Karizma Ve Baştan Çıkarma Sanatı İstediğin Çekici Kadını Baştan Çıkarmanın Yolları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Karizma Ve Baştan Çıkarma Sanatı İstediğin Çekici Kadını Baştan Çıkarmanın Yolları"

Transkript

1 Karizma Ve Baştan Çıkarma Sanatı İstediğin Çekici Kadını Baştan Çıkarmanın Yolları Kadınlar konusunda ne yapacağınızı yada nasıl hareket edeceğinizi mi bilmiyorsunuz? Ne zaman bir kadınla tanışmak isteseniz sizden adeta kaçıyor mu? size karşı soğuk tavırlar içinde mi? Sizinle ilgilenmiyor mu? Artık bıktınız ve yeni yollar çareler mi arıyorsunuz? Mutsuzsunuz çünkü istediğiniz ilişkiyi bir türlü yakalayamadınız. Cevaplarını bulamadığınız yüzlerce soru var aklınızda ve bu sorular içinizi mi kemiriyor?

2 Bu eser sizin ilişkilerinizde ve yolculuğunuzda hayatınızın her anında elinizin altında bulundurmanız gereken kadın erkek ilişkilerinde kendinizi en iyi özelliklerle donatabileceğiniz ve etkileyici bir kişiliğe sahip olmanızı sağlayacak ve beraberliğinizi kaliteli ve tecrübeli bir erkek imajıyla sürdürmenizi sağlayacak bilgi ve tecrübelerle donatılmıştır. Artık yeni bir ilişkiye başlamakta ve ilişkilerinizi sürdürmekte çaresiz kalmayacaksınız. Eski metotları unutun.bu güne kadar başarılı olmanızda etkisi olmayan defalarca denediğiniz yöntemleri unutun. Bu yöntem anında başarı sağlayacak bilgilerle dolu. Çünkü bu kitaptaki yöntemlerle kendinizi baştan itibaren dolu dolu kadınların çekim duyduğu ve karşı koyamadığı adam gibi adam diye tabir ettikleri özelliklerle sizleri donatacağız. Kitabı okudukça, ne kadar derin bir yolculuğun içine girdiğinizi kendi gözlerinizle görecek ve kadınları tanıyacaksınız sonuç olarak da onların hep kalplerinin bir köşesinde her zaman elde etmek istedikleri o baştan çıkarıcı erkeğe dönüşeceksiniz. Kitapta bir çok yol ve yöntemden kısacası kadınların şu ana kadar içinden çıkamadığınız davranışlarının nedenlerinden de bahsedilmiştir.

3 PEKİ KARİZMA VE BAŞTAN ÇIKARMA SANATI KİTABININ İÇİNDE NELER VAR? Kişisel Bakım Nasıl Olmalı? Güzel bir kız bir erkekte ilk dikkat ettiği şey bakımlı olmasıdır. Çekici bir erkeğin kişisel bakımı nasıl olmalı bu konu ile ilgili merak ettiğiniz tüm ince detayları e- kitapda bulabilirsiniz. Olgun Erkekler Ve Ezikler Arasındaki Fark Nedir? Eğer bir kızın gözünde ezik bir görüntü vermek istemiyorsanız bu bölümü muhakkak okumalısınız. İyi Çocuklar Ve Kötü Çocuklar Arasındaki Fark Nedir? Eğer bir kızla yeni tanıştıysanız ve kız gayet güzelse elbette seçici davranacaktır ve kızlar iyi çocuk ile kötü çocuk arasında arkadaş kalma yada sevgili olma seçimi yaparlar ve siz e-kitapda bu konunun tüm detaylarını bulacaksınız. Kadınlar İyi Çocuklara Karşı Nasıl Bir Yaklaşıma Sahiptir? İlişkilerde iyi çocuk olmak sizin için yeni bir sevgili bulmayı zorlaştırabilir ve kadın iyi çocukları nasıl değerlendirir? Bu konunun tüm cevaplarını e-kitapda bulabilirsiniz. Kızlarla Olan İlişkilerinizde Yalan Söylemek Size Nasıl Zarar Verir? Yeni tanıştığınız ve çok hoşlandığınız o kızı eğer elinizden kaçırmak istemiyorsanız muhakkak bu bölümü okuyun. Kadınlar Seçen Taraf mıdır? Kadınlar erkeklerin seçen taraf olduklarına inanmayı severler ama aslında kadınlar erkeği seçen taraftır. Ama yinede davranışlarımızda seçen taraf gibi hareket edersek

4 kadının bize olan ilgisini bir hayli arttırmış oluruz. Peki seçen tarafın biz olduğumuzu kadınlarla olan ilişkilerimizde onlara nasıl yansıtırız? Bununla ilgili çarpıcı detayları e- kitapda bulabilirsiniz.bu sihirli formülleri muhakkak okuyun. Kadınlar Seksten Hoşlanmazlar Mı? Kadınlar da seksten en az erkekler kadar hoşlanırlar.peki kadınlar hangi erkeklerle ilk buluşmadan sonra seks yaparlar? Bunun detaylarını e-kitapda okuyabilirsiniz. Kadınlar Bir Erkekte Ne Ararlar Ve Ne İsterler? Kadınların adam gibi bir adam diye tabir ettikleri bir erkekde aradıkları tüm detayları bu bölümde bulabilirsiniz. Kadınlar Nasıl Bir Düşünce Yapısına Sahiptir? Bir kadını duygusal açıdan nasıl etkilersiniz? Bunun cevabını e-kitapda bulabilirsiniz. Bir Kadının Gözünde Nasıl Güçlü Olursunuz? Kadınlar bir erkekde güç kavramına önem verirler. Peki güç derken kastedilen şey nedir? Bunun tüm detaylarını e-kitapda inceleyebilirsiniz. Bir Kadının Karşısında Gösterdiğimiz Olumsuz Tavırlar Ve Zayıflık Gösteriminin O Kadınla Beraberlik Şansımızı Nasıl Sıfıra Düşürür? Bu konu çok çok önemli bir konu.kadınlar zayıf karakterli ve hayata olumsuz yaklaşan erkeklere karşı çekim duymazlar. Bu konu ile ilgili ince detayları e-kitapta inceleyebilirsiniz. İç Oyun Mekanizması Nasıl İşler? İç oyun mekanizması sizi kızlarla olan ilişkilerinizde kuvvetli görünmenizi sağlayacak olan şeydir. Bu konunun tüm detaylarını e-kitapta bulabilirsiniz. Çerçevelendirme Nasıl Olur? Eğer çerçevelendirme oyununda iyiyseniz ilişkiyi bir sonraki basamaklara taşıyabilirsiniz ve bunu nasıl yapacağınızın tüm detaylarını e-kitapta bulabilirsiniz. Bir Kadının İlgi İşaretleri Nelerdir? Bu ilgi işaretlerini farkettiğiniz anda kadının size ilgisinin hangi düzeyde olduğunu değerlendirmeniz saniyelerinizi almayacaktır. Mutlaka okuyun. Kadınların Testleri Nelerdir? Kadınlar bir erkekle ilgilenmeye başladıkları anda onları test ederler. Eğer bu testler karşısında ne yapacağınızı biliyorsanız kadını daha çok etkilersiniz ama ne yapacağınızı bilmiyorsanız tökezlersiniz ve kadın sizden soğur. E-kitapta bu konunun ince detaylarını bulabilirsiniz. Kadınları Etkilemek Gerekir Mi?

5 Kadınları etkilemeye çalışmak size ne gibi sonuçlar getirir.bu konu çok önemli hatta o kadının sizi seçip seçmemesinde ana unsurlardan bir tanesi ve e-kitapta bu konuda bilmeniz gereken detayları bulabilirsiniz. Bir Kadını Elde Etmenin Ve Baştan Çıkarmanın Yolları Nelerdir? Bir kadını elde etmenin ve baştan çıkarmanın en ince detaylarını e-kitapta bulabilirsiniz. Çekicilik Sağlayan Faktörler Nelerdir? Çekicilik sağlayan tüm faktörleri e-kitapta bulabilirsiniz. Hoşlandığımız Kadını Hayatımızın Merkezine Yerleştirmeli miyiz? Bir çok erkeğin içine düştüğü hatalardan biridir bu ve ne yapmanız gerektiğini e- kitapta bulabilirsiniz. Bir Kadın Neden Değer Görmek İster? Kadınlar bir erkekten herşeyden önce değer görmek isterler.peki bir kadına ezik duruma düşmeden değer verdiğinizi nasıl göstermelisiniz? Bunun tüm çarpıcı detaylarını e-kitapta okuyabilirsiniz. Kadınların Terapisti Gibi Davranmalı mısınız? Çekici bir kadınla birlikte iseniz ve onu kaybetmek istemiyorsanız muhakkak bu bölümü okumanızı tavsiye ederim. Kadınların Manipülasyon Taktikleri Nelerdir? Bu bölüm sizin bir kadınla ilişkinizde ezik bir pozisyona düşüp kontrol altına alınmadan hareket etmenizi sağlayacaktır. Lider Bir Erkek Nasıl Belli Olur? Kadınların bir erkekte görmek istediği en önemli özelliklerden biri lider davranışlarıdır ve bu konuyla ilgili bilmek istediğiniz tüm detayları e-kitapta bulabilirsiniz. Güzel Ve Çekici Kadınlar Bir Erkekten Ne İsterler? Güzel ve çekici bir kadın karşısında nasıl hareket etmelisiniz? Bunun bilmeniz gereken tüm detaylarını e-kitapta bulabilirsiniz. Kadınlar Bir İlişkide Neden En Çok Emeklerine Üzülürler? Güzel kızlarla bir beraberlik yaşadıysanız ve ciddi bir ayrılık yaşıyorsanız bu konunun ne demek olduğunu çok iyi anlarsınız. Eğer o çekici kadını kaybetmek istemiyorsanız bu bölümü mutlaka okuyun. Güzel Ve Çekici Kadınlar, Kaprisleri Ve Sinirli Halleri Nelerdir Ve Nasıl Baş Edilir?

6 Bu konu siz eğer güzel kızlarla yeni tanıştıysanız yada bir süredir beraberseniz çoğu zaman karşınıza çıkacak bir durumdur ve nasıl üstesinden geleceğinize dair e-kitapta detaylı açıklamalar yapılmıştır. Bir Kadının Dilinden Anlamanın Yolları Nelerdir? Güzel ve çekici bir kadın her zaman sizin onun duygularının farkında olacağınızı düşünerek hareket eder ve eğer siz onun o anki duygularının farkında değilseniz bu yeni problemlerin doğmasına neden olur ve ilişkinizi kaprisleriyle çekilmez hale sokabilir. Bu konuda ne yapmanız gerektiği ile ilgili tüm detayları e- kitapta bulabilirsiniz. Çekicilik Hakkında Bilmeniz Gerekenler Nelerdir? Eğer bir kadının gözünde gerçekten çekici biri olmak ve onun sizin peşinizden gelmesini istiyorsanız bu bölümü muhakkak okuyun. Alt İletişim ( Bilinç altı iletişim) Nedir? Kadınlar iç güdüleriyle hareket ettiklerine göre bu tarz bir iletişimi öğrenmeniz gerekir ve detayları e-kitapta bulabilirsiniz. Vücut Dili Ve Sözel Olmayan İşaretler Nelerdir? Bir kadın sizi vücut dilinizden çok çabuk çözebilir ve kendinizi uzun süre saklayamazsınız. Peki olumlu sinyaller göndermek için nasıl hareket etmelisiniz. Bu konunun detaylarını e-kitapta bulabilirsiniz. Açılışlar Ve Etkili Yaklaşım Nasıl Olmalı? Bir kadınla tanışma anında nasıl bir açılış yapmalı ve yaklaşımlarımız nasıl olmalı? Bunun tüm ince detaylarını e-kitapta bulabilirsiniz. Tanışma Korkusunu Nasıl Engellersiniz? Bu korkuyu aşmanın zekice yollarını e-kitapta bulabilirsiniz. Bir kadınla Olan İletişimimizde Enerji Seviyesi Nasıl Olmalı? İşte buna kadınlar çok dikkat ederler ve hemen farkettikleri şeydir. Kadının ilgisini üzerinizde tutmak istiyorsanız enerji seviyenizi nasıl ayarlamanız gerektiğini bilmelisiniz ve bu konuyu e-kitapta muhakkak inceleyin. Kadınlarla Olan Etkileşimde Liderlik Etme Prensipleri Nelerdir? Bu konu sizin adam gibi adam gözükmenizi sağlayacak en önemli maddelerden biridir ve detayları e-kitapta bulabilirsiniz. Doğaçlama Yaparak Hikaye Anlatımı Yoluyla Nasıl Kendimizden Bahsederiz? Bir kadınla beraberliğinizin ilk anlarında kendinizden nasıl bahsedersiniz ve kişiliğinizi nasıl aktarırsınız? Bununla ilgili tüm detayları e-kitapta bulabilirsiniz.

7 Karakterinizde Nasıl Çekici Zıtlıklar Oluşturursunuz? Her zaman aynı modda hareket ederseniz kızlar bundan sıkılabilir. Bu konuda ritmi nasıl değiştireceğiniz ile ilgili detayları e-kitapta bulabilirsiniz. Bir Kızla Nasıl Bağ Kurulur? Kızlarla nasıl bağ kuracağınıza dair tüm teknikleri e-kitapta inceleyebilirsiniz. Detaylı Bağ Kurma Aşaması Nasıl Olur? Kızla daha derin ve sarsılmaz bir bağ kurmak için bu bölümü mutlaka inceleyin. İlgilendiğiniz Kızın Telefon Numarasını Nasıl Alırsınız? Bu konuyla ilgili bilmek istediğiniz tüm ince teknikleri e-kitapta bulabilirsiniz. Bir Kızla Buluşma Teknikleri Nelerdir? Kızlarla reddedilmeden nasıl buluşursunuz? Bu konu hakkında bilmeniz gereken tüm detayları e-kitapta inceleyebilirsiniz. Sahte Telefon Numarası Almaktan Ve Kızların Buluşmaya Gelmeyerek Sizi Ekmelerinden Nasıl Kurtulursunuz? Böyle bir durumu engellemenin tekniklerini e-kitapta bulabilirsiniz. Kızı Ne Zaman Öpmeliyim? Kızı öptüğünüz anda ilişki başlar. Bunu nasıl yapacağınıza dair detayları e-kitapta bulabilirsiniz. Kıza Bir Şeyler Ismarlamalımısınız? Yada Ona Hediyeler Almalımısınız? Bu konuda nasıl hareket etmeniz gerektiğini e-kitapta bulabilirsiniz. Kızların Erkek Arkadaşım Var Aldatmacası Karşısında Nasıl Hareket Edersiniz? Bu konuda nasıl bir tedbir almanız gerektiğini e-kitapta bulabilirsiniz.

8 KİTAP HAKKINDA OKUYUCU GÖRÜŞLERİ: Kitapta bir çok önemli detay sıralanmış ve hepsinin gerçek hayata ait olduğu ortada.kitabı okuduktan sonra kızları gerçekten tanımaya ve kalıcı bir ilişki yaşamaya başladım ve kız arkadaşım benden çok hoşlanıyor. Teşekkürler Master. Fatih, Kadıköy İlk başta sıradan bir kitap gibi gelmişti. Ama içindekileri okuduktan ve uyguladıktan sonra kızların gerçekten bu okuduğum detaylara karşı nasıl tepki verdiklerini gördüm.adeta yanımdan hiç ayrılmıyorlardı. Erkan, Kuşadası Çok heyecanlıyım. Bu kitapla karakterimi ve kişiliğimi geliştirdim.artık kızlara karşı daha bir özgüvenli ve rahatım. Çekingenliğim yada ürkekliğim kalmadı. Sihirli bir kitap bence ve çok işe yarıyor. Şu anda benden hoşlanan kız sayısı bir hayli fazla ve kankilerim çoğaldı. Teşekkürler Master Jack Ersin, Bakırköy

9 BÜTÜN YAYINLAR AKILLI TELEFON, TABLET YADA BİLGİSAYARDA ÇALIŞAN DİJİTAL ( PDF ) YAYINLARDIR. KREDİ KARTI, BKM EKSPRESS YADA BANKA HAVALESİ İLE HEMEN EDİNİP, BİLGİSAYARINIZA İNDİRMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ. ÜRÜNDEN MEMNUN KALMAZSANIZ 60 GÜN İÇİNDE PARA İADE GARANTİSİ VERİYORUZ!

Alfa Erkek Ve Kadınları Baştan Çıkarmanın Tüm Sırları

Alfa Erkek Ve Kadınları Baştan Çıkarmanın Tüm Sırları Alfa Erkek Ve Kadınları Baştan Çıkarmanın Tüm Sırları Bu e kitap sizin Alfa erkek ve kadınları büyüleyici bir şekilde etkilemek konusunda bilmeniz gereken her bilgiyle sizi donatacak ve yep yeni biri olmanızı

Detaylı

ESKİ SEVGİLİNİZİ GERİ KAZANMAK MI İSTİYORSUNUZ? TERKEDİLDİNİZ VE MUTSUZ MUSUNUZ?

ESKİ SEVGİLİNİZİ GERİ KAZANMAK MI İSTİYORSUNUZ? TERKEDİLDİNİZ VE MUTSUZ MUSUNUZ? Eski Sevgiliyi Geri Kazanın ( Erkekler Ve Kadınlar İçin ) ESKİ SEVGİLİNİZİ GERİ KAZANMAK MI İSTİYORSUNUZ? TERKEDİLDİNİZ VE MUTSUZ MUSUNUZ? Geçmişte yaşadığımız ilişkilerle birlikte pişmanlıklarımızda yok

Detaylı

Kızlarla Tanışma Sırları. Kızlarla tanışmakda sıkıntımı yaşıyorsunuz? Bir türlü nasıl hareket edeceğinizi bilemiyormusunuz?

Kızlarla Tanışma Sırları. Kızlarla tanışmakda sıkıntımı yaşıyorsunuz? Bir türlü nasıl hareket edeceğinizi bilemiyormusunuz? Kızlarla Tanışma Sırları Kızlarla tanışmakda sıkıntımı yaşıyorsunuz? Bir türlü nasıl hareket edeceğinizi bilemiyormusunuz? Acaba ne desem diye düşünüyor musunuz? Kendinizi çaresiz mi hissediyorsunuz? Nereden

Detaylı

Flört Teknikleri (Kadınlar İçin)

Flört Teknikleri (Kadınlar İçin) Flört Teknikleri (Kadınlar İçin) İşte kadınlar için yepyeni bir kitap, bu kitap sizin hayatınızı değiştirecek. Flört kadınların iç güdüsel olarak aslında çok iyi oldukları bir konudur ama ben flörtlerde

Detaylı

Flört Teknikleri Tüm Sırlar (Erkekler İçin)

Flört Teknikleri Tüm Sırlar (Erkekler İçin) Flört Teknikleri Tüm Sırlar (Erkekler İçin) Çoğu erkeğin kızlarla yaşadığı problemler arasında kızlarla flört edememek bulunmakdadır. Flört edemediği içinde kızlara çekici gelmemek de ve sadece arkadaş

Detaylı

Kızlarla Telefon Ve Mesajlaşma Teknikleri

Kızlarla Telefon Ve Mesajlaşma Teknikleri Kızlarla Telefon Ve Mesajlaşma Teknikleri Kızlarla Telefon ve Mesajlaşma teknikleri Şu ana kadar hiç bir yerde bulamayacağınız bir kaynak olarak karşınıza çıkıyor İçinde bir kız ile etkin bir şekilde nasıl

Detaylı

Online Flört Ve Tüm Sırları

Online Flört Ve Tüm Sırları Online Flört Ve Tüm Sırları Online flörtte ret edilmekten sıkıldınız mı? Sadece profilinize bakıp çıkıyorlar mı? Bir türlü istediğiniz kızla tanışamıyormusunuz? Sizinle çok az iletişim kurup sonra işim

Detaylı

Kızlarla Konuşma Sırları KENDİNİ DEĞİŞTİRMEYE HAZIR MISIN?

Kızlarla Konuşma Sırları KENDİNİ DEĞİŞTİRMEYE HAZIR MISIN? Kızlarla Konuşma Sırları KENDİNİ DEĞİŞTİRMEYE HAZIR MISIN? ARTIK NE KONUŞAYIM DERDİNE SON! Kızlarla konuşmak, kızlarla rahat bir şekilde konuşabilmek çok önemli bir karakter özelliğidir. Kendinizi bu alanda

Detaylı

Evliliğini Ve İlişkilerini Canlı Tut ( Erkekler Ve Kadınlar İçin)

Evliliğini Ve İlişkilerini Canlı Tut ( Erkekler Ve Kadınlar İçin) Evliliğini Ve İlişkilerini Canlı Tut ( Erkekler Ve Kadınlar İçin) İşte beklenen e-kitap nihayet çıktı.muhteşem ve dolu dolu bir kaynak. İçinde neye ihtiyacınız varsa bulabileceğiniz ve tüm sorularınızın

Detaylı

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri 1 Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri Bugün kızla tanışma anında değil de, flört süreci içinde olduğumuz bir kızla nasıl konuşmamız gerektiğini dilim döndüğünce anlatmaya

Detaylı

Hayalindeki Kadını Kendine Aşık Etmenin 6 Adımı - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Hayalindeki Kadını Kendine Aşık Etmenin 6 Adımı - Genç Gelişim Kişisel Gelişim on günlerde mevsimsel geçiş döneminin verdiği miskinlikle aklıma yazılabilecek bir yazı gelmiyordu. Bugün kardio antrenmanımı yaparken,aklıma sevgili olmamak için yapman gerekenler adlı yazım geldi. Bende

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ PDR ÖĞRENCİSİ AHMET İSA SOYLAMIŞ RECEP YAZICIOĞLU BENİM İÇİN ÖRNEK ŞAHSİYETTİR

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ PDR ÖĞRENCİSİ AHMET İSA SOYLAMIŞ RECEP YAZICIOĞLU BENİM İÇİN ÖRNEK ŞAHSİYETTİR GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ PDR ÖĞRENCİSİ AHMET İSA SOYLAMIŞ RECEP YAZICIOĞLU BENİM İÇİN ÖRNEK ŞAHSİYETTİR.YAPTIĞIN İŞİ ADAM GİBİ YAPMAYI VE GELİŞİMİN ÖNEMİNİ ONUN HAYATINDA ÖĞRENDİM SORU-Bize kısaca kendinizi

Detaylı

Çocuklar İçin Koruyucu Aile Rehberi. Biz Gönüllüyüz Ya Siz?

Çocuklar İçin Koruyucu Aile Rehberi. Biz Gönüllüyüz Ya Siz? Çocuklar İçin Koruyucu Aile Rehberi Biz Gönüllüyüz Ya Siz? ÇOCUKLAR İÇİN KORUYUCU AİLE REHBERİ Sevgili arkadaşlarım; bu kitapta koruyucu aile hakkında bilgiler bulunmaktadır. Bu kitap, biz çocukların

Detaylı

Kızlarla tanışmak isteyen bir erkeğin bilmesi gereken çok önemli bir kural var:

Kızlarla tanışmak isteyen bir erkeğin bilmesi gereken çok önemli bir kural var: 1 2 Kızlarla tanışmak isteyen bir erkeğin bilmesi gereken çok önemli bir kural var: Kadınlar hayatlarını güzelleştirecek, beraber eğlenebileceği, güzel sohbetler edebileceği, bakışlarıyla kalp yakan, hayat

Detaylı

GÖRKEM MERAL ÖZTÜRK- Acıbadem Hastaneleri Organizasyonel Gelişim Uzmanı

GÖRKEM MERAL ÖZTÜRK- Acıbadem Hastaneleri Organizasyonel Gelişim Uzmanı GÖRKEM MERAL ÖZTÜRK- Acıbadem Hastaneleri Organizasyonel Gelişim Uzmanı Artık karşımızda Y hatta Z kuşağı varken, eğitimlerimiz daha ilgi çekici, hareketlendirici, kamçılayıcı, motive edici, sade ve eğlenceli

Detaylı

GELECEK KARİYER ADIMINIZI BELİRLEMEK

GELECEK KARİYER ADIMINIZI BELİRLEMEK GELECEK KARİYER ADIMINIZI BELİRLEMEK İş aramaya karar verdiniz. İş başvurularına başlamadan önce 3 şey hakkında net olmanız önemli: İdeal işinize kavuşmak; bu 3 faktörün birbiriyle örtüştüğü durumda mümkün.

Detaylı

Literatür Değerlendirmesi ARAŞTIRMALARDA LİTERATÜR TARAMASI VE ETİK. Literatür kaynakları neler olabilir?

Literatür Değerlendirmesi ARAŞTIRMALARDA LİTERATÜR TARAMASI VE ETİK. Literatür kaynakları neler olabilir? Literatür Değerlendirmesi ARAŞTIRMALARDA LİTERATÜR TARAMASI VE ETİK Bir konuyu araştırma süreci İlgilendiğiniz alanda, bir soruyu kendinize yanıtlamadan önce o soru hakkında neyin zaten bilindiğini bulmanın

Detaylı

İltifat Etmek ve. Kadınların Kalbini Fethetmek

İltifat Etmek ve. Kadınların Kalbini Fethetmek İltifat Etmek ve Kadınların Kalbini Fethetmek İltifat fethetmek ile reddedilmek arasındaki İNCE ÇİZGİDİR. Bu kitapta seni neler bekliyor? İltifat nasıl edilir? Ve iltifat etmenin inceliklerini öğrenmek

Detaylı

Proje 2: Sınıf Temelli Grup Rehberliği Uygulaması. Uygulama Raporu

Proje 2: Sınıf Temelli Grup Rehberliği Uygulaması. Uygulama Raporu Proje 2: Sınıf Temelli Grup Rehberliği Uygulaması Uygulama Raporu Oturum 1 Sınıf Temelli Grup Rehberliği Uygulaması kapsamında 10-C sınıfına 1. oturumu uyguladık. Oturum uyguladığımız sırada sınıfta toplam

Detaylı

ÜRETİME ADEPTE OLUNACAK

ÜRETİME ADEPTE OLUNACAK ÜRETİME ADEPTE OLUNACAK Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, İŞKUR ortaklığı ile İntörn Mühendislik programı başladı. İşletmelerde 350 saate yakın pratik eğitim

Detaylı

SİZİN WEB SİTENİZ BİR TANEDİR!

SİZİN WEB SİTENİZ BİR TANEDİR! 1 SİZİN WEB SİTENİZ BİR TANEDİR! Tabi şu da bir gerçek ki, sizin siteniz 350 milyon ve hala artmakta olan siteden bir tanesidir. Sitenizin diğerlerinden ayrılması ve ayakta kalması için ne yapabilirsiniz?

Detaylı

TEST: Nasıl Daha Verimli Öğrendiğinizi Biliyor musunuz?

TEST: Nasıl Daha Verimli Öğrendiğinizi Biliyor musunuz? Nasıl öğrendiğinizi biliyor musunuz? Ve ne kadar verimli öğrendiğinizi İşte bu test ile ne kadar verimli bir öğrenmeye sahip olduğunuzu anlayacaksınız, eksikliklerinizi tespit edeceksiniz. Haydi iş başına.

Detaylı

KİŞİSEL GELİŞİM NASIL BAŞLAR?

KİŞİSEL GELİŞİM NASIL BAŞLAR? KİŞİSEL GELİŞİM NASIL BAŞLAR? Kişisel gelişim, insanın gelişimi merak etmesi, yeni insanlar tanıması, gazetede güzel yazı yazan veya kitap yazmış insanları merak ederek onları tanımak, sadece yazılarından

Detaylı

TEOG YAZ TATİLİNDE KAZANILIR

TEOG YAZ TATİLİNDE KAZANILIR TEOG YAZ TATİLİNDE KAZANILIR Sevgili öğrencim, Yoğun bir yılı bitirdin ve artık TEOG sınavı hazırlık sürecinde geri sayıma başladın. Öncelikle TEOG un düzenli çalışan her öğrencinin kolaylıkla başarabileceği

Detaylı

TÜM BİLGİLER KESİNLİKLE GİZLİ TUTULACAKTIR. Anketi Nasıl Dolduracaksınız? LÜTFEN AŞAĞIDAKİ HİÇBİR İFADEYİ BOŞ BIRAKMAYINIZ. İsim:... Cinsiyet:...

TÜM BİLGİLER KESİNLİKLE GİZLİ TUTULACAKTIR. Anketi Nasıl Dolduracaksınız? LÜTFEN AŞAĞIDAKİ HİÇBİR İFADEYİ BOŞ BIRAKMAYINIZ. İsim:... Cinsiyet:... OA TÜM BİLGİLER KESİNLİKLE GİZLİ TUTULACAKTIR İsim:... Cinsiyet:... Doğum Tarihi:... Bugünün Tarihi:... Anketi Nasıl Dolduracaksınız? Aşağıda bazı ifadelerin listesi bulunmaktadır. Lütfen her ifadeyi çok

Detaylı

1 Öğretmenlere Öneriler ÖĞRETMENLERE ÖNERĠLER

1 Öğretmenlere Öneriler ÖĞRETMENLERE ÖNERĠLER 1 Öğretmenlere Öneriler ÖĞRETMENLERE ÖNERĠLER 2 Öğretmenlere Öneriler Giriş Okul yaşantısı içinde öğrenci için en önemli unsur öğretmendir. Üstün yetenekli öğrencilere uygun eğitimin sağlanmasında öğretmenlere

Detaylı

Etkin Dinleme. Yönetici tarafından yazıldı Salı, 03 Mart :38 - Son Güncelleme Çarşamba, 18 Mart :25. Etkin Dinleme

Etkin Dinleme. Yönetici tarafından yazıldı Salı, 03 Mart :38 - Son Güncelleme Çarşamba, 18 Mart :25. Etkin Dinleme Etkin Dinleme DİNLEMEK Dinlemeyi öğrenen kişi, her konuşmadan olumlu bir mesaj alır... İnsan iletişiminin büyük bir çoğunluğu sözeldir. Sözel iletişimin ancak yarısı kısa bir süre sonra hatırlanabilir.

Detaylı

Duygusal ve sosyal becerilere sahip Genç profesyoneller

Duygusal ve sosyal becerilere sahip Genç profesyoneller Duygusal ve sosyal becerilere sahip Genç profesyoneller Y jenerasyonunun internet bağımlılığı İK yöneticilerini endişelendiriyor. Duygusal ve sosyal becerilere sahip genç profesyonel bulmak zorlaştı. İnsan

Detaylı

Okuyarak kelime öğrenmenin Yol Haritası

Okuyarak kelime öğrenmenin Yol Haritası Kelime bilgimin büyük bir miktarını düzenli olarak İngilizce okumaya borçluyum ve biliyorsun ki kelime bilmek akıcı İngilizce konuşma yolundaki en büyük engellerden biri =) O yüzden eğer İngilizce okumuyorsan,

Detaylı

Meslekleri Tanıtma Kulübü

Meslekleri Tanıtma Kulübü 1 Önünüzde birden çok seçenek var. Peki bu seçenekleri nasıl eleyeceksiniz? Nasıl bir tercih listesi oluşturursanız kendinizi vicdanen daha rahat hissedeceksiniz? Mesleki tercihleri oluştururken nelere

Detaylı

Özgüven Gelişiminde Anne Baba Rolü

Özgüven Gelişiminde Anne Baba Rolü Özgüven Gelişiminde Anne Baba Rolü Çocukların kendilerini güvenle ifade edebilmeyi öğrenmeleri için toplumda yerleşmiş bir kanı olan uslu çocuk iyi çocuk yorumunu değiştirmek gerekir. Özgüven eğitimi konusunda

Detaylı

Kadınlar Ne İster? Erkekler Ne Verir?

Kadınlar Ne İster? Erkekler Ne Verir? Kadınlar Ne İster? Erkekler Ne Verir? BU KİTABI OKUYUN VE İLİŞKİLERİNİZDE GÜÇLÜ, BAŞARILI VE SEVGİ DOLU OLUN İşte size NLP Lideri Mustafa KILINÇ tan sayfalarını peşpeşe çevireceğiniz bir kitap daha. İster

Detaylı

Video Reklamcılığında, Daha Uzun Videolar Daha Güçlü Videolar mıdır?

Video Reklamcılığında, Daha Uzun Videolar Daha Güçlü Videolar mıdır? Video Reklamcılığında, Daha Uzun Videolar Daha Güçlü Videolar mıdır? Yayınlanan Aralık 2015 Konular Video Çekirdek kitlenizde kaç oyun meraklısı olduğunu biliyor musunuz? MediaVest te Grup Kıdemli Başkan

Detaylı

Motivasyon. Güç-Enerji. Yaptığımız mı Yazalım? İlham kaynakları:

Motivasyon. Güç-Enerji. Yaptığımız mı Yazalım? İlham kaynakları: Araştırmaya Nasıl Başlanır? Doç. Dr. Cuma Yıldırım Niçin Araştırma Yapılır? Akademik kariyer almak için, Bilinmeyen bir gerçeği bilinir kılmak için, Bir konuda yeni bir ürün geliştirmek için, Kendisi açısından

Detaylı

ÇOKLU ZEKA ÖZELLİKLERİ

ÇOKLU ZEKA ÖZELLİKLERİ ÇOKLU ZEKA ÖZELLİKLERİ I- Açıklama Sizi tam olarak tanımladığına inandığınız her cümlenin yanına 1 yazın. Eğer ifade size uygun değilse, boş bırakın. Sonra her bölümdeki sayıları toplayın. Bölüm 1 Nesneleri

Detaylı

Üniversite Öğrencilerine Altın Değerinde Tüyolar - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Üniversite Öğrencilerine Altın Değerinde Tüyolar - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Prof. Dr. Erol ÖZMEN erolozmen@yahoo.com Üniversiteye başlamak her gençte büyük bir heyecan yaratır. Yaşamının önemli bir dönemecinde olduğunu fark etmesi yanında genci üniversite yaşamının albenisi de

Detaylı

Danışmanlık Hizmetlerimiz

Danışmanlık Hizmetlerimiz Danışmanlık Hizmetlerimiz Merhaba, Uyku Meleği Danışmanlık hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Aşağıda uyku eğitimlerimizi bulabilirsiniz. Linkleri tıklayarak istediğiniz eğitimin detaylı

Detaylı

KESİN PROJE RAPORU PROJENİN ADI PROJEYİ HAZIRLAYANLAR BABÜR NEDİM ÇAĞATAY OKUL ADI VE ADRESİ DANIŞMAN ÖĞRETMEN

KESİN PROJE RAPORU PROJENİN ADI PROJEYİ HAZIRLAYANLAR BABÜR NEDİM ÇAĞATAY OKUL ADI VE ADRESİ DANIŞMAN ÖĞRETMEN KESİN PROJE RAPORU PROJENİN ADI HANGİ ADAYI SEÇELİM? PROJEYİ HAZIRLAYANLAR BABÜR NEDİM ÇAĞATAY OKUL ADI VE ADRESİ ÖZEL KÜLTÜR FEN LİSESİ ATAKÖY 9.-10. KISIM, 34156 BAKIRKÖY - İSTANBUL DANIŞMAN ÖĞRETMEN

Detaylı

1.Aşama (Cüzdanını doldurmaya başla) Para kazanmanın birçok yolu var. Bu yolların hepsi birer altın kaynağıdır ve işçiler bu kaynaktan

1.Aşama (Cüzdanını doldurmaya başla) Para kazanmanın birçok yolu var. Bu yolların hepsi birer altın kaynağıdır ve işçiler bu kaynaktan Nasıl daha çok para kazanabiliriz? Nasıl para sorunlarımızı çözeriz. Bunun herkes için yöntemi farklıdır. Gelin George S.Clason Babil in en zengin adamı adlı kitabında para kazanmak için önerdiği yedi

Detaylı

Doğada İngilizce Öğreniyorum. En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü. verime giden yolda. -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- Doğa.

Doğada İngilizce Öğreniyorum. En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü. verime giden yolda. -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- Doğa. Doğada İngilizce Öğreniyorum Doğa En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü verime giden yolda -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- buluşmaları DOGA En acil olarak; verime giden yolda Dijital uyuşturucudan

Detaylı

ANAOKULU 5 YAŞ 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim-Öğretim Yılı

ANAOKULU 5 YAŞ 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim-Öğretim Yılı ANAOKULU 5 YAŞ 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Kendimizi İfade Etme Yolllarımız Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları, değerleri

Detaylı

Üniversite Üzerine. Eğitim adı verilen şeyin aslında sadece ders kitaplarından, ezberlenmesi gereken

Üniversite Üzerine. Eğitim adı verilen şeyin aslında sadece ders kitaplarından, ezberlenmesi gereken Engin Deniz İpek 21301292 Üniversite Üzerine Eğitim adı verilen şeyin aslında sadece ders kitaplarından, ezberlenmesi gereken formüllerden ya da analitik zekayı çalıştırma bahanesiyle öğrencilerin önüne

Detaylı

KİŞİSEL "GÜÇ KİTABINIZ" Güçlenin!

KİŞİSEL GÜÇ KİTABINIZ Güçlenin! KİŞİSEL "GÜÇ KİTABINIZ" Güçlenin! Hangi alanlarda başarılıyım? Ne yapacağım? Okul hayatınız bittiğinde, önünüze gerçekleştirebileceğiniz çok sayıda fırsat çıkar. Kendi iş yerlerini açan insanların ne tür

Detaylı

MÜLAKAT BECERİLERİ. Hazırlayan: İK Uzm.Seda MUMLU

MÜLAKAT BECERİLERİ. Hazırlayan: İK Uzm.Seda MUMLU MÜLAKAT BECERİLERİ Hazırlayan: İK Uzm.Seda MUMLU İçindekiler MÜLAKAT MÜLAKAT ÇEŞİTLERİ MÜLAKAT ÖNCESİ HAZIRLIK MÜLAKATTA NELER YAPILMALI/YAPILMAMALI MÜLAKAT SORULARI Mülakat Hakkında Mülakat ; Sınırlı

Detaylı

ANNE BABA ÇOCUK İLETİŞİMİ

ANNE BABA ÇOCUK İLETİŞİMİ ANNE BABA ÇOCUK İLETİŞİMİ Çocuğun davranışlarının kabul edilebilir bir düzeyde olması, yapıcı ve uyumlu bir birey olarak yetişmesi anne, baba, çocuk iletişimine bağlıdır. Eğer sağlıklı bir iletişim kurulabiliyorsa,

Detaylı

YÖNETİM KADININ HAKKI

YÖNETİM KADININ HAKKI YÖNETİM KADININ HAKKI Dr. Zehra Güngör KAGİDER Başkan Yardımcısı 25. Kalite Kongresi / KALDER 16 Kasım, Çarşamba İstanbul Üretmek, hizmet etmek tek başına yeterli değil. Müşteri çok önemli, ama... Müşteriye

Detaylı

TEHLİKELİ YOLCULUKLAR

TEHLİKELİ YOLCULUKLAR TEHLİKELİ YOLCULUKLAR Maun masanın sahibi, ciddi bakışlarını üstümden çekmiyordu. O izin verse ben de gözümden birkaç damla yaş çıkmasına izin verecektim. Doktorumun karşısında oturmuş, son sözlerini kavramaya

Detaylı

Suna Kuşadalı, PMP Esra Erdem

Suna Kuşadalı, PMP Esra Erdem Suna Kuşadalı, PMP Esra Erdem Değişen Dünya Koşullarında İşveren Beklentileri İş fırsatlarını etkin olarak takip etme Özgeçmiş (CV) Hazırlarken İş Görüşmesinde Şirket hedeflerini gerçekleştirecek kişisel

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

ÜRÜN VE HİZMETLERİMİZ

ÜRÜN VE HİZMETLERİMİZ ÜRÜN VE HİZMETLERİMİZ İÇİNDEKİLER Kişilik Testleri 3-22 Öğrenme Modeli Testleri 23-32 Dikkat Testleri 33-42 Düşünme Becerileri Testleri 43-48 Dikkat Setleri 49-54 Oyunlar 55-60 YÜKSEK BAŞARI İÇİN; Benego

Detaylı

1. Bölüm: Toplumsal Yapı ve Sınıf Yönetimi...1

1. Bölüm: Toplumsal Yapı ve Sınıf Yönetimi...1 İçindekiler 1. Bölüm: Toplumsal Yapı ve Sınıf Yönetimi...1 Giriş...1 ÖĞRENCİ DAVRANIŞINI ETKİLEYEN TOPLUMSAL ETMENLER...2 Aile...3 Anne Babanın Çocuğu Yetiştirme Biçimi...3 Ailede Şiddet...4 Aile İçi Çatışmanın

Detaylı

DE/11/LLP-LDV/TOI KOBİ lerde Sağlıklı Öğrenme Ortamı Gelişimini Ölçme Anketi 2.1. Aşama

DE/11/LLP-LDV/TOI KOBİ lerde Sağlıklı Öğrenme Ortamı Gelişimini Ölçme Anketi 2.1. Aşama DE/11/LLP-LDV/TOI 147 420 KOBİ lerde Sağlıklı Öğrenme Ortamı Gelişimini Ölçme Anketi 2.1. Aşama Bu ölçüm aracı KOBİ lerdeki eğitim menajerleri için hazırlanmıştır. Eğirim menajerleri aşağıdaki özellikleri

Detaylı

ÇOCUKLAR İÇİN OYUN TERAPİSİ BİLGİLENDİRİCİ EL KİTABI. Oyun Terapisi Nedir? Oyun Terapisti Kimdir?

ÇOCUKLAR İÇİN OYUN TERAPİSİ BİLGİLENDİRİCİ EL KİTABI. Oyun Terapisi Nedir? Oyun Terapisti Kimdir? ÇOCUKLAR İÇİN OYUN TERAPİSİ BİLGİLENDİRİCİ EL KİTABI Oyun Terapisi Nedir? Oyun Terapisti Kimdir? Ebeveynler için Notlar Bu kitapçık, yaklaşık 4 ila 12 yaş aralığındaki, psikoterapi düşünülmüş çocuklar

Detaylı

Korkuları pekiştirmeden duygulara saygı duymak Dr. Clark Goldstein

Korkuları pekiştirmeden duygulara saygı duymak Dr. Clark Goldstein Korkuları pekiştirmeden duygulara saygı duymak Dr. Clark Goldstein Söz konusu kronik olarak kaygılı bir çocuk olduğunda, en iyimser anne babalar bile çocuğunun acı çekmesini istemediklerinden, olumsuz

Detaylı

Nasıl Bir Zekâya Sahipsiniz? - Genç Gelişim Kişisel Gelişim. Ayın Testi

Nasıl Bir Zekâya Sahipsiniz? - Genç Gelişim Kişisel Gelişim. Ayın Testi Ayın Testi Prof. Gardner yıllar boyu hâkimiyetini sürdüren, insanların tek bir zekâya sahip oldukları IQ denen zekâ anlayışını kırdı. Gardner'a göre insanların sahip oldukları çoklu zekâların her biri

Detaylı

AİLE PİRAMİDİ = EVLİLİK

AİLE PİRAMİDİ = EVLİLİK 1- Evlilik piramidi 2- Emir cümlesi 3- Yargılayıcı ve suçlayıcı olma 4- Rolleri paylaşma 5- İletişime ve karşılıklı anlayışa önem verme 6- Kıyaslama FATİH HANOĞLU AİLE PİRAMİDİ = EVLİLİK 7- Sevgi, saygı

Detaylı

Dil Öğrenme ve yazım dili öğrenme

Dil Öğrenme ve yazım dili öğrenme Dil Öğrenme ve yazım dili öğrenme Đyi bir başarı için gerekli olanşartlar Çocuğunu desteklemek isteyen annebabalar için çeşitli tavsiyeler Elisabeth Grammel und Claudia Winklhofer Übersetzung: Abdullah

Detaylı

Değişen Değerlerimiz. Çizim: Nat Wibberley

Değişen Değerlerimiz. Çizim: Nat Wibberley 2 Değişen Değerlerimiz Çizim: Nat Wibberley Mesih imanlısının bir imanlı olarak özel bir dünya görüşü vardır. Peki, imanlının dünya görüşü dediğiniz olgu benim günlük hayatımı nasıl değiştirecek? 1. Selanikliler

Detaylı

Cinsel Sağlığa Genel Bir Bakış

Cinsel Sağlığa Genel Bir Bakış Cinsel Sağlığa Genel Bir Bakış Cinsel sağlık nedir? Kaliteli bir cinsel sağlığın faydaları Detaylı olarak bir cinsel sağlığın faydaları Beş adımda eylemler Önleyici cinsel sağlık hizmetlerinin anahtarları

Detaylı

1. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU Öğretim Yılı

1. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU Öğretim Yılı 1. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal

Detaylı

«Kendini tanıma, başkalarını anlamanın yolu»

«Kendini tanıma, başkalarını anlamanın yolu» «Kendini tanıma, başkalarını anlamanın yolu» Mizaç Harita Psikolog, yazar, raporlama uzmanı, eğitimcilerin yer aldığı 2011 yılından beri ARGE süren ve 2015 2. çeyreğinde ürün haline gelen, bildiğimiz Türkiye

Detaylı

Eğitimin Amacı: Eğitimin İçeriği: STRES YÖNETİMİ Eğitimin Süresi*:

Eğitimin Amacı: Eğitimin İçeriği: STRES YÖNETİMİ Eğitimin Süresi*: Stres Yönetimi Etkili Zaman Yönetimi İkna Teknikleri Sunum Teknikleri Kriz Yönetimi İletişim Becerileri Sosyal Davranış ve Protokol Müzakere Teknikleri EĞİTİMLER Müşteri Odaklılık İş Süreçlerini İyileştirme

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Uzaktangörü (Remote Viewing) Basitleştirilmiş Çizim Taslağı Düzenleme V01.01 2010/02/28

Uzaktangörü (Remote Viewing) Basitleştirilmiş Çizim Taslağı Düzenleme V01.01 2010/02/28 Uzaktangörü (Remote Viewing) Basitleştirilmiş Çizim Taslağı Düzenleme V01.01 2010/02/28 Beş önemli kritik nokta 1. Bir kez, hedef çizim NUMARASINI yazdığınızda, hemen ardından, AŞAMA 1 deki, sağ üst köşedeki

Detaylı

DUYGUSAL GELİŞİME UYGUN ETKİNLİKLER

DUYGUSAL GELİŞİME UYGUN ETKİNLİKLER DUYGUSAL GELİŞİM-2 DUYGUSAL GELİŞİME UYGUN ETKİNLİKLER Duygusal gelişimin erken çocukluk döneminde yeri ve önemi büyüktür. Özellikle erken çocukluk döneminde duygusal gelişimle ilgili duygusal tepkiler,

Detaylı

Açılıs Sayfası. Deneyimi

Açılıs Sayfası. Deneyimi Açılıs Sayfası. Deneyimi Açılıs Sayfası Nedir?. Bir kullanıcının sitenize giriş sağladığı sayfaya verilen isimdir. İniş Sayfası (Landing Page) olarak da adlandırılır. Neden Önemlidir? Tıklama oranı yüksek

Detaylı

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza EKİM 2017 Geride bıraktığımız son iki yılda, Türkiye ekonomik olarak tarihindeki en dalgalı dönemlerinden birisini yaşadı. Bu dalgalanmayı sektörlere indirgediğimizde, markaların ve tüketicilerin denizleri

Detaylı

NASIL ÇALIŞILIR? NASIL BAŞARILI OLUNUR?

NASIL ÇALIŞILIR? NASIL BAŞARILI OLUNUR? NASIL ÇALIŞILIR? NASIL BAŞARILI OLUNUR? BEYNİ ÖĞRENMEYE HAZIRLAMAK 1. Fizyolojik Hazırlık Duruşunuzu Düzeltin İyi Beslenin Sağlığınıza Dikkat Edin Olumlu Yüz İfadesi Oluşturun Hareket Edin Gerginlikten

Detaylı

ÇOCUKLARIMIZ VE TEKNOLOJİ

ÇOCUKLARIMIZ VE TEKNOLOJİ TERAKKİ VAKFI ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ ANAOKULU 2013-2014 EĞİTİM YILI Bilgi Bülten Sayı:2 ÇOCUKLARIMIZ VE TEKNOLOJİ Hızla gelişen dünyada teknolojik ürünler hayatımızın büyük bir kısmını kapsamakta. İş ortamında

Detaylı

Bölüm Üç. Giriş Geçmiş & Güncel Online Arkadaşlık Bulma Araştırmaları Online Arkadaşlar Ne Kadar Gerçek? Online Arkadaşlıkların Olumlu Yanları

Bölüm Üç. Giriş Geçmiş & Güncel Online Arkadaşlık Bulma Araştırmaları Online Arkadaşlar Ne Kadar Gerçek? Online Arkadaşlıkların Olumlu Yanları Onur Yılmaz (MSc) Bölüm Üç Giriş Geçmiş & Güncel Online Arkadaşlık Bulma Araştırmaları Online Arkadaşlar Ne Kadar Gerçek? Online Arkadaşlıkların Olumlu Yanları Giriş İlişki Bir çok bireyin, bir veya daha

Detaylı

İzmir Escort Modeller

İzmir Escort Modeller İzmir Escort Modeller http://izmir.escortpoker.com/ İzmir'in en güzel ve en güvenilir izmir escort sitesine hoş geldiniz. İzmir escort fırsatlarını incelemek isterseniz, işe öncelikle ihtiyaçlarınıza yönelik

Detaylı

3. Yazma Becerileri Sempozyumu

3. Yazma Becerileri Sempozyumu http://zikzakgrup.com/ OKUL ÖNCESİ MEKANİK YAZMA SÜRECİ MODEL HİKAYE PLAN, OLMA UNSURLARI SÜSLEME VE SÜRECİ YARATICILIK SUNUM VE ÖLÇÜM TÜRLER Anlama Ses Birlikte yazma Karakter Konu, Fikir, Noktalama

Detaylı

ZA5439. Flash Eurobarometer 283 (Entrepreneurship in the EU and Beyond) Country Specific Questionnaire Turkey

ZA5439. Flash Eurobarometer 283 (Entrepreneurship in the EU and Beyond) Country Specific Questionnaire Turkey ZA5439 Flash Eurobarometer 283 (Entrepreneurship in the EU and Beyond) Country Specific Questionnaire Turkey FLASH 283 ENTREPRENEURSHIP D1. Görüşülen kişinin cinsiyeti [SORMAYIN UYGUN OLAN ŞIKKI İŞARETLEYİN]

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Hunca Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Devamlı artan ve eklenen maliyetler Hunca Life Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Satış masraflarında

Detaylı

Site İçi SEO. İçindekiler

Site İçi SEO. İçindekiler İçindekiler HIZLI BIR SITE İÇI SEO DENETIMI KONTROL LISTESI... 3 BU E-KITAP KIMLERE HITAP EDIYOR?... 4 YENI BAŞLAYAN SEO UZMANLARI... 4 İÇERIK PAZARLAMACILARI / TEKNIK BILGI BIRIKIMI OLMAYAN ÇEVRIMIÇI

Detaylı

AKTIF (ETKİN) ÖĞRENME

AKTIF (ETKİN) ÖĞRENME AKTIF (ETKİN) ÖĞRENME 2 AKTIF (ETKİN) ÖĞRENME Aktif öğrenme, bireyin öğrenme sürecine aktif olarak katılımını sağlama yaklaşımıdır. Bu yöntemle öğrenciler pasif alıcı konumundan çıkıp yaparak yaşayarak

Detaylı

Bölüm 1 : Eski Sevgiliniz Sizi Neden Terk Etti?

Bölüm 1 : Eski Sevgiliniz Sizi Neden Terk Etti? www.eskisevgiliyigerikazanmak.net Sayfa 1 Bölüm 1 : Eski Sevgiliniz Sizi Neden Terk Etti? Terk edilen insanların bir çoğunda eski sevgilileri tarafından terk edilişlerine karşı bahaneler bulmak ve savunmaya

Detaylı

Sevgili dostum, Can dostum,

Sevgili dostum, Can dostum, Sevgili dostum, Her insanı hayatta tek ve yegâne yapan bir öz benliği, insanın kendine has bir kişiliği vardır. Buna edebiyatımızda, günlük yaşantımızda ve dini inançlarımızda çeşitli adlar vermişlerdir.

Detaylı

4/16/2010. Eğitsel Rehberlik? Eğitsel Rehberlik? Eğitsel Rehberliğin Amacı? Eğitsel Rehberlik Hizmetlerinin Kapsamı. Eğitsel Rehberliğin Amacı?

4/16/2010. Eğitsel Rehberlik? Eğitsel Rehberlik? Eğitsel Rehberliğin Amacı? Eğitsel Rehberlik Hizmetlerinin Kapsamı. Eğitsel Rehberliğin Amacı? Eğitsel Rehberlik? EĞİTSEL REHBERLİK Bireyin eğitsel gelişim alanında ona belli yeterlilikleri kazandırmak, öğrenmesini kolaylaştırmak, karşılaştığı güçlükleri gidermesine yardım etmek ve böylece uygun

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi Mezunlar Derneği

İstanbul Aydın Üniversitesi Mezunlar Derneği İAÜMED Başkanından, İstanbul Aydın Üniversitesi Mezunlar Derneği (İAÜMED) 13 Nisan 2007 tarihinde kuruldu. İstanbul Aydın Üniversitesi mezun ve mensup bireylerini bir arada tutmak ve mezunlarının üniversiteleri

Detaylı

MÜŞTERİ TEMAS ANKETİ SORU FORMU

MÜŞTERİ TEMAS ANKETİ SORU FORMU Müşteriye gidecek olan email body si: Sayın, MÜŞTERİ TEMAS ANKETİ SORU FORMU 0649002036300014 Mersis no.lu Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. nin Çağrı Merkezi ile irtibata geçmiş bulunuyorsunuz. Bu süreçte yaşadığınız

Detaylı

VERİMLİ VE ETKİLİ KİTAP OKUMA YÖNTEMLERİ HAZIRLAYAN: RESÜL UYSAL

VERİMLİ VE ETKİLİ KİTAP OKUMA YÖNTEMLERİ HAZIRLAYAN: RESÜL UYSAL VERİMLİ VE ETKİLİ KİTAP OKUMA YÖNTEMLERİ HAZIRLAYAN: RESÜL UYSAL NASIL KİTAP SEÇMELİYİZ? Kitapları seçerek alın. Çünkü kitap dosttur. İyi dost olabileceği gibi kötü dostlar da olabilir. İlginizi çekmeyen

Detaylı

DBE ÖĞRENME STİLLERİ ENVANTERİ ADI SOYADI DOĞUM TARİHİ UYGULAMA TARİHİ SIRA NO TAKİP NO. Eddie Van Halen

DBE ÖĞRENME STİLLERİ ENVANTERİ ADI SOYADI DOĞUM TARİHİ UYGULAMA TARİHİ SIRA NO TAKİP NO. Eddie Van Halen DBE ÖĞRENME STİLLERİ ENVANTERİ ADI SOYADI DOĞUM TARİHİ UYGULAMA TARİHİ SIRA NO TAKİP NO 1294142 Geliştirme - Güncelleme Tarihi: 2009-2015 Versiyon 2 GİRİŞ DBE ÖĞRENME STİLLERİ ENVANTERİ NEDİR? DBE Öğrenme

Detaylı

Z M ZE-MİR İNŞAAT. www zemirinsaat.com

Z M ZE-MİR İNŞAAT. www zemirinsaat.com Z M ZE-MİR İNŞAAT www zemirinsaat.com ZE-MİR İNŞAAT TURZ. TAŞ. TİC. LTD. ŞTİ. Z M Mehmet GÖKTAŞOĞLU Genel Müdür GENEL MÜDÜRÜMÜZDEN; Zemir İnşaat yılların verdiği tecrübeyle sağladığı birikimlerini profesyonel

Detaylı

OKUL ÖNCESİ ve 1.SINIF EĞİTİM PROGRAMI

OKUL ÖNCESİ ve 1.SINIF EĞİTİM PROGRAMI DERS KİTAP SAYFA ÇALIŞMA OKUL ÖNCESİ ve 1.SINIF EĞİTİM PROGRAMI 1 Çalışma Kitabı 1 6-7 Mental aritmetik derslerine başlamak için 1 'den 100'e kadar, sayı okur yazarlığı gereklidir. Öncelikle çocuğunuza

Detaylı

Kıvılcımlar Programı Başvuru Formu

Kıvılcımlar Programı Başvuru Formu Kıvılcımlar Programı Başvuru Formu Kişisel Bilgiler Adı, Soyadı : Doğum tarihi (gün, ay, yıl) : Cep telefonu : E-posta adresi : Adresi : Aile adresi : Mezun olduğu lisenin adı ve ili : Devam ettiği üniversite

Detaylı

Kişilerarası İlişkiler

Kişilerarası İlişkiler Kişilerarası İlişkiler Kişilerarası İlişkilere Giriş Yaşamımızın ¾ ünü başkalarıyla birlikte geçiriyoruz (Learson ve ark., 1982) (anne, baba, kardeş, öğretmen, arkadaş, meslektaş vb) Hepimiz, kişilerarası

Detaylı

EKLER. Öğretmenlere Uygulanan Fen Laboratuvar Uygulamalarına Yönelik Davranış Amaçlarını Belirleme Ölçeği

EKLER. Öğretmenlere Uygulanan Fen Laboratuvar Uygulamalarına Yönelik Davranış Amaçlarını Belirleme Ölçeği EKLER EK-1 EK-2 EK-3 EK-4 EK-5 Pilot Uygulama Ölçeği Öğretmenlere Uygulanan Fen Laboratuvar Uygulamalarına Yönelik Davranış Amaçlarını Belirleme Ölçeği Öğretmen Adaylarına Uygulanan Fen Laboratuvar Uygulamalarına

Detaylı

ERASMUS BAHAR DÖNEMİ Accademia della Moda İtalya DİDEM ALTUNKILIÇ

ERASMUS BAHAR DÖNEMİ Accademia della Moda İtalya DİDEM ALTUNKILIÇ Ben Didem Altunkılıç. 22 yaşındayım. Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünde 4. Sınıf öğrencisiyim ve 3. yılımı Erasmus programı dolayısıyla gittiğim İtalya nın Napoli şehrinde Accademia

Detaylı

Pirinç. Erkan. Pirinç (Garson taklidi yaparak) Sütlükahve söyleyen siz değil miydiniz? Erkan

Pirinç. Erkan. Pirinç (Garson taklidi yaparak) Sütlükahve söyleyen siz değil miydiniz? Erkan 1. Sahne (Koruluk. Uzaktan kuş cıvıltıları duyulmaktadır. Sahnenin solunda birbirine yakın iki ağaç. Ortadaki ağacın hemen yanında, önü sahneye dönük, uzun ayaklık üzerinde bir dürbün. Dürbünün arkasında

Detaylı

ETKILI SUNUM SıRLARı

ETKILI SUNUM SıRLARı ETKILI SUNUM SıRLARı Temel Hazırlıklar Başarılı bir sunum yaptığınız hazırlığa bağlıdır. Bu bölümde etkili bir sunum yapmak için gereken sağlam zemini nasıl kuracağınız anlatılıyor. Bu zemin yaratıcı düşünmeyi,

Detaylı

Düşünce Özellikleri Ölçeği

Düşünce Özellikleri Ölçeği Düşünce Özellikleri Ölçeği Yönerge: Bu ankette sizin kullandığınız farklı düşünce tarzlarını tespit etmeye çalışıyoruz. Bu anket boyunca 10 değişik tarzda düşünce tarzı göreceksiniz. Öncelikle her düşünce

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

Maslow a Göre İhtiyaçlar Hiyerarşisi

Maslow a Göre İhtiyaçlar Hiyerarşisi SOSYAL GELİŞİM-2 Maslow a Göre İhtiyaçlar Hiyerarşisi Maslow, sağlıklı kişiliğin nasıl oluştuğuyla ilgili derin araştırmalar yapmış ve sağlıklı bir kişiliğin gelişebilmesi için gerekli olan gereksinmelerden

Detaylı

www.bilgisayardedektifi.com Murat ÖZBEK

www.bilgisayardedektifi.com Murat ÖZBEK Problem: Hafıza Kartı Bilgisayara takıldığında karta format atılması gerektiği konusunda hata mesaj penceresi çıkıyor. Hafıza kartı Dijital Fotoğraf Makinesine ait ve içerisinde kurtarılması gereken dosyalar

Detaylı

ÇOCUK-EBEVEYN İLİŞKİSİ EĞİTİMİ=FİLİAL TERAPİ UZM. KLİNİK PSİKOLOG&OYUN TERAPİSTİ ZEYNEP BETÜL TORUN

ÇOCUK-EBEVEYN İLİŞKİSİ EĞİTİMİ=FİLİAL TERAPİ UZM. KLİNİK PSİKOLOG&OYUN TERAPİSTİ ZEYNEP BETÜL TORUN ÇOCUK-EBEVEYN İLİŞKİSİ EĞİTİMİ=FİLİAL TERAPİ UZM. KLİNİK PSİKOLOG&OYUN TERAPİSTİ ZEYNEP BETÜL TORUN ÇOCUĞUNUZUN OYUN TERAPİSTİ OLMAK İSTER MİSİNİZ? 2-8 YAŞ ARALIĞINDA ÇOCUĞUNUZ VARSA, BU EĞİTİM TAM SİZE

Detaylı

DAVRANIŞ YÖNETMELİĞİMİZ

DAVRANIŞ YÖNETMELİĞİMİZ DAVRANIŞ YÖNETMELİĞİMİZ LEASEPLAN ÇALIŞANI OLARAK SORUMLULUKLARIMIZ 05.06.2015 DAVRANIŞ YÖNETMELİĞİMİZ 1. İş yönetimi 2. Değerlerimiz 3. Yönetmelik Genel İlkeleri 4. Müşterilerimiz, Tedarikçilerimiz ve

Detaylı

1. Bölüm 1. ETKİNLİK. 1a'dan 4a'ya kadar olan soruları okuyun. Metni dinleyin ve sonra en uygun cevabı (A, B, C) işaretleyin.

1. Bölüm 1. ETKİNLİK. 1a'dan 4a'ya kadar olan soruları okuyun. Metni dinleyin ve sonra en uygun cevabı (A, B, C) işaretleyin. Τποσργείο Παιδείας, Έρεσνας και Θρηζκεσμάηων Eğitim, Araştırma ve Din İşleri Bakanlığı Κραηικό Πιζηοποιηηικό Γλωζζομάθειας D e v l e t D i l S e r t i f i k a s ı DÜZEY C1&C2 Avrupa Konseyi nin Ortak Avrupa

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

Albert Camus Yabancı. Sevgisiz. Tolga İlikli

Albert Camus Yabancı. Sevgisiz. Tolga İlikli Tolga İlikli Albert Camus Yabancı Sevgisiz Kitabın isminin Yabancı olması ve kitabın 1957 Nobel Edebiyat ödülünü alması, anlayamadığım bir şekilde dikkatimi çekti ve tereddüt etmeden aldım. Belki de yabancı

Detaylı