KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki şartlarda gerçekleştirilecektir. 1.Bu şartnamede Konak Belediyesi nden İDARE, işi gerçekleştirecek firmadan da YÜKLENİCİ olarak bahsedilecektir. 2. YAPILACAK İŞİN ÖZELLİKLERİ: 2.1 USTA YA SAYGI ETKİNLİĞİ: 1.Etkinlik Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi nde yapılacaktır. 2.Etkinliğe konuk olacak Muzaffer İzgü ye ödenecek kaşe ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir. 3. Etkinlik sırasında Muzaffer İzgü ye verilecek 1 adet el buketi Yüklenici tarafından hazırlatılacaktır. 4. Etkinlik sonrasında katılımcılara verilecek 150 kişilik kokteyl Yüklenici tarafından yapılacaktır. Kokteyl İçeriği:Çay, nescafe, su, içecekler; 4 çeşit cips ( peynirli, acı soslu, baharatlı, sade; çerez (badem, ceviz, fındık, fıstık, leblebi, nohut); krudute; kuru pasta (8 çeşit); su böreği; 4 çeşit kanepe ( peynirli, zeytinli, salamlı, jambonlu); mercimek köftesi; sigara böreği; barbekü soslu sosis; mitite köfte) Servis sırasında en az 5 servis elemanı görevlendirilecektir. ( Siyah pantalon, beyaz gömlek, siyah papyon) Salonda kullanılacak 10 adet biströ masa ve 2 adet servis masası Yüklenici tarafından sağlanacaktır. 5. Etkinliğin duyurulmasında kullanılacak 5 adet 1x3 metre ebadlarında digital pankart Yüklenici tarafından İdare nin belirlediği tasarımla bastırılacaktır. 6. Etkinliğin duyurulmasında kullanılacak 25 adet demonte pano Yüklenici tarafından İdare nin belirttiği tasarımla bastırılacaktır HACİVAT KARAGÖZ GÖSTERİSİ: 1.Hacivat-Karagöz gösterisi Hayali Deniz Özgökbel tarafından gerçekleştirilecektir Nisan 2010 tarihinden itibaren İdare nin belirleyeceği tarihlerde ve günde 2 seans olmak üzere 20 gösterim gerçekleştirilecektir. 3. Etkinliği gerçekleştirecek sanatçının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. 4. Her seans 45 dakika sürecek ve her seansın sonunda çocuklara 15 dakıkalık Hacivat ve Karagöz ü tanıtıcı ve sevdirici bilgilendirme yine sanatçı tarafından yapılacaktır. 5. Gösterimlerde müzede bulunan Hacivat-Karagöz sahnesi, ses ve ışık sistemi kullanılacak, ancak sanatçı oyunda kendi tasvirlerini kullanacaktır.

2 2.3. TOLGA ÇANDAR KONSERİ: 1.Konser Mayıs ayının ilk haftası İdare tarafından belirlenecek tarihte Güzelyalı Kültür Merkezi Nazım Hikmet sahnesi nde yapılacaktır. 2. Sanatçının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. 3. Sanatçı ve menajerinin Ankara dan İzmir e gidiş dönüş havayolu ile ulaşımı Yüklenici tarafından karşılanacaktır. 4. Yüklenici firma Tolga Çandar dan aldığı yetki belgesini İdare ye sunmakla yükümlüdür. 5. Tolga Çandar ve menajerinin (2 kişi) yemek ihtiyaçlarının 1. sınıf restoranda karşılanması ve diğer masraflarının karşılanması Yüklenici ye aittir. 6 Tolga Çandar ve menajerinin Konak ilçe sınırları içerisindeki bir otelde 2 gece 4 yıldızlı otelde, oda+kahvaltı konaklaması Yüklenici tarafından karşılanacaktır. 7. Tolga Çandar a verilecek el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir. 8. Ses ve ışık düzeni İdare tarafından temin edilecektir. 9. Grubun şehir içi ulaşımları İdare ye ait olacaktır EGE TÜRKÜLERİ CD ÇALIŞMASI Konak Belediyesi nce hazırlatılacak ve Ege Türküleri nden oluşacak CD aşağıdaki şartlar dahilinde hazırlatılacaktır. 1. CD tamamı Ege Yöresi nden olan 12 eserden oluşacaktır. 2. Eserlerde kullanılacak enstrümanlar yöre eserlerinde kullanılan enstrümanlardan oluşacak ve bunlara ilave olarakbas gitar ve gitar kullanılacaktır. 3. Eserlerin 1 tanesi enstrümantal olacak, diğer 11 tanesi ise sanatçı Tolga Çandar tarafından seslendirilecektir. 4. Ses kayıtları tamamen digital ortamda yapılacaktır. 5. Eserlerde çalan müzisyenler kendi dallarında profesyonel ve daha önce bu tarz işleri çeşitli albümlerde yapmış kişilerden oluşacaktır. 6. Eser icraları bittikten sonra yine igital ortamda edit, miks ve mastering işlemleri yapılacak ve ana kalıp oluşturularak fabrikaya çoğaltım için gönderilecektir. 7. CD nin kartonet ve göbek filminin baskısı İdare nin belirttiği şakilde matbaada yaptırılacaktır (bin) adet CD plastik kutu içinde ve jelatinlenmiş olarak İdare ye telsi edilecektir. 9. Eserlerle ilgili her türlü bandrol, telif ve teslim sorumluluğu Yüklenici ye aittir TANGO DAN KANTO YA AÇIKHAVA KONSER 1. Konser 12 Mayıs 2010 tarihinde Güzelyalı Parkı içerisinde yapılacaktır. 2. Konsere katılacak sanatçı Nurhan Damcıoğlu nun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. 3. Konser sırasında Nurhan Damcıoğlu na düetlerde ve parodilerde eşlik edecek tiyatro oyuncusu Metin Zakoğlu nun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. 4. Metin Zakoğlu nın İstanbul-İzmir havayolu ile gidiş dönüşü Yüklenici tarafından karşılanacaktır. 5. Metin Zakoğlu nun Konak ilçe sınırları içerisindeki bir otelde 1 gece 4 yıldızlı otelde, oda+kahvaltı konaklaması Yüklenici tarafından karşılanacaktır. 6. Konser sırasında Nurhan Damcıoğlu na eşlik edecek 5 (beş) kişilik orkestranın kaşe bedeli Yüklenici tarafında ödenecektir.

3 7. Konser sırasında kullanılacak ses ve ışık sistemi ile sahnenin kurulumu aşağıda belirtilen şekilde yüklenici tarafından gerçekleştirilecektir. 8. Etkinliğin duyurulmasında kullanılacak 20 adet 1x3 metre ebadlarında digital pankart Yüklenici tarafından İdare nin belirlediği tasarımla bastırılacaktır. 9. Etkinliğin duyurulmasında kullanılacak 40 adet demonte pano Yüklenici tarafından İdare nin belirttiği tasarımla bastırılacaktır. SES SİSTEMİ: 2 adet sb 850 sub kabin 4 adet kf 650 üst kabin 2 adet side file rc aktif kabin 6 adet monitör 1 adet davul için monitör 1 adet bas gitar iç monitör 1 adet digital mikser 48 kanal 24 aux allen healt ı line t 112 Sisteme uygun anfi, ekolayzer, mikrofon, telsiz mikrofonlar. IŞIK SİSTEMİ: 6 adet moving head 575 robot 2 adet 8 lead blender 12 adet par 64 spot ışık 20 adet 3 watt rgb lead ışık 1 adet sgm 24/48 ışık masası SAHNE: 4X4=24 metrekare 1 metre yüksekliğinde sahne. 5X8=40 metrekare work ayaklı kare trus ALTINPARK KAZI ALANI ÇALIŞMALARI İLE İLGİLİ KİTAPÇIK. Kültürel ve sanatsal etkinliklere katılacak vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere Basmane de bulunan altınpark Kazı alanı nda yapılan çalışmaların anlatılacağı Türkçe ve İngilizce kitapçığın basımı aşağıdaki koşullarda gerçekleştirilecektir. 1. Türkçe Tanıtım Kitapçığı: adet olarak basılacaktır sayfa ve A5 boyutlarında olacaktır gram/m2 avrupa kuşe kağıda, 4+4 renk basılacaktır 1.4. Kapak 4 renk ve çift kırımlı kromaj kapak olacaktır. 2. İngilizce Tanıtım Kitapçığı: adet olarak basılacaktır sayfa ve A5 boyutlarında olacaktır gram/m2 avrupa kuşe kağıda, 4+4 renk basılacaktır 2.4. Kapak 4 renk ve çift kırımlı kromaj kapak olacaktır Kitapçığın Türkçe den İngilizce ye çeviri işlemi yapılacaktır. 3. Kalıp, kağıt, baskı ve müzcellit işleri Yüklenici tarafından yapılacaktır YAMAN TÜZCET TEK KİŞİLİK TİYATRO GÖSTERİSİ 1. Gösterim 7 Mayıs 2010 tarihinde Prof. Dr. Türkan Saylan alsancak Kültür Merkezi nde saat de yapılacaktır. 2. Sanatçının kaşe ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir. 3. Sanatçının İstanbul İzmir havayolu ile ulaşımı Yüklenici tarafından sağlanacaktır.

4 NİSAN ŞENLİĞİ: 1. Etkinlik 23 nisan 2010 Cumartesi günü konak Belediyesi Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi nde gerçekleştirilecektir. 2. Etkinlik sırasında saatleri arasında aşağıdaki etkinlikleri gerçekleştirecek olan Sokak Sanatları Atölyesi nin kaşe ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir. GERÇEKLEŞTİRİLECEK ETKİNLİKLER: * Canlı Heykeller (Çocuklar için özel olarak tasarlanan oyuncak heykeller Müze önünde gün boyunca sergilenecektir. * Palyaço ( Palyaçolar eşliğinde çocuklar için yüz boyama ve balon şişirme gibi etkinlikler yapılacaktır.) * Pandomim Atölyesi * Animasyon Gösterileri * Karagöz ve Hacivat Oyunu (Ters Evlenme) * Çocuk Oyunu (Unutulmuş Oyuncaklar) * Büyüklere Yönelik Tiyatro Atölyesi * 23 Nisan Hatırası Panosu 3. Etkinliğe katılacak çocuklara dağıtılmak üzere adet çikolata ve 200 kişilik macun Yüklenici tarafından sağlanacaktır. 4. Müze nin dış cephesinin balonlarla süslenmesi Yüklenici tarafından yapılacaktır. 2.9.SANAT GALERİSİ SERGİLERİ 1. Konak Belediyesi ne bağlı Kültür Merkezleri nde aşağıda belirtilen tarih ve yerlerde, belirtilen özelliklerdeki kokteyller Yüklenici tarafından gerçekleştirilecektir Nisan 2010 Tracy nin Çocukları Sergisi Dr. S. Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Merkezi Sanat Galerisi- 200 kişilik -28 Nisan 2010 Ali Raşit Karakılıç Resim Sergisi Güzelyalı Kültür Merkezi Sanat Galerisi 200 kişilik - Resim ve Seramik Kursiyerleri Sergisi -200 kişilik Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi Sanat Galerisi-200 kişilik Kokteyl İçeriği: İçecekler: Kola, fanta, sade gazoz, soda, çay, nescafe, su, meyve suları ( şeftali, kayısı, vişne, portakal, elma suyu ve karışık meyve suyu.) Çerez: Badem, ceviz, Antep fıstığı, fındık, fıstık, nohut, leblebi. Cipsler: Peynirli, baharatlı cips ve mısır cipsi. Kurudite: Salatalık, havuç, marul, maydanoz, tere. Kuru pasta: Amerikan, burgulu, üzümlü, elmalı, cevizli, zeytinli, susamlı, tatlı ve tuzlu 10 çeşit kuru pasta. Kanepeler: Somon fümeli, dana janbonlu, hindi fümeli, siyah zeytin ezmeli, Macar salamlı, sosisli, kaşar peynirli, pancarlı, salçalı. (10 çeşit) Ara sıcaklar: Sigara böreği, peynirli domatesli poğaça. Sıcaklar: Mitite köfte, bellavi, babekü soslu kokteyl sosis. Servis sırasında en az 5 servis elemanı görevlendirilecektir. ( Siyah pantalon, beyaz gömlek, siyah papyon) Salonda kullanılacak 12 adet biströ masa ve bu masaların giydirilmesi Yüklenici tarafından sağlanacaktır.

5 3. İdare gerekli gördüğü taktirde yer ve saatlerde değişiklik yapabilir. Bazı etkinlikleri aynı gün içerisinde gerçekleştirebilir. 4. Yüklenicinin catering servisi vermeye yetkili olması ve hali hazırda bu işi yapıyor olması gerekmektedir. 5. İhale konusu işin alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlere ait listeyi teklif eki olarak tekliflerine dahil edeceklerdir. 6. Yükleniciden İSO 9001 ve belgesi istenecektir. 7. İş deneyim belgeleri: Yüklenici Teklif edilen bedelin %50 oranından az olmamak üzere ihale konusu veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeleri verecektir Bu ihalede personel çalıştırmaya dayalı kamu ya da özel sektörde her türlü hizmet işi benzer iş olarak kabul edilecektir. 8. İşin tamamının tam ve eksiksiz olarak teslim edilmesinin ardından ödeme evrakları 30 işgünü içerisinde düzenlenecek ve evrağı takip eden 45 işgünü içerisinde İdare tarafından ödeme yapılacaktır Yüklenici nin işi eksik ya da kusurlu yapması durumunda İdare eksik ya da kusurlu yapılan işin bedelini tutanakla tesbit ederek Yüklenici nin hakedişinden kesecektir. 9. Anlaşmazlık olması durumunda İzmir Mahkemeleri yetkili olacaktır.

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDĠYESĠ KÜLTÜR VE SOSYAL ĠġLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ORGANĠZASYONU ġartnamesġ

KONAK BELEDĠYESĠ KÜLTÜR VE SOSYAL ĠġLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ORGANĠZASYONU ġartnamesġ KONAK BELEDĠYESĠ KÜLTÜR VE SOSYAL ĠġLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ORGANĠZASYONU ġartnamesġ ĠġĠN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden "İDARE", işi gerçekleştirecek firmadan da "YÜKLENİCİ" olarak bahsedilecektir.

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden İDARE, işi gerçekleştirecek firmadan da YÜKLENİCİ olarak bahsedilecektir. KONAK BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜRVE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYON ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağidaki şartlarda

Detaylı

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden "İDARE", işi gerçekleştirecek firmadan da "YÜKLENİCİ" olarak bahsedilecektir.

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden İDARE, işi gerçekleştirecek firmadan da YÜKLENİCİ olarak bahsedilecektir. KONAK BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜRVE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYON ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağidaki şartlarda

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDĠYESĠ KÜTÜPHANE MÜDÜRLÜĞÜ. BUTĠK MÜZELERDE DÜZENLENECEK OLAN SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ġartnamesġ

KONAK BELEDĠYESĠ KÜTÜPHANE MÜDÜRLÜĞÜ. BUTĠK MÜZELERDE DÜZENLENECEK OLAN SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ġartnamesġ KONAK BELEDĠYESĠ KÜTÜPHANE MÜDÜRLÜĞÜ BUTĠK MÜZELERDE DÜZENLENECEK OLAN SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ġartnamesġ ĠġĠN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek olan sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki şartlarda

Detaylı

Bu Şartnamede; Konak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden İdare, Firmadan da Yüklenici olarak söz edilecektir.

Bu Şartnamede; Konak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden İdare, Firmadan da Yüklenici olarak söz edilecektir. TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 DÖNEMİ SOSYAL, KÜLTÜREL, SANATSAL VE HOBİ AMAÇLI KURSLARIN HİZMET ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.İŞİN KONUSU: Müdürlüğümüz

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

Menu. mutluluğa giden yol. Limitsiz Meşrubat Çesitleri İle ( Cola, Light Cola, Zero, Fanta, Sprite, Soda, Meyve suyu Çeşitleri ile)

Menu. mutluluğa giden yol. Limitsiz Meşrubat Çesitleri İle ( Cola, Light Cola, Zero, Fanta, Sprite, Soda, Meyve suyu Çeşitleri ile) I Humus, Çerkez Tavuğu, Zeytinyağlı Kereviz, Lahana Dolma, Pancar sı, Yoğurtlu Ispanak, Kısır, Cevizli Tulum Peyniri, Domates ve lık Dana Gulas Patates Püresi, Salça Sos ve Izgara Domates Biber ile Patlıcanlı

Detaylı

FRANSIZ BAGETİ KEPEKLİ KÖY BAGETİ TAM BUĞDAY EKMEĞİ KEPEKLİ EKMEK PANINI (ZEYTİNLİ) KEPEKLİ EKMEK BÜYÜK PANINI (DOMATESLİ) ÇAVDARLI EKMEK

FRANSIZ BAGETİ KEPEKLİ KÖY BAGETİ TAM BUĞDAY EKMEĞİ KEPEKLİ EKMEK PANINI (ZEYTİNLİ) KEPEKLİ EKMEK BÜYÜK PANINI (DOMATESLİ) ÇAVDARLI EKMEK Menu.. Ekmekler Ekmekler FRANCALA 1.25 TL FRANSIZ BAGETİ KEPEKLİ 1.75 TL TAM BUĞDAY EKMEĞİ KÖY BAGETİ 1.75 TL KEPEKLİ EKMEK PANINI KEPEKLİ EKMEK BÜYÜK PANINI (ZEYTİNLİ) ÇAVDARLI EKMEK PANINI (DOMATESLİ)

Detaylı

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT HAZİRAN 2017 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT HAZİRAN 2017 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT HAZİRAN 2017 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ İŞİN KONUSU Belediyemizce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şubat

Detaylı

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT- MAYIS 2018 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT- MAYIS 2018 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT- MAYIS 2018 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ İŞİN KONUSU Belediyemizce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şubat

Detaylı

KIRMIZI ET. Ara Sıcak Seçenekleri. Paçanga Böreği Su Böreği Patates Sufle Çin Böreği. Yardımcı Yemek Seçenekleri

KIRMIZI ET. Ara Sıcak Seçenekleri. Paçanga Böreği Su Böreği Patates Sufle Çin Böreği. Yardımcı Yemek Seçenekleri KIRMIZI ET 69.00 1. Dana Antrikot Dana Rosto Kuzu Tandır Ara Sıcak Seçenekleri Paçanga Böreği Su Böreği Patates Sufle Çin Böreği Yardımcı Yemek Seçenekleri Bademli Pirinç Pilavı Buhara Pilavı Pirinç Pilavı

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KLASİK MENÜ. Karşılama Kokteyli

KLASİK MENÜ. Karşılama Kokteyli KLASİK MENÜ Ezine beyaz peynir, taze kaşar, tavuk jambon, dana jambon, patlıcan salatası, acılı ezme, amerikan salatası, yoğurtlu semizotu tepsi böreği, mini köfte Tavuk ve et soteli hünkar beğendi Mantar

Detaylı

Kokteyl I. Jülyen Salatalık Jülyen Havuç & Deep sos eşliğinde. Karışık Kuruyemiş. Soğuk Kanepeler ve İştah açıcılar

Kokteyl I. Jülyen Salatalık Jülyen Havuç & Deep sos eşliğinde. Karışık Kuruyemiş. Soğuk Kanepeler ve İştah açıcılar Kokteyl I Jülyen Salatalık Jülyen Havuç Deep sos eşliğinde Karışık Kuruyemiş Soğuk Kanepeler ve İştah açıcılar Tepsilerde garsonlar tarafından servis edilecek şekilde; Macar salamlı İtalyan Salatalı Beyaz

Detaylı

BAŞLANGIÇLAR SÜZME MERCİMEK ÇORBA GÜNÜN SPESİYAL ÇORBASI

BAŞLANGIÇLAR SÜZME MERCİMEK ÇORBA GÜNÜN SPESİYAL ÇORBASI MÖNÜ KAHVALTILAR (BREAKFAST) KAHVALTI TABAĞI Beyaz peynir, kaşar peyniri, siyah ve yeşil zeytin, domates, salatalık, dana jambon, salam, tereyağı, reçel, haşlanmış yumurta OMLET ÇEŞİTLERİ Sade, karışık,

Detaylı

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EKİM ARALIK 2015 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EKİM ARALIK 2015 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EKİM 2015- ARALIK 2015 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ İŞİN KONUSU Belediyemizce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Detaylı

2013-2014 YILLARI ĠÇERĠSĠNDE YAPILACAK OLAN ETKĠNLĠK VE ORGANĠZASYONLARIN DÜZENLENMESĠ HĠZMET ALIMI

2013-2014 YILLARI ĠÇERĠSĠNDE YAPILACAK OLAN ETKĠNLĠK VE ORGANĠZASYONLARIN DÜZENLENMESĠ HĠZMET ALIMI BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜNCE 2013-2014 YILLARI ĠÇERĠSĠNDE YAPILACAK OLAN ETKĠNLĠK VE ORGANĠZASYONLARIN DÜZENLENMESĠ HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartnamesġ ĠHALENĠN KONUSU: MADDE 1- Basın Yayın

Detaylı

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ MART- HAZİRAN 2017 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ MART- HAZİRAN 2017 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ MART- HAZİRAN 2017 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ MADDE 1 - İŞİN KONUSU Belediyemizce düzenlenen kültürel ve

Detaylı

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK HAZİRAN 2018 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK HAZİRAN 2018 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK 2017- HAZİRAN 2018 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ MADDE 1 - İŞİN KONUSU Belediyemizce düzenlenen kültürel

Detaylı

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL ARALIK 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL ARALIK 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL ARALIK 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ MADDE 1 - İŞİN KONUSU Belediyemizce düzenlenen kültürel ve

Detaylı

NİKAH PAKETİ 1 NİKAH PAKETİ 2. Salon Süslemeleri. Nikah masası süslemeleri. Giriş yolu süslemeleri ve şamdanları

NİKAH PAKETİ 1 NİKAH PAKETİ 2. Salon Süslemeleri. Nikah masası süslemeleri. Giriş yolu süslemeleri ve şamdanları NİKAH PAKETİ 1 Salon Süslemeleri Nikah masası süslemeleri Giriş yolu süslemeleri ve şamdanları 50 adet seçilebilir fotoğraf ( 13 * 18 baskı ) Organizasyon süresince video çekimi CD ' den müzik yayını 1

Detaylı

YEMEK LİSTESİ. 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ. 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma SÜT IHLAMUR ÇAYI SİYAH ÇAY NAR ÇİÇEĞİ ÇAYI SÜT ELİF BÖREĞİ KAŞARLI OMLET SOSLU SOSİS HAŞLANMIŞ YUMURTA

Detaylı

www.kafedepa let.com

www.kafedepa let.com www.kafedepa let.com KAHVALTILAR Günün Çorbası Kahvaltı Tabağı Domates, Salatalık, Kaşar Peyniri, Beyaz Peynir, Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin, Salam, Reçel, Bal, Tereyağ, Sigara Böreği, Haşlanmış Yumurta,

Detaylı

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ İŞİN KONUSU Belediyemizce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 2016 yılına ilişkin

Detaylı

MADDE 6 EĞĠTĠM BRANġLARI, SAATLERĠ VE EĞĠTMENLERĠN NĠTELĠKLERĠ

MADDE 6 EĞĠTĠM BRANġLARI, SAATLERĠ VE EĞĠTMENLERĠN NĠTELĠKLERĠ KONAK BELEDĠYESĠ KÜLTÜR VE SOSYAL ĠġLER MÜDÜRLÜĞÜNCE AÇIK ĠHALE USULÜ ĠLE ĠHALE EDĠLECEK KURS EĞĠTMENLERĠNE HĠZMET ALIMINDA UYGULANACAK TEKNĠK ġartname MADDE 1 : ĠġĠN KONUSU Konak Belediye Başkanlığı Kültür

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2015 TİYATRO ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2015 TİYATRO ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2015 TİYATRO ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nisan-Mayıs-Haziran

Detaylı

2013 ZĠYAFET MÖNÜLERĠ DÜĞÜN PAKETĠ

2013 ZĠYAFET MÖNÜLERĠ DÜĞÜN PAKETĠ 2013 ZĠYAFET MÖNÜLERĠ DÜĞÜN PAKETĠ ZÜMRÜT MÖNÜ (Ariş Kampanyalı) Zeytinyağlı Tabağı (5 çeşit) Ordövr Tabağı (9 çeşit) Serpme Meze Tabağı (9 çeşit) Ara Sıcak Sebzeli Börek Nicoise sı (Iceberg göbek, cherry

Detaylı

YEMEK LİSTESİ. 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ. 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma BÖĞÜRTLEN ÇAYI SÜT SİYAH ÇAY SÜT IHLAMUR ÇAYI MENEMEN HAŞLANMIŞ YUMURTA ELMA DİLİM PATATES

Detaylı

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016- HAZİRAN 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016- HAZİRAN 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016- HAZİRAN 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ MADDE 1 - İŞİN KONUSU Belediyemizce düzenlenen kültürel

Detaylı

BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname

BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname ĠHALENĠN KONUSU : MADDE 1- Belediyemiz tarafından projelendirilen,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10. KBKP VE BKBKPP EŞGÜDÜM VE 3. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10. KBKP VE BKBKPP EŞGÜDÜM VE 3. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10. KBKP VE BKBKPP EŞGÜDÜM VE 3. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 3 2. TANIMLAR... 3 3. TOPLANTI

Detaylı

Kahvaltı Tabağı Çeşitleri Simit Kahvaltı Tabağı 11.00

Kahvaltı Tabağı Çeşitleri Simit Kahvaltı Tabağı 11.00 Kahvaltı Tabağı Çeşitleri Simit Kahvaltı Tabağı 11.00 1 adet simit, beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık ve 1 adet çay Hızlı Kahvaltı Tabağı 13.00 Zeytin, beyaz peynir, kaşar peyniri, reçel,

Detaylı

ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ

ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ KAHVALTI ÖĞLE YEMEĞİ İKİNDİ İlkokul Öğrencilerimiz İçin; Tereyağı, Reçel, Fıstık Ezme, 01 Ara, Cumartesi Lokum, Süt Ortaokul Ve Liseye Açık Büfe Kahvaltı Verilmektedir. 02 Ara,

Detaylı

KAHVEZEN KAHVALTI 2 KİŞİLİK

KAHVEZEN KAHVALTI 2 KİŞİLİK KAHVEZEN KAHVALTI 2 KİŞİLİK Sıcacık pankek Nutella, fındık kreması, bal, kaymak, yeşil ve siyah zeytin,tereyağı, vişne, çilek reçeli, sosis, salam, kaşar, beyaz, üçgen ve örgü peyniri, çilek, muz, domates,

Detaylı

YEMEK LİSTESİ 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma SÜT KUŞBURNU ÇAYI FIR.KAŞ. BİBERLİ EKMEK FIRIN PATATES ZEYTİN HAŞHAŞLI KAŞAR PEYNİRİ ZEYTİN REÇEL BEYAZ PEYNİR CEVİZ TAHİN - PEKMEZ, K.KAYSI MAHLUTA ÇORBA DOMATES

Detaylı

İHALE ŞARTNAMESİ TND Ek-1: Ek-2:

İHALE ŞARTNAMESİ TND Ek-1: Ek-2: İHALE ŞARTNAMESİ İşbu ihale şartnamesi Türk Nöroşirürji Derneği ( TND ) tarafından gerçekleştirilecek aşağıda belirtilen kongre, toplantı, sempozyum, konferans, etkinlik vs. organizasyonunu üstlenecek

Detaylı

GÜNÜN MENÜSÜ 13,00 ANA YEMEK, ZEYTİNYAĞLILAR, PİLAV, SALATA TAVUK SEHNİLZEL PORSİYON + 1 COLA 15,00 KARIŞIK JAMBONLU SANDEVİÇ + 1 COLA 13,00

GÜNÜN MENÜSÜ 13,00 ANA YEMEK, ZEYTİNYAĞLILAR, PİLAV, SALATA TAVUK SEHNİLZEL PORSİYON + 1 COLA 15,00 KARIŞIK JAMBONLU SANDEVİÇ + 1 COLA 13,00 GÜNÜN MENÜSÜ 13,00 ANA YEMEK, ZEYTİNYAĞLILAR, PİLAV, SALATA MENÜLER TAVUK SEHNİLZEL PORSİYON + 1 COLA 15,00 KARIŞIK JAMBONLU SANDEVİÇ + 1 COLA 13,00 KÖFTELİ SANDEVİÇ + 1 COLA 14,00 AYVALIK TOSTU + 1 COLA

Detaylı

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI 03.12.2018 04.12.2018 05.12.2018 06.12.2018 07.12.2018 EV YAPIMI ELMA ÇAYI EV YAPIMI IHLAMUR EV YAPIMI FIRIN PATATES BEYAZ PEYNİR SEBZELİ OMLET KAŞAR PEYNİR HAŞLANMIŞ YUMURTA

Detaylı

MENÜ 1 (Zeytinyağlı Biber Dolma, İmam Bayıldı, yoğurtlu Semizotu, Ezme, Beyaz Peynir, ÇAM FISTIKLI MUSKA BÖREĞİ (Ispanak, beyaz peynir, fıstık) ANADOLU SALATA (iceberg, kıvırcık, fesleğen, reyhan, domates,

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.55 0.70 0.6169 109,470.00 KG 67,537.00 5 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.80 0.8000 300.00 KG 240.00 1 ARPA YEMLİK ı: 67,777.00 6 ARPA ı 67,777.00 6 MISIR

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KURULUŞLARI BESLENME ve DİYET BİRİMİ OBESİTE HASTALARI İÇİN BESLENME KILAVUZU OBESİTE HASTALARI İÇİN BESLENME KILAVUZU

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KURULUŞLARI BESLENME ve DİYET BİRİMİ OBESİTE HASTALARI İÇİN BESLENME KILAVUZU OBESİTE HASTALARI İÇİN BESLENME KILAVUZU FR-HYE-04-719-01 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KURULUŞLARI BESLENME ve DİYET BİRİMİ OBESİTE HASTALARI İÇİN BESLENME KILAVUZU Hazırlayan AD/BD/BİRİM(ler) : Beslenme ve Diyet Birimi Sayfa 1 / 9 OBESİTE HASTALARI

Detaylı

DÜĞÜN MENÜ 1 BAŞLANGIÇ ŞÖLEN MEZE TABAĞI YEMEK. ARA SICAK Şefin Etli-Sebzeli Çin Böreği, Tereyağlı Domates Sos ve Yoğurt ile

DÜĞÜN MENÜ 1 BAŞLANGIÇ ŞÖLEN MEZE TABAĞI YEMEK. ARA SICAK Şefin Etli-Sebzeli Çin Böreği, Tereyağlı Domates Sos ve Yoğurt ile DÜĞÜN MENÜ 1 ŞÖLEN MEZE TABAĞI Ezine Beyaz Peynir, İzmit Tulum Peyniri, Rus Salatası, Antep Ezme, Cevizli Muammara, Tarator, Macar Salamı, Zeytinyağlı Biber Dolma, Domates, Salatalık, Turşu Şefin Etli-Sebzeli

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/12/2017. Tarih: Sayı: 12 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/12/2017. Tarih: Sayı: 12 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01//2017-31//2017 Sayfa: 1-18 ARPA YEMLİK 2017 MTS 0.74 0.90 0.8283 511,370.00 KG 423,574.40 13 ARPA YEMLİK 2017 TTS 0.80 0.90 0.8839 236,840.00 KG 209,350.00 3 ARPA İTHAL 2016

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

Hayalinizdeki Düğün WOW da

Hayalinizdeki Düğün WOW da Hayalinizdeki Düğün WOW da SINIRSIZ SEÇENEKLERİMİZ VE ALTERNATİF HİZMETLERİMİZ HAYAL GÜCÜNÜZÜ BİR ADIM İLERİYE TAŞIYACAK. WOW Istanbul un büyülü dünyasında 100 kişiden 2000 kişiye kadar düğün organizasyonlarınızı

Detaylı

Kahvaltı. Çorbalar. Süzme Mercimek Çorbası Baharatlı & Şehriyeli Günün Çorbası

Kahvaltı. Çorbalar. Süzme Mercimek Çorbası Baharatlı & Şehriyeli Günün Çorbası lezzette zirve Köfteli Den Çorbası Kahvaltı Spesiyal Kahvaltı Beyaz peynir, kaşar peynir, siyah zeytin, yeşil zeytin, tereyağı, bal, ev reçelleri, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber, maydanoz,

Detaylı

KONAKLAMA FİYATLARI BALO - 2 SALONU KİRA FİYATLARI

KONAKLAMA FİYATLARI BALO - 2 SALONU KİRA FİYATLARI S.T.İ. Yönetim Kurulunun 04.09.2012 tarihli kararı. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 2012 KONAKLAMA FİYATLARI ODA 1 KİŞİ ODA 2 KİŞİ SUİT ODA GEÇİCİ GÖREVLİ KAMU PERSONELİ (1 Kişi) DENETİM ELEMANI (1 kişi) 35,00

Detaylı

T.C. KÜTAHYA TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 9 SAYFA NO : 1

T.C. KÜTAHYA TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 9 SAYFA NO : 1 BÜLTEN AYI : EYLÜL 06 BÜLTEN NO : 9 SAYFA NO : GÖREN MADDELERİN HUBUBAT BUĞDAY BUĞDAY 0,68,00 0,79 8..96 KG 6.98.78,89 HMS BUĞDAY 0,7 0,88 0,8.78.690 KG.6.98,79 HTS BUĞDAY 0,8 0,99 0,90 69.98 KG.,9 KOOP.A

Detaylı

: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Catering Hizmeti alım işi.

: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Catering Hizmeti alım işi. Ünitesi :Satın Alma Müdürlüğü Sayı : 2011/5340 Konu : Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Catering Hizmeti alım işi. Son Başvuru Tarihi : 11 Mart 2011 29 Mart 2011 Salı günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı

Detaylı

5. KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMPOZYUM VE SERGİSİ ORGANİZASYON İŞLERİ ŞARTNAMESİ

5. KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMPOZYUM VE SERGİSİ ORGANİZASYON İŞLERİ ŞARTNAMESİ 5. KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMPOZYUM VE SERGİSİ ORGANİZASYON İŞLERİ ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Polis Akademisi Başkanlığı, diğer bakanlık,

Detaylı

KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU İŞİNE AİT SÖZLEŞME TASARISI Birim Fiyat Hizmet Alımı Sözleşmesi

KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU İŞİNE AİT SÖZLEŞME TASARISI Birim Fiyat Hizmet Alımı Sözleşmesi KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU İŞİNE AİT SÖZLEŞME TASARISI Birim Fiyat Hizmet Alımı Sözleşmesi İhale kayıt numarası : 2010/43672 Madde 1- Sözleşmenin Tarafları Bu Sözleşme, bir tarafta İzmir

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/05/2014. Tarih: Sayı: 5 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/05/2014. Tarih: Sayı: 5 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-20 ARPA YEMLİK MTS 0.64 0.69 0.6799 60,130.00 KG 40,881.21 4 ARPA YEMLİK TTS 0.6 0.76 0.7022 187,20.00 KG 131,684.70 17 ARPA YEMLİK ı: 172,6.91 21 ARPA ı 172,6.91

Detaylı

Başlangıç - Salatalar - Çorbalar

Başlangıç - Salatalar - Çorbalar Başlangıç - Salatalar - Çorbalar Mercimek Çorba Et Suyu Çorba 7 TL 7 TL Füme Tabağı 90 gr tütsülenmiş füme et, cherry domates eşliğinde Füme Peynir Tabağı 90 gr tütsülenmiş füme et, akdeniz yeşilliği,

Detaylı

ÖZEL İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAMEDİR. 1. Yaz Pikniği (Deniz Gezisi), Ankara Anıtkabir ve Çanakkale Şehitlikler gezisi etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

ÖZEL İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAMEDİR. 1. Yaz Pikniği (Deniz Gezisi), Ankara Anıtkabir ve Çanakkale Şehitlikler gezisi etkinlikleri gerçekleştirilecektir. ÖZEL İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAMEDİR 1. Yaz Pikniği (Deniz Gezisi), Ankara Anıtkabir ve Çanakkale Şehitlikler gezisi etkinlikleri gerçekleştirilecektir. 1.1 Yaz Pikniği (Deniz Gezisi) Etkinliği Haziran-Temmuz-Ağustos-Eylül

Detaylı

KAHVALTI

KAHVALTI ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ EKİM - 2018 - VE MENÜSÜ 1.10.2018 2.10.2018 3.10.2018 4.10.2018 5.10.2018 BEYAZ PEYNİR KAŞAR PEYNİRİ KREM PEYNİR BEYAZ PEYNİR KARPER PEYNİR - HAVUÇ DİLİMLERİ TAHİN

Detaylı

Zengin Açık Büfe Çeşitleri 17.50

Zengin Açık Büfe Çeşitleri 17.50 Zengin Açık Büfe Çeşitleri 17.50 Kahvaltı Tabağı 15.00 Tam yağlı beyaz peynir, kaşar peyniri siyah ve yeşil zeytin, oltu peynir, dana jambon, tavuk jambon, macar salam, domates, salatalık, vişne reçeli,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KÖK HÜCRE TIBBİ TEKNİK VE İLETİŞİM İKNA MODÜLLERİ EĞİTİM TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KÖK HÜCRE TIBBİ TEKNİK VE İLETİŞİM İKNA MODÜLLERİ EĞİTİM TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KÖK HÜCRE TIBBİ TEKNİK VE İLETİŞİM İKNA MODÜLLERİ EĞİTİM TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 3 2. TANIMLAR... 3 3. EĞİTİM İLE İLGİLİ GENEL

Detaylı

BÜLTEN AYI : MART 2005 HUBUBATLAR ARPA HUBUBAT MAMÜLLERİ BUĞDAY KEPEĞİ ISPARTA TİCARET BORSASI MERKEZ

BÜLTEN AYI : MART 2005 HUBUBATLAR ARPA HUBUBAT MAMÜLLERİ BUĞDAY KEPEĞİ ISPARTA TİCARET BORSASI MERKEZ 1 GÖREN MADDELERİN HUBUBATLAR ARPA ARPA 0,36 0,36 0,36 20.500,00 KG 7.318,50 HTS 1 === MİKTAR VE BEDEL TOPLAMI === 20.500,00 7.318,50 1,00 BUĞDAY BUĞDAY 0,27 0,34 0,32 143.380,00 KG 45.374,90 HTS 6 BUĞDAY

Detaylı

Toplantı Katılım Sonuç Raporu*

Toplantı Katılım Sonuç Raporu* Sayfa : 1 / 6 Konu: Yer/ Tarih: Türü: Toplantı Organizasyonu Adı/Kapsamı: Görevli Personel: Katılımcılar: Adı/Soyadı ALTAN ATİLLA (MESLEK KOMİTESİ BAŞKANI) 6 NOLU MESLEK KOMİTESİ OLAĞAN TOPLANTISI BODTO

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ ŞUBAT 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ ŞUBAT 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ ÖĞLE YEMEK ORTAK ÜRÜNLER ÖĞLE YEMEK MENÜ-2 ÖĞLE YEMEK MENÜ-1 ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ ŞUBAT 2019, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ 4.02.2019 5.02.2019 6.02.2019

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.70 0.6486 223,570.00 KG 144,997.32 11 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.77 0.7158 54,800.00 KG 39,227.80 5 ARPA YEMLİK ı: 184,225.12 16 ARPA ı 184,225.12

Detaylı

Kahvaltı 25, ,00

Kahvaltı 25, ,00 Menü Kahvaltı Kahvaltı Tabağı... (Beyaz Peynir, Kaşar Peynir, Çeçil Peynir, Zeytin Çeşitleri, Domates, Salatalık, Bal, Tereyağ, Reçel Çeşitleri, Haşlanmış Yumurta, Muska Böreği, Salam, Sigara Böreği, Sınırsız

Detaylı

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal TARİH: SABAH KAHVALTISI: ÖĞLE YEMEĞİ: 10 EYLÜL PAZARTESİ Kahvaltı Tabağı 1,Peynirli Poğaça, Portakal Suyu 535 Patlıcan oturtma,pirinç pilavı, cacık, karpuz 733 11 EYLÜL SALI Kahvaltı Tabağı 2,Tereyağlı

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 2//206 T.C. Sayfa: - 6 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.80 0.7500 489,730.00 KG 367,32.09 6 ARPA YEMLİK TTS 0.85 0.85 0.8500 2,50.00 KG 2,33.50 ARPA YEMLİK ı: 369,445.59 7 ARPA ı 369,445.59

Detaylı

Kış Davet Menüleri. asitanerestaurant asitaneistanbul. asitanerestaurant

Kış Davet Menüleri. asitanerestaurant asitaneistanbul. asitanerestaurant Kış Davet Menüleri (212) 635 7997 asitanerestaurant.com asitanerestaurant asitaneistanbul asitanerestaurant Kış Davet Menüleri Menü 1 Masalarda Sebze Krudite Çerez Tabağı Zeytinyağlı çubuk kahke Süzme

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 7/08/ /08/2017. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-8 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 7/08/ /08/2017. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-8 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.78 0.83 0.8203 3,863,527.00 KG 3,169,220.61 10 ARPA YEMLİK MTS- 0.82 0.82 0.8247 95,660.00 KG 78,887.75 1 GT ARPA YEMLİK TTS 0.79 0.86 0.8468

Detaylı

Keyifli Kahvaltılar. Omlet. Serpme Kahvaltı (En Az 2 Kişilik) 1 Kişi: 24,00. Hafif Kahvaltı Tek Kişilik: 18,00

Keyifli Kahvaltılar. Omlet. Serpme Kahvaltı (En Az 2 Kişilik) 1 Kişi: 24,00. Hafif Kahvaltı Tek Kişilik: 18,00 ME MENՄ NU Bazen saatlerce süren bir kahvaltıdır mutluluk, keyif kahvesini yudumlarken bir başka gün devam etmek üzere bitirilen Bazen küçük bir tatlı kaçamağı, yoğun iş temposunda sıcak bir kahve, keyifli

Detaylı

KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 16,50 TL Beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık, zeytin, Salam, tereyağı, bal, haşlanmış yumurta ve 2 adet çay ile..

KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 16,50 TL Beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık, zeytin, Salam, tereyağı, bal, haşlanmış yumurta ve 2 adet çay ile.. KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 16,50 TL Beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık, zeytin, Salam, tereyağı, bal, haşlanmış yumurta ve 2 adet çay ile.. Kaşarlı Tost 6,00 TL Kepekli veya beyaz ekmek seçenekli,

Detaylı

Özel günler için özel organizasyonlar

Özel günler için özel organizasyonlar Özel günler için özel organizasyonlar 2017 SAAT : 19:00-24:00 ORGANİZASYON TÜRLERİ Banquet Deluxe Kişiye özel organizasyonu ve dekoruyla unutulmaz anların yaşanacağı kusursuz bir ortam hazırlıyor. Düğün

Detaylı

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR ÇORBALAR GÜNÜN ÇORBASI BORÇ ÇORBA 5 TL 6 TL KAHVALTI KAHVALTI TABAĞI ( Zeytin, Beyaz Peynir, Domates, Salatalık, Salam, Tavuk, Jambon, Haşlanmış Yumurta, Kaşar Peyniri, Çilek Reçeli, Tereyağ, Bal, Tahin,

Detaylı

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki Climamed 2013 Sponsorluk Yönergesi dahilinde; Kongre Partneri / Platin Sponsorluk Bedeli... 30.000.- EURO + KDV* Sponsor-A (Altın) Sponsorluk Bedeli...

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2015 YAZ OKULU

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2015 YAZ OKULU 22.06.2015 PAZARTESİ 23.06.2015 SALI 24.06.2015 ÇARŞAMBA DOMATES 8 J DOMATES ÇORBA 139 J BATON SELE 225 J SALATALIK 5 J ABANT USULÜ ROSTO KÖFTE 480 J J LİMONATA 109 J BEYAZ PEYNİR 55 J PİLAV 324 J DOMATES

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 9. KBKP VE KBPP EŞGÜDÜM VE 2. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 9. KBKP VE KBPP EŞGÜDÜM VE 2. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 9. KBKP VE KBPP EŞGÜDÜM VE 2. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 3 2. TANIMLAR... 3 3. TOPLANTI İLE

Detaylı

YILLIK BÜLTEN 2005 HUBUBATLAR ARPA HUBUBAT MAMÜLLERİ BUĞDAY KEPEĞİ ISPARTA TİCARET BORSASI MERKEZ

YILLIK BÜLTEN 2005 HUBUBATLAR ARPA HUBUBAT MAMÜLLERİ BUĞDAY KEPEĞİ ISPARTA TİCARET BORSASI MERKEZ 1 GÖREN MADDELERİN HUBUBATLAR ARPA ARPA 0,22 0,34 0,24 976.740,00 KG 236.755,15 HMSGT 88 ARPA 0,20 0,39 0,24 6.109.131,00 KG 1.436.768,75 HMS 583 ARPA 0,20 0,36 0,24 4.495.056,00 KG 1.072.584,84 HTS 55

Detaylı

Günün Çorbasý. Günün Çorbasý. Su Böreði 1 Porsiyon. Lütfen servis personelinden bilgi alınız.

Günün Çorbasý. Günün Çorbasý. Su Böreði 1 Porsiyon. Lütfen servis personelinden bilgi alınız. Günün Çorbasý Günün Çorbasý Lütfen servis personelinden bilgi alınız. Su Böreði 1 Porsiyon Poðaçalar Sade Peynirli Kaþar Peynirli Zeytinli Patatesli Dereotlu Cevizli Simitler Ankara Simiti Sosyete Simiti

Detaylı

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 15,370.

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 15,370. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-15 ARPA YEMLİK TTS 0.79 0.94 0.834 18,37.00 KG 15,370.00 2 ARPA YEMLİK ( DÜŞÜK VASIFLI ) TTS 0.48 0.48 0.4800 24,00.00 KG 11,548.00 1 ARPA YEMLİK ı: 2,918.00 3 ARPA

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2016. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2016. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 23 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.70 0.6379,2,340.00 KG 772,660.05 6 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.82 0.7504 30,830.00 KG 233,246.60 26 ARPA YEMLİK ı:,005,906.65 42 ARPA TOHUMLUK

Detaylı

PERSONEL GECE KAHVALTISI HASTA SABAH KAHVALTISI PERSONEL AKŞAM YEMEĞİ HASTA VE PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİ HASTA DİYET ÖĞLE HASTA DİYET AKŞAM REJİM 2 EKİM

PERSONEL GECE KAHVALTISI HASTA SABAH KAHVALTISI PERSONEL AKŞAM YEMEĞİ HASTA VE PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİ HASTA DİYET ÖĞLE HASTA DİYET AKŞAM REJİM 2 EKİM HASTA VE ÖĞLE Beyaz Peynir Şehriye Çorbası Kremalı Mantar Çorbası Şehriye Çorba Etli Taze Fasulye Hasanpaşa Köfte Çay 1 Siyah Zeytin Tavuk Izgara Etli Taze Fasulye Yoğurt Şehriyeli Pirinç Pilavı Bulgur

Detaylı

Kıy. Fırın Karnıbahar* Zyty. Taze Fasulye* Anadolu Nohut* Et Döner** Patlıcan Musakka*

Kıy. Fırın Karnıbahar* Zyty. Taze Fasulye* Anadolu Nohut* Et Döner** Patlıcan Musakka* 01/11/16-Salı 02/11/16-Çarşamba 03/11/16-Perşembe 04/11/16-Cuma K Beyaz Peynir* K Kaşar Peyniri* K Üçgen Peynir* K Beyaz Peynir* K Zeytin Yeşil* K Zeytin Siyah* K Zeytin Yeşil* K Zeytin Siyah* K Haşlanmış

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 9,750.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 9,750. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-22 ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.70 0.6171 75,085.00 KG 293,176.85 3531 ARPA YEMLİK TTS 0.65 0.80 0.732 31,615.00 KG 250,190.9 7 ARPA YEMLİK ı: 53,367.79 3578 ARPA ı 53,367.79

Detaylı

ÜLTEN NO : 10 SAYFA NO : 1

ÜLTEN NO : 10 SAYFA NO : 1 ÜLTEN NO : 0 SAYFA NO : UBUBATLAR BUĞDAY BUĞDAY 300.000 325.000 39.620 425.050 KG 35.854.550.000 HMS 32 BUĞDAY 300.000 300.000 300.000 7.650 KG 2.295.000.000 HMSGT 4 BUĞDAY 300.000 766.89 364.826 387.686

Detaylı

İHALE ŞARTNAMESİ TND Ek-1: Ek-2:

İHALE ŞARTNAMESİ TND Ek-1: Ek-2: İHALE ŞARTNAMESİ İşbu ihale şartnamesi Türk Nöroşirürji Derneği ( TND ) tarafından gerçekleştirilecek aşağıda belirtilen kongre, toplantı, sempozyum, konferans, etkinlik vs. organizasyonunu üstlenecek

Detaylı

SİMPLE COFFEE BREAK MENU I Gün Boyu Masalarda All Day Tables service

SİMPLE COFFEE BREAK MENU I Gün Boyu Masalarda All Day Tables service SİMPLE COFFEE BREAK MENU I Gün Boyu Masalarda All Day Tables service 6 çeşit tuzlu kurabiye 6 kinds of salted cookies 6 çeşit tatlı kurabiye 6 kinds of sweet cookies Karışık Kokteyl Çerez Mixed Cocktail

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 111,342.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 111,342. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1 - ARPA YEMLİK MTS 0.56 0.70 0.5754,91,553.74 KG 1,318,453.19 3607 ARPA YEMLİK TTS 0.6 0.8 0.7043 653,750.00 KG 460,444.90 6 ARPA YEMLİK ı: 1,778,898.09 3633 ARPA

Detaylı

2018 YILI LÜKS VE 1.SINIF PASTACILAR, ÇİKOLATA VE TATLICILAR AZAMİ FİYAT TARİFESİ (1)

2018 YILI LÜKS VE 1.SINIF PASTACILAR, ÇİKOLATA VE TATLICILAR AZAMİ FİYAT TARİFESİ (1) LÜKS VE SINIF PASTACILAR, AZAMİ FİYAT TARİFESİ (1) Meclis Onay Tarihi YAŞ PASTA 1 kg 77.00 MARZİPAN PASTA 1 kg 88.00 BATON PASTA - PETİBÖR PASTA 1 kg 77.00 ALMAN PASTASI 1 kg 55.00 KURU PASTA 1 kg 50.00

Detaylı

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/201 T.C. Sayfa: 1-14 ARPA YEMLİK TTS 0.4 0.75 0.887 1,39,328.00 KG 943,074.97 15 ARPA YEMLİK ı: 943,074.97 15 ARPA ı 943,074.97 15 MISIR MISIR MISIR İRMİĞİ İHR 0.75 1.07 0.8708

Detaylı

HUBUBAT T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2013. Tarih: Sayı: - 31/12/2013 Satış Şekli. Sayfa: 1-18 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2013. Tarih: Sayı: - 31/12/2013 Satış Şekli. Sayfa: 1-18 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.52 0.52 0.5200 2,000.00 KG,040.00 ARPA YEMLİK TTS 0.58 0.65 0.6453 997,574.00 KG 643,733.00 2 ARPA YEMLİK ı: 644,773.00 3 ARPA BEYAZ ARPA BEYAZ

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/07/2015. Tarih: Sayı: 7 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/07/2015. Tarih: Sayı: 7 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-20 ARPA YEMLİK MTS 0.59 0.69 0.6203 1,541,550.00 KG 956,251.81 20 ARPA YEMLİK TTS-V 0.6 0.6 0.600 52,110.00 KG 39,603.60 1 ARPA YEMLİK TTS 0.62 0.5 0.6389 1,143,640.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 4,736.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 4,736. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 24 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.80 0.7496 754,045.00 KG 565,227.07 2 ARPA YEMLİK TTS 0.74 0.90 0.798 299,570.00 KG 237,203.70 30 ARPA YEMLİK ı: 899,37.37 53 ARPA ı 899,37.37

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 6. ULUSLARARASI İZMİR HEYKEL ÇALIŞTAYI SANATÇI ŞARTNAMESİ

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 6. ULUSLARARASI İZMİR HEYKEL ÇALIŞTAYI SANATÇI ŞARTNAMESİ İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 6. ULUSLARARASI İZMİR HEYKEL ÇALIŞTAYI SANATÇI ŞARTNAMESİ KONU Madde 1- İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, malzemesi Taş ve Bronz, teması İzmir ve Mitoloji olan 6. Uluslararası

Detaylı