ENTEGRE TESİSLERİNE 1 ADET 5 LT LİK PET ŞİŞE DOLUM MAKİNASI VE MÜŞTEMİLATININ TEMİNİ ŞARTNAMESİ MADDE 1 -İŞİ YAPTIRACAK KURULUŞ VE ADRESİ:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ENTEGRE TESİSLERİNE 1 ADET 5 LT LİK PET ŞİŞE DOLUM MAKİNASI VE MÜŞTEMİLATININ TEMİNİ ŞARTNAMESİ MADDE 1 -İŞİ YAPTIRACAK KURULUŞ VE ADRESİ:"

Transkript

1 S.S.TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ ENTEGRE TESİSLERİNE 1 ADET 5 LT LİK PET ŞİŞE DOLUM MAKİNASI VE MÜŞTEMİLATININ TEMİNİ ŞARTNAMESİ MADDE 1 -İŞİ YAPTIRACAK KURULUŞ VE ADRESİ: S.S.Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Genel Müdürlüğü ADRES: 1.Murat Mah. Zübeyde Hanım Cad. No: EDİRNE MADDE 2- KISALTILMIŞ İSİMLER: Bu şartnamede; S.S.Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Genel Müdürlüğü yalnız TRAKYA BİRLİK adı ile, teklif verecek özel ve tüzel kişiler yalnız FİRMA adı ile anılmıştır. MADDE 3- ŞARTNAMENİN KONUSU: Trakya Birlik in Tekirdağ ili, Çorlu İlçesi, Yenice Beldesinde kurulu Entegre Tesisler Likit Dolum Ünitesinde kullanılmak üzere 1 adet 5 lt lik yuvarlak ve köşeli pet şişelerin steril(kuru) hava ile temizlenmesi, loadcell tekniği ile gravimetrik dolumunun yapılması, köşeli şişelerin kapağının çakılması, yuvarlak kavanoz kapaklarının vidalanarak kapatılması, tek bir etiketleme makinasında etiketlenmesi, ürünün tarih kodlamasının yapılması, köşeli pet şişelere otomatik olarak kulp takılması, daha sonra 2x2 konfigürasyonunda dizilmesi, otomatik koli açma makinası ile kolinin açılması, 2x2 konfigürasyonunda dizilmiş şişelerin koli içerisine yerleştirilmesi, kolinin alt ve üst kapaklarının kapatılması ile ilgili dolum hattı ve müştemilatının temini, nakliyesi, montajı, işletmeye alma, eğitimi, deneme çalışması ve kabül tecrübelerinin yapılıp komple çalışır halde Trakya Birlik e teslimi bu şartnamenin konusunu teşkil eder. MADDE 4-İSTENİLEN KAPASİTE DEĞERLERİ: Dolum makinası saatte minimum adet 5lt lik köşeli ve yuvarlak pet şişelere likit rafine yağı doldurma kapasitesinde olacak ve makina müştemilatı (elle beslenen şişelerin otomatik olarak steril(kuru) hava ile temizlenmesi, dolumu, kapakların kapatılması, etiketlenmesi, ürünün kodlanması, köşeli şişelere kulp takılması, koliye konulması ve tüm taşıyıcı konveyörler) dolum kapasitesine uygun MADDE 5- İHALENİN TARİHİ,YERİ VE ŞEKLİ: Bu alıma ait ihale tarihinde saat de TRAKYA BİRLİK Genel Müdürlüğü Edirne de KAPALI ZARF-AÇIK EKSİLTME USULÜ teklif almak ve gerektiğinde pazarlığa davet etmek suretiyle yapılacaktır. İhaleye katılabilmek için firmaların teklif mektuplarını belirtilen tarih ve saate kadar Genel Müdürlüğümüze ulaştırmış olmaları gerekir. Postada olabilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

2 -2- MADDE 6- TEKLİF MEKTUPLARININ VERİLME ŞEKLİ: İhaleye iştirak edecek firmalar şartnameye uygun olarak hazırlayacakları teklif mektuplarını imzalayıp mühürleyecek ve bir zarfa koyduktan sonra zarfın üzerine TRAKYA BİRLİK ENTEGRE TESİSLERİ 1 ADET 5 LT LİK PET ŞİŞE DOLUM HATTI VE MÜŞTEMİLATININ TEMİNİNE AİT TEKLİF ibaresi ile firma isim ve adresini yazacaklardır. TEKLİF MEKTUBU İLE BİRLİKTE; a)her sayfası imzalanmış ve mühürlenmiş şartname, b)firmaca bu veya buna benzer bir tesis kurduğunu gösterir referans listesi, c)genel Müdürlüğümüz Muhasebe Müdürlüğü veznesine yatırılan Geçici Teminata ait makbuz, d)ticaret ve Sanayi Odası Faaliyet belgesi, e)ihaleye katılanın yetki belgesi (noter onaylı), f)firma tüzel kişi olduğu takdirde tüzel kişiyi temsile yetkili kişilerin yetkili olduğunu gösterir belge ve imza sirküleri(noter onaylı), g)yabancı firmayı temsilen katılınıyorsa Türkiye temsilcisi olduğunun belgelenmesi (noter onaylı), h)işyeri görme belgesi Belgeler (teklif mektubu ile birlikte) dış zarfa konulacak ve dış zarfın üzerine TRAKYA BİRLİK ENTEGRE TESİSLERİ 1 ADET 5 LT LİK PET ŞİŞE DOLUM HATTI VE MÜŞTEMİLATININ TEMİNİ İHALESİNE AİT BELGELER ibaresi yazılarak imza edilip, mühürlenecektir. İhaleye katılma şartlarından (Teklif Mektubu ile birlikte verilecek belgeler) herhangi birisini yerine getiremeyen teklifler bulunduğu takdirde teklif değerlendirme dışı bırakılacak ve bu husus tutanağa geçilecektir. Teklifler KDV hariç olarak verilecektir. Yurt dışı tekliflerde teslim şekli; FOT, FOB,C+F, CIF veya DDU / Tekirdağ teslimi şeklinde olabilir. Ayrıca imal edildiği ülke ve en erken yükleme tarihi açıkça belirtilecektir. MADDE 7- TEMİNAT OLARAK ALINABİLECEK DEĞERLER : -Edirne de şubesi bulunan bir bankadan alınan banka teminat mektubu, -Tedavüldeki Türk Lirası,USD ( Amerikan doları), EURO (Avrupa Para Birimi) -Devlet Tahvili, -Hazine Bonosu. MADDE 8- TEMİNATLAR: 8.1- Firma teklif bedelinin %5 i oranında Geçici Teminat verecektir İhaleyi yüklenen firma ihale bedelinin %10 u oranında kapasite ve performans garantisi olarak Trakya Birlik e süresiz Kesin Teminat Mektubu verecektir. 8.3-Yurt dışı alımlarda; Teminat Mektupları 1.sınıf bir Türk Bankası tarafından teyit edilecektir. 8.4-Geçici teminat ihalenin sonuçlanmasını müteakip iade edilecektir. MADDE 9- TESLİM SÜRESİ VE ÖDEME: Teslim süresi ve ödeme şekli firma teklif mektubunda belirtilecektir.

3 -3- MADDE 10- YASAK FİİL VE DAVRANIŞLAR : İhale işlemlerinin hazırlanması, yürütülmesi ve sonuçlandırılması sırasındaki firmaların: Hile, desise, vaat, nüfuz kullanma tehdit ve çıkar sağlamak suretiyle veya başka yollarla ihaleye ilişkin işlemlere fesat karıştırmaları veya teşebbüs etmeleri, Açık eksiltme usulüyle yapılan ihalelerde diğer isteklileri tereddüte düşürecek veya rağbeti kıracak söz söylemeleri ve istekliler arasında anlaşmaya çağrıyı ima edecek işaret ve davranışlarda bulunmaları veya ihalenin doğruluğunu bozacak biçimde görüşme tartışma yapmaları, İhale işlemlerinde sahte belge veya sahte teminat kullanmaları veya kullanmaya teşebbüs etmeleri, taahhüdünü kötü niyetle yerine getirmemeleri, taahhüdünü yerine getirirken Trakya Birlik e zarar verecek işler yapmaları veya işin yapılması veya teslimi sırasında hileli malzeme, araç veya usuller kullanmaları yasaktır. Bu fiil ve davranışlarda bulundukları anlaşılanlar, fiil ve davranışları ihale safhasında vaki olmuşsa Trakya Birlik çe ihaleye iştirak ettirilmeyecekleri gibi fiil ve davranışların özelliğine göre haklarında bir yıla kadar Trakya Birlik in bütün ihalelerine katılmaktan yasaklama kararı verilir. Bu fiil ve davranışlar ihale yapıldıktan sonra vuku bulmuş ise yine bir yıla kadar ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verilir.bu durum Trakya Birlik çe ilgili mercilere bildirilir. Ayrıca Trakya Birlik in sözleşmeyi fesih hakkı saklı MADDE 11- İHALENİN SONUÇLANMASI : İhale, Yönetim Kurulumuzun onayından sonra sonuçlanır. MADDE 12- TEKNİK SPESİFİKASYONLAR VE GENEL HUSUSLAR : Hattın başında tablası olan bir besleme konveyörü Şişelerin elle beslemesi tabla vasıtasıyla konveyöre yapılacaktır. Mevcut kullanılan Pet Şişe Ölçüleri 5 lt Yuvarlak Pet Şişe 5 lt Köşeli pet Şişe Ağız İç Çapı : 101 mm Ağız İç Çapı : 38 mm Yükseklik : 240 mm Yükseklik : 335 mm Taban Çapı : 175 mm Taban Ölçüsü : 140x140 mm Şişe temizleme sistemi: Saatte minimum 4000 adet şişeyi temizleyecektir Steril (kuru) hava şartlandırıcı sistemiyle yuvarlak ve köşeli pet şişeler baş aşağı çevirilerek içerisine hava verilerek temizlenecektir Sistem şişe yok hava yok prensibi ile çalışacaktır Makinanın yükseklik ayarı Şişe değişimlerinde motor kontrollü alçaklık yükseklik ayarı Hız kontrol sistemi Dolum makinası ve hattıyla senkronize olarak çalışacaktır Makinanın tezgahı şeffaf malzeme ile (açılıp kapanmaya müsait pencere sistemi) emniyet tedbirleri olacak şekilde tecrit edilecektir Makina gövdesi ve şişe ile temas eden yüzeyler paslanmaz veya gıdaya uygun malzemeden Tezgahın etrafında yağın veya temizlik esnasında akan suyun toplanması için kanalı

4 Makina asidik-bazik kimyasallar ve suyla (sıcak-soğuk) yıkanmaya uygun Makina manuel ve otomatik çalışacaktır Dolum Grubu: Saatte minimum 4000 adet şişeye likit rafine yağı loadcell tekniği ile gravimetrik dolumunu yapıp kapaklarını kapatacaktır Doldurulacak likit rafine yağ sıcaklığı C dir. Dolum hassasiyeti C de +- 2 gr altında (5 lt. Rafine yağ = gr.) Makinanın yükseklik ayarı Şişe değişimlerinde motor kontrollü alçaklık yükseklik ayarı Hız kontrol sistemi Hat ile senkronize olarak çalışacaktır Makinanın tezgahı şeffaf malzeme ile (açılıp kapanmaya müsait pencere sistemi) emniyet tedbirleri olacak şekilde tecrit edilecektir Makina gövdesi ve şişe ile temas eden yüzeyler paslanmaz veya gıdaya uygun malzemeden Şişe değişim setleri Set değişimi pratik ve kolay Tezgahın ve dolum masasının etrafında yağın veya temizlik esnasında akan suyun toplanması için kanal Makina asidik-bazik kimyasallar ve suyla (sıcak-soğuk) yıkanmaya uygun Paslanmaz besleme tankı Tank otomatik vana seviye kontrollü Tanktaki yağ seviyesi kumanda ekranında ve tankın gövdesinde görünebilir Tanka yağ besleme paslanmaz pompa ile yapılacak olup, tankla pompa arasında gıdaya uygun filtre sistemi Filtre veya filtre teli değiştirilebilir olacaktir. Filtre teli 100 mesh ölçüsündedir Makina manuel veya otomatik çalışacaktır Dolum hücreleri birbirinden bağımsız çalışacaktır. Dolum hücrelerinin kaba ve ince ayarları yapılacaktır Dolum sayısını gösterir ve sıfırlanabilir ekranı Dolumdan sonra nozullar damlatma yapmayacaktır Dolum hücresine şişe gelmediğinde dolum gerçekleşmeyecektir. Çıkışında da birikim varsa makina duracaktır Oparatör paneli Türkçe Herhangi bir tartı kontrol sisteminde arıza olması durumunda diğer tartı sistemleri üretime devam edecektir Dolum ağzına uygun gelmeyen,dolmayan, tölerans sınırları dışında eksik yada fazla dolmuş olan şişeler ayrı bir hatta yönlendirilecektir Dolum grubu kapatma grubuyla uyumlu Şişe yok kapak yok, şişe var kapak var sistemiyle çalışacaktır Kapak yolu farklı tip kapaklara uygun ayarlanabilecek veya değiştirilecek dizaynda Kapak besleme haznesi ve besleme yolu paslanmaz, gıdaya uygun malzemeden ve besleme otomatik Kapak besleme yoluna ters kapak girmesini engelleyici sistemi Kullanılacak kapakların kapak besleme yolu üzerinde hava üfleyerek kapak içindeki yabancı maddeleri uzaklaştıracak aparatı Kapak besleme haznesi içinde UV lamba Kapatma, çakma kapağa (Köşeli pet şişe için) ve vidalı kapağa (yuvarlak pet kavanoz için) uygun yapıda

5 Kapaklar kapatılırken ve vidalanırken şişeye zarar vermeyecek ve deforme etmeyecektir Çakma kapak (Köşeli şişe için) ve vidalı kapak (yuvarlak pet kavanoz için) kapatma grubundan bağımsız 1 er eleman yedek verilecektir Etiketleme Makinası: Saatte minumum 4000 adet köşeli ve yuvarlak tip pet şişeyi etiketleyecektir. Mevcut etiket rulo tip ve özellikleri 5 lt Yuvarlak Pet Şişe Etiketi 5 lt Köşeli pet Şişe Etiketi En : 170 mm En : 90 mm Boy : 105 mm Boy : 160 mm Bobin Et Kalınlığı: Min. 8mm Bobin Et Kalınlığı: Min. 8 mm Her bir şişeye bir etiket verilecektir Etiket verilirken etiketin sarım kağıdında ve kendisinde yırtılma olmayacaktır Etiketleme makinası etiket bittiği zaman ikaz verip duracaktır Firma, Etiketleme makinasının min.-max etiketleyecek etiket ölçülerini, sarım yönünü ve masura çapını teklifinde belirtecektir Etiketler çıkartma kendinden yapışkanlı Etiket kopmalarında ikaz veren sistemi Etiketlemeye giren şişenin etiketleme merkezinde olmasını sağlayan düzeneği Etiketleme makinasının hız kontrollü olacak ve dolum makinasıyla ve hattıyla uyumlu çalışacaktır Şişe tipi değişimleri için değişim seti veya aynı makina üzerinde farklı modülleri Sistem şişe yok etiket yok prensibi ile çalışacaktır Makinanın yükseklik ayarı Şişe değişimlerinde motor kontrollü alçaklık yükseklik ayarı Makinanın tezgahı şeffaf malzeme ile (açılıp kapanmaya müsait pencere sistemi) emniyet tedbirleri olacak şekilde tecrit edilecektir Makina gövdesi ve şişe ile temas eden yüzeyler paslanmaz veya gıdaya uygun malzemeden Tezgahın etrafında yağın veya temizlik esnasında akan suyun toplanması için kanalı Makina asidik-bazik kimyasallar ve suyla (sıcak-soğuk) yıkanmaya uygun olmalıdır Makina manuel ve otomatik çalışacaktır İnkjet kodlama Makinası: Domino A200 model Firma 1 adet Domino A200 printerın yedeğini verecektir aylık sarf malzemesi firma tarafından verilecektir.( filtre, mürekkep, solvent, rezervuar, vs.) adet güç kaynağı Konveyör hızına ve ürün sayısına bağlı olarak printer uyumlu (Encoder sistemi)

6 İnkjet makinanın garantisi 2 yıl olup, dolum hattı ve müştemilatının temin edildiği firma muhatap alınacaktır Ürün inkjet makina ile kodlanırken ürünlerin aralıklı olarak gelmesi sağlanacaktır Kulp Takma Makinası: Saatte minumum 4000 adet köşeli pet şişeye kulp takacaktır. Firma şu anda kullanmış olduğumuz kulplara uygun kulp takma makinası belirleyecektir. ( veya kulp makinasına ve mevcut köşeli tip şişemize uygun yapıda kulbun teknik özellikleri teklifinde belirtecektir.) Kulp takma makinası ithal Kulplar otomatik olarak takılacaktır Kulp bittiği zaman ikaz veren sistemi Kulplar kulp haznesine dökülecek olup bu hazneden bir besleyici ile otomatik olarak alınarak her bir köşeli şişeye 1 adet kulp otomatik olarak takılacaktır.( Kulp haznesinin alacağı kulp miktarı firma tarafından belirtilecektir.) Kulplar kulp yolunda sıkışmayacaktır Kulp besleme haznesi ve besleme yolu paslanmaz, gıdaya uygun malzemeden ve besleme otomatik Kulp besleme yoluna ters kulp girmesini engelleyici sistem Dolum grubu kulp takma grubuyla uyumlu Şişe yok kulp yok, şişe var kulp var sistemiyle çalışacaktır Kulp takılırken şişeye zarar vermeyecek ve şişe deforme olmayacaktır Hız kontrol sistemi Dolum makinası ve hattıyla senkronize olarak çalışacaktır Makinanın tezgahı şeffaf malzeme ile (açılıp kapanmaya müsait pencere sistemi) emniyet tedbirleri olacak şekilde tecrit edilecektir Makina gövdesi ve şişe ile temas eden yüzeyler paslanmaz veya gıdaya uygun malzemeden Tezgahın etrafında yağın veya temizlik esnasında akan suyun toplanması için kanal Makina asidik-bazik kimyasallar ve suyla (sıcak-soğuk) yıkanmaya uygun Makina manuel ve otomatik çalışacaktır Kulp yolunda kulp olmadığı durumda otomatik olarak alarm verecektir Koli açma makinası: Saatte minumum 4000 adet köşeli ve yuvarlak pet şişeyi koliye koyacak sayıda koliyi açacaktır.( Koli içerisine şişe koyacak hale getirecektir.) Mevcut Kullanılan Koili Ölçüleri ve Özellikleri 5 lt Yuvarlak Pet Şişe Kolisi 5 lt Köşeli pet Şişe Kolisi Ebat : 360x360x275mm Ebat : 290x290x355mm Dış+İç Yüzey : 150gr/m² Kraft Liner Dış+İç Yüzey : 150gr/m² Kraft Liner Ara Yüzey : 150gr/m² Saman veya Ara Yüzey :150gr/m² Saman veya Extra fluting Extra fluting BCT : Min. 300Kg/kuvvet BCT : Min. 300Kg/kuvvet Rutubet(%) : Max. 7,5 Rutubet(%) : Max. 7,5 Dalga : Tek dalga C tipi Dalga : Tek dalga C tipi Gramaj : 515gr. Gramaj : 415gr.

7 Koli açma makinası minimum saatte 1000 adet koli açma kapasitesinde Firma açacağı koli miktarını teklifinde belirtecektir Firma koli açma makinasının min.- max. koli ölçülerini teklifinde belirtecektir Firma makinasına göre koli katlanımını belirtecektir Koli değişimi kolay ve rahat Firma, Koli magazininin kapasite belirtilecektir Dolum makinası ve hattıyla senkronize olarak çalışacaktır Makinanın tezgahı şeffaf malzeme ile (açılıp kapanmaya müsait pencere sistemi) emniyet tedbirleri olacak şekilde tecrit edecektir Makina gövdesi ve şişe ile temas eden yüzeyler paslanmaz veya gıdaya uygun malzemeden Makina manuel ve otomatik çalışacaktır Koli besleme magazininde koli azaldığı zaman alarm verici sistem 12.8-Kolileme makinası: Kolileme makinası, kulp takma makinasından by pass olarak gelen yuvarlak pet ve kulp takma makinasından kulp takılarak gelen 4000 adet köşeli ve yuvarlak pet şişeleri alıcı aparatı ile saatte minumum 1000 adet koliye 2x2 konfigürasyonunda koliye koyacak kapasiteye sahip Değişik tip şişeler için tutma aparatları Koli içine eksik şişe dizmeyecektir Koli hazır değilse şişe dizme çalışmayacaktır Şişe tutma aparat değişimi kolay ve rahat Tel örgülü, kapıları açılır emniyet çemberi içinde Yuvarlak ve köşeli pet şişe kolileme aparat grubundan bağımsız 1 er eleman yedek olarak verilecektir Koli içerisine konulmuş altı ve üstü kapatılmış nihai ürün tahriksiz konveyöre beslemesi yapılırken kolide herhangi bir deformasyon olmadan beslemesi yapılacaktır. Koli açma ve koli kapama ünitelerini terk eden kolilerin alt ve üst kapakları açılmayacaktır.( Özellikle koliler alttan elle tutularak taşınması durumunda kapakları açılmayacaktır.) 12.9-Tahriksiz konveyör grubu: Koli içerisine konulmuş altı ve üstü kapatılmış nihai ürün dolum holünü terk ettikten sonra palete istif edilecek alana gelirken ürünün konveyör üzerinden sıyırılarak (kaydırılarak) ele alınacağından ürün durmuş pozisyonda Bu son kısım tahriksiz rulo konveyöründen oluşacaktır. Bu tahriksiz taşıyıcı konveyör montaj aşamasında yerleşim planına göre belirlenecektir. MADDE 13- DİĞER HUSUSLAR Boş ambalajın el ile dizildiği yerden şişe temizleme makinasına ve şişe temizleme makinasından doluma kadar olan götürücünün üzeri şeffaf, açılır kapanır tipte Şişe temizleme üfleme aparatlarından 2 şer adet takım olarak yedek verilecektir Şişe temizleme makinası tutucu aparatlarından makinadaki tutucu kafa sayısı kadar iki tip şişe için yedek verilecektir Dolumdan sonraki konveyörlerin hat boyunca kaydırıcı ve temizleyici malzeme ile; gerek ürünün konyeyörde rahat hareketi için gerekse de hattın temizliği için püskürtmeli yıkama sistemi Hat boyunca da yıkama sularını toplayacak sökülüp takılır tava sistemi

8 Tavalar konveyör genişliğinden 2 şer cm geniş Daha sonra tavalarda biriken sular gırtlak hortumuyla ana pis su giderlerine bağlanacaktır Götürücü konveyörlerin her farklı tipi için; palet taşıyıcılarından 5mt lik, konveyörlere ait plastik pim, bakla, geçiş tarağı, bant tahrik dişlisi ve kayışlarından birer takım yedek verilecektir adet loadcell ve loadcell bağlantı kablosu yedek olarak verilecektir adet hücre dolum grubundan takım olarak yedek verilecektir Loadcell grubu üzerinde bulunan terazi kefesi ve buna ait şişe tutucu parçalar 5 adet yedek verilecektir Sistemde kullnaılacak vakum vantuzları ve sensörlerden yedek verilecektir Makinaların yerleşim planı, elektrik projesi, Makinaların Bakım ve çalışma Talimatları, redüktör, konveyör, piston vb. malzemelerin katalog, tip ve çizimleri teklifle birlikte verilecektir Firma personele eğitim verecektir Montaj ve devreye almadan sonra malzeme ve imalat hatalarına karşı garanti süresi en az 24 aydır.firma bu hususu teklifinde belirtecektir Firmanın imalatı veya ithal ettiği makinalar ile ilgili olarak servis ve yedek parça garantisi 10 yıl Garanti süresi içinde firmanın imalatı veya ithal ettiği makinalar ile ilgili olarak arıza meydana gelmesi halinde firma, arızanın kendisine bildirilmesinden itibaren azami 3 işgünü içinde teknik elemanları vasıtasıyla arızanın giderilmesi için arıza tespiti yaptırmak ve arızanın tespiti ile birlikte makul süre (Tüketici mevzuatının belirlediği azami süreyi geçmemek üzere onarım için gerekli en kısa süre) içerisinde arızayı gidermekle yükümlüdür. Makul süre içerisinde arızanın giderilememesi ve/veya firmanın arıza tespitine ilişkin yükümlülüğünü yerine getirmemesi halinde Trakya Birlik arızayı gidermek için onarımı üçüncü bir şahsa yaptırarak onarıma ilişkin tüm masrafları firmaya fatura edecektir. Firmanın garanti süresi içerisinde arızayı makul sürede giderememesi ve/veya arıza tespitine ilişkin yükümlülüğünü yerine getirmemesi nedeniyle Trakya Birliğin uğrayacağı üretim ve kar kaybı dahil tüm zararlardan dolayı firma sorumlu olup Trakya Birliğin firmaya rücu etme hakkı saklıdır İhaleye girecek olan firmalar, hattın kurulacağı yer olan Trakya Birlik Entegre Tesisleri Likit Dolum Ünitesini görecek olup, İşyeri görme belgesini alacaktır İşi Yapacak olan firma yapacağı makinaların yerleşimini gösterir projesini Entegre Tesislere gösterecek olup onaylandıktan sonra imalatına başlayacaktır Firmalar makinalarda kullanılacak olan hava ve elektrik güç gereksinimlerini tekliflerinde belirtecektir Makinaların her birinde acil stop butonları Makinanın üzerine monte edilmiş 304 kalite paslanmaz çelikten elektrik panosu bulunacak ve tüm kontroller buradan yapılacak olup, arıza ve ikaz sistemleri bulunacaktır. Makina ve konveyörlerin yıkanması esnasında elektrik aksamı izoleli ve muhafaza altında (tüm buton, sensör vs. Malzemeler yıkamaya uygun spiral ve benzeri malzeme ile korunacaktır.) Panonun bulunduğu yere kadar ön besleme kablosu, hava ve ürün besleme hattı (Likit Rafine yağ) Trakya Birlik çe çekilecektir Pano ve makinada kullanılacak elektrik malzemelri Siemens, telemecanique, moeller veya omron marka Kullanılacak PLC nin yazılımı ve makinanın işleyişi ile ilgili programın yedeği firma tarafından verilecektir Makina kontrol ekipmanları Türkçe menü ve dokunmatik ekranda Hat boyunca makina ve ekipmanlar sıcak-soğuk su, asidik bazik kimyasallarla temizliğe dayanıklı malzemeden

9 Makinada kullanılacak hız kontrol cihazı yine ABB, Hithachi Siemens, Telemecanique,Danfoss veya Moeller marka, tüm pnömatik aksam Festo marka Kullanıcak olan elektrik motor ve redüktörleri Watt, Gamak, Motovario,Tramec, Bonfiglioli, Siemens; rulmanlar SKF veya FAG marka Söz konusu makina ve ekipmanlarının Trakya Birlik Sahasına getirilmeden önce firmaca yapılacak deneme çalışmalarında şişe, koli, etiket vs.leri firma kendi imkanlarıyla Trakya Birlik ten temin edecektir İthal teklif edilecek makina ve ekipmanlarının tümü ABD veya Batı Avrupa menşeili Firma şartname konusu bu işte yeterli bilgi ve tecrübeye sahip bir ihtisas firması olarak kabul edileceğinden bu işle ilgili teknik şartnamede belirtilmemiş olsa dahi fenni şart ve teknik icaplara göre şartname konusu işi Trakya Birlik e eksiksiz, kusursuz ve çalışır vaziyette teslim etmekle yükümlü MADDE 14- SÖZLEŞMENİN İMZALANMASI VE TEMİNATLARIN İRAD KAYDEDİLECEĞİ HALLER : İhale, TRAKYA BİRLİK Yönetim Kurulu Kararı ile kesinlik kazanır. Bu karar firmanın kanuni adresine bildirilecek olup, Firmaya yapılan bildirime müteakip firma 10 gün içerisinde kesin teminatı vermeye ve bütün giderleri kendisine ait olmak üzere sözleşmeyi imzalamaya mecburdur. Firma sözleşmeyi bu süre içerisinde imzalamadığı takdirde Geçici Teminatı irad kaydedilir Sözleşme yürürlüğe girdiği tarihten itibaren sözleşme şartlarından herhangi birinin firma tarafından yerine getirilmemesi halinde kesin teminat hiçbir ikaza gerek kalmaksızın irad kaydedilebilecektir. MADDE 15- MÜCBİR SEBEPLER : 1-Olağanüstü tabiat halleri (Deprem,sel,su baskını vb.) 2-Sosyal sebepler (Kanuni grev, bulaşıcı hastalıklar, kısmi veya genel seferberlik ilan edilmesi vb.) Süre uzatımı gereken yukarıdaki haller vukuunda firma bu hadisenin vuku tarihinden itibaren en geç on gün içerisinde mücbir sebebi belirten mahalli idareden alınmış resmi belgeyi Trakya Birlik e sunacak ve mücbir sebebin ne kadar devam edeceğini yazılı olarak bildirecektir. Süresi içinde yapılmayan müracaatlar dikkate alınmaz ve firmanın süre uzatımı isteme hakkı kalmaz. MADDE 16-İŞİN KABULÜ : Firma tarafından garanti edilen kapasite ve performans değerlerinin gerçekleştirilmesini müteakip tutanak düzenlenecek ve Trakya Birlik Yönetim Kurulu onayı ile birlikte iş kabul edilecektir. MADDE 17- İŞE BAŞLAMA BİTİRME SÜRESİ VE CEZAİ ŞARTLAR :

10 Firma sözleşmenin imza tarihinden itibaren işe başlayarak teklifinde belirtmiş olduğu günde 1 adet 5 lt lik pet şişe dolum makinası ve müştemilatının teminini ve montajını tamamlayıp devreye almak yükümlülüğündedir. Teslim süresi Madde 15 de belirtilen mücbir sebepler dışında uzatılamaz. Firma mücbir sebepler dışında teklifinde belirttiği sürede sözkonusu işi tamamlayıp teslim etmez ise günlük TL gecikme cezası ödemeyi peşinen kabul eder. Gecikme 10 günü -10- geçer ise Trakya Birlik bu cezayı sürdürmede, beklemede veya sözleşmeyi fesh etmekte serbesttir. Firma taahhüt konusu işi kısmen veya tamamen başkalarına devredemez. Devrettiği takdirde Trakya Birlik çe sözleşmesi fesh edilerek kesin teminatı irad kaydedilir. MADDE 18- KESİN TEMİNATIN İADESİ: Kesin Teminat; Firmanın teklifinde belirtilmiş olan garanti süresi sonunda garanti edilen kapasite ve performans değerlerinin gerçekleştiğinin tespiti ve varsa kusurlu malzemelerin tamir ve yenilenmesini müteakip düzenlenecek tutanağın Trakya Birlik Yönetim Kurulu onayı ile birlikte iade edilecektir. MADDE 19-İHTİLAFLARIN HALLİ: Bu şartname ve ilgili sözleşmeden doğacak ihtilafların hallinde Edirne Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir. MADDE 20-VERGİ, RESİM VE HARÇLAR: İhale ile ilgili Türkiye de yapılacak vergi, resim harç ve giderler Trakya Birlik e, firmanın ülkesindeki masraflar ise kendisine ait olup,sözleşme ile ilgili vergi ve harçlar firmaya aittir. MADDE 21- TRAKYA BİRLİK YETKİSİ : Birliğimiz Devlet İhale Kanunu na bağlı değildir. İhaleyi yapıp yapmamakta, iptal etmekte, kısmen yapmakta veya dilediğine vermekte serbesttir. MADDE 22 - Bu şartname 10 sayfa 22 maddeden ibarettir. FİRMA S.S.TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ

S.S.TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ TUZ SATINALMA ŞARTNAMESİ

S.S.TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ TUZ SATINALMA ŞARTNAMESİ S.S.TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ TUZ SATINALMA ŞARTNAMESİ Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği, İşletmelerinde kullanılmak üzere 720 ton Ham Tuz ve 681 ton

Detaylı

1 ADET OTOMATİK PALET DİZİCİ ROBOT, 1 ADET OTOMATİK STREÇLEME MAKİNASI VE MÜŞTEMİLATININ TEMİNİ ŞARTNAMESİ MADDE 1 -İŞİ YAPTIRACAK KURULUŞ VE ADRESİ:

1 ADET OTOMATİK PALET DİZİCİ ROBOT, 1 ADET OTOMATİK STREÇLEME MAKİNASI VE MÜŞTEMİLATININ TEMİNİ ŞARTNAMESİ MADDE 1 -İŞİ YAPTIRACAK KURULUŞ VE ADRESİ: S.S.TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ 1 ADET OTOMATİK PALET DİZİCİ ROBOT, 1 ADET OTOMATİK STREÇLEME MAKİNASI VE MÜŞTEMİLATININ TEMİNİ ŞARTNAMESİ MADDE 1 -İŞİ YAPTIRACAK KURULUŞ VE

Detaylı

S.S.TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ

S.S.TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ S.S.TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ MOTORİN VE ÖZEL KALORİFER YAKITI SATINALMA ŞARTNAMESİ S.S. Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği İşletmelerinin Mart 2007

Detaylı

BÜYÜK VE KÜÇÜK AJANDA ŞARTNAMESİ 2015 1- İŞİ YAPTIRACAK KURULUŞ VE ADRESİ

BÜYÜK VE KÜÇÜK AJANDA ŞARTNAMESİ 2015 1- İŞİ YAPTIRACAK KURULUŞ VE ADRESİ BÜYÜK VE KÜÇÜK AJANDA ŞARTNAMESİ Birliğimizce 2015 yılı için yaptırılacak ajandalara ait şartnamedir. 1- İŞİ YAPTIRACAK KURULUŞ VE ADRESİ Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (TRAKYA

Detaylı

AJANDA ŞARTNAMESİ ../..

AJANDA ŞARTNAMESİ ../.. AJANDA ŞARTNAMESİ Birliğimizce 2012 yılı için yaptırılacak ajandalara ait şartnamedir. 1- İŞİ YAPTIRACAK KURULUŞ VE ADRESİ Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (TRAKYA BİRLİK) Genel

Detaylı

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla,

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla, Sayın Yetkili; Birliğimizce, kapalı zarf veya faks fiyat teklifi alınmak suretiyle, Mürefte Kooperatifimize kurulmak üzere, takas yöntemi ile 1 Adet 50 ton kapasiteli Elektronik çukur tip eski kantar satılacak,

Detaylı

YAZLIK VE KIŞLIK İŞ TULUMU ŞARTNAMESİ

YAZLIK VE KIŞLIK İŞ TULUMU ŞARTNAMESİ YAZLIK VE KIŞLIK İŞ TULUMU ŞARTNAMESİ Birliğimiz reklamını içeren aşağıdaki beden, miktar ve özellikleri belirtilen Yazlık ve Kışlık iş Tulumu yaptırılacaktır. 1- İHALE TARİHİ VE YERİ Bu satınalma işine

Detaylı

TRAKYA BİRLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN TANK DİBİ TORTU SATILACAKTIR

TRAKYA BİRLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN TANK DİBİ TORTU SATILACAKTIR TRAKYA BİRLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN TANK DİBİ TORTU SATILACAKTIR Birliğimiz Karacabey Yağ Fabrikası / KARACABEY - BURSA da bulunan takribi 1.110 ton tank dibi tortu satış ihalesi 16.11.2015 günü, saat 14:00

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ UÇAK BİLETİ ALIMI, VİZE İŞLEMLERİ VE OTEL REZERVASYONU HİZMET TEMİNİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA: DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

TRAKYA BİRLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN ASİTLİ YAĞ SATILACAKTIR

TRAKYA BİRLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN ASİTLİ YAĞ SATILACAKTIR TRAKYA BİRLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN ASİTLİ YAĞ SATILACAKTIR Birliğimiz Entegre Tesisleri / TEKİRDAĞ da takribi 500 ton asitli yağ satış ihalesi 09.11.2016 günü, saat 14:00 da Kapalı Zarf Açık Artırma Usulü

Detaylı

TRAKYA BİRLİK ÇORLU SU KUYULARI - ENTEGRE TESİSLERİ SU İSALE HATTINA AİT ŞARTNAMEDİR

TRAKYA BİRLİK ÇORLU SU KUYULARI - ENTEGRE TESİSLERİ SU İSALE HATTINA AİT ŞARTNAMEDİR S.S.TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ TRAKYA BİRLİK ÇORLU SU KUYULARI - ENTEGRE TESİSLERİ SU İSALE HATTINA AİT ŞARTNAMEDİR MADDE 1 - İŞİ YAPTIRACAK KURULUŞ VE ADRESİ: Trakya Yağlı

Detaylı

S.S.TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ KEPEK VE RAZMOL SATINALMA ŞARTNAMESİ

S.S.TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ KEPEK VE RAZMOL SATINALMA ŞARTNAMESİ S.S.TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ KEPEK VE RAZMOL SATINALMA ŞARTNAMESİ Birliğimiz Tekirdağ Entegre Tesisleri ve Bursa Karacabey Karma Yem Fabrikalarımızın ihtiyacı için 8.200

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ AĞ ANAHTARI VE AĞ YÖNETİM YAZILIMI ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 5 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ÖĞRENCİ KIYAFET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını İSTEKLİ TEDARİKÇİ

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KARKAS ET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA İSTEKLİ TEDARİKÇİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını,

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

TRAKYA BİRLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

TRAKYA BİRLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN TRAKYA BİRLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Birliğimiz Entegre Tesisleri / TEKİRDAĞ da 500 ton, Karacabey Yağ Fabrikası / KARACABEY - BURSA da 150 ton olmak üzere Şubat 2016 - Temmuz 2016 ( 6 aylık ) döneminde

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ DARÜŞŞAFAKA EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM YILI KIRTASİYE MALZEMELERİ ALIM İŞİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

TRAKYA BİRLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN ASİTLİ YAĞ SATILACAKTIR

TRAKYA BİRLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN ASİTLİ YAĞ SATILACAKTIR TRAKYA BİRLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN ASİTLİ YAĞ SATILACAKTIR Birliğimiz Entegre Tesisleri / TEKİRDAĞ da takribi 500 ton, Karacabey Yağ Fabrikası / KARACABEY - BURSA da takribi 200 ton ( toplam 700 ton )

Detaylı

T.C. EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ POLİS BAKIM VE YARDIM SANDIĞI GAYRİMENKUL SATIŞI İDARİ ŞARTNAMESİ

T.C. EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ POLİS BAKIM VE YARDIM SANDIĞI GAYRİMENKUL SATIŞI İDARİ ŞARTNAMESİ T.C. EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ POLİS BAKIM VE YARDIM SANDIĞI GAYRİMENKUL SATIŞI İDARİ ŞARTNAMESİ İşin Adı, Niteliği, Türü ve Miktarı 1)Mülkiyeti Polis Bakım ve Yardım Sandığı na ait Balıkesir ili Ayvalık

Detaylı

TASFİYE HALİNDE ÇİZGİ YAT LİMİTED ŞİRKETİ HANGAR, DEMİRBAŞ VE DİĞER MENKULLERİNİN SATIŞINA İLİŞKİN İHALE ŞARTNAMESİ

TASFİYE HALİNDE ÇİZGİ YAT LİMİTED ŞİRKETİ HANGAR, DEMİRBAŞ VE DİĞER MENKULLERİNİN SATIŞINA İLİŞKİN İHALE ŞARTNAMESİ TASFİYE HALİNDE ÇİZGİ YAT LİMİTED ŞİRKETİ HANGAR, DEMİRBAŞ VE DİĞER MENKULLERİNİN SATIŞINA İLİŞKİN İHALE ŞARTNAMESİ I- SATIŞ İHALESİNİN KONUSU VE BAŞVURUYA İLİŞKİN HUSUSLAR 1. Tanımlar ve Tasfiye Memurluğu'na

Detaylı

4 ADET BLADE SUNUCU CİHAZLARI SATINALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

4 ADET BLADE SUNUCU CİHAZLARI SATINALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN 4 ADET BLADE SUNUCU CİHAZLARI SATINALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. Başbakanlık Diyanet İşleri Başkanlığı ihtiyacı 4 adet blade sunucu cihazlarının Kuruluşça hazırlanan teknik

Detaylı

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHTİYAÇ FAZLASI VE İHTİYAÇ DIŞI MALZEME SATIŞI İLANI

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHTİYAÇ FAZLASI VE İHTİYAÇ DIŞI MALZEME SATIŞI İLANI ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHTİYAÇ FAZLASI VE İHTİYAÇ DIŞI MALZEME SATIŞI İLANI Satılacak malzemelerle ilgili bilgiler Madde 1- Satılacak malzemelerin sıra numarası, cinsi, niteliği ve miktarları aşağıdaki

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 6404 17.03.2015 Konu : Alarm ve İzleme Sistemi Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Alarm ve İzleme Sistemi Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin

Detaylı

YAĞLIK AYÇİÇEĞİ NAKLİYE ŞARTNAMESİDİR.

YAĞLIK AYÇİÇEĞİ NAKLİYE ŞARTNAMESİDİR. YAĞLIK AYÇİÇEĞİ NAKLİYE ŞARTNAMESİDİR. S.S.Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği nce (TRAKYA BİRLİK) Ağustos 2012-Temmuz 2013 devresinde S.S. 285 Sayılı Keşan Yağlı Tohumlar Tarım Satış

Detaylı

SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI

SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI EKONOMİ TURİZM KÜLTÜR VE SPOR BAKANLIĞI Dağlı Trading Ltd., Rekabet Gücünün Artırılması Mali Destek

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 8268 29.03.2016 Konu : Ticaret ve Sanayi Müzesi Kompanzasyon Panosu Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Ticaret ve Sanayi Müzesi Kompanzasyon Panosu

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/07/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2011092 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/08/2011 TARİHİ,

Detaylı

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. (İHALE KOMİSYONU) BAŞKANLIĞI NDAN ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. NİN ENA ELEKTRİK ÜRETİM LİMİTED

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

İHALE İLANI ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

İHALE İLANI ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. "Maddi Hasar All Risk", "İşveren Mali Mesuliyet" ve "3. Şahıs Sorumluluk" Sigorta Poliçeleri Hizmet Alımı 18.04.2017 Salı günü Zorlu Center Levazım Mah. Koru Sk.

Detaylı

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ YANGIN POMPALARI YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ YANGIN POMPALARI YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ YANGIN POMPALARI YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞME KONUSU, TARAFLAR VE TANIMLARI: Bu sözleşme Oğuzlar mahallesi 1366 Sk. No:3 Balgat/ANKARA adresinde mukim

Detaylı

KIRKLARELİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TÜZEL KİŞİLİĞİNE AİT 1 ADET ARACIN SATIŞINA İLİŞKİN İLAN METNİ

KIRKLARELİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TÜZEL KİŞİLİĞİNE AİT 1 ADET ARACIN SATIŞINA İLİŞKİN İLAN METNİ KIRKLARELİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TÜZEL KİŞİLİĞİNE AİT 1 ADET ARACIN SATIŞINA İLİŞKİN İLAN METNİ Kırklareli Organize Mülkiyetinde bulunan, İşbu ilan metni ekinde yer alan Satış Şartnamesinde; markası,

Detaylı

S.S. TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

S.S. TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ S.S. TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Trakya Birlik Entegre Tesisleri Likit Dolum Ünitesine dolum hatları için Otomatik Paletleme ve Streç Sarma Makinalarının Temin

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ARAÇ KİRALAMA TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ni : Madde 2 de tanımı ve kapsamı verilen

Detaylı

S.S.TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ

S.S.TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ S.S.TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ TRAKYA BİRLİK İŞLETMELERİNE ELEKTRİK PİYASASINDAN AKTİF ELEKTRİK ENERJİSİ TEMİNİ ŞARTNAMESİ MADDE 1- İŞİ YAPTIRACAK KURULUŞ VE ADRESİ: S.S.

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21715 24.10.2018 Konu : Yazıcı ve Toner Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Yazıcı ve Toner Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 31.10.2018

Detaylı

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü TARLA-2018TSHZ022 Elektron Hızlandırıcısı ve Işınım Tesisi (TARLA) Project Grand No: 2006K 120470 Alımın Adı: Su Soğutma Sistemi Isıtıcı Kazan İmalat

Detaylı

2015 YILI PNÖMATİK SONDAJ MAKİNASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

2015 YILI PNÖMATİK SONDAJ MAKİNASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 2015 YILI PNÖMATİK SONDAJ MAKİNASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 AMAÇ TTK yer altı taş kömürü ocaklarında üretim ve hazırlık aşamalarında sürülen taban yollarından, desandre ve başyukarılardan gaz/kömür degajlarının

Detaylı

Ö R N E K T İ R TÜRKİYE DİYANET VAKFINA AİT... İLİ,...İLÇESİ,... CADDESİ...NOLU İŞYERİNİN KİRALAMA İHALE ŞARTNAMESİDİR.

Ö R N E K T İ R TÜRKİYE DİYANET VAKFINA AİT... İLİ,...İLÇESİ,... CADDESİ...NOLU İŞYERİNİN KİRALAMA İHALE ŞARTNAMESİDİR. TÜRKİYE DİYANET VAKFINA AİT... İLİ,...İLÇESİ,... CADDESİ...NOLU İŞYERİNİN KİRALAMA İHALE ŞARTNAMESİDİR. 1- Mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfı'na ait,... İli,... İlçesi,... nolu işyeri (kapalı/açık) teklif

Detaylı

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ ARŞİV-DEPO ÇELİK RAF VE PASLANMAZ ÇELİK RAF MALZEMELERİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ ARŞİV-DEPO ÇELİK RAF VE PASLANMAZ ÇELİK RAF MALZEMELERİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ ARŞİV-DEPO ÇELİK RAF VE PASLANMAZ ÇELİK RAF MALZEMELERİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ 2018 Sayfa 1 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sözleşme ve

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TOPRAK DİRENCİ ÖLÇÜ ALETİ ŞARTNAMESİ 2015-06

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TOPRAK DİRENCİ ÖLÇÜ ALETİ ŞARTNAMESİ 2015-06 1. KONU Bu şartname, Erişim Şebekelerinde Telekomunikasyon kablo, sistem ve binalarının topraklama sistemlerinin direnç ölçüleri yapmak üzere satın alınacak Kazıklı Tip ve Clamp Tipi Toprak Direnci Ölçü

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ PARÇA HARİÇ : SÖZLEŞME NO : 1. TARAFLAR : 2. SİSTEM : 1.1 Bir tarafta ticari ikametgahı AKŞEMŞETTİN MAH. ÇAĞLAYAN CAD. NO: 21/A Sincan / ANKARA olan YEDİEL ISITMA SOĞUTMA

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21602 05.11.2013 Konu : Kamera Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Kamera Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 07.11.2013 Perşembe saat 12:00

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ EVDE VEYA KURUMDA HASTA BAKIM HİZMETLERİ ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ müteahhidini, : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

İSTANBUL MADEN İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Restorasyon Projesine İlişkin TEKLİF ŞARTNAME

İSTANBUL MADEN İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Restorasyon Projesine İlişkin TEKLİF ŞARTNAME İSTANBUL MADEN İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Restorasyon Projesine İlişkin TEKLİF ŞARTNAME İSTANBUL, 2015 1. TARAFLAR Bu Şartnamede teklif isteyen taraf İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB olarak anılacaktır)

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ müteahhidini, : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ni : Madde 2 de tanımı ve kapsamı

Detaylı

ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHTİYAÇ DIŞI VE İHTİYAÇ FAZLASI MALZEME (TRAFO) SATIŞI YAPILACAKTIR SATILACAK TRAFOLARLA İLGİLİ BİLGİLER: Madde 1- Satılacak trafoların sıra numarası, cinsi, niteliği aşağıda

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 20112 07.10.2013 Konu : HP 1132M Yazıcı,Tarayıcı,Fotokopi Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile HP 1132M Yazıcı,Tarayıcı,Fotokopi Alımı yapılacaktır.

Detaylı

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sözleşme ve eklerinde kullanıldığı takdirde aşağıdaki anlamları taşır.

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ PERSONEL ANONİM ŞİRKETİ BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ. : Sultangazi Belediyesi Personel Anonim Şirketi Toplantı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ PERSONEL ANONİM ŞİRKETİ BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ. : Sultangazi Belediyesi Personel Anonim Şirketi Toplantı SULTANGAZİ BELEDİYESİ PERSONEL ANONİM ŞİRKETİ BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ Kurum Adı Adresi : Sultangazi Belediyesi Peronel Anonim Şirketi : Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı No:54 Sultangazi/ İstanbul

Detaylı

2886 SAYILI DEVLET İHALE KANUNU NDA YASAKLAMA KARARLARI VE KARARLARA KARŞI BAŞVURU YOLLARI

2886 SAYILI DEVLET İHALE KANUNU NDA YASAKLAMA KARARLARI VE KARARLARA KARŞI BAŞVURU YOLLARI Arş. Gör. Yeliz Neslihan AKEL Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Anabilim Dalı 2886 SAYILI DEVLET İHALE KANUNU NDA YASAKLAMA KARARLARI VE KARARLARA KARŞI BAŞVURU YOLLARI İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...VII

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 6332 17.03.2015 Konu : Güvenlik Kamera Sistemi ve Kabinet Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Güvenlik Kamera Sistemi ve Kabinet Alımı yapılacaktır.

Detaylı

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ İşbu sözleşme, bir tarafta GÜRGENLER İNŞAAT VE TESİSAT MALZ.SAN VE TİC A.Ş (bundan sonra GÜRGENLER olarak yazılacaktır) ile diğer

Detaylı

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi 1 / 7 A. Genel Özellikler: 1. Laboratuvar kurulumunda gerçekleştirilecek tüm yapım işlemleri ihale üzerinde kalan firmaya ait olmalıdır. Laboratuvara yapılacak tezgah, alt dolap, raf sistemi, çekmecelerin

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ MALTEPE REZİDANS ASANSÖR REVİZYON İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca

Detaylı

YAPIYA BAŞLAMA VE BİTİRME TARİHİ İLE GECİKME HALİNDE CEZALAR

YAPIYA BAŞLAMA VE BİTİRME TARİHİ İLE GECİKME HALİNDE CEZALAR İNŞAAT YAPIM SÖZLEŞMESİ TARAFLAR 1- Bir tarafta yapı sahibi (yada iş sahibi) (bundan sonra yapı sahibi olarak anılacaktır) diğer yanda yapı müteahidi.. (bundan sonra Yapı Müteahidi olarak anlıcaktır) arasında

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ 2016 YILI KÜLTÜR GEZİLERİ HİZMETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ müteahhidini, : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ni : Madde

Detaylı

Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. Evrak Tarih ve Sayısı: 26/07/2017-2318 T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Sayı : 13474560-934.01.11- Konu : Piyasa Araştırması / Fiyat Teklifi İLGİLİ FİRMALARA

Detaylı

Firma fiyat teklifini aşağıda yer alan tabloya yazacaktır.

Firma fiyat teklifini aşağıda yer alan tabloya yazacaktır. .0.209 B-2 Sayın İlgili, Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen İzmir Ticaret Odası Bina Giriş Kapıları Üzerine Hava Perdesi Takılması İşi için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi, üzerine

Detaylı

ARAÇ SATIŞI İDARİ ŞARTNAMESİ

ARAÇ SATIŞI İDARİ ŞARTNAMESİ Madde 1- Alımın Konusu: ARAÇ SATIŞI İDARİ ŞARTNAMESİ Türk Telekom hizmetlerinde kullanılmakta olan ve eki teknik şartnamede belirtilen araçlar aşagıda yer alan hükümler doğrultusunda satılacaktır. Madde

Detaylı

Av. Dr. KEREM CANBAZOĞLU TÜRK HUKUKUNDA İHALELERE KATILMA YASAĞI

Av. Dr. KEREM CANBAZOĞLU TÜRK HUKUKUNDA İHALELERE KATILMA YASAĞI Av. Dr. KEREM CANBAZOĞLU TÜRK HUKUKUNDA İHALELERE KATILMA YASAĞI İÇİNDEKİLER TAKDİM...VII ÖNSÖZ... IX İÇİNDEKİLER... XI KISALTMALAR...XXI GİRİŞ...1 I. GENEL OLARAK İHALE KAVRAMI VE İHALELERE KATILMA YASAĞI...1

Detaylı

ÇOK AMAÇLI SALON SES VE IŞIK SİSTEMİ MAL ALIMI İDARİ ŞARTNAMESİ İHALE KONUSU VE ŞEKLİ İLE İŞİN NİTELİĞİ, NEVİ VE MİKTARI:

ÇOK AMAÇLI SALON SES VE IŞIK SİSTEMİ MAL ALIMI İDARİ ŞARTNAMESİ İHALE KONUSU VE ŞEKLİ İLE İŞİN NİTELİĞİ, NEVİ VE MİKTARI: ÇOK AMAÇLI SALON SES VE IŞIK SİSTEMİ MAL ALIMI İDARİ ŞARTNAMESİ MADDE 1: İHALE KONUSU VE ŞEKLİ İLE İŞİN NİTELİĞİ, NEVİ VE MİKTARI: Çok Amaçlı Salon Ses ve Işık Sistemleri İhalesi; Mal Alımı Genel Şartname

Detaylı

TEKLiF ALMA ŞARTNAMESi

TEKLiF ALMA ŞARTNAMESi TEKLiF ALMA ŞARTNAMESi 1. TEKLiF'iN KAPSAMI: British Embassy School Ankara (BESA) (bundan böyle İşveren olarak anılacaktır), Ankara'da Ingiliz Büyükelçiliği arazisi içerisinde bulunan BESA nin kapalı spor

Detaylı

MĐLLĐ EĞĐTĐM VAKFI GAYRĐMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESĐ

MĐLLĐ EĞĐTĐM VAKFI GAYRĐMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESĐ MĐLLĐ EĞĐTĐM VAKFI GAYRĐMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESĐ Madde 1- Gayrimenkul Sahibi Đdareye Đlişkin Bilgiler 11- Đdarenin; a) Adı: Millî Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü b) Adresi: Azerbaycan Cad Kasım Gülek Sok No:6

Detaylı

1- İHALE EVRAKI BEDELLİDİR.

1- İHALE EVRAKI BEDELLİDİR. DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İHTİYACI IP KAMERA SATIN ALINACAKTIR. Ofisimizce, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü

Detaylı

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞME KONUSU, TARAFLAR VE TANIMLARI: Bu sözleşme Oğuzlar mahallesi 1366 Sk. No:3 Balgat/ANKARA

Detaylı

T.C. İNEGÖL BELEDİYESİ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU

T.C. İNEGÖL BELEDİYESİ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU z T.C. BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU A) Adresi : Sinanbey Mahallesi Nuri Doğrul Caddesi No: 1 İnegöl/ BURSA B) Telefon ve Faks Numarası : 0 224 715 10 10 Faks 0 224 715 11 05 C) Elektronik Posta

Detaylı

BOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI TAŞINMAZ MAL SATIŞINA AİT (İDARİ ŞARTNAMEDİR)

BOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI TAŞINMAZ MAL SATIŞINA AİT (İDARİ ŞARTNAMEDİR) BOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI TAŞINMAZ MAL SATIŞINA AİT (İDARİ ŞARTNAMEDİR) Madde 1. İHALENİN KONUSU ve ŞEKLİ Bolu İli Merkez İlçesi yanında bulunan A Bloktaki taşınmazlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a,36,37

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 6566 19.03.2015 Konu : Lazer Yazıcı ve Toner Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Lazer Yazıcı Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 24.03.2015

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR Madde 1- Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğünün

Detaylı

DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İHTİYACI 1 ADET TORNA MAKİNASI ALINACAKTIR.

DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İHTİYACI 1 ADET TORNA MAKİNASI ALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İHTİYACI 1 ADET TORNA MAKİNASI ALINACAKTIR. Ofisimizce, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1 TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1. TANIMLAR. 3 2. TEDARİK EDİLECEK ÜRÜNÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 3. GARANTİ KAPSAMI. 4 4. CEZAİ KAPSAM.4 5.

Detaylı

İDARİ ŞARTNAME. İhalede yetkilisi hazır bulunmayan firmanın kapalı zarf teklifindeki fiyat, son fiyat kabul edilir.

İDARİ ŞARTNAME. İhalede yetkilisi hazır bulunmayan firmanın kapalı zarf teklifindeki fiyat, son fiyat kabul edilir. İDARİ ŞARTNAME 1-KONU: S.S. TARİŞ ÜZÜM TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ ne bağlı ALAŞEHİR SİRKE- PEKMEZ İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ ne 1 adet ETİKETLEME MAKİNESİ kapalı zarf teklif almak suretiyle satın alınacaktır.

Detaylı

TEKLİF MEKTUBU. 11 Maddelik Araç Giydirme İşi İdari ve Teknik Şartnamesi tarafınızca okunmuş, anlaşılmış ve kabul edilmiştir.

TEKLİF MEKTUBU. 11 Maddelik Araç Giydirme İşi İdari ve Teknik Şartnamesi tarafınızca okunmuş, anlaşılmış ve kabul edilmiştir. 05.07.018 TEKLİF MEKTUBU Odamız tarafından şartnamede belirtilen özelliklerde Araç Giydirme işi odamız üyesi firmalardan kapalı zarf usulü teklif almak sureti ile yaptırılacaktır. Baskı fiyatlarının 10.07.018

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 22282 20.11.2018 Konu : EFKM Sabit Mobilyaları İmalat ve Montaj İşi Hk. Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan teklif almak sureti ile Eskişehir Fuar Kongre Merkezi Sabit Mobilyaları İmalat ve Montaj

Detaylı

ARAÇ SATIŞI İDARİ ŞARTNAMESİ

ARAÇ SATIŞI İDARİ ŞARTNAMESİ ARAÇ SATIŞI İDARİ ŞARTNAMESİ Madde 1- Alımın Konusu: Türk Telekom hizmetlerinde kullanılmakta olan ve TT web sitesinde detayları yer alan araçlar aşağıda yer alan hükümler doğrultusunda satılacaktır. Madde

Detaylı

TRAKYA BİRLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN ASİTLİ YAĞ SATILACAKTIR

TRAKYA BİRLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN ASİTLİ YAĞ SATILACAKTIR TRAKYA BİRLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN ASİTLİ YAĞ SATILACAKTIR Birliğimiz Entegre Tesislerimizden 400 Ton, Karacabey Yağ Fabrikamızdan 200 Ton olmak üzere toplam 600 ton asitli yağ satış ihalesi 16.01.2019

Detaylı

SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI

SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI SR EK STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI Atağ Akü Sanayi Ltd. Atağ Akü Sanayi Ltd. Rekabet Gücünün Artırılması Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Lefkoşa, Sanayi Bölgesi nde

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21634 13.10.2015 Konu : Fotokopi Makinesi Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Fotokopi Makinesi Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 20.10.2015

Detaylı

BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ 1-Kurumun Adı : İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Malmüdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Özel İdare

Detaylı

TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA

TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA DMO İhale No 1 İhalenin Adı Teklif Sahibinin Adı-Soyadı / Ticaret Unvanı Vergi Kimlik Numarası 2 TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA / / 20.. *

Detaylı

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU KABLOSUZ AĞ SİSTEMİ GARANTİ, BAKIM VE DESTEK HİZMETİ ALIM İŞİ

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU KABLOSUZ AĞ SİSTEMİ GARANTİ, BAKIM VE DESTEK HİZMETİ ALIM İŞİ ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU KABLOSUZ AĞ SİSTEMİ GARANTİ, BAKIM VE DESTEK HİZMETİ ALIM İŞİ -Sözleşme Taslağı- Madde 1- Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme, bir tarafta ODTÜ Kuzey Kıbrıs

Detaylı

JENERATÖR PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

JENERATÖR PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ JENERATÖR PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- TARAFLAR: Kanuni ikametgâhı, Adana/Yüreğir/Sinanpaşa Girne Bulvarı 78/A olan Atak Power ( Bundan sonra Atak Power diye anılacaktır) ile kanuni ikametgahı;... adresi

Detaylı

ISPARTA SÜLEYMAN DEMİREL ORGANİZE SANAYİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE AİT MUHTELİF HURDA SATIŞINA İLİŞKİN İLAN METNİ

ISPARTA SÜLEYMAN DEMİREL ORGANİZE SANAYİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE AİT MUHTELİF HURDA SATIŞINA İLİŞKİN İLAN METNİ ISPARTA SÜLEYMAN DEMİREL ORGANİZE SANAYİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE AİT MUHTELİF HURDA SATIŞINA İLİŞKİN İLAN METNİ Isparta Süleyman Demirel Organize Bölge Mülkiyetinde bulunan, İşbu ilan metni ekinde yer alan Satış

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ MEZAR YAPIM, BAKIM VE ONARIM HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan

Detaylı

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN Mülkiyeti Belediyemize ait, Mevlana Mahallesinde aşağıda sıra no, ada parsel, blok, kat, bölümü, tipi, muhammen bedeli belirtilen, 3+1 ve 2+1 daire tipinde olan 335 adet

Detaylı

T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi AYÇİÇEĞİ SATIŞ ŞARTNAMESİ

T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi AYÇİÇEĞİ SATIŞ ŞARTNAMESİ T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi AYÇİÇEĞİ SATIŞ ŞARTNAMESİ İHALE KONUSU, ŞEKLİ İLE İŞİN NİTELİĞİ NEVİ VE MİKTARI Madde 1 Koyunculuk

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAKACIK REZİDANS 5 ADET ASANSÖR FENNİ MUAYENE EKSİKLİKLERİ TAMAMLANMASI İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ. : Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı No:54 Sultangazi/ İstanbul

SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ. : Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı No:54 Sultangazi/ İstanbul SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ Kurum Adı Adresi : Sultangazi Belediye Başkanlığı : Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı No:54 Sultangazi/ İstanbul Telefon No : 0 212 459 34 40

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. Darüşşafaka Mh. Darüşşafaka Cd. No:5/9 34457 Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU A4 FOTOKOPİ KAĞIDI ALIMI

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU A4 FOTOKOPİ KAĞIDI ALIMI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU A4 FOTOKOPİ KAĞIDI ALIMI -Sözleşme Taslağı- Madde 1- Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme, bir tarafta ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Rektörlüğü (bundan sonra

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ NE HİZMET VEREN OTOMATİK KAYAR KAPILAR VE KOLLU BARİYERLERİN PERİYODİK BAKIM ONARIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ NE HİZMET VEREN OTOMATİK KAYAR KAPILAR VE KOLLU BARİYERLERİN PERİYODİK BAKIM ONARIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ NE HİZMET VEREN OTOMATİK KAYAR KAPILAR VE KOLLU BARİYERLERİN PERİYODİK BAKIM ONARIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 2017 Sayfa 1 / 7 İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM 2. PERİYODİK BAKIMI YAPILACAK

Detaylı

KONU : FIFA U20 DÜNYA KUPASINDA KULLANILACAK SAHALARIN ÇİM BAKIM MALZEMELERİ SATIN ALMA İŞİ.

KONU : FIFA U20 DÜNYA KUPASINDA KULLANILACAK SAHALARIN ÇİM BAKIM MALZEMELERİ SATIN ALMA İŞİ. 01.04.2013 ÜNİTESİ : Satın Alma Müdürlüğü SAYI : 2013/7374 KONU : FIFA U20 DÜNYA KUPASINDA KULLANILACAK SAHALARIN ÇİM BAKIM MALZEMELERİ SATIN ALMA İŞİ. Bu işle ilgili olarak firmanızdan 10/04/2013 tarihi,

Detaylı

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRKA BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ KONVEYÖR BANT MAKARASI VE KILAVUZ RULOSU ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Haziran/2016 İÇİNDEKİLER 1. İŞİN

Detaylı

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Ödenek Teminine

Detaylı