PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET İÇİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET İÇİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ"

Transkript

1 2016 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN EĞİTİMLER PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET İÇİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2017

2 MESLEKİ EĞİTİMLER 1 ORYANTASYON EĞİTİMİ PROGRAMI 2 RESMİ YAZIŞMA KURALLARI VE ELEKTRONİK VE BELGE YÖNETİM SİSTEMİ 3 MİCROSOFT OFFİCE PROGRAMLARI KURSU 4 BASILI VE E- KAYNAKLARIN ETKİN KULLANIMI VE AKADEMİK REFERANS PROGRAMLARI 5 BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJE YÖNETİMİ SAYILI KAMU MALİ MEVZUAT SAYILI KANUN KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ 7 TOPLUMSAL CİNSİYET DUYARLILIĞI 8 KAMU GÖREVLİLERİ SENDİKACILIĞI 9 PROTOKOL VE SOSYAL DAVRANIŞ KURALLARI 10 ENGELLİLİK BİLİNCİ 11 KURUM KÜLTÜRÜ VE AİDİYETİ 12 MOTİVASYON BECERİLERİ 13 SİVİL SAVUNMA EĞİTİMİ (İLKYARDIM) 14 TELEFONDA KONUŞMA SANATI 15 POZİTİF DÜŞÜNME VE STRES YÖNETİMİ 16 KAMU YÖNETİCİ YETKİNLİKLERİNİN ARTIRILMASI EĞİTİM PROGRAMI 17 GÜZEL KONUŞMA VE AKSİYON 18 ETKİLİ İLETİŞİM VE EMPATİ

3 1 ORYANTASYON EĞİTİMİ Eğitimin Adı KURUM KÜLTÜRÜ VE AİDİYET Eğitimci Tuba CANVAR KAHVECİ Genel Memnuniyet Oranı 84,43 Eğitimin Adı KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ VE EFQM Eğitimci Alev SEVİNÇLİ Genel Memnuniyet Oranı 82,42 Genel Memnuniyet Oranı 85,03 Eğitimin Adı İÇ KONTROL STANDARTLARI Eğitimci Gönül KESKİN Eğitimin Adı ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMLERİ Eğitimci Seyit Rıza KUŞÇU Genel Memnuniyet Oranı 82,19 Görüş Kurum Kültürü ve aidiyet duygusunu olumlu yönde etkileyen faydalı bir eğitimdi. Görüş Üniversitemizin kalite sisteminin işlerliğinin gelişmiş olduğunu ve muntazam şekilde çalışıyor olduğunu öğrenmiş oldum. Görüş İç kontrol standartları hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Uygulama olarak zaman sürecinde faydalı olur. Görüş Süre açısından memnunum ama biraz daha zaman ayrılsa daha güzel olurdu.

4 2 RESMİ YAZIŞMA KURALLARI VE ELEKTRONİK VE BELGE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ Konusu: *Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik * Elektronik Belge Yönetim Sistemleri Eğitimci: Süheyla YILDIZ- Seyit Rıza KUŞCU Katılımcı: İdari Personel Genel Memnuniyet Oranı: 85,06 Görüş: EBYS kullanırken daha bilinçli hareket etmek

5 3 MİCROSOFT OFFİCE PROGRAMLARI KURSU Konusu: *Excel Uygulamaları, *Microsoft PowerPoint Uygulamaları *Word Uygulamaları Eğitimci: Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yılmaz Katılımcı: İdari Personel Genel Memnuniyet Oranı: 85,76 Görüşler: Bilgisayar kullanımına ilk adımı atmamı (Kurallar içerisinde) sağladı. Çok memnun kaldım. Excell ve Word için daha pratik yollar ile çalışmalar yapmayı öğrendim.

6 4 BASILI VE E- KAYNAKLARIN ETKİN KULLANIMI VE AKADEMİK REFERANS PROGRAMLARI EĞİTİMİ Konusu: *Elektronik Kaynakların Kullanılması Kısa Yolları. *Akademik Referans Programlarının Kullanılması. Eğitimci: Öğr. Gör. Mehmet Ali YAR- Şeyma AKIN Katılımcı: Akademik Personel Genel Memnuniyet Oranı: 68,96

7 5 BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJE EĞİTİMİ Konusu: *Bilimsel Araştırma Projeleri. *Tez Projeleri *Bilim İnsanı Yetiştirme Projeleri Eğitimci: Prof. Dr. Hüseyin Özkan TOPLAN Katılımcı: Akademik Personel Genel Memnuniyet Oranı: 83,85 Görüş: BAP konusunda aydınlatıcı bilgiler edindim. Proje hazırlama konusunda ilk atacağımız adımdan itibaren yürütmemiz gereken süreç hakkında konuya hakimiyet sağlandı. İçinde bulunulan konuma göre yeterliliklerimiz konusunda farkındalık sağladığı için verimli bir eğitim. Yapılacak proje başvuruları sırasında nasıl bir yol izleneceği konusunda yeterince bilgi sahibi oldum. BAP biriminin sunduğu imkanlardan yeterince haberdar oldum bu çerçevede yapacağım projelerle bilgim arttı.

8 SAYILI KAMU MALİ MEVZUAT EĞİTİMİ SAYILI KANUN EĞİTİMİ Konusu:*4734 Sayılı Kamu Mali Mevzuat *5018 Sayılı Kanun Eğitimci: Mustafa YAZICI- Cengiz KARADENİZ Katılımcı: İdari Personel Genel Memnuniyet Oranı: 80,74 Görüş: İhalelere nasıl çıkıldığı, nelere dikkat edildiği, hukuki boyutu öğrenildi sayılı Mali Mevzuat Kanunu hakkında gerekli ön bilgi edinildim. Kamu İhale Kanunu hakkında genel bilgiye sahip olmam açısından faydalı bir eğitim olduğunu düşünüyorum.

9 7 TOPLUMSAL CİNSİYET DUYARLILIĞI EĞİTİMİ Konusu:*Toplumsal Cinsiyet *Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Hizmet *Toplumsal Cinsiyetler Arasındaki Ayrışımlar Eğitimci: Doç. Dr. Fatma FİDAN Katılımcı: İdari Personel Genel Memnuniyet Oranı: 85,26 Görüş: Bu konuda hukukun yeterli olduğu ancak kültürel yapımızın ve anlayışımızın bilinci değişmesi gerekmektedir. Bu şekilde olursa daha iyiye gideceğini düşünüyorum.

10 8 KAMU GÖREVLİLERİ SENDİKACILIĞI Konusu: *Sendika Nedir? *Sendikaların İşlevi, *Sendikal Mücadele, *Türkiye de Memur Sendikacılığın dünü ve bu günü Eğitimci: Doç. Dr. Sinem YILDIRIMALP Katılımcı: İdari Personel Eğitimin Türü: Uzaktan Eğitim

11 9 PROTOKOL VE SOSYAL DAVRANIŞ KURALLARI Konusu: *Yazılı ve sözlü iletişimde protokol kuralları *Toplantı Protokolü *Sosyal Davranış Kuralları (Görgü, terbiye, nezaket vb) Eğitimci: Öğr. Gör. Zuhal EROL(Temizlik görevlileri) Okt. Gökçe BÜYÜKŞENGÜR(Güvenlik görevlileri) Genel Memnuniyet Oranı: 95,01(Temizlik görevlileri) 89,03(Güvenlik görevlileri) Görüşler: Konuşmalarıma, giyimime, iş arkadaşlarımla ve amirlerimle olan iletişimime daha çok özen göstereceğim. Çok faydalı bir eğitimdi. Bu eğitimin tekrarlanması ve diğer personellere de verilmesi gerekir.

12 10 ENGELLİLİK BİLİNCİ Konusu: *Engel Grupları *Engellilerle İletişim Eğitimci: Öğr. Gör. Fidan ÖZBEY Arş. Gör. Canan SOLA ÖZGÜÇ Sedanur BOZKURT Katılımcılar: Akademik\İdari Personel Genel Memnuniyet Oranı: 88,21 Görüşler: Engelli öğrencilere ve personele yaklaşımlarımızın olumlu yönde değişeceğine inanıyorum. Engelli öğrencilerimizle daha sağlıklı iletişim kurmamızı sağlayacak.

13 11KURUM KÜLTÜRÜ VE AİDİYETİ Konusu: *Kurum Kültürünün Önemi *Kurum Kimliği *Aidiyet Duygusunu Geliştirmek Eğitimci: Yrd. Doç. Dr. Tuba CANVAR KAHVECİ Katılımcılar: Akademik\İdari(Kalite Elçileri) Personel Genel Memnuniyet Oranı: 88,18 Görüşler: Eğitim süresince gerçekleştirilen sunumdaki başlıklar adedince uygulayabileceğim kazanımlar mevcuttur. Önerilerimin ciddiye alındığını ve değerlendirildiğini fark ettim.

14 12 MOTİVASYON BECERİLERİ EĞİTİMİ Konusu: Motivasyonun Anlamı ve Önemi, Motivasyon Uygulamaları, Bireysel\Kurumsal Motivasyon Eğitimci: Doç. Dr. Mustafa KOÇ Katılımcılar: İdari Personel Genel Memnuniyet Oranı: 96,11 Görüşler: Aldığım eğitimlerden en yararlı olanı bu eğitimdi. Çok faydalı günlük yaşama ışık tutan bir eğitim oldu. Çok yararlı bir eğitim. Her sene en az 1 kere personele verilmesi kurumsal ve bireysel motivasyon ve başarıyı artıracaktır.

15 13 SİVİL SAVUNMA EĞİTİMİ (İLKYARDIM) Konusu: İlkyardımın Tanımı, Önemi, Temel Kuralları, Kanamalarda, Yaralanmalarda, Yanıklarda, Suda Boğulmada, Elektrik Çarpmalarında İlkyardım Eğitimci: Doç. Dr. Dilek AYGİN Katılımcılar: İdari Personel Genel Memnuniyet Oranı: 91,16 Görüşler: Yanlış yaptığım şeyleri farkına vardım. Çok verimli bir eğitim oldu. Teşekkürler. Yeni doğan kızım için tehlike ve ilkyardım durumların yapmam gerekenlerle ilgili bilgi sahibi oldum.

16 14 TELEFONDA KONUŞMA SANATI Konusu: Etkili Konuşma ve Dinleme, Telefon Görüşmelerini Yönetme Becerisi, Telefonda İletişimin Zorlukları Eğitimci: Öğr. Gör. Zuhal EROL Katılımcılar: İdari Personel Genel Memnuniyet Oranı: 93,81 Görüşler: Yanlış bildiğim veya bilmediğim birçok konuda bilgi sahibi oldum. Hayatımın her alanında bu bilgileri kullanacağım.

17 15 POZİTİF DÜŞÜNME VE STRES YÖNETİMİ Konusu:*Pozitif Düşünme *Kişiliğimizin Düşünme Üzerindeki Etkileri *Stres Yönetimi Eğitimci: Psikolog Ahu SAHA Psikolog Neşe ÜNAL Katılımcılar: İdari\Akademik Personel, Öğrenci Genel Memnuniyet Oranı: 86,78 Görüşler: İş yaşantısında ve günlük hayatta stresi azaltmaya faydalı olabilir. Çok sık karşılaştığımız stresi yönetme becerisi kazandırma açısından güzel ve doğru bir kazanım oldu.

18 16 KAMU YÖNETİCİ YETKİNlİKLERİNİN ARtIRILMASI EĞİTİM PROGRAMI Konusu: *Zaman ve Toplantı Yönetimi- *Liderlik ve Etkin Yöneticilik Eğitimi Eğitimci: Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Prof. Dr. Türker BAŞ Katılımcı: İdari Yöneticiler Genel Memnuniyet Oranı: 91,89 Görüşler: Özellikle önceliklerimi planlarken katkı sağlayacağını düşünüyorum. Özellikler Proaktif konu ilgimi çekti. Daha özenle bu konuya odaklanacağımı düşünüyorum.

19 17 GÜZEL KONUŞMA VE DİKSİYON EĞİTİMİ Konusu: Ses-nefes teknikleri, Konuşma yanlışları, Vurgu ve tonlama. Eğitimci: Okt. Serhat DEMİREL Katılımcı: İdari Personel Genel Memnuniyet Oranı: 86,28 Görüşler: Karşılıklı konuşma ve iletişimde olumlu yönde etki edecektir. Her anlamda faydalı oldu. İş hayatımda yeni öğrendiğim kuralları uyguladığımda daha etkili konuşabileceğimi düşünüyorum.

20 18 ETKİLİ İLETİŞİM VE EMPATİ Konusu: Sözlü-Sözsüz İletişim İletişim Araçları ve Kanalları Eğitimci: Doç. Dr. Cengiz ERDAL Katılımcılar: İdari Personel Genel Memnuniyet Oranı: 87,87 Görüşler: Artık beden dilini daha etkili kullanabilirim.

21 HİZMET İÇİ EĞİTİMLERE KATILDIĞINIZ VE GÖRÜŞ BİLDİRDİĞİNİZ İÇİN 2017 HİZMET İÇİ EĞİTİMLERE KATILIMLARINIZI BEKLERİZ.

ÖNGÖRÜLEN EĞİTİM FAALİYETİNİ GÜNÜ (SÜRESİ) KONUSU- İÇERİĞİ OCAK 2017 ORYANTASYON EĞİTİMİ ŞUBAT *Engel Grupları *Engellilerle etkili iletişim

ÖNGÖRÜLEN EĞİTİM FAALİYETİNİ GÜNÜ (SÜRESİ) KONUSU- İÇERİĞİ OCAK 2017 ORYANTASYON EĞİTİMİ ŞUBAT *Engel Grupları *Engellilerle etkili iletişim SIRA NO ADI TARİHİ ÖNGÖRÜLEN EĞİTİM FAALİYETİNİ GÜNÜ (SÜRESİ) KONUSU- İÇERİĞİ 1 SATINALMA, MALİ İŞLER VE TAŞINIR MAL KAYIT VE KONTROL İŞLEMLERİ EĞİTİMİ OCAK 2017 *Satınalma *Mali İşler ve Taşınır Mal Kayıt

Detaylı

İDARİ PERSONEL ORYANTASYON EĞİTİM RAPORU

İDARİ PERSONEL ORYANTASYON EĞİTİM RAPORU 2017 İDARİ PERSONEL ORYANTASYON EĞİTİM RAPORU Sakarya Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Hizmet içi Eğitim Şube Müdürlüğü Bu nedenle oryantasyon eğitimi, tüm SAÜ personelin bilmesi gereken ortak

Detaylı

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM ARS Training, profesyonel iş dünyasında gereksinim duyulan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini bütünsel yaklaşımla, duygu ve davranışları temel alarak uygulayan bir eğitim

Detaylı

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI SOSYAL DAHİL ETME PROJESİ 2013 Doç.Dr. Halim KAZAN Yrd. Doç. Dr. Meral ELÇİ Cengiz YILMAZ Hüseyin ŞANLITÜRK Kadir ERBASAN

Detaylı

T.C. MUNZUR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı REKTÖRLÜK MAKAMINA

T.C. MUNZUR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı REKTÖRLÜK MAKAMINA 28/02/2018-E.3685 T.C. MUNZUR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BEKAY8D4* Sayı : 99161742-771- Konu : 2018 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı REKTÖRLÜK MAKAMINA Üniversitemiz personelinin eğitim

Detaylı

Office Phone:

Office Phone: www.aimdanismanlik.com Office Phone: 0212 698 00 40 İÇİNDEKİLER 1. NEDEN AIM? 2. İŞ ORTAKLARIMIZ ve ÜYE KURUMLAR 3. DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ 4. İHTİYAÇLARINIZ, RİSKLERİNİZ ve BEKLENTİLERİNİZ NELER? 5.

Detaylı

Office Phone:

Office Phone: www.aimdanismanlik.com Office Phone: 0212 698 00 40 İÇİNDEKİLER 1. NEDEN AIM? 2. İŞ ORTAKLARIMIZ ve ÜYE KURUMLAR 3. DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ 4. İHTİYAÇLARINIZ, RİSKLERİNİZ ve BEKLENTİLERİNİZ NELER? 5.

Detaylı

SAÜ Fizik Bölümü Mezunları Anketi

SAÜ Fizik Bölümü Mezunları Anketi SAÜ Fizik Bölümü Mezunları Anketi Değerli SAÜ Fizik Mezunu, bu anketin amacı siz değerli mezunlarımızın görüşleri doğrultusunda bölümümüz ile ilgili çeşitli eğilimleri, beklentileri, eksiklik ya da memnuniyeti

Detaylı

YÖNETİCİLİK FORMASYONU KAZANDIRMA KURSLARI. Okul Müdürlüğü I. Kademe S.N FAALİYETLERİN ADI Süre

YÖNETİCİLİK FORMASYONU KAZANDIRMA KURSLARI. Okul Müdürlüğü I. Kademe S.N FAALİYETLERİN ADI Süre Okul Müdürlüğü I. Kademe 1 Öğretim Liderliği a. Kavramsal Çerçeve b. Liderlik Kuramları c. Lider Özellikleri d. Liderliğin Güç Kaynakları e. Öğretimsel Liderlik ve Özellikleri 2 Vizyon ve Strateji Geliştirme

Detaylı

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ Kişisel Bilgiler: Göreviniz: Görev Yaptığınız Birim: Yaşınız: 18-30 31-40 41-50 51-60 61 ve üstü Cinsiyetiniz: Kadın Erkek Üniversitemizdeki Hizmet Yılınız: 1 yıldan az

Detaylı

YÖNETİM VE LİDERLİK BECERİLERİNİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI

YÖNETİM VE LİDERLİK BECERİLERİNİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI YÖNETİM VE LİDERLİK BECERİLERİNİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI YÖNETİM VE LİDERLİK BECERİLERİNİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI 01 02 03 YÖNETİM VE LİDERLİK BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEK YÖNETİCİLER İÇİN KOÇLUK BECERİLERİ

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

BEYAZ YAKA PERSONEL VERİMLİLİK VE EĞİTİM İHTİYAÇ BELİRLEME ANALİZİ; Yaş :... Cinsiyet : K E. deki Çalışma Süreniz:..

BEYAZ YAKA PERSONEL VERİMLİLİK VE EĞİTİM İHTİYAÇ BELİRLEME ANALİZİ; Yaş :... Cinsiyet : K E. deki Çalışma Süreniz:.. BEYAZ YAKA PERSONEL VERİMLİLİK VE EĞİTİM İHTİYAÇ BELİRLEME ANALİZİ; Yaş :... Cinsiyet : K E deki Çalışma Süreniz:.. ж Çalıştığınız Departman:.. Aşağıdaki anket formunda her bir maddede yer alan görüşe

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV TANIMI

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV TANIMI 911.SYP.PGT/F01 04.12.2015 1 / 5 Revizyon Tarihi Revizyon No Açıklama Sistem Geliştirme Süreç 911.SYP.PGT/F01 04.12.2015 2 / 5 Birim : Stratejik Yönetim ve Planlama Birimi Görev Adı : Stratejik Yönetim

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Kalite Geliştirme ve İzleme Birimi

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Kalite Geliştirme ve İzleme Birimi TARİH : / /20 NASIL BİR SİSTEM UYGULANACAK? Performans değerlendirmesinde açık değerlendirme sistemi uygulanacaktır. Bu nedenle önce personel kendisini değerlendirecek, sonrada aşağıda belirtilen şekliyle

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV TANIMI

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV TANIMI 911.BPP.PGT/F01 04.12.2015 1 / 5 Revizyon Tarihi Revizyon No Açıklama Sistem Geliştirme Süreç 911.BPP.PGT/F01 04.12.2015 2 / 5 Birim : Bütçe ve Performans Programı Birimi Görev Adı : Bütçe ve Performans

Detaylı

HİZMETİÇİ EĞİTİMLER PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

HİZMETİÇİ EĞİTİMLER PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2012 HİZMETİÇİ EĞİTİMLER PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2 Hizmetiçi Eğitimler İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 3 MAKAM ONAYI... 5 MERKEZ TEŞKİLATI PROGRAMI... 9 MERKEZ

Detaylı

EĞİTİM PROSEDÜRÜ. Aday Memur: 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu na tabi olarak ilk defa Devlet Memurluğuna atananları kapsar.

EĞİTİM PROSEDÜRÜ. Aday Memur: 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu na tabi olarak ilk defa Devlet Memurluğuna atananları kapsar. 1. AMAÇ Bu prosedür, Ahi Evran Üniversitesi nde görevli akademik ve idari personelin kuruma uyumunu sağlamak, mevcut ve/veya değişen iş akışını mümkün olan en kısa sürede öğrenmesini sağlamak, kurum kültürü

Detaylı

YILLIK EĞİTİM PLANI. BİRİM : İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı YIL :2014 EĞİTİMİ VERECEK KURUM/ KURULUŞ EĞİTİMİ ÖNGÖRÜLEN PERSONELİN NİTELİĞİ

YILLIK EĞİTİM PLANI. BİRİM : İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı YIL :2014 EĞİTİMİ VERECEK KURUM/ KURULUŞ EĞİTİMİ ÖNGÖRÜLEN PERSONELİN NİTELİĞİ BİRİM : Dairesi Başkanlığı YIL :2014 YILLIK EĞİTİM PLANI SIRA NO 1 2 EĞİTİMİN ADI İl Müdürlüklerinde Hukuki İşlemlerin Yürütümünde Görevli in Bilgilendirilmesi Avukatların Bilgilendirilmesi 3 İPA Uygulama

Detaylı

Kurumsallaşma Eğitimi

Kurumsallaşma Eğitimi Eğitimler Kurumsallaşma Eğitimi İÇERİK Aile şirketlerinde kurumsallaşma ihtiyacı Kurumsallaşmanın gerektirdikleri İhtiyaç analizleri Kurumsallaşmanın önündeki engeller Aile firmalarında iletişim Problemler

Detaylı

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ 2019 HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI Ocak 2019 ANKARA GİRİŞ Hizmet içi eğitim, herhangi bir meslek elemanının mesleğine başladığı ilk günden, mesleği

Detaylı

T. C. ORMAN ve SU İŞLERİ BAKANLIĞI Hizmet İçi Eğitim Etkinliği Değerlendirme Raporu

T. C. ORMAN ve SU İŞLERİ BAKANLIĞI Hizmet İçi Eğitim Etkinliği Değerlendirme Raporu Program No: 05 Eğitimin Konusu: Etkili Tanıtım ve İletişim Metodolojisi Eğitimin Yeri ve Tarihi: Afyonkarahisar 16-18 Mart 2013 Katılımı Uygun Görülen Personel Sayısı: 118 Eğitime Fiilen Katılım Sağlayan

Detaylı

2015 KURUMSAL EĞİTİM PROGRAMI

2015 KURUMSAL EĞİTİM PROGRAMI 2015 KURUMSAL EĞİTİM PROGRAMI "İŞ HAYATINIZI YÖNETİN" EĞİTİM SÜRESİ (GÜN) "Yeni Geleni Geliştirmek" - İş Hayatına Giriş ve Uyum 1 "Teknik Ekibi Geliştirmek" - Service Business (S- Business) 2 "Gerçekleştirme

Detaylı

Öğretmenlerin Eğitimde Bilgi ve İletişim Teknolojilerini Kullanma Konusundaki Yeterlilik Algılarına İlişkin Bir Değerlendirme

Öğretmenlerin Eğitimde Bilgi ve İletişim Teknolojilerini Kullanma Konusundaki Yeterlilik Algılarına İlişkin Bir Değerlendirme Öğretmenlerin Eğitimde Bilgi ve İletişim Teknolojilerini Kullanma Konusundaki Yeterlilik Algılarına İlişkin Bir Değerlendirme Fatma Kübra ÇELEN & Prof. Dr. Süleyman Sadi SEFEROĞLU Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV TANIMI. Ahmet SAKILZI Şube Müdürü

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV TANIMI. Ahmet SAKILZI Şube Müdürü 907SKSDB.PGT/F01 13.02.2018 13.02.2018 1 / 7 Revizyon Tarihi Revizyon No Açıklama 13.02.2018 1 Başlangıç 907SKSDB.PGT/F01 13.02.2018 13.02.2018 2 / 7 Birim : Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Görev

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM ALANI İŞ HAYATINDA İLETİŞİM KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM ALANI İŞ HAYATINDA İLETİŞİM KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM ALANI İŞ HAYATINDA İLETİŞİM KURS PROGRAMI Ankara, 2016 İÇİNDEKİLER PROGRAMIN ADI... Hata! Yer işareti tanımlanmamış.

Detaylı

EĞİTİM PROSEDÜRÜ EĞİTİM PROSEDÜRÜ

EĞİTİM PROSEDÜRÜ EĞİTİM PROSEDÜRÜ EĞİTİM PROSEDÜRÜ 1.AMAÇ Bu prosedür, Ahi Evran Üniversitesi nde görevli İdari Personelin, Üniversitenin hedeflerine ulaştıracak yetkinlik düzeyine ulaşmalarını ve görevinin gerektirdiği bilgi, beceri ve

Detaylı

HİZMET İÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ (2017)

HİZMET İÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ (2017) HİZMET İÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ (2017) PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü www.sakarya.edu.tr Bu çalışmada; 2017 yılında Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü nün gerçekleştirmiş olduğu

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Mezun Görüşleri Anketi

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Mezun Görüşleri Anketi ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Mezun Görüşleri Anketi Değerli Hekim Arkadaşımız, Bu anket ülkemizdeki farklı eğitim kurumlarınca uygulanan örnekler temel alınarak UÜTF Tıp

Detaylı

ANKET DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

ANKET DEĞERLENDİRME SONUÇLARI SAYI ANKET DEĞERLENDİRME EĞİTİM MERKEZİ (ULAŞIM, EĞİTİM VE KONAKLAMA HİZMETLERİ) 40 35 30 25 20 15 10 5 0 Eğitim Merkezine Ulaşım 2 Zayıf 1 Konaklama Hizmetleri ve Temizlik Eğitim Salonlarının Havalandırma

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece Koçluk Akademisine hoş geldiniz! Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! Binlerce kilometrelik seyahatler, küçük bir adımla başlar. -Lao Tzu 1 2.ADIM.ADIM

Detaylı

II.DÖNEM EĞİTİM PROGRAMLARI EYLÜL ARALIK ATSO AKADEMİ

II.DÖNEM EĞİTİM PROGRAMLARI EYLÜL ARALIK ATSO AKADEMİ Antalya 2018-20204 0 II.DÖNEM EĞİTİM PROGRAMLARI EYLÜL ARALIK 2018 ATSO AKADEMİ Odamızda eğitim hizmetleri 1998 yılında başlamış olup, 2010 yılından itibaren ATSO AKADEMİ adı altında devam etmektedir.

Detaylı

Genel Eğitim Planı

Genel Eğitim Planı T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI 2014-2018 Genel Planı Denetim Geliştirme ve Merkezi ŞUBAT 2014 GENEL EĞİTİM PLANI (2014-2018) 2014-2018 Genel Planı, Denetim Geliştirme ve Merkezi (DEGEM) bünyesinde bulunan Hizmet

Detaylı

GEDİZ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

GEDİZ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ GEDİZ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Merkezimiz, 2010 yılında, GEDİZ ÜNİVERSİTESİ nin sürekli eğitim programlarını düzenlemek ve bu yolla Üniversitemizin kamu, özel sektör ve

Detaylı

MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BÜTÜNLEŞİK PAZARLAMA İLETİŞİMİ YÖNETİMİ YOĞUNLAŞMA ALANI BİLGİ PAKETİ

MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BÜTÜNLEŞİK PAZARLAMA İLETİŞİMİ YÖNETİMİ YOĞUNLAŞMA ALANI BİLGİ PAKETİ MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BÜTÜNLEŞİK PAZARLAMA İLETİŞİMİ YÖNETİMİ YOĞUNLAŞMA ALANI BİLGİ PAKETİ 1. Program Bilgileri Amaçlar: Medya ve İletişim Yönetimi Yüksek Lisans Programına

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI DOÇ. DR. M. CENGİZ YILDIZ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA BİRİNCİ ÖĞRETİM

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI DOÇ. DR. M. CENGİZ YILDIZ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA BİRİNCİ ÖĞRETİM 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI DOÇ. DR. M. CENGİZ YILDIZ Doktora Tez 12.15-13.00 DOÇ. DR. M. KUBİLAY AKMAN Yüksek Lisans Tez Yüksek Lisans Tez YRD. DOÇ. DR. MAİDE GÖK Yüksek Lisans

Detaylı

YILLIK EĞİTİM PLANI. Birimi :İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Yılı :2015 EĞİTİMİ VERECEK KURUM/ KURULUŞ EĞİTİMİ ÖNGÖRÜLEN PERSONELİN NİTELİĞİ

YILLIK EĞİTİM PLANI. Birimi :İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Yılı :2015 EĞİTİMİ VERECEK KURUM/ KURULUŞ EĞİTİMİ ÖNGÖRÜLEN PERSONELİN NİTELİĞİ Birimi : Dairesi Başkanlığı Yılı :2015 SIRA NO 1 EĞİTİMİN ADI Kadrolu Avukatların ve Yıllık EĞİTİMİN İÇERİSİNDE YER ALACAK KONULAR Bilgi Sistemi/İcra Bilgi Sistemi/Mevzuat değişiklikleri/yıllık TARİH YILLIK

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV TANIMI

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV TANIMI 911.OMK.PGT/F01 04.12.2015 1 / 5 Revizyon Tarihi Revizyon No Açıklama Sistem Geliştirme Süreç 911.OMK.PGT/F01 04.12.2015 2 / 5 Birim : İç Kontrol ve Ön Mali Kontrol Birimi Görev Adı : Ön Mali Kontrol Birim

Detaylı

Saat Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma

Saat Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma 2015-2016 BÖTE GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI 1 A GRUBU Üniversite Yaşamına Geçiş I Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi-I Okt. Bünyamin Saraç Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi-I Okt. Bünyamin Saraç Türkçe

Detaylı

INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES

INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES EĞİTİM VE GELİŞİM HİZMETİ INDENSE EĞİTİM VE DIŞ KAYNAK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. İNSAN KAYNAKLARI VE İŞ HUKUKU EĞİTİMLERİ 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu Uygulamaları 6098

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV TANIMI

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV TANIMI 911.SDB.PGT/F02 04.12.2015 1 / 5 Revizyon Tarihi Revizyon No Açıklama Sistem Geliştirme Süreç 911.SDB.PGT/F02 04.12.2015 2 / 5 Birim : Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Görev Adı : Amiri : Sorumluluk

Detaylı

KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI

KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI OCAK Yangın Eğitimi Kursu Merkez Acil Durum Ekiplerindeki Görevli Kişiler Karabük Cumhuriyet Anadolu Lisesi 23.01.2018 23.01.2018 1 10 08.30-17.30 60 OCAK Özel Eğitimde Bütünleştirme Uygulamaları Kursu

Detaylı

PERSONEL PERFORMANS DEĞERLENDİRME FORMU

PERSONEL PERFORMANS DEĞERLENDİRME FORMU NASIL BİR SİSTEM UYGULANACAK? Performans değerlendirmesinde açık değerlendirme sistemi uygulanacaktır. Bu nedenle önce personel kendisini değerlendirecek, sonrada aşağıda belirtilen şekliyle yöneticileri

Detaylı

KCS. Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi. 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com

KCS. Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi. 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com KCS Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com Sunum Genel Şirket Tanımı Eğitim ve Biz Örnek Eğitim Konu Başlıkları Ekler Tamamlanmış Eğitimlerimiz

Detaylı

ETHEM KAYA ALINAN EĞİTİMLER

ETHEM KAYA ALINAN EĞİTİMLER ETHEM KAYA ALINAN EĞİTİMLER 2017/01 5.01.2017 5.01.2017 İSG (SAĞLIK EĞİTİMİ) GENEL MÜDÜRLÜK 2017/01 12.01.2017 12.01.2017 İLERİ VE GÜVENLİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ EĞİTİMİ GENEL MÜDÜRLÜK 2017/01 20.04.2017 24.04.2017

Detaylı

SERTİFİKA PROGRAMLARI

SERTİFİKA PROGRAMLARI 2013 YILI FAALİYETLER SERTİFİKA PROGRAMLARI AİLE DANIŞMANLIĞI Tarih: 21.01.2013 07.08.2013 Saat: 17.30 22.30 Doç. Dr. Selahattin AVŞAROĞLU Doç. Dr. Abdullah IŞIKLAR Doç. Dr. Yasemin YAVUZER Doç. Dr. Yücel

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. Sayı : Konu : Aday Memur Eğitimi REKTÖRLÜK MAKAMINA

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. Sayı : Konu : Aday Memur Eğitimi REKTÖRLÜK MAKAMINA Evrak Tarih ve Sayısı: 24/11/2017-148596 T.C. Personel Daire Başkanlığı *BEBE5LM33* Sayı : 85123808-774.06.02. Konu : REKTÖRLÜK MAKAMINA Üniversitemiz hizmetiçi eğitim faaliyetleri kapsamında, birimlerimizde

Detaylı

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü 18 EYLÜL 2014 1 GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAĞLI FAALİYETTE BULUNAN KURUMLAR Özel Okullar Okul öncesi İlkokul Ortaokul Lise MTSK (3.437) Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PAYDAŞLARININ ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ, KURUMSAL AİDİYETLERİ, MEMNUNİYET DÜZEYLERİ VE İLETİŞİME YÖNELİK DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PAYDAŞLARININ ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ, KURUMSAL AİDİYETLERİ, MEMNUNİYET DÜZEYLERİ VE İLETİŞİME YÖNELİK DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PAYDAŞLARININ ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ, KURUMSAL AİDİYETLERİ, MEMNUNİYET DÜZEYLERİ VE İLETİŞİME YÖNELİK DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ Hacettepe Üniversitesi Psikometri Araştırma ve Uygulama

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV TANIMI

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV TANIMI 911.MKH.PGT/F01 01.06.2014 1 / 5 Revizyon Tarihi Revizyon No Açıklama 911.MKH.PGT/F01 01.06.2014 2 / 5 Birim : Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Görev Adı : Muhasebe Yetkilisi (MY) Amiri : Sorumluluk

Detaylı

2015 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYET PLANI

2015 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYET PLANI 2015 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ FAALİYET PLANI FAALİY FAALİYET BİTİŞ Sİ 1 AFET VE ACİL DURUM HAZIRLIK İ KURSU MERKEZ RAM 12.1.2015 16.1.2015 30 SAAT MEHMET BİÇER 2 RİSK ANALİZİ KURSU MERKEZ İL MEM TOPLANTI

Detaylı

Kişisel Web Sayfası :

Kişisel Web Sayfası : KİŞİSEL BİLGİLER Toplam Tecrübe : 1 yıl dan fazla Çalışma Durumu : Çalışmıyorum Eğitim Durumu : Üniversite (Mezun) Medeni Durumu : Bekar Askerlik Durumu : Yapıldı Doğum Tarihi : 24.05.1989 Doğum Yeri :İzmir

Detaylı

KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİMİ LİDERLİK EĞİTİMİ KURS PROGRAMI

KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİMİ LİDERLİK EĞİTİMİ KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİMİ LİDERLİK EĞİTİMİ KURS PROGRAMI 2016 ANKARA İÇİNDEKİLER PROGRAMIN ADI... 1 PROGRAMIN DAYANAĞI... 1 PROGRAMIN GİRİŞ

Detaylı

EĞİTİM MERKEZLERİNİN 2015 YILI EĞİTİM PLANI CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ ANKARA EĞİTİM MERKEZİ

EĞİTİM MERKEZLERİNİN 2015 YILI EĞİTİM PLANI CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ ANKARA EĞİTİM MERKEZİ EĞİTİM MERKEZLERİNİN 2015 YILI EĞİTİM PLANI CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ ANKARA EĞİTİM MERKEZİ S.NO EĞİTİM MERKEZİNİN ADI TALEP EDEN BİRİM TARİHLERİ ARASINDA EĞİTİMİN ADI TÜRÜ HEDEF KİTLE

Detaylı

HİZMET İÇİ EĞİTİM PROSEDÜRÜ

HİZMET İÇİ EĞİTİM PROSEDÜRÜ Sayfa 1/5 1.AMAÇ Bu prosedürün amacı, 71-100-D-01 Yıldız Teknik Üniversitesi Hizmet İçi Eğitim Yönetmeliği, Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN "ÜSTÜN EĞİTİMİ " PROGRAMI

EĞİTMENLER İÇİN ÜSTÜN EĞİTİMİ  PROGRAMI EĞİTMENLER İÇİN "ÜSTÜN EĞİTİMİ " PROGRAMI, üstün potansiyelli çocuklarımızın eğitim yaşantılarına doğrudan etkili olan öğretmenlerinin eğitimi konusunda İzmir de bir proje başlatmıştır. Üstün potansiyelli

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU DIŞ PAYDAŞ MEMNUNİYET ANKETİ SONUÇLARI

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU DIŞ PAYDAŞ MEMNUNİYET ANKETİ SONUÇLARI DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU DIŞ PAYDAŞ MEMNUNİYET ANKETİ SONUÇLARI Haziran, 2016 SUNUŞ Değerli Çalışma Arkadaşlarım, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak Sağlık ve Bakım

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı İLETİŞİM VE SUNUM BECERİLERİ DERSİ (7 VEYA 8. SINIFLAR) ÖĞRETİM PROGRAMI ANKARA 2015 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu

Detaylı

TARİH SEMİNER KONUSU EĞİTİMCİ

TARİH SEMİNER KONUSU EĞİTİMCİ 2013 YILI I. DÖNEM KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNER PROGRAMLARI TARİH SEMİNER KONUSU 30 MART 2013 DİKSİYON VE HİTABET SANATI EBRU YAŞAR SEÇEN 06 NİSAN 2013 ETKİLİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ DOÇ.DR.KAZIM DEVELİOĞLU

Detaylı

ÜNİVERSİTELERARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAME

ÜNİVERSİTELERARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAME ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ÜNİVERSİTELERARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAME Konu: Üniversitede Engelli Olmak, Dezavantaj yaşayan üniversite öğrencilerinin öğrenim

Detaylı

KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM LİDERLİK EĞİTİMİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM LİDERLİK EĞİTİMİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM LİDERLİK EĞİTİMİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı

Detaylı

Kurumsal Hizmetiçi Eğitimler

Kurumsal Hizmetiçi Eğitimler Kurumsal Hizmetiçi Eğitimler Kamu ve Özel Kuruluşlar Tüm eğitimler uzman personeller ve eğitimciler tarafından verilmektedir. Eğitimcilerimiz en az 10 yıllık tecrübeye sahip ve en az 50 üzerinde seminer

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi Sayı : Tarih : 12.1.2017 Diploma Program Adı : HUKUK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) Akademik Yıl : 2016-2017 Ders Adı REKABET

Detaylı

Tıbbi Atıkların Kontrolü Yönetmeliği Eğiticilerin Eğitimi Programı

Tıbbi Atıkların Kontrolü Yönetmeliği Eğiticilerin Eğitimi Programı 13-15 Şubat 2013 ANTALYA Tıbbi Atıkların Kontrolü Yönetmeliği Eğiticilerin Eğitimi Programı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Atık Yönetimi Dairesi TIBBİ ATIKLARIN KONTROLÜ YÖNETMELİĞİ EĞİTİM PROGRAMLARI

Detaylı

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI 2013 YILI HİZMET İÇİ EĞİTİM PLANI

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI 2013 YILI HİZMET İÇİ EĞİTİM PLANI SIRA NO 1 2 KONUSU SÜRESİ BAŞLAMA TARİHİ BİTİŞ TARİHİ NİTELİĞİ Saadet GÜLTEPE Çalışma Hayatında Toplumsal Çalışma Genel C.Seda ERDEM 1 Gün Yıl içinde Yıl İçinde Çalışma Gen.Müd. 16 Cinsiyet Eşitliği Müdürlüğü

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

MUSTAFA ÖZTÜRK KİŞİSEL BİLGİ EĞİTİM İŞ DENEYİMİ. Akademisyen - Yazar Sosyal Politika Uzmanı Radyo - TV Program Yapımcısı ve Sunucusu

MUSTAFA ÖZTÜRK KİŞİSEL BİLGİ EĞİTİM İŞ DENEYİMİ. Akademisyen - Yazar Sosyal Politika Uzmanı Radyo - TV Program Yapımcısı ve Sunucusu MUSTAFA ÖZTÜRK Akademisyen - Yazar Sosyal Politika Uzmanı Radyo - TV Program Yapımcısı ve Sunucusu KİŞİSEL BİLGİ ADRES: Cumhuriyet Mh. Esat Paşa Cad. İşman Huzur St. C Bl. NO:10/3 Üsküdar, İstanbul, Türkiye

Detaylı

2016 YILI HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANIMIZ

2016 YILI HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANIMIZ 2016 YILI HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANIMIZ S.NO NO EĞİTİM İNİN ADI KATILACAK OLANLAR BAŞLAMA 1 2016000007 Rehberlik Resmî kurumlara ataması yapılmayıp özel öğretim kurumları ile sözleşme imzalayan ve fakültelerin;

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ im im Hiç T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ Ünvanınız: Görev Yaptığınız Fak/Enst/YO/MYO: Yaşınız: O 18-30 O 31-40 O 41-50 O 51-60 O 61 ve üstü Cinsiyetiniz: O Kadın O Erkek

Detaylı

Eğitimde Yeterlilikleri Artırma Projesi

Eğitimde Yeterlilikleri Artırma Projesi PROJE DÖNGÜSÜ SEMİNERİ 07-11.05. 2018 TR4 - DOĞU MARMARA BÖLGESİ 7. MASA ÇALIŞTAYI Eğitimde Yeterlilikleri Artırma Projesi PROJE FİKRİ A EĞİTİM VE ÖĞRETİME ERİŞİM ve TAMAMLAMA 1 Ailelerin eğitim düzeyinin

Detaylı

OCAK AYI. 08-Oca-13 yaratmak, kuramama nedenleri, engelleri,

OCAK AYI. 08-Oca-13 yaratmak, kuramama nedenleri, engelleri, OCAK AYI 08-Oca-13 yaratmak, kuramama nedenleri, engelleri, aktarma, insan dinleme, empati ve 09-10 OCAK 2013 TEMEL TSE Belgelendirme prosedürü, kalite ile ilgili temel kavramlar, kalite gereksinimleri,

Detaylı

KCS. Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi. 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com

KCS. Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi. 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com KCS Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com Sunum Genel Şirket Tanımı Eğitim ve Biz Örnek Eğitim Konu Başlıkları Ekler Tamamlanmış Eğitimlerimiz

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Sayı : 3501582-77.01.02-E.821723 26.08.2015 Konu: Mesleki lar DAĞITIM YERLERİNE İlgi: a) Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi

Detaylı

319 Sok. No:64 D:3 Kılıçreis Mah. Üçyol - İzmir +902322561359 +905357016514 boraakince@gmail.com. Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi 21/04/1989 Uyruk T.C.

319 Sok. No:64 D:3 Kılıçreis Mah. Üçyol - İzmir +902322561359 +905357016514 boraakince@gmail.com. Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi 21/04/1989 Uyruk T.C. KIŞISEL BILGILER Bora Akince 319 Sok. No:64 D:3 Kılıçreis Mah. Üçyol - İzmir +902322561359 +905357016514 boraakince@gmail.com Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi 21/04/1989 Uyruk T.C. İŞ DENEYIMI 02.2012- Genel

Detaylı

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU 2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU KAIZEN EĞİTİM KATALOĞU İÇİNDEKİLER TABLOSU KALİTE YÖNETİM EĞİTİMLERİ... 2 A. Kalite Yönetim Sistemi Programı... 2 A1. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Bilgilendirme

Detaylı

Eğitimci Eğitimi Programı Ve Saha Analizleri

Eğitimci Eğitimi Programı Ve Saha Analizleri Eğitimci Eğitimi Programı Ve Saha Analizleri Nagihan Yurtalan Eğitim Koordinatörü & Sos.Hiz.Uzm.Ertekin Kılıç 1 Eğitim Koordinatörü Eğitimci Eğitimi Poje Ekibi: Dr.Ş.Serdar MERCAN - Ankara 2.Bölge Genel

Detaylı

Sivil Savunma Uzmanı. Sıra No

Sivil Savunma Uzmanı. Sıra No MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI AKARYAKIT İKMAL VE NATOPOL TESİSLERİ İŞLETME BAŞKANLIĞI PERSONELİ 2016 YILI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI SINAV KONULARI VE SORU DAĞILIMI ÇİZELGESİ Şube Müdürü 1 T.C. Anayasası 6 2 Atatürk

Detaylı

İTÜGVO İZMİR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

İTÜGVO İZMİR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ İTÜGVO İZMİR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ OCAK Ş UBAT MAR T 2 01 7 SAYI 3 Esma ÇUK URBAŞI Ç ALIŞIR Eğitim Teknolojileri Uzmanı Bil işim Teknolojileri Öğretmeni 3B DÜNYA 3 boyutlu (3B) sanal ortamlar ile oyun,

Detaylı

STK LAR İÇİN. Gönüllülük Kurumsallık Verimlilik Süreklilik

STK LAR İÇİN. Gönüllülük Kurumsallık Verimlilik Süreklilik STK LAR İÇİN Gönüllülük Kurumsallık Verimlilik Süreklilik Başkandan İLKE (İlim Kültür Eğitim Derneği) uzun yıllardır sivil toplum alanında gönüllü çalışmalar yapmakta ve bu tür faaliyetlere destek vermektedir.

Detaylı

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. Raporu

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. Raporu 2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu ( ) A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının niteliğinin 2021 yılı sonuna

Detaylı

İŞLETME BÖLÜMÜ YÜKSEK LİSANS (MBA) PROGRAMI

İŞLETME BÖLÜMÜ YÜKSEK LİSANS (MBA) PROGRAMI İŞLETME BÖLÜMÜ YÜKSEK LİSANS (MBA) PROGRAMI Vizyon: Farklı disiplinlerden gelen katılımcılara yönetim sanatının temel ilkeleri ve çağdaş bilgi birikiminin esaslarını vererek ulusal ve uluslararası işletmelerde

Detaylı

KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM ÖZÜRLÜ MEMUR SEÇME SINAVINA HAZIRLIK (OMSS- LİSANS) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM ÖZÜRLÜ MEMUR SEÇME SINAVINA HAZIRLIK (OMSS- LİSANS) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM ÖZÜRLÜ MEMUR SEÇME SINAVINA HAZIRLIK (OMSS- LİSANS) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2012 ANKARA ÖN SÖZ Özürlülerin

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. Mezun Bilgi Formu

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. Mezun Bilgi Formu YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Mezun Bilgi Formu Bu çalışma; Program Çıktılarının mezunlarımız tarafından ne ölçüde sağlandığının belirlenebilmesi amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜ DERS BİLGİ FORMU (SYLLABUS)

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜ DERS BİLGİ FORMU (SYLLABUS) TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜ DERS BİLGİ FORMU (SYLLABUS) DERSİN KODU DERSİN ADI YARIYILI SAATİ KREDİSİ Teori Uygulama DERS YÜKÜ AKTS RKT 0 Akademik Başarı

Detaylı

Temel Yönetim Becerileri (Basic Management Skills)

Temel Yönetim Becerileri (Basic Management Skills) Temel Yönetim Becerileri (Basic Management Skills) Programın Amacı Yöneticiniz olarak benim görevim, işinizi daha iyi yapabilmeniz adına sizlere hizmet etmektir felsefesinin temel alındığı bu eğitimde

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

2009 TÜRKİYE YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER FORUMUNDA SUNULAN PROJE NAİLE TOPRAK ÜLGER EMİN SAĞLAMER İLKÖĞRETİM OKULU MİCROSOFT YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER PROGRAMI

2009 TÜRKİYE YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER FORUMUNDA SUNULAN PROJE NAİLE TOPRAK ÜLGER EMİN SAĞLAMER İLKÖĞRETİM OKULU MİCROSOFT YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER PROGRAMI MİCROSOFT YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER PROGRAMI 2009 TÜRKİYE FORMU OKULU 1 Proje grubu Projenin Zaman Yönetimi Projenin Konusu Projenin Amaçları Neden Böyle Bir Proje? Projenin Uygulama Süreçleri Proje Uygulandıktan

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi Sayı : Tarih : 11.1.2017 Diploma Program Adı : HUKUK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) Akademik Yıl : 2016-2017 Ders Adı KAMU MALİYESİ

Detaylı

DUYURU MEZUNİYET TÖRENİMİZE SON SINIF ÖĞRENCİLERİ VE AİLELERİ DAVETLİDİR. REKTÖRLÜK

DUYURU MEZUNİYET TÖRENİMİZE SON SINIF ÖĞRENCİLERİ VE AİLELERİ DAVETLİDİR. REKTÖRLÜK DUYURU ÜNİVERSİTEMİZ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ 21 HAZİRAN 2013 CUMA GÜNÜ SAAT 17.00 DE SAKARYA ATATÜRK ŞEHİR STADYUMUNDA YAPILACAKTIR. MEZUNİYET TÖRENİMİZE SON SINIF ÖĞRENCİLERİ VE

Detaylı

STRATEJİK PLANLAMA EĞİTİMİ

STRATEJİK PLANLAMA EĞİTİMİ STRATEJİK PLANLAMA EĞİTİMİ PROGRAM KODU : 08207 MASRAF YERİ KODU : 7511 PROGRAM SÜRESİ : 7 Gün UYGULAMA YERİ : Ankara AMAÇ : Stratejik planlama ve uygulama konularında bilgi vermek İŞLENECEK KONULAR İlgili

Detaylı

ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI

ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI NİSAN, 2017 GENEL DEĞERLENDİRME ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ ve ÖRNEKLEMİ - Araştırmanın verileri

Detaylı

TARİH SAAT DERS YER DERS HOCASI GÖZETMEN :00 ANATOMİ Z5 YRD. DOÇ.DR. M. EMİN YILDIZ

TARİH SAAT DERS YER DERS HOCASI GÖZETMEN :00 ANATOMİ Z5 YRD. DOÇ.DR. M. EMİN YILDIZ ANTRENÖRLÜK FİNAL PROGRAMI 04.01.2017 09:00 ANATOMİ Z5 YRD. DOÇ.DR. M. EMİN 26.12.2016 13:00 YABANCI DİL Z5 YRD. DOÇ. DR. NÜVİT ALEMDAR 27.12.2016 11:00 TÜRKÇE Z5 OKUT. ELİF DURAN OTO ARS. GÖR. MUHAMMED

Detaylı

Program Öğrenme Çıktıları: 1.Bir elektronik hesaplama tablosu yazılımını profesyonel olarak kullanabilecekler

Program Öğrenme Çıktıları: 1.Bir elektronik hesaplama tablosu yazılımını profesyonel olarak kullanabilecekler BÖLÜM EKONOMETRİ Amaç:Bilgisayar destekli eğitimde, hesap tablolarının ileri düzeyde kullanımı, ileri düzey sunu hazırlama teknikleri, web sayfası hazırlama ve hazırlanan içeriğin web ortamında sunulması

Detaylı

EYPRO BÜLTENİ. Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sayı 6, EKİM-KASIM 2017 İçindekiler

EYPRO BÜLTENİ. Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sayı 6, EKİM-KASIM 2017 İçindekiler EYPRO BÜLTENİ Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi İstanbul Aydın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Araştırma Ve Uygulama Merkezi engelli bireylerin bağımsız yaşama koşullarına erişme ve kent yaşamına

Detaylı

ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÇOCUKLA İLETİŞİM KURS PROGRAMI

ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÇOCUKLA İLETİŞİM KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÇOCUKLA İLETİŞİM KURS PROGRAMI Ankara 2017 İÇİNDEKİLER PROGRAMIN ADI 1 PROGRAMIN DAYANAĞI 1 PROGRAMA GİRİŞ

Detaylı

MEB ÖĞRETMEN YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİÇİ EĞİTİM İHTİYACINI BELİRLEME ANKETİ GENEL DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

MEB ÖĞRETMEN YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİÇİ EĞİTİM İHTİYACINI BELİRLEME ANKETİ GENEL DEĞERLENDİRME SONUÇLARI MEB ÖĞRETMEN YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİÇİ EĞİTİM İHTİYACINI BELİRLEME ANKETİ GENEL DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ANKARA 212 GİRİŞ Bakanlığımızda görev yapan personelin Meslek içi eğitim

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ DÖNEMİ STRATEJİK PLAN 2018 YILI İZLEME RAPORU

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ DÖNEMİ STRATEJİK PLAN 2018 YILI İZLEME RAPORU ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ 2015-2019 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN 2018 YILI İZLEME RAPORU ERZİNCAN 2018 ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ 2015-2019 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN 2018 YILI İZLEME RAPORU

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU HAKKARİ ŞUBAT 2014 İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU.... 1 I- GENEL BİLGİLER...... 2 A. MİSYON VE VİZYON..... 2 B. YETKİ, GÖREV VE SORUMLULUKLAR..

Detaylı

Öğrenci Memnuniyet Anketi

Öğrenci Memnuniyet Anketi 1 / 13 15.12.2018 13:20 Sevgili Öğrenciler; Bu çalışmanın amacı, Kalite Değerlendirme Raporu kapsamında, meslek yüksek okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin genel memnuniyet düzeylerinin belirlenmesidir.

Detaylı

HİZMET İÇİ EĞİTİM PROSEDÜRÜ

HİZMET İÇİ EĞİTİM PROSEDÜRÜ Sayfa 1/5 Revizyon Takip Tablosu REVİZYON TARİH NO AÇIKLAMA 01 24.01.2014 İlk yayın 1.AMAÇ Prosedürün amacı; İstanbul Üniversitesi Hizmet İçi Eğitim Yönetmeliği, Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim

Detaylı