SUNGURLU MESLEK YÜKSEKOKULU HASSAS GÖREVLER LİSTESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SUNGURLU MESLEK YÜKSEKOKULU HASSAS GÖREVLER LİSTESİ"

Transkript

1 SUNGURLU MESLEK YÜKSEKOKULU HASSAS GÖREVLER LİSTESİ BİRİM: SUNGURLU MESLEK YÜKSEKOKULU Hassas Görevler (Hizmetin/Görevin Adı) Riskler (Görevin Yerine Getirilmemesinin Sonuçları) Risk Düzeyi** Prosedürü ( Alınması Gereken Önlemler veya Kontroller) Hassas Görevi Olan Personel Personelin görevden ayrılması - Hak Kaybı Görevden ayrılan/ayrılacak personelin, yürütmekte olduğu görevlere ilişkin "Görev Devri Formu" eksiksiz olarak doldurması ve Tüm Personel imzalaması sağlanacak, personel görevinden ayrılmadan önce bu form Birim Amirine onaylatılacaktır. Göreve uygun olmayan idari personelin görevlendirilmesi - Niteliksiz İş Çıktıları 1 Görevlendirilen personel, göreve uygun olup olmadığının belirlenmesi için deneme sürecine tabi tutulacak, uygun ise görevine devam edecek, uygun değilse başka bir görev için görevlendirilecektir. Öğretim Elemanı Alım İşlemleri -Mevzuata Uygunsuzluk -Kişi Mağduriyeti 4-İtibar Kaybı 5-Güven Kaybı Öğretim elemanı alımında, başvuruların başladığı tarihten Giriş Sınavının yapıldığı tarihe kadar olan tüm işlemlerde ilgili Yönetmelikler çerçevesinde başvuru evraklarının eksiksiz olarak birimimize teslim edilip edilmediği, aday bilgilerin başvuru şartlarına uygun olup olmadığı, Öğretim Elemanı olabilmek için gerekli olan tüm şartları taşıyan adayın Ön Değerlendirme ve Giriş Sınavı ile tespit edilmesinde titizlikle hareketle edilecektir. Ayten OLCAR KAKŞA (Personel ve Yazı İşl.) Vekalet İşlemleri - Hak Kaybı Herhangi bir sebeple belirli tarihlerde görevi başında bulunamayacak olan personelin, yürüttüğü görevlerde aksaklıklar yaşanmaması için vekalet verilmesi işleminin zamanında gerçekleştirilmesi sağlanacaktır. Tüm Personel Ders Yükü bulunan öğretim elemanının herhangi bir mazereti olmaksızın derse girmemesi - Hak Kaybı 4- Kişi Mağduriyeti 5-Kamu Zararı Öğretim elemanının derse girememesi durumunda, mazeretlerine ilişkin Birim Amirliğine (Sağlık Raporu, İstirahat Raporu, Görevlendirme vb.) belgeleri zamanında vermeleri ve öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için ilgili öğretim elemanının ileri tarihlerde derslerin telafilerini yapmaları sağlanacaktır. Tüm Akademik Personel

2 Dosyalama İşlemleri Evrakların Teslim Edilmesi 1- Zaman Kaybı - Görevin Aksaması - Kişi Mağduriyeti 1-Gizli bilgi içeren dosyaların güvenliğinin ve korunmasının sağlanması için arşivde kilitli olarak muhafaza edilecek ve bu dosyalara ulaşmada sadece bir personel sorumlu tutulacaktır. - Dosyalama kontrolu yapılacaktır. 1- İlgili kişiye zamanında teslim edilmesi sağlanacaktır. -Tebliğ edildiğine dair belge düzenlenecektir. Ayten OLCAR KAKŞA (Personel ve Yazı İşl.) Ayten OLCAR KAKŞA (Personel ve Yazı İşl.) Ders Görevlendirmesi, Haftalık Ders Programı, Sınav Programı vb. işlemler - Kişi Mağduriyeti 1. Ders Görevlendirmesi ve Haftalık Ders Programlarının; Eğitim- Öğretim başlamadan önce hazır olması, derslere girecek olan öğretim elemanlarının zamanında belirlenmesi, ve Birim Amiri ile Üst Amirliğe Onay için bir an önce gönderilmesi konusunda gerekli önlemler alınacaktır. Müdür Yardımcıları -Vize, Final, Bütünleme, Tek Ders ve Mazeret Sınav Bölüm Başkanları Programlarının Sınavların başlayacağı tarihten en az bir hafta öncesinde hazır olması sağlanacaktır. -İşlemlerle ilgili öğretim elemanlarına ve öğrencilere (e-posta, tebliğ, web sayfasında duyuru) yoluyla zamanında bilgilendirme yapılacaktır. Burs İşlemleri, Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırılması 1-Öğrenci Mağduriyeti -Hak Kaybı 1 1-Ücretsiz Yemek Bursu, Ömer Derindere Bursu, TESYEV, TEV, Hitit Üniversitesi Bursu vb. Burs işlemlerinin olacağı Birimimize yazılı olarak bildirilir bildirilmez Başvuruda bulunacak öğrencilerimiz için Başvuru tarihlerini, başvuru için gerekli belgelere ilişkin bilgileri kapsayan duyurular Birimimiz web sitesinde ve Duyuru panolarında yayımlanacaktır. Komisyon Üyeleri -Burs almak ve Kısmi Zamanlı olarak çalışmak isteyen öğrenciler Suat ÖNER (Bölüm Sekreteri) için Komisyonlar kurulacak, öğrencilerin yazılı beyanları ile beyanlarını doğrulayacak resmi belgeleri değerlendirilmek suretiyle bursu almaya ve kısmi zamanlı olarak çalışmaya hak kazanacak öğrencileri belirlemek üzere Komisyon üyelerince mülakatlar yapılacaktır. Gizlilik Özelliği Bulunan evraklar 1-İtibar Kaybı -Personele Güven Kaybı 1. Gerek elektronik ortamda gerekse yazılı ortamda Birimimize ulaşan "Gizli" ibareli evrakların, görmeye ve işlem yapmaya yetkili amir ile görevlendirilen bir personel dışındaki diğer personel tarafından görülmesinin önüne geçilecek.. Gizli Evrakların dosyalanması, cevaben evrak hazırlanması vb. işlemlerden sorumlu olmak üzere sadece bir personel görevlendirilecek ve gizli evraklar kilitli dolaplarda güvenli bir şekilde muhafaza edilecektir. Mustaf AĞAÇDAN (Yüksekokul Sekreteri) Ayten OLCAR KAKŞA (Yazı ve Personel İşl.)

3 Yeterli Sayıda İdari Personel Bulunmaması - Kişi Mağduriyeti 4- Hak Kaybı Yeterli sayıda idari personelin olmadığı durumlarda aksaklıkların olabileceği görevler tespit edilerek, Birimimiz kadrosunda veya Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF (Müdür) 547 Sayılı Kanunun 1/b-4 maddesine göre görevlendirilmek üzere Personel Dairesi Başkanlığına personel talebinde bulunulacaktır. Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrenciler -Mevzuata Uygunsuzluk 1. Kısmi zamanlı olarak çalışan öğrencilerin günde üç saatten fazla çalıştırılması, ağır ve tehlikeli işler yaptırılmaması vb. konulara daha çok özen gösterilecektir.. Kısmi zamanlı çalışan öğrencilerin verilen iş ve görevleri yerine getirip getirmedikleri kontrol edilecektir. Doğrudan Temin ve Teminat Mektupları -Kamu Zararı -Mevzuata Uygunsuzluk Doğrudan Temin yoluyla yapılacak Mal ve Hizmet alımlarında kanuna uygun şekilde kaliteli ve en uygun fiyatlarla alınması sağlanıp kamu yararı gözetilecektir. SGK Prim Ödemeleri, Fatura Ödemeleri, Maaş, Maaş Farkları, Ek Ders, Yolluk- Yevmiye, Avans, Sınav Ücreti, Kesinti, Aile - Kişi Mağduriyeti Yardımı, Yabancı Dil Tazminatı, Terfi vb. 4- Kamu Zararı işlemler 5- İtibar Kaybı 1. SGK Primleri son bildirim tarihleri ve SGK Primleri bildirim dönemleri kontrol edilecek.. Maaş verileri sisteme girilirken Terfi, Dil Tazminatı, Aile ve Çocuk Yardımı bildirimleri kontrol edilecek.. Yolluk ödemelerinde Gidiş-Dönüş saatleri kontrol edilerek Yevmiyeler Kanuna uygun verilecek. 4. Ek Ders işlemlerinde Telafi Programlarına uygunluk kontrol edilecek. 5. Ek Ders işlemlerinde Resmi Tatil günlerine dikkat edilecektir. Bütçe Hazırlıkları 1- Kamu Zararı - İtibar Kaybı -Mevzuata Uygunsuzluk Bütçe Hazırlıkları yapılırken önümüzdeki yıl içinde alınması düşünülen personel alımları, mal alımları, yapılabilecek tahmini görevlendirme sayıları, enflasyon oranları vb. dikkate alınarak daha gerçekçi bir hesaplama yapılacaktır.

4 Taşınır Mal Kayıt ve Kontrol İşlemleri Kamu Zararı 1. Malların düzenli bir şekilde belirli dönemlerde sayımı yapılacaktır.. Kayıtlar zamanında ve doğru olarak tutulacaktır.. Malzeme ve eşyaların dikkatli kullanımları, yerlerinin izinsiz değiştirilmemesi konusunda personelle konuşulacak ve korunmasına azami özen gösterilecektir. Öğr. Gör. Kerim AKTAŞ (Taşınır Kontrol Yetkilisi) Cemal BAĞUÇ (Taşınır Mal Kayıt Yetkilisi) Kütüphane İşlemleri Kamu Zararı 1- Kitapların zamanında teslim edilmesi sağlancaktır. -Kontrolleri zamanında yapılıp teslim süreci uyarılacaktır Suat ÖNER (Kütüphane Görevlisi) Ödenek İşlemleri 1-Mevzuata Uygunsuzluk -Güven Kaybı -Zaman Kaybı Ödenek durumları belirli periyotlarla kontrol edilecek, daha önce yapılan planlamalar çerçevesinde harcamalar yapılacaktır. Teknik İşler -Mevzuata Uygunsuzluk -Kişi Mağduriyeti Teknisyenimiz, görev alanı içerisinde olan işler dışında hiçbir tamirat ve tadilat gerektiren işi yapmaması, işe uygun kıyafet Öğr. Gör. İbrahim İlker YURTTAŞ(İSG giymesi ve eldiven, ayakkabı, baret kullanması vb. gibi alınabilecek Uzmanı) Resul tedbirler konusunda tekrar bilgilendirilecek, Teknisyenimizin gereklierden (Elektrik Teknisyeni) önlemleri alıp almadığı belirli aralıklarla takip edilecektir. Birime Giriş ve Çıkışların Kontrolü 1-Kişi Mağduriyeti -İtibar Kaybı -Güven Kaybı 4-Güvenlik Zaafiyeti 1-Güvenlik Personelinin (düzenli kimlik kontrolü, kişiler ve araçlar üzerinde arama-tarama yapılması, gelenlerin adı-soyadı, ne için geldiği, giriş ve çıkış saatlerinin kayıt altına alınması vb.) durumlara dikkat etmeleri konusunda görevleri tekrar güncellenerek yazılı olarak Güvenlik Personeline tebliğ edilecektir. -Güvenlik Personeli ile mevcut durum, yapılması ve dikkat edilmesi gereken konular hakkında görüşmeler yapmak üzere toplantılar gerçekleştirilecektir. Öğrenci Staj ve SGK Giriş işlemleri 1-Kişi Mağduriyeti -Güven Kaybı -İtibar Kaybı 4-Hak Kaybı Öğrencilerin staja başlayacağı tarihten önceki 10 günlük süre içinde "İş Kazası ve Meslek Hastalığı" işe giriş bildirgeleri ve stajın bittiği Cemal BAĞUÇ (Öğrenci İşleri) Serdal tarihten sonraki 10 gün içinde işten çıkış bildirgelerinin yapılması, KAYAER (Muhasebe) Tahakkuk Fişi Hizmet Listelerinin Üniversitemiz ilgili birimine gecikme olmadan ulaştırılması konusunda ilgili personeller yazılı ve sözlü olarak bilgilendirilecektir.

5 Mezuniyet İşlemleri 1-Kişi Mağduriyeti -Güven Kaybı -İtibar Kaybı 4-Hak Kaybı Ders Kataloglarında bazı dönemler değişiklik yapılması nedeniyle oluşabilecek ders kredilerinin yanlış hesaplanması, Mezuniyet işlemlerinde aksaklık ve gecikme yaşanması vb. sorunların önüne geçilecektir. Bölüm Başkanları Cemal BAĞUÇ (Öğrenci İşleri) İş Sağlığı ve Güvenliği Tedbirleri 1-Mevzuata Uygunsuzluk -Güvenlik Zaafiyeti 1-İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı koordinatörlüğünde, Birim binasındaki mevcut durum, eksiklikler ve yapılması gerekenler hakkında İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu üyeleri ile daha sık toplantılar yapılması sağlanacaktır. -Birimimizin yapılması gerekenler ile ilgili yetersiz kalması durumunda yapılacaklara ilişkin olarak en kısa zamanda Üniversitemizin ilgili birimleri (Yapı İşleri Dairesi Başkanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü, Genel Sekreterlik) yazılı olarak bilgilendirilecektir. -Tüm personelimize gruplar halinde İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı tarafından "İş Sağlığı ve Güvenliği" hakkında eğitimler düzenlenecektir. Öğr.Gör. Kerim AKTAŞ (İşveren Vekili) Öğr. Gör. İbrahim İlker YURTTAŞ (İSG Uzmanı) Hazırlayan Mustafa AĞAÇDAN Yüksekokul Sekreteri Onaylayan (Birim Amiri) Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF Müdür *Birim iş süreçlerine göre hassas görevleri alt birimlere ayırabilir ya da tüm birim için alt birim ayrımı yapmaksızın hazırlayabilirsiniz. ** Risk düzeyi görevin ve belirlenen risklerin durumuna göre Yüksek (), Orta () veya Düşük (1) olarak belirlenecektir.

6 Görevin aksaması İtibar kaybı Soruşturma Cezai İşlem Güven kaybı Zaman Kaybı Kamu Zararı Kişi mağduriyeti Hak kaybı Personele güven kaybı Mevzuata uygunsuzluk Niteliksiz iş çıktıları V.b Bu belge 5070 sayılı e-imza Kanununa göre Yrd. Doc. Dr. Kubilay KARACIF tarafından tarihinde e-imzalanmıştır. Evrağınızı linkinden 89D6CA9XB kodu ile dogrulayabilirsiniz.

Görevin Yerine Getirilmeme Sonucu

Görevin Yerine Getirilmeme Sonucu Standart :Misyon Organizasyon Yapısı ve Görevler Hassas Görev (Tanım) T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ HASSAS GÖREV RAPORU.6. İdare Yöneticileri faaliyetlerin yürütülmesinde

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 2 Hafta 3 Fakülte Kurulu Gündem Maddeleri ve Gelen Evrak 4 Fakülte Yönetim Kurulu

Detaylı

2. HASSAS GÖREV FORMLARI 2.1. Hassas Görev Tespit Formu EK 1. HASSAS GÖREV TESPİT FORMU HARCAMA BİRİMİ: Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü Sıra No

2. HASSAS GÖREV FORMLARI 2.1. Hassas Görev Tespit Formu EK 1. HASSAS GÖREV TESPİT FORMU HARCAMA BİRİMİ: Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü Sıra No 2. HASSAS GÖREV FORMLARI 2.1. Hassas Görev Tespit Formu HASSAS GÖREV TESPİT FORMU HARCAMA BİRİMİ: Yabancı Diller okulu Müdürlüğü Sıra No 1 Hizmetin/Görevin Adı Riskler Risk Düzeyi** Harcama Yetkililiği

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA HİZMETİN TAMAMLANMA HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi

Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Avans Kredi İşlemleri 55 dk Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Avans verilecek şahıs ya da kurumun tespiti yapılıp yönetim kurulu kararı alınır. Harcama belgesi tanzim edilir. Yapılacak harcama ya da ödemeye

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA HİZMETİN TAMAMLANMA HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

Zamanında Ödenmemesi Puantajların doğru hesaplanmaması ve döneminde ödenememesi Döneminde prim atılmaması. Yüksek. Yüksek. Yüksek

Zamanında Ödenmemesi Puantajların doğru hesaplanmaması ve döneminde ödenememesi Döneminde prim atılmaması. Yüksek. Yüksek. Yüksek HASSAS GÖREV TESPİT FORMU HARCAMA BİRİMİ: Türk İnkılâp Tarihi Enstitüsü ALT BİRİM:* Mutemetlik 1 Personel Maaşları 2 Ek Ders Ödemeleri 3 Personel Primleri Hizmetin/Görevin Adı Riskler Risk Düzeyi** Zamanında

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ HASSAS GÖREV RAPORU

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ HASSAS GÖREV RAPORU T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ HASSAS GÖREV RAPORU Standart :Misyon Organizasyon Yapısı ve Görevler Hassas Görev (Tanım).6. İdare Yöneticileri faaliyetlerin yürütülmesinde

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ. Fen Bilimleri. Enstitüsü. Fen Bilimleri.

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ. Fen Bilimleri. Enstitüsü. Fen Bilimleri. HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN

Detaylı

EFLANİ HAYVANSAL ÜRETİM VE YÖNETİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

EFLANİ HAYVANSAL ÜRETİM VE YÖNETİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EFLANİ HAYVANSAL ÜRETİM VE YÖNETİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Yüksekokul Sekreterliği Eflani Hayvansal Üretim ve Yönetim Meslek Yüksekokulu Sekreteri - Yardımcısı - Mevlüt SUZAN 1-Yüksekokuldaki idari

Detaylı

Yüksekokulu Müdürü ERBAA MESLEK YÜKSEKOKULU HASSAS GÖREV TESPİT FORMU. Hizmeti/ Görevi Yapacak Olan Personel

Yüksekokulu Müdürü ERBAA MESLEK YÜKSEKOKULU HASSAS GÖREV TESPİT FORMU. Hizmeti/ Görevi Yapacak Olan Personel ERBAA MESLEK YÜKSEKOKULU HASSAS GÖREV TESPİT FORMU Hassas Görev Tanımı : Kurum / organizasyonların hizmet ve faaliyetlerinin yürütülmesi esnasında kurum imajını sarsacak, itibar kaybına sebep olacak iş

Detaylı

HASSAS GÖREV TESPİT FORMU

HASSAS GÖREV TESPİT FORMU okulu Müdürü Risk Düzeyi Riskler Kontroller veya Tedbirler Harcama Yetkililiği Ödenek üstü harcama, Ödeneklerin etkili, ekonomik ve verimli kullanılmaması, Bütçelerden bir giderin yapılabilmesi için iş,

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMETİN 1 302.11.02 Kayıt Dondurma Öğrencinin mazereti nedeniyle eğitimine ara verme isteği. İ.M.Ü Lisans Eğitim- 24. maddesi. Öğrenci 1- ÖİDB 2- (Mazeretin gerçekleştiği tarihten itibaren 30 gün içinde

Detaylı

Görev Tanımı. Birim: Görev Adı: Amiri: Sorumluluk Alanı: Görev Devri:

Görev Tanımı. Birim: Görev Adı: Amiri: Sorumluluk Alanı: Görev Devri: Görev Tanımı Birim: Görev Adı: Amiri: Sorumluluk Alanı: Görev Devri: Görevin Amacı: Temel İş ve Sorumluluklar: Adalet Meslek Yüksekokulu Satın alma (Bilgisayar İşletmeni Ahmet Kutlay DURMUŞOĞLU) Yüksekokul

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ SIRA NO HİZMETİN ADI T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ

Detaylı

Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları

Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi (En Geç) 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1- İlgiliden Dilekçe 2- Davet Yazısı

Detaylı

Bütçe Hazırlık Çalışması

Bütçe Hazırlık Çalışması DOSYA NO : 90866454-11.1 Bütçe Hazırlık Çalışması İşlev İşlev Sorumlular Rektörlükçe haziran ayı içerisinde bütçe hazırlık çalışmasına ilişkin yazının Rektörlük Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Alt

Detaylı

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015 YILI İŞ TAKVİMİ Revizyon No:

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015 YILI İŞ TAKVİMİ Revizyon No: Doküman No: 1 215 YILI İŞ TAKVİMİ 2.1.215 AYLAR FAKÜLTE SEKRETERLİĞİ KURULLAR SEKRETERYASI ÖĞRENCİ İŞLERİ BÖLÜM SEKRETERLERİ GELEN EVRAK KAYIT SORUMLUSU TAŞINIR KAYIT KONTROL YETKİLİSİ PERSONEL SATINALMA

Detaylı

Baskı Makinasının Çalıştırılması, Sınav Kağıdı ve Belge Çoğaltma İşlemleri

Baskı Makinasının Çalıştırılması, Sınav Kağıdı ve Belge Çoğaltma İşlemleri GÖREV TANIMLAMALARI İŞ KODLARI 1. YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ 11151409.1 2. YÜKSEKOKUL KURULU 11151409.2 3. YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU 11151409.3 4. MÜDÜR YARDIMCISI 11151409.4 5. BÖLÜM BAŞKANI 11151409.5 6. ÖĞRETİM

Detaylı

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları DOSYA NO : 27668066-11.1 işlev Rektörlük Makamından Gelen Mali Yıl Bütçe Hazırlık çalısmalarıyla ilgili yazının birime ulaşması. EVRAK KAYIT BİRİMİ Bir önceki yılda

Detaylı

Ordu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları

Ordu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları DOSYA NO : 49800447-11.1 işlev Rektörlük Makamından Gelen Mali Yıl Bütçe Hazırlık çalısmalarıyla ilgili yazının birime ulaşması. EVRAK KAYIT BİRİMİ Bir önceki yılda

Detaylı

KURTALAN MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KURTALAN MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı 15

Detaylı

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-Yedi Güne Kadar Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli Yapılıyor 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar,

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ Alt - Meslek Yüksekokul Sekreteri Temel Görev ve S orumluk lar 1. Meslek Yüksekokul Kurulu, Meslek Yüksekokul Yönetim Kurulu, Meslek Yüksekokul Disiplin Kurulu gündemlerini

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMLARI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMLARI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMLARI Görev Adı Müdür Müdürün verdiği görevleri kanun ve yönetmelikler -Kendisine bağlı birimlerin, verimli, düzenli, uyumlu

Detaylı

TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI

TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

SDU-ATABEY MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ

SDU-ATABEY MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ SDU-ATABEY MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ 1- ÖĞRENCİ STAJ SÜRECİ SÜREÇ ADI : Öğrenci Staj SÜREÇ NO 1 TARİH 27/06/2013 SÜRECİN SORUMLULARI SÜREÇ ORGANİZASYON İLİŞKİSİ ÜST SÜRECİ SÜRECİN AMACI SÜRECİN SINIRLARI

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YILLIK İŞ PLANI Ocak Ayı 1 Enstitü Sekreterliği Enstitümüz akademik faaliyet ve çalışmalarını değerlendirmek ve gerekli önlemleri almak amacıyla,

Detaylı

HASSAS GÖREV TESPİT FORMU

HASSAS GÖREV TESPİT FORMU okulu Müdürü Risk Düzeyi Riskler Kontroller veya Tedbirler Harcama Yetkililiği Müdür Eğitim-öğretim işleyişinin, öğrencilerin ve akademik personelin sorunlarını çözüme kavuşturmak Ödenek üstü harcama,

Detaylı

Görevin Yerine Getirilmeme Sonucu

Görevin Yerine Getirilmeme Sonucu Özlük İşleri ve Yazı İşleri Yetkilisi *Bulunduğu Görevde Rektörlük adına hareket ettiği bilincinde olmak, * Harcama Yetkilisi olarak İş ve İşlemlerini Etik Kuralları çerçevesinde yapmak, * Hedeflenen Stratejik

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. Ömer alisdemir Üniversitesi MİMARLIK FAKÜLTSİ Açıktan Atama İşlemi TOPLAM SÜR 3 gün dakika İŞ SÜRCİ İŞ SÜRSİ Rektörlük makamı tarafından ataması yapılan personelden, atama onayı ve işe başlama yazısı,

Detaylı

1.Teslim Tutanağı 2. Zimmet Fişi 3. Barkod Fişi

1.Teslim Tutanağı 2. Zimmet Fişi 3. Barkod Fişi SIRA NO HİZMETİN ADI EK-2 T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Öğrenci Belgesi Dilekçe

Detaylı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi -KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU- SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. MÜNDİSLİK FAKÜLTSİ Açıktan Atama İşlemi TOPLAM SÜR 3 gün 4 dakika İŞ SÜRCİ İŞ SÜRSİ Rektörlük makamı tarafından ataması yapılan personelden, atama onayı ve işe başlama yazısı, gerekli bilgiler (aile durumu

Detaylı

BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. İşe başlama ay başında mı yapıldı

BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. İşe başlama ay başında mı yapıldı OSMANİY KORKUT ATA ÜNİVRSİTSİ MÜHNDİSLİK FAKÜLTSİ Tahakkuk Açıktan Atama İşlemi TOPLAM SÜR 3 gün 4 dakika SORUMLULAR İŞ SÜRCİ İŞ SÜRSİ Rektörlük makamı tarafından ataması yapılan personelden, atama onayı

Detaylı

HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirmeler

HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirmeler AKADEMİK PERSONEL TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirmeler 1. Dilekçe (37. Ve 39. Maddelere göre görevlendirme) 20 İş Günü 2. Davet Yazısı ve Araştırma Planı (39. Madde İçin) 2

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 01 02 Gelen Evrakların EBYS sistemi kayıdı, İlgili Birimlere Havalesinin Yapılması. Kişi ve Kurumlara Giden Evrakların EBYS işlemlerinin tamamlanması, gönderilmesi/posta Resmi Yazının Aslı ve Zimmet Defteri

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 903050607 Görevden Ayrılma:15 İzin İşleri: 570 Görevlendirme: 5 Kısmen. 903020103 Kısmen. 102010200 900010300 Kısmen sunulmaktadır. SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI

Detaylı

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

Görevin Yerine Getirilmeme Sonucu

Görevin Yerine Getirilmeme Sonucu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü *Bulunduğu Görevde Rektörlük adına hareket ettiği bilincinde olmak, * Harcama Yetkilisi olarak İş ve İşlemlerini Etik Kuralları çerçevesinde yapmak, * Hedeflenen Stratejik

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 903050607 Görevden Ayrılma:15 İzin İşleri: 570 Görevlendirme: 10 Kısmen. 903020103 Kısmen. 102010200 900010300 Kısmen sunulmaktadır. SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu. Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri

Kamu Hizmet Standartları Tablosu. Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri Hizmetin Ortalama Tamamlanma Süresi (En Geç) 1 Öğrenci Kontenjanları 15 Dakika 2 Üniversiteye Kayıt (ÖSYM tarafından Yerleşen Öğrencilerin Kaydı)

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI Aylar FAKÜLTE SEKRETERLİĞİ ÖĞRENCİ İŞLERİ PERSONEL İŞLERİ YAZI İŞLERİ TAHAKKUK İŞLERİ TAŞINIR KAYIT KONTROL BÖLÜM SEKRETERLİĞİ TEMİZLİK HİZMETLERİ OCAK 1. İdari personel

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Maaş tahakkuk hazırlık işlemlerinin başlatılması. 30 dk. İlgili programlara verilerin girişi (KBS sistemi,wintahakkuk) 30 dk.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Maaş tahakkuk hazırlık işlemlerinin başlatılması. 30 dk. İlgili programlara verilerin girişi (KBS sistemi,wintahakkuk) 30 dk. Maaş İşlemleri 17 Rektörlük ve Birimler Maaş tahakkuk hazırlık işlemlerinin başlatılması İlgili programlara verilerin girişi (KBS sistemi,wintahakkuk) İdari ve akademik personelin maaşlarının KBS tarafından

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDİRNE TEKNİK BİLİMLER MYO

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDİRNE TEKNİK BİLİMLER MYO S. NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 ÖSYM Başkanlığı tarafından Yüksekokumuza yerleşen öğrencilerin kayıtlarının yapılması Nüfus Cüzdanı fotokopisi, T.Ü.

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN

Detaylı

BİRİM GÖREV TANIMLARI

BİRİM GÖREV TANIMLARI BAĞLI OLDUĞU GÖREVİN KISA TANIMI: Keles Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Yüksekokul Müdürü Üniversite Rektörü tarafından atanmış Yüksekokul Müdürü birimin en üst idare amiridir.

Detaylı

447 - ZİRAAT FAKÜLTESİ UYGULAMA LİSTESİ

447 - ZİRAAT FAKÜLTESİ UYGULAMA LİSTESİ 447 - ZİRAAT FAKÜLTESİ UYGULAMA LİSTESİ 1 - Senato ve Kurul Sekretarya İşlemleri Süreci 1.3 - Akademik Kurul Altsüreci 1.3.1 - Akademik Kurul İşlemleri 1.4 - Enstitü, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu

Detaylı

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder.

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder. MÜDÜR SAĞLIK YÜKSEKOKULU ÜST BİRİM REKTÖR İŞ ÜNVANI MÜDÜR ALT MÜDÜR YARDIMCISI YÜKSEKOKUL SEKRETERİ TEMEL GÖREV Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara başkanlık eder. Eğitim-öğretim

Detaylı

Görevin Yerine Getirilmeme Sonucu

Görevin Yerine Getirilmeme Sonucu Özlük İşleri ve Yazı İşleri Yetkilisi *Bulunduğu Görevde Rektörlük adına hareket ettiği bilincinde olmak, * Harcama Yetkilisi olarak İş ve İşlemlerini Etik Kuralları çerçevesinde yapmak, * Hedeflenen Stratejik

Detaylı

PERSONEL VE YAZI İŞLERİ BÜROSU

PERSONEL VE YAZI İŞLERİ BÜROSU PERSONEL VE YAZI İŞLERİ BÜROSU Personel İşlerinde Yapılan İsler, 1) Personelle ilgili her türlü yazışma. 2) Akademik ve İdari Personelin özlük dosyalarının tutulması ve işlemlerinin takibi, 3) Günlük Resmi

Detaylı

SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ Müdür Görevin Bağlı Bulunduğu Rektör Yardımcısı, Rektör Yrd.Doç.Dr.Eyüp ALTINÖZ 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanununda verilen görevleri yapmak. Yüksekokul kurullarına başkanlık eder ve kurul kararlarının

Detaylı

T. C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T. C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BİRİM: ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ 1 Derse Yazılma (Mazeretli) 2 Ders Muafiyeti 1-Dilekçe 2-Mazeretini belirten belge 3-Derse Yazılma Formu 4-Dekont 1-Dilekçe 2-Not Durum Belgesi 3-Mezun/İlişiği kesilen okula

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YILLIK İŞ PLANI FORMU Yürürlük Tarihi: Ay Sıra No Sorumlu Birim Faaliyet Tarih

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YILLIK İŞ PLANI FORMU Yürürlük Tarihi: Ay Sıra No Sorumlu Birim Faaliyet Tarih Doküman No: KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YILLIK İŞ PLANI FORMU Yürürlük Tarihi: Revizyon Tarih/No: Ay Sıra No Sorumlu Birim Faaliyet Tarih Ocak 1 Enstitümüz akademik faaliyet

Detaylı

DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE. 1-ÖSYS Sonuç Belgesi 2- Öğrenci Bilgi Formu 3- Mezuniyet Belgesi.

DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE. 1-ÖSYS Sonuç Belgesi 2- Öğrenci Bilgi Formu 3- Mezuniyet Belgesi. 30.01 Kayıt Sildirme 30.01 Kayıt Dondurma 50 30.0 Derse Yazılma 500 Sunuluyor 30.01 Kimlik Kartı İşlemi 30.01 İlk Defa (Yeni) Kayıt İşlemi Sunuluyor YAPMASI GEREKEN İÇ YAPMASI GEREKEN DIŞ ORDU ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 İzin İşlemleri Dilekçe ve Rapor 1

Detaylı

Kamu Hizmet Envanteri Tablosu

Kamu Hizmet Envanteri Tablosu TC u Müdürlüğü SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER

Detaylı

KOCAELĐ ÜNĐVERSĐTESĐ ASIM KOCABIYIK MESLEK YÜKSEKOKULU EĞĐTĐM ÖĞRETĐM DÖNEMĐ ÇALIŞMA TAKVĐMĐ. TARĐH Her Ayın Đlk Haftası

KOCAELĐ ÜNĐVERSĐTESĐ ASIM KOCABIYIK MESLEK YÜKSEKOKULU EĞĐTĐM ÖĞRETĐM DÖNEMĐ ÇALIŞMA TAKVĐMĐ. TARĐH Her Ayın Đlk Haftası TARĐH Her Ayın Đkinci Haftası Her Ayın Đkinci Haftası Her Ayın Đkinci Haftası Akademik Takvim Akademik Takvim Mayıs Ayının Üçüncü Haftası Haziran Ayının Đlk Haftası Haziran Ayının Đkinci Haftası Haziran

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO ADI İSTENEN BELGELER 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli Yapılıyor 2 Gelen Evrak Tüm

Detaylı

İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI KAPSAMINDA YAPILAN İŞ VE İŞLEMLER RAPORU

İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI KAPSAMINDA YAPILAN İŞ VE İŞLEMLER RAPORU NECMETTİN ERBAKAN Ü N İ V E R S İ T E S İ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI KAPSAMINDA YAPILAN İŞ VE İŞLEMLER RAPORU İÇ KONTROL SİSTEMİ 01/06/2015 tarihinde birimimizde

Detaylı

Bölüm Sekreterliği-39. Maddeye Göre Görevlendirilme Talepleri(Kısa Süreli)

Bölüm Sekreterliği-39. Maddeye Göre Görevlendirilme Talepleri(Kısa Süreli) DOSYA NO : 90866454-14.1-39. Maddeye Göre Görevlendirilme Talepleri(Kısa Süreli) Görevlendirilme talebi ile ilgili ilgili öğretim elemanı tarafından Bölüm Başkanlığına başvurunun yapılması İlgili Öğretim

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yeni Öğrenci Kabulü Kayıt İşlemleri (Meslek Yüksekokulumuzda yapılmaktadır) 1- Lise Diplomasının aslı veya geçici mezuniyet belgesinin

Detaylı

TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI

TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI S. 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili

Detaylı

İlk Yayın Tarihi HASSAS GÖREV RAPORU. Revizyon Tarihi Eğitim Fakültesi Dekanlığı

İlk Yayın Tarihi HASSAS GÖREV RAPORU. Revizyon Tarihi Eğitim Fakültesi Dekanlığı T.C. Doküman No Hg.Form.1 AMASYA ÜNİVERSİTESİ İlk Yayın Tarihi HASSAS GÖREV RAPORU Revizyon Tarihi Eğitim Fakültesi Dekanlığı Revizyon No Standart 2: Misyon, 2.6. İdare yöneticileri faaliyetlerin yürütülmesinde

Detaylı

HASSAS GÖREV TESPİT FORMU VE PROSEDÜRLERİ BİRİMİ: SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU ALT BİRİM:* MÜDÜR YARDIMCILIĞI Sıra No

HASSAS GÖREV TESPİT FORMU VE PROSEDÜRLERİ BİRİMİ: SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU ALT BİRİM:* MÜDÜR YARDIMCILIĞI Sıra No BİRİMİ: SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU ALT BİRİM:* MÜDÜR YARDIMCILIĞI Sıra No Olan Risk Düzeyi Der programı ve ders görevlendirmelerinin Müdür Yardımcıları Eğitim-öğretimin aksaması, öğrenci hak kaybı, kurumsal

Detaylı

T.C. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi İç Kontrol Sistemi Hassas Görev Tespit Formu

T.C. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi İç Kontrol Sistemi Hassas Görev Tespit Formu Birim Adı: Fakülte Sekreterliği Birim Evrak sorumlusu. Gelen evraklara süresi içerisinde günü birlik işlem yapılmaması, birim amirine zamanında havale edilmemesi Zayıf Günlü yada İvedi evraklar olabilir.

Detaylı

MÜDÜR T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

MÜDÜR T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu MÜDÜR Müdür Görevin Bağlı Bulunduğu Genel Sekreter Yardımcısı - Genel Sekreter - Rektör Yardımcısı - Rektör Yrd. Doç. Dr. Namık BİLİCİ 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu nda verilen görevleri yapmak. Yüksekokul

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UZUNÇİFTLİK NUH ÇİMENTO MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMI FORMU. Sorumlulukları

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UZUNÇİFTLİK NUH ÇİMENTO MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMI FORMU. Sorumlulukları MYO Adı : Uzunçiftlik Nuh Çimento Meslek Yüksekokulu Birim Adı : Meslek Yüksekokulu Görevi : MÜDÜR (Prof. Dr. Engin ÖZDEMİR) Üst Yönetici / Yöneticileri : Rektör Astları : Meslek Yüksekokulunun tüm akademik

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ. Görev Tanımı ve İş Akış Şeması İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 1

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ. Görev Tanımı ve İş Akış Şeması İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 1 MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Görev Tanımı ve İş Akış Şeması Sayfa No İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 1 1. GENEL GÖREV TANIMLARI... 1 1.1. Enstitü Müdürü Görev Tanımı...

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMET BİRİMİ 1. Öğrenci İşleri HİZMETİN ADI Öğrenci Başvuru BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1. Diploma fotokopisi 2. Transkript 3. Lisans/Yüksek lisans diploması veya mezuniyet belgesinin örneği 4.

Detaylı

HASSAS GÖREVLER LİSTESİ

HASSAS GÖREVLER LİSTESİ BİRİM: Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı HASSAS GÖREVLER LİSTESİ Sıra no Hassas Görevler Görevin Yerine Getirilmemesinin Sonuçları Alınması gereken önlemler 1 SGK İşlemleri 2 İcra İşlemleri 1. İdari

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SÜREÇLERİ TANIM FORMU Adı : Gelen Evrak Süreci No / Tarih : 1 / 11.04.2017 SÜREÇ BİLGİLERİ Sorumlular : Paydaşları : Amacı : Sınırları : Yüksekokul Sekreteri, Şef, Bilg. İşletmeni, Memur Yüksekokul

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ YERKÖY ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

BOZOK ÜNİVERSİTESİ YERKÖY ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak BOZOK ÜNİVERSİTESİ YERKÖY ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı: Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu nda öğrenim gören öğrencilerin

Detaylı

Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu Görev Tanımı

Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu Görev Tanımı Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu Görev Tanımı Birim: Görev Adı: Amiri: Sorumluluk Alanı: Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu (Bilgisayar İşletmeni) Yüksekokul Sekreteri

Detaylı

HASSAS GÖREV ENVANTERİ. Hassas Görevler Görevin Yürütüldüğü Birim* Sorumlu Birim Amiri** Görevin Yerine Getirilmemesinin Sonuçları

HASSAS GÖREV ENVANTERİ. Hassas Görevler Görevin Yürütüldüğü Birim* Sorumlu Birim Amiri** Görevin Yerine Getirilmemesinin Sonuçları HASSAS GÖREV ENVANTERİ HARCAMA BİRİMİ: Fen-Edebiyat Fakültesi Sıra No Hassas Görevler Görevin Yürütüldüğü Birim* Sorumlu Birim Amiri** Görevin Yerine Getirilmemesinin Sonuçları 1 Harcama Yetkililiği Mali

Detaylı

HASSAS GÖREVLER TESPİT FORMU. Görevin Yerine Getirilmeme Sonucu. Alınması Gereken Önlemler veya Kontroller

HASSAS GÖREVLER TESPİT FORMU. Görevin Yerine Getirilmeme Sonucu. Alınması Gereken Önlemler veya Kontroller Birimi : Alt Birimi : Tıp Fakültesi Yazı İşleri Yükseköğretim Kanunu, ilgili kanular, yönetmelikler ve mevzuatlarda belirtilen amaç ve ilkelere uygun hareket etme Süreli yazıların zamanında hazırlanması,

Detaylı

HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 30..0 5 30.0.0 5 30.0 00 30.0.08 30.0.05 30.0 SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER İLK BAŞVURU MAKAMI PARAF LİSTESİ

Detaylı

Kamu Hizmet Envanteri

Kamu Hizmet Envanteri Üniversitesi Hizmetin Dayanağı Mevzuatın Ve Tamamlanma 1 Öğrenci Belgesi/Transkript Eğitim Öğretim ÖĞRENCİ İŞLERİ 1. Öğrenci Kimliği 5 Dakika 1000000 İlgili Makama Yazı Talebi Eğitim Öğretim 1. Dilekçe.

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı GÖREVİN ADI GÖREVİN KAPSAMI : Dekan : Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi 1. GÖREV VE SORUMLULUKLAR 1. Fakülte kurullarına

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI A. SORUMLULUKLAR

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI A. SORUMLULUKLAR Birim : Astları : Dekan Rektör Fakültenin tüm akademik ve idari personeli A. SORUMLULUKLAR 1. Fakülte kurullarına başkanlık etmek, fakülte kurullarının kararlarını uygulamak ve fakülte birimleri arasında

Detaylı

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ TİREBOLU MEHMET BAYRAK MESLEKYÜKSEKOKULU AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİN GÖREV TANIMLARI

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ TİREBOLU MEHMET BAYRAK MESLEKYÜKSEKOKULU AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİN GÖREV TANIMLARI MÜDÜR GİRESUN ÜNİVERSİTESİ TİREBOLU MEHMET BAYRAK MESLEKYÜKSEKOKULU AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİN GÖREV TANIMLARI Yüksekokul kurullarına başkanlık etmek, bu kuralların kararlarını uygulamak ve yüksekokul

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 4 76.01.02 Taşınmaz Tahsis, Devir, takas,satış ve Kiralama 1-1- 018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol 2- Taşınmaz Mal Yönetmeliği Daire Yapı İşleri ve Teknik İl Özel İdare, Belediye, Tapu Müdürlüğü

Detaylı

KELKİT ADMYO HİZMET STANDARTLARI

KELKİT ADMYO HİZMET STANDARTLARI 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 1 Akademik Personelin 3-7 Güne Kadar Bölüm Başkanı ve Müdür Onaylı Öğretim Elemanı Görev Görevlendirilmesi Belgesi,15 Güne Kadar Bölüm Başkanı, Müdür ve Rektör Onaylı

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HASSAS GÖREV RAPORU

HİTİT ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HASSAS GÖREV RAPORU Standart 2:Misyon Organizasyon Yapısı ve Görevler Hassas Görev (Tanım) T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HASSAS GÖREV RAPORU 2.6. İdare Yöneticileri faaliyetlerin yürütülmesinde

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Doğrudan Temin İşlemleri Birimlere ait satın alma yazıları gelir. İstek yazıları uygun mu? İlgili birime geri gönderilir. Talep edilen istek ambarda var mı? İlgili birime geri gönderilir. Bütçe kontrolleri

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) ÖĞRENCİ İŞLERİ

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) ÖĞRENCİ İŞLERİ ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK1) ÖĞRENCİ İŞLERİ YAPMASI GEREKEN İÇ YAPMASI GEREKEN DIŞ 1 30.01 İlk Defa (Yeni) Kayıt İşlemi

Detaylı

Zamanında yapılmalı ve ciddi bir takip olmalı. Yüksek. Orta. İş gücü kaybı oluşması. Orta. Gecikmelerin olması. Orta

Zamanında yapılmalı ve ciddi bir takip olmalı. Yüksek. Orta. İş gücü kaybı oluşması. Orta. Gecikmelerin olması. Orta EK 1 HASSAS GÖREV TESPİT FORMU HARCAMA BİRİMİ: ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ALT BİRİM:*MUTEMETLİK Sıra No 1 2 3 4 5 6 Hizmetin/Görevin Adı Riskler Risk Düzeyi** Kontroller/ Tedbirler Akademik

Detaylı

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI S.NO Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler Norm Kadro Planlama ve Aralık 1-Birimlerden norm kadro talep formları 1

Detaylı

PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ

PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ T.C. ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ AD SOYAD KADRO UNVANI GÖREVLERİ * GÖREV DEVRİ ** Belgin AKYÜZ Daire Başkanı V. Strateji Geliştirme Daire

Detaylı

SÜREÇ. SÜREÇ ADI: Akademik Personel Alımı

SÜREÇ. SÜREÇ ADI: Akademik Personel Alımı TANIMI SAHİBİ SORUMLUSU LE İLGİLİ RİSKLER Akademik Personel Alımı KODU NO Akademik personel alımı aşamasıdır. Yüksekokulda oluşan akademik personel ihtiyacı. Akademik personel alınarak eğitim-öğretimin

Detaylı

Kamu Hizmet Envanteri

Kamu Hizmet Envanteri Tamamlanma 1 Öğrenci Belgesi/Transkript İlgili Makama Yazı Talebi Eğitim Öğretim Eğitim Öğretim Tokat Tokat ÖĞRENCİ İŞLERİ 1. Öğrenci Kimliği. Öğrenci Kimliği İlgili Makam 5 Dakika 1 Gün 1000000 15 3 Kayıt

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 HİZMETİN ADI Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirmeler Öğretim Elemanı Başvuru Alım 3 İzin 4 5 6 7 Askerlik Borçlanması Hizmet Belgesi Talepleri Emeklilik Talepleri İşe Başlama ve Ayrılma CELAL

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yeni Öğrenci Kabulü Kayıt (Meslek Yüksekokulumuzda yapılmaktadır) Lise Diplomasının aslı veya geçici mezuniyet belgesinin aslı

Detaylı

Görevin Yerine Getirilmeme Sonucu

Görevin Yerine Getirilmeme Sonucu Özlük ĠĢleri ve Yazı ĠĢleri Yetkilisi *Bulunduğu Görevde Rektörlük adına hareket ettiği bilincinde olmak, * Harcama Yetkilisi olarak İş ve İşlemlerini Etik Kuralları çerçevesinde yapmak, * Hedeflenen Stratejik

Detaylı

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HİZMET SATANDARTLARI FORMU. Dilekçe. Öğrenci Kimliği

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HİZMET SATANDARTLARI FORMU. Dilekçe. Öğrenci Kimliği MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HİZMET SATANDARTLARI FORMU S.N HİZMETİN ADI BAŞVURULACAK BÜRO 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, BAŞVURUDA İSTENECEK BELGELER Öğrenci Kimliği HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ

Detaylı

Hizmetin/Görevin Adı Riskler Risk Düzeyi** Kontroller/ Tedbirler. Yanlışlıkla başkalarına verilme işi. Orta

Hizmetin/Görevin Adı Riskler Risk Düzeyi** Kontroller/ Tedbirler. Yanlışlıkla başkalarına verilme işi. Orta EK 1 HASSAS GÖREV TESPİT FORMU HARCAMA BİRİMİ: ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ALT BİRİM:*MALİ İŞLER Sıra No 1 2 3 4 5 Hizmetin/Görevin Adı Riskler Risk Düzeyi** Kontroller/ Tedbirler hazırlayıp,

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 30/06/2014-12502

Evrak Tarih ve Sayısı: 30/06/2014-12502 Evrak Tarih ve Sayısı: 30/06/2014-12502 T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü *BENUB17U* Sayı : 79221218-612.01.01- Konu: Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum

Detaylı