Merhabalar, Equi-Flash Yıl 15 Sayı 72. üründe deneyerek avantajlarını nihai ürün bazında değerlendirebilirsiniz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Merhabalar, Equi-Flash Yıl 15 Sayı 72. üründe deneyerek avantajlarını nihai ürün bazında değerlendirebilirsiniz."

Transkript

1 Equi-Flash Yıl 15 Sayı 72 Merhabalar, üründe deneyerek avantajlarını nihai ürün bazında değerlendirebilirsiniz. Ülkemizde devam eden finansal dalgalanmalar ve diğer tarafta buğday stoklarının azaldığı, fiyatların arttığı haberiyle IBA fuarını karşılıyoruz. Bu son gelişmeler pek çok işletmeyi doğrudan veya dolaylı etkileyecek gibi görünüyor. Dileriz bu zor zamanları en az zararla ve krizleri fırsata çevirerek atlatırız ülke olarak. Biz en iyi bildiğimiz işi yapmaya, sizler için en faydalı yenilikleri en iyi olanaklarla buluşturmaya devam edeceğiz. IBA fuarı 3 senede bir gerçekleşiyor. Bir önceki fuardan beri temsil etmeye başladığımız yeni firmalar oldu. Bunlara, Zeppelin ve Middleby grubunu örnek verebiliriz. Her ikisi de alanlarında lider firmalar. Bir diğer en önemli adım bizim açımızında İsveç menşeili Aromatic Bakels ile birlikte Gebze de açtığımız yeni test merkezi. Bu merkezde, Aromatic ürün grubunda yer alan hammadde ve karışımları istediğiniz Randevu almak için Etel Florentin ile iletişim kurmanız yeterli. Takip eden sayfalarda IBA fuarında temsil ettiğimiz firmalara ilişkin bilgileri sunmaktayız. Fuar boyunca bizlere aşağıdaki numaralardan ulaşabilirsiniz: Deyvi Florentin Etel Florentin Döndü Parlak Rüstem Can Şimdiden başarılı bir fuar geçirmenizi dileriz. Saygılarımızla, Medley A.Ş. Merkez: Cumhuriyet Cad. 105/5 Şişli-İSTANBUL Şube: Karacaoğlan Mah. Bornova Caddesi İzeltaş Galeria Sitesi No.7/2A

2 Hall: A1 / 251 Hall: A1 / 385 Brevetti Gasparin şirketi farklı pazar ihtiyaçlarına göre çeşitli modellerde dilimleme makineleri geliştirmiştir. Düşük, orta ve yüksek kapasiteli üretime yönelik tam bir ekmek dilimleme makineleri yelpazesinin yanı sıra, Gasparin fırıncılık ürünlerinin pek çoğunda kesim ihtiyaçları için gereksinimleri karşılamaktadır: rusk ekmeği, bisküvi, kek vb. BUHARDA PİŞİRİLMİŞ DONUTLAR 3 kat fazla raf ömrü % 50 daha az yağ % 100 daha ezzetli Kızartma değil, buharda pişirilmiş Donutlarda ki bu YENİliğin tadına bakmak için sizleri Masdac standına bekliyoruz. Standda aynı zamanda dünyanın en yüksek kapasiteli sandviç kek hattı olan D14000 Sandviç Kek hattını görebilirsiniz. Her 30 dakikada bir üretim yapılacak. Hall: A1 / 485 Hall: A3 / 549 Foodjet, gıda endüstrisine 2D + baskı getiren ilk ve tek şirkettir. Yoğun kıvamlı çikolata ve diğer gıdalar üzerine baskı ve dekorasyon makineleri üreten Foodjet, fuarda yüksek hızlı depozitörleri hakkında sizlere bilgi verecek. Foodjet makinaları en küçük figür ve yazıları yüksek doğrulukla bant üzerinde akan ürünlere depozit edebiliyor. Üstelik bant üstündeki ürünlerin düzenli sırada olması gerekmiyor. SternChemie - Lesitin SternChemie yüksek kalitede, doğal ayçiçeği lesitini üretimi yapmaktadır. Müşteri ihtiyaçlarına özgü lesitin çeşitleri sunmaktadır: SternCream - Hindistan Cevizi Sütü Tozu Lezzetin Doğal Kaynağı SternCream, birçok alanda kullanılabilen sprey kurutucularla işlem görmüş Hindistan cevizi sütü tozudur. Dünyanın her tarafından geleneksel mutfakların geliştirilmesi ve evrenselleştirilmesi, Hindistan cevizi sütünü Avrupa mutfağının standart bir ürünü haline getirdi.

3 Hall: A4 / 354 Hall: A5 / 231 Çikolata kalıbı konusunda lider üreticilerden biri olan Hans Brunner, IBA fuarında Hall A4, 354 no lu standda yer alacak. Standda görebilecekleriniz şunlar; Renkli dekorlu, özellikle içi boş (hollow) figürler Dekorlu hatlar ve taşıma sistemleri için yeni ölçülü kalıplar EASYTRUFLER manuel doluma uygun truffle için geliştirilen set 3D kalıp konseptleri Blueflex sisteminin yenilikleri San Cassiano, 1962'den beri mikserler, yoğurucular ve otomatik karıştırma sistemleri yapmaktadır. Müşterilerine dikey, batch veya kontinü karıştırıcılar, planetary mikserler, alttan deşarjlı otomatik çözümler, karıştırma karuselleri ve karıştırma robotları ile dünya çapında teslimat yapmaktadır. N2 Revo Bottom Discharge bisküvi ve kraker hamurları için kullanılır, glüten gelişimi gözlenmez. Özelliği, hamur boşaltmanın kolay olması ve zahmetsiz reçete değişimidir. N1 Planetary mixer 600L bağımsız karıştırıcı hızı ve sıyırıcı kontolünün yanında yağlama gerektirmeyen motoru ile benzersizdir. Aynı zamanda az yer kaplar. Hall: A5 / 474 Hall: A6 / 127 Watercut, pastacılık için yüksek basınçlı su jeti ile kesme işini yapan dünya çapında makinelerin ana üreticilerinden biridir. Farklı makine parkurları ile fuarda yerini alacaktır. Wolf, temperleme makineleri, bant tipi draje makineleri, soğutma tüneli, çikolata dekor makineleri, enrober, truffle üretimi alanlarında komple çözümler sunmaktadır. Özellikle bant tipi draje makineleri konusunda lider üreticidir. Kapasitesi saatte 1000kg a kadar çıkmaktadır. Candy Coater teknolojisi ile yumuşak ve sert şeker kaplamalarında büyük zaman kazanımı elde edilmektedir.

4 Hall: A6 / 361 Haas Grubu, Bühler ile birleşmesinden sonra ilk defa bir fuarda Bühler ile aynı standı paylaşacak. "Tarladan sofraya" - Haas ve Bühler'in birleşmesiyle, şekerleme ve unlu mamul endüstrisine benzersiz ve eksiksiz bir ürün ve hizmet sağlayıcısı oluşturdular ve herhangi bir proses aşaması için en gelişmiş üretim sistemlerini sunmaktalar. Haas Bühler standında tanıtılacak yeniliklerden bazıları aşağıdadır: Ideation Room (Nihai ürün tanıtımı) Haas standlarında bir gelenek haline gelen bu oda içinde dünyanın değişik bölgelerinden gelen en yeni ürünleri tatma ve numune alma imkanı bulabilirsiniz. SWAKT-ECO Devrim niteliğindeki bir ısıtma konseptine sahip bu yeni nesil premium gofret pişirme fırınları, düz ve içi boş gofretlerin tam otomatik, büyük ölçekli endüstriyel üretimi için kullanılmaktadır. SWAKT-ECO dakikada en fazla 60 adet gofret yaprağı üretmektedir. WIRE CUTTER 6110 Fındık-fıstık gibi çeşniler içeren hamurların işlenmesi için özel olarak dizayn edilmiş tel kesme makinası, bisküvi ve kurabiyelerde yüksek doğruluk ve yüksek hızla çalışmaktadır. MINI MONDO Özellikle laboratuvar ve Ar-Ge merkezlerindeki küçük ölçekli testler için geliştirilen Mini Mondo, her çeşit tatlı ve tuzlu dolgular ve mousse, hamurlar, çikolata ve süt ürünleri için kullanılan ve uzmanlarca tercih edilen bir havalandırma makinasıdır. IFC FIRIN (Konveksiyonel Fırın) Fırıncılık endüstrisindeki ürünler çeşitli ve üretim süreçleri zordur. IFC fırını üreticiler için ideal çözümdür: tam nem kontrolünü sağlarken aynı zamanda eşit pişirme işlemini yapabilmektedir. Bunların yanı sıra enerji tüketimi oldukça düşüktür. EWB-R Çevre dostu EWB-R serisi en yüksek kapasitede çeşitli rulo gofret üreten makinadır. Ters veya düz yönde kıvrılmış, tek renk veya çift renk, polka noktaları olsun olmasın vb farklı çeşitlerde üretilebilir; dondurma ile beraber veya sade bir atıştırmalık olarak tüketilebilir. Iba standında Haas-Mondomix havalandırma ekipmanlarıyla üretilecek olan tatlı veya tuzlu dolgulu rulo gofretler sadece bir adım uzağınızda.

5 Hall: A6 / 175 Hall: A6 / 465 Böhnke Luckau, Almanya nın Wernigorede kentinde 2007 yılında kurulmuştur. B+L makineleri dünyanın pek çok bölgesinde çalışır vaziyettedir. Ülkemizde de önde gelen çikolata üreticileri B+L tercih etmiştir. Böhnke Luckau nun üretim portföyünde bulunan makineler şunlardır: Krokan pişiriciler Vermicelli hatları Pul çikolata Caotech, kokolin, çikolata, yağ bazlı kremalar vb karışımların öğütülmesi için bilyalı değirmenler yapar. Kesikli (batch) üretim veya kontinü üretim ihtiyacına uygun hatlar dizayn eder. Değişik kapasite ve özellikte makinalar hakkında bilgi almak için Caotech in standına bekleriz. Kabuk çikolata Kalıplama hatları Çikolata kaplama hatları Soğutma tünelleri Blok depozit hatları (5kg) Hall: B1 / Hall: B1 / 477 Middleby merkezi ABD de olup aynı kategoriden üretim yapan şirketlerin biraraya gelerek kurduğu bir oluşumdur. Middleby unlu mamul grubu, marka odaklı çalışan, kullanma maliyeti düşük ve özgün kullanıcı deneyimi sunmaya amaçlayan, yenilikçi endüstriyel fırıncılık ekipmanları üreticisidir. Stewart Systems, Burford ve Glimek bu grup içindeki markalardandır. SPS firması, bisküvi, kek, çikolata ve gofret sektörleri için besleme ve flowpack paketleme makinaları yapmaktadır.

6 Hall: B2 / 150 Hall: B3 / 539 Mecatherm firması IBA fuarında M-TA adını verdikleri fırınlarını sizlere tanıtıyor olacak. M-TA fırın, kompakt ve bağımsız modüllerden oluşur. Her modülde, ısı iletim modu, radyan, konveksiyon veya bir seçim kombinasyonu arasında seçilebilir. Bu, sonsuz ürün yelpazesi, kişiye özel pişirme eğrileri oluşturulmasına izin verir. Hassas ürünlerde, üretimin başından sonuna kadar mükemmel bir ürün homojenliği sağlamak için tasarlanmıştır. M-TA fırın, ekranda basit bir reçete seçimiyle hızlı ve kolay üretim değişikliklerine izin verir. M-TA Smart-Adjust, fırın parametrelerinin ve enerji kontrolünün optimizasyonunu sağlar yılında GFT 0200 müsli şekillendirme makinesi revize edildi, bu makinenein sonuna, yapılacak ürüne göre, fırın ya da kaplama ünitesi eklenebilir. Yeni model ile bu entegrasyon daha da kolaylaştı. Revize edilen bir diğer makine MFW Bu makine, marzipan ve diğer meyve ezmelerinin endüstriyel boyutta şekillendirilmesini sağlar. Daha fazla bilgi alak için sizleri Krüger&Salecker standına bekliyoruz. Hall: B6 / 351 Hall: A2 / 380 Zeppelin, IBA 2018 fuarında, firmanızın gelişimini sağlayacak pek çok yeni teknoloji sunuyor olacak. Mühendislik alanındaki yeniliklerini, örneğin tamamen revize edilmiş switch ve rotary valfi tanıtacak. Dijitalleşme alanındaki yenilikler: Sistemleri akıllı kılan teknolojiler yakında tüm bileşenlerde standart olarak kurulacak ve fuar standında sizin için uygulamalı gösterilecektir. Son olarak, gerçek bir dünya yeniliği sunulacak: Tam anlamıyla %100 garantili hamur kalitesi anlamına gelen CODOS sistemi tamamen revize edildi ve IBA fuarında ilk kez ziyaretçilerine tanıtılacaktır. Bakon, cup kekler, makaronlar, kek hamuru, muffin vb. ürünlerin depozit edilmesinde ihtiyaçlarınıza yönelik çözümler sunmaktadır. Pasta şefleri Hidde ve Bernhard ın sunumlarıyla renk katacakları standlarında, BD9 isimli depozitörleri tanıtılıyor olacak. En verimli şekilde üretime odaklı bu makine, sıvı ve yarı sıvı ürünleri yüksek doğruluk oranıyla depozit edebilmektedir. Reçete seçimi ve ürün değişimi dokunmatik ekranından kolayca yapılmaktadır.

7 Wafer - Chocolate - Biscuit Franz Haas Haas Mondomix Haas Meincke BSA Caotech Knobel Hans Brunner Wolf Machines Nerkon Masdac Krüger & Salecker Selo Ideo Tecnica DSC Böhnke & Luckau Bakery Zeppelin Systems SanCassiano Mecatherm Middleby Bakon Metronics Nuts & Snacks CPM Wolverine Proctor Incus Kuipers Other Processes FMT Big Drum Decoration Systems Food Jet Printing International Ingredients Rousselot Freeze Dry Foods Aromatic Sternchemie Natureseal Arthur Branwell Sacmar Alithea BLG Carrageenan LBG Sicilia Srl Amano Enzyme Zhucheng Haotian Primary SPS (PFM Group) Flexpack Gima (IMA) Cemes Chocal IPAC Omori Gasparin Weyhmüller Ronchi FMT Doselec SMP Packaging Secondary CAMA Sichera End of Line - Warehousing Prasmatic Euroimpianti Materials & Auxilliaries Carcano FreshCare O2 Control Agri Business Unitec Raytec Perfotec PND Techno Frutta Quality Control Claranor Albert LHT Consultancy Cumhuriyet Cad. Merkez Apt. No:105/ Elmadağ - Şişli İstanbul/Türkiye Tel: info@medley.com.tr

8 Temsil Ettiğimiz Firmalar Salon - Stand Numarası GASPARIN A1 / 251 MASDAC A1 / 385 FOOD JET A1 / 485 STERNCHEMIE A3 / 549 HANS BRUNNER A4 / 354 SANCASSIANO A5 / 231 METRONICS A5 / 474 WOLF MACHINES A6 / 127 BOHNKE & LUCKAU A6 / 175 FRANZ HAAS / MONDOMIX / MEINCKE A6 / 361 CAOTECH A6 / 465 MIDDLEBY B1 / SPS B1 / 477 MECATHERM B2 / 150 KRUGER & SALECKER B3 / 539 ZEPPELIN SYSTEMS B6 / 351 BAKON A2 / 380

MEDLEY & CHOCOLATE. Merhabalar,

MEDLEY & CHOCOLATE. Merhabalar, MEDLEY & CHOCOLATE Merhabalar, EQUI- FLASH YIL 15, S AY I67 Nİ SAN 2018 Bir aile şirketi olan Medley in kuruluşundan bugüne kadar gelişim ve dönüşümüne baktığımızda ülkemizdeki çikolata endüstrisinin gelişimine

Detaylı

E Q U I - F L AS H YIL 15, SAYI 71 AĞUSTOS

E Q U I - F L AS H YIL 15, SAYI 71 AĞUSTOS MEDLEY & BAKERY E Q U I - F L AS H YIL 15, SAYI 71 AĞUSTOS 2 0 1 8 Merhabalar, Yaklaşan IBA fuarını göz önünde bulundurarak fırıncılık sektörüne özel bir equi-flash hazırlamak istedik. Bir önce ki IBA

Detaylı

Yarım asırdır faaliyet gösteren Medley, diğer gıda alanlarında olduğu gibi süt endüstrisine de hizmet ve teknoloji sunmaktadır.

Yarım asırdır faaliyet gösteren Medley, diğer gıda alanlarında olduğu gibi süt endüstrisine de hizmet ve teknoloji sunmaktadır. EQUI-FLASH YIL 15, SAYI 68 TEMMUZ 2018 Merhabalar, Yarım asırdır faaliyet gösteren Medley, diğer gıda alanlarında olduğu gibi süt endüstrisine de hizmet ve teknoloji sunmaktadır. Koruyucusuz ürün, taze

Detaylı

Merhabalar, Equi-Flash Yıl 14 Sayı 63

Merhabalar, Equi-Flash Yıl 14 Sayı 63 Equi-Flash Yıl 14 Sayı 63 Merhabalar, bu sene de Gulfood Manufacturing fuarında temsil ettiğimiz firmalara ilişkin bilgileri sunmaktayız. Bir sonraki sayfada firmaların stand numaralarını görebilirsiniz.

Detaylı

Salon: #4 Stand: #413

Salon: #4 Stand: #413 Equi-Flash Merhabalar, tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo da düzenlenecektir. Bu sene de IBATECH fuarında temsil ettiğimiz firmalar nezdinde yer almaktayız. Firmalarımıza ilişkin yenilikler ve

Detaylı

Equi-Flash Yıl 12 Sayı 60 Mayıs 2016

Equi-Flash Yıl 12 Sayı 60 Mayıs 2016 Equi-Flash Merhabalar, Dünyanın en kapsamlı gıda bileşenleri fuarı FOOD INGREDIENTS ın İstanbul ayağı, tarihlerinde 4. kez İstanbul Kongre Merkezi nde gerçekleşecek. Bizler de MEDLEY olarak, C10 numaralı

Detaylı

MEDLEY. Equi-Flash Sayı:29 Yıl: 6. Merhaba,

MEDLEY. Equi-Flash Sayı:29 Yıl: 6. Merhaba, Equi-Flash Sayı:29 Yıl: 6 MEDLEY Merhaba, 2011 yılını geride bıraktığımız şu günlerde, sizlere önümüzdeki yıl gerçekleşecek fuarların duyurusunu yapmaktan mutluluk duyacağız. Şekerleme ve çikolata endüstrisinin

Detaylı

Giriş 1 Rousselot 2 FDF 3 Aromatic 4 SternChemie 5 Freshcare 6. Merhabalar,

Giriş 1 Rousselot 2 FDF 3 Aromatic 4 SternChemie 5 Freshcare 6. Merhabalar, Food & Ingredients Equi-Flash Yıl 11 Sayı 54 Mayıs 2015 13-15 Mayıs 2015 Merhabalar, Dünyanın en kapsamlı gıda bileşenleri fuarı FOOD INGREDIENTS ın İstanbul ayağı, 13 15 Mayıs 2015 tarihlerinde 3. kez

Detaylı

Giriş 1 Candy Recycling 2 Franz Haas Meincke 3 Mondomix 4 Carcano & ICMA 5

Giriş 1 Candy Recycling 2 Franz Haas Meincke 3 Mondomix 4 Carcano & ICMA 5 EquiFlash Ambalaj Fuarı Sayı 35 Yıl: 7 09.2012 12. Salon 27C Standı Giriş 1 Candy Recycling 2 Franz Haas Meincke 3 Mondomix 4 Carcano & ICMA 5 Pomati 6 DNP 7 Enflex 8 WP 9 Merhabalar, 18. Uluslararası

Detaylı

Franz Haas #131 Haas Mondomix #131 Haas Meincke # 131 Comas #341 Kruger&Salecker #431 Wolf Machines #127 SPS #361. WP Haton WP #120-130

Franz Haas #131 Haas Mondomix #131 Haas Meincke # 131 Comas #341 Kruger&Salecker #431 Wolf Machines #127 SPS #361. WP Haton WP #120-130 Equiflash IBA Yıl 11 Sayı 56 Eylül 2015 12-17 Eylül 2015 Merhabalar, IBA fuarı vesilesiyle sizlerleyiz. IBA 1949 yılından beri fırıncılık, çikolata ve atıştırmalık gıda endüstrisi uzmanlarının buluşma

Detaylı

Prosweets Equi-Flash Yıl 12 Sayı 58 Ocak-Şubat Ocak 3 Şubat Merhabalar,

Prosweets Equi-Flash Yıl 12 Sayı 58 Ocak-Şubat Ocak 3 Şubat Merhabalar, Equi-Flash Yıl 12 Sayı 58 Ocak-Şubat 2016 31 Ocak 3 Şubat 2016 Merhabalar, Bu sene de fuarında temsil ettiğimiz firmalar nezdinde yer almaktayız. Aşağıda temsil ettiğimiz firmaların listesini ve stand

Detaylı

Değerli İlgililer, Bu bültenimizde Fruit Logistica ya katılacak temsilciliklerimizin. size aktarmaktayız. Saygılarımızla,

Değerli İlgililer, Bu bültenimizde Fruit Logistica ya katılacak temsilciliklerimizin. size aktarmaktayız. Saygılarımızla, Giriş 1 Unitec 2 Raytec 3 PND 4 Agricoat NatureSeal 5 Değerli İlgililer, Taze meyve ve sebze endüstrisinin en önemli fuarı olan Fruit Logistica fuarı Almanya nın Berlin kentinde 4 6 Şubat tarihlerinde

Detaylı

BSA Scheneider D070-E071 Sayfa 2 Caotech C069 Sayfa 3 Carcano H068 Sayfa 4 Chocal H028 Sayfa 5 Candy Recycling GmbH

BSA Scheneider D070-E071 Sayfa 2 Caotech C069 Sayfa 3 Carcano H068 Sayfa 4 Chocal H028 Sayfa 5 Candy Recycling GmbH Equi-Flash Yıl 11 Sayı 52 Ocak-Şubat 2015 1-4 Şubat 2015 Merhabalar, Bu sene de Prosweets fuarında temsil ettiğimiz firmalar nezdinde yer almaktayız. Aşağıda temsil ettiğimiz firmaların listesini ve stand

Detaylı

FRUIT LOGISTICA BERLIN, 6 8 FEBRUARY Değerli İlgililer,

FRUIT LOGISTICA BERLIN, 6 8 FEBRUARY Değerli İlgililer, EquiFlash Fruit Logistica Sayı 36 Yıl: 8 01.2013 FRUIT LOGISTICA Giriş 1 Unitec 2 Raytec 3 PFM 4 Agricoat 5 Değerli İlgililer, Taze meyve ve sebze endüstrisinin nabzını tutan Fruit Logistica fuarı Almanya

Detaylı

Değerli İlgililer, Taze meyve ve sebze endüstrisinin en önemli fuarı olan Fruit Logistica fuarı Almanya nın Berlin kentinde Şubat tarihlerinde

Değerli İlgililer, Taze meyve ve sebze endüstrisinin en önemli fuarı olan Fruit Logistica fuarı Almanya nın Berlin kentinde Şubat tarihlerinde Giriş 1 Unitec 2 Raytec 3 PND 4 Agricoat NatureSeal 5 Perfotec 6 Değerli İlgililer, Taze meyve ve sebze endüstrisinin en önemli fuarı olan Fruit Logistica fuarı Almanya nın Berlin kentinde 03-05 Şubat

Detaylı

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JCPL-150 Meyveli Jöle üretimine uygun makine ve ekipmanlar Satte 100 ile 350 kg arasi uretim kapasitesi vardir IP 65 koruma sınıfına sahip elektrik sistemleri Tüm ürünler

Detaylı

Sayın İlgili, Saygılarımızla

Sayın İlgili, Saygılarımızla Sayın İlgili, Taze meyve ve sebze endüstrisinin nabzını tutan FRUIT LOGISTICA 8 10 Şubat 2012 tarihleri arasında Almanya nın Berlin şehrinde düzenlenecektir. Üreticilerin ve tedarikçilerin katılacağı bu

Detaylı

Medley. EquiFlash ISM/Prosweets Fuarı Sayı 37 Yıl: 8. Merhabalar,

Medley. EquiFlash ISM/Prosweets Fuarı Sayı 37 Yıl: 8. Merhabalar, Medley EquiFlash ISM/Prosweets Fuarı Sayı 37 Yıl: 8 Merhabalar, Yeni yılın sektörümüzle ilgili ilk tatlı olayı 27 Ocak 2013 Pazar günü Köln de kapılarını açıyor. Ülkemiz katılımcılarına sonsuz başarılar

Detaylı

Firma. Hall/Stand H7.1 / B011-A010. Metronics/Watercut H4.2 / C095 H4.2 / C010-E011 H6 / A021

Firma. Hall/Stand H7.1 / B011-A010. Metronics/Watercut H4.2 / C095 H4.2 / C010-E011 H6 / A021 ANUG A FOOD TEC EQU I - FLASH YIL 15, S AY I6 5 M AR T Merhabalar, Üç yılda bir Köln de tekrarlanan Anuga FoodTec fuarı, gelecek hafta 20 Mart Salı günü kapılarını açacak. Ziyaretinizi daha iyi planlamanız

Detaylı

Yeni bir sezona girerken de etkin, yenilikçi çözümlerle Tuyap Avrasya Ambalaj Fuarı nda yer almaktayız.

Yeni bir sezona girerken de etkin, yenilikçi çözümlerle Tuyap Avrasya Ambalaj Fuarı nda yer almaktayız. Eylül 2014 12. Salon 24C Franz Haas 1 Meincke 2 Mondomix 3 Comas 4 BSA 5 Caotech 6 Brunner 7 FrechCare 8 Sps-Cama 9 Gima (Ima) 10 Toyo Jidoki 11 Flexpack 12 Ronchi 13 Euroimpianti 14 Merhabalar, 2014 sektörümüz

Detaylı

Ambalajlama, paketleme ve ambalajlama malzemeleri olan Ipack Ima Fuarı, İtalya nın Milano şehrinde düzenlenecektir.

Ambalajlama, paketleme ve ambalajlama malzemeleri olan Ipack Ima Fuarı, İtalya nın Milano şehrinde düzenlenecektir. YIL: 7 Sayı: 31 EQUiFLASH Sayın İlgili, Ambalajlama, paketleme ve ambalajlama malzemeleri olan Ipack Ima Fuarı, İtalya nın Milano şehrinde düzenlenecektir. Üreticilerin ve tedarikçilerin katılacağı bu

Detaylı

Pomati 1 WP Kemper 2 Limagrain 3 K & S 4 HAAS 5

Pomati 1 WP Kemper 2 Limagrain 3 K & S 4 HAAS 5 Equi-Flash Sayı 33 Yıl 7 Merhaba, Türkiye'nin en kapsamlı ve Avrupa'nın 3. Büyük fırıncılık teknolojileri fuarı IBATECH 2012, 12-15 Nisan 2012 tarihlerinde CNR Expo da gerçekleşecek. MEDLEY olarak, 4.

Detaylı

10-11 Haziran 2015. Stand: #474

10-11 Haziran 2015. Stand: #474 Equiflash SnackEx Yıl 11 Sayı 55 Haziran 2015 10-11 Haziran 2015 Merhabalar, 10-11 Haziran 2015 tarihlerinde Snackex Fuarı ilk kez İstanbul da (Istanbul Congress Center da) gerçekleşecektir ve temsilcisi

Detaylı

BİZ KİMİZ? Mildo Gıda Amacımız Vizyonumuz Misyonumuz,

BİZ KİMİZ? Mildo Gıda Amacımız Vizyonumuz Misyonumuz, BİZ KİMİZ? Mildo Gıda uzun yıllar fırıncılık ve pastacılık ürünleri sektörünün önde gelen çok uluslu firmalarında üst düzey yönetici olarak tecrübe kazanmış bireylerden oluşan grubumuz tarafından 2013

Detaylı

EquiFlash İÇİNDEKİLER. Giriş... 1 Fortuna... 2 GBT... 3 O2-Freshcare... 4 Anneliese... 5 Krüger & Salecker... 6. IBATECH özel

EquiFlash İÇİNDEKİLER. Giriş... 1 Fortuna... 2 GBT... 3 O2-Freshcare... 4 Anneliese... 5 Krüger & Salecker... 6. IBATECH özel EquiFlash IBATECH özel Merhabalar, Türkiye nin en kapsamlı ve Avrupa'nın 3. Büyük fırıncılık teknolojileri fuarı IBATECH 2014, 10-13 Nisan 2014 tarihlerinde CNR Expo da gerçekleşecek. 10 Nisan da başlayacak

Detaylı

EKMEK, PASTA MAKINELERI, DONDURMA, ÇIKOLATA VE TEKNOLOJILERI FUARI 6-8 ARALIK Powered by. www. batech.com.tr/ zm r

EKMEK, PASTA MAKINELERI, DONDURMA, ÇIKOLATA VE TEKNOLOJILERI FUARI 6-8 ARALIK Powered by. www. batech.com.tr/ zm r Yeni Ticaret Kapıları Açar IZMIR EKMEK, PASTA MAKINELERI, DONDURMA, ÇIKOLATA VE TEKNOLOJILERI FUARI 6-8 ARALIK 2018 Powered by Destekleyen www. batech.com.tr/ zm r Gel şmekte olan pazarların muazzam potans

Detaylı

Merhaba, Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Deyvi Florentin Rousselot 2. Freeze-Dry Foods 3

Merhaba, Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Deyvi Florentin  Rousselot 2. Freeze-Dry Foods 3 NutriFlash Food Ingredients Sayı 38 Yıl: 8 04.2013 Fi Istanbul, 7-9 May 2013, ICEC, Istanbul, Turkey Merhaba, Dünyanın en kapsamlı gıda bileşenleri fuarı FOOD INGREDIENTS 2013, 07 09 Mayıs 2013 tarihlerinde

Detaylı

FAALİYET ALANLARI: Cidarlı Sıvı tank imalatı. Kuru madde tank imalatı. Sos tankı imalatı. Şurup tank imalatı. Süt tankı imalatı. Sıvı mikseri imalatı

FAALİYET ALANLARI: Cidarlı Sıvı tank imalatı. Kuru madde tank imalatı. Sos tankı imalatı. Şurup tank imalatı. Süt tankı imalatı. Sıvı mikseri imalatı RCN Grup; mekanik tesisat, otomasyon ve gıda tankı imalatında yıllarca faaliyet göstermiş sektörün gerçek profesyonellerinin deneyim ve birikimlerinin birleştirilmesiyle ortaya çıkmış bir oluşumdur. Özellikle

Detaylı

SEN HAZIRLA, SENOVEN PİŞİRSİN MUTFAĞIN YENİ NESİL USTALARI

SEN HAZIRLA, SENOVEN PİŞİRSİN MUTFAĞIN YENİ NESİL USTALARI HAZIRLA, OVEN PİŞİRSİN MUTFAĞIN YENİ NESİL USTALARI Ustaların takdirini kazanmış, 40 yıllık bir tecrübeyle üretilmiş Şengün Makina ürünleriyle tanışın. Şengün Makina nın ürettiği ürünlerin her parçasında

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

Interpack fuarına sayılı günler kaldı. Temsilciğini yaptığımız firmalarla sizlere etkin, yenilikçi çözümler sunabilmenin gayreti içerisindeyiz.

Interpack fuarına sayılı günler kaldı. Temsilciğini yaptığımız firmalarla sizlere etkin, yenilikçi çözümler sunabilmenin gayreti içerisindeyiz. Mayıs 2014 Merhabalar, Interpack fuarına sayılı günler kaldı. Temsilciğini yaptığımız firmalarla sizlere etkin, yenilikçi çözümler sunabilmenin gayreti içerisindeyiz. Bu yıl da Dünyanın en önemli fuarlarından

Detaylı

Nutri-Flash Sayı: 26 Yıl: 6

Nutri-Flash Sayı: 26 Yıl: 6 Nutri-Flash Sayı: 26 Yıl: 6 Merhaba, 29 Kasım-1 Aralık 2011 tarihleri arasında Paris te düzenlenecek olan Food Ingredient Europe fuarına geri saydığımız şu günlerde, Avrupa gıda sektörünün heyecanla beklediği

Detaylı

İDMA 2015 SONUÇ RAPORU. www.idma.com.tr. Parantez Fuarcılık / Fair

İDMA 2015 SONUÇ RAPORU. www.idma.com.tr. Parantez Fuarcılık / Fair İDMA 2015 SONUÇ RAPORU 6. Uluslararası Un, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur, Yem Değirmen Makineleri ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarı 23-26 Nisan 2015 İstanbul Fuar Merkezi Salon 1-2-3 Yeşilköy

Detaylı

KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ

KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ Teknikeller Makina tam otomatik ve yarı otomatik küp şeker makineleri, küp şeker sarım makineleri ve tüp dolum makineleri üretmektedir. Üretim ihtiyaçlarınız doğrultusunda

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

Yeni bir sezona girerken temsilciğini yaptığımız firmalarla sizlere etkin, yenilikçi çözümler sunabilmenin gayreti içerisindeyiz.

Yeni bir sezona girerken temsilciğini yaptığımız firmalarla sizlere etkin, yenilikçi çözümler sunabilmenin gayreti içerisindeyiz. Giriş.. 1 BSA Schneider. 2 Hans Brunner.. 3 Caotech. 4 Pomati... 5 Franz Haas... 6 Haas Meincke.. 7 Haas Mondomix.. 8 Fortuna. 9 CFT Group.. 10 Ronchi..... 11 Boatopack 12 Euroimpionati Skilled Robots..

Detaylı

ZIEGRA buz makineleri: Buz konusunda sizin uzmanınız

ZIEGRA buz makineleri: Buz konusunda sizin uzmanınız ZIEGRA buz makineleri: Buz konusunda sizin uzmanınız 50 yıllık tecrübe, sadece endüstriyel buz makineleri ve buz makineleriyle ilgili teknoloji ile uğraşan ZIEGRA'yı dünya çapında önde gelen bir imalatçı

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

INNOVATIVE THINKING HİJYENİK ISI EŞANJÖRLERİ

INNOVATIVE THINKING HİJYENİK ISI EŞANJÖRLERİ INNOVATIVE THINKING HİJYENİK ISI EŞANJÖRLERİ İYİ TASARIM VE VERİMLİLİK Isı eşanjörleri hijyenik prosesteki en önemli ekipmanlardandır. Sterilize edilmiş ürünler ortam sıcaklıklarında uzun sure saklanabilirler.

Detaylı

Vazgeçilmez Lezzetler Serisi

Vazgeçilmez Lezzetler Serisi Vazgeçilmez Lezzetler Serisi Sıcak Sandviç Gıda Turizm Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti. Adil Mahallesi Demokrasi Caddesi No: 1 B/2 34935 Sultanbeyli / İstanbul T 0216 388 93 03 F 0216 338 71 10 info@keksbakery.com

Detaylı

Dünyanın 1 numaralı profesyonel Pişirici Robotu!

Dünyanın 1 numaralı profesyonel Pişirici Robotu! Dünyanın 1 numaralı profesyonel Pişirici Robotu! Yaratıcılıkta bir adım önde Robot Cook şeflerin hayal güçlerini harekete geçiriyor. Soğuk veya sıcak, tuzlu veya tatlı, binlerce yeni tarif yaratmak ve

Detaylı

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 ECOPRESS 50/100/200 Tasarım Ve Operasyon Tüm ECOPRESS modellerinde elektro-hidrolik çalışma prensibine sahip olup hava gerektirmez ECOPRESS yağ basıncının arttırılması

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU MİLDO GIDA SAN VE DIŞ TİC. LTD. TEL:+90(216) 592 78 70-71-72 FAX: +90 (216) 592 78 73 ADDRESS: AYTOP GIDA SİT.COM

ÜRÜN KATALOĞU MİLDO GIDA SAN VE DIŞ TİC. LTD. TEL:+90(216) 592 78 70-71-72 FAX: +90 (216) 592 78 73 ADDRESS: AYTOP GIDA SİT.COM ÜRÜN KATALOĞU MİLDO GIDA SAN VE DIŞ TİC. LTD. TEL:+90(216) 592 78 70-71-72 FAX: +90 (216) 592 78 73 ADDRESS: AYTOP GIDA SİT. E BLOK NO: 15 SULTANBEYLİ İSTANBUL-TURKEY EMAIL: INFO@MILDOFOOD.COM BİZ KİMİZ

Detaylı

Yılların kalitesi ve güveniyle, tüm insanlığın hizmetinde

Yılların kalitesi ve güveniyle, tüm insanlığın hizmetinde Yılların kalitesi ve güveniyle, tüm insanlığın hizmetinde Bir Saray Holding kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren Türkiye nin sevilen atıştırmalık markası Saray, 1961 yılında yolculuğuna başladı. 1979

Detaylı

www.akscooling.com Kurutma ve Nem Toplamada Çözüm Ortağınız...

www.akscooling.com Kurutma ve Nem Toplamada Çözüm Ortağınız... www.akscooling.com Kurutma ve Nem Toplamada Kurutma ve Nem Toplamada Kurutma ve Nem Toplamada Klima adı altında bir şahıs firması olarak 1996 yılında kurulan firma, split klima satış, servis ve montaj

Detaylı

ÜRÜNLERİNİZE VE STOĞUNUZA EMNİYET VE DEĞER KATIN

ÜRÜNLERİNİZE VE STOĞUNUZA EMNİYET VE DEĞER KATIN ÜRÜNLERİNİZE VE STOĞUNUZA EMNİYET VE DEĞER KATIN Malzeme İşleme ve Lojistik Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

Yılların kalitesi ve güveniyle, tüm insanlığın hizmetinde

Yılların kalitesi ve güveniyle, tüm insanlığın hizmetinde Yılların kalitesi ve güveniyle, tüm insanlığın hizmetinde Bir Saray Holding kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren Türkiye nin sevilen atıştırmalık markası Saray, 1961 yılında yolculuğuna başladı. 1979

Detaylı

!SİZİN İHTİYACINIZ NEREDEYSE, BİZ ORADAYIZ!

!SİZİN İHTİYACINIZ NEREDEYSE, BİZ ORADAYIZ! TUĞLA VE KİREMİT !SİZİN İHTİYACINIZ NEREDEYSE, BİZ ORADAYIZ! Coğrafi olarak satış ağımızı genişletmek, her zaman öncelikli hedeflerimizinden biri olmuştur. Tuğla ve kiremit sektöründe dünyanın lider firmalardan

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız TIEFENBACH Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite Tiefenbach Control Systems firması 1950 yılında DR. H Tiefenbach adıyla kurulmuştur. Bugün 90 uzman personeli ile özellikle üstün yeraltı elektrohidrolik sistemleri

Detaylı

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır.

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır. E N D Ü S T R İ Y E L Y A L I T I M D A Ç Ö Z Ü M O R T A Ğ I N I Z HAKKIMIZDA Formplast 1991 yılından bu yana, yarı mamul olarak ithal ettiği yalıtım malzemeleri ve yapışkanları kendi tesislerinde müşterilerin

Detaylı

4.ALGERIA FOODEXPO 20-23 KASIM 2014 ALGERIA-CEZAYIR 4.Uluslararası Gıda,Tarım ve GıdaTeknolojileri fuarı

4.ALGERIA FOODEXPO 20-23 KASIM 2014 ALGERIA-CEZAYIR 4.Uluslararası Gıda,Tarım ve GıdaTeknolojileri fuarı Bölgesel anlamda Komşularımızda yaşanan sıkıntılı olaylardan dolayı İhracat pazarımızda daralmalar söz konusu olmakta; IRAK,SURİYE,LİBYA,MISIR hatta UKRAYNA pazarlarındaki sıkıntılar malumunuz birde BATI

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul

ÜRÜN KATALOĞU. Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul ÜRÜN KATALOĞU Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD -33163542940 Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul info@bayplas.com - Tarihçemiz Bayraktar Ticaret 1985 yılında İstanbul'da kurulmuştur.

Detaylı

SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ

SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ MİNİ SOĞUK DEPOLAR Mini Soğuk Depolar, küçük ve orta büyüklükteki ürünleri ergonomik tasarım ve aynı zamanda endüstriyel soğutma mantığıyla saklamaya ihtiyaç duyan kişilere göre tasarlanmıştır.

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Model: Kapasite: Karıştırıcı Mikser: AGREGA BUNKER

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Model: Kapasite: Karıştırıcı Mikser: AGREGA BUNKER Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 Demirstar, değişik kapasite ve özelliklerde ürettiği sabit beton santralleri ile beton üreticilerinin tüm ihtiyaçlarına rahatlıkla cevap verebilmektedir.

Detaylı

Küçük İşletmelere Büyük Çözümler

Küçük İşletmelere Büyük Çözümler PFS Küçük İşletmelere Büyük Çözümler Unlu mamül ürünlerinde lezzetin sırrı; kaliteli hammadde ve iyi ustalık becerilerinin yanında; verimi ve pişirme özellikleri ile sizi yolda bırakmayacak bir fırın tercih

Detaylı

GELİŞEN UNLU MAMULLER TEKNOLOJİSİNDE UN KALİETESİNİN OPTİMİZASYONU 02.04.2016 TUSAF

GELİŞEN UNLU MAMULLER TEKNOLOJİSİNDE UN KALİETESİNİN OPTİMİZASYONU 02.04.2016 TUSAF GELİŞEN UNLU MAMULLER TEKNOLOJİSİNDE UN KALİETESİNİN OPTİMİZASYONU 02.04.2016 TUSAF İÇERİK Polen Gıda A. Geçmişten Günümüze Unlu Mamuller Teknolojisi 1. Unlu Mamuller Sektörüne Genel Bakış a. Kapsam &

Detaylı

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr ALIGAL Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler www.airliquide.com.tr ALIGAL : AVANTAJLARI Müşteri ve çözüm odaklı bir ürün Gıda dondurucular, azot (N 2 ) ve karbondioksit (CO 2 ) gibi gıda dondurucu

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU www.ayteksogutma.com CT SERİSİ SOĞUTMA CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir.

Detaylı

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 100

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 100 Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 100 Demirstar, değişik kapasite ve özelliklerde ürettiği sabit beton santralleri ile beton üreticilerinin tüm ihtiyaçlarına rahatlıkla cevap verebilmektedir.

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

Biz, meyvelerinizin rengi ve lezzetiyiz. Tasarım, mühendislik ve kaynak alanlarında uzman

Biz, meyvelerinizin rengi ve lezzetiyiz. Tasarım, mühendislik ve kaynak alanlarında uzman Meyve hazırlama, sebze ve soslar için Batch pişirme sistemleri Tasarım, mühendislik ve kaynak alanlarında uzman Biz, meyvelerinizin rengi ve lezzetiyiz Meyve hazırlama, sebze ve soslar için Batch pişirme

Detaylı

unlu mamüller sandwich ve tatlılar gıdanıza değer katan ambalaj çözümleri

unlu mamüller sandwich ve tatlılar gıdanıza değer katan ambalaj çözümleri unlu mamüller sandwich ve tatlılar gıdanıza değer katan ambalaj çözümleri ... unlu mamüller uzmanlık ister... Unlu mamüler denildiğinde, ya tüketime hazır yada ön işlem uygulanmış ve sonradan ek bazı işlemlerle

Detaylı

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA www.hella.com/brakesystems 12 1 HER ÜRÜNDE MÜKEMMELLİK Mükemmel fren teknolojisi, profesyonel satış desteği, en son yenilikleri ve teknolojiyi takip eden birinci

Detaylı

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz...

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... _ 1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... www.atombaharat.com www.baharatgunleri.com HAKKIMIZDA ATOM GIDA Küçük bir işletme olarak yola çıktık. Fakat her yaptığımız işin en iyisini yapmaya çalıştık.

Detaylı

Yüksek Performanslı Montaj Pastası. N-7000 Yüksek Saflıkta Montaj Pastası

Yüksek Performanslı Montaj Pastası. N-7000 Yüksek Saflıkta Montaj Pastası Özellikler Ürün adı Tanım Renk Sıcaklık aralığı Ambalaj Loctite 8007 C5-A Montaj Pastası bakır -30 + 980 ºC 400 ml aerosol kutu Loctite 8008 C5-A Montaj Pastası bakır -30 + 980 ºC 3,6 kg kutu Loctite 8009

Detaylı

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir.

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. M5 EVOLUTION - GÜÇLÜ SUPERMIX - İDEAL İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. Turbomix özellikli sıva makinesi Kolay müdahale edilebilen su armatürü D ve R tipi

Detaylı

TGK-ÇĐKOLATA VE ÇĐKOLATA ÜRÜNLERĐ TEBLĐĞĐ( Tebliğ No: 2003/23 )

TGK-ÇĐKOLATA VE ÇĐKOLATA ÜRÜNLERĐ TEBLĐĞĐ( Tebliğ No: 2003/23 ) TGK-ÇĐKOLATA VE ÇĐKOLATA ÜRÜNLERĐ TEBLĐĞĐ( Tebliğ No: 2003/23 ) (Resmi Gazete Tarih ve No: 17.07.2003 25171) Amaç Madde 1 - Bu tebliğin amacı; çikolata ve çikolata ürünlerinin tekniğine uygun ve hijyenik

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. MVM-03M-2MC-MKLB 6037421 www.sick.com/ttk70 Ürün açıklaması

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

The Power to Save Energy.

The Power to Save Energy. The Power to Save Energy. SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU CT SERİSİ Soğutma CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir. Dolayısıyla

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

uzun vadeli çözüm ortağınız

uzun vadeli çözüm ortağınız Firma Sunumu uzun vadeli çözüm ortağınız 2015 Ozay Dokum www.ozaydokum.com 1 Kısa Bilgi - 1.200 tonun üzerinde yıllık kapasite - 25 yıldan fazla üretim tecrübesi - 10.000 m 2 lik üretim tesisi - 100 çalışan

Detaylı

VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI

VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI 2 2006 yılında Lipovak Makine İmalat ve Ticareti olarak Melih GÜREŞ tarafından Adapazarı nda kurulmuştur sektörümüzde, güvenirliği ile tanınan seçkin bir yere sahiptir.

Detaylı

Lezzet Ustası; Kek s Bakery

Lezzet Ustası; Kek s Bakery Lezzet Ustası; Kek s Bakery Herkes pasta yapabilir ancak, pastayı sanat eserine dönüştürmek ustalık ister. Kek s Bakery kurulduğundan bu güne 18 yıldır ustalık gerektiren lezzetleri beğenilere sunuyor.

Detaylı

Biz, meyvelerinizin rengi ve lezzetiyiz. Tasarım, mühendislik ve kaynak alanlarında uzman

Biz, meyvelerinizin rengi ve lezzetiyiz. Tasarım, mühendislik ve kaynak alanlarında uzman Reçel, marmelat, komposto ve jöle için Batch pişirme sistemleri Tasarım, mühendislik ve kaynak alanlarında uzman Biz, meyvelerinizin rengi ve lezzetiyiz Reçel, marmelat, komposto ve jöle için Batch pişirme

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Irish Coffee. ESPRESSO Tarifleri. İçindekiler. Viskiyi bir sos tenceresinde ısıtın ve esmer şekeri ekleyip eritin.

Irish Coffee. ESPRESSO Tarifleri. İçindekiler. Viskiyi bir sos tenceresinde ısıtın ve esmer şekeri ekleyip eritin. KLASİK KAHVELER Irish Coffee 50 ml espresso 1 çay kaşığı esmer şeker 20 ml viski 20 ml krema Bardak 3 dk Viskiyi bir sos tenceresinde ısıtın ve esmer şekeri ekleyip eritin. Karışımı bir bardağa alın ve

Detaylı

ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. Tek Bir Ana Tedarikçiden Akıllı Vana Mühendisliği SMART IN FLOW CONTROL.

ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. Tek Bir Ana Tedarikçiden Akıllı Vana Mühendisliği SMART IN FLOW CONTROL. ÇÖZÜM ORTAĞINIZ Tek Bir Ana Tedarikçiden Akıllı Vana Mühendisliği SMART IN FLOW CONTROL. SAMSON, buhar türbinlerindeki dövme küresel vanalardan by-pas vanalarına kadar ihtiyacınız olan bütün kontrol ekipmanlarını

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız Kalıp üretiminde güvenilir ortağınız Çeliğe şekil veriyoruz Standart kalıp ürünlerinde lider konuma yükselmiş olan Meusburger, yüksek kalitede standart parça üreterek 10.000 i aşan kalıpçı ile çalışmaktadır.

Detaylı

S - PLAS PLASTİK MAKİNA OTOMASYON BERABER, GELECEĞE...

S - PLAS PLASTİK MAKİNA OTOMASYON BERABER, GELECEĞE... BERABER, GEECEĞE... MERKE OFIS Ekinoba Mah. ürriyet Cad. Cemre Sok. Tech Mimaroba Sitesi A Blok Kat:3 D.No:12 Büyükçekmece / İSTANBU Tel : 0090 545 532 3422 Email : info@s-plas.com GEBE OFİS Bayramoglu

Detaylı

İŞLENMİŞ TARIM ÜRÜNLERİ LİSTESİ. Yıllık Gümrük Vergisiz Kota Miktarı (net ton ağırlık) Sipariş No. Gümrük Tarife Kodu.

İŞLENMİŞ TARIM ÜRÜNLERİ LİSTESİ. Yıllık Gümrük Vergisiz Kota Miktarı (net ton ağırlık) Sipariş No. Gümrük Tarife Kodu. Sipariş No Gümrük Tarife Kodu İŞLENMİŞ TARIM ÜRÜNLERİ LİSTESİ Madde Açıklaması 09.0228 1704 kakao içermeyen şeker mamulleri (beyaz çikolata dahil) : 1704.10 - ciklet (şekerle kaplanmış olsun olmasın):

Detaylı

Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. MVM-3M5-2MC-MKLB 6037422 www.sick.com/ttk70 Ürün açıklaması

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

BİTKİSEL YAĞLAR ÜRÜN KATALOĞU

BİTKİSEL YAĞLAR ÜRÜN KATALOĞU BİTKİSEL YAĞLAR ÜRÜN KATALOĞU 40 YILDIR HIZ KESMEDEN GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ! Ülkemiz için, ileriye dönük vizyonumuzla akaryakıttan gayrimenkule, gıdadan enerjiye, dış ticaretten Türkiye nin en büyük

Detaylı

GRUP: 3119 ŞEKERLİ VE KAKAOLU ÜRÜNLER KRİTER. Ürün çeşitlerine göre şekerli ve kakaolu ürünler grubu; 1) ŞEKERLI ÜRÜNLER:

GRUP: 3119 ŞEKERLİ VE KAKAOLU ÜRÜNLER KRİTER. Ürün çeşitlerine göre şekerli ve kakaolu ürünler grubu; 1) ŞEKERLI ÜRÜNLER: GRUP: 3119 ŞEKERLİ VE KAKAOLU ÜRÜNLER KRİTER Ürün çeşitlerine göre şekerli ve kakaolu ürünler grubu; 1) ŞEKERLI ÜRÜNLER: Şeker ve Şekerlemeler : a- Sert şekerler, krokanlar, kuru yemişli şekerler, susam

Detaylı

OMS GROUP GIDA Markasıdır

OMS GROUP GIDA Markasıdır Mossa bir SOĞUK & SICAK TOZ İÇECEKLER OMS GROUP GIDA Markasıdır MUTFAK YARDIMCI ÜRÜNLERI BULYON & ÇEŞNILER ÖZEL TASARIM HEDİYELİK ÜRÜNLER ÖZEL BESLENME AMAÇLI GIDALAR 2 OMS GROUP GIDA BİZ KİMİZ? OMS GROUP

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu

www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu 1994 yılında faaliyete başlayan Hizmet Him Makina San. Tic. Ltd. Şti üretime başladığı günden itibaren kenar bantlama

Detaylı

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY KOMPAKT OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ CONTROLLED BY TYPE #1 Tek makine uygulamaları için mükemmel çözüm Yüksek hızda yükleme & boşaltma 4 kg parça yükleme & boşaltma kapasitesi Torna, freze ve taşlama tezgahları

Detaylı

uzun vadeli çözüm ortağınız

uzun vadeli çözüm ortağınız Firma Sunumu uzun vadeli çözüm ortağınız 2016 Ozay Dokum www.ozaydokum.com 1 Tarihçe 1993 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2007 2012 2014 2015 Izmir de 400 m 2 lik bir atölyede, Öz-Ay kamlok ve çabuk bağlantı

Detaylı

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Pompalar Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler OTOMATiK VE MANUEL BOYA TABANCALARI Yaş boya Emaye

Detaylı