Odeabank Mobil Şube kullanıcı adı ve parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Odeabank Mobil Şube kullanıcı adı ve parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz."

Transkript

1

2

3

4

5 Odeabank Mobil Şube kullanıcı adı ve parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz. Ayrıca Odeabank kartınız ile giriş yaparak mobil uygulamamızdan veya İnternet Şubesi üzerinden de kullanıcı adı ve parolanızı belirleyebilir veya blokenizi kaldırabilirsiniz. Kart ile giriş yaparak kayıt olmak için açılan ekranda kullanıcı adınızı, kartınızın CVV2 bilgisini ve nüfus cüzdanı veya ehliyet numaranızı girmeniz yeterlidir. Kayıt işleminiz tamamlandıktan sonra cep telefonunuza parolanız SMS ile gönderilecektir. İlk girişinizde şifreniz GGAA formatında doğum tarihiniz olacaktır. Kartlı giriş yaparak kayıt işleminizi tamamlandıktan sonra ise kullanıcı adı ile ilk girişinizde şifreniz, kart şifreniz ile aynı olacaktır.

6 Odeabank kullanıcı adınız ve parolanız ile giriş yaparak kapsamlı bir işlem setine ulaşabilirsiniz. Parolanızı değiştirmek için İnternet Şubesi veya Mobil Şube kanallarını kullanabilirsiniz. Kullanıcı adınızı ise ancak şubelerimiz aracılığıyla değiştirebilirsiniz. İsterseniz kullanıcı adınızın cihazda hatırlanmasını seçebilirsiniz. Kullanıcı adı ve parola girişinizden sonra güvenlik resminizin sizin seçtiğiniz güvenlik resmi olduğuna emin olunuz. Ardından tanımınıza göre SMS şifresi, mobil imza veya Odeabank Pass O ile ürettiğiniz şifreyi girerek giriş yapabilirsiniz.

7 Giriş Öncesi İşlemler

8 Mobil uygulamada giriş yapmadan kullanabileceğiniz fonksiyonlar aşağıdaki gibidir. Müşteri Ol Menüyü Düzenle REIDIN Konut Raporu Kredi Hesaplama İhtiyaç Kredisi Taşıt Kredisi Konut Kredisi Mevduat Hesaplama Sıramatik Başvurular Kredi Kartı Vadesiz Hesap Oksijen Hesap Konut Kredisi İhtiyaç Kredisi Şube & ATM Döviz Çevirici IBAN Sorgulama Kampanyalar Piyasa Verileri Döviz Kurları Çapraz Kurlar Altın Fiyatları Hisse Senedi Genel Endeks Odeabank Hakkında Banka Bilgileri Genel Müdür ün Mesajı Basın Bültenleri Uygulama Hakkında Odeabank Pass O Çek Kontrol Sosyal Ağlar Kampanyalar

9 Menüyü Düzenle ile, ana ekranda görmek istediğiniz araçları belirleyebilir ve yerlerini değiştirebilirsiniz. Buradan ana ekranda görünmesi istenen araçları açık-kapalı ayarı yaparak belirleyebilirsiniz. Ayrıca yine bu ekrandan menülerin üzerine basılı tutarak sıralamasını değiştirilebilirsiniz.

10 Şube & ATM menüsünden Odeabank Şube ve ATM lerini görüntüleyebilirsiniz. Eğer telefonda lokasyon paylaşım izni verdiyseniz, yakındaki şubeler otomatik olarak gelecektir. Şube ve ATM sekmelerinden listelenen şubelerden seçim yapılabilirsiniz. Sağ üst köşede bulunan arama alanı ile de detaylı arama yapabilirsiniz. Seçim yapılan şubenin veya ATM nin konumuna ve iletişim bilgilerine ulaşabilir, yol tarifi ve sıra numarası alabilirsiniz.

11 Döviz çevirici ile tutar ve döviz cinslerini belirtilerek iki farklı döviz kuru arasında çevrim yapabilirsiniz.

12 IBAN Sorgulama menüsü ile, Odeabank taki IBAN numaralarını sorgulayabilirsiniz. Bu menü altında iki farklı fonksiyon bulunmaktadır. IBAN Sorgula İl, şube, müşteri numarası ve hesap numarası belirtilerek IBAN numarası öğrenebilirsiniz. Ekrana gelen IBAN bilgilerini kopyalayabilir, e-posta, SMS veya WhatsApp ile paylaşabilirsiniz. IBAN Doğrulama Elinizdeki IBAN numarasını girerek geçerli bir numara olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

13 Müşteri Ol fonksiyonu ile, eğer müşterimiz değilseniz TC kimlik no ve cep telefon numaranız ile birlikte başvuru yapabilirsiniz. Başvuru ardından kullanıcılardan dış arama ile diğer bilgileriniz alınacaktır. Sonrasında ise kurye bulunduğunuz yere gelerek işlemlerinizi tamamlayacak ve vadesiz hesap ile Oksijen Hesap ürünleri açılacaktır.

14 Sıramatik uygulaması ile şubeye gitmeden sıra numarası alabilirsiniz. Cep telefonu, TC kimlik numarası, müşteri numarası veya kart numarası ile giriş yaparak işlem yapmak istediğiniz şubeyi ve işlemi seçerek sıra numarası alabilirsiniz. Sıranız geldiğinde ekranda uyarı görüntülenir. Sıra numaranız gelmediyse aldığınız numarayı iptal edebilirsiniz. Bu uygulamadan ayrıca işlem yapmak istediğiniz şubenin iletişim bilgilerine ulaşabilir ve yol tarifi alabilirsiniz.

15 Mevduat Hesaplama fonksiyonu ile TL, USD veya EUR para birimlerinde vade tarih aralığı veya vade süresi belirterek mevduat getirisi hesaplayabilirsiniz. Hesaplama ekranında faiz oranı, brüt ve net faiz tutarı ile vade sonundaki toplam tutar yer alır.

16 Kredi Hesaplama menüsünde ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi olmak üzere 3 çeşit kredi hesaplama aracı bulunmaktadır. Açılan hesaplama aracında vade ve kredi tutarı seçerek hesaplama sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Tutar ve vade alanlarını manuel doldurabileceğiniz gibi slider ile de belirleyebilirsiniz. Hesaplama sonuçlarında faiz oranının yanı sıra aylık taksit tutarı ve toplam geri ödeme tutarı yer alır.

17 Başvurular menüsünden kredi kartı, vadesiz hesap, Oksijen Hesap, konut kredisi ve ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

18 Çek Sorgulama menüsü ile Odeabank çeklerinin üzerindeki QR kodu okutarak çek ile ilgili bilgileri görüntüleyebilirsiniz.

19 Odeabank Pass O, SMS şifresi yerine kullanılabilen tek kullanımlık şifre oluşturan bir güvenlik uygulamasıdır. Bu menüden aktivasyon yaparak Odeabank Pass O şifresi belirleyebilir ve girişlerde kullanmaya başlayabilirsiniz. Odeabank Pass O aktive edildiğinde İnternet Şubesi girişlerinde de burada üretilecek şifre ile giriş yapmanız gerekmektedir. Şu an için 1 cihazda Odeabank Pass O uygulamasını aktive edebilirsiniz. Aktivasyon için bankada kayıtlı cep telefonunuzu girip, İnternet Şubesi kullanıcı adı ve parolanız ile SMS ile gelen şifreyi girmeniz gerekmektedir. Uygulama üzerinden belirli bir adette hatalı giriş yapılması durumunda uygulama kitlenecektir. Odeabank Pass O menüsünü açarak ilgili bilgileri girerek tekrar aktivasyon yapabilirsiniz. Odeabank Pass O İletişim Merkezi İnaktivasyon Süreci Uygulamayı bir kez aktifleştirildikten sonra İletişim Merkezi üzerinden uygulamayı kapatmak için talepte bulunmanız gerekir.

20 Piyasa Verileri menüsünden döviz kurlarını, çapraz kurları, altın fiyatlarını ve genel hisse senedi endekslerini görüntüleyebilirsiniz.

21 REIDIN konut raporu ile belirli bir bölgedeki konut fiyat endekslerine ve demografik bilgilere ulaşabilirsiniz. Augmented Reality (Arttırılmış Gerçeklik) özelliği ile cep telefonunuzun kamerasını kullanarak çevrenizdeki 5 km mesafeye kadar konut projelerini görüntüleyebilirsiniz.

22 Kampanyalar menüsünden mevcut ve biten tüm Odeabank kampanyalarını görüntüleyebilirsiniz. İstediğiniz kampanya başlığını seçerek kampanya detaylarına ulaşabilir ve bu kampanyaları isteğe bağlı olarak Facebook, Twitter ve e-posta yolu ile paylaşabilirsiniz.

23 Sosyal ağlar ile Odeabank Twitter ve Facebook sayfalarına ve sayfalardaki paylaşımlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İçerikleri yine uygulama üzerinden Facebook ve Twitter dan paylaşabilirsiniz.

24 Odeabank Hakkında menüsü altında, Banka Bilgileri, Genel Müdür ün Mesajı, Basın Bültenleri ve Uygulama Hakkında içerikleri bulunur. Bu menü ile bankamızın yayınlamış olduğu tüm bültenlere ve banka adresiletişim bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

25 Uygulamanın sağ üst köşesinde yer alan bize ulaşın butonu ile iletişim formu doldurulabilir veya iletişim merkezi sesli / görüntülü olarak arayabilirsiniz.

26 Giriş Sonrası İşlemler

27 Mobil Şube den çıkış yapabilirsiniz. Kredi Kartı işlemlerinizi yapabilirsiniz. İletişim Formunu doldurabilirsiniz. Bu menü mobil uygulamada henüz aktif değildir. Vadeli ve vadesiz hesap işlemlerinizi yapabilirsiniz. Fatura ve kurum ödemelerinizi yapabilirsiniz. Odeabank kampanyalarını görüntüleyebilirsiniz. Havale, EFT ve SWIFT işlemlerinizi yapabilirsiniz. Döviz ve Fon işlemlerinizi yapabilirsiniz. Kredi kartı, Kredi ve Hesap açılışı başvurusu yapabilirsiniz. Kredi, mevduat ve taksitli avans hesaplamaları yapabilirsiniz. Yapmak istediğiniz işlemi arayabilirsiniz. Dilediğiniz işlemleri ekleyerek kolayca ulaşabilirsiniz. Bilgi güncelleme ve güvenlik ayarları

28 Tabletinizden Mobil Şube ye giriş yaptığınızda ana sayfada Hesaplar, Kartlar ve Faturalar 3 ayrı grup olarak görüntülenebilmektedir. Bu sayfadan hesap ve kart detaylarınıza ulaşabilir, hareketleri görüntülemek, borç ödemek ve kayıtlı fatura ödemesi yapmak için ilgili sayfalara gidebilirsiniz. Ana sayfaya tekrar dönmek için menünün sol üstündeki ev ikonuna basmanız yeterlidir.

29 Hesaplar menüsü altındaki alt menüler ve yapabileceğiniz işlemler aşağıdaki gibidir. 1 Varlıklar & Borçlar Varlık ve Borçlar Görüntüleme 2 Vadesiz Hesap Hesap Bilgileri Görüntüleme Vadesiz Hesap Açılışı Vadesiz Hesap Kapama Hesap Hareketleri 3 Vadeli Hesap Hesap Bilgileri Görüntüleme Vadesiz Hesap Açılışı Vadesiz Hesap Kapama Hesap Hareketleri Vadeli Faiz Oranları 4 Krediler Kredi Bilgileri Görüntüleme Kredi Ödemesi Kredi Başvurusu 5 Çek & Senet Çek İzleme Senet İzleme Çek Karnesi Talep 6 POS Pos Hareketleri

30 Kartlar menüsü altındaki alt menüler aşağıdaki gibidir. 1 Kredi Kartları Kart Bilgileri Kart Hareketleri Ödeme İşlemleri Nakit Avans & Taksitli Avans Taksitlendirme & Erteleme Şifre İşlemleri Başvurular 2 Banka Kartları Şifre İşlemleri 3 Sanal Kartlar Kart Bilgileri Kart Hareketleri Limit İşlemleri Kart İptali Sanal Kart Başvuru 4 Borç Ödeme 5 Başvurular

31 Kart Bilgileri: Listelenen kartlarınızdan seçim yaparak kartınıza ait bilgileri görüntüleyebilir, hesap özeti ayarlarınızı yapabilirsiniz. Ayrıca detay sayfasından Kart Hareketleri, Borç Ödeme ve Nakit Avans yönlendirmeleri de bulunmaktadır. Kart Hareketleri: Listelenen kartlarınızdan birini seçerek Dönem içi, Bekleyen, Sonraki Dönem işlemlerinizi ve hesap özetinizi görüntüleyebilirsiniz. Ödeme İşlemleri: Kendinize ve başkasına ait Odeabank kredi kartı veya başka banka kredi kartı ödemesini bu menüden gerçekleştirebilirsiniz. İşlemi kaydederek daha sonra kayıtlı kartlarınızdan seçerek işlem yapabilirsiniz. Nakit & Taksitli Avans: Limiti bulunan bir kredi kartınızı seçerek ve tutar/taksit detaylarını belirterek taksitli veya nakit avans çekebilirsiniz. Taksitlendirme & Erteleme: Mevcut taksitlendirilmiş/ertelenmiş işlemlerinizi görüntüleyebilir, kart ve taksitlendirilebilir/ertelenebilir işlem seçerek yeni işlem yapabilirsiniz. Şifre İşlemleri: Seçtiğiniz kredi kartı için şifre belirleyebilir veya mevcut şifresini değiştirebilirsiniz. Başvurular: Bu menüden asıl kart başvurusu yapabilir, önceki başvuruların durumu izlenebilirsiniz.

32 Kendinize ve başkasına ait Odeabank kredi kartı veya başka banka kredi kartı ödemesini bu menüden gerçekleştirebilirsiniz. İşlemi kaydederek daha sonra kayıtlı kartlarından seçerek işlem yapabilirsiniz.

33 Para Transferleri menüsü altındaki alt menüler ve yapılabilecek işlemler aşağıdaki gibidir. Düzenli Para Transferi ve Emirler menüleri Mobil Şube de henüz aktif değildir. 1 Para Gönder Odeabank Hesabına TL/Döviz Gönder (Havale) Başka Banka Hesabına TL Gönder (EFT) Başka Banka Kartına TL Gönder (Karta EFT) Başka Banka Hesabına Döviz Gönder (SWIFT) Odeabank taki Bir Hesabıma Para Gönder (Virman) 2 Düzenli Para Transferi Yeni Sabit Tutarlı Para Transferi Yeni Değişken Tutarlı Para Transferi 3 Emirler Yeni Emir Mevcut Emir Düzenleme Emir İptal

34 Bu menüden aşağıdaki transferler yapılabilir: Odeabank Hesabına TL/Döviz Gönder (Havale): IBAN ile, Hesap no ile ve isme havale işlemleri Başka Banka Hesabına TL Gönder (EFT): IBAN ile, Hesap No ile, İsme ve Kredi Kartına EFT işlemleri Başka Banka Kartına TL Gönder (Karta EFT): Kart numarası girilerek başka bankaya ait kredi kartı ödemesi yapılabilir. Başka banka hesabına döviz gönder (SWIFT): IBAN ile, Hesap no ile SWIFT işlemleri Eğer Odeabank taki kendi hesapları arasında transfer yapılmak isteniyorsa Kayıtlı Bir Alıcı başlığı altındaki Odeabank taki Bir Hesabıma seçeneği altındaki hesaplardan biri seçilmelidir. İşlem esnasında alıcı bilgileri kaydedilebilir. Para Gönder adımındaki kayıtlı işlemler altından da ilgili kayıt seçilerek işlem gerçekleştirilebilir.

35 Ödemeler menüsü altındaki alt menüler ve yapılabilecek işlemler aşağıdaki gibidir. Kurum, Vergi & Trafik Cezası, Şans Oyunları, Kayıtlı Ödemeler ve Otomatik ödemeler menüleri Mobil Şube de henüz işleme açılmamıştır. 1 Kredi Kartı Ödeme (Kredi Kartı menüsü ile aynıdır.) 2 Kredi Ödeme (Hesaplar altındaki Kredi menüsü ile aynıdır.) 3 Fatura Telefon Cep Telefonu Doğalgaz Elektrik Su TV Yayın & İnternet Diğer 4 Kurum SGK Bağış 5 GSM TL Yükleme 6 Vergi & Trafik Cezası Vergi Gümrük Vergisi MTV Trafik Cezası 7 Şans Oyunları 8 Kayıtlı Ödemeler 9 Otomatik Ödemeler

36 Yatırımlar menüsü altındaki alt menüler ve yapılabilecek işlemler aşağıdaki gibidir. Altın, Eurobond ve Bono & Tahvil menüleri henüz işleme açılmamıştır. 1 Vadeli Hesap (Hesaplar menüsü altındaki ile aynıdır.) 2 Döviz Portföy Alış Satış Kur Bilgileri 3 Altın 4 Fon Portföy Alış Satış Fiyat Bilgileri 5 Bono & Tahvil 6 Eurobond

37 Başvurular menüsü altındaki alt menüler ve yapılabilecek işlemler aşağıdaki gibidir. 1 Kartlar Asıl kart, ek kart ve sanal kart başvurusu yapabilir, önceki başvurularınızın durumunu izleyebilirsiniz. 2 Kredi Yeni kredi başvurusu yapabilirsiniz. 3 Hesaplar Vadesiz hesap, vadeli hesap, Oksijen hesap, gecelik vadeli hesap açılışı yapabilirsiniz. 4 Başvuru İzleme Bu menüden yapılan kredi ve kredi kartı başvurularının durumu ve başvurulara ait diğer bilgilere ulaşılabilir. Başvurularınızı tarih aralığı ve başvurulan ürüne göre sorgulayabilirsiniz.

38 Kampanyalar menüsünü kullanarak mevcut ve biten tüm Odeabank kampanyalarını görüntüleyebilirsiniz. İstediğiniz kampanya başlığını seçerek kampanya detaylarına ulaşabilirsiniz. Mobil uygulama ile yaptığınız işlemlerden kazandığınız puanları Odeabank Kazandırıy O menüsü altından görebilirsiniz.

39 Bu menüden aşağıdaki araçlara ulaşabilirsiniz. Sıramatik IBAN Sorgulama REIDIN Konut Raporu Kredi Hesaplama Mevduat Hesaplama Şube & ATM Döviz Çevirici Çek Kontrol

40 Sağ üst köşede yer alan Bize Ulaşın fonksiyonu ile İletişim Merkezi ni sesli veya görüntülü olarak arayabilir, iletişim formu doldurabilirsiniz. Ayrıca bankamızda TL üzeri mevduata sahip müşterilerimiz portföy yöneticilerini görüntülü olarak arayabilir veya portföy yöneticilerinden randevu talebinde bulunabilirler.

41 Mobil Şube den yapılabilecek işlemler ve açıklamaları yer almaktadır. Buradan yapmak istediğiniz işlemi veya kullanmak istediğiniz menüyü aratarak doğrudan ulaşabilirsiniz.

42 Yardım ve Ayarlar menüsü altındaki alt menüler aşağıdaki gibidir. Güvenlik Parola Değişiklik Kart Şifresi Antivirüs Anahtarı İnternet Şube Kayıt (Sadece Kartlı Girişte) Bloke Kaldırma (Sadece Kartlı Girişte) Hatırlatma Servisi

43 Kişisel menü ile en sık kullandığınız ve doğrudan ulaşmak istediğiniz menüleri buraya ekleyebilirsiniz. Bunun için eklemek istediğiniz işlemin aktif duruma getirilmesi yeterlidir.

44

Odeabank Mobil Şube kullanıcı bilgileriniz, İnternet Şubesi ile aynıdır. Parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz.

Odeabank Mobil Şube kullanıcı bilgileriniz, İnternet Şubesi ile aynıdır. Parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz. Tüm kanallarda aynı menü içeriği ve sıralaması Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu, yenilikçi işlem akışı Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu tasarım ios ve Android platformlarına uyum Telefon ve tablet için

Detaylı

Odeabank İnternet Şubesi parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz.

Odeabank İnternet Şubesi parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz. Tüm kanallarda aynı menü içeriği ve sıralaması Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu, yenilikçi işlem akışı Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu tasarım Kişiselleştirme: Yeni iki ara yüzden dilediğini seçebilme

Detaylı

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? ASYAMOBİL ASYAMOBİL I. AsyaMobil Nedir? II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaMobil in Yenilikleri Nelerdir? IV. Mobil Şifreci mi Nasıl Aktive Edebilirim? V. AsyaMobil Şube ye Nasıl Giriş Yapabilirim?

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

İşlem Listesi. Para Transferleri. Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal

İşlem Listesi. Para Transferleri. Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal İşlem Listesi Para Transferleri Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal Havale Hesaplarınız Arası Havale Başka Hesaba Havale İsme Havale Havale

Detaylı

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI BÖLÜMLER 1. Anasayfa 2. Hesabım 2.1. Portföy 2.2. İşlem Hacim Detay Raporu 2.3. Aylık Hacim Raporu 2.4. Hesap Ekstresi 2.5. Hisse Hareketleri 2.6. Günlük İşlem

Detaylı

İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU

İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU İnternet Şubesi: ICBC Turkey İnternet Şubesi Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki dilde hizmet vermektedir. İnternet Şubesine web sitemiz (www.icbc.com.tr) üzerinden giriş

Detaylı

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim?

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay 1. fastpay 2. fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? 3. fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt Olurum? 4. fastpay i Size Kim Önerdi? 5. fastpay e Nasıl Para Yüklenir? 6. fastpay Uygulamasına Nasıl

Detaylı

Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu

Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu Global Menkul Değerler Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu İÇERİK 1. Yeni Sanal Şube Hakkında... 4 2. Ekranlar... 4 2.1. Ana sayfa... 4 2.1.1. Varlıklarım... 5 2.1.2. Favoriler... 6 2.1.3. BIST 100-Artanlar-Azalanlar...

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard)

TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard) DENİZBANK TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard) Kullanım Kılavuzu Denizbank Debit ve Ön Ödemeli Kartlar Bölümü 04.12.2017 1. KAMPÜS KART ÖZELLİKLERİ Kart TED Üniversitesi kimlik kartı olduğu gibi, üniversite

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim? ASYACALL ASYACALL I. AsyaCall Nedir? II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaCall Uygulamasına Nasıl Giriş Yapabilirim? IV. AsyaCall Menüsünü Nasıl Kullanabilirim? V. AsyaCall dan Hangi İşlemler

Detaylı

TradeAll TR Tablet&Web Uygulaması Kullanım Kılavuzu

TradeAll TR Tablet&Web Uygulaması Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1- Uygulamaya Giriş 2- Açılış Ekranı 3- Menü Adımları 4- Portföy Ekranı 5- Zincir Emir 6- Teknik Analiz 7- Ayarlar 1. Uygulamaya Giriş TradeAll TR Tablet Uygulamasına Giriş TradeAll TR tablet

Detaylı

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI Ana Sayfa Ana Sayfada yer alan sekmelerden Alıcı Başvurusu Yapılan Firmaları Eksik Kalan Bildirimlerinizi ve Alıcı Analiz ve Prim Borcunuzu izleyebilirsiniz. ANA SAYFA Poliçe

Detaylı

fastpay Uygulama Kılavuzu

fastpay Uygulama Kılavuzu fastpay Uygulama Kılavuzu fastpay uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde, DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek başkasına

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

TL bilgisi,puan bilgisi)

TL bilgisi,puan bilgisi) ÇEK - SENET İŞLEM ATM BANKA DIŞI ÖDEME VE TAHSİLAT BİLGİLENDİRME VE HABERLEŞME SERVİS ÇEK SENET (1) ATM Bilgi Fişi Ücreti (kredi kartına ilişkin dönem içi işlem,sonraki dönem taksit planı, hesap ekstresi,

Detaylı

BANKACILIK HİZMET ÜCRET ve MASRAFLARI Tahsilat Ücret Adı

BANKACILIK HİZMET ÜCRET ve MASRAFLARI Tahsilat Ücret Adı ÇEK - SENET İŞLEM ATM BANKA DIŞI ÖDEME VE TAHSİLAT BİLGİLENDİRME VE HABERLEŞME SERVİS ÇEK SENET (1) ATM Bilgi Fişi Ücreti (kredi kartına ilişkin dönem içi işlem,sonraki dönem taksit 0 0 0,90 planı, hesap

Detaylı

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CepParam uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek, başkasına gönderebilir, iade edebilir,

Detaylı

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1- na Giriş 2- Açılış Ekranı 3- Menü Adımları 4-Portföy Ekranı 5-Zincir Emir 6-Alarm Hazırlama 7-Ayarlar 1- TradeAll TR Mobil Uygulamasına Giriş TradeAll TR mobil uygulamasına giriş yapmak

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CepParam uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek, başkasına gönderebilir, iade edebilir,

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi kanalı üzerinden Otomatik Katılım kapsamındaki sözleşmeniz için katkı payı tutarı kesinti oranınızı değiştirebilirsiniz. 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde

Detaylı

FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU

FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU Konu Başlıkları GENEL BİLGİ FİNDEKS BİREYSEL

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. 2 Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler Vodafone Cep Sağlık Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Sayfa Adı Sayfa Numarası Kullanıcı Girişi 2 Profilim 3 Acil Durum Sağlık Bilgilerim 4 Özlük Bilgilerim 5 Sağlık

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu Otomatik Katılım kapsamında Ziraat Emeklilik olarak işverenlerin ve temsilcilerinin operasyonel iş süreçlerini kolaylaştıran kurumsal internet

Detaylı

MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU

MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU Kale Alarm uygulamasını telefonunuza yükledikten sonra Kale Alarm size bildirim gönderebilmek için izin isteyecektir. Uyarı, ses ve işaret bildirimi almak istiyorsanız

Detaylı

fastpay Kullanıcı Kılavuzu

fastpay Kullanıcı Kılavuzu fastpay Kullanıcı Kılavuzu fastpay uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde, DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 20 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 30 TL 22 Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 30 TL 250

Detaylı

İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI

İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 2. UYGULAMAYI YÜKLEME... 3 3. KULANICI LOGİN İŞLEMLERİ... 3 3.1. Uygulamaya İlk Kez Giriş Yapma... 3 3.2. Daha Önce Web

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

Ürün ve Hizmet Ücretleri

Ürün ve Hizmet Ücretleri Birim Birim Asgari Asgari Azami Azami Güncelleme İşlem Grubu işlem Adı Kalem Adı Masraf Tutar Oran Tutar Oran Tutar Oran Açıklama Tarihi Para Aktarma Havale TL Havaleler İsme (Kasadan) TL % 30 0,5 (%5)

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

FATURASOFT ANA SAYFA

FATURASOFT ANA SAYFA Faturasoft Tahsilât Programı; Elektrik, Su, Doğalgaz, Telefon, Cep Telefonu (Turkcell,Vodafone,Avea), Adsl (Smile, Superonline, Kablonet, TTNET),Digiturk, Kablolu Tv Ödemeleri, Eft, Havale, İsme/Hesaba

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Yüksek Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1 02.08.2018

Detaylı

İçindekiler. 1. Cep Anahtar Başvuru

İçindekiler. 1. Cep Anahtar Başvuru İçindekiler 1. Cep Anahtar Başvuru... 1 2. Cep Anahtar Aktivasyon... 3 3. Login (Giriş) Ekranı Çift İleri Güvenlik Aracı (İGA) Olan Kullanıcı... 4 4. Cep Anahtar Ayarlar... 5 a. Çoklu Kapama Bireysel ve

Detaylı

TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş. 01.01.2016 / 31.12.2016 Tarihleri Arası Ticari Müşteriler İçin Uygulanacak Masraf ve Komisyon Listesi

TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş. 01.01.2016 / 31.12.2016 Tarihleri Arası Ticari Müşteriler İçin Uygulanacak Masraf ve Komisyon Listesi MASRAF ADI PARA CİNSİ ORAN ASGARİ AZAMİ (%) TUTAR TUTAR Noter Masrafı TL 50 1,000 Hesap Açılış Danışmanlık Masrafı TL 50 250 ATM Bilgi Fişi Ücreti TL - ATM Günlük Para çekme limit aşım ücreti TL 1.00 5

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU

TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU i Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU ŞUBAT 2016 ii İÇİNDEKİLER Sayfa 1 GİRİŞ... 1 2 Üyelik Kaydı... 2 3 Beyanlar... 17 3.1 Beyan İlanı... 17 3.2 Beyan Listesi...

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu.

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Bank24 JET Kartın Avantajları Öğrenim süresi boyunca hesap

Detaylı

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren özel ve kamu sektöründeki çalışanlar Otomatik Katılım uygulaması ile birlikte Bireysel Emeklilik Sistemi ne

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım Matriks Trader Tek şifre ile tüm piyasalara erişim 3 ü 1 arada izleme ve işlem yapma imkanı Ücretsiz kullanım ve anlık veri imkanı Gerçek portföy

Detaylı

BorsaOnline. ebroker Kullanım Kılavuzu

BorsaOnline. ebroker Kullanım Kılavuzu BorsaOnline ebroker Kullanım Kılavuzu 1 BorsaOnline 1. BorsaOnline 2. Portföy 3. Hisse Senedi Emir Girişi 4. VİOP Emir Girişi 5. Bekleyen İşlemler 6. Gerçekleşen İşlemler 7. İptal Edilen İşlemler 8. Emir

Detaylı

Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu

Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu İçindekiler 1 Anasayfa Ekranı... 3 Kimin Adına İşlem Yapıldığının Görünmesi... 3 Ayarlar... 3 Sol Menü İşlemleri... 4 Mükellef Bilgileri... 5 Yıllık Gelir-Gider ve KDV Toplamları...

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Hazırlık Öğrencisi) v1.1 (09.09.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

Personel Kullanım Kılavuzu.

Personel Kullanım Kılavuzu. Personel Kullanım Kılavuzu www.kodnova.com/vitaapp UYGULAMAYA GİRİŞ 01 a b c d e f Kodnova Yazılım Hizmetleri Kodnova Yazılım Hizmetleri a. Personel Girişi ile giriş yaptığınızda kurum kodu, kurum şifre,

Detaylı

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Borç Takip Programı Menü İçeriği...3 2.1.1. Müşteri Borç Takip Sayfa İçeriği..4 2.1.1.1. İşlemler Bölümünde Bulunan Butonların

Detaylı

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS)

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) 1 Bu doküman T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O. tarafından hazırlanmış olup, bütün tasarım ve çoğaltma hakları T.VAKIFLAR BANKASI

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

Soru ve önerileriniz için, adresini ziyaret edebilir ve/veya adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Soru ve önerileriniz için,  adresini ziyaret edebilir ve/veya adresine e-posta gönderebilirsiniz. Değerli Meslektaşım Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği olarak, sizlerin beklentilerini en yüksek kalitede karşılamak adına TÜRMOBKart çalışmamızı sizlerin

Detaylı

İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER HİSSE/VİOP E-ŞUBE İŞLEMLERİ

İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER HİSSE/VİOP E-ŞUBE İŞLEMLERİ İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER HİSSE/VİOP E-ŞUBE İŞLEMLERİ www.integralmenkul.com.tr adresinden GiRiŞ sekmesinden e-şubeye giriş yapılır Açılan pencereden BİST ya da VİOP seçilir E-şube giriş ekranı: Uzaktan

Detaylı

Cep T Para Ekranları. Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları

Cep T Para Ekranları. Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları Cep T Para Ekranları Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları Cep T Para ya Erişim Cep T Para, SIM kartlar üzerinde çalışan bir uygulama olduğu için, uygulamaya erişim için, müşterilerimizin kullandıkları telefonun

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 1. KURUMSAL İŞLEMLER

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KILAVUZU v1.1 (26.10.2018) st.bau.edu.tr 1 Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 06.04.2018 Gökçe Begüm AVCI v1.1 26.10.2018

Detaylı

TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ. Çevrimiçi Başvuru İşlem Kılavuzu

TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ. Çevrimiçi Başvuru İşlem Kılavuzu TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ Çevrimiçi Başvuru İşlem Kılavuzu 1 İÇİNDEKİLER MARKA BAŞVURU İŞLEM SÜRECİ... 6 1 ) SİSTEME GİRİŞ... 6 E-imza ile;... 6 Mobil imza ile;... 7 2 ) BAŞVURU SÜRECİ... 9 2.1 ) Başvuru İşlemleri...

Detaylı

CRM Yazılımı - Anasayfa

CRM Yazılımı - Anasayfa CRM Yazılımı - CRM Yazılımı İçerisinde Barındırdığı Özellikler *. Personel Bilgileri *. Müşteri Bilgileri *. Kartvizit Bilgileri *. Çözüm Ortakları *. Ajanda *. Randevu Bilgileri *. Hatırlatma Bilgileri

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 EPOSTA SİSTEMİNE BAĞLANMA... 3 ESKİ E-POSTLAR... 5 YENİ KİŞİ VEYA GÖREV OLUŞTURMA... 6 MESAJ YAZMA... 6 KİŞİLER...

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR...

MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR... MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR... Sıramatik Uygulaması; DenizBank Şubelerinden fiili olarak sıra numarası almadan işlem yapabilmek için alınması gereken sıra numarasını tek

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

ISTCELL. Kullanım Bilgileri

ISTCELL. Kullanım Bilgileri ISTCELL Kullanım Bilgileri 12/14/2010 İçindekiler ISTCELL... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Bilgi ve Mobil Eğitim... 9 Mobil Bilgilendirme... 13 Mesaj Şablonları... 15 Toplu Mesaj Gönderimleri... 16 Turkcell

Detaylı

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2.

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2. Sayfa 1 / 34 A. SİSTEME GİRİŞ... 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE... 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ... 6 1. Yeni Kullanıcı... 6 2. Kullanıcı Yetki İşlemleri... 7 D. ÜRÜNLER... 8 1. Satıştaki Ürünler... 8 2. Gelecek

Detaylı

TURKISH YATIRIM İNTERNET ŞUBESİ AÇILIŞ SAYFASI

TURKISH YATIRIM İNTERNET ŞUBESİ AÇILIŞ SAYFASI TURKISH YATIRIM İNTERNET ŞUBESİ DAHA HIZLI ve DAHA KOLAY İnternet şubede her sayfada sayaç bulunmaktadır. Böylelikle müşterilerimiz, şube üzerinde herhangi bir alanı tıkladığında sayaç sıfırlanacak; 20

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Kullanım Yönergesi

Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Kullanım Yönergesi Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Kullanım Yönergesi Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi ne (OOS) https://oos.sdu.edu.tr adresinden ulaşılabilir. OOS nin ana sayfası Şekil

Detaylı

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama SİTE KULLANIMI Üye Girişi Anasayfa Sepete Ürün Ekleme Sepeti Onaylama Sipariş Adımları Fatura Bilgisi Teslimat Bilgisi Teslimat Yönetimi Ödeme Seçeneği Sipariş Onaylama Üyelik Bilgileri Düzenlemeleri Hesap

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün :

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün : Taksitli Satış Đşlemleri Taksitli Satış sistemi adı üzerinde tüm taksitle satış yapan firmalarda kullanılabilir. Bunun yanısıra peşin fiyatı belirli ancak vadeli fiyatı ve taksit sayısı bilinmeyen tüm

Detaylı

Müşteri Yönetimi Tahsilat Bilgileri Ekranı Kullanım Kılavuzu

Müşteri Yönetimi Tahsilat Bilgileri Ekranı Kullanım Kılavuzu - SAMBA Uygulaması - Müşteri Yönetimi Ekranı Kullanım Kılavuzu Türkçe İstanbul, 17.05.2011 - SAMBA Uygulaması - Doküman Değişim Takibi Tarih Versiyon Değişikliği Yapan Değişiklik Tanımı 17.05.2011 1 Melissa

Detaylı

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım Matriks Trader Tek şifre ile tüm piyasalara erişim 3 ü 1 arada izleme ve işlem yapma imkanı Ücretsiz kullanım ve anlık veri imkanı Gerçek portföy

Detaylı

Shopier ile Etsy de Yapılan Satışlarda Ödeme Alma

Shopier ile Etsy de Yapılan Satışlarda Ödeme Alma Shopier ile Etsy de Yapılan Satışlarda Ödeme Alma Bu doküman Etsy de satışını yaptığınız ürünlerin ödemelerini Shopier ile alabilmeniz için bir kılavuz niteliğindedir. Aşağıda anlatılan adımları uygulayarak

Detaylı

GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU

GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU 1 GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Gümrüklerde İthal Araç İncelemesi başvurusu yapabilmek için TSE 360 sistemine kayıt olunması ve başvuruda

Detaylı

(OKS)

(OKS) Otomatik BES Şube ile firmanıza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, firmanız ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Otomatik

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ZORUNLU ALICILAR İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. HESAPLARIN AÇILMASI VE AKTİVASYON İŞLEMİ... 3 2. UETS HESABI OTURUM AÇMA... 3 2.1. E-İMZA İLE UETS

Detaylı

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu 1 efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu 2015 2 İÇİNDEKİLER 1 GİRİŞ...3 2 UYGULAMAYA ERİŞİM...4 3 YETKİLENDİRME...5 3.1 Kullanıcı Rol Tanımları... 5 Firma Finansman Kullanıcı Rolü... 5 efinans

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı Bayi siparişlerinin giriş ve ekstre takibini yapmak üzere geliştirdiğimiz web sitemiz bayi.obaperdesan.com.tr nin kullanımı bu dokumanda açıklanmıştır. Siteye

Detaylı

FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU. Ferahlayın! Daralmayın, Kart şeklinde. ihtiyaç finansmanı.

FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU. Ferahlayın! Daralmayın, Kart şeklinde. ihtiyaç finansmanı. Daralmayın, Ferahlayın! Kart şeklinde ihtiyaç finansmanı. FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU finansör nedir?? * Finansör, kar oranı ve taksit sayısı banka ve müşteri arasında başvuru esnasında belirlenen ve müşteri

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

Kayıt Yenileme. Ödeme İşlemleri

Kayıt Yenileme. Ödeme İşlemleri Kayıt Yenileme Ödeme İşlemleri AĞ USTOS 2018 İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 SİSTEME GİRİŞ... 2 TAKSİTLİ ÖDEME... 5 PEŞİN ÖDEME... 17 HATA OLMASI DURUMUNDA NE YAPACAĞIM? (İŞLEMLERİN HER HANGİ BİR YERİNDE)...

Detaylı

VPOS 724 Versiyon 3 KULLANMA KILAVUZU

VPOS 724 Versiyon 3 KULLANMA KILAVUZU VPOS 724 Versiyon 3 KULLANMA KILAVUZU İçindekiler Giriş 1 Ana Menü 2 Manuel Provizyon 2 VakıfPara İşlemleri 3 Satış İptali 4 İade 5 Ön provizyon Onayı 6 Günsonu 6 Günsonu detay 7 Listeleme 7 Kullanıcı

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu 1. Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Online İşlemler sisteminde, Basılı Evrak Stok Takip Sisteminin kullanımını anlatmak amacı ile hazırlanmıştır. Bu sistem ile; - Basılı Evrak

Detaylı

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvuru

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvuru AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvuru 1 AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması

Detaylı

Bireysel Bankacılık: Akbank ın dinamosu, bankacılığın en keyifli alanı... AKBANK

Bireysel Bankacılık: Akbank ın dinamosu, bankacılığın en keyifli alanı... AKBANK Bireysel Bankacılık: Akbank ın dinamosu, bankacılığın en keyifli alanı... AKBANK Bireysel Bankacılık Özel Bankacılık KOBĠ Bankacılığı Kurumsal Bankacılık Bireysel Birebir exi26 Bireysel müşteriler banka

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 28.5 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 34.2 TL 256.5 TL Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5

Detaylı