AimCC (Aim Certified Coach) PROGRAMI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AimCC (Aim Certified Coach) PROGRAMI"

Transkript

1 AimCC (Aim Certified Coach) PROGRAMI

2 Mayıs 2016 Değerli Aim Koçlar, Aimco programında sizlerle çok keyifli bir yolculuğu tamamladık. Aimco kapsamında Aim Koçluk felsefesini deneyimleyerek programı Aim Koç olarak başarı ile tamamladınız. Bundan sonra ilerleyen zamanda, kendinizde yaşadığınız ve/veya yaşamakta olduğunuz koçluk deneyimini ICF PCC (Professional Certified Coach) seviyesinde profesyonel koç olarak başkalarına yaşatmak isterseniz, sizi AimCC (Aim Certified Coach) Programına davet etmek isteriz. Aim Certified Coach AimCC olarak yeni oluşan ve tamamen bizim ülke dinamiklerimize göre şekillenmiş bir ekolü sizlerle büyütmek ve yaşatmak arzusundayız. Bu sebeple size özel bir teklifimiz olacak, detayları ilerleyen sayfalarda bulabilirsiniz. AimCC (Aim Certified Coach) Programı hakkında olası sorularınızı yanıtlamaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla, Bilgen BAYTEKİN AŞAR Gelişim Programları Direktörü

3 Programın Tanımı ve Hedefleri: AimCC Sertifika Programının Hedefi; Aimco programından mezun olan Aim Koçların, öğrendikleri koçluk becerilerini derinleştirerek, yoğun deneyimler yaşatarak uluslararası ICF standartlarında PCC (Professional Certified Coach) seviyesinde koç yetiştirmektir. Süreç boyunca, teorik öğrenimleri süpervizyonlarda, kendilerinin yapacakları koçluk seanslarında içselleştirecek, tartışacak, deneyimleyecek ve geri bildirimler alarak geliştirebilecekler. Programın Adımları: Program toplamı 7 gün süren 3 modül sınıf eğitimi, 3 adet 1+1 süpervizyon 3 adet 3+1 süpervizyon 3 adet 3+0 süpervizyon 10 saat ICF onaylı bir PCC den mentor koçluk alınması veya 7 saat grup mentor koçluk ve 3 saat birebir koçluk alınması 100 saat, en az 8 kişiye koçluk yapılması 1 sözlü sınav 1 yazılı sınav içermektedir.

4 Program Detayları: Sertifika Programı 6 ayda tamamlanır. Program aşağıda belirtilen adımlardan oluşur. Sertifikasyon sürecinin tamamlanması için her bir katılımcı en az 10 seans mentor koçluk almalı ve program dışından en az 8 danışana 100 saat koçluk yapmalıdır. Sınıf-içi Eğitim Sınıf içi eğitim 3 modülden oluşur ve toplam 7 gün sürer. 1. Modül: 3 gün 2. Modül: 2 gün 3. Modül: 2 gün 1+1 Süpervizyon Katılımcılar program süresince 3 kez program dışından danışanlarla yaptıkları koçluk seanslarını ses kaydına alır. 1+1 süpervizyon bu kayıtlar üzerinden Aim liderinin katılımcıya yaptığı süpervizyondur. 3+1 Süpervizyon 3'lü süpervizyonlar, Aimco programı süresince de yapılan 3 aim koçun ve bir Aim liderinin katıldığı seanslardır. Koçlar birbirlerine koçluk yapar. Lider, koçlarla, koçlukları hakkında geri bildirimini paylaşır. 3+0 Süpervizyon Aim lider olmadan 3 Aim koçun bir araya geldiği ve birbirlerine koçluk yaparak geri bildirim verdiği seanslardır. Bu seanslar Aim liderlerine iletilmek üzere kaydedilmelidir. Birebir Koçluklar Aim Koçun (program katılımcısı), danışanına yaptığı koçluklardır.

5 Program süresince, program dışından minimum 8 kişiye, en az 100 saat koçluk yapılması gerekmektedir. Koçluk alanı bulmak koçun sorumluluğundadır. Koçlar, koçluk alanların bilgilerini; koçluk takip formu üzerine not etmekle sorumludurlar. Bu form, tüm koçlara temin edilecek olup; tamamlandığında program yöneticisine teslim edilmelidir. Birebir Mentor Koçluklar Program boyunca ICF tarafından tanınan en az PCC unvanına sahip koçlardan alınan mentor koçluklardır. Mentor koçluklar; koçun, koçluk becerilerini geliştirmek için alınır. Mentor koç seçimi, Aim koçun sorumluluğundadır. Koç, programın 1. modülü başlamadan önce seçimini yaparak mentor koçunu program yöneticisine bildirmelidir. 6 ay boyunca en az 10 seans mentor koçluk alınmalıdır. Veya en az 4, en fazla 10 kişiden oluşan gruplar halinde 7 seans grup mentor koçluk ve 3 seans birebir mentor koçluk alınmalıdır. Bütçe Planlama: Program bütçesi 1 katılımcı içindir.

6 Sertifikasyon sürecinin tamamlanması için gereken Mentor Koçluk seansları ICF tarafından tanınan en az PCC unvanına sahip koçlardan alınabileceği gibi, PCC unvanına sahip program liderlerimizden de alınabilir. Mentor koçlukların program liderlerinden alınması durumunda kişi başı 1 seans Aimco mezunlarına özel olarak 350 TL + KDV olarak fiyatlandırılacaktır. Talep edildiği takdirde mentor koçluk seanslarının 7 saati grup olarak da yapılabilir. 1 grup en az 4 kişiden oluşabilir. Grup mentor koçluk seans ücreti ise Aimco mezunlarına özel olarak 450 TL + KDV olarak fiyatlandırılacaktır. Grup mentor seansına gelemeyen katılımcı için telafi birebir mentorluk şeklinde yapılır. Bütçe Prensipleri Teklifimiz 2016 sonuna kadar geçerlidir. Programın gerçekleştiği gün program bedeli faturalandırılarak 3 iş günü içinde ulaştırılır. Ödemelerin tamamının, yukarıda belirtilen ücrete %18 KDV eklenerek fatura tarihinden sonraki on gün içinde yapılması gerekir. Eğitim yerinin temini ve organizasyonu bütçe kapsamındadır. Eğitimlerde yemek ve ikramlar MB Akademi tarafından sağlanmaktadır. TV, ses sistemi, kağıtlı tahta gibi araç ve gereçlerin temini MB Akademi tarafından sağlanmaktadır.

7 Program Liderleri: Bediz KILIÇKINI PCC, CPCC, AimCC Bediz KILIÇKINI, Garanti Bankası Bireysel Bankacılık bölümünde kurumsal iş hayatına atıldı. Şube ve genel müdürlükte satış ve iş geliştirme üzerine bir çok projede görev aldı. Superonline ve sonrasında kurulan Mapco da e-ticaret, iş geliştirme ve satış uzmanı olarak çalıştı. Mobil uygulamaların geliştirilmesi ve yaygınlaşmasını hedefleyen iş ortakları bölümünün kuruluş aşamasında Turkcell de çalışmaya başladı. Bir seneye yakın sürede 50 den fazla iş ortağının Turkcell ekolojisine katılmasını sağlayan çeşitli projelerde iş geliştirme ve iş ortağı yönetimi yaptı. Turkcell mobil servisler ile KOBI pazarında büyümek için kurulan bayi satış kanalında, bölge yöneticisi olarak göreve getirildi. Bölgesindeki 13 kurumsal bayinin yönetimi ile birlikte, bu firmalarda görev alan 27 kurumsal satıcının performansından sorumlu oldu. Bir buçuk yıl içerisinde altı bölgenin bağlı olduğu Türkiye satış müdürü pozisyonuna getirildi krizine girerken; 42 bayinin 52 ofisinde yüzyüze satış, 200 telesatış ve 40 kişilik Turkcell bölge müdürlükleri ekibinden sorumlu idi yılında kriz sonrası yeni piyasa şartlarına ve şirketin stratejilerine göre ihtiyaç duyulan değişim sürecini planladı ve hayata geçirdi. Deneyimlerini farklı bir alanda geliştirmek için 10 yılın ardından Philip Morris te resmi ilişkiler müdürü olarak göreve başladı. Bu görevde; sektörel değişimleri, üretim bandından rafa kadar tüm FMCG süreçlerinde deneyimi edinirken, Ankara da resmi ilişkiler konusunda önemli tecrübeler kazandı. The Coaches Training Institute (CTI) programını tamamlayarak, sertifikasyon sürecini tamamladı. CTI Leadership programını tamamladı. International Coaching Federation (ICF) üyesidir. ICF onaylı AIM Coaching koçluk okulunu kurdu ve yürütmektedir. Çalıştığı sürece, her sektörden birçok firmaya iş geliştirme ve satış danışmanlığı yapabilmek için gereken bilgi ve tecrübeyi kazanmayı hedefledi ve buna göre çalıştı. Bu birikimleri danışman, eğitmen ve koç olarak aktarabilmek ve bu yolda çalışacak insanları bir araya getirmek için MB Akademi yi kurdu ve yönetmektedir. Bediz KILIÇKINI, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği nin lisans programının ardından, Bilgi Üniversitesi ve Manchester Business School ortak programı olan Executive MBA programını tamamlamıştır. Üniversite son yıllarında ve kurumsal hayata atılmadan önce İstanbul da turist rehberliği yaparak, çok farklı ulus ve kültürden insanlar ile tanışma ve öğrenme şansı bulmuştur.

8 Nurdan ESEN PCC CPCC, AimCC, ORSC İnsan Kaynakları alanında 20 yıla yakın tecrübesi bulunan Nurdan Esen, Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünden mezun olmuş ve profesyonel kariyerine 1992 senesinde Mercedes Benz Türkiye de, Maliyet Muhasebesi bölümünde başlamıştır. Bu bölümde, yaklaşık 3 senelik çalışma süresi sonrasında kariyerine insan kaynakları alanında devam etmeye karar vermiş ve SAP Türkiye de SAP İnsan Kaynakları Modülü danışmanlığı yapmıştır. İlk yöneticilik deneyimini de İnsan Kaynakları Danışmanlık bölümünün sorumluluğunu üstlenerek edinmiştir. SAP deki görevi süresince SAP HR Modulünün lokalizasyonuna destek olmuş, ilk pilot projeyi gerçekleştiren ekipte yer almıştır yılları arasında Siemens Türkiye İnsan Kaynakları Bölümünde önce Liderlik Gelişimi Yöneticiliği, sonra da Siemens A.Ş Enerji Sektörü İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevlerini yürütmüştür. Siemens de geçirdiği 10 yıl içerisinde, Türkiye Siemens, diğer Siemens şirketleri arasında İnsan Kaynakları uygulamalarında öncü olmuş, pek çok İnsan Kaynakları süreçleri benchmark olarak kabul edilmiştir yılında Praktiker Türkiye de İnsan Kaynakları Direktörlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlenmiştir. Praktiker deki görevi sırasında İnsan Kaynakları Departmanını yeniden yapılandırmış ve şirketin ilk toplu iş sözleşmesini sonuçlandırmıştır. Nurdan Esen, 1 Ağustos 2011 den itibaren Alstom Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğünün yanısıra Alstom Grid Güney Avrupa ve Orta Asya Bölge İnsan Kaynakları Direktörlüğünü de yürütmüştür. Alanı gereği, uzun yıllar boyunca farklı sektörlerde edindiği iş tecrübesi ile pek çok profesyonelin kariyer gelişimine katkıda bulunmuş ve desteklemiştir. Bu tecrübesini uluslararası tanınan ve kabul edilen koçluk okulu, The Coaches Training Institute (CTI) programı ile pekiştirerek koçluk sertifikasyon sürecini tamamlamıştır. Birikimlerini danışman, eğitmen ve koç olarak aktarmaktan mutluluk duymaktadır. Esen, aynı zamanda iş arama sürecinde olan gençleri desteklemek amacıyla kurulan Genç Lig Vakfında gönüllü rol model olarak görev almaktadır.

9 Aylin CANER ATAMAN ACC, AimCC Satış Yönetimi alanında güçlü global ve yerel firmalarda yaklaşık 15 yıllık deneyime sahip olan Aylin Caner Ataman, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunudur. Çalışma hayatına tüketim malları sektöründe (FMCG) global bir lider olan Procter&Gamble şirketinde adım atmış; satış departmanında aldığı sorumluluklarla hızlı tüketim malları sektöründe satış kanal dinamiklerini ve stratejik satış yönetiminin temellerini öğrenme fırsatı bulmuştur yılında Boğaziçi Üniversitesi Executive MBA programından mezun olmuş, böylece mevcut iş tecrübesiyle akademik bilgiyi entegre etme sürecini deneyimlemiştir yılında Evyap Sabun A.Ş. de Satış Geliştirme Müdürü olarak çalışmaya başlamış, iki buçuk yıllık ticari pazarlama tecrübesini, bir sonraki işyeri GlaxoSmithKline Tüketici Sağlığı firmasında da iki yıl boyunca derinleştirmiştir yılında kuruluş aşamasında dahil olduğu GlaxoSmithKline Tüketici Sağlığı Türkiye organizasyonunda önce Ticari Pazarlama Müdürü, ardından Eczane Kanalı Satış Müdürü olarak görev yapmıştır. Satış ve Pazarlama alanlarında edindiği iş tecrübeleriyle birlikte, şirket kurulumu, stratejik yönetim, ekip oluşturma ve liderlik konularında da önemli deneyimler elde etmiştir. Bütün bu öğrendiklerinden kendi girişimcilik yolcuğunda halen oldukça faydalanmaktadır yılından itibaren, kurumsal ve bireysel müşterilerine Satış Yönetimi, Stratejik Müşteri Yönetimi, Kategori Yönetimi ve Saha Koçluğu alanlarında destek vermekte, kariyer yolculuğunu eğitmen ve profesyonel koç olarak sürdürmektedir. Sürekli öğrenme anlayışına katkıda bulunmak, insanların içsel keşif ve mutluluklarına tanıklık etmek amacıyla 2013 yılında koçluk sürecine başlamış, aynı yıl Adler Koçluk Okulu ndan mezun olmuştur. Associate Certified Coach (ACC) ünvanına sahip, ICF Türkiye ve ICF Global üyesi profesyonel bir koç olarak, Aimco Koçluk Okulu nda liderlik ve süpervizörlük sorumlulukları almaya, danışanlarına eşlik etmeye ve kendi yolculuğunda öğrenmeye, heyecanla devam etmektedir.

10 Zeynep ALTUNHAN ACC Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi nde Eğitim İletişimi ve Planlaması bölümünde okudu. Okurken hareketli yapısı nedeniyle satışa yöneldi ve pek çok deneyim edindi. Bir kaç yıl sonra satışın tüm heyecanına rağmen insanlara değer katarak ilerlemek istediğine karar verdi, yönünü eğitim alanına çevirdi yılında Başak Sigorta nın eğitim departmanında göreve başladı. Her yıl sorumluluklarını arttırarak yaklaşık 3000 kişilik hedef kitle için eğitim ihtiyaç analizi, eğitim vizyonu belirleme, yıllık eğitim planı hazırlama, bütçelendirme, kurum içi eğitimleri dizayn etme, kurum dışı eğitimleri satın alma, kişisel gelişim eğitimlerini verme, eğitim sonuçlarını değerlendirme ve raporlama faaliyetlerini yürüttü. Bunlara ek olarak Başak Sigorta nın iç süreçlerini yapılandırma çalışmaları kapsamında İnsan Kaynakları departmanının revizyonunda aktif görevler aldı. Daha dinamik sektörlerde deneyim kazanmak amacıyla perakende sektörüne geçti. DiaSA Dia Sabancı Süpermarketleri nde İnsan Kaynakları Geliştirme departmanını yönetti. Bölge müdürlüğü kuruluşlarından şirket birleşmesine kadar çeşitli süreçlerde zengin deneyimler edindi. Yönettiği ekip ile birlikte beyaz ve mavi yaka çalışanların işe alım sürecinin, eğitimlerinin ve gelişimlerinin sorumluluğunu üstlendi. Bunlara ek olarak İspanya da geliştirilen çalışan memnuniyeti ve tutundurma projelerinin Türkiye deki uygulayıcısı oldu. Fransız yapı marketi grubu Group Adeo nun Türkiye pazarına girmeye karar vermesiyle birlikte kurucu ekipte yer aldı. Şirketin tüm kuruluş ve yapılanma sürecine tanıklık etti, aktif görevler üstlendi. İşe Alım Müdürü olarak başladığı görevine ücretlendirme ve yetenek yönetimi fonksiyonlarının sorumluluklarını ekledi. Son olarak İngiliz Dixons grubuna bağlı Electro World Türkiye de İnsan Kaynakları Müdürü olarak tüm fonksiyonlardan sorumlu oldu. Şirketin yeniden yapılanma ve revizyon hedeflerine uygun projeler geliştirdi. İnsan formunu derinlemesine analiz etme isteğiyle yıllar içinde pek çok eğitime katıldı. Uzak Doğu felsefeleri ile yakından ilgilendi. Farklı ekollerin güçlü noktalarını mesleki deneyimleri ile birleştirerek danışmanlık yapmaya başladı. Son yıllarda kurumsal firmalar için insan kaynakları projeleri hazırlıyor, eğitimler veriyor ve beyaz yaka çalışanlar için mentorluk yapıyor.

Koçluk Yaklaşımı ile Verimli ve Etkili Yaşam

Koçluk Yaklaşımı ile Verimli ve Etkili Yaşam Kurumsal Koçluk Programı Koçluk Yaklaşımı ile Verimli ve Etkili Yaşam Sektörü ve fonksiyonu ne olursa olsun, kurumsal yaşam içerisinde en büyük fark yaratan yetkinlik artık iletişim haline geldi. Kurumsal

Detaylı

aimco Koçluk Yaklaşımı ile Verimli ve Etkili İş Yaşamı Kurumsal Koçluk Programı

aimco Koçluk Yaklaşımı ile Verimli ve Etkili İş Yaşamı Kurumsal Koçluk Programı aimco Kurumsal Koçluk Programı Koçluk Yaklaşımı ile Verimli ve Etkili İş Yaşamı Sektörü ve fonksiyonu ne olursa olsun, kurumsal yaşam içerisinde en büyük fark yaratan yetkinlik artık iletişim haline gelmiştir.

Detaylı

AIMCO. İş Yaşamında Koç Yaklaşımı ile Etkili İlişki Yönetimi. Kurumsal Koçluk Programı

AIMCO. İş Yaşamında Koç Yaklaşımı ile Etkili İlişki Yönetimi. Kurumsal Koçluk Programı AIMCO Kurumsal Koçluk Programı İş Yaşamında Koç Yaklaşımı ile Etkili İlişki Yönetimi Sektörü ve fonksiyonu ne olursa olsun, kurumsal yaşam içerisinde en büyük fark yaratan yetkinlik artık iletişim haline

Detaylı

AIMCO C o a c h i n g

AIMCO C o a c h i n g AIMCO C o a c h i n g Kurumsal Koçluk Programı 2014 Kış Dönemi İş Yaşamında Koç Yaklaşımı ile Verimli ve Etkili İş Yaşamı Sektörü ve fonksiyonu ne olursa olsun, kurumsal yaşam içerisinde en büyük fark

Detaylı

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI Approved Centre İstanbul Business School programları dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından akredite edilmiştir. Aldığınız dersleri

Detaylı

MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi

MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi Günümüzde iş dünyasında faaliyet gösteren tüm kurumların amacı, doğru insan kaynağını bularak mevcut işletmeye yarar sağlayacak insanlar yetiştirmektir. Bu

Detaylı

Kurumsal Eğitimler Dosyası

Kurumsal Eğitimler Dosyası Kurumsal Eğitimler Dosyası Đstanbul Osmanağa mah. Halitağa cad. No:22 Kadıköy / Đstanbul 0216 330 52 04 Đzmir 1379. cad. Güven Đş Merkezi No:59 / 702 Kat 4-7 Alsancak / Đzmir 0232 482 01 01 Maksimum Akademi

Detaylı

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise MUHASEBE VE ERP EĞİTİMLERİ Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise Bilge Adam Akademi nin Muhasebe ve ERP eğitimleri; şirketlerin ihtiyaç duyduğu, hem muhasebe alanında teorik bilgiye sahip

Detaylı

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014 Mikro MBA Sertifika Eğitim Fiyatları 1. Kategori Perfect Eğitim Paketi (10 Eğitim) 279,00 TL! 2. Kategori Plus Eğitim Paketi (5 Eğitim) 159,00 TL! 3. Kategori Pro Eğitim Paketi (3 Eğitim) 109,00TL! 4.

Detaylı

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise MUHASEBE VE ERP EĞİTİMLERİ Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise Bilge Adam Akademi nin Muhasebe ve ERP eğitimleri; şirketlerin ihtiyaç duyduğu, hem muhasebe alanında teorik bilgiye sahip

Detaylı

TERCİH ZİRVESİ 15. Üniversitede Başlayan, Hayat Boyu Gelişen Kariyer. Prof. Dr. S. Semahat Demir Rektör

TERCİH ZİRVESİ 15. Üniversitede Başlayan, Hayat Boyu Gelişen Kariyer. Prof. Dr. S. Semahat Demir Rektör TERCİH ZİRVESİ 15 Üniversitede Başlayan, Hayat Boyu Gelişen Kariyer Prof. Dr. S. Semahat Demir Rektör Tercih Zirvesi İstanbul Kültür Üniversitesi Kariyer Planlama Derneğinin sinerjisinden doğan zirve.

Detaylı

Geleceği Birlikte Yapılandıralım

Geleceği Birlikte Yapılandıralım Geleceği Birlikte Yapılandıralım Page 1 of 84 TÜV RHEINLAND TÜRKİYE EĞİTİM KATALOĞU TÜV RHEINLAND, 1872 de kurulmuş faaliyet gösterdiği alanlarda dünyanın en köklü kuruluşlarından biri olan TÜV RHEINLAND

Detaylı

B i z K i m i z. Şirketleri, ihtiyaç duyulan ve organizasyonda değer yaratan, katkı sağlayan stratejiyi kuran pozisyonlarla. buluştururuz.

B i z K i m i z. Şirketleri, ihtiyaç duyulan ve organizasyonda değer yaratan, katkı sağlayan stratejiyi kuran pozisyonlarla. buluştururuz. B i z K i m i z Şirketleri, ihtiyaç duyulan ve organizasyonda değer yaratan, katkı sağlayan stratejiyi kuran pozisyonlarla buluştururuz. Yönetici kadrolarına ve ihtiyaca göre diğer kadrolara koçluk hizmeti

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 19 Nisan 28 Haziran 2014 Her Cumartesi Saat 10:30 17:30 arası toplam 66 saat yapılacaktır. Program Ücreti 2250 TL + KDV (%8) Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık DİJİTAL MEDYA VE E-GİRİŞİM EĞİTİMLERİ Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık Sosyal medya uygulamaları temelli Dijital Medya ve E-Girişim eğitimleriyle satış ve pazarlamada en önemli kanal

Detaylı

KARİYER ve YETENEK YÖNETİCİLİĞİ Sertifika Programı 13 Şubat - 27 Mart 2016

KARİYER ve YETENEK YÖNETİCİLİĞİ Sertifika Programı 13 Şubat - 27 Mart 2016 KARİYER ve YETENEK YÖNETİCİLİĞİ Sertifika Programı 13 Şubat - 27 Mart 2016 www.itusem.itu.edu.tr GENEL BİLGİLER GENEL BİLGİLER Eğitim Süresi Eğitim Yeri : : 48 saat : : İTÜ İşletme Fakültesi, Maçka Kampüsü

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM?

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? Yetenek Seçimi ve Gelişiminde Teknosa Uygulaması HR Dergi Seçme Yerleştirme Zirvesi 21 Eylül 2012 Asena YALINIZ İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İçindekiler Teknosa

Detaylı

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında 27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 9.00-9.30 Kayıt 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında Ankara

Detaylı

Dünyanın en çok tercih edilen koçluk okulu CTI ın Co-Active Koçluk Programı 2016 Eğitim Takvimi İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri

Dünyanın en çok tercih edilen koçluk okulu CTI ın Co-Active Koçluk Programı 2016 Eğitim Takvimi İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri Dünyanın en çok tercih edilen koçluk okulu CTI ın Co-Active Koçluk Programı 2016 Eğitim Takvimi İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri Elemental - Value, CTI Co-Active Koçluk programlarının Türkiye temsilcisidir.

Detaylı

STRATEJİK YÖNETİM EĞİTİMİ İLERİ DÜZEY PAZARLAMA ve SATIŞ EĞİTİMİ

STRATEJİK YÖNETİM EĞİTİMİ İLERİ DÜZEY PAZARLAMA ve SATIŞ EĞİTİMİ 19.02.2016 STRATEJİK YÖNETİM EĞİTİMİ İLERİ DÜZEY PAZARLAMA ve SATIŞ EĞİTİMİ Eğitmen Hakan OKAY-Bilal TEMİZER STRATEJİK YÖNETİM EĞİTİMİ Süresi: 1 Tam gün Günümüzdeki yoğun rekabet ortamı, değişen pazar

Detaylı

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA Altın ve Kıymetli Metaller Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık DİJİTAL MEDYA VE E-GİRİŞİM EĞİTİMLERİ Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık Sosyal medya uygulamaları temelli Dijital Medya ve E-Girişim eğitimleriyle satış ve pazarlamada en önemli kanal

Detaylı

Stajyer Eğitim Programı (SEP)

Stajyer Eğitim Programı (SEP) Stajyer Eğitim Programı (SEP) Güzin Ceyhan içindekiler İstanbul Enstitüsü Hakkında Stajyer Eğitim Programı (SEP) Vizyon ve Misyon Beklentilerimiz Programın Akışı Programın Özellikleri Başvuru Seminerler

Detaylı

HİZMETLER BÜLTENİ 1/5

HİZMETLER BÜLTENİ 1/5 HİZMETLER BÜLTENİ 1/5 Başarılarınızı Destekliyoruz! Danışmanlık hizmetinden fazlasını sunuyoruz. Sürdürülebilir sonuçlar için çözüm odaklı bir yaklaşım benimsiyoruz. Sizinle çalışmaya başladığımız andan

Detaylı

izmirmba: Farklı düşün!

izmirmba: Farklı düşün! İZMİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME YÜKSEK LİSANS PROGRAMI izmirmba: Farklı düşün! şirketlerin işini iyi bilen yöneticilere ihtiyacı artıyor. Oysa hem büyük şirketler hem de kobiler beklentilerini

Detaylı

TEMMUZ 2017 BÜLTEN. Koçluk, Eğitim, Danışmanlık. Tel: +90(216)

TEMMUZ 2017 BÜLTEN. Koçluk, Eğitim, Danışmanlık.  Tel: +90(216) TEMMUZ 2017 BÜLTEN Koçluk, Eğitim, Danışmanlık Tel: +90(216) 337 01 64 E-mail: info@houseofhuman.com www.houseofhuman.com ileri sayfa Kurumsal Eğitimler...04 ICF Onaylı Profesyonel Koçluk Eğitimleri...1

Detaylı

TİCARİ bilimler fakültesi

TİCARİ bilimler fakültesi Sütlüce YERLEŞKESİ TİCARİ bilimler fakültesi BANKACILIK VE FİNANS (İngİlİzce DESTEKLİ) İKTİSAT (TÜRKÇE/İNGİLİZCE) İŞLETME (TÜRKÇE/İNGİLİZCE) MUHASEBE VE DENETİM SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER

Detaylı

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM ARS Training, profesyonel iş dünyasında gereksinim duyulan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini bütünsel yaklaşımla, duygu ve davranışları temel alarak uygulayan bir eğitim

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece Koçluk Akademisine hoş geldiniz! Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! Binlerce kilometrelik seyahatler, küçük bir adımla başlar. -Lao Tzu 1 2.ADIM.ADIM

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

Şirket Sunumu HAZIRLAYAN : FIRAT ÇAPKIN ŞUBAT 2015 / İSTANBUL

Şirket Sunumu HAZIRLAYAN : FIRAT ÇAPKIN ŞUBAT 2015 / İSTANBUL Şirket Sunumu HAZIRLAYAN : FIRAT ÇAPKIN ŞUBAT 2015 / İSTANBUL D&F Management Institute daha dinamik & farklı fikirler 2004 yılında Fırat ÇAPKIN tarafından kuruldu. Uzmanlık alanları; Yönetim, Pazarlama,

Detaylı

Hangi Banka Kaç Eleman Alacak?

Hangi Banka Kaç Eleman Alacak? On5yirmi5.com Hangi Banka Kaç Eleman Alacak? İşsizliğin giderek arttığı şu günlerde bankalardan güzel bir haber geldi. 2010 yılı pek çok banka kadrosuna yeni elemanlar katacak... Yayın Tarihi : 20 Aralık

Detaylı

Perakendeye Özel SERTİFİKA PROGRAMLARI

Perakendeye Özel SERTİFİKA PROGRAMLARI Perakendeye Özel SERTİFİKA PROGRAMLARI Göztepe Merdivenköy Mah. Bora Sok. Nida Kule İş Merkezi No:1 K:7 İstanbul Tel: 0216 468 88 18 - Faks: 0216 468 88 01 info@kargem.com.tr www.kargem.com.tr İŞ BİRLİĞİ

Detaylı

ICF Türkiye Şube ANKET-1 SONUÇLARI. Araştırmaya toplam 64 ICF Türkiye koçu katılmıştır.

ICF Türkiye Şube ANKET-1 SONUÇLARI. Araştırmaya toplam 64 ICF Türkiye koçu katılmıştır. ICF Türkiye Şube ANKET-1 SONUÇLARI Araştırmaya toplam 64 ICF Türkiye koçu katılmıştır. GENEL BİLGİLER Cinsiyetiniz: Seçenekleri Kadın 75.% 48 Erkek 25.% 16 lanan 64 Boş bırakılan Cinsiyetiniz? Kadın Erkek

Detaylı

Dünyanın en çok tercih edilen koçluk okulu CTI ın Co-Active Koçluk Programı 2018 Eğitim Takvimi

Dünyanın en çok tercih edilen koçluk okulu CTI ın Co-Active Koçluk Programı 2018 Eğitim Takvimi Dünyanın en çok tercih edilen koçluk okulu CTI ın Co-Active Koçluk Programı 2018 Eğitim Takvimi Elemental - Value, CTI Co-Active Koçluk programlarının Türkiye temsilcisidir. NEDEN CTI? NEDEN Co-Active?

Detaylı

EPWN İstanbul. Giriş

EPWN İstanbul. Giriş EPWN İstanbul Giriş Avrupa Profesyonel Kadınlar Ağı ("EPWN") EPWN, tüm sektörlerden ve sanayilerden profesyonel kadınlar için dinamik ve hızlı büyüyen çevrimdışı ve çevrimiçi bir ağ ve liderlik geliştirme

Detaylı

YÖNETİCİLER İÇİN LİDERLİK EĞİTİMİ

YÖNETİCİLER İÇİN LİDERLİK EĞİTİMİ SİRKÜLER (G-2014) YÖNETİCİLER İÇİN LİDERLİK EĞİTİMİ Sayın Üyemiz, OAİB bünyesinde Dale Carnegie Training aracılığıyla Yöneticiler için Liderlik eğitimi düzenlenmesi planlanmaktadır. Söz konusu eğitim için

Detaylı

INNOGATE NEDİR? Uluslararası bağlantılara erişim, İş modeli ve strateji geliştirme fırsatları

INNOGATE NEDİR? Uluslararası bağlantılara erişim, İş modeli ve strateji geliştirme fırsatları INNOGATE NEDİR? Uluslararası bağlantılara erişim, Global pazarlara açılma, İş modeli ve strateji geliştirme fırsatları Innogate; eğitim, mentorluk, danışmanlık ve doğru kişi / kurumlara erişim desteklerini

Detaylı

Document Title Issue Date R20.00 Form 01 24/07/2014 ISO 9001:2008 ULUSLARARASI FİNANSAL KONTROLÖR SERTİFİKA PROGRAMI

Document Title Issue Date R20.00 Form 01 24/07/2014 ISO 9001:2008 ULUSLARARASI FİNANSAL KONTROLÖR SERTİFİKA PROGRAMI R20.00 Revizyon No : 00 Yürürlük Tarihi : 24.07. 2014 ISO 9001:2008 ULUSLARARASI FİNANSAL KONTROLÖR SERTİFİKA PROGRAMI INTERNATIONAL FINANCIAL CONTROLLER CERTIFICATION PROGRAM 1 EĞİTİM / ÜNİVERSİTE (SEM)

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Kurumsal Koçluk denilince kurum çalışanlarının bireysel kalitelerine, kurum içi ve dışı iletişimde gelişime, çatışmalarda uzlaşmaya, performans arttırmaya, motivasyona, stres yönetimine, zaman yönetimine,

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM.

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece Koçluk Akademisine hoş geldiniz! Profesyonel koç olmak veya koçluk yetkinliklerini kullanarak potansiyelinizi yukarı

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

MBA MBA. İslami Finans ve Ekonomi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. İslami Finans ve Ekonomi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA İslami Finans ve Ekonomi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Değerli Yönetici, GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. "Yaşamboyu Öğrenme" ilkesi çerçevesinde bireylerin, çeşitli sektörlerdeki işletmelerin,

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 İşveren Markası ve İK Pazarlaması İlişkisi: İşveren Markası, İK Pazarlaması Nedir? Nasıl Kullanılır? İrem Önal - Saha Satış İK Müdürü - PepsiCo Türkiye 10:15-11:00 Tutarlı Bir İşveren Marka

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! 3.ADIM .ADIM İLETİŞİM İŞBİRLİĞİ DESTEK FARKINDALIK SEÇİM ÖZGÜVEN

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! 3.ADIM .ADIM İLETİŞİM İŞBİRLİĞİ DESTEK FARKINDALIK SEÇİM ÖZGÜVEN Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! 1 2.ADIM.ADIM 3.ADIM İLETİŞİM İŞBİRLİĞİ DESTEK FARKINDALIK SEÇİM ÖZGÜVEN YENİ ANLAYIŞ SEÇİM ÖZGÜVEN PERFORMANS BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece

Detaylı

Profesyonel Koç - Danışman - Kurumsal İletişim Uzmanı - Eğitmen - Yazar

Profesyonel Koç - Danışman - Kurumsal İletişim Uzmanı - Eğitmen - Yazar Meryem Fındık Çelik Profesyonel Koç - Danışman - Kurumsal İletişim Uzmanı - Eğitmen - Yazar GSM: 0 (555) 302 93 83 meryemfndkcelik@gmail.com EĞİTİM DURUMU 1995-1999: A.Ü.İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Deadato & Burak Bestel Nil Neli Deadato Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Web Tasarım Mobil Site Tasarımı

Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Web Tasarım Mobil Site Tasarımı WEB VE GRAFİK EĞİTİMLERİ Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Web Tasarım Mobil Site Tasarımı Bilge Adam Akademi nin sektör ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış ve uygulamaya dayalı Web ve Grafik eğitimleri;

Detaylı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Tarih: 27 Ekim - 25 Kasım 2018 Yer: Balmumcu - Point Hotel Süre: 5 Haftasonu

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRENCİ KOÇLUĞU PROGRAMI

EĞİTİM VE ÖĞRENCİ KOÇLUĞU PROGRAMI EĞİTİM VE ÖĞRENCİ KOÇLUĞU PROGRAMI 17-21 Haziran 2015 EĞİTİMİN KAPSAMI VE HEDEFİ Eğitim ve öğrenci koçluğunda amaç: koç ve öğrenci arasında kurulan, öğrencinin gelişimini destekleme amaçlı bir güç birliğioluşturmaktır.

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Deadato & Burak Bestel Nil Neli Deadato Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler Tanıtım Kataloğu Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz 212 Derece Hakkında Akademimiz Can Deniz Timur tarafından profesyonel koçluk ve kişisel gelişim programları vermek üzere 2014 yılında Ankara da kuruldu.

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

Eğitim Takvimi. 2015 Sonbahar Dönemi. CTI ın çığır açan Co-Active Koçluk Programı. İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri

Eğitim Takvimi. 2015 Sonbahar Dönemi. CTI ın çığır açan Co-Active Koçluk Programı. İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri CTI ın çığır açan Co-Active Koçluk Programı 2015 Sonbahar Dönemi Eğitim Takvimi İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri Elemental - Value, CTI Co-Active Koçluk programlarının Türkiye temsilcisidir. NEDEN CTI?

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 19 Nisan 27 Haziran 2014 Her Cumartesi Saat 10:30 17:30 arası toplam 66 saat yapılacaktır. Program Ücreti 2250 TL + KDV (%8) Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır. GMC FILM EĞİTİM Araç Kaplama, Cam Filmi, Seramik Kaplama eğitiminiz için, bildiğimiz herşeyi sizinle paylaşıyoruz... GMC Film Akademi eğitim uzmanları, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

21.000 Staj. 128 Ülke. 200.000 Liderlik Fırsatı. 1948 den beri Dünyanın En Büyük Gençlik Organizasyonu. 90.000 Üye

21.000 Staj. 128 Ülke. 200.000 Liderlik Fırsatı. 1948 den beri Dünyanın En Büyük Gençlik Organizasyonu. 90.000 Üye 21.000 Staj 128 Ülke 1948 den beri Dünyanın En Büyük Gençlik Organizasyonu 200.000 Liderlik Fırsatı 90.000 Üye AIESEC AIESEC, barış ve insan kaynağı potansiyelinin en verimli şekilde kullanılmasını vizyon

Detaylı

KTTO PROJE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Toplantı Yönetimi. 25 Mayıs 2013

KTTO PROJE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Toplantı Yönetimi. 25 Mayıs 2013 KTTO PROJE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Toplantı Yönetimi 25 Mayıs 2013 Eğitmen: Gamze Biçerbay TOPLANTI YÖNETİMİ Eğitimin Amacı Bilimsel araştırmalara göre; kurumlarda ortalama günlük çalışma zamanının

Detaylı

Fikirden Girişime EN HIZLI YOL

Fikirden Girişime EN HIZLI YOL Fikirden Girişime EN HIZLI YOL Mayıs 2011 de, girişimcilerin toplumun ekonomik ve refah gelişiminin sürdürülebilir olmasındaki en önemli oyuncular olduğu inancıyla hayata geçirdiğimiz Girişim Fabrikası

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

EDEXCEL ULUSLAR ARASI SERTİFİKA PROGRAMI. International Qualifications

EDEXCEL ULUSLAR ARASI SERTİFİKA PROGRAMI. International Qualifications EDEXCEL ULUSLAR ARASI SERTİFİKA PROGRAMI International Qualifications Artık şirketler kıtaların ve ülkelerin sınırlarının kalktığı günümüzde Uluslararası yetkinliğe sahip Yönetici ve Liderlerini arıyor.

Detaylı

KATILIMCILARIN HAK VE SORUMLULUKLARINA İLİŞKİN PROSEDÜR

KATILIMCILARIN HAK VE SORUMLULUKLARINA İLİŞKİN PROSEDÜR SORUMLULUKLARINA_İLİŞKİN_ Sayfa 1/9 THE DUKE OF EDINBURGH S INTERNATIONAL AWARD-TÜRKİYE KATILIMCILARIN HAK VE Yayınlama Tarihi 12.11.2006 Revizyon Tarihi 01.06.2013 Revizyon No 1 Yürürlük Tarihi 01.06.2013

Detaylı

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Amaç Kurumsal iletişim bir kuruluşun hedeflediği kitleye

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU 2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU KAIZEN EĞİTİM KATALOĞU İÇİNDEKİLER TABLOSU KALİTE YÖNETİM EĞİTİMLERİ... 2 A. Kalite Yönetim Sistemi Programı... 2 A1. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Bilgilendirme

Detaylı

YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ

YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ 2017 HEDEF KİTLE: Yöneticilik görevine yeni başlayanlar Yönetim pozisyonunda bulunanlar Şirket içi potansiyel yönetici adayları YÖNETİM DAVRANIŞI

Detaylı

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar,

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar, İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI EĞİTİMİ Rekabetçi ve etkin süreç yönetimi için öncelikli olan entellektüel sermaye olarak kabul edilen insan kaynağı yönetiminde doğru stratejiler oluşturmak günümüz başarılı

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

Öğrenci Kulüpleri Zirvesi

Öğrenci Kulüpleri Zirvesi Öğrenci Kulüpleri Zirvesi Academy Hakkında Academy, 1996 yılında İstanbul da kurulan, kurumlara ve bireylere eğitim, danışmanlık hizmetleri veren bir kurumdur. 2008 yılında, üniversite öğrencilerinden

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İTÜ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ KULÜBÜ

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İTÜ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ KULÜBÜ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İTÜ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ KULÜBÜ MART 2009 BÜLTEN I SAVTEK İTÜ bünyesinde 2008 yılı güz döneminde kurulmuş olan SAVTEK, savunma sanayileri konusunda bilinçli öğrenci toplulukları

Detaylı

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz?

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz? Türkiye nin en popüler iş arama ve işe alma platformları olan yenibiriş.com da 1500, kariyer.net te ise 2000 e yakın İç Kontrol başlıklı ilan bulunmaktadır. İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

MBA MBA. İş Analitiği. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. İş Analitiği. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA İş Analitiği Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası bakış açısı

Detaylı

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti Ülkemizin turizm sektörüne kalifiye elemanlar yetiştirme amacıyla 2008 yılında kurulan Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, aynı yıl Turizm ve Otel İşletmeciliği programı, sonrasında

Detaylı

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz.

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Profesyonel Desteğiniz Deloitte Academy Ekonomik gelişmeler, dünya ticaretindeki rekabetçi ortam, küreselleşme ve yeni düzenlemeler, konularında uzman personele ihtiyaç

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRLEBİLİRLİK MERKEZİ

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRLEBİLİRLİK MERKEZİ KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRLEBİLİRLİK MERKEZİ SATIŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma 17 Ekim 2012 İSTANBUL 09.00-09.15 Kayıt 9.15-10.00 SATIŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. İşletmeye Giriş BBA 101 Güz 3, 0, 0 3 6

DERS BİLGİLERİ. İşletmeye Giriş BBA 101 Güz 3, 0, 0 3 6 DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U+L Saat Kredi AKTS İşletmeye Giriş BBA 101 Güz 3, 0, 0 3 6 Ön Koşul Dersleri - Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü İngilizce Lisans Zorunlu Dersin Koordinatörü Dersi

Detaylı

Bayi Servis Otomasyon Sistemi

Bayi Servis Otomasyon Sistemi KoçSistem Bayi Servis Otomasyon Sistemi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Bayi Servis Otomasyon Sistemi Yetkili firmaların servis ihtiyaç ve taleplerini karşılayacak uçtan uca zengin servis yönetim sistemleri

Detaylı

Document Title Issue Date R18.00 Form 01 24/07/2014 ISO 9001:2008 ULUSLARARASI KALİTE MÜHENDİSLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI

Document Title Issue Date R18.00 Form 01 24/07/2014 ISO 9001:2008 ULUSLARARASI KALİTE MÜHENDİSLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI R18.00 Revizyon No : 00 Yürürlük Tarihi : 24.07. 2014 ISO 9001:2008 ULUSLARARASI KALİTE MÜHENDİSLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI INTERNATIONAL QUALITY ENGINEERING CERTIFICATION PROGRAM 1 EĞİTİM / ÜNİVERSİTE (SEM)

Detaylı

VE MUHTEMEL LOBİ PLATFORMLARI

VE MUHTEMEL LOBİ PLATFORMLARI KADIN GİRİŞİG İŞİMCİLER VE MUHTEMEL LOBİ PLATFORMLARI 5 Aralık 2005 TEPAV www.kagider.org KADIN GİRİŞİMCİLER DERNEĞİ KAGIDER Eylül 2002 de 37 girişimci kadın tarafından kuruldu. KAGIDER İN çeşitli sektörlerden

Detaylı

MODA YÖNETİMİ KURS PROGRAMI

MODA YÖNETİMİ KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı MODA YÖNETİMİ KURS PROGRAMI ANKARA 2012 1/6 KURUMUN ADI : KURUMUN ADRESİ : KURUCUNUN ADI : PROGRAMIN ADI PROGRAMIN DAYANAĞI PROGRAMIN DÜZEYİ

Detaylı

: Ulaştırma. : Ocak 2011 (Halen Çalışıyor) : Tedarik Zinciri Yöneticisi, AVS Global Ship Supply,

: Ulaştırma. : Ocak 2011 (Halen Çalışıyor) : Tedarik Zinciri Yöneticisi, AVS Global Ship Supply, Tuğba Karagülle Yönetici, Takım lideri, Koç ALTINTEPE MAH. AK SOK. BİRSEN APT. NO:5/2 KÜÇÜKYALI Maltepe / İstanbul Cep +90 (532) 556 76 17 tubika@gmail.com Giriş Özgeçmiş Başlık TUĞBA KARAGULLE RESUME

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ Şirket Akademileri ve Eğiticinin Eğitimi 15 Şubat 2013 Ankara Şirket Akademileri ve Eğiticinin Eğitimi 09.00-09.15 Kayıt Aytuğba BARAZ 9.15-10.00 Şirketlerde

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı Hacettepe Universty Human Resources Management Certificate Program

Hacettepe Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı Hacettepe Universty Human Resources Management Certificate Program Hacettepe Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı Hacettepe Universty Human Resources Management Certificate Program Amaç Günümüz iş dünyasında teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin,

Detaylı

Komisyon 5 Mesleki Teknik Öğretim ve Yaşam Boyu Öğrenme Komisyonu Kararları

Komisyon 5 Mesleki Teknik Öğretim ve Yaşam Boyu Öğrenme Komisyonu Kararları Komisyon 5 Mesleki Teknik Öğretim ve Yaşam Boyu Öğrenme Komisyonu Kararları 1. Avrupa Birliği Yeterlilik Çerçevesi esas alınarak Yeterlilik Çerçevesi ivedilikle ilan edilmelidir. 2. Bağımsız Ulusal Yeterlilik

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2014)

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2014) ORTA ANADOLU Sayı: Konu: TİM.OAİB.GSK.ORG.2014/445-7355 Yöneticiler İçin Liderlik Eğitimi Ankara, 14/04/2014 SİRKÜLER (G-2014) YÖNETİCİLER İÇİN LİDERLİK EĞİTİMİ Sayın Üyemiz, OAİB bünyesinde Dale Carnegie

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Toplantı ve Zaman Yönetimi 20 Haziran 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı Eğitimin amacı katılımcıların, zaman kullanımı konusunda verimliliklerini artırarak,

Detaylı

Language Testing Service) ve BEC (Business

Language Testing Service) ve BEC (Business British Side da Kurumsal Kurslar Biz Kimiz? British Side, British Council in Türkiye de kurs bölümünü kapatması sonrasında, British Council in yöneticileri ve eğitmenleri tarafından kurulan, müşteri odaklı

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN "ÜSTÜN EĞİTİMİ " PROGRAMI

EĞİTMENLER İÇİN ÜSTÜN EĞİTİMİ  PROGRAMI EĞİTMENLER İÇİN "ÜSTÜN EĞİTİMİ " PROGRAMI, üstün potansiyelli çocuklarımızın eğitim yaşantılarına doğrudan etkili olan öğretmenlerinin eğitimi konusunda İzmir de bir proje başlatmıştır. Üstün potansiyelli

Detaylı

14 Kasım 2011 Hakan Akbaş, Yönetim Kurulu Başkanı, ESAS Danışmanlık hakan@esasdanismanlik.com 90 (533) 251 0906 www.esasdanismanlik.

14 Kasım 2011 Hakan Akbaş, Yönetim Kurulu Başkanı, ESAS Danışmanlık hakan@esasdanismanlik.com 90 (533) 251 0906 www.esasdanismanlik. 14 Kasım 2011 Hakan Akbaş, Yönetim Kurulu Başkanı, ESAS Danışmanlık hakan@esasdanismanlik.com 90 (533) 251 0906 www.esasdanismanlik.com Strateji ve Planlama: Strateji oluşturma Strateji ve planlama, bir

Detaylı

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI MART EĞİTİMLERİ STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 30 MARTT 2010 SSal lıı STRATEJİK SATINALMA Hedef Katılımcılar Satınalma ve

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ. Nispetiye Cad. Belediye Sitesi A4 Blok No:14A Etiler İstanbul Telefon: / Faks:

AVRUPA BİRLİĞİ. Nispetiye Cad. Belediye Sitesi A4 Blok No:14A Etiler İstanbul Telefon: / Faks: AVRUPA BİRLİĞİ VE KALKINMA AJANSLARI İÇİN UYGULAMALI PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ Avrupa Birliği; Türkiye de her yıl farklı katılım öncesi mali yardım programları kapsamında Türkiye de çeşitli konularda hibe

Detaylı

2. Gün: Finlandiya Maliye Bakanlığı ve Birimleri

2. Gün: Finlandiya Maliye Bakanlığı ve Birimleri 2. Gün: Finlandiya Maliye Bakanlığı ve Birimleri Virpi Einola-Pekkinen 11.1.2011 1 2 Maliye Bakanlığının Yönetim Birimleri Limited Şirketler Kurumlar Ticari işletmeler ve fonlar HANSEL LTD SATIN ALMA KURUMU

Detaylı

KOBİ EĞİTİMLERİ HALİM ALTINIŞIK GÜVENLİK-KİŞİSEL GELİŞİM-YÜZ OKUMA UZMANI

KOBİ EĞİTİMLERİ HALİM ALTINIŞIK GÜVENLİK-KİŞİSEL GELİŞİM-YÜZ OKUMA UZMANI KOBİ EĞİTİMLERİ HALİM ALTINIŞIK GÜVENLİK-KİŞİSEL GELİŞİM-YÜZ OKUMA UZMANI KOBİ EĞİTİMLERİ Yaşanan ekonomik gelişmeler sonrasında büyük işletmeler uyum sorunu yaşarken, küçük ve orta ölçekli işletmeler

Detaylı

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık Biymed Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim, 2006 yılından beri uzman kadrosu ile eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlar. BiYMED Eğitim, müşterilerine hizmet almak istedikleri

Detaylı