız Temsilci Unvanı Bağımsız Temsilciler Rota Şirketinin SGK lı çalışanı değildirler. Sadece Rota Şirketinin Bağımsız Temsilcisi olarak anılırlar. d) Ürün ve hizmet iddiaları BağımsızTemsilciler Rota Şirketi tarafından yazılı olarak açık bir şekilde belirtilmediği takdirde, Rota Şirketinin herhangi bir ürünüyle ilgili iddiada bulunamaz, temsilini yapamaz veya garantide bulunamaz. e) Kayıt tutma Rota Şirketi, tüm Bağımsız Temsilcilerini kendi iş ilişkilerini eksiksiz ve doğru kaydını tutma konusunda teşvik eder. Her Bağımsız Temsilci alt sıralarına bunu bizzat önerir. f) Tazminat Anlaşması Tüm Bağımsız Temsilciler, Rota Şirketi yetkilileriini doğrudan veya dolaylı olarak herhangi bir şekilde ilgili olan veya mevcut iddialarla ilişkili olarak ortaya çıkmak suretiyle aşağıdakiler söz konusu olduğu takdirde, iddiaya, isteğe, hasara, makul miktardaki avukatlık ücreti de dahil olmak üzere dava masraflarına ve giderlere karşı müdafaa ve tazmin etmekle yükümlü olacaktır: Bağımsız Temsilci olarak Etkinlikler, Bağımsız Temsilcilik Sözleşmesi hükümlerinin ihlali, Yürürlükteki yasaların, yönetmeliklerin veya kuralların ihlali veya bunlara uyulmaması. Genel koşullar: Rota Şirketi grevler, yangın, savaş, hükümet kararları veya bir tarafın genel tedarik kaynağında kesintiler vb gibi mücbir sebeplerden dolayı sorumlu tutulamaz. İhlaller Rota Şirketi Bağımsız Temsilcilik Sözleşmesi, Rota Şirketi İç Tüzüğü ve Mesafeli Satışlar sözleşmesine uymak ve bunun bütünlüğünü korumak Bağımsız Temsilciler için zorunludur. Bir Bağımsız Temsilci başka bir Bağımsız Temsilci'nin ihlalini gördüğünde, bu durumu ihlal eden Bağımsız Temsilciyle görüşmelidir. Bağımsız Temsilci bu konuyu Rota Şirket'ine

15 bildirmek istediğinde, bu ihlali yazılı ve ayrıntılı açıklama ile adresine e-posta olarak göndermelidir. Değişiklikler Rota Şirketi, gerekli gördüğü, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın Rota Şirketi İç Tüzüğü ne, perakende fiyatlarına, ürün ve hizmet erişebilirliğine ve/veya Ödeme Planına ekleme yapma veya değiştirme hakkını saklı tutar. Değişiklikler, Rota Şirket'in in resmi internet siteleri olan ve aracılığıyla Bağımsız Temsilciler e iletir. Değişiklikler, Şirket web sitesinde yayınlanmasının ardından yürürlüğe girerek bağlayıcılık kazanır. Orijinal belgeler veya politikalar ile söz konusu bu değişiklikler arasında çelişki olması durumunda, değişiklik uygulanan olacaktır. Atama / Yenileme / Devir Rota Şirketi, herhangi bir zamanda, Bağımsız Temsilci nin izni olmaksızın, bu anlaşma kapsamında, üçüncü bir tarafa fayda, haklar ve zorunluluklar atayabilir ya da devredebilir. Bağımsız Temsilci, Rota Şirket inin söz konusu bu atama, yenileme ve devri iyileştirmek ve tamamlamak üzere isteyebileceği her şeyi yerine getirmeyi ve yapmayı taahhüt eder. ÖDEME PLANI Giriş Bu plan Rota Şirketi İç Tüzüğünde kısmında belirtildiği gibi Rota Şirketi Ödeme Planı veya Ödeme Planı olarak geçmektedir. Bu plan, Rota Şirketi Bağımsız Temsilcilerinin primlerinin hesaplanmasını sağlar. Tanımlar ve Yorumlama Aşağıda belirtilmediği sürece, bu ödeme planındaki terimlerin tümü Rota Şirketi İç Tüzüğünde tanımlananlarla aynı kabul edilecektir. a) E mağaza Kodlarının Elde Edilmesi Bir Bağımsız Temsilci ye ilk aşamada bir aktif iki pasif e mağaza kodu verilecektir. Aynı ödemeyi diğer iki sanal ofis için ayrı ayrı yapması karşılığında pasif e mağaza kodları aktif hale getirilecektir. Bağımsız Temsilci ye ilk aşamada iki kişiye referans olabilir. Pasif olan e mağaza kodları aktif hale geldiğinde dört kişiye referans olabilir b) Downline ların Yetiştirilmesi Bir Bağımsız Temsilci, daha fazla alt sıra elde etmek için, tüm alt sıralarını iyi yetiştirmelidir.

16 c) Konumlandırma Konumlandırma Hakkı Her Bağımsız Temsilci kendine ayrılmış e mağazalarına referans olduğu downline ları konumlandırma hakkına sahiptir. Konumlandırma Kuralları a) Bağlı Downline Sınırı E mağaza kodunuza bağlı olarak iki alt sıraya sahip olabilirsiniz. b) En Yakın Upline Her e mağaza en yakın üst Sırasında sadece bir e mağazaya sahip olabilir. c) Upline olan Bağımsız Temsilci nin Konumlandırma Hakkı Bir upline, kişisel olarak referans olduğu bir Bağımsız Temsilci nin bir e mağasını konumlandırma imtiyazına sahip olacaktır. Yukarıdaki hükme bağlı olarak, her Bağımsız Temsilci kendine ayrılmış her e mağazayı konulandırma hakkına sahip olacaktır. d) Bir Bağımsız Temscil'nin Konumlandırılma Hakları Bir Bağımsız Temsilci alt sırasında bulunan e mağazaların yerleştirme hakkına sahip olduğu herhangi bir e mağazayı, kendi alt sırasından başlayarak istediği bir yere konumlandırabilir. Ancak başka bir e mağazanın bulunduğu bir konuma bir e mağaza konumlandıramaz.

17 Primler Reklam Organizasyonu Prim Şekli Ana sanal ofisler, 001 numara ile gösterilmiştir. 001 numaralı sanal ofis 002 ve 003 olmak üzere iki adet daha sanal ofis içerir. 002 veya 003 olan sanal ofisler, ekstra ödemeler ile aktif edilir. Aktif edilen sanal ofisler için sıfırdan denge ve prim hesaplaması yapılır. Denge sağ ve sol referans gruplarında yeni açılan sanal ofisler eşleşmesi demektir. Karşılıklı her bir sanal ofis eşleşmesinden 250 tl prim hesaplaması yapılır. Prim Hesaplama 1. Pazartesi : Pazartesi: Prim hesaplamaları haftalık olarak yapılır. Yukarıdaki aralık, haftalık dilimleri belirtir. 1. Pazartesi ile 2. Pazartesi içerisinde oluşan dengelerden dolayı hak edilen primler, 6. Pazartesi ile 7. Pazartesi aralığındaki Salı günü hesaplara geçirilir. Haftalık dilimlerde denge oluşmadığı zaman artık kalan sanal ofisler diğer haftaya devredilip dengesi oluştuğu zaman bulunduğu hafta dilimi baz alınarak prim hak edişi hesaplanır.

18 Örnek: 1. pazartesi ile 2. pazartesi arası 1-0 ise o haftanın kazancı 0 Türk Lirasıdır. 3. ve 4. Pazartesi aralığında 1-0 olma durumu devam eder. Şayet 4. ve 5. Pazartesi arası 1-1 olursa 6. pazartesiden sonraki Çarşamba hesaba yatar. Haftalık Kazanç Kotaları 1 adet e mağaza paketi değeri 500 TL + KDV değerindedir. Bağımsız temsilciye satılan e mağazanın Rota Şirketi nezdinde değeri 1 Rota birimidir. 1 Rota Birimlik sanal ofis, haftalık maksimum 500 TL brüt denge kazancına sahiptir. 2 Rota Birimlik sanal ofis, haftalık maksimum 1000 TL brüt denge kazancına sahiptir. 3 Rota Birimlik sanal ofis, haftalık maksimum 1500 TL brüt denge kazancına sahiptir. 4 Rota Birimlik sanal ofis, haftalık maksimum 2000 TL brüt denge kazancına sahiptir. 5 Rota Birimlik sanal ofis, haftalık maksimum 2500 TL brüt denge kazancına sahiptir. 6 Rota Birimlik sanal ofis, haftalık maksimum 3000 TL brüt denge kazancına sahiptir. 7 Rota Birimlik sanal ofis, haftalık maksimum 3500 TL brüt denge kazancına sahiptir. 8 Rota Birimlik sanal ofis, haftalık maksimum 4000 TL brüt denge kazancına sahiptir. 9 Rota Birimlik sanal ofis, haftalık maksimum 4500 TL brüt denge kazancına sahiptir. 10 Rota Birimlik sanal ofis, haftalık maksimum TL brüt denge kazancına sahiptir. * Her bir Rota birimlik e mağaza paketi yükseliş bedeli 500 TL dır. Otomatik Rota Birim Yükseltme Otomatik rb ( rota birim) yükseltmeleri bir Bağımsız Temsilcinin hesabına yatan toplam kazancına göre yapılır. 1 rb den 2 rb ye geçiş: toplam kazanç 1500 tl olduğu zaman bu kazancı takip eden 500 tl lik kazanç otomatik olarak rb yükseltme ücreti olarak şirket adına tahsil edilir. Yani kişinin kazanç takviminde belirtilen Çarşamba günü şirket hesabına geçirilir. 2 rb den 3 rb ye geçiş toplam hak ediş 3500 tl olduğu zaman bu kazancı takip eden 500 tl lik kazanç otomatik olarak rb yükseltme ücreti olarak şirket adına tahsil edilir. 3 rb den 4 rb ye geçiş toplam hak ediş 6000 tl olduğu zaman bu kazancı takip eden 500 tl lik kazanç otomatik olarak rb yükseltme ücreti olarak şirket adına tahsil edilir. 4 rb den 5 rb ye geçiş toplam hak ediş 9000 tl olduğu zaman bu kazancı takip eden 500 tl lik kazanç otomatik olarak rb yükseltme ücreti olarak şirket adına tahsil edilir. 5 rb den 6 rb ye geçiş toplam hak ediş tl olduğu zaman bu kazancı takip eden 500 tl lik kazanç otomatik olarak rb yükseltme ücreti olarak şirket adına tahsil edilir. 6 rb den 7 rb ye geçiş toplam hak ediş tl olduğu zaman bu kazancı takip eden 500 tl lik kazanç otomatik olarak rb yükseltme ücreti olarak şirket adına tahsil edilir. 7 rb den 8 rb ye geçiş toplam hak ediş tl olduğu zaman bu kazancı takip eden 500 tl lik kazanç otomatik olarak rb yükseltme ücreti olarak şirket adına tahsil edilir. 8 rb den 9 rb ye geçiş toplam hak ediş tl olduğu zaman bu kazancı takip eden 500 tl lik kazanç otomatik olarak rb yükseltme ücreti olarak şirket adına tahsil edilir. 9 rb den 10 rb ye geçiş toplam hak ediş tl olduğu zaman bu kazancı takip eden 500 tl lik kazanç otomatik olarak rb yükseltme ücreti olarak şirket adına tahsil edilir. Panarota üye referanslarından dolayı oluşan primler ve Liderlik Kademeleri

19 Bir Bağımsız Temsilci üzerinden kendi referans kodu ile yaptığı üye kayıtlarından Rota nın her ürüne özel kar marjına göre belirlediği puanlar oranlarında prim elde eder. Bir Bağımsız Temsilci Panarota üzerinden yapılan bütün alışverişlerinden; reklam organizasyonundan elde ettiği Liderlik Kademesine göre kar payı olarak prim almaya hak kazanır. Liderlik kademeleri ve Panarota kar payı havuzundan Bağımsız Temsilcilerin alacağı oranlar aşağıdaki Tablo 1 de belirtilmiştir. Rota Bağımsız Temsilcilere ödeyeceği prim oranlarında oluşabilecek değişiklikleri saklı tutar. Her zaman değiştirme hakkına sahiptir. Panarota kar payı havuzundan alınacak pay; oranın verildiği kademelerdeki kişi sayıları ile paylaştırılacaktır. Tablo 1 B.T kademeleri Reklam Org. Dengesi (kişi sayısı) Kar payından alınacak oran (55x) 1-Starter x 2-Starter Plus 1-1 9x 3-Presenter 3-3 8x 4-Presenter Plus 7-7 7x 5-Mentor x 6-Leader x 7-Star Leader x 8-Time Leader x 9-Master Leader x 10-Royal Leader x Prim Değişikliği Rota, tamamen kendi takdiriyle, bu ödeme planını değiştirebilir veya buradaki yöntem ya da miktarı değiştirmek üzere bunlarda düzenleme yapabilir. Şirket, Ödeme Planının yenileme, değiştirme ya da silme kararı verdiğinde, sözü edilen değişikliği resmi web sitesinde yayınlayarak, Bağımsız Temsilci lere önceden bildirim için makul bir süre verecektir. Yeni konumlandırma, değiştirme ya da silme, makul süreli bildirim periyodunun bitmesi üzerine hemen geçerlilik kazanacaktır.

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR Rota Ticaret Sistemi Nedir? İnsanların alışveriş yaparken aralarındaki gerçek güvene dayalı olarak yapılan özgün bir ticaret sistemidir. Mantığı basittir Panarota online

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

EĞİTİM KONFEDERASYONU & UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. SÖZLEŞME FORMU

EĞİTİM KONFEDERASYONU & UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. SÖZLEŞME FORMU MADDE 1 KONU: SÖZLEŞME FORMU.../.../20.. İş bu sözleşme UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ile arasında yapılan karşılıklı işbirliği ve Eğitim programları konusunu kapsayan, Tedarikçi &

Detaylı

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır.

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır. DERS NOTU - 3 Sözleşme; hukuki bir sonuç meydana gelmesi için iki veya daha çok kişinin karşılıklı ve birbirleriyle uygun irade beyanları ile gerçekleşen işlemdir. Sözleşmelerin, satış sözleşmesi, kira

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı

A R E S TECHNOLOGY & MONEY

A R E S TECHNOLOGY & MONEY Sayfa 1 / 5 A R E S TECHNOLOGY & MONEY FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİ DÜĞÜN SİTESİ İÇİNDİR Sayfa 2 / 5 A T M - ARES TECHNOLOGY MONEY DÜĞÜN PROJESİ İÇİN FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİDİR. 1 - TARAFLAR A) Franchising Veren

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI (Bu rehberde sadece Bireysel Emeklilik Sistemine ilişkin Devlet Katkısı hakkında bilgilendirme mevcuttur. Otomatik katılıma ilişkin sorularınız

Detaylı

Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi

Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2010 ürününün Türk Telekom Faturası içerisinde Taksitli Satış Kampanyası Uygulama Esasları BĠREYSEL PAZARLAMA DĠREKTÖRLÜĞÜ Dikey

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI 1. Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Şartları

Ofisim.com Kullanım Şartları Ofisim.com Kullanım Şartları Versiyon 60104-1 İşbu sözleşme, Müşteri ye Ofisim.com 'un çevrimiçi hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar

Detaylı

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır)

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) İşbu Sözleşme,(a) Vatan Caddesi Midilli Sokak No:4/B Odunpazarı/Eskisehir adresinde mukim Durma Bilgi ve İletişim Teknolojileri

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI (Bu rehberde sadece Bireysel Emeklilik Sistemine ilişkin Devlet Katkısı hakkında bilgilendirme mevcuttur. Otomatik katılıma ilişkin sorularınız

Detaylı

Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Yürürlük Tarihi: 6 Nisan 2018 UYGULAMAMIZA ÜYE OLARAK, İŞBU KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİNİ OKUDUĞUNUZU, ANLADIĞINIZI VE HÜKÜMLERİNİ KABUL ETTİĞİNİZİ VE ONAYLADIĞINIZI

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

OTOMATİK KATILIM REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE OTOMATİK KATILIM UYGULAMASI

OTOMATİK KATILIM REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE OTOMATİK KATILIM UYGULAMASI OTOMATİK KATILIM REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE OTOMATİK KATILIM UYGULAMASI 1- Otomatik katılım nedir? İşyeri bazlı emeklilik planlarına yönelik bir uygulama olan otomatik katılım, çalışanların

Detaylı

Revizyon Tarihi :

Revizyon Tarihi : Tarihi : Rev. Sayfa Rev. Tar. Açıklama No No 00 İlk Yayın - 01 01.05.2017 02 05.06.2017 Belgelendirme Asistanının sorumluluğu ile ilgili ifade netleştirildi Tanımlar ile ilgili başlık içeriği güncellendi

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI 1. Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz.

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz. GİZLİLİK VE GÜVENLİK İLKELERİ Bu beyan Keskin Color Kartpostalcılık A.Ş. nin gizlilik politikasını içerir. www.ekrandanbaskiya.com web sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları uygulamayı

Detaylı

OTOMATİK KATILIM REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE OTOMATİK KATILIM UYGULAMASI

OTOMATİK KATILIM REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE OTOMATİK KATILIM UYGULAMASI OTOMATİK KATILIM REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE OTOMATİK KATILIM UYGULAMASI 1- Otomatik katılım nedir? İşyeri bazlı emeklilik planlarına yönelik bir uygulama olan otomatik katılım, çalışanların

Detaylı

Seviyenizi Giriniz. DSPV nın %20. GPV nın %10

Seviyenizi Giriniz. DSPV nın %20. GPV nın %10 Ek DİSTRİBÜTÖRLÜK Seviyenizi Giriniz ÜRÜN TNITIM SERVİS PİRİMİ DSPV nın %0 ORGNİZSYON PİRİMİ GPV nın %0 LİDERLİK PİRİMİ Organizasyon Prim PV lerin %0 KÜRESEL FON ylık Küresel Satış PV lerinin % ELİTE PIN.LÜKS

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR Sıkça Sorulan Sorular 1- BioBellinda Marketing Organizasyon a nasıl Üye olunur? Şartları nelerdir? BioBellinda Marketing Organizasyon a menajeriniz aracılığıyla ön kaydınız yapılarak

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU ÖN BİLGİLENDİRME FORMU İşbu Satış Sözleşmesi Ön Bilgi Formu nun konusu, SATICI' nın, ALICI' ya satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürün/ürünlerin satışı ve teslimi ile ilgili

Detaylı

MADDE 1) TARAFLAR MADDE 2) KONU MADDE 3) ÜYELİK SİSTEMİ VE ÜYELERİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ. Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi

MADDE 1) TARAFLAR MADDE 2) KONU MADDE 3) ÜYELİK SİSTEMİ VE ÜYELERİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ. Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi MADDE 1) TARAFLAR 1.Taraflar arasında akdedilen bu sözleşme Gelecek GYO A.Ş ile üye arasında kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını tanımlar. MADDE 2) KONU 1.

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI 1. Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının

Detaylı

Başvuru sahiplerinin bir niyet mektubu yazması gerekmektedir.

Başvuru sahiplerinin bir niyet mektubu yazması gerekmektedir. KLASİK DÖNEM ÖĞRENCİ KABUL POLİTİKASI 1 TEKLİFLER Kabul Jürisi, başvuru sahibinin niteliklerinin, yeterliliklerinin ve hedeflerinin Özyeğin Üniversitesi - Le Cordon Bleu Sertifika Programı tarafından sunulan

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

KOŞULLAR VE SÜRELER Koşullar ve Süreler 1. Tanımlar Bu koşul ve süreler bağlamında, aşağıdaki kelimeler, karşılarında yazan anlamlara geleceklerdir. DataSafe Storage Limited, Ticaret Sicilinde 02674267

Detaylı

KURUMSAL ÜYELİK SÖZLEŞMESİ I. ÖNSÖZ

KURUMSAL ÜYELİK SÖZLEŞMESİ I. ÖNSÖZ KURUMSAL ÜYELİK SÖZLEŞMESİ I. ÖNSÖZ TÛBÂ NM MAĞAZACILIK TURİZM REKLAMCILIK TAŞIMACILIK ELEKTRONİK TİC. SAN. TİC. LTD. ŞTİ (Murat Paşa Mah. Saraybosna Cad. Atalay İş Merkezi 83 No:39 Yakutiye/Erzurum) (Bundan

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

TÛBÂ NM MAĞAZACILIK TURİZM REKLAMCILIK TAŞIMACILIK ELEKTRONİK TİC. SAN. TİC. LTD. ŞTİ HAKKINDA TEMEL BİLGİLENDİRME

TÛBÂ NM MAĞAZACILIK TURİZM REKLAMCILIK TAŞIMACILIK ELEKTRONİK TİC. SAN. TİC. LTD. ŞTİ HAKKINDA TEMEL BİLGİLENDİRME ÜYELİK SÖZLEŞMESİ İş bu anlaşma, TÛBÂ NM MAĞAZACILIK TURİZM REKLAMCILIK TAŞIMACILIK ELEKTRONİK TİC. SAN. TİC. LTD. ŞTİ olarak anılacaktır. Ürün satışı yapmak, altlarında gruplar oluşturarak oluşturulan

Detaylı

MOBILTRON + GARANTİ CEP TELEFONU ONARIM ve DESTEK HİZMET PAKETİ SÖZLEŞMESİ

MOBILTRON + GARANTİ CEP TELEFONU ONARIM ve DESTEK HİZMET PAKETİ SÖZLEŞMESİ MOBILTRON + GARANTİ CEP TELEFONU ONARIM ve DESTEK HİZMET PAKETİ SÖZLEŞMESİ İşbu MOBİLTRON+ GARANTİ CEP TELEFONU ONARIM VE DESTEK HIZMET PAKETI SÖZLEŞMESI (Bundan böyle "MOBİLTRON +GARANTİ SÖZLEŞMESİ" olarak

Detaylı

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren MADDE 1: TARAFLAR 1.1.SATICI: Ünvanı : caddeonline.com Mail: info@caddeonline.com 1.2 ALICI: İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren kişidir. ALICI nın, üye olurken

Detaylı

SEÇKİN ONUR. Doküman No: Rev.Tarihi 01.11.2014. Yayın Tarihi 23.10.2013 Revizyon No 01 OGP 09 SEÇKİN ONUR BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI

SEÇKİN ONUR. Doküman No: Rev.Tarihi 01.11.2014. Yayın Tarihi 23.10.2013 Revizyon No 01 OGP 09 SEÇKİN ONUR BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI Tanım: Bilgi güvenliği, kurumdaki işlerin sürekliliğinin sağlanması, işlerde meydana gelebilecek aksaklıkların azaltılması ve yatırımlardan gelecek faydanın artırılması için bilginin geniş çaplı tehditlerden

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş, adresinde mukim (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna uygun

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş,... adresinde mukim.. (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna

Detaylı

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. GENEL ŞARTLAR Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bitödeme ürün ve hizmetlerinin kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız

Detaylı

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme İcraPro Bireysel icra takip yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir.

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza 1 heytalks HİZMET İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Amaç : Bu sözleşme Müşteri heytalks ilişkisinin temel ilkelerine, ticari ve hukuki açıklık

Detaylı

ONAYLANMIŞ KURULUŞ NUMARASI VE LOGO KULLANIM TALİMATI

ONAYLANMIŞ KURULUŞ NUMARASI VE LOGO KULLANIM TALİMATI 1.AMAÇ VE KAPSAM 1.1.Bu talimatının amacı; Müşterilerin deney veya performansın değişmezliğinin değerlendirilmesi ve doğrulanması faaliyetleri kapsamında sunulan hizmetlerin birey veya kuruluşlar tarafından

Detaylı

VODAFONE 958 BRANDY CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 958 BRANDY CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone 958 Brandy Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

Önemli Not unuz varsa, buraya yazınız. Versiyon: [Gün Ay Yıl] [İletişim Bilgileri]

Önemli Not unuz varsa, buraya yazınız. Versiyon: [Gün Ay Yıl] [İletişim Bilgileri] İş Planı ÖNEMLİ NOT Önemli Not unuz varsa, buraya yazınız. Versiyon: [Gün Ay Yıl] [İletişim Bilgileri] Firma Bilgileri Firma İsmi İlgili Kişi / Pozisyonu İş Adresi Telefon / Faks Numaraları E-Posta / Web

Detaylı

Soru ve cevaplarla yeni Bireysel Emeklilik Sistemi

Soru ve cevaplarla yeni Bireysel Emeklilik Sistemi Soru ve cevaplarla yeni Bireysel Emeklilik Sistemi Yeni Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular aşağıda yer almaktadır. Devlet Katkısı Nedir? Bireysel Emekliliğin teşvik edilmesine

Detaylı

İŞLETME STATÜSÜ: Anonim Limited Kollektif Şahıs İşletmesi Diğer

İŞLETME STATÜSÜ: Anonim Limited Kollektif Şahıs İşletmesi Diğer 1 İŞLETME ADI: HİBE DANIŞMANLIĞI HİZMET TALEP FORMU İŞLETMENİN ANA FAALİYET KODU (NACE) (Vergi levhasında yer alır.) İŞLETMENİN VERGİ NUMARASI: İŞLETME YETKİLİSİNİN ADI SOYADI: E-POSTA ADRESİ: SABİT TELEFON

Detaylı

BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DEVLET KATKISI

BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DEVLET KATKISI BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DEVLET KATKISI Bireysel emeklilik sistemine giriş tarihinden itibaren En az 10 yıl sistemde kalmak kaydı ile 56 yaşını tamamlayan katılımcı EMEKLİLİĞE hak kazanır Sisteme

Detaylı

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

139 Makarios Avenue, Zavos Business Center, 3. Kat 3021 Limasol, Kıbrıs Investments Ltd Tel: , F:

139 Makarios Avenue, Zavos Business Center, 3. Kat 3021 Limasol, Kıbrıs Investments Ltd Tel: , F: YATIRIM TAZMİNAT FONU POLİTİKASI RELIANTCO INVESTMENTS LTD Nisan 2017 YATIRIMCI TAZMİNAT FONU POLİTİKASI Şirket, 2002 Yatırım Firmaları Yasası ile kurulan ve 144(I)/2007 ("Yasa") ile değiştirilerek yenilenen

Detaylı

PAZARLAMACILIK SÖZLEŞMELERİ

PAZARLAMACILIK SÖZLEŞMELERİ PAZARLAMACILIK SÖZLEŞMELERİ A) 6098 sayılı Yeni Türk Borçlar Kanun unda yer alan düzenleme metni: Pazarlamacılık Sözleşmesi A. Tanımı ve kurulması I. Tanımı MADDE 448- Pazarlamacılık sözleşmesi, pazarlamacının

Detaylı

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. Bir Sözden Daha Fazlası.. 5 Taahhütümüz Değerli müşterimiz, UZMANLIK BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş. dünyasına hızlı ve kolay bir biçimde giriş yaparak tüm fırsatlardan

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 Ve Yeni ipad Kampanyası

Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 Ve Yeni ipad Kampanyası ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 ve Yeni ipad Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

VODAFONE 958 BRANDY KURUMSAL CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 958 BRANDY KURUMSAL CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone 958 Brandy Kurumsal Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarımız için

Detaylı

*İkamet Adresi fotoğraf

*İkamet Adresi fotoğraf Abone No *TC Kimlik No *Adı - Soyadı BİSİKLET ABONE BİLGİ FORMU ÇABİS. *İkamet Adresi fotoğraf İş Adresi Ev Telefonu İş Telefonu *GSM E Mail *Doğum Yeri ve Tarihi İş bu sözleşme ABONE tarafından doldurulmuş,

Detaylı

PAYU HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır)

PAYU HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) PAYU HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) 1. Taraflar İşbu Sözleşme, (a) Otakçılar Cad. No:78, Flat Ofis D-Blok, 34050 Eyüp, İstanbul adresinde mukim PayU Ödeme Kuruluşu

Detaylı

Başarıya Bağlılık Taahhüdü

Başarıya Bağlılık Taahhüdü Başarıya Bağlılık Taahhüdü İyi İş uygulamaları Lider olan BENİMLE başlar. QuestNet TM Bağımsız Temsilcisi olarak QNet ile olan görüşmelerimde dürüst ve adil olacak; tüm profesyonel etkinliklerimi, kendi

Detaylı

Yalıhost Bilişim ve Internet Hizmetleri Telefon: 0232 306 22 44 Mail: bilgi@yalihost.net www.yalihost.net www.yalibilisim.com

Yalıhost Bilişim ve Internet Hizmetleri Telefon: 0232 306 22 44 Mail: bilgi@yalihost.net www.yalihost.net www.yalibilisim.com 1. TARAFLAR 1.1. Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri sağlayan Yalıhost Bilişim Hizmetleri ile Yeni kullanıcı ol bölümünde detayları ile belirtilen kişi/kurum (Müşteri olarak anılacaktır)

Detaylı

ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Tekstilkent Koza Plaza A Blk.Kat:19 No:71 Esenler-İSTANBUL adresinde yerleşik ATAÇLAR İLETİŞİM

Detaylı

VODAFONE Blackberry 9320 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE Blackberry 9320 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Blackberry 9320 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ

YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ Sözleşme Tarihi: Yazar Adı / Soyadı: Yazarın Kitap Kapağında Kullanacağı İsim: Eserin Adı: 1. TARAFLAR 1.1. İşbu sözleşme, Eserin üreticisi olan Yazar ile Hacı Mütahir Mahallesi,

Detaylı

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır)

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır) Türkiye Bankalar Birliği'nden: TÜRKİYE BANKALAR BİRLİĞİ RİSK MERKEZİ ÜYELERİNİN MÜŞTERİLERİNİN RİSK MERKEZİ NEZDİNDEKİ BİLGİLERİNİN KENDİLERİNE YA DA ONAY VERMELERİ KOŞULUYLA BELİRLEDİKLERİ GERÇEK VEYA

Detaylı

Kullanıcı : Site yi ziyaret eden ancak henüz Üye olmamış gerçek veya tüzel kişi.

Kullanıcı : Site yi ziyaret eden ancak henüz Üye olmamış gerçek veya tüzel kişi. Bu sözleşme www.keysop.com tarafından sunulan tüm hizmetlerden faydalanmanız için gerekli kuralları içermektedir. Site ye Üye olarak, Üyelik Sözleşmesini okuduğunuzu, içeriğini anladığınızı ve hükümlerini

Detaylı

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su Nos Kazanç Planı Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke su Eğitim Bonusları Eğitim Seminerleri Hediye Ürünler Seyahat Ödülleri Başlamak

Detaylı

LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ Taraflar Madde 1 - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) adına hareket eden TÜRMOB-TESMER Eğitim

Detaylı

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi EK 14 Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi 1) Taraflar İşbu Sözleşme, merkezi..., Türkiye adresinde bulunan. (bundan sonra Şirket olarak anılacaktır) ile merkezi., Türkiye adresinde bulunan Turquality

Detaylı

ÇEYİZ HESABI VE DEVLET KATKISINA DAİR YÖNETMELİK

ÇEYİZ HESABI VE DEVLET KATKISINA DAİR YÖNETMELİK 6559 ÇEYİZ HESABI VE DEVLET KATKISINA DAİR YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 14/12/2015 No : 2015/8302 Dayandığı K.H.K nin Tarihi : 3/6/2011 No : 633 Yayımlandığı R.Gazetenin Tarihi : 16/12/2015

Detaylı

YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ

YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ Sözleşme Tarihi: Yazar Adı / Soyadı: Yazarın Kitap Kapağında Kullanacağı İsim: Eserin Adı: 1. TARAFLAR 1.1. İşbu sözleşme, Eserin üreticisi olan Yazar ile Hacı Mütahir Mahallesi,

Detaylı

GRUP EMEKLİLİK PLANLARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR

GRUP EMEKLİLİK PLANLARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR GRUP EMEKLİLİK PLANLARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR İŞVEREN (SPONSOR KURULUŞ) İşveren, katkı payı tutarını nasıl belirleyebilir? Bu sistemde işveren sabit bir katkı payı belirleyebilir ya da katkı

Detaylı

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011)

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) 2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) Kurumumuzca hazırlanan ve 07.01.2011 tarihli, 27808 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Tütün Mamulleri ve Alkollü

Detaylı

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER Müşteri No. İşbu Ev Değiştiren Mortgage Krediye şkin Bilgiler sayfası, Ödeme Planı, Ev Değiştiren Mortgage Konut Finansman Kredisi İle İlgili Sözleşme Öncesi Bilgi Formu Kapak Sayfası, Sözleşme Öncesi

Detaylı

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ABONE BİLGİ FORMU Firma Unvanı :... Firma Yetkili Web Mail :... Telefon Faks GSM Adres İlçe/İl Vergi Dairesi Vergi No Faaliyet Alanı OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI

Detaylı

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ A. SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme e-icrapro UYAP entegrasyon yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir. B. TARAFLAR 1. ZİRVE

Detaylı

KULLANICI SÖZLEŞMESİ

KULLANICI SÖZLEŞMESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1 - Taraflar 1.1: Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri (Hizmetler olarak anılacaktır) sağlayan www.heryersms.com (bundan sonra Heryer SMS olarak anılacaktır) ile yeni

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ünvanı : Adresi : MERSİS No : Telefon : FAX : E-posta : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-mail : MADDE 2 - KONU İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'

Detaylı

c) MBYS nin gerekli görmesi halinde, yazılım ile ilgili değişiklik ve yenilemeler merkezden yapılacak ve ÜYE ye otomatik olarak yansıtılacaktır.

c) MBYS nin gerekli görmesi halinde, yazılım ile ilgili değişiklik ve yenilemeler merkezden yapılacak ve ÜYE ye otomatik olarak yansıtılacaktır. MUHASEBE BÜRO YÖNETİM SİSTEMİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ Taraflar Madde 1 Muhasebe Bürosu Yönetim Sistemi (MBYS) DATAKONTROL ENF. TEKNOLOJİLERİ BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ ile, Üye arasında aşağıdaki koşullarla

Detaylı

BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DEVLET KATKISI SORULAR / CEVAPLAR

BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DEVLET KATKISI SORULAR / CEVAPLAR BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DEVLET KATKISI SORULAR / CEVAPLAR . Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının %25 i oranında devlet tarafından katılımcının emeklilik hesabına ödenen

Detaylı

2011/1 SAYILI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ DESTEĞİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN GENELGE BİRİNCİ BÖLÜM

2011/1 SAYILI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ DESTEĞİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN GENELGE BİRİNCİ BÖLÜM (2011/1-6) 2011/1 SAYILI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ DESTEĞİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN GENELGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR Amaç MADDE 1 Bu Genelgenin

Detaylı

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET S5301 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET S5301 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Galaxy Pocket S5301 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım

Detaylı

2) SÖZLEŞMENİN KONUSU

2) SÖZLEŞMENİN KONUSU TEDARİK SÖZLEŞMESİ 1) TARAFLAR İş bu sözleşme, bir taraftan... adresinde mukim tedarikçi ve (bundan sonra tedarikçi diye anılacaktır.) ile diğer taraftan...adresinde mukim Sturm Makine San. Ve Tic. Ltd.

Detaylı

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Vodafone ipad Air ve Mini Retina Tablet Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen

Detaylı

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN)

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) 1- AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi / Cepte Bayram

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal iphone 3GS Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarımız

Detaylı

14.03.2012 19:53:53 1 BASEAK 9735 v2a. 1 Sponsorluk İlişkisi: bir ASG açısından, kendi üzerinde ve altında yer alan diğer tüm ASG lerdir.

14.03.2012 19:53:53 1 BASEAK 9735 v2a. 1 Sponsorluk İlişkisi: bir ASG açısından, kendi üzerinde ve altında yer alan diğer tüm ASG lerdir. 1. Kabul. Bu Sözleşme yi Amway e sunarak bu belgede ve bu Başvuru Formu nun ön sayfasında açıklanan İlgili Belgeler de belirtilen Kural ve Koşullar a bağlı bir Amway Serbest Girişimcisi ( ASG ) olarak

Detaylı

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Vodafone Yarına Hazırlayan Smart Tab 6 Tablet Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak

Detaylı

AKTİF YATIRIM BANKASI A.Ş. (1) NO LU VARLIK FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ

AKTİF YATIRIM BANKASI A.Ş. (1) NO LU VARLIK FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ AKTİF YATIRIM BANKASI A.Ş. (1) NO LU VARLIK FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI VE İÇTÜZÜK: 1.1. AKTİF YATIRIM BANKASI A.Ş. tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 58. maddesine

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SİRKÜLER NO: POZ-2016 / 88 İST, 07.12.2016 ÖZET: 25 Ağustos 2016 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan otomatik katılım uygulaması (zorunlu bireysel emeklilik) 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren yürürlüğe girecektir.

Detaylı

Hazine Bakanlığınca yayımlanan Otomatik Katılım Sistemi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS) kılavuzunda yer alan bilgiler aşağıdaki gibidir.

Hazine Bakanlığınca yayımlanan Otomatik Katılım Sistemi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS) kılavuzunda yer alan bilgiler aşağıdaki gibidir. Tarih : 15.11.2016 Sayı : 2016-51 Konu : Çalışanların Otomatik Olarak Bir Emeklilik Planına Dâhil Edilmesi İşyeri bazlı özel emeklilik planlarına yönelik bir uygulama olan otomatik katılım, 4632 sayılı

Detaylı

BELGE VE LOGO KULLANIM TALİMATI

BELGE VE LOGO KULLANIM TALİMATI Sayfa No 1 / 6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı NETSERT in logo kullanımına ilişkin kuralları belirlemektir. Bu kurallar, markaların, belgelendirilmiş firmalardan ürün veya hizmet alan birey veya kuruluşlar

Detaylı

HATAY KHB BILGI İŞLEM BİRİMİ

HATAY KHB BILGI İŞLEM BİRİMİ TANIMLAR HBYS: Hastane Bilgi Yönetim Sistemi. Hatay Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve diğer sağlık tesislerinde kullanılan hasta kayıtlanın saklanmasına ve erişimine imkân veren bilgi sistemidir.

Detaylı

LOGO KULLANMA TALİMATI

LOGO KULLANMA TALİMATI 1.0. AMAÇ Bu talimatın amacı, QA Technic tarafından yürütülen sistem belgelendirme, ürün belgelendirme ve muayene belgelendirme faaliyetleri çerçevesinde belgelendirilen kuruluşların ilgili yönetim sistemi

Detaylı

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU İş bu sözleşme 06.03.2011 tarih ve 25137 sayılı resmi gazetede yayınlanan mesafeli sözleşmeler uygulama usul ve esasları hakkında yönetmelik gereği internet-telefon ve

Detaylı

SÜRAT HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır)

SÜRAT HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) SÜRAT HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) 1. Taraflar İşbu Sözleşme, (a) Mahmutbey Mah. Soğuksu Cad. No:31/1 Tek-Er İş Merkezi Bağcılar/İstanbul adresinde mukim Sürat

Detaylı

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1 Çevrimiçi baskı 4.0 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı