.,)../ H. /2012. : 43) : Yaklaşık Maliyet YAKLAŞıK MALiYETE ESAS FORM. T.C. ADANA VAliLiGi Halk Sağlığı Müdürlüğü. Konu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ".,)../ H. /2012. : 43) : Yaklaşık Maliyet YAKLAŞıK MALiYETE ESAS FORM. T.C. ADANA VAliLiGi Halk Sağlığı Müdürlüğü. Konu"

Transkript

1 Sayı Konu T.C. ADANA VAliLiGi Halk Sağlığı Müdürlüğü : 43) : Yaklaşık Maliyet YAKLAŞıK MALiYETE ESAS FORM ~ ADANA.,)../ H. / MÜESSESESiNE M d i ~... ht" kt.. Li"kı. b I"rt 1 3 (Ü ) k i LI L1rL1gLlmLlzLlni ıyacı ü an aşagı a cınsı, mı arı ve üze i erı e i i en ç a m ma zemenın temini için; ~ 4734 Say'ı. Kamu ihale Kanunun 9.maddes; ge,eğ; yaklaş,k maliyetc esas olm, k.z<~ Birim fiyatlarının bildirilmesini rica ederim. ~ Ömer Far ~E i idari \:.B; Ifor. Birim Fiyata Esas iş, Sıra No Kaleminin Adı Miktarı Birimi Birim Fiyatı T oplam Fiyatı 1 Oral Hormonal Kontraseptif (Doğum Kontrol Hapı) Blister 2 1 Aylık Depo Enjeksiyon Adet 3 Bebek Demİr Damla Adet TOPLAM (KDV Hariç) NOT:l- Teknik Şartname (9 sayfa) Önemli Notlar: En son yaklaşık fıyat bildirim kabul tarihi... /... /2012 tarihi mesai saati bitimine kadardır. : Birim fıyatlar üzerinden bildirdiğiniz toplam bedel K.D.V hariç belirtilecektir. : Fiyatlar Türk Lirası olarak verilecektir. irtibat Adresi:Adana Halk Sağlığı Müdürlüğü Reşatbey Mah.S Ocak Cad.No:S3 Seyhan/ADANA irtibat Tel: irtibat Faks:

2 ADANA VALİLİcİ HALK SACLIGI MÜDÜRLÜCÜ ORAL HORMONAL KONTRASEPTİF TEKNİK ŞARTNAMESİ ı. KONU AMAÇLAR VE TANıMLAR Madde ı. Konu: Bu şartname il genelinde yürütülmekte olan aile planlaması hizmetleri için gerekli olan kontraseptif malzemelerden oral hormonal kontraseptifin temin edilmesi için Adana Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından satın alınacak mal alımını kapsamaktadır. Madde 2. Tanımlar: Bu şartnamenin bundan sonraki bölümlerinde geçecek olan kısaltılmış terimlerin açıklaması aşağıda verilmiştir. idare: Adana Halk Sağlığı Müdürlüğü Firma: Bu şartnameye teklif verecek olan tüzel ve gerçek ki~.iliğe sahip kurum veya kuruluşlar. Madde 3. Preparatın formülüne giren madde ve yardımcı maddeler farmokope ve diğer bilimsel literatürde verilen vasıflara uygun olacaktır. Satıcı bu hususlara ait bilgiler ile kullanım süresinin arkasında kayıtlı olduğu ve Türkiye İlaç Ve Tıbbi Cihaz Kurumu'ndan onaylı ruhsatnamcnin bir örneğini ihaleye girerken vermekle yükümlüdür. 2. TEKNİK ÖZELLİKLER Madde 4. Formülasyün: üretilmiş olacaktır. Preparat aşağıda miktarları belirtilen etken maddeleri içerecek şekilde Her tablette veya drajede 0,03 mg veya daha az ethinyl estradiol yanında en fazla 0.15 mg levonorgestrel "KOMBİNE" olarak bulunacaktır. Preparatın formülüne giren etken maddeler ve yardımcı maddeler farmokope ve diğer bilimsel literatürlerde verilen vasıflara uygun olacaktır. tmalatçı bu hususlara ait bilgileri vermekle yükümlüdür. Madde 5. Preparatın tüm vasıfları Avrupa Farmaküpesi, USP, BP, TF ve diğer bilimselliteratürlerde verilen vasıflara uygun olacaktır. imalatçı bu hususlara ait bilgileri vermekle yükümlüdür. Madde 6. Etken maddeler için ekses doz kullanılıyor şeklinde ayrıca bildirilecektir. ise, ilave doz miktarı formülde yüzde nispeti 3. AMBALAJ SEKLİ Madde 7. Ambalajlama: Madde 4 'de tanımlanan formülasyonu içeren preparat. tablet veya draje içeren 21 veya "21+7 (Ferröz demir, plasebo, v.b.)" adetlik blister plaketlerde bulunacak ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nca onaylanmış olan iç ambalajında olacaktır. Madde 8. İç Kutular: Ayrı ayrı blister plaketlerdeki ürünler, 50 biisterlik iç kutulara yerleştirilecektir. İç kutular tercihen beyaz renkli ince kartondan yapılacak, iç kutu kapakları yapıştırılmış olacaktır veya biisterler tekli kutuda ise SO'lik ambalajlar halinde açılmayacak şekilde olacaktır. İç kutu k;:ıpakları yapıştırılacaktır. /.

3 Madde 9. Dış Koliler: 50 ambalajlı blisterler, üç katlı oluklu karton kolilere yerleştirilecektir. Kolilerin en az % 75'ini kapatacak şekilde veya 75 mm genişliğinde suya dayanıklı yapışkan bantla. kapakların birleşim yerini boydan boya kaplayarak her iki uçtan en az 75 mm taşacak şekilde yapıştırılacaktır. Kutuların çevresine en az iki çapraz oluşturacak şekilde lastik şerit geçirilecektir.. Madde 10. Her ambalaj içinde aynı seriden ilaç bulunacaktır. Madde 11. Her iç kutuda, uygun sayıda (50 Adet) preparata ait; formülasyon, endikasyon, doz, yan etki ve kontrendikasyonlarını gösterir, uygunluğu Sağlık Bakanlığınca onaylanmış Türkçe prospektüs bul unacaktır. Madde 12. Ambalaj durumları teknik şartnamede yaz) lı e'.;safta olmayan preparatlar kabul ediimey ecektir. 4. ETİKETLEME Madde 13. "İç kutu" ve "dış koli" ıer üzerinde Türkç,e olarak aşağıdaki bilgiler bulunmalıdır. Preparat (ilaç) adı, Bir draje veya bir tablet içindeki, etkenmaddelerin adları ve miktarları İçinde bulunan blister plaket sayısı Ruhsat sahibi ve üretici firmanın adı ve adresi Sağlık Bakanlığı ruhsat tarihi ve rrumara31 Parti seri numarası Üretim tarihi (ay ve yıl olarak) Son kullanma tarihi (ay ve yılolarak) "İhale Malıdır Satılamaz" ve/veya "Ücretsizdır" ibaresi, Saklama ;;artları Madde 14. Her blister üzerinde, aşağıdaki bilgiler bulunacakt~r. Bir draje veya bir tablet içindeki etken maddelerin adları ve miktarları Ruhsat sahibi ve üretici firmanın adı ve adresi Sağlık Bakanlığı ruhsat tarihi ve numarası Parti seri numarası Üretim tarihi (ay ve yılolarak) Son kullanma tarihi (ay ve yılolarak) "İhale Malıdır Satılamaz" ve/veya "Ücretsizdir" ibaresi Tablet kubanma sırasını belirten gün ve ok "Çocukların crişemeyecekleri yerlerde saklayınız" ibaresi Oda sıcaklığında ( C ) saklayınız, iparesi Madde 15. Satın alınacak ilaçlar. Müdürlüğe teslim tarıhinden en çok 6 (altı) ay önce üretilmiş ve preparatm raf önırü en az 3 yılolacaktır. Firma bunu, arkasında kullanım, süresinin de belirtildiği ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'ndan tasdikli ruhsatname fotokopisi ile belgeleyecektir. 5. MUAYENE VE KABUL Madde 16. Preparatm fiziksel, kimyasal ve farmokolojik kontrolleri Türkiye Halk Sağlığı Kurumu'nca Avrupa Farmakopesi, USP,BP,TF Ve diğer bilimselliteratürl~re göre yapıiacaktır.

4 Madde 17. Preparatın etken ve yardımcı maddelerinin cins ve miktarlarını tam olarak bildiren ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'ndan tasdiklenmiş en son bileşim formül ile, satın alınacak, preparat ve etken maddelerin analiz sertifikaları birer nüsha halinde, Adana Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne teslim edilecektir. Madde 18. Satın, alınan preparatlarda belirtilen kullanma süresi içinde stabilite yönünden bir bozulma olduğu Türkiye Halk Sağlığı Kurumu raporu ile tesbit edildiğinde; kullanımı uygun olmayan ilaç firma tarafından 3 ay içinde aynı miktarda ve teknik şartnameye uygun kalitede ilaç ile değiştirilecektir. Analiz ücreti firmaya ait olacaktır. Madde 19: Preparatm şartnameye uygunluğu saptanınca kabul işlemleri yapılacaktır. Bu şartname!)2...):)."8/20 12 tarihinde 3 sayfa olarak hazırlanmış olup" 19 maddeden" ibarettir.

5 ADANA HALK SAGLIGI MÜnÜRLÜGÜ 1 AYLıK DEPO - ENJEKSİYON TEKNİK ŞARTNAMESİ KONU, AMAÇLAR VE TANıMLAR Madde i. Konu: Bu şartname ülke genelinde yürütülmekte olan aile planlaması hizmetleri için gerekli olan kontraseptif malzemelerden; 1 aylık depo-enjeksiyonun temin edilmesi için Adana Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından satın alınacak mal alımını kapsamaktadır. Madde 2. Amaç: Adana Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından aile planlaması hizmetleri için gerekli olan kontraseptif malzemelerden 1 aylık depo-enjeksiyonunun temini. Madde 3. Tanımlar: Bu şartnamenin bundan sonraki maddelerinde terimlerin açıklaması aşağıda verilmiştir. geçecek olan kısaltılmış İdare: Adana Halk Sağlığı Müdürlüğü. Firma ve Müteahhit: Bu şartnameye teklifverecek olan tüzel ve gerçek kişiliğe sahip kurum ve / veya kuruluşlar. TEKNİK ÖZELLİKLER Madde 4. Formülasyon: Preparat etken madde olarak 1 ml.'de 50 mg. Noretisteron enantat ve 5 mg. Estradiol Valerat ihtiva edecektir. Preparatın formülüne giren etken madde ve yardımcı maddeler farmakope ve diğer bilimsel literatürlerde verilen vasıflara uygun olacaktır. İmalatçı bu hususlara ait bilgileri vermekle yükümlüdür. Madde 5. Preparatın tüm vasıfları avrupa farmakopesi ve diğer bilimsel literatürlerde verilen vasıflara uygun olacaktır. imalatçı bu hususlara ait bilgileri vermekle yükümlüdür. Madde 6. Etken madde için ek ses doz kullanılıyor şeklinde ayrıca bildirilecektir. ise; ilave doz miktarı formülde yüzde nispeti AMBALAJ ŞEKLİ Madde 7. Ambalajlama: 1 ml.'de 50 mg Noretisteron enantat ve 5 mg Estradiol valerat içeren preparat ampul içerisinde bulunacak ve Türkiye ilaç Ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nca onaylanmış olan iç ambalajında olacaktır. Madde 8. İç Kutular ve Dış Koliler: Her bir ampul tekli kutulara konacak, uygun sayıdaki küçük kutu ambalajda taşıma ve depolama için dayanıklı, çift ondulinli, mukavvadan yapılmış büyük nakliye ambalajlarına yerleştirilecektir. Madde 9. Her ambalaj içinde aynı seriden ilaç bulunacaktır. Madde 10. Her bir küçük kutuda uygun sayıda preparata ait endikasyon, doz, yan etki ve kontrendikasyonları gösterir, uygunluğu Sağlık Bakanlığınca onaylanmış Türkçe prospektüs bulunacaktır.

6 ETİKETLEME Madde 11. iç ve dış ambalajlar üzerinde aşağıdaki bilgiler bulunmalıdır; Preparat adı, Etken madde adı ve miktarı, İçerdiği çözelti miktarı, Ruhsat Sahibi ve Üretici Firmanın adı ve adresi, Ruhsat tarihi ve numarası, Üretim tarihi (ay/yıl olarak), Son kullanma tarihi (ay/yıl olarak), Seri numarası, "1 ayda bir uygulanır" ibaresi, Dikkat: Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz" ibaresi "İhale Malıdır Satılamaz" ve/veya "Ücretsizdir" ibaresi, Madde 12. Ampul üzerine yapıştırılmış etikette aşağıdaki bilgiler bulunacaktır; Etken madde adı ve miktarı, Ruhsat Sahibi vc Üretici Firmanın adı ve adresi, Ruhsat tarihi ve numarası, Üretim tarihi (ay/yıl olarak), Son kullanma tarihi (ay/yıl olarak), Seri numarası, "ı ayda bir uygulanır" ibaresi, "ihale Malıdır Satılamaz" ve/veya "Ücretsizdir" ibaresi, TEKLİFLERİN HAZıRLANMASı VE DİGER HÜKÜMLER Madde 13. Son Kullanma Tarihi: Preparatın üretim tarihi teslim tarihinden en fazla 6 ay önce olmalıdır. Preparatın son kullanma tarihi ay ve yılolarak imalat tarihinden itibaren en az 4 yıl olmalıdır. Müteahhit firma, bunu arkasında kullanım süresininde belirtildiği ve Türkiye ilaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'ndan tasdikli Ruhsatname fotokopisini Satın Alma Komisyonu Başkanhğı'na teslim edecektir. Madde 14. Ecza deposu ile; ilaç imal ya da ithal eden firmalar haricinde diğer firmalar ilaç ihalelerine katılamazlar. Madde 15. Müteahhit, imalatçı firmanın bir seri olarak imal edebileceği ilaç miktarını ve bu kapasitede imalat tertibatına haiz olduğunu bildirir bir belgenin arjinalini ve noter onaylı Türkçe tercümesini Satın Alma Komisyonu Başkanhğı'na teslim edecektir. Madde 16. Tek seri numaradan verilen preparat miktarını fabrika kapasitesini aştığı Müdürlüğümüzce tespit edildiği takdirde bu serinin tümü reddedilir. Madde 17. Satın alınan preparat1arda belirtilen kullanma süresi içinde stabilite yönünden bir bozulma olduğu Türkiye Halk Sağlığı Kurumu raporu ile tespit edildiğinde kullanımı uygun olmayan ilaç, firma tarafından 3 ay içinde aynı miktarda ve uygun kalitede ilaç ile değiştirilecektir. Madde 18. Müteahhit fir i'la şartlara uygun bir küçük kutuyu ihale sırasında sunacaktır. ii //

7 MUAYENE VE KABUL Madde 19. İhtiyaç duyulduğu takdirde preparatın fiziksel. kimyasal ve farmakolojik kontrolleri Türkiye Halk Sağlığı Kurumunca EPh, BP, USP gibi diğer bilimselliteratürlere göre yapılacaktır. Madde 20. Yüklenici firma ürünle birlikte, teslim ettiği ürünlerin seri numaraları ile bu serilerin miktarını gösterir bir listeyi ve preparatın etken ve yardımcı maddelerinin cins ve miktarını tam olarak bildiren ve Türkiye İlaç Ve Tıbbi Cihaz Kurumuca tasdiklenmiş en son bileşim formülü ile satın alınacak, preparat ve etken maddenin teslim ettiği serilere ait analiz sertifikaları 4 nüsha halinde taahhüt edilen preparatla birlikte Adana Halk sağlığı Müdürlüğüne teslim edilecektir. Madde 21. Preparatın yapılacak analiz ve kontrollerinde kullanılmak üzere laboratuar çalışma standardı, kaynağı, analiz sertifikası ve spesifikasyonları bildirilmek süretiyle Adana Halk Sağlığı Müdürlüğüne teslim edilecektir. Madde 22. İhtiyaç duyulduğu takdirde Muayene için her bir seriden alınacak 25 adet numune firma tarafından, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu'na gönderilecek, analiz sonuçları, sorumlu idareye geti rilecektir. Madde 23. Her türlü analiz ücreti firmaya aittir. Madde 24. Preparat muayene komisyonunca uygunluğu saptanınca kabul muameleleri yapılacaktır. Madde 25. Firma şartnameye uymadığı belirlenen ürüne ait serinin tümünü, konunun firmaya tebliğ edilmesinden itibaren 3 ay içinde uygun kalitede ürünlerle değiştirmeyi garanti edecektir. Bu şartname~0'820ı2 tarihinde 1 nüsha olarak hazırlanmış olup "25 maddeden" ibarettir. /

8 T.C. SAGLIK BAKANLIGI ADANA HALK SAGLIGI MÜDÜRLÜGÜ DEMİR DAMLASIPREPARATI TEKNİK ŞARTNAMESİ KONU Madde.l- Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen, "Demir Gibi Türkiye Projesi" kapsamında, günde 10mg elementer demir profilaksisi için Adana Halk Sağlığı Müdürlüğü'nce, Demir Preparatı (Damla) satın alınmasına dair şartnamedir. TEKNİK ÖZELLİKLER Madde.2- Formülasyon: Preparat 1 ml si en az 20 damla olacak ve etken madde olarak 1 damlasında 1-3 mg elementler demir (2 veya 3 değerlikli) ihtiva edecektir. Ek bir etken madde içermemelidir. Preparatın formülüne giren etken madde ve yardımcı maddeler farmokope ve diğer ilmi standartlara uygun olacaktır. Madde.3-_Preparat, 30 ml solüsyon içerenekoyu renkli, kapaklı cam şişede olacak, ayrıca nontoksik plastik damlalık aparatı bulunacaktır. h.' Madde.4- Etken madde için ekses doz kullanılıyor ise, ilave doz miktarı formülde yüzde nispeti şeklinde ayrıca bildirilecektir. Madde.5- Alınacak Preparat yürürlükteki EP, BP, USP, TF ve diğer ilmi ulusal ve uluslararası standartlara uygun olacaktır. Üretim yeri ile ilgili GMP sertifikası ve satıldığı ülkedeki noter tasdiki İ serbest satış sertifikası orijinali veya noter tasdiki i Türkçe tercümesi bulunacaktır. Madde.6- ihaleye girecek Firmanın, bu preparat için, Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundan ruhsatı, olmasi gerekmektedir. AMBALAJ: e Madde.7- Birim Ambalajlar: 30 ml solüsyon içeren şişeler, ambalajlama ve etiketlerne yönetmeliği doğrultusunda, Sağlık Bakanlığı Türkiye ilaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca onaylanmış olan birim ambalajında olacaktır. Madde.8- İç kutular ve Dış koliler: 20 adet birim ambalaj önce mukayvadan yapılmış küçük kutu ambalajlara (iç kutu) konacak, 10 küçük kutu ambalaj da taşıma ve depolama için tahta veya dayanıklı, çift ondülinli, mukavvadan yapılmış büyük nakliye ambalajlarına (dış koli) yerleştirilecektir. Madde.9- Her koli içinde aynı seriden ilaç, bulunacaktır. Madde.lO- Ambalaj durumları şartnamede yazılı evsafa uymayan preparat1ar kabul edilmeyecektir..' ".

9 ETİKETLEME ".\ i. Madde.na-) İç kutu ve dış k(,li~er üızerinde 'aşağıdaki bilgiler Türkçe olarak bulunacaktır: Preparat adı, Ruhsat Sahibi ve Üretici Firmanın adı ve adresi, Ruhsat tarih ve numarası, Üretim tarihi (ay/yıl olarak), Son kullanma tarihi (ay/yıl olarak), Seri numarası, Depolama talimatı, İçinde bulunan toplam birim ambalaj sayısı, "ÜCRETSİzDİR ve/veya SATILAMAZ." ibaresi b-) Birim ambalaj ve şişe etiketi üzerinde aşağıdaki bilgiler Türkçe olarak yer alacaktır: Preparat adı, Ruhsat Sahibi ve Üretici Firmanın adı ve adresi Ruhsat tarih ve :mimarası,: Üretim tarihi (ay/yıl olarak), Son kullanma tarihi (ay/yıl olarak), Seri numarası, ' İlacın ismi, Farmasötik şekli, iç'erdiği çözelti miktarı Formülü, Uyarılar/önlemler (çocuklar,gebeler,emzikliler,yaşlılar ve özel durumlar için uyarılar), "Beklenmeyen bir etki görüldüğü takdirde doktorunuza başvurunuz" uyarısı, Kullanım şekli, Saklama koşulları,. "ÜCRETSİzDİR ve/veya SATILAMAZ." ibaresi. c-) Prospektüste şu bilgiler Türkçe bulunacaktır: ilacın ismi, Farmasötik şekli, A: Formülü,' ',' t Farmakolojik özetlikleri, Endikasyonları, Kontrendikasyonları, Uyarılar/önlemler, Gerekiyorsa çocuklar,gebeler,emzikliler,yaşlılar ve özel durumlar için uyarılar, Yan etkileri Advers etkiler, "Beklenmeyen bir etki görüldüğü takdirde doktorunuza başvurunuz" uyarısı, İlaç etkileşmeleri ve Diğer etkileşmeler, Kullanım şekli, Doz aşımı halinde alınacak tedbirler, Saklama koşulları, Ticari taktim şe i ve ambalaj muhtevas Piyasada mevcut diğer [annasötik d. şekillk /?

10 Ruhsat sahibinin isim ve adresi, Ruhsat tarih ve 'numarası, Üretim yeri isim ve adresi, Varsa dağıtıcı isim ye adresi, Reçeteli/Reçetesiz satılacağına dair kayıt. --,~ SON KULLANMA TARİHİ Madde.12- Satın alınacak ilaçlar, Adana Halk Sağlığı Müdürlüğüne teslim tarihinden en çok 1 yıl önce üretilmiş ve preparatın raf ömrü en az 4 (dört) yılolacaktır. Firma bunu arkasında kullanım süresinin de belirtildiği ve Sağlık Bakanİiğı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundan tasdikli Ruhsatname fotokopisi ile belgeleyecektir. MUAYENE VE KABUL Madde.13- Muayene'.Kabul Komisyonu, teknik şartnamede belirtilen dış koli, iç kutu, etiketlerne, birim ambalaj, prospektüs özellikleri ve ilaçların son kullanma tarihlerini kontrol edecektir. Dİ GER HÜKÜMLER Madde.14- ihaleye girecek firma, ihale komisyonuna, teknik özellikler başlığı altında belirten her maddeyi karşılayan belgeleri vermekle yükümlüdür. t,, L Madde.15- Firma, imalatçı firmanın bir seri olarak imal edebileceği ilaç miktarını ve bu kapasitede imalat tertibatına haiz olduğunu bildirir bir resmi belgeyi ihale aşamasında ibraz etmek zorundadır. Madde.16- Firma prodaksi için belirtilen 10 mg/gün elementler demir dozunda kullanıldığında, bir birim ambalajın en',ç6k kaç gün süre ile kullanılabileceğini belirtir bir belgeyi ihale aşamasında vermelidir. Bu şartname tarihinde 3 sayfa qlarak hazırlanmış olup, 16 maddeden ibarettir. NOT: idari Şartnameye, en avantajlı fiyat değerlendirilmesinin, preparatların günlük maliyetine göre yapılacağı ve günlük maliyetin ilacın teklif edilen fiyatı/günde 10 mg elementler demir dozu ile bir birim ambalajın kaç gün süre ile kullanılacağı (madde 16) formülü ile belirleneceği yazılmalıdır. ~) i.. ;,._ / i i Üye

SIRA NO TAŞINIR KAYIT KODU* SATIN ALINACAK MALZEMENİN CİNSİ

SIRA NO TAŞINIR KAYIT KODU* SATIN ALINACAK MALZEMENİN CİNSİ iiwiftfnn» SIRA NO i 2 1 i LawJ TAŞINIR KAYIT KODU* SATIN ALINACAK MALZEMENİN CİNSİ MİKTARI I / İ o. o S. o i. Sadece Progesteron İçeren Oral Hormonal Kontraseptif 100.000 Bilister 1Aylık Hormonal Enjektabl

Detaylı

i :l.! 07 2012 : LLO:$ ~ Gebe D Vitamini Adet 50.000 ADA:'-A T.C. ADANA VALiLiGi Halk Sağlığı Müdürlüğü ~a~ı

i :l.! 07 2012 : LLO:$ ~ Gebe D Vitamini Adet 50.000 ADA:'-A T.C. ADANA VALiLiGi Halk Sağlığı Müdürlüğü ~a~ı T.C. ADANA VALiLiGi Halk Sağlığı Müdürlüğü ~a~ı 1\:011 U : LLO:$ Yaklaşık Malıyet YAKLAŞıK MALivETE ESAS FORM ADA:'-A i :l.! 07 2012... MÜ ESS ES EsiN E Mudurluğumuzunıhtıyacı olan aşağıda cmsı, mıktarı

Detaylı

KİNİN SÜLFAT TABLET TEKNİK ŞARTNAMESİ

KİNİN SÜLFAT TABLET TEKNİK ŞARTNAMESİ KİNİN SÜLFAT TABLET TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. SATIN ALINACAK İLACIN İSMİ VE AÇIK FORMÜLÜ Her tablet; Dünya Sağlık Örgütümün (DSÖ) ya da yürürlükteki İngiliz Farmakopesi (BP) veya Amerikan Farmakopesi (USP)

Detaylı

İLAÇ VE SERUM ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

İLAÇ VE SERUM ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ İLAÇ VE SERUM ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) İhale tarihi itibari ile; Sağlık Bakanlığı imal Ruhsatı veya ithal ruhsatı/izni olan ve Sağlık Bakanlığı nca çıkarılmış genelge ve tüzüklere uygun olan, SUT (Sağlık

Detaylı

T.C. VAN V ALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN V ALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN V ALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 27/11/2014 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (7) kalem İLAÇ VE SARF M A LZEM ESİ ALİM İ; işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı JyL T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı Sayı : Konu: Kati Teklif vermeye davet (2015/96) Kurumumuz ihtiyacı olan 21 Kalem malzeme 4734 sayılı ihale kanununu 22/d maddesi doğrudan

Detaylı

BEŞERI İSPENÇİYARİ VE TIBBİ MÜSTAHZARLAR AMBALAJ VE ETİKETLEME YÖNETMELİĞİ

BEŞERI İSPENÇİYARİ VE TIBBİ MÜSTAHZARLAR AMBALAJ VE ETİKETLEME YÖNETMELİĞİ BEŞERI İSPENÇİYARİ VE TIBBİ MÜSTAHZARLAR AMBALAJ VE ETİKETLEME YÖNETMELİĞİ Resmi Gazetede Yayını : 24.4.1991 Sayı:20851 Amaç MADDE 1 - Bu Yönetmeliğin amacı ilaç tüketicisinin sağlığı ve güvenliği açısından,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER MADDE 1 TEDARİK EDİLECEK KAN IŞINLAMA ETİKETLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 MADDE 2 İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 18/03/2019-E.4119 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE8VBZTC3* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

Detaylı

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE T.C. Adana Valiliği Sayı Konu : ~..r(, : Yaklaşık Maliyet Halk Sağlığı Müdürlüğü ADANA ı$. /Ç}~ / 2012 VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM... MÜESSESESiNE Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan aşağıda cinsi, miktarı ve

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 08/02/2017-E.2238 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR3HS2C* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ ANTİ-A; ANTİ-B; ANTİ-AB; ANTİ- D SERUMU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ ANTİ-A; ANTİ-B; ANTİ-AB; ANTİ- D SERUMU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ ANTİ-A; ANTİ-B; ANTİ-AB; ANTİ- D SERUMU TEKNİK ŞARTNAMESİ Türk Kızılayı Kan Merkezleri Anti-A; Anti-B; Anti-AB; Anti-D Serumu Teknik Şartnamesi Sayfa 1/5 İÇİNDEKİLER MADDE

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ. Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1

TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ. Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1 TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1 İÇİNDEKİLER MADDE 1 TANIMLAR..... 3 MADDE 2 İHALENİN KONUSU....

Detaylı

LOTOMATİK BANYO MAKİNALARI İçİN BANYO TEMİZLEME SOLÜSYONU

LOTOMATİK BANYO MAKİNALARI İçİN BANYO TEMİZLEME SOLÜSYONU RÖNTGEN MALZEME si ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ RÖNTGEN MALZEMESİ ALIMI İLE İLGİLİ GENEL HÜKÜMLER I.Teslimi yapılacak olan tıbbi malzemeler teslim tarihinde en az 2 (İki) yıl miadlı olmalıdırlar. 2.Filmlerin

Detaylı

T.C. Adana Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğüğü. YAKLAŞıK MALİYETE ESAS FORM ... MÜ ESSESESİN E

T.C. Adana Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğüğü. YAKLAŞıK MALİYETE ESAS FORM ... MÜ ESSESESİN E Sayı Konu : Yaklaşık Maliyet. :.s::3 T.C. Adana Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğüğü YAKLAŞıK MALİYETE ESAS FORM ADANA Q./ /2012 4734... MÜ ESSESESİN E Müdürlüğ~müzün ihtiyacı olan aşağıda cinsi, miktarı

Detaylı

S. No Mal / Hizmet Adı Miktarı Birimi Birim Fiyat Toplam Fiyat. ! Fax E-Mail

S. No Mal / Hizmet Adı Miktarı Birimi Birim Fiyat Toplam Fiyat. ! Fax E-Mail T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜ RK İY E KAMU HASTANELERİ KURUMU V iranşehir İlçe Devlet H astanesi İhale Kodu : 00135 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRMA TEKLİF MEKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından

Detaylı

UFUK ÜNİVERSİTESİ DR.RIDVAN EGE HASTANESİ

UFUK ÜNİVERSİTESİ DR.RIDVAN EGE HASTANESİ UFUK ÜNİVERSİTESİ DR.RIDVAN EGE HASTANESİ 2019 YILI İLAÇ, MAYİ ve BESLENME ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KONU Hastanemizin ihtiyacı olan 2019 yılı İlaç, mayi ve beslenme ürünü ihtiyaçlarının tedarik edilmesini

Detaylı

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK TANIMLAR... 2 2. TEDARİK EDİLECEK FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü. VAN HALK SAĞLIĞI M ÜDÜRLÜĞÜ AYNİYAT BİRİM İ T eklif Birim Fiyat - İş kalemleri bazında.

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü. VAN HALK SAĞLIĞI M ÜDÜRLÜĞÜ AYNİYAT BİRİM İ T eklif Birim Fiyat - İş kalemleri bazında. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 10/06/2015 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (5) kalem Verem Savaş Dispanserimizin Röntgen Cihazlarında Kullanmak üzere M icro

Detaylı

ĐLAÇ VE SERUM SATIN ALINACAKTIR Gönen Devlet Hastanesi Baştabipliği : Đlaç ve Serum alımı 4734 sayılı Kamu Đhale Kanununun 19 uncu maddesine göre

ĐLAÇ VE SERUM SATIN ALINACAKTIR Gönen Devlet Hastanesi Baştabipliği : Đlaç ve Serum alımı 4734 sayılı Kamu Đhale Kanununun 19 uncu maddesine göre ĐLAÇ VE SERUM SATIN ALINACAKTIR Gönen Devlet Hastanesi Baştabipliği : Đlaç ve Serum alımı 4734 sayılı Kamu Đhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. Đhaleye ilişkin

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 15/02/2017-E.2754 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELC3R61B* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ HAFTA

İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ HAFTA İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ 961 7. HAFTA Yeni Ürün Ruhsat Başvuru Dokümanları Common Technical Document (CTD) Başvuru Formatı Modül 1 İdari Bilgiler CTD başvuru

Detaylı

Varsa ruhsat numarası/ numaraları: Telefon numarası: Faks numarası: E-posta: Başvuranın referansı:

Varsa ruhsat numarası/ numaraları: Telefon numarası: Faks numarası: E-posta: Başvuranın referansı: RUHSATLANDIRILMIŞ VEYA RUHSATLANDIRMA BAŞVURUSU YAPILMIŞ BEŞERİ TIBBİ ÜRÜNLERDEKİ DEĞİŞİKLİĞE AİT BAŞVURU FORMU Başvuru türü Tip IA Tip I B Tip II Güvenilirlik Endikasyon Durum (endikasyon) Beşeri Yetim

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 28/02/2019-E.3160 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6PBA8NS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Temizlik Malzemesi Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BÖLGE KAN MERKEZLERİ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BÖLGE KAN MERKEZLERİ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK I BÖLGE KAN MERKEZLERİ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. TANIMLAMALAR Bu maddede tarif edilen kelimeler sözleşme ve eklerinde kullanıldığı takdirde aşağıdaki anlamları taşır. 1.1. Türk Kızılayı,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HÜCRE YIKAMA TORBA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HÜCRE YIKAMA TORBA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HÜCRE YIKAMA TORBA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER MADDE 1 İHALENİN KONUSU 3 MADDE 2 HÜCRE YIKAMA KAN TORBA SİSTEMİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 MADDE 3 İHALE

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/07/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2011092 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/08/2011 TARİHİ,

Detaylı

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLERİN STABİLİTESİNE VE AÇILDIKTAN SONRA KULLANIM SÜRESİNE İLİŞKİN KILAVUZ

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLERİN STABİLİTESİNE VE AÇILDIKTAN SONRA KULLANIM SÜRESİNE İLİŞKİN KILAVUZ TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLERİN STABİLİTESİNE VE AÇILDIKTAN SONRA KULLANIM SÜRESİNE İLİŞKİN KILAVUZ Amaç MADDE 1- Kozmetik ürünlerin üreticileri tarafından raf ömürleri belirlenirken

Detaylı

OKUL SÜTÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 GENEL HUSUSLAR. 1.1 Tanımlar. 1.1.1 Adı, Sınıfı, Tipi: Tam yağlı UHT Süt. 1.1.2 Üretim Yeri: Türkiye

OKUL SÜTÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 GENEL HUSUSLAR. 1.1 Tanımlar. 1.1.1 Adı, Sınıfı, Tipi: Tam yağlı UHT Süt. 1.1.2 Üretim Yeri: Türkiye OKUL SÜTÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 GENEL HUSUSLAR 1.1 Tanımlar 1.1.1 Adı, Sınıfı, Tipi: Tam yağlı UHT Süt 1.1.2 Üretim Yeri: Türkiye 1.1.3 Üretim Metodu : UHT tekniğine uygun şekilde 1.1.4 Yasal Mevzuatlar

Detaylı

YURT DIŞI ÜRETİM TESİSLERİNİN GMP DENETİMİ İÇİN YAPILACAK MÜRACAATA DAİR KILAVUZ

YURT DIŞI ÜRETİM TESİSLERİNİN GMP DENETİMİ İÇİN YAPILACAK MÜRACAATA DAİR KILAVUZ YURT DIŞI ÜRETİM TESİSLERİNİN GMP DENETİMİ İÇİN YAPILACAK MÜRACAATA DAİR KILAVUZ İÇİNDEKİLER 1- GMP Denetimine İlişkin Genel Prensipler 2-Daha Önce Bakanlığımızca Denetlenmiş ve GMP Uygunluğu Almış Başvurular

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1 TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1. TANIMLAR. 3 2. TEDARİK EDİLECEK ÜRÜNÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN EVRAKLAR. 4 4.

Detaylı

YÖNETMELİK MAL ALIMI İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

YÖNETMELİK MAL ALIMI İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK 25 Ocak 2017 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29959 Kamu İhale Kurumundan: YÖNETMELİK MAL ALIMI İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 4/3/2009 tarihli ve 27159 mükerrer

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/04/2018-E.18945 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı *BELM4FHUF* Sayı :49364569-809.01/ Konu

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.-2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ 1 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN EVRAKLAR..1 4. GARANTİ

Detaylı

02 Ağustos 2013 Resmi Gazete Sayı :28726 AKTİF MADDE İÇERMEYEN BİYOSİDAL ÜRÜNLER TEBLİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

02 Ağustos 2013 Resmi Gazete Sayı :28726 AKTİF MADDE İÇERMEYEN BİYOSİDAL ÜRÜNLER TEBLİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 02 Ağustos 2013 Resmi Gazete Sayı :28726 AKTİF MADDE İÇERMEYEN BİYOSİDAL ÜRÜNLER TEBLİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, halk sağlığı alanında biyosidal

Detaylı

YURT DIŞI ÜRETİM TESİSLERİNİN GMP DENETİMİ İÇİN YAPILACAK MÜRACAATA DAİR KILAVUZ

YURT DIŞI ÜRETİM TESİSLERİNİN GMP DENETİMİ İÇİN YAPILACAK MÜRACAATA DAİR KILAVUZ YURT DIŞI ÜRETİM TESİSLERİNİN GMP DENETİMİ İÇİN YAPILACAK MÜRACAATA DAİR KILAVUZ İÇİNDEKİLER 1- GMP Denetimine İlişkin Genel Prensipler 2-Daha Önce Bakanlığımızca Denetlenmiş ve GMP Uygunluğu Almış Başvurular

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ Elazığ ili SODES GENCİM GİRİŞİMCİYİM Projesi kapsamında Görünürlük Malzemeleri Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9

Detaylı

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU.

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU. T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi İhale Kodu ; 00104 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU satmaima birimine gönderilmesini

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR....4 3. TESLİMAT...4,5

Detaylı

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4

Detaylı

YEM NUMUNESİ ALMA YÖNETMELİĞİ

YEM NUMUNESİ ALMA YÖNETMELİĞİ Yetki Kanunu 1734 Olur Tarihi 14.02.1975 Olur No 24 YEM NUMUNESİ ALMA YÖNETMELİĞİ Kanuni Dayanak : MADDE 1 - Bu Yönetmelik; 1734 sayılı Yem Kanununun 20 nci maddesi uyarınca hazırlanan ye Bakanlar Kurulu

Detaylı

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLERİN STABİLİTESİNE VE AÇILDIKTAN SONRA KULLANIM SÜRESİNE İLİŞKİN KILAVUZ SÜRÜM 1.

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLERİN STABİLİTESİNE VE AÇILDIKTAN SONRA KULLANIM SÜRESİNE İLİŞKİN KILAVUZ SÜRÜM 1. TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLERİN STABİLİTESİNE VE AÇILDIKTAN SONRA KULLANIM SÜRESİNE İLİŞKİN KILAVUZ SÜRÜM 1.0 Amaç MADDE 1- (1) Kozmetik ürünlerin üreticileri tarafından raf ömürleri

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BİLEKLİK BARKOD ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BİLEKLİK BARKOD ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BİLEKLİK BARKOD ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. MUAYENE..4

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Benim Yıldızım Olur musun? Projesi kapsamında Görünürlük Malzemeleri Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4 4. MUAYENE.....4

Detaylı

Tarihli Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri

Tarihli Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri www.itirazci.com 25.01.2017 Tarihli Değişiklikleri DEĞİŞEN MEVZUAT DEĞİŞEN MADDE YÜRÜRLÜĞE GİRME TARİHİ MADDENİN DEĞİŞİKLİKTEN ÖNCEKİ HALİ 27. Madde 25.1.2017 İstenecek belgeler MADDE 27 (1) Ekonomik ve

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞINCA DENETLENEN BAZI ÜRÜNLERİN İTHALAT DENETİMİ TEBLİĞİ (ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ: 2015/20)

SAĞLIK BAKANLIĞINCA DENETLENEN BAZI ÜRÜNLERİN İTHALAT DENETİMİ TEBLİĞİ (ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ: 2015/20) Ekonomi Bakanlığından: Amaç SAĞLIK BAKANLIĞINCA DENETLENEN BAZI ÜRÜNLERİN İTHALAT DENETİMİ TEBLİĞİ (ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ: 2015/20) MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı; ek-1/a, ek-1/b, ek-1/c ve ek-2 de

Detaylı

İşin Adı/Konusu/Cinsi :1.2. Ünite Gaz Kanalı Ateş Ve İzole Tuğlalarının İmali Ve Eüaş a Teslimi İhalesi Yapılacaktır

İşin Adı/Konusu/Cinsi :1.2. Ünite Gaz Kanalı Ateş Ve İzole Tuğlalarının İmali Ve Eüaş a Teslimi İhalesi Yapılacaktır İhale Şehri :Kütahya İş Şehri :Kütahya Kurum :Eüaş Seyitömer Termik Santralı İşletme Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :1.2. Ünite Gaz Kanalı Ateş Ve İzole Tuğlalarının İmali Ve Eüaş a Teslimi İhalesi Yapılacaktır

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 3781 1563/ 20/07/2016 Konu : Teklife Davet Kurumuinuzun ihtiyacı olan (25) kalem KIRASİYE MALZEMESİ ALIMI işi için aşağıda yazılı ihtiyaç kalemleri,4734

Detaylı

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR... 4 3. GARANTİ

Detaylı

TARİHLİ RESMİ GAZETEDE. Mal Alımları İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişikliklerin Yapılmasına İlişkin Düzenlemeler Yayımlanmıştır.

TARİHLİ RESMİ GAZETEDE. Mal Alımları İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişikliklerin Yapılmasına İlişkin Düzenlemeler Yayımlanmıştır. 25.01.2017 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE Mal Alımları İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişikliklerin Yapılmasına İlişkin Düzenlemeler Yayımlanmıştır. Söz Konusu Değişiklikler Yayım Tarihinde Yürürlüğe Girecektir.

Detaylı

İLAÇ ÜRETİMİ, RUHSATI, TESCİLİ VE İHRACI İLE İLGİLİ TÜZÜK

İLAÇ ÜRETİMİ, RUHSATI, TESCİLİ VE İHRACI İLE İLGİLİ TÜZÜK İLAÇ ÜRETİMİ, RUHSATI, TESCİLİ VE İHRACI İLE İLGİLİ TÜZÜK [(7.8.1996 R.G. 93 EK III A.E. 817 Sayılı Tüzüğün), (5.1.1998 R.G. 1 EK III A.E. 8), (19.3.2004 R.G. 35 EK III A.E. 145), (15.2.2006 R.G. 31 EK

Detaylı

Geleneksel Bitkisel Tıbbi Ürünler. 15. Hafta

Geleneksel Bitkisel Tıbbi Ürünler. 15. Hafta Geleneksel Bitkisel Tıbbi Ürünler 15. Hafta Bitkisel Tıbbi Ürün Etkin madde olarak bir veya birden fazla bitkisel drog, bitkisel drog preparatı ya da bu bitkisel preparatlardan bir veya bir kaçının yer

Detaylı

2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ. 1,2 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR. 2 3.

Detaylı

ECZ 965 Farmasötik Ürünler İçin İyi İmalat Uygulamaları 6. HAFTA. Doç.Dr. Müge Kılıçarslan

ECZ 965 Farmasötik Ürünler İçin İyi İmalat Uygulamaları 6. HAFTA. Doç.Dr. Müge Kılıçarslan ECZ 965 Farmasötik Ürünler İçin İyi İmalat Uygulamaları 1 6. HAFTA Doç.Dr. Müge Kılıçarslan 2 Bölüm 3: Tesisler ve Ekipman Duvarlar: -- Üretim alanları, koridor ve ambalajlama ünitelerinde,alçı sıva bitişli,

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak Petrol Ürünleri ne [Motorin (15.000 Lt), Motorin (Diğer)(10.000

Detaylı

TEBLİĞ SAĞLIK BAKANLIĞININ ÖZEL İZNİNE TABİ MADDELERİN İTHALAT DENETİMİ TEBLİĞİ (ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ: 2017/4)

TEBLİĞ SAĞLIK BAKANLIĞININ ÖZEL İZNİNE TABİ MADDELERİN İTHALAT DENETİMİ TEBLİĞİ (ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ: 2017/4) 30 Aralık 2016 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29934 (Mükerrer) Ekonomi Bakanlığından: TEBLİĞ SAĞLIK BAKANLIĞININ ÖZEL İZNİNE TABİ MADDELERİN İTHALAT DENETİMİ TEBLİĞİ (ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ: 2017/4) Amaç

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TOHUMLU TEŞEKKÜR SERTİFİKASI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TOHUMLU TEŞEKKÜR SERTİFİKASI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TOHUMLU TEŞEKKÜR SERTİFİKASI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK MATERYALLERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. TESLİMAT... 3 3. MUAYENE

Detaylı

YERLEŞİM SİSTEMLERİ FAALİYET ALANI KOORDİNATÖRLÜĞÜ

YERLEŞİM SİSTEMLERİ FAALİYET ALANI KOORDİNATÖRLÜĞÜ YERLEŞİM SİSTEMLERİ FAALİYET ALANI KOORDİNATÖRLÜĞÜ ST 37 İMAL EDİLEN PARÇALARIN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Bu Şartname yayınlandığı Tarihte yürürlüğe girer. 2. Bu şartname toplam 5 sayfadan ibarettir. 3. Şartnamede

Detaylı

EDİRNE BELEDİYESİ BİRİMLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE AKARYAKIT EDİRNE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

EDİRNE BELEDİYESİ BİRİMLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE AKARYAKIT EDİRNE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EDİRNE BELEDİYESİ BİRİMLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE AKARYAKIT EDİRNE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EDİRNE BELEDİYESİ Birimlerinde kullanılmak üzere akaryakıt alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu

Detaylı

TÜRK KIZILAYI GERİ DÖNÜŞÜMLÜ NOT DEFTERİ VE KALEM SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI GERİ DÖNÜŞÜMLÜ NOT DEFTERİ VE KALEM SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI GERİ DÖNÜŞÜMLÜ NOT DEFTERİ VE KALEM SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 2 2. TEDARİK EDİLECEK GERİ DÖNÜŞÜMLÜ NOT DEFTERİ VE KALEM SETİ... 2 3. GERİ DÖNÜŞÜMLÜ NOT DEFTERİ VE KALEM

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK TANIMLAR... 2 2. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR...

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ UÇAK BİLETİ ALIMI, VİZE İŞLEMLERİ VE OTEL REZERVASYONU HİZMET TEMİNİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA: DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

BAKİ MURATOĞLU Dön.Ser.İşlt. Müd.Yrd. S.no MALZEMENİN CİNSİ Miktarı Birim fiyatı

BAKİ MURATOĞLU Dön.Ser.İşlt. Müd.Yrd. S.no MALZEMENİN CİNSİ Miktarı Birim fiyatı T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ TEL : 437 49 20 Fax : 437 52 88 SAYI : B.30.2.ERC.0.70.81.00 KAYSERİ KONU: Teklif Mektubu Hakkında 01/02/2019 Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanemizin

Detaylı

Konu : Sağlık Bakanlığının Özel İznine Tabi Maddelerin İthalat Denetimi Tebliği (Ürün Güvenliği ve Denetimi: 2017/4) hk.

Konu : Sağlık Bakanlığının Özel İznine Tabi Maddelerin İthalat Denetimi Tebliği (Ürün Güvenliği ve Denetimi: 2017/4) hk. Ankara, 30 Aralık 2016, Cuma Sirküler 2016 / 447 Konu : Sağlık Bakanlığının Özel İznine Tabi Maddelerin İthalat Denetimi Tebliği (Ürün Güvenliği ve Denetimi: 2017/4) hk. Sayın Üyemiz; 30 Aralık 2016 Tarihli

Detaylı

CERRAHİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

CERRAHİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ CERRAHİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Radyoloji AD İçin 15 Kalem Cerrahi Sarf Malzeme alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Benim Yıldızım Olur musun? Projesi kapsamında Mobilya Grubu Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE TEKNİK ELEMANLAR VAKFI ELAZIĞ ŞUBESİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE TEKNİK ELEMANLAR VAKFI ELAZIĞ ŞUBESİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE TEKNİK ELEMANLAR VAKFI ELAZIĞ ŞUBESİ Elazığ ili SODES TEKNİK ELEMAN YETİŞİYOR Projesi kapsamında Görünürlük Malzemeleri Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 19/12/2017-E.20052 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR4NKBC* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

TÜRK KIZILAYI PROMOSYON PORSELEN KUPA TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI PROMOSYON PORSELEN KUPA TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI PROMOSYON PORSELEN KUPA TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 2 2. TEDARİK EDİLECEK KUPA... 2 3. KUPA TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 4. MUAYENE... 2 5. TESLİMAT... 3 6. GENEL HÜKÜMLER... 3

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 21/02/2018-E.3106 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENN403R0* Sayı :32319748-934.01.03/ Konu :Hasta Başı Uygulanmak Üzere; 3 Tip İmplant Alımı Yaklaşık

Detaylı

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU HİZMET SUNUMUNDA YER ALAN KOZMETİK ÜRÜNLERE İLİŞKİN KILAVUZ

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU HİZMET SUNUMUNDA YER ALAN KOZMETİK ÜRÜNLERE İLİŞKİN KILAVUZ TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU HİZMET SUNUMUNDA YER ALAN KOZMETİK ÜRÜNLERE İLİŞKİN KILAVUZ Amaç MADDE 1-24.03.2005 tarihli ve 5324 sayılı Kozmetik Kanunu ile bu Kanuna istinaden hazırlanan ve 23.05.2005

Detaylı

1- İHALE EVRAKI BEDELLİDİR.

1- İHALE EVRAKI BEDELLİDİR. DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İHTİYACI IP KAMERA SATIN ALINACAKTIR. Ofisimizce, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ müteahhidini, : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ni : Madde 2 de tanımı ve kapsamı

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111519 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI PLAKET/PLAKET KUTUSU VE MADALYA KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI PLAKET/PLAKET KUTUSU VE MADALYA KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI PLAKET/PLAKET KUTUSU VE MADALYA KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 2 2. TEDARİK EDİLECEK PLAKET, PLAKET KUTUSU VE MADALYA KUTUSU... 3 3. MUAYENE... 3 4. TESLİMAT... 4 5. GENEL

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 40942840-934-20-c- 07/01/2015 Konu : Teklife Davet Sayın :... - Tel : Faks : Kurumumuzun ihtiyacı olan (7) kalem MUHTELİF GIDA

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ EVDE VEYA KURUMDA HASTA BAKIM HİZMETLERİ ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ müteahhidini, : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINABİLİR HEMOGLOBİN TAYİN SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINABİLİR HEMOGLOBİN TAYİN SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINABİLİR HEMOGLOBİN TAYİN SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK TAŞINABİLİR HEMOGLOBİN TAYİN SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ....1 2. TAŞINABİLİR

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın

Detaylı

HAVA YER TELSİZ CİHAZLARI SATIN ALINACAKTIR DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (DHMİ)

HAVA YER TELSİZ CİHAZLARI SATIN ALINACAKTIR DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (DHMİ) HAVA YER TELSİZ CİHAZLARI SATIN ALINACAKTIR DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (DHMİ) HAVA YER TELSİZ CİHAZLARI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK KOAGÜLASYON TEST KİTLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. KOAGÜLASYON CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 4 3. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN GRUPLU PROMOSYON ANAHTARLIK TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN GRUPLU PROMOSYON ANAHTARLIK TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN GRUPLU PROMOSYON ANAHTARLIK TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 2 2. TEDARİK EDİLECEK ANAHTARLIK... 2 3. KAN GRUPLU ANAHTARLIK TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 4. MUAYENE... 2 5. TESLİMAT...

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KARKAS ET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA İSTEKLİ TEDARİKÇİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını,

Detaylı

FASIL 254 ECZACILIK VE ZEHİRLER YASASI Madde 45 (1) Tahtında Tüzük. İlaç Üretimi, Ruhsatı ve Tescili İle İlgili Tüzük

FASIL 254 ECZACILIK VE ZEHİRLER YASASI Madde 45 (1) Tahtında Tüzük. İlaç Üretimi, Ruhsatı ve Tescili İle İlgili Tüzük FASIL 254 ECZACILIK VE ZEHİRLER YASASI Madde 45 (1) Tahtında Tüzük İlaç Üretimi, Ruhsatı ve Tescili İle İlgili Tüzük Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Fasıl 254 Eczacılık ve Zehirler Yasası

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ 2016 YILI KÜLTÜR GEZİLERİ HİZMETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ müteahhidini, : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ni : Madde

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLERİ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLERİ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI Elazığ ili SODES Güçlü Toplum Güçlü Kadın Projesi kapsamında Görünürlük Malzemeleri Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET ARAŞTIRMASI (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET ARAŞTIRMASI (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 18/03/2019-E.4122 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEA9BZTCS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :İmplant Alımı Yaklaşık Maliyet Araştırması Hk. YAKLAŞIK

Detaylı

Sayfa 1/10

Sayfa 1/10 Kurumsal Müşteri İlişkileri İK Bize Ulaşın Beni Hatırla Şifremi Unuttum Deneme Kullanımı Yayınlarımız Eğitimlerimiz Abone Olun Çeşitli Bilgiler > MEVZUATTAKİ SON DEĞİŞİKLİKLER > 2017 Mevzuattaki Son Değisiklikler

Detaylı

TÜRK KIZILAYI MADALYA KUTUSU VE PLAKET TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI MADALYA KUTUSU VE PLAKET TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI MADALYA KUTUSU VE PLAKET TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK MADALYA KUTUSU VE PLAKET... 2 2. MUAYENE... 3 3. TESLİMAT... 3 4. GENEL HÜKÜMLER... 4 TÜRK KIZILAYI MADALYA KUTUSU

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

İLAÇLARIN AMBALAJLANMASI 14. HAFTA

İLAÇLARIN AMBALAJLANMASI 14. HAFTA İLAÇLARIN AMBALAJLANMASI 14. HAFTA Tanım Ambalaj malzemesi; ürünü dış etkilerden korumak, depolamak ve nakletmek amacıyla kullanılan materyallerdir. İlaç kapları ise farmasötik kullanıma yönelik olarak

Detaylı

İşin Adı/Konusu/Cinsi :Cadde Ve Sokak Düzenlleme Malzemesi Satın Alınacaktır

İşin Adı/Konusu/Cinsi :Cadde Ve Sokak Düzenlleme Malzemesi Satın Alınacaktır İhale Şehri :Bilecik İş Şehri :Bilecik Kurum: Gölpazarı Belediyesi İşin Adı/Konusu/Cinsi :Cadde Ve Sokak Düzenlleme Malzemesi Satın Alınacaktır İhale Tarihi :26.10.2011 09:00 İhale Usulü: Açık İhale Dosya

Detaylı

FARMASÖTİK ÜRÜN SERTİFİKASI

FARMASÖTİK ÜRÜN SERTİFİKASI FARMASÖTİK ÜRÜN SERTİFİKASI, İYİ İMALAT UYGULAMALARI VE SERBEST SATIŞ SERTİFİKASI İLE FARMASÖTİK ÜRÜN RUHSAT DURUMU BEYANI BELGELERİNİN DÜZENLENMESİNE İLİŞKİN KILAVUZ Amaç MADDE 1- (1) Bu Kılavuzun amacı

Detaylı

NÜKLEER TIP A.D. Prof.Dr. A. Tayyar AKPINAR

NÜKLEER TIP A.D. Prof.Dr. A. Tayyar AKPINAR FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 14 Malzeme Kodu : JENB53 INDIUM-111 PENTETREOTIDE (OCTREOTIDE) (TAKIM) SATINALMA BÝLGÝSÝ (ÞARTNAME) (* 8567 NÜKLEER TIP A.D Düzenleme Tarihi : 02/08/2010 1. Teklif

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ PROGRAMI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ PROGRAMI ANKARA ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ PROGRAMI I. Dönem Eczane Staj Programı 2. ve 3. sınıflar arasındaki yaz aylarında 1 ay süre ile yapılır. A. Serbest Eczane stajı: 1.Eczacılığın Tanımı 2.Eczacının

Detaylı