II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim?"

Transkript

1 ASYAMOBİL

2 ASYAMOBİL I. AsyaMobil Nedir? II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaMobil in Yenilikleri Nelerdir? IV. Mobil Şifreci mi Nasıl Aktive Edebilirim? V. AsyaMobil Şube ye Nasıl Giriş Yapabilirim? VI. AsyaMobil Şube den Hangi İşlemleri Yapabilirim? VII. AsyaMobil Uygulaması Ücretli Midir? VIII. Mobil Cihazım AsyaMobil Kullanımı İçin Uygun Mudur?

3 I. AsyaMobil Nedir? AsyaMobil, Bank Asya nın mobil bankacılık uygulamasıdır. AsyaMobil ile bankacılık işlemlerinizi mobil cihazlarınızdan hızlı, kolay ve güvenilir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

4 II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? 1. iphonelarda AppStore, Android telefonlarda Google Play Store ikonuna tıklarak açılan sayfada arama kutucuğunda AsyaMobil yazılır. 2. AsyaMobil araması sonucu gelen görüntüde yükleme simgesine tıklanarak uygulama yüklenir. 3. Ana sayfaya gelen AsyaMobil ikonuna tıklanarak uygulama kullanılır.

5 III. AsyaMobil in Yenilikleri Nelerdir? ios ve Android platformlarına uyumlu bir şekilde geliştirilmiş, AsyaMobil Şube tasarımı yenilenmiştir. Daha önce sadece bireysel müşterimizin hizmetine sunulmuş olan mobil şube, artık kurumsal müşterilerimizin de hizmetine açılmıştır. Kişiselleştirilebilir menü yapısı ile çok daha kolay ve hızlı bir kullanıcı deneyimi sunulmuştur. Mobil Şifreci aktivasyon süreci değiştirilmiş ve daha basit bir hale getirilmiştir. Uygulama içerisinde, Bank Asya müşterisi olmasa dahi tüm kullanıcıların yararlanabileceği; döviz hesaplama, bireysel finansman hesaplama, kar payı hesaplama, piyasa bilgileri, kredi kartı başvurusu, bireysel emeklilik başvurusu, bize ulaşın ve en yakın Bank Asya Şube ve ATM bilgilerine erişebilme özellikleri eklenmiştir.

6 IV. Mobil Şifreci mi Nasıl Aktive Edebilirim? - 1 Mobil Şifreci aktive edebilmek için öncelikle Mobil Şifreci butonuna tıklayınız ve kullanıcı bilgilerinin girileceği sayfayı açınız. Bank Asya Mobil Şube kullanıcı bilgileriniz, İnternet Şubesi ile aynıdır. Bireysel ya da kurumsal tabını seçerek kullanıcı bilgilerini giriniz ve Giriş butonu ile ilerleyiniz. Güvenlik resminizin ve son giriş bilgilerinizin yer aldığı sayfadaki bilgilerin doğruluğunu kontrol ederek Devam butonu ile bir sonraki sayfaya geçiniz. Aktivasyonda kullanılmak üzere tek kullanımlık SMS şifrenin gönderileceği telefon numarası seçiniz ve Gönder butonuna basınız. (Yalnızca bir cep telefonu olan müşterilerimizde bu adım yoktur, bir sonraki adımdan devam edilir.) SMS ile gelen tek kullanımlık aktivasyon şifresini giriniz.

7 IV. Mobil Şifreci mi Nasıl Aktive Edebilirim? - 2 Şifre belirleme sayfasından Mobil Şifreci kullanımlarında istenecek 6 haneli PIN inizi belirleyiniz. PIN in belirlenmesiyle Mobil Şifreci aktivasyonu tamamlanır. Daha sonraki Mobil Şube girişlerin PIN i, İnternet Şubesi girişlerinde ise Mobil Şifreci den üretmiş olduğunuz şifreyi kullanırsınız.

8 V. AsyaMobil Şube ye Nasıl Giriş Yapabilirim? Mobil Şubeye giriş yapabilmek için öncelikle Mobil Şube butonuna tıklayınız ve kullanıcı bilgilerinin girileceği sayfayı açınız. Bank Asya Mobil Şube kullanıcı bilgileriniz, İnternet Şubesi ile aynıdır. Bireysel ya da kurumsal tabını seçerek kullanıcı bilgilerini giriniz ve Giriş butonu ile ilerleyiniz. Güvenlik resminizin ve son giriş bilgilerinizin yer aldığı sayfadaki bilgilerin doğruluğunu kontrol ederek Devam butonu ile bir sonraki sayfaya geçiniz. 2. faktör ile doğrulama sayfasında sahip olduğunuz güvenlik yöntemleri (Kart Bilgisi ile Giriş, Mobil İmza, Mini Şifreci, Mobil Şifreci) listeleyip, seçiminize göre ilgili alanlar doldurunuz ve Giriş butonuna tıklayınız. AsyaMobil Şube ye başarılı ve güvenli bir şekilde giriş yaptınız.

9 III. AsyaMobil Şube den Hangi İşlemleri Yapabilirim? Giriş Öncesi İşlemler Parola Al Bank Asya Uygulamaları Döviz Hesaplama Bireysel Finansman Hesaplama Kar Payı Hesaplama Piyasa Bilgileri Bireysel Emeklilik Başvurusu Kredi Kartı Başvurusu En Yakın Asya Bize Ulaşın Alo Asya

10 Giriş Öncesi İşlemler Parola Al İnternet/Mobil Şube ya da Alo Asya kanal üyeliği olmayan, kanal üyeliğini bloke eden veya unutan bireysel müşteriler Parola Al sekmesini kullanarak parolalarını alabilirler. Kurumsal müşteriler ise parola işlemleri için herhangi bir Bank Asya şubesine başvurmalı ya da Alo Asya yı aramalıdırlar.

11 Giriş Öncesi İşlemler Bank Asya Uygulamaları Bank Asya ya ait diğer mobil uygulamalara ulaşabilir, dilediklerinizi cihazınıza yükleyebilirsiniz.

12 Giriş Öncesi İşlemleri Döviz Hesaplama Döviz Hesaplama ile tutar ve döviz cinsini belirterek iki farklı döviz kuru arasında hesaplama yapabilirsiniz.

13 Giriş Öncesi İşlemleri Bireysel Finansman Hesaplama Bireysel Finansman Hesaplama menüsünde Konut, Taşıt ve Tüketici Finansman Desteği olmak üzere 3 tür finansman hesaplama aracı bulunmaktadır. Ürün adı, taksit sayısı ve tutar bilgileri alanlarını doldurarak bireysel finansman hesaplamanızı yapabilirsiniz. Hesaplama sonuçlarında kar oranının yanı sıra aylık taksit tutarı ve toplam geri ödeme tutarını öğrenebilirsiniz.

14 Giriş Öncesi İşlemleri Kar Payı Hesaplama Kar Payı Hesaplama menüsü ile TL, USD veya EUR para birimleri için ana para, döviz türü ve gün sayısı belirterek mevduat getirisi hesaplayabilirsiniz. Hesaplama ekranında brüt ve net kar payı tutarı yer alır.

15 Giriş Öncesi İşlemleri Piyasa Bilgileri Piyasa Bilgileri menüsünden anlık olarak serbest piyasa fiyatlarını, 15 dakika gecikmeli olarak da BİST endekslerine ait son fiyat ve yüzdesel değişim bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

16 Giriş Öncesi İşlemleri Bireysel Emeklilik Başvurusu Bireysel Emeklilik Başvurusu menüsü ile bireysel emeklilik başvurusunda bulunabilirsiniz.

17 Giriş Öncesi İşlemleri Kredi Kartı Başvurusu Kredi Kartı Başvurusu menüsü ile Bank Asya kredi kartına başvuruda bulunabilirsiniz.

18 Giriş Öncesi İşlemleri En Yakın Asya En Yakın Asya menüsünden Bank Asya Şube ve ATM lerini görüntüleyebilir, seçim yaptığınız şube ya da ATM nin iletişim bilgilerine ulaşılabilir ve yol tarifi alınabilirsiniz. Eğer telefonda lokasyon paylaşım izni verdiyseniz, yakındaki şubeler otomatik olarak gelecektir. Sağ alt köşede bulunan listeleme ikonu ile Bank Asya Şube ve ATM lerini konumunuza göre listeli bir şekilde görüntüleyebilir ya da arama fonksiyonu ile detaylı arama yapabilirsiniz.

19 Giriş Öncesi İşlemleri Bize Ulaşın Bize Ulaşın menüsü ile görüşlerinizi, önerilerinizi ve şikayetlerinizi tarafımıza iletebilirsiniz. Ayrıca size iletilen takip numarası ile talebinizin durumunu sorgulayabilirsiniz.

20 Giriş Öncesi İşlemleri Alo Asya Uygulamanın sol alt köşesinde yer alan Alo Asya menüsü ile bankamızın ürün ve hizmetleri hakkında bilgi alabilir, temel bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilir, sorun ve şikayetlerinizi hızlı bir şekilde iletebilirsiniz.

21 III. AsyaMobil Şube den Hangi İşlemleri Yapabilirim? Giriş Sonrası İşlemler Durumum Özet Hesaplarım Cari Hesaplarım Katılma Hesaplarım Nakit Akışı Kartlarım Kısayollarım Sık Kullandıklarım Kayıtlı Alıcılar İşlemler Ödemeler Fatura Ödeme Kredi Kartı Borcu Ödeme GSM Yükleme Hızlı Ödemeler Para Gönderme Kendi Hesabıma Başka Bank Asya Hesabına Başka Banka Hesabına Hızlı İşlemler Yatırım Döviz Alış/Satış Altın Alış/Satış Döviz Hesaplama Serbest Döviz Kurları

22 Giriş Sonrası İşlemleri Özet Özet menüsü ile; Cari ve Katılma hesabınızın toplam kullanılabilir bakiye bilgisini, Kredi kartı toplam ve kullanılabilir limit bilgisini hızlı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

23 Giriş Sonrası İşlemleri Hesaplarım Hesaplarım menüsü ile; Cari ve katılma hesaplarınızın hareketlerini izleyebilir ve dekontlarını e-posta ile istediğiniz kişilere iletebilirsiniz. Hesap detayı alanında hesap bilgilerine ulaşabilir, hesap adı tanımlayabilir ve dilediğiniz hesapları favori olarak tanımlayabilirsiniz. Nakit akışı menüsü ile ileriye yönelik ödemelerini takip edebilirsiniz. Hesabına ait IBAN bilgisini sms ya da e-posta yoluyla paylaşabilirsiniz.

24 Giriş Sonrası İşlemleri Kartlarım Kartlarım menüsü ile; Kredi kartlarınızın geçmiş ve güncel dönem hareketlerini izleyebilir, Harcamalarınızı PAS edebilir veya paksitlendirebilir, Taksitlerinizi erken kapayabilir, Kartınıza ait borcu ödeyebilir, Limit değişikliği talebinde bulunabilir, Kart detayı alanında kart bilgilerine ulaşabilir ve dilediğiniz kartları favori olarak tanımlayabilirsiniz.

25 Giriş Sonrası İşlemleri Ödemeler Ödemeler menüsü ile; Fatura ödemelerinizi ve GSM Yükleme işlemlerinizi gerçekleştirebilir, Kendinize ya da başkasına ait Bank Asya kredi kartı borcunu ödeyebilir, Başka Banka Kartlarına para transferi yapabilirsiniz. Hızlı işlem olarak kaydetmiş olduğunuz işlemleri ve talimatlı fatura ödemelerinizi de Hızlı Ödemeler adımı altından gerçekleştirebilirsiniz.

26 Giriş Sonrası İşlemleri Para Gönderme Para Gönderme menüsü ile; Size ait iki Bank Asya hesabı arasında para transferi yapabilir, Başka Bank Asya hesaplarına ya da Bank Asya'dan başka banka hesaplarına para transferi işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hızlı işlem olarak kaydetmiş olduğunuz para transferi işlemlerinize de Hızlı İşlemler adımı altından ulaşabilirsiniz. Sadece kurumsal kullanıcıların kullanabileceği Para Gönderme Onayları adımından onay yetkisi bulunan kurumsal kullanıcılar Başka Bank Asya Hesabına ve Başka Banka Hesabına yapılacak olan para transferlerini ve talimatlarını onaylayabilir, güncelleyebilir ya da reddedebilirler.

27 Giriş Sonrası İşlemleri Yatırım Yatırım menüsü ile; Döviz Alış-Satış veya Altın Alış-Satış işlemlerinizi gerçekleştirebilir, Döviz Hesaplama ile tutar ve döviz cinsini belirterek iki farklı döviz kuru arasında hesaplama yapabilir, Serbest Döviz Kurlarını izleyebilirsiniz.

28 Giriş Sonrası İşlemleri Sık Kullandıklarım Sık Kullandıklarım menüsü ile en çok kullandığınız işlem adımlarını bir sayfada toplayıp, kendinize özel menü oluşturarak bankacılık işlemlerinizi daha pratik ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sayfanın sağ alt alanında yer alan ekleme butonu ile sayfanıza yeni işlem adımları ekleyebilir, sol alt alanında yer alan düzenle butonu ile de sayfanızda yer alan işlemleri silebilir ya da sıralamasını değiştirebilirsiniz.

29 Giriş Sonrası İşlemleri Kayıtlı İşlemler Kayıtlı İşlemler menüsü ile; Hızlı işlem olarak kaydedilmiş Başka Banka Hesabına ve Başka Bank Asya Hesabına transfer işlemleriniz Para Gönderme başlığı altında, Talimatlı fatura ödeme, GSM Yükleme ve Başka Banka Kartına para transferi hızlı işlemleriniz Ödemeler başlığı altında listelenmektedir. Dilediğiniz hızlı işlem kaydı üzerinden işleminizi pratik ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

30 VII. AsyaMobil Uygulaması Ücretli Midir? AsyaMobil uygulaması ücretsiz bir uygulamadır. iphone kullanıcıları Apple Store dan, android telefon kullanıcıları Google Play Store dan ücretsiz olarak yükleyerek kullanabilmektedir. AsyaMobil Şubesini kullanarak gerçekleştirilecek tüm bankacılık işlemleri ücretsizdir.

31 VIII. Mobil Cihazım AsyaMobil Kullanımı İçin Uygun Mudur? AsyaMobil uygulaması ios 7.0 ve üzeri cihaz sürümüne sahip iphonelar ve Android 4.0 ve üzeri cihaz sürümüne sahip telefonlar için geliştirilmiştir.

32

II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim? ASYACALL ASYACALL I. AsyaCall Nedir? II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaCall Uygulamasına Nasıl Giriş Yapabilirim? IV. AsyaCall Menüsünü Nasıl Kullanabilirim? V. AsyaCall dan Hangi İşlemler

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi kanalı üzerinden Otomatik Katılım kapsamındaki sözleşmeniz için katkı payı tutarı kesinti oranınızı değiştirebilirsiniz. 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde

Detaylı

Odeabank Mobil Şube kullanıcı bilgileriniz, İnternet Şubesi ile aynıdır. Parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz.

Odeabank Mobil Şube kullanıcı bilgileriniz, İnternet Şubesi ile aynıdır. Parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz. Tüm kanallarda aynı menü içeriği ve sıralaması Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu, yenilikçi işlem akışı Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu tasarım ios ve Android platformlarına uyum Telefon ve tablet için

Detaylı

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim?

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay 1. fastpay 2. fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? 3. fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt Olurum? 4. fastpay i Size Kim Önerdi? 5. fastpay e Nasıl Para Yüklenir? 6. fastpay Uygulamasına Nasıl

Detaylı

Odeabank Mobil Şube kullanıcı adı ve parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz.

Odeabank Mobil Şube kullanıcı adı ve parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz. www.odeabank.com.tr Odeabank Mobil Şube kullanıcı adı ve parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz. Ayrıca Odeabank kartınız ile giriş yaparak mobil uygulamamızdan veya İnternet Şubesi

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. 2 Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI

İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 2. UYGULAMAYI YÜKLEME... 3 3. KULANICI LOGİN İŞLEMLERİ... 3 3.1. Uygulamaya İlk Kez Giriş Yapma... 3 3.2. Daha Önce Web

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

Odeabank İnternet Şubesi parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz.

Odeabank İnternet Şubesi parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz. Tüm kanallarda aynı menü içeriği ve sıralaması Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu, yenilikçi işlem akışı Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu tasarım Kişiselleştirme: Yeni iki ara yüzden dilediğini seçebilme

Detaylı

fastpay Uygulama Kılavuzu

fastpay Uygulama Kılavuzu fastpay Uygulama Kılavuzu fastpay uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde, DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek başkasına

Detaylı

fastpay Kullanıcı Kılavuzu

fastpay Kullanıcı Kılavuzu fastpay Kullanıcı Kılavuzu fastpay uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde, DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek

Detaylı

MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR...

MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR... MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR... Sıramatik Uygulaması; DenizBank Şubelerinden fiili olarak sıra numarası almadan işlem yapabilmek için alınması gereken sıra numarasını tek

Detaylı

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CepParam uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek, başkasına gönderebilir, iade edebilir,

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR Wap nedir? WAP (Wireless Application Protocol/Kablosuz Uygulama Protokolü) mobil telefonlar, avuç içi bilgisayarlar (pda) gibi mobil iletişim araçları üzerinden internet bağlantısı

Detaylı

Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu

Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu Global Menkul Değerler Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu İÇERİK 1. Yeni Sanal Şube Hakkında... 4 2. Ekranlar... 4 2.1. Ana sayfa... 4 2.1.1. Varlıklarım... 5 2.1.2. Favoriler... 6 2.1.3. BIST 100-Artanlar-Azalanlar...

Detaylı

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CepParam uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek, başkasına gönderebilir, iade edebilir,

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

NETDİSK Kullanım Kılavuzu

NETDİSK Kullanım Kılavuzu NETDİSK Kullanım Kılavuzu V 5.0., Tarih: 15.05.2015-TTNET A.Ş. 1 Bu döküman NETDİSK in satın alınmasını, aktive edilmesini, kurulmasını ve kullanımını tarif etmektedir: BÖLÜM-1: AKTİVE EDİN BÖLÜM-2: SATIN

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

NETDİSK Kullanım Kılavuzu

NETDİSK Kullanım Kılavuzu NETDİSK Kullanım Kılavuzu V 3.0., Tarih: 05.05.2014-TTNET A.Ş. 1 Bu döküman NETDİSK in satın alınmasını, aktive edilmesini, kurulmasını ve kullanımını tarif etmektedir: BÖLÜM-1: AKTİVE EDİN BÖLÜM-2: SATIN

Detaylı

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI BÖLÜMLER 1. Anasayfa 2. Hesabım 2.1. Portföy 2.2. İşlem Hacim Detay Raporu 2.3. Aylık Hacim Raporu 2.4. Hesap Ekstresi 2.5. Hisse Hareketleri 2.6. Günlük İşlem

Detaylı

İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU

İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU İnternet Şubesi: ICBC Turkey İnternet Şubesi Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki dilde hizmet vermektedir. İnternet Şubesine web sitemiz (www.icbc.com.tr) üzerinden giriş

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

KULLANICI KULLANIM KILAVUZU KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İÇERİK 1. Portal üzerinden kullanım 2. Mobil uygulama üzerinden kullanım 3. E-posta üzerinden kullanım İÇERİK / Portal Kullanımı 1. Sisteme Giriş 2. Kullanıcı Ana Ekranı 3.

Detaylı

MEKAN TAKİP UYGULAMASI

MEKAN TAKİP UYGULAMASI Imona Technologies Ltd. www.imona.com ITU Ayazaga Kampusu, Teknokent ARI-3, No: B204-2, 34469, Maslak, Istanbul, Turkey Tel: +90 212 366 57 46 Fax: +90 212 366 5802 MEKAN TAKİP UYGULAMASI Sosyal Görüntü

Detaylı

TradeAll TR Tablet&Web Uygulaması Kullanım Kılavuzu

TradeAll TR Tablet&Web Uygulaması Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1- Uygulamaya Giriş 2- Açılış Ekranı 3- Menü Adımları 4- Portföy Ekranı 5- Zincir Emir 6- Teknik Analiz 7- Ayarlar 1. Uygulamaya Giriş TradeAll TR Tablet Uygulamasına Giriş TradeAll TR tablet

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile ilgili her türlü teknik destek için Bilgi İşlem Daire

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU DERS SEÇİM KILAVUZU (Yüksek Lisans Öğrencisi) v1.0 (07.06.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 07.06.2018

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) İçindekiler EBA Dosya Nedir?... 1 Kimler kullanabilir?... 2 Uygulama Ne işe Yarar?... 2 Sisteme internet üzerinden giriş nasıl yapılır?... 2 Yeni bir klasör

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU DERS SEÇİM KILAVUZU (Lisans Öğrencisi) v1.0 (07.06.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 07.06.2018 Gökçe

Detaylı

BorsaOnline. ebroker Kullanım Kılavuzu

BorsaOnline. ebroker Kullanım Kılavuzu BorsaOnline ebroker Kullanım Kılavuzu 1 BorsaOnline 1. BorsaOnline 2. Portföy 3. Hisse Senedi Emir Girişi 4. VİOP Emir Girişi 5. Bekleyen İşlemler 6. Gerçekleşen İşlemler 7. İptal Edilen İşlemler 8. Emir

Detaylı

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Ege Seramik mobil aplikasyonu, Türk Seramik ve Vitrifiye Sektörü nün lider markaları olan Ege Seramik ve Ege Vitrifiye ürünleri hakkında tüm bilgileri içerir. Bu uygulama

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1- na Giriş 2- Açılış Ekranı 3- Menü Adımları 4-Portföy Ekranı 5-Zincir Emir 6-Alarm Hazırlama 7-Ayarlar 1- TradeAll TR Mobil Uygulamasına Giriş TradeAll TR mobil uygulamasına giriş yapmak

Detaylı

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor!

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! AVON Temsilcileri Cep-T Paracard kullanıyor, masrafsız faturalarını ödüyor. Hemen Turkcell İletişim Merkezi ne uğrayıp, kartınıza para yükleyin, Cep-T Paracard avantajlarından

Detaylı

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI Ana Sayfa Ana Sayfada yer alan sekmelerden Alıcı Başvurusu Yapılan Firmaları Eksik Kalan Bildirimlerinizi ve Alıcı Analiz ve Prim Borcunuzu izleyebilirsiniz. ANA SAYFA Poliçe

Detaylı

Soru ve önerileriniz için, adresini ziyaret edebilir ve/veya adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Soru ve önerileriniz için,  adresini ziyaret edebilir ve/veya adresine e-posta gönderebilirsiniz. Değerli Meslektaşım Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği olarak, sizlerin beklentilerini en yüksek kalitede karşılamak adına TÜRMOBKart çalışmamızı sizlerin

Detaylı

Mynet Finans Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Mynet Finans Uygulaması Kullanım Kılavuzu Mynet Finans Uygulaması Kullanım Kılavuzu Mynet Finans Mobil Mynet Finans Mobil, mobil cihazlarda finansal gündemi takip edebilmeniz için özel olarak geliştirilmiş, içerik ve kullanım anlamında tümüyle

Detaylı

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi XMail Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi Yüksek Kapasiteli ve Profesyonel Özellikler Sunan XMail Mail Hosting Servisi ile Kurumsal Kimliğinizi Yansıtın Hosting Hesabına Eklenen XMail Hesapları

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu Otomatik Katılım kapsamında Ziraat Emeklilik olarak işverenlerin ve temsilcilerinin operasyonel iş süreçlerini kolaylaştıran kurumsal internet

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi KNet Veli Yardım Kılavuzu KNet e Erişim KNet Erişim Bilgilerini Güncelleme KNet te Öğrenci Bilgilerini Görüntüleme KNet Ekran Ara Yüzünü Özelleştirme KNet te

Detaylı

FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU

FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU Konu Başlıkları GENEL BİLGİ FİNDEKS BİREYSEL

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

ÜYE FİRMA İŞLEMLERİ 1

ÜYE FİRMA İŞLEMLERİ 1 1 Hazırlayan Tarih İmza Özge Bakülüer Gözden Geçiren Tarih İmza Devrim Erdönmez Onaylayan Tarih İmza İDARE 2 Revizyon Takip Tablosu Güncel Revizyon Yayımlanma Tarihi Açıklama 1.0 İlk revizyon 3 İÇİNDEKİLER

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ZORUNLU ALICILAR İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. HESAPLARIN AÇILMASI VE AKTİVASYON İŞLEMİ... 3 2. UETS HESABI OTURUM AÇMA... 3 2.1. E-İMZA İLE UETS

Detaylı

TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU

TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU i Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU ŞUBAT 2016 ii İÇİNDEKİLER Sayfa 1 GİRİŞ... 1 2 Üyelik Kaydı... 2 3 Beyanlar... 17 3.1 Beyan İlanı... 17 3.2 Beyan Listesi...

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ DERS SEÇİM KILAVUZU (Lisansüstü Öğrencisi) v1.0 (05.09.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 05.09.2018 İÇİNDEKİLER

Detaylı

MOBİL CİHAZLARDAN DERS İZLEME MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU (UZAKTAN EĞİTİM) Mobil Adobe Connect

MOBİL CİHAZLARDAN DERS İZLEME MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU (UZAKTAN EĞİTİM) Mobil Adobe Connect MOBİL CİHAZLARDAN DERS İZLEME MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU (UZAKTAN EĞİTİM) Mobil Adobe Connect A - Canlı Dersin Mobil Cihazlardan İzlenmesi 1-) Adobe Connect Uygulamasını telefonunuza indiriniz. a-) Android

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 1. KURUMSAL İŞLEMLER

Detaylı

İçindekiler. 1. Cep Anahtar Başvuru

İçindekiler. 1. Cep Anahtar Başvuru İçindekiler 1. Cep Anahtar Başvuru... 1 2. Cep Anahtar Aktivasyon... 3 3. Login (Giriş) Ekranı Çift İleri Güvenlik Aracı (İGA) Olan Kullanıcı... 4 4. Cep Anahtar Ayarlar... 5 a. Çoklu Kapama Bireysel ve

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmeti kullanarak, imar kurallarına aykırı yapılarınız için kayıt başvurusunda bulunabilir

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Şahıs Ödemeleri Banka Hesabı Tanımlama KULLANIM KILAVUZU

Sosyal Güvenlik Kurumu Şahıs Ödemeleri Banka Hesabı Tanımlama KULLANIM KILAVUZU Sosyal Güvenlik Kurumu Şahıs Ödemeleri Banka Hesabı Tanımlama KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmeti kullanarak, şahıs ödemeleri için geçmişte yaptığınız banka hesabı tanımlama işlemlerini görüntüleyebilirsiniz.

Detaylı

KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ HALKFX META TRADER 4 MOBİL UYGULAMALAR KULLANIM KILAVUZU

KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ HALKFX META TRADER 4 MOBİL UYGULAMALAR KULLANIM KILAVUZU KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ HALKFX META TRADER 4 MOBİL UYGULAMALAR KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER A- META TRADER 4 HALKFX Iphone Uygulaması 1. HalkFX Iphone Uygulaması Kurulum ve Hesap İşlemleri 2.

Detaylı

MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU

MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU Kale Alarm uygulamasını telefonunuza yükledikten sonra Kale Alarm size bildirim gönderebilmek için izin isteyecektir. Uyarı, ses ve işaret bildirimi almak istiyorsanız

Detaylı

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu SEYMEN ISI SİSTEMLERİ BayiPos Sistemi BayiPos, Seymen Isı Sistemlerinin bayilerine ve Seymen Isı Sistemleri bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve

Detaylı

Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef )

Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef ) DES Kullanım Klavuzu Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef ) OKS BES Firması gelen sözleşme ile ilgili kendi iç iş süreçlerini tamamlar. ( OKS BES ) OKS BES Firması entegrasyona

Detaylı

FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu

FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu Değerli müşterimiz FiloWay Filo Yönetim Sistemlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, sistemi verimli kullanabilmek için lütfen bu kılavuzu dikkatle inceleyiniz her

Detaylı

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu Süha Makina BayiPos Sistemi BayiPos, Süha Makina'nın bayilerine ve Süha Makina bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve hizmet satışlarını kredi kartı

Detaylı

Mobil KULLANIM KILAVUZU

Mobil KULLANIM KILAVUZU Mobil KULLANIM KILAVUZU App Store / Google Play Store App Store veya Google Play Store dan Paritem uygulamasını cep telefonunuza indirmeniz yeterlidir. Ana Sayfa Uygulamayı indirdikten sonra Ana sayfa

Detaylı

Allianz ım Mobil Uygulaması

Allianz ım Mobil Uygulaması Allianz ım Mobil Uygulaması 1 Allanz ım Giriş Ekranı Allianz ım uygulamasını telefonunuza indirip, T.C.K.N ve parola oluşturup sisteme giriş sağlayabilirsiniz. Şifrenizi unutursanız, Şifremi Unuttum butonuna

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Hazırlık Öğrencisi) v1.1 (09.09.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1

Detaylı

VERİ SİHİRBAZI. İşletmenizin Sihirli Değneği. VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir,

VERİ SİHİRBAZI. İşletmenizin Sihirli Değneği. VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir, VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir, işletmeniz için alacağınız kararların sürecini hızlandırabilirsiniz. VERİ SİHİRBAZI İşletmenizin Sihirli Değneği MİKROMAKS İÇİNDEKİLER Veri

Detaylı

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu.

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Bank24 JET Kartın Avantajları Öğrenim süresi boyunca hesap

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ DERS SEÇİM KILAVUZU (Lisans Öğrencisi) v1.0 (05.09.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 05.09.2018 İÇİNDEKİLER

Detaylı

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım Matriks Trader Tek şifre ile tüm piyasalara erişim 3 ü 1 arada izleme ve işlem yapma imkanı Ücretsiz kullanım ve anlık veri imkanı Gerçek portföy

Detaylı

KAREKODLU ÇEK KAYIT SİSTEMİ

KAREKODLU ÇEK KAYIT SİSTEMİ KAREKODLU ÇEK KAYIT SİSTEMİ KAREKODLU ÇEK KAYIT SİSTEMİ Konu Başlıkları 1 GENEL BİLGİ 2 MOBİL UYGULAMA İŞLEMLERİ 2.1 ÜYE OLMADAN KULLANIM 2.1.1 2.1.2 2.1.3 SİSTEME GİRİŞ ÇEK KAYIT İŞLEMİ KAYIT İPTAL İŞLEMİ

Detaylı

KAREKODLU ÇEK KAYIT SİSTEMİ

KAREKODLU ÇEK KAYIT SİSTEMİ KAREKODLU ÇEK KAYIT SİSTEMİ Karekodlu Çek Kayıt Sistemi www.findeks.com ve Findeks mobil uygulaması üzerinden çalışır. Bu uygulama, App Store veya Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir. (Bkz:

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1 02.08.2018

Detaylı

B2B KULLANIM TALİMATI

B2B KULLANIM TALİMATI 1. AMAÇ ADO Grup şirketleri bayilerinin pazarlama ya da satış uygulamalarını yürüttüğü B2B sisteminin kullanım esaslarının belirlenmesi. 2. UYGULAMA ESASLARI 2.1. LOGİN İŞLEMLERİ 2.1.1. B2B sistemimize

Detaylı

UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI E-ODA VE E-PAZAR KULLANIM KILAVUZU

UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI  E-ODA VE E-PAZAR KULLANIM KILAVUZU UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI www.usaktso.org E-ODA VE E-PAZAR KULLANIM KILAVUZU usaktso.org web adresinden Online İşlemler veya E-Oda menülerinden herhangi birisi tıklanır ve karşılaşılan ekrandan Kayıt

Detaylı

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu 2015 Sayfa No : 1 / 16 İçindekiler GİRİŞ SAYFASI... 2 E-İmza ile Giriş... 2 Mobil İmza ile Giriş... 3 Kullanıcı Adı ve Şifre ile

Detaylı

TURKISH YATIRIM İNTERNET ŞUBESİ AÇILIŞ SAYFASI

TURKISH YATIRIM İNTERNET ŞUBESİ AÇILIŞ SAYFASI TURKISH YATIRIM İNTERNET ŞUBESİ DAHA HIZLI ve DAHA KOLAY İnternet şubede her sayfada sayaç bulunmaktadır. Böylelikle müşterilerimiz, şube üzerinde herhangi bir alanı tıkladığında sayaç sıfırlanacak; 20

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

MetaTrader 4 ios. Kullanım Kılavuzu

MetaTrader 4 ios. Kullanım Kılavuzu İçerik İçerik 01 Kurulumu 02 Mevcut Hesaba Giriş (Demo / Real) 03 Çalışma Alanı Fiyatlar Grafik İşlem Tarihçe Ayarlar 04 Emir Girişi Pozisyon Açma Pozisyon Kapama 01 Kurulumu Kurulumu B urganfx setup dosyasını

Detaylı

Cep T Para Ekranları. Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları

Cep T Para Ekranları. Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları Cep T Para Ekranları Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları Cep T Para ya Erişim Cep T Para, SIM kartlar üzerinde çalışan bir uygulama olduğu için, uygulamaya erişim için, müşterilerimizin kullandıkları telefonun

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ AVUKATLAR İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. UETS HESABI OTURUM AÇMA... 3 1.1. E-İMZA İLE UETS OTURUM AÇMA... 3 1.2. TC KİMLİK NO İLE UETS OTURUM AÇMA...

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1 Kullanım Kılavuzu G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007 www.tetramuh.com.tr 1 MobetraPlus saha satış uygulamasına giriş nasıl yapılır? Cihaz açıldıktan sonra ana ekranda

Detaylı

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız.

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 1. Üyelik 1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 2. Belirtmiş olduğunuz e-mail adresine YazBee tarafından gönderilen onay mailini onaylayınız. Doğrudan

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

ÜYE LOGIN. Oda tarafından verilen kullanıcı adı, parola ve şifre ile üyelerin bilgilerini kendilerinin güncellemesini sağlayan bölümdür.

ÜYE LOGIN. Oda tarafından verilen kullanıcı adı, parola ve şifre ile üyelerin bilgilerini kendilerinin güncellemesini sağlayan bölümdür. ÜYE LOGIN Oda tarafından verilen kullanıcı adı, parola ve şifre ile üyelerin bilgilerini kendilerinin güncellemesini sağlayan bölümdür. İnternet tarayıcınızdan http://jfmobis.jfmo.org.tr/uye/ adresine

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Yüksek Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018

Detaylı

TASNİF DIŞI KAMU SERTİFİKASYON MERKEZİ. Doküman Adı MOBİL İMZA KULLANIM AMAÇLI NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA BAŞVURU TALİMATI

TASNİF DIŞI KAMU SERTİFİKASYON MERKEZİ. Doküman Adı MOBİL İMZA KULLANIM AMAÇLI NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA BAŞVURU TALİMATI Kamu SM KAMU SERTİFİKASYON MERKEZİ Doküman Adı ELEKTRONİK SERTİFİKA BAŞVURU TALİMATI Doküman Kodu Yayın Numarası Yayın Tarihi 0 Hazırlayanlar Serdar DEMİR Onay Erol KAHRAMAN DEĞİŞİKLİK KAYITLARI Yayın

Detaylı

MY RENAULT KULLANIM KILAVUZU RENAULT ŞEBEKESINE MÜŞTERI VE KALITE GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KASIM 2016 ÖZEL

MY RENAULT KULLANIM KILAVUZU RENAULT ŞEBEKESINE MÜŞTERI VE KALITE GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KASIM 2016 ÖZEL KULLANIM KILAVUZU RENAULT ŞEBEKESINE MÜŞTERI VE KALITE GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KASIM 2016 ÖZEL V1 My Renault Nedir? Müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak, Renault araçlarını tek bir noktadan yönetebilmelerini

Detaylı

Logo Mobile Kurulum ve Kullanım

Logo Mobile Kurulum ve Kullanım Logo Mobile Kurulum ve Kullanım Logo Mobile Ürünlerimize entegre olarak raporlama çözümleri sunan Logo Mobile ürünümüz kullanıma sunulmuştur. Ürünün kurulum ve kullanım detaylarına bu makaleden erişebilirsiniz.

Detaylı

ASMO E-ODA. E-Oda Kapsamında E-Birlik Sisteminde aşağıdaki ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

ASMO E-ODA. E-Oda Kapsamında E-Birlik Sisteminde aşağıdaki ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. ASMO E-ODA TÜRMOB E-Birlik sistemi; sadece mesleki sözleşme girişleri ile değil, çağımızın gerekliliği olan e-oda sistemi ile odamız tarafından daha kapsamlı şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Sistem içerisinde

Detaylı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı masburo.com Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması kazanç programı kazanç programı maximas nedir?????? maximas, bayilerin MAS ürünlerini satın alırken puan kazanmalarını ve kazandıkları

Detaylı

Vodafone Mobil Form Servisi Uygulama Kullanım Kılavuzu

Vodafone Mobil Form Servisi Uygulama Kullanım Kılavuzu Vodafone Mobil Form Servisi Uygulama Kullanım Kılavuzu Vodafone Mobil Form, kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır. IT yatırımı

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ... 2 2. KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6

İÇİNDEKİLER 1. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ... 2 2. KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6 İÇİNDEKİLER. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ.... KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6.. YENİ DÖNEM AÇMA... 6.. EĞİTİM DÖNEMLERİ LİSTELE... 7.3. DÖNEME DERS EKLEME/SİLME... 8.4. DERS LİSTELEME... 9.5. DÖNEME KURSİYER EKLEME/SİLME...

Detaylı

AKINSOFT E-Mutabakat. Yardım Dosyası

AKINSOFT E-Mutabakat. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 22.01.2015 1 WOLVOX 1. E-MUTABAKAT HAKKINDA 1.1. Nedir? Carilerinizle mutabakat sağlamak artık AKINSOFT'la çalışmanın verdiği avantajla tek tuş

Detaylı