İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ"

Transkript

1 İLKOKUL BÜLTENİ

2 İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:16 Sayı :15 Bülten Tarihi: 23 Aralık EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Aralık ayı ara tatilimiz 23 Aralık 2016 Cuma günü ders bitimi başlayıp, 01 Ocak 2017 Pazar akşamı sona erecektir. 02 Ocak 2017 Pazartesi günü Eğitim-Öğretime devam edilecektir. Öğrencilerimizin not bilgilerine e-okul üzerinden ulaşabilirsiniz. Okul saatleri içinde randevusu olmayan velilerimiz okula alınmayacaktır. Servis değişikliklerinin en geç saat e kadar ilgili müdür yardımcısına bildirilmesini rica ederiz. 1.Dönem Veli-Öğretmen görüşmeleri 06 Ocak 2017 Cuma günü sona erecektir.

3 Dün gerçekleştirdiğimiz yeni yıl partimiz Noel Baba nın sınıflarımızı ziyaret etmesi ve iyi dileklerini sunmasıyla başladı. Heyecan ve coşku içeren bu anlarla birlikte koro öğrencilerimiz de müzik öğretmenlerimizle birlikte koridorlarımızda yılbaşı şarkılarını söylediler. Bizlerin alkışları ve şarkılara eşlik etmemizle oluşan atmosferin sonunda etkinliğimiz sınıflarımızda devam etti. Şimdiden yeni yılınızı kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dileriz.

4

5 Yeni yıl kutlamalarına başladık. Bu hafta liseli öğrenciler, birinci sınıflar için hazırladıkları yeni yıl kartlarını dağıttılar. Bu güzel sürprize çok sevindik. Yazılan mesajları heyecanla okuduk. Türkçe dersinde öğrendiğimiz harfler ile ilgili yap-boz çalışması yaptık. Grup çalışması olarak yaptığımız bu çalışmayı gerçekleştirirken çok eğlendik.

6 Ayrıca bu hafta Türkçe dersimizde Ü,M, D harflerini öğrendik. Okuma ve dikte çalışmalarımızın yanında interaktif etkinliklerle öğrendiklerimizi pekiştirdik. Örnek davranışlarımızda davranış kartı almaya devam ediyoruz. Bu hafta yedi kart alarak bileklik kazanan arkadaşlarımızı kutluyoruz.

7 Matematik derslerimizde; "Bölme ve Kesirler" konusuyla ilgili çalışmalar yaptık. Kesir takımlarını kullanarak; farklı kaynak etkinlikleriyle de yarım-bütün ve çeyrek konularını pekiştiriyoruz. Türkçe derslerimizde; bu ayki okuma kitabımız olan "Şehir Faresi ile Tarla Faresi adlı kitabı okuduk. Yaratıcı Sanat" ve "Aktivite" etkinlik kitaplarıyla da bilginin eğlenceyle buluştuğu çalışmalar yaptık.

8 Okul Aile Birliğinin düzenlemiş olduğu; Hayalbaz Oyun Atölyesi tarafından sahnelenen "Bremen Mızıkacıları" isimli müzikli çocuk oyununu izleyerek keyifli anlar yaşadık. Hayat Bilgisi derslerimizde; "Organlarımız ve Görevleri" kazanımlarını işledik. Her bir organın adını, görselini ve görevlerini farklı etkinliklerle tanıdık. Giydiğimiz tişörtteki yapışkanlı bölümler ve izlediğimiz öğretici kaynaklarla konuyu pekiştirdik.

9 Okul Müdürümüz Belma Asam ile yaptığımız koridor toplantısında koridordaki panoların eğitimsel açıdan öğrenciler tarafından kullanılması, özgüven ve zorbalık konuları hakkında sohbet ettik. Sevdiklerimiz için yeni yıl tebrik kartı hazırladık.

10 Yılbaşı partimiz, koro dinletilerimiz ve hediyelerimiz ile yeni yıla, keyifli bir merhaba dedik. Aralık ayında doğan öğrencilerimizin doğum günlerini coşkuyla kutladık.

11 Bu hafta My House ünitemize devam ettik. Ünitemizle ilgili öğrendiğimiz kelimeleri oynadığımız çeşitli oyunlarla, smart board aktiviteleriyle ve kitabımızdaki aktiviteleri yaparak yeni kelimeler öğrenmeye devam ettik. Student s Book kitabımızdan Houses are Different başlıklı okuma parçasını okuduk ve çevremizdeki evlerin farklılıkları ve benzerlikleri üzerine tartıştık. Skills derslerimizde ise yaptığımız çeşitli aktivitelerle, izlediğimiz videolar ve dinlediğimiz şarkılarla yeni yılın gelişini kutladık. A Day at the Children s Museum kitabımıza devam ettik. Kitabımızla ilgili aktiviteleri tamamladık. Spelling Games ve videolar ile alfabemizdeki sesleri tekrar ettik. Phonics derslerimizde ise yeni sesler ve bu seslerle başlayan kelimeler öğrenmeye devam ettik.

12 Bu hafta öğrencilerimiz ile 7.ünitemiz olan Mevsimler temamıza devam ettik. Dört mevsim hakkında bilgi verici bir metin okuduk, dinledik, fikirlerimizi ve bilgilerimizi paylaştık. Sorular sorduk, cevapladık. Her mevsim doğada olan değişimler hakkında bilgi edindik. Hayvanların değişik mevsimlerde neler yaptıklarını öğrendik. Doğadaki değişimlerin ne kadar özel olduğunu anladık. Kelime hazinemize yeni kelimeler kattık. Okuma ve yazma çalışmaları yaptık. Online programımızı kullanarak eğlenceli aktiviteler ile hem eğlendik hem öğrendik. Skills derslerimizde de Oxford Discover derslerimizle eş zamanlı olarak mevsimleri işlemeye devam ettik. Mevsimler ve ayların üstünde durduk. Hangi mevsimde hangi giysi giyilir tekrar ettik, smartboard oyunları ve yazma aktiviteleri ile bilgimizi pekiştirdik. Yeni yıl ile ilgili olarak bu sene yaptıklarımız ve 2017 senesi içerisinde yapmak istediklerimiz hakkında konuştuk ve bunları kendi yarattığımız kardan adamlarımıza yazarken çok eğlendik. Yeni Yıl ile ilgili bir film izledik, karakterleri ve olayları tartışarak filmi analiz ettik. Tatilden sonra çalışmalarımıza kaldığımızdan yerden tüm hızıyla devam edeceğiz. Desteğiniz için teşekkür eder, siz değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimize keyifli bir tatil dileriz.

13 Bu hafta öğrencilerimiz ile matematik ve işlemler hakkındaki temamıza devam ettik. Oxford Discover kitabımızın 7.ünitesini tamamladık. Kelime bilgimize yenilerini ekleyerek geçmiş hakkında konuşmaya ve yazmaya devam ettik. Grammar Students kitabımızdan 7.ünitemizi tamamladık. Bitirdiğimiz ünitemize ait testimizi tamamladık, bilgilerimizi sınadık. Ara tatile çıkmadan önce keyifli bir yeni yıl kartı projesi ile haftamızı tamamladık. Skills derslerimizde ise matematik aktivitelerine devam ettik. Şekiller hakkında bilgi edindik, oyunlar ile eğlendik. Matematik hakkında öğrendiğimiz bilgileri bir quiz ile değerlendirdik. Yoğun ve keyifli geçen dönemimize bir hafta ara verirken siz değerli velilerimize destekleri için teşekkür eder, sevgili öğrencilerimize keyifli bir tatil dileriz.

14 Bu hafta derslerimize Why do people write poems? isimli büyük sorumuzu sonlandırarak başladık. KWL şemamız üzerinde konuyla ilgili bildiklerimiz ve bilmek istediklerimizin yanına ünitemiz boyunca neler öğrendiğimizi de ekleyerek bilgi bütünlüğü oluşturduk. Daha önce okuduğumuz farklı şiir türlerine örnek olacak şiirler yazarak bir şiir kitabı oluşturduk. Pek çok dinleme ve konuşma aktivitelerine yer verdik. İzlediğimiz eğlenceli videolarla öğrendiklerimizi pekiştirdik. Skills derslerimizde ise geçen hafta uyguladığımız sınıf içi değerlendirmemizi yeniden gözden geçirdik yılında yaşadığımız güzel anıları ve yeni yılda gerçekleştirmek istediklerimizi bir proje haline getirerek arkadaşlarımızla paylaştık. Seattle daki mektup arkadaşlarımızdan aldığımız mektuplara oldukça sevindik. Mektup arkadaşlarımızın kimler olduğunu, onların hobi ve ilgi alanlarını öğrendik. Sınıf içerisinde aldığımız mektupları okuyarak büyük bir keyifle arkadaşlarımıza tekrar göndermek üzere mektuplar yazdık.

15 3.sınıf öğrencilerimiz Yeni Yıl Sunumu hazırlayarak bu sunumları seçtikleri bir arkadaşlarına, öğretmenlerine ya da okul dışından bir yakınlarına yoluyla gönderdiler. Okulumuzda 1.sınıftan 12.sınıfa kadar olan tüm öğrencilerimize adresi verilmektedir. 3.sınıftan itibaren öğrencilerimiz adreslerini etkin bir şekilde kullanmaya başlamaktadırlar. Her öğrencimiz için adresleri; olarak düzenlenmiştir. Şifreleri ise kimlik numaralarının ilk 6 hanesinin başına ted gelecek şekilde oluşturulmuştur. Aramıza bu sene katılan öğrencilerimizin ted yerine Ted yazmaları gerekmektedir.

16 Görsel Sanatlar dersimizde bu hafta 1.sınıf öğrencilerimiz ile birlikte örüntü Çalışmaları yaptık. 2. sınıf öğrencilerimiz ile resim türlerinden natürmort hakkında bilgi edindik. 3. sınıf öğrencilerimiz ile perspektifin resim sanatındaki önemine dikkat çektik. 4. sınıf öğrencilerimiz ile kış manzaraları konulu çalışmalar gerçekleştirdik. Hazırlayan: Vildan TAŞTAN - vildan.tastan@tedistanbul.k12.tr

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:16 Sayı:14 18 Aralık 2015 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Bir haftalık tatilimiz bugün başlıyor. Bu tatilin hepimize çok iyi geleceğine

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:23 Sayı :18 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 10 Şubat 2017 İLKOKUL BÜLTENİ 2.dönem veli-öğretmen görüşmeleri 13 Şubat Pazartesi

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:3 Sayı :2 Bülten Tarihi: 23 Eylül 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 2106-2017 Eğitim -Öğretim yılına hızlı bir

Detaylı

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:7 Sayı :6 Bülten Tarihi: 21 Ekim 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 29 Ekim 2016 tarihinde Cumhuriyetimizin 93.

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:15 Sayı :14 Bülten Tarihi: 16 Aralık 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Bugün öğrencilerimiz konferans

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:40 Sayı:33 17 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor. Dünyanın ve ülkemizin zor

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:34 Sayı :27 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 28 Nisan 2017 İLKOKUL BÜLTENİ TEKSEM Engelsiz Sanatçılar Merkezi nin düzenlediği

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta: 2 Sayı: 2 11 Eylül 2015 Değerli Velilerimiz, Okulumuz açılalı 1 hafta oldu. Her gün tamamlanması gereken işler, planlamalar,

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:32 Sayı :26 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 14 Nisan 2017 İLKOKUL BÜLTENİ 17 Nisan 2017 Pazartesi günü referandum nedeniyle

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:7 Sayı: 6 16 Ekim 2015 Değerli Velilerimiz, Okul Müdürümüz Belma ASAM 16-19 Ekim tarihleri arasında yapılan 14. TED Okulları

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:25 Sayı :20 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 24 Şubat 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Okul saatleri içinde randevusu olmayan velilerimiz

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:15 Sayı:13 11 Aralık 2015 Bu sabah 4. sınıf öğrencilerimizle koridor toplantısı yaptık. Onların ne kadar büyümüş olduğunu,

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ. Değerli Velilerimiz,

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ. Değerli Velilerimiz, İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:35 Sayı :28 İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 05 Mayıs 2017 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 2016-2017 Eğitim öğretim

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:14 Sayı: 12 04 Aralık 2015 Değerli Velilerimiz, Yarın yapılacak olan veli toplantımıza velilerimizi, öğrencimizle birlikte

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:26 Sayı:21 11 Mart 2016 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Bugün öğrencilerimizin, Cumartesi günü yapılacak olan Matematik Günü için gerekli

Detaylı

YILMAZ HAYAT BİLGİSİ:

YILMAZ HAYAT BİLGİSİ: Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ. Değerli Velilerimiz,

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ. Değerli Velilerimiz, İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:12 Sayı :11 Bülten Tarihi: 25 Kasım 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Biz eğitimciler olarak çok

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:7 Sayı: 6 25 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Okul Müdürümüz Sayın Belma ASAM TED 12. Okul Müdürleri toplantısında bulunması nedeniyle şehir dışındadır. Bu

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta: 40 Sayı: 31 12 Haziran 2015 Değerli Velilerimiz, Eğitim Öğretim yılının sonuna geldiğimiz bu son iki haftamız etkinliklerle

Detaylı

İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN

İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN Yıl: 7 Hafta:1 Sayı :1 Bülten Tarihi: 09 Eylül 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLK BÜLTEN Değerli Velilerimiz, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı boyunca haftalık

Detaylı

Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı

Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı yaptık. Büyük sorumuz olan Doğada gördüklerimiz nelerdir?

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ. Değerli Velilerimiz, Belma ASAM İlkokul Müdürü

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ. Değerli Velilerimiz, Belma ASAM İlkokul Müdürü İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:4 Sayı :3 Bülten Tarihi: 30 Eylül 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 23 Eylül de 2.3.ve 4. sınıf velilerimize yapılan

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:39 Sayı:32 10 Haziran 2016 13-17 Haziran haftası öğrencilerimiz okula serbest kıyafet ile gelebilirler. *** Haftalık olarak

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:38 Sayı :30 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 26 Mayıs 2017 İLKOKUL BÜLTENİ 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü 09:30-14:30 arasında

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:1 Sayı: 1 13 EYLÜL 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının ilk Bültenine aramıza bu sene katılan tüm velilerimize TED Ailesine hoş geldiniz

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:20 Sayı :17 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 20 Ocak 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 1.dönemi tamamladık. Tatil

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

16 KASIM Ekim 2018

16 KASIM Ekim 2018 16 KASIM 2018 05 Ekim 2018 Merhaba Sevgili velilerimiz, Kasım ayının ortalarına geldik, kış varlığını iyice hissettiriyor artık. Çocuklarımız sabahın erken saatlerinde evden çıktıkları için mutlaka palto

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ. Değerli Velilerimiz,

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ. Değerli Velilerimiz, İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:24 Sayı :19 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 17 Şubat 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, İkinci dönem boyunca yapılacak

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta: 36 Sayı: 28 22 Mayıs 2015 Değerli Velilerimiz, Mayıs ayının son haftası ve Haziran ayı bir sonraki yıl yapılacak

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:40 Sayı :32 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 09 Haziran 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Servis değişikliklerinin en geç saat 11.00 e

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:39 Sayı :31 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 02 Haziran 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Okulumuzda 03 Haziran 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 03 OCAK 2014

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 03 OCAK 2014 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:17 Sayı:15 03 OCAK 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Yılbaşı günü okulumuzda bir şenlik havası vardı. Noel Baba figürü, çam ağacı, ışıltılı süsler, kısaca yılbaşına

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE En Büyük Takım Bizim Takım Konu ve Ana fikir Basit Türemiş ve Birleşik Kelimeler KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE En Büyük Takım Bizim Takım Konu ve Ana fikir Basit Türemiş ve Birleşik Kelimeler KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

Yıl:5 Hafta:27 Sayı: 20

Yıl:5 Hafta:27 Sayı: 20 Sayfa 20 2014-2015 Bu hafta, her ünitemizin sonunda olduğu gibi, Clothes ünitemizin sonunda da öğrencilerimizin kendilerini değerlendirdikleri portfolyo çalışmamızı gerçekleştirdik. Öğrenilen yapıları

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:27 Sayı :22 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 10 Mart 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Servis değişikliklerinin en geç saat 11.00 e kadar

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 ARALIK 2013-24 OCAK 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisine Yolculuk TÜRKÇE Karşılaştırma Cümleler Konu Tarama Testini Akıllı Türkçe Atölyem Ayın kitabı: KÜTÜPHANE

HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisine Yolculuk TÜRKÇE Karşılaştırma Cümleler Konu Tarama Testini Akıllı Türkçe Atölyem Ayın kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık.

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık. Değerli velilerimiz, Bu hafta her dersin planlamasında yer alan konuları ele aldık, işledik ve etkinliklerle pekiştirdik. Takvimimizde yer alan, Oyuncak Yap, Mutluluk Kap adlı atık malzemelerle oyuncak

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Ocak-11 Mart 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Ocak-11 Mart 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:29 Sayı :24 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 24 Mart 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Sude Ulueren Türkiye Tenis Federasyonun 8-9 yaş

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; 2016 yılının kasım ayını da yoğun bir gündemle geride bıraktık. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE Anlama Akıcı Okuma Söz Varlığı Dilbilgisi Kütüphane MATEMATİK

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE Anlama Akıcı Okuma Söz Varlığı Dilbilgisi Kütüphane MATEMATİK Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak ortaokul ve Liseli

Detaylı

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü HAYAT BİLGİSİ:

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü HAYAT BİLGİSİ: Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz,

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık.

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ. Değerli Velilerimiz,

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ. Değerli Velilerimiz, İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:6 Sayı :5 Bülten Tarihi: 14 Ekim 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Okul - Aile işbirliğinin sağlanmasının öğrencinin

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat-24 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Kızılay Haftası nın önemini ve Türk Kızılay Derneği nin çalışma alanlarını öğrendik. Haftanın anlam ve önemini anlatan sınıf içi panomuzu oluşturduk.

Kızılay Haftası nın önemini ve Türk Kızılay Derneği nin çalışma alanlarını öğrendik. Haftanın anlam ve önemini anlatan sınıf içi panomuzu oluşturduk. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

Yazın gezdiğimiz yerleri ve evde hobi olarak yaptığımız etkinlikleri tanıttık. Bu çalışmalarımızı okul koridorumuzda sergiledik.

Yazın gezdiğimiz yerleri ve evde hobi olarak yaptığımız etkinlikleri tanıttık. Bu çalışmalarımızı okul koridorumuzda sergiledik. 21 Eylül 2018 Değerli velilerimiz merhaba, Eğitim öğretim yılının başında heyecan ve yaz boyunca biriken enerjimizle işte okulumuzdayız. Kapılarımızı öğrencilerimize sevgiyle açtık. Ders araç gereçlerinin

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ. Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord.

HAYAT BİLGİSİ. Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak ortaokul ve Liseli

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:23 Sayı:18 19 Şubat 2016 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Önümüzdeki hafta 2., 3. ve 4. sınıflar ile koridor toplantıları yapacağım.

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

TED İSTANBUL KOLEJİ VAKFI ÖZEL İLKOKULU ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME BÖLÜMÜ UYGULAMALARIMIZ KAZANIM DEĞERLENDİRME UYGULAMALARI

TED İSTANBUL KOLEJİ VAKFI ÖZEL İLKOKULU ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME BÖLÜMÜ UYGULAMALARIMIZ KAZANIM DEĞERLENDİRME UYGULAMALARI İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:26 Sayı :21 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 03 Mart 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Bu hafta sizlerle okulumuzda

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Oyuncak Yap, Mutluluk Kap Enerji Tasarrufu haftasın OGİS Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Erk in Gizli Hazineler KÜTÜPHANE

Oyuncak Yap, Mutluluk Kap Enerji Tasarrufu haftasın OGİS Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Erk in Gizli Hazineler KÜTÜPHANE Değerli velilerimiz, Bu hafta her dersin planlamasında yer alan konuları ele aldık, işledik ve etkinliklerle pekiştirdik. Takvimimizde yer alan, Oyuncak Yap, Mutluluk Kap adlı atık malzemelerle oyuncak

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sayın Velilerimiz, Bu hafta da yeni konular ve etkinliklerle zamanın nasıl geçtiğini fark etmedik. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizle oldukça yoğun

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:33 Sayı:28 06 Mayıs 2016 Değerli Velilerimiz, İlkokul eğitiminde aile-okul işbirliğinin önemi her zaman vurguladığımız bir

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:8 Sayı: 7 23 Ekim 2015 Değerli Velilerimiz, Hafta boyunca derslerde yapılan etkinliklerin ve çalışmaların birçoğunu Bültenimizde

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarında planlanan konuları işldik ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirdik.

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE * KÜTÜPHANE MATEMATİK

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE * KÜTÜPHANE MATEMATİK Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Tanışıyoruz, Kurallar Her Yerde Okul Kurallarımız

HAYAT BİLGİSİ Tanışıyoruz, Kurallar Her Yerde Okul Kurallarımız 21 Eylül 2018 Değerli velilerimiz merhaba, Eğitim öğretim yılının başında heyecan ve yaz boyunca biriken enerjimizle işte okulumuzdayız. Kapılarımızı öğrencilerimize sevgiyle açtık. Ders araç gereçlerinin

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz; Okul öncesi eğitimin bir boyutu olan sanat eğitimi içerisinde müzik, çok önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimde müzik eğitiminin amaçları, çocukların bilişsel,duyuşsal, devinişsel

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarını da planlanan konular ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirerek geçirdik.

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:11 Sayı: 9 13 Kasım 2015 Değerli Velilerimiz, Okul bahçesinde, sınıflarda, laboratuvarda yaptığım bazı gözlemleri sizlerle

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; 2016 yılının kasım ayını da yoğun bir gündemle geride bıraktık. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Eylül-Ekim ayı kitap kurdu birincileri, 2-4.sınıflarımız için Türkçe-İngilizce olarak, okudukları sayfa sayısına göre okul genelinde seçilmiştir.

Eylül-Ekim ayı kitap kurdu birincileri, 2-4.sınıflarımız için Türkçe-İngilizce olarak, okudukları sayfa sayısına göre okul genelinde seçilmiştir. İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:10 Sayı :9 Bülten Tarihi: 11 Kasım 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ 10 Kasım da Atamızı andık. 4.sınıftan itibaren müzik derslerinde

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:33 Sayı:27 29 Nisan 2016 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine katılan tüm velilerimize

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 7. Sayı 2016 Nisan 2017 UZAY SINIFI İsim tanıma çalışmaları yaptık. İsimlerimizdeki harf sayısını öğrendik, artırma çalışması gerçekleştirdik.

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:30 Sayı: 23 03 Nisan 2015 Değerli Velilerimiz, Bugün bir haftalık tatilimiz başlıyor. Tatil sonrası ilk okul günümüz

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, sunum ve slaytlardan, Fen laboratuvarımızdan,

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Kış mevsimine ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

10 Aralık Ocak Değerli Velilerimiz,

10 Aralık Ocak Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. tarihleri arasındaki

Detaylı