ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 9. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 9. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 9. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Tarih: Yer: Çobanyıldızı 1 Blok Toplantı Salonu Gündemin 1. maddesine göre; Açılış konuşmasını, Site Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Çiçek yapmıştır. Yapılan yoklama sonucunda 33 asil ve 21 vekalet olmak üzere 54 kişinin hazır bulunduğu ve Genel Kurulun yapılması için, yasal çoğunluğun sağlandığı anlaşıldığından toplantıya başlanılmıştır. Gündemin 2. maddesine göre; Toplantıyı yönetecek Divan Başkanı ve Divan Üyelerinin seçimine geçildi. - Bekir Karlığa Divan Başkanlığına aday oldu, başka da aday çıkmadığından oylamaya geçildi, yapılan oylama sonucunda Divan Başkanlığına Bekir Karlığa oybirliği ile seçildi. - Divan Üyeliklere Tülay Yılmaz ve Gülcan Paçalı aday oldu, başka da aday çıkmadığından oylamaya geçildi, yapılan oylama sonucunda oybirliği ile Divan Üyeliklerine seçildiler. - Divan Başkanı ve Divan Üyelerinin toplantı sonunda tutanakları imzalama yetkisi oylamaya sunuldu ve oylama sonucunda oybirliği ile kabul edildi. Gündemin 3 ve 4 maddesine göre; Divan Başkanı Bekir Karlığa 2015 yılı faaliyet raporunu okumuştur. Ardından Divan Başkanı Bekir Karlığa denetleme kurulu raporunu okumuştur. Gündemin 5. maddesine göre; Yönetim ve Denetim Kurullarının faaliyet raporlarının görüşülerek ibrasına geçildi. Yapılan işlem ve faaliyetlerde herhangi bir usulsüzlüğe rastlanmadığı belirtilerek oylamaya geçilmiştir. Yönetim ve Denetim Kurullarının ibrası için yapılan oylamada ; - Yönetim faaliyet raporu oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. - Denetim raporu oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

2 Gündemin 6. maddesine göre; Yeni dönem bilançosunun okunması ve oylanmasına geçildi. Divan Başkanı Bekir Karlığa 2016 yılı tahmini bilançoyu madde madde okudu. - Site Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Çiçek söz alarak gider artışlarının TEFE/TÜFE oranlarına göre yapıldığını belirtti. Ayrıca bina görevlilerinin tazminat karşılıkların 2016 yılında Akbank da açılan bir hesapda biriktirilmeye başlanıldığını belirtti. - Cengiz Sezgin söz alarak bina görevlilerinin tazminatlarının çok fazla birikmemesi için görevlilerin her yıl iş sözleşmelerinin fesh edilip tekrar işe alınması gerektiği, böylece tazminat birikmesinin engelleneceğini söyledi. - Divan Başkanı Bekir Karlığa söz alarak bunun etik ve yasal olmadığını ve uygulanmasının mümkün olmadığını belirtti. Bu öneri Genel Kurul üyeleri tarafından da olumsuz karşılandı ve gündeme alınmadı. Yeni dönem bilanço hakkında başka söz alan olmadığından dolayı 2016 yılı yeni dönem bilançonun oylamasına geçildi; Yapılan oylama sonucunda 2016 yılı yeni dönem bilanço oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 7. maddesine göre; Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu üyeliklerinin seçimine geçildi, yeni yönetim adayları belirlendi. Yönetim Kurulu için Sıtkı Kerse, Ertan Çiçek ve Taner Bahtınagül adaylıklarını açıkladılar. Yönetim Kurulu için başka da aday çıkmadığından dolayı oylamaya geçildi, yapılan oylama sonucunda; Sıtkı Kerse Ertan Çiçek Taner Bahtınagül 52 kabul oyu, iki çekimser oy 54 kabul oyu 54 kabul oyu ile yeni dönem Yönetim Kuruluna seçilmişlerdir. Denetim Kurulu için Şevket Doğrukalp ve Tülay Yılmaz adaylıklarını açıkladılar. Denetim Kurulu için başka da aday çıkmadığından dolayı oylamaya geçildi, yapılan oylama sonucunda; Şevket Doğrukalp 54 kabul oyu Tülay Yılmaz 54 kabul oyu ile yeni dönem Denetim Kuruluna seçilmişlerdir.

3 Gündemin 8. maddesine göre; Binalara görüntülü zil sistemi kurulumu konusunun görüşülmesi ve oylanmasına geçildi; - Ertan Çiçek söz alarak binalarda kurulu olan zil sisteminin bina kuruluşu olan 2006 yılından beri artık eskidiğini ve binalarda sık sık zil sisteminin arızalandığını, daire içi ahizeli zil sisteminin tam olarak yerine oturtulmadığı durumda tüm binanın zil sisteminin çalışmasını engellediğini, kat maliklerinden zillerin çalışmadığı konusunda çok sayıda şikayet geldiğini söyledi. - Sıtkı Kerse söz alarak binalarda daha modern ve daha güvenilir olan görüntülü zil sistemine geçilebileceğini, bu konuda Multitek ve Audio firmaları ile görüşülüp teklifler alındığını söyledi. Gelen teklifler içinde gerek kalite, gerek yaygın ve hızlı servis ağı ve yedek parça temini göz önüne alınarak en uygun teklifin Audio firmasından daire başı 400 TL olarak alındığını, bu rakamın aidatlar ile karşılanamayacağını, demirbaş olarak toplanması gerektiğini belirtti. - Şevket Doğrukalp söz alarak daire başı 400 TL olan demirbaş bedelinin 4 taksit olarak toplanmasını teklif etti, yapılan oylama ile oybirliği ile kabul edildi. - Sıtkı Kerse söz alarak ilk taksidin Nisan 2016 tarihinde ve diğer taksitlerin de takip eden aylarda alınmasının uygun olacağını söyledi, yapılan oylama ile oybirliği ile kabul edildi. - İpek Polis söz alarak kaliteli, servis ağı yaygın ve hızlı servis hizmeti sunabilecek bir markanın ürününe karar verilmesi konusunda görüş belirtti. Diğer kat malikleri de bu görüşe katıldıklarını belirttiler. - Sıtkı Kerse söz alarak bu konuda Audio firmasının hem yaygın servis ağı, hem bölgemizde bulunan yetkili servisi, hem de kalite bakımından beklentileri karşılayacağını söyledi. Divan Başkanı Bekir Karlığa binalara görüntülü zil sistemi kurulumu konusunu oylamaya sundu; Yapılan oylama sonucunda binalara görüntülü zil sistemi kurulması oybirliği ile kabul edildi.

4 Gündemin 9. maddesine göre; Dilek ve Temenniler bölümüne geçildi; - Sibel Tokabüyük söz alarak banyo ve tuvalet giderlerinden kötü kokular geldiğini söyledi. Tuvalet giderine S Boru takılıp takılamayacağını sordu. Sıtkı Kerse söz alarak zaten tuvalet giderlerinde S Boru bulunduğunu, kokunun özellikle Lodoslu havalarda kanalizasyonlardan geldiğini söyledi. - Murat Dişçioğlu söz alarak banyo ve tuvalet havalandırma pencerelerinden son derece rahatsız edici kötü kokular geldiğini söyledi. Ertan Çiçek söz alarak kötü kokuların sığınaklarda kat malikleri tarafından bırakılan eski eşyalardan kaynaklanabileceğini, sığınaklardaki eski eşyaların boşaltılması neticesinde kötü kokuların da sonlanacağını söyledi. Bunun üzerine sığınaklardaki gereksiz eşyaların sahipleri tarafından alınmasına, alınmayan eşyaların ise yönetim tarafından atılmasına oybirliği ile karar verildi. - Murat Dişçioğlu tekrar söz alarak kendisinin giriş katta oturduğunu ve odalarının hemen dibinde bulunan ağaçlar nedeniyle evinin içinin karanlık olduğunu ve gündüz bile lamba yaktığını, evinin güneş alamadığını ve ağaç pisliklerinin camdan içeri girdiğini, bu konuda çok şikayetçi olduğunu söyledi. Ertan Çiçek söz alarak bu durumun başka dairelerde de olduğunu, hatta bazı ağaçların bina mantolamasına zarar verdiğini, güvenlik kameralarının görüşünü engellediğini, dolayısıyla bu ağaçların seyreltilmek suretiyle kesilebileceğini, söyledi. Bekir Karlığa söz alarak kesilen her ağaç için yerine yetişkin 3 adet ağaç dikimi yapılmak suretiyle kesimin gerçekleşmesini istedi ve oylamaya sundu, yapılan oylama sonucunda oybirliği ile kabul edildi. - Cengiz Sezgin söz alarak Blok 4 No 28 deki daire sakinlerinden rahatsız olduğunu, daireye her gün çok sayıda belirsiz yabancı insanların geldiğini, uygunsuz durumların oluştuğunu söyledi. Bu konuda kaymakamlığa dilekçe verilmesi ve bu kişilerin tahliyesi edilmesi konusunda yönetimi göreve çağırdı. Sıtkı Kerse söz alarak bu dairenin mülkiyetinin Emlak Konut GYO A.Ş. de olduğunu ve şu an bir şahıs tarafından kiraya verildiğini ancak aidat ve demirbaş ödemelerinin Emlak Konut GYO A.Ş. tarafından yapıldığını, konunun sözleşmeli avukatımız tarafından Emlak Konut Hukuk İşleri ile görüşüleceğini ve imkanlar dahilinde dairenin tahliyesi için gerekli girişimlerin yapılacağını belirtti.

5 - Melek Çiçek söz alarak yangın merdivenlerinde çok sayıda gereksiz eşya olduğunu ve özellikle 3.Blok yangın merdivenlerinin çok pis olduğunu söyledi. Ertan Çiçek söz alarak yangın merdivenleri ve kat koridorlarının da boş olması gerektiği ve buradaki gereksiz eşyaların sahipleri tarafından alınmasına, kat koridorlarında bisiklet, kapı önü paspas ve ayakkabı bırakılmaması gerektiğini söyledi. Bu konuda daire sahiplerine uyarı yapılacağını, alınmayan eşyaların ise yönetim tarafından toplatılmasını teklif etti, yapılan oylama ile oybirliği ile karar verildi. - İpek Polis söz alarak 2. ve 3. Bloklardaki genel temizlikten ve düzenden memnun olmadığını söyledi. Şevket Doğrukalp söz alarak 3.Blok çevre ve bina temizliğinin düzgün yapılmadığını belirtti. Sıtkı Kerse söz alarak 2. ve 3. bina görevlisi Ayhan İçmen i konu hakkında bilgilendirdiklerini ama tekrar gelen şikayetler üzerine tekrar uyaracaklarını, eğer hala düzelme olmaz ise gerekli prosedürün uygulanacağını söyledi. - Ramazan Erdoğar ve Bekir Karlığa söz alarak oyun parkındaki kaydırağın çok dik olduğunu ve çocuklar için tehlike oluşturduğunu söyledi. Ya değiştirilmesini ya da iptal edilmesini önerdiler. Sıtkı Kerse söz alarak eğer mümkün olur ise kaydırağın kayma açısının düzeltileceğini, mümkün değil ise iptal edileceğini söyledi. - Sibel Tokabüyük ve Nuray Taşçeviren söz alarak balkonlardan çöp ve ekmek atıldığını, camlardan paspas ve halı silkelemelerin yapıldığını söyledi. Sıtkı Kerse söz alarak daire sakinlerinin bu konuda sözlü ve yazılı olarak defalarca uyarıldıklarını, ancak buna rağmen bu davranışta ısrar eden kat sakinlerinin olduğunu, bu durumun devam etmesi halinde yapan kişilerin tesbit edilip 5326 sayılı Kabahatler Kanununun ilgili maddeleri gereği işlemlerin yapılacağını belirtti, buna dair duyurunun da blok giriş kapılarına herkesin görebileceği şekilde alınmasına oybirliği ile karar verildi. - Uğur Aytan söz alarak musluklardan gelen suyun çamurlu ve pis aktığını söyledi. Sıtkı Kerse söz alarak arıtma sisteminin bakımdan geçeceğini ve eksik çalışan veya değişmesi gereken parçaların değiştirileceğini, ayrıca aylık periyodik kontrollerin sürekli hale geleceğini, arızaların giderileceğini söyledi. - Kadriye Mermer söz alarak site içi yol kenarındaki ağaç dallarının okul servis araçlarının camlarını çizdiğini söyledi. Ertan Çiçek söz alarak zaten ağaçlar ile ilgili budama ve kesim yapılacağından bu sorunun da ortadan kalkacağını belirtti.

6 - Uğur Aytan söz alarak site dış kapı yanına otobüs çekildiğini ve bunun da siteye giriş çıkışlara engel teşkil ettiğini ve yolun akışını engellediğini söyledi. Sıtkı Kerse söz alarak bu konuda otobüs sahibine daha önce uyarı yapıldığını, otobüs sahibinin site sakinlerinden olduğunu, otobüsü yolun akışını ve görüş mesafesini engellemeyecek şekilde yapması için gerekli uyarının tekrar yapılacağını söyledi. - Hidayet Bahar söz alarak park çizgilerinin dar olduğunu ve bazı araçların kapı açarken diğer araçlara çarparak zarar verdiğini söyledi. Ayrıca araçların düzgün park edilmediğini, bazen bir aracın iki araçlık yer kapladığını söyledi. Nuray Taşçeviren söz alarak bina giriş kapı önü ve yaya yollarına da park yapıldığını ve binaya ambulans, itfaiye gelmesi durumunda sorun olabileceğini söyledi. Sıtkı Kerse söz alarak bu konuda araç sahiplerine gerekli duyurunun tekrar yapılacağını belirtti. Başka söz alan olmadığından Divan Başkanı Bekir Karlığa toplantıyı iyi dilek ve temennilerle sona erdirdi.

ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 10. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 10. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 10. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Tarih: 05.03.2017 Yer: Çobanyıldızı 1 Blok Toplantı Salonu Gündemin 1. maddesine göre; Açılış konuşmasını,

Detaylı

ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 11. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 11. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 11. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Tarih: 04.03.2018 Yer: Çobanyıldızı 1 Blok Toplantı Salonu Gündemin 1. maddesine göre; Açılış konuşmasını,

Detaylı

ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI

ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI 22.01.2017 Gündemin 1. Maddesi; Açılış ve yoklama Academia Sitesi Olağan Kat Malikleri Kurulu tebliğ edilmiş olan gündem maddelerini

Detaylı

2.ETAP SİTE SAKİNLERİ

2.ETAP SİTE SAKİNLERİ 1 2.ETAP SİTE SAKİNLERİ Kıymetli Komşularımız, Binalarımızda artık, yaşlanmaya bağlı olarak bir çok yerinde eskimeler ve yıpranmalar oluşmuştur. Sıhhi tesisat ve alt yapıda birçok sorunlar ortaya çıkmaktadır.

Detaylı

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki;

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; TEBLİĞAT Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; 1. 13-20 Aralık 2015 tarihlerinde Kat Malikleri Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

MARMARA UYUMKENT SİTE YÖNETİMİ 2014 YILI TOPLU YAPI TEMSİLCİLER 17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI

MARMARA UYUMKENT SİTE YÖNETİMİ 2014 YILI TOPLU YAPI TEMSİLCİLER 17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI 1 MARMARA UYUMKENT SİTE YÖNETİMİ 2014 YILI TOPLU YAPI TEMSİLCİLER 17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI 20.07.2014 Tarihinde saat 11.00 de, Kongre Salonunda gündemi görüşmek üzere Toplu Yapı Temsilciler

Detaylı

Sayı:2016/ Konu:10.Olağan Genel Kurul Duyurusu. DEĞERLİ KAT MALİKLERİ

Sayı:2016/ Konu:10.Olağan Genel Kurul Duyurusu. DEĞERLİ KAT MALİKLERİ YENİ ATA BİLGE SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI Alacaatlı Mahallesi 5072 Cad. Kazan Apt 7D No:59 Çayyolu-Çankaya 06810 Ankara Tel:(312) 217 41 71 Faks : (312) 217 41 72 Sayı:2016/66 21.12.2016 Konu:10.Olağan

Detaylı

ELAZIĞ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KURUL İŞLEMLERİ VE YETKİ BEGLESİ DÜZENLEME

ELAZIĞ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KURUL İŞLEMLERİ VE YETKİ BEGLESİ DÜZENLEME ELAZIĞ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KURUL İŞLEMLERİ VE YETKİ BEGLESİ DÜZENLEME 2012 - Kararın No'su Tarihi Konusu / /20 Olağan genel kurul toplantısı Başkan : Üyeler : Toplantıya Katılan Üyelerin Adı ve

Detaylı

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ KURULUNUN OLAĞAN İLK TOPLANTISI 05.11.2017 TARİHİNDE Saat 12:00 da COUNTRY PLUS VİTRİN Satış Ofisi nde yapılmaya başlanmıştır.

Detaylı

Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı

Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı Tarih :30.01.2016, Saat : 19.00 Yer :Site Toplantı Salonu Toplantı No: 2016-1 Çakmak Sitesinin Olağan Genel Kurul una katılmak için gelen üyelerimiz,

Detaylı

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ 1. AMAÇ Bu talimatın amacı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Rings İstanbul Sitesinin; 1. İnsan sağlığına zarar verebilecek tüm etmenlerden arındırılmasını,

Detaylı

Tespitler sonrası toplantı yeter sayısının oluştuğu anlaşılarak diğer gündem maddelerine geçildi.

Tespitler sonrası toplantı yeter sayısının oluştuğu anlaşılarak diğer gündem maddelerine geçildi. KÖRFEZ TERMAL DEVREMÜLK TES İSLERİ SİTE YÖNETİCİLİĞİ 16.12.2018 TARIHINDE YAPILAN 2018 YILI KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI KÖRFEZ TERMAL DEVREMÜLK TESİSLERİ SİTE YÖNETİMİ 'nin Kat Malikleri

Detaylı

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 OCAK 2016 31 OCAK 2016 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR

OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR 03 HAZİRAN 2016 İKİTELLİ OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI YÖNETİM KURULU'NA BAŞAKŞEHİR

Detaylı

Asansörlerde eşya taşımayınız, eşyaları merdivenlerden çıkartırken mermerlere, duvarlara ve dış kapılara zarar vermeyiniz.

Asansörlerde eşya taşımayınız, eşyaları merdivenlerden çıkartırken mermerlere, duvarlara ve dış kapılara zarar vermeyiniz. Kat maliki veya kiracı olarak oturduğunuz konutlarda huzur ve güven içerisinde yaşamanız ve konutlarınızın kıymetinin artmasını istiyorsanız site yönetimi tarafından konulan kurallara mutlaka riayet etmeniz

Detaylı

3- Aidatların konutların metrekare ölçüsüne göre belirlenmesi hakkında önerge verildi, oy birliği ile gündeme alınması kabul edildi.

3- Aidatların konutların metrekare ölçüsüne göre belirlenmesi hakkında önerge verildi, oy birliği ile gündeme alınması kabul edildi. MARMARA UYUMKENTSİTE YÖNETİMİ 2017 YILI TOPLU YAPI TEMSİLCİLER 20.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI 09.07.2017 tarihinde yeterli çoğunluğun olmaması nedeniyle ertelenen Marmara Uyumkent 20. Olağan

Detaylı

POLAT TOWER RESIDENCE 28.02.2015 TARİHLİ KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

POLAT TOWER RESIDENCE 28.02.2015 TARİHLİ KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI POLAT TOWER RESIDENCE 28.02.2015 TARİHLİ KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi : 28/02/2015 Toplantı Saatleri : 11:05-13:00 Toplantı Yeri : Polat Tower Residence Toplantıya İştirak Eden

Detaylı

Hausordnung, türkische. Konut Yönetmenli[gcaron]i

Hausordnung, türkische. Konut Yönetmenli[gcaron]i Konut Yönetmenli[gcaron]i 1979 Metni Bir binada mü[scedil]terek bir [scedil]ekilde ya[scedil]amak, tüm konut sakinlerinin kar[scedil][inodot]l[inodot]kl[inodot] olarak birbirlerinin haklar[inodot]na riayet

Detaylı

TARİH: 05.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/5 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

TARİH: 05.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/5 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU SAYFA : 1/5 PROJE ADI KONU ve TARİH AYIŞIĞI HALTING PLACE 2015 ARALIK AYI 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mah 2316 Sk. No: 13/H üzerinde kurulu 9 Blok ve 346 bağısız bölüm

Detaylı

ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU

ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU Çakmak Sitesi Yönetim Kurulu, 01 Ocak -31 Aralık 2016 dönemi içerisinde Genel Kurulun verdiği yetki ve toplantıda alınan kararlar doğrultusunda

Detaylı

SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI

SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI A. DOSYA YERİ Dizin\Dosya adı Ortak Alan\Soyak Göztepe Sitesi Temizlik Ekibi Görev Tanımı B. DEĞİŞİKLİK TARİHÇESİ Versiyon Tarih Değişiklik Özeti Değişikliği

Detaylı

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 HAZİRAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART 2017 31 MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir

Detaylı

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA MAYIS 2017 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA olarak adlandırılan 17 dükkan

Detaylı

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

TOPLANTI GÜNDEMİ VE ALINAN KARARLAR

TOPLANTI GÜNDEMİ VE ALINAN KARARLAR KAYSERİ KOCASİNAN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI İli/İlçesi Okulu Öğretim Yılı : Kayseri/Kocasinan : 2015-2016 Toplantının Tarihi ve Saati Yeri

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN 2017 30 NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

DUMANKAYA ÇEKMEKÖY EVLERİ SİTESİ 6.OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

DUMANKAYA ÇEKMEKÖY EVLERİ SİTESİ 6.OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 09/02/2014 DUMANKAYA ÇEKMEKÖY EVLERİ SİTESİ 6.OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1. Toplantı salonu girişine kurulan masada, gerek vekalet ve gerekse asil oy kullanımları kontrol edilerek, kayıt altına

Detaylı

ZEMİN MEKANİĞİ VE GEOTEKNİK MÜHENDİSLİĞİ DERNEĞİ 1. OLAGAN GENEL KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. 16 Eylül 2014

ZEMİN MEKANİĞİ VE GEOTEKNİK MÜHENDİSLİĞİ DERNEĞİ 1. OLAGAN GENEL KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. 16 Eylül 2014 ZEMİN MEKANİĞİ VE GEOTEKNİK MÜHENDİSLİĞİ DERNEĞİ 1. OLAGAN GENEL KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16 Eylül 2014 Zemin Mekaniği ve Geoteknik Mühendisliği Derneği 1. Olağan genel Kurul Toplantısı 16. Eylül 2014

Detaylı

MARMARA UYUMKENT SİTESİ 12. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI

MARMARA UYUMKENT SİTESİ 12. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI MARMARA UYUMKENT SİTESİ 12. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI 24.05.2009 tarihinde yeterli çoğunluğun olmaması nedeniyle ertelenen Marmara Uyum Kent 12. Olağan Kat Malikleri Genel Kurulu 01.06.2009

Detaylı

TÜRK HARB-İŞ SENDİKASI 15. İNCİ OLAĞAN GENEL KURULU GÜNDEMİ

TÜRK HARB-İŞ SENDİKASI 15. İNCİ OLAĞAN GENEL KURULU GÜNDEMİ Kıymetli Üyelerimiz; Sendikamızın 15. Olağan Genel Kurulu 3-4 Ekim 2015 tarihinde Ankara Büyük Anadolu Otelde aşağıdaki gündem maddeleri çerçevesinde Genel Kurul Delegelerimizin ve üye misafirlerimizin

Detaylı

Düzce Memur Sen Evleri. Toplu Yapı Temsilciler Kurulu Toplantısına Hoş geldiniz

Düzce Memur Sen Evleri. Toplu Yapı Temsilciler Kurulu Toplantısına Hoş geldiniz Düzce Memur Sen Evleri Toplu Yapı Temsilciler Kurulu Toplantısına Hoş geldiniz 20 Haziran 2009 www.duzcememursenevleri.org DÜZCE MEMUR SEN EVLERİ TOPLU YAPI YÖNETİMİ 2008-2009 YILLIK FAALİYET RAPORU (Özet)

Detaylı

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA SİTESİ 2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel

Detaylı

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM SAYFA : 1/12 PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 21 ARALIK 2016-11 OCAK 2017 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Söğüt Sokak No:2 813 ve 944 ada 16.parsel

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.02.2011 Meclis toplantısı Sn. Başkan Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Filiz YILMAZ GÜNER ve Mustafa BAKTIR ın izin

Detaylı

Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı

Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı Beyaz Nokta Gelişim Vakfı 14. Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Vakfın 2007 yılı faaliyetlerine ilişkin, 23/04/2007 tarihinde

Detaylı

GENEL MEKTUP İstanbul, 4 Temmuz 2017

GENEL MEKTUP İstanbul, 4 Temmuz 2017 GENEL MEKTUP İstanbul, 4 Temmuz 2017 NO: 37 KONU: 16.06.2017 Tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı Vakfımızın 16 Haziran 2017 tarihinde İstanbul da yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısına ilişkin Tutanak

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18:00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25 SAYFA : 1/25 PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEŞLİ PARK EVLERİ SİTESİ 2015 ARALIK AYI 1. GİRİŞ İstanbul İli, Bağcılar ilçesi, 3303 Ada, 10 No lu parsel numaralarında tapuya kayıtlı taşınmazlar üzerine inşa edilen

Detaylı

TYAYS Derneği nin 38. Genel Kurulu nun

TYAYS Derneği nin 38. Genel Kurulu nun TYAYS Derneği nin 38. Genel Kurulu nun İlk Ayağı Gerçekleşti Haber: Kemal Akyer / Fotograflar: Yurdakul Kayacan Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği nin 38. Genel Kurulu 9 / 10 Haziran

Detaylı

TÜRKİYE SERMAYE PİYASASI ARACI KURULUŞLARI BİRLİĞİ 18 ARALIK 2002 TARİHLİ ÜÇÜNCÜ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

TÜRKİYE SERMAYE PİYASASI ARACI KURULUŞLARI BİRLİĞİ 18 ARALIK 2002 TARİHLİ ÜÇÜNCÜ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI TÜRKİYE SERMAYE PİYASASI ARACI KURULUŞLARI BİRLİĞİ 18 ARALIK 2002 TARİHLİ ÜÇÜNCÜ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI 1. Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliğinin III. Olağanüstü Genel

Detaylı

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU 2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU VİAPORT HOUSES & SUİTES Raporda mart ayında Sitemizde yapılmış olan faaliyetlerimiz yer almakta ve planlanan faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Tel: 0216 222 01 71 Mail:

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde...

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Sizi hayalini kurduğunuz eve davet ediyoruz... Değerli dostlarımız. ZEYKO İNŞAAT A.Ş. güvencesiyle Köşk te ilk projemiz olan Zeytinkent Sitesine siz değerli

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339)

Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339) Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339) MADDE 1 26/5/2005 tarihli ve 25826 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Millî Emlâk Genel Tebliği (Sıra No:

Detaylı

MAVİŞEHİR MODERN SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI

MAVİŞEHİR MODERN SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI 2-Personelin işe geliş - bildirilecektir. 1-Site Güvenlik binasında her vardiya görevlisi nöbetine 5 dakika önce gelerek devir- teslim yapacaklardır. Devir teslim defteri tutularak imzalanacaktır. gidiş

Detaylı

MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ

MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ Sakarya İli, Hendek İlçesi, Akova Mahallesi nde bulunan Maya Evleri Sitesi Yönetimi nin 01/07/2015 01/07/2016 dönemi işletme projesi aşağıdaki

Detaylı

Tüm Blok iç merdivenleri trabzanlarında 125 adet civarında eksik ahşap topuzlar tespit edilmiştir.

Tüm Blok iç merdivenleri trabzanlarında 125 adet civarında eksik ahşap topuzlar tespit edilmiştir. Geçici süreli bahçıvan 02 Mart-30 Haziran 2010 tarihleri arasında sitemizde hizmet vermiş olup, düzenleme çalışması öncesi durum aşağıda olduğu gibidir. (B13 blok girişi) Tüm blok önleri benzer şekilde

Detaylı

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... 0392 444 4000 www.northernlandcyprus.com www.facebook.com/northernlandcyprus info@northernlandcyprus.com

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Erenler Mahallesi 1085 Sokakta Bulunan Parka İsim

Detaylı

24.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GENEL KURUL TUTANAĞI

24.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GENEL KURUL TUTANAĞI 24.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GENEL KURUL TUTANAĞI Toprak Mahsulleri Ofisi Mensupları Sosyal Yardım Sandığı Vakfı 24.Dönem 24. Olağan Genel Kurul Toplantısı 27.03.2010 tarihinde Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu Yönergenin amacı, can ve mal güvenliği yönünden; Yüzüncü Yıl Üniversitesinin yönetimi altındaki alanlar içinde trafik düzeninin sağlanması

Detaylı

Kurulca çalışmalar yerinde ve başarılı bulundu. Çalışmaları için yönetime teşekkür

Kurulca çalışmalar yerinde ve başarılı bulundu. Çalışmaları için yönetime teşekkür Okulumuzun 2016 2017 Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 27.10.2016 perşembe günü saat 17.30 da spor salonunda yapıldı. GÜNDEM MADDELERİ: 1- Saygı Duruşu ve

Detaylı

J^r-" B-İDARİ YÖNDEN YAPILAN İNCELEIVIE: 1. Yönetim Kurulu karar defteri ve diğer defterlerin usulüne uygun olarak tutulduğu,

J^r- B-İDARİ YÖNDEN YAPILAN İNCELEIVIE: 1. Yönetim Kurulu karar defteri ve diğer defterlerin usulüne uygun olarak tutulduğu, Yukarıda mali dökümü olan listede belirtilen gelir gider harcamalann evraklannin mevcut olduğu görülmüştür. Bütün harcamaların usule uygun yapıldığı kasa defterlerinin, gelir gider ve tahsilat makbuzlann,

Detaylı

Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu

Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. 10.06. 14:31:06 DKB member=4028e4a240e3767c0140e3ae75d (/tr/bildirimsorgu? Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu member=4028e4a240e3767c0140e3ae75d (/tr/filtercacalendar/4028e4a240e3767c01

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Mehmet Müstehlik Mustafa Uluç Özen

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Mehmet Müstehlik Mustafa Uluç Özen TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 15 Temmuz 2009 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2008 28 Şubat 2009 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7 SAYFA: 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 01 MART-31 MART 2017 AYLIK FAALİYET 1. GİRİ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2016-5000 Birleşim Tarihi : 01/03/2016 Birleşim Saati : 19:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERİ 01 TEMMUZ 2017 31 TEMMUZ 2017 YILLIK FAALİYET 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir toplu yapı

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

D U Y U R U TOKAT İLİ DERNEKLER FEDERASYONU

D U Y U R U TOKAT İLİ DERNEKLER FEDERASYONU D U Y U R U TOKAT İLİ DERNEKLER FEDERASYONU Saygı değer üyelerimiz, www.tokdef.com.tr adresinde; TOKDEF sayfası altında tüzük değişikliği metni altında Dernekler masasından tarafımıza gelen yazıya istinaden,

Detaylı

GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ

GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ 1- Açılış ve başkanlık divanının seçimi 2- Toplantı tutanağının tanzim ve imzası için başkanlık divanına yetki

Detaylı

METROPORT RESİDENCE APART OFİS BLOK KAT MALİKLERİ KURULU 20 ŞUBAT 2010 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

METROPORT RESİDENCE APART OFİS BLOK KAT MALİKLERİ KURULU 20 ŞUBAT 2010 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI METROPORT RESİDENCE APART OFİS BLOK KAT MALİKLERİ KURULU 20 ŞUBAT 2010 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI Gündem Madde 1 - Açılış ve Yoklama, Metroport Residence Apart Ofis Blok Kat Malikleri

Detaylı

1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR.

1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR. OYAK YAMAÇEVLER SİTESİNDE ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETLERİ 1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR. 2. ÇÖPLERİN ALINMASI

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ HEMŞİRE KONAKLAMA ALANI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ HEMŞİRE KONAKLAMA ALANI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SENATO KARARLARI Karar Tarihi: 05/03/2015 Toplantı Sayısı:07 Sayfa:1 Erciyes Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hemşire Konaklama Alanı Yönergesi hk. 2015.007.060 - Erciyes Üniversitesi

Detaylı

T.C ARDEŞEN KAYMAKAMLIĞI Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI

T.C ARDEŞEN KAYMAKAMLIĞI Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI T.C ARDEŞEN KAYMAKAMLIĞI Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI Güncelleme Tarihi: 01/03/2013 Kurum Adı Kurum Türü Kurum Müdür Yardımcıları K KURUMUN BİNA ve DONANIM BİLGİLERİ KURUM

Detaylı

MAL VE HİZMETLER HAKEM HEYETİNE YAPILAN ŞİKAYETLER

MAL VE HİZMETLER HAKEM HEYETİNE YAPILAN ŞİKAYETLER MAL VE HİZMETLER HAKEM HEYETİNE YAPILAN ŞİKAYETLER SIRA: NO TARİH ŞİKAYET KONUSU SONUÇ 1 3/10/2008 LCD Televizyon Mal ve Hizmetler Hakem Heyeti Tüketici lehine, Satıcı Firma nın Televizyon un satış bedelini

Detaylı

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH NURSAN KONAKLARI 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Kafkas Cd., 34528 olarak kayıtlı,

Detaylı

SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2018 YILI BÜTÇE TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ.

SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2018 YILI BÜTÇE TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ. SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2018 YILI BÜTÇE TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ. GÜNDEM MADDELERİ 1.AÇILIŞ VE SAYGI DURUŞU 2.YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN GÜRSEL KUDAT IN AÇILIŞ KONUŞMASI 3.DİVAN BAŞKANI VE

Detaylı

40. OLAĞAN GENEL KURUL TUTANAĞI

40. OLAĞAN GENEL KURUL TUTANAĞI 40. OLAĞAN GENEL KURUL TUTANAĞI 1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası 40. Olağan Genel Kurulu çoğunluklu olarak ilan edilen adreste saat 10.20 de Oda Yönetim Kurulu Başkanı Emin KORAMAZ tarafından açıldı.

Detaylı

10/Eylül/ Dönem içinde ;

10/Eylül/ Dönem içinde ; TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 23 NCÜ DÖNEM (01 HAZİRAN 2013 31 AĞUSTOS 2013 ) DENETLEME RAPORU 10/Eylül/2013 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

Sırasıyla söz alanlar ve verilen cevaplar:

Sırasıyla söz alanlar ve verilen cevaplar: MARMARA UYUMKENTSİTE YÖNETİMİ 2015 YILI TOPLU YAPI TEMSİLCİLER 18.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI 12.07.2015 Tarihinde saat 11.00 de yoklama yapıldı ve Kongre salonunda gündemi görüşmek üzere Toplu

Detaylı

9.2.12. Beşiktaş Residence Tower 11.11.2008 / 28.10.14185. Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi

9.2.12. Beşiktaş Residence Tower 11.11.2008 / 28.10.14185. Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 9.2.12. Beşiktaş Residence Tower 11.11.2008 / 28.10.14185 Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Mesleki Denetimde Çevresel Etki Değerlendirmesi Çekince Raporu Projenin adı: Residence Tower Müellifi:

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ T U T A NA K Karar Tarihi : 01.08.2016 Divan Hakan Recep AYKUT, H.Osman ÖVÜÇ, Ömer PINAR, Belediye Meclisi 01.08.2016 Pazartesi günü saat 16.00 da 2016 dönemi 8 inci Toplantı 1 inci oturumunu yapmak üzere

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20 Karar No : 20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

AKSU ENERJİ ve TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 28 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

AKSU ENERJİ ve TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 28 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET AKSU ENERJİ ve TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 28 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2015 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara

Detaylı

BADUR BOĞAZİÇİ EVLERİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

BADUR BOĞAZİÇİ EVLERİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ BADUR BOĞAZİÇİ EVLERİ 23 OCAK 30 OCAK 2010 OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI DAVET MEKTUBU SAYIN.. İstanbul, 07 OCAK 2010 1. Badur Boğaziçi Evleri Site Yönetimi, Yönetim Planı madde 11 uyarınca 23

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESĐ ÇĐMENTO SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 15.05.2009 TARĐHĐNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESĐ ÇĐMENTO SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 15.05.2009 TARĐHĐNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESĐ ÇĐMENTO SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 15.05.2009 TARĐHĐNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI GÖLTAŞ Göller Bölgesi Çimento Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi nin 2008

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ Sivil Savunma Uzmanlığı TAHLİYE PLANI

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ Sivil Savunma Uzmanlığı TAHLİYE PLANI T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ Sivil Savunma Uzmanlığı TAHLİYE PLANI 2016 T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ BİNA TAHLİYE PLANI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu planın amacı, Batman

Detaylı

HEPDAK 2. GENEL KURUL RAPORU

HEPDAK 2. GENEL KURUL RAPORU HEPDAK 2. GENEL KURUL RAPORU Tarih : 08 Eylül 2016 Yer : Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Balçova/İzmir Saat: 13.00-16.00 HEPDAK 2. Genel Kurul Raporu (08. 09. 2016) HEPDAK I1. GENEL KURUL

Detaylı

İdarelerce, Teklif Aşamasında SSK ve Vergi Borcu Yoktur Yazısı İstenebilir Mi?

İdarelerce, Teklif Aşamasında SSK ve Vergi Borcu Yoktur Yazısı İstenebilir Mi? İdarelerce, Teklif Aşamasında SSK ve Vergi Borcu Yoktur Yazısı İstenebilir Mi? RESMİ GAZETE SAYISI: 26531 RESMİ GAZETE TARİHİ: 24.05.2007 KAMU İHALE KURULU KARARI Toplantı No : 2007/007 Gündem No : 89

Detaylı

YAPILACAK TÜM İŞLER İÇİN BÜYÜK VE TECRÜBELİ FİRMALARDAN EN AZ 3 (ÜÇ) TEKLİF ALINMIŞ OLUP, EN UYGUN TEKLİFİ VEREN FİRMALARA BU İŞLER YAPTIRILACAKTIR.

YAPILACAK TÜM İŞLER İÇİN BÜYÜK VE TECRÜBELİ FİRMALARDAN EN AZ 3 (ÜÇ) TEKLİF ALINMIŞ OLUP, EN UYGUN TEKLİFİ VEREN FİRMALARA BU İŞLER YAPTIRILACAKTIR. SAYIN KAT MALİKİ, SİTEMİZİN HER BLOKTAN SEÇİLEN TEMSİLCİLERDEN TEŞEKKÜL EDEN TOPLU YAPI TEMSİLCİLER KURULU, SİTEMİZİ İLGİLENDİREN BAZI ÖNEMLİ KONULARLA İLGİLİ OLARAK 10 HAZİRAN 2017 TARİHİNDE OLAĞANÜSTÜ

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2018-30.06.2018 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2018-30.06.2018 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 11/08/2018 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

2017 TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 01 TEMMUZ 2017-31 TEMMUZ 2017 FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI EKİM AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI MECLİS KARARI Belediyemiz Meclisi bugün saat 14:00 da Belediye Meclis Toplantı Salonunda 2014

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Zaman Özer Mustafa Uluç Özen

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Zaman Özer Mustafa Uluç Özen TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 25 Haziran 2008 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2007 29 Şubat 2008 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

MECLİS MÜZEKKERE TUTANAĞI

MECLİS MÜZEKKERE TUTANAĞI 1 MECLİS MÜZEKKERE TUTANAĞI Arhavi Belediye Meclisi 05.02.2013 Çarşamba günü sat 15.00 da Belediye Başkanlık makamında Belediye Başkanı Coşkun HEKİMOĞLU Başkanlığında üyelerden, M. Namık KÖSEOĞLU,Mehmet

Detaylı

DÜZCE MEMURSEN EVLERİ ŞUBAT 2017 YAŞAM MEMNUNİYETİ ANKET DEĞERLENDİRME RAPORU

DÜZCE MEMURSEN EVLERİ ŞUBAT 2017 YAŞAM MEMNUNİYETİ ANKET DEĞERLENDİRME RAPORU DÜZCE MEMURSEN EVLERİ ŞUBAT 2017 YAŞAM MEMNUNİYETİ ANKET DEĞERLENDİRME RAPORU Soru 1: Sitemizde ne kadar zamandır ikamet ediyorsunuz? (Toplam 305 kişi cevap vermiştir.) 18% 0-12 AY 43% 2-3 YIL 17% 4-5

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.07.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli imza altına alındı. Gündem maddelerinin

Detaylı

2017 NİSAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 01 NİSAN 2017-30 NİSAN 2017 1. SİTE TANITIMI, VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Söğüt Sokak No:2 813

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 02 Eylül 2016 Cuma günü saat 18.00 da Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında Kültür

Detaylı

Tarihlerinde Yapılacak KAT MALİKLERİ KURULUNA Sunulmak Üzere Hazırlanmış Faaliyet Raporu

Tarihlerinde Yapılacak KAT MALİKLERİ KURULUNA Sunulmak Üzere Hazırlanmış Faaliyet Raporu 05.10.2013 12.10.2013 Tarihlerinde Yapılacak KAT MALİKLERİ KURULUNA Sunulmak Üzere Hazırlanmış Faaliyet Raporu 2 Sitemiz Hakkında Sitemiz, Ankara İli Çankaya ilçesi, Çukurambar semtinde, 27527 Ada, 1 Parsel

Detaylı

2. İDARİ FAALİYETLER. Asansörlere blok kat daire planları yazıları yaptırılmıģ ve yerlerine konulmuģtur. MART 2017 AYI FAALİYET RAPORU

2. İDARİ FAALİYETLER. Asansörlere blok kat daire planları yazıları yaptırılmıģ ve yerlerine konulmuģtur. MART 2017 AYI FAALİYET RAPORU SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 01 MART 2017-31 MART 2017 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM ORGANİZASYONU VE DOLULUK ORANLARI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

ATLANTİS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

ATLANTİS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI ATLANTİS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI GİRİŞ Şirketimizin, 2013 yılı hesap dönemine ait Olağan Genel Kurulu, aşağıdaki gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 06 Ağustos 2014 Çarşamba günü

Detaylı