T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI"

Transkript

1 Karar No: 205/42 Evrak No: Özet: 206 yılı meclis çalışma takvimi. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: 206 yılı Meclis çalışma takvimi Ö N E R G E VE K A R A R : "5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince Zeytinburnu Belediye Meclisimiz her ayın ilk haftası kendi belirlediği gün toplantılarına başlamaktadır. 206 yılında Ağustos ayının tatil edilmesi, diğer aylarda toplantıların aşağıda belirtilen tarihlerde başlaması için meclis kararı alınması gerekmektedir. MECLİS 206 YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ - 04 Ocak 206 Pazartesi 2-0 Şubat 206 Pazartesi 3-07 Mart 206 Pazartesi 4-04 Nisan 206 Pazartesi 5-02 Mayıs 206 Pazartesi 6-06 Haziran 206 Pazartesi 7- Temmuz 206 Pazartesi AĞUSTOS AYI TATİL 9-05 Eylül 206 Pazartesi 0-03 Ekim 206 Pazartesi - 07 Kasım 206 Pazartesi 2-05 Aralık 206 Pazartesi 206 yılı Meclis çalışma takviminin yukarıdaki şekilde belirlenmesi için önergemizin gündeme alınarak teklif-karar şeklinde karara bağlanmasını arz ederiz" şeklindeki Meclis Üyeleri Mehmet ALTUNTAŞ ve Hasan Hüseyin ÜSKÜDAR'ın yazılı önergesi Zeytinburnu Belediye Meclisinin 7. seçim dönemi, 2. toplantı yılı, tarihli Aralık ayı toplantısının 2. birleşiminde okundu. Önergenin teklif-karar olarak görüşülmesi oy birliği ile kabul edildiğinden, yapılan işaretle oylama ile önergenin KABULÜ toplantıya katılanların oy birliği ile kararlaştırılmıştır.

2 Karar No: 205/43 Evrak No: Özet: Başarılı sporcu Tuğba GÜVENÇ'in ödüllendirilmesi. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Konu: Ödüllendirme. "02//205 tarihli Meclis toplantısında komisyonlarımıza havale edilen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün 23/0/205 tarih ve sayılı teklifi incelendi. Başarılı sporcu Tuğba GÜVENÇ e daha önceden ödül verildiği anlaşıldığından teklifin dairesine iade edilmesi komisyonlarımızca uygun görülmüştür. Meclisin onayına sunulur" şeklinde hazırlanan Bütçe ve Eğitim ve Spor Komisyon Raporu Zeytinburnu Belediye Meclisinin 7. seçim dönemi, 2. toplantı yılı, tarihli Aralık ayı toplantısının 2. birleşiminde okundu. Yapılan görüşmeler sonucu rapor işaretle oylama ile oya sunuldu. Raporun komisyonlardan geldiği şekliyle KABULÜ toplantıya katılanların oy birliği ile kararlaştırılmıştır.

3 Karar No: 205/44 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Konu: Ödüllendirme. Evrak No: 8804 Özet: Eroğlu Spor Kulübü sporcularından Ali Yalçın ALBAYRAK'ın ödüllendirilmesi. "07/2/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonlarımıza havale edilen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün 26//205 tarih ve 8804 sayılı teklifi incelendi. 8 Kasım 205 tarihinde Kağıthane'de yapılan İllerarası Karate Altın ligi müsabakasında Eroğlu Spor Kulübü sporcusu Ali Yalçın ALBAYRAK 45 kg'da üçüncü olmuştur. Başarılı sporcu Ali Yalçın ALBAYRAK ın toplam.000,00tl.(üst sınır), bedel ile ödüllendirilmesi, 5393 sayılı yasanın 4. maddesi.fıkrasının (b) bendi uyarınca komisyonlarımızca uygun görülmüştür. Meclisin onayına sunulur" şeklinde hazırlanan Bütçe ve Eğitim ve Spor Komisyon Raporu Zeytinburnu Belediye Meclisinin 7. seçim dönemi, 2. toplantı yılı, tarihli Aralık ayı toplantısının 2. birleşiminde okundu. Yapılan görüşmeler sonucu rapor işaretle oylama ile oya sunuldu. Raporun komisyonlardan geldiği şekliyle KABULÜ toplantıya katılanların oy birliği ile kararlaştırılmıştır.

4 Karar No: 205/45 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Konu: Ödüllendirme. Evrak No: 8807 Özet: Cihan Spor Kulübü başarılı sporcularından Mustafa Çağrı ÇALDIRAN ve Beyza Nur DİNÇER'in ödüllendirilmesi. "07/2/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonlarımıza havale edilen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün 26//205 tarih ve 8807 sayılı teklifi incelendi. 0- Ekim 205 tarihlerinde Sarıyer'de yapılan İllerarası minik karate bronz lig müsabakalarında Cihan Spor Kulübü sporcusu Mustafa Çağrı ÇALDIRAN 45 kg'da üçüncü,7 Kasım 205 tarihinde Kağıthane'de yapılan İllerarası Yıldız karate bronz lig müsabakalarında da 40 kg'da Beyza Nur DİNÇER üçüncü olmuşlardır. Başarılı sporcu Mustafa Çağrı ÇALDIRAN toplam.000,00tl.(üst sınır), Beyza Nur DİNÇER in toplam.000,00tl(üst sınır) bedel ile ödüllendirilmesi, 5393 sayılı yasanın 4. maddesi.fıkrasının (b) bendi uyarınca komisyonlarımızca uygun görülmüştür. Meclisin onayına sunulur. " şeklinde hazırlanan Bütçe ve Eğitim ve Spor Komisyon Raporu Zeytinburnu Belediye Meclisinin 7. seçim dönemi, 2. toplantı yılı, tarihli Aralık ayı toplantısının 2. birleşiminde okundu. Yapılan görüşmeler sonucu rapor işaretle oylama ile oya sunuldu. Raporun komisyonlardan geldiği şekliyle KABULÜ toplantıya katılanların oy birliği ile kararlaştırılmıştır.

5 Karar No: 205/46 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Konu: Ödüllendirme. Evrak No: 8808 Özet: Cihan Spor Kulübü sporcularından Burcu ÖZKAN ve Yusuf ATASOYU'nun ödüllendirilmesi. "07/2/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonlarımıza havale edilen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün 26//205 tarih ve 8808 sayılı teklifi incelendi. 0- Şubat 205 tarihleri arasında Antalya'da yapılan "3.Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonası"nda Cihan Spor Kulübü sporcularından Burcu ÖZKAN 46 kg'da üçüncü ve Yusuf ATASOYU'da 5 kg'da üçüncü olmuşlardır. Başarılı sporcu Burcu ÖZKAN toplam 5.000,00TL.(üst sınır), Yusuf ATASOYU nun toplam 5.000,00TL (üst sınır) bedel ile ödüllendirilmesi, 5393 sayılı yasanın 4. maddesi.fıkrasının (b) bendi uyarınca komisyonlarımızca uygun görülmüştür. Meclisin onayına sunulur" şeklinde hazırlanan Bütçe ve Eğitim ve Spor Komisyon Raporu Zeytinburnu Belediye Meclisinin 7. seçim dönemi, 2. toplantı yılı, tarihli Aralık ayı toplantısının 2. birleşiminde okundu. Yapılan görüşmeler sonucu rapor işaretle oylama ile oya sunuldu. Raporun komisyonlardan geldiği şekliyle KABULÜ toplantıya katılanların oy birliği ile kararlaştırılmıştır.

6 Karar No: 205/47 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Konu: Ödüllendirme. Evrak No: Özet: Beştelsiz Spor Kulübü sporcularından Aykut TAŞDEMİR'in ödüllendirilmesi. "07/2/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonlarımıza havale edilen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün 0/2/205 tarih ve sayılı teklifi incelendi. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Üniversiteler Atletizm Türkiye Şampiyonası 09- Mayıs 205 tarihinde Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde yapılmıştır. Şampiyonaya Dumlupınar Üniversitesi adına katılan Beştelsiz Spor Kulübü sporcusu Aykut TAŞDEMİR Metre engelli yarışında ikinci olmuştur. Başarılı sporcu Aykut TAŞDEMİR in toplam 3.500,00TL.(üst sınır), bedel ile ödüllendirilmesi, 5393 sayılı yasanın 4. maddesi.fıkrasının (b) bendi uyarınca komisyonlarımızca uygun görülmüştür. Meclisin onayına sunulur" şeklinde hazırlanan Bütçe ve Eğitim ve Spor Komisyon Raporu Zeytinburnu Belediye Meclisinin 7. seçim dönemi, 2. toplantı yılı, tarihli Aralık ayı toplantısının 2. birleşiminde okundu. Yapılan görüşmeler sonucu rapor işaretle oylama ile oya sunuldu. Raporun komisyonlardan geldiği şekliyle KABULÜ toplantıya katılanların oy birliği ile kararlaştırılmıştır.

7 Karar No: 205/48 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Konu: Ödüllendirme. Evrak No: Özet: Cihan Spor Kulübü sporcularından Mehmet Selim AYDIN, Engin SEVİNÇER ve Sena AY'ın ödüllendirilmesi. "07/2/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonlarımıza havale edilen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün 0/2/205 tarih ve sayılı teklifi incelendi. 6-8 Mart 205 tarihlerinde Sarıyer Bahçeköy Spor Salonunda yapılan MEB Okullarası Yıldızlar İl birinciliği Şampiyonasında Cihan Spor Kulübü sporcusu Mehmet Selim AYDIN 57 kg da üçüncü aynı müsabakada Engin SEVİNÇER 4 kg da ikinci olmuşlardır Ağustos 205 tarihinde Bağcılarda yapılan Zafer Kupası Büyükler İl Birinciliği müsabakalarında ise Sena AY 49 kg'da birinci olmuştur. Başarılı sporcu Mehmet Selim AYDIN ın toplam.000,00tl.(üst sınır), Engin SEVİNÇER in toplam.500,00tl (üst sınır), Sena AY ın toplam 3.000,00TL.(üst sınır) bedel ile ödüllendirilmesi, 5393 sayılı yasanın 4. maddesi.fıkrasının (b) bendi uyarınca komisyonlarımızca uygun görülmüştür. Meclisin onayına sunulur" şeklinde hazırlanan Bütçe ve Eğitim ve Spor Komisyon Raporu Zeytinburnu Belediye Meclisinin 7. seçim dönemi, 2. toplantı yılı, tarihli Aralık ayı toplantısının 2. birleşiminde okundu. Yapılan görüşmeler sonucu rapor işaretle oylama ile oya sunuldu. Raporun komisyonlardan geldiği şekliyle KABULÜ toplantıya katılanların oy birliği ile kararlaştırılmıştır.

8 Karar No: 205/49 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Yetki verilmesi. Evrak No: 8345 Özet: Beştelsiz Mah ada, 49 parsel sayılı yerin 29 yıl süreyle kiraya verilmesi ile ilgili ve Belediye Encümenine yetki verilmesi. "07/2/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün //205 tarih ve 8345 sayılı teklifi incelendi. İlçemiz, Beştelsiz Mahallesi, 2326 ada,49 parsel sayılı 4.234,56 m2 miktarlı taşınmazın tamamı Belediyemiz adına kayıtlı olup T.T.Uygulama İmar Planında Açık Semt Spor Alanında kalmaktadır. Plan notunda 8 ( d ) '' İmar planlarında Kentsel ve Sosyal Altyapı Alanı olarak ayrılan alanlarda (dini tesis, eğitim,sağlık,kültürel tesis,sosyal tesis,spor alanı vb.) ilgili kurum ve kuruluşların uygun görüşleri alınmak şartıyla tabii zemin altında yoldan çekme mesafesi korunmak şartı ile parsel bütününde kamuya ait alanlarda kamu, özel mülkiyette olan alanlarda özel zemin altı katlı otopark yapılabilir.'' bulunmaktadır. Söz konusu yerin üstüne plandaki amacına uygun olarak halı sahası ve kulüp idari binası, altına 3 katlı yer altı otoparkı yapımı ve yapımı karşılığında 3 katlı yer altı otoparkının 29 yıllığına işletilerek, süresi sonunda Belediyeye devredilmesi işi ihalesine çıkılması düşünülmektedir sayılı Kanunun 8 inci maddesinin e bendinde '' e) Taşınmaz mal alımına, satımına, takasına, tahsisine, tahsis şeklinin değiştirilmesine veya tahsisli bir taşınmazın kamu hizmetinde ihtiyaç duyulmaması halinde tahsisin kaldırılmasına; üç yıldan fazla kiralanmasına ve süresi otuz yılı geçmemek kaydıyla bunlar üzerinde sınırlı ayni hak tesisine karar vermek.'' hükmü bulunmaktadır. Bu nedenlerle söz konusu yerin 5393 sayılı Belediye Kanununun 8/e maddesine göre 29 yıl süre ile kiraya verilmesi hususunda Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesi komisyonumuzca oy çokluğu ile uygun görülmüştür. Meclisin onayına sunulur" şeklinde hazırlanan Hukuk Komisyon Raporu Zeytinburnu Belediye Meclisinin 7. seçim dönemi, 2. toplantı yılı, tarihli Aralık ayı toplantısının 2. birleşiminde okundu. Yapılan görüşmeler sonucu rapor işaretle oylama ile oya sunuldu. Raporun komisyondan geldiği şekliyle KABULÜ toplantıya katılanların oy çokluğu ile kararlaştırılmıştır.

9 Karar No: 205/50 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan tadilatı Evrak No: 9006 Özet: Beştelsiz Mah.400/ pafta 2085 ada,y:7 ve 8 (E:8 ve 9 parsel) parsel sayılı yerlere ilişkin /000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı. R A P O R VE K A R A R : "07/2/205 tarihli Meclis toplantısında Komisyonumuza havale edilen İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 02/2/205 tarih ve 9006 sayılı teklifi incelendi. Beştelsiz Mahallesi,400/ pafta, 2085 ada E:9 Y:7 parsel, 23/06/2000 T.T.'li plan şartlarında 2005 yılında imar durumu almış, 05/0/ /3 sayısı ile inşaat istikameti almış, 2 Mart 2005 tarihinde ruhsat, 26 ağustos 2005 tarihinde iskan aldığı görülmektedir ada E:9 Y:7 parsel yerinde teşekkül ederken istikamet hattında 0,9 cm'lik sehven kayma olmuş ve E:8 Y:8 parseldeki binaya bağlanmıştır.iskanı da alınmış bu yapının Zemin+NK yapılmış olup diğer katların tamamlanabilmesi talep edilmektedir. Yolun rejimini etkilemeyen ve kamuya yararlı bir STK (Sivil Toplum Kuruluşu) olan Gönen İlçesi Hodul Köyü Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği mülkiyetindeki taşınmazın meri mevzuat çerçevesinde diğer katları tamamlayabilmesi için 06/2/2007 T.T.'li planı tadil eden 2085 ada E:9 Y:7 parselde yol istikameti tadilatını da içeren /000 ölçekli plan tadilatı yapılmış olup teklifin plan notları;plan notları; - Plan değişikliği onama sınırı, Zeytinburnu ilçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ pafta, 2085 ada y:7 ve 8 (e:8 ve 9 parsel) sayılı taşınmazları kapsamaktadır. 2- Plan değişikliği onama sınırındaki taşınmazlar "yma (yerleşik meskun alan)" fonksiyonunda kalmakta olup, max h:2,50 mt'dir. 3- Öngörülen yol istikametine uyulacaktır. 4- Deprem yönetmeliğine uyulacaktır. 5- Otopark yönetmeliğine uyulacaktır. 6- /000 Ölçekli Uygulama İmar Planı aşamasında ilgili kurum ve kuruluş (iski, deprem ve zemin inceleme müdürlüğü, ulaşım planlama müdürlüğü, igdaş...vb.) görüşleri alınacak, önerilen tedbirlere uyulacaktır. 7- Açıklanmayan hususlarda meri imar yönetmeliği hükümleri ve 06/2/2007 t.tarihli /000 ölçekli uygulama imar plan hükümleri geçerlidir.şeklinde öngörülmüştür /000 ölçekli Uygulama İmar Plan tadilatına ilişkin ilgili kurum ve kuruluşlardan görüşleri talep edilmiş olup bu görüşler incelendiğinde; -İBB Ulaşım Planlama Müdürlüğü yazısında "Söz konusu plan tadilatı bölgesel ulaşım sistemi açısından uygun bulunmamaktadır." denilmektedir. - İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü yazısında "Söz konusu planlama alanında bulunan mevcut yapıların kullanılacak olması durumunda zemin-temel, temel-yapı ve statik yönden incelenip gerekli olduğunda teknik müdahalelerin yapılması, yeni uygulamalar öncesinde yapılması gerekli olan zemin etüt çalışmasında bu bilgilerinde değerlendirilmesi ve buna göre uygulamaya gidilmesi koşuluyla, söz konusu /000 Ölç. Uygulama İ. Planı tadilatı jeolojik bakımdan uygun görülmektedir." denilmektedir. - İBB İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü yazısında "Söz konusu plan tadilatı gerekli önlemler alındığı takdirde uygun bulunmaktadır." denilmektedir. - İGDAŞ yazısında "Söz konusu plan tadilatı gerekli önlemler alındığı takdirde uygun bulunmaktadır." Bu belge Denilmektedir."UİP-7746,2" 5070 sayılı kanun hükümlerine uygun plan olarak işlem elektronik numaralı imza söz ile konusu imzalanmıştır. plan tadilatı teklifi

10 Karar No: 205/50 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan tadilatı Evrak No: 9006 Özet: Beştelsiz Mah.400/ pafta 2085 ada,y:7 ve 8 (E:8 ve 9 parsel) parsel sayılı yerlere ilişkin /000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı. ilgili kurum kuruluş görüşleri ile birlikte tetkik edilmiş olup müdürlüğünden geldiği şekliyle komisyonumuzca uygun görülmüştür.meclisin onayına sunulur. " şeklinde hazırlanan İmar Komisyon Raporu Zeytinburnu Belediye Meclisinin 7. seçim dönemi, 2. toplantı yılı, tarihli Aralık ayı toplantısının 2. birleşiminde okundu. Yapılan görüşmeler sonucu rapor işaretle oylama ile oya sunuldu. Raporun komisyondan geldiği şekliyle KABULÜ toplantıya katılanların oy birliği ile kararlaştırılmıştır. 2

11 Karar No: 205/5 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Değişikliği. Evrak No: 8320 Özet: Telsiz Mah.403/2 pafta 283 ada 208 parsel sayılı parsele ilişkin /000 ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği. R A P O R VE K A R A R : "07/2/205 tarihli Meclis toplantısında Komisyonumuza havale edilen İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün //205 tarih ve 8320 sayılı teklifi incelendi. Dosyasında yapılan tetkikte Zeytinburnu İlçesi, Telsiz Mahallesi, 403/2 pafta, 283 Ada 208 parsel sayılı taşınmaz 23/03/2007 T.T.li /5000 ölçekli Zeytinburnu Nazım İmar Planında 600 Ki/ha Yoğunluklu Konut Alanı nda, 06/2/2007 T.T.li /000 ölçekli Zeytinburnu Uygulama İmar Planı nda kısmen "YMA Konut Alanı"nda, kısmen "Yol Alanı"nda kalmakta iken, dilekçe ile söz konusu taşınmaza ilişkin meri plandaki YMA fonksiyonunda ve yapılaşma şartlarında herhangi bir değişiklik yapılmadan parseldeki blok oturumunun alansal büyüklüğü aynen korunacak şekilde ada içi boşluk ve blok düzenlenmesini içeren /000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği teklifinin ilgilisince yapıldığı belirtilmektedir. Teklifin plan notları:plan Notları; -Plan değişikliği onama sınırı; Zeytinburnu ilçesi, Telsiz mahallesi, 403/2 pafta, 283 ada 208 sayılı parsel üzerinde mer i plandan gelen toplam inşaat alanı ve blok oturum alanı büyüklüğünde herhangi bir değişiklik yapılmadan blok düzenlemesini içermektedir. 2-İlgili kamu kurum ve kuruluş görüşlerine uyulacaktır. 3-Zemin etüt ve raporları doğrultusunda uygulama yapılacaktır. 4-Deprem ve otopark yönetmeliğine uyulacaktır. 5-Açıklanmayan hususlarda mer i /000 ölçekli uygulama imar planı şartları ve mer i imar yönetmelik hükümleri geçerlidir.şeklinde öngörülmüştür./000 ölçekli Uygulama İmar Plan tadilatına ilişkin ilgili kurum ve kuruluş görüşleri incelendiğinde; -İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü yazısında "Planlama alanında mevcut yapıların kullanılacak olması durumunda, zemin-temel, temel-yapı ve statik yönden incelenip gerekli olduğunda, teknik müdahalelerin yapılması, yeni uygulamalar öncesinde yapılması gerekli olan zemin etüt çalışmasında, bu bilgilerin de değerlendirilmesi ve buna göre uygulamaya gidilmesi koşuluyla, söz konusu /000 Ölç. U.İ.Plan tadilatı jeolojik bakımdan uygun görülmektedir." denilmektedir. -İBB Ulaşım Planlama Müdürlüğü yazısında "... hususlarının yerine getirilmesi şartıyla bölgesel ulaşım sistemi açısından uygun bulunmuştur." denilmektedir. -İSKİ yazısında "... blok oturumunun düzenlenmesini içeren plan değişikliği ile ilgili İdaremizce herhangi bir sakınca yoktur." denilmektedir.-igdaş yazısında "Söz konusu parsel alanı bölgesinde mevcut, planlanan doğalgaz altyapı tesisimiz ve kamulaştırma kararımız bulunmamaktadır."denilmektedir.plan tadilatına bir madde ilavesi ile, 6-Teklif blok düzenlemesi ;Tadil edilen plandaki zemin kat kuruluş m2 sini geçmemesi koşuluyla arka blok düzenlemesi uygundur. Şeklinde plan notu ilavesi ile komisyonumuzca tadilen oy çokluğu ile uygun görülmüştür. Meclisin onayına sunulur. " şeklinde hazırlanan İmar Komisyon Raporu Zeytinburnu Belediye Meclisinin 7. seçim dönemi, 2. toplantı yılı, tarihli Aralık Bu ayı belge toplantısının 5070 sayılı kanun 2. birleşiminde hükümlerine uygun okundu. olarak Yapılan elektronik görüşmeler imza ile imzalanmıştır. sonucu rapor işaretle

12 Karar No: 205/5 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Değişikliği. Evrak No: 8320 Özet: Telsiz Mah.403/2 pafta 283 ada 208 parsel sayılı parsele ilişkin /000 ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği. oylama ile oya sunuldu. Raporun komisyondan geldiği şekliyle KABULÜ toplantıya katılanların oy çokluğu ile kararlaştırılmıştır. 2

13 Karar No: 205/52 Evrak No: Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli. RAPOR ve KARAR: "07/2/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri Müdürlüğünün 0/2/205 tarih ve sayılı teklifi incelendi. 22/02/2007 tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik doğrultusunda hazırlanan teklif ekinde sunulan memur kadro değişiklik cetveli komisyonumuzca uygun görülmüştür. Meclisin onayına sunulur." şeklinde hazırlanan Hukuk Komisyon Raporu Zeytinburnu Belediye Meclisinin 7. seçim dönemi, 2. toplantı yılı, tarihli Aralık ayı toplantısının 2. birleşiminde okundu. Yapılan görüşmeler sonucu rapor işaretle oylama ile oya sunuldu. Raporun komisyondan geldiği şekliyle KABULÜ toplantıya katılanların oy birliği ile kararlaştırılmıştır.

14 Karar No: 205/53 Evrak No: 8970 Özet: 206 yılı ücret tarifeleri. Dairesi: Mali Hizmetler Müdürlüğü Konu: Ücret tarifeleri. "07/2/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün 0/2/205 tarih ve 8970 sayılı teklifi incelendi sayılı Kanunun 8. Maddesi ve 2464 sayılı Kanunun 97. Maddesi hükmü doğrultusunda hazırlanan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü,Zabıta Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün 206 yılına ait tarife teklifleri, teklif ekinde sunulduğu şekliyle komisyonumuzca oy çokluğu ile uygun görülmüştür. Meclisin onayına sunulur." şeklinde hazırlanan Tarife Komisyon Raporu Zeytinburnu Belediye Meclisinin 7. seçim dönemi, 2. toplantı yılı, tarihli Aralık ayı toplantısının 2. birleşiminde okundu. Yapılan görüşmeler sonucu rapor işaretle oylama ile oya sunuldu. Raporun komisyondan geldiği şekliyle KABULÜ toplantıya katılanların oy çokluğu ile kararlaştırılmıştır.

15 Karar No: 205/54 Evrak No: Özet: Bütçe aktarımı. Dairesi: Mali Hizmetler Müdürlüğü Konu: Bütçe Aktarımı "07/2/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün 0/2/205 tarih ve sayılı teklifi incelendi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 205 yılı Bütçesinin bazı harcama kalemlerinde ödenek yetersizdir. Bu harcama kaleminden ödeme yapılabilmesi için aktarma yapılması gerekmektedir. Fen İşleri Müdürlüğü nün ilgili harcama kaleminden TL; Sivil Savunma Uzmanlığı'nın ilgili harcama kaleminden TL; Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün ilgili harcama kaleminden TL; Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün ilgili harcama kaleminden tl; Zabıta Müdürlüğü'nün ilgili harcama kaleminden TL; Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün ilgili harcama kaleminden TL; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün ilgili harcama kaleminden tl olmak üzere toplam da TL nin 0/03/2006 tarih ve 2604 sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan Mahalli İdareler ve Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36. maddesine istinaden aktarma yapılması komisyonumuzca oy çokluğu ile uygun görülmüştür. Meclisin onayına sunulur. "şeklinde hazırlanan Bütçe Komisyon Raporu Zeytinburnu Belediye Meclisinin 7. seçim dönemi, 2. toplantı yılı, tarihli Aralık ayı toplantısının 2. birleşiminde okundu. Yapılan görüşmeler sonucu rapor işaretle oylama ile oya sunuldu. Raporun komisyondan geldiği şekliyle KABULÜ toplantıya katılanların oy çokluğu ile kararlaştırılmıştır.

16 Karar No: 205/55 Evrak No: 8338 Özet: Fazla çalışma ücreti. Dairesi: Zabıta Müdürlüğü Konu: Fazla çalışma ücreti. "07/2/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Zabıta Müdürlüğünün //205 tarih ve 8338 sayılı teklifi incelendi. Zabıta Müdürlüğü emrinde görevli zabıta personeline fazla çalışma ücretinin 206 yılında Merkezi Yönetim Bütçe Kanununda belirlenen üst sınırdan ödenmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür. Meclisin onayına sunulur" şeklinde hazırlanan Bütçe Komisyon Raporu Zeytinburnu Belediye Meclisinin 7. seçim dönemi, 2. toplantı yılı, tarihli Aralık ayı toplantısının 2. birleşiminde okundu. Yapılan görüşmeler sonucu rapor işaretle oylama ile oya sunuldu. Raporun komisyondan geldiği şekliyle KABULÜ toplantıya katılanların oy birliği ile kararlaştırılmıştır

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 204/2 Evrak No: 6687 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli. "3/0/204 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 206/57 Dairesi: Zabıta Müdürlüğü Konu: Kamera sistemi hibe edilmesi. Evrak No: 43792 Özet: Zeytinburnu Pazarcılar Dayanışma Yardımlaşma ve Koruma Derneği tarafından İlçemiz semt pazarlarında

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 207/48 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Yenileme Avan Projesi. Evrak No: 24775 Özet: Zeytinburnu İlçesi,Kazlıçeşme Mahallesi, 392 Pafta,629 Ada bütünü ile,,2,3 Parsellerin Yenileme

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 207/75 Evrak No: 44695 Özet: Zeytinburnu İlçesi, 06/2/2007 tarihli /000 ölçekli uygulama imar plan notlarına çatı piyesi ile alakalı ilave plan notu tadilatı. "/09/207 tarihli Meclis toplantısında

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 207/32 Evrak No: 7903 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli "03/04/207 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 206/46 Konu: Trampa Evrak No: 33055 Özet: Zeytinburnu İlçesi Veliefendi Mahallesi, 7.704,79 m2 miktarlı 659 ada 57 parsel sayılı ve 5.466,35 m2 miktarlı 659 ada 60 parsel sayılı tamamı İstanbul

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/40 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Kapalı Kasa Evrak No: 8057 Özet: Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan araçlara kapalı kasa yapılması. "04/04/206 tarihli Meclis

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 206/99 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Konu: Ödüllendirme Evrak No: 66393 Özet: Cihan Spor Kulübünün başarılı sporcularından Ayşe Ebrar DURAN ve Muhammet Emin AYDOĞDU nun ödüllendirilmesi.

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 205/03 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Konu: Ödüllendirme. Evrak No: 50885 Özet: Cengiz Deniz Spor Kulübü başarılı sporcularından Mert ÇALIŞKAN'ın ödüllendirilmesi. 06/07/205 tarihli

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 207/8 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan tadilatı Evrak No: 558 Özet: Maltepe Mahallesi, 492 pafta, 2940 ada 46 parsel sayılı taşınmaza ait /000 Ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği.

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/79 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan notu ilavesi. Evrak No: 4967 Özet: Zeytinburnu /000 ölçekli Uygulama İmar Planının kentsel dönüşümle alakalı 5//204 tarihli plan notu tadilatının

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 207/59 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: İmar Plan tadilatı. Evrak No: 35669 Özet: Maltepe Mahallesi, 490-49 pafta, 2903 ada, 52 parsel ve bir kısım kadastral boşluğun Orta Öğretim

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 206/2 Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Huzur Hakkı. Evrak No: 9467 Özet: Meclis Başkan ve Üyelerine ödenecek huzur hakkı ile Meclis Üyesi Başkan Yardımcılarına verilecek aylık ödeneğin belirlenmesi.

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 206/ Konu: plan tadilatı Evrak No: 97672 Özet: Zeytinburnu İlçesinde muhtelif mahallelerde dini tesis alanı önerilmesine ilişkin /000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği. "04/0/206 tarihli

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 205/29 Evrak No: 75037 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli. 05/0/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 204/08 Konu: Ödüllendirme. Evrak No: 39324 Özet: Damla Spor Kulübü U-4 futbol takımının başarılı sporcularının ödüllendirilmesi. "0/09/204 tarihli Meclis toplantısında komisyonlarımıza havale

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 204/64 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Evrak No: 943 Özet: İstanbul PTT Spor Kulübü futbol takımının başarılı sporcularının ödüllendirilmesi. "05/05/204 tarihli Meclis toplantısında komisyonlarımıza

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/94 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Bedelsiz devir. Evrak No: 6649 Özet: Başkanlığımıza ait 34 ZD 200 plakalı 999 model Renault Broadway marka otomobilin Malatya ili Yeşilyurt Belediye

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 204/27 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Özet: Genç Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasında 8 kg.da birinci olan Mehmet Ufuk TEKNECİ'nin ödüllendirilmesi. "07/04/204 tarihli Meclis toplantısında

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayı: 14/03/2019-E.8056

Evrak Tarih ve Sayı: 14/03/2019-E.8056 KARARIN ÖZÜ: Kartal, Yukarı, 11174 ada, 350 parsele ilişkin Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi. TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 27.02.2019 tarih, 2019/6454 sayılı teklifi. BAŞKANLIK MAKAMINA İlgi:

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 206/8 Konu: Yetki verilmesi. Evrak No: 6809 Özet: Kazlıçeşme Mahallesi,625 ada 34 parsel sayılı 8.090,84 m² miktarlı taşınmazın 5393 sayılı Belediye Kanununun 8/e maddesine göre 30 yıl süre ile

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Yakacık Eski:7971 Yeni: 12427 ada 2 parsele ilişkin Eski:7971 Yeni: 12427 ada 1 parsel Maliki Tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği. TEKLİF: Plan ve Proje

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 207/38 Evrak No: 5584 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Veliefendi Mahallesi, 400/6 pafta, 2279 ada 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9 parsel ve 2283 ada, 2, 3 parsel ve bir kısım kadastral boşluğun Eğitim Alanına

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 207/2 Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Huzur Hakkı Evrak No: 8326 Özet: Meclis başkan ve üyelerine ödenecek huzur hakkı ile meclis üyesi başkan yardımcılarına verilecek aylık ödeneğin belirlenmesi.

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNİN 2.OTURUMUNA AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNİN 2.OTURUMUNA AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal Güneyi Revizyon İmar Planları ve Kartal E-5 Kuzeyi İmar Planları sınırlarında Kaptan-ı Derya Caddesi'ne cepheli parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 204/80 Evrak No: 2885 Özet: Öz Trabzonlular Spor Kulübü futbol takımının başarılı sporcularının ödüllendirilmesi. "07/07/204 tarihli Meclis toplantısında komisyonlarımıza havale edilen Sosyal

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Mali Hizmetler Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Mali Hizmetler Müdürlüğü Karar No: 205/29 Evrak No: 29307 Özet: 204 yılı Kesin Hesabı. Dairesi: Mali Hizmetler Müdürlüğü Konu: 204 yılı Kesin Hesabı. R A P O R VE K A R A R : "04/05/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM 2.TOPLANTI YILI KASIM AYI TOPLANTILARI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM 2.TOPLANTI YILI KASIM AYI TOPLANTILARI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R Evrak Tarih ve Sayısı: 13/11/2015-E.29064 T.C. KARARIN ÖZÜ: Kartal, Orhantepe 183 pafta, 513 ada, 317 parsel. TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 28.10.2015 tarih, 2015/27710 sayılı teklifi. BAŞKANLIK

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013 Karar No : 2013/10-1 (237) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayı: 14/03/2019-E.8052

Evrak Tarih ve Sayı: 14/03/2019-E.8052 KARARIN ÖZÜ: Soğanlık 10317 (E:1120) Ada 84 Parsele İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 30.01.2019 tarih, 2019/3434 sayılı teklifi. BAŞKANLIK MAKAMINA

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI KASIM AYI TOPLANTILARI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI KASIM AYI TOPLANTILARI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: 9024 Ada 17 Parsel ve 12014 Ada 8 Parsel TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 26.09.2018 tarih 2018/28256 sayılı teklifi. BAŞKANLIK MAKAMI'NA İlgi :a) 04/07/2018 tarih ve 34970 kayıtlı dilekçe.

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 204/36 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Konu: Ödüllendirme. Evrak No: 77740 Özet: Cihan Spor Kulübünün başarılı sporcularından Burcu ÖZKAN ile Anıl KARA'nın ödüllendirilmesi. "0/2/204

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı.

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. T.C. Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ, Semra ULUTAŞ, Murat UĞUR(İzinli), Erdoğan Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 26.08.2013

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

T.C. ESENLER BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. ESENLER BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA KONUNUN ÖZÜ: Esenler Menderes Mahallesinde 15 metrelik yol açılmasına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli plan değişikliği hk. TEKLİF: Esenler Belediye Meclisinin 5. Seçim Yılı 2. Dönem 2015 Senesi Mayıs

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ TOPLANTI TARİHİ 02.05.2017 KARAR NO 57 BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANLIĞI 19-20-27.04.2017/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ 04.04.2017 tarih ve 47 nolu Meclis Kararı ile Plan

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Belediyemiz Meclisi nin 05 Mayıs 2014 günlü birleşiminde komisyonumuza havale edilmiş bulunan Şişli Belediye Başkanlığı nın 2013 yılı kesin

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MART AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MART AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Soğanlık, Eski:132 Pafta, 1063 Ada 38 parsel) Yeni: 10058 Ada 419, 418 ve Park/Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği teklifi (10058

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Yakacık 120 Pafta, 12626 Ada 1 parsel ile 12341 Ada 68 parsel arasında kalan tescilsiz kadastral alandaki (Eski 970 Ada 2 Parselin) Park Alanının bir kısmının Cami Alanına Alınmasına

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 204/3 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Evrak No: 857 Özet: Tepebağ Kültür Spor Kulübü U-9 Futbol takımının başarılı sporcularının ödüllendirilmesi. "05/05/204 tarihli Meclis toplantısında

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Soğanlık, Eski:132 pafta, 1063 ada 38 parsel Yeni:10058 ada 419,418 ve Park/ Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği. TEKLİF: Plan ve

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI NİSAN AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI NİSAN AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal Yukarı Mahalle, 2795 ada, 19-48-84-85 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği. TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 01.03.2016 tarih, 2016/6524 sayılı teklifi.

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Soğanlık, Eski:132 Pafta, 1063 Ada 38 parsel Yeni: 10058 Ada 419, 418 ve Park/ Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği teklifi 10058

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 205/3 Konu: Ödüllendirme. Evrak No: 3434 Özet: Tepebağ Kültür Spor Kulübü Derneği U-7 Futbol Takımının başarılı sporcularının ödüllendirilmesi. 02/03/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonlarımıza

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI OCAK AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI OCAK AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Soğanlık, 10284 ada 2 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği talebi. TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 07.09.2017 tarih, 2017/26762 sayılı teklifi. BAŞKANLIK

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7. DÖNEM 5. TOPLANTI YILI ARALIK AYI TOPLANTILARININ 3. BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7. DÖNEM 5. TOPLANTI YILI ARALIK AYI TOPLANTILARININ 3. BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Yakacık, 11752, 11753 Ve 11721 Adalar Arasında Parkta Kalan Yerin Batısındaki Ve Güneyindeki İmar Yolunun Kaldırılarak Park Alanına Alınması, 11753 Ada 442 Parselin Ve 11753 Ada 441,

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 114 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Pafta:72, Ada:5734, Parsel:5 de kayıtlı taşınmaz 18 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması.

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması. T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ : 08 Ekim 2018 TOPLANTI GÜNÜ : Pazartesi (Saat 14.00 da) TOPLANTI YERİ : Büyükşehir Belediye Meclis Salonu Açılış ve yoklama yapılması

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 206/5 Evrak No: 3857 Özet: Sözleşmeli avukat çalıştırılması Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Sözleşmeli personel "06/06/206 tarihli Meclis toplantısında komisyonlarımıza havale edilen Yazı

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: 08.06.2017 Tarih Ve 17788 Sayılı Başkanlık Emri Doğrultusunda 12432 Ada 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 11 ve 12 Parseller İle 11878 Ada 19-20 Parsellere İlişkin Hazırlanan Uygulama İmar Planı Değişikliği.

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 2017/23 Evrak No: 2484 Özet: Kazlıçeşme Mahallesi, 390/391 pafta, 3339 ada 20 parsel sayılı taşınmaza ait 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Plan tadilatı. RAPOR VE KARAR: "06/02/2017

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 207/9 Evrak No: 84572 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı Mahallesi, 40/2 pafta 659 ada 56, 57, 58, 59 ve 60 parseller ile bir kısım kadastral boşluğun "kapalı ve açık semt spor alanları" olmasına

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM HAZİRAN AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM HAZİRAN AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R Evrak Tarih ve Sayısı: 05/06/2015-E. T.C. KARARIN ÖZÜ: Kartal Aşağı Mahalle 882 ada, 62 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişiklik teklifi. TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 28.05.2015

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.05.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.05.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.05.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Yer Tahsisi. (İSMEK Kurs Merkezi.) TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 207/86 Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Üye Seçimi. Evrak No: 62743 Özet: Zeytinburnu Vergi Dairesi Müdürlüğü bünyesinde kurulacak Satış Komisyonuna asil yedek üyenin seçilmesi. TEKLİF VE

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Abdullatif ÖZKAN, Cafer T. DEMİRDAŞ,A. Hakan HOCAOĞLU (İZİNLİ) Yakup KAYA(katılmadı)

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Abdullatif ÖZKAN, Cafer T. DEMİRDAŞ,A. Hakan HOCAOĞLU (İZİNLİ) Yakup KAYA(katılmadı) MECLİS I Karar Tarihi :06/12/2016 Karar Numarası : 58 Gündem No/Sıra : 58-1 KONUSU: ÖDENEK AKTARMASI Fen İşleri Müdürlüğünün 16.11.2016 tarih ve 122461 sayılı yazıları ile 06 05 07 01 Hizmet Binası Harcama

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Nakliye Bedelinin Ödenmesi. Komisyonumuza havale edilen Destek Hizmetleri Müdürlüğü nün 12/10/2011 tarih ve 965 sayılı

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER Karar Tarihi : 01.07.2013 Karar No : 61 Karar Konusu : S.S Yeni Akbel Konut Yapı Kooperatifi ÜYELER: İlhan ŞENER, Hüseyin ALPASLAN, Musa ÇAKMAK, Halil UYANIK(İzinli), Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ,

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 25.11.2015 Kararın Nosu : 91 Belediyemizin 2016 mali yılında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı alınması gereken fiyat tarife cetvellerine ek gelir ücretlerinin belirlenmesinin

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.11.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Çalışma Yönetmeliği. Komisyonumuza havale edilen İnsan Kaynakları

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI DÖNEMİ : EKİM 2018 BİRLEŞİM : 2 OTURUM : 1 TOPLANTI TARİHİ : 18.10.2018 GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 56 ÖZÜ : 04.10.2018 Tarih Ve 2018 / 48 Sayılı Kararla Plan ve

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/8-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Ulaşım Hizmetleri Đşletmesi Müdürlüğü nün 30/06/2011 tarih ve 996 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye Meclisinin 20/10/2010 tarih ve 2010/10-2(16)

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 206/66 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Konu: Ödüllendirme Evrak No: 5235 Özet: Damla Spor Kulübünün başarılı sporcularının ödüllendirilmesi. "05/09/206 tarihli Meclis toplantısında komisyonlarımıza

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2012/2-1 (6) Belediye Meclisi 02/02/2012 Perşembe günü saat 14.00 da Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 30/01/2012 tarih ve 182 sayılı yazısının incelenmesi

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2014/11-1 (110) Karar Tarihi : 04/11/2014

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2014/11-1 (110) Karar Tarihi : 04/11/2014 Karar No : 2014/11-1 (110) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 31/10/2014 tarih ve 30165 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Birleşmiş Kentler ve yerel Yönetimler Teşkilatı nın (UCLG)

Detaylı

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Kültür Mahallesi Ada 1, 3, 4 Parseller ve Ada 1 Parselde İmar Planı Değişikliği

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Kültür Mahallesi Ada 1, 3, 4 Parseller ve Ada 1 Parselde İmar Planı Değişikliği T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Yılı 2018 Toplantı Ayı 0 8/AĞUSTOS Toplantı Tarihi ve Günü 01-08-2018 / Çarşamba İlgili Müdürlük K E N T S E L TASAR IM M Ü D Ü R LÜ Ğ Ü Karar No 252! Evrakın

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.3728 02.11.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BAŞKANLIĞI Tarih. 08.06.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 KONU : İptal-İhdas. edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/05/2010 tarih ve 405 sayılı teklifi üzerinde komisyonumuzca inceleme

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA EĞİTİM KÜLTÜR GENÇLİK VE SPOR KOMİSYONU İLE BÜTÇE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA EĞİTİM KÜLTÜR GENÇLİK VE SPOR KOMİSYONU İLE BÜTÇE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU EĞİTİM KÜLTÜR GENÇLİK VE SPOR KOMİSYONU İLE BÜTÇE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU TEKLİFİN ÖZÜ.: 19 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan Anadolu nun Renkleri ve Gençleri Şişli İle Buluşuyor projesi kapsamında,

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARININ 4.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARININ 4.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Yakacık 114-2 Pafta, 12244 Ada 15 Parselin bir kısmına ilişkin hazırlanan Uygulama İmar Planı değişikliği. TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 07.09.2017 tarih, 2017/26770 sayılı teklifi.

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 21 İlgi: a) Şimşek AKPINAR IN 08.02.2017 tarih ve 20 sayılı dilekçesi. b) Danıştay 8.Dairesinin 10.03.2016 gün ve 2016/53 E.2016/2408 Sayılı Kararı. c) Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu nun

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20 Karar No : 20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/11-1 (243) Karar Tarihi : 05/11/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/11-1 (243) Karar Tarihi : 05/11/2013 Karar No : 2013/11-1 (243) T.C. Gündem maddesi gereğince; Mali Hizmetler Müdürlüğü Strateji Geliştirme Yöneticiliği nin 01/11/2013 tarih ve 35541 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 2009/60-1 DAİRESİ : YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi 09.01.2009 Cuma günü saat 20.00 de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Yazı İşleri Müdürlüğü nün 09.01.2009 tarih

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.08.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İBB Şartlı Hibe Yardımı. komisyonumuza havale edilen Fen İşleri Müdürlüğü nün 26/05/2012

Detaylı

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 03.11.2015 Karar No : Konu:2015 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Hürriyet Mah., 12001 ada, 5,6,7,8,9,10,11,12 parseller, 12014 ada, 5,6,7 parseller, 9024 ada, 6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği.

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018/ 05 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018/ 05 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.03.2018 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018/ 05 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Asfalt Temini, Nakli, Serme ve Sıkıştırma Yapımı İşi. Komisyonumuza havale edilen Fen

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2014 / 8 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2014 / 8 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2014 / 8 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Koruma ve Güvenlik Hizmeti Alımı. Komisyonumuza havale edilen Zabıta Müdürlüğü nün 05/05/2014 tarih ve 14956 sayılı teklifi üzerinde

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI TARİH : 08/09/2017 BİRLEŞİM NO : 1 OTURUM NO : 1 KARAR NO : 55 Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı.

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. 05.10.2015 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. hoş geldiniz Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyesi Yaşar

Detaylı

Bahattin GÜMÜŞ Belediye Başkanı MENTEŞE BELEDİYESİ 03.02.2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM VE KARAR ÖZETLERİ

Bahattin GÜMÜŞ Belediye Başkanı MENTEŞE BELEDİYESİ 03.02.2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM VE KARAR ÖZETLERİ T.C. MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : 61943286-301- 09/02/2015 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU Menteşe Belediye Meclisinin 03 Şubat 2015 Salı günü saat 14.00 de Konakaltı

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 15 Mülkiyeti Alparslan KÜNİ ve hissedarlarına ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Ada: 5937, Parsel:1 da kayıtlı taşınmaz 18 İ-III 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA DOSYA NO: 2013/576-Ref:1664137 DOSYA KONUSU: Şişli-Ayazağa 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı (2.ETAP) hakkında. Şişli İlçesi sınırları içinde Ayazağa ve Huzur Mahallerini kapsayan 140 ha lık alan içinde

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2014/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 31/12/2013 tarih ve 42772 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı