Sitede Yaşam Rehberi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sitede Yaşam Rehberi"

Transkript

1 Sitede Yaşam Rehberi

2 Sayın Nihavent Evleri Sitesi Sakinlerimiz; Sitemizin çağdaş görünümünü kaybetmemesi ve daha da iyi seviyelere taşınması için siz sayın site sakinlerinin aşağıdaki belirtilen kurallara uymasını temenni ve rica ederiz. NİHAVENT EVLERİ SİTESİ GENEL YAŞAM YÖNETMELİĞİ Bu yönetmelik her site sakininde matbu olarak, Güvenlik kulübesinde matbu olarak ve sitesinde sanal olarak bulunmalıdır. Sitemizde herhangi bir anlaşmazlık olduğunda öncelikle bu yönetmeliğe, anlaşma sağlanamazsa yönetim kuruluna yine anlaşma sağlanamazsa mahkeme tarafınca çözülecektir. Bu yönetmelik kuralları sitemize taşınan her yeni komşumuza imzalı kağıt karşılığında verilmek zorundadır. Amaç: Site sakinlerinin, güvenlik ve huzurunun sürekliliğini sağlamak amacıyla uyulması gereken temel kuralların tanımlanmasıdır. Kapsam ve Geçerlilik: Bu yönetmelik,site dahilindeki tüm ortak alanlar, taşınabilir ve taşınamaz tüm demirbaşlar da bu yönetmelik kapsamındadır. Bu yönetmelik, Site Sakini olan veya sitede geçici olarak bulunan kişiler ve site hizmetlerinde geçici görev ile site içinde görevli bulunan 3. parti kişiler dahil olmak üzere, site içinde bulunan tüm kişiler için geçerlidir. Hatalı ve uygunsuz davranışlarda ısrar edilmesi ve tanımlı kurallara uyulmaması halinde, yürürlükteki yasal yaptırımlar ve hükümler uygulanır. Yönetim kurulunca bu kişi Ya da kişilere durumun ehemmiyetine göre bir aidat karşılığından yüz aidat karşılığına kadar idari para cezası kesilebilir. Hazırlama ve Güncelleştirme: Yönetmeliğin hazırlanması ve güncelleştirilmesinden Site Yönetim Kurulu, uygulamasından yönetim kurulu üyeleri ve yetkili personeller sorumludur. Uygulama: Yönetmeliğin uygulanmasından, kapsam a dahil olan tüm kişiler ve taraflar sorumludur.

3 Site Personelinin Go revleri Sitemizde 3 daimi personel ve haftanın üç günü bir bahçıvan hizmet vermektedir. Sitemizin güvenlik kulübesinde site danışmanları, site içerisinde site görevlisi hizmet vermektedir. Site personelinin görev tanımları Yönetim Kurulu tarafından belirlenir. Site sakinleri, sitede görevli personeli, görevleri başında iken özel amaçlar için kullanamazlar, talimat veremezler, istek ve önerilerin doğrudan Site Yönetimi ne yapılması esastır. Özel talepler karşılanmayacaktır. Otopark Kuralları Her konut sahibi aracını otoparktaki daire numarası ile belirlenmiş alana park etmelidir. Birden fazla sayıda aracı olanlar ise ikinci araçlarını site dışına park etmelidirler. Nakliye ve tadilat araçları haricinde site içerisinde yol üzerine park edilmesi yasaktır. Sitemizde Misafir Araç Otoparkı bulunmadığından dolayı misafir araçlar içeriye alınmayacaktır. Bu konuda lütfen misafirlerimizi uyaralım. Görevli personele bu konuda baskı kurulmamalıdır. Yurt dışında bulunan veya aracı bulunmayan bir site sakininin otoparkını kullanmak isteyenler otopark sahibi komşusundan en az 1 aylık otoparkını kullanmasına müsaade ettiğine dair yazılı kâğıdı yönetime vermek şartı ile belirlenen tarihler arasında otoparkı kullanabilir. Yazılı izin olmadan yurt dışında olan daire sakininin otoparkı kullanılmayacaktır. Site içerisinde araç yıkamak kesinlikle yasaktır. Otopark içerisinde bulunan bisiklet parklarında Nisan-Kasım tarihleri arasında bisikletler park edebilir. Kasım-Nisan ayları arasında ise tüm bisikletler site görevlileri tarafından blokların altındaki bodrum katlarına düzenli bir şekilde alınacaktır.

4 Ana Giriş Kapısı / Gu venlik Klubesi Giriş-Çıkış Prosedu rleri Tüm site sakinlerinin araç plakası güvenlik görevlisine liste olarak verilecek. Listede olmayan araç plakası aşağıda belirtilen nedenler harici içeri alınmayacak. 1) Okul servisi için gelen araçların kontrollü geçişine izin verilmesi. 2) Araçta bebek, yaşlı, yürüyemeyecek durumda misafir var ise görevlinin nezaretinde misafirler blok önünde indirilip aracın site dışına alındığından emin olması. 3) Ağır tadilat nedeni ile servis vermesi gereken araçlar. 4) Geçiş üstünlüğü olan araçlar bu kuralın dışındadır. (Ambulans, İtfaiye, Polis araçları vs..) Site içerisine giriş yapan araçların max hız limiti saatte 20 Km yi geçmemelidir. Yemek, Su, Tv servisi, halı yıkama gibi hizmet vermeye gelen araçlar site dışarısına uygun bir yere park edip yürüyerek hizmet verecektir. Bu tür hizmetler için gelen şahısların daire sakininden iç hat diyafondan yada iletişim numarasından onay alınarak içeri alınması sağlanacaktır. Gelen firmanın ismi ve geldiği daire numarası kayıt defterine işlenecektir. Eğer dairenizde bulunan diafon arızalı ise lütfen yönetime bildiriniz. Nihavent evleri sitesi yaya girişinde kartlı/şifreli sistemle geçiş sağlanmaktadır. Site görevlilerinin şüphelendiği tüm durumlarda yönetime haber vermesi sağlanacak ve onay almadan içeri alınmayacaktır. Ebeveyni yanında olmayan 12 yaş altı çocukların onay alınmadan site dışarısına çıkması yasaktır. Kargo firmasının güvenlik kulübesine kargo bırakması sadece daire sakininin daha önceden site görevliyi uyarıp hangi kargo firmasının hangi gün veya günler arası geleceğini bildirmesi ve imzalaması ile olacaktır. Eğer ödemeli kargo ise kargo ücretinin görevliye kayıt karşılığında teslim etmesi gerekir. Aksi taktirde kargo site görevlisi tarafından kabul edilmeyecektir. Güvenlik kulübesine bırakılmak istenilen icra, mahkeme veya resmi kurumlardan gelen her türlü evrak kabul edilmeyecektir. Bu tür evraklar daire sakininden onay alınarak daire sakinine yönlendirilecektir. Emlak şirketlerinden gelen personeller ve müşterileri site sakini tarafından daha önceden güvenlik kulübesine veya yönetime bildirilecektir. İzni olmayan emlak şirketinin personelleri site içerisine alınmayacaktır. İzni olan emlak personellerin kayıtları işlenerek geçişine izin verilecektir.

5 EVCIL HAYVAN BAKIMI Evcil hayvanlar site sakini tarafından daire içlerinde bakılabilir bu hayvanlar koku ve gürültüsü ile komşuları rahatsız ederse siteden uzaklaştırılır. Sokak hayvanlarının site içerisinde kat malikleri tarafından serbest dolaşır halde beslenmesi ve barındırmaları kesinlikle yasaktır. Sahipsiz köpekler görevlilerce site dışına çıkartılacaktır. Sitede Evcil Hayvan Besleyenlerin Bu Hayvanları Sadece Evlerinin İçerisinde Beslemelerini.Bu Hayvanların Komşularını Rahatsız Edici Seviyede Ses, Pis Koku Ve Çevre Kirliliği Oluşturmaları Halinde Yönetim Kurulunun İhtarı İle 15 Gün İçinde Siteden Uzaklaştırmaları.Bu Hayvanları Hiçbir Şekilde Çocuk Oyun Alanlarını Kullanmalarına Tuvaletlerini Site İçerisine Yapmalarının Yasaklanmasını. Yönetime Evlerinde Besledikleri Hayvanların Karnelerinin, Aşı Kartlarının Tüm Veteriner Belgelerinin Verilmesine. Genel Kurulca Karar Verilmesine. Bu Kurallara Uymayanlara İlk Uyarıda Yönetimce Üst Katların Ödedikleri Miktarca İki Aidat Tutarı İkincide Dört Aidat Tutarı Üçüncüde Altı Aidat Tutarı İdari Para Cezasının Uygulanmasına Ve Siteden Tahliyeleri İçin Gerekli İşlemlerin Başlatılmasına Kesilen Cezaların Ödenmemesi Durumunda İcra Yoluyla Tahsiline Bu İşlemleri Yönetim Kurulunun Sürdürmesine Genel Kurulca Karar Verilmesine. ÇOCUKLARIN DAVRANIŞLARI Reşit olmamış çocukların tüm davranışlarından aileler sorumludur çocuklar ailelerce çağdaş hayat normlarının ve ahlaki değerlerin ışığında eğitilmeli çevre ile ilişkileri kapsamında benim çocuğum hata yapmaz şeklinde değilde durumu gözlemleyip doğru kararı verip yanlışın tekrar yapılmaması için tedbir alınmalıdır. Çocukların site mallarına vermiş olduğu zararları aileler karşılamak mecburiyetindedir. Çocukların kavgalarında olayı aileler arası kavgaya dönüştüren ailelerin siteden uzaklaştırılmaları için yönetim kurulu her türlü tedbiri alır. Unutulmamalıdır ki büyükler kavga etse de küçükler yine kısa süre içinde arkadaş olacaktır ve oyunlarına devam edecektir. Çocukların çatılara çıkmaları sığınak v.b. Tehlikeli yerlere girmeleri aileler ve site personeli engellemelidir bu bağlamda site personeline ve yönetime ebeveynler husumet besleyemez tepki gösteremez çocukların buralarda kaza geçirmelerinden aileler yönetimi ve personeli sorumlu tutamaz.

6 Sitenin Genel Go ru nu m ve Du zeni Sitedeki düzen ve görünümün bozulmaması esastır. Bu amaçla, konutlarda orijinal dış görünümü bozacak hiçbir ekleme ve değişiklik yapılamaz. Bu konudaki öneriler ancak Site Yönetim Kurulunun yetkisindedir. Site Yönetim Kurulu tarafından onaylanmamış projeler hayata geçirilemez. Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince yeşil alanlar ve tesisler ortaktır. Konut sahiplerince ortak alanlara hiçbir şekilde sınır konulamaz ve ayrım yapılamaz. Site içerisinde her çeşit silah kullanımı ve atımı kesinlikle yasaktır. Balkonların ön cepheleri katlanır camlarla kapatılabilir. Cam rengi sadece zemin katlarda siyah olabilir. Diğer katlarda cam rengi şeffaf ve pvc kısmı pencerelerin pvc rengi ile uyumlu kahverengi olmalıdır. Balkon küpeştelerine çocuk koruması için cam yaptırılabilir ancak bu cam şeffaf olmalıdır. buzlu veya siyah cam kullanılması yasaktır. Balkonlara klima motoru konulabilir. Klimanın kablo ve boruları balkon rengi ile uyumlu pvc kanal yaptırılarak görünümü bozmayacak şekilde monte edilmelidir. Site içinde, birinci katlar ve dublex daireler dahil balkonlardan halı, kilim ve sofra atığı olan bezlerin silkelenmesi yasaktır. Balkon renkleri kesinlikle değiştirilemez balkon ve blok duvarlarına uydu anteni ve sabit çamaşırlık v.b. araçlar takılamaz takımı ya da sökülmemesi durumunda site yönetimi bunları söküp bertaraf eder yapılan harcama uygulamayı yapan kişilerden tahsil edilir. Balkon demirlerinden veya demirlerin dış tarafından çamaşır, örtü, battaniye, yorgan vs.. asmak yasaktır. Çamaşırlar balkon içerisinde ayaklı çamaşırlıklar vasıtası ile görüntüyü bozmayacak şekilde asılabilir. Sitede, bahçe ve balkonlarda duman çıkaran araçları (mangal v.b.)kullanımı ve yakımı, site sakinlerini ve komşularımızı rahatsız edebileceğinden yasaktır. Ancak tüm site sakinleri için ortak olarak yapılacak faaliyet ve etkinliklerde yönetim kurulu kararı ile site sakinlerini rahatsız etmeden izin verilebilir. Site içerisindeki ortak kullanıma açık alanların (yeşil alanlar, oyun parkları, havuz, yollar vb) temiz tutulması ve korunması, bu konuda gerektiğinde çocuklarımızın ve misafirlerimizin uygun şekilde uyarılması ve bilgilendirilmesi ortak hayatın bir parçası olarak görülmelidir. Dairelere, satılık veya kiralık ilanı asmak yasaktır, satılık veya kiralık daireler ve benzeri duyurular için, Yönetim Ofisi ne / Güvenlik Kulübesine bilgi verilir.

7 Konutların kiraya verilmesi halinde, Site Yönetimi ne karşı tüm sorumluluklar konut sahibine ait olacaktır. Ortak kullanıma açık alanlarda meydana gelecek zayiat ve hasarın tazmini, ilgili kişilerden talep edilecektir. Siteden uzun süreli ayrılışlarda,tüm enerji hatları kapatılmalı, gerekli önlemlerin alınabilmesi için Yönetim ofisi'ne bilgi verilmesi gerekmektedir. Site dahilinde broşür dağıtımı vb yayımlar yasaktır. İzinsiz asılan broşürler site personeli tarafından toplanarak imha edilir. Site içerisinde satıcılar giremez, dolaşamaz ve satış yapamaz. Bina ortak alanlarında, kapı önlerine misafir ayakkabı ve terlikleri hariç ayakkabı, terlik vb. konulamaz. Yangın hortumlarının ve yangın söndürme cihazlarının bulunduğu bölüme yangın güvenliğini engelleyecek bisiklet vb. eşyalar hiçbir suretle bırakılamaz. Asansörlerde sigara içilmesi sakıncalı ve yasaktır. ASANSO R KULLANIMI 12 yaşından küçüklerin yalnız asansöre binmelerine izin vermeyin Asansöre binerken kabini görmeden kabine adım atmayın. Geri geri yürüyerek asansöre binmeyin. Asansör vasıtası ile yük taşımak yasaktır. Özellikle ev taşıması sırasında asansör kullanımı yönetim tarafından kapatılabilir. Asansöre girip çıkarken oyalayıcı hareketlerde bulunulmayın. Kapıların rütin şeklin dışında kapanmaya ve açılmaya zorlamayın. Asansör kabini içindeki yüklerin kaymasının engellenmesi ve dengeli yüklenmesi kullanıcılar açısından büyük önem taşımaktadır. Asansörün makine dairesinin veya varsa kurtarma kapaklarının mutlaka kilitli ve anahtarlarının arıza halinde yetkililerin kolay ulaşabileceği bir yerde bulundurulmalıdır. Asansörü çağırmak amacıyla kullanılan butonlara sürekli olarak basılı tutmayın.

8 Kat arasında duran asansör içinde kalan kişilerin kurtarılması sırasında, asansör firması veya bakımcı firmanın talimatlarına uyun. Kurtarma eğitimi verilmemiş veya ehliyetsiz kişilerin asansörü tamir etmek veya asansörde kalanları kurtarmak amacıyla müdahalelerine müsaade etmeyin. AIDATLAR VE YATIRIM BU TÇESI O DEMELERI Site aidatı ödemeleri her ayın ilk 5. Gününe kadar banka ödemesi veya makbuz karşılığında yapılmalıdır. İlgili ayın son gününe kadar ödenmeyen aidatlar gecikmeye düşer. Gecikmeye uğrayan ödemeler %5 gecikme cezası ile ödenmek zorundadır. Aksi takdirde noter ihtar masrafları ve avukat masrafları site sakininin bakiyesine eklenir. Ayrıca gecikmeye düşen ödemeler için yasal süreç başlatılabilir. Ödemeler bankaya Blok, daire no, Aidat veya Blok, daire no, xxx demirbaşı formatı ile açıklanarak ödenmelidir. Örnek Açıklama Format : C2 Blok - Daire 17 / Aidat Ödemesi Örnek Açıklama Format : C3 Blok - Daire 16 / Asansör Demirbaş Ödemesi Sitemizin Banka Hesap Numaraları şunlardır. Banka bilgileri ayrıca Garanti Bankası Via Port Şubesi VIAPORT IBAN : TR Kiracılarının ödemediği aidat borçlarından ev sahipleri sorumludur. Yasal süreç öncelikle kiracıya eğer sonuç alınamazsa ev sahibi adına başlatılacaktır. Gecikmiş aidatını ödemeyenler için ise, Site Yönetimi tarafından icra takibi uygulanması yolu açıktır. Site ortak gideri, katkı payı ve aidatini ödemeyen bagimsiz bölümlere yönetim hizmetleri verilmez!

9 TAŞINMA VE TADILAT Sitemizde ev taşınma işlemleri hafta içi 10:00 20:00 Saatleri arasında yapılmalıdır. Hafta sonu yapılan taşınma işlemleri hem otoparktaki araçların çokluğundan dolayı organizasyonu hem de diğer komşularımızın rahatsız olmamasına adına yasaktır. Cumartesi ve Pazar günleri tüm evin taşınması yasaktır. Tüm evin taşınması haricindeki küçük modüler mobilya ve beyaz eşya nakliyeleri hafta içi 10:00-20:00 saatleri arasında ve Cumartesi günü 12:00 16:00 saatleri arasında yapılmalıdır. Pazar günleri mobilya ve beyaz eşya taşınması yasaktır. Saat 09:45'den önce ve 17:00'den sonra site içine eşya nakliye aracı alınmaz. Konuta taşınmadan önce işlemin planlı olarak yönetilmesi ve bir kargaşa çıkmasını önlemek için taşınmadan önce site yönetimine başvurularak taşınma tarih ve saatinin belirlenmesi gerekmektedir. Bu belirlenen program dahilinde taşınma işlemi site görevlilerinin gözetiminde tamamlanacaktır. Siteden taşınmalarda ise, yönetimden mutlaka borcu yoktur yazısı alınız. Aksi takdirde nakliye kamyonunun siteye girişine müsaade edilmeyecektir. Taşınma esnasında asansör kullanımı kesinlikle yasaktır. Taşınma esnasında asansör kullanımı tespit edildiğinde site görevlisinin asansörü devre dışı bırakma yetkisi mevcuttur. Lütfen bu konuda görevliye baskı kurmayınız. Nakliye firması ile anlaşmanızı bu kurala göre yapınız. Daire içerisinde matkap, çekiç, kırıcı gibi ses çıkaran malzemeler ile tadilat yapılması hafta içi 11:00-18:00 saatleri arasında yapılmalıdır. Hafta sonu ise sadece Cumartesi günleri 12:00-16:00 saatleri arasında yapılmalıdır. Pazar günleri ise tadilat işlemleri kesinlikle yasaktır. ÇO PLER, BINA TEMIZLIG I VE KOKULAR Sitemizde çöp alma saatleri sabah 10:00 ve Akşam 18:00 dir. Bu saatler dışındaki münferid çöp toplama talepleri görevliler tarafından yerine getirilmeyecektir. Çöp saatlerinden yarım saat önce çöpler kapı önüne ağzı kapalı, şeffaf olmayan ve sızdırmayan çöp poşeti ile kapı önüne konulmalıdır. Sitemizde evsel atıklar, geri dönüşüm atıkları (Cam. Kağıt, Metal), Atık Yağlar ve atık piller için ayrı ayrı çöp bidonları bulunmaktadır. Evsel atıklar dışındaki çöplerinizi doğa ve çevremiz için lütfen kendiniz ilgili çöp bidonuna atınız. Kapı önüne konulan geri dönüşüm atıkları görevli tarafından fark edilmez ise evsel atık çöp kutusuna atılır ki bu hem milli ekonomi hem de çevremiz için zarar vericidir.

10 Blokların temizliği görevli personel tarafından tüm merdivenler, merdiven boşlukları, asansör içleri ve küpeşteler olmak üzere hafta en az bir kere olmak üzere yapılacaktır. Daire önlerinde ve dublex kapı önlerinde ayakkabı ve eşya bırakılmamalıdır. Bu alanlardaki ayakkabı ve eşyalar temizlik yapılmasına engel teşkil ettiği için temizlikte aksamalar meydana getirmektedir. Lütfen ayakkabılarımızı mümkün olduğunca kapı önünde bulundurmayalım. Bu konu pis görüntü ve kokuya yol açmaktadır. Blok içlerindeki koku makinaları her gün görevli tarafından tazelenir. Bina içindeki kötü kokuyu engellemek amacı ile yemek yapılırken mutlaka aspiratör sistemleri çalıştırılmalıdır. Yangın hortumlarının ve yangın söndürme cihazlarının bulunduğu bölüme hiçbir şey konulamaz. Bina içerisinde Sigara içilmesi kesinlikle yasaktır. HAVUZ KULLANIMI 13 yaş üzeri misafirlerin havuz kullanımı kesinlikle yasaktır. Lütfen görevlileri zor durumda bırakmayınız. 13 yaş altı misafir çocukları güvenlik kulübesinden muvafakatname imzalamak şartı ile günlük en fazla 3 saat havuzu kullanabilirler. Ve mutlaka site sakini eşliğinde havuza girmelidir. Havuzun yoğun olduğu zamanlarda lütfen önceliği site sakinlerine tanıyınız. İyi niyet çerçevesinde konulmuş olan bu kuralın var olması 4 tane misafir çocuğumuzu aynı anda havuza sokabileceğimiz veya sitenin havuzunu umuma açık havuzmuş gibi görme anlamına gelmez. Lütfen hassas olalım. Bu kuralın suistimal edilmeye devam edilmesi halinde tüm misafir girişleri kısıtlanacaktır. Havuzun açılış saati 10:30 Kapanış saati 20:00 dir. Lütfen bu saatler dışında havuza girmek için görevli ile tartışmayınız. Havuzun açılış ve kapanış saati ile sıkıntısı olan site sakini yönetime dilekçe vererek konunun gündeme alınmasını sağlayabilir. Havuz Pazartesi günleri suyun dinlendirilmesi amacı ile kapalıdır. Bonesiz havuza girmek kesinlikle yasaktır. Sadece 2 yaş altı bebekler çocuk havuzunda gözardı edilebilir. Diğer havuz kullanıcılarının bonesiz kullanımı söz konusu değildir. Duş almadan havuza girmek kesinlikle yasaktır. Havuza girmeden önce duş kabininin yanında bulunan ayak dezenfekte havuzunda ayaklarınızı dezenfekte ediniz.

11 Havuz kıyafeti (Şort, Mayo, Bikini vs..) dışında havuza girmek kesinlikle yasaktır. Havuz kıyafeti ile üstsüz olarak çardakta oturmak veya havuz dışına çıkmak kesinlikle yasaktır. Lütfen üstünüzde tişört veya benzeri kıyafet ile havuz dışına çıkınız. Havuzdan evlerimize giderken lütfen üstsüz olarak çardak, güvenlik girişi, otopark, merdiven gibi ortak kullanım alanlarında dolaşmayınız. Havuz kenarında yemek-içmek kesinlikle yasaktır. Bu ihtiyaçlarınızı çardakta karşılayınız. Lütfen bu konuda görevli ile tartışmayınız. Açık, kanamalı yaralar, mantar ve bulaşıcı hastalık hallerinde kesinlikle havuza girilemez. Havuz kenarında sigara içmek kesinlikle yasaktır. Çocuk Bezi ile çocukların havuz kullandırılması kesinlikle yasaktır. Çocuklar çocuk bezli mayolar kullandırılarak havuz kullandırılmalıdır. Çocukların havuz kullanımının 2 saatten fazla olması halinde çocukların ciltlerinde sağlıklar sorunlar meydana gelebilir. Bu bir kural olmamakla birlikte çocukların günlük havuz kullanım saatlerine dikkat etmeliyiz. Çocukların havuz içerisindeki gözetiminden kesinlikle aileleri sorumludur. 5 yaş altı çocukların büyük yüzme havuzuna ebeveynleri yanında olmadan girmesi kesinlikle yasaktır. 5 yaş ve üstü yüzme bilmeyen çocuklar kesinlikle ailelerinin gözetiminde ve kesinlikle şişme kol simidi veya yelek simit ile büyük havuzuna girebilirler. Çocukların havuz kullanımı tamamen ailelerin gözetiminde olmalıdır. Büyük şişme botlar ve deniz yatakları ile havuza girmek yasaktır. Havuz ve güneşlenme bölgesinde, kişileri rahatsız edecek şekilde fotoğraf makinesi ya da cep telefonu aracılığı ile fotoğraf çekilmemesine özen gösterilmelidir.

ALTINKUM SİTESİ GENEL YAŞAM YÖNETMELİĞİ

ALTINKUM SİTESİ GENEL YAŞAM YÖNETMELİĞİ ALTINKUM SİTESİ; Sayın Site Sakinlerimiz; Sitemizin çağdaş görünümünü kaybetmemesi ve daha da iyi seviyelere taşınması için siz sayın site sakinlerinin aşağıdaki belirtilen kurallara uymasını temenni ve

Detaylı

Asansörlerde eşya taşımayınız, eşyaları merdivenlerden çıkartırken mermerlere, duvarlara ve dış kapılara zarar vermeyiniz.

Asansörlerde eşya taşımayınız, eşyaları merdivenlerden çıkartırken mermerlere, duvarlara ve dış kapılara zarar vermeyiniz. Kat maliki veya kiracı olarak oturduğunuz konutlarda huzur ve güven içerisinde yaşamanız ve konutlarınızın kıymetinin artmasını istiyorsanız site yönetimi tarafından konulan kurallara mutlaka riayet etmeniz

Detaylı

SİTE KURALLARI I. GENEL KURALLAR:

SİTE KURALLARI I. GENEL KURALLAR: SİTE KURALLARI I. GENEL KURALLAR: 1. Blok ortak kullanım alanı olan koridor, girişler ve sahanlıklara görüntüyü bozacak ve hareketi engelleyecek şekilde dolap, çocuk arabası, bisiklet, saksı vb. eşyalar

Detaylı

Tesisimiz 3 blok ve Zemin+7 kattan oluşmaktadır. Tesiste 325 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Sosyal donatılar; Spor salonu, açık havuz.

Tesisimiz 3 blok ve Zemin+7 kattan oluşmaktadır. Tesiste 325 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Sosyal donatılar; Spor salonu, açık havuz. Tesisimiz 3 blok ve Zemin+7 kattan oluşmaktadır. Tesiste 325 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Sosyal donatılar; Spor salonu, açık havuz. Teknik donatılar: 7 ad. Asansör, su tankı, hidrofor, jeneratör,

Detaylı

SİTE YAŞAM REHBERİ YÖNETİM VE ORGANİZASYON: Sayın Site Sakinlerimiz,

SİTE YAŞAM REHBERİ YÖNETİM VE ORGANİZASYON: Sayın Site Sakinlerimiz, SİTE YAŞAM REHBERİ Sayın Site Sakinlerimiz, Değeri hızla yükselen, konumu nedeni ile her gün değer kazanan, çağdaş yaşamın gerektirdiği koşulların hızla oluşturulmaya çalışıldığı bir bölgede yaşamaktayız.

Detaylı

Web. www.46528ada org, E-mail :46528ada@gmail.com Tel no:0312-279 15 34, Faks no:0312 279 15 35 Tel no:0312-279 15 34, Faks no:0312 279 15 35

Web. www.46528ada org, E-mail :46528ada@gmail.com Tel no:0312-279 15 34, Faks no:0312 279 15 35 Tel no:0312-279 15 34, Faks no:0312 279 15 35 BİRİNCİ BÖLÜM GENEL KURALLAR 1. Konutunuza taşınmadan ve konutunuzdan taşınmadan önce, taşınma gününüzü Yönetime bildiriniz. 2. Taşınma esnasında asansör ve ortak alanları itinalı kullanınız, ağır eşyalarla

Detaylı

DÜZCE MEMUR SEN EVLERİ SİTE YÖNETMELİĞİ

DÜZCE MEMUR SEN EVLERİ SİTE YÖNETMELİĞİ DÜZCE MEMUR SEN EVLERİ SİTE YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanım ve Geçerlilik Amaç Madde 1 Memur Sen Evleri sakinlerinin, güvenlik ve huzurunun sürekliliğini sağlamak amacıyla uyulması gereken

Detaylı

ANKA NATURA SİTE YÖNETİMİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

ANKA NATURA SİTE YÖNETİMİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR l ANKA NATURA SİTE YÖNETİMİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR AMAÇ 02 Ocak 2014 Sitemizde uyulması gereken kurallar; her kat maliki, kiracı veya kullanıcı için maksimum yaşam alanının garantisi

Detaylı

SİTE YAŞAM KURALLARI. SİTE YAŞAM KURALLARI 1. Araç giriş-çıkışı, hız sınırı, araç park kuralları, otopark

SİTE YAŞAM KURALLARI. SİTE YAŞAM KURALLARI 1. Araç giriş-çıkışı, hız sınırı, araç park kuralları, otopark SİTE YAŞAM KURALLARI AMAÇ Çengelköy de Mesa Sitesi sakinlerinin, güvenlik ve huzurunun sürekliliğini sağlamak, daha güzel ve yaşanabilir mekânlar elde edebilmek amacıyla uyulması gereken temel kuralların

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART 2017 31 MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir

Detaylı

GÜNER&ÜNVER BİZİM BAHÇE SİTESİ GENEL YAŞAM KURALLARI;

GÜNER&ÜNVER BİZİM BAHÇE SİTESİ GENEL YAŞAM KURALLARI; GÜNER&ÜNVER BİZİM BAHÇE SİTESİ GENEL YAŞAM KURALLARI; 1-Öncelikle size telefon,mektup. Veya e-mail ile ulaşmamıza yardımcı olunuz,bilgi formunu doldurarak danışmadaki görevliye teslim ediniz. 2-Kiracınıza

Detaylı

MAVİŞEHİR MODERN SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI

MAVİŞEHİR MODERN SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI 2-Personelin işe geliş - bildirilecektir. 1-Site Güvenlik binasında her vardiya görevlisi nöbetine 5 dakika önce gelerek devir- teslim yapacaklardır. Devir teslim defteri tutularak imzalanacaktır. gidiş

Detaylı

MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI

MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI 2016 / 02 İLGİ; (a) 634 Sayılı Kat Mülkiyet Kanunu (b) 1774 Sayılı Kimlik Bildirim Kanunu (c) Mashattan Sitesi Yönetim Planı GENEL: İlgi kanunların gerektirdiği

Detaylı

İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu

İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu İTÜ Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu Doğum Yeri ve Yılı: TC Kimlik No: Öğrenci No: Kan Grubu: Statüsü: FOTOĞRAF REFERANSLAR Çalıştığı Birim/Unvanı: Çalıştığı Birim/Unvanı: Not (1): Misafir ve misafir öğrenci

Detaylı

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ 1. AMAÇ Bu talimatın amacı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Rings İstanbul Sitesinin; 1. İnsan sağlığına zarar verebilecek tüm etmenlerden arındırılmasını,

Detaylı

Sardun Yalı Evleri. Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012

Sardun Yalı Evleri. Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012 Sardun Yalı Evleri Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012 Sitemizde Yaşama İlişkin İyi bir siteyiz, İyi komşuluk ilişkilerine sahibiz, Sorunlarımız var, çözüm odaklı değerlendiriyoruz, Birbirimize karşı

Detaylı

Sayın site sakinimiz ;

Sayın site sakinimiz ; Sayın site sakinimiz ; Projemizde yaşamaya başlayacak siz sakinlerimizin, daha güvenli, huzurlu ve rahat bir ortamda yaşamanız için gerekli olan güvenlik, temizlik, teknik, muhasebe hizmetleri MPLUS GRUP

Detaylı

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal faaliyetleri yapabileceği tesisleri tercih etmektedirler. Bu

Detaylı

İTÜ Beden Eğitimi Bölümü Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu

İTÜ Beden Eğitimi Bölümü Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu İTÜ Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu Doğum Yeri ve Yılı: TC Kimlik No: Öğrenci No: Kan Grubu: Statüsü: FOTOĞRAF REFERANSLAR Çalıştığı Birim/Unvanı: Çalıştığı Birim/Unvanı: Not (1): Referanslarda İTÜ de

Detaylı

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu Yönergenin amacı, can ve mal güvenliği yönünden; Yüzüncü Yıl Üniversitesinin yönetimi altındaki alanlar içinde trafik düzeninin sağlanması

Detaylı

5-Blok girişleri acil,ambülans ve itfaiye için ayrıldığından blok önlerine kesinlikle park edilmeyecektir.

5-Blok girişleri acil,ambülans ve itfaiye için ayrıldığından blok önlerine kesinlikle park edilmeyecektir. TRAFİK VE OTOPARK KURALLARI: 1-Site içi yollarda azami hız 20 km dir. 2-Site içinde trafik ve yönlendirme işaretlerine uyulması zorunludur. 3-Site sakinleri araçlarını sadece otopark alanlarına park edeceklerdir.

Detaylı

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 HAZİRAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

Müşterek Yaşam Bilgileri

Müşterek Yaşam Bilgileri Müşterek Yaşam Bilgileri Siteye/ Siteden Taşınma 1. Siteye / Siteden yeni taşınacak daire sahiplerinin taşınmayı gerçekleştirmeden en az 3 gün önce EVONAPARK SİTE YÖNETİMİNE bilgi vermesi gerekmektedir.

Detaylı

SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI

SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI A. DOSYA YERİ Dizin\Dosya adı Ortak Alan\Soyak Göztepe Sitesi Temizlik Ekibi Görev Tanımı B. DEĞİŞİKLİK TARİHÇESİ Versiyon Tarih Değişiklik Özeti Değişikliği

Detaylı

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25 SAYFA : 1/25 PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEŞLİ PARK EVLERİ SİTESİ 2015 ARALIK AYI 1. GİRİŞ İstanbul İli, Bağcılar ilçesi, 3303 Ada, 10 No lu parsel numaralarında tapuya kayıtlı taşınmazlar üzerine inşa edilen

Detaylı

[YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU]

[YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU] [YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU] OCAK MART 2016 DÖNEMİ SERMİNA LİFE SİTESİ YÖNETİM RAPORUDUR İçindekiler Yönetim Kurulu Faaliyetleri... 2 Yürütülen Faaliyetler:... 3 Site İstatistikleri... 5 Doğalgaz Tüketim

Detaylı

(2) Seyir ve Park Kuralları

(2) Seyir ve Park Kuralları T.C. TRAFİK KURALLARI (1) Uyulması Gereken Kurallar 1. Üniversitenin yönetimi altındaki yerlere özel araçla girecek Öğrenci, İdari ve akademik personelin otopark kullanımı, güvenlik ve giriş kontrolünün

Detaylı

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU 2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU VİAPORT HOUSES & SUİTES Raporda mart ayında Sitemizde yapılmış olan faaliyetlerimiz yer almakta ve planlanan faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Tel: 0216 222 01 71 Mail:

Detaylı

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA SİTESİ 2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel

Detaylı

1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR.

1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR. OYAK YAMAÇEVLER SİTESİNDE ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETLERİ 1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR. 2. ÇÖPLERİN ALINMASI

Detaylı

EKŞİOĞLU BEŞYILDIZ 1.ETAP 2785 PARSEL SİTESİ ORTAK YAŞAM KURALLARI KURALLAR: A- SİTE GENEL GÖRÜNÜMÜ VE DÜZENİ

EKŞİOĞLU BEŞYILDIZ 1.ETAP 2785 PARSEL SİTESİ ORTAK YAŞAM KURALLARI KURALLAR: A- SİTE GENEL GÖRÜNÜMÜ VE DÜZENİ EKŞİOĞLU BEŞYILDIZ 1.ETAP 2785 PARSEL SİTESİ ORTAK YAŞAM KURALLARI Beşyıldız 1.etap 2785 parsel Sitesi sakinlerinin, Güvenlik ve Huzurunun sağlanması ve sürekliliği amacıyla uyulması gereken temel kurallar

Detaylı

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 OCAK 2016 31 OCAK 2016 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

LOTUS EVLERİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

LOTUS EVLERİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR LOTUS EVLERİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR AMAÇ 01 Ocak 2013 Sitemizde uyulması gereken kurallar; her kat maliki, kiracı veya kullanıcı için maksimum yaşam alanının garantisi olmalıdır. Sitemize

Detaylı

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU TRAFİK KURALLARI VE UYGULAMALARINA YÖNELİK USUL VE ESASLAR

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU TRAFİK KURALLARI VE UYGULAMALARINA YÖNELİK USUL VE ESASLAR ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU TRAFİK KURALLARI VE UYGULAMALARINA YÖNELİK USUL VE ESASLAR 1. AMAÇ VE GENEL ESASLAR 1.1. Trafik kuralları ve uygulamalarının amacı Kampus ta trafik kazalarını önlemek, park etme

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERİ 01 TEMMUZ 2017 31 TEMMUZ 2017 YILLIK FAALİYET 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir toplu yapı

Detaylı

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM SAYFA : 1/12 PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 21 ARALIK 2016-11 OCAK 2017 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Söğüt Sokak No:2 813 ve 944 ada 16.parsel

Detaylı

Soru 1: Sitemizde kaç aydır ikamet ediyorsunuz? (Toplam 245 kişi cevap vermiştir.)

Soru 1: Sitemizde kaç aydır ikamet ediyorsunuz? (Toplam 245 kişi cevap vermiştir.) Soru 1: Sitemizde kaç aydır ikamet ediyorsunuz? (Toplam 245 kişi cevap vermiştir.) Soru 2: Oturduğunuz konutun mülkiyeti kime aittir? (245 kişi cevap vermiştir) Soru 3: Site yönetmeliğini okudunuz mu?

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7 SAYFA: 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 01 MART-31 MART 2017 AYLIK FAALİYET 1. GİRİ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA

Detaylı

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA MAYIS 2017 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA olarak adlandırılan 17 dükkan

Detaylı

komşular Konut özel konut usüllü konut sosyal konut konut kiralama sosyal emlakçılık kira depozitosu

komşular Konut özel konut usüllü konut sosyal konut konut kiralama sosyal emlakçılık kira depozitosu usüllü konut sosyal konut sosyal emlakçılık kira depozitosu komşular özel konut konut kiralama Konut Konaklama şekilleri nelerdir? Kiralık iki çeşit konut vardır : özel konut ve sosyal konut. Sosyal konutta,

Detaylı

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH NURSAN KONAKLARI 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Kafkas Cd., 34528 olarak kayıtlı,

Detaylı

EGE FLORA KONUTLARI SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

EGE FLORA KONUTLARI SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR EGE FLORA KONUTLARI SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR AMAÇ Sitemizde uyulması gereken kurallar; her kat maliki, kiracı veya kullanıcı için maksimum yaşam alanının garantisi olmalıdır. Sitemize

Detaylı

ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 9. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 9. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 9. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Tarih: 28.02.2016 Yer: Çobanyıldızı 1 Blok Toplantı Salonu Gündemin 1. maddesine göre; Açılış konuşmasını,

Detaylı

MAHALLE İSTANBUL ORTAK YAŞAM KURALLARI

MAHALLE İSTANBUL ORTAK YAŞAM KURALLARI ORTAK YAŞAM KURALLARI 1. Genel Kurallar 1.1. Sitenin mimari ve doğal karakterini korumak için lütfen ortak alanları özenli kullanınız. 1.2. Dairelerinizi oluşturan, binanızın dış elemanlarının genel görünümünde

Detaylı

01 NİSAN 30 NİSAN 2017 FAALİYET RAPORU

01 NİSAN 30 NİSAN 2017 FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH AUTOPIA AVM 01 NİSAN 30 NİSAN 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Mahallesi

Detaylı

çocukların ise can yeleği/kolluk kullanması zorunludur. Yalnızca sertifikalı can yelekleri kullanınız.

çocukların ise can yeleği/kolluk kullanması zorunludur. Yalnızca sertifikalı can yelekleri kullanınız. ATLANTİS WATERPARK İŞLETME TALİMATI 1) Ziyaretçilerin yazılı ve cankurtaranlar tarafından verilen kurallara uyması zorunludur. Yönetim tesisin hatalı olarak kullanılmasından ve talimatlara uyulmamasından

Detaylı

OFİSLER İÇİN KONTROL LİSTESİ

OFİSLER İÇİN KONTROL LİSTESİ OFİSLER İÇİN KONTROL LİSTESİ Zemin kayma veya düşmeyi önleyecek şekilde uygun malzeme ile kaplı ve iç zeminler düzenli olarak kontrol ediliyor mu? Zemindeki çökme, erime vb. deformasyonlar giderilmiş Cam

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu Yönergenin amacı, can ve mal güvenliği yönünden; Karabük Üniversitesinin yönetimi altındaki alanlar içinde trafik düzeninin sağlanması

Detaylı

REVIZYON: 0 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

REVIZYON: 0 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH İSPARTAKULE KOZA EVLERİ 2015 ARALIK AYI FAALİYET 1. GİRİŞ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesinde kain 630 ada, 1 numaralı parselde kayıtlı ana gayri menkul üzerinde

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu Yönergenin amacı, can ve mal güvenliği yönünden; Yüzüncü Yıl Üniversitesinin yönetimi altındaki alanlar içinde trafik düzeninin sağlanması

Detaylı

T.C KONYAALTI KAYMAKAMLIĞI. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü

T.C KONYAALTI KAYMAKAMLIĞI. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü T.C KONYAALTI KAYMAKAMLIĞI İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü GIDA GÜVENLİĞİ Gıdalarda oluşabilecek fiziksel, kimyasal ve biyolojik her türlü zararın ortadan kaldırılması için alınan tedbirlerin

Detaylı

Sayın Realistanbul Kat Malikleri. Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz.

Sayın Realistanbul Kat Malikleri. Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz. Sayın Realistanbul Kat Malikleri 01.12.2011 Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz. Kat Mülkiyeti Kanunu 73. Maddesi ve Sitemiz Yönetim Planının 30. Maddesi gereği

Detaylı

A- VİLLA VE DAİRE TADİLATLARINDA UYULACAK KURALLARI

A- VİLLA VE DAİRE TADİLATLARINDA UYULACAK KURALLARI İŞ TURKUAZ EVLERİ SİTE KURALLARI Amaç: İş Turkuaz Evleri Sitesi sakinlerinin, güvenlik ve huzurunun sürekliliğini sağlamak amacıyla uyulması gereken temel kuralların tanımlanmasıdır. Kapsam ve Geçerlilik:

Detaylı

Neşe ve Eğlence dolu tatil..

Neşe ve Eğlence dolu tatil.. Eğitimde ZİRVE - Hizmette KALİTE Neşe ve Eğlence dolu tatil.. Eğitim yılı kayıtlarımız devam ediyor.. 2 Sayın velimiz; Bu broşürde yalnızca YAZ OKULUMUZUN Bazı özet bilgileri bulunmaktadır. Okulumuzun

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN 2017 30 NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

10/Eylül/ Dönem içinde ;

10/Eylül/ Dönem içinde ; TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 23 NCÜ DÖNEM (01 HAZİRAN 2013 31 AĞUSTOS 2013 ) DENETLEME RAPORU 10/Eylül/2013 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YALOVA ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Senato:08.12.2015/95 Madde:9 un ekidir. YALOVA ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı; Yalova Üniversitesine ait

Detaylı

BÜLTEN 2 www.marmarauyum.com TEMMUZ 2011

BÜLTEN 2 www.marmarauyum.com TEMMUZ 2011 SİTE YÖNETİMİ BÜLTEN 2 www.marmarauyum.com TEMMUZ 2011 Uyumkent in Değerli Sakinleri, Öncelikle içinde bulunduğumuz yaz sezonunu aileniz ve komşularınızla birlikte sağlıklı ve mutlu bir şekilde geçirmenizi

Detaylı

BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE

BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE Sayfa 1 / 6 ALKENT SİTESİ 28 DÖ NEMİ BÜTÇE - GERÇEKLEŞEN TAKİP TABLO SU ALKENT SİTESİ 28 DÖ NEMİ BÜTÇE - GERÇEKL Oca.8 Şub.8 Mar.8 Nis.8 May.8 Haz.8 Tem.8 Ağu.8 Eyl.8 Eki.8 BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE

Detaylı

01 MAYIS 31 MAYIS 2017 FAALİYET RAPORU

01 MAYIS 31 MAYIS 2017 FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH AUTOPIA AVM 01 MAYIS 31 MAYIS 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Mahallesi

Detaylı

Hausordnung, türkische. Konut Yönetmenli[gcaron]i

Hausordnung, türkische. Konut Yönetmenli[gcaron]i Konut Yönetmenli[gcaron]i 1979 Metni Bir binada mü[scedil]terek bir [scedil]ekilde ya[scedil]amak, tüm konut sakinlerinin kar[scedil][inodot]l[inodot]kl[inodot] olarak birbirlerinin haklar[inodot]na riayet

Detaylı

TARİH: 06.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/13 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK FAALİYET RAPORU

TARİH: 06.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/13 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK FAALİYET RAPORU SAYFA : 1/13 PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEŞLİ PARK GARDENYA SİTESİ 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Ünverdi Sokak üzerinde

Detaylı

DÜZCE MEMURSEN EVLERİ ŞUBAT 2017 YAŞAM MEMNUNİYETİ ANKET DEĞERLENDİRME RAPORU

DÜZCE MEMURSEN EVLERİ ŞUBAT 2017 YAŞAM MEMNUNİYETİ ANKET DEĞERLENDİRME RAPORU DÜZCE MEMURSEN EVLERİ ŞUBAT 2017 YAŞAM MEMNUNİYETİ ANKET DEĞERLENDİRME RAPORU Soru 1: Sitemizde ne kadar zamandır ikamet ediyorsunuz? (Toplam 305 kişi cevap vermiştir.) 18% 0-12 AY 43% 2-3 YIL 17% 4-5

Detaylı

03-04 OCAK 2015 AÖL VE MAÖL BİRİNCİ DÖNEM SINAVLARINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

03-04 OCAK 2015 AÖL VE MAÖL BİRİNCİ DÖNEM SINAVLARINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR SINAV TARİH VE SAATLERİ 1.Oturum- 03 Ocak 2015 Cumartesi 09: 30 (180 dakika) 2.Oturum- 03 Ocak 2015 Cumartesi 14: 00 (180 dakika) 3.Oturum- 04 Ocak 2015 Pazar 09: 30 (180 dakika) GENEL I. Bina Sınav Komisyonunun

Detaylı

İçindekiler 1 Yangın Merdiveni Uyulması Gereken Kurallar Tv Ayarı, Klima Ayarı Dilek ve Önerileriniz İnternet Kullanımı Akılcı İlaç Kullanımı

İçindekiler 1 Yangın Merdiveni Uyulması Gereken Kurallar Tv Ayarı, Klima Ayarı Dilek ve Önerileriniz İnternet Kullanımı Akılcı İlaç Kullanımı içindekiler İçindekiler 1 Uyulması Gereken Kurallar 2 Dilek ve Önerileriniz 4 Akılcı İlaç Kullanımı 4 Anne Sütü ve Emzirme 5 Sigarayı Bırakmanızı Tavsiye Ediyoruz 6 El Dezenfektanı Kullanımı 7 Çağrı Zili

Detaylı

Sunshine Villa Ersoy. Özet. Açıklama

Sunshine Villa Ersoy. Özet. Açıklama Sunshine Villa Ersoy Özet Side Evrenseki mevkiinde, denize 800m uzaklıkta bir yazlık site içerisinde bulunan, özel yüzme havuzlu,3+1 villamız 6 kişilik konaklama imkanı sunmaktadır. Açıklama Side Evrenseki

Detaylı

TARİH: 05.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/5 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

TARİH: 05.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/5 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU SAYFA : 1/5 PROJE ADI KONU ve TARİH AYIŞIĞI HALTING PLACE 2015 ARALIK AYI 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mah 2316 Sk. No: 13/H üzerinde kurulu 9 Blok ve 346 bağısız bölüm

Detaylı

SERMİNA LİFE EVLERİ SİTESİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERMİNA LİFE EVLERİ SİTESİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU SERMİNA LİFE EVLERİ SİTESİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU OCAK HAZİRAN 2016 İçindekiler YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ... 2 YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER:... 3 SİTE GELİR GİDER İSTATİSTİKLERİ... 5 AİDAT BİLGİSİ...

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH KAVAKLI KONAKLARI SİTESİ 01 31 TEMMUZ 2017 AYLIK 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi Kavaklı Caddesi No 42 üzerinde

Detaylı

SEÇKİN ATASAYANLAR SİTESİ YAŞAM REHBERİ

SEÇKİN ATASAYANLAR SİTESİ YAŞAM REHBERİ SEÇKİN ATASAYANLAR SİTESİ YAŞAM REHBERİ Değerli sakinlerimiz ve misafirlerimiz, Sitemize giriş ve çıkışlarda mutlaka kurallara uyunuz. GİRİŞ KURALLARI A.GENEL KURALLAR a. Araç Girişleri: 1. Sitede oturan

Detaylı

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 31 NCİ DÖNEM (01 ARALIK 2014 28 ŞUBAT 2015 ) DENETLEME RAPORU 1 04/03/2015 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

DEMİRBAŞ EŞYA TALEBİ VE DEPOLAMA PROSEDÜRÜ

DEMİRBAŞ EŞYA TALEBİ VE DEPOLAMA PROSEDÜRÜ Sayfa : 1 / 5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, depolara teslim edilmek istenen demirbaş eşyaları dokümante etmek, hurdaya ayırmak ve bu aşamaların Koç Üniversitesi Personeli tarafından anlaşılmasını sağlamaktır.

Detaylı

Ç.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EK ODALAR TEMİZLİK TALİMATI

Ç.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EK ODALAR TEMİZLİK TALİMATI DOKÜMAN NO: TY-TL-9 YAYIN TARİHİ : AĞUSTOS 2014 REVİZYON TARİHİ : 00 REVİZYON NO:00 SAYFA 1 / 8 1.Amaç: Fakültenin klinik ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek için hasta, hasta yakını ve

Detaylı

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011)

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) 2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) Kurumumuzca hazırlanan ve 07.01.2011 tarihli, 27808 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Tütün Mamulleri ve Alkollü

Detaylı

Elit Yönetim Elit Yönetim

Elit Yönetim Elit Yönetim Çözüm için doğru seçim... hakkımızda Elit Profesyonel Bina Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Mali Müşavir ve Uzman Avukatlar gözetiminde yetkin, genç ve dinamik kadrosu ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Detaylı

Düzce Memur Sen Evleri. Toplu Yapı Temsilciler Kurulu Toplantısına Hoş geldiniz

Düzce Memur Sen Evleri. Toplu Yapı Temsilciler Kurulu Toplantısına Hoş geldiniz Düzce Memur Sen Evleri Toplu Yapı Temsilciler Kurulu Toplantısına Hoş geldiniz 20 Haziran 2009 www.duzcememursenevleri.org DÜZCE MEMUR SEN EVLERİ TOPLU YAPI YÖNETİMİ 2008-2009 YILLIK FAALİYET RAPORU (Özet)

Detaylı

BAġKENT TERAS EVLER SĠTESĠ SAKĠNLERĠNĠN UYMASI GEREKEN YAġAM KURALLARI

BAġKENT TERAS EVLER SĠTESĠ SAKĠNLERĠNĠN UYMASI GEREKEN YAġAM KURALLARI DEĞERLĠ KAT MALĠKLERĠMĠZ/SĠTE SAKĠNLERĠMĠZ; Başkent Teras Evler Sitesi 2013 Ağustos ayından itibaren Site Yönetimine geçmiştir. Site içinde tüm sakinlerimizin birlikte uyması gereken kurallardan bazıları

Detaylı

i Bina Yönetmeliği 1. Gürültüden Kaçınma

i Bina Yönetmeliği 1. Gürültüden Kaçınma i Bina Yönetmeliği Sayın Site Sakinleri, İçlerinde yaşadığımız binalar ve evler hem bizlerin hem de ailelerimizin yaşamlarının merkezini oluşturmaktadır. Bina yönetmeliği bireysel alanlarımızın korunmasına

Detaylı

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 19.01.2014 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 19.01.2014 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU Sultanlar Karat İstanbul Sitesinin tarihi itibariyle oluşan Bilanço, Gelir Tablosu ve Nakit Akış finansal tabloları,

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ UYARI LEVHALARI KATALOĞU

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ UYARI LEVHALARI KATALOĞU MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ UYARI LEVHALARI KATALOĞU Levha No Levha Temsili Resim Levha Boyutları (cm) Yükseklik x En UL-001 Makine, Alet ve Malzemelerinizi Özenli Kullanınız UL-002 Dikkat Tüpleri Bağlı Tut

Detaylı

Çöpler mutlaka çöp torbası içinde ağızları bağlı ve muhafazalı şekilde en geç saat 21:00 e kadar çöp konteynerlerine konulmalıdır.

Çöpler mutlaka çöp torbası içinde ağızları bağlı ve muhafazalı şekilde en geç saat 21:00 e kadar çöp konteynerlerine konulmalıdır. Doğalkent Sitesi 2 Ağustos 2015 Sayın Malik, 16 Temmuz 2015 tarihli yazımız ile duyurulduğu üzere, 8 Ağustos Cumartesi saat 16:00 da yapılacak olan Olağan Genel Kurula sunulmak üzere hazırlanan, 1 Ağustos

Detaylı

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır.

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI: 07.00 da Öğrenciler nöbetçi

Detaylı

2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU

2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEġLĠ PARK GARDENYA SĠTESĠ 2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE SİTE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Bağcılar Ġlçesi, Bağlar Mahallesi Mimar Sinan

Detaylı

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ KURULUNUN OLAĞAN İLK TOPLANTISI 05.11.2017 TARİHİNDE Saat 12:00 da COUNTRY PLUS VİTRİN Satış Ofisi nde yapılmaya başlanmıştır.

Detaylı

2017 YILI MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI MAYIS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYKONAKLAR 2017 YILI MAYIS AYI 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Ali Talip Özdemir Caddesi üzerinde

Detaylı

MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ

MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ Sakarya İli, Hendek İlçesi, Akova Mahallesi nde bulunan Maya Evleri Sitesi Yönetimi nin 01/07/2015 01/07/2016 dönemi işletme projesi aşağıdaki

Detaylı

2017 TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 01 TEMMUZ 2017-31 TEMMUZ 2017 FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KAPALI YÜZME HAVUZU ÜYE KAYIT FORMU. Personel ( ) Öğrenci ( ) Diğer ( )

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KAPALI YÜZME HAVUZU ÜYE KAYIT FORMU. Personel ( ) Öğrenci ( ) Diğer ( ) Üye Numarası OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KAPALI YÜZME HAVUZU ÜYE KAYIT FORMU Personel ( ) Öğrenci ( ) Diğer ( ) Adı Soyadı : Doğum Tarihi : T.C. Kimlik Numarası : Cinsiyeti : Kan Grubu : Kurum Sicil

Detaylı

2017 NİSAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 01 NİSAN 2017-30 NİSAN 2017 1. SİTE TANITIMI, VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Söğüt Sokak No:2 813

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE GÜVENLİK MÜDÜRLÜĞÜ ULAŞIM GÜVENLİĞİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE GÜVENLİK MÜDÜRLÜĞÜ ULAŞIM GÜVENLİĞİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE GÜVENLİK MÜDÜRLÜĞÜ ULAŞIM GÜVENLİĞİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler Amaç ve Kapsam Madde 1 (1) Bu yönergenin amacı, Ondokuz Mayıs

Detaylı

2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CĠTY RESĠDENCE 2017 OCAK AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Esenyurt Ġlçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1992 Sokak 1239

Detaylı

FACT SHEET - KONSEPT

FACT SHEET - KONSEPT FACT SHEET - KONSEPT GENEL BİLGİLER Kategori :3* Toplam Alan :3.000 m2 Plaj Uzunluğu :30 m. Kapasite :86 ODA Kat Sayısı :5 kat Kredi Kartı :Visa - Mastercard Hizmet dönemi :6 AY Konsept :Herşey Dahil Adres

Detaylı

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 NİSAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURLU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

Plato Evleri Broşür V.3.3 22.04.2015 S a y f a 1/6

Plato Evleri Broşür V.3.3 22.04.2015 S a y f a 1/6 Plato Evleri Broşür V.3.3 22.04.2015 S a y f a 1/6 Plato Evleri - Bilgilendirme Broşürü Bu broşür, Plato Evleri ev sahipleri veya buradan yararlananlar ile aramıza yeni katılan komşularımızın, kurallarımızı

Detaylı

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir. Ankara nın en eski yerleşim yerlerinden Yenimahalle de Gold Wings için Yenimahalle nin simgesi bahçeli-evleri için arsanın 7000 m 2 sini yeşil alana ayırdık. Rahatlığınızı ve mutluluğunuzu en ince ayrıntısına

Detaylı

2. İDARİ FAALİYETLER. Asansörlere blok kat daire planları yazıları yaptırılmıģ ve yerlerine konulmuģtur. MART 2017 AYI FAALİYET RAPORU

2. İDARİ FAALİYETLER. Asansörlere blok kat daire planları yazıları yaptırılmıģ ve yerlerine konulmuģtur. MART 2017 AYI FAALİYET RAPORU SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 01 MART 2017-31 MART 2017 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM ORGANİZASYONU VE DOLULUK ORANLARI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet

Detaylı

Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası

Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası Kat mülkiyeti kanununu önemseyen her yöneticinin bütçe ayırması gereken bir poliçe Ortak alanları olan tüm siteler ve hasar sorumluluğu almak istemeyen objektif

Detaylı

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.06.2013 31.08.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.06.2013 31.08.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.06.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU Sultanlar Karat İstanbul Sitesinin tarihi itibariyle oluşan Bilanço, Gelir Tablosu ve Nakit Akış finansal tabloları,

Detaylı