SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ"

Transkript

1 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ EKONOMİK ZAMAN EKOLOJİK KORSAN GÜVENLİK

2 5 SORUN 1 ÇÖZÜM EKONOMİK ZAMAN EKOLOJİK KORSAN GÜVENLİK

3 SORUN 1 : EKONOMİK KAYIP TÜRKİYE TOPLAM TAKSİ SAYISI İSTANBUL ANKARA İ)MİR TÜRKİYE ANTALYA Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

4 SORUN 1 : EKONOMİK KAYIP ANTALYA TAKSİ SAYISI A talya Türkiye i Turiz aşke ti ol ası sebebiyle de çıka istatistiklerde kişi aşı a e fazla taksi düşe şehirdir. İSTANBUL : 736 KİŞİ/TAKSİ ANKARA : 632 KİŞİ/TAKSİ İ)MİR : ANTALYA : 1428 KİŞİ/TAKSİ 571 KİŞİ/TAKSİ. Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

5 SORUN 1 : EKONOMİK KAYIP MOBİL TAKSİ ORANI %40 MOBİL %60 Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

6 SORUN 1 : EKONOMİK KAYIP TAKSİ YAKIT TÜKETİM ORANI Taksilerin ir gü de yaptıkları kilo etre i 3'te birini üşterileri ol aksızı oş halde dolaşarak yaptıkları elirle di. Ulaşı Toplu Ulaşı 2 0% 20% Daire Başka lığı Hiz etleri Müdürlüğü 1 40% 60% 80% 100% Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

7 SORUN 1 : EKONOMİK KAYIP YILLIK BOŞ DOLAŞMA TAKSİ: (Günlük 250 km) AYLIK BOŞ DOLAŞMA: km (250X30/3) YILLIK BOŞ DOLAŞMA: km (2500X12) MOBİL TAKSİLER: ( %60 = ) YILLIK BOŞ DOLAŞMA: X Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

8 SORUN 1 : EKONOMİK KAYIP BOŞ DOLAŞMA KAYNAKLI YAKIT KAYBI YENİ MODEL k aşı a tüketi krş. ESKİ MODEL krş. ORTALAMA krş. YILLIK KAYIP km X 0.25 TL Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

9 SORUN 1 : EKONOMİK KAYIP BEKLEME KAYNAKLI İŞGÜCÜ KAYBI Mev ut pota siyeli veri li kulla ıla a ası kay aklı yıllık kayıp yaklaşık 1 milyar TL. Kaza ıla ile ek Kayıp Potansiyel: %25 ARZ TALEP Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

10 SORUN 1 : EKONOMİK KAYIP TRAFİK YOĞUNLUĞU KAYNAKLI DOLAYLI KAYIPLAR Tüm sektörlerdeki dolaylı yıllık eko o ik kayıp yaklaşık 400 milyar TL. Elde edile ile ek iyileştir e: 1/1000 TÜM SEKTÖRLER Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

11 SORUN 1 : EKONOMİK KAYIP TOPLAM EKONOMİK KAYIP Yıllık oş dolaş a kay aklı eko o ik kayıp: 315 milyon TL Kayıp işgü ü pota siyeli i kaza ıla ile ek % i: 250 milyon TL Ulaşı etki liği deki / iyileştir e: 400 milyon TL Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

12 5 SORUN 1 ÇÖZÜM EKONOMİK ZAMAN EKOLOJİK KORSAN GÜVENLİK

13 5 SORUN 1 ÇÖZÜM EKONOMİK ZAMAN EKOLOJİK KORSAN GÜVENLİK

14 SORUN 2 : EKOLOJİK KAYIP KÜRESEL KARBONDİOKSİT ARTIŞI CO2 KONSANTRASYONU (PPM) ATMOSFERİK CO ( ) CO2NOW.ORG / NOAA-ESRL A ALıK VE ISI Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

15 SORUN 2 : EKOLOJİK KAYIP BOŞ DOLAŞMA KAYNAKLI SALINIM Yıllık oş dolaş a topla ı: km Ticari taksi (FIAT DOBLO) verimlilik katsayısı: 150 g/km (+%15) YILLIK SALINIM Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

16 SORUN 2 : EKOLOJİK KAYIP OTOMOTİV SEKTÖRÜ AR-GE YATIRIMLARI Avrupa' ı A -GE de en büyük özel yatırı Otomobil Endüstrisi ısı: 2005 Daimler Chrysler milyar Volkswagen 4 milyar BMW 3.1 milyar Renault 2.3 milyar Peugeot (PSA) 2.1 milyar Fiat 1.3 milyar TOPLAM: Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

17 SORUN 2 : EKOLOJİK KAYIP AR-GE YATIRIMLARI / BOŞ DOLAŞMA OTOMOTİV SEKTÖRÜ TOPLAM AR-GE HARCAMALARI : GALONLA ALıNAN MIL 150 milyar Euro ( ) ( ) O TALAMA SATıŞ AĞı LıKLı MPG ELDE EDİLEN YAKIT TASARRUFU % Boş dolaş a kay aklı kayıp: 10 % 60 ( o il dolaşa taksi /3 oş dolaşı kay aklı yakıt sarfiyatı) Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

18 SORUN 2 : EKOLOJİK KAYIP YAKIN ÇEVRESEL SORUNLAR EGZOS GAZI: ZARARLARI KA BONDİOKSİT İNSAN SAĞLIĞI KA BONMONOKSİT HAVYAN SAĞLIĞI HİD OKA BONLA BİTKİ Ö TÜSÜ NİT OJENOKSİTLE GÖ ÜŞ MESAFESİ YANMAMIŞ YAKIT AŞINDI ICI ETKİ )EHİ Lİ PA TİKÜLLE EKONOMİK Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

19 5 SORUN 1 ÇÖZÜM EKONOMİK ZAMAN EKOLOJİK KORSAN GÜVENLİK

20 5 SORUN 1 ÇÖZÜM EKONOMİK ZAMAN EKOLOJİK KORSAN GÜVENLİK

21 SORUN 3 : ZAMAN KAYBI KİŞİSEL ZAMAN O TALAMA KIŞISEL )AMAN (SAAT) KIŞISEL )AMAN DEĞIŞIMI ( ) Bu 3,5 saatlik kişisel za a psikolojik ve fiziksel sağlık içi çok ö e li. Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

22 SORUN 3 : ZAMAN KAYBI KİŞİSEL VERİMLİLİK % MOBİL TAKSİCİ: 1/3 KAYIP YAKIT 1/3 KAYIP ZAMAN Gü de 8 saat çalışa ir taksi i i har adığı za a : (en az) Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz oşa Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

23 SORUN 3 : ZAMAN KAYBI KAYIP ZAMANIN DEĞERİ KAYIP KAYIP GÜN 24 SAAT %10 KAYBEDİLEN )AMAN 2,5 SAAT POTANSİYEL KİŞİSEL )AMAN 6 SAAT KAYBEDİLEN )AMAN 2,5 SAAT % Sevdikleri ize za a ayırı, yoksa za a sizi sevdikleri izde ayırır. William Golding Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

24 SORUN 3 : ZAMAN KAYBI GERÇEK KAYIP KAYIP ZAMAN PSİKOLOJİK /Fİ)İKSEL SAĞLIK STRES Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

25 5 SORUN 1 ÇÖZÜM EKONOMİK ZAMAN EKOLOJİK KORSAN GÜVENLİK

26 5 SORUN 1 ÇÖZÜM EKONOMİK ZAMAN EKOLOJİK KORSAN GÜVENLİK

27 SORUN 4 : KORSAN İHTİYAÇ / ÇÖZÜM A B DOĞA KANUNU Tüm a lılar doğası gereği her türlü şartta ihtiya ı ı karşıla ak içi her türlü yolu kulla ır. Bir yolla karşılaya azsa diğer yolu seçer. Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

28 SORUN 4 : KORSAN İLETİŞİM EKSİKLİĞİ KORSANIN BESİN KAYNAĞI Müşteri i korsa a yö el e se epleri de addiyatta so raki e üyüğü üşteri-taksi arası daki iletişi eksikliğidir. İşte bu kopukluk korsan taksilerin en büyük esi kay ağıdır. Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

29 SORUN 4 : KORSAN İHTİMAL ARTIŞI ALTERNATİF GEÇERLİLİĞİ Yi e tü a lılar içi seçile alter atif yol ilk seferi de ihtiya ı karşıla ayla so uçla ışsa, 2. ve 3. defa seçilme ihtimali her seferinde daha da yükselir. KORSAN SEÇME İHTİMALİ İHTİMAL TABLOSU 100% 50% 60% 70% % 0% Bu yüzde korsa taksi sayısı her geçen gü art aktadır. Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

30 5 SORUN 1 ÇÖZÜM EKONOMİK ZAMAN EKOLOJİK KORSAN GÜVENLİK

31 5 SORUN 1 ÇÖZÜM EKONOMİK ZAMAN EKOLOJİK KORSAN GÜVENLİK

32 SORUN 5 : GÜVENLİK MÜŞTEREK RİSKLER İki taraf içinde büyük-küçük riskler mevcut. RİSK TABLOSU SONUÇLAR İHTİMALLER ÖNEMSİ) KÜÇÜK ORTA BÜYÜK ÖLÜMCÜL KESİN OLASI MÜMKÜN NADİ ÇOK ENDER Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

33 SORUN 5 : GÜVENLİK MÜŞTERİ RİSKLERİ Ağır suçlar ahatsız edebilecek söz ve hareketler Gereksiz dolaştırıl a Unutulan değerli eşyalar. Maruz kalı a ile ek diğer adli suçlar Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

34 SORUN 5 : GÜVENLİK TAKSİCİ RİSKLERİ Ağır suçlar Hakaret Darp Gasp Maruz kalı a ile ek diğer adli suçlar Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

35 5 SORUN 1 ÇÖZÜM EKONOMİK ZAMAN EKOLOJİK KORSAN GÜVENLİK

36 5 SORUN 1 ÇÖZÜM EKONOMİK ZAMAN EKOLOJİK KORSAN GÜVENLİK

37 ÇÖZÜM EKONOMİK KAYBA ÇÖZÜM SİSTEM Siste sizlikte siste e geçiş sayesi de: Sektörü yıllık yaklaşık kayıp potansiyelini geri kaza dıra ak. Ayrı a pasta ı kayıp dili i i geri koy akla kal ayıp, sektöre getirdiği hız ve kolaylık sayesi de pasta ı büyümesini de sağlaya ak. Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

38 ÇÖZÜM EKOLOJİK KAYBA ÇÖZÜM SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK Günümüzde her sektörü iri i aşlığı sürdürüle ilirlik. Toplam ti ari taksi kay aklı CO salı ı ı ı azaltarak sektöre üyük katkı sağlaya ak. Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

39 ÇÖZÜM ZAMAN KAYBINA ÇÖZÜM ÖNLEYİCİ Boş dolaş a Sahte çağrı No-Show Çok değerli kişisel za a ı arttıra ak veya ek gelir için ekstra zaman yaratacak. Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

40 ÇÖZÜM KORSANA ÇÖZÜM HAKSIZ REKABET TAKSİBUL a kayıtlı araçları ta a ı lisa slı taksi Korsa la yapıla savaş varoluş se e i i ortada kaldırarak kaza ıla ilir. Müşteri taksi arası daki iletişi ortada kaldırıyor. eksikliğini Taksi bulamama sonucu korsana yönelme ihtimalini minimuma indiriyor. Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

41 ÇÖZÜM MÜŞTERİ GÜVENLİĞİNE ÇÖZÜM SAĞLADIKLARI: Taksicinin fotoğrafı ı, plakası ı, e i i ve e ö e lisi pua ı ı görüyor. Pua siste i sayesi de taksi i içi e u iyeti artık çok ö e li üşteri Rota görüntüleme ve ücret hesaplama sayesinde gereksiz dolaştırıla ıyor Herha gi ir rahatsızlık duru u da şikayet edilebilecek bir merci var. U utula değerli eşyalar gi i herha gi ir ağduriyet durumunda TAKSİBUL kayıtları a akıla iliyor. Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

42 ÇÖZÜM TAKSİCİ GÜVENLİĞİNE ÇÖZÜM SAĞLADIKLARI: Rota görüntüleme ve ücret hesaplama sayesinde gereksiz tartış alar yaşa ıyor. Herha gi ir rahatsızlık duru u da şikayet edilebilecek bir merci var. Herha gi ir ağduriyet duru u da TAKSİBUL kayıtları a akıla iliyor. (Müşteri i siste e gire il ek içi kayıt ol ası şart Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

43 ÇÖZÜM EKSTRA AVANTAJLAR VE KOLAYLIKLAR Telefon açmaya ve adres vermeye gerek yok Kötü hava şartları da dışarıda ekle eye gerek yok kala zil çalıyor Uygulama tamamen ücretsiz Android ve iphone da çalışıyor Favori adresler Favori sürücüler Geç iş yolculuk kayıtları tutuluyor Kişisel ilgiler paylaşıl ıyor Aksaklıklarda üşteri hiz etleri yardı Online TaksiBul Uygula ası Copyright Elitis Turiz ı oluyor Sa. Ti. A.Ş. - Her Hakkı Saklıdır.

44

45 MÜŞTERİ TAKSİCİ

46 MÜŞTERİ TAKSİCİ Mev ut oş taksileri görür

47 MÜŞTERİ TAKSİCİ Mev ut oş taksileri görür Taksi çağırır

48 MÜŞTERİ TAKSİCİ Mev ut oş taksileri görür Taksi çağırır Kabul eder

49 MÜŞTERİ TAKSİCİ Mev ut oş taksileri görür Taksi çağırır Taksiyi gelirken izler Kabul eder Yola çıkar

50 MÜŞTERİ TAKSİCİ Mev ut oş taksileri görür Taksi çağırır Taksiyi gelirken izler Kabul eder Yola çıkar Müşteriyi alır

51 MÜŞTERİ TAKSİCİ Mev ut oş taksileri görür Taksi çağırır Taksiyi gelirken izler otayı görür Kabul eder Yola çıkar Müşteriyi alır otayı görür

52 MÜŞTERİ TAKSİCİ Mev ut oş taksileri görür Taksi çağırır Taksiyi gelirken izler otayı görür Kabul eder Yola çıkar Müşteriyi alır otayı görür Varış oktası a ulaşır

53 MÜŞTERİ TAKSİCİ Mev ut oş taksileri görür Taksi çağırır Taksiyi gelirken izler otayı görür Yorum gönderir Kabul eder Yola çıkar Müşteriyi alır otayı görür Varış oktası a ulaşır

54

55

56

57

58

59

60

61

62

63

64

65

66

67

68

69

70

71

72

73

74

75

76

77

78

79

80

81

82

83

84

85

86

87

88

89

90

91

92

93

94

95

96

97

Atık Sektörü de Ye i Uygula alar ve Sera Gazları a Etkisi Atık Sektörü de Kay akla a Sera Gazı E isyo ları Çalıştayı 5-6 Ekim 2016 Ankara

Atık Sektörü de Ye i Uygula alar ve Sera Gazları a Etkisi Atık Sektörü de Kay akla a Sera Gazı E isyo ları Çalıştayı 5-6 Ekim 2016 Ankara Atık Sektörü de Ye i Uygula alar ve Sera Gazları a Etkisi Atık Sektörü de Kay akla a Sera Gazı E isyo ları Çalıştayı 5-6 Ekim 2016 Ankara Sera Gazı E isyo ları Organik maddenin anaerobik ortamda yıkı ı

Detaylı

GİRİŞ CÜMLESİ. Giriş ü lesi, ko uya girişi yapıldığı, ko u u ta ıtıldığı ü ledir.

GİRİŞ CÜMLESİ. Giriş ü lesi, ko uya girişi yapıldığı, ko u u ta ıtıldığı ü ledir. PARAGRAF TAMAMLAMA GİRİŞ CÜMLESİ Giriş ü lesi, ko uya girişi yapıldığı, ko u u ta ıtıldığı ü ledir. Paragrafı konusu u ü lede ortaya atılır. Tü de geli ge elde özele yö te i i uygula dığı paragraflarda

Detaylı

PARAGRAFTA YARDIMCI DÜŞÜNCE

PARAGRAFTA YARDIMCI DÜŞÜNCE PARAGRAFTA YARDIMCI DÜŞÜNCE PARAGRAFTA YARDIMCI DÜŞÜNCE A a düşü eyi destekleye, u görüşü okuru kafası da etleş esi i sağlaya yardı ı yargılara yardı ı düşü e de ektedir. Yardı ı düşü eyi ul aya yö elik

Detaylı

SAĞLIĞIN KORUNMASI, GELİŞTİRİLMESİ VE SAĞLIK POLİTİKASI. Doç.Dr. Gülbiye YENİMAHALLELİ YAŞAR

SAĞLIĞIN KORUNMASI, GELİŞTİRİLMESİ VE SAĞLIK POLİTİKASI. Doç.Dr. Gülbiye YENİMAHALLELİ YAŞAR SAĞLIĞIN KORUNMASI, GELİŞTİRİLMESİ VE SAĞLIK POLİTİKASI Doç.Dr. Gülbiye YENİMAHALLELİ YAŞAR . Sağlık Güve esi Yolu da Sosyal Güvenlik Kavra ı Sosyal güve lik teri i, sosyal risk olarak adla dırıla ki i

Detaylı

iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eg.gov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik tescil birimlerinden randevu alabileceklerdir.

iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eg.gov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik tescil birimlerinden randevu alabileceklerdir. SÜRÜCÜ BELGESİ İŞLEMLERİ Ye i tip sürü ü elgesi al ak, değiştir ek ve e ile ek iste e vata daşlar, / / tarihi de iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eggov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik

Detaylı

HABER BÜLTENİ. XX Sayı 16. Ko ya ı imalat sanayi 17 aydır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor:

HABER BÜLTENİ. XX Sayı 16. Ko ya ı imalat sanayi 17 aydır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor: HABER BÜLTENİ XX.08.2015 Sayı 16 Ko ya a ayi Odası (KSO ve Türkiye Eko o i Politikaları Araştır a Vakfı TEPAV iş irliği de gerçekleştirile Konya İ alat Sa ayi Güven Endeksi Anketi, Türkiye i, yerel düzeyde

Detaylı

ACİL DURUM VE İŞ SÜREKLİLİĞİ PLANI UYGULAMA ESASI

ACİL DURUM VE İŞ SÜREKLİLİĞİ PLANI UYGULAMA ESASI ACİL DURUM VE İŞ SÜREKLİLİĞİ PLANI UYGULAMA ESASI Doküman Sahibi Risk Yönetimi Bölümü Yayı laya Risk Yönetimi Bölümü Doküman No UE01 Versiyon 1 YK Karar Tarihi/No 30.11.2017-2017/56 Yayı la a Tarihi 30.11.2017

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Oto atik Katılı. İşyeri Bazlı Bireysel E eklilik Pla ları da Yeni Dönem. Ekim 2016

Oto atik Katılı. İşyeri Bazlı Bireysel E eklilik Pla ları da Yeni Dönem. Ekim 2016 Oto atik Katılı İşyeri Bazlı Bireysel E eklilik Pla ları da Yeni Dönem Ekim 2016 1 Ülkemizde Sigortacılık ve Bireysel Emeklilik 1. Neden Otomatik Katılım? Sektörü Aralık 2015 2 Yaşla a Nüfus 85+ 80-84

Detaylı

HABER BÜLTENİ. xx Sayı 10. Ko ya ı imalat sanayi 11 aydır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor:

HABER BÜLTENİ. xx Sayı 10. Ko ya ı imalat sanayi 11 aydır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor: HABER BÜLTENİ xx.02.2015 Sayı 10 Ko ya a ayi Odası (KSO ve Türkiye Eko o i Politikaları Araştır a Vakfı TEPAV iş irliği de gerçekleştirile Konya İ alat Sa ayi Güven Endeksi Anketi, Türkiye i, yerel düzeyde

Detaylı

. Türki e Tur u ası, 2015 Kurallı Klas a Lise Grubu O u açıkla ası, Kurallar, Pua la dır a ve Masa Kurulumu. Dağ ılık. Son güncelleme: 05.07.

. Türki e Tur u ası, 2015 Kurallı Klas a Lise Grubu O u açıkla ası, Kurallar, Pua la dır a ve Masa Kurulumu. Dağ ılık. Son güncelleme: 05.07. Dü a Ro ot Oli pi atı/wro World Ro ot Ol piad. Türki e Tur u ası, 2015 Kurallı Klas a Lise Grubu O u açıkla ası, Kurallar, Pua la dır a ve Masa Kurulumu Dağ ılık Son güncelleme: 05.07.2015 İçi dekiler

Detaylı

HABER BÜLTENİ. xx Sayı 16. Konya Hizmetler Sektörü Güven Endeksi, yılı a yükselerek girdi:

HABER BÜLTENİ. xx Sayı 16. Konya Hizmetler Sektörü Güven Endeksi, yılı a yükselerek girdi: HABER BÜLTENİ xx.02.2015 Sayı 16 Konya Hizmetler Sektörü Güven Endeksi, yılı a yükselerek girdi: Eki te bu yana düşüşü ü sürdüren Konya hizmetler sektörü güven endeksi, Ocak te yükseldi. Konya Hizmetler

Detaylı

Başla gıç Ar-Ge Projeleri Destekle e Progra ı

Başla gıç Ar-Ge Projeleri Destekle e Progra ı TÜBİTAK ARDEB : Başla gıç Ar-Ge Projeleri Destekle e Progra ı ARDEB Progra ları; Bugün; :Başla gıç Ar-Ge Projeleri Destekle e Progra ı Elektro ik aş uru Sürekli açık Basılı kopya so tarih Elektronik aş

Detaylı

Çift Anadal & Yandal-Bölümlerarası Yatay geçiş

Çift Anadal & Yandal-Bölümlerarası Yatay geçiş Çift Anadal & Yandal-Bölümlerarası Yatay geçiş T.C. AVRA YA ÜNİVER İTE İ ÇİFT ANADAL PROGRAMI BAŞVURU KOŞULLARI ÇİFT ANADAL PROGRAMINA İLİŞKİN GENEL E A LAR. Öğre i iki i a adal diplo a progra ı a, a adal

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Taksi ve özel araç kiralama bilgileri

Taksi ve özel araç kiralama bilgileri Taksi ve özel araç kiralama bilgileri Taksi ve Özel Araç Kiralama Hizmetleri Taksiler (siyah taksiler), caddeden veya özel taksi duraklarından kiralayabileceğiniz tek araçlardır. Tüm taksilerde, seyahatinizin

Detaylı

Düşük Karbonlu ve Sürdürülebilir Bir Gelecek için Akıllı Bilişim Semineri

Düşük Karbonlu ve Sürdürülebilir Bir Gelecek için Akıllı Bilişim Semineri Türkiye'nin Düşük Karbonlu Ekonomiye Geçişinin Desteklenmesi için Akıllı Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin (BİT) Teşvik Edilmesi Projesi Düşük Karbonlu ve Sürdürülebilir Bir Gelecek için Akıllı Bilişim

Detaylı

BAT/BEP Örnek İyi Uygulamalar. Prof. Dr. Ülkü Yetiş ODTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü

BAT/BEP Örnek İyi Uygulamalar. Prof. Dr. Ülkü Yetiş ODTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü BAT/BEP Örnek İyi Uygulamalar Prof. Dr. Ülkü Yetiş ODTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü İçerik BAT/BEP leri Tesis Özelinde Belirlenmesi UNIDO-GEF kapsa ı da yürütüle çalış alar BAT/BEP Uygulama Örnekleri Tesis

Detaylı

OYDER Koçfinans Bayi Memnuniyeti Araştırması Raporu Otomobil Müşterileri Profil Araştırması Raporu

OYDER Koçfinans Bayi Memnuniyeti Araştırması Raporu Otomobil Müşterileri Profil Araştırması Raporu OYDER Koçfinans Bayi Memnuniyeti Araştırması Raporu Otomobil Müşterileri Profil Araştırması Raporu Kasım 2012 Aralık 2012 GfK 2012 OYDER Otomobil Alıcıları Takibi Araştırması Raporu Aralık 2012 1 Araştırmanın

Detaylı

Marmaray ın Ekonomik Faydalarının Değerlendirilmesi

Marmaray ın Ekonomik Faydalarının Değerlendirilmesi Marmaray ın Ekonomik Faydalarının Değerlendirilmesi Tarihte ilk defa, Avrupa ile Asya'yı birbirine demiryolu ile bağlayan Marmaray; 29 Ekim 2013 te hizmete açıldı. İstanbul'da, iki kıtayı bir araya getiren;

Detaylı

SORGULAR ÖLÇEK BÜYÜLTME/KÜÇÜLTME SAYFA KONTROLÜ MENÜ GİZLE/GÖSTER

SORGULAR ÖLÇEK BÜYÜLTME/KÜÇÜLTME SAYFA KONTROLÜ MENÜ GİZLE/GÖSTER SORGULAR ÖLÇEK BÜYÜLTME/KÜÇÜLTME KATMANLAR MENÜ GİZLE/GÖSTER SAYFA KONTROLÜ SORGULAR-Yakın Hatlar Ulaşım Türü (Hepsini Seç) EGO ÖHO ÖTA Ankaray Metro Banliyö Taksi Dolmuş Yakınlık Mesafesi En Yakın 50

Detaylı

BiTaksi Nedir? BiTaksi Resepsiyon

BiTaksi Nedir? BiTaksi Resepsiyon BiTaksi Nedir? Mart 2013 te hizmet vermeye başlayan BiTaksi; ticari sarı taksilerle yolcuları biraraya getiren mobil bir uygulamadır. BiTaksi, İstanbul ve Ankara da hizmet vermektedir. Yolcular BiTaksi

Detaylı

İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTMENLER İÇİN O LEARN KULLANIM KILAVUZU. Sı av asıl oluştura iliri?

İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTMENLER İÇİN O LEARN KULLANIM KILAVUZU. Sı av asıl oluştura iliri? İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTMENLER İÇİN O LEARN KULLANIM KILAVUZU Sı av asıl oluştura iliri? Siste e yukarıda ulu a li kte erişi sağlaya ilirsi iz. O lear platformu OIS ile entegre çalış aktadır. OIS

Detaylı

ş ş ğ Ö ş Ç ş ö Ü Ü Ö Ü Ç Ö ö ö ş ğ ğ Ç ğ ş Ö ş ş ğ ş ö ö ş ş ğ Ö ş ş ş Ç ğ ğ ğ ğ ş ğ ş ğ ğ ğ ö ş ğ ş ğ Ç ğ ş ş ö ğ ö ğ ş ö ğ ş ö ğ ş ş Ç ğ ö ö ş ş ğ

ş ş ğ Ö ş Ç ş ö Ü Ü Ö Ü Ç Ö ö ö ş ğ ğ Ç ğ ş Ö ş ş ğ ş ö ö ş ş ğ Ö ş ş ş Ç ğ ğ ğ ğ ş ğ ş ğ ğ ğ ö ş ğ ş ğ Ç ğ ş ş ö ğ ö ğ ş ö ğ ş ö ğ ş ş Ç ğ ö ö ş ş ğ ş ş ğ Ö ş Ç ş ö ş ğ ğ ğ ğ ş ğ ö ğ ş ş ş ğ ş ş ş ğ ş ş ğ Ü ş ş ö öş Ü ö ğ ö ğ ş ğ ş ö Ç ğ ş ö ğ ğ ş ş ş ö ş ö ğ ö ş ğ ş Ç ğ ş ş ö ş ğ ğ ş ö ş ğ Ü ş ş ğ ğ ö Ö Ç ş ö Ç ş ö Ç ş ö ş ş ö ş ö ğ ş ş ö ş ş ş ğ

Detaylı

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR EVİMİZDE YAPILACAK HAZIRLIKLAR ÇANTA VE VALİZLERE İSİM - ADRES BİLGİLERİ Valiz e ça taları üzeri e isim adres ve telefon bilgileri yazıl alıdır. Kay ol a duru u da eşya ı

Detaylı

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir?

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCELL, velilerin belirlediği mesafe doğrultusunda, okul servis aracının geldiğini, veli telefonlarına sesli arama ile haber veren, öğrencilerin

Detaylı

Dönemsel Basın n Bilgilendirme Toplantısı. 4 Eylül 2007, Ceylan InterContinental

Dönemsel Basın n Bilgilendirme Toplantısı. 4 Eylül 2007, Ceylan InterContinental Dönemsel Basın n Bilgilendirme Toplantısı 4 Eylül 2007, Ceylan InterContinental Ali Bilaloğlu Doğuş Otomotiv CEO 2 Akış Dünyada ve Türkiye de Ekonomik Gelişmeler Dünyada ve Türkiye de Otomotiv Sektörü

Detaylı

Rekabet Kurumu İle İlişkilerde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Hakkında Kılavuz

Rekabet Kurumu İle İlişkilerde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Hakkında Kılavuz Rekabet Kurumu İle İlişkilerde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Hakkında Kılavuz Reka et Kuru u, Sayılı Reka eti Koru ası Hakkı da Ka u "Ka u " ile kendisine verilen görevleri yerine getirirke çeşitli

Detaylı

İŞ KAZASI VE MESLEK HASTALIĞI BİLDİRİM FORMU UYGULAMASINA GİRİŞ

İŞ KAZASI VE MESLEK HASTALIĞI BİLDİRİM FORMU UYGULAMASINA GİRİŞ İŞ KAZASI VE MESLEK HASTALIĞI BİLDİRİM FORMU UYGULAMASINA GİRİŞ İs Kazası ve Meslek Hastalığı Bildiri For u İşle leri e giriş yapmak için www.sgk.gov.tr adresinden E-SGK aslığı da Diğer Uygulamalar seçe

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Dersi Adı Öğreti Dili Anatomi TÜRKÇE Dersi Verildiği Düzey Ön Lisans ( ) Lisans (X) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğiti Öğreti Siste i Örgü Öğreti X) Uzakta Öğreti Diğer Dersin Türü Dersin Alan Kodu Ders

Detaylı

Ekol Lojistik Yeşil Lojistik Uygulamaları

Ekol Lojistik Yeşil Lojistik Uygulamaları Ekol Lojistik Yeşil Lojistik Uygulamaları Ajanda Genel Bakış Yeşil Uygulamalar Ekol Genel Bakış Kuruluş : 1990 Çalışan Sayısı : 4,200 Çalışan Sayısı Avrupa : 1,200 Müşteri Sayısı : 3.774 (Aktif) 2011 Cirosu

Detaylı

www. etsturkiye.com ŞİRKETİNİZİN ÇÖZÜM ORTAĞI ŞİRKETİMİZİN GURUR TABLOSU AVANTAJ & YARARLAR

www. etsturkiye.com ŞİRKETİNİZİN ÇÖZÜM ORTAĞI ŞİRKETİMİZİN GURUR TABLOSU AVANTAJ & YARARLAR Copyright telif hakları yukarda bahsi geçen şirket logoları bahsi geçen şirketlere aittir. ETS International ve ETS nin partnerleri ve müşterileridir. İzinsiz kullanılamaz AVANTAJ & YARARLAR ŞİRKETİMİZİN

Detaylı

Türk Yoğu Bakı He şireleri Der eği

Türk Yoğu Bakı He şireleri Der eği Türk Yoğu Bakı He şireleri Der eği Türk Yoğu Bakı He şireleri Der eği TARİHÇEMİZ Veh i Koç Vakfı tarafı da yoğu akı he şireleri i eğiti progra ları ı i ele ek a a ıyla A erika Birleşik Devletleri e gö

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Türk Borçlar Kanunu. Kira Sözleşmesi. Güncellenme Tarihi:

Türk Borçlar Kanunu. Kira Sözleşmesi. Güncellenme Tarihi: Türk Borçlar Kanunu Kira Sözleşmesi 1 Güncellenme Tarihi: 01.06.2014 Temmuz öncesinde kira ilişkilerine sayılı Gayrimenkul Kiraları Hakkında Kanun ile bu kanunda d zenlenmeyen konularda Eski Borçlar Kanunu

Detaylı

TÜBİTAK ARDEB Destekleri ve Proje Yazı Eğiti i Doç. Dr. Serdal TEMEL

TÜBİTAK ARDEB Destekleri ve Proje Yazı Eğiti i Doç. Dr. Serdal TEMEL TÜBİTAK ARDEB Destekleri ve Proje Yazı Doç. Dr. Serdal TEMEL Aydı İl Ye ilik Platfor u Kulla ıla ile Fo Kay akları Ulusal Kaynaklar Ulusal Kuruluşlar TÜBİTAK BAKANLIKLAR Kalkı a Baka lığı Aile ve osyal

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

İ sa Hakları Evre sel Beya a esi, 1948 Madde 3: Yaşa ak, özgürlük ve kişi güve liği herkesi hakkıdır. Madde 5: Hiç ki se e işke e apıla az, zali e, i

İ sa Hakları Evre sel Beya a esi, 1948 Madde 3: Yaşa ak, özgürlük ve kişi güve liği herkesi hakkıdır. Madde 5: Hiç ki se e işke e apıla az, zali e, i İ sa Hakları Evre sel Beya a esi, 1948 Madde 3: Yaşa ak, özgürlük ve kişi güve liği herkesi hakkıdır. Madde 5: Hiç ki se e işke e apıla az, zali e, i sa lık dışı ve a o ur kırı ı davra ışlarda ulu ula

Detaylı

E evey Köşesi - Ebeveynlerin Okullar ile

E evey Köşesi - Ebeveynlerin Okullar ile E evey Köşesi - Ebeveynlerin Okullar ile Etkileşi i i A alizi Arka Plan So yir i yılda, e evey leri eğiti e katılı ı, Avrupa çapı da ve ötesi de politika yapı ılar, eğiti iler ve araştır a ılar içi ö e

Detaylı

TÜRKİYE DE VE DÜNYA DA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

TÜRKİYE DE VE DÜNYA DA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TÜRKİYE DE VE DÜNYA DA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İş Sağlığı ve Güvenliği Kavramı Geleneksel anlamıyla iş sağlığı ve güvenliği; işyerlerini işin yürütümü nedeniyle oluşan tehlikelerden uzaklaştırmak ve sağlığa

Detaylı

İKLİM DOSTU ŞİRKET MÜMKÜN MÜ?

İKLİM DOSTU ŞİRKET MÜMKÜN MÜ? İKLİM DOSTU ŞİRKET MÜMKÜN MÜ? Gülçin Özsoy REC Türkiye Proje Uzmanı İklim Platformu Program Yöneticisi 22 Mart 2012, İzmir REC Türkiye REC Kuruluş Sözleşmesi Ekim 2002 de imzalandı; Ocak 2004 te yürürlüğe

Detaylı

Dönemsel. Analist Bilgilendirme Toplantısı. 4 Eylül 2007, Ceylan InterContinental

Dönemsel. Analist Bilgilendirme Toplantısı. 4 Eylül 2007, Ceylan InterContinental Dönemsel Analist Bilgilendirme Toplantısı 4 Eylül 2007, Ceylan InterContinental Dr. Berk Çağdaş Doğuş Otomotiv CFO 2 Akış Dünyada ve Türkiye de Ekonomik Gelişmeler Dünyada ve Türkiye de Otomotiv Sektörü

Detaylı

Konfeksiyon İhra atçılar Birliği atı al a Portalı. Tedarik Profili Kulla ı ı

Konfeksiyon İhra atçılar Birliği atı al a Portalı. Tedarik Profili Kulla ı ı İsta ul Tekstil ve Konfeksiyon İhra atçılar Birliği atı al a Portalı Tedarik Profili Kulla ı ı Dökü a ı İÇİNDEKİLER 1. SATIN ALMA PORTALINA KAYIT OLMA 03 1.1. Tedarikçi Kayıt/Gü elle e 04 1.1.1.Genel Bilgiler

Detaylı

Hizmetler sektörü güven endeksinin bir önceki aya göre düş esi de önümüzdeki 3 ayda hizmetlere olan talep beklentisinin azal ası ede ol uştur.

Hizmetler sektörü güven endeksinin bir önceki aya göre düş esi de önümüzdeki 3 ayda hizmetlere olan talep beklentisinin azal ası ede ol uştur. HABER BÜLTENİ xx.04.2015 Sayı 18 Konya Hizmetler Sektörü Güven Endeksi geçen yıla göre yükseldi: yılı a yükselerek gire Konya hizmetler sektörü güven endeksi, Mart te tekrar düştü. Konya Hizmetler sektörü

Detaylı

BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş TARİHLİ

BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş TARİHLİ BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 23.12.2015 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketi izi Olağa üstü Ge el Kurul topla tısı, aşağıdaki gü de addeleri

Detaylı

ULUSLARARASI KURULUŞLARIN TAM LİSTESİ VE MADDELERLE AÇIKLAMALARI

ULUSLARARASI KURULUŞLARIN TAM LİSTESİ VE MADDELERLE AÇIKLAMALARI ULUSLARARASI KURULUŞLARIN TAM LİSTESİ VE MADDELERLE AÇIKLAMALARI BM Birleş iş illetler BM kurul ası çalış aları Ağustos tarihli Atla tik ildirisi ile aşla ış, ihai kuruluş i zası Nisa de i zala ıştır.

Detaylı

Kentlerde İklim Dostu Ulaşım Zorunluluğu. Önder Algedik

Kentlerde İklim Dostu Ulaşım Zorunluluğu. Önder Algedik + Kentlerde İklim Dostu Ulaşım Zorunluluğu Önder Algedik + İklim, Karbondioksit, Sıcaklık ilişkisi 394 ppm* * 2012 ortalaması, Mauna Loa + Daha fazla ısıtsak ne olur? 3 2 C İklimin Devrilme Noktası Kutup

Detaylı

Dönemsel Basın Bilgilendirme Toplantısı. 11 Mart 2008, Doğuş OtoMotion İstanbul

Dönemsel Basın Bilgilendirme Toplantısı. 11 Mart 2008, Doğuş OtoMotion İstanbul Dönemsel Basın Bilgilendirme Toplantısı 11 Mart 2008, Doğuş OtoMotion İstanbul Akış I. Dünyada ve Türkiye de Ekonomik Gelişmeler II. Dünyada ve Türkiye de Otomotiv Sektörü III. 2007 Yılında Doğuş Otomotiv

Detaylı

TOFAŞ 2015 3. ÇEYREK ANALİST SUNUMU 05.11.2015 1

TOFAŞ 2015 3. ÇEYREK ANALİST SUNUMU 05.11.2015 1 TOFAŞ 2015 3. ÇEYREK ANALİST SUNUMU 05.11.2015 1 AJANDA 2015 3. Çeyrek Öne Çıkanlar Türk Otomotiv Sanayii Üretim ve Kapasite Kullanım Oranı Yurtiçi Pazar Gelişimi Tofaş Yurtiçi Pazar Gelişimi İhracat Pazar

Detaylı

Yanma ve Yangın Vize Soruları - Cevapları 25.04.2015

Yanma ve Yangın Vize Soruları - Cevapları 25.04.2015 Yanma ve Yangın Vize Soruları - Cevapları 25.04.2015 1 )A il yö le dir e ve aydı lat a ar atürleri yerleşi kuralları ile ilgili aşağıdakilerde ha gisi veya ha gileri doğrudur? I- Yö le dir e işaretleri,

Detaylı

ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE LİDER ATLAS COPCO

ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE LİDER ATLAS COPCO ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE LİDER ATLAS COPCO GÜNEYDOĞU ENERJĠ FORUMU 2015 07 Kasım 2015 M.ĠLHAN BALCI 2 KıSACA ATLAS COPCO Kuruluş Tarihi ve Merkezi 1873 Stockholm, Sweden İş Kolları Kompresör Tekniği Endüstri

Detaylı

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ HAKKIMIZDA; Araç Filo Yönetim sektöründe hizmet veren Yeşil Filo Yönetim Hizmetleri,eşsiz filo

Detaylı

Doğuş Otomotiv 2009 İlk Yarıyılı Finansal Göstergeleri. 26 Ağustos 2009

Doğuş Otomotiv 2009 İlk Yarıyılı Finansal Göstergeleri. 26 Ağustos 2009 Doğuş Otomotiv 2009 İlk Yarıyılı Finansal Göstergeleri 26 Ağustos 2009 Akış Dünyada ve Türkiye de Ekonomik Gelişmeler Dünyada ve Türkiye de Otomotiv Sektörü 2009 Yılında Doğuş Otomotiv 2009 İlk Altı Ay

Detaylı

Araş.Grv. Na i Berkut Yrd. Doç. Dr. REŞAT VOLKAN GÜNEL

Araş.Grv. Na i Berkut Yrd. Doç. Dr. REŞAT VOLKAN GÜNEL GİRNE ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERS TANITIM KATALOĞU Dersi Adı : De iz Hukuku ve Uluslararası sözleş eler I Dersi Uygula ası Saat/Hafta Dersin Kodu

Detaylı

İÇİNDEKİLER... SUNUŞ... İKİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... BİRİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... TABLOLAR VE ŞEKİLLER LİSTESİ... KISALTMALAR LİSTESİ...

İÇİNDEKİLER... SUNUŞ... İKİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... BİRİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... TABLOLAR VE ŞEKİLLER LİSTESİ... KISALTMALAR LİSTESİ... İÇİNDEKİLER SUNUŞ... İKİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... BİRİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... TABLOLAR VE ŞEKİLLER LİSTESİ... KISALTMALAR LİSTESİ... BİRİNCİ BÖLÜM PARLAMENTO HUKUKU: KAVRAM, KAYNAKLAR VE TARİHSEL

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

TOFAŞ Ş 31.12.2009 ANALİST SUNUMU

TOFAŞ Ş 31.12.2009 ANALİST SUNUMU TOFAŞ Ş 31.12.2009 ANALİST SUNUMU 1 Index 2009 Yılı Performans Özeti Pazar Öngörüsü Yurtiçi Pazar & Tofaş Yurtiçi Satışları Pazar Payı İhracat Performansı Kapasite Kullanım ve Üretim İşletme Sermayesi

Detaylı

NEDEN AKILLI ŞEBEKELER?

NEDEN AKILLI ŞEBEKELER? NEDEN AKILLI ŞEBEKELER? Engin AKSOY Vodafone Kurumsal İşbirimi İcra Kurulu Üyesi Nüfus artışı Sanayileşme Şehirleşme Teknolojik ilerlemeler Artan enerji ihtiyacı Azalan doğal kaynaklar 2 Insert Confidentiality

Detaylı

EKONOMİK GELİŞMELER Mart 2016

EKONOMİK GELİŞMELER Mart 2016 EKONOMİK GELİŞMELER Mart 2016 Kaynak: Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) AR-GE MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU İÇİNDEKİLER 1 GAYRİ SAFİ YURTİÇİ HASILA (GSYH) 2 İSTİHDAM - İŞSİZLİK

Detaylı

A a sı ıları ızda Milli Eğii Baka lığı taraı da elirle e kaza ı

A a sı ıları ızda Milli Eğii Baka lığı taraı da elirle e kaza ı u uz doğrultusu da, öğre ileri izi ireysel gelişi destekleyerek, ke dileri i keşfet e ırsaı yarat ak, ı gerekirdiği değer, e eri e ilgileri kaza aları ı elikli hedei izdir. A a sı ıları ızda Milli Eğii

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARIMIZ

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARIMIZ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARIMIZ Daha iyi bir yaşam için Sürdürülebilirlik yolculuğumuzun uzun olduğunu biliyor ve biz, bu yolu paydaşlarımız ile beraber yürüyerek öncelikli alanlarımızı güçlendiriyoruz.

Detaylı

FiLO YÖNETiMiNDE KONTROL SiZDE!

FiLO YÖNETiMiNDE KONTROL SiZDE! Hız sınırını geçti Yakıt aldı Mola verdi FiLO YÖNETiMiNDE KONTROL SiZDE! Motoru durdurdu Hedefe ulaştı Şimdi cepten ve tabletten de filonuzu yönetin! Sabit fiyat! Servis ücreti yok! FiLO YÖNETiMiNDE KAPSAMLI

Detaylı

Ü ş ş ö ş ş ş ş ş ö ş ö ö ş ş ö ş ö ö ö ö ş ö ş ş ö ş ş ş ö ş ş ş ş Ç ş Ç ş ş Ö ö ö ş ş ş ö ş ş ö ö ö ö ö ş ö ş ş ş ş ş ş ş ş ş ö ş

Ü ş ş ö ş ş ş ş ş ö ş ö ö ş ş ö ş ö ö ö ö ş ö ş ş ö ş ş ş ö ş ş ş ş Ç ş Ç ş ş Ö ö ö ş ş ş ö ş ş ö ö ö ö ö ş ö ş ş ş ş ş ş ş ş ş ö ş ş ö ö ö ö ş ş ş Ü ş ş ş Ü ş ş ö ş ş ş ş ş ö ş ö ö ş ş ö ş ö ö ö ö ş ö ş ş ö ş ş ş ö ş ş ş ş Ç ş Ç ş ş Ö ö ö ş ş ş ö ş ş ö ö ö ö ö ş ö ş ş ş ş ş ş ş ş ş ö ş Ç ş Ö ö ş ş ş ş ş ö Ç Ç ş ö ş ö ö ö ö ö ö ş ş

Detaylı

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI İZMİR METRO A.Ş.

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI İZMİR METRO A.Ş. ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ Kaynakları etkin kullanma sanatıdır Tasarlar, planlar, sistem kurar, izler ve geliştirir Yaratıcılık gerektirir (işlevi aynı fakat farklı uygulamalar

Detaylı

Sınıflandırma : Genel TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI

Sınıflandırma : Genel TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI İÇİNDEKİLER TOFAŞ MARKALAR VE BAĞLI ORTAKLIKLAR FABRİKA AR-GE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÇALIŞMA HAYATI İLETİŞİM TOFAŞ / HAKKIMIZDA KURULUŞ YILI 1968 TOFAŞ / ORTAKLIK YAPISI KOÇ %38

Detaylı

Onur ELMA TÜRKIYE DE AKILLI ŞEBEKELER ALT YAPISINA UYGUN AKILLI EV LABORATUVARI. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği

Onur ELMA TÜRKIYE DE AKILLI ŞEBEKELER ALT YAPISINA UYGUN AKILLI EV LABORATUVARI. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği 1 TÜRKIYE DE AKILLI ŞEBEKELER ALT YAPISINA UYGUN AKILLI EV LABORATUVARI SMART HOME LABORATORY FOR SMART GRID INFRASTRUCTURE IN TURKEY Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Sunan Onur ELMA 2

Detaylı

HABER BÜLTENİ Sayı 12. Ko ya ı imalat sanayi yıldır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor:

HABER BÜLTENİ Sayı 12. Ko ya ı imalat sanayi yıldır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor: HABER BÜLTENİ 02.04.2015 Sayı 12 Ko ya a ayi Odası (KSO ve Türkiye Eko o i Politikaları Araştır a Vakfı TEPAV iş irliği de gerçekleştirile Konya İ alat Sa ayi Güven Endeksi Anketi, Türkiye i, yerel düzeyde

Detaylı

TOFA ANAL ST SUNUMU. 13 May s 2014

TOFA ANAL ST SUNUMU. 13 May s 2014 TOFA 31.03.2014 ANAL ST SUNUMU 1 13 May s 2014 GÜNDEM 2014 Y Öne Ç kan Konular 31.03.2014 Performans Özeti Yurtiçi Pazar & Tofa Yurtiçi Sat lar Yurtiçi Pazar Paylar hracat Performans Sat Adetleri Model

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Anasayfa...4 Güncellemeler Sekmesi...4 Yazılar Menüsü...4 Tüm Yazılar Sekmesi...5

İÇİNDEKİLER. Anasayfa...4 Güncellemeler Sekmesi...4 Yazılar Menüsü...4 Tüm Yazılar Sekmesi...5 İÇİNDEKİLER WordPress kullanım kılavuzu...3 WordPress Kılavuzu : WordPress Nasıl Kurulur?...3 Cpanel üzerinden tek tıkla wordpress kurulumu...3 WordPress Kılavuzu : WordPress Yönetici Paneli...3 Başlangıç

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

8. Dönemsel Analist Bilgilendirme Toplantısı. 11 Mart 2008, OtoMotion

8. Dönemsel Analist Bilgilendirme Toplantısı. 11 Mart 2008, OtoMotion 8. Dönemsel Analist Bilgilendirme Toplantısı 11 Mart 2008, OtoMotion Akış I. Dünyada ve Türkiye de Ekonomik Gelişmeler II. Dünyada ve Türkiye de Otomotiv Sektörü III. 2007 Yılında Doğuş Otomotiv IV. 2008

Detaylı

OTOMOBİLSİZ ŞEHİRLER AĞI İÇİN OTOPARK ÇÖZÜMLERİ ÖRNEK OLAY: HALDUN ALAGAŞ PARK ET & DEVAM ET UYGULAMASI

OTOMOBİLSİZ ŞEHİRLER AĞI İÇİN OTOPARK ÇÖZÜMLERİ ÖRNEK OLAY: HALDUN ALAGAŞ PARK ET & DEVAM ET UYGULAMASI OTOMOBİLSİZ ŞEHİRLER AĞI İÇİN OTOPARK ÇÖZÜMLERİ ÖRNEK OLAY: HALDUN ALAGAŞ PARK ET & DEVAM ET UYGULAMASI Kadir GURBETCİ 1 Abdullah DEMİR 2 Ömer ÇALIŞKAN 3 1 Genel Müdür, İSPARK A.Ş. Genel Müdürlüğü, Büyükdere

Detaylı

E-Bü lten. Başkanın Mesajı. Değerli FODER Destekçileri,

E-Bü lten. Başkanın Mesajı. Değerli FODER Destekçileri, E-Bü lten MART 5 Başkanın Mesajı Değerli FODER Destekçileri, Ülkemizde G Dö e Başka lığı ı te ilk kez gerçekleştiril ekte ol asıyla örtüşe Küresel Para Haftası proje etki liği i geçe yıla kıyasla çok daha

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

Matbaaların. ihtiyacı olan. sunuyoruz...

Matbaaların. ihtiyacı olan. sunuyoruz... Matbaaların ihtiyacı olan çözümleri sunuyoruz... 25 yıllık sektör profesyonellerince hazırlanan SmartAnt3, baskı sektöründeki Web Ofset ve Tabaka Ofset üretimi yapan matbaaların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek

Detaylı

Aracı Kuruluşlarda Mesleki Eğitim ve Kariyer İmkanları. 18 Şubat 2012

Aracı Kuruluşlarda Mesleki Eğitim ve Kariyer İmkanları. 18 Şubat 2012 Aracı Kuruluşlarda Mesleki Eğitim ve Kariyer İmkanları 18 Şubat 2012 İlkay ARIKAN Kısaca TSPAKB Nisan 2001 de faaliyete geçmiş, özdüzenleyici bir meslek kuruluşudur. Temel Amaçları Sermaye piyasasının

Detaylı

Selçuk KARAÇAY HasanSÜEL Vodafone Türkiye

Selçuk KARAÇAY HasanSÜEL Vodafone Türkiye Selçuk KARAÇAY HasanSÜEL Vodafone Türkiye Vodafone, Dünyanın Vodafone En dünyanın Büyük en Mobil büyük mobil Şirketidir iletişim şirketidir. VODAFONE VOice + DAta + telefone 1985 te İngiltere nin ilk cep

Detaylı

ANKARA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI DURAK VE GÜZERGAH COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ (www.ego.gov.tr) ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ANKARA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI DURAK VE GÜZERGAH COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ (www.ego.gov.tr) ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI DURAK VE GÜZERGAH COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ (www.ego.gov.tr) ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Bu proje, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafından

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

TÜBİTAK ARDEB 1002 Hızlı Destek Progra ı. Ta ıtı ve Bilgile dir e Topla tısı

TÜBİTAK ARDEB 1002 Hızlı Destek Progra ı. Ta ıtı ve Bilgile dir e Topla tısı TÜBİTAK ARDEB 1002 Hızlı Destek Progra ı Ta ıtı ve Bilgile dir e Topla tısı ARDEB Progra ları; D S Ç D Ç S D Ç D S Ça ğ r ı l ı Ba ş vuru Al ı nan Programlar Dönemli Ba ş vuru Al ı nan Programlar Sürekli

Detaylı

TOFA 31.03.2013 ANAL ST SUNUMU MAYIS 2013

TOFA 31.03.2013 ANAL ST SUNUMU MAYIS 2013 TOFA 31.03.2013 ANAL ST SUNUMU 1 MAYIS 2013 GÜNDEM 2013 Q1 Öne Ç kan Konular 31.03.2013 Performans Özeti Üretim ve Kapasite Kullan m Oranlar Yurtiçi Pazar & Tofa Yurtiçi Sat lar Yurtiçi Pazar Paylar hracat

Detaylı

KONYA DIŞ TİCARET BÜLTENİ

KONYA DIŞ TİCARET BÜLTENİ HABER BÜLTENİ xx.09.2017 Sayı 65 Ko ya Ti aret Odası KTO tarafı da Türkiye İstatistik Kuru u da ve Türkiye İhra atçılar Meclisi de alı a verilere dayalı olarak hazırla a Konya Dış Ti aret Bülte i ile Konya

Detaylı

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 115 / 3.600 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 270 / 1.750 Uzunluk

Detaylı

İOBD ' i iki farklı ersiyo da uygula ası ardır. Birisi İOS içi diğeri A droid içi dir.

İOBD ' i iki farklı ersiyo da uygula ası ardır. Birisi İOS içi diğeri A droid içi dir. Bu ürü ü kulla dığı ız içi teşekkür ederiz. Lütfe ürü ü kulla ada ö e u kla uzu dikkatli e okuyun. Bu el klavuzu,nitro BİLİŞİM Şirketi i İOBD ürü ü asıl kulla ıla ağı ı a lat aktadır. Ürünü kullanmadan

Detaylı

*Üst menü muhasebe bölümü seçilir. *Çalışıla ak para iri i eur,usd v. seçilir.

*Üst menü muhasebe bölümü seçilir. *Çalışıla ak para iri i eur,usd v. seçilir. Nasıl Dövizli ipariş F Vere iliri? *Cari hesap kartları(f2) ölü ü de ilgili ari hesap kartı açılır. *Üst menü muhasebe bölümü seçilir. *Çalışıla ak para iri i eur,usd v. seçilir. *Çalışıla ak para iri

Detaylı

Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama Durum

Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama Durum 1 A3719 3*******1 İŞLETME (İNGİLİZCE), LİSANS BE*** İL*** 7.1 95,,55 Kazandı A37793 33******* EB*** ŞE*** İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ PR.. 9, 5,3 Kazandı 3 A33 17*******5 SE*** YÜ*** PSİKOLOJİ PR.. 5, 3,9

Detaylı

201 ı yılından itibaren bu sistemler otomatik olarak çalışmaktadır. Bu sistemler ücretli. geçiş tarifelerini, çalışma bilgilerini, hat

201 ı yılından itibaren bu sistemler otomatik olarak çalışmaktadır. Bu sistemler ücretli. geçiş tarifelerini, çalışma bilgilerini, hat Trafik yönetimi geliştirilmesi ve yolcu bilgilendirmelerinin zamanında teslim edilmesini sağlayan ; birincil olarak trafiği verimli kontrol etmekte, yönlendirmekte, tıkanıklık yönetimi sağlamakta, sıradışı

Detaylı

MALATYA TRAMBÜS HATTI

MALATYA TRAMBÜS HATTI TROLEYBÜS Troleybüs dünyada 310 farklı şehirde, 56 ülke tarafından kullanılan ve insanlar tarafından kabul görmüş toplu taşıma sistemidir. Dünyada şuanda 40 binden fazla troleybüs hizmet vermektedir. Günümüzde

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Ta ıtı For u Dersi Adı Öğreti Dili HEMŞİRELİĞİN KAVRAMSAL ÇERÇEVESİ Türkçe Dersi Verildiği Düzey Ön Lisans () Lisans ( ) Yüksek Lisans(x ) Doktora( ) Eğiti Öğreti Sistemi Örgü Öğreti X) Uzakta Öğreti

Detaylı

FiLO YÖNETiMiNDE AKILLI VE EMNiYETLi SÜRÜŞ DÖNEMi

FiLO YÖNETiMiNDE AKILLI VE EMNiYETLi SÜRÜŞ DÖNEMi FiLO YÖNETiMiNDE AKILLI VE EMNiYETLi SÜRÜŞ DÖNEMi Shell FiloPlatform un gelişmiş teknolojisi riskli manevraları ölçüyor, sürücü alışkanlıklarını değiştiriyor ve toplam filo performansını artırıyor. Hız

Detaylı

TURKCELL. Süreyya CİLİV. 28 Nisan 2011, Kiev

TURKCELL. Süreyya CİLİV. 28 Nisan 2011, Kiev TURKCELL Süreyya CİLİV 28 Nisan 2011, Kiev Turkcell Grup 2011 1.Çeyrek Finansal Sonuçları (milyon TL) 1.Ç. 10 4.Ç. 10 1.Ç. 11 Yıllık Değişim Çeyreksel Değişim Gelir 2.249 2.186 2.118 - %5,8 - %3,1 AVFÖK

Detaylı

Hakan ATEŞ DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı

Hakan ATEŞ DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Orta Gelir Tuzağı ve Bankacılık Sektörünün Bunu Aşmadaki Rolü Hakan ATEŞ DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Türkiye 1980 lerden beri orta gelir grubunda yer alıyor... Kişi Başına Milli Gelir Türkiye

Detaylı

ROTARY INTERNATIONAL CONVENTION. Toronto, Kanada Haziran 2018

ROTARY INTERNATIONAL CONVENTION. Toronto, Kanada Haziran 2018 ROTARY INTERNATIONAL CONVENTION Toronto, Kanada 21 27 Haziran 2018 PROGRAM İSTANBUL TORONTO 01.Gün 21 Haziran 2017 11.00 Atatürk Hava Li a ı Dış Hatlar Gidiş Ter i ali Türk Hava Yolları ko tuarı da VIP

Detaylı

Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck. Lastik basınç takip sistemi

Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck. Lastik basınç takip sistemi Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck Lastik basınç takip sistemi ContiPressureCheck Arıza istatistiklerini azaltmak için kaybedecek zaman yok. ADAC

Detaylı

II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim? ASYACALL ASYACALL I. AsyaCall Nedir? II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaCall Uygulamasına Nasıl Giriş Yapabilirim? IV. AsyaCall Menüsünü Nasıl Kullanabilirim? V. AsyaCall dan Hangi İşlemler

Detaylı

TOFA 31.12.2013 ANAL ST SUNUMU. 05 ubat 2014

TOFA 31.12.2013 ANAL ST SUNUMU. 05 ubat 2014 TOFA 31.12.2013 ANAL ST SUNUMU 1 05 ubat 2014 GÜNDEM 2013 Öne Ç kan Konular 31.12.2013 Performans Özeti Yurtiçi Pazar & Tofa Yurtiçi Sat lar Yurtiçi Pazar Paylar hracat Performans Sat Adetleri Model Detayl

Detaylı

Çalışma kapsamında toplam 239 firma ile görüşülmüştür. Bu firmaların dağılımı aşağıda gösterilmektedir;

Çalışma kapsamında toplam 239 firma ile görüşülmüştür. Bu firmaların dağılımı aşağıda gösterilmektedir; ÖZEL ÇALIŞMA Türkiye Çağrı Merkezi Araştırması, Türkiye deki çağrı merkezi kullanım seviyesini ve var olan çağrı merkezlerinin kapasitesini saptamak için gerçekleştirilmiştir. Çalışma kapsamında aşağıdaki

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS.

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS. Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? 1 Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Bulutfon yüksek tutarlı telefon faturalarınıza daha uygun çözümler sağlamaktadır. Faturalarınızı

Detaylı

TÜBİTAK ARDEB Progra ları (1001, 1002, 1005, 3001, 3501)

TÜBİTAK ARDEB Progra ları (1001, 1002, 1005, 3001, 3501) TÜBİTAK ARDEB Progra ları (1001, 1002, 1005, 3001, 3501) Ta ıtı e Bilgile dir e Topla tısı ARDEB Progra ları; Bugün; 1001 Bili sel ve Tek olojik Araştır a Projeleri 1002 Hızlı Destek Progra ı 1005 Ulusal

Detaylı