T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Zabıta Müdürlüğü ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2008 YILI FAALİYET RAPORUDUR.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Zabıta Müdürlüğü ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2008 YILI FAALİYET RAPORUDUR."

Transkript

1 T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Zabıta Müdürlüğü ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2008 YILI FAALİYET RAPORUDUR. PERSONEL: 1 Zabıta Müdürü 7 Zabıta Memuru 1 İşyeri Ruhsat Memuru 1 adet 2004 model Ford marka minibüs aracımızla hizmet vermekteyiz. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNCE 2008 YILINDA YAPILAN GENEL FAALİYETLER: Ölçü ve Tartı Aletleri 2008 yılında beyanname ile müracaat eden esnafımızın Ölçü ve Tartı - Aletleri kontrolü kontrolü melikgazi belediyesi ölçü ve ayar memuru ile birlikte yapılmıştır. Pazar Esnafımızın Ölçü ve Tartı Aletleri Kontrolü tamamen yapılmıştır. Numarataj konusunda adres tespiti için bir kişi görevlendirilmiş ve gerekli adres tespitleri sağlanmıştır. İlçemizdeki inşaatlar 1 zabıta memurumuz tarafından resimlenerek arşivlenmiş ve inşaat sahipleri adres ve telefonları kayıt altına alınmıştır. İSO Kalite Yönetim Birimi çalışmaları doğrultusunda Müdürlüğümüz denetlenmiştir. İlçemizdeki inşaatlardan temiz toprak çıkanlar takibe alınarak Park bahçelere yaklaşık kamyon civarında temiz toprak sağlanmıştır. İlçemizdeki bulunan kanal kapaklarından tahrip olan, kırılan ve tehlike arz eden ve hiç olmayan kapaklar hakkında KASKİ ye bilgi verilerek yapılmaları sağlanmıştır. İlçemizdeki değişik noktalarda tespit edilen içme suyu borularından sızan sular hakkında KASKİ ye bilgi verilerek kontrol altına alınmaları sağlanmıştır. İlçemizde izinsiz yapılaşma yapanlar hakkında İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne bilgi verilmiştir. Numarataj konusunda adres tespiti için bir kişi görevlendirilmiş ve gerekli adres tespitleri sağlanmıştır. Belediyemiz faaliyet konuları ile ilgili konularda davetiye dağıtımı yapılmıştır Genel anons hafta sonların da zabıta müdürlüğünce hassasiyetle yapılmıştır. Cenaze defin işlerinde ilgili birimlerimizle irtibat sağlanmasına yardımcı olunmuştur. Müdürlüğümüzde bulunan tüm yazışma klasörleri taranmış ve yeniden düzenlemesi yapılmıştır. Her ay Meclis Toplantısı için meclis üyelerimize imza karşılığı tebligat yapılmıştır. Araştırma ve tespit komisyonlarında verilen görevler yerine getirilmiştir. İlçemizde takip ve tetkiki yapılan ve yapılması gereken konular listeler halinde beyaz masaya kayıt ettirilmiş ve eksikliklerin giderilmeleri sağlanmıştır yılı içerisinde beyaz masaya gelen adet konu incelenerek çözümü sağlanmıştır. Belediyemizi ilgilendiren konular hakkında günlük bilgi akışı sağlanmıştır. Bayram tebrikleri ilçe esnafımıza ve resmi kurumlara dağıtımı yapılmıştır. ISO çalışmaları doğrultusunda esnaflarımızla ilgili istatistikî çalışmalar yapılmıştır. İhalelerde Zabıta personelimiz güvenlik görevini yerine getirmiştir 2008 yılında yaklaşık gelen yazı 250 adet olup bu yazılardan yaklaşık 179 adeti cevaplanmış 71 adet yazı bilgi mahiyetindedir. Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığıyla yazışma yapılarak ilçemizdeki tüm esnafların kayıtları istenmiş ve gelen cevabi yazı ile ilçemizdeki esnaflarımızın kayıtları taranmış ve birimimizdeki kayıtlarla karşılaştırılmıştır.

2 Belediyemiz birimlerinin tebligatları 7201 sayılı yasa doğrultusunda 211 adet tebligat yapılmıştır. (Yazı İşleri Müd. Meclis evrakları dahil.) DENETİMLER VE KONTROLLER: Seyyarların denetimi sürekli yapılarak özellikle Atatürk Bulvarı ve cami önlerinde satış yapmaları önlenmiştir. Cami önlerinde dilenci ile mücadele yapılmış ve takibatları yapılmıştır. 1.,2.,3.,10.,11., ve 12. aylarda ilçemiz esnaflarının genel denetimi yapılmıştır. İlçemizde kurulan Pazar yerlerinde sürekli denetimler yapılmıştır. SÖZLÜ VE YAZILI UYARILAR olay yerinde tespit ve gereken işlemler yapılırken İlçemizde görülen çeşitli uygunsuzluklar için; 265 Adet Zabıta İhbarnamesi ve tutanak düzenlenmiştir. 211 adet ihbarname ve tutanak sonuçlandırılmış, 54 adet ihbarname ve tutanak gerekli birimlere iletilmiştir tarihleri arasında görülen 720 konu hakkında sözlü uyarı yapıldı. Yapılan uyarıların hemen hemen hepsi yazılı uyarı yada cezai işleme gerek kalmadan düzeltilmiştir. ( bu sayılar günlük iş takip formundan tespit edilmiştir.) CEZAİ İŞLEMLER Rakamlarla uygulanan cezai işlemler; 7 Adet Zabıt Varakası, 18 Adet 5326 sayılı yasa gereği kabahatler yasası tutanağı, 14 Adet 5259 sayılı yasa gereği cezai işlem,

3 11 Adet mühürleme işlemi yapılmıştır. işyeri mühürleme işlemi yapılırken 3- İŞYERİ AÇMA VE ÇALIŞTIRMA RUHSATI 58 Tane İşyeri Açıldı Bunlardan ; 9 Tanesi Umuma Açık İstirahat Ve Eğlence Yeri 8 Tanesi Gsm 41 Tanesi Sıhhi Müessese 1 Tane Mesul Müdürlük Belgesi 20 Tane Tatil Günleri Çalışma Ruhsatı 24 Tane İşyeri Kapandı Bunlardan ; 16 Tanesi Sıhhi Müessese 1 Tanesi Gsm 7 Tanesi Umuma Açık İstirahat Ve Eğlence Yeri Bugün itibarı ile İlçemizde 339 işyeri açık olup bunlardan 294 işyeri hafta sonu ve tatil günleri ruhsatlıdır. İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı verilen iş yerinin kontrolü yapılırken

4 MİLLİ BAYRAMLAR: İlçemizde de her yıl Milli Bayram kutlamaları yapılmaktadır. 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos, 10 Kasım Atatürk ü anma töreninde ve Bayramlarda Belediye Başkanlığı çelengini koyma, vatandaşlarımızın törenlerin ve bayram kutlamalarının huzur içinde geçirmesi için gerekli tedbirler Zabıta Müdürlüğümüzce alınmaktadır. Zabıta Müdürlüğü tarafından Milli Bayramlar süresince esnafların ve vatandaşların uyması gereken kurallar hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılarak, kurallara uymayanlar uyarılmaktadır. DİNİ BAYRAMLAR Atatürk stadı milli bayram kutlaması RAMAZAN AYI FAALİYETLERİ: Gece fırın, kahvehane ve gıda satışı yapan esnaflar esnaf denetimleri gece sahurda ve gündüz yapılmıştır. Fakir ve muhtaç ailelere iaşe dağıtımı, adres tespiti yapılması ve yerine ulaştırılması sağlanmıştır. 18 kişiye davul çalma eğitimi verilerek ramazan ayında sahurda tek tip yelek ve kuşak takmaları sağlanarak davul çalmaları sağlanmıştır. KURBAN BAYRAMI:

5 1 Adet Kurbanlık Hayvan Satış Yeri oluşturulmuş ve 4 adet pankartla satış yeri ilanı yapılmış ve denetimleri sağlanmıştır. Bayramda kesilen hayvanların atıklarının düzenli olarak ve sağlıklı şekilde bertaraf edilmesi için poşet dağıtımı ve gerekli kontroller yapılmıştır. Ayrıca Kurban Bayramında vatandaşların kurban kesim yerlerinde kesim yapıp yapmadığı, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ile koordineli çalışılarak bayram nedeni ile ortaya çıkan çeşitli atıkların kaldırılması ve kesim sonrası oluşan kanların yıkatılması için bilgi verilmesi, dışarıda ve gelişi güzel yerlerde et çekimine engel olunmaktadır. Kurban kesim yerlerinde denetim yaparken İlçemiz Yenidoğan Mahallesinde kurulan kurban satış yerini denetlerken Dini Bayramlarımızda; Belediyemizce yapılacak iş ve işlemlerin aksamaması ve vatandaşlarımızın istek ve şikâyetlerine cevap vermek çözüm üretmek amacı ile Kurban ve Ramazan Bayramlarımızda Zabıta Müdürlüğümüzce her gün nöbet tutacak şekilde ekipler oluşturulmaktadır. MENŞE ŞEHADETNAMESİ: 160 adet menşe şahadetnamesi düzenlenmiştir( Büyük baş, kümes hayvanları ve arılar V.S.). ESNAFLARIMIZ: İlçemizde Valilik bünyesinde oluşturulan İnternet Kafeler için Turuncu Bayrak uygulaması için gerekli çalışmalar yapılmış ve 1 zabıta memuru bu işle görevlendirilmiş ve ilçemizde 3 İnternet Kafe Turuncu Bayrak almıştır. İlçemiz sınırları içerisinde çeşitli kollarda yaklaşık 339 esnaf faaliyet göstermektedir. İlçemizdeki İşyerlerinin sınıflandırılması yapılarak açılış ve kapanış saatleri belirleme çalışmaları yapılmıştır.

6 İlçemizde bulunan esnaflarda genel denetim yaparken PAZARYERLERİ: İlçemizde 4 ayrı noktada 5 halk pazarımız kurulmaktadır. İkisi Yeni doğan, ikisi Harman ve biri Mevlana Mahallesindedir.2008 yılı içerisinde açık alanda kurulan Pazar yerlerinin yerine yenidoğan ve Mevlana mahallesinde 1 er adet olmak üzere ilçemizde 2 adet kapalı semt pazarı yapılmış olup, Açık Pazar yerleri kapalı semt pazarlarına taşınarak açık alanda Pazar yeri kalmamıştır. Harman Mahallesinde kurulan Pazar yerleri: Pazartesi günü kurulan halk pazarında yaklaşık 120 esnaf faaliyet göstermektedir. Cuma günleri kurulan sosyete pazarında yaklaşık 160 esnaf faaliyet göstermektedir. Yenidoğan mahallesinde kurulan pazaryeri: Perşembe günü kurulan halk pazarında yaklaşık 160 esnaf faaliyet göstermektedir. Mevlana Mahallesinde kurulan Pazar yeri: Salı günleri kurulan halk paarında yaklaşık 75 esnaf faaliyet göstermektedir. İlçemizde kurulan Pazaryerlerinin sürekli kontrolü yapılmaktadır.

7 Belediye başkanımız sosyete pazarında ve vatandaşların dileklerini dinlerken Sosyete pazarında rastgelen yere tezgah açan esnafların tespiti ve düzenleme yapılması Yenidoğan kapalı semt pazarı düzenleme yapılırken ilçemizde kurulan pazaryeri denetimi yaparken OLAĞANÜSTÜ HAL: 2008 yılında meydana gelen doğal olaylarda tespit ve çalışmalarda koordinasyon sağlanmıştır. SOSYAL FAALİYETLER: İlçemize kurulan 23 Nisan Şenlikleri adı altında kurulan Luna Parkta zabıta ekipleri ve belediye güvenlik görelileri koordine edilerek görev yapılmıştır. Belediyemizce düzenlenen 2008 Türkiye paraşüt şampiyonasında alanın güvenliği sağlanmış, vatandaşların paraşüt şampiyonası yapılan alana taşınma işi zabıta müdürlüğü kontrolünde yapılmıştır.7 ün süresince lerce vatandaş şampiyonanın düzenlendiği alandan yarışmayı seyretme imkanı sağlanmıştır. Türkiye ve Dünya paraşüt şampiyonası kapanış programında alan güvenliği zabıta müdürlüğünce sağlanmıştır.

8 2008 yılı Türkiye Yamaç paraşütü şampiyonası etkinlikleri Belediyemizce düzenlenen açılış programlarında zabıta ve güvenlik açısından alınması gereken tedbirler müdürlüğümüzce koordinasyonu yapılmıştır. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullarda temizlik kampanyasına müdürlüğümüzce katılım sağlanmış. BELEDİYEMİZ BİRİMLERİ İLE KOORDİNASYONLU YAPILAN ÇALIŞMALAR: Temizlik işleri müdürlüğü ile koordineli çalışılarak etrafını kirleten İnşaatlar, esnaflar ve Site sakinleri ile mücadele edilmiştir. Yaklaşık 53 inşaat 25 esnaf ve 18 site konu ile ilgili uyarılmış düzenlemesi yaptırılmıştır. Çevre kirliliği oluşturan inşaatlarla ilgili düzenleme çalışmaları Sitelerde Çevre kirliliği mücadelesi

9 Park Bahçeler müdürlüğü bünyesinde bulunan parkların korunması amacı ile zabıta ekipleri ve belediyemiz güvenlik görevlilerinin koordinasyonu yapılmıştır. Fen işleri müdürlüğü ile birlikte yapılan koordineli çalışmalar; hafriyat ve molozların takibi, kaçak yapı yıkımları ve çevre kirliliği ile ilgili çalışmalar. Kaski müteahhit firmasının yaptığı çalışmaların kontrolü kanal sorunu olan siteler tespit edildi ve sorunlarının çözümünde yardımcı olundu bozulan asfalt yollarla ilgili yapılan mücadele ve çalışmalar

10 hafriyat ve molozlarla mücadele İmar müdürlüğü ile birlikte çalışmalar yapılarak tespiti yapılan kaçak yapılaşmalarla ilgili bilgiler verilmiş gerekli resmi işlemler yapılmıştır. kaçak yapılaşmayla mücadele Belediyemiz Destek Hizmetleri müdürlüğünce yapılan 2008 yılındaki ihalelerde ihalenin güvenle yapılması için gereken güvenlik tedbirleri alınmıştır. belediyemiz temizlik işleri müdürlüğü ihalesi ÇEVRE KİRLİLİĞİ VE ÇEVRE DÜZENİ: Endürlük Mahallemizde bulunan çiftliklerin atıkları ile ilgili gelen şikâyetler takibe alınmış temizlik ve düzenleri sağlanmıştır.

11 Çimento mikserlerinin asfalt yol üzerine dökülen har malzemelerinin önlenmesi için ve gelişi güzel arazide araçlarının yıkanmasının önüne geçilmiştir. asfaltı kirleten çimento araçları ile mücadele yaz mevsimi boyunca aralıksız devam etmiştir çevresini temiz tutmayan sorunlu siteler uyarıldı Kat mülkiyeti kanununa istinaden belediyemizin görevleri arasında olmayan yaklaşık 50 şikayet zabıta maharetiyle tutanak tutularak giderilmesi sağlandı.

12 Atila ŞAHİNKAYA Zabıta Müdürü

1 Zabıta Müdürü 1 Zabıta Amiri 2 Zabıta Komiser Yardımcısı 10 Zabıta Memuru 1 adet 2004 model Ford marka minibüs aracımızla hizmet vermekteyiz.

1 Zabıta Müdürü 1 Zabıta Amiri 2 Zabıta Komiser Yardımcısı 10 Zabıta Memuru 1 adet 2004 model Ford marka minibüs aracımızla hizmet vermekteyiz. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL: 1 Zabıta Müdürü 1 Zabıta Amiri 2 Zabıta Komiser Yardımcısı 10 Zabıta Memuru 1 adet 2004 model Ford marka minibüs aracımızla hizmet vermekteyiz. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNCE 2009 YILINDA

Detaylı

Zabıta personelimizin Belediyemiz ve diğer Kamu Kurumlarının düzenlediği seminer ve bilgilendirme toplantılarına katılımı sağlanmıştır.

Zabıta personelimizin Belediyemiz ve diğer Kamu Kurumlarının düzenlediği seminer ve bilgilendirme toplantılarına katılımı sağlanmıştır. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ Talas Zabıta Müdürlüğü Yönetmeliği ve Talas Belediyesi Zabıta Ceza Talimatnamesi hazırlanarak Belediye Meclisince onaylandıktan sonra kitapçık haline getirtilerek Zabıta memuru personelimize

Detaylı

T.C. AKYURT BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI OLAĞAN TOPLANTISI BİRLEŞİM: 01 TARİH: 04/01/2016 PAZARTESİ AÇILMA SAATİ 17.00

T.C. AKYURT BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI OLAĞAN TOPLANTISI BİRLEŞİM: 01 TARİH: 04/01/2016 PAZARTESİ AÇILMA SAATİ 17.00 BİRLEŞİM: 01 TARİH: 04/01/2016 PAZARTESİ 2- Fen İşleri Müdürlüğü nün 29.12.2015 tarih ve 9201 sayılı Seyyid Burhaneddin Cami Yaptırma ve tarafından tamamlanmasına ilişkin yazısının 3- Zabıta Müdürlüğü

Detaylı

SİLİVRİ BELEDİYESİ ASANSÖRLERİN YILLIK KONTROL ÇALIŞMALARI

SİLİVRİ BELEDİYESİ ASANSÖRLERİN YILLIK KONTROL ÇALIŞMALARI SİLİVRİ BELEDİYESİ ASANSÖRLERİN YILLIK KONTROL ÇALIŞMALARI Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanlığının 18/11/2008 gün ve 27058 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği (05/11/2011

Detaylı

ESENLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ, GÖREV VE YETKİLERİNİ BELİRLEYEN ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

ESENLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ, GÖREV VE YETKİLERİNİ BELİRLEYEN ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ ESENLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ, GÖREV VE YETKİLERİNİ BELİRLEYEN ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmelik 657 sayılı

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER Karar Tarihi : 03.06.2013 Karar No : 52 Karar Konusu : Plan değişikliği yapılması. T.C. Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ, Semra ULUTAŞ, Murat UĞUR(Katılmadı), Erdoğan KARAKAŞ, Mustafa YAZICI, Özcan REFAH, Nuh

Detaylı

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2015 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2015 YILI FAALİYET RAPORU T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2015 YILI FAALİYET RAPORU PERSONEL DURUMU : - 4 Adet Memur - 4 Adet Kadrolu İşçi - 1 Adet Sözleşmeli Personel 9 Adet Personelle hizmet vermekteyiz. ARAÇ DURUMU : - 2 Adet Hizmet

Detaylı

ANIT PARK SİTESİ FAALİYET RAPORU

ANIT PARK SİTESİ FAALİYET RAPORU 1. GİRİŞ : İzmir ili, Bayraklı İlçesi, Yamanlar Mah. 7355. Sk. No: 203 adresinde bulunan ve Bayraklı Tapu Sicil Müdürlüğüne kayıtlı taşınmazlar üzerine inşa edilen 8 Blok ve 288 Bağımsız Bölümden ibaret,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :25. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi nde bayram hazırlığı tamam Karabağlar Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri

Detaylı

ÇANAKKALE BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ÇANAKKALE BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ÇANAKKALE BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1)Bu Yönergenin amacı; Veteriner İşleri Müdürlüğü

Detaylı

Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği

Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği T.C. İSTANBUL İLİ BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanımlar ve Dayanak Amaç MADDE

Detaylı

03.12.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

03.12.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 03.12.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun listesi

Detaylı

G Ü N D E M. 2. Geçen birleģime ait tutanak özetinin okunması ve oylanması.

G Ü N D E M. 2. Geçen birleģime ait tutanak özetinin okunması ve oylanması. İL GENEL MECLİSİNİN 2016 YILI MAYIS AYI TOPLANTISI GENEL GÜNDEMİ (Valilik Toplantı Salonu 02.03.04.05/05/2016 tarihleri arası Eynesil İlçesi 06/05/2016) G Ü N D E M 1. Yoklama. 2. Geçen birleģime ait tutanak

Detaylı

6. ODA MERKEZ BÜRO İŞLEYİŞİ

6. ODA MERKEZ BÜRO İŞLEYİŞİ 6. ODA MERKEZ BÜRO İŞLEYİŞİ 25. Dönem Çalışma Programı nda, Odamız merkez ve şubelerin büro işleyişinde etkinliğini arttırıcı teknik alt yapının güçlendirilerek oda çalışma hedeflerine ulaşılmasına hizmet

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 06.06.2016 KARAR NO: 104 Belediyemiz 2015 Mali yılı kesin hesabının 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin (b) bendi

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE-1: Bu yönetmeliğin amacı ; 5393 sayılı Belediye Kanunu un 48. ve 49. maddesi gereği

Detaylı

ZAĞNOS VADİSİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ

ZAĞNOS VADİSİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ ADANA KENT SORUNLARI SEMPOZYUMU / 15 2008 BU BİR TMMOB YAYINIDIR TMMOB, bu makaledeki ifadelerden, fikirlerden, toplantıda çıkan sonuçlardan ve basım hatalarından sorumlu değildir. ZAĞNOS VADİSİ KENTSEL

Detaylı

T.C. AMASYA BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, İlkeler ve Tanımlar

T.C. AMASYA BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, İlkeler ve Tanımlar Amaç: T.C. AMASYA BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, İlkeler ve Tanımlar Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı; Amasya Belediyesi Veteriner

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 1.Sınıf Gayrisıhhî Müessese 2. Ayrıntılı adres krokisi eklenmiş Gayrisıhhî Müessese Açma Ruhsatı Başvuru Beyan Formu 3. İmar Durum Belgesi (İlçe Belediye Başkanlığından temin edilebilir -gerekli görüldüğünde

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. 1. Vatandaşın imar ile ilgili her türlü şikâyet ve taleplerini değerlendirerek sonuçlandırmak;

BİRİNCİ BÖLÜM. 1. Vatandaşın imar ile ilgili her türlü şikâyet ve taleplerini değerlendirerek sonuçlandırmak; GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/22 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev,

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve gereğinin yaptırılması sağlanmıştır. 3- Su ve kanal arızaları

Detaylı

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün kuruluş, görev, yetki ve sorumlulukları

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ETÜT VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Hizmet Standartları Tablosu

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ETÜT VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Hizmet Standartları Tablosu T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI 1. 2. ADI Bilgi edinme ve Dilekçe Hakkı Kapsamında Yapılan Başvuruların cevaplandırılması Daire Başkanlığımız ve diğer Daire Başkanlıkları ve Müdürlüklerden gelen

Detaylı

ANKARA ULAŞIM KOORDİNASYON MERKEZİ UKOME KARARI

ANKARA ULAŞIM KOORDİNASYON MERKEZİ UKOME KARARI 1-) EGO Genel Müdürlüğü İdare Encümeni 14/10/2014 ve 2014/117 sayılı kararında; Bütçe ve Mali İşler Dairesi Başkanlığının 25.09.2014 tarih ve 365-44819 sayılı yazılarında; İlgi: a) nin 06.03.2003 tarih

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ T.C. ERZURUM PALANDÖKEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 : Bu yönetmeliğin amacı, Palandöken

Detaylı

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TOPLU TAŞIMA DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TOPLU TAŞIMA DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TOPLU TAŞIMA DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu yönetmelik Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu TaşımaUlaşım

Detaylı

PERİYODİK KONTROL ve MUAYENE HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ

PERİYODİK KONTROL ve MUAYENE HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ REVİZYON BİLGİLERİ Rev. No Revizyon Tarihi Revizyon Açıklaması 0 -- İlk yayın. 01 01.12.2015 Güncelleme PR.09 01.04.2015 01.12.2015 01 1/5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı; montaj ve gaz sızdırmazlık uygunluk

Detaylı

GEBZE BELED YES -------------------------------------- ~

GEBZE BELED YES -------------------------------------- ~ MAR VE EH RC L K MÜDÜRLÜ Ü 3194 Say l mar Kanunu, yerle me yerleri ile bu yerlerdeki yap la malar n; plan, fen, sa l k ve çevre artlar na uygun te ekkülünü sa lamak amac yla düzenlenmi tir. Belediye ve

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. ERZURUM PALANDÖKEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönetmeliğin amacı, Kültür

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

T.C. V 'V * / ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANTALYA. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü

T.C. V 'V * / ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANTALYA. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü X T.C. V 'V * / ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANTALYA İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü 1 3? Sayı : 90852262-301.03- Konu: Kepez 2380 ada 3 parsel UİP. &/12/2014 BAŞKANLIK MAKAMINA

Detaylı

T.C. ANTALYA KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Belediye Başkanı : Av. Hakan TÜTÜNCÜ Divan Katibi : Hüseyin EMÜR Divan Katibi : Elif Derya CANBULUT

T.C. ANTALYA KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Belediye Başkanı : Av. Hakan TÜTÜNCÜ Divan Katibi : Hüseyin EMÜR Divan Katibi : Elif Derya CANBULUT T.C. ANTALYA KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Belediye Başkanı : Av. Hakan TÜTÜNCÜ Divan Katibi : Hüseyin EMÜR Divan Katibi : Elif Derya CANBULUT 1 Karar Tarihi 06.12.2010 Karar No 226 Özü: Gecekondu ve

Detaylı

T.C. BİLECİK İL GENEL MECLİSİ Araştırma ve Geliştirme Komisyonu

T.C. BİLECİK İL GENEL MECLİSİ Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Rapor No:01 Rapor Tarihi: 10.03.2011 muz İl Genel Meclisimizin 01.03.2011 tarih ve 2011/33 sayılı kararı doğrultusunda 08-09-10 Mart 2011 tarihlerinde toplanmıştır. İdaremiz araç parkında bulunan makine

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 11.04.2016 tarih ve 45914605/768 sayılı Emlak ve Karşıyaka-Şemikler Mahallesi, 25L-Ib pafta, 26956 ada, 5 parseldeki 176,98 m2 alanın, 8029/176980 (8,03 m2) Belediye hissesinin;

Detaylı

ALANYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar

ALANYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar ALANYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin amacı, Alanya Belediyesi

Detaylı

T.C. ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI. TÜRKİYE NİN EN TEMİZ KENTİ PROJESİ İLE İLGİLİ USUL ve ESASLAR

T.C. ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI. TÜRKİYE NİN EN TEMİZ KENTİ PROJESİ İLE İLGİLİ USUL ve ESASLAR T.C. ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TÜRKİYE NİN EN TEMİZ KENTİ PROJESİ İLE İLGİLİ USUL ve ESASLAR PROJENİN ADI : Temiz Kentim YarıĢması PROJENİN HEDEFİ : Ġçinde bulunduğumuz yüzyıl; hızlı nüfus artıģı,

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1: Bu yönetmeliğin amacı Karşıyaka Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün kuruluş, görev,

Detaylı

OYAK ATAKENT SİTESİ 46538/2 ADA TOPLU YAPI YÖNETİMİ DENETLEME KURULU BAŞKANLIĞI 06793 ERYAMAN ANKARA SAYI : 2015/04 17 EKİM 2015

OYAK ATAKENT SİTESİ 46538/2 ADA TOPLU YAPI YÖNETİMİ DENETLEME KURULU BAŞKANLIĞI 06793 ERYAMAN ANKARA SAYI : 2015/04 17 EKİM 2015 OYAK ATAKENT SİTESİ 46538/2 ADA TOPLU YAPI YÖNETİMİ DENETLEME KURULU BAŞKANLIĞI 06793 ERYAMAN ANKARA SAYI : 2015/04 17 EKİM 2015 KONU : 3 Üncü Üç Aylık Denetim Raporu. 46538 ADA TEMSİLCİLER KURULU BAŞKANLIĞINA

Detaylı

T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri Dairesi Başkanlığı ...

T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri Dairesi Başkanlığı ... T.C. 00980797 TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri Dairesi Başkanlığı Sayı : 59131235-060.11.03 Konu : Kurumsal Kimlik Çalışmaları T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri

Detaylı

Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü 07.03.2012 06:18

Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü 07.03.2012 06:18 http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2012/03/201203... 1 of 5 6 Mart 2012 SALI Resmî Gazete Sayı : 28225 Atatürk Üniversitesinden: YÖNETMELİK ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ASTROFİZİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI 24.12.2012 DUYURU HİZMET ALANLARIN ÖNERİLERİNE İLİŞKİN GENEL YAZI HAKKINDA DUYURU Kurumumuzdan hizmet alan vatandaşların sunacakları

Detaylı

İSTANBUL ( ). İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA GÖNDERİLMEK ÜZERE ANKARA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA. : TMMOB Şehir Plancıları Odası (İstanbul Şubesi)

İSTANBUL ( ). İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA GÖNDERİLMEK ÜZERE ANKARA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA. : TMMOB Şehir Plancıları Odası (İstanbul Şubesi) YÜRÜTMEYİ DURDURMA TALEPLİDİR. İSTANBUL ( ). İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA GÖNDERİLMEK ÜZERE ANKARA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA DAVACI VEKİLİ DAVALI : TMMOB Şehir Plancıları Odası (İstanbul Şubesi) :

Detaylı

T.C. İSTANBUL İLİ BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Görev, Yetki ve Çalışma Hususlarına Dair Müdürlük Yönetmeliği BİRİNCİ

T.C. İSTANBUL İLİ BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Görev, Yetki ve Çalışma Hususlarına Dair Müdürlük Yönetmeliği BİRİNCİ T.C. İSTANBUL İLİ BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Görev, Yetki ve Çalışma Hususlarına Dair Müdürlük Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanımlar, Dayanak Amaç MADDE 1- Bu

Detaylı

İLAN BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUK ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI MADDE 1- Bursa

Detaylı

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Meclis Karar Numarası : 2015/083 Meclis Karar Tarihi : 14.04.2015 Yürürlüğe Girdiği Tarih : 17.04.2015 ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç,

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.03.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 03 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.03.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 03 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.03.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 03 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KONU : Pazar Yeri (Akşemsettin) TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Q ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI Tarih:16.07.2014 TALEP SAHİBİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM MADDESİ TALEP KONUSU

Detaylı

GEPOSB 2012 YILI FAALİYET RAPORU İMAR BİRİMİ FAALİYET RAPORU

GEPOSB 2012 YILI FAALİYET RAPORU İMAR BİRİMİ FAALİYET RAPORU GEPOSB 2012 YILI FAALİYET RAPORU İMAR BİRİMİ FAALİYET RAPORU 1- Yapı ruhsatları 2012 yılı içerisinde, 13 katılımcıya 37 adet yapı ruhsatı düzenlenmiştir. 2- Yapı kullanma izin belgesi 2012 yılı içerisinde,

Detaylı

Şekil 1. Hava Fotoğrafı Kepez İlçesi, Gaziler Köyü (KSS) yapılmak istenilen alan

Şekil 1. Hava Fotoğrafı Kepez İlçesi, Gaziler Köyü (KSS) yapılmak istenilen alan ANTALYA İLİ, KEPEZ İLÇESİ, GAZİLER MAHALLESİ 28254 ADA 459, 460, 461, 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468, 469, 470, 471, 472, 473 ve 474 PARSELLERE İLİŞKİN 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLAN RAPORU 1. PLANLAMANIN

Detaylı

T.C. İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı, İnegöl Belediyesi Destek Hizmetleri

Detaylı

BEŞİ KTAŞ BELEDİ YE BAŞKANLİĞ İ

BEŞİ KTAŞ BELEDİ YE BAŞKANLİĞ İ BEŞİ KTAŞ BELEDİ YE BAŞKANLİĞ İ 2015 YILINA AİT DENETİM RAPORU MECLİS DENETİM KOMİSYONU Sayfa: 1 / 19 DENETİM YERİ İli İlçesi Belediyesi : İstanbul : Beşiktaş : Beşiktaş Belediyesi DENETİM KOMİSYONU ÜYELERİ

Detaylı

Öncelikle basın toplantımıza hoş geldiniz diyor, sizleri sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.

Öncelikle basın toplantımıza hoş geldiniz diyor, sizleri sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum. Gümrük Ve Ticaret Bakanı Sn. Nurettin CANİKLİ nin Kredi Kefalet Kooperatifleri Ortaklarının Borçlarının Yapılandırılması Basın Toplantısı 24 Eylül 2014 Saat:11.00 - ANKARA Kredi Kefalet Kooperatiflerinin

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Gölyaka

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖREN VE KUTLAMALAR YÖNETMELİĞİ

ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖREN VE KUTLAMALAR YÖNETMELİĞİ 5899 ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖREN VE KUTLAMALAR YÖNETMELİĞİ Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 16/4/2012 No : 2012/3073 Yayımlandığı

Detaylı

Sayfa 1 / 5 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MEVZUATINA GÖRE İŞYERLERİNDE RİSK DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILACAK?

Sayfa 1 / 5 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MEVZUATINA GÖRE İŞYERLERİNDE RİSK DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILACAK? Sayfa 1 / 5 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MEVZUATINA GÖRE İŞYERLERİNDE RİSK DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILACAK? Yazar: Arif TEMİR* Yaklaşım / Şubat 2013 / Sayı: 242 I- GİRİŞ Bilindiği üzere risk değerlendirmesi

Detaylı

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 02/05/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 23

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 02/05/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 23 T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02/05/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 23 Belediye Meclisi; Belediye Başkanı Recep ÖZKAN ın yazılı daveti üzerine 26/04/2011 tarihli gündemi

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 03/11/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 03/11/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 03/11/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Revizyon Uygulama İmar Planına Ait Komisyon Raporu

Detaylı

EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 11.06.2016 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 11.06.2016 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 11.06.2016 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 1 Genel Kurul İlanı EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YÖNETİM

Detaylı

T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK Meclis Karar No: Meclis Karar Tarihi: T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞINA

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 14/04/2015-15755 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BD856308231* Sayı : 47334775/045.03/ Konu : İmza Yetkileri Yönergesi KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞINA

Detaylı

PARK ve BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ PROSEDÜRÜ

PARK ve BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ PROSEDÜRÜ Hazırlayan Park ve Bahçeler Müdürü Kontrol Başkan Yardımcısı Onay Belediye Başkanı Rev. No & Tarihi : 01 & 01.01.2010 Yürürlük Tarihi 28.07.2007 Sayfa 1 / 6 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı; Kartal Belediyesi

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı, Gürsu Belediye Başkanlığı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün Kuruluş, görev, yetki ve sorumlulukları ile çalışma usul ve esaslarını

Detaylı

T.C. İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: MADDE 1- Bu yönetmelik, İnegöl Belediyesi sınırları dâhilinde bulunan

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KORUMA VE GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KORUMA VE GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Belediye Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü teşkilatının kuruluş, görev, yetki ve sorumluluklarını, güvenlik personelinin

Detaylı

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İL MAHALLİ ÇEVRE KURULU KARARI

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İL MAHALLİ ÇEVRE KURULU KARARI KARAR NO : 01 KARAR TARİHİ : 30/01/2013 Giresun İli Mahalli Çevre Kurulu 30/01/2013 Çarşamba günü saat 15:00 de Valilik Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Sayın Yüksel ÇELİK Başkanlığında toplanmış olup,

Detaylı

GEBZE BELED YES ~

GEBZE BELED YES ~ 2. Performans Sonuçlar Tablosu SIRA NO PERFORMANS GÖSTERGES 2007 YILI HEDEF 31 ARALIK SONU T BAR LE GERÇEKLE EN 01 SANAY DENET M % 20 % 20 02 KATI ATIKLARIN TOPLANMASI 140.000 TON 140.000 TON SÜPÜRME ANA

Detaylı

DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ

DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ Görev ve Yetki Tanımları DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ Destek Hizmetleri Müdürlüğü, yürürlükteki yasal mevzuat çerçevesinde belediye kaynaklarının kamunun yararına ve ortak menfaatlerinin sağlanmasına yönelik

Detaylı

OTOPARK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM. Genel Hükümler

OTOPARK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM. Genel Hükümler OTOPARK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler Amaç ve Dayanak Madde 1-3194 sayılı İmar Kanununun 37 nci ve 44 üncü maddelerine dayanılarak hazırlanan bu Yönetmeliğin amacı, yerleşme yerlerinde araçların

Detaylı

Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Musa ÇAKMAK Oktay BAĞCI Erdoğan KARAKAŞ

Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Musa ÇAKMAK Oktay BAĞCI Erdoğan KARAKAŞ Karar Tarihi: 01.08.2012 Karar No : 67 Karar Konusu: Komisyona havale edilen yazılar. BELEDİYE MECLİSİ 2. BAŞKAN VEKİLİ: Musa ÇAKMAK ÜYELER: İlhan ŞENER -Hüseyin ALPASLAN -Halil UYANIK -Ertekin ŞAN(Katılmadı)

Detaylı

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ ÇALIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ ÇALIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ ÇALIŞMA YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1- Bu yönerge Beşiktaş Belediyesi nde görevli personelin, görevli olduğu kamu kurum ve kuruluşunda

Detaylı

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ GİRİŞ Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yeni yapısıyla göreve başladığı günden bugüne yargının daha etkin ve verimli bir

Detaylı

ĐNSAN KAYNAKLARI VE EĞĐTĐM MÜDÜRLÜĞÜ

ĐNSAN KAYNAKLARI VE EĞĐTĐM MÜDÜRLÜĞÜ ĐNSAN KAYNAKLARI VE EĞĐTĐM MÜDÜRLÜĞÜ 1. ĐNSAN KAYNAKLARI BĐRĐMLERE GÖRE PERSONEL DAĞILIMI MAKĐNE ĐKMAL BAKIM VE ONARIM GENEL SEKRETERLĐK MÜDÜRLÜĞÜ Genel Sekreter 1 Müdür 1 Genel Sekreter Yardımcısı Büro

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU O ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Tarih:22.04.2015 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI İTİRAZ SAHİBİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM MADDESİ TALEP KONUSU

Detaylı

İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Tanımlar ve İstisnalar

İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Tanımlar ve İstisnalar TÜRKİYE RADYO TELEVİZYON KURUMU AMBAR HİZMETLERİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR (Yönetim Kurulunun 20/05/2009 tarih ve 2009/191 sayılı Kararı) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanımlar ve İstisnalar Amaç MADDE 1

Detaylı

SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 94 İST, 21.10.2013. İade dilekçeleri internet vergi dairesi üzerinden verilecek.

SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 94 İST, 21.10.2013. İade dilekçeleri internet vergi dairesi üzerinden verilecek. SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 94 İST, 21.10.2013 ÖZET: İade dilekçeleri internet vergi dairesi üzerinden verilecek. İADE DİLEKÇELERİNİN İNTERNET VERGİ DAİRESİ ÜZERİNDEN VERİLMESİ ZORUNLULUĞU GETİRİLDİ Nakden

Detaylı

SOSYAL POLİTİKALAR VE ÇALIŞMA HAYATI

SOSYAL POLİTİKALAR VE ÇALIŞMA HAYATI 64.HÜKÜMET PROGRAMI YILI EYLEM PLANINDA BAKANLIĞIMIZIN İLGİLİ 3 Ay İçerisinde Gerçekleştirilecek Reformlar TEMEL HAK VE HÜRRİYETLER Roman Başbakanlık Aile ve Sosyal 7 Başta eğitim, istihdam ve iskân sorunları

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UYGULAMALARI

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UYGULAMALARI KAMUDA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PANELİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UYGULAMALARI Uzm. Yusuf DUMAN İSG Koordinatörü / İş Güvenliği Uzmanı Mayıs/2016 (1/55) 6331 SAYILI İSG KANUNU İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu

Detaylı

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog KONYA KARAMAN BÖLGESİ BOŞANMA ANALİZİ 22.07.2014 Tarihsel sürece bakıldığında kalkınma,

Detaylı

Ekonomi Bakanlığından: GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞININ KONTROLÜNE TABİ ÜRÜNLERİN İTHALAT DENETİMİ TEBLİĞİ (ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ: 2013/5)

Ekonomi Bakanlığından: GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞININ KONTROLÜNE TABİ ÜRÜNLERİN İTHALAT DENETİMİ TEBLİĞİ (ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ: 2013/5) Ekonomi Bakanlığından: GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞININ KONTROLÜNE TABİ ÜRÜNLERİN İTHALAT DENETİMİ TEBLİĞİ (ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ: 2013/5) Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, insan sağlığı

Detaylı

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2007 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2007 YILI FAALİYET RAPORU T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2007 YILI FAALİYET RAPORU PERSONEL DURUMU : - 6 Adet Memur - 2 Adet Kadrolu İşçi - 12 Adet Geçici İşçi ile hizmet vermekteyiz. TOPLAM 20 Adet Personelle hizmet vermekteyiz. 2007

Detaylı

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ ADANA KENT SORUNLARI SEMPOZYUMU / 16 2008 BU BİR TMMOB YAYINIDIR TMMOB, bu makaledeki ifadelerden, fikirlerden, toplantıda çıkan sonuçlardan ve basım hatalarından sorumlu değildir. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

T.C. ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN TAMAMLANMASÜRESİ (EN GEÇ) 1 Gün SIRA NO KESİN TEMİNAT İADESİ İŞLEMİ

T.C. ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN TAMAMLANMASÜRESİ (EN GEÇ) 1 Gün SIRA NO KESİN TEMİNAT İADESİ İŞLEMİ SIRA NO 1 2 ADI KESİN TEMİNAT İADESİ İŞLEMİ GEÇİCİ KABUL VE KESİN KABUL YAPILMASI İŞLEMİ 2- SSK'dan yapılan işe ilişkin ilişiksiz belgesi 3- Vergi Borcu Bulunmadığına dair Vergi dairesi yazısı 2- SSK'dan

Detaylı

ÖDEME TALEP FORMU GIDA, TARIM VE HAYVANCLIK İL MÜDÜRLÜĞÜNE İZMİR

ÖDEME TALEP FORMU GIDA, TARIM VE HAYVANCLIK İL MÜDÜRLÜĞÜNE İZMİR ÖDEME TALEP FORMU GIDA, TARIM VE HAYVANCLIK İL MÜDÜRLÜĞÜNE İZMİR Ek listede belirtilen makine ve ekipman alımlarına ilişkin faaliyetleri Hibe Sözleşmesi hükümlerine uygun olarak gerçekleştirdiğimizi; ilgili

Detaylı

5510 SAYILI YASA SOSYAL SİGORTALAR VE GENEL SAĞLIK SİGORTASI İLE İLGİLİ YÖNETMELİKLERE İLİŞKİN RAPOR

5510 SAYILI YASA SOSYAL SİGORTALAR VE GENEL SAĞLIK SİGORTASI İLE İLGİLİ YÖNETMELİKLERE İLİŞKİN RAPOR İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 5510 SAYILI YASA SOSYAL SİGORTALAR VE GENEL SAĞLIK SİGORTASI İLE İLGİLİ YÖNETMELİKLERE İLİŞKİN RAPOR KASIM 2006 1 I. GİRİŞ Bilindiği üzere, 13.04.2006

Detaylı

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2009/27 TARİH: 16.03.2009

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2009/27 TARİH: 16.03.2009 VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2009/27 TARİH: 16.03.2009 KONU 5838 Sayılı Kanunun 492 Sayılı Harçlar Kanununda Yaptığı Değişikliklere İlişkin Açıklamaların Yer Aldığı 59 Seri Numaralı Harçlar Kanunu Genel Tebliği

Detaylı

T.C TRABZON VALİLİĞİ ARSİN ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI ARSİN 2014

T.C TRABZON VALİLİĞİ ARSİN ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI ARSİN 2014 T.C TRABZON VALİLİĞİ ARSİN ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 1 ARSİN 2014 Misyonumuz Öğretmenlerimizin; Meslekî ve kültürel gelişmelerine, hizmet içinde ortaya çıkacak eğitim ihtiyaçlarının giderilmesine,

Detaylı

1. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2. Personel Durumu 3. Hizmet Binası 4. Ulaşım İletişim - Vardiya 5. Teknolojik Alt Yapı

1. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2. Personel Durumu 3. Hizmet Binası 4. Ulaşım İletişim - Vardiya 5. Teknolojik Alt Yapı 1. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2. Personel Durumu 1 - Zabıta Müdürü 1 - Zabıta Amiri 1 - Zabıta Komiser Yardımcısı 12 - Zabıta Memuru 2 - Büro Memuru 5 - Özel Güvenlik 1- Araç Şoförü Olmak üzere İlçemizde mevcut

Detaylı

Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş. 01 Ocak - 30 Eylül 2009 Dönemi. Faaliyet Raporu

Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş. 01 Ocak - 30 Eylül 2009 Dönemi. Faaliyet Raporu 09 Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş. 01 Ocak - 30 Eylül 2009 Dönemi Faaliyet Raporu İçindekiler Yönetim ve Denetim Kurulu Temettü Politikası Risk Yönetim Politikaları Genel Kurul Tarihine Kadar Meydana

Detaylı

Çukurova Üniversitesi Balcalı Kampüsü 2. etap 1/1000 ölçekli imar plan değişikliği

Çukurova Üniversitesi Balcalı Kampüsü 2. etap 1/1000 ölçekli imar plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 1 Çukurova Üniversitesi Balcalı Kampüsü 2. etap 1/1000 ölçekli imar plan değişikliği Çukurova Üniversitesi Balcalı Kampüsü 2. etap 1/1000 ölçekli

Detaylı

T.C. » imar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. » imar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA ^ 3 T.C.. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR» BELEDİYESİ imar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü EXP02016 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03- Konu: Muratpaşa 2529 ada 7 parsel UİP. QZ^.(?/2014 BAŞKANLIK

Detaylı

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının bağlantıları kontrol edilir. Güz ve Bahar dönemindeki

Detaylı

T.C. BAYINDIR BELEDĠYESĠ BASIN YAYIN ve HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK

T.C. BAYINDIR BELEDĠYESĠ BASIN YAYIN ve HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK T.C. BAYINDIR BELEDĠYESĠ BASIN YAYIN ve HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK I.BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu yönetmeliğin amacı, Basın

Detaylı

Dosya Sayısı : 2004-4-84 (Önaraştırma) Karar Sayısı : 04-49/671-170 Karar Tarihi : 29.7.2004 A. TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER

Dosya Sayısı : 2004-4-84 (Önaraştırma) Karar Sayısı : 04-49/671-170 Karar Tarihi : 29.7.2004 A. TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER Rekabet Kurumu Başkanlığından, REKABET KURULU KARARI Dosya Sayısı : 2004-4-84 (Önaraştırma) Karar Sayısı : 04-49/671-170 Karar Tarihi : 29.7.2004 A. TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER Başkan Üyeler : Mustafa PARLAK

Detaylı

Bilgi Toplumu Stratejisi Eylem Planı 2. Değerlendirme Raporu. e-dtr İcra Kurulu 26. Toplantısı 26 Aralık 2008

Bilgi Toplumu Stratejisi Eylem Planı 2. Değerlendirme Raporu. e-dtr İcra Kurulu 26. Toplantısı 26 Aralık 2008 Bilgi Toplumu Stratejisi Eylem Planı 2. Değerlendirme Raporu e-dtr İcra Kurulu 26. Toplantısı 26 Aralık 2008 DEĞERLENDİRME RAPORLARI 1. Değerlendirme Raporu 12 Haziran 2008 tarihli 24. Đcra Kurulu Toplantısında

Detaylı

Meclis Karar Tarihi:06.04.2016 Karar sayısı : 13 2015 YILI FAALİYET RAPORU AİT OLDUĞU YIL : 2015 VİZYONUMUZ :

Meclis Karar Tarihi:06.04.2016 Karar sayısı : 13 2015 YILI FAALİYET RAPORU AİT OLDUĞU YIL : 2015 VİZYONUMUZ : 1 2015 YILI FAALİYET RAPORU Meclis Karar Tarihi:06.04.2016 Karar sayısı : 13 KURULUŞUN ADI : Arhavi Belediyesi AİT OLDUĞU YIL : 2015 VİZYONUMUZ : Doğu Karadenizin şirin ilçesi Arhavi nin; doğası,kültürü

Detaylı

B.07.1.GİB.0.66/6650-150. T.C. MALİYE BAKANLIĞI Gelir İdaresi Başkanlığı. Seri No:2006/1

B.07.1.GİB.0.66/6650-150. T.C. MALİYE BAKANLIĞI Gelir İdaresi Başkanlığı. Seri No:2006/1 EMLAK VERGİSİ KANUNU İÇ GENELGESİ SERİ NO : 2006/1 Tarih Sayı Kapsam B.07.1.GİB.0.66/6650-150 T.C. MALİYE BAKANLIĞI Gelir İdaresi Başkanlığı SAYI : B.07.1.GİB.0.66/6650-150 KONU:- EMLAK VERGİSİ KANUNU

Detaylı

Şehir Planlama Dairesi

Şehir Planlama Dairesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Şehir Planlama Dairesi 2014 Yılı Ocak Şubat Mart 3 Aylık Faaliyet Raporu Şehir Planlama Dairesi Lefkoşa www.spd.gov.ct.tr ŞEHİR PLANLAMA DAİRESİNDE 1 OCAK 31 MART 2014 TARİHLERİ

Detaylı

I. EIPA Lüksemburg ile İşbirliği Kapsamında 2010 Yılında Gerçekleştirilen Faaliyetler

I. EIPA Lüksemburg ile İşbirliği Kapsamında 2010 Yılında Gerçekleştirilen Faaliyetler I. EIPA Lüksemburg ile İşbirliği Kapsamında 2010 Yılında Gerçekleştirilen Faaliyetler 1. AB Hukuku ve Tercüman ve Çevirmenler için Metotlar Eğitimi (Ankara, 8-9 Haziran 2010) EIPA tarafından çeşitli kamu

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 4/c'yi de kaldır!.. cümlelerine yer verildi. Basın açıklamasında özetle; Kamuda çalıştırlan

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 4/c'yi de kaldır!.. cümlelerine yer verildi. Basın açıklamasında özetle; Kamuda çalıştırlan 11 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler 4/C'lilerin eylemi TÜRK Büro-Sen öncülüğünde, 4/C'lilerin haklarının iadesi amacıyla ülke çapında eylemler düzenlenmeye başlatıldı.

Detaylı